welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Yesterday at 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Fekete csillagok - Freya & Marcus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?
Freya N. Bosworth
Hozzászólások száma :
183
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Fekete csillagok - Freya & Marcus 23.08.14 12:55Marcus & Freya


Bele kellene tudnom abba törődni, hogy nekünk sosem fog lenni az a megszokott nagybácsi, unokahúg kapcsolatunk, ezért a szokásos programokról is lemondhatok. Mondanám, hogy hiányzik, de amit nem ismerünk, tapasztalunk az nem tud hiányozni.
- Nem akarok hálátlannak tűnni, de talán másmilyen programot kellene szervezned. Mondjuk olyat, amiben nem az a cél, hogy apámat bosszantsd fel, mert azzal csak azt éred el, hogy nagyon sokáig itt fogom maradni nálad, ezt pedig te sem akarhatod, ugye? - Eddig még sosem bosszantottam fel ennyire aput, hiszen egészen eddig még sosem volt senki sem, akitől ennyire tiltani szeretett volna. Most, hogy itt vagyok a bácsikámnál az pedig pláne kicsapta nála a biztosítékot.
- Csak akkor lenne erőszak, ha ellen akarnék állni. - Ez valahogy kicsúszott, de már már nagyon is megbántam. Attól, hogy csak mi ketten vagyunk a házában nem jelenti azt, hogy bármi megtörténhetne. Na jó, tényleg bármi megtörténhetne, de nem kellene, hogy olyan történjen, amit meg is bánnék, leszámítva a másnaposságot, ha tovább így folytatom az ivást.
- Nekem számít, hogy mit hiszel. Szóval? - Talán jobb lenne nem tudni, de ha már ennyire bele folytunk ebbe a témába, akkor ne hallgasson el előlem semmit sem. Ha azt gondolja hazudok neki, akkor azt is akarom tudni, hogy miért hiszi azt.
- Ezért is lettünk ennyire elcseszettek. - Ezen akarva, akaratlanul is, de felnevettem. Nem is olyan régen még azt hittem, hogy normális a családom, de ez csak látszat volt. Mindig is sejtettem, hogy valami lappang a háttérben, hát most kiderült, hogy igazam volt.
- Nyugi, ha megiszok még néhány pohárka whiskyt akkor biztosan hagylak aludni. - Leginkább azért mert úgy kiütöm magam, hogy erőm sem lenne arra, hogy zavarni tudjam. Nem hinném, hogy a legokosabb dolog lenne nála lerészegednem, de egy ilyen este után most nagyon is jól esik az ital.
- Nem fogsz levinni a pincébe, sőt még holnap reggelre is élni fogok. Szóval mit szólnál ahhoz, ha elütnénk valamivel az időt? - Nekem mindegy mit csinálunk, ha gondolja továbbra is iszogassunk csak, de valahogy annak sosem szokott jó vége lenni ha két felnőtt alkohol mámorban úszva be van zárva, pláne úgy, hogy rajtam mindössze két ruhadarab van, ami a pizsamám, rajta pedig már csak az alsója.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Marcus Finn Redford
Hozzászólások száma :
217
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
36TémanyitásTárgy: Re: Fekete csillagok - Freya & Marcus 25.08.14 20:41

- Alapszinten nem lenne semmi értelme, legfeljebb annyi, hogy megkeserítsük egymás életét, ami nekem elég is lenne, de mi mindketten rühelleni fogjuk egymást mindig, mert az érzés, hogy elvettek tőlünk valamit, amikor még szükségünk lett volna rá az nem fog elmúlni. Nekem pedig nincs semmi kedvem ehhez jó képet vágni. Nekem az apám kellett volna, de tíz év múlva a semmiből egy bátyó. Most már szarok az egészre... Élem az életem egyedül és meglepően jó. - Szóval, mindenki lenyugodhat a picsába. Nem fogok bosszút esküdni, hogy pokollá tegyem a bátyám életét, még ha élvezném is, akkor sem, mert csak egy idióta hisz abban, hogy azzal bármit is visszafog kani, mert nem, soha a büdös életben, de addig az ember jó sok egekbe kiáltó hibát és fatális marhaságot követhet el.
- Nem akarnál? Nocsak, ez újdonság... - Nem tudtam megállni, hogy ne kérdezzek vissza. Nagy valószínűséggel, ahogy neki kicsúszott a száján ez a nem kívánt megjegyzés, úgy nekem is a kérdés. Szóval, mégis csak hazudik a húgi, valamiben biztosan, nekem pedig egyre inkább az az érzésem, hogy egyre közelebb járok ahhoz, hogy rájöjjek mégis miben.
- Tudom, hogy hazudsz. Pontosabban nem hazudsz a szó szó szoros értelmében, csak épp valamiről nagyon azt akarod, hogy senki se szerezzen tudomást. Ez pedig valahogy mindig arról merül fel a felszínre, ha a szexről esik szó. - Ebben már az a furcsaság, hogy a múltkor nagyon is merészen ledobott magáról mindent egy aktkép erejéig, amit én nagyon nem akartam megrajzolni neki, de aztán nem igen maradt más választásom. - Szóval, leszbikus vagy biszexuális vagy mi? Egyáltalán akarjam tudni a választ?
- Mert előbb kifogsz dőlni a piától? Én nem leitatni akarlak, nincs is rá okom, de nem tudom nem figyelembe venni ennek a pozitív oldalát. - Erről már igazán nem tehetek. Mindketten tudjuk, hogy mennyire feltud bosszantani, amikor megfeledkezik azokról a bizonyos határvonalakról.
- Telihold van. Én ilyenkor többnyire a tetőtéren szoktam ugyanezt csinálni a csillagos ég alatt. Elég jól hangzik? - Édes kettesben... Milyen... Mindjárt felfordul a gyomrom.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Freya N. Bosworth
Hozzászólások száma :
183
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Fekete csillagok - Freya & Marcus 26.08.14 2:00Marcus & Freya


Sosem fogom megérteni, hogy drága apám és nagybácsim miért ilyen ellenségesek egymással, holott egyikük sem nevezhető hibásnak a történtek szempontjából. Sőt! Mindketten ugyan olyan áldozatnak mondhatóak, hiszen egyikük sem tudott a másik létezéséről, ahogy arról sem, hogy az apjuknak kettős élete volt már több évtizede. Mindkettőjüket meglepetésként érte a dolog. Engem pedig pláne meglepett.
- Néha irigyelni tudom a hozzáállásodat. - Mindig azt hangoztatja, hogy jó neki egyedül és milyen jól meg van így is, ez tényleg igaz lenne? Néha én is jobban örülnék ha nem lenne családom, mert sok macerától megkímélve lennék, de azért az ünnepeket rossz lehet egyedül tölteni.
- Nem azt mondtam, hogy nem ellenkeznék. Muszáj kiforgatnod a szavaimat és úgy beállítani ezt az egészet, mintha csak arra vágynék, hogy lefeküdj velem? - Egyrészt fúj, másrészt a bácsikám, viszont bűn ha a nagybácsim ilyen jól néz ki. Nem is lenne ennyi mocskos gondolatom vele kapcsolatban, ha nem lenne ilyen eszméletlenül jó pasi.
- Nem is gondoltál még arra, hogy azért mert veled kínos a szexről beszélni? - Pláne úgy, hogy még érintetlen vagyok, de ehhez neki semmi köze sincs, szóval biztosan nem fogom beavatni ebbe a kis lényegtelen részletbe.
- Úgy nézek ki, mint egy leszbikus? - Ezen nevetnem kellett. - Hetero vagyok, csak hogy ezt tisztázzuk. - Még az ellenkező nemmel sem volt semmiféle testi kapcsolatom, nem hogy a saját nememmel.
- Nem is kell leitatnod, iszok én magamtól is. - Egy ilyen este után tényleg rám fér. Most inkább bele sem akarok gondolni, hogy mi fog rám várni ha haza megyek, de remélem addigra lecsillapodnak az otthoni kedélyek, más különben kellene találnom magamnak egy állandó szállást, mert nem lehetek innentől kezdve mindig itt.
- Mégis mire várunk még? - Megragadtam az üveg nyakát, hogy magammal vigyem, ha tényleg a tetőtéren szeretné tovább folytatni az iszogatást. Igazság szerint nem is hangzik ez olyan rosszul.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Marcus Finn Redford
Hozzászólások száma :
217
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
36TémanyitásTárgy: Re: Fekete csillagok - Freya & Marcus 26.08.14 9:58

- Nem tudlak rá megtanítani. Azt neked kell tudni, hogy szükséged van-e másokra vagy nincs senkire sem. - Engem azt hiszem inkább az utóbbi jellemezne. Hiába is próbál meg velem valami egészen mást elhitetni, attól még nem fog sikerülni. Bizonyára valami olyasféle merénylettel szeretni győzedelmeskedni ebben a harcban, hogy nekem be kellene látnom, hogy vele nagyon is jól érzem magam és még nekem is kell valaki, mint minden embernek, de ez csak időpocsékolás. Egyébként is, nálam még sosem nyertek a gyengéd érzelmek.
- Lássuk be Te pontosan azt mondtad, még ha csak kicsúszott a szádon, akkor is... Én nem forgattam ki semmit. Épp csak zavarba hoztalak. Szarul bírod. Legalábbis a legtöbb nőhöz viszonyítva. - Érthető, hogy még mindig a legjobb védekezés a támadás, csakhogy most nincs igaza, én pedig nem vagyok bűnös. Azt mondta idézem: " Csak akkor lenne erőszak, ha ellen akarnék állni. " Ezt mégis hogyan kellett volna másképp értelmeznem?
- Azért mert férfi vagyok? Akkor neked nem lehet könnyű... - Ahhoz eléggé rövid ideje van tisztában azzal, hogy a nagybátyja vagyok, hogy emiatt már feszélyezve is érezze magát a közelemben, ha felmerül beszélgetés közben a szex. Kezdjük inkább onnan, hogy ez az egész ismerjük meg egymást jobban dolgot Ő erőltette annyira, hogy még képes volt betörni is hozzám.
- Akkor inkább biszexuálisnak néznélek, amivel nincs is semmi probléma, ha egy nőről van szó. Ezt nevezik édes életnek, ha élvezni tudod mindkét oldalt, de akkor visszaszívom. Akkor viszont piszkosul nehéz lehet a bugyidba férkőzni, ha egyből azonnal támadsz. - Ha nem tudnám azt kellene gondolnom, hogy... Úgy gondolkodik a szexről, mint valami véres rémes szörnyetegről.
- Fél pillanat. - Odafent azért valamivel hűvösebb lehet, így inkább gyorsan visszakaptam magamra legalább a nadrágomat és már indultam is fel a tetőtérre, ahol nem zavartatva magam feküdtem hanyatt felhúzva az egyik lábam.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Freya N. Bosworth
Hozzászólások száma :
183
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Fekete csillagok - Freya & Marcus 26.08.14 20:01Marcus & Freya


Szóval akkor te azt hiszed, hogy nincs szükséged senkire sem? - Mert ha így van, akkor helytálló az állításom, miszerint a bácsikám magányos farkas lenne. Neki abból áll a másokkal való kapcsolata, hogy felszedi a nőket, akikkel elszórakozik, persze semmi komolyra ne gondoljunk, ezek pusztán csak kalandok. De vajon ennyi elég neki? Sosem érezte azt, hogy szüksége van arra, hogy kötődjön valakihez? Eddig is tudtam, hogy a férfiak bonyolultak, de Marcus bácsi eddig a legbonyolultabb hím egyed, akivel eddig találkoztam.
- Oh Jézusom! Nem akarok lefeküdni veled, akárhogy is nézzük azért mégis csak a bácsikám vagy. - Mármint mondjuk, hogy az, jobban gondolva mostoha bácsikám, hogy ha van ilyen. Ezek után felmerül bennem a kérdés, hogy ha vele lennék vérfertőzést követnék-e el? Basszus! Ilyenre még gondolnom sem kellene, sőt nem is szabadna.
- Leginkább azért mert a bácsikám vagy. - Egy szóval sem mondtam azt, hogy nekem annyira könnyű lenne. Valójában néhány dolog az átlaghoz képest nagyon is nehezen megy. Példának okárért még nem tudtam senkit sem olyan közel engedni magamhoz, hogy megtörténjen, aminek meg kell történnie. Ennyire erővel, ha továbbra is így folytatom akár elvonulhatnék apácának is.
- Nem vonzódok a nőkhöz. Nem, mintha annyira sok közöd lenne a szexuális hovatartozásomhoz. Bocs, hogy kiábrándítalak és ilyen unalmas vagyok, de száz százalékig hetero vagyok. - Legalább is azt hiszem, mert attól, hogy még ártatlan vagyok megnézem a jó pasikat és vonzalmat csak a férfi nem iránt érzek.
- Oh! Elrontottad a látványt! - Kedvemre való volt, amit láttam, sőt néztem volna tovább is, még akkor is ha kissé fura ez a szitu.
- Szóval ez az első közös programunk? Whisky vedelés a tetőn? - Miután helyet foglaltam felé fordulva kérdezősködtem, majd újból bele kortyoltam a poharamba. Legalább az alkohol melegítsen, ha már idekint kezd lehűlni a levegő és nem vagyok éppenséggel túl öltözve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Marcus Finn Redford
Hozzászólások száma :
217
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
36TémanyitásTárgy: Re: Fekete csillagok - Freya & Marcus 26.08.14 22:38

- Nehéz elfogadni, igaz? - Pláne, hogy a kicsike annyira komolyan vette ezt a kapcsolatépítő tréninget, hogy már kezdte elvetni a sulykot vele, átlépett bizonyos határokat, ami a részemről nem volt megengedett, de ha ezentúl szófogadó lesz és hajlandó lesz követni bizonyos szabályokat és nem megy folyton az idegeimre esetleg akkor én is hajlandó leszek néha nem megfeledkezni róla.
- Áh szóval, de attól még, hogy az unokahúgom vagy, ha elmész előttem nézhetem végig a feneked vagy ahogy ringatod a csípőd, vagy azt sem volna szabad? - Már hónapok óta tisztában vagyunk ezzel a nagybácsi unokahúg kapcsolattal, ami engem nem túlságosan dobott fel, sőt már mondhatni, hogy az újdonság varázsa is elmúlt. Nem akartam nagybácsi lenni. Nem áll jól nekem. Az unokahúgomnak sem hiányoztam. Nem kértük, hogy szerepet kapjunk egymás életében.
- Biztosan nem vagy ferde hajlamú? - Nem tudtam megállni nevetés nélkül, így ki is tört belőlem. - Nem vagyok valami járatos ebben az új szerepben. Szóval, fogalmam sincs ilyenkor mit kellene mondani, de még nem akadt dolgom olyan nővel, akinek a szexről beszélni olyan volt, mintha egy véres kést tartottam volna fel felé. - Talán azt is lazábban fogadta volna, ha lecipelem a pincébe azzal a szándékkal, hogy megakarom ölni. Nem nagyon tudok kiigazodni rajta. Eddig nem is akartam, most pedig már nem tudok. Azt akarjam tudni, hogy mi lehet ennek az oka? Mert ebben a dologban nagyon is eltaszít, máskor pedig arra próbál rávenni, hogy akarjam megismerni.
- Akkor meg azt kellene mondanom, hogy úgy beszélsz, mint aki még soha életében nem élt át egy mindent elsöprő extázist. Ha unalmas a szex, Te is az leszel. - Hogy miért közelítek meg mindent a szexről? Ez roppant egyszerű. Mert férfiból vagyok. Talán kissé erős mindent a szexhez kapcsolni, de attól még lehet igazam. - Húsz éves vagy. Így ez eléggé nehezen lenne elképzelhető...
- Ezt valahogy nem tudom elhinni. - De ha mégis valóban annyira ünnepontó cselekedet volt a részemről, hogy visszahúztam a nadrágomat mégis mi tartja vissza, hogy ismét levegye rólam?
- A csillagfényes égbolt alatt... Hányingert keltő. Megkaphatom? - Nyúltam közben az üvegért, hogy addig is amíg iszom eltereljem a gondolataimat más irányba.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Freya N. Bosworth
Hozzászólások száma :
183
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Fekete csillagok - Freya & Marcus 27.08.14 0:04Marcus & Freya


Kérdésére mindössze vissza fogott bólogatással feleltem. Ezt tényleg nehéz elfogadni. Alapjába véve az ember társas lény, kell mindenkinek egy társ, akiben megbízhat, akit szerethet, aki viszont szereti. Persze Marcus nagyon is azon van, hogy azt a látszatot keltsem, hogy neki nincsenek érzelmei, vagyis eddig ezt szűrtem le az eddigiekből, de jól tudom, hogy mindenkinek vannak érzései, még ha nem is hajlandóak bevallani.
- Még jó, hogy azt sem volna szabad! – Rémisztő bele gondolni, hogy tényleg a fenekemet stíröli mikor háttal vagyok neki. Már a tudat is eléggé zavarba ejtő volt, hogy akkor is ezt tette, mikor lefelé másztam az ereszen a szobámból.
- Örülök, hogy ezen ilyen jól szórakozol, de biztosan nem vagyok ferde hajlamú. – Vagyis legalább eddig még nem vettem észre magamon. Nincsenek szokatlan vágyaim, ahogy semmiféle vágyam sincs a női nem iránt. Sőt, még mindig várom azt a férfit, aki megdobogtatja a szívemet, majd leszedi rólam az alsóneműmet.
- Ez csak azért lehet, mert kínosnak érzem azt, hogy veled efféle témákat boncolgassak, ugye ez érthető? – Még mindig azon az elven vagyok, hogy a bácsikámmal több, mint kínos, zavarba ejtő a testiségről beszélgetni. Valójában nem is látom ennek értelmét.
- Esetleg lehetséges lenne, hogy ne mindig szexes hasonlattal állj elő? Kezdem magam nem is kicsit kínosan érezni. – Még szép, hogy nem fogom elmondani neki ennek a valódi okát. Belőle simán kinézem, hogy körbe is röhögne, ha megtudná rólam, hogy ártatlan vagyok.
- Mégis mi volt ebben annyira hihetetlen? - Valamiért nem jöttem zavarba attól, hogy majdnem meztelen teste látványában gyönyörködhettem, még ha tudtam is, hogy ettől még több búja gondolat fogja elhomályosítani elmémet. Józanul kellene gondolkoznom, de a whisky segít a gátlásaim leküzdésében és abban, hogy efféle dolgokat közöljek vele, amiket jobb lenne magamban tartani.
- Te hozakodtál elő azzal, hogy jöjjünk ki. - Ezért csak is magát hibáztathatja. Ami pedig a whiskys üveget illeti jó kislány módjára felé nyújtottam, ha egy kicsit nyújtózkodik akkor el is éri, csak nem akartam a közvetlen közelébe letelepedni, mégis jobb tartani a távolságot.
- Szóval ide szoktad felhozni a gyanútlan áldozataidat, vagy eddig csak engem ért az a hatalmas megtiszteltetés, hogy itt lehetek? - Konkrétan azokra a nőkre gondolok, akik reggel meztelenül ébrednek az ágyába, ezért is érhető, hogy most nem magamra céloztam. Feltehetőleg én is az ágyában fogok ébredni, de remélhetőleg nem fogunk úgy az üveg aljára nézni, hogy meztelenül ébredjek mellette.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Marcus Finn Redford
Hozzászólások száma :
217
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
36TémanyitásTárgy: Re: Fekete csillagok - Freya & Marcus 30.08.14 20:03

- Nem tudod megtiltani, ez van. Fogadd el... Vagyis az neked még nem nagyon megy, de majd beletanulsz előbb-utóbb. - Reményeim szerint nem velem fogja megtanulni, mert pocsék tanár lennék. Egyáltalán nincs türelmem, azaz néha akad, csak épp ritkább, mint a fehér holló és eléggé múlandó is, de felteszem, hogy néha még egy taknyos kis kölyök se tudna olyan kiválóan bosszantani, mint az unokahúgom. Sóval, elgondolkodtató, ha nem viselkedik jól inkább lecserélném egy vinnyogó takonypócra, akinek legalább ellehet dugítani édességgel.
- Ezt jó tudni. Mert olyan kínos lenni, ha előbb észrevettem volna, mint a szüleid, pedig velük élsz, hozzám meg csak azért jössz, hogy az idegeim húzzad. - Több szempontból is kínos lenne. De egy biztos. Nem ítélném el a másságáért, ellenkezőleg... Onnantól, hogy ez kiderülne, vagyis rájönnék nem az egyedüli nem normális egyéniség lennék a családban, mert be kell vallanom ez a poszt már rettenetesen unalmas, csöppet sem szórakoztat.
- Ráfoghatjuk... Ezek szerint nálatok elmaradt a szülői felvilágosítás, vagy akkor fülig rákvörös voltál? - Nem mintha rám tartozna, de akkor had feszegessem már én is a dolgokat, ha már a drága unokahúgim folyton az idegszálaimon táncikál, ennyi szórakozás nekem is jár, hogy látom, hogy nagyon is zavarban van, sőt annál is jobban.
- Fogalmam sincs. A nagy betűs élet a szex körül forog. inkább hozzá kellene szoknod. - Lassan kezdem magam Edward helyében érezni, ami elég különös, de azért még elviselhető, ameddig nem leszek apu, hanem csak Marcus vagy marcus bácsi.
- Mert ha épp nincs semmi jobb dolgom, akkor felszoktam jönni ide... Mondhatjuk, hogy ez amolyan művész dolog. Jót tesz. Kikapcsol. Te is kipróbálhatnád. - Elég csak hátradőlnie hozzá és egy kicsit lazítani, semmire sem gondolni, csak engedni a gondolatainkat sodródni. Hagyni, hogy nem mi irányítsunk.
- Fogd már be! - Félig-meddig felülve nyúltam felé az egyik karommal, hogy egy kis erővel a hátára döntsem. Egy, hogy ne beszéljen annyit. Kettő, ha már telihold- és csillagszemlére jöttünk fel, akkor lásson is belőlük valamit. Közösen szeretett volna csinálni valamit? Még ezt sikerült kicsikarnia belőlem.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Freya N. Bosworth
Hozzászólások száma :
183
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Fekete csillagok - Freya & Marcus 31.08.14 6:02Marcus & Freya


- Oh, a francba! Pedig úgy megtiltottam volna. - Igaza van, ez is az olyan dolgok közé tartózik, amit nem tudok megtiltani. Mert azt aztán tényleg nem mondhatom meg neki, hogy mit nézzen és mit nem. Egyébként is ha a hátsómat akarja nézni, akkor ez azt jelenti, hogy háttal állok neki és jó esetben észre sem veszem mikor tényleg a fenekemet szemléli.
- Na! Nem csak azért jövök ide. Sőt, sosem volt az a célom, hogy az idegeiden táncoljak, aztán valahogy mégis úgy alakult. - Nem feltett szándékom volt minden egyes alkalom során táncikálni az idegein, de... Nos, már mindketten tudjuk, hogy mi lett akkor. Néhányszor kitett már az ajtón, de semmi sem tántorított el attól, hogy vissza jöjjek. Fene se tudja, hogy valójában miért.
- Otthon nem szokás beszélgetni a szexről. Persze az alapokat már régen elmondták, de azóta nem bolygassuk ezt a témát. - Lényegében annyit közöltek vele, hogy hogyan lesz a gyerek és, hogy hogyan kell védekezni, de ezt már akkor tudtam, sőt ennél többet is. Mondjuk arról nem beszéltek, hogy miféle szexuális hova tartozások vannak, bizonyára azért, hogy nehogy kedvet kapjak egy kis kísérletezgetésre.
- Tipikus férfi gondolkozás. - A férfiak szerint forog a világ a szex körül, de a nők nézőpontja egészen más erről a témáról. Noha tapasztalatok híján vagyok még ezért úgy gondolom, hogy ezt a témát ennél jobban nem kellene feszegetni, mert végül kedvet kapok egy kis tapasztalat szerzéshez és úgy, hogy vele vagyok kettesben nagyon furán jönne ki a helyzet.
- Szóval most bele kóstolhatok a bácsikám szokásaiba. - Ki sem nézné belőle az ember, hogy tényleg egy művész veszett el benne, pedig a rajzai erről árulkodnak. Tehetséges. Akkor ez itt amolyan ihlet gyűjtő szentély lehet számára?
- Nehezedre esne szépen kérni? - Még szép, hogy nehezére esne. Pedig ha egy kérlek szócskát oda tudna mondani, akkor máris jobban engedelmeskednék. Ennek ellenére mégis hátra dőltem, csodálva az eget. Eddig észre sem vettem, hogy mennyi csillag van az égen, mintha innen nézve sokkal, de sokkal több lenne, mint egyébként.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Marcus Finn Redford
Hozzászólások száma :
217
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
36TémanyitásTárgy: Re: Fekete csillagok - Freya & Marcus 01.09.14 20:41

- Aztán kapcsoltál, hogy jó vagy benne? - Túlságosan is. Alapból a legtöbb nőnek nem kell több kettő percnél, hogy felidegesítsenek. Nos neki, ennek a kettő percnek a fele is elég. De kezdetnek megtenné, ha uralkodna azon a hajlamán, hogy engedély nélkül betörjön másokhoz, amíg azok a gyanútlan emberkék alszanak. Szóval, ez így startból kettő rossz pont. a második az a volt, hogy felkeltett. vagyis egyiknek se örültem túlságosan.
- Az nem volt ennyire kínos? - Ezen a nőn nem tudok kiigazodni. Pedig kezdtem már azt hinni, hogy fejlődésben vagyok, de Freya mindent összezavar. Kissé, nem is kissé furcsa a viselkedése. Olyan, mint egy rémült kis kölyök, aki fél az ágya alatt bujdosó valamitől. csak ez a valami most a szex. Szóval, neve is van.
- Mi ilyen kínos még? - Az is ilyen kínos, ha egy férfi inkább csak cselekedne és nem beszélne róla? Mert ha igen, akkor Edwardnak ez nagyon nem megy, de még a nőnek sem... De az is meglehet, hogy valakinek nagyon rossz tapasztalatai vannak. Erről fogalmam sincs. De ezt a történetet már inkább tényleg nem szeretném hallani.
- Na ne mond... Nem olyannak tűnsz, mint aki olyan sokat tudna a férfiakról. De azért köszönöm az értékelést. - Tény és való, hogy minden második férfia szívesebben gondolkodik a férfiasságával, mint az eszével. És persze vannak akik alaptermészetüktől fogva idióták. Ők nem is tudnának mással gondolkodni.
- Úgy is fogalmazhatunk. - Akár hiszi, akár nem, de senkivel se szoktam ezt csinálni, mivel a legtöbb nőnek be nem áll a szája. Én pedig nem azért jövök ide fel, hogy a szűnni nem akaró fecsegésüket hallgassam, hanem hogy egy kicsit kikapcsoljak.
- Dugulj el, kérlek... - Tényleg hoznom kellett volna fel magammal szigetelő szalagot, akkor legalább biztosítva lenne a csönd és a nyugalom. Nem cseverészni hoztam fel ide magammal. Megakart ismerni. Ez is én vagyok. viszont, ha fent is szeretne maradni velem, akkor befogja. Sőt, ha eldugulna végre, akkor a lényeget is észrevenné. Ebben a városban még csillagokat se lehet látni igazán a fények miatt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Freya N. Bosworth
Hozzászólások száma :
183
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Fekete csillagok - Freya & Marcus 02.09.14 0:21Marcus & Freya


- Haha. - Nevetésem nem az a szívből jövő volt. - Lényegében igen, rájöttem, hogy milyen profin megy ez nekem. - Akkor sem, sőt most sem az a célom, hogy idegesítsem. Arról pedig nem tehetek, hogy igesítőnek gondol, vagy hogy van olyan szokásom, ami nagyon is kicsapja nála a biztosítékot.
- De, még ennél is kínosabb volt. - Szexről vagy bármi olyanról, amihez a testiségnek is köze van arról kínos beszélni, pláne a szüleimmel, vagy a rokonaimmal. Oké, biztosan változni fog ez a helyzet, ha egy kicsikét jobban tapasztaltabb leszek majd ebben a témában. Akkor biztosan nem fogok ennyire feszengeni és attól tartani, ha efféle dolog merül fel, akkor kiderül a kis titkom.
- Mondjuk a tudat is legalább ennyire kínos, hogy a nagybácsim stíröli a hátsó felemet. - Vannak dolgok, amikről inkább jobb nem tudni, de hirtelen ez az egyetlen dolog jutott eszembe, ami számomra abban a bizonyos kínos kategóriában van.
- Sosem tudhatod, valójában mennyit is tudhatok a másik nemről. - Attól még, hogy nem volt egyik férfihoz sem úgy konkrétan közöm, attól még sok férfi barátom, ismerőm van, akiknek úgymond tanulmányozhattam a viselkedését. Talán félve, de mégis merem állítani, hogy ismerem a férfiakat.
- Nem hittem volna, hogy te olyan lennél, aki idefent gyönyörködik az égben. - Hál Istennek, hogy nem valami másmilyen szokását mutatta meg nekem. Mert mondjuk eléggé érdekes lenne, hogy ha elvitt volna magával egy sztriptíz bárba.
- Így már sokkal jobb. - Csak én érzem úgy, hogy nagyon is fejlődök közöttünk a nagybácsi unokahúg kapcsolat? Mert nekem nagyon is úgy tűnik, ahogy egymás mellett teljes megértésben gyönyörködünk a felettünk lévő égboltban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Fekete csillagok - Freya & Marcus

Vissza az elejére Go down

Fekete csillagok - Freya & Marcus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Lakónegyed :: Freya N. Bosworth lakása-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához