welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 
Maya Sandoval
 
Hayley Woodson
 
Lionel Bloom
 
Freya N. Bosworth
 
Liana H. Jones
 
Bastian Montgomery
 
Cassidy Mia Abrams
 
Cassandra Drescher
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Laguna Champagne Bar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Laguna Champagne Bar 28.08.14 16:25


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Laguna Champagne Bar 29.01.15 0:31

Michelle & LaraÚgy tűnik, ma este kissé korán érkeztem. A bár még szinte üres. Ritka az ilyesmi. Alig lézeng még itt valaki. Nem látok senkit, aki potenciális kuncsaftom lehetne. Kellemetlen. Úgy látszik, ma kissé elszámítottam magam. Mindenesetre ha már így alakult, természetesen nem megyek már haza. Leülök a pulthoz és rendelek magamnak egy koktélt addig is. Majdcsak megérkezik idővel az én „törzsközönségem” is. Tekintetemet azonban hirtelen megragadja a színpadra fellépő nő. Leginkább persze azért, mert nem nagyon történik más a bárban, amire figyelhetnék. Kissé furán mozog, mintha bicegne. Kezében gitárt tart, ahogy felül a pódiumon egy székre, az ölébe veszi a hangszer, egyszer végigpengeti, majd belekezd egy dalba. A hangja egész kellemes. Nem értek különösebben a zenéhez, de érzelem telinek hat. Összességében jól esik hallgatni. Egészen bele is feledkezem a koktélomat szürcsölgetve. De hát végül is jobb dolgom egyelőre úgysincs.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Laguna Champagne Bar 14.02.15 18:03

Dalocska

Kalandra fel! Illetve munkára fel...Neeem ám, nem kalandozunk mi, valahogy pénzt kell szereznem, hogy fizetni tudjam a lakbért, és mivel nincsenek olyan gazdag szüleim, ők nem fogják tudni fizetni, És nem, nem tervezek bankot robbantani se, amúgyis, amilyen béna vagyok, nem jutnék messzire a pénzzel. Szóval marad a munka egyetlen, és tökéletes megoldásnak a pénzkeresésre.Énekelni meg nagyon szeretek, és ezt közönség előtt tenni nagyszerű dolog, még ha az a bizonyos közönség egy bár vendégeiből áll.
Még nincsenek túlzottan sokan, mikor fellépek a színpadra. Ma egy kicsit jobban bicegek, mint máskor, ugyanis megint fáj a lábam, vagyis... Csak a lában helye, mert a műláb már nemigen fájhat. De ehhez már hozzászoktam, és most nem is olyan nagyon erős a fájdalom, kibírom. Leülök, majd miután egyszer végigpengetem a gitáromon, belekezdek a dalba, ami az egyik kedvencem. Nem épp vidám szám, sőt... De én nagyon szeretem, és talán így gitárkísérettel még jobban is hangzik, mint zongorakísérettel.
Még ezen kívül két-három dalt eljátszom, majd a figyelmet megköszönve lebicegek a színpadról. Később még lesz egy szereplésem, de az még odébb van, addigra talán még többen megérkeznek. Addig is leteszem a gitárt, és a pulthoz sietek.
- A szokásosat kérem. - rendelem a koktélom a szokásos fültől fülig érő vigyorommal kísérve, s míg várom, hogy kézhez kapjam, felkönyökölök a pultra, majd körülnézek a bárban.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Laguna Champagne Bar 21.02.15 22:41

Michelle & LaraA bárban csak lassan szállingóznak a vendégek. Remélem azért csak sikerül majd valami üzletet nyélbe ütnöm. Üres kézzel mondjuk soha nem szoktam távozni az ilyen „vadászataimról”, szóval azt hiszem panaszra azért még sincs annyira okom. Addig meg csak ülök a pultnál és a színpadon egy szál gitárral játszó fiatal nőt hallgatom. Szerintem nem játszik rosszul, az én zenéhez avatatlan fülemnek legalábbis tetszik. Felüdülés a klubokban állandóan pörgő tucc-tucc után ez az akusztikus muzsika egy tiszta hanggal. Nagy kár, hogy még ha tényleg tehetséges is, innen aligha tud kitörni. Biztos nem is azért játszik itt, mert annyira élvezi, valamiből neki is meg kell élni. Pedig nem lehet kellemes, ha nem becsülik meg az embert. Én legalább látom, hogy a kuncsaftjaim élvezik a dolgot, nem hiába „töröm magam”. De ő csak pengeti ott a húrokat, énekel, amilyen jól csak bír, de senki rá sem hederít. Bár gondolom meg lehet szokni. De amennyit a művészekről tudok, azért mégiscsak a figyelem, a közönség elismerése élteti őket, amiből neki egy ilyen helyen nem sok juthat. Ilyen és ehhez hasonló gondolatok futkároznak a fejemben, miközben figyelem ahogy a lány megköszöni a nem létező figyelmet és lebiceg a színpadról. A pulthoz jön és éppen tőlem két székkel arrébb telepedik le. Kicsit megsajnálom, talán ezért is szólok oda neki.
- Szerintem nem volt rossz. Már amennyire én meg tudom ítélni az ilyesmit – még egy esetlen mosollyal is megtoldom a mondandómat, ha rám néz. Ez valójában afféle dicséret, vagy biztatás-féle akart lenni. Nem mintha sokra menne azzal, hogy egy luxuskurva odafigyelt az előadására. De hát tőlem most csak ennyi telik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Laguna Champagne Bar 22.03.15 3:30

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Laguna Champagne Bar 16.06.15 17:15

Hogy a pokolba jöttem én ide? Csodálkozok magamon, mert azelőtt sosem jártam még ilyen puccos bárban. Emellett pedig én sosem voltam még ilyen igényesen kiöltözve. Mindegy a második italomat iszom, ami bőven a mai napra. Nincs szándékomban részegre innom magam, hogy valami ismeretlen fickó vigyen haza. Kirámolnák a lakást, aminek sem én, sem Olivia, sem a tulaj nem venne jó néven. Jól nézek ki, azonban bennem nincs meg az x faktor, mint a világ légszívdöglesztőbb férfiaiban. Nincsenek olyan képességem mint nekik, hogy egy szemöldök rándulástól a nőnél nedvesedést érjek el. Borostás vagyok, vagyok mert pár napja nem volt kedvem borotválkozni. A szemüvegem stílusos, egyben segít abban, hogy egészen értelmes egyednek mutasson a többihez képest. Nyakkendő és öltöny az egyik kedvenc márkámtól, hozzá pedig egy fekete cipellő. Összhatás szempontjából nem tudom milyen összhatást mutatok a környezetem felé. Teljesen átlagos srác vagyok, aki jelenleg 19 éves és séfnek tanul. Mikor a második ital elfogy, akkor kifizetem az italozásom, majd jobbnak találom, ha pultnál maradok. Egyrészt kényelmes ülőalkalmatosság a bárszék, mellesleg nem foglalom feleslegesen a többszemélyes asztalokat. Az ital a fejembe száll, ám csupán bátrabbnak és merészebbnek érzem magam. Mivel a jelenlevő hölgyek nagy része egy selyemfiú oldalán pózol, úgy vélem valószínűleg nem tartanának engem vonzónak vagy érdekesnek. Tudom jól mire megy ki a játék! Addig dobálni a nőt a bókokkal, míg zavarba nem jön, amit aztán kihasználva fektetik meg a lányokat. Csupán egy éjszakás kaland, ráadásul semmi folytatás. Ki nem állhatom az ilyen viselkedést, legszívesebben közbeszólnék, de sajnos nem rám tartozik. Az elmélkedésem az a finom jelenség zavar meg, ami éppenséggel a látóterem szélén jelenik meg. Odafordulok felé, majd elővenni a jobb formám. Annyit jelent, hogy mosolygok felé, miközben abban reménykedek, hogy észreveszi a gesztust. A Mázli istene megszánhatott engem, mert a hátsóját éppen a mellettem megüresedő helyre pakolja le. Olyan fiatalos bájos arca van, hogy azon kapom magam, hogy meg akarom ölelni. Leszállok a helyemről, így a fejeink körülbelül egyforma magasságban lehetne.
- Gyönyörű virágszál! – szólítom meg név híján, s ha sikerül felém néznie, akkor folytatom a szövegelést.
- Megengedi, hogy kellemes társaságában élvezzem az itteni perceim? – ettől jobban nem tudok lovagiasabb lenni. Szép lenne ez a magam részéről, azonban hátulról egy masszívabb úriember jön nekem, így egyenesen tartok a széken ülő bájos nő karjaiba, már ha nem mozdul el onnan. Nem érzékelem egy időre a világot, mert a hátulról kapott lökés hihetetlenül fáj, így elég nehéz érzékelnem a többi részletet, főleg ha az emberben van alkohol.
- Bocsánat, de nem én voltam. – jelentem ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Laguna Champagne Bar 16.06.15 18:14

Hogy én mennyire utálom az ilyen helyeket, de komolyan... Tele van enyelgő párocskákkal, vagy éppen részeg hapsikkal, akik a nagyon is alulöltözött csajokat próbálják felszedni, és az esetek többségében sikerrel is járnak. Szörnyű, hogy egyes lányok, nők ilyen könnyen átverhetőek,  és ezt a férfiak ki is használják. Aztán persze még ők vannak megsértődve, ha egy ilyen kétszínű pasi átejti őket, és folyton csak azt mondogatják, hogy a fiúk, vagy férfiak hülyék, és mind ugyanolyanok. Hát szerintem nem, csak ők olyan hiszékenyek, hogy beveszik az ilyen emberek szövegelését. Na de mindegy is...
Remélem hamar megjön a hapsi, akit keresek, illetve keresünk, és gyorsan véget ér ez az egész, és mehetek haza. Nem szívesen jöttem ebbe a bárba, de a munka az munka. A szerencse az, hogy viszonylag hamar rátaláltunk a gyilkos nyomára, ugyanis elég bénán végezte a dolgát, tuti, hogy nem profi. Azt is megtudtuk, hogy szinte minden estéjét itt tölti, itt gyűjti az áldozatait, szóval ma is biztos itt lesz.
Amikor belépek az ajtón körülnézek, hátha itt van már, de nem, még nincs itt, várnom kell. Na akkor vegyüljünk a tömegbe... A bárpult felé veszem az irányt, de közben tekintetem az itt lévő embereket pásztázza, hátha rábukkanok a keresett személyre. Leülve az egyik székre azonnal egy whiskey-t rendelek, bár munkában inni nem szabad, de érdekel ez most engem? Legalább valamennyire meghozza a hangulatom... Remélhetőleg.
- Virágszál...? - Szökik fel a szemöldököm, mikor meghallom ezt a megszólítást a mellettem ülő fiútól... Vagy már férfi? Nem tűnik olyan nagyon öregnek, csak az a borosta ad hozzá egy-két év pluszt, de akkor sem nézném húsznál többnek.
- Kopj le kölyök, nem érek most rá veled foglalkozni... - Na, remélem, hogy a "kölyök" megszólítás megteszi a hatását, és békén hagy, hogy nyugodtan tudjak dolgozni. Más esetben persze tök szívesen leállnék vele dumálni, de munka közben nem. Szegény srác, ha nem nem fogja megérteni, kénytelen leszek durvábban elküldeni Őt a... szóval jó messzire, azt viszont nem akarom, de ha muszáj lesz, akkor nincs mit tenni.
Aztán jön a következő váratlan történés, mikor is a srác szó szerint a karjaimba hullik. Szerencséje, hogy elég jó a reakcióképességem, így nem esünk le a székről mindketten. Az elég ciki lenne. Elkapom Őt, majd azzal a lendülettel lököm is el magamtól, persze olyan csak erővel, hogy talpra tudjon állni, majd az illető felé pillantok aki fellökte. Ezazzz! Megjött, na végre... Hamarosan vége ennek az egésznek, ha szerencsém van.
- Semmi baj... De Te most ülj le szépen oda, és ne csinálj semmit. Érted? Ne! - Parancsolok rá, és az ujjammal a mellettem lévő székre bökök, aztán már teljes figyelmem az áldozatnak szentelem. Szerencsére még csak most jött, így nem kell elsietnem a dolgot.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Laguna Champagne Bar 16.06.15 19:21

Megszólítom, azonban mikor hárpia módjára visszaszól, akkor kissé elbizonytalanodom. Nagyon rémisztő nőszemély lehet, ha nem bírja a férfiak közeledését. Emellett a bárdolatlan lekoptatását megbocsátanám, azonban a kölyök megszólítás rosszul esik. Sértésnek fogom fel a részéről, mert fogalma sincs arról, hogy én milyen nehézségek között élek meg itt Las Vegasban. Másokat biztosan bekebelezett a rossz környezet, azonban engem még csak megkarcolgatott. Én képes vagyok még élni, s nem adtam el a testem és lelkem egy idegennek, akik aztán hatalmaskodnának felettem. Hallani olyan esetekről, hogy begyűjtött férfiakat és nőket szexre késztetik, amit felvesznek videóra és eladják jó pénzért. Felháborodásomnak szeretnék hangot adni, azonban valaki nekem jön, így én meg akaratlanul érek oda a nő karjaiba. Nem maradok ott sokáig, mert eltaszít magától, ami szintén nem egy ilyen típusú nőtől várnék el. Fogalmam sincs arról, hogy ki ez a harcos amazon, másik részről mi az, ami jobban lefoglalja őt? Próbálok értelmesen gondolkozni, de az alkohol mennyiségétől több időbe kerül, mint az ember hinné. Mivel nem tartom magam gyerekesnek, így nem kérdezek rá nála, hogy: Na de miért? Szerintem ezzel bármilyen nőt a halálba lehet kergetni, főleg mikor azt várják el a férfitől, hogy jobban figyeljen rá. Rám parancsol, ami szintén csípni kezdi a csőröm. Ez túlságosan sok így egyszerre. Leülök a székre ugyan, azonban a pult helyett az ő vállára fektetem mindkét kezem.
- Én aztán nem beszéltem veled ilyen alpári módon, Édes. – bukik ki belőlem ez a szó, azonban nem tulajdonítok neki különösebb jelentőséget.
- Szeretnék neked elmondani neked egy fontos dolgot! – s várakozom, hogy megforduljon és belenézhessünk egymás szemébe. Mivel elég bátor vagyok, így elordítom magam, mint oroszlán király a pusztán.
- Szeretlek Kicsim!   – olyan jóleső érzés, annak ellenére, hogy valójában egy tökidegennek mondom ezt. Minden szempár ránk szegeződik, a könnyű lágy zene abbamarad. Síri csend, én meg bambán nézek lefelé. Még az a alak szintén felfigyel ránk, aki éppen lökdösött. Kissé rosszul érzem magam a tekintetek kereszttüzében. Magamban vadságra gondolok, amit véghez viszek, már ha engedi magát. Lehuppanok székről, aztán próbálok odahajolni hozzá, hogy életem első vad smacizását vigyem véghez. Egyik kezem gyengéden ér hozzá az arcához, míg a másik lenn próbálja markolni a hátsóját. A közönség örül a mi akcióknak, sőt az illető szintén visszatér a dolgához.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Laguna Champagne Bar 17.06.15 21:06

Ha vége ennek az egész ügynek, tuti, hogy ide többet be nem teszem a lábam. Mikor először bejöttem, már akkor éreztem, hogy valami nincs rendjén ezzel a hellyel, a sok, szinte már részeg ember egyszerűen gyomorforgató látványt nyújt, ahogy próbálják felszedni a csajokat. Na de most nem is azért vagyok itt, hogy ezt kritizáljam, hanem hogy egy gyilkost kapjak el. Szép nyugodtan ülök le a bárpult egyik székére, mit sem sejtve arról, ami rám a következő pár percben vár. Ugyanis a mellettem ülő srác leszólít, sőt mi több, még flörtölni is elkezd velem. Kicsit talán még sajnálom is szegényt, de most se kedvem, se időm nincs, hogy leálljak vele csevegni, ezért megpróbálom lekoptatni őt, de ahogy látom, nem sikerült. Sőt, még belém is esik, szó szerint. Persze ez már nem az Ő hibája, de én így sem hagyom, hogy sokáig pihenjen az ölemben, szinte azonnal talpra állítom, és rá is parancsolok. A fiúk, akarom mondani férfiak nem nagyon bírják, ha parancsolgatnak nekik, bár a legtöbbjük már az elején eltűnt volna, mikor megpróbáltam lekoppintani. De Ő... Ő csak nem adja fel...
Időközben pedig az áldozat is megjött, szóval most méginkább csak púp a hátamon a srác, minél hamarabb le kéne ráznom magamról, különben olyan bajba keveredhet, amibe még talán sosem volt része. Azt meg a legkevésbé akarom, hogy miattam essen bármi baja, csakis ezért viselkedem vele így. Próbálok csak a másik férfira, az áldozatunkra koncentrálni, esetlegesen felkelteni a figyelmét, hátha beveszi a csalit, és engem akar majd elcsábítani, ezért nem is figyelek a mellettem ülőre. Összerezzenek, mikor megérzem a kezét a vállamon, és felé is fordulok, mikor mondja, hogy valamit el akar mondani. Na hát mindenre számítottam, csak erre nem. Teljesen kikerekednek a szemeim, attól amit tesz, vagyis hogy elordítja magát, mire minden jelenlevő minket bámul. Na de ez még sak a jéghegy csúcsa volt, ugyanis ezt követően megcsókol. Értitek? Megcsókol!!! Döbbentemben először nem is tudok mit csinálni, de pár másodperc után észhez térek, és félbeszakítom a csókunkat. Magyarul ismételten ellököm magamtól, most talán kicsit erősebben, mint az előbb.
- Te észnél vagy? Hogy... Hogy merészelted ezt tenni? - fakadok ki, majd vissza fordulok a whiskey-m felé, és lehúzom egyben a maradékot, ami azért nem kevés.
- Hé... Srácok, segítsetek már...! - látszólag a bárpultnak beszélek, halkan, de ez nem igaz. Ugyanis nem egyedül jöttem, csak épp a társaim egy pár perccel később jöttek, és máshová is telepedtek le. Őket próbálom utolérni a füles, és a rejtett mikrofon segítségével. Azonban sikertelenül, ugyanis azt válaszolják nevetve, hogy oldjam meg egyedül. Hát ez szép... Kösz a semmit.
- Hé, Szépség, nem akarod inkább egy igazi férfi társaságában tölteni az estét? - hallom meg a következő kérdést, ami egy újabb, és eddig ismeretlen hang, forrása pedig nem más, mint a férfi, akit el kell kapnunk. Tehát ez a kis színjáték, ami amúgy nem volt szándékos, meghozta a sikerét. Ezért majd köszönetet kell mondanom a srácnak, ha vége lesz ennek az egésznek. Talán még meg is hívom egy körre, bár ahogy elnézem, nem kéne Neki még többet innia. Én csak elvigyorodom, s fejemmel a másik oldalamon lévő, még üres székre bökök, ahová mindenféle habozás nélkül le is ül az áldozat.
- Bocs, Kölyök... - Vetem oda valami fölött visszanézve a srácra. Szegényke... Nagyon sajnálom most őt, legszívesebben megölelgetném, de most nem lehet. Majd, ha a végén is ott marad, bocsánatot fogok kérni tőle, de most még nem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Laguna Champagne Bar 18.06.15 7:56

Én lepődök meg, mikor pár másodpercig engedi, hogy csókoljam ajkait, aztán ellök mint egy rongyot. Úgy tűnik nincsenek már olyan nők, akik észrevennék bennem a férfit. Hiába vagyok 19, de ettől függetlenül az itteni élet keménysége megtanított arra, hogy miképpen legyek férfi. Látom a csókom után megissza az összes whiskey-ét, s arra tudok gondolni magamban, hogy nem éppen erre az eseményszálra számított, amit aztán a kifakadásával igazol.
- Teljesen észnél, csupán nem szeretem, ha sértegetnek. Nőket meg nem bántok, s a mondás azt tartja, hogy édes a bosszú. Hát megcsókoltam. – mondom ki, ami a szívemen az a számon. Később felfigyelek, hogy a bárpulttal beszélget, aztán jön egy ismeretlen hang kérdése. Ránézek az ürgére, s csak annyit tudok kivenni, hogy nálam százszor rondább, viszont korban valóban idősebb lehet. Az előbb megcsókolt nő kedvesen hívja meg társaságként, ami annyit jelent, hogy én ki vagyok dobva. Emellett még mindig csak kölyöknek néz, ami megint egy sértéssel ér fel. Fogalma sincs róla, hogy ki vagyok és mi vagyok, emellett mennyire küzdök az életben maradásért. Bocs, Kölyök? Ez annyira szegényes kifejezés, hogy elvből elutasítom magamban. Ránézek az egymásra talált párocska felé. Lenne jó pár mondat, amit szívesen kimondanék, azonban nem teszem meg. Elfogadom, hogy le lettem cserélve és ki lettem gúnyolva. Szétnézek, majd jobb híján az egyik megüresedett asztalnál foglalok helyet. Látom, hogy sok ember sajnálkozva néz rám, mert szemmel láthatólag ki lettem dobva. Ha tudnák valójában, hogy azzal a nővel nincs semmilyen kapcsolatom, akkor valószínűleg felháborodnának. Nem akarok amúgy sem túlságosan nagy balhét rendezni, így később rendezem a dolgokat. Nem rendelek már semmilyen szeszes italt, mert attól tényleg fejre állnék, emellett nem akarok rókázni, mert az egészen kellemetlen és egyben leminősítéssel lenne egyenlő. Kényelmesen hátradűlök a székemen, miközben az előző csókon elmélkedek. Még gyakorlatlan vagyok benne, azonban nekem nincs más fegyverem, mint az érzékiség. Magamról úgy tartom, hogy egy érzelmes srác vagyok, de jobb ha ezt nők ítélik meg. Mindenesetre hagyom, hogy azt tegyen amit csak szeretne a megcsókolt nő, aki ráadásul volt képe kétszer is megsérteni. Igazán megkérdezhette volna a nevem, de most már mindegy, a múlté.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Laguna Champagne Bar 12.02.16 16:56

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Laguna Champagne Bar 26.04.16 13:01

Chad


Szombat este van a Belligo étterem tömve van vendégekkel, még szerencse, hogy volt asztal foglalásunk. Ez is az olyan helyek közé tartozik, ahová már hetekkel hamarabb kell asztalt foglalni, ha nincs valamiféle protekciód. Ami nem is csoda, hiszen Vegas egyik legnépszerűbb vendéglőjéről van szó, ide az emberek nem térnek be csak úgy a hétköznapi ruházatukba, itt megadják a módját. Ezért is van rajtam is kisestélyi. Igyekeztem nem túlságosan kiöltözni, de mondjuk ez nem is olyan ruha ami most rajtam van, amiben lerohannék a közértbe vásárolni. Elegáns, de mégis visszafogott, de tökéletesen rám simul.
- Hogy tetszik? - Kérdeztem rá, miközben jobban körbe néztem, mikor már a pincér oda kísért az asztalunkhoz és helyet foglaltunk. Még nem jártam itt, de máris magával ragadott a hely hangulata. Félhomály, minden asztalon gyertya, és ami a legjobban tetszik az egészben, hogy hangulatos, lágy élő zongora zenével kedveskednek.
- A bőség zavara. - Jegyeztem meg mikor az étlapot kinyitva elém tárult az a rengetek ínycsiklandozó ételek listája.
Elgondolkozva tanulmányozni kezdtem, miközben igyekeztem rájönni arra, hogy mihez is lenne most leginkább kedvem. Az étvágyammal nincsen baj, farkas éhes vagyok jelen pillanatban, de megfontoltan szeretnék választani.
- Te mit választasz? - Érdeklődtem, hátha Chad már eldöntötte, hogy mit enne szívesen. Na és én? Osztriga, kagyló, homár?
Még hezitálok. Remélem nem jön addig felvenni a pincér a rendelésünket, amíg nem sikerült döntésre jutnom.
- Megfogadtam, hogy többet nem iszok. - Egy pillanatig elhallgattam, míg felidéztem magamban azt a bizonyos estét, amikor a barátnőimmel mentem szórakozni, de aztán csúnya vége lett. - Viszont, ha már itt vagyunk, talán megengedhetnék magamnak egy, vagy két pohár vörösbort. - Annyitól még nem leszek részeg, inkább csak jó kedvű. Remélhetőleg most Chad nem fog előhozakodni azzal, hogy a kelleténél jobban felidézze azt a bizonyos estét, mert most igazán nincs szükségem arra, hogy előhozakodjon azzal, hogy elég volt egyszer is haza hoznia olyan állapotban. Ma csak egy kellemes estére vágyok, amit a szerelmem társaságában tölthetek el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Laguna Champagne Bar 27.04.16 12:09

Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy ez az este összejön. Legalábbis, ahogy tegnap kinézett Charlotte a sok munkától. Örülök neki, hogy most itt vagyunk és vigyorgok is mellette, mert nagyon is szexi ebben a ruhában. Büszkén lépek be vele az étterembe, ami számít inkább elit körnek, mint egy kis vendéglőnek. Nem csoda, hogy már hetekkel ezelőtt lefoglaltuk az asztalunkat. Körbe nézve egész kellemesnek találom ezt a helyet, bár nekem kicsit sznob. Kérdésére felé fordítom a fejemet és úgy válaszolok.
- Egész kellemes. Nem olyan, mint amikben eddig voltunk. Neked? – Nézek rá és töltök a pohárba egy kis vizet, ami ott van az asztalon. Muszáj innom, rég nem ittam ma, és ez miatt kiszáradt a szám. Mikor megkapom az étlapot csak ámulok-bámulok.
- Fogalmam sincs, hogy melyiket enném... – Válaszolok erre, mert szerintem túl sok minden van az étlapom. Ez miatt pedig nem tudom, hogy mit ennék szívesen. Mindent átfutok, de csorog a nyálam elég sok mindenre, de egyet kell kiválasztanom. Szerelmem kérdése térít magamhoz.
- Nem is tudom. Szerintem megpróbálkozok egy kis langusztával, sült krumpli körettel és valami salátával. – Nézem ki a köretek után lévő saláta választékot. Azt hiszem én meg is vagyok. Abban biztos vagyok, hogy előételt nem kérek, mert már a languszta és a desszert elég sok lesz. Ráadásul, ahogy elnézem a mellettem ülőknél lévő tányért, elég nagy adagot kap egy személy. Felnézek Charlotte-ra, ahogy az alkoholt emlegeti. Csak mosolygok, de nem szólok semmit. A bor listához lapozok és végig futom a választékot.
- Melyiket innád? Elég sok a választék. – Nézem a borok nevét, évjáratát és hogy honnan is származik. Van egy pár amit tudnék ajánlani, de ez attól is függ, hogy mit enne. Bár nagyon sok embernél ez nem érdekes, hiába eszik halat, vörösbort iszik, vagy vörös húst eszik, fehérbort iszik. Néha az embereken csodálkozok, hogy nem tudják, mihez mi illik, mi az ami a legjobban csúszik.
- Én fehérbornál maradok, és azt hiszem ezt iszom is. Chardonney. – Mutatok is az ujjammal az étlapon arra, amelyiket kiválasztottam. Elég sokféle Chardonney van, de azt hiszem a megfelelőt választottam. Ahogy az árakat elnézem itt minőségi borokat árulnak az ételekhez, nem hiába 5 csillagos ez az étterem.
- Választottál? Készen vagy? – Csukom össze az étlapot és teszem az asztalra, ezzel is jelezve, hogy én készen állok a rendelésre. Charlotte-t figyelem, hogy mikor rakja le az étlapot, hogy megvan az, amit eszik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Laguna Champagne Bar 16.05.16 9:57

Nekem bőven megfelelt volna mára az is, ha otthon maradunk és a kanapén összebújva nézünk valami filmet a TV-ben, de az asztalunkat már jóval korábban lefoglaltuk és ennyi várakozás után már nem akartam lemondani a foglalást.
- Jobb, mint egy McDondald's. - Nincs semmi bajom azzal a gyorsétterem lánccal, de nem is tömöm magamba napi szinten az egészségtelen, zsírban gazdag ételeket, amiket ott felszolgálnak. Kell egy kis változatosság és szerintem ez a hely pont alkalmas arra, hogy meghitten megvacsorázzunk.
- Ezzel én is így vagyok. - Még mindig az étlapot fürkészem, néha nagyon is rácsodálkozva a választékra. Az már biztos, hogy itt nagyon is kitesznek magukért a szakácsok. Vajon hány csillagot érdemelt meg az étterem? Erre kíváncsi lennék, és talán ha eszembe jut a közeljövőben, akkor a mai modern technológia segítségével rá is fogok keresni az interneten.
- Én pedig... - Az előtt már mintha megszületett volna bennem az elhatározás, hogy mit is szeretnék rendelni, de aztán tekintetem tovább siklott az étlapon és teljesen döntésképtelennek éreztem magam néhány nagyon is hosszú másodpercig.
- Töltött afrikai harcsát fogok rendelni. - Miért pont erre esett a választásom? Egyszerű az ok. Egyszer az életben - majdnem - mindent ki kell próbálni és szerintem ez egy remek alkalom arra, hogy megízleljem milyen is lehet az afrikai harcsa, ami még pluszban töltve is van. Finomnak hangzik, remélem az is fog lenni.
- Nem igazán értek a borokhoz, ezért hagyom, hogy te válassz. - Mosolyogtam rá miután letettem az étlapot, az itallaphoz pedig hozzá sem nyúltam. Tényleg nem értek hozzá és névről fogalmam sincs, hogy melyik bor milyen, fehér, vörös, vagy esetleg száraz, vagy édes, félédes. Azt hiszem, hogy ehhez Chad jobban ért, és nem is fogom megbánni, ha rá hagyom a választást.
- Igen. Ha ilyen nehéz volt most a választás, akkor vajon meddig fogok töprengeni a desszerten? - Nevetve kérdeztem rá, hiszen feltett szándékomban áll az este végét egy finom desszerttel megkoronázni, de még elválik, mert ha nagyon is jól lakok a harcsával, akkor kénytelen leszek lemondani a desszertről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Laguna Champagne Bar 26.05.16 1:34

Muszáj elnevetnem magam, azért egy ilyen éttermet összehasonlítani a McDonald's-al. Az kemény. Igaz, nem vagyok oda ezekért a gyorséttermekért, ritkán eszek ott, mert inkább eszek üres zsömlét vagy kiflit, amit a boltban veszek, minthogy betérjek egy ilyen helyre. Ugyanakkor ezt nem lehet elmondani, ha épp a haverokkal megyek inni, mert elég ritka a 0-24-es üzletek.
- Az biztos. Ez azért minőségibb hely valljuk be. - Mosolygok kedvesemre, azt hiszem ezt a megszólalást el fogom raktározni az elmémben. Egy fél órás keresgélés és tanácstalanság után végre megvan, hogy mit is eszek, ezért már csak Charlotte-ra várok. A választására olyan fejet vágok, amilyet elég nehéz beazonosítani. A fintorgás és a meglepődés közt lehetne elhelyezni.
- Töltött afrikai harcsát?! - Ismétlem meg, mint aki rosszul hallott, na ilyet se néztem volna ki a szerelmemből, hogy ilyet rendel. Bár a neve alapján egyszerre gusztustalan és figyelem felkeltő. Az biztos, hogy lopok tőle egy falatot, hogy megkóstoljam. Komolyan mondom, ilyet nem is találtam az étlapon, de mindegy is.
- Oké, bár szerintem jó lesz ahhoz is a Chardonney. - Rántom meg a vállaimat, jó lesz, finom bor és megy is a halhoz. Legalábbis tudásom szerint, de lehet, hogy tévedek. Az ízéért pedig már megéri megvenni.
- Azt hittem a desszert én leszek. - Kacsintok egyet rá, utána elnevetem magam én is. Tudom, hogy mire értette, de majd kiderül, hogy egyáltalán eljutunk-e odáig. Ahogy látom mindenki elég nagy adagot kap, lehet, hogy majd ezután megmozdulni sem fogunk tudni, nemhogy még desszertet enni.
- Merre van a wc? Te láttál? - Nézek magam mögé, majd visszafordulok, mire feltűnik, hogy Charlotte mögött jelzik is, hogy merre található.
- Áh, meg is van. - Állok fel, miközben elhaladok Charlotte mellett azért megállok, hogy adjak a fejére egy puszit. El is tűnök a mellékhelyiségben. Közben a pincér is kiérkezik az asztalunkhoz, így Charlotte le tudja adni mind az ital, mind az étel rendelést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Laguna Champagne Bar 17.06.16 1:57

- Be sem kell vallani, ez nyilvánvaló. - Azért ég és föld a különbség. Ha most egy mekiben lennék, akkor biztosan azon bosszankodnék, hogy sorban kell állnunk a túlsúllyal küszködő emberek között. Mint orvos nagyon egészségtelennek tartom azt az életformát, ahol az emberek felhagynak az egészséges táplálkozással, bele értve a zöldségfogyasztást, és csak mekis kajákkal tömik magukat. Ezért nem is csoda, hogy az átlag életkor csökken, több az elhízással kapcsolatos betegség, mint valaha.
- Most mi az? - Kérdeztem vissza, hiszen olyan meglepettnek tűnt miután megosztottam vele azt, hogy mit fogok rendelni. Ki tudja, hogy mikor lesz legközelebb alkalmam ilyen ételt fogyasztani, kíváncsivá tett. Egyébként is szinte a halnak minden formáját szeretem, szinte biztos vagyok benne, hogy nagyon finom lesz az a fogás, amit elém tesznek.
- Tudom, nem szokványos választás, de néha ki kell próbálnunk az új ízeket is, nincs igazam? - Az is benne van a pakliban, hogy mellé nyúltam a választásommal, de ez csak egyféleképpen tudhatom meg, igaz?
- Mondjuk úgy, hogy ha minden jól megy, akkor te leszel a desszert utáni fogás. - Lejjebb vett hangerővel közöltem vele. Vagyok annyira szemérmes, hogy nem szeretném, hogy bárki is tudomást szerezzen a vacsora utáni terveinkről, nem mintha bárkinek bármi köze lenne ahhoz, hogy mit művelünk egymással, hiszen már olyan rég óta egy párt alkotunk.
Mindössze csak megcsóváltam a fejemet, nem láttam egyetlen egy jelzést sem, hogy merre lehet a toalett, és mivel még itt sosem jártam, ezért fogalmam se lehet róla, de szerencsére Chad hamar kiszúrta. Míg arra várakoztam, hogy vissza jöjjön leadtam a rendelésünket, a pincér szinte másodpercekkel azután jött, hogy kiment a mosdóba. Míg várakoztam, addig igyekeztem minél feltűnés mentesebben szemügyre venni a szomszédos asztalnál ülő fiatal párt. Nagyon úgy tűnik, hogy friss lehet közöttük a kapcsolat, vagy csak simán ennyire szeretik egymást, nem telik el úgy egyetlen egy perc, hogy ne kössenek ki egymás ajkain elkalandozva. Én ennél jóval visszafogottabb természet vagyok, az efféle csók csatákat inkább meghagynám otthonra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Laguna Champagne Bar 23.07.16 0:48

Megforgatom a szemeimet, mert nem gondoltam komolyan, csak mondtam. De nem is válaszolok már erre, szerintem eléggé kiveséztük ezt az egész témát. A meki jó, de nem ennék ott mindennap. Amikor megkívánom bemegyek, de nem lételemem és ezt Charlotte is tudja.
- Semmi, csak fura. - Rántom meg a vállaimat, ahogy válaszolok neki. Sosem gondoltam volna, hogy még ennyi év után is képes meglepni. Nem is a választásával van gondom, mert tudom, hogy szeret halat enni, de nekem fura ez a harcsa, de majd kiderül. Az biztos, hogy megfogom kóstolni, bár a neve alapján nem adok neki sok esélyt.
- Dehogynem. - Mosolygok rá, persze, hogy igaza van, bár én más területen is kipróbálnék mást, csak azt nem engedi. Talán még pár év kell hozzá, vagy az is lehet, hogy van amihez nem elég az együtt töltött évek száma.
- Ha minden jól megy? - Nézek rá sunyin, ezt nem nagyon értem, bár nagyon bízok benne, hogy nem lesz veszekedés, mint mikor visszaadta a gyűrűt. Arra nem is emlékszem, hogy azóta voltunk-e étteremben. De mindegy is, lezárom magamban ezt az egészet.
Még jól is jön, hogy kimegyek wc-re, kicsit lenyugtatom magam. Én annyira szeretném, hogyha a menyasszonyom lenne megint, de nem mondta, hogy már felkészült, vagy egyáltalán szóba hozza megint. Elintézem a dolgomat, és egy kicsit még a tükörben bámulom magam. Egy nagy sóhaj után, mosolyt erőltetek az arcomra, majd kisétálok hozzá. Egy puszit nyomok a fejére, ahogy elhaladok mellette majd visszaülök a helyemre.
- Mit nézel? - Nézek abba az irányba, ahova néz, de a mellettünk ülő szerelmes páron kívül nem látok semmi érdekeset. Sőt, még ők sem érdekesek, mert mi is ilyenek voltunk még az első évben. Utána már egy kicsit visszafogottabb a kapcsolatunk. Közben megérkezik az italunk is, amit rendelt Charlotte, míg nem voltam itt. Töltök magunknak, majd kicsit megemelem a poharamat, hogy koccintani tudjak vele.
- Szeretlek! - Mondom a szemeibe, bár nem tudom, hogy ez most honnan jött, de szeretem neki hangoztatni, mert tudom, hogy igényli.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Laguna Champagne Bar 25.07.16 3:42

Ha furának is tartja a választásomat, én attól még nagyon is kíváncsi vagyok arra, hogy milyen íze lehet. Nem nevezném magam konyhatündérnek, ezért ha étteremben eszek, akkor szeretek kipróbálni olyan ételeket, amikről tudom, hogy önszántamból a saját konyhámban nem készíteném el. Mindössze ennyiről van szó, na meg arról, hogy vágytam valami szokatlanra, valami újításra.
- Jó, hogy ebben is egyet értünk. - Mosolyogtam vissza rá. Habár azt is el kell ismernem, hogy az eddigi éveim alatt nem voltam az élet semmilyen területén sem valami túlzottan kísérletezgetős fajta. Valahogy mindig úgy voltam vele, hogy a bevált dolgokon felesleges változtatni. Most talán csak észbe kaptam, hogy én sem leszek már fiatalabb és talán lehetnék egy egészen kicsivel nyitottabb az új dolgok felé is.
- Ha mondjuk nem fáradok ki túlzottan a harcsa evésben. - Viccelődtem el a dolgot egy egészen kicsikét. Persze azt el kell ismernünk, hogy azért néhány dologtól függeni fog az, hogy hogyan alakul majd az este vége. Főleg, hogy most elszántam magam egy kis borozgatásra is, de azért majd mértékkel fogok inni, hiszen nem akarom, hogy Chad ismét haza vigyen és részegen essek be az ágyba.
- Semmi érdekeset, csak azt nézem, hogy mikor esnek egymásnak. - Nevetem el magam, mintha valami kukkoló lennék, de ez nem számít annak, hiszen nyilvános helyen falják egymást, így az összes vendég szemtanúja lehet annak, hogy alig képesek uralkodni a vágyaikon.
- Én is szeretlek. - Koccintás után bele kortyolok az italomba, közben azon töprengek, hogy talán többször kellene a tudtára hoznom az iránta érzett érzelmeimet, hiszen neki is szüksége van némi visszaigazolásra. Mégis remélem, hogy éreztetni tudom vele szavak nélkül is azt, amit érzek iránta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Laguna Champagne Bar 11.09.16 11:46

Még mindig meg vagyok lepődve a választásán, de majd később kiderül, hogy milyen. El nem tudom képzelni, hogy ezt hogyan is tudják elkészíteni. Pár perc múlva, úgy is meglátjuk.
- Szerintem elég sok mindenben egyet értünk. - Mondom neki mosolyogva, mert már elég régóta együtt vagyunk, már kiismertük egymást. Bár kicsit furcsállom, mert eddig nem igen akart kísérletezgetni, de ha már a kajában elkezdi, talán más területen is.
- Haha. - Megforgatom a szemeimet, tudom, hogy csak azért mondja, hogy ne legyek izgatott, de úgy is tudom, hogy egymás karjaiban fogunk kikötni az ágyban, én pedig már alig várom azt a pillanatot. Oldalra fordítom a fejemet, a szomszédos asztalhoz, hogy lássam, miről is beszél. Csak ajkam egyik felébe jelenik meg a mosoly, majd visszafordítom a fejemet, hogy lássam az arcát.
- Te is ilyen voltál ám, a kapcsolatunk elején. - Döntöm oldalra a fejemet, mert akkor mi is ezt csináltuk. Egymás ajkain lógtunk, sőt sokkal többet ölelgettük egymást. Mostanra már kicsit "lenyugodtunk" azzal, hogy egymáséi vagyunk és bármikor megcsókolhatjuk vagy ölelhetjük egymást.
Koccintás után, én is belekortyolok az italomba, majd kinyújtva a kezemet, megfogom az övét. Azért nagyon is jól esik, hogy mondja nekem, még mindig szeret. Miután kihozták az ételünket, elengedem a kezét és vizsgálgatni kezdem a kaját. Leginkább a harcsát, amit szerelmem rendelt. Gusztának néz ki, de valahogy nem kívánkozok arra, hogy megkóstoljam, nem is tudom miért.
- Jó étvágyat. - Mosolygok, majd elkezdek enni. - Na milyen? - Miután már evett belőle, azért kíváncsi vagyok arra, hogy milyen is az íze. Még mindig nincs kedvem megkóstolni, de lehet, hogy majd a végéből eszek vagy nem tudom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Laguna Champagne Bar 05.10.16 11:54

- Fogalmazzunk úgy, hogy az többségben van, amiben egyet értünk, mint amiben nem. - Talán ez az együtt töltött időnek köszönhető. Mindketten megtanultunk valamennyire kompromisszumokat kötni, ami ugye elengedhetetlen egy működőképes párkapcsolathoz. Nem azt mondom, hogy mindenben egyet kell értenünk, de idő közben azért csiszolódtunk egymáshoz.
- A reakciódból ítélve nem igazán találsz viccesnek. - Mivel a nevetése nem igazán volt szívből jövő, talán az én hibám, lehet hogy nekem vannak gondok a humorérzékemmel, vagy csak talán tényleg nem volt vicces az iménti megszólalásom.
- Azért nem hinném, hogy én ennyire ilyen lettem volna. - Meglepetten fogadtam az állítását. Szerintem most egy kicsit túlzásba esett, mert én sosem viselkedtem ennyire felszabadultan nyilvános helyen. Valahogy sosem voltam annak a híve, hogy mások szeme láttára kellene egymással szerelmeskednünk, hogy az orruk alá dörgöljük, hogy mennyire szerelmesek és boldogok vagyunk. Van, ami nem tartózik másokra, csak ránk.
- Viszont. - Mielőtt elkezdtem volna enni az ételt kissé gyanakodva tanulmányoztam. Nem azért, mert bármi kivetni valót találtam volna benne, pusztán csak azért, mert ez számomra valami új fog lenni, olyan, amilyet eddig még nem kóstoltam.
- Meglepően finom. - Miután ettem belőle egy falatot már tudtam véleményt mondani a harcsáról. Eleinte tartottam attól, hogy nem az én ízlésemnek lesz megfelelően elkészítve, vagy csak simán nem fog tetszeni, de nem tudnék bármi rosszat is mondani rá.
- Esetleg megkóstolod? - Láttam, hogy mennyire szemügyre vette az elém felszolgált ételt, ezért is gondoltam azt, hogy megízlelné. Elvégre nem hétköznapi ételt rendeltem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Laguna Champagne Bar

Vissza az elejére Go down

Laguna Champagne Bar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához