welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 
Hayley Woodson
 
Maya Sandoval
 
Freya N. Bosworth
 
Liana H. Jones
 
Bastian Montgomery
 
Cassidy Mia Abrams
 
Cassandra Drescher
 
Dylan Hanning
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Let me die, little girl...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
49
Join date :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Let me die, little girl... 13.06.14 20:37

Hiába förmedtem fel már legalább harmadjára nem éppen a legvidámabb hangon az ajtó túloldalán lévő személy továbbra is elmebeteg módon püfölte a nyílászárót, s úgy nyomta azt a kibaszott csengőt, mintha egy istenverte sziréna lett volna. A fejem, ami szinte lerobbant a helyéről, még mindig az esti szórakozásom nyomait volt kénytelen elviselni a túlságosan sok mennyiségű alkoholtól és némi anyagtól –, amiből most a szokott mennyiséggel ellentétben, nem fogyasztottam túlságosan sokat, feltételeztem, hogy ez okozta az elviselhetetlen fejfájást. Esküszöm megfojtom ezt a libát! Dohogtam magamra, de továbbra sem állt szándékomban felkelni, ehelyett inkább fejemre húztam a párnát, ami persze szart sem ért, de a szándék volt a lényeg. Nem akartam hallgatni a kerepelését tovább, így kénytelen voltam megadni magamat, persze azért még néhány percnyi szenvedést megengedtem magamnak, végül erőt vettem magamon – kurvára nagy erő kellett ehhez – és az ajtó felé vettem az irányt, amit kis híján kitéptem a keretéből – már amúgy sem sok minden tartotta a helyén, ugyanis Howard három nappal ezelőtti látogatása megtette a magáért, mert gyakorlatilag az ajtó egy erősebb lökés hatására leszakadt volna a helyéről, így aztán bárki be tudott volna jönni – én pedig nagy ívben tettem volna rá, hogy éppen ki trónol a retyómon vagy ürít a szőnyegemre.
– Kislány, húzz el, nincs hozzád ingerem – bekötözött kezemmel támaszkodtam a falnak, két helyen is eltört a verés következtében, én pedig még csak arra se voltam hajlandó, hogy összeszedjem magam a szemétdombomról és elmenjek a kórházba, hogy rendesen begipszeljék, de voltaképpen alapos indokom volt erre is, ugyanis nincs kedvem azt hallgatni, hogy aki így helyben hagyott azt fel kellene jelenteni, márpedig egy bögyös, dögös, vörös minden bizonnyal ráállt volna a témára és addig kántálta volna a kérlelő szavakat, míg nem adtam volna a derekamat, ami voltaképpen egyet jelentett volna a halállal – ráadásul amilyen pechem volt, nem vette volna be azt, hogy lezúgtam a lépcsőn. Nem értettem sohasem miért kell baszakodni szerencsétlen beteggel, ha nem akar elmenni a rendőrségre, aminek amúgy biztos oka volt, akkor nem megy el… Kihívni meg pláne nem kell őket, ha a beteg még csak hallani sem akar erről…
– A jegyet illetően, nem tudtál eléggé felizgatni – legszívesebben most csaptam volna rá az ajtót, de kénytelen voltam nyitva tartani, mert valahol még is  csak örült kicsiny, elsorvadt szívem, hogy láthatom a bájos kis pofiját, mert mi tagadás, még ilyen ramaty állapotban is rá voltam izgulva, az már más kérdés, hogy komolyabb mozgássorozatot nem tudtam volna végre hajtani, ugyanis feltételeztem, hogy egy két bordám is eltört és nem éppen egy szex isten benyomását keltettem jelen pillanatban, hanem sokkal inkább egy kiégett péppé vert bokszolóét, de talán még azt sem. – És mint ahogy láthatod, most nem túl sok lehetőséged van egy javításra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Let me die, little girl... 14.06.14 16:28

Tudhattam volna, hogy nem kellene megbíznom ebben a szemét alakban, már csak abból is, hogy tanár létére képes a diákjával egyességet kötnie, ami egyáltalán nem helyes. Nem volt garancia arra, hogy tényleg tartani fogja a szavát, ha megteszem az egyességünk rám eső részét. Átvert. Mégis mit hitt? Nem fogom csak úgy szó nélkül hagyni a dolgot, sőt nagyon is azon leszek, hogy jobb belátásra bírjam, máskülönben megtudja, hogy mire vagyok képes. Jó ideig dörömböltem az ajtón, na meg a csengőt is megerőszakoltam. Sosem szerettem feladni, ezért addig zörgettem míg ez a pöcs ajtót nem nyitott nekem. Ledöbbentem mikor megláttam milyen szarul néz ki, valaki alaposan elláthatta a baját. Micsoda meglepő fordulat, hát akkor ezért nem láthattam már napok óta.
- Mást is átbasztál, hogy ilyen szépen festesz? - Nem érdekelt, hogy mit mondott, beinvitáltam magam. Voltaképpen nem tartottam attól, hogy kidobna, látszólag nincs benne annyi erő, hogy egyáltalán képes legyen rá, mégis remélem, hogy valami egészen másra van még ereje. De, akár kényelmesen hátra dőlve is élvezhetné, amit vele tennék, pedig ezek után meg sem érdemelné.
- Ugye most csak viccelsz? - Talán szórakoztatónak találja? Mert nekem nem tetszik, hogy megegyeztünk valamiben, én meg is teszem amiben megállapodtunk, de Ben csak úgy elsiklik a részletek felett. Nekem nagyon is úgy tűnt, hogy annyira felizgattam, hogy képtelen volt uralkodni magán, így hát mikor végre kettesben maradtunk a teremben már nem is vesztegette az idejét.
- Szerinted érdekel, hogy mit mondasz? Akkor javítok, amikor csak akarok. Ha már te voltál olyan pöcs, hogy nem a nekem járó osztályzatot adtad. -Nem is húztam tovább az időt, inkább levetettem a rajtam lévő ballonkabátot. Meglepetés! Ott álltam előtte immár fehérneműben. Mindig is szerettem az efféle meglepetéseket.
- Szóval még mindig azt szeretnéd, hogy elmenjek? - Egyáltalán nem számított mit válaszol, hátrálni kezdtem feltehetőleg a hálószobája felé, miközben lehámoztam magamról melltartómat. Mire az ágyába kerültem már teljesen meztelenre vetkőztem.
- Mit szeretnél? Nézni akarod, hogy magammal játszadozok, vagy inkább azt akarod, hogy veled? - Már majdnem megfeledkeztem a harmadik lehetőségről is, ami az lenne, hogy először magammal játszadozok, amit szépen végig is néz, majd ezután Ben játékszerével is foglalkoznék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
49
Join date :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Re: Let me die, little girl... 19.06.14 23:38

Ujjaimat a szemeimre szorítottam, magamban pedig elfojtottam egy olyan káromkodást, amelynek következtében minden bizonnyal leszakadt volna a napfényes égbolt is. Nem volt kedvem egy alig huszonéves kislány siránkozásait hallgatni összevert képpel, de legfőképpen testtel, mert így is éreztem az egyre inkább erősödő kényszert, hogy talán nem ártana elbotorkálni a kórházig és elhitetni az egyik nővérrel, hogy mindössze csak lezúgtam a lépcsőn. Ha optimistán tudtam volna szemlélni a világot, akkor feltételezem, hogy úgy álltam volna hozzá, hogy majd az a vörös-bögyös-dögös ellátná minden sérülésemet és úgy távoznék a helyszínről, mintha újjá születtem volna. Én viszont nem erősítettem a pozitív-világszemléletet-élő emberek egy maroknyi társaságát. De mindenesetre legszívesebben kinyomtam volna a szemgolyóimat, most hogy megláttam a kislányt, aki látszólag igencsak hisztérikus állapotban volt, nem egészen ezt vártam tőle, nekem pedig nem kellett egy gyermek a nyakamba – főképpen most, mikor úgy is annyira rászorultam.
– Minden nap megesik – vontam hanyagul vállat és legalább ilyen nyugalommal csaptam be után az ajtót, majd pedig visszasántikáltam a kanapéra, amire felszisszenve ültem le. Kurvára fájnak a bordáim, állapítottam meg nem éppen derűs jókedvvel. Amíg feküdtem addig nem különösebben éreztem a szúró fájdalmat, azonban most hogy fel kellett kelnem azonban jelezte a szerveztem, hogy hátrébb az agarakkal nagyfiú.
– Lehet írásban egy kicsit kreatívabbnak kellene lenned – egy pofátlan vigyort azért mégis csak sikerült kierőszakolni magamból, de egyhamar meg is bántam, mert a felszakadt szám megfeszült, s nem sokkal ezt követően meg is éreztem a vér vasas ízét. Elfintorodtam.
– A picsába – csak ennyi hagyta el a számat, amikor ledobta magáról a kabátot. Akármennyire is fájdalmaim voltak, ez még is el tudta mulasztani a kínszenvedéseimet – márpedig határozottan szenvedtem.
Nehezemre esett eldönteni, hogy most mégis mit csináljak, mert lássuk be nem kifejezetten voltam használható állapotban. Minden porcikám fájt és nem igazán bírtam egyetlen testrészemet sem mozgásra kényszeríteni – csak végszükséglet esetében, mégpedig ha hívott a természet vagy elfogyott a cigim és a piám, ezt leszámítva nem igazán bírtam rá magamat különösebb mozgásra, s még ezt a két tevékenységet is a rajtam lévő pizsama alsóban és köntösben végeztem el, s ha valaki csúnyán nézett rám az utcán, úgy tettem én is mondván nehogy már nyúl vigye a puskámat. Viszont ez a kislány azért még sem egy doboz cigaretta volt.. Nagy bánatomra.
– Kislány, ha nem tűnt volna fel össze vagyok verve, élni sincsen kedvem, de a pokolban bármikor felkereshetsz – morogtam miután az ajtóban álltam. – Viszont az ötösért cserébe mást megtehetnél – merengtem el, szemeimet viszont le se vettem a melleiről. Összevertek, de ettől még nem lettem sokkal kevésbé kanos, csak éppen kevésbé használható és nyúzható.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Let me die, little girl... 21.06.14 17:05

Őszintén nem tudott érdekelni, hogy ez a kurvapecér miféle fizikai állapotban volt. Látszott rajta, hogy nem a legjobb formáját hozza, de attól még a farkával ugyan úgy képes kielégíteni, nem? Teszünk egy próbát és megtudjuk. Ha másokkal is ilyen könnyedén képes felrúgni az egyességét akkor bizony nagyon is megérdemelte, amit kapott. Tényleg szarul fest, ha tippelnem kellene akkor bizony azt mondanám, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szerzett be, ezért talán megesik majd rajta a szívem és nem fogom úgy sanyargatni, mint ahogyan eredetileg terveztem, de sosem lehet tudni. Az is benne van a pakliban, hogy megragadom az alkalmat és a lehető legjobban meg fogom szenvedtetni, hogy végre felfogja, hogy velem csak úgy nem lehet baszakodni.
- Azt gondoltam, hogy inkább azt szeretnéd, hogy másban legyek kreatívabb. - Kreatívnak, vagy akár őrültségnek is lehetne azt nevezni, hogy képes voltam mindössze fehérneműt felvenni arra pedig egy kabátot, hogy ne kelljen bajlódni a vetkőzéssel. Ekkor még nem tudtam, hogy Bent ilyen szépen összeverték, mondhatni alig van használható állapotban, de talán még így is hasznos lehet számomra
- Na és a farkad is össze van verve? - Szinte már duzzogva ültem fel, nem azt vártam, hogy rám vesse magát, de azért mégis csak számítottam valamire. Eddig nagyon is úgy tűnik, hogy ha élvezetre vágyok akkor saját magammal kell eljátszadoznom. Mindig is szerettem megkapni azt, amit akarok, de talán ma képes leszek kivételt tenni. Jelenleg neki most nem egy jó dugásra van szüksége - habár szerintem attól is jobban lenne valamennyivel - hanem egy kis gondoskodásra.
- Mit kellene tennem? - Végül felkeltem az ágyról, hogy elé állva kérdőre vonjam, az pedig egyáltalán nem tudott zavarni, hogy meztelen voltam előtte és kedve szerint legeltethette rajtam tekintetét. Legalább a tekintetével basszon meg ha már a farkával nem is.
- Azt elárulod, hogy miért dekoráltak ki? - Gondolom nem azért mert olyan jótét lélek lenne, hogy szinte már látható feje felett a glóriája. Mindig is sejtettem, hogy Ben az a tipikus rossz fiú, hiszen mindig a hozzá hasonlóakhoz vonzódok akarva, akaratlanul is.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
49
Join date :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Re: Let me die, little girl... 21.06.14 21:39

Ha akartam volna sem tudtam volna azt letagadni, hogy alapjába véve a kislány nagyon is hasonló volt, mert hát lássuk be, hogy nem túlságosan sok bajkeverő vállalta volna be azt, hogy az órára beállít egy falatnyi szoknyába és egy gombolós felsőben, ami alatt voltaképpen nem volt semmi – csak ő maga, ez akkor éppen elég volt, hogy kihozzon a sodromból, elvégre gyakorlatilag mindent veszélyes közelségből láttam, mert hát az első padba kellett ülnie, pontosan az én asztalommal szemben, amitől még most is a falat kapartam.
Ferdén elmosolyodtam, azonban nem mondtam egyetlen szót sem, hanem inkább odavánszorogtam az ágyhoz, majd a kezét megragadva a lényegre helyeztem.
– Azzal természetesen nincsenek különösebb gondok – majdhogynem ártatlan kifejezés ült ki az arcomra, ahogyan lepillantottam rá. Őrületes látványt nyújtott egy száll fehérneműbe az én ágyamon, s minden bizonnyal nem gondolkoztam volna azon, hogy éljek-e a helyzet adta lehetőséggel, ha nem lettem volna apró darabokra tördelve, mivel jelen pillanatban egy adag ürüléknél nem sokkal éreztem magam többnek, habár ha jobban belegondoltam nem is voltam sokkal több, de mint ahogyan máskor, ez most sem tudott különösebben érdekelni. Elvoltam eddig is ezzel a tudattal, ezek után sem hagyott bennem maradandó nyomot.
– Először is – ujjaimat végig siklattam az oldalán – nem bánnám, ha egy inget magadra kapnál, mert ha a sürgősségire kerülök az bizony a te hibád lenne – mosolyodtam el végül már-már pimaszul. Nem éppen átszúrt tüdővel szerettem volna elpatkolni, habár… dugás közben lett volna, úgyhogy talán még sem kellett volna elvetni az ötletet. – Aztán segíthetnél lezuhanyozni – ami valljuk be, nem különösebben ártott volna, elvégre már legalább négy-öt napja ebben a mocsokban rohadtam és minduntalan csak azt vettem észre, hogy már az üveg alját bámulom – végül pedig kitaláljuk, hogy mi legyen a továbbiakban – legszívesebben különben befogtam volna takarításra, mert egyáltalán nem a legnagyobb rend fogadta – és nem is a legkellemesebb szag, voltaképpen az odúm jelen pillanatban egy disznóólra emlékeztetett, teszem azt, hogy ha nem láttak volna ki-be járkálni, akkor már a kihívták volna a rovarirtókat vagy a rendőrséget...
– Mondjuk úgy, hogy ha nem szállítok le dolgokat záros határ időn belül egy személynek vagy nem úgy történnek a dolgok, ahogyan azt elterezték, akkor bizony csúnyán eltángálnak. – Tömören és össze foglalva valóban ez volt a lényeg. Még mindig nem voltam képes kiszállni a csempész-bizniszből, mert nagyon is megérte ezzel foglalkozni, mivel – ha nem basztam el –, akkor nagyon is szép összegek tudtak befolyni, ami rögtön szellemként suhant tovább a kezeim között nőkre és szerencsejátékra – mivel vesztes alkat voltam, inkább buktam ahelyett, hogy nyertem volna, de ez mind nem zavart, legalább is különösebben ez sem tudott érdekelni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Let me die, little girl... 22.06.14 19:39

Az egy dolog, hogy szeretek követelőzni, de leginkább azt szeretem mikor megkapom azt, amit akarok, de most azt hiszem kénytelen leszek kivételt tenni. Igaz nagyon elszántam jöttem el hozzá, de aztán a dolgok egy csapásra megváltoztak. Egy kis túlzással azt mondanám, hogy meg sem éli a holnapot, az pedig valahogy nem szexi és vonzó, hogy akár egy haldokló félben lévő férfival dugatom meg magam. Még bele gondolni is rossz, hogy akár akkor is megmurdelhat miközben lovagolok rajta, egy életre el is venné a kedvem a szextől. Ezzel most nagyot mondtam, de biztosan egy időre elmenne a kedvem.
- Szóval akkor használható állapotban van? - Jesszusom! Mekkora ribanc vagyok! Az előtt még azon tűnődtem, hogy mi lenne ha meghalna dugás közben, de ahogy a kezem a farkát markolja egyből felcsillantak szemeim. Az kellene, hogy érdekeljen, hogy megmarad-e, nem pedig az, hogy ilyen állapotban képes-e felállítani a farkát, vagy pedig szüksége van egy kis segítségre, mert csak egy szavába kerülne, hogy elé térdeljek.
- Most komolyan arra kérsz, hogy öltözzek fel? - Soha a büdös életben nem gondoltam volna, hogy Ben szájából egyszer ezt fogom hallani, ezért is hitetlenkedek ennyire. Nyilvánvalóan ha nem lenne kidekorálva akkor most legalább vagy már a harmadik pózban nyögnék, alatt vagy felette.
- Esetleg egy közös fürdő? - Ha arra beindulna akkor eljátszhatom neki a nagyon is segítőkész szexi ápolónőjét.
- Én már tudom, hogy hogyan fog lenni a továbbiakban. Legközelebb nem baszol át, ha továbbra is szeretnél a lábaim közé férkőzni. Ne akard, hogy mérges legyek rád és olyan dolgot tegyek, amit megbánnék. Csak, hogy tisztázzuk ez nem fenyegetés, ez figyelmeztetés volt részemről. - Mindezt képes voltam bájosan mosolyogva a tudtára adni.  
- Szóval kifogott rajtad a határidő. - Nem is faggatnám tovább a zűrős ügyeiről, van amiről jobb ha nem tudok. Valószínűleg ha nem a tanárom lenne, akkor is rá akadtam volna, vagy Ben rám, mert vonzom magamhoz a rossz fiúkat. Biztos van bennem egy mágnes, ezért történik mindig az, hogy olyan pasi mellett kötök ki, aki mellett nem kellene. Még jó, hogy ez vele csak üzlet, egy megállapodás, amit nem képes betartani, de majd teszek róla, hogy a továbbiakban állja a szavát.
- Megy még magadtól is a vetkőzés, vagy segítsek? - Nem kellene ezt tennem, akár le is léphetnék, de mégis maradtam. Szarul néz ki, most tényleg szüksége van valakire.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
49
Join date :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Re: Let me die, little girl... 27.06.14 14:56

– Igen kislány, a műszer használható állapotban van, viszont a testem többi része nem. – Ez pedig kifejezetten gátló tényező volt egy numera esetében, hogy pontosabban fogalmazva, valószínűleg kénytelen lettem volna lelökni magamról a fájdalom közepette, amit a tüdőmbe álló bordám okozna a hullámzás közepette – legyen az akár az ágyon vagy pedig állva, s bár a lábam közötti eszköz követelőzve meredt csinos kis feneke felé, kénytelen voltam nemet mondani, elvégre hiába hogy alkalomadtán nem bántam volna, hogy ha elvisz a kaszás, de a legtöbb alkalommal azért még is elvoltam a magam szar életével, mondván, hogy jó ez így, ennél szarabb már nem lehet – persze, mindig rájöttem, hogy de igen lehet, de nyilván kellett lennie egy pontnak, aminél rosszabb már tényleg nem lehetett.
Elhúztam a számat, mert komolyan gondolkozóba estem, hogy tényleg adni kellene-e rá bármilyen ruhát. Voltaképpen egyik sem volt túlságosan jó megoldás, mert ha felöltözik, akkor sem akartam volna kevésbé megerőszakolni.
– Nem. – Mondtam végül. – Inkább vetkőzz le, a zuhanyzóban különben sem ácsoroghatsz fehérneműben. – Addig is legalább a szemeimet szórakoztathattam, mert már csak a látvány is felért egyfajta örömforrással, legalább is számomra. Ez az alig húsz éves kis némber mindennel rendelkezett, amit egy nőben szerettem – illetve, szerettem volna, hogy ha létezett volna ilyen nő. Nem bántam volna, hogy ha néhány évvel idősebb lett volna és a kollégám lett volna, de így sem panaszkodhattam, elvégre... Miért is panaszkodtam volna?
Szórakozottan elmosolyodtam, ennél durvább fenyegetést is kaptam már életem során, nyilván nem ettől estem volna kétségbe és nem is tettem, helyette inkább jót mulattam rajta, s teljes mértékben ráhagytam, habár mi tagadás kíváncsi lettem volna, hogy ez a kiscica miként élezte volna rajtam a körmeit... Reméltem, hogy nem valami lányos hisztivel. De nem morfondíroztam tovább ezen, fölöslegesnek tűnt.
– Tudod, nagyon nagy fájdalmaim vannak, egy segítőkézre mindenképpen szükségem lenne – mondtam a fájdalomtól eltorzult arccal, ami mindössze természetesen csak színjátszás volt, különben sem az egyhelyben ácsorgás jelentette a gondot, hanem a mozgás, ugyan most lehet nem különösebben fájt a bordám, csak tompán lüktetett, de ha lehajoltam volna, akkor bizony valószínű, hogy ott is maradtam volna. – Na, gyere kislány. – Amint felállt nem szalasztottam el irányt mutatni a fürdő szoba felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Let me die, little girl... 06.07.14 23:17

Jobb lett volna lelépni miután megláttam milyen használhatatlan, de valamiért mégis itt maradtam vele. Talán most jött ki rajtam az empátia, szar dolog lehet egyedül lenni ilyen állapotban. Persze Ben is egy szar alak alapjáraton, önző pöcs, mindig csak magára gondol, ezért nincs vele senki, aki most ápolgatná.
- Ennél lehangolóbb hírt nem is tudtál volna mondani. - Hiába vagyok szexi és hiába is állna fel a szerszáma már csak a látványomtól is, azért mégsem kockáztathatom meg, hogy azért murdeljon meg, mert nem bírtam magammal. Nincs mit tenni, be kell érnem most azzal, hogy várnom kell egészen addig míg Ben használható állapotban nem lesz. Viszont ha végre a lábadozási időszakának, azután én fogom megkínozni. Nem nagyon csak annyira, hogy ráeszméljen arra, hogy én nem vagyok olyan, mint a többi nőcske, akiket eddig kefélgetett.
- Sosem hittem volna, hogy úgy fogunk együtt zuhanyozni, hogy abban nem lesz semmi élvezet sem. - Most leginkább úgy érzem magam, mintha ápolónő lennék, Ben pedig az öreg betegem, aki nekem kell megfürdenem, annyi plusszal, hogy én is meztelenül állok be mellé a zuhanyzóba.
- Tényleg ennyire fáj, vagy csak rájátszol? - Most kénytelen vagyok jó kislány lenni, ezért engedelmesen követtem egészen a fürdőig. Először a köntösét segítettem le, majd azután szép lassan mindentől megszabadítottam.
- Nem ártana ha megnézetnéd magad egy orvossal, mert ez nagyon csúnya. - Nem is gondoltam volna, hogy tényleg ennyire nagy a baj, de az oldala eléggé szép foltos lett, persze nem mondhatom meg neki, hogy mit tegyen, elég nagy fiú már ahhoz, hogy felfogja az ilyennel nem kellene játszania.
- Minél hamarabb essünk túl ezen.  - Ezért meg is engedtem a vizet arra várva, hogy Ben beálljon a tusolóba, hogy csatlakozni tudjak hozzá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
49
Join date :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Re: Let me die, little girl... 09.07.14 14:56

Komoran felvontam a szemöldökömet, végül még is mosolyra húztam az ajkaimat, mert voltaképpen tetszett a kialakult helyzet, annak ellenére, hogy tulajdonképpen lövésem sem volt arról, hogy még is miként történhetett ez, de persze mint ahogyan máskor ezen most sem akartam tortúráztatni az agyamat, mert maga a tudat, hogy volt egy külön bejáratú ápolónőm, akinek ez nem is volt a kötelessége – ráadásul mindennek a tetejében piszkosul jól nézett ki, nem úgy mint a legutóbbi nő a kórházban, aki éppen hogy csak kifért azon a rohadt ajtón. Szerencsére nem akadt fent, így meg bírtam állni, hogy ne röhögjem el magamat, más különben valószínű lefordultam volna az ágyról.
– Gondolom, ha azt mondom, hogy pár hét és minden teljesen rendben fog működni, nem vígasztal. – Esélyes volt, hogy nem, de nem mintha ez különösebben kellett volna, hogy számítson. Elvégre, ha ennyire unatkozik és szórakoztatni akarja magát, bármikor találhat egy olyan pasast, aki kielégíti, ha ennyire szüksége van erre. Különösebben még csak illegetnie sem kell magát, hogy összeszedjen valami istenverte jöttmentet...
Ismételten csak egy szemöldök felvonással reagáltam kijelentésére. Túlságosan előre szaladt az ítélkezésbe, csöppet sem szerény véleményem szerint, mert ez egyáltalán nem azt jelentette, hogy nem lesz szórakoztató az együtt zuhanyzás.
– Nem szükséges itt lenned – világosítottam fel morogva. Valóban nem értettem, hogy tulajdonképpen mi a faszomat keresett még itt, de erre továbbra sem kerestem a válaszokat. Közöttünk nem volt több csak szex, bizonyos kölcsönös alapokon, amivel mindkettőnk jól jár.
– Mi tagadás, egy kicsit szeretek néha túlzásokba esni – vontam hanyagul vállat, de persze ettől függetlenül rohadtul fájt. Ha átment volna rajtam egy úthenger az sokkal kellemesebb lett volna, mert abba legalább tényleg belepusztultam volna, de ebbe...? Ez egyelőre csak fájt, akármit is csináltam. Nem tehettem hirtelen mozdulatot, mert mintha még tovább repedt volna a bordám, az éles fájdalom pedig bizony kegyetlen volt, összeszorított foggal voltam kénytelen eltűrni.
– Tetszik, hogy te vetkőztetsz – vigyorodtam el pofátlanul. Rohadtul élveztem, hogy még csak a kisujjamat sem kell mozdítanom, mert ő mindent megcsinált helyettem.
Érdektelenül pillantottam le az oldalamra, miközben magamban megállapítottam, hogy ezért ennél már volt valamivel durvább. Most legalább az arcom valamelyest megúszta, egy kék foltot és egy felrepedt szájat leszámítva nem különösebben sérültem, csak éppen rohadtul fájt.
Amint minden átkozott ruha lekerült rólam beálltam a zuhany alá, miközben őt is magammal húztam, nem foglalkozva azzal, hogy a fehérneműje még rajta volt. Mielőtt bármit is reagálhatott volna, ujjaimat becsúsztattam a vászon anyag rejtekébe és lassan kezdtem el mozgatni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Let me die, little girl... 10.07.14 5:16

Azért jöttem ide, hogy keféljek egy jót, de nagyon úgy néz ki, hogy kielégületlenül fogok távozni. Nagy kár, pedig kedvem lett volna néhány új pózt kipróbálni vele. Talán majd legközelebb.
- Nem, ez valójában nem vigasztal, de gondolom téged sem. - Vajon egy efféle alak, aki mindig csak a farka után lohol meddig képes kibírni szex nélkül? Mert azaz igazság, hogy róla bármit képes vagyok feltételezni, még azt is, hogy magányos éjszakáin pornót nézve bizony kiveri magának, ha éppen nem talál kedvére való dugható nőt. Szar érzés lehet, hogy itt vagyok a lakásán, szinte bármire készen, erre sajnos nem igazán tud mit kezdeni velem. Szívás.
- Mit gondolsz a nyelved használható állapotban van? - Mert azt megtudom érteni, hogy nem akar ilyen állapotban intenzív mozgást végezni, de talán a nyelvével jobb kedvre tudna deríteni.
- Azt hiszed nem vagyok tisztában ezzel? Ennek ellenére mégis itt vagyok, talán azért mert nincs jobb dolgom, talán azért mert ezzel is hátsószándékom lenne, vagy talán azért mert jó látni, hogy szenvedsz. - Nehezemre is esett volna kimondani, hogy leginkább azért vagyok itt, hogy önzetlenül segítsek neki, jelenleg tényleg csak ezért maradtam, de talán a jövőben az orra alá tudom dörgölni, hogy megtegyen nekem bizonyos dolgokat.
- Nem foglak sajnálni, ezért nem kell túlzásokba esned, biztosan megérdemelted amit kaptál. - Sőt, talán még jól is járt, mert az is szinte biztos, hogy egy feldühödött nő sokkal nagyobb pusztításra lett volna képes. Valójában azt is csodálom, hogy nem az egyik cafkája verette meg valakivel, de persze ami késik az nem múlik.
- Azért nehogy elkényelmesedj, nem kell hozzászoknod ehhez a bánásmódhoz. - Leginkább azért mert én azt jobban szeretem, ha engem vetkőztetnek, most mégis valahogy fehérneműben találtam magam mellette a zuhany alatt.
- Oh, tanár úr ennek még nem jött el az ideje. - Azért mégis csak értékelem, hogy még ilyen állapotban is ezen jár az esze, persze neki mikor nem?
- Különben is... - Húzódtam el tőle. - Neked van szükséged egy kis ápolásra, csak élvezd. - Nem pont így képzeltem el a közös zuhanyzásunkat, de ebből mégis mi baja lehetne? Letérdeltem elé, hogy végre kezelésbe vegyem, neki tényleg csak annyi dolga van, hogy megfeledkezzen a fájdalmairól míg számmal és nyelvemmel játszadozok szerszámán.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
49
Join date :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Re: Let me die, little girl... 13.07.14 17:20

Igaza volt, rohadtul nem vigasztalt, mert az a pár hét maga lesz a tömény erőfeszítés. Szex nélkül nem élet, az élet. Legalább is én ezt vallottam. Ha nem is minden napra szereztem egy nőt – vagy fizettem érte – akkor is valamilyen úton módon, de meg kellett oldanom –, ilyenkor szerencsére előtudtam venni az internetről kalózkodással letöltött kis gyűjteményemet és a hosszú lista közül válogatni, míg rá nem találtam a megfelelőre, ezt követően pedig egyszerű dolgom volt, elvégre a jobb vagy éppen a bal markom mindig a kezem ügyében volt. Tehát nő nélkül nem szenvedtem hiányt. De amikor már el volt törve vagy megrepedve egy két csontom, az már egészen már volt, mert ott már bizony le kellett mondanom bizonyos dolgokról, amelyekről normális körülmények között soha nem tettem volna le, mert akkor éreztem volna magamat igazán bődületes baromnak, bár mi tagadás, így is egy farok voltam.
– Kíváncsi vagy rá, hogy mennyire? – Vigyorodtam el fél oldalasan. Erre határozottan vevő lettem volna, ha már más nem is történhetett most, egy kis orálissal még belefért, legalább is elméletben ezzel nem kellett volna, hogy gond legyen.
Elmosolyodtam, de nem mondtam egyáltalán semmit sem, merthogy most már egyáltalán nem bántam, hogy itt volt. Meg különben is, határozottan a segítségemre volt. Ki gondolta volna, hogy a kislány ilyen bájos és már majdnem kedves is tud lenni, hogy ha egy kissé megerőlteti magát? Ez meglepetésként ért. Főként az, hogy tulajdonképpen valamennyire még én is megkedveltem, bár szép is lett volna, hogy ha nem... Jó kis segge volt. Észbontóan dögös volt. Mellesleg jól lehetett vele szórakozni.
– Nem mondom, hogy nem érdemeltem meg, de lehettek volna finomabbak is. – Elvégre nem nagy dologról volt szó, mivel nem embert kellett becsempészni, hanem gyógyszereket, amiket még be sem vezettek. Drogot volt a legnehezebb, mivel azok az átkozott dögök többnyire megtalálták. Utána jött az ember. Tiltott gyógyszert nem volt nagy feladat elrejteni, mindössze a megfelelő embert kellett megtalálni, de még az is elbaszta, amiért én szoptam.
Egy kicsit sem tiltakoztam a kényeztetés ellen. Neki dőltem a hideg csempének. Az ilyesfajta ápolást egyáltalán nem esett nehezemre élvezni. Már csak hogy előttem térdelt kiverte most a biztosítékot. Már lassan egy hete nem voltam nővel és ez a fajta hiány bizony most éreztette eredményét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Let me die, little girl... 16.07.14 6:57

Előtte is rossz kislány voltam, de valahogy vele érzem magam igazán rossznak, Benjamin nagyon rossz hatással van rám, mégis ki hitte volna, hogy rossznak lenni ilyen élvezetes fog lenni?
- Nagyon kíváncsi vagyok rá. - Szegénykémnek fájdalmai vannak, de attól még tegyük fel, hogy felfekszek az asztalra széttett lábbakkal, Ben meg egyszerűen leül az egyik székre és voilá a desszert tálalva. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell, hiába közhelyes mondás attól még igaz.
- Elképzelni sem tudod, hogy mennyire vagyok kíváncsi, talán ha végre összeszeded magad, akkor megtapasztalhatod azt, hogy mi is keltette fel annyira a kíváncsiságomat, mert nem lenne olyan, amire képes lennél nemet mondani. - Túl fiatal vagyok még ahhoz, hogy elmondhassam már mindent kipróbáltam, de ez neki csak jó hír, először is azért mert ez azt jelenti, hogy mindig vannak olyan dolgok, amiket ki akarok próbálni, másodszor pedig azért mert ezeket a bizonyos dolgokat vele szeretném letesztelni. Mikor nincs szétverve akkor jó tesztalanynak bizonyul, ha pedig már az egyességünk megköveteli a szexet is, akkor legyen kellemes, egyben hasznos is mindkettőnk számára. Az már biztos, hogy év végére én fogok lenni a kedvenc tanítványa.
- Azt hittem durván szereted. - Csak cukkolni szeretném, attól hogy ilyen ramaty állapotban van még nem jelenti azt, hogy feltétlen kedvesnek kell lennem vele, sőt én inkább egészen máshogy vagyok kedves hozzá. Melyik férfi ne szeretné látni, hogy egy szexi nő előtte térdel miközben a farkát szopja? Tőlem jobb ápolónője most nem is lehetne, most szépen leápolom mielőtt ténylegesen ápolgatnám.
- Más félholtra veretné magát ha tudná, hogy efféle ápolás lenne a jutalma. - Nevetve egyenesedtem fel miközben kézfejemmel megtöröltem számat.
- Remélem sejted, hogy semmit sem teszek pusztán szívességből. - A körülményekre való tekintettel adok neki haladékot, de sosem szerettem csak adni, azért kapni mégis csak élvezetesebb. Ha pedig Ben felépül akkor bepótolhatja az elmaradását, de addig is nyomtam tenyerembe a tusfürdőjéből majd szépen lassan kezdtem két kézzel kenegetni a mellkasát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
49
Join date :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Re: Let me die, little girl... 11.08.14 0:03

Akárhogyan is, de határozottan bírtam a kislány bevállalós stílusát, annak ellenére, hogy még fiatal volt sokkal több mindent engedett meg magának és bár ez az esetek többségében rohadtul idegesített, jelen helyzetben inkább szórakoztatónak bizonyult, valószínűleg azért, mert éppen eléggé dögös volt ahhoz, hogy ne feltétlenül csak arra figyeljek, amit mond, hanem a tekintetem nyugodtan elkalandozzon rajta, mert volt mit felkínálnia – szerencsémre a drágalátos teremtő, akinek most még a seggét is megcsókoltam volna minden felszereléssel ellátta, amire egy nehézbombázónak volt szüksége, talán még többel is, ami amúgy kurvára nem volt fair, különösen nem velem szemben, de itt jött a kérdés: még is ki vagyok én, hogy olyan ellen tiltakozzak, ami már előttem van? Más helyzetben rohadtul pipa lennék – konkrétan, ha egy gazdag, ronda pasas lenne, akinek az izzadságszaga az egész házban érződik. Na, az tényleg nem lett volna fair! Én koromhoz képest egész jól tartottam magam. Ráadásul nem voltam tipikus jó fiú sem, már csak azért is, mert mégis csak egy gimnazista lányt kefélgettem.
– Ez esetben más idióta – jegyeztem meg. Egyetlen egy nőért sem verettem volna magam félholtra, még Pamela Anderson húsz évvel ezelőtti testéért sem; na jó, azt talán fontolóra  vettem volna, de mivel nem voltam önkínzó hajlamú, így inkább elvetettem volna az ötletet és a kevés pénzemet inkább elcsaptam volna egy olcsóbb minőségű prostiért meg egy borzalmas, de szívható cigarettáért – meg azért az alkoholt se felejtsük el, elvégre a legszebb halál cigivel a számban, farkam a prostiban és közben mindvégig vidám dolgokat láttam volna, tehát valószínűleg a kaszás rózsaszínbe jött volna. Ez nekem megtette volna.
– Az esetedben ez egyáltalán nem meglepő, alig várom, hogy végre használható állapotban legyek. – Gyűlöltem az egyoldalú dolgokat. Persze, azért nem mondom azt, hogy az ajándék szopás az ne lenne baromi jó, de akkor egy deszka is megtette volna lyukkal. Nem voltam éppen egy adakozó természetű. Legalább is az év 364 napjában egyáltalán nem számítottam annak, a maradékban pedig puszta véletlenségből tettem jó dolgokat, de az is csak szex-szel kapcsolatos dolog lehetett.
– Baszki, óvatosan, ez fáj! – Ujjaimat csakhamar a fájó bordáimra tapasztottam, amint egy kicsit jobban megnyomta. – Remélem azért ápolónak nem akarsz menni, különben a betegek valószínűleg szörnyet halnának.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Let me die, little girl... 11.08.14 5:08

Apakomplexusom lenne? Ki tudja? Az is lehet, hogy csak egyszerűen az idősebb hapsikhoz vonzódok. Ez logikus. Az idősebbek tapasztaltabbak és ami a legfontosabb, hogy már felnőttek, szóval nem viselkednek olyan gyerekesen, mint a korombeliek. Benjamin vonz, van valami megmagyarázhatatlan a kisugárzása, van egyfajta sármja, ami arra késztet, hogy még a szokásostól is rosszabb legyek. Róla már az első pillanattól kezdve tudtam, hogy az a tipikus rossz fiú, de ebben csak akkor lettem biztos, mikor végre felhagyott a süket dumával és végre gerincre vágott.
- Mondja ezt egy olyan idióta, akit péppé vertek. – Most meg kellett volna tapsolnom a hatás kedvéért, de majd legközelebb. Nem! Igazság szerint Ben meg sem érdemli, hogy megtapsikoljam, hacsak nem a teljesítményért kell elismerően összeveregetni tenyereimet.
- Szó szerint használni foglak, amint használható állapotban leszel.  – Mármint tisztában vagyok azzal, hogy rajta kívül is létezik még a világon férfi, sőt bármelyik szívesen megdugna, de vele mégis annyira más, izgalmasabb, tiltottabb, bűnösebb érzés lenni, na meg arról sem lehet megfeledkezni, hogy nagyon is bele szokott adni mindent, hogy hangosan nyögjek az élvezettől.
- Úgy rinyálsz, mint egy kis kurva. - Próbáltam óvatos lenni, de még sosem csináltam ilyen "beteggondozást" a tus alatt állva tusfürdővel kenegetve, még senkit sem ápolgattam így, de ezek szerint más fajta ápoláshoz sokkal jobban értek.
- Ápolónő biztos nem leszek. Beérem azzal is most jelen pillanatban, hogy a történelem tanárom szeretője lehetek. - Nem is olyan rossz, élvezetes ez az alku. Aztán ki tudja mit hoz még a jövő, talán a későbbiekben is valaki szeretője leszek, aki biztosítja az előrébb jutásomat, mert dolgozni azt nem szeretnék. Aki úgy néz ki, mint én, annak még a kisujját sem kellene megmozdítani.
- Elég volt ennyi a fürdésből. - Még a végén teljesen kiázunk és nem szeretném ha az ujjbegyeim szottyadt krumplira hasonlítanának. Nem vártam meg mi lesz a reakciója, egyből elzártam a csapot.
- Hm, most jön a szexi törölközős jelenet. - A legközelebb lévő törölközőt megragadtam, majd próbáltam az előzőnél óvatosabb lenni, ahogy meztelen testéről próbáltam felitatni a vízcseppeket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
49
Join date :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Re: Let me die, little girl... 12.08.14 0:59

Az emberek beteg állatnak gondolják azokat a pasasokat, akik egy olyan kislányt kefélgetnek, aki tulajdonképpen a lányuk is lehetett volna – egészen pontosan a normálisak, az olyan megzápult agyúak, akik közé mostanra én is tartoztam ezt egészen átlagosnak tartottam, elvégre csak keféltünk – a szexben pedig nem volt semmi rossz, elvégre nem feleségül akartam venni ezt a kis csitrit, mert akkor már én is egy oltalári nagy vadbaromnak tartottam volna magam. Volt egy pont, ahol már valószínűleg én magamat adtam volna fel, merthogy kislányokat rontok meg – habár liliomtipró még így is simán lettem volna, így hatalmas nagy mákom volt, hogy a mai fiatalok, már tizenkét évesen túl vannak azon, hogy neked nunid, nekem meg kukim van... Ergo használják is azt, amit az emberek többsége előszeretettel csinált. De még csak egy rohadt pedofilnak sem nevezhettem volna magamat, mert akkor nyolc éves kislányokat kukkoltam volna távcsővel a kezemben és arra recskáztam volna, de azért ilyen mélyre még én se süllyedtem le.
– Remélem, a gondolataid között olyanok is szerepelnek, hogy kikötözöl az ágyhoz és a farkamról eszed le a tejszínhabos epret, bár fordítva se lenne ellenemre – gondolkoztam hangosan, miközben a szokásos vigyor ült ki a pofámra. A rohadt életbe is, de az ilyen gondolatokat az ő jelen létében kár volt megtartanom és ezért is rohadtul kedveltem. Nem kellett szégyenkeznem. A legtöbb nő sok dolgot csak pénzért tett meg, én meg egy sóher vén fasz voltam. A puszta charme-om pedig nem elég sok mindenre, maximum egy szimpla gyors menetre.
– Naná, hogy úgy óbégatok, ezzel a lendülettel akár ki is belezhettek volna. – Átkozottul fájt. – A farkammal olyan finoman tudsz bánni, ezzel miért nem? – Mordultam fel és őszintén szólva a hírtelen jött fájdalomtól gyakorlatilag csillagokat és fekete pontocskákat láttam magam előtt táncolni. Nem éppen egy bíztató jel volt, de továbbra sem állt szándékomban kórházba menni, mert ezt nem lehet egy szimpla "legurultam a lépcsőn" szöveggel kimagyarázni, sokkal inkább egy olyannal, hogy "zuhantam két emeletet és néhány faszfej baseball ütővel oldalba bökdösött, de csak úgy finom baráti simogatásokkal". Ez utóbbi nyilván hitelesebb lett volna.
– Szeretőnek nem vagy utolsó, az fix – értettem vele egyet, határozottan jó irányt választott volna, ha ilyen távlatokban gondolkozott volna.
Egyet értettem vele, kiszálltunk a zuhany alól és hagytam, hogy megtörölgessen. Rohadtul szórakoztató volt, hogy még ezzel sem kellett foglalkoznom. Kiskirálynak éreztem magamat.
– Remélem ezért nem bánod, ha felveszek egy gatyát – a mögötte lévő szekrényre mutattam. – Megoldom egyedül is, mire kimegyek, kérlek, kerítsd elő a cigimet. Valahol kint megtalálod... – Lövésem sem volt, hogy hova tettem... valahol biztos megvolt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Let me die, little girl... 13.08.14 10:22

Akármilyen hihetetlenül is hangzik, de nekem ennél a tejszínhabos nyalakodástól sokkal elvetemültebb gondolataim vannak. Ki hinné? Nem sokan mondanák meg rólam, hogy bizony nem vagyok olyan ártatlan, mint amilyennek tűnni szoktam. Minek legyek jó kislány? Rossznak lenni sokkal élvezetesebb.
- Kettőnk közül te leszel az, aki nyalni fog. - Nem utasítanám vissza egy kis tejszínhabbal való szórakozást, de még szép, hogy úgy sokkal jobban a tetszésemre van az ötlet, hogy ha Ben lenne az, aki rólam nyalná le, pontosabban bizonyos testrészeimről. Eddig én voltam kettőnk közül az, aki merte használni a száját, s nyelvét, most rajta van a sor. Egy kis orális szexel mindig fel lehet vidítani, főleg ha úgy tud a nyelvével is bánni, mint ahogy a farkával.
- Talán azért bánok a farkaddal olyan óvatosan mert még később is akarom, hogy működjön. - Alsó ajkamba haraptam, miután egy újabb pillantást vetettem az említett testrészére. Eléggé méretes a farka ahhoz, hogy még élvezzük egymás társaságát egészen addig, míg ennek a tanévnek vége nincs.
- Bocs, szánt szándékkal nem akartam fájdalmat okozni. - Próbáltam cuki tekintetemmel meglágyítani a szívét, habár jól tudom, hogy nála inkább más módszerekkel érnék el bármit is. Próbáltam óvatos lenni, de fogalmam sincs arról, hogy mégis hogyan kellene úgy hozzá nyúlnom, hogy ne okozzak neki fájdalmat.
- Csak ennyi? Nem vagyok szeretőnek utolsó? - Azért ennél sokkal többre számítottam. Nem azt mondom, hogy ódákat kellene zengenie arról, hogy milyen jó velem kúrni, de azért tény, hogy nagyobb lelkesedésre számítottam. Elnézem neki, tekintve, hogy most nagyon pocsékul van.
- Nem bánom, de a nudizás sincs az ellenemre. - Nevettem el magam, miután ledobtam a törölközőt és kiriszáltam a formás hátsómat a fürdőből. Mintha csak otthon lennék, úgy sétáltam be a hálószobájába, hogy a szekrényből kivegyek egy inget, amit magamra kaphatok. Néhány gombot begomboltam, miközben tekintetemmel Ben cigijét kerestem. Bingó! Megtaláltam, kivettem belőle egy szálat, majd rágyújtottam. Ledobtam a dobozt az asztalra, miután jól esően fújtam ki a füstöt.
- Baszki, élsz még? - Kényelmesen kiterültem a kanapén, annak reményében, hogy még Ben nem dobta fel a talpát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
49
Join date :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Re: Let me die, little girl... 15.08.14 20:50

Felhúztam a szemöldökömet.
Reméltem, hogy nem azt várja el tőlem, hogy mindenféle bájologós szarsággal nyaljam a seggét, mert azt várhatja, különben is tisztában lehetett volna azzal, hogy életem során vele volt mindeddig a legjobb a szex – alighanem a legjobb és feltételeztem, hogy a jövőben nem lesz ehhez hasonló sem, meg aztán nem is éreztem szükségét, hogy az egekig magasztaljam, elvégre nem volt sem a barátnőm, sem a feleségem, de még csak egy komolyabb személy szem az életemben. Kölcsönös, mindkettőnknek kedvező bizniszt csináltunk. Ő nem bukik meg év végén, én pedig cserébe végre normális kielégülést kapok. Nem állt szándékomban ezen a kapcsolaton változtatni. Mi értelme lett volna? Ez így mindkettőnknek jó volt, legalább is nagyon úgy tűnt, mindenesetre én jól éreztem magamat ebben a formában. Nem kellett kötődnöm hozzá, nem várhatott el semmit, mert a szexpartnert leszámítva nem volt több nekem és valószínűsítem, hogy ez fordítva is pontosan így volt.
– Tisztában vagy azzal amúgy is, hogy szabadidőmet szívesen ütöm el veled, szóval fölösleges lenne fényeznem téged, főként hogy tisztában vagy magaddal. – Mondtam végül. Egy sértett kislánnyal nem tudtam volna semmit sem kezdeni, így ennyit úgy döntöttem, hogy mégis csak hozzá fűzök.
– Sejtettem. – Morogtam utána, miután már kisétált a helyiségből. A kislány tagadhatatlanul szemérmetlen volt, és amíg odébb sétált nyugodtan legeltettem rajta a tekintetemet. Annak ellenére, hogy össze voltam verve, a testem még reagált a látottakra... Piszok mázlistának éreztem magamat, nem kell taglalnom ismételten, hogy miért.
– Nem, már megdöglöttem – szóltam ki miközben mihamarabb igyekeztem felküszködni magamra a nadrágomat. A küszködni amúgy finom kifejezés volt, igazából kínszenvedés volt minden mozdulat, így nem is csoda, hogy ha lelohadt a kedvem a déli területeken.
Alighogy kisétáltam a fürdőszobából fülemet megütötte a telefonom csörgése. Odabicegtem a szekrényhez, majd megnéztem ki az.
– A faszomba – káromkodtam el magamat a név láttán. Ő volt az, aki nem sokkal ezelőtt összeveretett, nagyon úgy tűnt viszont, hogy ismételten szüksége van a segítségemre, így hát felvettem, miközben intettem a kislánynak, hogy maradjon csöndben. Ezek a pasasok nem szarakodtak, nem érdekelte őket, hogy a feleségem vagy egyáltalán ismerősöm, bárkivel szóba álltam volna és az illető meg is tudott volna valamit, kinyírták volna. A pasas közölte velem, hogy nemsokára a lakásomon lesznek, amennyire az lehetséges tegyek rendet, ha csak nem akarok megfulladni a saját retkemben. Röviden tömören összefoglalta az utasításokat, aztán szó nélkül lerakta.
– Most el kell menned, ha életben akarsz maradni – felkaptam a kabátját, majd felette állva odanyújtottam neki. – Komolyan beszélek, ne most kezdj el cseszekedni. – Ez részemről egyfajta kérésnek számított. Nem állt szándékomban komolyabb bajba keverni őt. A fejét sem szívesen láttam volna egy zsákban, külön a testétől.
– Nem mondom még egyszer, kislány! Tünés!

köszöntem a játékot, még találkozunk Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Let me die, little girl...

Vissza az elejére Go down

Let me die, little girl...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Nagy Fenyves
» Uroniko étterem
» Az akadémia mögötti kis erdőség
» Rebekah Mikaelson - The Girl, Who Loved Too Esily
» [Event] Tükörkép

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Benjamin McCraig legénylakása-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához