welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Aira & Alf

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
72
Join date :
2014. Jan. 31.TémanyitásTárgy: Aira & Alf 01.06.14 23:47

Alf nyomozása Brian Stoneward után eddig nem sok eredményt hozott. Járt a night clubban, ahol a fickó BriGuy néven törzsvendég volt. Ott is egy lányt látogatott mindig és tőle tudott meg Alf egy keveset. Nem volt olcsó az infószerzés, de pár adatot kapott, plusz még olyat is, amit egy hivatásos nagyon profin csinál. A fejvadász számára ezért maradt igazán emlékezetes a látogatás. A csaj tényleg első osztályú volt és Stoneward be is érte ennyivel. Megvárta a műsor után és jól megcsinálta. Nem osztott meg vele túl sok személyes ügyet, csak igénybevette a szolgáltatásokat. Alf annyit tudott meg, hogy Stoneward nem túl fantáziadús és nincsenek nagy igényei. Az üzletben ez persze máshogy volt, ott nagyratört és sokáig nem bukott le. Úgy látszik, a fantáziáját oda korlátozta. A Lara nevű táncoslány említette a lakást, amiről persze tudott a rendőrség, így Alf is, de plusz infó volt, hogy Stonewardnak az a lakás csak a prostik számára van. A rendőrök utánanéztek annak, hogy mit jelenthet a Lara által említett „ki tudja még mi”. A többi lakó szerint sötét alakok is jártak ott néha, olyan kétajtós szekrények. Talán búvóhelyként szolgált a lakás a bandája tagjai, a szövetségesei számára. Többet nem sikerült kideríteni. Alf nem kedvelte meg a táncoslányt, hiába becsülte nagyra a „szakmai” tudását, viszont el kellett ismernie, hogy így is nagyon rendes volt. Azt se tudta meg, kinek ad infókat, csak beszélt a pénzért cserébe. Határozottan rendes lány volt, aki még azt is emlegette, hogy munka nélkül nem kell neki pénz. Sok ilyen akadt a night clubokban és az emberek gyakran elítélték őket a foglalkozásuk miatt, pedig közülük sokuknak jobb szíve volt, mint a „tisztességes” munkát végzőknek.
Alf ezt a szálat le is zárta magában, de azért megegyeztek abban a zsarukkal, hogy a házat figyelik és szólnak neki, ha van valami érdekes. Lett is. Stonewardnak volt egy komoly ellenfele, Leonard Shaw egy ügyész, aki az ő tárgyalásán is részt vett. Ezt a palit alvilági kapcsolatokkal is vádolták, de sosem sikerült bizonyítani. Alvilági informátorok szerint a hálózata és az érdekeltsége többször ütközött Stonewardéval és ebből lettek bosszúügyek, rongálások, egymás embereinek kinyírása. Nemrég lövöldözés áldozata lett, két tüdőlövést és egy gerinctalálatot kapott, így a belvárosi kórház intenzív osztályára került. A zsaruk őt is szemmel tartották. El akarták kapni, de Stoneward beavatkozására is számítottak. Eltűnt ugyan, de titokban dolgozhatott Shaw meggyilkolásának előkészítésén. Shaw életveszélyes állapotban volt és az orvosok úgy látták, ha túl is éli, nyomorék marad és talán sosem ébred fel a kómából. Érdekes módon két nap múlva leállt a szíve és nem tudták újraéleszteni. Ami még érdekesebb volt, hogy visszanézték a kamerafelvételeket, amik a bejáratnál készültek és kiszúrtak egy bizonyos Sancho Epstein nevű mexikó származású, többszörösen büntetett férfit, akit előző nap Stoneward lakásánál is láttak, amit még mindig figyeltek. Alfet riasztották, hogy nézzen körül. Ha a hirtelen halál mögött Epstein állt, akkor ő lehetett a kulcs Stoneward megtalálásához. A fejvadász tehát eljött a kórházba, hogy beszéljen a személyzettel. A recepcióst kikérdezte és az aznap szolgálatban lévő nővérek közül is beszélt egy párral más osztályokról, de senki nem emlékezett erre a pasasra. Rengeteg ember megfordult itt naponta, az emberi emlékezet pedig korlátozott befogadóképességű, úgyhogy ez még nem jelentett semmit. Alf felment, hogy megnézze az intenzív osztályt. Bekopogott a nővérszobába, ahol egy fiatal, csinos nővért látott. Szokásos fanyar, közönyös hangján, kifejezéstelen arccal hangzott el a köszönés és a kérdés:
- Jónapot! Válthatnánk pár szót?
Ha a nővér odanézett, Alfen egy kigombolt nyakú, sötétkék inget láthatott fekete vászonnadrággal és ugyanilyen színű félcipővel. A zakója a vállára volt dobva és az ujját az akasztóba bújtatva tartotta a felsőt, ahogy a nővérszoba nyitott ajtajánál állt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
141
Join date :
2013. Apr. 25.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Aira & Alf 02.06.14 15:52
Alf & Aira  

Nem telik úgy el egyetlen egy nap sem, hogy nem jutna eszembe az a bizonyos első eset, mikor elvettem egy életet. Igaz a hiedelem. Mindig az első a legnehezebb, s a legemlékezetesebb is egyben. Azt hittem érezni fogok valamit, bűntudatot utána, de semmi egyebet nem éreztem, mint megkönnyebbülést. Azzal próbálom magam nyugtatni, hogy nem vagyok rossz ember, sőt amit teszek az a lehető legjobb, ami egy haldoklóval megtörténhet. Eleinte számon tudtam tartani az "áldozataim" számát, de mára már eljutottam odáig, hogy csak Isten tudja hány lelket vet már magához az én segítségemmel. Helyesen cselekszem ezt kell tennem, noha biztosan nem mindenki értene velem egyet, sőt biztosra veszem, hogy ennyire elvett emberéletért életem végiéig bezárnának a börtön falai közé.
- Aira kérnék tőled egy kis szívességet. - Ellie rontott be a nővérszoba ajtaján, akivel ellentétes műszakban vagyok, én most fogom megkezdeni a sajátomat, amíg Ellie annak örülhet, hogy pár perc múlva már mehet is haza. Különösebb erőfeszítéseket sosem tettem egyik kolléganőm felé sem, de őt valamiért kedveltem. Egyedül neki tennék önzetlenül szívességet.
- Hallgatlak. - Látszott rajta, hogy nehezen tudja rávenni magát arra, hogy kinyögje mit is szeretne, zavarában vörös tincseivel játszadozott.
- Szóval arról lenne szó, hogy az a cuki mentős fiú, Milo elhívott randira, és igent mondtam neki, de valakivel műszakot kellene cserélnem... - És jött a blablabla rész.
- Vállalom. - Böktem hirtelen rá, mielőtt még hosszú percekig magyarázkodott volna. Ellie szó szerint a nyakamba vetette magát annyira örült, oké ez az ölelős jelenet túlzás volt részéről, beértem volna egy köszönömmel is, na de most már Ellie az adósom fog lenni, ha megteszem neki ezt a kis szívességet. Szinte repült a boldogságtól, ahogy kisétált az ajtón. Pár hosszú percig egyedül maradtam a szobában, néhány kartont böngésztem át, mikor egy számomra ismeretlen férfi benyitott.
- Miről lenne szó? - Kíváncsian kaptam fel fejemet, ilyenkor mindig görcsbe rándul a gyomrom. Attól tartok, hogy egyszer rendőrök jönnek értem, hogy magukkal hurcolnak, mindenki szeme láttára. Remélem ez a férfi nem rendőr, aki utánam szaglászik, az nem lehet... Mindig óvatos vagyok.  
- Na de jöjjön beljebb, ne az ajtóban ácsorogjon. - Egy kis szabályszegésbe nem halok bele, nem szabadna ide olyanoknak bejönni, akik nem itt dolgoznak, de hát embereket sem lehetne gyilkolni, mégis megteszem. Valahogy mindig is hadilábon álltam a szabályokkal. Szabályt szegni mindig élvezetesebb, mint betartani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
72
Join date :
2014. Jan. 31.TémanyitásTárgy: Re: Aira & Alf 02.06.14 17:40

Mikor a nővér ránézett, Alf is megnézte a csinos jelenséget, de nem bántóan, nem hosszan. Igyekezett a zöld szemekbe nézni, de ha a tetoválások közül valami látható volt a nővérruhában, mondjuk a nyakon vagy az ujjakon, azokat jobban megnézte. Ettől még nem lett rosszabb véleménye. Ha nővérként dolgozik, akkor eleve olyan szakmát választott, ami tele van rettenetes pillanatokkal is a hálatelt betegek köszönetmondása mellett, szóval egy kis tetoválás vagy egyéb extravagancia nem volt ok arra, hogy devianciát feltételezzen. Alf amúgy se volt egy begyöpösödött, konzervatív ember, elég csak a legutóbbi kihallgatott alannyal való találkozásra gondolnia. Ahogy a nő hozzászólt, a fejvadásznak feltűnt, hogy ez nem egy unott, besavanyodott nővér, hanem érdekli, hogy mit akar tőle az ismeretlen. Talán mintha egy kicsit tartana is tőle, bár ezt Alf nem tudta biztosra megmondani. Megnyugtatta a nőt, aki tudhatta, miféle beteg halt itt meg nemrég és esetleg a maffia kezére gondolt Alfet meglátva:
- Csak egy látogatóról. Köszönöm! - mondta és be is lépett a nővérszobába. Tudta, hogy ez személyzeti terület, de nem bánta. Ha beengedik, bemegy. Ott biztosabban lehet beszélni, mint kint.
- Szolgálatban volt tegnapelőtt? Ha igen, akkor segíthetne nekem.
Aira-nak beugorhatott, hogy azon a napon halt meg a kórházban Leonard Shaw, akit lőtt sérülésekkel hoztak be és nem sok jót jósoltak neki. Alfnek persze fogalma sem volt, hogy ez a jólelkű nővér időnként átsegít embereket a túlvilágra, ha van olyan. Ez senkiben nem merült még fel. Rögtön Epsteint kezdték keresni, ahogy kiderült, hogy itt járt aznap. Amennyiben Aira igennel válaszolt, Alf az ingzsebéből előhúzott két fotót. Az egyik Epstein képe volt az adatbázisból, egy jó minőségű kép szemből, ami mutatta a fiatal, rosszarcú mexikóit összenőtt szemöldökkel, majdnem kopaszon és bal fülében fülbevalóval. A másik a kórházi kamerák bejáratnál készített felvételeinek kinagyított verziójából volt a keresett személy képe. Ezen homályosan látszott, de az öltözetét ki lehetett venni. Hosszú, fekete bőrdzseki, alatta piros pulóver, fekete bőrnadrág és egy sötétkék sportcipő piros fűzőkkel. Megmutatta a nővérnek mindkét fotót. Elég hosszú ideig tartotta ezeket előtte, hogy Aira meg tudja vizsgálni a képeket. Hagyta, hogy a nővér mindkettőt alaposan megnézze és közben figyelte az arcát, a kezét, a testtartását. Csak utána szólalt meg:
- Látta az intenzíven ezt az embert? Vagy esetleg a kórház más részén? A kórházba jött aznap és fontos tudnom, hogy járt-e ezen az osztályon. Sajnos csak a bejáratnál vette fel a kamera.
Alf hangja még mindig közönyös volt, de amúgy egész kedvesen érdeklődött. Egy nővérrel máshogy kell beszélni, mint egy dílerrel vagy egy zsaruval.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
141
Join date :
2013. Apr. 25.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Aira & Alf 02.06.14 21:19
Alf & Aira  

Próbáltam nem idegesnek tűnni, pedig mostanában van egy enyhe paranoiám, ami nem csak abban nyilvánul meg, hogy a sötétben percenként a hátam mögé pillantok. Valahogy mindig van bennem egy kis félsz, elvégre nagyon is van mit titkolnom. Ez a dolog nem olyan, amivel nap, mint nap el lehet dicsekedni. Abban a pillanatban vége lenne az életemnek, ha kiderülne nagy titkom. Nem élvezetből gyilkolok, ez nálam már inkább kényszer. Egyszerűen muszáj másokon segítenem. Ha már nincs esély a csodára, akkor jövök én be a képbe, s teszem azt, amit kell.  
- Nem is tudom... Várjon egy pillanatot. - Három váltásban dolgozok, ezért összefolynak a napok. Van egy sejtésem, hogy mire kíváncsi, már csak abból is gyanítom, hogy a tegnap előtti napról kíváncsiskodik.
- Igen és természetesen abban segítek, amiben csak tudok. - Nem hazudhattam, hogy itt sem voltam, több érvem is van, ami az mellett szól, hogy igazat mondjak, az egyik, hogy a kamerák biztosan rögzítettek, második pedig az lenne, hogy számtalan szemtanú van, aki eskü alatt vallaná, hogy akkor igen is bent voltam a kórházban. Nem lenne előnyös hazudnom, mert ha lebukok csak rosszul jöhetek ki belőle, de úgy hiszem ez a férfi nem a törvény embere, máskülönben felmutatta volna a jelvényét. Jobban bele gondolva be sem mutatkozott még, kik nem mutatóznak be? Azok, akik nem szeretnék, hogy emlékezzenek rájuk.  
Alaposan szemügyre vettem mind a két elém tartott képet. Azért fél szemmel figyeltem az hapsit is, aki árgus szemekkel nézett. Mégis mire várt? Felsikítok, hogy ha az egyik ismerősnek néz ki?
- Nem is tudom, itt a nagy rohanásban mindenki olyan egyformának néz ki. - Felsóhajtva dőltem neki a szék támlájának.
- Szabad tudni, hogy miért lenne ez olyan fontos? - Kíváncsi szemekkel figyeltem a férfit, némi érdeklődést tanúsítva, habár nagyon nem szeretnék bele folyni ebbe az egészbe. Nekem is meg vannak a saját kis ügyeim, ezért máséval már nem szeretnék a kelleténél többet foglalkozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
72
Join date :
2014. Jan. 31.TémanyitásTárgy: Re: Aira & Alf 02.06.14 21:43

Alf türelmesen kivárta, amíg Aira-nak eszébejutott, bent volt-e a kérdéses napon. Tudta, hogy a nővéreknek nem csak a végzett munkájuk nehéz, hanem a műszakbeosztásuk is elég megterhelő tud lenni. Nem kérte számon és nem tartotta gyanúsnak, hogy a tetovált lány nem tudta elsőre megmondani. Ha volt még egy szék, a fejvadász akkor sem ült le. Odabent, a nővérszobában is a falnak támaszkodva beszélt Aria-val. A segítsége felajánlására Alf bólintott, hogy köszöni. A fényképek mutogatása közben azért figyelte a nőt, hogy lát-e rajta esetleg félelmet. El tudta képzelni, hogy Epsteint véletlenül rajtakapták, de halálosan megfenyegette azt, aki rosszkor volt rossz helyen. Aria semmi gyanúsat nem mutatott, úgy tűnt, tényleg nem emlékezett a pasasra. Mikor sóhajtott és hátradőlve kérdezősködött, Alf először csak szótlanul nézte pár másodpercig. Miközben egyik kezével az ingzsebét fogta és a másikkal elrakta a képeket, lefelé nézve kezdte:
- Rendben, köszönöm! Van most itt másik olyan nővér is, aki aznap Önnel együtt volt bent? Gondolom, helyettesítik, mikor ebédszünetet tart.
Ezután Alf már a megszokott egykedvű arccal nézett Aria-ra. Nem akarta beavatni az ügybe, ezért csak röviden válaszolt.
- Az egyik beteg kapcsán érdeklődöm. Gondolom, itt nem sok fura eset történik, de ez az lehet.
A fejvadász tudta, hogy a maffiának lehettek emberei a kórházban. Akár Stonewardnak is. Ezért nem mondott többet. Nem gondolta, hogy egy ilyen nyomozást lekövetnének és a nővért sem gondolta lefizetett bűnpártolónak, csak szimplán óvatos volt. Az ő szakmájában így kellett eljárni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
141
Join date :
2013. Apr. 25.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Aira & Alf 03.06.14 1:04
Alf & Aira  

Lassan kezdem magam úgy érezni, hogy egy kihallgatáson volnék, már csak a szemembe világító lámpa hiányzik és a bilincs a csuklómról. Mármint sosem hallgattak ki a rendőrök, de a TV-ben sok mindent lehet látni. Fene se tudja, hogy abból mi igaz, s mi nem. Az sehogy sem hagy nyugodni, hogy miért pont engem szemelt ki, akinek felteheti ezeket a kérdéseket, talán gyanít valamit? Nem, az nem lehetséges. Nem tudhatja... Ugye? Kezdek bizonytalan lenni, de nagyon azon vagyok, hogy nem lássa meg rajtam. Nem akarom magamra terelni a gyanút, pláne nem akkor, ha nem engem gyanúsít.
- Fogalmam sincs, hogy ma kik vannak bent, most kezdeném meg a műszakomat, de a főnővérnek van adatbázisa arról, hogy ki és mikor jött be dolgozni, már ami a nővéreket illeti. - Van egy alap munkaidőnk, amit egymás között tudunk cserélgetni, már ha a főnévér ezt nem bánja, ezért cserélhetek Ellievel is műszakot, s ezért nem tudhatom biztosra ma kikkel leszel beosztva.
- Viszont nem hiszem, hogy csak úgy egy teljesen idegen ember szeme elé tárná az adatbázist. - Persze ha rendőr lenne és megvillantaná a jelvényét, akkor egészen más lenne a szitu. Nem akarok ünneprontó lenni, de azért csekély esélyt látok arra, hogy segítőkész lenne ebben a főnővér.
- Ami azt illeti itt sok fura eset történik. - Elvégre Vegasban vagyunk, itt túl sok extrém baleset történhet az emberekkel, főleg ha alkohol és drog befolyása alatt állnak, de a kedvencem mégis az idióta emberek szexbalesetei.
- Talán ha tudnám melyik betegről van szó úgy esetleg többet tudnék segíteni, mert így csak a sötétben tapogatózok. - Tegnap előtt... Csak akkor is azt tettem, amihez értek. Remélem nem szúrtam el semmit, mert nagyon vigyáztam, még a kamerákra is figyeltem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
72
Join date :
2014. Jan. 31.TémanyitásTárgy: Re: Aira & Alf 03.06.14 10:39

Alf szándékosan nem mutatkozott még be és noha egészen finom, de lényegre törő kérdéseket tesz fel. A nővérnek is jobb, ha keveset tud és a fejvadásznak is. Viszont úgy látszik, elérkeztek ahhoz a ponthoz, ahol Alfnek tovább kellene állnia és a főnővért kérdezni. A beosztásokkal kapcsolatban ő tud többet mondani. Aira itt volt aznap, mikor Shaw meghalt, úgyhogy Alfnek azért még van pár kérdése a nővérhez.
- Világos, köszönöm, beszélni fogok vele is. Milyen fura esetekre gondol?
Alf számára a szenvedélybetegek, megerőszakolt nők és vandálok idekerülése nem fura eset. Sok mindent hallott már és nem rázzák meg ezek különösebben. Ő csak csinálja, amiért fizetik. A drogosok és egyéb fura szerzetek gyakran látnak olyanokat az utcán, amit a fejvadász fel tud használni a nyomozásai során. Egy kis pénzért vagy italért meg is szokot nyílni a szájuk. Aria sokkal készségesebb és persze más kategória. Alf kicsit, de csak egy kicsit máshogy is bánik vele. Félrenéz, a gyógyszeres szekrényekre és az asztalra meg a többi részre, ahol a pelenkák, ágyneműk vannak, aztán folytatja. Muszáj lesz valami konkrétumot mondania, hogy Aria megossza vele, ha látott valami fontosat. A fejvadász benyúl a vállára vetett zakó belső zsebébe és előhúzza belőle a magánnyomozói igazolványát. Aria elolvashatja rajta a nevet és a foglalkozást vagy ha nagyon jó esze van, még az azonosítót is megjegyezheti.
- Leonard Shaw aznap halt meg az osztályon. Az intenzíven ez biztos gyakori, de itt gyanítható, hogy nem csak ennyiről van szó. Tudja, hogy ki volt ez a beteg?
A nővér talán frászt kap a kérdésektől, amíg nem tudja, hogy nem ismeretlen tettes ellen nyomoznak, hanem egy bizonyos személyt akarnak az ügyhöz kapcsolni. Alf viszont ezt nem mondhatja el így konkrétan. Nincs vádelemés, sem letartóztatási parancs, csak egy gyanú, amit le kell ellenőrizni. A fejvadásznak még nem tűnik fel, hogy a nővér nyugtalan lenne, nem látszik Aria-n, mi jár a fejében és mi terheli a lelkiismeretét vagy mitől fél. Alf az órára is néz, mert nem akarja túl sokáig feltartani a nővért. Ha szólítja a kötelesség, mehet nyugodtan, de akkor a fejvadász majd később felkeresi. Aira tudja, mennyire elfoglalt éppen. Amíg nem teszi szóvá ezt, Alf addig itt boldogítja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
141
Join date :
2013. Apr. 25.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Aira & Alf 04.06.14 13:31
Alf & Aira  

Egyre idegesebbnek és idegesebbnek érzem magam, a fejemben csak úgy forognak a fogaskerekek, annyi minden cikázik elmémben a tegnapelőtti napról... Azt hiszem nagyon is sejtem, hogy valójában miről is lehet szó, hiába is próbálja a fickó titkolni előlem. Minden erőmmel azon voltam, hogy továbbra is természetesen viselkedjek. Nem akarok lebukni, nincs semmije sem ellenem, ezért ezzel a gyilkossággal sem vádolhat meg. Nincs bizonyítéka. Ha az ujjlenyomatomat meg is találnák a pasason akkor is van mentségem rá, elvégre nővér vagyok, itt dolgozok, minden tele van az ujjlenyomataimmal. Ha gyanúba is keverednék az is csak azért lenne, mert akkor voltam ügyeletben, mikor a pasas meghalt.
- Tegnapelőtt az esti órákban hoztak be egy szerelmes párt, akik egy fán szerettek volna szeretkezni, de sikerült leesniük, de mivel egyikük sem halt bele a sérüléseikbe, ezért gondolom nem is róluk lehet szó. - Hogy csak egy furcsa esetet említsek, de ez pont aznap történt, amiről érdeklődött, de biztos vagyok abban, hogy nem ez érdekli, főleg miután megmutatta a magánnyomozói igazolványát. Ez az első alkalom, hogy egy magánnyomozóval cseverészek, ettől az újonnan kiderült információtól csak még feszültebbnek éreztem magam.
- Igen, ismerősnek hangzik a neve, azt hiszem jártam is bent nála. - Elvégre az a dolgom, hogy bemenjek a betegekhez és ellenőrizzem őket, ennyiből állna egy átlagos nővér feladatköre, de én egy kissé túlbuzgó vagyok, ha a segítség nyújtásról van szó.  
- Jól értem, hogy arra szeretne célozni, hogy gyilkosságról van szó? - Minden színészi képességeimet bevetve néztem rá ledöbbenten, mintha nagyon is meglepne a dolog. Remélem vagyok annyira jó hazug, s meggyőző, hogy ne legyek gyanúsított.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
72
Join date :
2014. Jan. 31.TémanyitásTárgy: Re: Aira & Alf 07.06.14 7:59

Alf egy pár apró jelét látta annak, hogy Aira kezdett nyugtalanná válni egy kicsit. Nem arra gondolt, hogy a nővér lenne a bűnös, sőt ez meg sem fordult a fejében, ahogy az örsön sem gondolt ilyesmire senki, mikor meghallották a hírt. Inkább az jutott eszébe, hogy Epstein megfenyegette, hogy ha beszél, megkeresi és megbosszulja. Közönyös arccal hallgatta végig a tényleg abszurd fás balesetet, ami a sérülések ellenére is elég mulatságosan hatott. Alfet nem érdekelte az ilyesmi. Ha ezek a fura esetek, akkor itt tényleg nem történik semmi olyan, ami őt érintené vagy az ügyhöz szorosan kapcsolódna. Meglepődött azon, hogy a nővér bizonytalanul beszélt a beteg meglátogatásáról. Biztosra vette, hogy egy ilyen gazdag és befolyásos embert kiemelten kezelnek és ha ehhez az kell, megtömik a nővérek is zsebét pénzzel. Aira tekintetéből és kérdéséből Alf nem jött volna rá, hogy a nővér nincs meglepődve, de a többiből igen. Közelebb ment hozzá és mélyen a szemeibe nézett:
- Igen, nagyon is valószínű. Kérem, ha látott valamit vagy tud valami szokatlant, ami Shaw-val kapcsolatban vagy aznap este történt, mondja el! Nem szoktam nagy dobra verni, kitől vannak az információk, szóval ha megfenyegették, nem kell tartania semmitől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
141
Join date :
2013. Apr. 25.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Aira & Alf 08.06.14 20:47
Alf & Aira  

Fogalmam sincs arról, hogy most örülnöm kellene-e vagy inkább még jobban megijedni, attól az új információtól, hogy egy magánnyomozó áll velem szemben. Persze annak sokkal, de sokkal jobban örülnék ha Shaw halála senkit sem érdekelne, elkönyvelnék egy egyszerű halálesetnek, mint az eddigi többit is. Nem azt mondom, hogy egy sima rendőr nem végezné jól a munkáját, de azért egy magánnyomozó mégis csak jobban képes bele ásni magát az ügyben, ez pedig nekem elegendő okot add a félelemre. Nincs mit tenni, tartanom kell magam az eddig elmondottakhoz és nem lesz gond, csak bele ne zavarodjak, mert ha később is feltenné ugyan ezeket a kérdéseket és mást felelnék, akkor biztos felküzdeném magam az első helyre a gyanúsítottak listáján.
- Nem, nem fenyegetett meg senki sem. - Meglepetten pislogtam rá, de ez nem a megjátszott meglepettségem volt, tényleg ledöbbentem. Ki volt ez a férfi, hogy ekkora felhajtás van körülötte? Ezt nagyon elcsesztem.
- Miért? Valakinek meg kellett volna fenyegetni? - Nem pontosan értem, hogy mibe is csöppentem most bele. Nem én voltam az egyedüli, aki a halálát akarta?
- Azt mondta, hogy magánnyomozó, ezek szerint valakinek fel kellett bérelnie magát... A halott férfi családja volt? - Sosem szoktam a halott hozzátartózóira gondolni, arra a szenvedésre, s gyászra, amit érezhetnek... Jobb nem gondolni rá, ettől nem érzem magam annyira szörnyetegnek, mint amilyen valójában vagyok.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
72
Join date :
2014. Jan. 31.TémanyitásTárgy: Re: Aira & Alf 09.06.14 12:08

Alf közönyös arccal hallgatta, hogy Aira-t nem fenyegette meg senki. Vagy be sem meri vallani, hogy megfenyegették. Ilyennel is találkozott már. A meglepettség viszont őszintének tűnt. Ha a nővér ismerte volna a beteget, akkor nem lepődött volna meg egy ilyen kérdésen. A fejvadász nem tudta elhinni, hogy Leonard Shaw-t csak betolták ide úgy, mint akárki mást és semmi kiemelt bánásmódban nem részesült. Egy ekkora hálózat fejének, de még egy komoly ügyésznek is jobb sors szokott jutni. Valami bűzlött itt neki. Még mindig Aira szemeibe nézett. Ha a nővér el akarta oszlatni a gyanút, elég rossz módszerrel próbálkozott. Volt egy kérdés, hogy látott-e szokatlant. Ha azt mondja, hogy nem, az is jobb válasz lett volna, minthogy ámuldozik, a megfenyegetést emeli ki és Alf megbízóiról érdeklődik. Lehet, hogy ez őszinte kérdések sora volt tőle, ettől a kissé naiv, de alapvetően jó szándékú lánytól, a fejvadásznak viszont feltűnt mindez és egyáltalán nem így ítélte meg.
- Nővér...elnézést, mi is a neve? Most mondtam, hogy nem adom ki, kitől vannak az információk. Magának nem beszélek a megbízóimról, nekik nem beszélek magáról. Kivéve ha okot ad rá. Leonard Shaw ismert ügyész volt. Ide lőtt sebekkel hozták. Ezek után nem kéne meglepődnie a kérdéseimen... Tehát még egyszer: volt aznap valami szokatlan? Gyanús arcok az emeleten, eltűnt gyógyszerek, stb., akármi?
Alfnek kezdett az az érzése lenni, hogy a nővérke tud valamit, csak nem hajlandó elárulni. Végső esetben még pénzt is felajánlhat neki, de most inkább a lelki nyomságyakorlással próbálkozott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
141
Join date :
2013. Apr. 25.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Aira & Alf 09.06.14 23:28
Alf & Aira  

Csak nézett és nézett. Úgy éreztem magam ettől, mintha teljesen meztelenül ülnék előtte, hogy átlát rajtam, hogy képes már csak a nézésesével is megtudni minden kis féltve őrzött titkomat. Mégis a józan eszem azt mondja, hogy ez nem lehetséges, lehet akármennyire jó magánnyomozó, de nem fogok előtte nyitott könyv lenni. Persze nem szeretném, ha azt hinné rólam titkolnék előle bármit is, nehogy kényszert érezzen arra, hogy elkezdjen a múltamban kutakodni. Találna-e bármit is, ami végett még jobban gyanúba keveredhetnék? Fogalmam sincs. Eddig próbáltam óvatos lenni, nem hibázni, de én is csak egy halandó vagyok, talán egyszer - kétszer nem voltam olyan figyelmes, mint kellett volna, vagy tudom is én.
- Aira. - Jobb később, mint soha átesni a bemutatkozáson, viszont reméltem, hogy nem kerül erre sor. Valahogy nem terveztem be a mai napomba egy kis bájcsevejt egy magánnyomozóval.  
- Oké, megértem, hogy nem beszélhet róla. - Oh, pedig de szeretném tudni azokat a bizonyos részleteket, amiket eddig kiderített az ügyről. Francba! Mindössze kíváncsi vagyok, ettől még nem vagyok még gyanúsabb, mint eddig, ugye?
- Pár pillanatra elment az áram, de a kórház áramgenerátora gyorsan bekapcsolt. Mióta itt vagyok még nem történt ilyen emlékeim szerint. - Ez is csak biztos különös egybeesés lehet semmi több. Most akár azt is gondolhatja, hogy valakinek ezek az áram nélküli másodpercek nagyon is hasznosak voltak, ha észrevétlen szeretett volna lenni. Mennyire tudnám félre vezetni? Nos, majd kiderül.
- Nem tudok arról, hogy tűnt-e volna el gyógyszer, erről is a főnővérnél kellene érdeklődni. - Ez egy kórház, gyakoriak azok az esetek, hogy eltűnik egy - két doboz orvosság, vagy figyelmetlenségből, vagy a nagy káosz közben nem lett feljegyezve.
- Menjen végig a folyosón és szembe fog tűnni, hogy számtalan gyanús arc mászkál odakint. - Extrém külsejük, vagy rosszarcú üzletemberek, akárki gyanús lehet, bele értve magamat is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
72
Join date :
2014. Jan. 31.TémanyitásTárgy: Re: Aira & Alf 14.06.14 12:49

Alf érezte a nővéren és a testbeszédéből is látta, hogy valami nagyon nyugtalanítja. Nem tudott rájönni, hogy mi az, de meg akarta tudni, hátha fontos részlet az ügy szempontjából. Egyébként ha Aira be is vallotta volna, hogy mit tett, Alf nem adta volna tovább. Nem az volt a feladata, hogy nővéreket szivasson, még akkor sem, ha azok bűntettnek minősülő dolgot követtek el. Shaw amúgy is egy hétpróbás gazember volt, Alf nem sajnálta. A fejvadász hamar leállította a kérdezősködést és nem is ment nehezen. Aira csak puhatolózott, meddig mehet el, miről tudhat és miről nem. Utána pedig végre adott egy választ is, ami érdemi volt. Alf a szokásos, egykedvű arcával hallgatta és közben gondolkodott. Pár másodperc alatt nem lehet besurranni és csak úgy végezni valakivel, majd eltűnni. Vagy mégis? Ennek a kérdésnek a megválaszolásához megint Aira kellett. Miután a másik két kérdésre is választ adott, amik kitérésnek is tűnhettek volna, de inkább azt mutatták, hogy itt tényleg semmi különös nem történt, Alfnek már csak egyetlen kérdése volt:
- Aira, Ön Shaw kórtermében volt az áramkimaradáskor vagy máshol?
A nővér ettől biztos újra megrettent, pedig nem vádló szándékkal érkezett a kérdés. Alf azt akarta tudni, látott-e valakit a teremben. Még mindig rejtély volt, mitől félt a nővér, de a fejvadász kezdte azt gondolni, hogy nem volt itt sem fenyegetés, sem semmi egyéb. Talán csak attól ijedt meg, hogy belekeveredett egy nyomozásba, ami túlmutat rajta. Alf nem akarta fölöslegesen ijesztgetni, ez csak egy nem várt mellékhatás volt. A fejvadásznak közben eszébe jutott még egy dolog:
- A betegnek ugyebár leállt a szíve. Ez a kis áramkimaradás elegendő lett volna ehhez? Ha nem, könnyen lehet, hogy valaki rásegített.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
141
Join date :
2013. Apr. 25.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Aira & Alf 14.06.14 13:59
Alf & Aira  

Sokkal, de sokkal nyugodtabb lennék akkor, ha beavatna a részletekbe és tudnám, hogy eddig mit sikerült kiderítenie. Minél kevesebbet tud annál jobb, mármint arról nem kellene tudnia, hogy nekem miféle közöm van ehhez az egészhez. Próbálom magam úgy feltüntetni, mintha csak egy átlagos ápolónő lennék, aki a betegekről gondoskodik, persze ezt is teszem, mert ebből áll a munkám, de néha hajlamos vagyok túlzásba vinni a gondoskodást. Velem lenne a baj? Csak szerintem nem kellene hagyni, hogy a haldoklók éljenek? Jobb nekik ha valaki átsegíti őket a túlvilágra, ez kíméletesebb módszer, mint szenvedni hagyni őket. Tudtommal itt büntetik az eutanáziát, ezért ha kiderülne mit teszek nem csak, hogy börtönbe zárnának, de akár életem végéig is.  
- Akkor mikor elment az áram a nővérpultnál voltam, szóval nem voltam akkor Shaw kórtermében. - Próbáltam csak a lényeget mondani és nem valamiféle magyarázkodásba fogni, nem akarok gyanús lenni. Viszont akkor tényleg a nővérpultnál voltam, sőt erre még tanúim is vannak, ha esetleg nem hinne nekem, akkor akár a főnővért is megkérdezheti.
- Nem tartom valószínűnek, hogy ettől az áramkimaradástól leállt volna a szíve, hiszen nagyon gyorsan bekapcsolt a generátor. - Na és mi van akkor ha nem csak én akartam a másvilágra segíteni? Talán ez az áramkimaradás sem volt véletlen... Viszont mikor már elment az áram akkor már Shaw halott volt tudtommal.
- Ez áll a boncolási jegyzőkönyvben, hogy leállt a szíve? Vagy fel sem boncolták, csak rámondták, hogy szívleállás? - Bizony leállt a szíve, mindenki szíve leállna ha nem kapna elegendő oxigént. Különös, hogy akár egy párna is okozhatja a vesztünket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
72
Join date :
2014. Jan. 31.TémanyitásTárgy: Re: Aira & Alf 14.06.14 16:55

Alfnek nem volt szerencséje. Ha Aira itt volt a nővérszobában, akkor csak más láthatta, hogy az áramkimaradáskor besurrant-e valaki a kórterembe. Lehet, hogy tényleg beszélnie kell a főnővérrel. Szívesebben társalgott kisebb beosztásúakkal, mivel általában kevesebbet kérdeztek vissza, nem problémáztak annyit és segítőkészek is voltak. Ahogy ez a nővér is, akivel kapcsolatban már oszlott Alf gyanúja. Pár pillanatos áramszünetről beszélt és a pótgenerátor gyorsan kapcsolt, azt mondta. A fejvadász ezzel ki is zárta, hogy akkor történt volna a gyilkosság, ha egyáltalán az történt. Ő egy konkrét céllal jött ide. Azzal, hogy Epsteinre rábizonyítsa Shaw meggyilkolását és így a megbízója, Stoneward nyomára akadhasson. Ha nem sikerül bizonyítani, akkor lehetett természetes halál is és másfelé kell keresgélnie. Mondhatott volna többet, akár órákig beszélhetett volna erről az ügyről, hiszen rendesen beleásta magát. Alf viszont nem fecsegett fölöslegesen és főleg nem titkokról. A nővér kérdésére egy pillanatra megállt. Ő nem látta konkrétan a boncolási jegyzőkönyvet. Annyit mondtak neki, hogy Shaw szíve leállt és nézzen utána. Részleteket nem tudott, de most érezte, hogy jobb lett volna, ha ezzel is készül. A nővér alapos volt.
- A szívleállás biztos, én ezt tudom. Egyéb részletekbe nem avattak be. Aira, ha gondolja, hogy az ilyesmi számíthat és esetleg többet tud mondani úgy, akkor elkérem a részletes adatokat és később újra megkeresem.
Alf úgy látta, hogy amit itt meg lehetett tenni, azt megtette és a nővér is. Epstein járhatott itt és lehet, hogy ő küldte át a túlvilágra Shaw-t, aztán megmachinálta az áramot, hogy zavart keltsen és ne tűnjön fel, mi történt. Ha így volt, valószínűleg nem egyedül tette. A fejvadász várta, hogy Aira mit mond erre, hisz attól függött a folytatás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
141
Join date :
2013. Apr. 25.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Aira & Alf 14.06.14 18:14
Alf & Aira  

Néha még magam sem tudom, hogy mit és miért teszek, de úgy hiszem, hogy ha segítőkész vagyok, akkor ezzel már el tudom magmaról terelni a gyanút. Nekem természetesen az lenne a legjobb, ha ennél mélyebben már nem ásná bele magát az ügybe, nehogy még a végén valami olyat találjon, amivel engem bírna sarokba szorítani. Mégis kockáztatok. Hogyan tudná bebizonyítani, hogy nem azért mentem be a beteghez, mert ez a dolgom? Szikla szilárd alibim van az áramkimaradás idejére.
- Ha azt mondják, akkor úgy is van? Azt hittem maga mindennek utána szokott járni, főleg egy ilyen fontos dolognak. - Mert ugye egyáltalán nem mindegy, hogy azért állt be nála a szívleállás mert tényleg nem bírta már tovább a szíve, vagy hogy valaki segített neki meghalni. Nekem persze könnyű dolgom van, tudom mi történt, de ettől még nem fogom neki elmondani. Sosem fog rájönni lehet akármilyen jó magánnyomozó. Mégsem szabadna, hogy elbízzam magam, nem kellene azt hittem, hogy én sosem hibázhatok, hogy sosem bukhatok le.
- Ha nem hozzátartozó, vagy hivatalos személy, akkor kéltem, hogy, segíteni fognak magának. - Egy zsákutca. Most vajon mit fog tenni? Bele nyugszik abban, hogy nem láthatja a halotti jegyzőkönyvet, vagy kitalál valamit, hogy mégis szemügyre vehesse? Na és aztán? Annyi orvosi szöveg fog lenni a jegyzőkönyvben, hogy felét sem fogja érteni, ha nem tévedek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
72
Join date :
2014. Jan. 31.TémanyitásTárgy: Re: Aira & Alf 15.06.14 12:49

A nővér nyelve egész csípőssé vált. Alf nem kezdett bele, hogy a rendőrség által megbízott orvos nyilván tudja a dolgát és azt sem, hogy egy konkrét személyre szeretnék rábizonyítani a gyilkosságot, ami túlmutat Epsteinen, Shaw-n és valójában Brian Stoneward a lényeg. Az az igazság, hogy ez a gazember ügyész senkit nem érdekel már. Életében nem tudták rábizonyítani, ami terjedt róla, most pedig már mindegy. Egy dolgot tehet még halálában: hozzásegíti a szerveket egyik fő ellenlábasa előkerítéséhez. Aira erről mit sem tudhatott, hiszen a fejvadász nem mondta el, így a nővér levonta a következtetést, hogy Alf trehány munkát végez. A fejvadász büszkesége ezzel nem sérült. Őt nem érdekelte, hogy mit hisz ez a nővér itt vele szemben. Az aggodalmaskodásával szintén nem foglalkozott. Nem az orvost fogja megkeresni a boncolási jegyzőkönyv miatt, hanem a kapcsolatait a rendőrségen. Akik megbízták, szó nélkül segítenek majd és Aira talán meg fog lepődni, de ha nem, az sem számít. Alf eleget hallott, látta, hogy itt és most nem tud többet kideríteni.
- Rendben, akkor majd jövök a jegyzőkönyvvel. Megkérem, hogy ne ejtsen szót senkinek a nyomozásról. Köszönöm a segítségét, Aira! - mondta a fejvadász és intett a nővérnek, majd távozott az intenzív osztályról. A főnővérrel sem akart most beszélni, hanem majd akkor, ha több orvosi adat lesz a birtokában.

/ Köszönöm a játékot!  Very Happy  /
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
141
Join date :
2013. Apr. 25.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Aira & Alf 17.06.14 17:44
Alf & Aira  

Eléggé szűkszavú, vagy akár azt is mondhatnám rá, hogy nem igazán szeret feleslegesen sokat beszélni. Zavar. Kíváncsi vagyok, mégsem kapok választ kérdéseimre. Próbálom megérteni, hogy azért nem köti az orromra, mert nekem ehhez semmi közöm sincs szerinte, de azért mégis érdekel, hogy eddig hol tart a nyomozás. Lehetséges lenne az, hogy pont engem szúrt ki véletlenül, akinek feltesz pár kérdés, vagy mindez csak egy csapda volt, egy teszt? Nem, mindössze csak arról van szó, hogy túl gyanakvó vagyok, ezért látok a dolgok mögé olyanokat, amikről szó sincs. Vagy csak alábecsülöm? Nos, majd a végén kiderül.
- Az itt elhangozottakról nem fogok senkinek sem beszélni. - Ez egy kórház, itt még a falnak is füle van, de arról tényleg biztosíthatom, hogy tőlem senki sem fog semmit sem megtudni, nem is lesz nehéz tartanom a számat, hiszen saját érdekeim is ezt diktálják.
- Viszlát. - Már a búcsú pillanatában tudtam, hogy nem sokára ismét látni fogom, olyan férfinak néz ki, aki addig nem nyugszik még utána nem jár a dolgoknak, míg válaszokat nem kap. Vegyes érzelmek kavarogtak bennem, egyrészről meg is nyugodtam, hogy végre távozott, de másrészről tisztában voltam velem, hogy nem ez volt az első és egyben utolsó találkozásunk, ettől pedig megmagyarázhatatlan idegesség kerített hatalmába. Mert mi van akkor ha legközelebb már úgy tér vissza, hogy tudni fogja az igazat, arról, hogy Shaw hogyan halt meg? Nem ez nem lehetséges, vagy mégis?

// én köszönöm Wink //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Aira & Alf

Vissza az elejére Go down

Aira & Alf

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Kórház :: Intenzív osztály-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához