welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Share| .

Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 06.05.14 20:18
EffyAndJonathan


Anyám mindig mondja, bajba fogok kerülni egyszer… de hát nem azért van az élet, hogy bajba kerüljünk?! Író vagyok, ha nem kerülnék bajba, akkor nem tudnék miből ihletet meríteni! Bár a mostani helyzetbe belegondolva, az írás okozott elég nagy galibát. De most tehetek róla, hogy uram bocsánat, nem vagyok Dom és nem képezi az esti programomat, hogy lejárjak ilyen klubokban.
Úgy gondoltam, aki nem tudja, tanítja! Vagy nem így van az a mondás?!
Én csak írtam róla, mert most akkora nagy divat arról írni, hogy milyen élvezetes, amikor megvernek egy nőt… nem mondom, voltam már durva az ágyban, kötöztem már ki, engem is bilincseltek meg, fojtogattam… de hogy abban mi a jó büdös franc lehet orgazmatikus, hogy a srác szarrá veri a nőt és még közösülés se történik?!
Hát erre nem akartam soha se megtudni a választ!
De most itt voltam egy csajnál… aki… bár írt volna. De nyilvánosan kiosztott… na, jó… nem is nyilvánosan, csak szimplán személyesen odajött hozzám és elküldött a jó édes anyámba, hogy mégis ezt hogy gondoltam, ez felháborító, ők nem így csinálják a dolgokat… blablabla… bevallom férfiasan, csak félig tudtam figyelni, mert amilyen feszesen volt rajta az a felső… az is lehet fűző volt, ami viszont alapból még jobban kiemeli a cickókat! A lényeg, hogy odadobott nekem egy címet és egy időpontot, és közölte, ha késni merek, akkor nem csak a melleinek bámulása miatt fenekel el, hanem a késésért is.
Akkor jót röhögtem rajta, de most hogy így eljöttem ebbe a kis klubba, nem mondom hogy féltem – bár a Motel című film képkockái peregtek le előttem – de nem voltam biztos abban, hogy ez jó ötlet. Ám közben meg röhögnöm kellett a sok latex ruhás emberen.
Az a baj, hogy nem is emlékeztem a csaj nevére… bemutatkozott egyáltalán?! És ha itt valami művésznéven fut?! Akkor nem lennék előrébb egy névvel.
Egy biztonsági őr szerű alkat bámult rám… vagy lehet nem az volt, hanem ő is egy kuncsaft. Egyáltalán van itt biztonsági őr?! És kuncsaftnak hívják itt az embereket?! Akkor én mi vagyok?!
- Új vagyok itt. – mondtam oda az alaknak, aki bámult, de az volt a baj, hogy ettől csak még jobban felcsillant a szeme.
- Tudom, hol a férfiak g pontja, de nem akarom megkeresni… köszönöm az ajánlatot. – próbálok hátrálni, de testek testekbe folynak, és minden olyan sötét, egyszínű és lakk. Ez azért valljuk be, elég buzis! De azért jobb lenne megtalálni ezt a csajt… fekete haj… azt hiszem. Meg nagy dudák! De az itt mindenkinek van. Szóval remélem megtalál… és nem csak hülyét akart csinálni belőlem… bár azt tudok magamtól is. Remélem van olyan dühös rám, hogy észrevesz majd…
Zene && ©


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 07.05.14 0:22Jonathan & Effy

................................

Miért nem tudtam szó nélkül hagyni a dolgot? Talán csak túlteng bennem az igazságérzet és úgy éreztem ez nagyon nincs rendben így... Mármint nők százai, ezrei, talán milliói olvassák a könyveit, elhiszik neki, amit papírra vetett, holott közel sem áll a valósághoz. Sőt, talán még ennél távolabb nem is lehetne tőle. Azok a szerencsétlen nők, mondjuk akik egy megromlott házasságban élnek, ahol már a férjük alig - alig ér hozzájuk, azok a nők nem hazugságokat akarnak olvasni. Ők mindezt elhiszik, majd olyan dolog után kezdenek el vágyakozni, ami nem tükrözi a valóságot. Ettől, hogy nem kapják meg azt, amire vágynak még üresebbnek fogják érezni az eddig is unalmas életüket. Na, nem csaptam fel ezeknek a nőknek a szóvivőjüknek, csak mindössze úgy gondoltam, hogy felnyitom a drága íróúr szemét is. Talán egy kis segítséggel a következő könyve jobban fog sikerülni, jobban fog nekem is tetszeni és nem fog elveszteni egy rajongót személyemben.
- Kendall az író hapsi megérkezett. - Meglepődve néztem Siennára, aki egy pillanat alatt le is lépett, csak beszólt leadva az infót. Nem hittem, hogy tényleg lesz annyi mersze, hogy ide jöjjön, pozitívan csalódtam benne. Ezek szerint nem hiába tettem szabaddá a mai napomat, ma csak is kizárólag Jonathan lesz az ügyfelem. Sietős léptekkel indultam meg tizenöt centis magassarkúmban biztos léptekkel megkeresni őt, nehogy a hiénák rávessék magukat. Mindig feltűnő itt a friss hús.
- Szeretem a könyveidet, de olyanról nem kellene írnod, amihez nem értesz. - Semmi köszönés, sem pedig ölelkezős üdvözlő jelenet, egyből a lényegre tértem, majd belé karolva megindultam vele.  
- Azt javaslom menjünk egy csendesebb helyre, mert lenne miről beszélnünk. - Mert, ami azt illeti nekem nagyon sok mondanivalóm lenne számára. Jonathan pedig kíváncsi a véleményemre elvégre azért is van itt, vagy valami egészen más miatt? Mert ha kell kikötözöm és elfenekelem, egészen addig kínzom még kell. Az már egészen biztos, hogy kettőnk közül egyikünk sokkal, de sokkal jobban élvezné ezt. Megsúgom az nem Jonathan lenne.
- Itt megfelel? - Közben beértünk egy szobába, aminek berendezése és világítása búja hangulatról árulkodott, nem beszélve azokról a bizonyos "kellékekről" amik körbe vesznek minket.  

ruha

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 02.06.14 13:07
EffyAndJonathan


n személy szerint gyűlölöm a könyveimet… szerintem mind szenny és az írás megerőszakolása. – vágtam rá azonnal a választ. Annyira nem hazudtam, mert tényleg úgy gondoltam, hogy a nagy írók most mind forognak a sírjukban, hogy a könyvpiac manapság csak csupa szex irodalomból áll. De, ha ezt viszi a nép, akkor nincs mit tenni, nem igaz?! Ez olyan, hogy alkoholt és dohányt mindig fognak venni, ha kirakunk egy kislányt,fejbe lőjük, majd azt mondjuk, hogy ez történik, ha még egy szál cigit elszívtok, akkor is fogyni fog, csak kissé sokkolja majd a népeket… egy ideig. De én szeretek írni, szeretem a szexet, élvezem a szexet… de nem ez az én stílusom, vagyis nem igazán ez a… hogy is mondjam… üss, mert így érzem, hogy szeretsz. Férfi létemre, tudom gáz, de a romantikus regényeket szeretem… legyen benne szex, persze… de bizonyos határokig! A pasi egy üveg pezsgővel állít be a csajhoz, nem egy swarowski kristállyal díszített gésagolyóval! De érdekelt ez a világ… hisz volt, hogy írtam ilyesmiről, csak lusta voltam utánajárni a dolgoknak, így a többi könyvből merítettem ihletet. Ha nagyon akartam volna, elmehettem volna pár ismerőst megkérdezni, hogy segítsenek valahogy… de úgy voltam vele, hogy az olvasók eddig sose háborodtak fel… bár meg kell mondjam, Sasha Grey-vel volt egy szócsatám a könyvéről!
- Van itt csendesebb hely is?! Bár gondolom hangszigetelt minden szoba, hogy a sikolyok ne hallatszódjanak ki. – nevettem el magamat. Tudom, nagyon gyerekesen viselkedtem… de ahogy anyukám mondja mindig, én soha sem fogok felnőni, de jól járhatok ezzel, mert a nők nagy része imád anyáskodni… bár én nem anyucit akarok, én tényleg ilyen vagyok és nem akarok megkomolyodni. De hát az isten szerelmére! Erotikus regényeket írok és szerepeltem már pornóban is, csak úgy poénból! Normális ember nem csinál ilyet, nem igaz?!
- Attól függ miről akarsz beszélgetni… ha a hely történelméről… bár akkor is megfelel. Olyan, mint egy múzeum. – indulok el, hogy felfedezzek minden egyes dolgot. Mint a gyerek a cukorkaboltban… ez mi és az mi… az mire való és az tényleg igaz, hogy… rengeteg a kérdésem! De várom, hogy mit akar tenni velem, vagy csak mondani… nem mondom, hogy ellenemre lenne, ha kikötözne és… na, jó… ne fenekeljen el, mert szegényt kiröhögöm.
Zene && ©


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 02.06.14 23:05Jonathan & Effy

................................


Ez most komoly? Hogy lehet valaki ekkora pöcs? Kár, hogy nincs a közelben az egyik könyve, más különben most azzal a könyvvel verném nagyon, nagyon fájdalmasan és lassan, hogy érezze a törődést. Nem is kérdés, hogy ki élvezné ezt kettőnk közül jobban.
- Tessék?! - Akaratlanul is vissza kérdeztem, hát ha csak nem jól hallottam az előző megjegyzését. Személy szerint szeretem a könyveit, ritkán van időm olvasni, de ha mégis inkább azokra a mocskos dolgokra gerjedek, amiket ez a fickó firkant, talán nevezhető ez szakmai ártalomnak. Vajon mindaz, amit ír az csak a fantáziája szüleménye, vagy tapasztalat? Mondjuk ez a kérdés nagyon is izgatja a fantáziámat.
- Pontosan. - Meglepve néztem rá, egyáltalán nem értettem, hogy mi ilyen vicces neki ebben, hogy felnevetett. - Nem mindenki azért jön ide mert szexre, vagy egyéb élvezetre vágyna, valaki csak a társaság kedvéért iszogat a bárban. - Érdekes beszélgetések szoktak abból lenni, ha két hasonló érdeklődésű ember egymásra talál. Mondjuk jó formán az itteni vendégek jó részt csak miattam vannak itt, valahogy híre ment annak, hogy itt is tevékenykedek és a rajongóim sok mindenre képesek, hogy végre test közelből is megcsodálhassanak. Ki hitte volna, hogy a felnőtt filmek ilyen népszerűvé tesznek...
- A legtöbb férfit nem a hely történelme érdekelné, ha egy hozzám hasonló nővel lehet kettesben a zárt ajtó mögött. - Annyira szoros a rajtam lévő fűzős felső, hogy kész csoda, hogy még nem pattant szét az egyik lélegzetvételemkor... Na meg nem is beszélve a rajtam lévő fekete szűk kis szoknyáról. Mondjuk a pasas nem is néz ki olyan rosszul, hasonlít az egyik ismerősömre, akivel nem is olyan régen egy forgatás keretein belül nagyon is közeli viszonyba kerültünk egymással. Hm, élvezetes volt. 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 03.06.14 11:31
EffyAndJonathan


-Jól hallottad. Tisztában vagyok azzal, hogy amit írok, az nem művészet… ugyan már… ilyet bárki tudna írni, aki aktív nemi életet él. Még te is simán leülhetnék a számítógép elé és bepötyöghetnéd csak egy napodat és voilá, kész is egy mocskos könyv, amiben dugnak… Tényleg! Nem gondoltál arra, hogy írj egy könyvet, amiben engem szidsz, meg mindenki olyan írót, akik semmit nem tudnak erről a világról?! Izgalmas kritika lenne… én elolvasnám. – mosolyodom el. Nem azt mondtam, hogy nem szeretek írni, hisz ebből élek, hangsúlyozom! Csak azt mondtam, hogy ilyet bárki tudna… és ezzel nem nézem le ezt a leányzót… nem is tehetném, mert megbüntet, az tuti! Tényleg! Megkérhetném, hogy egyszer hadd nézzem meg munka közben… érdekelne milyen akkor… és így nem szólhatna le, ha a következő könyvembe írok erről a világról, hisz láttam milyen!
- Az élvezet elég tág fogalom, ugye tudod?! Lehet egy sima beszélgetés is élvezet, de múzeumba járni is lehet olyan élvezettel teli… csak ugye az más érzékekre hat. De megmondom őszintén, én itt nem beszélgetnék… inkább kérdeznék, de legjobban csak nézelődnék csöndben, megfigyelő lennék… - ha már lehetőségem van rá, akkor csak tanulmányoznék mindent, nem igaz?!
- Nehogy azt hidd, hogy nem néztelek meg téged. – mosolyodom el szemtelenül. – Nagyon jól nézel ki, bár nekem nem jön be ez a szoros fűző dolog. Látni rajta, hogy alig kapsz levegőt, és fájdalommal is jár a dolog… bár ha mazochista jellem vagy, akkor megértem… de miért nem veszed le?! Nem azt mondom, hogy légy meztelen… bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy zavarna… de mondjuk vegyél fel valami kényelmesebbet. Egy nő szerintem lehet domináns anélkül is, hogy macskanőnek öltözik. És neked e nélkül is van melled, hogy a nyakadba pakolnád. Ha jól láttam, nem is mű mellek… finoman kerekek, pont kézbe valóan nagyok… - megfigyeltem, hisz író vagyok, és azért mert nem pofátlanul bámulom őt, még nem vagyok vak vagy buzi. Jól néz ki a csaj, nagyon is jól! Ha durván akarnék fogalmazni, megdugnám, ha finomabban, akkor azt mondanám, hogy szívesen látnám meztelenül… de szigorúan csak felettem.
Zene && ©


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 03.06.14 13:00Jonathan & Effy

................................


Azért még senki sem mondta nekem, hogy akár írhatnék is, eddig mindenkinek tetszett az eddig pályafutásom. Oh, de még mennyi hapsi csorgatja a nyálat a filmjeimre. Fogjuk fel ezt az egész pornózást úgy, hogy csak jót teszek az emberiséggel... Már akkor is ha néhány kimerült munkás férfi a nap végén haza tér az ocsmány feleségükhöz, akikkel már évek óta nem dugtak egy jót, de mégis elégedetten fekszenek le, mert az én videómra ki tudta magukat elégíteni.
- Oh, persze. - Jonathan szavait hallva akaratlanul is elnevettem magam. - Írjak könyvet? - Homlok ráncolva kérdeztem. - Na és milyen címmel? Egy pornós élete, vagy egy felnőtt filmes mindennapjai? - Ha kreatív lennék biztosan olyan munkát végeznék, de a legnagyobb erősségem a testem, ezért élek is az adottságaimmal.
- Vagy élet a századik farok után? - Eleinte még képes voltam számon tartani a partnereim számát, de ahogy egyre népszerűbb lettem a szakmába úgy dugtak meg egyre többen és többen.
- De az is izgalmas lenne ha az erotikus regények íróját csalogatnám be a ágyamban és azt az élményemet írnám le. - Szigorúan véve ez nem felkérés volt egy jó dugásra, nem szokásom célozgatni, ha vágyok egy jó szexre, azt meg is kapom.
- Miféle kérdéseket tennél fel? - Kíváncsi fiúka, ha a helyében lennék és először szabadulnék be az "édesség boltba" akkor mindenben bele kóstolnék. Vajon Jonathan is szeret kedve szerint nyalakodni?
- Ezen a helyen senkit sem zavar a meztelenség. - Hazudnék ha azt mondanám, hogy szégyenlős lennék azok után, hogy számtalan film készült rólam, ahol csupaszon vonaglok, miközben fényesre kefélgetnek.
- Ha nem akarsz fűzőben látni, akkor vedd le rólam. - Fordítottam neki hátat, majd vállam felett kacéran vissza néztem rá. - Túl egyszerű lenne ha megengedném neked, hogy kézzel tedd, gyerünk Jonathan menni fog ez neked máshogy is. - Kezdek vissza zökkenni a domina szerepembe, végül tényleg olyan bánásmódban lesz része, amilyet az ügyfeleim is szoktam tőlem kapni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 03.06.14 13:55
EffyAndJonathan


-Miért tartod ilyen kevésnek magad?! Azért, mert pornózól, meg embereket versz, már nem is vagy több?! Ugyan már! Tudod hány embert érdekelne, hogy hogy éled meg ezeket az aktusokat… vagy hogy te hogy látod a világot?! Lenne egy pikantériája a könyvnek… izgalmas lenne. Én megvenném! – mosolyodom el, de komolyan is gondolom. Most miért hiszi azt, hogy nem lehet egy pornósnak könyvet írnia?! Bár álljunk csak meg egy pillanatra! Pornózik is?! Utána kell majd járnom a dolognak!
- Nem feltétlenül rólad kell, hogy szóljon… bár nekem személy szerint tetszik a Farkakon túl élet cím. – nevetem el magamat. A csajnak van humorérzéke, tisztában van magával, de mégis amennyire elfogadja és élvezi, olyannyira le is nézi a dolgot. Pedig ő több ennél! Amúgy meg ezt is lehet művészien űzni, mármint ezt a szakmát.
- Miért hiszed, hogy velem másabb lenne mint a többi pasival?! Ugyanolyan vagyok, mint bárki más… ez olyan, hogy mert te pornós vagy, attól még nem másabb a szex… izgalmasabb, igen… de attól az csak szex. – nem tagadnám meg tőle a dolgot, ha akar írni róla, ha nem… én lefeküdnék vele, szép lány, nagyon is! És ha szeretné, miért is ne élvezhetnénk egymás társaságát?!
- Mondjuk, hogy neked melyik a kedvenc… nem is pózod, mert ez nem póz… szóval mit szeretsz a leginkább csinálni itt a pasikkal, vagy lányokkal… meg hogy egyáltalán te szereted e ezt az életstílust, téged csak ez elégít ki, vagy benne vagy a vanília dolgokban is?! – én nyitott vagyok mindenre, csak át kell beszélni a cselekvés előtt a dolgokat, ennyi!
- Mert mit teszel a kezemmel?! Mi tart vissza, hogy ne azzal szedjem le rólad?! – majd odalépek egy kis asztalszerű valamihez, van ott minden féle… vagyis ott is van mindenféle, lévén azt egész szoba tele van. Felszedek valami éles kis tárgyat, és azzal vágom végig a fűzőt, majd leszedem róla. – Most már fellélegezhetsz… a fűződet meg kifizetem majd, csak kérlek… ne hord, mert tönkreteszi csak a tested. – egy nő ne sanyargassa magát! És igazam is volt! Ez a lány nagyon szép! – És egy ilyen szép testet, nem kéne… - simítok végig a hátán, a gerince mentén, és pimaszul a nyakába csókolok, miközben beszívom édes illatát.
Zene && ©


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 05.06.14 21:01Jonathan & Effy

................................

Nem arról van szó, hogy bárkitől is kevesebbnek tartom magam, mert a testem a munkaeszközöm, mindössze inkább azzal foglalkozok, amihez értek. Egy szóval élek az adottságaimmal, addig még ilyen fiatal és feszes vagyok, aztán lehet, hogy mikor már kiöregedtem ebből a szakmából leírom az életem pikáns történéseit.
- Nem tartom magam kevesebbnek, miért is gondod ezt? - Esetleg félreértett volna? Mert nem hiszem, hogy célozgattam volna arra, hogy nem érek annyit, mint bármelyik olyan nő, aki tisztességes munkával keresi a pénzét. Ami azt illeti azért én is keményem dolgoztam azért, hogy ilyen ismert legyek, hiszen túl sok a szakmámban a feltörekvő friss hús, akik vágynak a hírnévre.
- Ha könyvet írnék még szép, hogy rólam és a megélt élményeimről, tapasztalataimról szólna. - Jobban bele gondolva biztosan elkapkodnák a polcokról azok a háztartásbeli, magányos nők, akik vágynak az erotikára, szenvedélyre.
- Ez amolyan "akasszák a hóhér dolog lenne" hiszen te a szexről írsz és biztosan mindenki kíváncsi lehet arra, hogy csak írni tudsz-e róla, vagy tényleg annyira jó vagy-e az ágyban, mint hiszik. - Biztos azt gondolják róla, hogy lepedőakrobata, sőt szerintem a nők olvasgatás közben arról is fantáziálnak, hogy a könyv írójával élik át a leírt, izgalmas pillanatokat.
- Te aztán tényleg kíváncsi vagy. - Nem hezitál egy pillanatot sem, inkább feltette azokat a kérdéseket, amik jelenleg leginkább izgatják. Szeretem az ilyen határozott férfiakat.
- Nem árulok el azzal nagy titkot, hogy a nőket sem rugdosnám ki az ágyamból, de a hármas felállás sincs ellenemre. - Hirtelen el sem tudom dönteni, hogy mit szeretek jobban, ha rajtam kívül még egy nő és egy férfi van az ágyban, vagy ha két férfi kényeztet egyszerre? Lényegében mindegy is, hiszen mindkettőnek happy end a vége.
- Szeretek felül lenni, szeretem ha irányíthatok, szeretek én lenni a domináns fél, de néha a játék kedvéért az alárendelt fél szerepre is vevő vagyok. - Nagyon sok mindent kipróbáltam már a kamerák előtt, amit a saját hálószobámban sem vetek meg. - Erre voltál kíváncsi Jonathan? - Tabuk nélkül beszélek bármiről, ha még esetleg izgatná még valami a fantáziáját.
- Semmi sem tart vissza téged, de megszoktam, hogy nekem itt mindenki engedelmeskedik. - Ha egy sima kliens lenne akkor, most ő is jó fiú módjára követné az utasításaimat, ehelyett levágta rólam a fűzőt. Hm, rossz fiú!
- Mit nem kéne? - Suttogva kérdeztem vissza, ahogy egyik kezemmel hátra nyúlva tapintottak ki férfiasságát. - Nem kéne úgy elmenned innen, hogy ennél jóval többet nem látnál belőlem? Vagy...? - Oh, bassza meg! Azért hívtam ide, hogy jól lebasszam, de ha tovább így folytassuk akkor Jonathan fog engem jól megbaszni. Végül is egy jó menet után is megtehetem, oh az a fránya kísértés, túl könnyen képes vagyok elcsábulni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 13.07.14 12:34
EffyAndJonathan


-A hogy az előbb mondtad… hogy nem érted mi érdekes lehetne abban, hogy egy pornós könyvet ír. Bár, ha belegondolunk… Sasha Grey is írt egyet… nekem őszintén szólva nem nagyon jött be. Mindig jön azzal, hogy egy jó könyvre jobban tud maszturbálni, mint egy pornóra… persze, a nők máshogy működnek. De az a könyv ugyanúgy pornó, csak le van írva minden szóról-szóra és nem csak snitt az egész. – Nekem tényleg nem tetszett a könyv. Ha erotikus lett volna, akkor azt mondom, oké, izgalmas. De ugyanúgy keféltek benne, érzelmek nélkül, semmi szeretkezés. Most lebuktam, kicsit romantikus vagyok… Ám abban is van igazság, hogy a nők máshogy működnek… egyszer csináltam egy lánnyal úgy, hogy csak a nyögéseket hallotta a pornóból, és úgy elélvezett tőle, mint a sicc!
- Ha gondolod… és egyszer úgy határoznál… szívesen segítek benne. – érdekelne milyen az élete, most már egyre jobban. Hisz ő is ember, vannak érzései, hogy milyen megverni mást, milyen ha őt verik esetleg… hisz ez nem olyan, reggel nyolctól délutánig munka, a négy fal közt, vagy egy irodai boxban. Az is lehet, sokkal unalmasabb, monoton és az emberből kiveszi az érzéseket… bár ha ő ezt élvezi. Oh, az a rengeteg kérdés, ami felmerül!!!
- Ennyire kíváncsi vagy, hogy mit tudok?! – nevetem el magamat. Igen, kaptam már meg azt, hogy nem is értek a szexhez, csak írok róla… de kérem szépen, anno volt, hogy pornóztam… nem tartom magam pornószínésznek, de valamelyest belelátok ebbe-abba, és ha nem is pornó… hisz az elég más műfaj, akkor is, tudom mi fán terem egy nő kielégítése!
- Az író a kíváncsiságával fejlődik. És mellesleg, te mondtad, hogy ássam bele magam jobban a témába… most itt vagyok és beleásom. – mosolyodom el.
- Ha engem kérdezel, a hármasba sokszor szerettem, ha csak egy nő van… mert úgy nagyobb a teljesítési vágy… hogy jobb legyél a másiknál. De nem tagadom meg, hogy két nővel is isteni… bár én ahhoz képest romantikus alkat vagyok, szeretek csak egy nőre figyelni. – vallom be, és fogadok képen röhög, hogy a nagy erotikus könyv író egy nyálgép!
- Azért kifejthetnéd jobban… vagy köt az „orvosi” titoktartás?! – mosolyodom el. Érdekelne milyen szex közben. Az a baj velem, ha csak elmondják, nem nagyon értem meg, látnom kell, átélnem, hogy még jobban el tudjam képzelni. Igen, egy beteges kukkoló vagyok!
- Én makacs vagyok, ezt már a szüleim is megmondták. – nevetem el magamat. Sokkal szebb fűző nélkül, nincs megnyomorítva a teste, hanem kellemesen kerek ott, ahol kell. Gyönyörű egy nő!
- Nem erre gondoltam, bár élvezetes elképzelni. Csak szerintem szép vagy mindenféle domina ruha nélkül is. – de ahogy megérint. Ne cicázzon már velem! Én itt rendes férfi akarok lenni, emberszámba akarom venni a sok mocsadékkal ellentétben és akkor… na, jó… nem a hős lovag vagyok, csak tényleg érdekel ez a lány, még ha szexuálisan is megmozgat.
Zene && ©


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 16.07.14 1:21Jonathan & Effy

................................

Két felnőtt feszélyezetlenül a szexről beszélget egymással, de vajon azzal be is érjük, hogy csak beszélünk róla?  
- Mivel nem olvastam az említett könyvet, ezért véleményt sem tudok róla mondani, viszont annyit tudok, hogy a nők jobban szeretik az eltitkolt románcokat megfűszerezve érzéki szex jelenetekkel, ez az amire a többségük vágyik, nem pedig nyomtatott pornóra. - Valamiért a férfiak jobban kedvelik a pornót, ezt sosem értettem, ahogyan azt sem, hogy a nők miért szégyellik annyira, ha netalán néznének is effélét, míg a férfiak büszkén felvállalják. Ami pedig engem illett, én mindig megnézem azokat a filmeket, amikben szereplek, de néha napján a konkurenciát is felmérem.
- Ebben egy percig sem kételkedtem, biztos voltam benne, hogy ebben szívesen segítenél nekem, sőt talán még másban is. - Jonathan szerintem nagyon is kíváncsi lélek, ezért szeret olyan dolgokba bele kóstolni, amit eddig még nem ízlelhetett. Persze attól, hogy én ezt így gondolom még nem biztos, hogy így is lenne, mindössze azt nézem ki belőle, hogy szeret új dolgokat is megtapasztalni.
- Miért te nem vagy arra kíváncsi, hogy én mit tudhatok? - Passzoltam vissza a kérdést. Eléggé kíváncsi vagyok arra, hogy mennyire a saját tapasztalatain alapszik az, amit írni szokott, és még számtalan dologra vagyok még kíváncsi, de remélhetőleg Jonathan nem csak a kíváncsiságomat fogja majd kielégíteni.
- Oh, ez nagyon aranyos. - Akaratlanul is elmosolygom magam mikor magától bevallja, hogy mennyire romantikus alkat. Talán túlságosan is előítéletes voltam vele, mert azt sosem gondoltam volna, hogy effélét fogok hallani a szájából. Azt hittem csak trófeákat gyűjt magának, de ezek után biztosan meg fog változni a róla alkotott véleményem.
- Azt szeretnéd, hogy beszéljek róla, vagy inkább azt, hogy mutassam is meg miről lenne szó? - Ennél nyilvánvalóbban még ha akartam volna sem ajánlhattam volna fel magamat. Nem volt betervezve, hogy bármit is fogok vele művelni, de a kis csevejünk után egészen kedvet kaptam valami perverz, de egyben élvezeteshez.
- Szóval így veszed le a nőket a lábukról, hogy azt mondod nekik, hogy szépek, ez a bevált technikád? - Eddig háttal álltam neki, de megfordultam, hogy végre vele szemben legyek. Minden előzmény nélkül egyszerűen csak lehúztam a nadrágjáról a sliccet, ezután pedig szó szerint a kezembe vettem az irányítást.
- Ezt nevezem én kellemes meglepetésnek. - Micsoda tévhit, hogy a feketéknek mindig nagyobb farkuk van, mint a fehéreknek, erre Jonathan aki szépen rácáfol. Remélem nincs az ellenére ha egy kicsit elszórakozunk egymással, de szerintem nagyon is élvezi, hogy a kezemet mozgatom a férfiasságán. Hogy ezt honnan tudom? Mert ha akarna sem tudna ennél is keményebben állni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 16.07.14 19:56
EffyAndJonathan


Kitör belőlem a nevetés. Még, hogy a nők jobban szeretik a romantikát, meg az erotikát és nem izgulnak fel egy szaftos pornótól, mi?! Voltam én már olyan nővel, aki mocskosabb dolgokra vágyott, mint én bármikor… nem mondom, hogy prűd vagyok, ahogy azt se, hogy a nők legyenek azok. Örülök, ha a lányok megnyílnak előttem és elmondanak olyan dolgokat, amit nem mernek, mert félnek, hogy ez miatt megvetik őket… nem beteges az, ha tudod, hogy mire vágysz és azt ki is éled. A beteges az, ha tagadod, és lenézel másokat. Nekem semmi bajom a BDSM-mel se, volt benne részem is, de nekem nem mindig kielégítő. Jobban szeretek, hogy is fogalmazzak, hozzá nem értő mód vadulni… csak néha napján feldobni így a dolgokat és nem attól elélvezni, hogy össze vagyok e kötözve, és elvertem e a lányt vagy sem. Élvezetes, nem tagadom, megvan a pikantériája, de nem mindig!
- Tudod, a legtöbb nő sokkal több pornót néz, mint a férfiak. Csak mi bevállaljuk, és ezért lenéznek minket, hogy undorítóak vagyunk, míg a nők csak fintorognak. Annyi szent, máshogy működünk. De egyszer próbáltam úgy, hogy megdugtam egy lányt, miközben ő fejhallgatón keresztül hallgatta a pornót… képes volt pár nyögéstől olyan izgalmi állapotba kerülni, amit több órás simogatás és nyalogatás után se értem volna el. – izgalmas volt, tény és való. És a lány is zavarban volt utána. Sose nézett még pornót és valami undorító dolognak titulálta. Nem kell rögtön azokat nézni, amiben egy vázát dugnak a csajba, ennyi.
- Az az igazság… szeretem elereszteni a fantáziámat, így nem mindig írnék önéletrajzi regényt. Támpontokkal tudok mit kezdeni, de a tollbamondás nem az én műfajom. – komolyan, ez a csaj úgy rám van gerjedve, mintha szexelni jöttem volna ide. Nem mondom, hogy ellenezném a dolgot, de én szívesen beszélgetek vele, és a többiekkel ellentétben, én emberszámba is veszem!
- Nem mondtam, hogy nem vagyok kíváncsi… nagyon is kíváncsi vagyok. – mosolyodom el. Hisz ő szólt le, hogy hülye vagyok ebben, akkor okítson csak!
- Azért, mert férfi vagyok és szex könyveket írok, még nekem is volt összebújós estém, és vártam haza a páromat rózsaszirmokkal behintett, és gyertyákkal díszített lakással. – tényleg volt ilyen, bár akkor a csaj képen röhögött.
- Miért hiszed azt, hogy csak akkor foglalkozom veled, ha alattam, vagy esetedben fölöttem vagy… ne adj isten a lábaidnál heverek. Beszélgessünk, aztán ha valami nem világos, megmutatod. – kellemetlenül érzem magamat, volt már olyan barátnőm, aki kijelentette, neki fontos a szex, de sose tudtam mit kezdeni azzal, ha egy nő felajánlotta magát, mintha csak arra lenne jó. Tudom, nem vagyok igazi férfi! Kikérem magamnak, nagyon is az vagyok! Főleg, amikor megmarkol.
- He-e-ey… - váratlanul ér a dolog. – Én nem teszem… én tényleg ilyen vagyok… ez nem szép tevés… Bár látom, még téged is meg lehet lepni. – nevetem el magamat. Nem mondom, hogy beképzelt vagyok, de pontosan tudom, hogy van nekem egy méretes csomagom. És a leányzó enyhén megdöbbent arca azt mutatja, hogy váratlanul érte a dolog.
- De akkor most én is nyúlkáljak?! Vagy itt csak te parancsolhatsz?! – mosolyodom el, bár az élvezet is sokat jelent, ahogy gyakorlott mozdulatokkal simogatni kezd.
Zene && ©


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 18.07.14 19:45Jonathan & Effy

................................

Meglepetten néztem rá mikor kitört belőle a nevetés. Valójában nem is igazán értettem, hogy mi vicceset mondhattam, amitől nevethetnéke támadt.
- Ez nem meglepő, engem is képes felizgatni már csak az, ha a nyögéseket hallom, nem is kell hozzá látnom, hogy mitől nyögnek, elég csak hallgatni. - Mit tagadjam? Szerintem ebben nincs semmi szégyenleni való. Sőt, minek is kellene nekem álszentnek lennem? A testemből élek, de ez nekem nem csak egy munka, élvezem csinálni. Mióta a felnőtt iparba kerültem azóta ismertem meg jobban a saját testemet, na meg a vágyaimat. Meglepő, de mielőtt bele kezdtem volna ebbe az egészbe nem voltam ilyen, sőt egy szolid lány voltam, aki talán örökké benn ragadt volna az unalmas misszionárius póz világában. Aztán jött a pornó és mindent megváltoztatott.
- Legalább nem lenne unalmas az önéletrajzi regényem, na nem, mintha attól tartanék, hogy mások unalmasnak találnák az életemet. Az eleje talán szomorú és egy kicsit szívbe markoló is lenne, de aztán átcsapna valami igazán élvezetesbe. - Avagy hogy lett egy balett karrier után sóvárgó lánykából egy csúnya baleset után az ország egyik legfelkapottabb pornósa. Minden csak azon múlik, hogy hogyan nézel ki, ha a közönség tetszését elnyerted akkor nyert ügyed van ebben a világban.
- Annyira kíváncsi vagy rá, hogy meg is szeretnéd tapasztalni? - Akár ennyi erővel átnyújthattam volna neki egy jegyet, aminek a végállomása a vaginám lenne. Nem pont ezzel a szándékkal kértem meg arra, hogy jöjjön ide, de gyorsan megváltozott róla az eddig alkotott véleményem.
- Aztán mit történt? Felgyulladt a ház a túl sok gyertyától? - Valahogy sosem voltam az a fajta nő, aki annyira szomjazta volna a romantikát. Azzal is beérem, ha kapok néha napján virágot attól, akivel éppen együtt vagyok, tudom értékelni, sőt jutalmazni ezt a gesztust.
- Komolyan beszélgetni szeretnél velem? - Néztem rá hitetlenkedve. - Ha nem tűnt volna fel itt állok előtted pucér felsőtesttel, ilyenkor általában a férfiak nem arra vágynak, hogy beszélgessek velük. - Talán csak azért mondja ezt mert egyáltalán nem vagyok az esete, de ugye sosem lehet tudni... Viszont hirtelen másra nem is tudok gondolni.
- Ilyen kellemes meglepetések bármikor érhetnek. - Nem számítottam arra, hogy a nadrágjában sikló helyett anakondát fogok találni. Kész szerencse, hogy profin tudok kígyót bűvölni.
- Semmit olyat nem kell tenned, amit nem akarsz. Ha azt mondod, hogy azt szeretnéd, hogy álljak le, akkor megteszem. - Közben ahogy beszéltem szabad kezemmel megfogtam az egyik kezét, amit a mellemre tettem, másik kezemmel pedig ugyan úgy kézimunkáztam rajta tovább. Talán kell neki egy kis motiváció, ennél jobban lehetséges lenne arra ösztönözni, hogy végre cselekedjen?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 19.07.14 13:24
EffyAndJonathan


-De azért szereted te előidézni a nyögéseket, mi?! – mosolyodom el pimaszul. El tudom amúgy képzelni, ahogy áll, előtte az egyik áldozata térdel, ő ostorral csapkodja, és az kéjesen felnyög. Vajon képes ennyitől elélvezni?! Egyáltalán el tud élvezni úgy, hogy… hogy is fogalmazzak, normál szextől?! Vagy neki csak ez okoz örömöt, ha kínozhat másokat, vagy inkább az az élvezetes, ha őt kínozzák?! Tényleg, milyen lehet kínzás közben… vagy kikötözve fekszik kiszolgáltatottan. Kellemes ezt is elképzelni, de azt is, ha csak egy tini párhoz hasonlóan bénázik a szexben. Vajon hogy jöhetett neki, hogy ezt csinálja?! Valami családi trauma?! Erőszakoskodtak vele?! Vagy rögtön így született?! De hogy jöhetett rá?! Túl sok a kérdés! És ez a leányzó nem nagyon úgy néz ki, mint aki beszélgetni akar csak.
- Nem azért unalmas egy önéletrajzi regény, mert nincs benne izgalom… bármit el lehet adni úgy, hogy izgalmas legyen. Bár én magam azt tartom unalmasnak, amikor adott egy lány, akinek a családjában nem stimmelt valami… molesztálta az apja, vagy meghalt az anyja… nem bírom az ilyet. Mert az annyira az érzelmekre megy ki, befolyásol, hogy sajnáljuk és együtt izguljunk vele. – ezt sose használom a regényeimnél. A szereplők legyenek ugyanolyanok, mint bárki más, így hihetőbb is, az olvasó elhiszi, hogy vele is megtörténhet, hisz ha azzal az emberrel megtörtént, aki tizenkettő egy tucat, akkor vele is megfog. Nem szeretem befolyásolni az olvasókat, megríkatni, érzelmekre hatni. Én a reményt játszom ki maximum, hogy hihessenek egy szebb jövőben.
- Tapasztalatból tanul legjobban az ember. – mosolyodom el. Ahogy mondtam, nekem muszáj megélnem valamit, gyakorlatban ismerszik meg, mit és hogyan kell csinálni. És ha már felkínálta a dolgot… de nem akarok ennyire rányomulni vagy ilyesmi. Nem ezért jöttem ide, hanem tényleg beszélgetni.
- A csaj kinevetett. – vallom be. De volt, akinél meg durva voltam, és ott sírt. Komolyan, a nők egy hihetetlen faj!
- Nem akarom, hogy azt hidd, ezért jöttem ide. Többre tartalak egy szexi testnél… finoman kényeztető kezeknél. Elhiszem, hogy tudsz, de nem akarok egy olyan alak lenni, mint bármelyik másik kuncsaftod. Kritizálni akartál, erre rám mászol… - nevetem el magamat.
- Azt mondd, hogy szeretnéd, ha… - megmarkolom finoman a melleit. Igaziak, kellemesen nagyok, pont tenyérre valóak. Masszírozom, a bimbókat meg-megcsípem. Közben a nyakába csókolok. Másik kezem a bugyijába kúszik, finoman siklik végig ujjam ajkai közt.
Zene && ©


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 21.07.14 21:53Jonathan & Effy

................................

Vannak olyan dolgok az életben, amiket nem mindenki érthet meg, főleg azok az emberek nem, akik nem mozognak ebben az élvezetes világban. Az átlag emberek nem is érhetik meg, hogy miért lettem az, aki most vagyok, de őszintén nem is várom el, hogy bárki is megértsen. Túl sok kérdésük szokott lenni, de valójában a kérdéseket sem merik feltenni, mert általában félnek a válaszoktól.
- Őszintén inkább nem előidézni szeretem, hanem azt ha én nyöghetek. Jobb adni, mint kapni? Dehogy, jobban szeretek kapni. - Ezt nem önzőségből mondom, de azért mégis ki nincs ezen a véleményen? Persze a szex az adok - kapok elven működik, de azért mégis jobban élvezem, ha szex közben érezteti velem a másik fél, hogy mennyire oda van értem, hogy minden erejével azon van, hogy kielégítse a vágyaimat.
- Ha valaha is készülne rólam önéletrajz biztosan nem hatnék ilyen módon az olvasok érzelmeire. Ha hiszed, ha nem normális gyerekkorom volt. Sőt, még a bácsikám sem molesztált, habár az eléggé közhelyes lenne. Nem akarom, hogy bárki is sajnáljon, inkább azt szeretném, hogy irigyek legyenek rám.- Mindig is élveztem azt ha mások irigyek, vagy akár féltékenyek rám. Sőt, sosem zavart ha a nők lenéző pillantásokat vetettek rám, hiszen tudtam, hogy azért teszik, mert érzik, hogy jobb vagyok náluk.
- Ez igaz, én pedig nagyon szeretek tapasztalatokat gyűjteni. - Mintha csak egy tapasztalatlan kislány lettem volna, mielőtt bekerültem volna ebbe a világba. Azóta pedig számtalan új dolgot kipróbáltam, ami után sokkal, de sokkal tapasztaltabbnak érzem magam. Szeretek kísérletezgetni, kipróbálni mit élvezek legjobban az ágyban.
- Azóta pedig gondolom senkit sem leptél meg ilyen módon. Biztosan csak rossz nőnél próbálkoztál ilyen módszerrel.- Az a nő biztosan egy idióta volt, hogy kinevette, mert idiótának is kell lennie, ha egy ilyen gesztust nem tud értékelni egy ilyen férfitól.
- Később is tudnálak kritizálni. - Mondjuk miután kipróbáltam milyen vele a szex, akkor talán több kritizálni valóm lenne. Nem azzal a szándékkal hívattam ide, hogy legyen egy élvezetes éjszakánk, de ha a dolgok mégis úgy adódnának, akkor miért ne? Mindketten felnőttek vagyunk már, képesek vagyunk eldönteni, hogy mi az, amit akarunk.
- Szeretném ha ezt mondjuk az ágyban folytatnánk. - Kezemmel továbbra is a farkát kényeztetem, hangosan felsóhajtok mikor Jonathan keze bugyimba siklott. Szabad kezemmel tarkójánál megragadtam, majd vele együtt hátrálni kezdtem az ágy felé.
- Hogyan szereted? - Mégis mi ütött belém? Fogalmam sincs, de itt állok félig meztelenül készen arra, hogy Jonathant egy újabb tapasztalattal gazdagítsam, pontosabban azt akarom, hogy megtapasztalja milyen is egy igazán élvezetes dugás.  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 21.07.14 22:31
EffyAndJonathan


-Legalább őszinte vagy. – mosolyodom el, de nagy erény, ha az ember bevallja, hogy önző és csak magára szeret gondolni szex közben. De velem szerencséje van, hisz én imádok adni… bár ennek az is az oka, hogy a pasiknak nincs olyan sok orgazmusi lehetőségük, mint a nőknek… meg szimplán jó érzés kínozni őket. Bááár… nekem is volt olyan lehetőségem, amikor egy csaj játszadozott velem és mindig az utolsó előtti pillanatban tett egy olyan mozdulatot, amitől mindentől elment a kedvem. Nem vagyok prűd, szeretek extrém dolgokat is megtapasztalni. Mint mikor megkerestem a g-pontomat. Annyi mindenki dumált erről és annyira ellenezték, de bakker… ha már van, akkor meg kell tudni milyen és különben is, úgy tartják minden ember melegként kezdi, csak a pasiknál idővel ez a vágy megszűnik. Pasit nem kívánnék meg, amikor egy nővel úgy csináltam, hogy egy bránert rakott belém, akkor is csak a játszadozó nő volt előttem és nem egy férfi. Fúj!
- Remélem egyszer majd elmondod a történetedet. – érdekelne most már ez a lány, hogy miért haragszik úgy a világra, hogy férfiakat és nőket verjen orgazmusig?! Valami mindig közbeszól ilyen eseteknél, normális ember nem akar ilyet…bár ugye mi számít normálisnak?!
- Van még olyan dolog, amit te nem tudsz?! – mindig lesz olyan. Az ember nem lehet mindenható. Én is hibáztam, hisz nem lennék itt… leszólta a könyvemet, és engem érdekel minden olvasóm véleménye, ha ő meg jobban járta a témában, akkor főleg!
- Na, mi az… te örülnél egy ilyen fogadtatásnak?! – tényleg nem próbálkoztam, de arra jutottam ezután, fene se érti a nőket! Romantikát akarnak, de inkább élvezkednek egy pofontól, mint egy szál rózsától! A nők hülyék, kész! Szexik, és isteni velük a szex, de maguk se tudják mit akarnak. A herceget keresik, pedig a bolond kéne nekik, csak hát a herceg lenézi őket, és bunkó, ami számukra ellenállhatatlan. WTF?!
- Nagyon nem a kritizálásom érdekel téged, mi?! Vagy úgy vagy vele, megmutatod mit rontottam el a könyvben?! – mosolyodom el.
- Semmi falhoz kötözés… hanem szimpla ágy?! Többet vártam volna. – nevetem el magamat, de amikor megkérdezi hogyan szeretem… meglep a kérdés. Pont tőle, amikor ő szokott parancsolni?! Sebaj! Megmutatom neki! Kezét kihúzom nadrágomból, majd elfektetem az ágyon, és lekúszom testén. Hogyan szeretem?! Ha addig kényeztethetem a nőt, amíg nem könyörög szinte a farkamért… hogy mocskosan fogalmazzak. Leszedem róla alsó ruháját, majd szétfeszítve a lábait térdelek vonzón fazonírozott puncijához. Finoman simítok végig rajta, közben combját kezdem csókolgatni, haladok egyre feljebb lábai közé, de ujjam lágyan masszírozza csiklóját. Imádom a női sóhajokat és nyögéseket.
Zene && ©


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 25.07.14 5:55Jonathan & Effy

................................

Néha fájóan őszinte tudok lenni, mert ami a szívemen az a számon, lényegében Jonathan is ezért van most itt, mert nem bírtam magammal és úgy éreztem, hogy a véleményemet muszáj vele megosztanom. Ha már olvasom a könyveit és az egyik legnagyobb rajongójának tartom magam az a minimum, hogy megmondom mi a véleményem arról, amit ír.
- Meglepő? Most őszintén, te mit szeretsz jobban, mást orálisan kényeztetni, vagy azt, hogy téged kényeztetnek? - Számomra ebben is érvényes az a mottó, hogy jobb kapni, mint adni, szinte mindenre mondani lehet ezt, leszámítva a nemi betegségeket.
- Ha nagyon kíváncsi vagy rá, akkor esetleg egyszer elmesélhetem. - Egyszer mindennek eljön a maga ideje, de most nem azért van itt, hogy az én múltamról cseverésszünk. Jó néhány szex jelenetet fel kellett ahhoz venni, hogy idáig jussak, hogy legyen belőlem "valaki" ismert név ebben a felnőtt filmiparban.
- Persze, főzni nem tudok. - Hangosan elnevettem magam, mert szerintem nem pont erre gondolt, de ez igaz. A konyhám számomra ismeretlen terület, de a konyhaasztalt már sikeresen felavattam párszor. Ha annyiszor próbálkoztam volna már főzni, ahányszor részem volt orgazmusban akkor most biztosan lenne egy főző műsorom a TV-ben.
- Ha részem lesz efféle meglepetésben majd megmondom, hogy örültem-e neki, ameddig nem tapasztaltam addig nem tudhatom, ez olyan, mint az anál, addig nem tudtam, hogy miféle örömöt okozhat, míg nem próbáltam. - Oh, most tűnt fel, hogy mindenre van valami efféle, szexhez fűződő hasonlatom. Talán nevezhető ez szakmai ártalomnak.
- Jobban szeretném megmutatni. - Sejtelmesen elmosolyogtam magam, mert ami azt illeti szerintem van még mit tanulnia.
- Ezek szerint túl nagyok az elvárásaid, de nem kell ahhoz kikötöznöm téged, hogy ez legyen az eddigi legjobb, egyben legélvezetesebb élményed. - Jonathan nem vesztegeti az idejét, mert ahogy levetkőztetett egyből akcióba is lendült, amit már most hangos nyögésekkel díjaztam. Eluralkodott rajtam a megszokás, ezért nem bírtam ki, hogy ne irányítsam legalább egy kicsit. Nem túl finoman hajába túrva megmarkoltam tincseit, hogy oda irányítsam, ahol most a legjobban szeretném, hogy nyelve ficánkoljon.
- Azt akarom, hogy megkóstolj! - Így is elég nedves lettem, hogy ujjaival játszadozott velem, mégis megemeltem csípőmet mert az amire most vágytam az nem más, mint hogy a nyelvével is kényeztessen.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 25.07.14 16:48
EffyAndJonathan


-Meglepő. Az emberek nem szeretnek őszinték lenni. Félnek, hogy mit reagálnak rá az emberek. – én is jártam már úgy, hogy az megmondtam a véleményemet és akkor még az illető volt felháborodva, hogy hogyan mondhattam azt, amit. Ha fáj az igazság, akkor fáj… sajnos a világ olyan, hogy az ember csak magára gondol és senki másra, mert ha másra is figyel, akkor ő maga el fog veszni. Az embernek önzőnek kell lennie… ellenben a szexnél!
- Szeretem, ha leszopnak… de számomra élvezetesebb kinyalni egy lányt. – nem fogom v issza magamat, ez nem az a hely, ahol nem lehet mocskosan beszélni. Imádom, amikor élvezkedhetek egy nő combjai közt, komolyan mondom akár órákig is képes lennék csinálni. Azok a nyöszörgések, az a forróság és az a nedvesség, valami őrjítő! Komolyan mondom, jártam már úgy, hogy csak ez miatt elélveztem, ha gáz ez, ha nem!
- Remélem, hogy el fogod mesélni… naaagyon kíváncsi ember vagyok. – mosolyodom el pimaszul. De ha már itt vagyunk, szeretek új embereket megismerni, de ha nem akar mesélni erről, azt is tiszteletbe tartom és nem faggatom majd.
- Kész csoda, hogy én meg imádok. – és nagyon is jól főzök! De hát ha az ember szeret enni és utálja az éttermeket, akkor rájön a főzés csínyjára-bínjára. Nem mondom, hogy Gordon Ramsay vagyok, én szeretek olyat főzni, ami ehetőbb és jól lakok tőle, de mondjuk nem dekoratív.
- Izgalmas hasonlat. – sok lány nem szereti, én ezt megértem, hisz magam se tudom megmondani miért élvezem… de nem mondom, hogy az a kedvenc pózom. Szeretem látni a leányzó arcát, szeretem figyelni minden rezdülését, amikor elélvez, az ajkai finoman szétnyílnak e, lehunyja e a szemét?! De megvan az análban is a maga izgalmas, amikor a vállát fogod, a hátát csókolgatod… szeretem a szexet, na!
- Csak gondoltam, ma olyat tapasztalok, amit még nem… és a helyet elnézve, az ágy biztos nem volt szexre használva… csak úgy simán. – mosolyodom el szemtelenül. De egy sima szeretkezésnek is megvan a maga pikantériája, ha van benne érzelem, ha nincs… csak az, hogy foglalkozol a másikkal, minden porcikájával…
Imádtam, ahogy a hajamba túrt, hogy tudta mit akar és hogyan akarja… egy nő legyen tisztában a saját testével!
Nem kellett többször elmondania kérését… finoman széthúztam ajkait, és végignyaltam, lassan, szinte idegőrlő módon, lentről felfelé, majd fordítva, és végül belé hatol a nyelvem, csiklóját lágyan megszívtam, óvatosan fogaim közé csippentettem. De közben fel-felpillantottam rá, hogy lássam a reakcióját… vagy ahogy ebben a szobában mondani szokás: jól csinálom e?!
Zene && ©


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 26.07.14 8:00Jonathan & Effy

................................

Szavait hallva elmosolyogtam magam.
- Ha attól tartanék, hogy mit reagálnának az emberek, akkor minden bizonnyal valami normálisabb szakmát választottam volna, nem gondolod? – Habár a családban nagy titokként kezelik azt, hogy mivel foglalkozok, legalább is a nagyi elől próbálják titokban tartani, még a végén elpatkolna a vénlány, ha kiderülne, hogy a kis unokája kamerák előtt teszi szét a lábát és most finoman is fogalmaztam, de az is holtbiztos, hogy már ennyitől is szívrohama lenne, na de ha még a többi dolgomról is tudomást szerezne…
- Tény, hogy élvezetesebb, legalább akkor nem kell öklendeznem. – Na nem attól öklendezek mert nem bírná a gyomrom, hanem akaratlanul is ezt az ingert váltja ki egy nagyobb farok. Tapasztalatból beszélek, mert ez a szakma megköveteli, hogy nőkkel is legyek, na nem mintha annyira az ellenemre lenne, sőt jobban szeretek valakit kinyalni, mint leszopni. Valamiért a rendezők mindig a mélytorkozást szeretik viszont látni, ezért eléggé megerőltető ha egy méretes szerszámot próbálok teljesen a számba engedni.
- Az már biztos, hogy kíváncsi vagy, mert ha nem lennél az, akkor nem jöttél volna el ide, de mégis itt vagy, mert hajtott a kíváncsiság. – Ami azt illeti én is nagyon kíváncsi voltam arra, hogy vajon lesz-e elég bátorsága itt megjelenni. Valamiért tudtam, hogy el fog jönni, ezért is tettem szabaddá a mai estémet, hogy csak vele foglalkozzak.
- Nos, mindenki másban jó. Nem értek a főzéshez, de van amit egészen profi szinten csinálok. – Nyilvánvaló lehet, hogy mire gondolok. Ha a szex helyett a főzést választottam volna, akkor már biztosan olyan jól főznék, hogy búcsút is inthetnék az alakomnak, mert ami azt illeti szeretek enni, de válogatós is vagyok, ezért nem eszek meg akármit.
- Talán előtted vigyáznom kellene a számra? Ami itt elhangzik közöttük felhasználnád a következő könyvedben? – Ez is túl merész gondolat volt részemről, de még az mennyire vakmerő gondolat, hogy a következő főhős nője akár én is lehetnék. Egy rólam formázott karakter biztosan csak is érdekes lehet, főleg ha Jonathan fantáziája is rásegítene.
- Ez nem egy bordélyház, szóval ez az ágy most lesz először felavatva. - Az ügyfeleimmel semmilyen intim módon nem érintkezek, mindössze büntetem őket, viszont Jonathan nem tartózik a klienseim közé.
Teljesen ráizgultam erre a férfira, most végre megtudhatom, hogy a könyvekben leírtakat a való életben is tudja-e kamatoztatni, mert az egy dolog, hogy elméletben tudja mit kell csinálni, de a gyakorlat rész a fontos. Istenem! Testem minden porcikája bele borzongott mikor csiklómat kezdte kényeztetni. Egyik kezemmel a lepedőt markoltam, míg a másikkal mellemet simogattam, de ahogy egyre jobban vetette be nyelvtechnikáját úgy lettek az elégedett sóhajaimból hangos nyögések. Szinte önkívületi állapotba kerültem, ujjaim között ismét érezhettem tincseit, ahogy kezeim újra hajába túrtak. Egyre szaporábban kezdtem venni a levegők, nyögéseim is szaporábbak, hangosabbak lettek, míg végül rám tört az a csodálatos érzés. Ha a nyelvével képes volt ilyen sikolyokat kiváltani belőlem, akkor dugás közben egy egész opera áriát csikarhat ki belőlem.
- Nem hittem volna, hogy ennyire fogom majd élvezni. - Szó szerint még mindig levegő után kapkodtam, de ennek ellenére sem tétlenkedtem. Kezemmel ismét férfiasságát kezdtem el simogatni. - Szeretnéd, hogy kibilincseljelek? Hogy azután azt tehessek veled, amit csak akarok. - Szeretek én irányítani, ahogy azt is szeretem ha én lehetek felül és most nem vágyok semmi másra, mint hogy lovacskásat játsszunk. Jonathan lenne a paci, akit alaposan meglovagolnék.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 26.07.14 11:07
EffyAndJonathan


-Nem is a szakmádra értettem. - Bár sokan vannak, akik úgy gondolják, segélykiáltás a pornózás… anyuci vagy apuci nem szeretett engem, rossz szexuális élménybe volt részem és azt hiszem, hogy ez a megfelelő, ahogy ott csinálják. Szóóóval ezért érdekel, hogy nála mi lehet az oka. Szex függőség?! Kis nimfomániás lenne?! Vagy valahol nem irányíthat és itt éli ki?! Bár akkor megint visszatérünk ahhoz, hogy anno megerőszakoltál, és ezért nem szeretné átadni a gyeplőt. A fene tudja! Remélem majd kiderül, túúúl kíváncsi vagyok ahhoz!
- Nem tudom a pasik mit esznek azon. Szerintem izgatóbb, ha a csaj játszadozik vele, mondhatni kézzel-lábbal. – nevetem el magamat. Volt rossz élményem, amikor egy csaj teljesen be akart venni, merthogy ő majd megmutatja, és mert a pasik ezt szeretik… konkrétan lehányt. Nem kellemes érzés, és a bizarr pornókat elnézve, ahol a hányás is szexuális dolog… nem, nem volt izgató! Sajnáltam szegény lányt, és a pornószínésznőknek is, akikkel dolgom volt, megmondtam, hogy csak annyira, amennyire ő élvezi. Nekem ha csak a tetejét nyalogatja, és erősen megszívja, az is mennyei. A kezével kicsit besegít és már készen is vagyunk. Sose volt az a vágyam, hogy megdugjam egy nő száját keményen. Elgondolkodtató a dolog, de veszélyesebbnek érzem, mint a fojtogatást… ami a kedvenc listámon is szerepel. Persze nem kell félni, vagyok én azért elég aberrált. Egyszer egy egész kézzel benne voltam egy csajba… isteni érzés volt! Feneket is csináltam már úgy, de egy popsi kitágítva nem izgató, főleg amikor ott csak szellent össze-vissza szerencsétlen. De az öklözés se úgy kell érteni, hogy könyökig benne voltam! Nem rég láttam egy olyan filmet, bakker a csajnak mozgott a hasa ott, ameddig a másik betolta a kezét… vááá!
- Író vagyok. Mi mindig azok vagyunk! – mosolyodom el. Az a vicces amúgy, hogy meg se fordult a fejembe, hogy ne jöjjek. Egyszer élünk, nem igaz?!
- Akkor mondhatnám, hogy jó páros lennénk. – nevetem el magamat. A lány, aki imádja és istenien űzi a szexet és a srác, aki jól főz… meg akin gyakorolhat?!
- Ki tudja?! A külső benyomásokból dolgozom. Ha valami érdekest látok, vagy hallok, belekerül… hisz az ember kapott dolgokból dolgozik, maximum kicsit elereszti a fantáziáját. Nagyon egyszerű példa. Mű brokit se hozhattak volna létre, ha pasik nem lennének… hisz akkor eszükbe se jutott volna, nem?!
- Ezzel arra célzol, hogy itt konkrét szex nem is szokott zajlani?!
– félre értés ne essék, nem kurvának gondoltam eddig se őt… de azért azt hittem, hogy kefél az ügyfeleivel, nem csak áll ruhában, megveri őket és hello.
- Le akartalak nyűgözni, magas volt a mérce. – mosolyodom el. Hisz, ahogy elélvez, az enyhén simogatja a kis lelkemet. Hogy egy ilyen nőt, akinek pedig mindenben volt már része a csúcsra tudok juttatni, egy egyszerű nyelvjátékkal. De ez van, imádom kinyalni a lányokat, a vonagló testet… és figyelni, ahogy elengedik magukat, a mellüket markolgatják, a lepedő összegyűrődik alattuk, sikolyok… az ajkukba harapnak… de ezt szerintem már ecsetelgettem az előbb is.
- Hmmm… ki akarsz bilincselni és a kényed kedvére használni?! Benne vagyok. – miért ne?! Egy ilyen istennőnek bármit!
Zene && ©


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 27.07.14 11:34Jonathan & Effy

................................

Egészen meglepő, hogy néhány perc alatt mennyire képes volt megváltoztatni az eddig róla alkotott képet.
- Tudom mire értetted, de talán még nincs itt az ideje, hogy megtudd mennyire tudok fájdalmasan őszinte lenni. – Vannak olyanok akiknek nem bírja el az érzékeny kis lelkük az őszinteséget, akik jobban szeretnek édes tudatlanságban élni, hazugságban.  Én viszont abba a kategóriába tartozok aki nem fél az őszinteségével járó következményektől. Ha nem lennék annyira őszinte, akkor most nem élvezhetnénk egymás társaságát, mert nagyon nem bírtam magamban tartani a véleményemet. Eleinte nem hittem volna, hogy érdekelni fogja azt, amit mondani szeretnék neki, de azt sem gondoltam volna, hogy mikor megjelenik annyira jelentéktelenné fog válni a mondanivalóm. Azt hittem, hogy csak egy beképzelt pöcs, de egy kis csevej után kiderült róla, hogy egészen szimpatikus számomra.
- Szereted ha játszadoznak veled? – Mert ami engem illett olyan játékos vagyok, mint egy kiscica. Talán ha sokáig simogat még dorombolni is képes lennék neki, miután alaposan hozzá dörgölőztem. Egyre inkább nagyobb kedvem lesz a vele való játékhoz. Határozottan érdekel a fickó, pláne azután hogy sikerült rátapintanom férfiasságára. Bevallom egészen meglepett azzal, hogy ekkora szerszámot rejteget a nadrágjában. Egyesek szerint a nagy farkat túlbecsülik, másik szerint nem a méret a lényeg, hanem a technika. De bassza meg! Tagadhatatlanul a nagyot szeretem, főleg ha tudnak is bánni vele.
- Ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy mivel pornózok a nap huszonnégy óráját végig kefélem. – Fizikai képtelenség lenne, tekintve hogy milyen intenzív meneteim szoktak lenni, néhány óra alatt biztosan kifáradnék, habár még nem próbáltam a maratoni dugást. Talán az egyedi rekordom eddig a nyolc óra, de persze nem egyfolytában keféltek nyolc órán át.
- Ez nagyon is elhamarkodott kijelentés volt. Nem vagyok ahhoz hozzá szokva, hogy bárkivel is egy párt alkossak, valószínűleg azért mert a szakmám miatt egyetlen egy kapcsolatom sem volt túl sokáig életképes. Először érdekesnek találják a munkámat, de egy idő után elkezdenek féltékenykedni, nem mintha nem tudták volna az elejétől fogva, hogy azzal foglalkozok, hogy lefekszem más férfiakkal, sőt néha még nőkkel is. – Sosem erőltettem azt, hogy legyen bárki is az életemben, mert leginkább senki sem képes elfogadni úgy, ahogy vagyok. Mindig mindenki meg szeretne változtatni, általában el akarják érni, hogy hagyjak fel a munkámmal és térjek vissza a „helyes útra” akármennyire is közhelyesen hangzik ez így.
- Na és mit gondolsz, én érdekes volnék? – Persze mindenki szeretne más lenni, eltérni a tömegtől, különlegesnek, érdekesnek érezni magát.
- De ez így igaz. Az egyik leghasznosabb és egyben legélvezetesebb találmány, amit valaha is feltalálhattak. – Volt már részem abban, hogy különféle méretű, vastagságú, anyagú vibrátorokat kipróbáljak, csak mert valamiért a pasik szeretik látni, hogy maszturbál egy nő, de egyébként az efféle játékszerekre sosem volt igényem, hiszen mindig volt egy bátor jelentkező, aki szívesen kielégítette vágyaimat.
- Miért mit hittél? Hogy miután leforgattam egy felnőtt filmet eljövök erre a helyre, ahol egy éjszaka leforgása alatt több férfi is végig megy rajtam? – Szeretem a szexet az tény, de ettől még nem érzem magam kurvának. Tekintve hogy nem is fogadok el úgy pénzt a szexért ha privát ügyfélről van szó, persze a filmek az egy egészen más kategória.
- Ha érdekel, akkor egyszer megmutatom, hogy itt valójában mi is szokott zajlani. – Egy kis fenyítés, alázás, ostorcsattógátas, bármi amit képes elképzelni.
- Biztosítalak arról, hogy nagyon is megütötted a mércét. – Ennek ellenére itt abba is hagyom a dicsérését, még a végén a fejébe száll a dicsőség, ez pedig nem akarhatom tekintve, hogy mi mindent terveztem még.
- Tudtam, hogy nem bírsz ennek az ajánlatnak ellenállni. – Egy pillanat kellett ahhoz, hogy leszedjem róla felsőjét, majd hátára döntve oda bilincseljem mindkét kezét a kovácsoltvas ágytámlához.
- Ígérem nem fog fájni. – Huncut mosollyal néztem fel rá, miközben megszabadítottam nadrágjával együtt alsójától is. Kezem közben újra férfiasságára tapintott, de már meredező farka már így is régóta meredezik miattam, ezért itt az ideje végre tényleg kényeztetnem. Eleinte a nyelvemmel kezdtem el kóstolgatni férfiasságát, majd szopni kezdtem, hiszen jól tudtam, hogy a férfiak valami perverz oknál fogva imádják azt látni, hogy a farkukat egy dögös nő kényezteti. Nem akartam, hogy a számba élvezzen, sőt még azt sem akartam, hogy elélvezzen, ezért egy idő után abba hagytam.
- Bármit tehetnék veled, szó szerint bármit, akár kínozhatnálak is és semmit sem tudnál ellene tenni. - Kezeimmel megtámasztottam magam két oldalánál, ahogy melleimet mellkasának préselve szinte ajkaira suttogtam. Már csak a tudat is izgató volt, hogy itt fekszik alattam egy férfi, akinek nagyon is keményen meredezik már a szerszáma és tényleg bármit tehetnék vele tekintve, hogy ki van bilincselve, mégsem akartam kihasználni a helyzetét. Most még nem.
Hangosan nyögtem fel miután magamba fogadtam. Éreztem hogy egyre jobban tágulok, ahogy beljebb és beljebb kerül belém méretes szerszáma. Azt hinné az ember, hogy annyi dugás után nem lehetek ennyire szűk, de tévedés. Eleinte feszített, de ahogy egyre jobban és jobban mozgattam rajta csípőmet úgy kezdtem el élvezni. Mindkét kezeimmel melleimet markolásztam, miközben egyre gyorsabba tempót diktáltam, egyre hangosabban sikongatva.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 27.07.14 13:36
EffyAndJonathan

-Megtetted pedig… azon a könyvbemutatón. – mosolyodtam el, hisz eléggé kikelt magából… nem is ez a jó szó, de nyomdafestéket nem tűrő stílusban szólta le a könyvemet. De mit ne mondjak, nekem piszkosul imponált ez, és tetszett… nem az az unalmas szignózás volt, hanem volt benne végre valami élet! Odajött, az asztalra dobta a könyvemet és azt mondta gyakorlatilag, hogy egy kalap szar és nem tud felizgulni se tőle, nemhogy elélvezni. Ez tetszett, így nem is volt kérdés, hogy eljöjjek találkozni vele. Tetszett, hogy nem az a szokványos, házasságban élek és pocsék a nemi életem háziasszony. Volt benne élet, temperamentum, és pornószínésznő volt, akinek szerintem alapból nem lehetne újat mutatni már… borzasztó szexi volt, és most is az. Meztelenül, vagy ruhában… a mosolya, az a kacérság benne, a kis pimasz, márpedig ő az úr a házban mosoly, amitől az ember talán nem is gondolná, hogy igenis térdre tud kényszeríteni egy pasit is.
- Örök gyerek vagyok. – mondtam nevetve. Miért ne szeretném?! Most mondtam! Voltam már pornóban, de ott is zavart az, hogy a csaj torkán lenyomjam a farkamat. Nem izgató, és… bevallom, félelmetes is, mert mi van, ha valami baja lesz?! Tisztában vagyok a méreteimmel, és azzal is, hogy nem kéne azzal olyan vad játékokat űzni felkészülés nélkül főleg nem. Egyik fazonnal dumáltuk a forgatáson még, hogy milyen rossz a nagy farok. Vigyázni kell, hogy a csajnak ne fájjon, de így nem tudja az ember elengedni magát, hogy élvezhesse is, amit csinál. Szóval dekoratív a dolog, de amúgy szarra se jó, úgymond.
- Nem kell nonstop kefélni, hogy egy napig lehessen szexuális együttlétről beszélni. – mondom egy nagy mosollyal. Hogy volt e részem benne?! Naná! Egyszer maszturbációs rekordkísérletben is részt vettem… nem sok kellett volna, de hát én is emberből vagyok és nem robot!
- Engem nem zavarna… mert velem otthon máshogy csinálnád, mint a kamerák előtt… és büszkeség töltene el, hogy más pasik meg akarnak kapni, de csak az enyém vagy… és mellesleg meg én is magamnak való alak vagyok, nem szeretem a nőket, akik lógnak a nyakamon, és kötelező programok vannak. – tény és való! Szeretnék valakit, akit szeretnék természetesen, de azért legyen meg a szabadságom, ne legyek számon kérve. Tudom, ez elég szabados párkapcsolat… de idővel ez a leányzó is abbahagyja a pornót, és egyszer az én fejem lágya is benő. Egyelőre szeretek a magam ura lenni, de nem vetném meg, ha mindig lenne egy biztos pont az életembe. Ha szeretek valakit, azt nagyon tudom szeretné, és szerintem érzelmileg megcsalni valakit sokkal rosszabb, mint testileg. Tartom magam ahhoz, hogy egy pornóst csak akkor lehet megtartani, ha nem úgy bánsz vele az ágyban, mint bánnak vele a kamerák előtt.
-Nem lennék itt, ha nem lennél az. – érdekes lány, ahogy már mondtam… nem olyan minden elvárásnak megfelelő, és szerintem nem csak azért, ami a munkája, szerintem mindig ilyen lehetett.
- Egyszer megnéznélek eggyel. – na, jó… nem szoktam ilyeneket mondani, de remélem nem érzi úgy, hogy… mármint, na… tényleg izgalmas lenne látni őt, ahogy maszturbál. Nem tehetek róla, egy maszturbáló lány, rettentő izgató látvány! És egy profi?! Hmmm…
- Nem ezt mondtam. Nem tartalak olcsó lánynak. Csak azt hittem, hogy azért valami kielégülést ezek az alkalmak is jelentenek neked, és nem csak ütsz és versz és megalázol. – mert parancsolhatja, hogy nyalják ki, nem?!
- Kíváncsi vagyok… még mindig. – na, az szép lenne! Én itt jegyzetelgetnék. De bevallom, rajtam is megmutathatja, benne vagyok!
- Örülök neki. – mosolyodom el kedvesen, hisz tényleg jó, ha tudtam olyat mutatni neki, amit még mástól nem kapott. Ettől nem szállok el, nem mondom soha, hogy én vagyok a legjobb szerető, nem kérkedek azzal, hogy nagy van nekem. Csak annyit mondok, hogy szeretem a szexet, és igyekszem a partnerem kedvében járni.
- Muszáj tanulnom… hisz valaki leszólta az írásaimat. – élveztem, ahogy kikötözött, ahogy kiszolgáltatott lettem számára és érdeklődve vártam, hogy mit fog tenni velem. De ahogy elkezdett szopni.. minden porcikám megbizsergett. Az a puha és nedves száj, az a kellemes forróság, az a profizmus, ahogy nekem esett. Isteni volt! Csak nyögdécselni tudtam, sóhajtozni… a kezei közt, pontosabban a fogai közt voltam, és nem volt lehetőségem szabadulni… bár hülye is lettem volna! Órákig el tudtam volna ezt viselni, de nem akartam a szájában elélvezni. Nem rossz elképzelés, de még akartam, hogy ne érjen véget a buli! De nem is kellett kérnem ilyet, ő is akart még tovább szórakozni.
- Nem zavarna, ha megkínoznál… tehetsz, amit csak akarsz, ahogy a kedved tartja. – érdeklődve vártam, hogy majd valami eszközt vesz elő, hogy megkorbácsol, hogy olyan erotikus masszázs félében részesít, vagy tűsarkúban kényeztet majd… nem kell félni, van nekem is fantáziám… író vagyok! De aztán meglepett, ahogy rám mászott, ahogy finoman vezetett magába. Isteni volt! Kellemesen szűk, és olyan nedves, hogy az csak dédelgette lelkemet, hogy ennyire fel tudtam izgatni.
- Türelmetlen voltál?! – kérdeztem kissé szemtelenül, hisz miért nem játszadozott még?! Miért rögtön… na, nem mintha panaszkodtam volna… főleg, ahogy a melleit markolászta, ahogy láthattam, ahogy élvezkedik.
Zene && ©


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 01.08.14 8:37Jonathan & Effy

................................

Bevallom talán egy egészen kicsit elkapott a hév, mikor a könyvbemutatóján voltam, de még finom voltam vele. Nem azért mert szégyenlős lennék és nem szeretek a középpontban lenni, de nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni, vagyis jobban mondva nagyon kellemetlenbe, ezért is távoztam onnan olyan sietősen miután közöltem vele azt, amiért oda fáradtam. Kaptam is a nagy pofámért néhány gyilkolásra kész tekintetet azoktól a nőktől, akiknek valószínűleg Jonathan könyveiből áll a nemi életük, azt hiszem azoknak a nőknek nem loptam be magam a szívükbe, akiknek volt szerencséjük végig hallgatni a könyv írójához fűzött durva monológomat.
- Ugyan Jonathan ott még nagyon visszafogtam magam, nem akartam jelenetet rendezni. – Ez tény, akármennyire is nehezemre esett, de megtettem. Úgy volt, hogy ma ha megjelenik megkapja a következő adagot tőlem, de végül egy egészen más lehetőséget láttam meg benne. Mint már említettem szex után is megtehetem, hogy kifejtem bővebben a könyvéről a véleményemet, de talán ez akkor már nagyon is mellékese lesz, sosem lehet tudni.
- Ez jó hír, mert van pár játékszerem, amikkel játszhatunk. – Ha csak egy kuncsaft lenne, akkor már régen térdre ereszkedve állna előttem, miközben büntetem, neki pedig nem lenne semmi beleszólása, csak annyit tehet, hogy szolgálja az úrnőjét. Nos, talán még erre is kerítünk sort.
- Talán ettől nimfomániásnak fogsz hinni, vagy esetleg ribancnak, de ha tehetném végig kefélném az egész napot, de ki az, aki ne erre vágyna? – Azért mégis megtanultam kordában tartani a vágyaimat. Szeretem a szexet, az olyan nagy bűn lenne? Sőt élvezem is! Képtelen is lennék nélküle élni, el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet apácának lenni, hogy még gondolni sem lenne szabad az élvezetekre.
- Azért még a kezem ne akard megkérni. – Talán én értem félre, de nagyon is úgy tűnik, mintha arról fecsegne, hogy egy próbát megérne az, hogy összejönnünk. Mégis jobban bele gondolva van benne logika abban, amit mond, de ettől még nem jelenti azt, hogy működne is közöttünk bármi, amit kapcsolat jelzővel lehetne illetni.
- Jó válasz. Te mindig tudod mit kell egy nőnek mondani, ugye? – Vigyáznom kellene vele, mert az a férfi, aki leginkább nőknek írja a könyveit, az biztosan tud egy – két dolgot a női nemről, talán olyan dolgokat is, akiket a legtöbb hím nemű egyed még csak nem is sejt.
- Ha a „rajongom” lennék akkor már láthattad volna azt a jelenetet, ahogy magammal játszadozom, vagy esetleg nem akarod beérni azzal, hogy azt a látvány monitoron keresztül lásd? – Van pár olyan élvezetes filmem, ahol csak én vagyok és egy vibrátor, de ennyi is elég ahhoz, hogy egy pasi elélvezzem már csak attól is, hogy azt lássa hogyan játszok magammal.
- Szerinted azt nem élvezhetem, hogy másokat megalázok? Tudom, ez betegen hangzik, de élvezem csinálni. – Az itteni elfoglaltságom és a felnőtt filmes foglalkozásom teljesen más. Még itt csak bele bújok a főnök szerepébe és semmilyen intim dologba nem megyek bele, addig a forgatásokon iszonyatosan élvezem, hogy a partnereim milyen állatiasan tesznek magukévá. Elvégre a forgatáson azt teszem, amit elvárnak tőlem, de itt azt, amit valójában akarok.
- A kíváncsiságodat is ki fogom elégíteni. – Mondtam huncutul mosolyogva, mert bizony nem csak a kíváncsiságát fogom rövid időn belül kielégíteni, de ez már szerintem számára is nyilvánvalóvá vált.
- Mert nem voltál túl tapasztalt ahhoz, hogy olyanokat írj, de majd segítek neked. – Túlzás lenne azt állítani, hogy innentől kezdve én lennék a mentora és mindent megtapasztalhat velem, de ha akarja, akkor lényegében erről van szó. Nem vagyok semmi jónak sem az elrontója és ha mindketten élveznénk a dolgot, akkor talán nem kellene, hogy csak egyszeri alkalom legyen.
Máskor talán szívesen eljátszadoztam vele, sőt kínoztam is volna, de már olyan nedves lettem pusztán a farka látványától, hogy már éreztem, hogy belső combomon folyik végig. Akartam. Nem akartam tovább pocsékolni az időt, ezért csak azt tettem amire vágytam, magamba fogadtam férfiasságát. Gyors tempót diktáltam, szó szerint meglovagoltam, ezért sikerült a vártál hamarabb ismét a csúcsra jutnom.
- Oh, bassza meg! – Ledobtam magam mellé az ágyra, kellett pár pillanat mire úgymond magamhoz tudtam térni ebből az extázisból.
- Csodálod, hogy türelmetlen voltam? Az után a nyelvtechnikád után nem kellene… - Tudni akartam, hogy vajon a farkát is annyira élvezni fogom, mint ahogy a nyelvét is, de azt hiszem holtverseny lépett fel, mert mindkettőt kibaszottul élveztem.
- Mennyi viagrát vettél be, hogy még mindig áll? – Nekem már kétszer sikerült bele kóstolnom abban, hogy mennyire élvezem a vele való szórakozást, most már itt lenne az ideje annak, hogy Jonathan is élvezzen egy nagyot. Gondoltam egyet, majd elengedtem. Szeretném, ha hozzám érne, ha a seggembe markolna, vagy azt ha akár a melleimet markolászná.
- Emlékszel a könyvedben lévő utolsó szex jelentere? Azt akarom. – Vajon az csak a fantáziája szüleménye volt eddig, vagy volt alkalma ki is próbálni? Akárhogy is legyen, azt akarom, hogy velem is megtegye azt, amit leírt.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 02.08.14 21:04
EffyAndJonathan

- Engem az se zavart volna, ha nem fogod vissza magadat. Örültem, hogy nem unalmas háziasszonyok találtak be, akik azért hálálkodnak, hogy a könyveim miatt van nemi életük. Tudod… jó dolog, hogy az én könyveim izgatja fel őket… de rá kéne jönniük, lépniük kéne, hogy találjanak egy olyan pasit, aki van olyan, mint a könyveimben. Átlagos pasik ezek is… nem azok a kő gazdag faszkalapok, mint a Szürke ötven árnyalatában. – tényleg élveztem, amikor kiosztott. Feldobta a napomat! Ilyen a jó kritika, és nem a hála, meg a jaj de jó… közben pedig el se tudnák mondani, hogy mi volt benne, miről szólt az egész. Persze, nem szólt igazán semmiről, de nem csak a szex a lényeg… minden arról szól, de nem az a fő lényege a filmnek. Amúgy ilyen viták után vannak a legjobb egymásnak esések… bevallom, volt egy olyan barátnőm, akivel csak akkor volt jó a szex, ha veszekedtünk. Elég beteges volt, de mindig kreálnunk kellett egy olyan szituációt. Aztán egymásnak estünk, olyan heves volt, és annyira vad és nyers volt az egész. De idővel meg lehet unni ezt is, és ez se valami egészséges.
- Megleptél volna, ha nincs. – nevetem el magamat. De hát ezért vagyok itt, nem?! Hogy a profitól tanuljak! Bár bevallom, egy ilyen kis piciny termetű leányzóból nem nézném ki a vad dolgokat… de hát alamuszi nyuszi nagyot ugrik, nem?! És az ilyen töpörödött törpördögöknek van a legnagyobb baja a világgal. De én ennek csak örülök, nekem nyereség, hisz tanulhatok, megismerhetek egy olyan világot, amit magamtól nem tudnék. Bár olvastam egy könyvet… abban a csaj tényleg hülye volt…nekem nem élvezet, hogy egy csajt elverjek úgy, hogy a fenekén a kurva szó virítson. Ütögetni, oké… de szarrá verni már nem izgalom… és inkább el kéne mennie orvoshoz, hogy ettől nedves lesz!
- Jelentkezem arra az egy napra! – kacsintok rá és elnevetem magamat. A legizgalmasabb napom lenne életemben! Egy ilyen mindent tudó csaj, és… hmmm… bele se merek gondolni!
- Hülye vagy?! – röhögöm el magamat. Megkérni bárkit is?! Első kérdésem: MINEK?! De komolyan! Megkéred, az esküvő is kurva drága, és általában minden házasság válással végződik, ami meg még több pénz… szóóóval?! Egy nő se ér ennyit! Ha neki fehér ruha kell… vegyen fel egyet, utána megdugom szívesen, de hogy oltár elé vigyem… nincs az az isten! Vadidegen ember tömeg, csomó szar kaja… a pofád belefájdulna a sok mosolyba, amit villantasz azokra, akik jó kívánságukat mondják el.
- Író vagyok nem?! De amúgy megnyugtatlak… nagyon sokszor lopok, és legtöbbször blöffölök. – nevetem el magamat. Hisz mint mondtam, nincs új a nap alatt… azért mert kicsit felspékeled, még ugyanaz lesz a Rómeó és Júlia sztorija, ha fekákkal csinálod meg, ha meleg változatban, ha pornóban, ha maffia családokkal!
- Már megbocsáss… annyira nem temetkeztem beléd, hogy tudjam, hogy pornózol… csak eljöttem ide és lesz, ami lesz. Hisz benne volt a pakliban, hogy csak megszívatsz, és megver két nagydarab faszi. – röhögök. De most, hogy tudom, hogy szerepel felnőtt filmekbe is… azt hiszem el fog fáradni a csuklóm!
- De amúgy nem vagyok a maszturbálás híve… félre ne érts, csinálom azért… de egy nőnél semmi se jobb! – de komolyan! Miért nézném, és verném a farkam, ha nézhetem, de egy csaj szop le közben?!
- Erre most már végképp nagyon kíváncsi lettem. – hogy lehet élvezni, hogy megaláz másokat?! Én azért mindig megkérdezem a csajt, hogy akarja e… mert sokan például nem szeretik leszopni a pasit, és sok fasz kényszeríti. Én jobban szeretem kinyalni a leányzót, és nem várok érte hálát. Ha ő is kívánja a szopást, úgy amúgy is élvezetesebb.
- Remélem. Nem azért jöttem, hogy a kíváncsiságom kielégítetlenül maradjon. – bár akkor maximum visszajövök megint, nem?!
- Oh… nem vagyok elég tapasztalt? – mosolyodom el szemtelenül. Persze, van még mit tanulnom, de ahogy rám mászott és meglovagolt, a nevemet se tudtam volna elmondani…nekem minden szexuális élmény más és más… de komolyan! Ha szimpla misszionárius póz is az egész, akkor is… hisz minden lány más, máshogy nyög, sóhajtozik, máshogy megy el. Effy most picit hamarabb… de hát az előbb kikészítettem rendesen… sebaj. Megbocsátom neki. Ezek szerint kurva jó voltam, ha így kitoltam az ingerküszöbét.
- Nem használok viagrát… ha kívánok valakit, kívánok… ha nem, akkor a viagra se segít. De amúgy meg te mentél el túl hamar. – pimaszkodtam vele.
- Biztos vagy benne?! – térdeltem fel az ágyon, majd finoman őt is felhúztam magamhoz, átkaroltam. Egyik kezem lábai közé kúszott, farkamat fenekéhez dörzsöltem, finoman húzogattam a két farpofa közt, miközben csiklóját simogattam lágy körkörös mozdulatokkal. De a jelenetben nem csak ez van, igaz?! Elkaptam a nyakát, ahogy így mögötte térdeltem, megszorítottam finoman, és azzal a lendülettel hatoltam belé. Először nem mozdultam, csak fogtam a nyakát. Majd elkezdtem mozogni, lassan döfködtem, miközben nem engedtem a nyakát. Szabad kezem csiklóját simogatta, hogy még nagyobb élvezetet éljen át. Mellkasom a hátának feszült, mozogtam, fogtam őt. Élveztem minden finom rezdülését… de figyeltem rá. [/color]
Zene && ©Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 04.08.14 6:28Jonathan & Effy

................................

Nos, nem pont arra számítottam, hogy Jonathan örülni fog annak, hogy miféle véleménnyel voltam a könyvéről, mármint nem éppen építő jellegű kritikával álltam elé. Durva voltam vele, nyers és őszinte. Lényegében szépen bemutatkoztam neki, de ennek ellenére is eljött ide, pedig nem volt kényszer, de az írói kíváncsisága mégis ide csábította, vagy inkább valami, vagy valaki más vonzotta egészen idáig?  
- Azt a könyvet nem olvastam, túl elfogult vagyok veled szemben. - Ha erotikus könyvet akarok olvasni, akkor csak Jonathan könyvei jöhetnek szóba, na nem mintha annyira sokat olvasnék, de ha időm engedni, akkor egy meleg fürdő keretein belül a kádban ülve veszek el a sorok között.
- Nyugi, még így is meg foglak lepni. - Tartogatok számára még néhány meglepetést, ahogyan magamnak is. Bevallom nem volt tervbe véve, hogy így fog alakulni az estém, de csak sodródtam az árral és végül még saját magamat is meg tudtam lepni. Jól le akartam baszni, de most már csak azt akarom, hogy Jonathan basszon meg.
- Azt hiszed annyira jó az állóképességed, hogy bírnád a tempót? - Mármint az afféle állóképessége ami a farkát illeti. Egy próbát azért mégis megérne, semmit sem veszítünk vele, viszont okoznánk egymás számára néhány nagyon élvezetes pillanatot, tartson bármeddig is az állóképessége.
- Mindössze logikusan gondolkozok. - Most szétoszlatok egy tévhitet azzal kapcsolatban, hogy a pornósok buták és csak a dugáshoz értenek, mert van eszem, de inkább a testi adottságaimmal próbálok érvényesülni. A pasik mindig is jobban szerették a dögös nőket, mint az okosakat.
- Játszunk el a gondolattal... Ha netalán dugnánk párszor aztán járni kezdenénk egy idő után bele unnál abba, hogy más pasik is megkefélnek és ezért elő drukkolnál a házasság gondolatával, hiszen egy házasságban élő nő elvileg már nem pornózhat. - Egyáltalán erről minek is beszélünk? Mi sosem fogunk járni, attól hogy még élvezzük egymás társaságát nem kell, hogy ennél jóval több is legyen közöttünk. Egy idő után nem bírják a pasik elviselni a tényt, hogy felnőtt filmekben szerepelek, hiába állítja most Jonathan az ellenkezőjét.
- Szóval nem néztél utánam és nem is kerestél rám a neten, pedig azt hittem, hogy az a legfőbb oka annak, hogy itt vagy, mert felkeltettem az érdeklődésedet. Ezek szerint fel is keltettem, de nem azzal amivel gondoltam. - Ez nagyon érdekes fejlemény, de honnét is tudhatnám, hogy ez nem csak egy újabb blöff?
- Nem bíznám másra a piszkos munkát, ezért nem is veretnélek meg sosem, inkább saját kezűleg gondoskodnék rólad. - Ténylegesen nem akarom bántani, nem tennék benne fizikai kárt, hacsak nem szeretné, hogy bántsam.
- Sokkal többet nyúlnál magadhoz, ha megnéznél néhány filmemet. - Ez nem valami ócska szöveg amit betanultam, hogy saját magamat reklámozzam, de tény, hogy nagyon érdekes, élvezetes filmekben szereplek, abban pedig biztos vagyok, hogy neki nagyon tetszenének.
- Még nem vagy elég tapasztalt. - Természetesen a hangsúly a még-en van. Az emberek többsége beéri az átlagos szexel, pózokkal, de én ennél jóval többre vágyok és ha szeretné bevezetném a kis élvezetes világomba.
- Azért mégis csak jobb, mintha te mentél el volna hamarabb. - Ebben egyet kell, hogy értsünk. Nem azért akartam vele lefeküdni, hogy ne legyen orgazmusom, szerencsére kibaszottul nagyon élveztem.
- Ennél biztosabb nem is lehetnék. - Megannyi háziasszony ölni tudna azért, hogy a helyemben lehessenek. Persze elképzeltem, hogy milyen lehet a könyv írójával átélni az utolsó szex jelenetet ami a könyvben van, de olyan szerencsés vagyok, hogy meg is tapasztalhatom. Már attól is felizgultam, hogy az ágyon térdeltem, Jonathan pedig mögöttem és jól tudtam, hogy mi fog most következni. Abban a pillanatban felnyögtem, amint a csiklómhoz ért ujjaival, jól tudta mit kell tennie, de ezek a nyögések nem azok a jól betanult műnyögések voltak, amiket a felvételek alatt produkálok, igazi volt minden sóhajom, nyögésem. Főleg akkor mikor elkapta nyakam s belém hatolt. Egyre hangosabban nyögdécseltem, egyik kezem rásiklott arra a karjára amelyikkel csiklómat izgatta, másik kezemmel pedig melleimet markolásztam, egészen addig míg Jonathan keze után nem nyúltam. Ha engedte a nyakamat, akkor kezét egészen melleimig vezettem végig testemen. Azt akartam, hogy melleimet markolássza, miközben még ennél is határozottabban tolja belém a farkát. Nem vagyok porcelánból, ezért nem is kell velem finomkodnia.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 05.08.14 10:50Effy and Jonathan

................................

Ha egy normális ember felébredne és ilyen pózban pontosabban helyzetben találná magát, akkor sikítana… na, jó… mivel férfiről van szó, rángatná a béklyóit, és ordítana, mint egy állat.
De ki mondta, hogy én normális vagyok?!
Azután az este után épp akkor tartottam volna magamat őrültnek, ha nem jövök el újra!
Most itt feküdtem ugyanabban az ágyban, de kiterítve, pontosabban kikötve és ennek az apró termetű huncut leányzónak minden mocskos vágyára bízva.
Én tanulni akartam, azért is jöttem vissza újból… mert érdekelt és mert ő mondta, hogy majd legközelebb tanít dolgokat.
Hát én itt vagyok! És tanulásra készen vágyom mindenre! Jöhet tőlem ütés, vagy lehet az, hogy tűsarkúban mászkál végig rajtam… rá bíztam magamat teljesen, hisz ő van otthon ebben a világban.
Persze múltkor is megjegyezte nem kezd bele rögtön a legdurvább dolgokba, szépen lassan haladunk… remélem ezt ő se gondolja már komolyan, azok után, ahogy múltkor meglovagolt. Türelmetlen alak vagyok, és szeretem rögtön a mélyvízbe kezdeni. Hisz a babákat is bedobják a vízbe és hirtelen úszni kezdenek. Persze nekik ott az előny, hogy nem rég jöttek ki egy nagy vízből, ahol csak úszva tudtak létezni… vicces elképzelni mondjuk Phelps-t, ahogy a magzatvízben rekordokat dönt!
De visszatérve a helyzetembe. Azért azt remélem nem kell neki mondani, semmi megalázó dolgot nem akarok… olvastam nem rég egy könyvet, amiben a csaj egyszerűen megszégyenítette magát… de komolyan mondom, olyan mértékben alázatos volt, hogy már azt vártam mikor kéri azt, hogy pisilják le… kinéztem volna abból a csajból, hogy azt is élvezi, de komolyan! A csaj csucsogott a nedvességtől, amikor a pasija elverte egy olyan paskolóval, amire a kurva szó volt írva, és a segge is tele lett vele… meg meg kellett köszönnie minden ütést… szerintem a nők hülyék, de komolyan! Erről amúgy Mr. Grey tehet… meg a sok brutalitás, ami történik a világban. Az emberek ingerküszöbe kijjebb tolódik, és már egyre nehezebb őket felizgatni, ha mindent készen kapnak.
Persze én is pornóra maszturbálok, hisz könnyebb ez, mintha én fantáziálgatnék… és persze, izgulok fel abszurd dolgokra. De sose jutna eszembe valami a húgycsövembe dugni például… vagy egy csajnak a seggébe feltolni az egész kezemet, hogy mint egy Alien, ami jön ki a hasából… bábozhassak vele. Meg amikor bugyit dugnak fel magukba… na, az vajon hogy születhetett meg?! Még a WC kefét talán értem, mondom talán… de a bugyi!
Jó… megnézek én minden szart, de az agyam kicsit máshogy képzelni el, és akkor máris felizgat.
Bár azok a pornók viszont a halálom, amikor a szereplő néha-néha kipillant a kamerába. Tudom, vannak instrukciók, de akkor azt vágjuk már ki könyörgöm, amikor a csajt tátott szájjal bámul kifelé!
Ezért jó Effy pornója. Ő majdnem olyan, mintha ő csak csinálná a dolgokat, és véletlen felvették. Élvezi, tényleg élvezi és nem csak játssza a szerepet.
Engem amúgy nem zavarna, ha pornózna a barátnőm… annyit kérnék, ha valaha komolyabbra fordulna a dolog, hogy mondjuk  családot akarunk, akkor gondoljuk át a dolgot. Meg ne az legyen, hogy aznapra eleget dugott és nekem nem jut belőle… attól kiakadok, de komolyan! A sok kannal, akiknek akkora farka van, hogy öklendezik, ha szájba veszi őket, azokkal kufircol, nekem meg csak egy jó éjt puszi jut?!
Én is pornóztam, de én valahogy minden nőt úgy kezelek, hogy tisztelem, és egy kis érzelmet rakok azért bele, mert úgy minden másabb… ezért csókolózom velük, sokkal intimebb lesz tőle a dolog.
Na, de visszatérve a kikötözésemhez… a fenekembe… hát… bevallom, említettem a dolgot Effy-nek, meg se lepődött rajta… tényleg, vajon ő már látott tőlem pornót?! Ha én nem voltam felkészülve, lehet ő se annyira… hisz meglepődött a farkam méretén, és úgy rápörgött, mint gyerek a cukorka boltban.
Kíváncsi leszek mit fog velem művelni. Még amúgy csak félig láttam, amíg lekötözött, persze meztelenül… aztán lelépett. Azért remélem nem hagy itt valami gusztustalan kéjenc faszinak! Remélem csak elment átöltözni, vagy ilyesmi…
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure

Vissza az elejére Go down

Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum-