welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Benjamin Price
12.08.18 10:21
Graham & Hayley
Hayley Woodson
28.07.18 12:31
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Emily Hastings
 
Simon Whitlock
 
Benjamin Price
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Des & Cassy ~ forever?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Des & Cassy ~ forever? 11.08.14 1:43

Közelegnek azok a bizonyos napok, ezért úgy vélem, hogy annak is van köze jelenlegi hangulatomhoz, vagyis inkább annak, ahogy ingadozik a hangulatom. Néha még saját magamat is nehezemre esik elviselni, csodálom, hogy Desmond képes ilyenkor is türelmes lenni velem.
- Ma láttam egy öreg házaspárt... Azt gondolná az ember, hogy azért vannak még együtt mert még annyi év után is szeretik egymást, de rajtuk inkább az látszott, hogy azért vannak még mindig egymással, mert túl sok macerával járna elválni egymástól. - Ha majd évek múltán ránk néznek nem szeretném, hogy ugyan ezt gondolják rólunk. Azt akarom, hogy mindenkinek az első gondolata az legyen, hogy: de aranyosak azok a szerelmes nyugdíjasok.
- Akkor is szeretni fogsz, ha ráncos leszek és már az alakom is a múlté? - A tükör elé sétálva kezdtem el magam tanulmányozni, talán néha nagyon is hiú tudok lenni, de szeretem a fiatalságomat, azt hogy még ennyire feszes a bőröm.
- Kívánni fogsz ha a hasam tele lesz csíkokkal a terhesség miatt? - Egy kicsit előre szaladtam tudom, de a nem túl távoli jövőben még az is előfordulhat, hogy teherbe esek, tekintve hogy nem csak szökő évente egyszer gabalyodunk egymásba.
- Nem fogsz lecserélni egy fiatalabb nőre, ha már olyan öreg leszek, hogy a kezemen lévő bőr külön életet kezdene élni? - Felemeltem karomat, de még nem ereszkedett meg a bőröm, de néhány év és már én sem fogok ilyen feszes lenni. Noha együtt fogunk öregedni, azért a sors a férfiakhoz mégis csak kegyesebb ha az öregedésről van szó. Desmond húsz év múlva és szexi fog lenni és húsz év múlva és lesznek kis cafkák, akik a pénzéért nagyon tudnák szeretni. Én nem a bankszámláján lévő nullák végett akarok hozzá menni. Szeretem, de vajon húsz év múlva is szeretni fogjuk egymást?


ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 12.08.14 23:49

- Nem vagyok válóperes ügyvéd. Válási ügyekkel nem nagyon foglalkoznék. - Továbbra sem szeretnék... Mivel pedig nem tervek válni sem a közeljövőben, sem pedig a távoliban, így ez a dolog tárgytalan. Azt hiszem tudom miről is lenne szó... Tépelődik. De nem gondoltam, hogy ilyesmi a mi kapcsolatunkban is lesz. Pánik az esküvő miatt. Persze azt is tudom, hogy mivel feledtethetném el vele ezeket a buta gondolatokat, mert ez butaság. az az igazság, hogy vele egyáltalán soha nem akarok válásról beszélgetni. Megfogadtam, hogy csak egyszer fogok megnősülni, egyszer fogok örök hűséget és szerelmet fogadni valakinek. Ha pedig elhagy többé senki ujjára sem fogok jegygyűrűt felhúzni. Talán el kellene mondanom.
- Cassandra, mindig szeretni foglak. Csak téged akarlak szeretni. Most is és mindig. De nézd el nekem, hogy addig fogom kihasználni az alkalmamat és a fenekedre csapni olykor, ameddig megtehetem. De ez nem azt jelenti, hogy akkor már nem foglak szeretni, ha kevésbé leszel feszes. - Szemléltetésképp valóban a fenekére csaptam miközben a tükörhöz sétáltam a háta mögé, de utána persze egyből hozzá simultam, hogy gyengéden átölelhessem kezeimet összefonva a hasán.
- Jól jegyezd... Csak egyszer fogok megnősülni, egyszer fogok örök hűséget és szerelmet fogadni valakinek. Ha pedig elhagysz, akkor a pokolba a szerelemmel. Nem akarok mást szeretni. - Tudom, hogy soha meg sem próbáltam, de abban a pillanatban, hogy megpillantottam tudtam, hogy ezzel a nővel nekem végem. Azóta sem tudtam elengedni. Most pedig már nem is akarom soha. Azt akarom, hogy mindig az enyém legyen.
- Akkor csak még jobban foglak szeretni, ha ez egyáltalán lehetséges, mert az azt jelentené, ha apa vagyok. Én pedig szeretnék majd, vágyom rá, hogy egy napon apa legyek. - Nem akarom elhinni, hogy ez most egy komoly kérdés akart lenni... Kívánni fogom-e? Erre konkrétan nem válaszoltam, de helyette egy finom érzéki csókot nyomtam a vállára.
- Édesem, ennél már büszkébb tudok lenni, szerelmesebb nem, mert akkor már a szívemet is a kezedbe adnám. - Csókoltam meg ismét, de most az arcán. Én meg sem akarom hallani, amiket mond. Ezek lényegében természetes dolgok, de nekünk annyi időnk van még boldognak lenni. Hivatalosan csak most kezdődik a közös életünk...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 13.08.14 14:46

Azt hiszem túl nagy a nyomás rajtam és csak egyre nagyobb és nagyobb lesz, ahogy az esküvőnk napja közeledik. Ez komoly döntés, mert ez számomra egy egész életre szól. Ez nem olyan, hogy hozzá megyek ma és holnap elválok mert nem tetszik a házas élet. Mármint nem a házassággal van bajom, mert szeretnék a felesége lenni, mindössze engem is utol ért a házasság előtti pánik, de úgy hallottam, hogy ezen minden menyasszony átesik a nagy nap előtt.
- Szóval csak addig fogsz a fenekemre csapni, míg ilyen feszes? - Ahogy tényleg rá csapott elnevettem magam. Ez olyan abszurd, hogy ilyen miatt aggódok. Az öregedés az élet velejárója, semmit sem tehetek ellene, de akkor mégis miért aggódok ennyire azért, hogy már évek múltán lecserélne egy másik, fiatalabb nőre? Tudom őrültség.
- Sosem hagynálak el, még csak gondolnod sem kellene erre. - Ami kettőnk között van nem pusztán pillanatnyi fellángolás, ez tényleg őszinte, igaz szerelem. Számtalan alkalommal bebizonyítottuk egymásnak, hogy tényleg megérte egymásért küzdeni. Igaz eleinte nem mentek a dolgok zökkenőmentesen, de mára már nyíltan felvállaljuk, hogy mi egy pár vagyunk, sőt nem is olyan sokára Cassandra Drescher válik belőlem. Ennél többet nem is kívánhatnék, ennél többre nem is vágyok.
- Miért érzem úgy, hogy az a bizonyos nap nagyon is közel van már? - Talán még mindketten túl fiatalok vagyunk a gyermekvállaláshoz, de az már biztos, hogy a kicsi szerető családban nőne fel és mindent megkapna. Ami pedig minket illet, biztosan idővel bele fogunk rázódni a gyereknevelésbe, habár még azt sem tudom, hogy hogyan kell pelenkázni, de gondolom drága anyósom a segítségemre lenne ebben is. Arra viszont már most befizetnék, hogy Desmondot lássam pelust cserélni.
- Jobban szeretném ha a szíved a szexi mellkasodban maradna. - Fordultam vele szembe, hogy nadrágjába betűrt ingét szép lassan feljebb húzzam, majd apró tenyereim besiklottak inge alá, úgy élveztem tenyerem alatt kidomborodó kockáit.
- Nem is akarom elhinni, hogy ilyen tökéletes férjem van. Mondjuk úgy, hogy a hasizmod csak egy szexi ráadás, kellemes látnivaló. - Nem a külsejével fogott meg, előbb a személyisége volt ami vonzott benne, persze a külsejét sem lehetett figyelmen kívül hagyni. Szexi volt, szerintem még a térdem is bele remegett mikor először megpillantottan, az a magabiztos kisugárzása egyből hatott rám.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 14.08.14 21:26

- Bizony... De szerintem neked mindig ilyen eszméletlenül jó feneked lesz, még az anyukák közt is. Tulajdonképpen mi is váltotta ki belőled ezeket a gondolatokat? - Ezt mindenképp tudni szeretném. Az világos, hogy nagyon, nagyon közel van az esküvőnk napjára kitűzött időpont, de valaminek, akkor is történni kellett, ami elindította, felébresztette benne ezen gondolatokat, engem pedig pontosan az érdekelne, hogy mi volt az. Talán az az idős házaspár? Talán nincs is gaza. Egyszerűen csak bebeszéli magának, hogy már biztosan nem szeretik úgy egymást, mint hosszú évekkel ez előtt, úgy mint most mi. De mi mások vagyunk. Ezek vagyunk ki. Én pedig mindig szeretni fogom. Mindig.
- Neked pedig arra nem kellene gondolnod, hogy valamikor is megfogom gondolni magam. - Az, hogy egy pillanat töredéke alatt habarodtam bele, még egyáltalán nem azt jelenti... Egy élet is kevés lesz ahhoz, hogy szerethessem. Akkor mégis mennyi idő kellene ahhoz, hogy képes legyek már nem szeretni? Nincs annyi idő. Butaságokat beszél. Ennyi a magyarázat.
- Nem akarok idősen apuka lenni. Sőt, negyven évesen, ha egy mód van rá már a fiamat akarom kioktatni a nőkről. - Mondtam, miközben végig mosolyogtam, mint egy vadalma. Az a bizonyos nő már megvan, az enyém, akivel leakarom élni az életem. A következő lépcsőfok a családalapítás lenne a kis listámon.
- Téged nem tenne boldoggá egy napon egy kicsi mi? - Nem azt mondtam, hogy holnap, azt sem, hogy a jövő héten, vagy a jövő hónapban. ezt nem tudhatjuk. Nem tervezhetjük be. De nem szeretnék még tíz évet várni a baba projekttel. Nem járókerettel akarok részt venni a gyerekeink ballagásán.
- Hogy hallgathasd éjszakánként, amíg el nem alszol? - Őt az nyugtatja meg, ha hallgatja éjjelente a egyenletes szívverésem az mellkasomban, engem pedig az, ahogy hallgatom, ahogy csendben szuszog, miközben édesen alszik.
- Az én édes kicsi feleségem pedig olyan varázslatos és bűbájosan meseszép, hogy minden egyes nap meg kell bizonyosodnom róla, hogy nem álmodom a világom, hanem mindez tényleg az enyém. - De hogy nyomatékosítsam is, amit mondtam ajkai után kaptam, hogy mohón falni kezdjem őket, miközben még közelebb húztam magamhoz.
- Mindennél jobban szeretlek. Ész azt is szeretném, ha ezt az abszurd butaságot kivernéd a fejedből. - Tudom, hogy gyönyörű lesz. Meseszép, akár egy hercegnő. És az enyém. Most már mindig az enyém fog lenni, mert életem legrosszabb döntése, legnagyobb hiába lenne, ha valaha is hagynám elmenni, kisétálni az életemből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 15.08.14 10:44

Mindezt nem azért mondom neki, mert már nem akarom az esküvőt, mert arról szó sincs, hogy meggondoltam volna magam. Remélem nem is hiszi ezt, mindössze csak eluralkodott rajtam az esküvő előtti pánik. Tényleg csak erről van szó. Könnyebb lenne megszökni és úgy kimondani az igent, de így az a sok szempár ami minket fog lesni, minden lépésünket vizslatni, egy egészen kicsit ideges leszek ettől, elég csak rá gondolnom.
- Szóval szerinted én fogok lenni a legdögösebb anyuka? - Nekem még az is új, hogy anyának gondoljam magam, de nem sokára ezt a szerepet is kipróbálhatom, miután hozzá mentem. Cassandra Drescher, mint anyuka? Tudom, még kissé túl hamar van ahhoz, hogy ezzel a gondolattal játszadozzak.
- Nem is tudom, talán az idős házaspár, akik együtt boldogtalannak tűntek, vagy az esküvő előtti pánik, vagy mindkettő. - Nehéz lenne ezt megmondani, főleg úgy, hogy a nők gyakran ok nélkül is hajlamosak hisztizni, vagy nyomos gyanú nélkül féltékenykedni. Nálunk sosem lehet tudni, hogy mi váltja ki.
- Előbb öllek meg, mint hogy megbírnád magad gondolni. - Senki másé nem lehet már, igen tisztában vagyok azzal, hogy túlságosan kötődök hozzá, de erről szól a szerelem, nem? Viszont nem lennék képes soha sem bántani, még akkor sem ha elhagyna, mert akkor is még mindig annyira szeretném, hogy képtelen lennék arra, hogy megöljem.
- Szerinted engedném, hogy a fiúnkat kioktasd a nőkről? A mi adottságainkkal egyébként is minden nőt le fog majd venni a lábáról és még így is egy kis casanovát akarnál belőle nevelni? - Minden anyuka rémálma fog lenni, legalábbis a lányos anyukáké biztosan. Már most előre tudom, hogy olyan fiúnk lesz, aki elől minden anya próbálná óvni a lányát.
- De boldoggá tenne, de azt hittem, hogy ez már megbeszéltük. Én csak nem akarom elkapkodni, egy kicsit szeretném kiélvezni a friss házasok életét. Vagy te inkább azt szeretnéd, hogy az egy éves házassági évfordulónkra már hárman legyünk? - Önző volnék attól, hogy nem akarok egyből fejest ugrani a mély vízbe? Olyan fiatalok vagyunk még, bőven lesz még arra időnk, hogy családot alapítsunk.
- Ha nem hallanám akkor már el sem tudnék aludni. - Már annyira hozzá szoktam ahhoz, hogy éjszakánként hallhatom a szívverését, hogy biztosan nem lennék arra képes, hogy elaludjak, ha már nem hallhatnám. Valahogy mindig megnyugtat ha mellettem fekszik, vagyis félig meddig rajta fekhetek. Tudom néha hajlamos vagyok úgy oda simulni hozzá, hogy alig hagyom aludni.
- Csak a tiéd vagyok. - Ajkaira suttogva feleltem a csók után, miközben kezeim hasáról derekára vándoroltak.
- Mindennél jobban? Ez azt jelenti, hogy végre hajlandó leszel velem táncolni is? Nem ártana ha az esküvő előtt néhányszor elpróbálnánk. - Talán ez a legmegfelelőbb pillanat arra, hogy rávegyem egy kis táncikálásra. Azt szeretném, ha minden tökéletes lenne, nem akarok rögtönözni, habár azt sem mondta meg még eddig, hogy milyen számra fogunk táncolni, szóval ez is egy meglepetés fog lenni számomra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 22.08.14 22:14

- Az nem lehet, hogy csak Te láttad őket boldogtalanoknak, mert ideges vagy? Én nem fogom megengedni, hogy boldogtalan legyél mellettem. Hé, nálam jobban senki sem tudna szeretni ezen a kerek világon. Az én világom pedig tőled kerek. - Én nem tudhatom, nem láttam azt a bizonyos idős házaspárt, de azt majdnem biztosra veszem, hogy Cassandra most csak bebeszéli magának ezeket a dolgokat, hogy annyi év után biztosan boldogtalanok már. Én ötven év múlva is pontosan ugyanilyen boldog fogok lenni, ha szeretni fog, de ha lehetséges, akkor még boldogabb, mert az azt jelentené, hogy az életemnek volt értelme, mert megtanultam szeretni, törődni, gondoskodni, büszkének, apának lenni és mert viszont szerettek.
- Az életem legnagyobb hibáját követném el azzal, ha egyszer elhagynálak. De én mindig szeretni foglak. Csak egy bolond keresi tovább azt, ami a szeme előtt van... - Én ugyan nem kerestem, a sors valahogy mégis elém sodorta és a legjobb dolog, ami csak történhetett velem. Nekem pedig csak ennyi kellett ahhoz, hogy rádöbbenjek, hogy a tökéletes nő előttem áll, csak meg kell hódítanom. De először is magamnak kellett, akartam bebizonyítani, hogy megérdemlem, hogy az enyém legyen.
- Még szép. Az az én dolgom. Sőt, ha elég nagyfiú lesz már venni is fogok neki valamit, amibe jegyzetelhet. De az is lehet, hogy ráhagyom az enyémet. Több bejegyzést már nem szándékozom írni bele... - Az utolsó pedig több, mint egy éve már, hogy belekerült. Azóta maximum nosztalgia gyanánt került a kezembe. De még szép, hogy a fiamat ki fogom oktatni a nőkről. De nem csak arra fogom megtanítani hogyan legyen pofátlanul nagyravágyó, mégis mindig befutó, hanem arra is hogyan kell egy nővel jól bánni.
- Hát... Amennyire járatos vagyok az ilyesmiben a kis bogyóid még hónapokra előre is gondoskodni fognak arról, hogy ne ess teherbe, akkor is ha már nem szeded. De majd ezt is megbeszéljük, amikor kell. - Természetesen mondani fogom, ha már nem akarom, hogy szedje. De még kevésbé akarom hírét kelteni annak a köztudatban, hogy azért veszem el ilyen hamar, mert Cassandra terhes. Nem mintha lenne ennek bármi jelentősége is, hiszen már most is jegyben járunk. Az esküvőnknek pedig semmi köze ahhoz, hogy a menyasszonyom állapotos vagy sem. Én szeretném, ha már a személyi igazolványa Cassandra Drescher névre szólna.
- Sosem fogom megunni ezt hallani. - Az enyém és csakis az enyém és rövidesen az én feleségem fog lenni az én édes kicsi menyasszonyom.
- Mindennél jobban... - Közben, hogy ezt szavak nélkül be is bizonyítson már nyúltam is a távkapcsoló után, hogy elinduljon az a bizonyos dal, amire először táncolni fogunk az esküvőnk napján.

*-*


A hozzászólást Desmond Drescher összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 03.09.14 9:18-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 24.08.14 16:21

Talán nem is voltak boldogtalanok, lehet csak nekem tűnt úgy, mégis ránézésre nem úgy látszott, mintha még mindig annyira szeretnék egymást, mint régen. Én már csak reménykedni tudok abban, hogy idős koromra is ilyen erős érzelmi kötelék fog minket összekötni. Szeretni akarom, ma, holnap, mindörökké.
- Ideges két hete voltam... - Szóval az, ami már bennem tombol az több, mint holmi idegesség. Lassan, de biztosan közel állok a teljes idegösszeomláshoz. Szerencsém van azzal, hogy Desmond anyukája mindenben a segítségemre van, máskülönben már régen kényszerzubbonyba lennék zárva. Azt hiszem túlzottan maximalista vagyok és minden szabad percemet azzal töltöm, hogy az esküsünket tökéletessé tegyem.
- Ez jó, mondj még ilyen szépeket, hát ha egy kicsit lehiggadok. - Legalább is addig biztosan nem az előkészületeken fog járni az eszem, amíg a bókjaitól és szerelmi vallomásaitól olvadozok.
- Igazad van! Tényleg életed legnagyobb hibáját követnéd el. - Nem azt mondom, hogy engem nem lehet elhagyni, mert meg lehet próbálni - de persze szerencsés vagyok, mert ahhoz túlságosan szeret - de ha még el is hagyna valami, vagy valaki miatt, akkor is az emlékem mindig vele maradna. Mert engem nem lehet elfelejteni. Jelenleg elképzelhetetlennek tartom a magam részéről, hogy valaha is úgy döntenék nekem jobb lenne nélküle.
- Puszta kézzel ölnélek meg ha elő akarnád venni a kis fekete noteszedet, mert ugye abba a hódításaidat tartod számon. - Én voltam az utolsó nagy hódítása, ezek után pedig abba hagyta a kis noteszkájába való firkálást. Addig fogunk boldog házasságban élni, még ez így is fog maradni.
- Tudod én nem igazán szeretnék beszélni a gyerekvállalásról. Minek beszélni róla? - Mosolyom éppen annyira volt kacér, hogy megsejtse mire is gondolhatok. Van aki beszél róla és van, aki csinálja. Mi legyünk olyan házasok, akik nem fecsérlik az idejüket felesleges fecsegésre, mert mindketten tudjuk, hogy a baba projekt hogy is valósulhatna meg.
- Akkor megismétlem még egyszer: Csak a tiéd vagyok. - Testestül, lelkestül. Régebben elképzelhetetlennek tartottam, hogy valaha is mondanék bárkinek is ilyet, de azóta sok megtaláltam életem szerelmét és már nem tartom gyengeségnek, ha tudatom vele mennyire szeretem.
- Ez most komoly? - Felcsillanó szemekkel néztem fel rá, mikor meghallottam melyik szám kezdett el szólni. Egyik kezemet vállára simítottam, míg másikkal megfogtam a kezét, így alap táncállásban állva átadva neki az irányítást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 03.09.14 9:21

- Szépeket... Őrülten szeretlek, imádlak, kellesz nekem, az életem végéig akarlak,Te vagy a legjobb dolog az életemben, tőled vagyok az, aki mindig is lenni akartam. Jól csinálom? - Nem akarom, hogy ezen idegeskedjen. Így személyes feladatomnak érzem, hogy elfeledtessek vele mindent, elhessegessem minden olyan gondolatát, ami felelős a pánikért, hogy csak mi maradjunk. Én egy magabiztos határozott nőbe szerettem, sőt inkább őrültem bele. Visszaakarom Őt kapni.
- Én pedig nem fogok többé ekkorát hibázni. Nem engedlek elmenni. - Egyszer hagytam elmenni, még egyszer nem teszem. óriási hiba olt. A legnagyobb, amit eddig csak elkövethettem ebben az életben és el is követtem és pokolian megbántam még abban a pillanatban, de nem voltam képes félretenni a büszkeségemet és az önzőségemet. De most már semmi sem számít. Nekem csak az a fontos, hogy velem legyen, hogy együtt legyünk. Mert így vagyok boldog. Pont így,pont most.
- Legyen büszke a fiú... Sőt, azt is hozzáfogom tenni, hogy az én szememben akkortól nem lesz taknyos, hogy az utolsó bejegyzéshez ér. - Az ok rendkívül egyszerű. Az én utolsó bejegyzésem abban a bizonyos noteszben Cassandra Hemingway, aki néhány héten belül Cassandra Drescher lenni. Így az a legkevesebb, hogy elvárom a fiamtól is, hogy férfi legyen, ne csak egy fasz.
- Azért, mert kell? Mert szeretnék? Ez fontos. - De ugyanakkor nem akarom, hogy azt érezze siettetem ezzel a dologgal. Nyilvánvalóan az esküvő is nem csak váratlanul érte, de rengeteg kérdése volt és van, amit nem tud kinek feltenni, mert Lilyre, mint támaszra nem számíthat. Én sem az apámra, csak nekem már nincsen rá szükségem. Nem kell a támogatása. De kivárom azt a pillanatot, amikor mindketten előttünk fognak könyörögni a kórházban, hogy had láthassák az unokájukat. Mert az egy diadalmas pillanat lesz azért, mert én mindvégig tudtam, hogy ez fog történni, de nem érzem kötelességemnek, hogy helyre akarjam hozni ezt a kapcsolatot a szüleinkkel. Milyen szülő az, aki az egyetlen gyermeke boldogsága útjába áll a sajátjáért.
- Tetszik? A nászutunkat is megterveztem már. Ha jól számolom legalább három hétig távol leszünk. - Fiatal és gyönyörű és mindig szeretni fogom. Ez a dal mi vagyunk. Még nem áll közénk az a hatalmas szoknya, így ezt kihasználva húztam közelebb magamhoz. Érezni akarom az illatát egészen közelről, közben pedig lassan lépkedtünk a dallamra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 03.09.14 17:23

Ezek csak szavak, de Desmond szájából hallva tudom, hogy komolyan is gondolja azt, amit mond. Túl sok mindent éltünk mi már át ketten ahhoz, hogy hinni tudjak neki. Szeret, nekem csak ez a fontos. Én pedig azt is szeretem benne, ahogy szeret.
- Ennél jobban nem is lehetne. Valami ilyesmire számítsak az esküvői fogadalmadban is? – Hiába próbálja elterelni a figyelmemet az esküvőről, mikor gondolatban ismét előjön az esküvői mumusom. Igen, azért is vagyok még ideges, mert még az esküvői fogadalmamat sem írtam meg és még számtalan elintézendő dolog vár rám a nagy nappal kapcsolatban.
- Nem is mennék már el soha többé. Talán néhány órácskára külön akarnék lenni tőled mikor nagyon mérges lennék rád, de az is csak azért lenne, hogy dühösen ne vágjak a fejedhez semmit se meggondolatlanul. – Akár lehetne ez is egy amolyan házi szabály nálunk, aki dühös az elvonul. Így rengeteg veszekedést el lehetne kerülni.
- Kicsik, azt hiszem, hogy félreértettél. Nem arról van szó, hogy egyáltalán nem szeretnék erről a témáról beszélni, de ha csak beszélünk róla, akkor még egy ideig biztosan nem kell arra rájönnöd, hogy a melleim milyen nagyra nőhetnek, ha teherbe ejtesz. – Mosolyom valahol a pofátlan és sejtelmes kombinációja lehet most. Ami engem illet inkább gyakorlatban foglalkoznék ezzel a témával, mert csak úgy érhetünk el eredményt.
- Hogy tetszik-e? Imádom! – Semmi kétség sem lehet ahhoz, hogy tényleg Desmond a nekem való férj. Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy sosem fogom megbánni, hogy ki fogom majd mondani neki az igent.
- Három hétig tartó nászút? – Meglepetten pislogtam rá, hiszen azt sejtettem, hogy nagyon is tervezget már valamit, de azt nem gondoltam volna, hogy három hétre szóló nászútban lesz részünk. Ez már meglepett, de még a helyválasztásán hogy meg fogok lepődni, mert ugye nekem még fogalmam sincs arról, hogy hová fogunk menni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 04.09.14 12:49

- Ha megígéred, hogy nem fogod megszégyeníteni az Amerikai Egyesül Államok legnagyobb vizeit a könnyeiddel, akkor nem fogom vissza fogni magam a fogadalmammal kapcsolatban sem. - Tudom, hogy azok mind csak örömkönnyek a boldogságtól, de akkor sem akarom sírni látni az esküvőnkön. Gondolom nem kimondottan abból a célból van szükségünk mesterfodrászra- és kozmetikusra, hogy azután tíz perccel később minden odalegyen a könnyeitől. Szerintem Cassandra se örülne neki. Én pedig legalább azon az egy napon nem akarok hisztivel szembesülni. Ezt az örömet inkább aznap megadnám a koszorús lányoknak. Ami pedig a fogadalommal kapcsolatos be kellene vallanom, hogy még egy betű sincs meg belőle? De ez az az egy dolog, amivel kapcsolatban tudom, hogy nem lesznek problémáim. Van egy olyan érzésem, hogy könnyekre fakasztom az egész násznépet, ha már a kedvesem sem tudja megállni sírás nélkül.
- Én eddig is mindig ezt tettem. Te pedig a szemere vetetted, hogy amikor dühös vagyok midig magadra hagylak, minthogy megbeszélnénk, pedig pontosan azért hagylak magadra, hogy ne bántsalak. - Azaz ne rontsunk még jobban a helyzeten, mert ha összevesztünk, akkor már bántottam, jobban viszont nem akarom. Olyankor gondolkodási időre van szükségem. Talán ez így túl komolyan is hangzik, de kell egy kis egyedüllét ahhoz, hogy rendet tegyek a fejemben.
- Komolyan... - Ez most pontosan az a pillanat, amikor még nem teljes joggal, de annál pofátlanabbul méregetni kezdem. Én már most is őrültessen imádom minden egyes porcikáját, de valóban a terhessége alatt megfognak duzzadni a mellei...
- Te viszont abba még ezek szerint nem gondoltál bele, hogy nagy pocakkal nem fogsz tudni hozzám bújni. - Szóval a dolgok felfognak cserélődni. Én persze alig várom már, hogy mindezt végignézhessem, mert természetesen nem a mellei miatt fogjuk csinálni, az csak egy grátisz, aminek én nagyon is buzgón és lelkesen fogok örülni.
- Imádni fogod. - Na de persze előbb még tenni fogunk egy kis kitérőt, de neki erről igazán nem kell tudnia. Gyönyörű hely, csak mi ketten, együtt. Szerintem titkon már is megnyertem magamnak ezzel a hosszú idővel és még nem látott belőle semmit, legfeljebb pár prospektust, ha nagyon kíváncsi volt és körülnézett a dolgozó szobámban, bár azokat is inkább az irodámban tartom épp ebből a célból, hogy semmit se sejtsen meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 04.09.14 22:00

Ez olyan valami, amit még ha akarnék sem tudnék neki megígérni, mert már most biztos vagyok abban, hogy olyan szívhez szóló fog lenni a fogadalma, hogy sehogy sem bírom ki sírás nélkül. Az oltár előtt állva Desmondot hallgatva elő fog belőlem törni a sírás, de egyáltalán nem fogom bánni, mert örömömben fogok sírni.
- Ezt nem ígérhetem meg. - Nem is szeretnék neki olyan ígéreteket tenni, amit később képtelen lennék betartani. Meg fogok hatódni, de remélhetőleg nem fogom lesírni a sminkemet, majd előre szólok a sminkesnek, hogy vízálló sminket használjon.
- Tudom miért tetted, de akkor is olyan rossz volt látni, hogy kisétálsz az ajtón, olyankor mindig attól rettegek, hogy talán vissza sem akarsz jönni. - Eddig mindig vissza jött hozzám. Belátom tényleg jobb egy kicsit külön lenni olyankor, mikor mérgesek vagyunk egymásra, úgy legalább nem fajulnak el közöttünk még jobban a dolgok, de akkor is rossz, ha már annyira dühösek vagyunk egymásra, hogy teret kell adnunk a másiknak.
- Komolyan ennél is nagyobbak lesznek, de amekkora hasam fog lenni, lehet nem is lesz majd észrevehető a különbség. - Azért eléggé karcsú vagyok ahhoz, hogy már ha a harmadik hónapba nagyon is meglátszódjon rajtam, hogy állapotos vagyok. Bevallom félve várom a terhességet, mert a mellékhatásokat nagyon nem szeretném átélni, pedig már előre látom mennyire nehezen fogom bírni a reggeli rosszulléteket. Remélem nem fogom annyira rosszul bírni, hogy minden reggel a fürdőszobába görnyedjek és adjak ki magamból mindent, amit előző este megkívántam.
- Akkor kénytelen leszel te hozzám bújni. Előre szólok, hogy a hormonok miatt biztosan hisztisebb leszek és talán egy egészen kicsit kibírhatatlan is fogok lenni. - Jól tudja milyen vagyok hisztisen és ha még ehhez társulni fog a terhesség alatti megnőtt hormon mennyiség, akkor... Nos, majd kiderül. Olyankor a nők mindig érzékenyebbek és mindenen képesek sírni. Nagyon remélem, hogy én nem fogok minden miatt könnyekre fakadni.
- Már most imádom. Három hét csak veled, nincs is olyan, ami ennél jobban hangozna. - Táncikálva még jobban hozzá bújtam, közben magamban jót mosolyogtam azon, hogy ezt már nagy pocakkal nem tehetem majd meg. Legalább néhány hónapig nem fogom azzal zargatni, hogy miért nem akar velem táncolni. De már előre látom, hogy belőle jó apuka fog válni, pláne akkor ha az első szülöttünk fiú lesz, ahogy szeretné.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 28.10.14 18:03

- Azon mi már túl lennénk. Annyira mi még nem tudunk összeveszni. Most pedig, hogy rövidesen Cassandra Drescher leszel azt jelenti, hogy mellőled nem akarok már elmenni. - Mert nincsen már hová. Vele vagyok boldog. Gondolni s akarok rá mi lenne velünk, velem nélküle, ha mégis csak sikerülne annyira összevesznünk, inkább azon fogok lenni, hogy ezt ne engedjem meg, mert tudom, hogy nélküle már soha semmi sem lenne olyan, mint vele. Én pedig Tőle vagyok az, aki. Egészen kezdem már megkedvelni a mostani önmagam. Nem akarok már lemondani róla. Amiről korábban azt gondoltam, hogy gyengévé tesz, attól lettem erősebb, biztosabb mindenben. Minden, amit akarok, amit elakarok érni. Bár ha velem van, akkor minden csakis másodlagos. Aljas módon tett a rabjává dacára annak, hogy nem tűnt többnek puszta őrültségnek... Talán el is ment az eszem, mert elérte, hogy mindennel és mindenkivel szembe szálljak, de egyedül már a nullától is kevesebb volnék.
- Cassandra, ezt azért n említsd meg túl sokszor, mert megesz a fene. - Én komolyan már alig várom. Oké. Nem vagyok idióta. Persze, hogy tudom, hogy a tejtől fognak megduzzadni a mellei, de attól még teles joggal táthatom a szám, nemde? Sőt, le sem fogok róla abban a kilenc hónapban. Az idegeire fogok menni. Előbb csodálhatom a még kerekebb melleit, azután pedig kezdhetek ismerkedni egy pocaklakóval. Szerintem jól megleszünk. Csak azzal már most tisztában vagyok, hogy nem szívesen fogom egyedül hagyni, abba viszont még kevésbé fogok belemenni, hogy anyu ideköltözzön ideiglenesen, mert Ő meg engem kergetne az őrületbe, de eléggé sokat fog itt lenni, mert úgy mégis csak nyugodtabb leszek. Gyorsabb az, ha van mellette valaki, akinek már van gyereke, tapasztaltabb... Én bármikor hazaérhetek tíz-tizenöt perc alatt, de nem biztos, hogy segíteni is tudok. Nem tudhatjuk mi a normális és mi nem.
- De alig várom, hogy elmesélhessem a kis pocaklakónknak, hogy apu meg apu mennyire várták már, akarták már, hogy apu egy álló hétig nem volt magánál... - Mert vagy részeg volt vagy másnapos, de mégis soha boldogabb mióta anyuval van.
- Sőt, még azt is ki kell találnom mivel terelem el a figyelmed arról, hogy miközben folyamatosan gömbölyödsz szép lassan egyre kevesebb ruhába fogsz beleférni, a legnagyobb sajnálatomra a kedvenc szexi ruhadarabjaimról is le kell mondanom, a cipőkről nem is beszélve. - Mert erősen kétlem, hogy a cipőibe is belefog majd férni. Szóval ha valamiért, akkor ezért nagyon fog hisztizni, de ugyanakkor melyik nő szeretne vásárolni? Mennyibe fog ez nekem megint fájni? Egy terhes nőnek mégis hogyan mondhatnék nemet arra, amit akar?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 29.10.14 9:47

Rengeteg minden szólt ellenünk, mégis még mindig együtt vagyunk és jobban szeretjük egymást, mint eddig valaha is. Az a sok rossz, amin együtt mentünk át, az még jobban össze hozott minket, erősebbé tette a kapcsolatunkat.
- Csak nekem olyan hihetetlen, hogy nem sokára Cassandra Drescher leszek? - A mi kapcsolatunk biztosan különleges. Mégis annak dacára, hogy hogyan indítottunk szerintem senki sem hitte volna el, hogy végül arra fogunk készülni, hogy elvegyen feleségül. Mostohatestvérek lettünk, majd nagyon sokáig egymás vérét szívtuk, s játszadoztunk egymással, majd végül engedtünk vágyainknak. Ki hitte volna, hogy nem csak egy kis futó kaland fog lenni, ami kettőnk között zajlik? Az igazság az lenne, hogy már az első pillanattól fogva éreztem iránta valamit, és úgy vélem, hogy ez elmondható részéről is.
- Szerinted mekkorák fognak lenni, úgy ekkora?  - Vagy tíz centire melleimhez tartottam el a kezemet, hogy demonstráljam mekkora méretre is gondolok, persze egy kicsit akarok csak gonosz lenni vele. Annyira, de annyira utálni fogom amiért imádni fogja a testem a terhesség alatt, amíg én feltehetőleg szenvedni fogok a rosszullétekről, s hisztizni amiért a kilók csak úgy felszaladnak majd rám. Ha terhes leszek, akkor biztosan oda fogok figyelni magamra, és arra is, amit eszek. Nem fogok semmit sem megtagadni a babától, amit meg fogok kívánni, azt meg is fogom enni, még ha sírva is fogom megtenni a kalóriák miatt.
- Szóval te már el is tervezted, hogy töménytelen mennyiségű whiskyvel fogod majd megünnepelni azt, ha várandós leszek? - Ez remek, akkor úgy néz ki, hogy legalább ugyan olyan rosszul fogja magát érezni, mint én, csak annyi különbséggel, hogy Desmond a másnaposságtól fog szenvedni, addig én a terhességemmel járó tünetektől. Mégis hogyan fogom kibírni kilenc hónapig? Az utolsó néhány hónap biztosan szenvedés lesz mindkettőnknek, hiszen az intimitás, ami olyan fontos számunkra azt el is kell felejtenünk. Biztosan nem fogom meggyőzni azzal, hogy bújjon hozzám - ha én már nem bírok hozzá a nagy hasamtól - mert az is ugyan olyan jó fog lenni, mintha szeretkeznénk. Mégis ki fogjuk bírni, mert ki kell a kis örökösünk érdekében.
- Most tényleg muszáj volt felhozni, hogy a ruháimról és a cipőimről is le kell majd mondanom? Na és neked miről kell majd lemondanod? - Fájó pontra tapintott, ezért is próbáltam arra célozgatni, hogy bizony akkor leginkább a farkas pózt fogjuk gyakorolni. Akármennyire is fájni fog, de kénytelen leszek lemondani először a magassarkúimról, először is azért mert biztosan be fog dagadni a lábam, bokám, másodszor pedig nem akarok véletlenül megbotlani és elesni. De az is biztos, hogy a szexi fehérneműim sem fognak jók lenni rám, ahogy a kedvenc ruháimról is lemondhatok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 29.10.14 16:24

- Édesem, Te most hergelni akarsz? - Mert nem tudok nem gondolni egyből a szexmentes hónapokra is. Ha abban a néhány hónapban nem fogok megörülni, akkor bármit képes vagyok kibírni, de soha többé öt szexmentes hónap, mert ha jól tudom, akkor onnantól tabu a szex, hogy a baba megmozdul, az pedig valahol a negyedik és ötödik hónap közt esedékes.
- Mert tájékoztatásképp azt biztosan tudom, hogy a nők a terhesség első hónapjaiban a szex terén is kívánósabbak, szóval úgy bánj most vele, hogy akarni fogod Te még nagyon sokszor leszaggatni rólam akár az ingemet, akár mindent. - Biztos forrásból tudom, hogy az állapotos nők szex iránti vágya is felfokozódik az első hónapokban, szóval nem csak az ételek iránt lesz nagyobb az étvágya, hanem utánam is... Bárhol, bármikor a ház szegletében. Tehát ha nagyon akarom megmutathatom milyen az, amikor egy férfinak nincs kedve kefélni. Hihetetlen, ugye? Az is az lenne, ha épp akkor kezdenék fejfájós lenni, amikor Cassandra majd megveszik pár huncut pillanatért.
- De... Fél évig sziklaszilárd alapokon álló indokom és mentségem lesz arra, hogy miért nem tudok a szemedbe nézni, azért a melleid szinte már követelik maguknak a tekintetem. Sőt, tovább is. Addig amíg szoptatsz biztosan. - Így nézve akár már most azonnal nekilátnék a babaprojektnek, de előbb legyen csak az a kicsi feleségem. Az esküvő meg a nászutunk után pedig szép lassan, sorjában rátérhetünk a családalapításra és mindenre, amire csak vágytunk ebben az életben, mert mindent megakarok adni nekik. A baba pedig csak boldogabbá fog tenni minket. Ettől még semmiről sem kell lemondanunk. Természetesen mindketten szeretnénk kihasználni a húszas éveinket, mert kétségtelenül ezek a legjobb éveink. Élvezni akarom az életet és most végre mindenem megvan hozzá. Mindent megkaptam, amit akartam. Most már csak nekem kell megtennem és megadnom mindent, hogy egy napon kicsi Cassandra és kicsi én is büszkék legyenek rám.
- Nem egészen. Ha kifogyunk a whiskyből a nagy ünneplés közepette, akkor bármivel, ami a bárszekrényben megtalálható. Először fordulna elő... De az, hogy apa lehetek a második legjobb dolog, ami csak történhetne velem. Ezt pedig meg kell ünnepelni. - Sikeres vagyok. Van egy gyönyörű menyasszonyom. Egy éven belül apa lehetek. Azt hiszem nekem nincs is másra szükségem. minden, amit csak kívánhatnék már az enyém.
- Arról, amiről még sosem kellett. Sőt, még azt is ki kell találnom hogyan fogok néha napján nemet mondani egy kismamának. - Erről még fogalmam sincs. De ha a pillanatnyi elkeseredését, amikor ráébred, hogy egy újabb, újabb és újabb ruhadarabjába nem fér bele minden alkalommal vásárlásba akarja fojtani, akkor előbb-utóbb azt is meg kell tanulnom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 01.11.14 8:40

Nem válaszoltam kérdésére, csupán a megszokott sejtelmes mosolyommal néztem rá. Még szép, hogy hergelni akarom, vagy inkább csak felkészíteni arra, hogy mi fog rá várni? Talán mindkettő egy kicsit. Noha még fogalmam sincs arról, hogy Desmond, vagy akár én mégis hogyan bírjuk majd ki az áldott állapotot és a hosszú hónapokat, míg arra várunk, hogy a kis jövevényünk meglássa a napvilágot. Mindketten egykeként nőttünk fel, ezért már most biztos, hogy nagyon elfogjunk kényeztetni az első, s második gyermekünket. Egyelőre kettőt terveztem előre, de hogy ha a sors úgy hozza, hogy megajándékoz még néhány új jövevénnyel, akkor biztosan az apjukra fogom hárítani az éjszakai felügyeletet.  
- Ha oda kerül a sor, hogy mindent leszaggatnék rólad, akkor ne ellenkezz, inkább csak használd ki az alkalmat, amíg lehet. - Mi már eddig is abban a fázisban voltunk, hogy úgy vágytunk egymásra, hogy mindent leszaggattunk egymásról, ezért inkább nem is gondolok bele, hogy mi fog történni akkor, mikor állapotos leszek és szinte már megőrülök azért, hogy magáévá tegyen. Feltéve ha majd gömbölyödve is pont ugyan olyan kívánatosnak fogom magam érezni, akár az is lehet, hogy néhány kiló után a hormonok hatására csúnyának fogom magam érezni és meg sem engedem neki, hogy hozzám nyúljon egészen addig míg a villanyt le nem csapta.
- Szóval akkor mondjak le arról, hogy a szemembe tudsz majd nézni miközben hozzád beszélek? - Egyébként is volt már arra sokszor példa, hogy képtelen volt a szemembe nézni, de ezért nem is hibáztathatom, hiszen számtalanszor én voltam az, aki szánt szándékkal el akarta csábítani. Noha ez inkább csak arra az időszakra érvényes, mikor még egyikünk sem volt képes belátni azt, hogy mennyit is jelenetünk egymás számára. De azóta meg sikerült vele is szerettetnek a kis "függönynek" titulált fehérneműimet, amiket rend szerint le szokott rólam tépkedni.
- Második legjobb dolog? Mi az első? - Kíváncsi vagyok még szép, ezért is fúrtam szinte már követelőzve tekintetem tekintetébe, ezzel is megpróbálva sürgetni a válaszadását. Nem vagyok gondolatolvasó, de ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy az első legjobb dolog az életében az én lennék, habár még ott van az a fránya kocsi is, amit annyira szeret, hogy még nekem sem engedni hogy vezessem.
- Nem fogsz tudni nemet mondani miközben tudtában leszel annak, hogy a pocakomban kis lakócska növekszik. Na meg nem is beszélve arról, hogy milyen hisztis tudok majd lenni a hormonok végett. - Mindehhez természetesen ártatlan arcot vágtam. Persze néha szoktam hisztizni, de talán terhesen még a házisárkány is elő fog majd jönni belőlem, sosem lehet tudni.
- Jobb ha már most bele fogsz törődni, hogy nagyon fájni fog a hitelkártyádnak. - Mint egy hízelgő kiscica simultam hozzá. Jobb már most előre felkészítenem arra, hogy mi fog rá várni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 17.11.14 16:02

- Azért élvezettel fogok gonoszkodni és flangálni csak egy alsóban... Kíváncsi lennék és kíváncsian fogom megtapasztalni milyen amikor a kicsi feleségem nem bír uralkodni magán és a hormonjain. - Az utolsó hetekben biztosan többet leszek inkább vele, mint az irodában, de eleinte még rendesen dolgozni, végül is a feleségem csak várandós lesz, nem pedig halálos beteg, hogy minden lépésénél lennie kellene mellette valakinek, de ettől persze nagyon fogok vigyázni rá, jobban is, mint az egészséges aggodalomnak mondható lenne. Például, ha szédülni fog biztosan nem fogom engedni, hogy magassarkúban legyen egész nap, mert abban még könnyebb megszédülni. Én pedig nem akarok fejvesztve őrült módon vezetni haza, mert azzal hívott fel, hogy hirtelen elveszítette az egyensúlyát, de semmi vész, nem fáj semmije sem.
- Kétfelé még tudok figyelni, de hogy három valamire egyszerre... Már kétlem. De bőven lesz időm és alkalmam kísérletezni. - Az, hogy a melleire tapadok minden pillantásomra, miközben hozzám beszél és hallgatom az már megvan három, de még menni fog, legfeljebb néha emlékeztetni kell, hogy ne felejtsek el válaszolni is a feltett kérdésre. Szóval igen, lesznek némi apróbb problémáink a szemkontaktussal, de előre is mosom kezeim. Férfiból vagyok. Ez már egy jó érv. Kettő. Nem egy bányarém a menyasszonyom, hanem egy gyönyörű, vonzó és ellenállhatatlan nő. Három. Nagy pocakkal és megduzzadt mellekkel képtelenség lesz majd nem észrevenni a változást. De ha ez még mindig nem lenne elég, akkor negyedik érvem is van. Nekem és csak nekem minden jogom meglesz hozzá, miután az én családnevem boldog viselője lesz.
- Hmmm, a Jaguár. - Néztem rá egy pillanatig komolyan, de még ebben a néhány másodpercben is úgy kellett összeszorítanom az ajkaimat, hogy ne nevessem el magam, mert tisztában vagyok vele, hogy ha egy kocsira egyáltalán féltékenynek lehet lenni, akkor Cassandra igen is féltékeny arra a sportkocsira, mert nagyon szeretem. - Te. Te vagy a legjobb, ami történhet velem. - Természetesen éltem az öt másodpercnyi esélyemmel, hogy kijavítsam önmagam, amit nevetve meg is tettem, miközben végigsimítottam az arcán egy kósza hajtincset a füle mögé igazítva.
- Ezt már érzelmi zsarolásnak nevezik gyönyörűm. - Nos, ebben teljes mértékben igaza van. Tényleg nem leszek képes, legalábbis nagyon a nehezemre fog esni nemet mondani neki bármiben is, sőt az sem kizárt, hogy a végén még bennem kelt bűntudatot azzal a kérlelő kiscica szemeivel.
- Tisztában vagyok vele, de nem számít, mert Te is tudod, hogy nincs, amit ne adnék meg neked vagyis akkor már nektek. - Fogalmam sincs lehetséges lenn-e az, hogy jobban szeressem, de ha igen, akkor ez akkor fog megtörténni vagyis onnantól fogva, hogy állapotos lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 18.11.14 10:08

Olyan távolinak tűnik, mégis olyan közel van az, hogy végre kismama szerepben lásson. Még számomra is meglepő, hogy ez a gondolat nem is rémiszt meg, sőt mostanában eléggé gyakran elgondolkozok azon, hogy jó anya fogok-e lenni? Régebben elképzelhetetlennek tartottam, hogy belőlem jó anya váljon, sőt azt is, hogy nekem egyáltalán fog gyerekem lenni, de mióta vele vagyok, azóta érzem úgy, hogy szeretném ha az esküvő után családot alapítanánk.
- Szóval ilyen gonosz lennél velem? - Szerintem ez nem túl jó ötlet, csak gondoljon arra, hogy olykor milyen hisztis tudok lenni azokon a bizonyos napokon... Lefogadom, hogy mikor a szívem alatt fogom hordozni a gyermekét még jobban hisztis hangulatomban fogok lenni, főleg akkor, hogy ha tényleg véghez viszi az imént említetteket. Tudom, hogy milyen érzés vágyni rá, de arról fogalmam sincs, hogy majd a bennem tomboló hormonok mennyire fogják felerősíteni ezt a bizonyos vágyat, de az már biztos, hogy akkor nagyon sok figyelemre és törődésre, támogatásra lesz majd szükségem. Pláne akkor, hogy ha úgy fogom magam érezni, mint egy luftballon, aki bármelyik pillanatban kidurranhat.
- Várjunk csak... Milyen színű is a szemem? - Természetesen lehunytam szempáromat annak reményében, hogy még mindig tudja, hogy milyen színű a kis menyasszonyának a szeme színe. Aztán persze a későbbiekben képes leszek neki megbocsájtani, hogy az újdonság varázsa teljesen lenyűgözte és nem éppen a szemembe fog nézni, miközben hozzám beszél. Habár egy kissé tartok ettől az egésztől, mégis mekkorák fognak lenni a terhességtől a melleim? Biztosan csak pár néhány számmal nagyobb melltartóra lesz szükségem, na meg ruhákra, hogy a gömbölyödő alakom kényelmesen elférjen, és ne úgy nézzek ki, mint egy kötözött sonka. Mindegyik ruhám annyira passzent és testhez simuló, hogy már most tudom, hogy egyik sem fog rám férni néhány hét után.
- Jó válasz. Habár ha egy kicsit tovább vártál volna azzal, hogy kijavítsd magad, akkor most nem néznék rád ilyen édesen. - Szerintem faképnél is hagytam volna... Odáig van azért a fránya autóéért. Az egy dolog, hogy engem szeret, de mégsem annyira, hogy engedje, hogy vezessem. Egyszer még úgyis fogom, sok mindenre rá tudom venni.
- Dehogy! Szerintem elég lesz annyit tennem, hogy dühösen elvonulok, akarom mondani elgurulok a nagy pocakommal együtt anélkül, hogy bármit is mondanék. Persze tudom, hogy még korai ezt megtárgyalni, de valahogy így tudom elképzelni azt az időszakot... És te? - Állapotosan nem akarok veszekedni, nem akarom, hogy bármi is hatással legyen rám, nem akarok stresszt, nem akarom, hogy ez miatt hamarabb induljon a szülés... Ezért inkább csak elvonulnék lenyugodni és kivárni, hogy megkapjam azt tőle, amit akarok, vagy csak annyit, hogy oda jöjjön hozzám és érezzem, hogy szeret, néha csak ennyire van szükségem.
- Oh, édesem! Belőled tényleg nagyon jó apuka fog válni. - Szorosan hozzá bújtam, ahogy magamhoz öleltem. - Tudod most nagyon örülök annak, hogy ilyen közel van az esküvőnk dátuma, mert már nagyon szeretném megtapasztalni milyen érzés lehet mikor büszkén nézel rám, miközben a hasamat simogatva érzed, hogy a fiad milyen erősen rugdos, mert az első gyerekünk csak is fiú lehet, ugye? - Suttogtam fülébe, majd miután mondanom végére értem egy kissé elhúzódtam tőle, hogy a szemébe tudjak nézni. Remélem nem ijesztettem meg azzal, hogy mennyire akarom már, hogy állapotos legyek. Ez még engem is meglepett, de szeretem és szeretném boldoggá tenni egy új jövevénnyel. Nem így terveztem... Elvégre sok időnk van még, mindketten fiatalok vagyunk, de mégis mire várjunk?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 23.11.14 14:55

- Barna. - Vágtam egy másodpercnyi gondolkodást követően. Természetesen egy kicsit sem az, de legalább olyan biztosan és határozottan jelentettem ki, mintha barna lenne.
- Nem is. Nem, nem, nem. Kék. - Javítottam ki magam gyorsan, de már igen csak közel álltam ahhoz, hogy elnevessem magam. - Vaaagy... - Húztam még tovább egy kicsivel annak a lehetőségét, hogy pillanatokon belül felpofozzon. - Olyan elképesztő módon rejtélyes, igéző, ellenállhatatlan szexi, azaz zöld? Eltaláltam? - Voltaképpen nem is nyúltam volna félre annyira a kékkel, mert van benne, egészen világos erős fénynél pedig valóban elég megtévesztő, mert egészen kéknek tűnik, olykor pedig látszik benne egy kis füstösebb szürkés beütés, de még akkor is, mindenféleképp csodaszép és gyönyörű.
- Érthetetlen számmora miért pikkelsz annyira arra a kocsira. Szeretem... Még inkább azért is, mert mert nem az apám vagy az anyám csekkfüzetéből van, nem annak köszönhetően kaphattam meg. Én vettem. Nem sokkal miután dolgozni kezdtem. a másik dolog senkinek sem engedem meg, hogy vezesse. Én állok be vele a parkolóba minden alkalommal... És akármilyen hihetetlen, de egyetlen egy nő se büszkélkedhet azzal, hogy a hátsóülésen csináltuk volna. - Egyetlen apró karcolás is jobba fájna nekem, mint a kocsinak, de annak a személynek még jobban fájna, aki a felelős érte. Szóval, senkinek sem adnám a kezébe a kocsi kulcsot. Nem azért, mert nem bízom benne annyira, hanem mert ahhoz túlságosan is hozzám nőtt már. Cassandra kezét sem foghatja senki más. Oké. Mindig hiba párhuzamot vonni egy nő és egy kocsi közt, különösen, ha a nő úgy érzi, hogy nem elég fontos, de velünk kapcsolatban ez a kétely nem áll fenn, hiszen pontosan tudja, amit tudnia kell.
Most pedig már akkor sem kérnék pénzt semmire az apámtól, ha a lelkiismeretem állna vagy bukna rajta, akkor inkább bukjon. Ezért van az, hogy egyedül Tőlük nem fogadtunk el pénzügyi segítséget a esküvővel kapcsolatban, inkább dolgozom többet vagy beszélek anyuval, de ha kérnék is az is csak és kizárólag kölcsön lenne és visszafizetném az utolsó centig.

- Eddig a fehérneműs üzletek kirakata előtt álltunk meg, ezután a babaüzletek előtt fogunk? Ehhez hozzá kell még szoknom. - Szeretnék már hozzászokni, még akkor is, ha szexi fehérneműk helyett rugdalózókat fogunk vásárolgatni.
- És az, amikor nem fogsz tudni így hozzám bújni a pocakodtól. - Néha még mindig olyan hihetetlen a számomra, hogy hamarosan elveszem, megnősülök, apa leszek. Egy család leszünk. Mindent megkaptunk, amit csak akartunk. Mindenem megvan, amire csak vágyom, mert Ő velem van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 26.11.14 23:33

Erősen reméltem már csak a saját érdekében is, hogy csak viccnek szánta ezt az egészet, mert nagyon is tudja, hogy milyen színű a szemem. Hiszen tudnia kell annyi együtt töltött idő után, még akkor is, hogy ha a domborulataimon eléggé sűrűn megakad a tekintete, amiért nem is hibáztathatom, egyrészt azért sem mert nagyon is vonzó vagyok, másrészt pedig azért sem, mert Desmond ízig vérig férfi, aki természetesen szeret elidőzni kecses porcikáimon.
- Egy röpke pillanatig már majdnem azt hittem, hogy tényleg nem fogod eltalálni, de aztán az utolsó pillanatban sikerült magad megmenteni. - Csodaszép és gyönyörű, ezzel tényleg sikerült levennie a lábamról. Na jó, nem is volt annyira nehéz dolga, hiszen nagyon is jól tudja, hogy hogyan kell bánnia a szavakkal, s mindig tudja, hogy mit szeretnék tőle hallani.
- Azt hiszed, hogy én pikkelek a kocsidra? - Néha igen, de nehezemre is esne ezt bevallani. Ez nem féltékenység, mindössze nem is tudom, hogy részemről miről is lenne szó... Mert végül is az csak egy kocsi, de mégis tudom, hogy számára mennyit jelent. Persze azzal is tisztában vagyok, hogy én az életében az első helyet foglalom el, s csak utánam jön a fontossági sorrendben az autója.
- Hozzá tudnál szokni? Persze még egy ideig a fehérneműs üzleteket fogjuk közösen látogatni, de szép lassan annak is eljön az ideje, hogy a szexi fehérneműk helyett cuki kis babaruhákat nézegessünk. - Különös, hogy mellette mennyit tudtam változni. Mikor még nem voltunk együtt elképzelhetetlennek tartottam azt, hogy nekem valaha is legyen gyerekem - valószínűleg ez az anyámmal való kapcsolat miatt volt így - de a szerelem csodákra képes. Sőt, annyira szerelmes vagyok, hogy már most készen állok arra, hogy életem szerelmének világra hozzam az első közös csemeténket. El sem tudom képzelni, hogy egy újszülött mennyire meg tudja változtatni az életünket, de eléggé szilárd a kapcsolatunk már ahhoz, hogy akár a közeljövőben családot alapítsunk.
- Oh igen, erre még ki találnunk egy megoldást. Mégis hogyan fogom kibírni, hogy ne bújjak így hozzád? - Még mindig nem engedtem szabadjára az ölelésemből, most olyan jó érezni a közelségét. Vannak pillanatok mikor azt szeretnénk, hogy álljon meg az idő legalább egy kicsikét, hogy minél tovább élvezhessük az együtt töltött időt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 09.12.14 15:17

- Most eltaláltam, de azt hiszem a jövőben emlékeztetnem kell még magam a helyes válaszra, amikor a melleid egy-egy sárgadinnyéhez hasonlító méretre fognak duzzadni. - Nem tagadom, hogy ez az állapot nagyon is a tetszésemre fog lenni. Nem mintha most nem lennék megelégedve velük, legfeljebb akkor még ennél is nagyobb örömöm lelem bennük.
- Pofátlanságnak minősülne, ha utána a fiamra néznék irigykedve, amiért csakis az övéi lesznek? - Igen, még mindig Cassandra melleinél tartok, amit szerintem nem is kell egyáltalán részleteznem, miután mióta erről beszélek le sem vettem a szemeim a melleiről.
- És a bögyös macára az irodában. - Talán nem sikerült szó szerint fogalmaznom, de valahogy így hívta, amikor először megpillantotta az irodában. Pedig büszkén állíthatom, hogy mindig is ellenálltam a kísértésnek, sőt még csak kí sértésbe sem estem. Arról nem is beszélve, hogy, ha jól értesült vagyok, akkor már Ő is valakinek a jegyese. Nem mintha eddig bármi oka is lett volna a féltékenységre, de miután szúrós szemekkel nézek minden egyes férfira, aki a menyasszonyom méregeti, így neki is elnézem, hogy gyűlölködve pillant minden nőre, aki csak a közelemben van. Azt hiszem mi még nem estünk át a határvonal túloldalára a féltékenykedésben. Én már eléggé közel voltam egyszer azt hiszem, de egyáltalán nem bánom, mert nem tűrném, hogy bárki is fogdossa a feleségem rajtam kívül.
- Hát egy biztos, miután elég nagy lesz a fiam hozzá, hogy elkezdjük lefektetni a játékszabályokat engem nem tudsz majd levakarni a pocakodról. - Mert amíg még csak pocaklakó lesz, már akkor elkezdünk kompromisszumokat kötni, hogy mikor az enyém anyu és mikor az övé. Bár ha csak feleannyira lesz makacs és akaratos, mint az apja, akkor ezzel még lesznek problémáink.
- Egy valamiről azért tegyél le. Hat évesen nem fogsz csokornyakkendőt erőszakolni a fiam nyakába. Én akkor gyűlöltem a nyakkendő minden formáját... De az az érzésem, hogy még egyszer nekem is el kell viselnem, mert anyu biztosra veszem, hogy a nyakamba fogja erőszakolni kerül, amibe kerül, még akkor is, ha nagyon utálom. - De az is biztos, hogy amint lehet ki is fogom tépni a nyakamból, mert őszintén szólva azon túl, hogy úgy érem megfulladok benne iszonyú nevetségesen is érzem magam benne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 11.12.14 11:11

Nagyokat pislogva hallgattam szerelmem nekem címzett szavait. Meg kell hagyni nagyon is meglepett ezzel.
- Sárgadinnye? Tényleg sárgadinnyéhez hasonlítanád őket? - Akaratlanul is mindkét kezem melleimre siklott. Valahogy még nem tudom elképzelni, hogy mennyire meg fognak majd duzzadni, ha állapotos fogok lenni. Desmondnak dupla öröme fog lenni, hogy ha a fia fog növekedni a szívem alatt és bónuszban ehhez még a melleim is nagyobbak lesznek. Akkor fogja csak igazán mázlistának érezni magát, hogy egy ilyen nőt tudhat a feleségének és a születendő gyermeke anyjának.
- Csakis? Nem kell irigykedni rá, hiszen miután el tudott szakadni a melleimtől a csöppség valamikor aludnia is kell és amíg alszik addig a büszke apuka birtokba veheti az újdonsült kismamát. - Nem fogok olyan feleség és anya lenni aki visszautasítaná a férje közeledését valami mondva csinált indokkal. Általában ilyenkor szoktak elhidegülni egymástól. Persze a kicsi is nagyon fontos fog lenni számomra, de ettől függetlenül akármennyire is le fog fárasztani az új jövevény, attól még a férjemre is fogok időt szentelni. Mármint akkor, ha a szülés után is még mindig ugyan olyan kívánatosnak fog tartani, mégis egy kicsit rettegek attól, hogy miután anya leszek máshogy, más szemmel fog rám tekinteni.
- Még mindig nem tetszik, hogy az a nő nap, mint nap hosszú órákon keresztül a közeledben van. - Nem tett semmit szerencsétlen nő, de ettől függetlenül megmagyarázhatatlan módon csak is gyűlölni tudom. Konkrétan nem látok benne túl nagy konkurenciát, de mégis csak zavar, hogy ott van és ki tudja, hogy hogyan illegeti, billegeti magát Desmond előtt.
- Egyre inkább kedvet kapok a gyerekvállalásra, ahogy erről beszélgetünk. Hm, mondjuk még gyakorolhatnánk... - Eléggé nyilvánvaló volt szerintem, hogy azt sem bánnám, hogy ha akár ebben a pillanatban megragadna és magáévá tenne. Az már biztos, hogy nem tiltakoznék, sőt talán még én lennék az, aki követelőzőbb lenne.
- Kettőnk közül biztosan te leszel a szigorúbb szülő. - El sem tudom képzelni, hogy nekem menne-e az, hogy nemet mondok a gyerekemnek, vagy bármit is megtiltok.
- Mindössze csak egy napról van szó és különben is eszméletlenül szexi vagy, mikor csokornyakkendőben vagy, mondj bármit. Ami pedig engem illet nagyon is hálás fogok lenni a nászéjszakán, hogy ha megteszed, hogy csokornyakkendőt viselsz. - Alsó ajkamba harapva kacérkodtam vele. Egyes párok képesek az esküvő utánig várni az első alkalommal, de már mindketten megörültünk volna, hogy ha addig várunk. Ennek ellenére is nagyon emlékezetesség fogom tenni azt a bizonyos éjszakát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
650
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 20.12.14 15:26

- Igen, bizony. Két rendkívül csábító sárgadinnyéhez. - Kezdtem lassan bólogatni egy nagyon is örömittas mosollyal az arcomon. Már alig várom. Addig sem lesz egyszerű levakarnia, de ha elérjük a négy-öt hónapos időszakot, amikor végre mocorogni is fog képtelenség lesz, feszítővassal sem fog leerőszakolni a pocakjáról.
- De ha mégsem bírnám ki addig, akkor expressz gyorsasággal fogom szállítani a nagyihoz, mert nem akarom sokáig átengedni az édes kis feleségem a kisfiamnak. Hosszú hónapokig csak az övé leszel. Jogerősen visszafogom követelni... - Túlzás vagy sem, akkor is így fog lenni. Nem akarok arra gondolni, hogy bármit is elsietünk. Na jó, egy kicsit mégis csak aggódom Cassandra miatt, hogy neki ez még korai, de ugyanakkor szeretne nekem mindent megadni. Én pedig most nősülni akarok, utána pedig gyereket. Van időnk. Ez igaz. Várhatnánk is még a családalapítással, de egyszerűen úgy érzem, hogy nekünk nincs már mire várnunk, hiszen mindenünk megvan. Az első legkomolyabb és legmegfontoltabb döntésem az volt, amikor eldöntöttem, hogy megnősülök, az első lépésem pedig az, amikor megkértem, hogy legyen a feleségem és életemben először tartottam attól egyetlen másodpercig, hogy visszautasítanak. Mindaddig, amíg féltérdre nem ereszkedtem előtte még csak eszembe sem jutott annak a lehetősége, hogy van, amit nem kaphatok meg, hiszen mindeddig nagyon is önző életet éltem. Ezt viszont kettőnkért teszem.
- Nem is kell. Örülök annak, ha nem tetszik. Imádom, amikor duzzogsz és még édesen is féltékenykedsz, még ha nyilvánvalóan fölösleges idő- és energiapocsékolás, de legalább, ha összekapunk, ki is kell békülnünk. - Gondolom azt már nem kell hozzá tennem, hogy az a kedvenc részem, amíg ki kell engesztelnie vagy nekem kell Őt kiengesztelnem. Teljesen mindegy. Mert imádom. Így is, úgy is, mindenhogy imádom.
- Tudom. Tisztában vagyok vele, hogy nekem kell annak lennem, mert Téged kenyérre lehet kenni. Engem viszont olyan könnyen nem. - Ez persze még egyáltalán nem azt jelenti, hogy olykor nem fog a nehezemre esni nemet mondani vagy megtiltani valamit a fiamnak vagy a lányomnak, de akkor sem szabad majd mindent, csak mert mi a gyerekeink.
- Hmm, pontosan ez a probléma. Az, hogy én sem tudok neked ellenállni. Felfogom venni... De mivel a nászutunknak nem csak egy megállója lesz, így mindenhol többszörösen is ki kell tenned magadért. - Hoppá, sikerült elszólnom magam, de ennél többet nem fog tudni kihúzni belőlem, mert nem lesz rá lehetősége, mivel nrm fogom hagyni szóhoz jutni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
600
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever? 21.12.14 4:48

Személy szerint én nem rajongok a sárgadinnyéért, gondolom ez terhesen is így marad, vagy pont akkor fogom csak igazán megkívánni. Sosem lehet tudni, de az már biztos, hogy Desmond nagyon is megkívánná az én sárgadinnyéimet.
- Ugye tisztában vagy azzal, hogy te csak a pozitívumokra koncentráltál eddig? Egyedül csak neked fog jó lenni, hogy ha a mellméretem nagyobb lesz, viszont nekem ott lesznek a napi rosszullétek és aztán a későbbiekben a szexmegvonás, ami egyikünknek sem fog tetszeni. - Kilenc hónapig ott fog a pocakomban lenni, a szívem alatt a szerelmünkből fogant kis babánk, számomra pedig nem kell több annál, hogy boldog legyek. Habár sosem gondoltam volna, hogy ilyen fiatalon ezt fogom akarni, de most úgy érzem, hogy készen állok minderre. Szeretem, nem sokára a feleségének tudhatom magam, az esküvő után már csak egy kis jövevény kell nekünk, hogy mindenünk meglegyen. Aztán ha úgy érezzük felkészültünk egy esetleges második gyerekre, akkor majd visszaemlékszünk arra, hogy az elsőt hogyan hoztuk össze és cselekszünk.
- Mikor majd apuka leszel rájössz, hogy nem lehetsz ilyen önző. Tudni fogsz áldozatokat hozni, még ha ez az áldozat azzal is fog járni, hogy egy időre lemondasz rólam a fiad javára. - Vagy kislánya javára, de ezt inkább már nem mondtam ki hangosan, hiszen a drága vőlegényem nagyon is meg van arról győződve, hogy az első gyerekünk csak is fiú lehet. Legyen fiú, vagy lány, nekem csak az fog számítani, hogy egészséges legyen. Persze nyílt titok, hogy nagyon is szeretnék majd egy kislányt is, akivel beülhetnék a szépségszalonba, vagy csak eljárnék vele vásárolni. Minden olyan dolgot együtt szeretnék átélni a lányommal, amit én sosem tudtam az anyámmal. Én szeretnék sokkal jobb anya lenni, mint Lily.
- Szóval ezt úgy értsem, hogy te még élvezni is tudod, mikor összekapunk? - Meg kell hagyni vannak egészen élvezetes pillanatai is annak, mikor teng bennünk a feszültség és csak úgy egymásnak esünk. Addig örülök, még egy - két kisebb vita után így meg tudjuk oldani a dolgokat, de ha már a békülő szex sem tud segíteni, akkor már nagy baj van.
- Persze most ezt mondod, de majd meglássuk mi lesz. - Nem akarom elhinni, hogy túl szigorú szülő fog lenni. Mármint az tudom róla, hogy nagyon akaratos és makacs szokott lenni, de a saját gyerekeivel tán csak kíméletesebb lesz.
- Szóval több helyre megyünk a nászutunk során? - Felhúzott szemöldökkel érdeklődtem, most tényleg kíváncsivá tett. Az a legnagyobb baj, hogy nem is sejtek semmit sem, olyan titokzatosan intézi a nászutunkat, hogy nekem aztán tényleg meglepetés fog lenni.
- Tudod legalább annyit segíthetnél, hogy azt megmondod, hogy a bőröndbe kötött pulcsit, vagy bikinit csomagoljak? - Homok és tengerpart, vagy hegyek és hó? Már elvitt Kubába és az Alpokba is én és mind a kettő kiruccanásunkat nagyon élveztem, de valamiért úgy hiszem, hogy a nászutunk alkalmával olyan helyre fog vinni, ahol még nem jártunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Des & Cassy ~ forever?

Vissza az elejére Go down

Des & Cassy ~ forever?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Ha megtehetném újra hát meg tenném... - Des & Cassy

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Drescher villa-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához