welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Yesterday at 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Dark Pleasure Burlesque Bar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Dark Pleasure Burlesque Bar 28.08.14 16:33


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Dark Pleasure Burlesque Bar 21.12.14 15:14

Dean & LaraEgy ideje itt vagyok már a ma esti vadászterepemen és nem túl feltűnően, de a ma esti „felhozatalt” vizslatom. Hétvége lévén elég forgalmas az este ebben a felsőbb kategóriába tartozó bárban. Nem is véletlenül jöttem ide. Ezt a helyet csak a felső tízezer tagjai engedhetik meg maguknak, vagyis pont azok, akik potenciális kuncsaftjaim lehetnek. Rendszeres ügyfelet nem látok, ezért újak után kutatok tekintetemmel, hátha elcsípem valakinek a fürkésző, érdeklődő pillantását, amiből potenciális üzletre következtethetek. Nem is kell sokáig hiába nézelődnöm, rövidesen meg is látok egy férfit a pultnál támaszkodva, amint lopva felém pillant olykor-olykor. Mikor azonban éppen próbálom elkapni a tekintetét, hogy egy mosollyal jelezzem, jó helyen keresgél női figyelem után, egy csaj lép oda hozzá és cseppet se finoman adja tudtára érdeklődését. Ez mondjuk elég finom megfogalmazás, valójában szinte felkínálja magát. Mindezt jól láthatóan. Túl régóta vagyok a szakmában, hogy ne vágjam le rögtön, egy „kolléganőmhöz” van szerencsém. Az ügyfélszerzési technikájából kiindulva nem is a kifinomultabb fajtából. Nem való ebbe a környezetbe. Az ilyeneknek lepukkantabb kocsmákban, bárokban, diszkókban kellene „vadászni”. Itt egy magamfajtával szemben nem sok esélyük van. Íratlan szabály, hogy más kuncsaftját nem vesszük el, viszont egyértelműen látom, a fickó engem tutira többre értékelne. Egy ilyen jött-ment cafka, aki nem is érti a szakmát, nem érdemel meg egy ilyen láthatóan nagy falatot. Fölkelek az asztaltól és a bárpulthoz megyek. Odalépek közvetlenül mellettük a pulthoz és rendelek egy italt. Közben „véletlenül” hozzáérek a fickó karjához. Érzem, ahogy kicsit megrándul és odafordul. Úgy teszek, mintha nem venném észre. Miután viszont megkapom az italomat, mikor elindulok az asztalomhoz, a vállam fölött visszafordulva dobok egy mosolyt a férfi felé. A lány nem láthatja. De nem kell csalódnom, a vonzerőm még mindig működik. A fickó rövidesen udvariasan lerázza a lányt és az asztalomhoz jön. Mosolyogva érdeklődik, leülhet-e, amibe én természetesen beleegyezek. Ahogy azonban a fickó az asztalomhoz lép, a lányt otthagyva, mintha egy tekintetet éreznék a hátamba fúródni. Nem látom, ki az és az üzletkötés miatt nincs is módon megfordulni, hogy megnézzem, de valahogy kiráz tőle a hideg. Akárki is lehet ott, biztos, hogy nem jóindulatúan méregethet. Vajon mivel vívhattam ki ennyire bárkinek is a rosszallását? Akárhogy is legyen, aligha árthat nekem, na meg nincs is most időm ezzel foglalkozni. Az üzlet mindenek felett áll.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dean S. Kizzy
Hozzászólások száma :
182
Csatlakozás dátuma :
2013. Jul. 07.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Dark Pleasure Burlesque Bar 23.12.14 14:32

Manapság elhanyagoltam a szórakozást, mert minden összejött. De most máshogy lesz. El is indulok az egyik bárba, ami a közelben van. Talán még nőket is találok, akik beállhatnak hozzám dolgozni. Így két legyet ütök egy csapásra. Az öltözékemmel nem töltök el különösebben túl sok időt, hiszen általában a szövegemmel nyerem meg a nőket és nem a külsőmmel. Amúgy is taszító soknak, hogy napszemüveg van rajtam még éjjel is, de ezzel a defekttel kell együtt élnem. Most senkit se hívok magammal, hagyom, hogy az embereim pihenjenek egy kicsit, nagyon sokat dolgoztak mostanában, rájuk fér. Hagytam is, hogy bemenjenek a bordélyházba és kicsit kitombolják magukat. Remélem, hogy nem csinálnak hülyeséget, mert még Frankkel is tisztáznom kell a múltkorit.
Az ahogy az utcán mászkálok gyakran körbenézek, hogy még véletlenül se fussak bele a rendőrökbe. Elég gyorsan érek be a bárba, így máshogy is érzem már magam, hiszen itt el tudok vegyülni, nehezebb megtalálni. Elsősorban a pulthoz megyek egy italért, majd elindulok vele az asztalok közt. Akarom tudni, hogy ki van egyedül, kivel lehet beszélni bizalmasan. A nők kettesével ülnek, vagy a párjukkal. Nem is látok egyet sem egyedül. Illetve van egy, aki pont most állt fel. Végül is, most megy, már nem fogom őt utolérni. Ahelyett, hogy az ajtót választotta volna a pultnál egy pasit szed fel. Azt hiszem, hogy láttam már ezt a nőt, de így messziről nem vagyok benne biztos. Unatkozott, hát talált magának társaságot. Így megyek is tovább és az egyik asztalhoz levágódok, mert találtam egy egymagában ülő nőt. El is kezdek vele beszélgetni és mikor már rátérünk arra, hogy elmondjam mivel foglalkozok, az italt az arcomba kapom és minden szitkozódással áll fel és hagy ott. Eddig mintha ez a része könnyebben szokott menni. Végül is, egy előnye van, van egy asztalom. Azt az előbbi nőt nézem, aki a pultnál szedett fel egy srácot. Még mindig beszélgetnek. Én viszont az italommal kezdek el játszani. Hátradőlök, messziről figyelem őt, majd néha-néha kortyolok a poharamból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Dark Pleasure Burlesque Bar 24.12.14 15:42

Dean & LaraA beszélgetés remekül halad. A fickó érdeklődése egyértelmű. Én meg adom alá a lovat, bájolom, ahogy azt kell. Tudom, mit szeretnek a férfiak, ő sem kivétel. Nem is kell sokáig várnom, hogy közeledni kezdjen. Mikor már az asztalon a kézfejemet simogatja, közelebb hajolok és erotikus hangszínen megkecsegtetem a lehetőséggel. Látom szemében felcsillanni a fényt, majd bólint. Tudom, ez mit jelent. Felállok és a mosdó felé indulok, menet közben végigsimítok a hátán és sokat mondó pillantással a szemébe nézve haladok el mellette. Nem is kell csalódnom, hallom, ahogy feláll az asztaltól és követ. Pár perccel később pedig mindketten megelégedetten hagyjuk el a mellékhelyiséget. Egy kisebb orgazmusra még nekem is futotta és egész szép summát is kaptam érte. Teljesen rendbe szedtem magam utána, értek hozzá, hogyan tűntessem el a nyomokat. A fickó felém sem néz, úgy távozik, de ez engem a legkevésbé sem zavar. Én végtére is már megkaptam, amit akartam. Rendelek hát még egy italt és azt kortyolgatva tovább tanulmányozom a terepet. Hátha a horgomra akad még valaki ma este.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dean S. Kizzy
Hozzászólások száma :
182
Csatlakozás dátuma :
2013. Jul. 07.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Dark Pleasure Burlesque Bar 25.12.14 17:28

Hiába ülök egymagamba valahogy egyetlen egy nő sem jár ide egyedül. Nem értem őket, hogy miért kell mindenhova párosával járkálni. Egyszerűen nem lehet őket leszólítani, vagy bizalmasan beszélgetni valamelyikkel, hogyha ott van a barátnője. A vadászat így kis híján lefújva. Nézem továbbra is a nőt, hogy hogyan fűzi be a pasast, aki ugrik is az ajánlatra. Megforgatom a szemeimet, azért én ennél többet vártam férfi társamtól. Mondjuk úgy 10 percet, nem 10 másodpercet. Már biztos, hogy ki volt éhezve. Megforgatom a szemeimet, és amint látom, hogy kimennek a mosdóból, felállok és még az ajtónál elkapom a fickót. Hebeg-habog, elképzelhető, hogy ő ezt nem is akarta, mert ahogy elnézem ott a karikagyűrű az ujján. Mindenesetre nyújtok neki egy névjegykártyát, hogy a bordélyházban bármikor megkap bármilyen szolgáltatást. Eleinte nem akarta elvenni, de én nem törődtem vele az ingének a zsebébe nyomta. Egy új ügyfél mindig jól jön. És most el is indulok a nő asztala felé. Azért útközben megállok a pultnál egy whiskeyért magamnak és mivel kifigyeltem, hogy milyen ital van Laranál, így kérek egy olyat is. Ezzel a két pohárral indulok meg az asztalához.
- Azt hiszem, szomjas lehetsz. - Teszem le elé a poharat, majd leülök mellé, minden szó nélkül. Szerintem nem fog elküldeni, ha meg igen, akkor ráveszem, hogy maradhassak. Belekortyolok a poharamba, majd lerakva azt rápillantok. Igaz, hogy a napszemüveg miatt még kevesebbet látok belőle, mint amúgy, de túl sok itt a fény nekem.
- Az előző ürge nős volt! - Jegyzem meg, bár nem hiszem, hogy őt ez túlságosan is érdekli. Viszont, ami engem érdekel, arra most rátérek.
- Mennyit kerestél ezzel? - Nem kertelek a tárgyra térek és, amit tudni akarok, azt ki is mondom. Amíg várok a válaszra belekortyolok az italomba, majd a benne lévő itallal kezdek el játszani, ahogy lötykölöm a poharamban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Dark Pleasure Burlesque Bar 26.12.14 20:54

Dean & LaraMost, hogy a fickó lelépett, tovább pásztázom a termet, hátha látok valakit, aki egy újabb potenciális ügyfél lehet. Ám ekkor hirtelen egy fickó terem az asztalomnál, szinte a semmiből. Őt nem is vettem észre eddig. Pedig elég érdekes látványt nyújt így napszemüvegben, éjszaka egy bárban. Ő viszont úgy tűnik, figyelhetett egy ideje, mivel olyan italt szorongat a kezében, amit eddig is ittam. Talán az őt tekintetét éreztem a hátamon eddig? Mindenesetre a fickó nem szívbajos, kérdezés nélkül ül le az asztalomhoz. Nem mondok neki semmit, csak felvonom a szemöldököm és szó nélkül elveszem tőle a felkínált italt. Nem tudom, mit akar, ezért egyelőre nem küldöm el a fenébe. Végtére is sosem lehet tudni. Bár valami azt súgja, nem a következő ügyfelemet üdvözölhetem benne. Nem látom ugyan a szemét, de megérzem, ha egy férfi vágyik rám. Nála ilyesmit egyelőre nem érzékelek. Vagy legalábbis valami azt súgja, nem ezért ült ide. Ezért némi gyanakvással vagyok iránta, nem tudom, mire számítsak.
- Ó, valóban? – mondom szórakozottan megjegyzésére. Érdekel is engem, várja-e haza azt a krapekot valaki! Rendesen tejelt és még annyira rossz sem volt, nekem igazából csak ennyi számít. Egyébként sem firtatom soha a kuncsaftjaim magánéletét. Nem tartozik rám. Azt a fickót nem talán nem is látom többet, így meg nekem édes mindegy a dolog. Következő kérdése még inkább növeli a gyanakvásomat. Nem tudok rájönni, mi is lehet a célja. Nem úgy hangzott, mint aki a tarifám után érdeklődik.
- Miért is érdekel ez téged? Egyébként nem hallottál még arról, hogy nem illik mások fizetése után érdeklődni? – vetem oda lazán, a szemébe nézve, vagy legalábbis oda, ahol a sötét szemüveg mögött azt sejtem. Nem kellemes úgy beszélgetni valakivel, hogy nem látod a tekintetét. Valahogy nyugtalanító, hiszen még a szeméből sem tudsz olvasni a szándékait illetően.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dean S. Kizzy
Hozzászólások száma :
182
Csatlakozás dátuma :
2013. Jul. 07.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Dark Pleasure Burlesque Bar 27.12.14 20:18

Egészen addig figyeltem a nőt, amíg végzett a sráccal. Őt viszont elkaptam még egy gyors névjegy cserére és ekkor tűnt fel, hogy házas. Végül is, nálunk is sok házas férfi jár, akiknek már nincs olyan belső viszonya az asszonnyal vagy épp már unják. Nem is érdekel, a lényeg, hogy jól fizessen és ezért "minőségi" darabot kap. A pultnál magamnak és a nőnek is rendelek, majd az asztalához térve, leülök és a poharat odaadom neki. Amolyan bocsánat kérés, hogy leültem ide így, amit én sosem mondanék ki.
- Biztos most volt hosszú évek óta az első jó menete. - Rántom meg a vállaimat, mert nem akarok tőle semmi ilyen szexuális dolgot, megvan hozzá az én nőm ehhez. Viszont szerintem hasznos lehetne a bordélyházamba. Elég sokat gondolkozok magamban, de ez nem is tűnik többnek, minthogy válaszoljak a kérdésére. Semmi egyebet nem akarok tudni, csak hogy mennyit kapott, hogy többet tudjak ajánlani.
- Kíváncsiság. De nem még erről nem hallottam, csak arról, hogy a nők korát nem illik megkérdezni. - Mondom neki, majd belekortyolok a poharamba, valóban nem hallottam még arról, hogy a fizetést nem lehet a másiktól megkérdezni. Oké, hogy magánügy, de attól még elmondhatja, hiszen nem fogom lenyúlni a munkáját, ezt elhiheti. Viszont nekem még rengeteg dolgom van, így nem húznám sokáig ezt a beszélgetést.
- Nem tudom milyen vagy, de ha 5 perc alatt elcsábítottad ezt a férfit, akkor nem lehetsz rossz. Dolgozz nekem! - Rögtön a tárgyra térek, hiszen minek kerülgetni a forró kását. Az amúgy sem az én reszortom. Viszont nekem ilyen lányok kellenek, mint az itt ülő és még jól is fizetek, cserébe elég sok mindent kap. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire érdekli az ajánlatom, elvégre meghallgatni nem kerül semmibe. Talán még vagyok annyira meggyőző, hogy be is álljon hozzám.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Dark Pleasure Burlesque Bar 29.12.14 3:02

Dean & LaraNem teszem szóvá a fickónak, hogy leült az asztalomhoz, csak felhúzom egy kissé a szemöldököm. Nem tudok rájönni, mit akar. Éppen ezért egy kis gyanakvással szemlélem. Elég flegma, nemtörődöm tekintettel fogadom, amiket az előbbi pasasról mond, hogy érzékelhesse, a legkevésbé sem érdekel. Ez tényleg így is van. Csak egy gyors menet volt, kifizette, ami járt érte, semmi több. Nem is érzem úgy, hogy ennél több szót kéne pazarolnom a dologra.
- Pedig ami azt illeti, ez se túl ildomos kérdés. Gondolom, te sem szereted, ha más a pénztárcádban turkál. De ha ennyire érdekel, akkor hétezer ötszáz dolcsit fizetett az előbb a tag – vetem oda hanyagul. Nem érzem úgy, hogy bájolognom kéne, végtére is szemlátomást nem a szolgáltatásaim iránt érdeklődik, ha meg nincs belőle hasznom, akkor minek? Nem is kell viszont sokat várnom, hamar a tárgyra tér és végre kiderül, mit is akar. Nem köntörfalaz, egyből megmondja, ami alapvetően egy szimpatikus hozzáállás. Szóval egy stricivel van dolgom. Eddig valahogy sikerült megúsznom őket.
- És miért is lenne az jó nekem, ha beállnék hozzád? Jól megvoltam eddig is futtató nélkül is – előrehajolok kicsit, a könyökömre támaszkodva és komolyan a sötét szemüvege üvegére nézek, ahol a szemét sejtem. Végül is, amíg semmi erőszakosat nem tesz, hogy meggyőzzön, abban még nincs semmi, noha sose terveztem ilyen fickóknak dolgozni. Csak osztoznom kéne a hozamomon, amiért én dolgozok meg, ahhoz meg semmi kedvem. De meghallgatni végül is nem árthat, úgyis unatkozom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dean S. Kizzy
Hozzászólások száma :
182
Csatlakozás dátuma :
2013. Jul. 07.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Dark Pleasure Burlesque Bar 30.12.14 21:11

Kíváncsi vagyok arra, hogy mennyit is adtak neki, bár én még ezt az illemet nem hallottam, de minden nap tanul valami újat az ember. Vicces, nem vicces, muszáj egy valamit benyögnöm, mert ami tény, az tény. Sokkal biztosabb, ha a pénz a zsebemben van, nehezebben tudják elemelni, mint a pénztárcát.
- Még jó, hogy nincs pénztárcám! - Félmosolyt vetek be, aminek általában a nők nem tudnak ellenállni. Főleg, hogy rajtam van a napszemüveg. Ettől leszek titokzatos és kívánatos egyben. Viszont meg kell, hogy mondjam, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem lepett meg az összeg.
- Hétezer ötszáz?! Jól ki lehetett éhezve, ha ennyit költött egy orgazmusra. - Nagyon is meglepődök azon, amit mond. Vagy szuper gazdag a csávó és neki ez aprópénz volt, vagy a csaj csinált valamit jól, vagy szimplán részeg volt és az egész fizetését és a konyhapénzt is odaadta. Mindenesetre én ennyit sosem költenék egy nőre, még akkor sem, ha a legjobb.
- Keményedik a piac. Veszélyes már a magad urának lenni. Eddig még nem sikerült akkor bele ütközni egy futtatóba, mert ők nem igazán szeretik, ha szólóban nyomja az ember. Én ajánlok valami mást! - Rántom meg a vállaimat, majd azért komolyabbra fordítom a szót. A nők elmondása szerint sokkal korrektebb és rendesebb vagyok a többi stricihez képest. Ezért is szeretnek nálam dolgozni, de, hogy tovább mondja, hogy én mit is adok, amiért kérek is valamit, hogy magamhoz édesgessem.
- Van egy bordélyházam! Te választod az ügyfeleket, cserébe az 50%-ot kérem. Megvédelek, plusz pénzt adok, ha kell, bármivel fordulhatsz hozzám. Úgy vélem, hogy nálam jobb nincs. Már csak a feltételeket is nézve. Nem kell egy koszos budiban dugnod. Helyette kényelmes ágyban, meghitt és jól felszerelt szobában. - Mondom az ajánlatomat és azt, hogy mit kérek cserébe. Szerintem egész fair vagyok, ahhoz képest, amit kínálok. Más futtatónál örülhet, ha a 10%-ot megkapja, és kényelmetlen hátsóüléseken kell "helytállnia". Cserébe én sokkal több lehetőséget nyújtok neki, kíváncsi vagyok, hogy mennyire kap az alkalmon. Nekem megéri, mert a visszatérő ügyfelek, reklámozzák a baráti körükben és ezáltal még több ügyfélre teszek szert és ezzel dupla annyi pénzt szerzek, mint hinné. Kérdőn tekintek rá, kíváncsi vagyok a válaszára, közben kortyolok egyet a whiskeymből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Dark Pleasure Burlesque Bar 02.01.15 2:08

Dean & LaraA fickó alighanem érzi, hogy kissé udvariatlan volt és ezt egy elég hülye poénnal és egy alighanem lehengerlőnek szánt mosollyal igyekszik kompenzálni. Ilyenkor örülhetek a fejemnek, hogy az az üzletember, aki összekapart a sarokról, kitanított a jó modorról és bevezetett azokba a körökbe, ahol én most ilyen arcpirító összegekért űzhetem az ipart. Persze nyilván nyújtok is valamit azért a pénzért. Nem is rosszat, ebben biztos vagyok. Ha nem így lenne, nem lenne annyi visszatérő ügyfelem, még így is, hogy jól megkérem mindennek az árát. Ehhez persze az is kell, hogy kellően megnyerő legyen a viselkedésem ezekben a körökben. A férfiakat tudni kell kezelni és nemcsak fizikálisan. Ezúttal viszont elfogadom a fickó ilyen jellegű bocsánatkérését és egy félmosollyal lezártnak is tekintem az ügyet. Mikor elárulom az összeget, látom, hogy meglepődik.
- Na igen. Ami azt illeti, a fickó hátulról szerette volna megközelíteni a dolgokat, ezért rúgott ilyen magasra az összeg, ha érted. Gondolom, ha tényleg nős, akkor azt az asszony nem hagyja, vagy ilyesmi – válaszolom szórakozottan, miközben belekortyolok az italomba. Ha csakugyan egy strici, biztos érti, mire gondolok, anélkül, hogy részletezném. Persze ha akarja, felőlem mehet az is. Felvont szemöldökkel, figyelmesen hallgatom, amit mond. Abból amit mond, nem hiszem, hogy ugyanazokban a körökben mozgunk. Ha pedig így van, nekem ez visszalépés lenne. Ha a karrierem kezdetén jön egy ilyen ajánlat, biztos, hogy gondolkodás nélkül kaptam volna rajta. Így viszont nem vagyok benne biztos, hogy okos lenne feladnom a szabadságomat. Mert a bevételeim jelentősen megcsappannának vele, az tuti. Amit nyernék, az az, hogy biztosabban lennének ügyfeleim, nem kéne vadásznom. Bár igazából így sem panaszkodhatok.
- Hm. Ami azt illeti, a koszos budikat már egyébként is magam mögött hagytam, megengedhetem magamnak így is, hogy szelektáljak. Nem szokásom már az útszélén állni, megvan a magam vendégköre, még pedig nem is rossz körökből, nekem elhiheted. Mit tudnál így nyújtani nekem, ami annyira ellenállhatatlanná tenné az ajánlatodat? – kérdezem tárgyilagos hangon, mélyen a szemébe nézve, komoly arckifejezéssel. Végül is itt komoly üzleti tárgyalás folyik.
- Egyébként, csakúgy kíváncsiságból, meg a mihez tartás végett, átlagban mennyit keresnek a lányaid egy menettel? – A válasz tényleg érdekel. Csakúgy piackutatás végett is. Meg ebből le tudom azt is szűrni, milyen szinten is utazik, milyen minőségű az „árukínálata” alapvetően. Végül is én luxuskategóriás vagyok, még ha úgyis döntenék, hogy beállok valakihez, ez nem valami jöttment lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dean S. Kizzy
Hozzászólások száma :
182
Csatlakozás dátuma :
2013. Jul. 07.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Dark Pleasure Burlesque Bar 05.01.15 19:15

Még mindig hihetetlennek tartom, hogy ennyiért volt ez a menet. Azért ez a wc és a kocsma nem hiszem, hogy ennyit érne. Értem, hogy mit mond, néha én is vágyok arra, hogy egy feszes fenék érjen hozzám. De nem fizetnék neki ezért ennyit. Szerintem minden nőnek egyforma a technikája, csak valaki finomabban nyúl a férfihoz, valaki kicsit durvábba.
- Hétezer ötszáz dollárért? Nem nézted félre és kétszázötvenet adott? Én nem keresek ennyit, pedig egy jól menő üzletnek vagyok a tulajdonosa. - Hitetlenkedek tovább, biztos vagyok, hogy ezzel csak le akart rázni. Tovább fürkészem a szemét, bár ő nem láthatja az enyémet, de én tudok belőle olvasni, már ha rám néz. Elhiszem neki, hogy minden igaz, amit mond, hogy megteheti, hogy szobákba menjen, de szerintem ez akkor sem a legbiztonságosabb.
- Biztonságot! Ki tudja, hogy mikor jön egy jó kinézetű úriember, aki a végén három társának dob oda, akik megerőszakolnak. Nincs erre garanciád, nálam viszont ez nem fordulhat elő. Nem beszélve a nemi betegségekről. A bordélyházban meleg, luxus és kiemelkedő vendégkör van. Ráadásul jössz-mész. Együtt választod ki Lilyvel a vendégeket, majd kapsz egy beosztást. - Kortyolok az italomba és várom a válaszát. Kíváncsi vagyok, hogy mit mond rá, mert ha azt vesszük, elég rosszakat hallani mostanában az utcákról és a prostikról. Az, hogy még nem találta meg egy strici se, az csak puszta szerencse.
- Ezer kétszáz dollárt és ebből ezer dollárt adok oda nekik, de kapnak többet, ha kérnek. De kizárólag csak akkor, ha olyan. Arra nem adok pénzt, hogy jótékonykodjanak vagy rontsák az üzletet. - Válaszolok neki, lehet ez amolyan előre nem egyeztetett interjú is. De, hogy folytassam, hogy mindenképp nálam dolgozzon, mondok még egy csábító dolgot.
- Ez mellett, akinek kell kap külön lakást. Nem nagyot, mert az ideje nagy részét a bordélyházban tölti, csak annyira, hogy tudjon hol aludni. De ezzel is csak ketten éltek, a többiek a bordélyházban laknak. - Persze ez csak kevesen tudják, hogy lakást is biztosítok. Ők is csak az utcán dolgozók kapják. Ketten laknak egy lakásban, elég is nekik. Én is jól járok és ők is, mert le tudnak fürdeni és ápoltak, én pedig néha pluszt is kapok értük.
- Jó üzlet, csak élned kell a lehetőséggel! - Megiszom a whiskeymet, nekem ez a végszóm, mert csak ez dönti el, hogy melyiket válassza. Szerintem egyáltalán nem bánná meg, mindig lenne ügyfele, és nem kéne itt vadásznia és ki tudja, hogy milyen emberrel keveredik össze.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Dark Pleasure Burlesque Bar 08.01.15 18:32

Dean & LaraBiztos vagyok benne, hogy elég jó üzletember a fickó, a „szakmájában” is biztos profi lehet. Nem ismertem túl sok stricit, szerencsére valahogy mindig sikerült elkerülni őket, még az útszélén ácsorgós időszakomban is, de ő különösen megnyerőnek tűnik. Nem igazán érdekel, elhiszi-e, amit az árról mondtam, különben sem érzem úgy, hogy elszámolással tartoznék neki, úgyhogy megjegyzésére csak megrántom a vállam és nem reagálok rá semmit. Gondoljon, amit akar. Mindenesetre nagyon meggyőzően beszél, szinte már hajlamos is lennék elhinni, hogy az ő bordélyháza szinte a kurvák mennyországa, de azért tudok annyit az ilyen futtatókról, hogy fenntartásokkal kezeljem, amit mond. Mindenesetre érdeklődéssel hallgatom. Ha igaz, amit mond, úgy nem dolgozik rossz árakkal, így feltételezem, tényleg nem valami lepukkant hodályt vezethet tele rusnya és tehetségtelen lányokkal, akiket csak a legutolsó kétségbeesésükben vesznek igénybe igencsak szakadt, kispénzű alakok. A külön lakás gondolata annyira nem mozgat meg, mint azt ő talán gondolja. Van sajátom, egész jó környéken, teljesen jól felszerelve, ilyesmire nincs szükségem. Viszont amit a biztonságról mond, abban van valami. A legutóbb is majdnem megerőszakolt egy tag az egyik night club vécéjében, mindössze azért, mert nem volt kedve fizetni, másra viszont lett volna gusztusa. Ha elfogadnám az ajánlatát, ilyesmitől aligha kellene tartanom. A szabadságom feladása azonban nem ilyen egyszerűen eldönthető kérdés. Ráadásul én szeretek klubokba, bárokba és hasonló helyekre járni az ügyfeleim becserkészésére. Ezért is tartok fontosnak még néhány kérdést.
- És a lányaid csak a bordélyház területén dolgoznak? Valamint, ha teszem azt, beállnék hozzád, mennyire járkálhatnék szabadon? Elhagyhatnám-e kíséret nélkül a házat, ahová és amikor nekem tetszik? – Ezek azért nekem fontos dolgok. Mert a stricik tudtommal nem szívesen hagyják felügyelet nélkül a szajháikat, egyrészt a biztonságuk miatt, másrészt meg persze azért, nehogy véletlenül „maszekoljanak”. Én viszont nem tudom, mennyi korlátozást tudnék elviselni ezért a biztonságért cserébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dean S. Kizzy
Hozzászólások száma :
182
Csatlakozás dátuma :
2013. Jul. 07.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Dark Pleasure Burlesque Bar 23.01.15 18:05

Elég sok mindent megbeszéltünk és jó gyorsan a tárgyra tértünk, bár én nem szeretem ezeket húzni és igaz, hogy nem is munka megbeszélésre jöttem konkrétan és ezért is örülök, hogy nem húzzuk egymás idejét. Elmondtam mindent, amit kérdezett, arra pedig válaszoltam úgy, ahogy nálunk működik. Azért a kérdései most meglepnek. De mivel jó pókerarcom van, félhomályban vagyunk és még a szemüveg is rajtam van, így könnyen tudom magam álcázni.
- Nem! Van, aki az utcára is kimegy. Ez az ő döntésük. - Nem szabom meg, hogy mit csináljanak, hiszen úgy gondolom ezért is vagyok jó főnök, ezért akarnak sokan nálam dolgozni, akik hallanak rólam és ezért is maradnak és fogadnak hozzám "hűséget", mert gyakorlatilag nincs kötöttség.
- Kíséret nélkül? Ez nem egy börtön! Persze, hogy elmehetsz. Ahova és amikor akarsz, de mikor időpontra van egy kuncsaftod, akkor ott kell lenned és vele foglalkozni. Továbbá, ha elmész, és máshol is keresel pénzt, 60%-ban az enyém a fizetésed! - Nem tudom honnan szedi ezt, hogy kíséretet adok neki, bár ha olyan helyre megy és akarja, akkor nem áll módomban megakadályozni, de ez a bordélyház is olyan, mint másnak egy irodai munka. Csak ezt több műszakban is csinálják. Viszont, ha valaki elmegy és máshonnan kap pénzt egy menetért, abból is jár nekem valamennyi, hiszen a bordélyházban élnek, kaját és minden mást biztosítok nekik. Ezért gondolom, hogy korrekt az, amit kérek. Bár kíváncsi vagyok, így mennyire tűnik is csábítónak az ajánlat és mennyire van ebben benne. Ha azt vesszük mindenhogy jól jár, hiszen szabadon van még így is. És arról is tudom biztosítani, hogy sosem emelnék rá kezet, mint a legtöbb strici.
- Akarsz még valamit tudni? - Adom meg a lehetőséget a további kérdés felrakásához, és közben a poharam is kiürül. Így azt hiszem ez egyértelmű, hogyha igent mond nekem, hogy nekem dolgozik, akkor azt hiszem tovább nem is maradok, hiszen nincs minek. Ha meg van még kérdése, akkor azt megválaszolom. Épp ezért várok valamiféle döntésre tőle.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Dark Pleasure Burlesque Bar 26.01.15 0:26

Dean & LaraFigyelmesen hallgatom, amit a fickó mond. Ahogy beszél, kicsit felvonom a szemöldököm. Olyan, mintha kissé sértené a kérdésem, vagy nem tudom. Mintha nem lenne mindennapos, hogy a stricik figyeltetik a lányaikat. És bizony nemcsak azért, hogy megvédjék őket esetleges támadás esetén, de azért is, hogy nehogy „maszekoljanak”. Persze az is lehet, hogy ez a fickó itt piszok jó színész és csak megjátssza a felháborodottságát. Egyébként amit mond, az szép és jó. Úgy festi le, hogy ha nem láttam volna annyi mindent az életben, azt gondolhatnám, ez az igazi álommunkahely egy magamfajta kurva számára. Én azonban ennél lényegesen bizalmatlanabb vagyok. Mert ez így azért egyszerűen túl szép, hogy igaz legyen. Ilyen csak a mesében van. Kell, hogy legyen valami buktató a dologban. Erre szeretnék rájönni, mielőtt döntök.
- Nos igen, lenne még néhány kérdésem. Először is, mennyi a kötelező munka, hány kuncsaft a minimum, amit egy lánynak vállalnia kell? Továbbá, hogy ellenőrzöd le, hogy tényleg elszámolnak-e neked minden egyes házon kívüli munkájukról, amire elmondásod szerint szabadon van lehetőség, ellenőrzés nélkül? Csak sima bizalmi alapon? – kérdőn pillantok rá. Annál dörzsöltebb üzletembernek tűnik, minthogy ilyen vakon megbízzon bárkiben. Kurvákban pedig soha nem okos megbízni, ezt mindenki tudja, egy strici meg aztán különösen, ebben biztos vagyok.
- Mennyi időm van arra, hogy megfontoljam az ajánlatodat? – teszem még föl zárásként az utolsó kérdésemet is. Mert ez azért nagyon nem mindegy. Ráadásul nem is olyan pasinak néz ki, aki halálosan türelmes lenne. De majd elválik. A válaszaitól sok minden függ.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dean S. Kizzy
Hozzászólások száma :
182
Csatlakozás dátuma :
2013. Jul. 07.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Dark Pleasure Burlesque Bar 31.01.15 0:55

Tudom, hogy túl szépnek hangzik, de aki nekem dolgozik, annak még nem volt panasza, sőt úgy érzem, hogy szeretnek is, mint főnök, mert nagyon nem szabok határokat. Igaz, hogy eleve nem is ez a fő profitom és nagyon nem is foglalkozok vele, ezért is van Emily, de attól még tudom, amit tudok. Nem célom, hogy mindenki szeressen, mert abból csak a baj van, mint az egyik lánnyal, aki szerelmes belém, de ő is csinálja a dolgát, úgy ahogy kell, így panaszom nem lehet rá.
- Nem szabom meg! Én úgy láttam az egészet, hogy aki ezzel a szakmával foglalkozik az élvezi, amit csinál, így nem is kell minimumot szabnom, mert mindenki dolgozik minimum 6-7 állandó ügyféllel a többieket, meg aki betéved, azokat is elvállalják, mert az nekik plusz pénzt, azon felül meg élvezik, amit csinálnak. De persze, minél jobb, ha több ügyfelet vállal el valaki, mint amennyi. - Válaszolok az első kérdésére, majd tovább hallgatom, és mindenre próbálok koncentrálni, hogy tudjak válaszokat adni. Bár ez a bár lehet nem volt a legjobb ötlet, mert a zene és a háttérzajtól elég nehéz koncentrálni, ráadásul jó sok kérdést tesz még fel.
- Bizalmi alapon nem csinálok semmit, mert akkor úgy is átb@sznak. Természetesen Lilynek el kell mondani a kuncsaft nevét, és hogy hova mentek. Taxi, szálloda számlát kell hozni. Eddig senki se trükközött ezzel. És miért tennék, mikor jó dolguk van nálam? De ezt Lily jobban el tudja mondani, mert ő kezeli a pénzügyi dolgokat. - Igazából erre annyira nem tudok válaszolni, mert nem én foglalkozok ezzel. De mindenki tudja, hogy nem érdemes ujjat húzni velem és miért is tennék, mikor jó dolguk van velem?
- Mellesleg, ha valaki saját szakállára dolgozna, azt úgyis meg tudnám előbb-utóbb és akkor szedheti a sátorfáját. És akik nekem dolgoznak, ők tudják, hogy milyenek a stricik. Verik és talán meg is erőszakolják a k*rvákat, nem mellesleg nem is kapnának ennyi pénzt és szállásról, kényelemről ne is álmodozzanak. Nálam ezt mind megkapják, cserébe részletes információ és a fizetés százaléka kell. Szerintem ez korrekt. - Rántom meg a vállaimat, mert én így látom, és eddig mindenki eszerint cselekedett. Mindenkinek jó dolga van, nem akarnak kockáztatni és mindenkinek megfelel ez. Remélem, hogy nem hagytam ki semmit, de azt hiszem, hogy több szót itt nem lehet beszélni.
- Nos, türelmetlen vagyok ilyen szempontból, de szerintem 3 nap alatt el lehet ezt dönteni. Itt egy névjegy kártya, hívd fel a számot, ha döntöttél és ha van további kérdésed még, ami felmerül, akkor Lilyvel meg tudjátok beszélni. - A zsebemből előhúzom a névjegykártyát és átnyújtom neki. Emily neve van rajta és elérhetősége, plusz a bordélyház címe.
- Szerintem mindent megbeszéltünk! Várjuk a válaszod! - Ezzel a mondatommal fel is állok, majd kisétálok a bárból. Ha utánam szólna, akkor sem állnék meg, mert szerintem már mindent kiveséztünk és tényleg Emilytől több információt fog kapni, mint most így futólag tőlem. Szerintem egész korrekt feltételeim vannak, de majd meglátjuk, hogy Laranak mennyire tetszenek. Azzal, hogy kilépek a bárból beülök a kocsiba és megkérem az emberem, hogy vigyen haza.

// Köszi a játékot! Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Dark Pleasure Burlesque Bar 01.03.15 21:06

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Dark Pleasure Burlesque Bar

Vissza az elejére Go down

Dark Pleasure Burlesque Bar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához