welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Benjamin Price
12.08.18 10:21
Graham & Hayley
Hayley Woodson
28.07.18 12:31
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Emily Hastings
 
Simon Whitlock
 
Benjamin Price
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Night Club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
57
Join date :
2015. Jan. 19.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 07.05.16 23:37


Hannah & Andres


Sokszor és sokan kételkedtek már az érzelmeim valódiságában. Főleg hölgyek természetesen, de a bátyám szerint is ritka nagy nőfaló vagyok. Pedig én tényleg nem a striguálázása megyek. Mindössze arról van szó, hogy az érzelmeim könnyen magukkal ragadnak. Teljes lánggal, hevesen, szenvedélyesen szeretek, de ez a lángoló tűz gyorsan ki is tud hunyni. Nem viszketek a komoly kapcsolatoktól és igenis el tudom képzelni, hogy hűséges maradjak egyetlen nőhöz. Ha megtalálom az igazit, biztosan így is lesz. De miért ne keresgélhetnék? Ki tudja, melyik hölgyemény lesz az. Hiszen annyi csinos, gyönyörű nő él a Földön! És per pillanat én ezt a tüneményt találom a legszebbnek és isteni kegynek érzem, hogy sikerül ráakadnom a tömegben.
Egy ideig csak nézem őt, a leomló, szőke, loknis haját, a buja, csábító idomait amit a rajta lévő ruha csak még inkább kihangsúlyoz. Mikor azonban megfordul és tekintetünk találkozik, ismét érzem az előbbi szikrát és ezt a lehetőséget már nem szalaszthatom el. Odalépek hozzá és megszólítom.
Meglepően közvetlen, határozott nőnek tűnik azonban, úgy tűnik, semmi kedve a formalitásokhoz, átkarol és hozzám simulva kezdi ringatni a csípőjét a zene ritmusára. A hangja is biztosan olyan buja és vonzó, mint ő maga, de sajnos az üvöltő zene miatt nem igazán tudom kielemezni, örülök, hogy egyáltalán sikerül megértenem a fülem mellett fennhangon elkiabált szavait, amikre igazából nincs is különösebb szükség, a mozdulatok magukért beszélnek.
Én csak bólintok, majd egy gyors mozdulattal leteszem a kezemben szorongatott sört és a kezeimet a csinos, vékony derekára helyezem, ezzel is kicsit közelebb vonva őt magamhoz. Dél-amerikai lévén a tánc, a ritmus a véremben van, nem okoz gondot egyáltalán, bár erre a fajta zenére egyébként is meggyőződésem, hogy bárki tud táncolni minimális ritmusérzékkel és kellő önbizalommal. Mondani nem mondok neki semmit, úgy érzem, ez nem a szavak ideje. Itt a testünkkel kell beszélni. És biztos lehet benne, hogy én, amíg ilyen közel egymáshoz riszáljuk, ki is fogom vele fejezni felé minden csodálatomat és hódolatomat, ahogyan ő azt megérdemli.


© ZENE: She's got eyes like a tiger | MEGJEGYZÉS: Bocsi a késésért!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
20
Join date :
2016. Feb. 16.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 05.06.16 19:47Hannah & Andres
A

mikor Em felhívott azzal, hogy légyszi légyszi légysziiii, gyerünk el bulizni. Gondolkodás nélkül vágtam rá, hogy nem! Fáradt voltam, nyűgös, koszos és éhes. Bár mondjuk éhes még mindig, csak már nem érdekel a tömérdek tequila után. Az alkohol mindig elfeledteti velem a feleslegesnek vélt dolgokat. Csak élvezem a zenét és a felszabadult érzést, amit már nagyon rég nem. Soha nem volt időm kimászkálni az életbe, túl sokat dolgozom, tudom, a találkáim a barátaimmal is folyton elfelejtem, szegény Hanat sem láttam már hetek óta, meg kellene látogatnom. De, hogy ezen miért is egy buli közepette agyalok? Tudja a fene, még nem elég kába a fejem úgy látszik ahhoz, hogy ne akarjak agyalni. Erősen gondolkodtam rajta, hogy elzavarom Emilyt még egy kör piáért, de mire rávitt a lélek és kigondoltam a nyafizós szövegem addigra összeszedte valami pasi. Ilyen az én szerencsém, nevettem és intettem neki, hogy takarodj és élvezd ki a mai estét, hülye liba. Ismerem, képes lett volna ott hagyni a pasit, sőt, elzavarni, csak azért, hogy én ne érezzem magam rosszul vagy egyedül. Szeretem, de elengedhetné magát, majd ha én úgy érzem, ráuntam egyedül lenni fogok egy taxit és hazamegyek, nem kell nekem pesztra. Különben is azért jöttünk, hogy kiélvezzük az estét, teljes mértékben. És én most ezt a szépfiút néztem ki hozzá. A srác, aki az előbb még a színpadon volt, valami megfogott benne, talán a mosolya, talán a közvetlensége, de legfőképp az, ahogy testemnek simulva táncol velem. Érzem minden mozdulatát, ujjai minden árintését, parfümje bódító illatát. Nem tudom ki ő, de egyáltalán kell is tudnom? Végre kiléptem az én kis buborékomból, amiben hónapok óta dekkolok és most ezt meg akarom ünnepelni. Hogy most pont ő van itt, az talán a véletlen vagy a sors műve, tök mindegy is, sosem érdekelt egyik sem. Félrehúztam hajam és hátra vetve fejem éreztem nyakamon lehelettét, beleborzongott testem minden lélegzetvételébe. Egy kicsit lassabb szám következett és így lassabban és érzékibben tudtam táncolni ölének.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
57
Join date :
2015. Jan. 19.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 19.06.16 0:26


Hannah && Andres

Már önmagában a lehetőségnek is örültem, mikor felkértek előzenésznek, még ha csak egy kisebb, kevésbé ismert bandáról volt is szó. Kivételes alkalom, hogy azt csinálhatom, amit tényleg szeretek, hiszen sajnos még nem vagyok elég befutott énekes ahhoz, hogy ebből élhessek meg. Tehát már csak ezért is remek lehetett volna az estém, azonban mint egy megkoronázásaként még megpillanthattam azt a csodás mosolyt is a pultnál. Sőt, már a karjaim közt is tarthatom a táncparketten ezt a szőke tüneményt, a karjaim az ő derekára fonódnak, az ő karjai pedig az én nyakam köré. Életem egyik legcsodálatosabb estéjének érzem ezt már most is. Piszok nagy mázlista vagyok ma, az már biztos. A szerencse fia. Nem elég, hogy a színpadra állhattam és a saját dalaimmal szórakoztathattam a közönséget, akik úgy tűnt, tényleg élvezik is a műsoromat, most a világ egyik legszebb hölgyéhez simulva táncolhatok. Meg merném kockáztatni, hogy ő itt a legszebb, kiragyog mindenki közül. Én legalábbis jelenleg így érzem. Nem is tudnék másik nőre nézni sem, csak őt látom. A tánc, a zene az egyik éltető erőm, ha ezt egy ilyen szépséggel művelhetem, annál csak kevés jobb dolgot tudok elképzelni. De persze azért lenne rá egy-két ötletem. Viszont nem az a férfi vagyok, aki elsietne bármit is. Egyrészt tiszteletlen lenne, másrészt szeretném kiélvezni a pillanatot. Érezni a szépség testét, ahogy hozzám simul, ahogy mozog a zene ritmusára, beszívni bódító parfümillatát, elveszni a szemeiben, ha olykor összeakad a tekintetünk, elgyönyörködni a mosolyában, amivel megajándékoz ilyenkor.
A zene ritmusa azonban ekkor megváltozik, így ehhez igazodva vonom őt talán még egy kicsivel közelebb magamhoz és a dallamhoz igazodva lelassítom a mozgásomat, továbbra is ütemben maradva. Ha mellkasomhoz simulna, ringatózok így vele egy darabig, várva arra, hogy felnézzen rám és ismét összeakadjon a tekintetünk. Érzem az izzást kettőnk között és biztos vagyok benne, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Neki is éreznie kell. Muszáj. Sosem voltam egy nyúlszívű férfi, ha a nőkről volt szó, nem félek lépni, de erőszakos barbár sem, aki csakúgy elveszi, ami kell neki. Nem várok sokat, csak egy kis jelet, amit biztos vagyok benne, hogy a tekintete meg fog nekem adni. Érezni fogom, melyik az a pillanat, amikor a szemezés már nem elég, mikor már túl hevesen szikrázik mindkettőnk tekintete. Ekkor hajolok lassan előrébb, hogy immár meg is ízleljem azokat a gyönyörű mosolyra képes ajkakat egy bízvást remélem, mindkettőnk által ugyanúgy áhított csókban.

She's got eyes like a tiger | Bocsi a késésért! | Clothes
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
20
Join date :
2016. Feb. 16.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 27.06.16 17:51Hannah & Andres
V

alamiért olyan kivételesnek érzem magam, de, hát miket is beszélek, hisz ma az is vagyok. Nem tudom milyen indíttattásból választott pont engem, el sem tudom képzelni, pedig csak egy átlagos szőke vagyok a tömegből, rövid szoknyában, és széles mosollyal, pont mint minden második nő, most még is én vagyok a karjai között a srácnak, akinek igazából még a nevét sem tudom, de már is, úgy érzem a ma este további részét is vele akarom tölteni, azt se bánom ha csak a táncparketten összebújva élvezzük a zenét, csak itt legyen és engem öleljen, engem, a tömegből neki valamiért elővillanó szöszit. Pedig esküszöm csak rámosolyogtam a pultnál, nem villantottam semmi mást, hogy bármilyen szinten is tettre késztessek egy pasit. Azt hittem már az összes férfi típust kiismertem, az erőszakostól a csöpögősen nyálasig mindet, de olyannal, mint ő még nem hozott össze a sors, és kellemeset csalódtam, azt hittem ő is csak rám nyomul és kész, de nem, nagyon édesen közeledik és ez most olyan jól esik, mint még talán soha egyetlen férfi sem. Nyakába kapaszkodva élveztem a zene ritmusát, és lopva igéző pillantását, próbáltam nem belezavarodni és elvörösödni attól, ahogy rám nézett, de nem mindig sikerült a nélkül, hogy ne jöttem volna zavarba mély sötét szemébe meredve. Mikor a zene váltott lassabb ritmusra és ő még közelebb húzott magához, muszáj volt teljes mértékben hozzá simulnom és mellkasára hajtanom fejem, egyszerűen nem tudtam volna ellenállni eme tettnek, erősebben éreztem bódító illatát és teljesen megrészegültem tőle. Újra felpillantottam rá, széles mosollyal ajkaimon, szemeim csábos ajkaira siklottak, majd vissza szemébe, és egyszerűen meg akartam csókolni, de úgy látom ő is így volt ezzel, mert ekkor előrébb hajolt és megízlelhettem puha ajkait. Nem akartam elengedni, így hajába fúrva ujjaim tartottam hosszan csókunkban. Nem törődve már a zenével, a tánccal, vagy azzal ki lát és mit, csak csókoltam, egyre hevesebben és akaratosabban kaptam ajkai után, nem tehetek róla, teljesen megbabonázott.  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
57
Join date :
2015. Jan. 19.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 27.07.16 0:49


Hannah & Andres
She's hotter than fire
☄ Bocsi a késésért! ☄ She's got eyes like a tiger ☄ 305
Neveltetésemből adódóan mindig is tiszteltem a nőket. Gyakran vágták ugyan a fejemhez, hogy csapodár vagyok, de azt soha senki sem vitathatta, hogy megadtam a kellő tiszteletet és nemcsak egy darab húsként kezeltem senkit, még az egyéjszakás kalandjaimat sem. Bár én egyébként az első vádat sem értettem soha. Én mindig, minden egyes partnerembe szerelmes voltam, akivel együtt töltöttem akár csak egy éjszakát is. Most is annak érzem magam, ahogy ennek a szőke szépségnek a szemébe nézek. Most úgy érzem, nem létezik számomra a világon más nő, csak ő. Én tényleg minden partneremről meg vagyok győződve, hogy ő az igazi. Nem tehetek róla, hogy annyi szép nő él a Földön és nem tudok választani! De egy nap biztosan eljön majd az, aki fenn is tudja tartani az érdeklődésem. Ki tudja, talán éppen ez a lány az. Én ebben a pillanatban szentül hiszek ebben, noha még a nevét sem tudom.
De számít-e az, hogy hívják, mikor itt tartom a karjaim között és a zene ritmusára együtt ring a testünk? Én per pillanat másodlagosnak érzem. Ami fontos, hogy itt vagyunk. Csak mi ketten. Még akkor is, ha tengernyi ember vesz minket körül. Nekem most csak ő létezik és a zene ritmusa. Nincs is másra szükségem. Szerencsésnek érzem magam, hogy ez a szépség kitüntet a figyelmével. Ráadásul egyre közelebb kerülünk egymáshoz.
A zene üteme lassul, mire közelebb vonom őt magamhoz. Egy ideig a mellkasomnak dől és így ringatózunk, mikor azonban felemeli a fejét és tekintetünk találkozik, érzem, hogy eljött a pillanat. Előrehajolok és hamarosan megízlelhetem mézédes ajkait. Először finoman, gyengéden kóstolgatom, de idővel egyre inkább elmélyülünk a csókban. Érzem, hogy többre vágyik, ahogy ujjai a hajamba túrnak, miközben én szépséges arcára csúsztatom a kezemet és nyelvemmel is felfedezőútra indulok a szájában, az övét keresve, ezzel mélyítve, szenvedélyesebbé téve a csókot. Édes méreg számomra ez a lány, aki elbódítja az érzékeimet.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
20
Join date :
2016. Feb. 16.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 08.09.16 12:29Hannah & Andres
M

ár akkor bódult  állapotba kerültem, amikor összenéztünk a pultnál, megragadott kisfiús tekintete, és az csábosan édes mosolya. Mint a drog, olyan hatással van rám, ha nem várt volna rám Em a parketten és a tequilákra, talán el sem mozdultam volna, így is olyan volt, mintha rágóba léptem volna, vagy, mintha ragasztóval kenték volna be a padlót, vagy akár szurokkal, úgy kellett eltépnem a lábam, hogy tovább tudjak menni, nem én vagyok hamupipőke, nem hagynám el a drága cipellőm egyetlen férfiért sem, pedig nála felejteném mondjuk úgy tuttó komplettó magam egy időre. Hirtelen el is felejteném merre van a hazaút, kétlem, hogy megbánná, majd én ha hazakecmergek és a főnököm megesz egészben, amiért csak úgy eltűntem és nem haladtam a munkámmal, vagy csak simán néha meg kellene jelennem a művészeti egyetemen is, hogy a tanáraim lássák, azt a bájos műmosolyom, ami teljes mértékben átlátszó, de úgy nem is próbálkozom, hogy szeressenek, a tehetségem magáért beszél, nem vagyok hajlandó nyalizni, az csak egy darab papír, be sem iratkoztam volna ha Hana nem unszol, hogy kell az, ha nem akarok annak az isten barmának dolgozni örök életemben, már pedig nem akarok. Soha nincs szabadnapom, most először lógtam el nem tudom mióta, kell egy kis szünet. Főleg ha a kedvenc bandám tiszteletét teszi a városban, és még jegyem is van rá Em jóvoltából, ennél tökéletesebb már nem is lehetne az este. Vagy mégis? Az eufórikus érzésem akkor érte el a tetőpontját, amikor újra megjelent a „drogom” engem keresve, amint bőrömhöz ért számomra megszűnt a külvilág, csak őt tudtam nézni, csak csillogó szemeit fürkészni, egyetlen ember sem tudott még így hatni rám. Puha, érzéki ajkaira vágytam, az enyémhez tapadva, epekedv vártam, mikor csókol végre meg, de szerencsémre nem váratott sokáig, és megérezhettem mámorító izét. Ujjaim köré fontam tincseit, és táncra kelve nyelvével húztam még közelebb magamhoz, bár szerintem ez már nem volt lehetséges, mert kizárólag a ruha van köztünk. Megbabonázott illata és ajkainak érzékisége, nem akarok elszakadni tőle, ma nem, nem lennék rá képes.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
57
Join date :
2015. Jan. 19.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 05.10.16 16:11

Attól a pillanattól kezdve kívántam ezt a szőke szépséget, hogy rám mosolygott a pultnál. Úgy éreztem, megőrülök, ha nem láthatom őt újra. A koncert okozta eufória ugyan még ott tombol a testemben, de az, hogy itt van Ő, még inkább felpörget. Egyenesen a mennyországban érzem magam. Egy hihetetlenül szerencsés fickó vagyok. Ahogy aztán az ajkaink is egymáshoz érnek, végképp megszűnik létezni a világon minden más. Csak ő van most számomra. Az egyetlen nő, akit szerethetek. Ma éjszaka legalábbis mindenképp így érzem. Még többet és többet akarok belőle. Szinte fizikai fájdalmat érzek, ahogy percek után eltávolodunk egymástól egy kissé.
- Nem szeretnél kimenni egy kicsit a friss levegőre? - hajolok oda a füléhez és úgy ejtem ki a szavakat. Normál esetben suttognék egy ilyen helyzetben, itt azonban, az üvöltő zene miatt gyakorlatilag kiabálnom kell még ebben az intim közelségben is, hogy megértse, amit mondok. A koncert egyébként is a vége felé tart, a banda már az utolsó számokat játssza, talán nem lesz ellenére az elvonulás. Nem titok, nem szeretnék ma este nélküle távozni, de ennyi ismertség után még tiszteletlenségnek éreznék bármilyen efféle felajánlást vagy túlzott nyomulást. Szeretném legalább kicsit megalapozni a hangulatot valamivel bensőségesebb környezetben is. Feltéve persze, hogy ez a tünemény itt a karjaim között is vevő rá.
Hannah
&
Andres

©

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
20
Join date :
2016. Feb. 16.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 31.10.16 23:04Hannah & Andres
S

ok férfi próbálta már elhitetni velem, hogy különleges és gyönyörű vagyok, csak azért, hogy ágyba cipelhessenek és másnap reggel a nevemre sem emlékezve kínos csend közepette rakjanak ki a lakásukból. Az ilyen férfiak pechére elég gyorsan megtanultam kiszűrni az ilyeneket és egyetlen csuklólegyintéssel utasítottam mindet egy szálig vissza, nőből vagyok, én is vágyom arra, hogy szeressenek, és ne csak azt nézzék bennem, hogy pár órányi élvezetet adhatok, legalább én nekik, ha már ők nekem a részeg állapotukban nem… De valahogy Ő most más, hogy miért? Magam sem tudom, tisztában vagyok vele, hogy mit akar és, hogy meddig, és, hogy talán soha többet nem látom, ami elszomorít, épp ezért használok ki minden vele tölthető percet, nem érdekel a reggel, és azt akarom, hogy sose jöjjön el, és karjaiban ragadhassak, ajkait falva és illatát mélyen magamba szívva. Neki ma mindent elhiszek, már mikor először szemébe néztem elbódított teljesen, ahogy íriszét az enyémbe fúrta, pontosan úgy, mielőtt megízlelhettem puha, édes ajkait, mélyen pásztáztam tekintetét, annyira el tudja hitetni magával, hogy engem akar, hogy még én magam is teljes mértékben elhiszem ezt. Annyira jó érzés, már csak ebbe az álomba is ringatnom magam, hogy nem bánom, játsszuk végig a mi kis játékunk, csak egész nyugodtan, ki akarom őt teljesen élvezni, olyan mélyen és intenzíven, ahogy még senki sem élvezhette azt, pedig van egy olyan érzésem, hogy elég sokan próbálkoztak már ezzel. Teljes kábulatban szinte már faltam ajkait, azt sem vettem észre, hogy az estének lassan vége, és már csak a visszatapsolt zenéket játsszák le, ennyire gyorsan elmúlt volna az idő? Még csak most jöttünk, még csak most ölelt át, és csókolt meg, és már is vége? Az nem lehet, nem engedhetem!
- De, ezer örömmel. Vigyorodtam el, és léptem hátra pár lépést, hogy magam elé engedhessem őt. Őt, még a nevét sem tudom, szinte hideg zuhanyként ért a felismerés, meg kell tudnom legalább a nevét.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
57
Join date :
2015. Jan. 19.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 15.11.16 17:23

to Hannah
Sokszor kaptam meg azt, hogy nőfaló vagyok, aki képtelen a monogám kapcsolatra. Véleményem szerint ez azonban egyszerűen nem igaz. Én minden nőt tisztelek és egyáltalán nem csak eldobható szexuális segédeszközként tekintek rájuk. Én nagyon is sokra tartom a nőket. Hiszen ők az élet teremtői. Egy férfi erre nem képes. Mindemellett erősek, okosak és nem mellesleg gyönyörűek is. Szeretem a női nemet. Talán túlságosan is. Épp ezzel lehet a probléma. Hogy nem győzök gyönyörködni bennük és nagyon könnyen leszek szerelmes. Mint ahogy most is annak érzem magam. Bár még a nevét sem tudom, de ez a szőke szépség egyszerűen megbabonáz. A szemei, a mosolya, a buja teste, a mézédes csókja... Mint egy angyal. Nem létezik számomra más. Per pillanat úgy érzem, ez már örökre így marad.
A koncert a végéhez közeledik, szinte észre sem vettem, mennyi ideje ringatózunk egymáshoz simulva és tudom, hogy nem szabad, nem engedhetem el ezt a tüneményt. Kétlem, hogy létezne még egy hozzá fogható. Most legalábbis így érzem. Ezért is invitálom ki magammal a szabadba. Szeretnék legalább egy kicsit beszélgetni vele nyugodt környezetben, mielőtt ennél egyértelműbb felhívást tennék. Mikor elfogadja a javaslatomat, bólintok egyet, majd megfogom a kezét és úgy vágok át vele együtt a tömegen, nehogy elveszítsem őt. Odakint kicsit hűvös még a kora tavaszi éjszaka, de a bent az embertömeg miatt uralkodó állott levegő után kifejezetten jó esik. Nem beszélve arról, hogy az én testem az átéltek hatására igencsak fel van hevülve. Oldalra fordulok, hogy lássam, a szépségem is rendben kijutott-e és ha rám néz, rá is mosolygok egyet.
- Jól esik ez a hűvös. Elég nagy a tömeg bent. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokan eljönnek erre a koncertre - semleges témával indítom a beszélgetést. Bár már egy ideje együtt töltjük az időnket, sok kommunikációra eddig nem volt lehetőségünk, így muszáj valami ilyesmivel elkezdenem.
- Egyébként Andres vagyok, de szólíts csak Andre-nak. Megtudhatom esetleg a te szépséges nevedet is? - csak mosolygok rá és kicsit közelebb lépek. Kezet nyilván nem nyújtok, az az előzmények után elég fura lenne, inkább, miután bemutatkozott (mert remélem, megteszi), köré fonom a karjaimat és az arcára adok egy puszit csakúgy kedveskedésképp. Végül is, bármilyen jól esik is, hűvös van és nem akarom, hogy megfázzon. Én csak felmelegítem egy kicsit! Ez nemes cselekedet, nem igaz? Senki semmi kifogásolnivalót nem találhat benne.
■ ■ She's got eyes like a tiger ■ ■Bocsi a késésért! ■ ■credit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
20
Join date :
2016. Feb. 16.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 20.11.16 17:02Hannah & Andres
K

omolyan nem értem magam, és, hogy mi fogott meg ennyire ebben a srácban, miért pont benne? Nem tudom, de ha rám mosolyog, el tudnék olvadni, csak kapjon el, különben elájulok. Szeretem, mikor valaki tudja, mit akar, és ő ma engem, ehhez kétségem sem fér, és már többé ahhoz sem, hogy nem bánnám, még véletlenül sem, tudom, hogy minden percét élvezném, ehhez elég rá néznem, és már érzem előre, ahogy bizsereg bőröm, és érintésére vágyik. Így persze, ezer örömmel mentem bele abba, hogy kicsit kimenjünk, hisz még egymás nevét sem tudjuk, azért legalább ennyit illendő lenne. Fel sem tűnt, hogy ennyi idő telt el amióta megcsókolt, repül az idő, ha az ember jól érzi magát, és a karjaiban szerintem nincs olyan nő, aki ne érezné különlegesnek magát, ahogy most én is. Nem tudom, hogy mindig ilyen, vagy csak én voltam rá ekkora hatással, de figyeltem miközben kifelé vezetett, minden nő azonnal a bugyiját dobta volna, csak őt vigye magával, de ő egyetlen egyre sem nézett rá, pedig voltak sokkal dögösebb nők is, akik mellett simán elbújhattam volna, szó se róla, nincs kis önbizalmam, se nem vagyok az a félős alkat, ez csak puszta észrevétel volt. Kint kissé csípős volt a tavaszi levegő, végigszaladt rajtam a hideg, és kissé libabőrös lettem, úgy érzem, alulötözött vagyok az éjszakához, de egyben felüdítő is a kinti hideg, észhez tér kissé kába agyam.
- Igen, valóban, ezen mindig sokan vannak. A semleges téma kizökkentett és megzavart, amint itt vagyunk, csak mi ketten már nem vagyok olyan magabiztos, kissé zavarban vagyok, de majd elmúlik, remélem.
- Rendben, Andre. Vigyorodtam el, tetszik a neve, nem mindennapi.
- Az enyém korántsem ilyen szép, vagy különleges, Hannah vagyok. Kihasználva az alkalmat, hogy megölelt bújtam ismét mellkasához, az illata még mindig megrészegít.
- Így már nem is fázom. Pislogtam fel nagy ártatlan szemekkel, hiszen én csak megmelegszem.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
57
Join date :
2015. Jan. 19.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 19.12.16 17:18

to Hannah
Mondjon bárki bármit, én nem vagyok csapodár! Egyáltalán nem. Most is, ahogy keresztülvágok ezzel a szőke szépséggel a termen, még csak rá sem pillantok egyetlen másik nőre sem. Nekem most csak ő létezik. És így van ez mindig, ha szerelmes vagyok. Mert én most is annak érzem magam. Egy szép szempár, egy mosoly, egy bájos arc elég, hogy én szerelembe essek. Mondják, hogy ez nem szerelem, csak vonzalom, fellángolás, de én akkor is úgy vélem, hogy attól még, mert rövid ideig tart és hirtelen csap meg, még igenis valós az érzés. Sok a szép, sőt gyönyörű nő, nem is győzök betelni a szépségükkel, de egyszerre nekem csak egy létezik. Biztosan találkozom majd egyszer egy olyannal is, aki hosszabb távon is fenn tudja tartani bennem a lángolást. Talán éppen ő lenne az? Én minden egyes alkalommal így hiszem és sosem tudhatom. Lehet, hogy csak ma éjszakára szólnak ezek az érzések, lehet, hogy néhány hétre, hónapra, egy évre vagy többre, vagy akár egy életre. A sors útjai kifürkészhetetlenek. Lehet, hogy épp ő lett nekem teremtve. Most legalábbis mindenképp így érzem.
- Szereted ezt az együttest? - talán hamisnak hathat egy ilyen semmitmondó, felületes téma a benti forró táncunk és csókjaink után, de engem tényleg érdekel, mit szeret. Hiszem, hogy a lelke is olyan szép ennek a lánynak, mint a teste, az arca és a hangszíne is, amit csak most hallhatok rendesen először. Én pedig szeretném megismerni, amennyire lehet. Őszintén.
- Ugyan már, hiszen a Hannah gyönyörű név! Pont, mint a viselője - nem állok meg egy kis bókot, ahogy közelebb lépek hozzá és magamhoz húzom. Tényleg szépnek gondolom a nevét, illik hozzá, úgy vélem.
- Ebben az esetben szent kötelességem felmelegíteni a Hölgyet, hiszen az Ön komfortérzete a legfontosabb - csibészes mosollyal nézek le rá, ahogy gyönyörű, kék szemeivel ártatlanul pislog rám, majd lehajolok hozzá és ajkaimmal ismét megízlelem az övéit. Ha ő nem bonyolódik bele, csak egy futó kis szájra puszi lesz belőle, ami után felegyenesedem, de továbbra is ölelve őt nézek le rá, ha azonban ilyen módon viszonozná, egy hosszabb, mélyebb, szenvedélyesebb csók is kibontakozhat belőle. Én biztos nem fogom elejét venni a dolognak, minden az ő temperamentumán, vágyain, igényein múlik.
■ ■ She's got eyes like a tiger ■ ■Bocsi a késésért! ■ ■credit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
20
Join date :
2016. Feb. 16.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 25.12.16 20:19Hannah & Andres
Í

géretesen kezdődött az estém, és remélem, hasonlóképpen élvezetes lesz a folytatása is, én azt sem bánom, ha csak összebújva bámuljuk egymást csendben, csak legyen itt, érezhessem az illatát, minden egyes lélegzetvételét. Most látom őt először, ami mindösszesen arról árulkodik, hogy túlságosan is leköt a munkám, és szinte soha nincs időm kimozdulni, mégis teljesen megbabonázott, a hangja, az eltökéltsége, a mézédes csókjai, minden, amit eddig láttam belőle, és szomjazva várom, hogy minél többet tudhassak meg róla, hogy felfedezhessem minden titkát. Nem tudom, hogy ad-e, vagy lesz-e rá lehetőségem, de mindent el fogok követni annak érdekében, hogy megadja ezt nekem. Elég eltökélt és makacs egy nőszemély vagyok ahhoz, hogy tudjam, mire vágyom, és hogyan szerezzem meg, perpillanat pedig rá vágyom epekedve. Természetesen a közelségére is, hogy csókoljon minden szabad pillanatában, de arra is, hogy megismerhessem a benne lakozó valódi énjét. Közelebb húzódva bújok hozzá, mámorító illata van, mélyen magamba szívom, és egyre mélyebbre akarok bújni, egyre szorosabban testéhes simulni. Muszáj kacagnom drámaian udvarias monológján, az önfeláldozó herceg, aki megmenti a hercegnőt a fagyhaláltól, és ez a hercegnő momentán nagyon hálás annak, hogy érezheti teste melegét.
- Igen, szeretem, a legtöbb koncertjükön ott szoktunk lenni. Dörmögtem mellkasába, most ennél több nem ment, olyan jó itt. A nevemet ért bók után pislogtam fel rá a lehető legédesebben, próbálva ezzel is megköszönni a kedves szavakat. Csókja újra elmámorított és elrepített csodaországba. Átkaroltam nyakát és egészen magamhoz húzva arcát igyekeztem a lehető legmélyebben elnyújtani a sokat ígérő érzést amit belőlem váltott ki. Nem tehetek róla, de el tudja hitetni velem egy pillanat alatt, hogy különleges vagyok és az egyetlen. A férfiak többsége képtelen erre, de ő, valahogy ebben is más, ahogy kisfiús, mohó tekintetével rám néz, egyszerűen nem tudok ellenállni a vágynak, amit bennem gerjeszt már csak azzal, ahogy rám mosolyog. Tudni akarom a titkát!
Finoman a közeli falnak nyomom hátát és nem engedve el ajkait követelem, hogy enyém legyen. Azt hiszem ma már nem menekül el, nem fogom engedni, ebben jelenleg biztos vagyok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
57
Join date :
2015. Jan. 19.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 31.01.17 22:23


Hannah & Andres


Mindig örülök, ha felléphetek, énekelhetek közönség előtt, pláne a saját dalaimmal. Szóval már csak emiatt is örültem ennek az estének, de az, hogy megismertem egy ilyen csodálatos lányt, aki ráadásul úgy tűnik, viszonozza az érzéseimet, még inkább boldoggá tesz. Nem is vagyok már hajlandó elengedni, hogy megtaláltam őt. Soha többé. Vagy legalábbis ma este. De ha szerelmes vagyok, hajlamos vagyok eltúlozva látni a dolgokat. Na de ki nem?
A kezét fogva vezetem ki a kinti kissé hűvös levegőre, ahol azonban nemsokára ismét karjaim között tartom. Szeretném megismerni a lelkét, a személyiségét is, hallgatni a csilingelő hangját, a nevetését, de túlzottan elbódít, nem tudom megállni, hogy ismét hozzá ne érjek, ne csókoljam meg. Ebből persze megint igencsak nagy csókcsata keveredik, még jobban magamhoz húzom tökéletes testét és ő is valósággal csimpaszkodik a nyakamba, miközben a nyelveink vadul kergetőzni kezdenek egymással. Nehezen bírok a vágyaimmal, pláne, amikor a falhoz nyom és úgy folytatjuk a csókolózást. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esik jól, épp ezért nem is tiltakozom a szolid "erőszak" ellen, de azt is érzem, hogy nem lesz ez így éppen szerencsés hosszútávon. Főleg, hogy a koncert véget ért és egyre másra szállingóznak már kifelé az emberek. Nem vagyok ugyan szégyellős, sőt, még büszke is lehetek rá, hogy egy ilyen szép lány érdemesít a kegyeire, de jobban tisztelem őt én ennél és szeretném megadni a módját.
- Nem szeretnéd esetleg valami nyugisabb és nem utolsó sorban melegebb helyen folytatni a beszélgetést? A magam részéről nem lakom éppen közel, de busszal hamar oda tudnánk érni - úgy hiszem, kellően diplomatikusan fogalmazok, mikor jó néhány percnyi egymásba feledkezés után eltávolodok tőle egy kicsit, hogy a szemébe nézhessek. Fürkészőn figyelem a reakcióit, már-már kiskutya tekintettel, ami a legtöbb nőnél általában célt szokott elérni. Tényleg nem aljas eszközként használom ezt, egyszerűen ösztönösen jön belőlem. De ennél szebben szerintem a "hozzám vagy hozzád" kérdést ember legyen a talpán, aki felteszi. Innentől pedig már csak rajta áll, hogyan dönt. Én mindenesetre semmiképp sem szeretném elveszíteni ezt a drága kincset, amire ráakadtam a személyében. Ma este legalábbis semmi esetre sem.

She's got eyes like a tiger | Bocsi a késésért! | Clothes

made by Doris
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
20
Join date :
2016. Feb. 16.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 26.10.17 0:05Hannah & Andres
A


szabadság érzete mámorítja meg elmém, rég voltam ennyire eleven, gondtalan és céltalan. Na jó, nem teljesen céltalan, de végre nem azon gondolkodom a kis zugomban, hogy hogyan elégítsem ki a főnököm óhajait. Nem bírom az idegesítő embereket, úgy megindítanám felé néha a komplett vásznát, vagy megfesthetném a vérével a következő művem, de ennyire azért nem vagyok elvetemült, bár a csendes kislány álarca eléggé hitelesnek tűnik, legalább is ő ezt hiszi, ha most látna, tuti én lennék két hónapig a téma a pszichiáterénél. Ha már saját élete nincs az enyémet ne keserítse meg, minden gátlással és gondolkodással teli agyamban cikázó neuront alaposan elzártam egy mély kis fiókba, majd talán holnap előveszem és fellapozom, de azt se bánom ha ott marad, valamikor el kell kezdenem élni az életem, és az valamikor úgy érzem most lesz.
- Van egy jobb ötletem, mindjárt jövök, itt várj meg. Ajkamba harapva izgatottságtól csillogó szemekkel meredtem rá, majd kibontakozva karjaiból léptem vissza a szórakozóhely még mindig zsúfolt kis termébe, lassan szállingóznak el az emberek, nagy a tömeg és figyelmetlenek a csorda tagjai. Végre hasznát is vehetem annak, hogy puha és könnyű ujjaim vannak, a festéshez elengedhetetlen, de még valamiben tökéletes, észrevétlenül lehet elcsórni bármit az arra nem számító zombiktól. Kutató tekintetem kiszúrt egy elég alkoholos állapotban lévő ifjút, akin látszott, hogy apucinak van mit a tejbe aprítani, gondolom akkor már a hitelkerete is kimeríthetetlen. Azt hiszem ő lesz az aki szponzorálja a ma éjjelt. Csábos mosollyal közelítettem meg, nem hagyva esélyt, hogy ne akarjon táncolni velem egyet a  lassan halkuló zenére, olyan óvatosan húztam elő tárcáját, hogy esélye se lehessen észrevenni. Már csak egy jó ürügy kell, hogy végre le vegye rólam koszos kis mancsait, szerencsémre ekkor talált meg Em is, életmentő a csaj komolyan. Sűrű bocsánatkérés közepette ragadtam meg a karját és húztam a tömeg felé. Mikor már tisztes távolságban voltunk, nyomtam egy nagy cuppanóst drága barátnőm arcára és már törtettem is át a tömegen, minél előbb kint akartam lenni, mielőtt a következő kör előtt észre venné, hogy valami hiányzik. - Gyere vele, tudok egy jó helyet. Fogtam meg Andres kezét, és húztam ki az utca felé, van a közelben egy puccos kis hely. - Azt hiszem a Paris hotel megfelel nekünk. Álltam meg a hatalmas üveg ajtó előtt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
57
Join date :
2015. Jan. 19.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 03.12.17 20:41


Hannah &&  Andres
Úgy érzem, ez az este nem is alakulhatna tökéletesebben. Énekelhettem a színpadon, a saját dalaimat, amit élveztek az emberek (még ha csak előzenekar is voltam, de majd lesz ez máshogy is), a buli jó volt és ennek tetejébe még egy igazi angyalra, álmaim nőjére is rátaláltam. Hogy éreztem én ezt már sok más nővel kapcsolatban is korábban? Megeshet, de ez most más. Per pillanat legalábbis így érzem, ahogy odakint a szórakozóhely előtt ölelkezünk és csókolózunk Hannahával. Nem is bírom már sokáig ezt a szenvedélyt, igyekszem a lehető legudvariasabban, de mégis egyértelműen javasolni neki, hogy valahol máshol kellene folytatnunk, amibe belekezdtünk és egyre inkább belemelegedünk. Ahogy rám néz közben, ahogy csillog a szeme és mosolyog rám, úgy hiszem, nyert ügyem van, amit mond, azzal azonban összezavar. Annyira megakaszt, hogy hirtelen érdemben reagálni sem tudok és csak nézhetem, ahogy az én tüneményemet elnyeli a tömeg, ahogy visszamegy a szórakozóhelyre. Vajon most láttam őt utoljára? Az nem lehet. Vissza fog jönni. Vissza kell, hogy jöjjön. Megfordul a fejemben, hogy utánaindulok, de hát megkért, hogy itt várjak rá. Ha bemegyek a tömegbe, végképp semmi esélyem sem lesz, hogy újra megtaláljam, ha esetleg visszajönne. Állok hát csak ott, ahol hagyott és a nyakamat nyújtogatva próbálom kiszúrni őt a kifelé áramló emberek között. Minden eredmény nélkül. Percek telnek el, de az én Hannáhmnak nyoma sincs. Már épp feladnám és egy csalódott sóhajjal fordítanék hátat, hogy hazabuszozzak egyedül, mikor hirtelen, mintha a semmiből teremne előttem ismét, ott áll mellettem, megragadja a kezemet és már húz is magával. Csak mosolygok rá és követem. A mosoly azonban egy kicsit lehervad az arcomról, amikor meglátom, hová is vezetett. A Paris Hotel... Hát én ezt tuti nem engedhetem meg magamnak. Hacsak nem kérek kölcsön a bátyámtól, amit nagyon nem szeretnék. De hogy adjam ezt ennek a szépségnek a tudtára anélkül, hogy ne tűnjek lúzernek?
- Öhm... Hannah drága... biztos vagy benne? Mármint... van sok másik jó hely a városban... meg hozzám is mehetünk, nincs olyan messze... lehet, nincs is már szabad szobájuk ma éjszakára... - elég illúzióromboló lehetek, csak remélni tudom, hogy nem hagy faképnél mindezek után. De ezt sajnos tényleg nem engedhetem meg magamnak kezdő zenészként. Hogy esetleg ő fizessen, az úriemberként természetesen fel sem merül bennem. Persze, ha mindezek után ragaszkodik a helyhez és nem is hagy ott a szabódásom után, kénytelen leszek mélyen a zsebembe nyúlni. Majdcsak megoldom valahogyan, ha mindenképp ehhez ragaszkodik. Legfeljebb nem eszem a következő hónapban, vagy valami....

■ ■ She's got eyes like a tiger ■ ■Bocsi a késésért! ■ ■credit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
20
Join date :
2016. Feb. 16.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Night Club 26.01.18 17:47Hannah & Andres
H


ihetetlenül kiábrándító tud lenne ha egy pasi nyavajog, nem kell feleselges szövegelés. agyalás és túl spilázás, mondjuk lehet, nem fecsegne ennyit feleslegesen ha ismerné a tervem is, talán itt lenne az ideje beavatni? Mondjuk nem ártana, de mi van ha az után még többet fog nyafizni? Ha megszólal itt nekem a lelkiismerete és lefújja az egészet? Na akkor akadnék csak igazán ki. Légy tökös ha már van is ne csak feleslegesen himbálózzon ott, hanem érjen is valamit.  
- Jaj, ne aggódj már ennyit! Sóhajtottam fel végül, rám férne most most még egy feles, nyugtatónak, mert kissé bosszantó ez a helyzet. De úgy döntöttem ebből elég, ideje a tettek mezejére lépnem, és beavatnom a kialakult helyzetbe, hátha nem szalad el, mert akkor egyedül kell itt töltenem az estét és azt nem szeretném, túl unalmas lenne, és még a végén egy másik srácot kellene felhívnom, ami nem előnyös a számára, és nekem sem tetszene annyira az a végkifejlet. - Nem kértem, hogy fizesd ki az estét, ahogy én sem fogom. Kezdjük a bemelegítéssel, zavarjuk ennél is jobban össze a fejecskéjét, ebben jó vagyok. Szerintem nem érti hova akarok kilyukadni. - Ne aggódj, nem lépünk le fizetés nélkül. Vigyorogtam elégedetten, miközben két mellem közül előhúztam a bankkártyát, és elolvastam a rajta szereplő nevet. - Csak ma este már Ben Hoppkins lesz a neved. Ízlelgettem a szavakat, nem is rossz. Tekintetem a hotel hatalmas betűire emeltem majd folytattam. - Ki tudja, lehet, hogy a kis kéjencnek már saját számlája van itt. Ne aggódj, hasonlítasz rá, és az ilyen helyek legfőbb mottója a diszkréció. Súgtam finoman fülébe, majd lágy csókot leheltem ajkára. Végigcsúsztattam vállain, majd karjain kezem, egészen addig, még ujjaiba nem fonhattam az enyémet, és úgy húztam az ajtó felé. - Gyere már, ne  legyél nyuszi. Vettem elé a lehető legmézesmázosabb hangnemem, be szokott válni, dögös vagyok és tudom, hogy akar engem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Night Club

Vissza az elejére Go down

Night Club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Reflections - night club [21+]
» Dante's night club
» [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's
» Transzvesztita Club
» Twister Biliárd és Póker Club

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához