welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Grimm

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Grimm 16.08.16 23:00

Nos, azt nem mondanám, hogy a barátságunk éppenséggel hétköznapi lenne, ha egyáltalán használhatjuk rá a barátság szót. Legalábbis az én részemről mindenképpen nevezhető a dolog barátságnak, de közel sem vagyok benne biztos, hogy Lara is így érez velem kapcsolatban. Amennyire kivettem az ismeretségünk során eddig lefolytatott beszélgetéseinkből nem igazán az a típus, aki annyira igényli a barátokat, és valószínűleg nincs is neki sok. Azt nem mondanám, hogy zárkózott hisz ez már csak a munkája miatt is lehetetlen szerintem, de az biztos, hogy megtartja a távolságot más emberektől, amire gondolom, jó oka lehet. Ennek ellenére jól kijövök vele, és ezt értékelem, és mindenképpen értékes barátnak tartom őt a magam részéről.
Éppen ezért is aggódom érte. Akárki akármit is mond veszélyes munka, amit csinál, és esetleg könnyen baja eshet, ha mondjuk egy problémás, erőszakos kuncsaftba botlik vagy valami olyat hall amit nem kellene vagy bármi ilyesmi. Ezért is aggódom érte, bár Ő már többször biztosított, hogy semmi ilyesmitől sem kell tartanom s tud magára vigyázni. Persze az aranyos jelző egy kicsit ledegradálta az önbizalmamat (lehet, hogy csak azért mert én általában egy hörcsögre vagy hasonlóra szoktam ezt mondani), de remélem, hogy Ő inkább pozitív értelemben használta a jelzőt. A társasága valahogy mindig feldob, mint ahogy ma is, épp ezért elszomorítana, ha bármi baja is esne neki.
- Igazán nagylelkű vagy, hogy gondolsz rám. De úgy hiszem ezt az eshetőséget tényleg csak legvégső esetben fogom kihasználni. - kacsintok rá egy fél-mosollyal. - Bár ha lehet, inkább hölgyeket látogatnék. - nevetem el magamat végül halkan. Nos nem kétlem, hogy Lara bőven találkozik olyan emberekkel, akiknek igen érdekes...ízlésük lehet. Nem vagyok benne biztos, hogy megállnám a helyemet ebben a világban, ha a bűnözőkében sem sikerült. - D e amúgy azt hiszem, hogy ha mindenképpen ilyen jelleg dolgot kellene tennem, akkor már talán inkább a pornó. - vakarom meg tanácstalanul a fejem búbját mielőtt ismételten elnevetném magamat. Azt hiszem ezt most nagyon abszurdnak hangzott az én számból...
- Rendben máris hozok. - mosolygok rá kedvesen, mielőtt felállnék az asztaltól, majd a pult mögé sasszézva előveszek egy kis műanyag tárolóedényt majd öntök bele némi szárazjeget, és egy csipeszt biggyesztek a tetejére és vissza sétálok az asztalhoz. - Hány jeget kérsz? - kérdem tőle, majd a válasznak megfelelő számú jeget pottyantok a poharába mielőtt az enyémbe is elhelyeznék hármat. Ezután kicsit körbe lötybikölöm az italt, hogy a jég kissé lehűtse, majd belekortyolva megállapítom, hogy jéggel azért mégiscsak jobban élvezhető, mint nélküle.
- Nem a holnapi napom teljesen szabad, szóval ma éjszakra teljes egészében a tiéd vagyok, rendelkezz velem. Bízom benned, hogy jól fogjuk magunkat érezni ma éjjel - felelek neki egy halovány, kissé félénk mosollyal, de ugyanakkor igyekezve, hogy viszonozzam a pillantását. - Na és van már valami terved, hogy hova mennél mit csinálnál? - érdeklődöm tőle. Próbálom vele szemben fenntartani a határozottságom látszatát, és folytatni a "játékot" amit elkezdtünk, de vannak pillanatok, amikor minden igyekezetem ellenére is kissé vesztes pozícióban érzem magamat. Most, hogy így néz a szemembe értem meg talán először igazán, hogy miért is olyan sikeres a munkájában. Én ha kuncsaft lennék már biztosan elvett volna a lábamról efelől semmi kétségem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Grimm 12.09.16 1:12
Timur & Lara

Nincsenek barátaim. Én legalábbis így tartom. Nincs olyan ember, akire bármikor, bármilyen helyzetben számíthatnék. A mentorom sokat segített, van egy-két rendszeres kuncsaftom és itt van Timur. De igazán közel egyikük sem áll hozzám érzelmileg. Bárkinek a hiányát el tudnám már viselni és senki sem tudja igazából, ki is vagyok én. Gyakorlatilag szó szerint. Hiszen a Lara Dawson felvett név. Az igazit már régen eltemettem magamban, soha nem árulom el senkinek. Már a hivatalos irataimon is ez szerepel. Aki voltam, már nincs. Ugyanígy a legbelső gondolataim, érzéseim is rejtve maradnak mindenki elől. Ez azonban nem gátol meg abban, hogy olykor felkeressem és elbeszélgessek Timurral, mint most is, hogy akadt egy kis szabadidőm. Miért is ne tenném?
Tényleg kedves tőle, hogy aggódik értem, míg tőlem őt férfi létére aranyosnak hívni talán kevésbé. De ha egyszer az! És nem a kuncsaftom, tehát akár meg is tehetem. Fura érzés, hogy valaki aggódik értem, nem is tudom igazán elhinni. Csak amolyan felszínes dolognak érzem. A munkám veszélyes, nem egyszer kerültem már olyan helyzetbe, mikor kis híján megerőszakoltak vagy megöltek, de Las Vegas alvilága, amiben én is elég sokat mozgok, még ha igyekszem is távol tartani magam az igazán törvénytelen dolgoktól, nem épp veszélytelen, ezt mindenki tudja. Én is. De ha nem vállalnám, aligha élhetnék olyan életszínvonalon, amilyenen most. Ilyen ez. Én attól még szeretem. Minden kockázatával együtt. Tényleg.
- Te, pornóban? Nem akarlak elkeseríteni Timur, de egy pornó forgatásán le kell vetkőzni. Sőt ennél vadabb dolgokat is csinálni. Sok idegen ember előtt. Ezzel tisztában vagy? - nem bírom megállni, hogy fel ne nevessek, ahogy tréfásan figyelmeztetem. Elég abszurd a félénk Timurtól ilyesmit hallani, még csak vicc szintjén is. Ismerem őt valamelyest és sehogy sem tudom elképzelni őt egy ilyen filmben, ahogy vadabbnál vadabb dolgokat hajt végre egy rendező kérésére. Tényleg nem az ő világa. Nagyon nem. Azt hiszem, ebben mindketten egyetérthetünk.
- Kettőt, légyszi - mosolyogva válaszolok és figyelem, ahogy kitölti az italokat. Ha a pornózás nem is neki való, ez már annál inkább. Igazán profin készíti el a whiskyket. Látszik, hogy ezt viszont nem ma kezdte. Bár gondolom nem akar pultosként dolgozni egész életében. Nem valami nagy karrier. Bár sokan az enyémről is ezt mondják. Én azonban távolról sem így gondolom. Egy pár évet, míg fiatal vagyok és szép, még simán lehúzhatok luxuskurvaként. A továbbiakat meg ráérek majd kitalálni akkor.
- Hm, csak nehogy szó szerint vegyem - kacsintok rá egyet folytatva a megkezdett flörtölést már csakúgy a hecc kedvéért is.
- Lenne pár ötletem, de a te véleményedre is kíváncsi vagyok. Ha neked nem okoz gondot, felőlem itt is maradhatunk, kicsit kirúgni a ház oldalát, ha a főnököd és a szomszédság sem bánja, de ha ez gondot okoz vagy csak szimplán jobban tetszik, részemről az is rendben van, ha belevetjük magunkat az éjszakába. Elhiheted, ismerek pár helyet, ahol ezt megtehetjük - tetszik, hogy próbál magabiztosnak hatni, de még igen gyakran kiesik a szerepéből. Ki tudja, egy nap talán még igazi férfi is lehet belőle. Ha lenne pénze, ki tudnám tanítani. Így viszont ma csak bulizni fogunk. Hogy hol és milyen formában, az igazából leginkább rajta áll. De nem fogom hagyni, hogy hamar berekessze a partit, hivatkozzon bármire, ezt az egyet garantálom!

Bocsi a késésért! █ timber █ 528 █ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Grimm 03.10.16 22:22


Azt hiszem, azt kell, hogy mondjam, nekem többnyire inkább haverjaim vannak, mint barátaim, bár úgy vagyok vele, hogy manapság már inkább ez az átlagos. Az emberi világot átszövik a mindenféle kapcsolatok, és kapcsolatrendszerek. Már csak ha órákra járok az egyetemre, rengeteg ismeretséget kötök, új kapcsolatokat alaktok ki, a munkahelyemről nem is beszélve. De egy szónak is száz a vége: rengeteg havert, ismerőst tudna felsorolni az ember, de barátot nagyon keveset. Ami azt illeti szinte csak Chloe, és Hanna van, akikre így tekintek, mert nagyon közel állnak hozzám, de igazából én a magam részéről még Lara-t is idesorolom. Legalábbis Ő, ha bajba kerülne, biztosan számíthatna rám, hiszem a forrásaimhoz mérten mindent megtennék, hogy esetleg segíthessek neki, ha rászorul. A családomtól már nagyon nem kell félnem, békén fognak hagyni, de még most is csak habozva merek bárkit is közel engedni magamhoz, elvégre a múltamnak sajnos megvannak a maga sötét foltjai nekik hála, amiket nem szívesen teregetek ki.
Számomra annyira nem meglepő vagy furcsa, hogy aggódok Lara miatt. A barátomnak tartom, az Ő munkája pedig elég veszélyes, mert sose tudhatja, hogy kivel hozza egyszer majd össze a balsors. Akár valami gyilkos, sorozatgyilkos vagy mániákus erőszakoló is lehet majd az illető, és akármi megtörténhet. Ilyen körülmények között természetes, hogy aggódom miatta, és féltem a biztonságát. Ugyanakkor bízom benne, amikor azt mondja, hogy tud magára vigyázni és elhiszem neki ezt. Arról nem is beszélve, hogy ha akár akaratán kívül is, de mondjuk, olyan körökbe mozog, mint amilyenbe én magam éppenséggel beleszülettem. Akár szándékán kívül is hallhat bármi olyat, amit esetleg nem kellett volna, és ez is bajba kerülheti. Mindenesetre bízok a legjobbakban, és remélem, hogy nem esik bántódása.
- Igen tudom. - vakarom meg tanácstalanul a buksim hátulját miközben enyhén elvörösödöm. - Viszont az ilyen amatőr kolis pornóknál nincsen rendező, de 10.000 dollárt is lehet vele keresni! - vágok vissza némi gondolkodás után. - És ott nincsenek is annyian idegenek, hogy ha egyáltalán vannak! - teszem még hozzá büszkén. Na jó, nem biztos, hogy ez olyan frappáns visszavágás volt, de bízom benne, hogy a semminél több. Mondjuk én is elég nehezen tudnám elképzelni magamról, hogy bármi ilyesmibe belemásznék magamtól. Maximum, hogy ha Chloe kérne rá vagy, hogy ha tényleg annyira szűkében lennék a pénznek, hogy az már alapvetően a megélhetésemet veszélyeztetné. Talán ebben a két esetben tudnám magamat rászánni. Bár még akkor is elég furcsa lenne a dolog...
- Rendben. - bólintok, majd miután belepottyantom, a két jeget a poharába visszanyújtom neki. - Parancsolj. - teszem még hozzá, miközben átadom neki a poharát. Nos igen, ha máshoz nem is, de ehhez elég jól értek. Az más kérdés, hogy nem feltétlenül ennek szeretném szentelni az egész életemet. Bár egyenlőre, az egyetemi tanulmányaim alakulásának hála ettől elvileg nem kell félnem, de sose lehet tudni. Nem ez álmaim karrierje, de valami balszerencse okán még így is előfordulhat, hogy esetleg itt vagy egy ehhez hasonló helyen végzem. Nem lenne ínyemre, de valamiből sajnos élnem kell a jövőben is, az-az igazság. És ha ló nincs...
- Miért talán esetleg megbánnám? - mosolygok rá cinkosan, feleletképpen a mondatára. Nem akarok alul maradni vele szemben, szóval még mindig próbálkozom. Meg aztán egész jó érzés az egész igazából.
- Hmmm. - felelek, miután végighallgatom őt. - Igazából nekem egyik ötlettel sincs bajom, tetszenek. Ami azt illeti, inkább rád bízom magamat. Te tudod, hogy hogyan érezhetnénk jobban magunkat. - mosolygok rá ismét cinkosan. - A ház oldalát azért ne rúgjuk ki, de szerintem semmi baj se lesz belőle, ha itt bulizgatunk magunkban egy kicsit, de nekem azzal sem lesz bajom, hogy ha úgy döntünk, hogy valahova elmegyünk inkább. Ha veled vagyok, nekem már megfelel. - teszem még hozzá egy halovány mosollyal. Mivel Lara jött ide, hogy mulassuk át az estét, ezért rá bízom, hogy hova szeretne elmenni. Igazából már gondolkodtam rajt párszor, hogy talán nem is lenne olyan rossz összespórolni némi pénzt, hogy úgy is meglátogassam Lara-t. Azt hiszem nekem se ártana néha kiereszteni kicsit a gőzt, ráadásul talán tökéletes lezárása lehetne egy-egy ilyen estének, mint például ez a mai is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Grimm 29.10.16 23:59 
Timur & Lara

Let's make a night you won't remember

R
égen volt már, hogy érzelmileg közel engedtem magamhoz bárkit. Mintha nem is ebben az életben történt volna. Szeretek is rá így tekinteni. Könnyebb. Ha azt nézzük, az egész életem ott siklott ki, mikor fontos volt nekem valaki és meg akartam védeni. Bár az nem is velem történt. Nem. Egy Kathleen nevű lánnyal, aki egykor voltam. Aki a legalantasabb szexuális perverzióját is hajlandó volt kielégíteni a mostohaapjának kiskamaszként, csak hogy az egy évvel fiatalabb húgát megvédje mindettől. Hogy aztán ugyanez okozza a bátyám halálát és az ikeröcsém megtébolyodását... Illetve nem, nem az én testvéreim, Kathleené. Nekem ehhez semmi közöm. Lara Dawsonnak nincs múltja és nem kötődik érzelmileg senkihez. Ez így van és így is kell maradnia. Még akkor is, ha tényleg kedvelem Timurt és jól érzem magam a társaságában. Jobb, ha nem folyik bele túlzottan az én dolgaimba. Túl sötét ez a világ. Nemcsak az, ami körülvesz, de az is, ami bennem van.
A munkám veszélyes, ezzel tisztában vagyok. S bár fiatal vagyok, tényleg sok mindent megéltem, úgy hiszem, engem már aligha lehet meglepni. De most nem akarom magamat ilyesmivel nyomasztani. Hiszen azért jöttem ide, hogy jól érezzem magam, nem igaz? Ha már a melóból kiestem mára.
- És gondolod, hogy könnyebben menne a dugás, ha csupa olyan ember figyel, akit még ismersz is? - kérdezek vissza pimaszul, de mosolyogva. Tetszik, hogy próbál visszavágni. Csak az a baj, hogy hiába ismerem (vagy talán éppen ezért), nem bírom megállni, hogy ne öntsek még olajat a tűzre. Amúgy is kíváncsi vagyok, vajon meddig bírom feszíteni a húrt. Bár nem tudom, hová fajulhat ez az egész, de hát mi baj lehetne?
- Köszönöm - kedves mosollyal fogadom a jéggel felturbózott whiskyt és poharamat mintegy koccintásszerűen felé emelem, mielőtt ismét belekortyolnék. Meg kell hagyni, a pultos mesterséget tényleg alaposan kitanulta. Bár gondolom nem innen akar nyugdíjba menni. De azért nem egy hátrány, ha az ember több mindenhez ért. Gondolom. Nem mintha sok tapasztalatom lenne az ilyesmiben, lévén én még a középiskolát sem fejeztem be. De hát ez van. Ezt dobta az élet. Mindenki úgy boldogul, ahogy tud. Nem mintha lenne okom panaszra, pénzem van bőven és szeretem, amit csinálok.
- Ezt nem tudhatod meg, amíg ki nem próbálod - rákacsintok egyet. Ő próbál flörtölgetni, hát viselje a következményeit. Én szívesen feszítem a végsőkig a húrt.
- Micsoda férfias határozottság - felnevetek, ahogy kicsit csipkelődök vele. Persze ez Timur, mondhatnám, hogy nem lep meg a dolog, de ő talán épp ezért szerethető. Bár amúgy sosem lehet tudni. Még az is lehet, hogy az ágyban egy igazi domináns vadállat. Láttam már ilyet a pályafutásom során.
- Mindenesetre akkor azt javaslom, maradjunk még itt egy ideig, aztán meg alakul, ahogy alakul. Mit szólsz? - érdeklődve, egyszersmind csábos pillantással nézek rá, miközben ismét kortyolok egyet a poharamból. Nem tudom, az elkészítés vagy a whisky minősége teszi-e, de kifejezetten jól esik az aranyszínű, jéghideg ital. Vagy esetleg a jó társaság tenné?

Timber ▪▫ Bocsi a késésért! ▪▫ 481 ▪▫ ©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Grimm 03.12.16 19:20

Elég sok mindent láttam, és tapasztaltam már az életem során hála a családomnak. Az egyik legalávalóbb emberfajtának tartom őket, annak, amelyik szórakozásból öl, hogy kielégítse a beteges vágyait, ráadásul ezt a kiontott vért arra használja fel, hogy vagyont, és hatalmat szerezzen vele. Gyomorforgató tények, de sajnos igazak. Én a magam részéről örülök, hogy sikerült kiszállnom ebből a világból, ráadásul ha nagy nehezen - és kis híján az életem árán - is, de sikerült elérnem, hogy a bátyám végre békén hagyjon, és végleg eltűnjön az életemből a családom utolsó tagjai is, aki kényszeresen próbálta rám erőltetni a jelenlétüket, egyfajta torz emlékeztetőként. A nevemet ugyan nem változtattam meg - bár lehet jobban tettem volna, hogy ha megteszem - de remélem, hogy ezzel végre egyszer, és mindenkorra megszabadultam a Volkov név kéretlen örökségétől. Persze megnehezíti azt, hogy bárkihez is közel kerüljek, a tudat, hogy egyszer talán, majd valami balszerencsés fordulat miatt mindenre fény derül. De ma este nem szeretnék ezen rágódni, hanem inkább együtt szeretnék tölteni némi kellemes időt egy jó baráttal.
- Nem tudom. Talán. - vörösödöm el egy kicsit. - Akkor egész biztosan jobban menne, hogy ha több tapasztalatom lenne, mint most. - erőltetek végül mosolyt az arcomra. Lara szokás szerint megint beletrafált a dolgokba, mint mindig. Ennek ellenére nem akarok engedni, és nem is akarom hagyni, hogy Ő nyerjen a végén, bár valószínűleg úgyis ez lesz a dolog vége...mint általában. Ennek ellenére nem szándékozom ilyen könnyen beadni a derekamat, bár még én sem tudom, hogy ez hová vezethet, majd még a végén.
- Ugyan. - Nos ha máshoz nem is nagyon értek jelenleg, de legalább ehhez igen. Nem mintha ez lenne az életcélom, hogy életem végéig másoknak dobáljam az italokat a pult mögül, egy lehengerlő mosoly kíséretében még akkor is, hogy ha amúgy egy kanál vízben is szívesen megfojtanám az illetőt. Viszont jelenleg ennél nincs jobb megoldás, szóval ezt csinálom, mert ebből van pénzem. Persze vannak napok, amikor elgondolkozom rajta, hogy megéri-e a dolog, de a végén mindig arra jutok, hogy pénzből élek én is szóval a válasz mindig az, hogy igen megéri...
- Így van. Ezért is szeretném kipróbálni. - viszonozom Lara kacsintását egy halovány mosoly kíséretében. Kíváncsi vagyok, hogy meddig tudjuk még ezt folytatni, és hogy a végén hová is fogunk vele jutni majd. De tény, hogy élvezem a dolgot.
- Ismersz. - nevetek vele együtt. Sajnos ez nem olyasmi, amiben általában olyan nagy segítség tudok lenni, amikor kérdeznek. Én inkább a tanulásos dolgokban vagyok határozott meg a melóban, amikor szükség van rá. Az ilyen szabadidős, szórakozós, bulizós dolgoknál mindig inkább arra hagyatkozom, akivel éppen együtt vagyok itt vagy éppen amott.
- Rendben. - mosolyodom el. - Én tökéletesen elégedett vagyok az ötlettel. Biztosan élvezni fogjuk. - felelek neki egy bólintással, miközben igyekszem állni, és viszonozni a pillantását. Akárhogy is, de egyre jobban kezdem élvezni ezt az estét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Grimm 04.01.17 2:41


Timur & Lara


Nem sokat tudok Timur családi hátteréről. Sőt, egészen konkrétan semmit. De azt hiszem, ez kölcsönös. Itt Vegasban nincs senki, aki tudna bármit is arról, aki korábban voltam. Egy másik élettel ezelőtt. Lara Dawson itt született meg Vegasban és ami előtte volt, az nem is létezett. Éppen ezért, ha valaki a múltamról, a családomról kérdez, általában hazudni szoktam valamit. Balesetben meghaltak, külföldre költöztek, nem tartom velük a kapcsolatot, kitagadtak, akármit. Teljesen lényegtelen. Igazából nem tudom, Timurnak mondtam-e valaha bármelyik verziót. Elég tapintatos ember, nem hiszem, hogy kérdezett már erről a témáról bármit is, magamtól pedig nyilván nem beszélek. És én sem firtatom az ő múltját. Mindenkinek vannak titkai. Persze lehet, hogy teljesen normális a családja és azért nem emlegeti őket. Igazából mindegy is. Amit akar, elmond, amit nem, nem. A munkám során is veszélyes lenne a túlzott kíváncsiság, hisz nem egy olyan kuncsaftom van, akinek még csak tudnom is veszélyes lenne a viselt dolgairól, ezért erre kínosan ügyelek mindig. Semmilyen felesleges bonyodalomra sincs szükségem, amit más hozhat a fejemre. De nem is kell ilyesmiken agyalnom. Végtére is mi itt most épp jól akarjuk érezni magunkat! Eddig úgy hiszem, jó úton is járunk ehhez.
- Hát ezen bármikor lehet segíteni - kacéran megnyalom az ajkaim, miközben a szemébe nézek. Tetszik ez a kis évődés, bár van még mit tanulnia, az biztos. De már az igyekezet is értékelendő. Még a végén kiderül, hogy a szerény kis Timurnak egy olyan pajkos oldala is van, amit én eddig nem is ismertem. Hm. Ez kezd egyre kíváncsibbá tenni. Igyekszem hát addig ütni a vasat, míg tüzes, kitapasztalni, meddig is mehetek el, feszegetni a határokat. Amit viszont el kell ismernem, hogy ha flörtölésben nem is, italkimérésben biztosan profi. Ez is egy hasznos tulajdonság. Igazából határozottan az. Pultos fiúként még csajozni sem nehéz. Csak kicsit kellene vagányabbnak lennie. De ezen talán lehet segíteni.
- Vigyázz, mit kívánsz, mert még a végén valóra válik - tovább incselkedem vele. Mint mondtam, kíváncsi vagyok, meddig mer elmenni. Ő kezdte, csak magának köszönheti. Nevetünk egyet a kis csipkelődésemen, majd bedobok egy ötletet az este folytatására, amit el is fogad.
- Ebben én is egészen biztos vagyok. Akkor a ma esti szórakozásunkra! Fenékig vagy szex soha többé! - széles mosollyal újra koccintásra emelem a poharam, az utolsó mondattal egyértelművé téve, hogy ezúttal már bizony húzóra kell ürítenie mindkettőnknek a poharát.
- És mikor kaphatom meg a szexi pultos fiútól a következő kört? Ugye nem szeretné, ha szomjazna a vendége? - továbbra is vicceskedve szólítom meg, de az üzenet egyértelmű. Mert most már tényleg ideje belecsapnunk a lecsóba és beindítani a bulit. És ebben még Timur visszafogottsága sem állíthat meg, de nem ám!

Timber | Bocsi a késésért! | Clothes

made by Doris
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Grimm 21.01.17 22:45

A családom sajnos olyan amilyen, és ezzel nem szoktam dicsekedni senkinek sem. Ha rákérdeznek, többnyire igyekszem tapintatosan másra terelni a témát, de ha nagyon erőltetik, akkor általában letudom annyival, hogy nem tudtak beletörődni, hogy egyetemre jöttem ahelyett, hogy a családi bizniszt vittem volna tovább, és emiatt nem vagyunk beszélőviszonyban. Ez már általában a bunkó természetű embertársam kíváncsiságát is eléggé ki tudja elégíteni - mert, hogy a tapintatosabb egyből levágja, hogy számomra ez a téma kellemetlen, és éppen ezért nem erőlteti - de vannak olyan született tuskók, akik még tovább pedzegetik a dolgot, és arról kezdenek el faggatni, hogy milyen vállalkozás. Ilyenkor már kínomban általában valami boltféleséget szoktam kitalálni csak azért, hogy végre békén legyek hagyva. De aki még ezek után is firtatja a témát azzal már rendszerint közölni szoktam, hogy evezzünk más vizekre már...Még szerencse, hogy Lara sosem szokott ilyesmikről kérdezősködni...
- Miért Te kisegítenél? - nézek rá kihívóan, állva a tekintetét, miközben érdeklődve felvonom a szemöldökömet. Kíváncsi vagyok, hogy erre mit fog válaszolni, mert valamiért úgy érzem, hogy erre a reakcióra talán nem számított tőlem. Mondjuk igazából én se magamtól, de ha már elkezdtük, akkor nem akarok alulmaradni vele szemben, bár flörtölgetés terén nyilvánvalóan fényévekre vagyok tőle, az is biztos. Minden esetre, ha már adott a lehetőség, akkor megpróbálok kicsit tanulni olyasvalakitől, mint Ő aki azért már áll egy bizonyos szinten ilyen téren, legalábbis szerintem a legtöbb férfi fejét nagyon könnyen el tudná csavarni ha akarja...
- Na és mi van, ha azt szeretném, hogy valóra váljon? - vágtam vissza a lánynak. Komolyan nem szeretnék alul maradni vele szemben, ezért is mondok olyanokat is, amiket máskor esetleg nem mondanék. Mondhatni próbálok most bevetni mindent, ami mondjuk pl. az idők során Chloe-ról ragadt rám a közös bulizásaink során.
- Ahogy szeretnéd. Az esténkre! - mondom, majd mosolyogva koccintok vele, mielőtt húzóra leverném a poharam egész tartalmát. Egy pillanat erejéig apróbb fintor kúszik az arcomra, de gyorsan úrrá leszek rajta, és ha kicsit megkínozva is, de rámosolygok a lányra.
- Természetesen akármikor, amikor a vendég óhajtja. Természetesen nem hagyhatom szomjazni, hisz az ártana az üzletnek. És egy ilyen csinos vendéget amúgy is vétek lenni hagyni, elveszni. - váltok át udvarias modorral, majd egy fél-mosollyal ismételten töltök mindkettőnknek, majd ismételten a megadott számú jégkockát helyezem el az italban. Végül is ezt az estét is már azért csak-csak be kellene indítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Grimm 03.04.17 22:03


Timur & Lara


Bár a tegnapi kuncsaftom jól elintézett, így a mai munkának lőttek, mégis már most úgy érzem, határozottan kellemes lesz ez a mai este, még ha csak kényszer szülte "szabadnapról" van is szó. Jó ötlet volt meglátogatnom Timurt és úgy tűnik, ő is őszintén örül a társaságomnak. Végül is mi mindig is jól kijöttünk. Nem mintha nekem nehezemre esne jól kijönni bármilyen férfiemberrel, de teljesen más az, ha őszintén szimpatizálok valakivel, mintha csak a pénzért játszom el mindezt. És vele egyértelműen nem a pénz miatt találkozom, akkor valószínűleg nem is itt lennék. De nem is ez a lényeg a mi kapcsolatunkban.
- Hiszen ismersz, Timur, nem? Tudod, hogy van az a pénz - továbbra is kacéran mosolygok rá, miközben csábítón keresztbe teszem a lábamat. Nyilván hatásosabb ez, ha miniruha van rajtam, ami sejtelmesen fel tud csúszni, nem úgy, mint a farmer, amit most viselek, de talán ennyi is elég. Pláne, hogy ilyesmit kimondani tényleg csak azért engedek meg magamnak, mert Timur ismer és nem is veszi egyikünk sem komolyan ezt a kis játékot. Egy valódi kuncsaftomnak egyértelmű, hogy nem lenne a legokosabb ezt hangoztatnom. A férfiak szeretik elhinni, hogy önmagukért, a sármjukért vagyok velük. Még akkor is, ha értelemszerűen mindketten tudjuk, hogy ez hazugság. De ők már csak ilyenek.
- Semmi akadálya, tigrisem - úgy tűnik, Timur barátom kihívóbb viselkedésre képes, mint hittem. Pedig tudhatná, hogy a tűzzel játszik. Amit kimondom a szavaimat, azzal egy időben felemelkedek ültömből és még mielőtt lehetősége lenne bármit reagálni, egy puszit nyomok a szájra, majd vissza is ülök. Kettőnk közül még biztos, hogy mindig én vagyok a gátlástalanabb. Másként aligha űzhetném azt a foglalkozást, amit. Szóval ez nekem semmi, viszont ő már nem biztos, hogy így van vele. Meglátjuk, hogyan kezeli a dolgot. Ő kísértette a sorsot, én ezek után is ugyanolyan kellemes hangulatban koccintok vele és húzom le az italomat.
- Köszönöm, igazán elsőosztályú a kiszolgálás - szélesen mosolygok rá, ahogy átadom a poharamat és figyelem, hogy a pulthoz viszi, feltehetően, hogy mindkettőnkét újratöltse. Mert ha nem, bizony visszaküldöm. Kényes vendég vagyok, jobban teszi, ha igyekszik a kedvemben járni. Mondjuk azzal, hogy végre ő is lazít és jól érzi magát. Bár ahogy a beszélgetésünk alakul, úgy érzem, ezzel is jó úton járunk.
• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Grimm 30.04.17 22:20

Tudom, hogy Lara csak azért van ma itt, mert tegnap az egyik kuncsaftja úgy elintézte, hogy ma semmiképpen sem tudna dolgozni. Ennek ellenére örülök, hogy úgy döntött, hogy eljön, és meglátogat. Hisz akár otthon is maradhatott volna TV-ni vagy csak szimplán lógatni a lábát, mert gondolom ráférne azért a pihenés, tekintve, hogy elég sokat dolgozik szerintem. De Ő ennek ellenére inkább eljött meglátogatni, mert tudta, hogy sokáig lőtt sebbel feküdtem a kórházban. Bevallom őszintén ez nagyon jól esik. Akármilyen furcsa is lehetne a kapcsolatunk egy kívülálló szemében, de örülök Neki, hogy Lara olyasvalaki, akire nyugodtan tekinthetek barátként, és akit érdekel, hogy mi a helyzet velem, még ha nem is találkozunk olyan gyakran.
- Igen ismerlek. - viszonozom a pillantását. - Na és mennyi lenne az a pénz, amiért elvállalsz? - vonom fel a szemöldökömet. - Csak, hogy tudjam mennyit kell még összespórolnom, hogy meglátogathassalak. - kacsintok rá, reményeim szerint úgy, ahogy Ő szokott. Mondjuk ez valószínűleg inkább tűnhet esetlennek, de majd még gyakorlom a dolgot... Lara előadása hatásosabb, de neki mondjuk van gyakorlata, és, hogy a múltkori fekete mini-ruha lenne rajta, ami akkor mikor múltkor a klubban találkoztunk az csak még jobban fokozná a hatást, de igazából Ő maga így em panaszkodhat szerintem. Azért még ebben a ruhában is látszik, hogy nagyon jó alakja van a lánynak. Most még azt is sikerült viszont megállnom, hogy ne vörösödjek el. Nocsak, azért csak van értelme a gyakorlásnak...
- Azt mondod? Ennek kimondottan örülök. - mosolyodom el finoman a szavai hallatára. Nem mondom tetszik ez a kis adok-kapok. Szinte már olyan érzés, mintha tényleg flörtölnék a lánnyal. Le is eresztem a védelmemet, emiatt is döbbent le a következő pár másodperc. Látom, amikor felemelkedik a székéből, de nem tudom mire vélni. A következő másodpercben viszont érzem az ajkait a sajátjaimon, és ez annyira ledöbbent, hogy még a szememet sem tudom becsukni. Igazából az egész nem tart tovább egy szájra puszinál, én ennek ellenére nem kapok szikrát még egy pár másodpercig. Amikor végre felfogom, hogy mi történt fülig vörösödöm. - Ez...kicsit váratlan volt. - nyögöm ki végül egy ideges mosollyal, de mást nem tudok kipréselni magamból. Leeresztettem a védelmemet, és ez lett a büntetésem. De nem hagyom, hogy megússza!
- Ennek igazán örülök. A vendég véleménye a legfontosabb! - mosolyodok el végül ismét, majd elbattyogok a pult mögé, és újratöltök, miközben a "bosszúmon" gondolkozok, ami lassacskán kezd is testet ölteni a fejemben. Ugyanolyan italt készítik végül Lara-nak, mint az előbb, majd egy halovány mosollyal indulok vissza felé kezemben a poharakkal. Kicsit ideges vagyok, de próbálom leplezni a dolgot. Miközben leteszem elé a poharat végül elszánom magamat a cselekvésre. Most én vagyok az, aki az ajkaira tapasztja a sajátját. Nem erőszakosan, csak finoman, gyengéden. Lássa csak, hogy nem Ő az egyetlen, aki képes erre...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Grimm 24.05.17 15:31

LET'S MAKE A NIGHT YOU WON'T REMEMBER

Bár sokan nem így gondolnák rólam kívülállóként, én valóban szerencsésnek érzem magam, mivel szeretem a munkámat. Az elején talán valamilyen szinten a kényszer vitt bele és bár az utcasarkon vagy autópályás pihenőkön álldogálni és válogatás nélkül mindenkivel elmenni nem volt épp leányálom, valahol még abban is megtaláltam úgymond a szépséget. Mert a szexet szeretem. Persze azért jobb így, hogy többet szelektálhatok és magasabb tarifával is dolgozhatok, ez kétségtelen. Szóval én kifejezetten élvezek dolgozni, a tétlenség amúgy sem kenyerem. Ezért is érint rosszul a jelenlegi helyzetem, amit egy igencsak speciális igényű kuncsaftnak "köszönhetek". De feltalálom magam így is. Timurt régen láttam és nem is véletlenül, hiszen elég komoly sérülésekkel került kórházba hosszabb időre. Épp ezért érzem fokozottan úgy, hogy szüksége van a kikapcsolódásra. És ha rajtam múlik, ezt meg is fogja kapni. Akár akarja, akár nem.
- Tényleg a tarifáimra vagy kíváncsi, kicsi Timur? - kérdezek vissza szórakozottan. Nem mintha zavarba hozna a dolog. De nem tudom igazán komolyan venni. Más esetben nyilván már sorolnám is, most azonban, ha már csak viccel, butaság lenne komolyan vennem a kérdését. Mert tuti, hogy nem gondolja komolyan. Az kizárt. A flörtölés sem az a részemről. Én egyébként is szeretem az ilyen kis játékokat. Engem nem is hoznak zavarba.
Azt is teljes természetességgel teszem, mikor fölemelkedek ültömből és hirtelen ötlettől vezérelve szájon csókolom. Illetve nem igazi csók az, inkább csak egy futó puszi, de a kívánt hatást így is megteszi. Timur zavara szinte tapintható. Megjegyzésére csak hamiskásan mosolygok, aztán már túl is lépek a dolgon és adom át neki a kiürült poharamat, mintha mi sem történt volna. Ahogy látom, ő persze nem rendezi le ilyen könnyen magában a dolgot, de azért igyekszik megőrizni a férfiúi büszkeségét, ami kifejezetten szórakoztat.
Mosolyogva figyelem, ahogy újratölti a poharat és odalép vele mellém. Szemében valami furcsa fény játszik, de nem tulajdonítok neki különösebb jelentőséget. Mintha egy pillanatra megállna, latolgatna, miután leteszi elém a poharat. Köszönetre nyitnám a számat, ekkor azonban mozdul és a szája már az enyémen is van. Nocsak, a kis Timur bevadul? Ám legyen. Először csak ösztönösen csókolok vissza, aztán azonban, ahogy felfogom a helyzetet, már át is veszem az irányítást. Karomat a nyaka köré fonom és mélyítem, szenvedélyesebbé teszem a csókot, nyelvemet is áttolom a szájába. Ő akarta, hát megkapja. Esélyes, hogy felpiszkálom vele a vágyát, de hát nem én próbáltam feszegetni a határokat. Nem tud elhúzódni, ha akarna sem, erősen csimpaszkodok belé, de kétlem, hogy akarná. Csak némi idő után engedem el.
- Ha tovább mész, az fizetős lesz ám, Drága, ugye tudod? - kérdezem továbbra is a közelében maradva, ha ő nem távolodik el, mélyen a szemébe nézve. Mert bármennyire is kedvelem Timurt, az ízelítőn kívül senkinek nincs ingyen semmilyen szexuális szolgáltatás. Még neki sem, kedveljem bármennyire. Ez alapelv nálam.

DID WE LIVE TOO FAST?
@

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Grimm 23.06.17 22:54

Nem mondanám, hogy elégedetlen vagyok az életemmel még, hogy ha nem is éppen a legjobb, de mindenképpen lehetne rosszabb is a dolog. Persze én választottam ezt az utat anno, és bár sokszor elég rázós helyzetekbe is belekeveredtem, de szerencsére semmi olyan amiből aztán ne tudtam volna kikeveredni így aztán soha nem is bántam meg a döntésemet végül. De persze eléggé érzékenyen érintett, hogy a tanvadászaton szerzett sérülésem miatt olyan hosszú időt ki kellett hagynom a munkából, és ez persze kihatott a pénzügyeimre is. Szerencse, hogy a szerényes életmódom mellett elég szép összeget sikerült azért felhalmoznom így tehát, azért megmaradok ha minden igaz. De most itt van Lara úgyhogy nincs időm ilyesmin töprengeni. Szeretném ma este jól érezni magamat vele.
- Persze miért is ne. - tekintek rá felvont szemöldökkel. - Sose lehet tudni...lehet, hogy még egyszer igénybe veszem a szolgáltatásaidat...főleg ha olyan sikeres maradok a lányokkal, mint eddig. - nevetem el a végét. Nos az tuti, hogy sose voltam valami nagy Don Juan, és az eddigi két hódításom is elég furcsa helyzet volt. Persze maga a helyzet mindig elég érdekes volt, és ez se lenne sokkal furább helyzet ha így alakulna. Meg sose gondoltam bele, hogy tényleg fizessek a szexért, mint ahogy sokan mások teszik, bár soha nem is vetettem el a lehetőséget. Tisztában vagyok a félénkségemmel, és hogy emiatt milyen nehéz is úgymond ismerkednem nem is beszélve a sok esetben kiszámítható folytatásról...
Éppen ezért is lep meg, amikor váratlanul felkel, és szájon csókol. Persze ez inkább szájra puszinak illene be a mi esetünkben, de ez is pontosan elég ahhoz, hogy teljesen elvörösödjek, és zavarba jöjjek. Kicsit még akkor is kába vagyok a dologtól, amikor Lara odanyújtja Nekem a poharát, hogy újratöltsek. De valamit mégiscsak sikerült fejlődnöm úgy tűnik, mert amire odaérek az üvegekhez, és elkezdek újratölteni, már a visszavágást tervezem, és nem is habozok a végrehajtás kivitelezésével sem.
Mindenképpen szerettem volna visszavágni, és meglepni őt, ahogy azt Ő is tette velem alig pár perccel korábban. Vissza akartam fizetni az adósságot, és egy röpke pillanatig úgy tűnt, hogy sikerülni is fog, én pedig elégedetten folytathatom az estét, azzal, hogy na a végén még sem sikerült sarokba szorítania. Nos hát...tévedtem. Amikor érzem, hogy a karjait a nyakam köré fonja teljesen ledöbbenek, és egy pillanat erejéig elszakadnék, de amikor komolyan volumenre vált, és már a nyelvét is a számba találom egy pillanatig ugyan habozok, de a helyzet túl izgató...így aztán végül éppen olyan lelkesen viszonozom a csókot. Ha hagyja kicsit közelebb húzódok hozzá, és finoman megcirógatom a derekát is.
- Igen, tudom. És én fizetnék is...de nem azt mondtad, hogy nem igazán vagy olyan állapotban, hogy dolgozz? - tekintek rá kérdően. Nem húzódom el tőle, és a kezeim továbbra is a derekán pihennek ha nem hessegeti el őket. Eszem ágába sincs ráerőszakolni semmit. Ha nem tud dolgozni akkor hagyom, hisz erre ráérünk máskor is...esetleg kényelmesebb körülmények között. - Ha szeretnéd megejthetjük máskor amikor már jobban vagy. Nem akarom, hogy esetleg még jobban lerobbanj. - fordulok hozzá egy finom mosollyal. - Úgyis mindig is szerettem volna két lánnyal kipróbálni. Hátha találsz egy csinos kolléganőt, aki még elvállalna melléd. - nevetem el magamat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Grimm 07.07.17 20:33

Let's make a night you won't remember

Nem tudom ugyan pontosan, mi is történt Timurral, de annyi bizonyos, hogy igen komoly sérüléseket szerzett, így ha valamikor, most biztos, hogy jól jön neki egy kis kikapcsolódás. Ebben biztos vagyok. És én ebben fogok neki segíteni, ha már magától nem képes lazítani és elengedni magát egy kicsit. Legalább egy este erejéig. Elhiszem, hogy sok a gondja, tennivalója, munkája és kell a pénz, de ennyi mindenkinek bele kell, hogy férjen. Így neki is. Az iszogatásunk a munkahelyén zárás után azonban meglepő módon flörtölő évődésbe megy át egy kicsit. Nem mintha bánnám, számomra ez is csak szórakozás. Hogy ő hogy éli meg, bátorságpróbának, esetleg csak a büszkeségét piszkálná, ha nem igyekezne visszavágni, fokozni a helyzetet, abban azonban már nem vagyok biztos. De talán mindegy is. Úgyis az a lényeg, hogy lazítsak rajta egy kicsit. Hátha ez a módja.
- Ugyan, Timur, ennyire nem lehet kétségbeejtő a helyzet! Egy helyes, rendes srác vagy, biztos, hogy találsz majd magadnak valakit! Csak egy kicsit többet kellene járnod társaságba. Meg bátrabbnak kellene lenned - bátorítón megveregetem a kezét az asztalon átnyúlva.
- Mit szólnál hozzá, ha néhány pohárka után átnéznénk valami szórakozóhelyre? Segítek neked csajozni. Mit szólsz, áll az alku? - csábos mosollyal nézek rá. Komolyan is gondolom, amit mondok. Ha más nem, lesz egy kellemes estéje. Ráférne már úgy hiszem. Ha megfogadja a tanácsaimat és kicsit esetleg még rá is segítek, garantálom, hogy összeszedünk neki valakit. Ha nem is élete szerelmét, de ma estére biztosan. Értem a módját az ilyesminek. Addig azonban itt is jól elszórakozunk. Viccből puszilom csak szájon, ami láthatóan zavarba hozza és talán csak mintegy erre visszavágókét csókol meg. Csak azzal nem számol, hogy engem az ilyesmi nemhogy zavarba hozna, megijesztene, még fel is bátorít. Hisz szexuális érintkezésekből élek, mit nekem egy kis nyelves csók! Érzem, hogy meglepődik és első ijedtében elhúzódna, de nem hagyom, aztán idővel átadja magát az érzésnek. Férfiból van, ez természetes. Ha nem állítanám le, talán még tovább is menne. Az illemtudása ellenére. Minden pasit fel lehet hergelni, még az olyan visszafogottakat is, mint Timur, ha az ember lánya tudja a módját. És én nagyon is tudom. De most nem célom ennél tovább menni, amit értésére is adok.
- Timur, Timur, sokat kell még tanulnod! Sok módja van egy férfi kielégítésének. Bizonyos dolgokra valóban alkalmatlan vagyok jelenleg. De például a kezemnek és a számnak semmi baja. Ha érted, mire gondolok - kacéran nézek rá egészen közelről. Engem nem zavar a testi kontaktus, ennyit igazán megadhatok, ha jól esik neki.
- Két lánnyal? Megnyerted a lottót titokban, Timur, hogy ilyesmiről álmodozol? - én is felnevetek, mert ezt ő sem gondolhatja komolyan. Persze nem azért, mert gúnyolódni akarnék rajta, hisz én is mélyről jöttem, én volnék az utolsó, aki lenézne bárkit az anyagi helyzete miatt, még ha most van is mit a tejbe aprítanom. Végül is azt sem a szél hordta össze, sok munkám van benne. Még ha sokan meg is vetik azt a módot, amivel kerestem. De hát ezt ő sem gondolhatja komolyan, nem igaz? Igazán vicces hangulatában lehet ma este, hogy ilyeneket vet fel! Vagy a férfiasságát igyekezne bizonygatni azzal, hogy egyre nagyobbakat mond? Már magam sem tudom. De ahogy mondani szokás, amelyik kutya ugat, az úgysem harap, nem igaz? Noha elképzelhető, hogy az alamuszi Timur is tartogathat számomra meglepetéseket. Ki tudja, az emberek végül is kiszámíthatatlanok.

Timur &  Lara

szószám: 550 ❖ zene: Did we live too fast?megjegyzés: Remélem jó lesz  ❞
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Grimm 05.08.17 3:06

Az biztos, hogy az a tanvadászat nagyon, de nagyon rosszul sült el, és én jöttem ki a legrosszabbul az egészből. Legalábbis én voltam az, aki drágán úszta meg a mókát, és a végén egy csomó söréttel az oldalában végezte. Még így is szerencsésnek mondhatom magamat, hogy nem telibe kapott a lövés hanem igazából csak "súrolt". Mindenesetre ennek a "csak súrolás"-nak hála elég hosszú időre kimaradtam a munkából és a suliból is. Emiatt pedig nem volt más választásom az utóbbi időben minthogy megállás nélkül dolgozzak, és tanuljak...hajtsam magamat akár a végletekig is. Be kell, hogy ismerjem, hogy kimerültem...nagyon is. Épp ezért s örülök annyira, hogy Lara benézett hozzám ma este, hogy együtt töltsünk egy kis időt. Elég lazán indult az egész, de mostanra átcsapott flörtölésbe, egymás próbálgatásába. Be kell, hogy valljam élvezem a dolgot...nem sűrűn csináltam eddig ilyet Lara-val viszont nagyon jó érzés a dolog még, hogy ha eléggé zavarban is vagyok...
- Nem azt mondtam, hogy kétségbeejtő...csak nem vagyok jó az ilyesmiben. De azért köszönöm a biztatást. - felelek neki kissé habozva, elpirulva a szavai hallatán. - Tudom. De nem vagyok valami biztos magamban. Ráadásul időm is elég kevés van. - vakarom meg tanácstalanul a tarkómat.
- Lehet róla szó. - mosolyodok el félénken. - De csak ha te is maradsz! - kötöm ki. - Ha magamra hagynál a végén úgyis elszúrnám, amint lelépsz úgyhogy csakis akkor megyek bárhova is ha te is maradsz végig. - felelek neki kissé elpirulva, de határozottan. Tudom, hogy Lara tanácsai egészen biztosan hozzásegítenének, hogy valakit felcsípjek, de tartok tőle, hogy az Ő jelenléte nélkül körülbelül addig is tartana a dolog. Meg aztán úgyis úgy volt, hogy a mai estét vele töltöm hát így is fogok tenni vagy így, vagy úgy. Ő talán csak poénnak szánja a csókot talán mint egyfajta kis próba a hosszas écelődésünk után, de engem alaposan sikerül meglepnie vele arról nem is beszélve, hogy menyire zavarba jövök tőle. De nagy igyekezetemben, hogy megmutassam neki, hogy ennyivel nem tud "legyőzni" egyből vissza is csókolok az első merész pillanatomban, de amikor viszonozza a csókot első pillanatban menekülnék főleg, amikor megérzem a nyelvét a számban. e végül aztán a vágy győz, és teljesen elmerülök a csókban átadva magamat az élvezetnek mielőtt Lara végül megszakítja a csókot szembesítve azzal, hogy sikerült elvesztenem a fejemet, aminek hála ismételten sikerül zavarba jönnöm.
- Igen tudom. - pirulok el. - Legalábbis ennyit még én is tudok. - teszem hozzá, de nem bírom ki, hogy a tekintetemmel ne mérjem ki, és talán először tényleg komolyan elgondolkodom rajta, hogy miként is festhet a látszólag tökéletes test ami a ruhák alatt rejtőzik. - Igen értem. - mosolyodok el miközben a szemeibe nézek, de a tekintetem elkalandozik a finoman ívelt ajkakra, melyeket nem sokkal ezelőtt csókoltam...még ha nem is valami hosszú ideig.
- Azt éppen nem nyertem meg. - mosolyodom el. - De honnan tudod, hogy mennyi spórolt pénzem van? - kérdem tőle egy szégyellős mosollyal. Persze gondolom, hogy nem nagyon hiszi, hogy lenne pénzem egy ilyen luxusra de hát sose lehet tudni éppenséggel. Egy egyszeri alkalomra talán még Nekem is futja, hisz tényleg elég keményen spóroltam az elmúlt időben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Grimm 26.08.17 22:14

Let's make a night you won't remember
Timur xXx Lara

Did we live too fast? • szószám: 439 • Credit:

 


Nem tudhatom, mi történt pontosan Timurral, nem is firtatom, ha már ő nem hozza szóba, de azzal tisztában vagyok, hogy elég hosszú időt töltött kórházban (bár meglátogatni nem volt alkalmam, meg egyáltalán, valahogy jobbnak éreztem, hogy ha távol maradok, nehogy negatívan befolyásolja az életét, megítélését, ha valaki esetleg megtudná, egy luxusprosti látogatta) és eléggé földhöz is vághatta az eset. Mind anyagi, mind egészségügyi oldalról. Mindemellett valószínűleg a szociális életének és a tanulmányainak sem tett jót. De hát azért vagyok én, hogy segítsek neki, legalább egy estére maga mögött hagyni a gondokat és lazítani. Ebben ő amúgy sem volt sosem jó magától.
- Kifogások, Timur. Csak egy kicsit jobban kellene bíznod magadban és minden rendben is lenne. Higgy nekem, minden adottságod megvan hozzá - bátorítón mosolygok rá. Tényleg, Timur egy igazi álompasi is lehetne akár, jóképű, kedves, intelligens, udvarias, csak túlzottan félénk. Az ilyenre mondják a lányok inkább azt, hogy "aranyos" és néznek rá inkább barátként mint potenciális férfiként. Na de ezért vagyok én, hogy segítsek a gyengeségein. Ma este meg is fogom mutatni neki, mire lehet képes, ezt eldöntöttem.
- Azért remélem, ha úgy alakul, a hálószobában nem kell ott állnom melletted, hogy tanácsokat adjak, mihez kezdj egy csinos kiscsajjal - rákacsintok, ahogy évődve elviccelem kicsit a dolgot. Végül is nem kell ezt olyan komolyan venni! Pont ezt akarom neki megmutatni. Van még mit tanulnia, de nem menthetetlen. Ezt bizonyítja az is, hogy próbál visszavágni a flörtölgetésemre, aminek a vége egy nyelves csók lesz, ami szemlátomást zavarba hozza őt. Én azonban remekül szórakozom, ezt kár is lenne tagadnom. Azon is, hogy észreveszem az engem vizslató pillantásait. Nem kérdés, felébresztettem benne a férfiúi vágyakat, de ez is csak a poén része. Természetesen nem szándékozom túllépni egy határt. Nem azért vagyok itt. Egyébként van abban valami bájos, hogy még ebben a helyzetben is el tud pirulni. A szex terén hozzám képest biztos, hogy jóval tapasztalatlanabb lehet. De ez talán nem is baj. Én már túl profi is vagyok ebben a témában, nehéz újat mutatni. Neki nem kell ennyire messzire mennie. Nem lenne egészséges.
- Nos, ha tényleg annyi spórolt pénzed van, inkább a ma esti partizásra fordítsd, mint egy édes hármasra tartogasd, én azt javaslom. Hidd el, nem bánod meg. Garantálom neked, hogy ez lesz életed éjszakája, ha nem ellenkezel - ránevetek és beleiszom a whiskymbe. Lassan szükség lesz egy újratöltésre, utána viszont én a magam részéről már készen is állnék a bulira. De ez persze Timurtól függ, neki mennyi kell ahhoz, hogy elengedje magát és végre önfeledten jól érezze magát az este. Mert ez most róla szól. Az ő estéje. Legalábbis ha rajtam múlik, tenni fogok róla, hogy az legyen.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Grimm 02.09.17 23:29

Az a baleset megváltoztatta azért az életemet...és nem csak azért mert majdnem meghaltam. A kórházban sok időm volt gondolkodni, és természetesen nem csak a tanuláson vagy a melón járt az eszem amiből persze a sérüléseimnek hála jó sokáig kimaradtam. Eszembe jutott, hogy Isten igazából talán sosem éltem igazán. Sokszor eszembe jutott, hogy talán nekem is többet kellett volna élnem...többet bulizni, lányokat szedni fel és kipróbálni ezt-azt akárcsak a többi kortársam. Megfogadtam, hogy így fogok tenni ha egyszer kikerülök innen...bár eddig nem igazán tettem egyetlen lépést sem az ügy érdekében. De talán éppen emiatt is örülök többek között annyira, hogy Lara ma felbukkant. Talán az Ő segítségével ma végre lazítok majd kicsit...
- Más is ezt mondja. - felelek neki elpirulva némi habozás után. - Ugyan honnan tudod? Talán rendelkezel gyakorlati tapasztalattal? - vonom fel játékosan a szemöldökömet piszkálódva egy kicsit. Lara nagyon kedves lány, nagyon kedvelem, és szerintem a többség egy szimpla beszélgetésből biztosan nem jönne rá, hogy nem csak egy mondjuk szimplán nagyon értelmes egyetemi hallgató hanem egy luxusprosti. Mindenesetre annyi időre szívesen belelátnék az elméjébe, hogy láthassam Ő mit is lát bennem....mert én magamban nem sokat.
- Pedig ezt pont kérni akartam. Nélküled lehet teljesen elveszett bárány lennék. - kacsintok vissza rá. Nem mintha nem lenne valamennyi igazság abban, amit mondtam. Néhány jó tanács nélkül esélyes, hogy elég csúnyán felsülnék még ha valami csoda folytán sikerülne is összeszednem valakit a mai este folyamán...amiben jómagam nem osztom Lara optimizmusát. Nem véletlen. Hozzá képest ilyen téren körülbelül partra vetett hal vagyok csak. Ezt bizonyítja az is, ami az előbb történt. Hiába próbáltam visszavágni a vége csak az itt, hogy Ő győzött én pedig felizgultam, és most zavarban vagyok a gyenge "ellenálló" képességem miatt....Persze sejtem, hogy Lara-nak ez nem túl nagy ügy, de nekem még egy csók is kicsit újszerű élmény tekintve, hogy nem sokszor volt benne részem eddig. Az ettől komolyabb dolgokról nem is beszélve...
- Ha a ma esti partizásra fordítom a pénzemet akkor gyanúm erős, hogy mindössze annyit érek el, hogy úgy berúgok, hogy holnap semmire sem fogok emlékezni. A hármas viszont legalább egy szép emlék lenne. - felelek szórakozottan a lánynak. Ezután követem a lány példáját, és én is belekortyolgatok a whiskey-be, ami előttem van. Igazság szerint akármivel is hozakodik elő Lara kétlem, hogy ellenkezni fogok az ötleteivel. Ma este semmiképpen sem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Grimm 14.09.17 3:34

Timur & Lara


Tényleg feltett szándékom, hogy ha már dolgozni ma úgysem tudok, legalább egy igazi, felejthetetlen éjszakát csapjak Timurnak. Na persze kivételesen nem úgy, ahogy én egy férfinak emlékezetessé szoktam tenni az éjszakáját, csakúgy barátilag. Ha mondhatom ezt én, aki úgy tartja, nincsenek barátai. Timur azért elég közel áll hozzá. Végül is vele töltöm az időmet ingyen. Bár az is igaz, ha a csókon és az ölelgetésen túl akarna menni, az már neki is fizetős lenne. De ez komolyan fel sem merül bennem. Különben is, most én is kicsit kikapcsolódnék inkább.
- Amivel szükséges, azzal igen - nocsak, úgy tűnik, a kis Timur csak nem nyugszik. Ha meg tudná őrizni ezt a kicsit szemtelenkedő stílust, tényleg egy kellemes este elé nézhetne. Minden értelemben. Tuti felszedhetne egy nem is akármilyen csajt. Vajon ha tovább heccelném, megmaradna ennél? Velem bizonyosan, de tartok tőle, egy idegen lány előtt ismét zavarba jönne és elrejtené ezt az énjét. Nagy kár. Na de nem az a fajta vagyok, aki ilyen könnyen feladja. Megmutatom én ma Timurnak, hogy nem olyan bonyolult dolog ez a csajozás, mint ő gondolja!
- Lassan kezdem azt gondolni, Timur, hogy te inkább báránybőrbe bújt farkas vagy - azért csak poénkodok vele még egy kicsit. Tulajdonképpen azt is kedvelem módfelett Timurban, hogy mindig egyenlőként kezelt. Sosem éreztette velem azt, hogy kevesebbnek tartana magánál csak azért, mert nincsen iskolai végzettségem (végtére is a középiskolát is ott hagytam és azóta sem fejeztem be) vagy azért, amivel foglalkozom. Bár tény, a mentoromnak sokat köszönhetek abban a tekintetben, hogy méltó beszélgetőtársa tudok lenni szinte mindenkinek. Ha ő nincs, hogy kikupáljon, valószínűleg még mindig az út szélén állnék és kénytelen lennék lecumizni minden szakadt, büdös kamionost, aki megáll mellettem, tizedennyi lóvéért, mint amit most kapok egy-egy kufircért. Volt olyan szakasza is az életemnek, mikor ilyesmiből éltem, nem válogathattam ennyire, mint most, tudom milyen. Nem kívánkozom vissza oda, annyi szent.
- Na azért mielőtt a édes hármasba ölnéd a pénzed, Don Juan, mi lenne, ha inkább megmutatnád, hogyan is bulizol te úgy igazán? - egyszerűen nem bírok nem élcelődni vele egy kicsit, ahogy ránevetek, mielőtt én is beleinnék az italomba. Mit beleinnék, le is húzom rögtön az egészet.
- Mit szólnál, ha küldenénk még be egy kilépő piát, aztán bevennénk magunkat valami jó kis klubba? - vetem fel neki. Úgy érzem, eleget ittunk már mindketten, a hangulatunk is pazar, mire várjunk hát? Csapjunk a lecsóba! Én egyébként is táncolni akarok!Remélem jó lesz így
@

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Grimm 26.09.17 0:08

Igazából nem terveztem ma estére semmi különöset vagy éppen rendhagyót, de Lara betoppanásával változott a felállás. Ha már vette a fáradtságot, hogy eljöjjön, akkor természetesen elmegyek vele bulizni, hisz talán annyira nekem sem ártana meg egy kis kikapcsolódás ha őszinte akarok lenni. Lara-t a barátomnak tekintem ráadásul egy közeli barátomnak, akivel elég sokat eltöltök a szabadidőmből, amikor éppen szociális hangulatomban vagyok. Persze így is meglepett a hirtelen látogatása, de örülök neki. A mai melós nap után egész biztosan jól fog esni a kikapcsolódás vele.
- Ismersz jól. - nevetem el magamat hirtelen. - Tudod, hogy milyen béna vagyok mindenhez. - teszem még hozzá továbbra is nevetve. Igazából eddig talán Chloe volt az egyetlen igazi szexpartnerem, és vele is csak egyszer csináltuk. Viszont Ő a legjobb barátom, és ép ezért bár azt mondta, hogy nagyon jó volt, és szemlátomást élvezte is...nem tudom utána sose mertem felhozni a témát, és éppen ezért kicsit bizonytalan is vagyok. Arról nem is beszélve, hogy most Lara-val vagyok, akit már régóta ismerek, és jól elvagyok vele így aztán az Ő társaságában könnyen oldódom, de teljesen más lenne egy helyzet ha egy vadidegen csaj is bekerülne a képbe.
- Hogy én? Hát még így se hívtak, és azt hiszem elég messze is vagyok tőle, de ha te mondod akkor lehetséges, hogy kénytelen leszek elhinni. - kacsintok rá egy fél-mosollyal. Szerettem mindig is Lara-val beszélgetni, mert akármi is a foglalkozása -a mitől egyáltalán nem kevesebb a szememben - hihetetlenül szellemes beszélgetőpartner, és sokszor könnyeben megtalálom vele a közös hangot mint nem egy korombeli lánnyal. Persze ebben nyilván az is benne van, hogy ez is a munkája része, de attól még felettébb élvezem a társaságát. Bárhol is, és bárkitől is tanulta az illető jó munkát végezhetne. Szemlátomást megvan a magához való esze ha akarna akkor szerintem nyugodtan elmehetne egyetemre biztos vagyok benne, hogy állná a sarat, és a munkáját sem kéne abbahagynia hisz vannak más lányok is a campuson...akik hasonló módon keresik meg a sulira valót...
- Ehhh? Hát nem tudom, hogy van-e igazán olyan az én kategóriámban. Jobb szeretem nem leinni magamat a sárga földig a tombolás meg nem annyira az én világom. - felelek a lánynak egy szégyellős mosollyal. Ezt követően pedig követem Lara példáját, és a maradék italomat én is lehajtom egyetlen mozdulattal.
- Én benne vagyok. Deee...nem kéne átöltöznünk valami bulizósba? - kérdem felvont szemöldökkel miközben először felé majd magam felé bökök. - Elég hétköznapiakban vagyunk ráadásul az enyém még kajaszagú is. Egy normális klubba talán így be sem engednek minket. - teszem hozzá elgondolkodva. - De attól függetlenül tetszik az ötlet. - szólok végül egy halovány mosollyal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Grimm 25.10.17 22:03Timur & Lara


Meg kell vallanom, nem így terveztem a mai estémet. Dolgozni akartam, mint rendesen, de az a tegnapi kuncsaft igencsak elbánt velem. Legalább az árát megadta. Ennek ellenére őszintén nem bánom, amerre alakulnak a dolgok. Talán jobb is így, végtére is alapjáraton nem sokszor adódik alkalmam összefutni és akár egy egész estét eltölteni Timurral. Pedig ő azon ritka emberek közé tartozik, akinek a társaságát tényleg kedvelem és nemcsak azért vagyok vele, mert megfizet. Mert persze az a szakmám, hogy bármelyik férfival elhitessem, hogy szívesen vagyok vele, sőt senki mással sem lennék olyan szívesen, mint épp vele, de ez valójában csak illúzió. És ezt ők is nagyon jól tudják, mégis szeretik elhinni a nyilvánvaló hazugságot. Ezért fizetnek, én pedig megadom nekik, amire vágynak. Így mindenki jól jár végső soron.
- Látod, pont itt a baj, Timur. Hogy ezt gondolod magadról. Csak a gondolkodásodon kell változtatnod és máris minden könnyebb lenne. De ezen dolgozunk majd ma este, ne aggódj - bár könnyeden, mosolyogva mondom neki mindezt, komolyan így gondolom. Ez afféle baráti jó tanács, vagy mi. Túl kevés az önbizalma. Ez a  legfőbb és szinte egyetlen problémája. De talán ha némi alkohol és az én iránymutatásaim segítségével sikereket ér ma el, az javítani fog az önképén is. Legalábbis bízom benne. Mást nagyon nem tehetek érte.
- Nos, én határozottan úgy vélem - heccelem még egy kicsit, hátha az is jót tesz a hangulatának és az önbizalmának is. Végtére is tudom, hogy kell növelni egy pasi egóját, miért is ne vessem be ezeket a trükköket Timurnál is? Nem véletlenül vagyok luxusprosti, nemcsak az ágyban vagyok jó, beszélgetni is tudok. Ezt is javarészt a mecénásomnak köszönhetem. Ez is jól mutatja, semmi szükség iskolákra. Az én munkámban az amúgy sem sokat számít. Ha meg igen, hazudni bármit lehet. Mondhatom magam egyetemistának is, aki a tandíjra valót keresi meg, vagy akár irodistának, aki "másodállásban" űzi ezt. Vagy lehetek unatkozó háziasszony is, akit hanyagol a férje és izgalmakra vágyik. Melyik kuncsaft milyen humbug sztorit szeretne hallani. Én igazán jól alkalmazkodom. Hogy valójában ki vagyok, az úgysem különösebben számít egyiküknek sem. És ez így is van jól.
- Azt bízd csak rám, hidd el, elég jól ismerem a várost ilyen szempontból. A te dolgot csak annyi, hogy jól érezd magad, oké? - csapom le az újabb szabadkozáshullámát. Szörnyű mennyire nem tud ez a fiú lazítani! Na de én nem az a fajta vagyok, aki könnyen feladja vagy megriadna a nehéz esetektől. Most sem fogok.
- Szóval elegánsabbra akarod venni a figurát? Ám legyen. Útközben felugorhatunk hozzám, ha az úgy megfelel. És ne aggódj, tudok adni neked ruhát. Férfiruhát, az egyértelműség kedvéért. Csak annyi az ára, hogy még ott is innunk kell egy kis pezsgőt, míg felöltözünk. Áll az alku? - igazából olyan határozottan vázolom fel a tervet, hogy abból érezheti, megpróbálhat tiltakozni, de nincs sok értelme. Ha meg is tenné, miután lehúzom az italomat, felkapom a táskámat és már húzom is a kijárat felé. Épp csak annyi időt hagyok neki, hogy bezárja a helyet, ahogy kell, mielőtt leintenék egy taxit. Közben írok egy gyors sms-t a mecénásomnak, arra kérve, hogy az egyik emberével dobasson be hozzám egy középkategóriás öltönyt. Valószínűleg őt ismerve az is puccosabb lesz, mint amit Timur valaha akárcsak fölpróbált, de ha ki akar öltözni, hát adjuk meg a módját. Ma este én diktálok és jobban jár, ha nem tiltakozik. Ma az lesz, amit én akarok. És Timur márpedig ma önfeledten bulizni, csajozni fog, ha addig élek is, ezt már eldöntöttem!Bocsi a késésért!
••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Grimm 18.11.17 0:33

Nem rémlik, hogy manapság bármikor is lett volna időm lazítani. Egy ideje már csak a munka, munka, tanulás, munka, tanulás, tanulás kombót követem, hogy behozzam, azt ami kimaradt a kórházi kezelés és egyebek miatt. Persze jó okom van rá, hogy így tegyek hiszen a tanulás az első, meg hogy mindenképpen jó eredményeim legyenek, és fennmaradjon a jó benyomás a tanáraim szemében rólam. Létfontosságú, hogy ha jó munkahelyre szeretnék majd később bekerülni. Persze addig is bőven van még időm, amíg végzek a tanulmányaimmal...de jobb időben elkezdeni a készülést, mint pánikba esni a vizsgaidőszakban. Viszont a mai estémet hajlandó vagyok beáldozni annak kedvéért, hogy Lara-val töltsem együtt. Jó barátomnak tartom, de ritkán adódik hasonló alkalom, mert többnyire mindketten túlságosan elfoglaltak vagyunk, és nincs időnk találkozni vagy együtt lógni, mint azt ma este fogjuk tenni.
- Lehet, de nem volt okom másképp gondolkodni magamról, hogy ha őszinte akarok lenni. Sose voltam a lányok kedvence. - reagálok egy kétkedő mosollyal az ajkaimon. - Kíváncsi leszek, hogy mit tudsz majd mutatni. - nevetem el magamat könnyedén. Örülök, hogy Lara ilyen lelkes ebben a témában, de félek, hogy túl sokra számít tőlem, és pont ezzel rontom majd el esetleg az estéjét, amit nagyon nem szeretnék. Mindenesetre ha ennyire ragaszkodik hozzá, akkor hagyom, hogy kiélje magát. Így aztán egész biztosan nem érheti, majd szó a ház elejét, és Ő is remélhetőleg elégedett lesz majd.
- Akkor biztosan van benne valami. - Bólintok az arcomon pedig enyhe pír jelenik meg. Hogy Lara miért ilyen biztos ebben, azt nem tudom, de azt igen, hogy az ilyesmiben jóval több tapasztalattal rendelkezik nálam így pedig igyekszem rá hallgatni. Feltéve, hogy így gondolja, és nem csak azért mondja, hogy engem megnyugtasson vele. Bár valamiért úgy érzem, hogy nem hazudna nekem ilyesmiben hisz szimplán nincs rá oka, tudja, hogy olyan ember vagyok, aki elfogadja az igazságot. Ahogy azt is tudja, hogy Ő azon személyek közé tartozik, akiknek a véleményére adok, és hallgatok is. Mindazonáltal bámulatos, hogy milyen jó a kommunikációs készsége. Meglepődne az ember, hogy ha megtudná, hogy nem értelmiségi igazából...bár azt hiszem, hogy elég sokat lepipálhatna a készségeivel.
- Jól van Te vagy a Főnök! - Emelem fel szinte védekezően a kezeimet, de közben azért mosolygok. Lara elszántsága szinte már ijesztő, de ugyanakkor tudom, hogy csak jót akar nekem, és ezért hálás is vagyok Neki. Ha egyszer majd módomban áll, akkor mindenképpen igyekszem viszonozni a szívességet lehetőségeimhez mérten. Egyenlőre nem tudom, hogy mi nyűgözné le, vagy okozna neki örömet, de majd kitalálom valahogy...
- Hát vagy legalábbis valami kevésbé snasszba vagy redvásba lenne jó elmenni. I-Igen jól hangzik, de le is zuhanyoznék meg ilyen apróság...és igazán nem karnék zavarni nálad vagy bármi. Meg aztán utoljára, amikor egy barátom valami ilyesmibe rángatott bele, akkor végén el sem jutottunk bulizni. - felelek neki elvörösödve. Igen az ajánlatáról rögtön az ominózus estém jutott eszembe, amit Chloe-val töltöttem. Persze tagadhatatlanul életem egyik legjobb estéje volt...de attól még elég kínosak voltak közöttünk a dolgok egy ideig. Mindazonáltal olyan határozottan válaszol, hogy az már szinte utasítás számba is elmegy, ami miatt aztán szinte esélyem sincs tagadni. - Legyen. - sóhajtok, de Ő már meg is ragadja a kezemet, és a kijárat felé von. Szinte még az innivalómat is alig van időm kiinni. Utána persze sietve bezárom a helyet tudva, hogy nem lenne jó megvárakoztatni a lányt. Szótlanul követem a lányt a taxiba ezután.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Grimm

Vissza az elejére Go down

Grimm

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához