welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Share| .

Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 06.08.14 6:51Jonathan & Effy

................................

Nem is tudom, hogy miért lepődtem meg azon, hogy Jonathan visszajött, hiszen tudtam, hogy nem csak egyszeri alkalomról lenne szó, mármint múltkor nagyon jól elszórakoztattuk egymást, ebből gondoltam, hogy nem az volt az első, egyben utolsó találkozásunk. Élveztem, főleg azt, amit a nyelvével tudott velem művelni, de az sem volt semmi, ami a nyelvjátéka után történt. Már csak azt kellene tudnom, hogy valójában miért is élvezhetem ismét társaságát. Rám volt kíváncsi, vagy inkább a módszereimre? Netalán mindkettőre? Nem tudhatom biztosan, de talán nem is olyan sokára ez már nem lesz előttem rejtély. Ami pedig a mai napot illeti… Nem akarok egyből mindent rázúdítani, ezért sem fogok bőr, vagy latex ruhát felvenni, most se korbács, se semmi durvulás. Mit tartogatnék későbbre, ha egyetlen egy nap alatt az összes lapomat felfedném előtte? Na ugye?! Mégis a mai napra olyat tartogatok számára, amiben még szerintem nem volt része, na de ha mégis kipróbálta volna, az sem számít, hiszen velem egy egészen másfajta élvezethez juthat. Nem azt mondom, hogy mindenkitől jobban teljesítek az ágyban, de azért mégis van rutinom, tapasztalatom, imádom kipróbálni az új dolgokat, kísérletezgetni, talán ettől lesz velem más a szex. Vagy talán attól, hogy akármennyire szeretek az ágyban irányítani azért mégis arra várok, hogy egy erős férfi átragadja tőlem az irányítást? Mert esetenként nagyon izgatónak tudom találni, ha egy férfi képes engem irányítani, de sajnos erre nagyon ritkán van példa, pedig néha lennék egy egészen kis időre én is az alárendelt fél. Most viszont kettőnk közül a mai nap folyamán Jonathan lesz ismét az alárendelt, tetszik a kikötözött teste látványa, hogy így azt tehetek vele, amit csak tenni szeretnék, de leginkább az tetszik benne, hogy semmitől sem riad vissza, hogy állítása szerint akár még meg is kínozhatnám, mintha ezt mondta volna a múltkori alkalommal. Nem, ma sem lesz kínzás, se ostorcsattogtatás, ennél jóval finomabb leszek ma vele.
- Remélem szereted a mézet. - Tértem vissza hozzá teljesen meztelenül, mindössze csak egy fekete tűsarkú volt rajtam, na és a kezemben egy üveg aranysárga ragacsos méz.
- Sok mindent tudsz már rólam, de most megtudod azt is, hogy mennyire vagyok édesszájú. - Ki ne szeretne nyalakodni? Oh, igen! Feláldozom ezt az egy üveg mézet, hogy testünkre kenjem. Jonathan combjára ülve hajoltam fölé, hogy legalább a negyede üveg méz a mellkasán végezze. Letettem az üveget, majd mindkét kezemmel kenegetni kezdtem a mellkasára öntött fincsi mézet. Ezután rá néztem, egy pillanatig alsó ajkamba haraptam, majd pont a szeme előtt kaptam be mutató ujjamat, amiről lenyaltam a mézet.
- Fincsi. - Közel hajoltam hozzá, már majdnem megcsókoltam, de aztán inkább nyakát kezdtem csókolgatni, szép lassan haladva csókoltam, nyaltam végig méztől édes felsőtestét.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 17.08.14 23:13Effy and Jonathan

................................

Vártam, és vártam… türelmetlen típus vagyok. De komolyan! Bár amennyire utálok várni, olyan előszeretettel szoktam késni. Amúgy is, lehet nem is telt el több öt percnél… és nem kényelmetlen volt a dolog, csak már bele akartam vágni. Csináljuk! Mindenre kíváncsi vagyok! Mindent tudni akarok! A legmocskosabb részleteket, a legdurvább dolgokat, és a legperverzebb vágyakat! Kielégülést akarok, ahogy magamnak, úgy neki is… vajon élvezi majd, hogy azt tehet velem, amit akar… vajon ez másabb, mint bármelyik munkája?! Bár azt mondta múltkor, hogy egyik kuncsaftjával se szokott lefeküdni… akkor én nem is páciens vagyok itt… lehet legközelebb a lakásán kéne csinálni a dolgokat, az meghittebb lenne, és nem hiszem, hogy ott nincsenek szexuális segédeszközei.
Csalódnom kellett, amikor megláttam… sehol egy korbács, sehol egy feszülő bőr ruha… bár örültem, hogy azt a szoros fűzőt elhagyta… nem azt mondom, hogy ne vegyen fel többet, csak ne nyomorítsa meg magát.
Bár mit ne mondjak, így teljesen meztelenül még izgatóbb látvány… de jobban örültem volna egy kis sejtetésnek, mint mikor, ha tudod is mi van a karácsonyfa alatti dobozban, kell a kicsomagolás izgalma!
- Méz?! – az ragacsos, túl édes undormány, ami még ragad is, mint a fene?! Mit akar vele csinálni?! Miért nem tud tejszínhabot hozni, mint minden más normális nő?!
- Én is imádom az édes dolgokat, de pont a mézet választottad ki, hogy összekenj vele?! – nevetem el magamat. Vagy hozott volna olvasztott csokoládét, jesszusom, de imádom a csokoládét!!!
- Na, jó… csak azért megbocsátom, hogy elcsented Micimackó kedvencét, mert ennyire szexin nyalakodsz. – mosolyodom el.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 19.08.14 17:33Jonathan & Effy

................................

Sokan nem játszadoznának a mézzel az ágyban, azért mert egy kissé ragad, de a tejszínhab olyan mindennapos, szinte már unalmas. Jonathan pedig azért jött el ismét, hogy olyan dolgokat próbáljon ki, tapasztaljon meg, amit eddig ezelőtt még sosem. Gondolom még egy kis mézes nyalakodásban sem volt része szex előtt. Ugye nem azt várta el tőlem, hogy valami latex ruhát kapok magamra, hogy úgy nézzek ki, mint a macskanő, majd szépen elfenekelem? Most nem ez fog történni, de ha efféle kívánságai lennének az sem lenne ellenemre. Azért mégsem akartam egyből így durvulni vele, hogy korbáccsal büntessem.
- Nyugi, élvezni fogod. - Nem pont erre a reakcióra számítottam, de jobban bele gondolva nem is fogadta olyan rosszul. Na meg mégis mit tehetne ellene? Ki van kötözve, most azt teszek vele, amit csak szeretnék. Ha akarnám meg is kínozhatnám, méz helyett önthetnék a mellkasára forró viaszt is, de nem teszem.
- Gondolj arra, hogy az mennyire szexi fog lenni, mikor te fogod lenyalni a mellemről. - Suttogtam fülébe, majd szemléltetésképpen mutató ujjammal játékosan kenegetni kezdtem egyik bimbómat úgy, hogy tökéletes rálátásra legyen.
- Szeretnéd? - Hajoltam oda fölé, mellem már majdnem szájához ért, de mielőtt ez megtörténhetett volna gyorsan visszahúzódtam.
- Ha jól viselkedsz, akkor megkóstolhatod. - Kacérkodtam vele, mielőtt mutató ujjamról teljesen lenyaltam volna a mézet. Eleinte csak a nyelvemmel, aztán be is kaptam az ujjamat, mintha csak a farkát szopnám, ezzel is rásegítve arra, hogy odalent bizony nagyon kemény legyen, de ennél már keményebb nem is lehetne.
- Szeretnéd ha a farkadról is így szopnám le a mézet? - Azzal a kezemmel, ami még nem ragad a kéztől férfiasságára markolok. Ha már így meredezik értem, akkor miért várassam még ennél is tovább?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 10.09.14 12:12Effy and Jonathan

................................

-Abban eddig se kételkedtem… csak tudod milyen nehéz lemosni a mézet?! Mindenhol ragad. – nevetem el magamat. De ez olyan, mint mikor azt mondják, hogy mennyire szexi, amikor izzadtan szexeltek… nem, kurvára nem szexi! Büdös dolog, és nem állatias, hanem inkább szánalmas… oké, ha megizzadtok közben, de biztos nem fogok kinyalni egy olyan lányt, aki mondjuk már órák óta valami nejlon bugyiban és nadrágban feszít… mint ahogy a harisnyás láb is kurva büdös, ha kihúzód egy egész napos csizmahordás után a cipőből. Finom a méz, nem azzal van a gond, de a tejszínhab is olyan dolog, hogy rákened a másikra, lenyalod és utána összeragadtok mozgás közben. Bár nem mondom, egyszer viaszt is próbáltam. Kíváncsi voltam, hogy mi abban a jó… megsúgom, nem jöttem rá! Mert jó se volt, rossz se igazán, csak kellemetlen… de semmi izgatót nem találtam benne. Ahogy abba se, ha egy csaj egy égő gyertyával maszturbál… baszd meg!
- Nem mondtam, hogy nem szexi… és ne hidd, hogy nem fantáziálgatok közben. – Hmm. Azok a mellek nem semmik! Komolyan, imádom a melleket… bár ezzel nem mondtam új dolgot, minden pasi súlyos mellfétisben szenved, állítólag nem tudnak elszakadni az anyjuktól vagy mi a fene… de leszarom. Nem az anyámat dugom, nem az ő melleire ácsingózom, hanem per pillanat erre a kis fekete hajú bestia melleire… de egyre jobban tetszik az, hogy kikötözött!
- Persze, hogy szeretném… de én igazából abba is benne vagyok, ha előrébb tolod a csípődet, és jól kinyalhatlak, miközben a testeden végigcsorgatod a mézet, ami pont azon az édesen kis forró helyen gyűlne össze… - mosolyodom el enyhén kisfiúsan. Sok lánynak volt már ilyen vágya, hogy megüli a pasija arcát, csak nem merik ezt elmondani se, nemhogy megtenni. Pedig van abban izgalom, amikor az arcunk előtt csak punci van.
- Azért nem kéne így összekenni szerintem… de ha alapos munkát végzel… benne vagyok. – nevetem el magamat.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 10.09.14 17:45Jonathan & Effy

................................

Nagyon is igaza van. A méz ragad, de mégis úgy voltam vele, hogy haladjunk szép sorjában. Először is megismertetem az ilyen finom dolgokkal és csak azután engedek meg magamnak némi durvulást. Habár tényleg ki van kötözve és kiszolgáltatott helyzetben van, mégsem akarok vissza élni a helyzetével. Az már, hogy engedte hogy kikössem arról árulkodik, hogy egy bizonyos szinten megbízik bennem, én pedig nem akarom eljátszani a bizalmát azzal, hogy valami durva dolgot művelek vele, amit csak én élveznék. Itt azon van a hangsúly, hogy mindketten élvezzük, hogy mindkettőnknek jó legyen. Persze nem szokásom lefeküdni az ügyfeleimmel, de Jonathan nem is számít annak. Ő mindössze egy kíváncsi férfi, aki erotikus regényeket ír, én pedig bővítem egy kicsit a látókörét, ennyi az egész.
- Hm, akkor ezek szerint még egy közös fürdőzés is vár ránk. - Mert ugye valamennyi mézet nagyon is le fogok nyalni róla, ahogy ő is rólam, de ami akarva, akaratlanul is rajtunk marad azt majd a meleg vizes zuhany lemossa rólunk. Mondjuk biztosan ha együtt fürdenénk abból is más lenne. Valamiért engem mindig is izgatott, hogy ha egy férfi a hideg csempének nyom a zuhany alatt és úgy magáévá tesz, hogy csak sikongatni tudok a gyönyörtől.
- Azt hiszed, hogy a fantáziálgatásod jobb, mint a valóság? - Most itt az ideje, hogy kicsit elszakadjon a fantázia világától és élvezze azt, amit most fogok vele tenni. Mindeközben provokatívan kezdtem el játszadozni melleimmel szeme előtt. Ha már Jonathan keze le van kötve, kénytelen vagyok arra, hogy saját magamat simogassam, kényeztessem, ezzel is még jobban hergelve a kedélyeket.
- Egyre érdekesebb leszel. - Suttogtam ismét fülébe, ahogy végig nyaltam nyakán. Ki hitte volna, hogy efféle vágyai is vannak? Mondjuk nekem aztán tényleg nem lenne ellenemre, sőt biztos vagyok abban, hogy nagyon is élvezném ismét a nyelvtechnikáját.
- Nem lesz okod panaszra. - Sejtelmesen mosolyogtam rá miközben leszálltam róla. Még ha akart volna se tudott volna vissza húzni magára, mert ugye a kezei még mindig megkötve vannak és egy ideig úgy is maradnak. Vissza ültem rá, de most fordítva, hogy háttal voltam neki. Kezem ismét farkára simult, közben szétterpesztett combjaim közé került a feje, így felkínálva magam neki. Melyik férfi ne szeretné a hatvankilencet? Egészen leereszkedek, hogy nyelvével, ajkaival izgatni tudjon, közben már keményen meredező farkát nyalogatom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 12.11.14 18:33Effy and Jonathan

................................

-Nagyon remélem… - mosolyodom el szemtelenül. Közös fürdőzés ezzel a bestiával?! Naná! Egyedül amúgy is csak zuhanyozni szoktam, abban nem sok izgalom van, bár a sima fürdőzésben sem… de be kell valljam, amikor a fürdésre gondolok valakivel, mindig csak az jut eszembe, milyen nyálas dolog! Körberakod gyertyákkal a kád szélét, félhomály, meg pezsgő és masszázs olaj… pffuj! Bár, ha jobban belegondolunk, egy zuhanyozás még izgalmasabb lehet! A hideg csempének feszülne… és nem a háta… hanem a mellei… sőt… az üvegnek nyomnám. Kár, hogy nincs kettő belőlem! Szívesen nézném kívülről a műsort, ahogy a mellei egyfolytában az üvegnek nyomódnak, kapaszkodni próbál, de csúszik a keze a lökések miatt és főleg a sima felület miatt.
- Na, így már nincs szükségem a fantáziára… - pimaszkodom és figyelem minden mozdulatát, a legapróbb részletekig. Hogy fogja meg a mellét?! Mennyire markolja meg?! Hogy kényeztet a bimbókat?! Csipkedi, vagy csavargatja, esetleg finoman meg-meghúzza?! Benyálazza az ujját előtte, vagy odaemeli a szájához a bimbót és a nyelvével körbejárja?! Vagy a fogai közé csippenti a bimbót?! Netán az én számhoz emeli majd, hogy megízlelhessem?!
[color:3ae0=#darkcyan]- Érdekes ember vagyok. – kacsintok rá. Én, amit mondok, általában úgyis gondolom… és a nők élvezete sokkal jobb a sajátomnál. Erre akkor jöttem rá, amikor először voltam nővel a sok maszturbálás után. Teljesen más a kettő! Bár tudom, eddig se volt kérdés, hogy egyforma lenne e.
- Hm… hatvankilenc?! Kis huncut bestia! Bár belemarkolhatnék közbe abba a két halomba… - mosolyodom el, és nyalni kezdem, bár először csak finoman, lassan, incselkedve vele, csiklandozva mondhatni, hogy ingerelje, és többet akarjon, hogy szinte felhúzza magát, hogy nem adom meg neki a gyönyört.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 13.11.14 20:26Jonathan & Effy

................................

Egy egészen kicsikét meglepett, hogy csak úgy hagyta magát, hogy kikötözzem. Valószínűleg ez azért van, mert túl kíváncsi arra, hogy mit is fogok vele kezdeni, hogy ha már ilyen kiszolgáltatott állapotban van. Akár meg is kínozhatnám, akár perverznek nevezett dolgokat is tehetnék vele, de haladjunk csak szép sorjában... Először kapjon egy kis ízelítőt.
- Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de én imádok a zuhany alatt dugni, valahogy izgató az egész helyzet... Ahogy a víz végig folyik testemen... Valójában számomra a zuhanyzás egyedül is élvezetes szokott lenni, de lefogadom veled még élvezetesebb lenne. - Nem tagadom, hogy szeretek magammal játszadozni a zuhany alatt, sőt nem csak ott. Ez olyan lenne, mintha azt mondanám egyáltalán nem nézek pornót... Ch, dehogy nem, de az tény, hogy jobban szeretem vissza nézni azokat a filmeket, amikben én szerepelek, mint mondjuk más, konkurens pornósokat. Noha elkerülhetetlen, hogy megnézzek egy - két olyan filmet is, hiszen kíváncsi vagyok arra, hogy a konkurencia mégis mivel tartsa fel az emberek érdeklődését.
- Talán a következő könyved szólhatna a saját élményeidről. - Pontosabban arról az élvezetekről, amiket számára okozni fogok. Akár lehetne a könyv címe az is, hogy: "Egy pornósztár kényeztet" de valójában Jonathan az aki profi a könyv címek kitalálásában, ezért biztos vagyok ebben, hogy ennél érdekesebb címet fog adni a könyvnek, feltéve hogy ha valamikor tényleg megírja az élményeit.
- Ha lekerül rólad a ruha biztosan a nőket nem az érdekli, hogy milyen érdekes ember vagy, hanem egészen más... - Sejtelmes pillantást teszek meredező férfiasságára. Mindig is szerettem, hogy ha valakinek nagy farka van, de ugye a méret az még nem elég, tudni is kell vele bánni és már volt alkalma bebizonyítani, hogy érti a dolgát. Sőt, nem csak a farkával, hanem még a nyelvével is, az a technika...
- Arra is lesz még lehetőséged. - Nem sietünk sehová, ugye? Szép lassan kezdtem kényeztetni, de mégsem olyan viszonzást kaptam cserébe, amit elvárnék. Aprókat sóhajtottam, izgatott a nyelvével, mégsem éreztem azt amit ilyenkor szoktam... Ezt most szándékosan teszi velem? Utálom, hogy ha nem kapom meg amit akarok, feszült leszek tőle. Nekem szükségem van az orgazmusra, most akarok sikítva remegni a kéjtől.
- Most már bárhová markolhatsz. - Elengedtem kezeit a fogságból, arra számítottam, hogy ha elengedem gyorsabban megkapom tőle a várt orgazmust. Most úgy viselkedhetek, mint egy őrült szexéhes szuka, de egyszerűen arról van szó, hogy nagyon is begerjedtem rá. Azt akarom, hogy a lehető legtöbb pózban dugjon meg.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 17.05.15 21:08Effy and Jonathan

................................

Sokan azt mondanák, hogy őrült vagyok… vagy várjunk… mondják is. De én szeretek az egyszer élünk elvnek eleget tenni, és belevetni minden olyan dologba magamat, ami az utamba kerül és nem mellesleg érdekel annyira, hogy kockáztassak.
Megkötözött. És akkor mi van?! Ez teszi izgalmassá a dolgot! Meg ez a dolga, nem igaz?! Csalódnék, ha szimplán csak dugnánk egyet.
- Zuhany alatt?! Van benne izgalom, annyi szent. Tussal szoktál maszturbálni, hm?! – kérdeztem egy pimasz mosollyal. Hallottam már sok nőtől, hogy a zuhannyal miket művelnek, és kíváncsi lennék milyen érzés lehet?! Bár valószínűleg ezt nem tudják elmondani, de akkor szívesen nézném. Ám egyelőre még csak a mostani dolgot élvezem, de azt őrülten!
- Nem rossz ötlet… én is gondoltam arra, hogy megélek veled jó pár dolgot és utána leírom minden mocskos részlettel együtt az egész, pontosabban az összes együttlétet. – mosolyodom el szemtelenül magabiztosan, pedig én vagyok kikötözve, kiszolgáltatott helyzetben.
- Á… tök gáz. A nők kihasználják, hogy nagy farkam van. Ahogy meglátják, szinte leesik a szájuk, és le se tudnak kattanni arról, hogy egész este szopjanak. – nevetem el magamat. Bár ez nem annyira vicces, a nőkkel szemben igazán lealacsonyító, de sajnos rohadt sok nő van, aki él hal a nagy farokért, és ahogy Effy is mondja, lekerül rólam a ruha és utána már nem is vagyok olyan érdekes. Ezért is jó, hogy nem hoztam szégyent arra, aki megáldott ekkora bránerrel, és megtanultam nagyon jól használni, hogy rengeteg nőt juttassak a csúcsra.
[color=darkcyan]- Nem kell fantáziálni, ha ilyen szex istennő van velem egy ágyban.. vagy zuhany alatt, bárhol… - mosolyogtam rá.
- Türelmetlen vagy?! – kérdeztem pimaszul, hisz láttam, hogy felpörgött. Vajon mit szeretne?! Mármint elvileg nem ő irányít?! Én elvoltam kikötözve, és addig nyaltam volna, amíg nem sajgott volna az az édes kis puncija, és csucsogott volna élvezetétől, és a nyálam keverékétől.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 24.05.15 7:27Jonathan & Effy

................................

Jonathan teljesen felizgatott. Vele nem azért akarok lefeküdni, mert egy újabb pasi lenne, akivel a kamerák előtt dughatok, vele egyszerűen csak azért akarok lefeküdni, mert kedvem van hozzá. Tetszik nekem, s arról sem feledkeztem meg, hogy mennyire élveztem a múltkori menetet. Na meg arról sem, hogy mekkora a farka. Mert nekem igen is számít a méret, Jonathan pedig tudja is, hogy hogyan kell használni a méretes farkát.
- Ha élvezni fogom azt, amit velem művelni fogsz, akkor talán megmutatom mit szoktam csinálni zuhanyzás közben. – Ezt akár ígéretnek is veheti. Vajon végig tudná nézni, hogy a szeme láttára kényeztetem magamat?
- Ha mocskos kis részletekről szeretnél írni, akkor nagyon mocskos dolgokat kellene együtt művelnünk. – Szóval ezek szerint többször is akarna még vele találkozni. Ez elgondolkoztató. Vajon csak érdeklem, úgy, mint egy nő, vagy inkább a foglalkozásomért van oda? Elvégre nem minden nap dughat meg egy pornószínésznőt, aki másodállásban dominaként éli ki vágyait.
- Szegénykém, biztosan elviselhetetlen lehet számodra, hogy a nők mennyire odáig vannak a farkadért. – Kezem ismét visszasiklott hímtagjára. - De törődj bele, hogy én is csak kihasználni akarlak, de biztosan nem fogod bánni, sőt inkább élvezni fogod. – Vagyis mindketten nagyon élvezni fogjuk.
- Te nem annak a pasinak tűnsz, aki hagyni szokta, hogy irányítják. Kíváncsi vagyok arra, hogy mit teszel, ha van mozgástered. – Ezért is engedtem el, na meg önző szándékokból is, vágytam az érintésére.
- Igen, türelmetlen vagyok. Szerintem már így is túl sokat használtuk beszédre a szánkat, mi lenne, ha mással is megpróbálkoznánk? - Érezni akarom ajkai érintését bőrömön, borostáját combom belsején.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 30.11.15 22:28Effy and Jonathan

................................
- É[color=darkcyan]n fogok veled művelni?! Így egyelőre, kikötözve, nem sok lehetőségem van… - rántottam meg játékosan kötelékeimet. Na, nem mintha nem lennének ötleteim! Hisz van szám, és neki van egy nagyon finom és nedves puncija, amik ketten jó csapatot alkotnának. Azt a perverz mindenemet!
- De hidd el, szívesen teszek a kedvedre, főleg, ha ilyen jutalomba részesítesz. – mosolyodtam el elégedetten, mintha már kezembe lenne a győzelem. Egy nőt maszturbálás közben látni a legizgalmasabb dolog… bár, ha csak megleshetném, ha nem tudna róla, még jobb lenne!
- Én speciel ráérek… nem rohanok sehova…- néztem a csuklómra egy láthatatlan órára, vagy inkább magára a béklyómra. Érdekes ez a nő, a nyersessége, a vadsága, a nőiessége, hogy irányít, és szinte uralkodik.
- Igen, eléggé... de hát nekem meg a melleid jönnek be. – most mit hazudjak?! Úgyis látszik, hogy azt bámulom nonstop. – Hmmm… ahhoz kétség sem fér… - remegek meg érintésétől.
- Pedig szeretem, ha kényeztetnek, komolyan… izgalmas dolog az is. – nevetek, hisz én elvagyok így, még nem zsibbad a kezem és hát ő a domina.
- Na, milyen ötleteid vannak, szépségem?!

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Effy McGowan
Hozzászólások száma :
235
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 15.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure 03.01.16 0:44Jonathan & Effy

................................

Ha valakinek ilyen élénk a fantáziája, akkor az is elvárás tőle, hogy az ágyban is kreatív legyen, hogy szívesen kísérletezgessen, hogy olyat műveljen velem, amire mások nem is gondolnak. Vágyok valami nem minden napi szexre, amire élvezettel gondolnék vissza a későbbiekben, mondjuk mikor magányos pillanataimban magammal játszadozok.
- Nem leszel mindig kikötözve. - Nem attól érzem, hogy nálam van az irányítás, ha a partneremet mozgás képtelennél teszem az ágyban, én nem csak így tudok uralkodni mások felett. Eléggé domináns személyiségnek gondolom magam ahhoz, hogy még akkor is nálam legyen a gyeplő, mikor nincsen megbéklyózva.
- Kibírnád, hogy csak nézz, vagy később csatlakoznál is hozzám? - Akár a tuskabinban is eljátszadozhatok magammal a zuhanyrózsával, sőt élvezném is, hogy közben nézne, de biztosan jobban élvezném, ha csatlakozna is hozzám, hogy vágytól felfűtve neki nyomjon a párás csempének, hogy kedve szerint a magáévá tegyen.
- Kikötözve nem is rohanhatnál. - Lopott pillantással néztem csuklóira. Addig lesz megkötözve, ameddig kedvemet lelem benne, aztán pedig elengedem, hogy kiélvezhessem azokat a hosszú ujjait, amikkel bizony nagyon nagy nyögéseket tudna belőlem kicsikarni.
- Szeretnéd a farkad közéjük tenni? - Provokatívan megmarkoltam melleimet a szeme láttára, szemléltetve vele, hogy mire is gondoltam. Egy kis mellbe dugás mindig belefér.
- Részletesen be is számolhatnék róla, de inkább megmutatom. - Feltérdeltem, hogy négykézlábra ereszkedjek neki, formás hátsómmal felé.
- Bárhová teheted. - Néztem vissza rá vágyakozva vállam felett, türelmetlenül várva, hogy végre magamban érezhessem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure

Vissza az elejére Go down

Effy and Jonathan - Now the pain is my pleasure

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum-