welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Yesterday at 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Share| .

Arizona állam

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Arizona állam 24.04.14 21:38

***
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Arizona állam 24.04.14 21:41

A készülődés: Na most kezdek begazolni. Három hét alatt azért tök jól összemelegedtünk a kórházban – én vártam, ő jött hogy megsétáltasson, beleevett az arckrémembe, mert azt hitte puding… Végre kiszabadultam, és hiányzik a kórházi pizsama: mégis mit vegyek most fel? Smink, lakk, haj, illat? Remélem az a majom is ilyen kínban készülődik otthon…
Az út: Tipikus. Megtalálom a megfelelő ruhát 2,5 óra idegbaj után, és tessék! A Canyon-Vegas távon közlekedő légkondicionált busz helyett küldenek valami kolumbiai kerekes putrit: izzadok mint krva a templomban, hátamon és a dekoltázsomon átnedvesedett a felső – mire megérkezünk tuti olyan szagom lesz, hogy az oroszlán sírva enne! Zötykölődünk, én ülhetek az ablaknál mert ő úriember, hátha levegőt is kapok – azt pont nem, de jól lefejelem a keresztvasat: ismerős mozdulattal nyúl felém, elhessentem a mancsát – ne nyúljon hozzám ha elvérzek se, mindenem tapad!
Grand Canyon:
- Nem hiszem el, végre itt vagyunk! – Nyögöm én is ugyanazt, mint a többi utas a jó levegőre kiszabadulva: árnyékban negyven fok és szélcsend, de minden jobb a bádogdoboznál.
- Országomat egy slagért és egy cigiért. – Ez már csak privát megállapítás, utóbbihoz van is hozzáférésem: a napszemüveg védelme alól pillogok az ápolók gyöngyére, hogylétét ellenőrzöm, majd a Bungeejumping tábla irányába intek.
- Fáradjunk arra, Mr Nixon, látok ott valami árnyékgyanús foltot is. És arra az esetre, ha esetleg nem éljük túl az ugrást, szeretném ha tudnád… - emelkedek lábujjhegyre, míg őt közelebb intem jelezvén súgni akarok valami bazi titkosat, és mert a hangom közel búgó, akár perverzre is számíthat – hogy elrontottad a függőleges nyolcat a keresztrejtvényben.  – Osztogattak valami ingyenes napilapot a pályaudvaron, ő művelődött az úton, én meg legyezőnek használtam.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Cameron Owen Nixon
Hozzászólások száma :
20
Csatlakozás dátuma :
2014. Apr. 20.
Kora :
32
Tartózkodási helye :
LVTémanyitásTárgy: Re: Arizona állam 24.04.14 23:03

Tény, hogy nem vettem eme nemes alkalomra egy légkondicionált magángépet, de még mindig jobb ez az ódon, benzinnel hajtható bádogládika, mintha gyalog kellene megtennünk az utat a Grand Canyon legtetejére. Igazán rohadjak meg amiért ekkora udvariatlan vadbarom vagyok!
Na meg egyébként is, hol a jó büdös francba volt éppen akkor az agyam, amikor azzal a kecsegtető ötlettel álltam elő, hogy mi már pedig igenis húzzunk fel plusz ötven fok gatyarohasztó hőségben a Grand Canyonra?! Hát bazze' esküszöm nem vagyok igaz! És bármennyire is fáj ezt bevallanom, és akármennyire is sérti eme tény a hiú férfiú büszkeségemet, igen csak jó esélyt látok arra, hogy ez a szeleburdi kis csitri a főkolompos abban, hogy már hetek óta nincs egy épkézláb gondolatom sem felvágott nyelvű, nem éppen szerény személyén kívül.
A legjobb tudásom szerint -pedig ha valaki, hát én kifejezetten analfabétának számítok, ha randizásról van szó-, igyekszem feldobni Miss.Nyűgöske kedvét a zötykölődő szaunában, de miután sikeresen lekoccolja azt a rohadt vasat, és még csak azt sem hagyja, hogy szemrevételezzem egy perc erejéig a homlokát -szakmai ártalom-, inkább feladom a próbálkozást, és sikertelen, visszautasított mentési akcióm után jobbnak látom lekötni megzabolázott figyelmemet azzal a nyüves rejtvényújsággal, amit még a parkolóban vettem.
Eddig nem indul valami kecsegtetően a dolog, de még nincs minden veszve! Mindjárt felérünk, és biztos vagyok benne, hogy az ugrással együtt a felgyülemlett feszültségét is sikerül majd levezetnie. Ha meg nem, akkor még mindig van egy-két frappáns -vagy inkább perverz?-, ötletem arra, hogy hogyan is enyhíthetném majd szegény kislányban a feszkót úgy, hogy élvezetes is legyen számára a dolog, ami mögé persze abszolút nem kell semmi mocskos dolgot képzelni! Nincs itt semmi hátsószándék kérem. Csupán az önzetlen segíteni akarás hajt, és naná, hogy nem a felgyülemlett tesztoszteron, és a farkam!
-Nem vagy valami nagy honfi, már ne is haragudj! - Közlöm vele eme szomorú tényeket, amint leszálltunk a buszról. Imádom szívni a vérét! Imádom látni, ahogy elkezd dagadni az ér a nyakán, és a halántékán és amikor olyan édesen csücsörít az idegtől! Az persze már nem annyira kedvemre való, amikor ökölbe szorulnak a kezei, és felém lendíti őket. Volt már szerencsém bemosatni magamnak egy íves jobbost, és akárki akármit gondol, ez a pici, gyermeteg kéz boxolókat megszégyenítő jobb horgosokat osztogat.
Halkan, harsányan -mégis némi gúnyos éllel megspékelve a dolgot-, nevetek fel, ahogy a kis pattogó nikkelbolha kiossza az ukászt, hogy merre is tovább. Kezeimet hanyagul farmerom zsebeibe gyűröm, és miután napszemüvegem mögül felmértem a terepet, azt hogy a többi turista merre is vette az irányt, egyenesen az égen ragyogó tűzkorong felé irányítom a tekintetem. Azt a mocskos rohadt élet! Ha nem tudnám, hogy ez lehetetlen, attól félnék, hogy a rajtam lévő szürke izompóló, a rá felöltött kockás, rövid ujjú ingem, és a farmerom bármelyik pillanatban leolvadhat rólam, ha tovább aszalódunk itt egy helyben. Talán jó is, hogy ezennel az ő módszereihez igazodunk, és elindulunk végre. De hoppá! Lehet mégsem? Lehet előtte kapok még valami kis kívánatos extrát útravalónak?
-Neked pedig pukli nőtt a homlokodra... - Búgom a fülébe én is visszavágó gyanánt, és kis híján belemarkolok abba a délen elhelyezkedő feszes kis testrészébe, de még időben sikerül türtőztetnem magam, ami úgy gondolom, hogy a saját érdekem...
-És mondd csak, nálad már amolyan hülye, berögzült megszokás az, hogy visszakézből leverd a segíteni szándékozót, vagy egyedül csak engem tiszteltél meg azzal a fejbekúrással? - Faggatózom egy kicsit -csakhogy a randi végén egyikünk se mondhassa azt, hogy nem tudtunk meg semmit a másikról-, és bár pimaszul csillogó szemeimet nem láthatja a sötét lencsék takarása végett, szám szegletében így is ott rakoncátlankodik az a rohadék kis félvigyor, amint belegondolok abba, hogy milyen lenne, ha pár méter után egész egyszerűen csak elhasalna előttem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Arizona állam 25.04.14 9:45

Csorog rólam a víz, már meg sem próbálok kívánatosnak látszani, és valahogy nem izgulok többé annak tényén, hogy ez egy első randi, nekem pedig 4 fajta ízesített cukorka van a hátizsákomban, hogy az első csók ne olyan legyen, mint két hamus találkozása… A strandokon persze tömegnyomor van, és mi eleget voltunk már idegen, hiányos öltözetű emberek között – de bent a városban is.
Ha a gondolatai közé látnék, persze most büszkén kihúznám magam (a busz elhagyását követően), ökölbe szorított kezeimet a csípőmre támasztanám, lábaim vállszélességű terpeszbe, felszegett államat pedig észak felé fordítanám: a tipikus szupermen-póz, és közben vigyorognék mint az ördög. Bolondulj csak meg haverom!
A bádogszaunából való szabadulás után a nyűgösségi indexem csökkenni látszik, különben meg az vesse rám az első követ, akinek nem forrt fel az agya. Azzal vigasztalom magam, hogy a következő randiig ha eljutunk, én választok programot – az ejtőernyős ugrás elég huzatos elfoglaltságnak tetszik.
Tessék, tessék máris köszörüli rajtam a nyelvét a szemét állat! Orrcimpáim megremegnek, egy percre tényleg fontolóra veszem hogy kiütöm, aztán a csücsörítés ragadozómosollyá növi ki magát, és felhagyok a cigi után kotorással. Szemközt állva megfogom a jobb csuklóját, vezetem a kezét a saját farkára – utána kézfejére támasztom két ujjamat, és elkezdek köröket rajzolni rá.
- Honleány. Amit te most fogsz, az elengedhetetlen alapfeltétele a „fi” jelzőnek, csillagom. – Évődök ártatlan arccal, hogy aztán felhagyjak a szexuális zaklatásnak is beillő körözéssel. Jelen tevékenységemet úgy hívják szakszóval, hogy húzogatni az oroszlán bajszát.
- A pukli el fog múlni, a függőleges nyolcon ellenben nem segíthet már semmi. – Még mielőtt fülcimpán találnám harapni, zene csendül amott, a turistákból élő bódésok között, és mire felocsúdik ez a szép mosolyú, roppant bosszantó férfiú, már vonszolom is magammal a muzsika hangjai felé. Menet közben méltóztatok azért válaszolni is.
- Önerőből is meggyulladok, nem még akkor ha rám teszed a meleg kezedet! Nem bírom ha bizgatnak, amikor pancsolok a saját verítékemben, pedig! Ha tűrném a tapadós érzést, ülhettem volna az öledbe is a buszon, hogy segítsek megfejteni azt a gonosz rejtvényt. – Hangom sajnálkozó, a napszemüveg ellenére is látszik azonban, hogy szemem sarkában mélyülnek a nevetőráncok.
- Esőtáncolnak! Beállunk? – Kérdem olyan hangsúllyal, ami egyértelművé kell tegye, hogy én hótziher, hogy be fogok, mert az indián kultúra ezen képviselő rendelkeznek valamivel, amiért az imént az országomat kínáltam: slaggal.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Cameron Owen Nixon
Hozzászólások száma :
20
Csatlakozás dátuma :
2014. Apr. 20.
Kora :
32
Tartózkodási helye :
LVTémanyitásTárgy: Re: Arizona állam 26.04.14 11:20

Jó nagy adag megkönnyebbüléssel nyugtázom -persze mindezt szigorúan csak önmagammal, a belsőhangommal vagyok hajlandó megtárgyalni-, hogy máris elviselhetőbbé -sőt, majdhogynem kellemes társasággá-, válik a szeleburdi kis hippi dög, amint lelép a busz utolsó rozsdaette lépcsőfokáról is. Azt nem mondhatnám, hogy a kinti levegőmozgás elég ahhoz, hogy ne érezzem magam úgy, mint aki alatt begyújtottak, de azt egyikünk sem tagadhatja, hogy bizakodóbb a szabadban, mint abban a habi rabszállító járgányban, ami félő, hogy ha még egy métert tovább megy, a Grand Canyon kellős közepén fog lerobbanni. Vagyis inkább felrobbanni? Végülis a lényegen nem változtat. Így, vagy úgy, ha valami gixer becsúszik, holtbiztos, hogy itt fogunk éjszakázni, hacsak nem küldenek utánunk valami másik veterán járgányt, vagy nem döntök úgy, hogy önerőből legyalogolom azt a több tíz kilométert, amit eddig jöttünk. Végtére is nem tűnik túl bonyolultnak. Csak követni kell a keréknyomokat, és nem szabad –legalábbis kurvásul nem ajánlatos-, letérni a kocsiútnak nevezett sivatagi csapásról. Tényleg nem kell ennek a két feltételnek a betartásához egyetemi végzettség, na meg itt van mellettem egy modernkori kis Pocahontas is, aki aztán lehet mégsem olyan profi barangolások terén, mint ahogy én azt hiszem, és csak többen lennék vele.
Mivel sejtésem sincs arról, hogy mit akar kezdeni a kezemmel, egész egyszerűen csak hagyom, had irányítsa oda ahova csak szeretné. Utólag döbbenek rá –amikor már nincs visszaút-, hogy nem szabadott volna hagynom, hogy ennyire nagyon nyeregben érezze magát. Azt hiszem elszaladt a kis sátánnal a csillámpóni. Még pedig jó messzire…
Ennek ellenére szemem se rebben –elvégre minden nap kénytelen vagyok marokra fogni azt a pontomat, amit jelenleg is markolok, és ami miatt azt a bizonyos „fi” jelzőt viselem-, bár az nem kétség, hogy felhevült bőröm bizseregni kezd puha ujjainak körkörös cirógatása nyomán.
A sötét lencsén keresztül egyenesen a szemeibe bámulok, és kajánul csattogtatni kezdem a nyelvem.
És tessék, már megint Ő nyert, én meg csak állok a pöcsömet fogva, mint egy idióta, és vigyorgok. Hogy a francba csinálja ezt?! Na, nem mintha bármire is megoldás lenne a titoknyitja…
Nagy körültekintéssel vizslatom lehetetlenül göndör hajtömegét, amikor a megengedettnél is közelebb merészkedik. Csak vigyázz kislány, nehogy előcsalogasd a kanos farkast!
Mialatt ő valamit édesen búg a fülembe, én azzal vagyok elfoglalva, hogy megfejtsem: Mihez hasonlít az illata?! Hol éreztem már ezt a mennyei aromát korábban? De természetesen, mint minden jónak, egyszer ennek is vége szakad, és legközelebb –amikor a fejem már eléggé kitisztul ahhoz, hogy képes legyek az ésszerű gondolkodásra-, már csak a zenét hallom, és Trish utolsó szavait mielőtt elindulna az oázist rejtő turistacsalogatók irányába.  
-Ugye ez most nem komoly?! – Fordítom teljesen reményvesztetten a fejemet az ég felé.
-Trishaaa… soha nem fogunk így odaérni! – Akár hiszi, akár nem, jelen helyzetemben tényleg pontosan így érzek. Úgy érzem, hogy túl nagy fába vágtam a fejszémet, amikor arra vetemedtem, hogy elhozzam ide, de ennyi baj legyen! Szeretem a kihívásokat, főleg ha az a bizonyos kihívás egy olyan nő, akinek semmi se szent, és akinek az Isten se tud parancsolni.
-Ha lesz vizes póló verseny, önként ajánlkozom zsűrizésre. – Szólok utána, amikor ő –feltételezem-, hogy már a turista hepajkodás felé tart. Nem sietek, némileg lemaradva koslatok utána – gyönyörködve a csinos kis popója okozta panorámába-, és amikor oda is érek akkor sem vagyok hajlandó közelebb férkőzni a csipetcsapathoz. Helyette csak előkapok egy kézzel csavart cigit, halál nyugodtan rágyújtok, és szabad kezemmel hátrafésülöm a hajam, le sem véve Trishről a tekintetemet. Azt hiszem, hogy most kezdem csak igazán érteni, hogy miért nem a szőke, agyonplasztikázott Claudia főnővérünk mellett táboroztam le…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Arizona állam 26.04.14 21:43

Ha tudnám, hogy szegény embert a hangok gyötrik… Nem, akkor sem hagytam volna, hogy megnézze a fejemen a duzzadt területet – növesszen magának dudort! Ahhoz képest, hogy mennyire akartam tetszeni, a bádogpokolban pont annyira sikerült megcsillantani azt az énemet, ami nem csak simán átállt a sötét oldalra, de  nekifutásból ugrott át. Louisianaban is meleg van, de a mocsárvidék nem csak krokodilokat és sarat jelent, hanem aprócska tavakat, tengerszemeket – itt a sivatagban, hegynek felfelé… Az ideális randevú-helyszín számomra a kacsaúsztató ebben a percben, pedig az büdös nagy igazság, hogy inkább olvadok itt vele, mintsem hűsöljek valahol egyedül.
Modernkori Pocahontasként csúnyán felsülnék sőt, osztálykiránduláson is mindig miattam tévedtünk el – nézzük meg még azt, nincs messze; olyan csapás van itt, mint a négysávos sztráda, tuti visszatalálunk a turistajelzésig… Ha most eltévedünk, Cameronon lesz a világ szeme – én aligátorpucolásra vagyok hitelesítve: say woodoo.
- A lábad elé nézz, a a rejtvényes incidens után ha most elfikázol… mit szólnak majd az útitársaink a sikereid láttán?! – Nevetek felé kekeckedve , kicsit dalán dévajul de hát megsütött a nap – vállamat vonom, mintegy válaszul: na és ha nem érünk oda? Érzem magamon a tekintetét, ötletére fordulok is, két kezemet enyhén széttárva.
- Te, és még az a négy másik is ott. – Bár az ég tudja miként érintené, ha áttetszővé áztatott felsőm frontális részein mások is legeltetnék laikus vagy éppen szakértő tekintetüket. Betáncolok a nevezett kvartett mögé a sorban, menet közben érdeklődve a slaghasználat szabályairól – nem ivóvíz, de azért szabad az út, így hátizsákomat földre dobva már csörtetek is felé. Tarkómra eresztem előbb a vizet, instant orgazmust élve meg – aztán elállom hüvelykujjammal a víz útját, és a kedves Mr Nixon felé permetezek vele, úgy mellmagasságban: vizes póló kellett szívem? Hát nesze.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Cameron Owen Nixon
Hozzászólások száma :
20
Csatlakozás dátuma :
2014. Apr. 20.
Kora :
32
Tartózkodási helye :
LVTémanyitásTárgy: Re: Arizona állam 27.04.14 19:20

Én komolyan nem gondoltam át, hogy milyen következményekkel fog járni, ha egy egész napot Trishával töltök. Azt hittem, hogy elég tökös bika vagyok ahhoz, hogy elbírjak egy ilyen szeleburdi, hormon túltengéses -hozzám képest tinédzser-, csajjal, de ezek szerint elbuktam. Ha nem kapok észhez az elkövetkezendő egy órán belül, biztos hogy olyan merevedésem lesz -Trish jótékony közreműködésének hála-, hogy nem elég, hogy Vegas határán is látni fogják, de még fel is avatják majd, mint újdonsült turista látványosságot... Tehát minél hamarabb nyugodtságot kell teremtenem a forrónacimban. A terveim persze meghiúsulni látszanak, amikor Trisha beveti minden létező női báját, és azt előszeretettel ellenem is fordítja. Nyomorult, alávaló kis boszorkány! Az ember azt hinné, hogy a hímneműeket áldotta meg a sors azzal a különleges adottsággal, hogy kedvük szerint birtokolhatják a gyengébbik nem képviselőit, holott ez az egész rohadtul fordítva működik. A nőknek elég egy kacér mosoly, és máris az ujjuk köré csavartak minket... Bezzeg nekünk jó mélyen be kell nyalnunk -olykor a szó fizikailag vett értelmében is-, ahhoz, hogy elérjünk náluk valamit. Aztán persze olyan is van, hogy hiába minden fáradozásunk, elpöckölnek minket, akárcsak egy leégett cigi csikket. És olykor még meg is vagyunk taposva. Egyenesen a tökeinkre céloznak! Trishán tökéletesen jól tudnám szemléltetni ezt a fajta feminista nőszemélyt. Vonzó, kacér kis dög, aki az előre eltervezett randi menetemet is hamar meghiúsítja azzal a pazar ötletével, hogy álljunk be mi is a slag alá hűsölni egy kicsit.
-Az útitársaink véleményét pont leszarom. Ellenben a Tiéd..! Az már sokkal inkább érdekel, hogy Te mit gondolsz rólam. Elvégre  kutyakötelességem bevágódnom nálad, ha azt akarom, hogy legközelebb is hajlandó legyél velem nyilvánosan mutatkozni. - És ezzel a lendülettel már lejjebb is húzom egy cseppet a szemüveget az orromra, hogy egy vékony résen lekacsinthassak rá. És tessék! Már pattog is tovább, mintha valami nagyfeszültségű áramkör lenne a seggében... Ehhez soha nem fogok hozzászokni!
-Cöhh... tőlem! Csak eleget lássak ahhoz, hogy pontozni tudjak. - Szívok bele egy újabb mély slukkot a megmaradt cigimbe, végezetül egy elégedett, sóvárgó, perverz félvigyorral nyugtázom, ahogy a víz szépen lassan eléri kerekded domborulatait, és átáztatja a pamut anyagot... Mennyei látvány! Egész életemben gyönyörködnék benne.
Aztán jön a hideg zuhany -szó szerint-, és minden eddigi kéjsóvár gondolatom elillan. Az agyamat befedi a bosszú vérszomjas köde, elpöckölöm a csikket, egy hörgő, idióta csatakiáltással lerángatom az ingem, hogy már csak a szürke izompóló maradjon felül, majd utat török magamnak a kisebb tömegben, és hátulról becserkészem a kis pimaszt. Először csak úgy igazán emberesen megcsikizem, aztán elkapom a slag végét, hogy a vízsugarat egyenesen az arcába irányíthassam.
-Na, ez milyen Ariel?! - Suttogom a füle mellett, továbbra is hátulról ölelve, egyik kezemmel a slagot tartva, mellkasommal a hátának feszülve, így szorítva őt sarokba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Arizona állam 28.04.14 12:25

Pilottown népsűrűsége 20 fő – az államok népszámláló adatbázisában nem is szerepel: nem is falusi, de szinte tanyasi vagyok, mindhiába van igen dicső múltja az otthonomnak. Amikor szeptemberben elkezdtem ösztöndíjjal itt az egyetemet, az első két napban spontán pánikrohamom volt a tömegtől – aztán jött az autóbaleset, három hét viszonylagos szeparáltság… A kiskutyák is rohangálnak előbb, ha kiengedik őket az udvarra, mielőtt módszeresen követnék a napi rutint: dolgok megrágása, ugatás gyakorlása, verandára pisilés. Minden más esetben meg tudnám állni, hogy ne viselkedjek mini tornádóként, ha szívverésem üteme nem olyan lenne, mint a kolibriké – a vérem forr, száguld, énekel, mert „hozzá képest tinédzser” mivoltomból adódik, hogy több érzelmet dédelgetek iránta, mint egyszerű szimpátia és tetszés.
Kezdődött az ő felrepedt szájával, folytatódott a tolószékrallyval az éjszakás műszakban, a csempészett kajával a menzakoszt helyett, a vérre menő autóskártya-partikat követték a titkos cigizések és tessék: szerintem beleestem, nem is kicsit. Elpirulok, már amennyire a bőrszínem ezt engedi, és kivételesen nem öltöm rá viperanyelvem.
- Áll a randi. – A sokadik, mert ezt én nem tekintem úgy igazán elsőnek, csak több lehetőséggel kecsegtetőnek – végtére is nem kórházi uniformisban vagyunk már: persze mit tudhatok én erről, a csitri?! Három hét alatt többször is keveredett olyan bensőséges hangulat, ami a randevúk sajátja – spontaneitással vegyítve. Természetesen az ördög nem alszik, a cirógató gondolatfoszlány mögött ott húzódik a logika, és elutasítástól való félelem diktálta kérdés: és ha tévedek? Mi van ha más kórházi betegekkel is úgy beszélget, hogy közben a mellüket nézi? Lehet, hogy minden emeleten van egy betege, akit bolondít…
- Ülj rá, és pörögj. – Mutatok neki valami nemzetközit a miheztartás végett, nevetve – lám nem zavarná! Pompás – ha nem jön össze az egyetem, támogatna a sztriptíz-táncos karrieremben.
Ázik a hátam, hűl a testem, élvezkedőn hunyom le a szemem egyetlen rohadt pillanatra, s mire kinyitom az ősember HUSS! már el is tűnt. Látom az ingét a földön (?), kerekednek a szemeim: elolvadt, mint a gonosz nyugati az Ózban? Mit tettem?! Fordulnék, hogy lássam merre jár, és hirtelen ott találom magamat ahová (immáron hűlten, békülten) magamtól is vágynék, az más kérdés hogy, hogy nem visongva, sivalkodva és nőietlen röhögéssel terveztem. Sminkem folyik, tűnhetek akár lelkibeteg mosómedvének, de harcidísznek is bőven megteszi – most, hogy én lettem a Fekete Lagúna szörnye, akár azt is mondhatnám, hogy ezért csúnyán meg fog lakolni, helyette felemelem egyik kezem és megsimogatom az arcát. Elkényelmesedem némiképp az ölelésében, ami persze nem jelenti azt, hogy ne venném fel majd az arcomba dobott kesztyűt – spiccre emelkedem annyira, hogy vizes tomporom pont az ölében legyen, s mert szól a zene, rázom a ritmust.
- „Hidd el te kedves, jobb ahol nedves…” Pontozható vagyok, Mr Nixon. – Mert ugyebár a testemen lévő hegek még érzékenyek annyira, hogy ma erre, a hőségre és Cameronra való tekintettel nem vettem melltartót.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Cameron Owen Nixon
Hozzászólások száma :
20
Csatlakozás dátuma :
2014. Apr. 20.
Kora :
32
Tartózkodási helye :
LVTémanyitásTárgy: Re: Arizona állam 01.05.14 8:06

Akárhányszor Trishre nézek, vagy gondolok, mindig eszembe jut az a pár hét, amit a kórházban töltött kényszerpihenőn. Kétség sem férhet hozzá, hogy az első találkozónk nem sikerül valami fényesen -mondhatnánk úgy is, hogy fájdalmas volt, és jókora maradandó nyomot hagyott a pofámon-, de okkal állíthatom, hogy nagyon is jól tettem, amikor úgy döntöttem, hogy nem hátrálok meg, és már csak azért is betöröm a kislányt, lévén engem osztottak be mellé már abban a percben, amikor berontottak vele a mentők, és kicseszett alacsony volt a saturációja. Az egész orvosi team azt hitte, hogy ott fog meghalni a hordágyon, de amint stabilizáltuk az állapotát, mindenki egy emberként nyugtázta, hogy nem kellett volna ennyire aggódni a kis csitriért. Rossz pénz nem vész el! Ma már csak eszeveszetten vigyorgok, ahogy visszagondolok a pofozkodós jelenetre, hiszen ha akkor nem lendül Trisha ökle, akkor valószínűleg bennem sem kapcsolnak be a tesztoszteron által működtetett vészjelzők, és nem határozom el, hogy már csak azért is megmutatom neki, hogy kettőnk közül ki a főnök.  
    "-Cameron, a kis Pocahontasnak egyértelműen céljai voltak azzal a jobb horoggal. - Ha valahol, hát a nővérszobában állandó jelleggel meghaladta az ápolók és nővérek száma azt a lélekszámot, ami még kényelmesen elfér abban a kis szűk lyukban, ami az esetek kilencven százalékában gyógyszerelésre és adminisztrációs feladatokra lett kitalálva, és ahol ezek ellenére egy perc alatt -amikor legalább két főnél több toporgott bent-, képes volt Oprah showba illő légkörűvé válni a helyzet.
     -Hát, ha azt hiszi, hogy ezzel lekaphat a tíz körmömről, akkor nagyon el van tévedve, vagy csak túlságosan is be van már nyomva az infúziótól. - Elnevettem magam, miközben egy újabb ampulla kalciumot szívtam fel a fecskendőmbe, és sejtelmesen vigyorogtam. Szemem sarkából természetesen végig figyelemmel kísértem Claudia minden tettét, mozdulatát és fancsali arckifejezéseit is. Akkor még ez a szőke szörnyeteg volt az alkalmi dugó partnerem, aki látszólag nem repesett az örömtől, hogy a tenyészbikája szemet vetett valakire. Már akkor tudtam, hogy Trishával komolyabb terveim vannak, mint ami a szőke ördöggel is volt, és ez merőben megnehezítette a dolgomat. Hát még akkor, amikor belegondoltam abba, hogy Claudia tud annyira elvetemült lenni, hogy féltékenységből gyors cseppszámra állítsa Trisha kálium infúzióját, ami -mint tudjuk-, egyenlő az azonnali szívmegállással..."

Amint visszatérek az egyszemélyes nosztalgiából, megkönnyebbülten fújom ki a visszatartott levegőt, a szemeim pedig egyszerre csillannak fel, amint zöld utat kapok. Hirtelen ellenállhatatlan vágy lobban bennem, hogy megcsókoljam hálából a kis szörnyeteget, de nem egészen így terveztem azt a bizonyos első alkalmat, amikor először egymásnak esünk, és csaknem aspiráljuk egymás nyelvét, tehát csak egy hálás vigyor, és visszafogom magam. Nem úgy, mint a következőknél...
-Hát, nekem is lenne egy ötletem arra, hogy te mire ülhetnél rá... - Khmm... ha újra bemos egyet, akkor is megérte! Ha pedig csak bőszen elvörösödik, akkor még inkább nyert ügyem van. Ennek örömére már lóg is ki a számból a megérdemelt jutalom, amit bőszen füstölgetek egészen addig, ameddig a kis boszorka akcióba nem lendül a slaggal, és nem dönt úgy, hogy kicsit engem is lehűt. Bárcsak tényleg ez történt volna!
Pillanatok alatt elfogadom a játékfelkérését, és már mögötte is termek, szorosan közre fogva, hogy menekülésre esélye se legyen.
-De még mennyire! - Búgom borzongatóan -legalábbis remélem, hogy így-, a fülébe, aztán hosszasan és mélyen beleszagolok nyakának puha, kívánatos, selymes bőrébe, hogy aztán egy hirtelen mozdulattal könnyedén a vállamra dobhassam a kis csajt, akárcsak egy krumplis zsákot illik, így indulva vele meg az eredeti célunk felé.
-Élvezi az utat, Miss.Bennedict?! - Kérdezem amolyan ördögi szemétláda vigyorral, és mivel a gömbölyű kis segge pont az arcomba lóg, nem vagyok rest egyik kezemmel kicsit rá is paskolni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Arizona állam 03.05.14 21:42

És megmutatta, hogy ki a főnök. Én. Very Happy
A nővérszobai talk-show persze kiszökött a betegek légterébe is, olyannyira, hogy első  alkalommal amikor magamtól fel tudtam ülni, a morfiumtól kissé elvarázsoltan két marokra fogtam az ebédre kapott sósperecet, és húsz percig vezettem a saját ágyamat, amit valamelyik hülye tologatott is, lévén át kellett rendezni kissé az osztályon az a betegeket az éppen használt nyoszolyájukkal együtt. De Mays nővér megtalált, és elmondta Cameron miként szereti a cseresznyés pitét, hogy süssem majdan, hova álljak ameddig sül, hogy a bogyós termés és a feng shui tökéletes összhangjából megkomponált piskótatészta feszültségmentes környezetben dagadhat ki a tepsiből. Kaptam szép és illatszereket, a kórházi pizsama alá és a több helyütt kék-zöld-lila, horzsolásos, sebes, varas, öltött, ragasztott bőrömre a kórház ajándékboltjából szexinek mondott bugyit, csak a méretemet nem kérdezték: anyám mindmáig azt használja fotelhuzatnak. Megtudtam zaftos kis titkokat A Kanról, például hogy Signal fogkrémet használ, és rohadt jól áll neki a napszemüveg – vizitkor a főorvos megtagadta a kérelmemet, hogy a zárt osztályon lábadozhassak tovább (ha bezárom ugye nem jönnek be). Egy idő után persze, pláne az utolsó héten már azon kaptam magam, hogy szeretek ilyenekről beszélgetni a hoppon maradt, de ezt méltósággal viselő nővérekkel, Claudiát pedig kifejezetten jól esett ölbe hányni.
Köpni-nyelni nem tudok, szemem kerekedik, az arcomon terjed az a zárt ajkú vigyorféle, és érzem ahogy a nyakamon felnyal a pír – na igen, ebbe a pofonba most belenéztem, Cameronnak nem volt gyerekszobája, mindenestre amekkora parasztnak számít kultúrkörben, én pont annyira imádom. Pedig! Technikáiról és egyéb adottságairól semmit nem tudok.
- Éspedig?
Intek felé, gyerünk öreg ez a te hangod helye – aztán már meg sem lepődöm, hogy nem ismeri fel a Kishableányból idézett dalszövegrészletet: a vadállat! Mellesleg nem fázom, csak reagálok a borzongatójára, hogy visítozva kepesszem a levegőt a vállán később: utána már csak törődötten nyúlok elhullajtott cuccaink után, amit a hagyományőrző nemindiánok adogatnak a kezembe, s szisszenek ahogy a tenyere csattan a seggemen.
- Ha csak ezt van kilátásom élvezni, úgy a válaszom igen Mr Nixon.
Felelem szabad kezemmel a hátán támaszkodva, és bár rohadtul nyomja a hasamat a válla, csakazért sem szólok – cipelj!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Cameron Owen Nixon
Hozzászólások száma :
20
Csatlakozás dátuma :
2014. Apr. 20.
Kora :
32
Tartózkodási helye :
LVTémanyitásTárgy: Re: Arizona állam 04.05.14 11:14

Egy kibaszott eszement őrült módjára vigyorgok a nem létező -igen, hajlandó voltam a mai napra való tekintettel végre megszabadulni a nem túl igényes, majd' két hetes borostámtól-, bajszom alatt. Valahogy sejtettem, hogy nem fogja kibírni a kis lepcses szája, hogy ne kérdezzen vissza. Most erre mégis mit mondhatnék? Rohadt kanos vagyok, négy hete nem voltam nővel, és igen csak tudnám értékelni, ha valaki végre kezelésbe venné már a bőrös virslimet... Ez még az én számból is mocskosul perverzen hangzana. Nem vagyok benne biztos, hogy egy ilyen sódert elbír egy első randi, szóval mindenkinek jobb, ha ez a gondolat inkognitóban marad, és mondjuk egy másik alkalomra tartogatom. Mondjuk a második randira... Áh, még az is túl kockázatos!
-Mondjuk a körhintára. - Húzódik sanda félvigyorra szám szeglete, a szemeim pedig... rohadjak meg, de az a kujon pillantás még a sötét, külső pillantások számára áthatolhatatlan lencsén keresztül is jól látható. Ha tovább húzza az idegeimet, és tesztel, esküszöm, hogy ide rendelek a rohadt semmi közepére egy mentőhelikoptert, hogy a lehető leghamarabb dobjanak ki minket egy olcsó hotel tetőteraszán. Utána már csak annyi lenne a dolgom, hogy úriember módjára kivegyek valami nyeszlett szobát -a lényeg, hogy ágy legyen a közelünkbe, és lehetőleg ne nyikorogjon-, és félholtra döngessem ezt a csajt. Na jó nem! Ez már azért erős volt. Ennél azért némileg finomabb lennék, bár ettől függetlenül nem szórnám tele csicsás rózsaszirmokkal a szobát, és illatgyertyákat sem gyújtanék.
Egész könnyű a szeleburdi hölgyemény. Még azt is mondhatnánk, hogy pehely súlyú, ami természetesen csak előny. Egy Vénusz szobor utánzatot nem biztos, hogy hosszútávon cipelni tudnék a vállamon, főleg úgy, hogy az a tervem, hogy a Grand Canyon tetejéig -ami már csak pár méter-, nem rakom le.
-Ez az első osztályunk, Kisasszony. Ennél jobbat keresve se tudna találni. - Kontrázok rá, majd jön egy újabb emelkedő, egy újabb és egy újabb, mígnem csak célt érünk.
-Csukd be a szemed. Nem ér lesni! Kötél nélkül foglak lelökni, ha csalsz. - Csak kedvesen és romantikusan, ugyebár. Amint megbizonyosodom arról, hogy biztos nem les, letornászom a földre, majd hátulról befogom két kezemmel a szemét, és lassan a Grand Canyon szélére kísérem.
-Megjöttünk. - Suttogom hátulról a fülébe, végül elveszem a kezeimet, és mindkét kezemmel átkarolom a hasát, államat a vállára támasztva, így gyönyörködve vele együtt a páratlan kilátásban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Arizona állam 04.05.14 13:03

Pedig elbírná az első randi, és csak a miheztartás végett vágnám állba a kedvest – egyetlen szó miatt, és az nem a virsli. Valakit említeni miközben velem randizik… udvariatlanság. Nekünk déli lányoknak nem felel meg valakinek lenni, keresztségben kapott nevünk is van!
- Nagyon rosszul hazudsz, Cameron. – Hangzik az ítéletem, hisz a szemét nem is látom, tekintetének súlyát érzem, a levegő pedig tapinthatóan vibrál közöttünk. Ha tudnám mi jár a fejében és nem csak sejteném, nagyvonalúan legyintenék – fölösleges volna bonyolítani, lévén ha most szelíd erőszakkal a hajamba markolna és azt mondaná: azon a sziklán foglak meghágni asszonyállat, elhalón rebegném a sliccét tapogatva, hogy akkor ne a szád járjon te kromanyoni! Működik a kémia.
- Az biztos! Egy utazási ügynökség brossúráján sem kínáltak még váll-lenyomatot a méhemre. – Évődök csak azért, megtehetem, támasztó kezem pedig egyre lejjebb csúszik: előbb véletlenül, aztán vonzóvá válik a farzsebe, úgyhogy frissítő markolással ott folytatom az ellensúlyozást, sűrűn imádkozva hogy ne kocsonyásodjanak meg a lábai az utolsó méteren és ne ejtsen fejre.
- Majd kapaszkodok a pöcsödbe… Becsuktaaam!
Derült mosolyom vigyorrá növi ki magát spontán evolúció keretein belül, ahogy két kezével eltakarja a szemeimet – ígéretemmel ellentétben hátranyúló kezem nem frontális helyen támad, csípőjére simul a tenyerem, hogy érezzem a lépteit elkerülendő a hasraesést, vagy a zuhanást. Aprókat lépek, hátizsákot markoló másik kezemet kissé magam elé emelve – ki tudja? Lehet vissza akar juttatni a kórházba.
A látvány megszelídít, bár nem nyögök olyan szirupos ökörségeket, hogy „lenyűgöző, fantasztikus, csodálatos, jajj Cameron csodaszép”, szimplán csendben maradok, két kacsómat az övéire pakolva.
- Ezt meg tudnám szokni. – Szólalok meg nem sokkal később, értse ahogy akarja: a látványra is áll a dolog, de én személy szerint az ölelésére gondolok. Még néhány perc, és izgágán mozdulok – nem vagyok én a romantika ellen, csak zavarban vagyok. És hormontúltengéses kicsit, lévén a naptár szerint ovulálok – kösz Anyatermészet, igazán köszi.
- Nézd, lement a sor. Megyünk ugrani?
Fordítom el annyira a fejem, hogy arcon tudjam csókolni, bár talán a szemüvege széle többet kap a számból mint az arca, és kibontakozom a karjai közül.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Arizona állam

Vissza az elejére Go down

Arizona állam

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum-