welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Benjamin Price
12.08.18 10:21
Graham & Hayley
Hayley Woodson
28.07.18 12:31
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Emily Hastings
 
Simon Whitlock
 
Benjamin Price
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Aurora Rossum

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Aurora Rossum 31.01.12 3:42

 

Név: Aurora Rossum
Becenév: -
Kor:  24 éves
Születése hely, idő: 1988. 01. 28 / U.S.A. - Nevada állam - Las Vegas
Tartózkodási hely: Las Vegas
Csoport: Ex elítélt
Anyagi háttér: Középosztály
Szexualitás: Heteroszexuális

Jellem:Sosem voltam az a vissza húzódó lány a szomszédból. Mindig is tűzet természet voltam, ezért is keveredek bele annyi bajba. Sosem bírok magamnak megálljt parancsolni, és számat is ritkán bírom bezárva tartani. Mindig kiállok az igazam mellett. Egyébként nyugodt természet vagyok, de pár másodperc alatt elpattan nálam a cérna és olyankor teljesen ki tudok fordulni saját magamból. Néha – inkább gyakran vannak agresszív kitöréseim.

Külső: Nőies testalkatom van, 172 centi és 60 kiló vagyok, de a testsúlyom mindig változik. Ha lehet így fogalmazni, magával ragadó zöld szemem és csókos szám van. Hajam sötét barna, általában hullámos, de néha egyenes. Gyakran hordom kiengedve.

Előtörténet:
1988. 01. 28.-án születtem a Nevadai Las Vegasban Rossum család első gyermekeként. Elég unalmas gyermek korom volt; apám szinte mindig utazott munkája miatt, anyám pedig néha napján alkohollal próbálta felpezsdíteni monoton életét. Ha ezekre vissza gondolok, akkor nem is csodálom, hogy hogyan jutottam idáig. Nem arról van szó, hogy rossz szülök lettek volna, mindenem megvolt, csak éppen nem éreztem azt, hogy szeretnének. Tizenöt éves koromban minden megváltozott. Megismerkedtem egy tőlem három évvel idősebb férfival, Ericnek hívták. Mellette úgy éreztem, hogy enyém a világ, mindenem meg volt, amire egy tizenöt éves lány vágyik, de nekem az volt a legfontosabb, hogy éreztem, hogy végre van valaki aki szeret. Eric nem átlagos férfi volt, különös aura vette körül, ami elcsábított. Már az elejétől kezdve tudtam, hogy rossz fiú, de talán mégis ez volt az, ami még jobban vonzott hozzá. Egyszerűen nem tudott érdekelni, hogy mivel foglalkozott, csak az volt a lényeg, hogy szeret. Naiv voltam és mindent elhittem neki. Több, mint fél éve voltunk már együtt, mikor rajta kaptam egy másik nővel. Azt hittem, hogy abban a pillanatban leállt a szívem. Megalázva és kihasználva éreztem magam. De nem mutattam ki, sarkon fordultam és kimentem. A sarkon várakoztam a lányra, akivel megcsalt és mikor végre kijött pillanatnyi felindulásból neki estem. Agresszív énem előtört belőlem, nem gondolkoztam, csak ütöttem. Egy arra járó személy szedett le róla, csak aztán láttam, hogy a lánynak olyan súlyos sérüléseket okoztam, hogy alig lélegzik. Aztán minden olyan gyorsan történt, hogy szinte fel sem fogtam az egészet. Utolsó emlékem, hogy a szikikon cicát ütöm, aztán pedig egy rendőr kocsi hátsó ülésén kuporgok. Aztán megtörtént a legrosszabb, ami velem történhetett. Súlyos testi bántalmazásért fél év letöltendő büntetést kaptam – óvadék ellenében. Nem volt mit tenni, leültem a fél évet. Ez a fél év volt életem legérdekesebb és legmegrázóbb élménye is egyben. Nem kötöttem túl sok barátságot odabent, hisz ott nem lehet senkiben sem bízni. Nem volt egy álom, amit a kiskorúak börtönében töltöttem, de végül is valahogy túléltem. Aztán mikor kiengedtek életem tisztára megváltozott. Erickel azóta sem találtam, szüleim pedig mondhatni, hogy kitagadtak. Össze pakoltam mindenemet és kibéreltem egy lakást. Nehéz volt talpra állnom csak így a semmiből, de elhelyezkedtem táncosnőként, mert ott senkit sem érdekel hány éves vagy a lényeg, hogy nézzél ki úgy, mint egy tizennyolc éves. Bár nem önszántamból kezdtem bele az éjszakai életbe, de nem volt más választásom és bevallom eléggé megtetszett a dolog. Szabad lehettem és azt tehettem, amit csak akartam, olyan életem lehetett, amibe nem szólhat senki sem bele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Aurora Rossum 31.01.12 3:46

Aurora Rossum!
Tetszett a történeted. Wink
Elfogadom!
Rémélem többet nem kerülsz vissza a börtönbe, de azért kíváncsi vagyok, hogy itt mit fogsz alkotni. Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.info

Aurora Rossum

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Hiányoztál nyuszi - Aurora & Aaron
» Aurora de Martel

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Karakterlapok :: Ex Elítéltek-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához