welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Club Chateau

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Club Chateau 28.08.14 16:27


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Chateau 18.12.14 23:29

Timur & LaraA műsorszámom után kissé fáradtan rogytam le egy a színpadhoz közeli asztalhoz. Kicsit fárasztó kihívó ruhában, enyhén akrobatikus, figyelemfelkeltő tánccal szórakoztatni a bár közönségét. Persze ez is hoz némi pénzt a konyhára, bár nem elsősorban ezért csinálom. A fő célom vele, hogy növeljem az ügyfélkörömet. Így egyszerűbb egy kicsit, könnyebben vesznek észre a potenciális kuncsaftok. Esetleg már előre ingerelhetem a fantáziájukat a tánccal. Egyelőre azonban még senki nem jött oda hozzám. A táncban azonban egy kissé kitikkadtam.
- Ne haragudj! Tudnál hozni nekem egy Sex on the beach koktélt? – szóltam oda az egyik, éppen mellettem elhaladó pincérnek. Az arcát nem láttam hirtelen, de reméltem, hogy az igen hangos zene ellenére is eljutott a füléig, amit mondtam. Tényleg égető szükségem lenne most arra az italra. Nem is annyira az alkohol, mint inkább a folyadék miatt, de azért nem árt, ha már neki is kezdek az estének és nem simán vizet iszok. Aztán a következő kört már remélhetőleg más fogja állni nekem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Chateau 23.12.14 23:52

- Srácok minek jöttünk ide már megint? - kérdezem az ismerőseimtől, amikor végül hosszas bóklászás után belépünk a Club Chateu-ba. - Azért, hogy jól érezzük magunkat. - hangzik a felelet. - A Sage bárban vagy akárhol máshol is jól érezhetnénk magunkat. Amúgy se szeretek ilyen helyekre járni és nekem ott van Milena is. - vágom rá, de csak egy lemondó legyintés a jussom a válaszra. Ezek a helyek tényleg nem nekem valók, de sajnos ilyenkor nincs mit tenni hisz a többség szava dönt. A Sage, mint eszembe jut halva született ötlet, mert oda rajtam kívül mást már nem engednek be a tanszékből a múltkori buli után, amikor a srácok részegen nekiálltak balhézni. Persze csak maguknak köszönhetik, mert annyira leitták magukat, hogy abszolút vállalhatatlanok voltak és képtelenek voltak viselkedni, de most már nincs mit tenni, mert a baj megtörtént. Örülhetnek, hogy nem a fogdába kerültünk mindannyian. Persze értem én, hogy buli meg minden, de azért basszus tényleg húzni kéne egy határt. Nem értem, miért jó az, ha folyton bajba keverjük magunkat.
Egy ideig figyelem, ahogy a csinos lányok táncolnak a színpadon, majd amikor végül véget ér a szám megpillantom az egyik ismerősömet Lara-t. Gyors elnézés a többiektől, majd odasétálok az asztalhoz, amelyiknél ül. - Leülhetek? - kérdem tőle egy finom mosollyal. Ismerhet már annyira, hogy tudja, mindig szert kerítek erre az apró udvariasságra. - A következő italodat fizetem. - teszem még hozzá. Ezek a táncok biztosan rohadtul fárasztóak és gondolom meg is szomjazik alattuk szóval ez igazán elkellhet neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Chateau 24.12.14 17:19

Timur & LaraFáradtan fújom ki magam kicsit a táncom után, mikor egyszer csak valaki odalép az asztalomhoz. Mikor meghallom az udvarias megszólítást, már egyből tudom, kivel van dolgom.
- Hello! Hát persze, foglalj helyet. Az italomat meg mindjárt hozzák, ha minden igaz, de azért köszi. Viszont nincs sok időm, mennem kell dolgozni, amint levegőhöz jutok – mondom és felé villantok azért egy mosolyt. Végül is kedvelem ezt a srácot. Találkoztunk már párszor korábban, volt hogy abban a bárban dolgoztam éppen, ahol ő is pincérkedik alkalmasint, innen az ismertség. Nem az a fajta, akit érdekelnének a szolgáltatásaim, legalábbis eddig nem vettem rajta észre, úgyhogy nem is próbálkozom ilyesmivel. De attól még nyugodtan ejtőzhetek a társaságban egy kicsit.
- És mi járatban erre? Azt hittem, nem szereted az ilyen helyeket és ha találkozik veled az ember itt, az csakis munka miatt lehet – nézek rá érdeklődve. Jót tesz egy kis lazító, felszínes csevegés, mielőtt még be kéne dobnom magam a potenciális kuncsaftjaimnál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Chateau 25.12.14 21:37

Néha el sem tudom képzelni azt, hogy a lányok, akik a színpadon állnak, hogy tudnak ennyit táncolni úgy, hogy közben egy-egy jóval akrobatikusabb mozdulatot is közbeszúrnak. Persze mindenki jól tudja, ahogy én is, hogy ez inkább csak a figyelemfelkeltés és a pénzüket nem(csak) ebből szerzik. Van, aki lenézi őket ezért. Én a magam részéről nem teszem hisz ez is csak egy munka. Valakinek ezt is meg kell csinálni.
- Köszi. - mosolygok rá a lányra mielőtt leülnék. - Értem, majd akkor legközelebb. Persze menj csak nyugodtan. Nem akarlak zavarni. - felelek a szavaira egy mosollyal miután végighallgatom. Lara néha-néha megfordult a Grimm-ben ahol melózom, ahogy néhanapján mi is befutunk ide szóval az ismeretségünk alapja adott. Én a magam részéről már akkor sem igazán érdeklődtem a szolgáltatásai iránt, amikor még nem ismertem Milena-t, de nem is ezért ismerkedtünk meg. Ettől függetlenül kedvelem a lányt. Mégiscsak az én korosztályom, és ha van egy kis ideje, akkor jól el lehet vele dumálni. A többieket gyanúm erős nemsokára úgyis elkapja a gépszíj és könnyen előállhat a helyzet, hogy Lara lesz az egyetlen értelmes ember a környezetemben, akivel szót válthatok ma. Persze ha éppen lesz kilátásban lévő kuncsaftja, akkor nyilván nem megyek majd oda hozzá, hogy elmenjen...
- Nem szeretem ez tény. - válaszolok a lánynak egy fél-mosollyal. - Viszont most nem is munka miatt jöttem, mert Hál Istennek ma szabadnapos vagyok. - teszem még hozzá. - A többiek rángattak el ide, mert ahova esetleg mehettünk volna onnan őket már kitiltották. Így aztán nem lehetett őket eltántorítani attól, hogy idejöjjünk. - mutatok a társaságom felé. - Ki tudja talán még neked is lesz közülük kuncsaft. - viccelődök a lánnyal. Nem tartom túl valószínűnek a dolgot, mert ahogy ismerem őket 1-2 óra múlva már taxira se lesz pénzük nemhogy arra, hogy "felszedjenek" egy lányt és fizessenek a szolgáltatásaiért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Chateau 27.12.14 17:31

Timur & LaraFáradtan dőlök hátra egy kicsit a tánc után. Nem sok időm van regenerálódni, pár perc múlva neki kell indulnom a „vadászatnak”, végtére is ezért vagyok itt. Éppen ezért igyekszem kihasználni ezt a kis időt az ejtőzésre és hogy a koktélom társaságában gyűjtsek valamennyi energiát. Timur pedig pont megfelelő partner ehhez. Vele nem kell bájolognom, hiszen nem akarom befűzni és semmi hasonló. Nem is tudna megfizetni szerintem, ha akarna se, vagy legalábbis vagy egyhavi fizetése bánná és választhatna, hogy az adott hónapban lakbért fizet vagy eszik. Ennél pedig azért megfontoltabbnak ismertem meg. A pillanatnyi élvezet nem érne meg neki ennyit, még ha aligha panaszkodhatna is utána.
- Nem zavarsz, kicsit még úgyis levegőhöz kell jutnom, mielőtt belevetném magam a munkába – vetem oda lazán. Tisztában van ő is azzal, mivel foglalkozom, de soha nem láttam rajta, hogy lenézne ezért. Valószínűleg ezért is értékelem a társaságát. Nincs szükségem a szánalomra. Nem is szorulok rá, bárki bármit is gondol. Nincs ebben a munkában semmi rossz szerintem. Sőt. De ezt a legtöbb „laikus” úgysem érti. Figyelek rá, ahogy beszél, bár közben az ujjammal a poharam szélén babrálok. Lesz még elég alkalmam megjátszani az ámuldozó, buta libát az este folyamán úgyis, akti lenyűgöznek a beszélgetőpartnere semmitmondó szavai. Megjegyzésén önkéntelenül is elmosolyodok.
- Hát hogyne. Kapott mostanában valamelyikük ösztöndíjat? Vagy esetleg egy kis extra ellátmányt a bankszámlára apucitól? – kérdezek vissza szórakozottan. Találkoztam már Timur haverjaival, tudom, mire számíthatok, illetve nem számíthatok. Lehet, hogy pár ital után betalálnak kicsit, hogy bájologjanak, de semmi több. Nem az egyetemisták az én célközönségem. Túl hamar elverik a pénzüket. Meg egyébként sem engedhetnének meg egy magamfajta árkategóriás prostit. Nekem maradnak a sznob üzletemberek, iparmágnások és társaik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Chateau 28.12.14 1:23

Nem csodálom, hogy fáradt hisz végső soron én magam is az vagyok és elvileg most pihenni jöttem Ő viszont pont ilyenkor dolgozik. Persze az Ő munkája azért sokkal jobban fizet, mint az enyém, de egyszerűbbnek éppenséggel nem nevezném egy pillanatra sem. Persze én nem a szolgáltatásai iránt érdeklődök. Amúgy is csak akkor lenne rá pénzem, ha sokáig guborgatnék rá és különben sem hiszem, hogy azután olyan jó viszony lenne közöttünk, mint amilyen most van. Persze anno Milena-ra is összeszedtem a pénzt, csak épp máshogy alakultak a dolgaink, de igazából a lényeg az, hogy ha nagyon akarnám, képes lennék rá csak épp le kéne mondanom pár dologról és biztosan lenne egy-néhány estém, amikor nem ennék, vagy pedig túlóráznom kellene még többet, hogy kijöjjek a pénzemből.
- Jólvan. - mosolygok a lányra. - Remélem jól sikerül, majd az estéd munkaszempontból. - teszem még hozzá. Sose foglalkoztam azzal, hogy mivel foglalkozik és sohasem éreztem úgy, hogy Ő esetleg emiatt nálam vagy bárki másnál kevesebbet érne. Ez is csak egy foglalkozás, amit Ő űz és ezt vagy elfogadja valaki vagy nem. Ha nem lenne rá igény, akkor nyilván neki sem ez lenne a "szakmája". De erre azt hiszem mindig is volt és mindig is lesz igény, ennyi.
- Igen az ösztöndíjat épp most verik el, ahogy láthatod is. - mutatok a srácok felé, akik már nem az első italukat rendelik éppen. - Viszont vannak köztük nem is egy, akit azért extra anyagiakkal is támogatnak otthonról. De pontosan tudod te, hogy ezt hogyan derítsd ki. - válaszolok vissza egy fél-mosollyal. Egy óra múlva már teljesen biztos, hogy a 90%-nak nem lenne pénze Lara-ra vagy az itt található lányok nagyobb részére, de az-az 1-2, akinek azért éppenséggel lenne még rá anyagi háttere, mert otthonról tolják lóvéval dögivel (csak nem pont ebből a célból) több, mint valószínű, hogy már túlságosan is részeg lesz ehhez. Szóval az a gyanúm, hogy Lara-nak ma este is a szokásos vevőköre fog anyagi táptalajul szolgálni és nem a csoporttársaim.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Chateau 29.12.14 19:01

Timur & LaraTimur azon kevés fickó közé tartozik, akivel csakúgy szórakozásból beszélgetek, nem azért, mert üzletet szimatolnék. Nem mintha zavarna, ha esetleg egyszer közölné, hogy szeretné kipróbálni a szolgáltatásaimat. Sőt nem is hiszem, hogy ez bármin is változtatna. A szex nálam semmilyen különösebb érzelemmel nem jár, akár még nekem ellenszenves, vagy visszataszító palikkal is feküdtem már le, ha nagyon kellett a pénz. Most már mondjuk válogathatok kicsit jobban. Na persze nemcsak jóképű adoniszokkal csinálom még most sem, de a mostani vendégkörömben legalább már az ápoltság alapkövetelmény, nem úgy, mint régen. Na meg különösebben alkudoznom sem kell, mondok egy árat, ha nem tetszik az adott kliensnek, felőlem odébb is állhat, úgyis jön más, aki lazán kifizeti.
- Köszi, azt én is remélem. Mondjuk elég jók a kilátások, végtére is ma jó sokan vannak itt – válaszolom mosolyogva, miközben belekortyolok az italomban. Körbe is pillantok a teremben. Tényleg elég sokan vannak és nem egy női kísérő nélkül szórakozó, öltönyös férfit is látok. Ők lesznek az én potenciális kuncsaftjaim. Nyilván nem Timur haverjai, akikre csak poénból kérdeztem rá. Éppen ezért hasonló könnyedséggel állok a kérdésre kapott válaszhoz is.
- Na igen, majd ha részegen odadülöngélnek mellém és még képesek lesznek megszámolni a pénzüket – jegyzem meg gunyorosan. A másik ok, amiért egyetemisták nemigen vannak a „vendégkörömben”. Vagy nincs pénzük, vagy matt részegek már, mire odakeverednék mellém az este folyamán. Mondjuk a két dolog sokszor összefügg valahol. Biztosabb nekem más körökben keresgélni, ahol több eséllyel van szerencsém.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Chateau 03.01.15 1:46

Gondolom Lara-nak is azért egy kicsit megkönnyebbülés, hogy beszélgethet valaki olyannal is akinek nem kell játszania a szerepét. Mert valljuk be a kuncsaftjai nagy része nem a személyiségére kíváncsi. Ők akarnak, valamit neki pedig azt kell eljátszania, így kell eladnia magát. Engem a magam részéről sose érdekeltek a szolgáltatásai. Valamiért mégis jóban vagyunk. Nem tudom. Kezdem úgy érezni, hogy a legjobban talán azokkal az emberekkel jövök ki akikkel homlokegyenest ellentétes a személyiségünk. Ott van például Chloe. Ha valaki hát Ő 180-an fokban más, mint én mégis gyakorlatilag a legjobb barátok vagyunk. Valószínűleg Lara esetében is valami hasonló lehet a helyzet.
- Igen ez tény. - nézek én is körbe. - Ma este úgy tűnik lesz miből válogatni. - mosolygok a lányra. Sose kérdeztem rá konkrétan, hogy mi alapján válogat, de gondolom, van egy árkategória nála és gyanúm erős, hogy nem az én korombeliek és anyagi helyzetben levők érdeklik, hanem sokkal inkább az a sok, öltönyös muksó, aki itt szaladgál a clubban és valószínűleg ők is lányokat keresnek az estére. Valakit egész biztosan talál magának ma estére is. Mégiscsak tele van szinte a club.
- Ki tudja, még ez is egy eshetőség. - nevetem el magamat. - Lehet, hogy még a végén belőlük gazdagszol meg. - teszem még hozzá. Azt hiszem, mindketten pontosan tudjuk, hogy ennek mennyi a lehetősége. A srácokat sem Lara-nak, sem nekem nem kell bemutatni. Záros határidőn belül a legtöbbnek még Lara legalapvetőbb szolgáltatásaira sem lesz pénze szerintem nemhogy egy full service-re. Vagy ha lenne is pénze, akkor viszont minden bizonnyal a stabilan állással és haladással lesz a gond.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Chateau 03.01.15 22:02

Timur & LaraTimur megjegyzéseit csak egy mosollyal nyugtázom. Mármint nem azzal a szokásos, bájolgó mosolyommal, amiket kifejezetten azért villantok, hogy a hímneműek még vonzóbbnak lássanak, csak egy annál valamivel őszintébb, de kissé fáradt mosollyal. Pedig már nincs sok időm itt heverészni, ideje lesz összekaparnom magam. Lassan az italomnak is a végén járok. Körbepillantok a klubban, merre is kéne majd indulnom. Elég sok öltönyös, potenciális kuncsaftnak kinéző pasit látok itt ma este. Kis ügyességgel szépen is kaszálhatok. Na persze nyilván nem Timur haverjain. Abszurd ötlet lenne rájuk akár egy kósza gondolatot is vesztegetnem.
- Örültem a találkozásnak Timur. De sajnos lassan neki kell állnom a melónak. Jó mulatást neked és a társaságodnak is. Legalább próbáld meg élvezni. Hidd el, nem olyan rossz hely ez, ha iszol egy kicsit – villantok felé egy bátorító, vicceskedő mosolyt, miközben előrehajolok, hogy az asztalra tegyem kiürült poharamat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Chateau 11.01.15 2:00

Viszonozom Lara mosolyát. Tudom, hogy nem szép dolog a saját haverjaimon ilyen jót viccelődni, de akárhonnan is nézi, az ember a dolgot mindkettőnknek igaza van. A legtöbb ismerősöm amint pénzt kap, általában elissza rögtön, vagy előbb letörleszti (jobb esetben) az előző hónapból eredő tartozásait és utána issza el azt, ami megmarad. Miközben Lara körbepillant, gondolom új kuncsaftok után kutatva én is vetek egy futó pillantást a belső térre próbálván megtalálni a társaimat. Nem is kell sokáig kutakodnom szinte elég csak a hangokat követnem. Nyugodt szívvel nyugtázom, hogy ott ülnek a színpad körül és hozzák a szokott formájukat.
- Én is. - felelek egy mosollyal a lánynak. - Remélem, nemsokára összefutunk majd megint. Sose mondtam, hogy ez rossz hely. - teszem még hozzá. - Csak mindössze nem nekem való sem árban, sem más tekintetben. - toldom még meg a válaszomat egy finom félmosollyal. - Neked pedig remélem sok bevételed lesz majd este. - fordulok még a lányhoz egy kedves mosollyal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Chateau 12.01.15 20:59

Timur & LaraTényleg sajnálom, hogy máris itt kell hagynom Timurt, szívesen ejtőznék még a társaságában egy darabig, de hát a munka az munka. Nem azért vagyok itt, hogy a lábamat lógassam. Ideje az arcomra varázsolni a szokásos mosolyomat és „vadászatra” indulni.
- Biztos vagyok benne, hogy látjuk még egymást az este folyamán. Az más kérdés, mennyire tudunk még kötetlenül beszélgetni – mondom neki, miközben felállok és megigazgatom a ruhámat, hogy a lehető legelőnyösebb oldalamat mutathassam a potenciális kuncsaftjaimnak.
- Elég jól nézek ki? – kérdezem egy mosollyal az arcomon Timurtól és lassan megpördülök a tengelyem körül, hogy tényleg meg is nézhessen, még ha nyilván tudom, mi is lesz a válasza. Udvariasságból se mondana mást, minthogy jól nézek ki, de magam is tisztában vagyok a dologgal. Csak a szokásos női hiúság. Hiába kurva az ember, azért ez még bennem van. Fontos is, mert végül is a testemből élek, nem nézhetek ki akárhogy, ha fel akarom venni a versenyt a konkurenciával, főleg azokban a körökben, ahol én mozgok. Ott azért válogatnak a pasik. Amennyi pénzt kérek érte, mondjuk valahol megértem.
- Azt én is remélem, hogy jó estém lesz. Te meg próbáld meg azért jól érezni magad! Nem olyan nehéz az! – Azzal egy huncut mosollyal az arcomon még dobok felé egy csókot a levegőbe, mielőtt otthagynám, hogy belekezdjek az aznapi „műszakomba”.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Chateau 21.01.15 1:38

Jó dolog volt, hogy találkoztam Lara-val és egy kicsit tudtam beszélni vele. Valószínűleg ez volt ma az első és egyetlen értelmes társalgásom, de megértem, hogy mennie kell. Velem ellentétben Ő azért van itt, hogy dolgozzon, és nem akadályozhatom ebben. Már az is jó, hogy legalább ennyit tudtunk beszélgetni. Nem is tartom fel tovább, hadd menjen melózni.
- Nos ez még a jövő zenéje. - mosolygok a lányra. - Ha nem lesz időnk az jó, mert azt jelenti, hogy annyi dolgod van, hogy nem érsz rá ilyesmire. Biztosan lesz még más alkalom is amikor, majd összefutunk és tudunk kicsit beszélgetni. - teszem még hozzá és megint belekortyolok az italomba, amíg Lara a ruháját igazítja.
- Csodásan. Ha azért lennék itt, más lányra rá se néznék. - felelek neki egy halovány fél-mosollyal. Tényleg jól néz ki. Sokkal jobban, mint egy-két másik lány itt a Club-ban. Nem hiszem, hogy gondja lesz azzal, hogy bárkit is felszedjen. De nyilván benne is benne van ez a lányos dolog. Chloe is tudja, hogy mindig veszettül jól néz ki, mégis mindig megkérdezi tőlem is és másoktól is, hogy jól néz-e ki stb. Olyan ez mintha a lányoknál valami ösztönös beidegződés lenne. Mindegy az Ő dolguk, mi pedig eleget teszünk annak, hogy kielégítsük ezt az igényt.
- Tudom. Majd igyekszem. - veszek búcsút a lánytól egy mosollyal. Kicsit elpirulok, amikor csókot dob felém, majd én is felállok az asztaltól és csatlakozom a többiekhez és "próbálom jól érezni magamat".
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Club Chateau 22.03.15 3:29

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
19
Join date :
2015. Nov. 06.TémanyitásTárgy: Re: Club Chateau 11.01.16 0:18
Daisy & Austin

- Mr Tökéletes pocsék hangulatban van, másnapos és kissé faragatlan ma. Ne fárassz még jobban... - Mindezt úgy közöltem legkedvesebb firkászommal, hogy arra sem méltattam a dolgot, hogy felé forduljak, csak mentem a dolgomra, úgyse fogom levakarni egykönnyen, minek erőlködnék. Ma legfeljebb annyit lehet megtudni rólam, hogy milyen pöffeszkedő, magamnak való, elviselhetetlen szemétláda vagyok, de ma valahogy senkihez sincs se kedvem, se türelmem, de még csak kíváncsi sem vagyok senkire. Egyedül az érdekelne, izgatja a gondolataimat, ami nagy valószínűséggel a hölgyemény kíváncsiságát is felborzolta. A múlt éjszaka... Igen, mondhatjuk, hogy eléggé hosszú volt, ennek ellenére nekem alig van meg valami belőlem a másnaposságtól szenvedő fejem nem hagyja felszínre törni az emlékeket.
De ha ez még mind nem lenne elég a mai napomra nagyon úgy tűnik, hogy megint kettő árnyék fog követni, az egyiket Austinnak hívják, a másikat pedig Lindának, mert esküszöm ez a nő valósággal levakarhatatlan és nincs amire ne lenne kíváncsi, amit ne akarna megtudni, épp csak a méreteimről nem kérdezősködött még, de ki tudja? Hosszú még a nap. Csak azt tudnám honnan a pokolból tudja mindig hol keressen, de legfőképp azt, hogy hol fog egész biztosan megtalálni is. Mindenesetre csak gratulálni tudok hozzá, hiszen megint csak sikerült. Ő annyival bosszantóbb az árnyékomnál, hogy fecseg is miközben követ mindenhová és valahogy mindig kiszúr.
- Most már az orgazmusom pillanati is érdekelnének? Legközelebb megpróbálom szavakba önteni és felveszem neked egy diktafonra, rendben? Megígérem, ha el nem felejtem... Esetleg szeretnéd, hogy listázzam neked az utóbbi tíz évben átélt kalandjaimat? Hidd el csak megunnád és a végén hozzám vágnád... Szóval, nem fárasztanálak vele, hogy felidézzem. Nagyra értékelném, ha Te sem tennéd... - Nyilvánvalóan csöppet sem burkoltan arra akartam célozni, hogy nagyra értékelném, ha nem fárasztana, legalább ma ne, igazán lehetne egy kis figyelemmel rám, gondolom valamivel pocsékabbul is festek, mint általában, kivéve, ha nekem még a másnaposság is jól áll, bár ezt eddig még senki sem jegyeztem meg. Az az igazság, hogy erre a kérdésre nem tudok válaszolni, nem csak simán azért, mert nem akarok, hanem mert számomra sem egészen tiszta hogy alakultak a dolgaim, dolgaink az éjszaka. csak annyit tudok, hogy mikor felébredtem úgy éreztem magam, mint akin keresztülgázoltak, amiből nem nehéz levonni a következtetést, hogy módszeresen sikerült kiütnöm magam. Erre még a csapból is ez folyik... Nem hiába nem az a lényeg, hogy kivel jelensz meg egy eseményen, hanem hogy kivel távozol vagy épp ki mellett ébredsz fel. - És most, ha megbocsájtasz dolgom van... - Reggel egy cetli hevert mellettem, essünk túl rajta minél előbb alapon felkerestem a szóban forgó hölgyet, akiről egyelőre még fogalmam sincs ki, hagytam neki üzenetet és  abban maradtunk, hogy mégis csak kellene róla beszélnünk. Egészen őszintén még a nevére sem emlékszem, még jó, hogy azt is leírta, most kifejezetten hasznos gondolat. Belépve a club-ba megálltam, hogy körbenézzek, csak felfogom ismerni, mondjuk annyi biztos, hogy dögös nőről van szó, szóval egy dögös cicát keresek, oké, azt hiszem meg is van. Mocskosul jó ízlésem van. - Daisy? - Álltam meg a nő asztalánál, felkapta a fejét, szóval valószínűleg igen, Ő az. Tényleg rohadtul dögös. Oké, valamilyen szinten kezdek megnyugodni. Leültem a vele szemben lévő székre, hosszú kissé kínos másodpercek következtek. - Emlékszel még vagy mutatkozzak be megint? - Bár kétlem, hogy kellene, azért nem kizárt. Pokoli egy este volt, vagyis ez is ma egy szexuális napnak ígérkezik, már csak az a kérdés hogyan fog elmúlni.  


NOTES, WORDS, ETC HERE

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2016. Jan. 09.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Chateau 11.01.16 0:58Daisy & Austin


Z

úg a fejem és valaki szuszog mellettem. Daisy, már megint kit hoztál haza? Kinyitom a szemem, de hát ez nem is az én szobám. Akkor helyesbítek, ki hozott engem haza? Óvatosan megfordulok, hogy ne keltsem fel, annyi biztos, hogy dögös. Legalább részegen sem rossz az ízlésem. Haladás, amennyit megittam tegnap egy bányarém mellett is ébredhettem volna. Valami rémlik az estéből. Felemeltem a takarót, nem volt rajtam semmi. Szóóóvvaaaall vad volt a buli. Gyerünk Daisy rakd össze az estét. Hiába erőlködöm, csak részletek villannak fel. De a részletekben vannak fülledt jelenetek is. Oké, bővült a kaland lista, Mr. Dögössel. Neve híján ez is jó lesz. Basszus, már ennyi az idő? El fogok késni! Kinyír a fotós! Fellebbentettem a takarót és gyors összevisszaságban próbáltam felkapkodni a ruhám. Hát volt minden minden fele, a bugyim meg se lett. Nem baj… A hotelig kibírom… Egész jó estének tűnt… Ritkán teszek ilyet, de helyes… Ha másra nem is, egy pár estére megteszi amíg itt vagyok. Felírtam egy cetlire a nevem és a számom.  Ha akar, majd rám csörög. Oda tettem mellé, és a cipőmmel a kezemben kiosontam az ajtón. Fogtam egy taxit és a hotelbe vitettem magam. A hotel előtt fotósok hada várt, rajtam meg még bugyi sincs. Szent ég! Ki volt az a srác? A hotel hátsó kijáratához irányítottam a taxit, és beslusszantam. Felrohantam a lépcsőn, be a szobába, bezártam az ajtót. Nekidőltem és lecsúsztam. A padlón ülve próbáltam kitalálni ki is lehetett. Főleg, hogy e miatt fotósok követnek. Erre most nincs időd Daisy, elkésel! Gyors zuhany, normális ruha, frizura és mehetünk is. Egy nagy fekete kalapot és szemüveget vettem fel. Oké nem sokat értem el vele, de kevésbe voltam lefényképezhető, amíg a sofőr a kocsiba tuszkolt. Épp jókor jöttek értem. Mindenki rólam és a srácról beszél. Azt hiszem tudnom kellene ki volt, de szégyen szemre nem megy… A fotózás gyorsan ment. Dél tájban csörög a telefonom.    - Halló? Hogy ki? Ja, hogy Austin… Ne haragudj, de nem lettem közelebb a megoldáshoz. Ó szóval az este? Találkozzunk? Rendben. Ott leszek. Oké, felhívott. Szünetben el is mentem a találkánkra. Leültem egy asztalhoz és rendeltem egy kávét. Remélem ruhában is megismerem. Ezer gondolat kavargott a fejemben, miközben a kanállal babráltam a kávém. Hogy mi? Tessék? Ja, hogy én. Oké. - Ööö, igen, szia. Nem kell, a telefonban már mondtad. Ülj le. Mutattam a székre velem szemben. - Azt hiszem nem nagyon kellene az este történteket megbeszélnünk, volt ami volt. Viszont a fotósokat megmagyarázhatnád… Ugye nem leszünk címlap story? Ki kellene valamit találnunk… Ez egy roppantul hosszú nap lesz…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
19
Join date :
2015. Nov. 06.TémanyitásTárgy: Re: Club Chateau 11.01.16 12:05
Daisy & Austin

Kedves az emberektől, hogy így aggódnak a szexuális életem miatt, de megnyugtatnék mindenkit, hogy minden a legnagyobb rendben megy vele, de valahogy most nem akarok erről beszélni, nem vagyok épp abban a hangulatban, sem állapotban, hogy kitárulkozzak, inkább mi lenne, ha végre megengednék, hogy felkeressem a kis hölgyet és tapintatosan vagy sem, de inkább lényegre törően megkérdezzem megvan-e még a bugyija vagy elveszítettük.
Mégis mi a jó nekem abban, ha lehozzák az újságok, hogy még valaki megvolt? Tanácsadás rovatot ne nyissunk? Melyik kis taknyos nem tud meghúzni egy részeg libát egy buliban? Könyörgöm, mi olyan szenzáció ezen, hogy most mindenki erről akar tudni? Kezdek kissé ingerültté válni, ami nagyon nem jó a környezetemben lévőnek. Tényleg rám fog férni ma a szabadnap, mindenkinek jó lesz, jobb, mintha ma még dolgoznom is kéne, főleg azzal a szöszivel. Valamiért nagyon nem férünk össze. Elképesztő, hogy eddig még egyetlen nő se tudott ennyire az idegeimre menni, még azok a nők sem, akikkel együtt dolgozom, pedig azt mindenki tudja, hogy velem nem könnyű együtt dolgozni, mert ha valami nincs az ínyemre, akkor egyszerűen képes vagyok mindent ott hagyni és kisétálni a forgatásról, megbeszélésről, számomra igazán nem jelent akadályt felrúgni egy-két szabályt. Számomra azért vannak, egyébként nincs jelentőségük.
Hirtelen nem tudnám eldönteni, hogy Ő nekem túl kevés vagy inkább sok, de nem is számít, nem szándékozok megdönteni, annyira azért nem érdekel és remélhetőleg annyit inni sem vagyok képes, bár a múlt éjszaka nem biztos, hogy erről árulkodna.
- Komolyan meg kell? - Lássuk csak, mindketten megjelentünk egy nagyszabású jótékonysági esten, külön, az utána lévő partin, aztán együtt megpróbáltunk kilógni, nyilvánvalóan nem jött össze... - Eléggé egyértelmű, mindenki arra kíváncsi, hogy egy ágyban töltöttük-e az éjszakát. - Valószínűleg. De ha eddig még nem jelentek meg kompromittáló képek, hírek, akkor már nem fognak, remélhetőleg. - Kétlem. Annyira nem bátrak. - A találgatások nem érdekelnek, idegesítenek, de komolyabban nem zavarnak vizet, de ha mondjuk a napokban az egyik címlapról köszönnénk vissza félreérthetetlen helyzetben az az azért zavarna egy egészen kicsikét. Közben megcsörrent a mobilom, a menedzserem. Megnyitottam az üzenetet és mit mondhatnék volt mit látni, a háttér nem egészen tiszta, de az jól látszik, hogy Daisyvel az ölemben épp nagyon elvagyunk foglalva. - Bassza meg... - Toltam elé a mobilom az asztalon. - Roppant előnyös kép, nem gondolod? - Ebből már nem mászunk ki.   


NOTES, WORDS, ETC HERE

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2016. Jan. 09.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Chateau 11.01.16 13:50Daisy & AustinK


ezembe nyomta a telefonját és azonnali migrén fogott el a kép láttán. Ez kell nekem… Botrány… És a szöveg? Filmsztár? Jó tudni… Látszik, hogy nincs időm ilyesmire. Az asztalra tettem a telefonját. Apró finom mozdulattal dörzsölni kezdtem az orrnyergem, miközben próbáltam nem felrobbanni. Ezt már úgy tényleg nem hiszem el… Lüktet a fejemben a vér, reszket a kezem, csak egy kicsit húztam fel magam azon, hogy belekontárkodnak az életembe! Nincs jobb dolguk? Nekik nem volt részeg egyéjszakás kalandjuk, hogy pont az enyém érdekli őket. Kortyoltam a kávéból, bár ebben a pillanatban vodka jobban esne. Rezeg a telefonom. Üzenet, a délutáni fotózás elmarad. Legalább valami jó is van a napban… De nem birok elmenni vásárolni így, hogy fotósok hada követ… Igyekeztem megnyugodni… Úgy is elfelejtik… A vérmérsékletéből ítélve holnapra mást fog ágyba vinni és szépen leszállnak rólam. Közben Mira küldött üzenetet, hogy este üljünk be valahova. Jól hangzik, egy ital rám férne a mai nap után… Felnéztem a telefonom mögül és úgy vettem észre, hogy nem tetszik neki, hogy a telefonom babrálom…  - Ööö, bocsi. Csak a fotósom írt, hogy elmarad a délutáni fotózás. Mosolyogtam rá bájosan és sexin. Megittam a kávém és közben igyekeztem kerülni a szem kontaktust… Kicsit kínos volt ez így… - Azt hiszem nekem ideje mennem. Kecsesen felálltam, elsétálva mellette megfogtam a vállát. - Legközelebb akkor hívj, ha terved is van. Kacsintottam rá kacérul, majd a lehető legszebb modellvonulásommal kimentem. Beugrottam az első taxiba és irány a hotel. Masszázst rendeltem, az szépen ellazított és megnyugtatott. Arcpakolást kaptam és hidratáló kezelést. Csupa női kencefice, de nekem a munkám miatt szükségem van ilyenekre, egészséges, szép és tiszta kell, hogy legyen a bőröm. Délután három után értem vissza a szobámba, vettem egy forró habos gyertyafényes fürdőt. Fullasztó meleg nap volt, nem szeretem a légkondicionálót, rögtön megfázom tőle. Kinyitottam az erkély ajtót, legalább egy kis levegő jöjjön be. Bugyiba és melltartóba heveredtem az ágyra, az ölembe vettem a laptopot és a cégemmel kezdtem el foglalkozni. Körülbelül fél óra múlva csörgött a telefonom. - Hallo?
Click me
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Chateau 16.02.16 23:28

Szabad játéktér.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Club Chateau

Vissza az elejére Go down

Club Chateau

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Transzvesztita Club
» Twister Biliárd és Póker Club
» Reflections - night club [21+]
» Shine Party Club
» North Pole Club

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához