welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 
Hayley Woodson
 
Maya Sandoval
 
Freya N. Bosworth
 
Liana H. Jones
 
Bastian Montgomery
 
Cassidy Mia Abrams
 
Cassandra Drescher
 
Dylan Hanning
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Work Bitch -Axel & Abi-

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Work Bitch -Axel & Abi- 23.04.14 21:47

Az Axellel való esti beszélgetés után igen jól aludtam. Azt hiszem, ez azért lehet, mert sikerül neki elmondani, mi bajom van és nem magamban zsörtölődök. Remélem, ő kevésbé tudná azt mondani, hogy jól aludt, de ennek örömére én, már reggel hatkor felkelek, rendbe teszem a konyhát miután reggelit készítek és Connort is átöltöztetem, ahogy felébred.
Mindezek után sátáni vigyorral a képemen vonulok át a nappaliba, ahol a kis csipkerózsika vígan durmol. És, hogy hogyan ébresztem? Nem kedves suttogással vagy bökdöséssel. Nem ám. A tévét kapcsolom be full hangerőre valamelyik zenecsatornára, és szerencsémre -Axel szerencsétlenségére- épp egy laza rock zene megy.
Amint ennek hatására látom, hogy kezd tudatára ébredni, már adom is az utasítást.
-Nyomás reggelizni, utána munka van Axel!- vigyorgok sunyin és visszasétálok a konyhába és igen. Van ötletem arra az esetre, ha fogná magát és visszafeküdne aludni. A nyakába borítok némi jeges vizet. A tegnapi négeres beszólása hagyott bennem némi tüskét, úgyhogy most élvezettel fogom szadizni. Aztán majd megtanulja, kivel legyen pofátlan és szemtelen, mert bár nem vagyok egy 80 éves nénike, azért még velem is lehetne tisztelet tudó, mert családos anyuka vagyok és nő. Azért az illem úgy kívánja, hogy egy kis suhanc ne szólogasson be én pedig szeretem az illemet úgyhogy, ha beledöglik is jó modorra tanítom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
152
Join date :
2014. Mar. 01.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Work Bitch -Axel & Abi- 23.04.14 22:04

Abigail egy hárpia. Amikor először megláttam már akkor feltűnt, hogy vele valami nagyon nincsen rendben. Egy igazi szadista. Engem állít be rossznak, de közben ő provokálja ki a vitát. Tegnap is. Hazajövök csendben, nyugalomban, és az anyuci előbukkan a semmiből. Mostantól az ablakon át kell közlekednem, vagy nemtudom. Eddig se láttam semmi esélyt se rá, hogy mi valaha is jóban leszünk, de ez már halál biztos. Nemtudom, hogy Colin hogy bírja. Bár..ő se jobb, összeillenek. Itt mindenki őrült. Abigailnek inkább örülnie kellett volna, hogy nem véresen, bedrogozva, késsel a kezemben és kopasz fejjel állítottam be a házba. De nem, neki már a késés is sok volt. Tizenötnek néz? Tudok magamra vigyázni, azt meg nem veszem be, hogy ő aggódik értem. Egy másik dimenzióban talán, de ebben nem. Még ha aggódna is, az se érdekelne. Ha majd jófej lesz, akkor ezt viszonozni fogom. Vagy nem.
A kioktatás után elvonultam a kanapéra, és a szívroham ellenére hamar el is aludtam. Szerencsére nem álmodtam senkiről, pláne Ő róla nem, kinek nem mondjuk ki a nevét.
Arra keltem, hogy valaki bömbölteti a zenét, de először csak a fejembe nyomtam a párnát, és úgy próbáltam visszaaludni. De a párnák nem hangszigeteltek, szóval hamarosan arrébb dobtam az említettet és felültem.
Ne már!
- Bútort nem fogok pakolni, mert ha olyan erős pankrátor csajnak tartod magadat akkor azt is csináljad te. - Ki tudja, hogy mi járhat az ördögi fejében, ezért inkább rögtön felkeltem, és a konyhába mentem.  
- Nem vagyok éhes. - Ledobtam magamat az asztalhoz, és vártam a sok parancsot. Végülis jobb, mint a szobafogság, vagy a sarokba elküldés, ki fogom bírni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Work Bitch -Axel & Abi- 23.04.14 23:13

Szavain gonoszul elvigyorodok. Komolyan mondom, olyan, mint egy hisztis kis lotyó. Jó, hogy azért nem nyafog, hogy letörik a körme. Na ezért sem árt neki némi fegyelem. Persze, értem én, hogy ez most a kis gyerekes dac és a "felnőtt vagyok, ne baszogassál" korszak hatása, de ez így akkor se lesz jó. Vagy megszokja, vagy megszökik. Ennyi. Nem vagyunk kötelesek elviselni, neki se kötelező alkalmazkodni. El is lehet menni vissza csövesnek.
-Ha pankrátor lennék, akkor nem arrébb tenném a bútort, hanem téged építenélek a padlóba. De... most tényleg szükség lenne egy erős férfira.- váltok taktikát, mert bár nem szívesen mondok ilyet, most megpróbálom legyezgetni kicsit az egoját, hátha a hiszti vagy a beszólás helyett mást is tud mondani. Nem hiszem el, hogy ebbe a gyerekbe a gúnyon és a bunkóságon kívül nem szorult semmi.
-Akkor ne egyél.- vonok vállat és legszívesebben azt is hozzá fűztem volna, hogy "kis köcsög", de kultúrált leszek, megfogadtam és nem hagyom, hogy kiborítson. Ma nem. Ma élvezni fogom, ahogy szenved és ez kárpótolni fog minden eddigi beszólásáért, amivel megsértett. Mert, ha nem is látja rajtam és nem is mutatom ki, igenis, tud fájni, amiket beszól. Mert nem érzem úgy, hogy megérdemelném. Miért? Mert próbálom jó irányba terelgetni?
-Akkor igyál kávét, amíg én megetetem Connort és eszek valamit.- teszem még hozzá, miközben leülök a csöppséghez és neki állok etetni. A kis herceg bezzeg sosem készít ki idegileg. Gyanítom, több esze van, mint Axelnek. Csak vigyorog rám édesen, csápol a reggeliért és lerí róla, hogy imád. Meg tudnám zabálni és hálás vagyok, amiért volt annyi eszem, hogy még véletlenül se vetettem volna el. Persze, depis pillanataimban volt, hogy úgy éreztem az lenne a legjobb, de az is, csak azért volt, mert attól féltem, hogy rossz anya lennék. Most már tudom, hogy ő a legjobb, ami velem történt eddig, na és persze az apukája. Hiába vagyunk most fasírtban, ők a legfontosabbak nekem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
152
Join date :
2014. Mar. 01.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Work Bitch -Axel & Abi- 23.04.14 23:42

Egyelőre csöndben, nyugalomban és mindenféle beszólás nélkül ültem, majd hallgattam végig Abigailt. Már megint ő kezdi. Fel kéne vennem hangrögzítőre basszus, és lenne bizonyíték rá, hogy ő az agresszor. Erős férfi? Nemtudom, hogy ezt most..hogy gondolta, de valószínűleg röhög magában.
- Szóval akkor téged kell felemelni? -
Kedvesen elmosolyodtam, de meg akartam előzni az elkövetkezendő száz dührohamot.
- Bocsánat. - Bocsánatot kértem, ami kivált ötven beszólást, két bunkó viccet, és egy leköpést. A bocsánatjaimat aranyba kéne rakatni, remélem értékelni fogja. Mellesleg amit mondtam az annyira nem is volt durva. Csak bosszú a gonosz felkeltésért. Valójában persze nem bánom, mert megérdemelte, de még egy tegnapot nem élnék túl vele. Felkötném magam.
- Nem is fogok. - Azért nem eszek, mert a végén még erre is az lenne a válasz, hogy "bezzeg mi etetünk téged". Éhenhalni nem fogok, eszek később.
- És miért van szükséged erre az erős férfira? - Közben felkeltem a székről és elindultam kávéért. Utálom, de szükségem lesz rá. Na meg két füldugó is jól jönne. Arra gondoltam, hogy egész végig csöndben leszek, csak akkor szólalok meg hogyha muszáj, de ez lehetletlen. Nem bírok nem beszélni.
A kávé és a pohár megkaparintása után visszaültem az asztalhoz, ami nagyon hívogatott, jó párna lenne. Mivel későn értem haza nem aludtam túl sokat, ezért most drog nélkül is úgy nézek ki, mint egy zombi. Vagyis nem, mert amúgy is úgy nézek ki már. Mindegy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Work Bitch -Axel & Abi- 24.04.14 19:35

Axel, már megint meglehetősen vicces kedvében van, viszont most nem adom meg neki azt az örömet, hogy reagálok is rá vagy, hogy felhúzom magam. Eldöntöttem. Mostantól, ha beszól valamit úgy teszek, mint aki süket. Aztán a fejemhez vághatja, hogy a sz*pás süketít vagy bármi más közhelyes szarságot, de nem fog érdekelni az se. Előbb-utóbb megunja a beszólogatást, ha azt látja, hogy nem érdekel. Gondolom.
-Jól van. Ha meggondolnád magad, a hűtőben találsz majd mindent. Igaz drágaságom?- fordulok végül Connor felé vigyorogva, aki óriási nyammogás közepette eszegeti a reggelijét és figyelmesen lesi hol Axelt, hol engem. Bírom, hogy most ilyen kis megfigyelő-gügyörésző korszakban van. Olyan értelmesen les néha, hogy már ijesztő. Mintha teljes mértékig tisztában lenne mindennel. De a gügyögése és az, amikor mutogatva magyaráz... meg tudnám zabálni.
-Először is, a sziklakertnél úgy szoktunk füvet nyírni, hogy a köveket arrébb rakjuk kicsit ugye, hogy ne csapja szét a fűnyíróban a kést. Na most, ezek közt van pár nagyobb darab. Aztán pedig, tegnap hozott végül is a szomszéd egy facsemetét, amit korábban lebeszéltem vele. Annak kellene ásni egy gödröt majd, hogy földlabdával együtt beleférjen persze. A többit meg... majd meglátjuk, hogy haladunk.- magyarázom el röviden, mi mindent terveztem be mára, miközben Connor megkapja az utolsó falat kaját. Megtörölgetem a száját, oda adom neki a cumis üveget hátha szomjas, végül neki látok én is a reggelimnek. Egy kis szalámi, kenyér, sajt, paradicsom és társai. Tökéletes ez most. Nem kell mindig a pirítós vagy a rántotta.
-Szólj, ha valami nem tiszta.- fűzöm még hozzá, mert nem vagyok benne biztos, hogy tudja mi az a földlabda, de még abban sem, hogy a sziklakert fogalmával tisztában van. Nem egy kertészkedős típusnak néz ki.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
152
Join date :
2014. Mar. 01.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Work Bitch -Axel & Abi- 24.04.14 21:08

Semmi felháborodás, semmi kiabálás. Ez így már nem vicces, de nem adom fel. Majd később megint próbálkozni fogok, de először is túl akarok esni az egészen. Miért nem az a feladat, hogy be kell menni a városba? Ahhoz is kellhet egy erős férfi. Ez a két szó kísérteni fog a halálomig. Még én se mondok ilyet magamra. Erős férfi. Mint valami pornós művésznév, vagy egy sámán indiáné.
- Oké. - Annyira talán mégsem vészes a helyzet, mert legalább nem a gyerekre kell vigyáznom. Rám senki se bízna egy kölyköt sem, ez a szerencsém. Régen párszor vigyáztam az öcsémre, de az a délután valami olyanba fulladt, amibe nem kellett volna.
Teljesen kínai volt nekem, amit Abigail magyarázott, és ez meg is látszott rajtam.
- Milyen labda? - Földlabda? Hát oké, találok labdát meg földet is, de egyben a kettőt elég nehéz lesz. Direkt fogalmaz így, hogy szart se értsek belőle. A sziklakert az világos, csak ez a labda cucc nem.
- Nem értem miért nyittok egy botanikus kertet. - Végeztem a kávéval, ami lehetett volna vodka, vagy bármi más. - Kenderlevelekkel. - Akkor mindennap itt döglenék, nem szólhatnának be azért, mert sose érek vissza időben.
Minden tiszta, sajnos én is. Ha ezt túlélem, akkor a következő alkalommal szólni fogok, mielőtt lelépek, aztán meg..majd azt mondom, hogy szóltam, csak nem hallották.
Mivel én már végeztem, és enni nem akarok, Abigail táplálkozását figyeltem. Nem tudok semmi olyat mondani, ami normális lenne és nem bunkó. Mi mégis miről tudnánk beszélni? A földlabdákról? Rohadt érdekes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Work Bitch -Axel & Abi- 25.04.14 12:40

Sejtettem, hogy a kis ismertetőm kínai lesz neki, így aztán fel is készültem rá, hogy majd némi magyarázatot kell fűzzek mellé. Igazából nem hibáztatom, amiért nem tud ilyesmikről. Gondolom, a terrorista pöcs apjával nem sűrűn tevékenykedtek a kertben.
-Tudod, van olyan facsemete, amit úgy kell átültetni, hogy a gyökerein hagysz egy nagy adag földet, nem szeded le róla. Ezt hívják földlabdának, de majd meglátod.- válaszolom teljesen normális hangnemben, mert még mindig abban reménykedek, hogy ha azt veszi észre, hogy nem tud felhúzni és nyugodt maradok, akkor lemond a flegma stílusról. Nem kell nekünk rosszba lennünk és, ha már együtt létezünk ebben a házban nem szeretném, ha fújnánk egymásra.
-Nem botanikus kert attól még, hogy kicsit gondozom. Meg ugyebár így, hogy itthon vagyok, most legalább ráérek helyre rakni. Ha visszamegyek dolgozni nem igazán lesz időm a kerttel foglalkozni. Ezt még most el kell intéznem és most már legalább Connor is marad egyedül úgy, ahogy.- válaszolom értelmes felnőtt módjára, miközben megeszem a maradék pár falatot, végül mindent elpakolok és elmosom Connor kajás tányérját is.
-Akkor mehetünk?- állok meg a konyhaasztal mellett, Connort kiveszem az etetőszékből és csak, mert élvezi, hogy már tud mászkálni, ha fogom a kezét, úgy viszem el az ajtóig. Őrülten édes, ahogy rugózik a kis lábán és sikongat örömében, de előre félek mi lesz, ha egyszer elindul.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
152
Join date :
2014. Mar. 01.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Work Bitch -Axel & Abi- 25.04.14 14:13

- Így már értem. - Ilyet még sose láttam, vagy lehet, hogy igen, csak nem tudtam, hogy az az a labda. Milyen hülye neve van. Ennyiből lehetne traktor kerék, annak is körübelül annyi köze van hozzá.
- Vehetnétek fel egy kertészt, és nem kéne foglalkozni a kerttel. Bár a filmekben úgy van, hogy direkt mutogatja a kockáit, aztán rámászik a feleségre. De te nem vagy feleség, nem is lenne ezzel probléma! - Nem bántóan mondtam, csak hangosan levezettem a gondolatmenetet. Nem vagyok régóta fent, de már most megtudtam valami újat magamról. Utálom a kerteket, az összes labdájukkal együtt.
- Azért ez elég durva. Mindketten rendőrök vagytok, meghallhattok meg ilyenek, és mégis van egy gyereketek. - Nekem sose lesz kölyköm, mert biztos már a születésétől kezdve egy elmebeteg lenne.
Nemtudom, hogy ők pontosan mik, mert sokféle rendőr van. Egyik fajtával sem jó találkozni, és még mindig furcsa, hogy én itt élek velük.
- Aha. - Felkeltem, és elindultam Abigailék után a lelkesedés bármilyen jele nélkül.
- A tegnapi dühkitörésedkor azt hittem, hogy leülsz és nézed a szenvedéseimet. - De nem, ezek szerint együtt fogjuk csinálni. Valamiért nem dob fel a tudat, hogy ott lesz mellettem. A rendhagyó felkeltést kivéve egész jófej ma, de fogadok, hogyha valami rosszat mondanék már ugrana is. Remélem, hogy legalább Connor a közelben lesz, mellette csak nem zaklatna engem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Work Bitch -Axel & Abi- 25.04.14 15:57

Az ötlete megvigyorogtat és kicsit el is fantáziálgatok rajta, csak épp a kertész szerepében Colint képzelem el. Akkor lehetne szó ilyesmiről, de egyébként nem érdekel más kockás has vagy akármi. Tökéletes az, ami az enyém és egyébként sem vagyok az a megcsalós fajta. Nem tennék ilyet Colinnal.
-Tudod, az csak a lusta libáknak kell, akiknek fontosabb, hogy a manikűrözött körmük rendben legyen és még véletlenül se koszolják össze magukat. Én nem ilyen vagyok.- vigyorgok továbbra is, mert ezek szerint Axel valahogy nagyon félre ismert. Ha már szépítgetni akarom a kertet, akkor azt én is akarom megcsinálni. Sokkal büszkébb leszek rá utána, mintha megcsináltatnám valakivel, aztán verném a nyálam, hogy ez az én kertem.
-Mi ebben a durva? A katonáknak is van gyerekük, sőt, még a terroristáknak is. Mi is emberek vagyunk és annál inkább akarunk életben maradni, ha vár otthon egy ilyen csöppség.- vágok vissza kissé sértődötten, de aztán betudom ezt az egész megjegyzést annak, hogy Axel még egy tudatlan kis fiatal majom, aki saját magán kívül nem tud másra gondolni. Majd, ha egyszer neki is lesz gyereke -Isten óvja amerikát-, akkor megtudja milyen ez.
-Azzal nem érnék el semmit és nem is élvezném.- na jó, ez hazugság, mert szívesen csicskáztatnám, de úgy semmi tiszteletet vagy szimpátiát nem vívnék ki nála. Ha viszont együtt melózunk ma délelőtt, talán összebarátkozunk valamennyire.
-Kihozom az állókát, addig elő hozod a garázsból az ásót?- kérdezem végül, miközben Connort leültetem a verandán és sietve bemegyek az állókáért. El lesz ő a játékai közt és így legalább nem kell folyton odarohangálni hozzá koszos kézzel.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
152
Join date :
2014. Mar. 01.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Work Bitch -Axel & Abi- 26.04.14 0:47

- Nem, te olyan vagy aki unalmában másokat ver, és terrorizál. -
Nem csak a lustáknak kell, hanem a kiéhezett nőknek is, akiknek nem elég egy ember. Abigail vigyorog, de én erre csak nagyokat pislogok, és nem veszem át a mosolygási hullámot. Tegnap még mint egy T-Rex nekem támadt, most meg vigyorog. Connort már előre sajnálom. Colint nem, mert ők teljes mértékben kiegészítik egymást. Ha az egyiknek nincs ereje, kedve basztatni másokat, megteszi a másik. Tökéletes párosítás.
- Az is durva, hogy nekik is van gyerekük. Ennél már csak az a durvább, hogy rendőrök vagytok. Ennyire jó üldözni a bűnt? A bilincs fétist ki lehet élni máshol és máshogyan is. -
Megvontam a vállamat, mintha nem érdekelne a téma, pedig érdekel. Nem rólam van szó, és a szidásomról, szóval még a zsarus részt is bevállalom annak érdekében, hogy magamat elkerülhessük.
- Megzsarolhatnának vele. - Mondjuk az ellenségei, ellenségeik. Gyártsunk katasztrófa elméleteket, ha már a beszólásaimat egyelőre eltettem későbbre.
- Mert így bármit is elérsz.. - Nem értem, hogy ezzel mi a célja. Addig fárasztani, amíg nem lesz erőm elmenni este, vagy szimplán lusta. Nem élvezné, persze. Én meg pedofil vagyok Kenyában.
- Van más választásom? - Meg se várva a választ, - mert sejtem hogy mi lesz az -, a garázshoz mentem, hogy megkeressem az ásót.  
Kéne nekem is egy ilyen. Ha legközelebb Anthonyval találunk egy hullát, vagy majdnem hullát, akkor hamar el tudjuk majd tüntetni.
Az ásót megtaláltam, így teljes mértékben beletörődve a sorsomba visszamentem a kertbe. A sötétben, bedrogozva, berúgva nem is tűnt fel, hogy ilyen..kert kinézete van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Work Bitch -Axel & Abi- 26.04.14 10:19

Nem igazán tudom, miből vonja le a következtetéseid. Úgy csinál, mintha napjában háromszor kerékbe törném vagy ilyesmi. Arról nem tehetek, hogy ő már azt is terroristának nézi, aki kicsit próbálja életre valóbbnak nevelni. Kis szemétláda... azt hiszi, hogy az élet annyiból áll, amit ő csinál most? Persze, amíg hajlandóak vagyunk eltartani, addig minden zsír de, ha kibasznánk az utcára és senki nem fogadná be, előbb-utóbb éhen halna, mert még arra is képtelen, hogy ép ésszel gondolkozzon vagy, hogy átgondolja mit beszélne, mielőtt kinyitja a száját. Akkor terrorista vagyok. Ámen. Kérdés akkor mit mondana, ha úgy is viselkednék.
-Ezt majd akkor mond, ha szórakozásból serpenyővel vagdoslak fejbe.- vigyorodok el és annál inkább eldöntöm, hogy nem fogom hagyni magam felhúzni. Most nem. Nem adom meg neki azt az élvezetet. Inkább elásom szó nélkül, de nem stresszelem magam egy kis suhancon.
-Ha lenne némi eszed ahoz, hogy felfogd, mit is csinál egy rendőr, akkor nem így gondolnád. De mivel, te képtelen vagy az élet fontosabb dolgait megfelelő szemlélettel nézni, így hiába is magyaráznám.- bamm. Ez teli találat volt. Ha ő kóstolgat, én is leoltom a fenébe és minden egozás nélkül mondhatom, tudok beszólogatni, ha valaki ezt igényli. És úgy tűnik, Axel ezt igényli. Vele nem lehet normálisan beszélni, ahogy az ember tenné egy fiatal sráccal. Bunkónak kell lenni, ha már amúgy is "terrorista" vagyok.
-Nem, de legalább elmondhatod, hogy azért cserébe, hogy itt mereszted a kis segged és éldegélsz, mint Marci Hevesen, megdolgoztál. Egyben azt is remélem, hogy megunod és inkább keresel majd munkát. Én kitartó vagyok Axel. Minden napra ki tudok neked találni valamit. Te kitartó vagy?- sandítok rá érdeklődve és még én is meglepődöm azon, hogy teljesen nyugodt vagyok. Elő jött a rendőr énem, aki a vallatásokon se kap idegrohamot, amikor valakit győzködni kell, hogy beszéljen.
-Nem, nincs.- vágom oda, miközben lecipelem a teraszról a kis fát és kicsomagolom a nejlonból, amibe a szomszéd pakolta, hogy ne essen baja.
Amíg ez a szerencsétlen elő szedi az ásót -azon se csodálkoznék, ha nem tudná, hogy is néz ki-, addig kipécézem a helyet a fának.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
152
Join date :
2014. Mar. 01.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Work Bitch -Axel & Abi- 26.04.14 19:25

Most meg a serpenyő. Mik voltak eddig? Asszem az elején a feldarabolás, vagyis nagyon a konyhában akar megölni. Értem. Akkor oda nem megyek vele kettesben, bár máshova sem. Ha valahogy sikerül ma elfáradnia, akkor hamarabb lefekszik, vagy mit tudom én mit csinál, én meg leléphetek, ha még élni fogok. Mármint nem örökre, csak itt nem szívhatok be. Örökre lelépni nem tervezek, de ez nem csak rajtam múlik. Túlélném azt is, ha kidobnának. Miamiban is feltaláltam magamat ház meg ágy nélkül, és ez a város sem egy terroristákkal teli dzsungel. Kivéve Abigailt. Rá az első igaz, az utóbbit nem tudom, és nem is akarom megtudni.
- Jó, de majd engedd meg, hogy felkészüljek rá. -
Mást vagdosson. Érdekes ötletei vannak, de nem veszem sértésnek, hogy rólam fantáziál. Bár kicsit ijesztő, mert ő túl öreg hozzám, és simán megerőszakolhatna. De jó, hogy utál, és erre semmi esély. Na meg ott van Colin, az egyik Godzilla.
- Semmit se tudsz rendesen elmagyarázni, mert idegbeteg vagy. És van eszem hozzá, nem ti vagytok az első rendőrök akiket látok. - Ez is egy nagyon meglepő fordulat. Én próbáltam kedves lenni, feltettem egy normális kérdést, erre meg elkezd piszkálni. Jólvanakkor, csináljuk így. A halálra visszatérve..akkor is simán meghalhatnának. Annyira nem vagyok gonosz és kárörvendő, hogy egy ilyennek örüljek, talán még hiányoznának is. Ez az, amit ők sose fognak megtudni, pláne nem a terrorista Abigail. Egy valaki halála dobna fel, az apámé. Másé nem, ha csak a felnőtteket nézzük.
Mit meresztem? Alig vagyok itthon, de tudom, hogy erre mi lenne a válasza. Az is szar ha itt keringek, az is ha máshol.
- Érettségi nélkül maximum szemetet szedhetnék. - Meg amúgy se akarok dolgozni. Az igaz, hogy a pénz jól jönne, de nem bírnék úgy napokat, hogy ne nyúljak valamilyen anyaghoz. Majd ha a rablás sikerülni fog, akkor lesz pénz, meg minden más is.
- Nem. - A drogozásban, na abban kitartó vagyok, de másban nem. Ezt tudom én is, nekik is feltűnhetett, felesleges lenne tagadni.
- Mi lenne, ha belemennék a mindennapos kínzásba, te meg cserébe elengednél úgy este, hogy nem kell korán visszajönnöm? - Alkudozok egy zsaruval, ennél mélyebbre már nem is süllyedhetnék.
Abigailhez vittem az ásót, és vártam a következő utasítást. Valószínűleg ásnom kell, de ha belevágom egy véletlenül kiválasztott részbe, azon csak én röhögnék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Work Bitch -Axel & Abi- 26.04.14 22:28

Nem tudom, hogy lesz-e valaha olyan pillanat, amikor majd mi normálisan tudunk beszélgetni. Gúnyosan beszél mindenről, mintha tenne magasról az egész világra, és én nem szeretem az ilyet. Akkor inkább ne is beszéljünk semmiről. Sokkal egyszerűbb neki és nekem is.
-Mindenképp.- vágom rá azonnal, de aztán a következő jelenetnél inkább, csak felvont szemöldökkel lesek rá. Esküszöm, leszakad a pofám ettől a sráctól. Idegbeteg? Én?
-Hagy kérdezzek valamit. Így bánt veled a drága jó apád is Axel?- sétálok egészen közel hozzá és úgy bámulok a képébe. Idegtebeg lennék? Lehet. De érdekes módon ilyen dühöt még a gyerekem se hozott ki belőlem, pedig volt, hogy végig sírta az éjszakát és nem aludtam napokig miatta, de nem éreztem ekkora dühöt még akkor sem. Ez a kis... elegem van.
-És ahhoz csak gratulálni tudok, hogy találkoztál már rendőrökkel. Nem is tudom lassan már eldönteni, hogy az apád őrült volt-e vagy, csak megunta a hülyeségeidet.- vágom a fejéhez, de már komolyan nem tudom lassan visszafogni magam. Vagy kivágom innen, vagy magától sétál el, vagy felkötöm magam, mire Colin hazaér. Nem vagyok hajlandó megtűrni egy ilyen alakot a házamban. Egy cseppnyi hálát vagy köszönetet vagy ne adj' Isten tiszteletet sem mutat, holott mi nem ártottunk neki. Nem is tudom már biztosan, hogy tényleg az apja volt-e a tetű. De komolyan, mert lassan én is olyan állapotban leszek, hogy elásom itt, közvetlenül a facsemete alatt. Az lenne a fejfája.
-Le kellett volna érettségizni. Gondolni kellett volna erre, mielőtt arra lett volna eszed, hogy kábszerezz és sunyiskodj.- puffogom tovább, közben elveszem tőle az ásót. Nem kell nekem az ő segítsége. Minek? Hogy majd évek múltán, ha a fára nézek az jusson eszembe, hogy Axel kiborított minden egyes nap? Nagy frászt.
-Tudod mit? Menj a fenébe! Csinálj, amit akarsz, engem innentől nem érdekel. Drogozni akarsz? Hajrá. Hajnalig akarsz csavarogni? Csináld, de tőlem ne várj semmit! Se kedvességet, se egy büdös szót, semmit! Mától kerülj el jó messziről és köszöntem a segítséget is.- megyek arrébb oda, ahova a fát akarom ásni és neki állok inkább én. Egyrészt, nem kell nekem a segítsége, boldogulok egyedül is másrészt, nem is baj, ha most levezetem valamin az ideget. Ő meg... gondolom elvonul szépen és szét szívja az agyát. Nem érdekel. Colinnak is megmondom, ha annyira kell neki ez a kölyök, menjen utána, legyenek boldogok. Nekem nem kell ez a fölösleges stressz állandóan.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
152
Join date :
2014. Mar. 01.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Work Bitch -Axel & Abi- 26.04.14 23:48

- Nem, ő nem csak emlegette a serpenyőt hanem rögtön hozta is. -
Ez túlzás, mert konkrétan serpenyő nem volt. Nem is tudom, hogy röhögnék-e vagy sírnék, ha valaki serpenyővel kezdene el kergetni. Reggel tükörtojás készül benne, este meg az a nevelőeszköz. Ezt a közel jövést nem tudtam hova tenni, ezért csak néztem Abigailt. Nem azt mondtam, hogy mindig idegbeteg..most..még nem.
Gonosz húzás a faterral jönni, mintha tudná, hogy gyűlölök róla beszélni.
- Szerintem csak szimplán szereti a könnyebb utat választani, és..hagyjuk.-
A többit már mind ki kéne sípolni. Sose értettem a logikáját. Sőt, magát azt az embert se tudom megérteni. Inkább elviselném Abigalt, Colint és Ryant egyszerre egy évig, mint őt egyetlen egy napig. Nincs is olyan szó, amivel ki lehetne fejezni, hogy mennyire utálom. És még bűntudatom se lehet, mert tudom, hogy ő is utál engem. Aranyos, kedves és szerető család a miénk. Még az öcsém is utál, szóval már csak egy teknős kéne, hogy valaki azért legyen tele szeretettel.
- Nem az én hibám, hogy nem sikerült. - Folytattam volna, de Abigail elvette tőlem az ásót és ez jobban lekötötte a figyelmem. Aztán jött a robbanás, én meg csak álltam mint akit odaraktak. Mi rosszat mondtam? Hiába gondolkoztam rajta, nem találtam semmi felháborítót az elmúlt tíz percben. Meg kéne kérdeznem, de még jobb lenne ha elvonulnék és hagynám hogy a kaktusz-effektus lecsöndesedjen egy kicsit. De nem, maradok és azon vagyok, hogy valami szépet tudjak mondani, amitől nem akad ki még jobban. Kedvességből megbuktam. Megint.
Talán azzal volt a baj, amit a legvégén mondtam. Az az alkus rész. Igen, valószínűleg az.
Még egy ideig álltam csöndben, és néztem amit csinál, de végül mindent vagy semmit alapon sikerült megszólalnom.
- Segíteni akarok, nem elmenni. - Anyám, ez egyre rosszabb. Olyan, mintha a saját magam ellentetjét pofáznám. - Nem direkt vagyok veled ilyen, csak nem minden héten fogadnak be és nem vagyok hozzászokva a jófejséghez. - Akár figyelt, akár nem, folytatni terveztem, mert már úgy is mindegy. Ennél jobban nem tud utálni, de magamat ismerve bármi megtörténhet. - Szóval..nem segíthetnék mégis? - Mondhattam volna azt is, hogy béküljünk ki, de áhh, azt nem. Ez volt minden, ami be tudtam vetni, ha ez se érdekli akkor muszáj lesz hogy itt hagyjam. De akkor azzal a tudattal fogok beszívni, hogy én megpróbáltam, elmondtam és nem hazudtam. Az ásót is megkísérelhetném visszaszerezni, de Abigail gyors és harcos mozdulatait ismerve ezt a bölcs ötletet kivertem a fejemből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Work Bitch -Axel & Abi- 30.04.14 11:33

Egy pillanatra elgondolkodok a szavaira és csak csendben figyelem. Oké. Tényleg szar lehetett neki, ha az apja ilyen farok volt de az nem jelenti azt, hogy neki is olyannak kell lennie. Mert lehet, hogy nem esik nekem serpenyővel, de igen is, rosszul tud esni, amikor beszólogat.
-Ahogy te is.- utalok itt arra, hogy sokkal jobb neki csövesnek lenni, vagy épp itt lébecolni ahelyett, hogy kitűzne magának valami élet célt és neki látna elérni azt. Mondjuk szerezne munkát, vagy csak befejezné az iskolát. Sokkal egyszerűbb neki így, ezek szerint, csak épp nem biztos, hogy mi mindig itt leszünk, hogy segítsünk rajta. És akkor mit fog tenni? Visszamegy az utcára? Biztos nagyon jó lehet ott.
-Rögtön sejtettem.- miért lenne az ő hibája? Biztosan a tanár volt egy rohadék vagy épp mindenki utálta, sőt még azok is verték. Hogyne. Valahogy ezt sose tudom elhinni. Ha valamit akar az ember, akkor tankokkal is elé állhatnak, akkor is megcsinálja. Más részről meg, ha a tanárokkal is úgy beszélt, mint velem, akkor nem is lehet azon csodálkozni, hogy nem voltak vele aranyosak.
A kifakadásom hirtelen jön, de képtelen vagyok leállítani. Ez már érett egy ideje és jól is esik, hogy kimondhatom. Azt hiszi, hogy jó kedvemből próbálok belőle értelmes embert csinálni és nem egy olyan suhancot, akinek a drogon kívül nem számít semmi? Szeretném, ha jól érezné magát nálunk, kötődne hozzánk és a családjának tekintene minket -mert szerintem azok vagyunk-, de azt nem minden áron. Nem olyan áron, hogy én közben eszem az ideget és nyelek egyhuzamban, mert az uraságnak sosem jó semmi.
Úgy tűnik a kifakadásomnak van eredménye, mert rögtön utána Axel kicsit visszafogja magát és csak csendben ácsorog. Gondolom, némiképp elgondolkodott azon, hogy miért pont engem bánt, mikor jót akarok neki. Talán, még el is szégyellte magát, nem tudom, de végül megszólal, én meg leállok az ásással és csendben ránézek.
-Szóval, nem tudod, hogyan reagálj, ha valaki rendes veled? Megsúgom, semmiképp se úgy, hogy megbántod.- sóhajtom, miközben leszúrom az ásót a földbe és a terasz felé pillantok, ahol Connor csendben játszadozik és persze bennünket figyel. Érti a kis manó, miről beszélünk. Nem hülye, csak gyerek.
-Nézd Axel. Én nem akarom, hogy ellenségként tekints rám és nem is érzem úgy, hogy okkal tehetnéd. Lehet, hogy próbállak kordában tartani és megmondtam, hogy legalább szólj, ha mész valahova, de csak neked akarok jót és magunknak, hogy ne kelljen egész éjjel aggódni érted. Mert hiszed vagy sem, a család tagja vagy, felelősséggel tartozunk érted és nem örülnénk, ha bajod esne.- mondom már jóval higgadtabban, mert idő közben vagy az ásás miatt, vagy mert Axel végre normálisan reagált, lenyugodtam némiképp. Még el is hiszem, hogy nem tudja, hogyan kell viselkedni, ha valaki jó fej akar lenni vele. Majd akkor megszokja remélem.
-De. Örülnék, ha segítenél. Cserébe megmondhatod majd, mi legyen a vacsora.- mosolyodok el és kicsit barátságosabban lesek már rá, mint az imént. Ennyire egyszerű velem jóban lenni. Ha nem támadnak, én se teszem. Nem kell engem szeretni, csak ne beszéljen velem senki úgy, mint egy darab szarral, mert azt nem bírom elviselni.
-Ásni szeretnél, vagy a köveket pakolod arrébb?- lesek a sziklakert felé, ahol végül is nagy munka nincs, mert rendben tartom, parajolom, de a füvet a kövektől nem lehet lenyírni. Egyszerűen csak beljebb kell őket rakni öt centivel.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
152
Join date :
2014. Mar. 01.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Work Bitch -Axel & Abi- 01.05.14 20:20

- A kettő az nem ugyanaz. - Apámnak könnyebb lett volna a nehezebbet választani, nekem nem. Megpróbáltam egyszer, fél napig tartott. Szóba jött a rehabilitációs cucc is, de meg se vártam a szó végét, inkább eltűntem. Szóval a kettő tényleg más. Ő választhatott, én nem. Vagyis de, de ez nem megy olyan könnyen, és nem is akarom, hogy menjen. Jó úgy minden ahogy most van. Jól érzem magam.
Ő ezt sejtette, én meg azt sejtem, hogy ő nem azért lett rendőr, mert egy zseni. De a legjobb védekezés a támadás módszert hanyagalom, hiszen itt van egy ásó. Sok mindent lehet csinálni vele, főleg egy veszekedés közepén.
Hát..lenyugodott, valamennyire. Én meg verhetem a fejemet a falba, hogy előbb akkora igazságokat mondtam. De jó. Innentől kezdve ezt is tudja majd emlegetni. De már nem kiabál, ez is valami.
- Mindenki másmilyen, nem tudhatom, hogy kinél mi számít már megbántásnak. - Ez olyan, mint a türelmességi skála. Nullától tíz felé így növekedik: a fater, Colin és Abigail egy szinten, és Ryan. Ja, meg Anthony. Hát ő...halálra késelt egy faszit, szóval lecsúszott a nulla alá. Ez van.
- Szólni fogok, de azt nem tudhatom előre, hogy mikorra érek vissza. - Én nem tekintem az ellenségemnek, tegnap sem én kezdtem. Oké, volt rá oka, de akkor is. - Vigyázok magamra, nem lesz semmi bajom, ti meg nyugodtan aludhattok, nem kell aggodalmaskodni. Amilyen helyekre én járok ott ugyanakkora valószínűséggel megölhetnek nappal, mint ahogyan éjjel. - Ez annyira nem hangzik bíztatónak, de tényleg nem kell engem félteni. - Csinálhatnátok mást is éjszaka ahelyett, hogy rám vártok. - Elvigyorodtam, és biztos voltam benne, hogy érti a célzást.
- Hamburger? - Először a kacsára gondoltam, de a hamburger az valamivel reálisabb, és olcsóbb.
- Az az ásó a haverom lett, inkább ások. - Már nyúltam is az ásóért, hogy elvegyem Abigailtól. Nagy önfeláldozó vagyok. Nincs sok kedvem hozzá, de enyhén szólva nincsenek zsúfolt napjaim, és nem akarom hogy még a tegnapinál is elfajzottabb dolgokra, lecseszésekre érjek haza. Vagyis nem haza, hanem vissza a házba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Work Bitch -Axel & Abi- 03.05.14 18:19

Nem is kötök már inkább bele, hogy mi ugyanaz és mi nem. Úgyis a saját igazát védené és úgyis megmagyarázná, hogy már pedig neki jó oka volt arra, hogy ne fejezze be az iskolát. Ezt meg akkor se fogom elhinni, ha arany tojás potyog az égből. Sajnálom. Arra, hogy valaki a jövőjét elcseszi nem lehet jó magyarázat.
-Akkor mondjuk beszélj úgy, hogy a legérzékenyebb se szaladjon el sírva. Mármint, nem vagyok én olyan érzékeny, de a néger farkas beszólásaid kicsit kiborítóak és még mindig én vagyok a család anya, akivel nem ártana kicsit tisztelet tudóbbnak lenned, nem beszélve arról, hogy nő vagyok. Némi illedelmességet megérdemelnék, nem gondolod?- kérdezem komolyan érdeklődve, mindenféle irónia nélkül. Nem akarok én megint vitát, csak szeretném neki elmondani, mi esik rosszul és az például, hogy olyan beszólásokat megenged magának, amiket én a legjobb haveromnak se mondanék, enyhén szólva sértő.
-Örülök, hogy ilyen helyeken császkálsz. De rendben. Az is elég, ha sacc per kb. mondod meg mikor jösz. Nem kell percre pontosan, hiszen nem 15 éves vagy. Csak szeretnénk tudni, hogy ha hajnali kettőkor még nem vagy itthon, akkor nem meghaltál, csak bulizol.- vonok vállat és szerintem ez teljesen korrekt dolog. Van, aki még a szomszédjával is közli, hogy hova megy, hogy baj esetén legyen, aki tud róla. Olyan nehéz megérteni, hogy szeretnénk tudni arról, merre is van? Kétlem, hogy nehéz lenne benyögni, hogy "cső, elmentem. Kb négykor jövök". Ennyi.
-Na ez már megint olyan téma, amihez nincs közöd.- vigyorodok el azért, mert a vigyora erre késztet és, mert nem vagyok egy besült picsa, hogy ne mosolyodjak el. Tény, hogy csinálhatnánk mást is Colinnal, de eddig megint csak miatta nem volt kedvem az egészhez. Ezért lesz jobb, ha szól, hogy mikor jön. Akkor legalább kb tudjuk, hogy meddig van egymásra időnk.
-Hamburger? Ne nevettess. Valami normálisabb kaját is mondhatnál, amivel mondjuk Colin is jól lakik.- nevetem el magam, miközben, ha már ő lenyúlta az ásót, akkor én neki látok a köveket arrébb pakolni. Nem nehezek és egyedül is megcsinálhattam volna ezt az egészet, de az volt a tervem, hogy talán Axellel összebarátkozhatunk kicsit. Talán, a vita után ez is sikerülni fog?
-Mond csak Axel. Nincs neked barátnőd?- sandítok végül fel rá, mert ez igazán foglalkoztat. Hiszen nem csúnya kis kölyök és elég idős is már ilyesmihez. Nem értem, ha már ennyire ráér, miért nem szedett össze magának valami nőszemélyt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
152
Join date :
2014. Mar. 01.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Work Bitch -Axel & Abi- 04.05.14 12:53

- Egy négeres beszólásom volt. - Nem kell ez a többesszám, mert ahogy én emlékszem egyszer említettem meg. De így utólag is vigyorognom kell tőle. Ezek szerint azt nagyon eltaláltam. Na de ma nincsen négerezés, se semmi más. Amíg Abigail ilyen normális, addig én is csak beszélek, és nem szúrkálódok. Legalábbis mindent megpróbálok.
- De ha te már úgy vársz, hogy rögtön letámadsz, akkor nemtudok rá úgy reagálni, hogy az ne legyen bántó. El lehet magyarázni normálisan is ezt az egész aggódós, későn hazaérős cuccot. - Annyira azért nem volt durva egyik sem. Ő csapkodott is, az pedig kivált sok-sok beszólást. Azt hittem, hogy a rendőrök nyugodt emberek. Vagyis..nem, sose hittem, de egyszer majd jó lesz ezzel érvelni.
- Jó. - Ez az egyszerűbbik része. Nem szoktam előre tudni, hogy mikorra érek vissza, és nemtudom eldönteni, hogy tegnap a késés miatt, vagy a nem szólás miatt lettem-e lecseszve. De ne háborgassuk a múltat, úgy csinálok mint aki mindent ért.
- De kár. - El is futnék, hogyha elkezdené mesélni az olyan dolgokat. És ő is vigyorgott, ami nagy csoda. Lehet, hogy Colin mellett egyfolytában ezt csinálja, de velem nem. Ami nem is meglepő.
- A hamburgerrel is jól lehet lakni. Pizza? Töltött csirke? - A hamburger igenis laktató. A sok hamburger meg még inkább. Ha Colin gyomra a mérce, akkor mondhattam volna kolbászt, hurkát, sertést, egész marhát.
Abigail a köveket pakolta, én meg nekiálltam a kijelölt helyen ásni. Szegény hullának lehetett volna rendes sírhelye is, a zsák helyett. Sajnos nincs nálam mindig egy ásó, és nem is lesz. Mászkál a halál egy ilyen szarral a kezében.
- Nincs. Ne értsd félre, nem vagyok meleg, csak nekem sose mentek ezek a hosszútávú kapcsolatok. Múltkor egy csajnál aludtam, azért nem értem haza, de ezen kívül..nem, nincsen. - A barátnőket éttermekbe kell hurcolni, moziba, csillagok alá, anyám kínjához, és ehhez se pénzem, se türelmem sincsen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Work Bitch -Axel & Abi- 08.05.14 10:03

-Az az egy éppen elég volt.- jegyzem meg komoly arccal, de már nem is érdekel inkább a dolog. Csak újabb vita kerekedne, ha most ezen kezdenénk agytornázni, pedig most egész jó lett a hangulat. Talán, már előbb el kellett volna neki mondani a véleményem nyomatékosan, hogy vissza vegyen a dolgokból? Nem számít. A lényeg, hogy most minden jó.
-Te is úgy vártál volna fordított esetben, ha egyedül vagy itthon éjszaka és rágod a kefét, hogy vajon hova lett a párod unokaöccse. Ha Colin épp nem lett volna behívva dolgozni, akkor nyugodtabb lett volna, mert tudom, hogy beszélt volna ő a fejeddel. Így viszont maradt rám a feladat és elhiheted, hogy elég frusztrált voltam.- ez mondjuk igaz simán már akkor is, ha Colint behívják éjszakára. Nem szeretek egyedül lenni este. Nem azért, mert nem vagyok elég kemény csaj, csak mindig eszembe jut, hogy baj esetén egyedül kapkodhatnék, hogy akkor most mit merre és hogyan.
-Azért örülök, hogy némiképp eltussoltuk egymás közt a dolgokat. Hidd el, velem is jól ki lehet jönni Axel. Most, hogy megbeszéltük, hogy működjenek a dolgok, ehez fogom én is tartani magam.- mosolyodok el barátságosan, hiszen nem lételemem nekem, hogy folyton menjen a vita köztünk. Sokkal jobban örülnék, ha tök normálisan kijönnénk egymással.
-A pizza nem is rossz ötlet. Ritkán, de szoktam csinálni. Van egy jó receptem is hozzá...- morfondírozok és alaposan végig is gondolom, hogy van-e itthon hozzá minden. Maximum elugrok majd boltba, ha nincs de legalább már meg van, mi lesz a vacsora.
-Pizza lesz. Döntöttem. Kösz a tippet.- vigyorgok rá két kő között és, ha már ott görnyedek a földön, kitépkedek pár szál parajt is a virágok közül. Gyakrabban kellene közösen melóznunk. Szerintem tök jót tenne a kapcsolatunknak.
-Értelek. Igazából nem is baj, ha még nem akarsz nősülni meg ilyenek. A másik két rokonodnak is elég későn ért be a feje lágya.- vigyorgok, ahogy Colinra és Ryanre utalok, mert kb egy idősek voltak ők is, mikor eljutottak odáig, hogy akkor család meg minden. Más kérdés, hogy szegény Ryannek pechje volt és Mona... szóval, szegényt nem irigylem.
Connor felé sandítok néha, aki most épp a teájára van rácuppanva és elgondolkodva kortyolgat nagyokat a cumisüvegből. Nézelődik ide-oda, engem pedig megmosolyogtat az a bölcs fej, amivel méregeti a világot maga körül. Pedig volt már idekint nem is egyszer, mégis mindig úgy csinál, mintha minden új lenne. Vagy azt nézi, hogy olyan-e minden, amilyen volt?
-És... sosem akartál egyetemre menni vagy ilyesmi? Még az előtt, hogy apád akkora pöcs lett volna, a kis Axelnek nem voltak nagy tervei?- érdeklődök, hátha van valami reménye annak, hogy most el tudna indulna azon az úton. Mi azért jóval normálisabbak vagyunk, mint az apja. Engem például nem zavarna, ha folytatná a suli vagy kezdene magával valamit, sőt. Szívesen segítenék neki, ha szeretné. Csak haladjon valamerre, mert így majd maximum 30 évesen visszagondol és bánni fogja, hogy csak úgy lébecolt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
152
Join date :
2014. Mar. 01.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Work Bitch -Axel & Abi- 10.05.14 15:31

- De jónak kellett lennie, ha ennyire nem tetszett. - Az se az én hibám volt. Ha akkor este alszik, vagy kedvesen köszön, és is elvonultam volna a négeres beszólást mellőzve. De nem, neki kellett a balhé. Aztán meg én vagyok büntetve. Bár annyira már nem is érzem büntetésnek, mert nem vészes. Legalább tudunk beszélni, ami érdekes, mert én nem szeretek komoly témákról kommunikálni, de most valahogy jó.
- Ez is érthető, de ha konkrétan a semmiből bukkansz elő, letámadsz és számon kérsz, azzal nem lehet sok mindent elérni. - Nálam a kedvességgel sem, de ez mellékes. - A következő alkalommal a fejemre szerelek egy kamerát, és majd online nézheted a közvetítést. -Láthatná, hogy tényleg nem normális és tisztességes dolgokat csinálok, de legalább látná. És ez is valami. - Kivéve a zuhanyzást, mert akkor leveszem a kamerát. -El tudom képzelni, hogy mennyire el lehet keseredve emiatt.
Az se lett volna jobb, hogyha Abigail helyett Colinnal ment volna a veszekedés. Sőt, mivel ő rendőrösebbnek néz ki, biztosan elkezdett volna dobálózni ilyen hülye szakszavakkal, amiből semmit se értenék.
- Elhiszem. Csak elég nehéz. Vagyis nehéz volt eddig. Oké, akkor majd hagyok leveleket, és beszerzek egy golyóálló mellényt is. - Dehogyis. De a levél dolog az menni fog, a nem könnyű része az az a dolognak, hogy nemtudom még hogyan csináljam a kedvességet.
- És Colin is megtelítődik vele. Hogyhogy nem mentetek még tönkre? Amilyen dínó méretű, felfal mindent ami létezik. - Godzilla. De a dínó az valamivel kedvesebb megnevezés. Jól haladok.
Folytattam az ásóval való barátkozást, és ástam tovább, miközben örültem annak, hogy pizza lesz a kaja.
- Nincsmit. - Mostanában sokkal több minden jön ki belőlem, mint ami bemegy, ami elég érdekes. Terhes nem lehetek, furcsa lenne. Sose akartam gyereket, pláne nem úgy, hogy bennem van. Mint egy Alien. Kitépi magát a hasamból. Undorító.
- Annyira azért ők sem öregek még. Ráértek volna. De ez a baba eső nembaj, nem kell tartanunk attól, hogy nemsokára kihal a család. - Az a gáz, hogy nemtudom Colinék hány évesek pontosan. Vagyis azt igen, csak azt nem, hogy most lettek-e annyiak, vagy nemsokára tovább lépnek.
- Hát..mindig is egy pöcs volt, de amikor még nem, akkor tizenkettő lehetettem, és nem voltam egyetemes terveim. Meg semmilyen más se. Nem szoktam a jövőre gondolni, akkor se csináltam. Én ilyen spontán vagyok. - A spontánról valami más jut eszembe, de csak ez a szó illett ide.
- És te mindig is rendőr akartál lenni? - Beszéljen ő, amit én tudok mondani az csak szar, szar és szar. De az életemet mégsem tartom annak, mert élek, és tetszik ami most van. Nem zuhanok mély depresszióba azért, ami volt régen. A fatert is csak azért hibáztatom, mert kidobott, és mert miatta halt meg anyám. A többiért nem. Elkezdtem drogozni, de csak mert ki akartam próbálni. Nem a szüleim voltak a fő okai ennek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Work Bitch -Axel & Abi-

Vissza az elejére Go down

Work Bitch -Axel & Abi-

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Kukucs! - Abi & Colin & Axel -

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Abi és Colin lakása-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához