welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Cica? ~ Des & Cassy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Cica? ~ Des & Cassy 13.05.14 11:43
Desmond & Cassandra

- Dorothy?! - Szó szerint ordítottam a nappaliba érve. Próbáltam nem idegeskedni, de még sem ülhettem ölbe tett kézzel arra várva, hogy a cica talán előkerül, talán nem. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a cicák gyakran szoktam elcsavarogni, de Berlioz más. Ő az én kis fehér szőrpamacsom, aki nagyon is szobacica.
- Valami baj van? - Hebegte - habogta a házvezetőnő, ahogy berontott a nappaliba.
- Berlioz eltűnt. Most pedig ha kell az egész házat felforgassuk utána. - Olyan elszántnak éreztem magam, mintha csak hadvezér lennék, aki csatába küldi az embereit, pedig csak a bejárónőt utasítottam arra, hogy segítsem megkeresni a cicát. Egy kisebb taktikai megbeszélés után ketté váltunk, hogy a ház minden egyes szegletét átkutassuk a Berlioz után. Szó szerint mindent felforgattam, az ágy alá benéztem, még a szennyest is feltúrtam, hát ha oda bújt el, de a cicának nyoma sem volt sehol.
- Dorothy! Valami fejlemény? - Kérdőn néztem rá mikor újra szemem elé kerül, de mindössze szótlanul megrázta fejét. Úgy látszik nem is mer megszólalni, nem is csoda, gondolom láthatóan ideges vagyok. Ez különös, mikor még Desmond elindult dolgozni akkor még láttam a cicát. Ugye nem lehet, hogy kiengedte? Remegő térdekkel rohantam ki Cujohoz, attól tartottam, hogy a fenevad elkapta, de megkönnyebbültem mikor láttam, hogy a kutya lustán hevert a pázsiton. Sehol sem voltak fehér szőrgombócok, ez pedig nagyon is jó jel. Visszatérve a házba előkerestem telefonomat. Látásomat elhomályosították előtörő könnyeim, ahogy tárcsázni kezdtem Desmond számát. Azért mégis csak szeretem azt a cicát, Berlioz az én cicám, ezért minél hamarabb meg akarom találni.
- Édesem! - Szipogva szólaltam meg mikor felvette a telefont. Nem akartam rá ijeszteni, de azért valljuk be mégis csak nagy a baj. Sehol nincs a macska, pedig az egész háza át lett kutatva utána.
- Azonnal haza kell jönnöd! Berlioz sehol sem találjuk! Kérlek, segíts megkeresni! - Alig érhetett be pár perce az irodába, de most mégis arra kérem, hogy hagyjon félbe mindent, amibe bele kezdett, mert most itthon van rá a legnagyobb szükség.
Szerelem volt első látásra, utolsó látásra, örökkön-örökké tartó látásra.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Cica? ~ Des & Cassy 13.05.14 14:46


Desmond<3Cassandra


Annyira utálom a reggeleket, amikor sokkal szívesebben maradnék Cassandra mellett az ágyban, mi több napról napra nehezebb felkelni mellőle, különösen amikor szánt szándéka, hogy visszacsábítson maga mellé. De ennyire azért mégsem lehet elviselhetetlen a hiányom, egy órája sincs, hogy bent vagyok, máris csörög a mobilon, kora reggel pedig nem igazán sokan szoktak keresni, ha mégis ők az irodait hívják, nem a magánt.
- Tessék drágám... - Elképzelésem sincs mégis mi történhetett egy-két óra leforgása alatt, ami így nem tűr halasztást, de azért remélem, hogy nincs nagy baj, elvégre amikor eljöttem otthonról még minden a legnagyobb rendben volt. Cassandra még édesen lustálkodott és erősen próbált meggyőzni arról, hogy töltsük inkább az egész napot az ágyban, mondanom sem kell másra sem vágyom jobban, de attól eltekintve, hogy egy álompár vagyunk a felső tízezerben az álomesküvő, nászút, luxusvilla nekünk sincs ingyen... Ellenkezőleg, meglehetősen szép összegez gombolt le rólam az ingatlan ügynökség, de nem számít, mert Cassandra láthatóan első ránézésre beleszeretett és egyből a közös otthonunkra tekintett. Én pedig mindebből a legjobbat szeretném neki nyújtani... Annyira hibátlant és tökéleteset amennyire Cassy az nekem.
- Cassandra, ez most épp nem alkalmas. Megbeszélésem vagy egy órán belül. Nem tudok menni... Meg kell, hogy legyen Berlioz, hiszen egy órája még a nappaliban láttam. - A Hosszú több másodperces hallgatás túlságosan sokatmondónak tűnt... Nem is kell semmit sem, hogy mondjon, akkor is tudom, hogy, hogy épp a könnyeit próbálja visszafojtani, a torkában lévő gombócról nem is beszélve, mert még egy röpke pillanat és sírásban fog kitörni a cica miatt. Akármennyire nem szeretem azt a macskát, azt sem szeretném, ha Cassandra emiatt sírná végig az egész álló napot, nekem pedig nagy valószínűséggel bűntudatom lenne a szomorú tekintete láttán. A fene essen belé...
- Azonnal indulok. - Tettem el a telefonom, kaptam a zakóm meg a kocsikulcsom és már indultam is el az irodából le a parkolóba.
- Samantha, el kell mennem. Legyen szívesen mondja le a megbeszélést, ma nem tudok odaérni. - Minden további magyarázat nélkül hagytam el az irodát. Gondolom mostanra az egész házat átkutatták és minden mozdítható tárgyat felforgattak a cica után... Husz perc múlva már a felhajtón állt a kocsim. Én pedig bele sem merem gondolni miféle hisztérikus kirohanások várnak még rám, amíg meg nem lesz a cica.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cica? ~ Des & Cassy 13.05.14 21:44
Desmond & Cassandra
Fontos számomra a cica. Nagyon is megszerettem és azért azt sem kell elfelejteni, hogy Desmondtól kaptam. Valójában sosem gondoltam volna, hogy nekem lehet macskám annak tudtában, hogy életem szerelmének nagyon is macska allergiája van. Ennek ellenére mégis meglepett egy hófehér aranyos kis szőrgombóccal. Már csak ebből is látszik, hogy mennyire szeret. Dacol az allergiájával, hogy engem boldoggá tegyen, hiszen jól tudta, hogy mennyire vágyok egy cicára. Most pedig elveszett. Nem akarok ezért senkit sem hibáztatni, de az már egészen biztos, hogy nem én tehetek erről. Két személy van, akit gyanúsíthatok, az egyik Desmond, a házvezetőnő. Elég egy résnyire hagyott ajtó, vagy ablak és máris megtörténik a baj.
- Köszönöm. - Egy pillanatra megrémültem, hogy mi lesz velem, ha tényleg az irodában marad inkább, mert van fontosabb dolga annál, hogy a macskát keresse. Már nem tudtam magamon uralkodni, annyira magatehetetlennek éreztem magam, hogy már a sírás is rám jött. Jelen pillanatban még az sem tudott megnyugtatni, hogy tudom, hogy nem sokára megérkezik és segít a keresésben. Mert hát ugye arra sincs semmi garancia, hogy neki sikerül megtalálnia. Azért mégis ebben bízok, hiszen másban már nem tudok. Még annyira kicsi Berlioz, hogy neki még nem biztonságos odakinn kóborolni, megannyi veszély leselkedhet rá.
Sikerült alaposan kisírnom magam mire Desmond megkéretett, volt annyi időm, hogy még egyszer átnézzem a háznak minden egyes négyzetcentiméterét, de ismét nem jártam sikerrel. Mikor meghallottam, hogy csattan az autó ajtaja egyből tudtam, hogy megérkezett. Kirohantam hozzá.
- Sajnálom, hogy megzavartalak a munkában, de már nem tudtam, hogy mitévő legyek. - Mentem oda hozzá, hogy szorosan megöleljem. Tudom, úgy viselkedek, mint egy öt éves kislány, aki nem találja a kedvenc babáját, de úgy látszik lesz egy erős férfi mellettem, aki segít nekem megkeresni. Azért jött haza, mert fontos vagyok neki, vagy a cica miatt? Mert akármennyire szeretné velem elhitetni, hogy nem macskapárti, azért szerintem Desmond is megszerette már a kicsi Berliozt.  
- Kétszer átnéztük a házvezetőnővel az egész házat, de tényleg Berlioznak nyoma sincs. - Engedtem el az ölelésből, hogy kérlelő szempárommal tekintsek fel rá.
- Ugye megtalálod nekem? - Bele sem akarok gondolni abba, hogy mi lesz akkor, ha a cica nem kerül elő. Erre nem is szabadna gondolnom, elő fog kerülni, Desmond majd megfogja találni, ugye?
Szerelem volt első látásra, utolsó látásra, örökkön-örökké tartó látásra.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Cica? ~ Des & Cassy 26.05.14 17:08


Desmond<3Cassandra


- Cassandra édesem, sírtál? - Szorosan magamhoz öleltem, hogy addig is kicsit megnyugodjon a karjaim között. Megfogom találni Berliozt. Ha nem akarom, hogy Cassandra egész álló nap sírjon meg kell találnom. Az nem kifejezés, inkább zokogott. Valóságos olimpiák húzódnak a szemei alatt. Szóval, mindenki érdekében bízzunk benne, hogy amíg a cica meg nem kerül Cassy nem fog tükör közelébe kerülni.
- Nyugodj meg. - Simítottam végig még mindig könnyektől áztatott arcán. Mindig is tudtam, hogy sokat jelent neki a cica, de erre valahogy nem számítottam. Ahogy arra sem, hogy felfog szívódni a kis drága. Ha senki sem engedhette ki még csak véletlenül sem, akkor arra tippelek, hogy Berlioz az egyik nyitott ablakon szökhetett ki, vagyis jó esély van rá, hogy ma még akaratom ellenére pókembert is fogok játszani. Nem tartozik az erősségeim közé a fára mászás, de azt biztos nem fogom megengedni, hogy Cassy hozza le, ha nekem van igazam.
- Én is szeretnék kérni tőled valamit... Dorothy, készíteni fog neked valami reggelit. - Remélhetőleg a továbbiakat nem kell részleteznem, hogy pontosan mit szeretnék. Ha csak egy narancslevet iszik az sem érdekel. Jól tudja, hogy mennyire nem szeretem, amikor ezt csinálja, hogy nem figyel oda magára, elfelejt dolgokat, mint például enni és csak sír. Én ha nagyon muszáj nem megyek vissza dolgozni és addig keresem a cicát, amíg meg nem találom, akár egész álló nap... De akkor arra is odafogok figyelni, hogy egyen valamit.
- Én pedig visszahozom neked Berliozt. Mi is lenne velem a hisztérikus hajnali nyávogása nélkül? Megyek és megkeresem... - Valószínűleg tudnék aludni. De most nem ezen lenne a hangsúly. Sokkal jobban örülnék neki, ha Cassandra nyugodna meg egy kicsit. A cica előfog kerülni. Alig egy-két órája nincs meg. Csak kiszökött a házból. Ennyi az egész. De itt lesz valahol. Itt kell lennie... De mindenekelőtt még farkasszemet nézek Cujoval, ugyanis kitekerem a nyakát, ha bántotta. Ha nem találom meg az én kiscicám vigasztalhatatlan lesz... Ki tudja meddig? Előreláthatatlan ideig. De ebbe inkább bele sem akarok gondolni.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cica? ~ Des & Cassy 27.05.14 13:42
Desmond & Cassandra
Ha valakit megszeretünk, s megszokjuk, hogy az életünk részévé vált attól iszonyú nehéz megválni. Berlioz pedig számomra már családtagnak számít, igaz hogy csak egy cica, de mégis az enyém, vagyis a miénk, közös felügyeleti jogunk van hozzá kedvesemmel. Vigyáznom kellett volna rá, de mégis megszökött. Miért tehette? Annyira rosszul bántam volna vele, hogy úgy érezte menekülnie kell előlem, vagy csak kíváncsiságból szökött ki? Akármi is állhat a dolgok hátterében minél hamarabb vissza szeretném kapni a kis fehér szőrgombócot.  
- Csak egy kicsit. - Szipogva felelek kérdésére. Tisztában vagyok azzal, hogy ha sírok attól még nem lesz meg hamarabb a cica, de annyira megijedtem és féltem. Mi van ha már soha többé nem jön vissza? Vagy ha Desmond nem találja meg? Na és akkor ha már valaki hamarabb rátalált a kóborló Berliozra és haza vitte magával? Nem is akarok ilyenekre gondolni, mert ettől csak még szomorúbb leszek, de attól ha nem gondolok ezekre még nagyon is megtörténhetnek. Ezért is esik annyira jó, hogy Desmond haza sietett, hogy megöleljen és ura legyen a helyzetnek.  
- Nem vagyok éhes... - Lenne bármi értelme annak, hogy ellenkezzek vele? Ha kell akkor képes és lefog csak azért, hogy belém erőltessen pár falatot. De hát, nem tudok most az evésre gondolni, mikor sehol sem találjuk a cicát. - Majd ha megtalálod Berliozt akkor ígérem tisztességesen megreggelizek. - Nagyon aranyos, hogy ennyire oda figyel rám, hogy aggódik értem, hogy ennyire ismer már, hogy tudja róla, hogy ilyenkor mikor ennyire le vagyok keseredve egy falat sem megy le a torkomon, ezért inkább nem is eszek, mert nincs étvágyam. Hiszek abban, hogy elő fog kerülni a cica, de ha mégsem... Akkor mi lesz? Mert nekem csak Berlioz kell. Egyetlen egy macskával sem lehet pótolni, mert semelyik sem tudna olyan lenni, mint amilyen Berlioz volt.
- Azért valld be, hogy neked is hiányozna. - Kettőnk közül minden bizonnyal én vagyok az a fél, aki jobban szereti a cicát, de azért Desmond sem utálja már annyira, mint eleinte, főleg hogy hármasban is sikerült már együtt eltöltenünk egy éjszakát. Különben is a cica azért nyávog hajnalban mert hiányzunk neki és velünk szeretne lenni, de mi önző módon kizárjuk a hálószobából.
- Én meg bent nézek ismét szét, hát ha valami csoda folytján vissza jött. - Ezért be is siettem a villába, ha Desmond kint, én pedig bent nézek körül, akkor már is több esélye van annak, hogy megtaláljuk a kis szökevényünket.
Szerelem volt első látásra, utolsó látásra, örökkön-örökké tartó látásra.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Cica? ~ Des & Cassy 30.05.14 22:41


Desmond<3Cassandra


Csak egy kicsit... Lefordítva ez annyit jelent, hogy patakzottak a könnyei a cica miatt. A legkevésbé sem gondoltam volna, hogy ez lesz abból, hogy kap tőlem egy cicát, különösen mert nagyon utálom őket már csak abból kifolyólag is, hogy ténylegesen allergiás vagyok rájuk. De nem szerettem volna, hogy úgy érezze, hogy amióta mi együtt vagyunk szépen lassan minden megtiltok neki, ami addig fontos volt neki. Az egyik ilyen szenvedélye lenne a tánc, amiről továbbra sem akarok hallani. Van egy olyan érzésem, hogy ebbe Cassandra még nem törődött bele egészen, így lenni fog még legalább egy hangos beszélgetésünk, amikor arra kerül a sor, hogy be kell írnia egy felsőoktatási intézményt, amit reményeim szerint megfog beszélni velem, legkevesebb, hogy kikéri a véleményemet. De mindenesetre a művészeti akadémia első körben kihúzva a listáról. Ezenkívül ráfoghatjuk, hogy akármit könnyebben eltudnék viselni, de azt hogy a leendő feleségemet egy számomra vadidegen férfi taperolja... Elfogadhatatlan. még az első szemeszterben lenne rá gondom, hogy a másodikban ne legyen módjában részt venni. mi pedig nem egyszer összevesznénk ezen.
- De ugye azt tudod mennyire nem örülök ennek. - Minden bizonnyal ezt látszik is rajtam. Azt hiszem ezt már megbeszéltük nem is egyszer. Nem szeretem, amikor ezt csinálja. Itt vagyok vele. Dolgoznom kellene, de hazasiettem hozzá, hogy megnyugodjon, segíteni fogok megkeresni Berliozt, visszahozom neki... De még így is képtelen a fenekén maradni, akár öt percre, amíg reggelizne valamit. Nem, inkább még legalább tucatszor felfogja forgatni az egész házat, mert nem tud ölbe tett kézzel ülni.
- Szeretlek. Mivel nekem már van egy cicám, úgy fair, hogy tőlem is kapj egyet. Most pedig visszahozom neked. - Azért azt nem lehetne elmondani a Berliozzal való kapcsolatunkról, hogy akár negyedannyira szeretem, mint Cassandrát. De érte bármit megtennék. Ő pedig Berliozt szeretné visszakapni.
- Valószínűleg az egyik ablakon szökhetett ki. - Mivel senki sem engedte ki. mert erre mindig odafigyelünk, hogy a cica még véletlenül se kerüljön Cujo közelébe. De így legalább van némi támpontom hol keressem. Valószínűleg felmászott valahová, fennragadt, most pedig nem tud lejönni. Ugyan, ez a cica akkor tapasztalt magasságot, amikor Cassy a karjaiba vette.
- Cassandra... - Kezdtem el hangosan szólongatni, amikor megpillantottam Berliozt. Mondhatom sikerült kiszemelnie az egyik legmagasabban lévő faágat, ahonnan körülbelül... Fogalmam sincs hogyan fogom leszedni, de nem magától fog lejönni onnan, mivel egy tapodtat sem mer megmoccanni. Én pedig hívni sem merem, mivel tartok tőle, hogy ebből a magasságból még ez a macska sem esne talpra. Annak az esélye pedig, hogy sikerül a megfelelő pillanatban elkapnom igen csekély.
A hozzászólást Desmond Drescher összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 31.05.14 14:58-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cica? ~ Des & Cassy 31.05.14 14:16
Desmond & Cassandra
Egészen addig, míg Berlioz el nem tűnt, addig nem is gondoltam volna, hogy ténylegesen ennyire ragaszkodok hozzá. De, már abban a pillanatban belopta magát a szívembe, mikor megpillantottam Desmond kezében. Olyan aranyos és mennyire vicces, jó pár nevetéssel töltött pillanatot köszönhetek neki. Fogalmam sincs, hogy miért csinálja azt, hogy egyik pillanatban hason csúszik, a másikban pedig, mint egy fél őrült menekül, mintha üldöznék, pedig erről szó sincs. Még az is cuki benne, hogy még a saját farkával is képes össze veszni, sőt képes saját magát is megharapni, aztán mindig hozzám menekül, mert azt hiszi valaki bántotta, pedig saját magának köszönheti a fájdalmas harapást.
- Tudom... - Halkabban mondtam, mintha valami bűnömet ismertem volna be neki. - Tényleg ígérem, mikor vége lesz ennek a nagy izgalomnak és végre meglesz a cica bármit megeszek, amire csak ráböksz. - Remélhetőleg ezzel nem fog vissza élni, mert nem arról lenne szó, hogy finnyás lennék, de azért én sem szerethetek bármit, ha ételről van szó. Viszont tényleg be fogom tartani a neki tett ígéretemet és nagyon, de nagyon be fogok reggelizni.
- Te leszel az én hősöm, ha tényleg megtalálod. - Talán tényleg igaza van és az egyik ablakon osont ki, de gyorsabban haladunk ha szétválunk, ezért egészen addig a házban keresgéltem a cicát, míg meg nem hallottam, hogy Desmond hív. Nem túlzok ha azt állítom, hogy rohantam a hangja felé. Ahogy kiértem megtorpantam.
- Most mi lesz? - Kétségbeesetten néztem rá. Most komolyan hogy került fel oda a cica? De ami a legjobban foglalkoztat azaz, hogy hogyan fog lejönni onnan? Van egy olyan sejtésem, hogy bizony nem magától.
- Mit gondolsz, valahogy le tudod onnan szedni, vagy hívjuk ki a tűzoltókat, vagy ilyenkor mit szokás tenni? - Az előtt azért voltam megijedve, mert Berlioz elveszett, most meg azért rémüldözhetek, hogy nehogy leessen. Közben megérkezett a bejárónő is az udvarra és nem túl nagy segítség volt az, hogy hallhattam a kétségbeesett jajgatását.
Szerelem volt első látásra, utolsó látásra, örökkön-örökké tartó látásra.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Cica? ~ Des & Cassy 03.06.14 17:39


Desmond<3Cassandra


- Akkor elkezdhetsz azon gondolkodni, hogyan fogod megköszönni a hősödnek, hogy visszahozta neked a cicádat. - Addig is valamivel lefoglalja magát, amíg kitalálja mégis mivel lehetne meg, mert még ha az egész napom rámegy is, akkor is megfogom találni Berliozt, méghozzá egyben és sértetlenül. De ha mégis Cujo mancsa lenne a dologban azért is elég dühös fogok lenni rá, de ha egy mogyorónyi esze is van a macskának, meg sem közelített a kutyát. Mégis melyik macska környékezte meg önszántából egy bernáthegyi nagy termetű kutyát, ami nem túlzás, ha azt állítom keresztben is lenyelné, napokig pedig csak fehér szőrcsomókat köpködne. De biztos vagyok benne, hogy nem Cujo a ludas a dologban. A cica volt túl kíváncsi. Megelégelte a kényelmes kis kosarát, Cassandra kényeztetését és úgy döntött, hogy túrázik egyeet, aztán pedig valahol akadályba ütközhetett. Valószínűleg ilyen rövid idő alatt is nagyon megbánta a cica, hogy kimerészkedett a biztonságból... Komolyan, ez a macska eddig maximum az állatkereskedés kirakatából láthatta, hogy mi van odakint.
- Édesem, ez nem a Lila akác köz. Nem fognak kijönni a tűzoltók csak azért, hogy leszedjék neked a cicádat a faágról. - Ami azt illeti engem is érdekelne, mégis hogy a pokolba került fel oda a cica. Még soha cicaéletében nem mászhatott fára, gondolom leugrani sem fog, szóval egyetlen megoldás maradt. Felmászni és lehozni. De nem Cassandra fogja...
- Felmászom érte... Ha leesem tudd, hogy szerettelek. - Ez nem volt teljesen komoly, hiszen mindvégig mosolyogtam, de tény, hogy ebből a magasságból már inkább zuhanni lehet, mint esni és nem valószínű, hogy még egyszer módomban állna ezt elmondani neki, letalálnék esni. De mivel inkább magamban bízom, mint a létrában mászni fogok, amire nem volt példa már legalább tizenöt éve. Biztosan megy ez még. Mindjárt kiderül. Gyorsan levetettem a zakómat, amit a derekam köré kötöttem, hogy majd abban fogom lehozni a cicát. Én pedig lassan, de biztosan mászni kezdtem, alaposan kitapogatva a fa biztos pontjait, ami megtart és amibe kapaszkodni fogok, az pedig nem fog letörni. Rohadtul élvezetes öltönyben fára mászni.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cica? ~ Des & Cassy 04.06.14 21:17
Desmond & Cassandra
Nőből vagyok, ezért sejtem, hogy miféle hálálkodást várna el tőlem ezért a hős tettéért. Tőlem pedig egy szó nélkül bármit meg fog kapni, csak találja meg végre az én kis cicámat. Berlioz nem csak egy kis fehér cica a sok közül, hanem már családtagnak számít. Berlioz Drescher. Annyira kétségbeejtő ez a semmittevéssel töltött várakozás, nem tudhatom, hogy látom-e újra valaha, de ha vissza is kapom, akkor sem fogom megtudni, hogy miért szökött meg. Tényleg csak kíváncsi lenne a körülötte lévő nagyvilágra, vagy már megfojtottam a szeretetemmel, ezért inkább úgy döntött keres magának új gazdát?
- Az én hősöm bármit kívánhat tőlem azután, hogy megtalálta nekem Berliozt. - Akár veheti készpénznek is szavaimat, de szerintem nagyon is elhiszi nekem, hogy bármire kapható leszek ha vissza hozza nekem a kis nyávogós cicámat. Desmond pedig már ha akarná sem tudná letagadni, hogy őt is érdekli a kis szökevény, persze természetes, hogy miattam keresni, hogy a kedvembe járjon, de azért már neki is hiányozna ha eltűnne.
- Ez nem túl biztató, ettől nem múlik el a kétségbeesésem, valahogy akkor is le kell onnan szedni. - Ha már a tűzoltókra nem számíthatunk és gyanítom nekem sem engedi meg, hogy felmásszak érti, így csak egy tippem van. Desmond Drescher és a fára mászás? Na erre kíváncsi leszek. Vajon tényleg megteszi csak miattam?
- Ezzel még ne is viccelj! Nem fogsz leesni. - Nagyon remélem, hogy tényleg nem fog egy hatalmasat zuhanni. Na tessék! Most már nem csak Berlioz miatt aggódhatok, de már érte is.
- Legyél óvatos! - Szó szerint toporogtam a fa alatt, ahogy árgus szemekkel figyeltem, ahogy egyre feljebb és feljebb mászik a fán. Valahogy sosem gondoltam volna, hogy nekem valaha is lesz részem ebben a látványban, hogy majd lesz alkalmam látni, ahogy fára mászik. Meg kell hagyni, nagyon is ügyesen mászott, remélhetőleg visszafelé is ilyen profi fog lenni.
- Ügyes vagy édesem! - Szó szerint ugráltam az örömtől, mikor eljutott a cicáig. De, még nincs okom az örömre egészen addig, míg mindketten épségben le nem érnek.
Szerelem volt első látásra, utolsó látásra, örökkön-örökké tartó látásra.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Cica? ~ Des & Cassy 02.07.14 16:57


Desmond<3Cassandra


- Nem is humorizálni akartam. De tizenöt éve nem másztam fára, csak nőre. Nőből legalábbis többet hódítottam meg... - Gondolom ezzel semmi újdonságot nem mondtam. Most pedig egy cicáért fogok felmászni. Felettébb érdekelne mégis hogy a pokolba mászott fel olyan magasra, de szerintem azóta is mozdulatlanná dermedve üldögél azon a faágon arra várva, hogy valaki szedje onnan le őt. Most nagyon szívesen megalkudnék a cicával, hogy egyben és épségben leviszem, ha többé nem fog felverni hajnali háromkor a nyávogásával, de nem hiszem, hogy megértene... De odafentről még nyávogni is alig mer. Egy macskának mióta van tériszonya? Egyáltalán miért mászott fel oda? Mert ez már igazán nem írható fel Cujo számlájára, hogy tőle riadt meg annyira... Más különben azt látni szerettem volna, ahogy ez a dagadt cica, aki csaknem gurul, hogyan szaladt vagy inkább menekült volna Cujo elől. De valószínűleg Cassandra ezt sem engedte volna. Annyira megszerette Berliozt, hogy lassan kezdek féltékeny lenni egy szőrpamacsra. De addig nem aggódom, amíg éjszakánként engem keres meg és hozzám bújik, velem hempereg...
- Berlioz, cica... - Eddig megvagyunk. Megvan a cica. De azt hiszem azt nem gondoltam át eléggé hogyan fogunk együtt lejutni innen. De részben ezért hoztam magammal az öltönyömet, mert fogni nem tudom a cicát, meg kapaszkodni is, meg arra is odafigyelni, hogy hová lépek, miben tudok megkapaszkodni, ami biztosan meg is tart minket. Így lassan megfogtam a cicát, belebújtattam az öltönyömbe, amit ugyanúgy nem túl szorosan, de eléggé ahhoz, hogy ne pottyanjon ki belőle a két karánál összekötöttem a derekamon.
- Cassandra, mit is szeretnél reggelizni? Dorothy készítheti... - már csak másodpercek kérfése, hogy leérjünk. Mi pedig abban maradtunk, hogy ha meglesz a cica, akkor végre hajlandó lesz reggelizni. Nem mellékesen pedig azt is mondta, hogy bármit kívánhatok tőle. Én pedig most csak annyit akarok, hogy ne feledkezzen meg magáról.
- kellene egy másik öltöny. Ezt pedig ki kell tisztítani. - Lefelé haladni mintha gyorsabban ment volna, ahogy annak az esélye is fokozatosan csökkent, hogy zuhanhatok úgy másfél-két emeletet, amit azért cica ide vagy oda nem szeretnék átélni. Ahogy leértünk a kezembe fogtam Berliozt és el nem engedtem.
- Á-á, előbb a megállapodásunk. A reggeli, aztán a cica. - Szóltam rá Cassandrára, ahogy kiakarta venni a kezemből a cicát. Én sem hiszem el, hogy ezt csinálom, de inkább arra gondolok, hogy miért cicázok épp. Azt akarom, hogy egyen valamit. A cica most már biztonságban van. Igaz, kissé koszos, de egész nap vele lehet, mivel nekem vissza kell rövidesen vissza kkell mennem dolgozni.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cica? ~ Des & Cassy 03.07.14 10:13
Desmond & Cassandra
Mit is mondott, hogy nem akart humorizálni? Pedig nekem nagyon is úgy hangzott. Ezentúl ha valakire rá szeretne mászni, akkor az csak is én lehetek, vagy legközelebb megint egy fa, amiről Berlioz nem tud lejönni. Eddig szoba cica volt, csak tudnám, hogy mi késztette arra, hogy felmásszon a fára, vagy esetleg valahogy az ablakon keresztül kimászva tudott odáig feljutni? Majd ügyelni fogok arra, hogy egyik ablak se maradjon nyitva, ha a cica is a közelben van, mert nem akarok még egyszer egy ilyen kereső akciót indítani utána. Azért mégis csak nekem van a legjobb vőlegényem, hogy képes volt az elkóborolt cica miatt haza jönni az irodájából, sőt képes volt érte még fára is mászni.  
- Bármit, amit csak szeretnél. - Hiszen úgy szólt az egyességünk, hogy tisztességesen meg fogok reggelizni, ha végre megtalálja a cicát. Megtalálta, sőt pillanatokon belül le is fognak érni a fáról, remélhetőleg mindketten épségben. Azért most sem maga miatt aggódik, hanem miattam, hogy ne feledkezzek meg a helyes táplálkozásról, gondolom nem most jött el annak sem az ideje, hogy elmondjam neki, hogy az esküvő előtt leadjak pár kilót, mert azt szeretném, hogy a menyasszonyi ruhám tökéletesen álljon rajtam.  
- Még így is szexi vagy az öltönyben, sőt biztos vagyok abban is, hogy öltönyben még soha senki sem mászott ilyen szívdöglesztően fel egy fára. - Na jó, igaz, hogy nem tesz jót a fekete öltönyének az, hogy egy egészen kicsit meglátszik rajta a fehér macskaszőr, de ez amolyan tűrhető kellemetlenség, de inkább nézzük a dolgok pozitív oldalát, az én hősöm lehozta a fáról az elkóborolt macskámat.
- Egészen addig fogod Berliozt ölelgetni, ameddig meg nem reggeliztem? - Nagyon úgy néz ki, hogy nem akarja nekem átadni a cicát, ezért beletörődve indultam meg a hátsó bejárat felé, hogy eleget tegyek kérésének.
Szerelem volt első látásra, utolsó látásra, örökkön-örökké tartó látásra.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Cica? ~ Des & Cassy 03.07.14 15:13


Desmond<3Cassandra


- Bizony... Addig fogok cicázni, amíg meg nem veszel a féltékenységtől és nem reggelizel. Berlioz is tud nekem dorombolni, ha simogatom. Sőt, ha kell, akkor a cica velem jön az irodába is, akkor pedig csak délután láthatod megint. Szóval, ha rajtam múlik annyit fogsz enni, hogy meg sem tudsz majd mozdulni. - Előbb ránéztem Berlioz cicára, utána Cassandra cicára és nagyokat bólogattam elégedetten mosolyogva. Tényleg addig a kezemben fogom tartani a kis bundás szőrgombócot, amíg Cassandra meg nem reggelizett. Megállapodtunk. Az üzlet az üzlet.
- Tényleg össze kell beszélnem Dorothyval a tudtodon kívül, hogy hívjon fel engem, ha elfelejtenél reggelizni, vagy ebédelni? - Mert megteszem. Nagyon nem szeretem, amikor ezt csinálja. Teljesen lényegtelen milyen okból kifolyólag, akkor sem tetszik. Sőt, nem is fogom megengedni, hogy ez így menjen. Ha kell akkor módosítani fogok a munkaidőmön, egy órával később megyek dolgozni, de itthon leszek addig, amíg felkel és reggelizik. Én pedig akkor megtudom inni a kávémat vele. Sőt, neki sem kellene hajnalok hajnalán felkelnie, ha kávéval szeretne ébreszteni.
- De azért merek abban reménykedni, hogy nem kell ilyen drasztikus módszerekhez folyamodnom, mert megteszel ennyit a kedvemért minden reggel. Én pedig akármikor lehozom neked Berliozt bárhonnan. De bízzunk benne, hogy most ilyen koszos lett nem akar többet kiszökni. - Addig is amíg Cassy reggelizett nem akartam bevinni Berliozt az étkezőbe. Megegyeztünk, hogy a cica nem lehet az étkezőben, ahogy a hálószobánkban sem. Szerintem ezen helyiségek nélkül is van a cicának éppen elég nagy felségterülete, ahol játszadozhat. Addig is a nappaliban sétálgattam vele lassan körbe-körbe, miközben simogattam Berlioz pedig tényleg dorombolt. Most már egész biztosan nem fog Cassandra unatkozni, mivel tiszta kosz a cica, plusz tele van a bundája mindenfélével, amit összeszedett a fáról. Elfog tartani egy ideig, amíg kiszedegeti belőle vagy megfürdeti és újra tiszta cicánk lesz.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cica? ~ Des & Cassy 06.07.14 20:33
Desmond & Cassandra
Egyre szigorúbb velem, de az okát is tudom. Szeret, ezért bármit megtenne értem, ezért figyel rám ennyire, de tudom hogy csak jót akar nekem. Be kell látnom, hiába nem tetszik sokszor amit elvárna tőlem.
- Nem viheted be magaddal az irodába, nem is tennéd meg, ugye? - Olyan hisztis fogok lenni, amilyennek még soha, egyetlen egy alkalomkor sem látott ha komolyan fogja a cicámat és magával viszi. Pedig nagyon nem szeretnék vele veszekedni, de azért ezzel átlépne egy bizonyos határt.
- Édesem miért kell ebből ekkora ügyet csinálni? Csak nézzél rám, szerinted vékony lennék? - Van még bőven mit fognia rajtam, különben is mikor megismerkedtünk akkor is ilyen súlyban lehettem, szóval még azt sem lehet mondani, hogy a esküvői készületekkel járó stressztől az étvágyam csökkenne és elfogynék mire az oltár elé kellene állnom.
- Bármit megtennék a kedvedért. - Ezért mentem egyből az étkezőbe, ahol már a bejárónőnk reggelivel várt rám. Azt hiszem ilyen gyorsan még sosem kellett ennem, alig rágtam, szinte csak nyeltem, hiszen hamar vissza akartam térni vőlegényemhez és a cicámhoz.
- Leküzdöttem két szendvicset és egy pohár narancslét, most már vissza kapom a koszos cicámat? - Egyébként is Berlioz bundájával foglalkozni kell, de így most tényleg nem fogunk unatkozni, főleg hogy a cica nagyon nem szeret fürdeni, szóval szenvedni fogok vele mire eljutunk odáig, hogy tiszta legyen.
- Nagyon sietsz vissza az irodába? - Huncut mosollyal arcomon néztem rá, de most nincs semmiféle hátsó szándékom vele, mindössze szeretnék egy kis időt tölteni vele.  
Szerelem volt első látásra, utolsó látásra, örökkön-örökké tartó látásra.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Cica? ~ Des & Cassy 15.07.14 18:33


Desmond<3Cassandra


- Dehogyis nem, ha nem reggelizel meg rendesen, akkor amíg meg nem jövünk Samantha fog vigyázni a cicádra. - Azt nem akarhatja... Jól tudom, hogy az utolsó nő személy, akinek a kezében szívesen látná a cicáját, sőt ki nem állhatja. Pontosan emiatt fog szófogadóan megreggelizni. Én pedig akkor nagyon elégedett fogok lenni, átnyújtom neki Berliozt, engem pedig várnak a délelőtti megbeszélések, amikből legalább már egyet biztosan elfogok késni, mivel még vissza kell mennem az irodába összeszedni a papírokat...
- Édesem, akkor is szeretni foglak, ha felszökik egy kis plusz fölösleg. De akkor is azt akarom, hogy figyelj oda és vigyázz magadra. Ha egyszer állapotos leszel, akkor is elfelejtesz majd enni? Pedig akkor már kettőtökért leszel felelős. Addig valahogy ezt is meg kellene tanulnod. - Most már bizonyosan sikerült ebből nagy ügyet csinálnunk, de attól tartok nem lesz elég időnk arra, hogy be is fejezzük. De ennyi erővel akár most is lehetne már várandós, akkor is csak az lenne fontos, hogy nehogy felszökjön rá számára néhány nem kívánatos kiló? Nem hiszem... Szerintem meg az még senkinek sem ártott meg, hogy reggelizett.
- Remek... Akkor egyszer azt is megfogom élni, hogy előbb nem hisztizel? - Úgy tesz, mintha legalább arra kértem volna, hogy takarítson fel, mert a bejárónőnk szabadnapos, viszont el kellene mosogatni, ki kellene vasalni, fel kellene porszívózni, ablakot kellene pucolni... Amitől aztán biztosan elbúcsúzhatna a manikűrös körmeitől. De ilyesmire sosem kértem meg. Mellettem sosem kell majd dolgoznia. Azt teszi majd, amit szeretne.
- Késésben vagyok. De még át is kell öltöznöm köszönhetően koszoskának. Sok sikert a cicával. - Még mielőtt tiltakozni kezdett volna a cica átadtam Cassandrának, még a végén túlságosan hozzám szokik. A kicsi menyasszonyomhoz hajolva még egyszer megcsókoltam, mivel reményeim szerint nem kell újból hazajönnöm, a cicával most már minden rendben lesz, hacsak nem akar majd megszökni a fürdetés elől, de azt Dorothyval együtt kell megoldaniuk. Én ebben már nem veszek részt. - Később találkozunk. Szeretlek. - Kivételesen Berlioznak is összeborzoltam kicsit a bundáját és már siettem is fel az emeletre, hogy átöltözzem... Tényleg elfogok késni.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Cica? ~ Des & Cassy 18.07.14 4:05
Desmond & Cassandra
Nagyokat pislogtam mikor előhozakodott azzal, hogy képes lenne bevinni az irodába a cicát, de ez a legrosszabb, hogy arra a nőre akarná bízni. Valamiért nem bízok abban a nőben, persze egyik nőben sem bízok meg, főleg akkor ha napi szinten vannak szerelmem társaságában. Féltékeny vagyok, de nem mániákusan, mindössze ami az enyém ahhoz senki más ne akarjon nyúlni.
- Ugye most csak viccelsz? Képes lennél arra a nőre rábízni Berliozt? - Ha finoman szeretnék fogalmazni, akkor azt mondanám, hogy ki nem bírom állni azt a nőt, akinek a tőgyeit elnézve több keresnivalója lenne egy tejüzemben, mint egy ügyvédi irodában a vőlegényem mellett.
- Ne keverjük össze a kettőt... Most az esküvői stressz is hatással van rám, az a sok idegeskedés, hogy minden tökéletes legyen a nap napra... De ha kiderülne, hogy babát várok akkor nem az alakom lenne a legfontosabb, hanem az, hogy a magzat ami a szívem alatt növekszik egészséges legyen. Meglátod fogsz te még rám szólni, ha mindent össze vissza fogok enni, mert a terhességtől olyan ételeket is megkívánok, amiket eddig nem is szerettem. - Erről Desmond édesanyja már beszélt velem, hogy mikor vele volt állapotos mennyi mindent megkívánt, amit azelőtt sosem. Viszont azt is mondta, hogy belőlem szép kis mama fog lenni és én nem fogom bánni ha felszökik rám néhány kiló.
- Hé, én nem is szoktam hisztizni. - Ezen elnevettem magam, mert persze, hogy vannak olyan napjaim is, mikor a kelleténél jobban érzékeny vagyok és olyankor bizony akaratom ellenére is kitör belőlem a hiszti, de mentségemre legyen az, hogy nő vagyok, ezért ez még megbocsájtható.
- Egy kis szerencsével mindketten túléljük a fürdetést. - Berlioz nagyon nem szereti a vizet, de remélhetőleg nem akar majd össze vissza karmolni mikor meg szeretném fürdetni, pedig a szökése után ráférne egy alapos fürdő, hiszen ilyen koszosan mégsem hagyhatom.
- Én is szeretlek. - Amint átvettem tőle a cicát vissza csókoltam, nehezemre esik megválni az én hősömtől, de azt is pontosan tudom, hogy miattam dolgozik ennyit, hogy megteremtse azt az életszínvonalat, amihez hozzá vagyunk szokva, hogy a jövőben gondtalanul tudjunk majd családot alapítani.
Szerelem volt első látásra, utolsó látásra, örökkön-örökké tartó látásra.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Cica? ~ Des & Cassy

Vissza az elejére Go down

Cica? ~ Des & Cassy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Drescher villa-