welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Trisha Bennedict

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
14
Join date :
2014. Apr. 21.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Trisha Bennedict 21.04.14 21:32

Trisha Bennedict


Név: Trisha Bennedict
Becenév: Trish
Születése hely, idő:1991-04-23 / Pilottown, Louisiana  
Tartózkodási hely: Las Vegas és a Pokol között valahol
Csoport: ügyvéd
Anyagi háttér: Középosztály
Szexualitás: Heteroszexuális
Avatar alany: Lenora Crichlow

Ki vagyok én...?!

Ki. Teljesen ki. Nézzük ABC sorrendben.
Agresszív – Ezért lettem/leszek válóperes ügyvéd. Bendzsóvirtóz – A tájszólást már elhagytam, de ez megmaradt. Cigi – Emellé iszom és káromkodok is. Dobfelszerelése – volt a szomszédnak. Perrel fenyegettem. Eladta. Enterprise – A Star Treknél már csak a Star Wars-t szeretem jobban. Futás – Akkor se, ha kergetnek. Grog – A kedvencem. HIV – Ha csak egy kívánságom lehetne, ami teljesül, a vírus gyógyítható lenne. Idült – A boldog békeidőkben legalábbis. Jojó – Városi bajnok voltam hat éven át. Katicabogár – Félek tőlük, olyasmi ez mint az arachnofóbia. Lámpaláz – Életem fontos eseményei előtt az ájulás kerülget általában. Mama – A legijesztőbb film amit láttam. Nixon – Azt hiszem elkéstem azzal, hogy leszbikus legyek. Orrsövényferdülés – Horkolok. Pilates - hetente háromszor. Qtya – Cujo Cameronnál maradt, így a minap a menhelyen jártam. Rákfélék – Allergiás vagyok rájuk. Sámli – Másképp nem érem fel az ajtón a kukucskálót. Texasi láncfűrészes – Végigbőgtem. Mióta egyedül élek, mindenen bőgök amiről az összetartás és családcentrikusság jut eszembe. Urna – Van egy a polcomon, és nem tudom ki lakik benne. Vezetés – A baleset óta nem ültem autóba sem, nemhogy vezessek. Woodoo – Az örökségem. Ha minden kötél szakad, fekete mágiával fogom meggyógyítani Nixont. Xbox – Titokban kocka vagyok. Yggdrasilt - tetováltattam a hátamra a diplomaosztóm előtti napon. Zselétorta – Az egyetlen desszert, amit el tudok készíteni.

Külső:
Átlagosnál alacsonyabb, afroamerikai, sovány. Ha nem munkához kell, akkor déli szokásokhoz híven úgy öltözöm, hogy egyik templomban, vagy zsinagógában se kelljen szégyenkeznem, ha valami isteni csoda folytán betérnék egybe.

Életem, létem, világom

Halloween, 2010.
A déli lányok születésüktől fogva kedvesek, ovis koruktól kezdve háziasak, az apák által rettegett kamaszkor beköszöntével pedig birtokukban van ama tudás, mellyel megvédhetik magukat: a sörétes puska helyes használata, és az egészséges jobbhorog titka. Ha arra ébredsz, hogy a fejed szédül, ki vagy száradva, idegen zajok és illatok vesznek körül és valami pervez simogat… Biztosan nem az lesz az első gondolatod, hogy egy autóbaleset és az életmentő műtét után ébredezel a mesterséges kómából, (…)  a föléd hajolónak intelligens tekintetében pedig a koncentráció fénylik kéjvágy helyett - lévén szakápoló nem pedig szexuális bűnöző. A gyulladt műtéti heggel volt elfoglalva az idegen férfi, utána már a felrepedt ajkával.
Vízkereszt, 2013.
Hajnali kettő van, reggel vizsga, nekem fekete karikák a szemem alatt, Cujonak pedig egyértelműen gondjai a szobatisztasággal. Kutyapisiben állva azért rájöttem néhány dologra, ami eddig a tankönyveim fölé görnyedve valahogy elkerülte a figyelmemet. A) A lakásból eltűnt az összes szőnyeg. B) A kajla eb baleseteit életem szerelme eddig sikerrel kendőzte el előlem, és volt pofája hagyni a gazembernek, hogy dicsekedjek a szomszédok előtt: „a mi kutyánk bezzeg rekordidő alatt megtanult jelezni, ha mennie kell!” C) Utoljára 2-án készítettem magamnak ennivalót, ami azt jelenti, hogy életem értelme négy napja táplál, én pedig azt se mondtam neki, hogy köszönöm. D) Nincs nálam szerencsésebb lány az egész világon.
Függetlenség napja, 2013.
Lebuktam. A konyhapulton felejtettem a jegyzettömbömet, amire firkálgattam (Trisha Bennedict Nixon, Trisha Nixon, Mrs Cameron Owen Nixon) mialatt a szomszédasszony próbálta siheder korú házőrzőnket megvádolni: felcsinálta azt a randán nyírt uszkárt… Cujo örömében bokán pisilte, lám fel se nőtt, de már randizik! (…) Cam vigyorogva, tömbbel a kezében várt este – nagyobb tűzijáték volt az ágyunkban, mint amit a város az ünnep alkalmából megrendelt.
Karácsony, 2013.
Mindenki szörnyetegnek hisz azért, amit Cameronnal tettem. Nem vagyok szörnyeteg. Önző, hazug – rossz ember vagyok, de szörnyeteg nem. Egy percig sem kételkedtem a hűségében, mégis neki estem, sebet ejtve rajta, magamon minden egyes jól megválogatott szóval. Ha aznap nem jön haza rosszhírrel, én szolgáltattam volna okot a… bánatra? Ez a jó szó? (…)Nem adtam vissza a gyűrűt. Egy láncon hordom a nyakamban. (…) Nem költözöm el. Nem tudnék tőle távol lenni. Talán mégis csak szörnyeteg vagyok. Rossz döntéseket hoztam.
Diplomaosztó, 2014.
Kétszer szólítanak, mire valaki oldalba könyököl – mióta várok erre a napra, és most egyáltalán nem érdekel: Cameronra gondolok, vajon járt-e már a postaládájánál, megtalálta-e a nyomtatott lapot amit aláírás és boríték nélkül dobtam be neki? (…) A meghívót a diplomaosztóra? Nem látom a tömegben.
[/size]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Trisha Bennedict 21.04.14 21:58
Trisha Bennedict!
Történeted elnyerte tetszésemet. Érdekes és tényleg egyedi történetet olvashattam, ami nagyon kreatívan volt megírva.  Mindent rendben találtam benne, ezért elfogadom! Üdvözöllek az oldalon Trish! Innentől csak annyi van hátra számodra, hogy felavasd a játékteret! Wink
   

Admin


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.info

Trisha Bennedict

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Karakterlapok :: Ügyvédek-