welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Yesterday at 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Club Shion

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Club Shion 28.08.14 16:46

***

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
Dean S. Kizzy
Hozzászólások száma :
182
Csatlakozás dátuma :
2013. Jul. 07.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Shion 11.11.14 6:56

Angel Wooden


Mostanában nem is törődtem magammal, csak mások bajaival. Illetve az embereim és a nők bajaival, akiket futtatok. Szerintem még egy strici sem volt ennyire elnéző és kedves, mint én, és ezt kihasználják. De ezen változtatnom kell! Épp ezért, hagyok ott mindent a lakásomban, majd fogom magam és elindulok az éjszakába. Manapság többen fordultak hozzám a drogok miatt, mint a nőkért. Kezdem úgy érezni, hogy válságban vagyok. Sóhajtok is egyet, ahogy befordulok a sarkon. Muszáj elérnem a kedvenc klubom, hogy megigyak egy whiskeyt. Már a számban érzem az ízét, mikor szembe jön pár kölyök és leszólít. Először nem is hallom, de miután megállítanak, feléjük fordulok. Bosszús vagyok, mert hozzám senki se érjen, akinek nincs joga. Drogot akarnak. Mi mást... Mondok egy árat, mire meghökkennek, de nem megyek lejjebb, hiszen minőségi cucc, nincs átverés, nincs semmivel se keverve. Talán ezért is szeretik a drogomat és ezért keresnek fel többen. Megvárom, míg jó mélyre nyúlnak a zsebeikbe és összeraknak annyit, hogy két tablettát kicsengessenek. Előhúzom a tasakot és odaadok belőle annyit, amennyit ér. Ott hagyom őket, had szálljanak, de én már messze legyek, ha a zsaruk erre járnának. Szerencsére, mintha mostanában leszálltak volna erről a környékről. Nem is láttam őket már vagy 2 hete, ami nekem jó. Gondolkozásom közepette már hallom a zene ritmusát, ami azt jelenti, hogy meg is érkeztem. Belépek a klubba, majd egyenesen a bárpulthoz megyek. Mindjárt kérek is egy üveg minőségi whiskeyt és egy poharat jégkockákkal. El is vonulok az egyik asztalhoz. Azt hiszem elég régóta járok ide, hogy legyen már egy saját asztalom, ahol senki se zavar. Kinyitom a whiskeyt és töltök magamnak. Az első korty mámorító. Hátra is döntöm a fejem és behunyom a szemeim, bár ezt kívülről úgysem látják a napszemüveg miatt, de így élvezem, ahogy az alkohol végig marja a torkom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 11.01.15 23:18

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 12.01.15 0:34


Adam


Ilyen rendes férfival még sosem hozott össze a sors, kedves és jó képű is, minden meg van benne, amit elvárnék, mégis... Azt hiszem túlságosan akarom, hogy működjön kettőnk között a dolog, ezért is húztam be ennyire a féket, mert semmit sem szeretnék elsietni. Kedvelem és azt hiszem már többet is érzek iránta puszta szimpátiánál. Úgy érzem, hogy minden egyes alkalommal mikkor találkozunk egyre közelebb és közelebb kerülök hozzá. Minden egyes nap úgy fekszem le, hogy rá gondolok és úgy kelek fel, hogy Adam jár az eszemben.
- Kelleni fog még néhány ital, hogy el tudjam viselni, hogy randink van és mégis egy másik nőt vetkőztetsz le a tekinteteddel. - Van szemem és eléggé feltűnően nézte azt a bizonyos másik nőt. Csinos. Konkurencia lenne számomra? Bevallom egy egészen kicsikét már féltékeny lettem. Zavar, hogy az a másik nő ennyire képes volt felkelteni az érdeklődését.
- Valami erősre, nagyon erősre lesz szükségem. - Néztem a nőre, aki tényleg jól nézett ki és teljesen meg tudom érteni, hogy Adam is felfigyelt rá, de könyörgök ne akkor, mikor randink van! Sőt, ha velem van ne is nézzen más nőkre, az lenne a legjobb, habár tudom, hogy ez olyan dolog lenne, amit képtelenség lenne vele betartatni. Próbálok inkább csak arra gondolni, hogy remélem mindent a szemnek, semmit a kéznek elven van, mármint ezt kellene gyakorolnia ha velem szeretne lenni.

ruci (:

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 12.01.15 11:13


Blanca & Adam

Hazudhatnám azt, hogy jól viselem a szexmentes időszakom, de a legkevésbé sem viselem jól. Kezd elegem lenni a sehová sem vezető csókokból, simogatásokból, amiknek mindig, mindig, de mindig ugyan a vége, hogy még ne, még ne. Férfiból vagyok. Mégis meddig akarja, hogy ezt bírjam és elviseljem? Mert egyre nehezebben megy és őszintén szólva kezdek is belefáradni így ebbe a dologba. Nem arról van szó, hogy nem vagyok képes megérteni, mert még sosem akartam ennyire senkit se, de ami sok az egyszerűen és amit elvár Tőlem hetek óta az nekem sok. Nem vagyok hozzászokva, de nem is ez a lényeg, hanem az, ha ennyi idő is bizonytalan még velem, velünk kapcsolatban, akkor lehetséges, hogy tényleg túlságosan akarjuk, hogy működjön, pedig sosem fog. Fontos a számomra és az is fog lenni mindig, de ideje lenne már eldöntenünk mégis hogyan vagyunk fontosnak egymásnak, mint barátok és kénytelen leszek beérni ennyivel vagy valami többek akarunk lenni, akkor viszont nem barátokként kellene viselkednünk egymással.
- Talán mert Téged hiába is próbálnálak levetkőztetni se a pillantásommal, se másképp nem menne... - Nem megbántani akarom, de ez van és akkor legalább ezt a kis örömöt ne akarja már elvenni Tőlem, hogy a pillantásommal vetkőztetek, mivel másképp meztelenül, akkor fogok látni nőt, ha a megfelelő csatornára kapcsolok este tizenegy után.
- Adj rá valami okot, hogy ne csináljam. - Jobbat nem tudok felajánlani. Nem tehetek róla, vagyis nem egyedül az én hibám, hogy más nőkre is úgy nézek, ahogy nem kellene. Vágyakozva? Sóvárogva? Ez csak az én hibám lenne?
- Akkor javaslom a Vodka martini-t vagy valami rövidet. - Attól függ mit akar elérni az itallal. Ezt pedig én nem tudhatom. azt viszont lassan előbb fogom tudni milyen bugyi van azon a nőn, mint a barátnőmön.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 12.01.15 13:23


Adam


Azt akartam, hogy a kapcsolatunk ne csak a testiségről szóljon, hanem annál jóval többről, de látom rajta mennyire rosszul viselni, hogy még mindig nem kaphat meg és őszintén be kell látnom, ha új szintre akarom vinni vele ezt a kapcsolatot, akkor bizony már éppen itt lenne az ideje annak, hogy közel kerüljünk egymáshoz. Máskülönben elveszítem, ezt pedig nem akarom. Túl fontos lett a számomra, hogy csak úgy le tudjak róla mondani. Azt hiszem ennyi együtt töltött idő elég volt ahhoz, hogy elmondhassam elvette az eszemet, a szívemet pedig rabul ejtette.
- Legyél még egy kicsit türelmes még és hidd el menni fog. – Gondolom már elege van ebből, hogy ezt hajtogatom, de lassan már készen fogok állni arra, hogy úgy együtt töltsünk egy éjszakát. Túl sok férfiban csalódtam már, és benne nem akarok, talán ez miatt várattam meg ilyen sokáig.
- Okot szeretnél? Kapni is fogsz. – Pillantottam körbe a termen és pont kapóra jött, hogy megpillantottam a színpadon lévő kis műsort, ahol lengén öltözött nők énekeltek és egyből tudtam, hogy mit is kell tennem.
Gyorsan rendeltem egy vodka martinit, ahogyan Adam javasolta. Egyből megittam a pohár tartalmát, úgy éreztem kell egy kis alkohol, már csak azért is, hogy feloldja a gátlásaimat.
- Remélem, minden egyes pillanatát élvezni fogod. – Egyáltalán nem gondoltam át, hogy mit is teszek, de olyan határozottan lépkedtem a színpad felé. Immár a színpadon állva a zene ritmusára táncoltam, nem számított rajta kívül még hányan néznek, hiszen egyes egyedül Adam volt az a személy, akinek a táncom szólt.


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 14.01.15 21:16


Blanca & Adam

- Ezt most ne... Kérlek szépen. - Ebbe most nagyon nem kellene belemennünk, mert akkor nagyon sok minden kibukna belőlem és annak nagyon nem lenne jó vége. Kezdetnek lehetne kicsivel belátóbb, hogy olyan férfi, amilyet elképzelt nincsen. Mindenkit értek, érnek és érni is fognak csalódások. Ezek elől nem lehet elfutni, elmenekülni. Ő viszont mégis inkább fél, minthogy merne. Meglehet érteni. Egy bizonyos fokig. De mi ezen a bizonyos ponton már túl vagyunk, legalábbis a részemről, vagyis amennyiben azt akarja, hogy még várjak jobb lenne, ha nem beszélnénk erről, mert ezt egyszerűen nem eszem meg és nem az kell, nem azt akarom, hogy hitegessen, hanem a barátnőmet akarom. Elegem van a sehová sem vezető csókokból.
- Ebben a kapcsolatban épp ez a legnagyobb probléma, hogy semmi sincs, minden csak lesz, mindenről csak jövő időben beszélünk. Engem viszont az érdekelne, hogy mikor fogsz végre merni újra élni? - Mert ez az állapot már nem sokáig lesz tartható a kapcsolatunkban. Aláírom, nem vagyok egy nagy szakértő a párkapcsolatokban, mivel ha egy mód volt rá inkább elkerültem őket, de ez már nyilvánvaló. Férfiból vagyok. Az pedig, amit elvárna egyre bizonytalanabb ideig az sok. A múltkor kis híján a moziban mászott rám...
- Mond, szerinted mégis meddig tartható ez az állapot? Ameddig csak bírom cérnával, aztán essünk neki? - Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindenre az utolsó pillanatban fog sor kerülni. Én pedig őszintén szólva nem szeretnék úgy tekinteni a szexre, mint egy mentőövre, mert így nézve arra használná, akkor viszont az egésznek nincsen semmi értelme.
- Akarnám mindennél jobban... - Bár fogalmam sem volt róla mégis mire készül, de a következő másfél percben határozottan leesett valami, méghozzá az állam. Őszintén szólva erre számítottam volna a legkevésbé. Nem éppen erre gondoltam, amikor egy bizonyos okra utalgattam azért, hogy ne akarjon a pillantásom elkalandozni más nőkön.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 15.01.15 8:16


Adam


Megértem, hogy kezd már elege lenni abból, hogy mindig csak ígérek, de sosem cselekszem… Akarom, de mégis… Nagyon akarom… Ennek ellenére még mindig tartok tőle egy bizonyos távolságot. Sok csalódáson mentem át és vele nem akarom ugyan azokat a hibákat elkövetni. Hihetetlennek tűnhet, hogy ennyi idő után Adam lett az egyik legfontosabb személy az életemben. Nem akarom elveszíteni, ezért lassan meg kell tennem azt a lépést, amitől a legjobban tartok.
- Ma este. – Ma szeretnék merni és végre úgy érezni, hogy élek. Talán csak úgy bele kellene vetnem magam a dolgokba, de mégis tartok a következményektől. Mégis leginkább attól félek, hogy valami rosszul fog alakulni és még azelőtt elveszítem mielőtt igazán az enyémnek tudhattam volna.  
- Szerintem legalább még fél óráig tartható ez az állapot, aztán jöhet az essünk neki módszered. Vagyis jobban szeretném, ha te esnél nekem. - Sokat sejtetős mosollyal tettem hozzá, hiszen neki még arról fogalma sincs, hogy mire készülök, de az már biztos, hogy ha a színpadon fogok lenni csak ámulni és bámulni fog. Minden tekintet rám szegeződött, mégis engem csak Adam tekintete érdekelt. Először láttam rajta a meglepettséget, aztán mintha a szemét felcsillanni láttam volna, ahogy kacéran néztem rá mindvégig, miközben szép lassan ruhám pántját lehúztam vállamon. Ruhám szép lassan végig siklott testemen, míg nem földet ért, én pedig ott álltam felszabadultan kombinémban tovább táncolva csak őt figyelve.


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 15.01.15 10:39


Blanca & Adam

- Nézd cica, nem akarom, hogy úgy tekints a szexre a kapcsolatunkban, mint egy mentőövre, amit akkor használhatsz fel, amikor minden veszni látszik. Nekem nem ez számít, hanem az, hogy nem érzem a közeledben, hogy vágynál is erre igazán, szóval kétlem, hogy ez a pillanat ma este fog eljönni a kapcsolatunkban. Talán sosem fog... - Azt hiszem ez volt az eddigi legegyenesebb, legőszintébb fogalmazzunk úgy vallomásom felé, amivel mindent el is mondtam, amit akartam. Nem vagyok a párkapcsolatok szakértője, de annyit tudok, hogy egy jól működő kapcsolathoz ketten kellene és akarni kell és persze a szex is beletartozik, de mi már nem tudom mit akarunk. Én lassan már semmit sem várok. Csak jelen vagyok az életében, de a részese sosem leszek úgy, ahogy szeretnék. A barátja pedig nem akarok lenni.
Őszintén szólva ma nem sok kedvem van erről még csak beszélni se és úgy általában nem is szoktam erről beszélni, inkább csak cselekszem és abban még sosem okoztam csalódást, mégis úgy látszik, hogy hozzá nem lehetek elég jó és nem csak azért, mert nem engedi persze ez is közrejátszik, hanem mert egyszerűen nem tudok ennél több lenni és ha ez így van, akkor egész egyszerűen nem én vagyok az, akire neki szüksége van és igaza volt abban, hogy túlságosan erőltettük a dolgot, miattam.
A legkevésbé számítottam most erre a kis privát különszámra és az az igazság, hogy nem is igazán tudom most ezt hová tenni. Féltékenységi jelenet egy kicsit másképp? Mert nekem eléggé annak tűnik, persze attól még a hatás nem maradt el, mert azonnal magához láncolta a pillantásom, különösen miután a ruha könnyedén siklott végig a testén... Bár mi tagadás, a hálószobámban vagy az övében ezt sokkal jobban tudtam volna és tudnám értékelni, bár mondjuk akkor kétlem, hogy végig is tudnám nézni a nekem szánt műsort.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 16.01.15 14:10


Adam


Most hozakodjak elő ismét azzal, hogy ez nem miatta van? Mert nem szeretnék semmit sem jobban annál, mint végre vele tölteni egy éjszakát, mégis… Félek. Egyrészt a csalódástól, másrészt pedig attól, hogy már nagyon régen voltam férfival, de szerintem ezzel Adam is tisztában van.  Vele szemben mindig is nyílt lapokkal játszottam, ezért tisztában van a múltam minden egyes kis részletével. Ennek ellenére sem várhatom el tőle, hogy legyen még ennél is türelmesebb, mert már így is elképesztően sokat volt képes rám várni.
- Ne legyél ennyire optimista. Nem azért tartunk még mindig itt, mert nem vágynék rád, hanem azért mert semmit sem szerettem volna elkapkodni. – De így legalább biztos vagyok abban, hogy nem csak szexre kellenek neki, hiszen még mindig itt van nekem, attól függetlenül, hogy még nem adtam be a derekamat. Ennek ellenére megértem, hogy már nem akar tovább várni rám, és már nem is kell. Nem mentőövként használnám a szexet, mert nem érzem úgy, hogy a kapcsolatunk egy süllyedő hajó lenne, amit csak így menthetnénk meg.
Miután elő adtam a kis magánszámomat lejöttem a színpadról, hogy újra Adam társaságát élvezhessem. Egy egészen kicsit izgulok és ideges is vagyok, mert nem tudom mit fog mindehhez szólni, még akkor sem, ha fentről úgy láttam élvezte a műsort. 
- Elég okot adtam arra, hogy ma este csak engem tisztelj meg a figyelmeddel? - Persze, hogy zavar ha más nőket megnéz, túl hiú vagyok, ezért is akartam, hogy csak is kizárólag engem lásson, hiába veszi körül rengeteg nő.


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 17.01.15 16:02


Blanca & Adam

- Ha annyiszor félretettem volna egy dollárt amennyiszer ezt hallhattam Tőled az elmúlt hetekben mostanra benne lehetnék Vegas száz leggazdagabb férfia között. - Mert nem egyszer, nem kétszer és nem is háromszor kellett ezt hallgatnom és napi szinten, érthető, ha már tele van a tököm vele. De ez már nem is lényeges. Mert részemről feladom. Nem tudok, nem akarok és nem is vagyok hajlandó tovább várni és ha Ő úgy érzi, hogy neki még mindig nem menne, akkor nem is fog, velem legalábbis egész biztosan nem. Én pedig egy idiótához méltóan jóé viselkedtem. Ez így számmora nem elég.
- Én eddig is minden alkalommal Téged tiszteltelek meg a figyelmeddel, Te nem figyeltél rám. Igaz, ennek a kis műsornak jobban örültem volna a hálószobánkban és akkor ezek után pontban hajnali kettő óra, harminchárom perc és negyvenöt másodperckor lefogunk feküdni egymással, mert veszélyben a kapcsolatunk? Számomra ez nem így működik és azt hiszem nem így képzeltem, hogy megkapom azt a nőt, akit mindennél jobban akartam. - Magam sem tudom mi ütött belém, hiszen pontosan ezt is akartam, csak erre vártam, most viszont, hogy adná magát egész egyszerűen azt érzem, hogy nekem ez így most nem fog menni és nem csak most, de ma éjjel sem, sőt... Már nem tudom, hogy ezt akarom-e igazán, hogy szex nélkül is egyáltalán olyan, az-e még a kapcsolatunk, ami és amilyen volt.
- Ez így nekem nem az... Nem az, amit vártam volna az egésztől. - Megkerülve sétáltam ki a Club nyitott részébe rágyújtani. Igaza volt... Túlságosan akartuk, hogy működjön, de leginkább Ő, ez pedig így már nem az igazi, nem az, amit vártam volna ettől a kapcsolattól.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 19.01.15 11:54


Adam


Nem tudtam mit mondani, mert jól tudtam, hogy igaza van. Ahogyan azzal is tisztában voltam, hogy minden csak is kizárólag miattam történik. Én voltam az, aki féltem, aki képtelen volt időben nyitni felé. Talán most ez miatt fogom elveszíteni, azt pedig sosem fogom magamnak megbocsájtani. Hiba volt ennyit várnom arra, hogy biztos legyek a dolgomban, de még nagyobb hiba lenne csak így elengedni, nem is tudnám.
- Talán ott rontottuk el, hogy mindketten túlságosan akartuk, hogy működjön. – Én még mindig szeretném, bármi áron. Tényleg képes lennék bármit megtenni annak érdekében, hogy működjön kettőnk között ez a kapcsolat. Sőt, már készen érzem magam arra, hogy lefeküdjek vele, de ezek után biztosan azt fogja hinni, hogy a szexet tényleg csak mentőövként használnám, pedig erről szó sincs. Azt hittem nyilvánvaló számára is, hogy vágyok rá, hiszen a moziban filmnézés közben kevesen múlott, hogy ne teperjem le ott mindenki szeme láttára.
Akármennyire is fájt, de hagytam, hogy elsétáljon. Én pedig egyből mentem a pulthoz még egy pohár martiniért. Kellett még több folyékony bátorság. Minden olyan szépen kezdődött, nem hagyhatom, hogy a mai este folyamán csak úgy vége legyen, s úgy távolodjunk el egymástól, mintha soha se jelentettünk volna semmit sem egymás számára. Össze kellett szednem a bátorságomat, hogy újra elé merjek állni.
- Minden annyira máshogy alakult volna, hogy ha már a kapcsolatunk elején letisztázzuk, hogy nem csak a barátom akartál volna lenni… Mindvégig kedveltelek, sőt az együtt töltött idő ráébresztett arra, hogy amit irántad érzek az jóval több baráti szimpátiánál. Azért voltam eddig ennyire távolságtartó, mert féltem, nem akartam még több csalódást és egészen eddig nem is mertem elmondani neked, hogy szeretlek. – Menthetetlenül belé estem. Ilyet még sosem éreztem, fogalmam sem volt arról, hogy milyen érzés szerelmesnek lenni egészen idáig. Most pedig rettegek attól, hogy elveszíthetem.


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 20.01.15 10:36


Blanca & Adam

- Te voltál rágörcsölve. Én sejtettem, hogy ez lesz. Tessék... Nem vagyok nagy szakértője a párkapcsolatoknak, mivel most akartam először komolyan venni és igazam lett. - Túlságosan akartuk? Nem. Tévedés. Túlságosan akarta. Mert lehet, hogy kívántam mindig, mindenkor, de semmit nem erőltettem. Ő pedig nőhöz méltóan ezt is túlreagálta, mint általában mindent és ez az, ami kicsapta a biztosítékot, nem a szex, vagyis az igen, hogy állandóan ezt kellett hallgatnom. Elegem van. Belefáradtam. Akkor nem fogunk lefeküdni, de had ne folyjon már ez a csapból is.
- Valami olyasmiért várakoztatsz a sor elején, amiről nem is tehetek. Vedd már észre, hogy ez az egész eddig nem rólunk szólt, csak a Te sérelmeidről és olyasvalamiért vezeklek, mint valami idióta, amiről nem is tudok, de legyek megértő. Az voltam. Eddig... Marha megértő. És tényleg egy idióta. Az első nő, aki komplett hülyét csinált belőlem. Gratulálok. Remélem elégedett vagy. Én a helyedben az lennék. Eddig még senkinek sem sikerült. - És ha rajtam múlik többször már nem fog senkinek sem sikerülni, mert részemről ennyivel be is fejezném a viszonyomat a szerelemmel. Nem arról van szó, hogy félnék szeretni vagy szerelmesnek lenni, de mi értelme van valaminek, ami csak keserűséget okoz?
- Nem is kellett volna semmit sem mondanod, éreznem kellene, de egy ideje már csak a távolság van közöttünk. - A "félelmei" csak eltávolítottak minket egymástól. Őszintén szólva eleinte meggyőződésem volt róla, hogy az önzőségem lesz a kapcsolatunk veszte és az az életmód, amihez hozzászoktam. Nem gondoltam volna, hogy ebben is tévedni fogok.
- Hazaviszlek. - Magától érthető módon nincs sok kedvem maradni, viszont nem szeretném magára hagyni sem. Nem akarom bántani és nem is haragszom. Egy kicsit talán sértett vagyok és megbántott, de majd túlteszem magam rajta.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 20.01.15 22:17


Adam


Szörnyem éreztem magam, mert jól tudtam, hogy ezt én rontottam el. Túlreagáltam a dolgokat, féltem időben kockáztatni és tessék, ez lett a vége. Úgy érzem, hogy teljesen felesleges bármiféle magyarázkodásba kezdenem, hiszen mindeddig is csak magyarázkodtam, próbáltam mindig valami kibúvót találni, csak mert féltem magamhoz túl közel engedni.
- Sajnálom, hogy úgy érzed, hogy idiótát csináltam belőled, hidd el nekem én tényleg nem így akartam… - Közel álltam ahhoz, hogy elsírjam magam miközben ismét magyarázkodásra kényszerültem. Mert tényleg közel került hozzám, Adam az egyetlen olyan férfi, akit valaha is ennyire megszerettem, ennyire közel engedtem magamhoz érzelmileg, még ha testileg nem is.
- Ezek szerint, akkor csak én érzem. Sosem éreztem még ilyet senki iránt sem, de úgy látszik már nem számít az sem, hogy mit érzek… - Még soha senkinek sem vallottam szerelmet, erre most először volt példa, de valahogy nem erre a reakcióra számítottam. Most úgy érzem, hogy kitépték a szívemet, alaposan megtaposták, majd az apró megmaradt darabjait lapáttal verték agyon. Szó szerint fizikai fájdalmat érzek, nem hittem, hogy valami ennyire tud fájni.
- Ne haragudj, de ezek után inkább egyedül mennék haza. – Nem akarom azt a kínos csendet, inkább egyedül maradnék, mert nem akarom, hogy sírni lásson, pedig már könnyes a szemem.
- Akkor ennyi? Itt vége? – Szakítottunk ilyen hirtelen? Esélyt sem adunk magunknak? Neki már az sem számít, hogy most vallottam be neki, hogy szeretem? Megannyi kérdés kavarog bennem.


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 23.01.15 13:45


Blanca & Adam

- Én meg tényleg próbáltam úgy tenni és viselkedni, hogy Te azt lásd, amit akarsz, de lássuk be, ez így nem rólunk szól, olyan mintha egy kilóméret hosszú sorban álldogálnék, ahol mindig elém toppanna egy kifogás, egyet előre kettőt hátra lépünk, beleuntam már ebbe a játékba. - Ha nem megy, akkor nem megy. Ne erőltessük. Én részemről nem érzek bűntudatot. Szerintem igen is kitettem magamért, olykor még magamra sem ismertem annyira figyelmes és körülményes voltam, hogy egyszerűen nem tudok már mit mondani erre az egészre. Várjunk, de még mi a fenére.
- Te ebben soha sem leszel biztos. Az pedig túl hosszú idő, ahhoz, hogy várni tudjak valamire, amit sosem kapok meg. - Ezen a ponton lett belőle egy komplett idióta. De köszönöm szépen, ennyi elég is volt. Tanulságos lecke volt. Bizonyos ponton fájdalmas is, de elviselem. Végül is mind esünk pofára előbb-utóbb, még az erősebbekkel is előfordul, legalább így már még világosabb számmora, hogy miért is nem akarok szerelmes lenni. Túl bonyodalmas.
- Úgy érzem, hogy én lettem a Te játékszered. - És ez nem csak azért nincs ínyemre, mert általában a nők az én játékszereim, hanem mert vele nem játszottam és talán mert azt érzem, hogy Tőle nem ezt érdemeltem volna. Bevallom nem ezt vártam volna.
- Rendben csak légy szíves vigyázz magadra... - Nem akarom, hogy emiatt bármi butaságot vagy őrültséget csináljon. Ez az egész nem ér meg annyit. Mert ettől még fontos és nem akarom, hogy bármi baja essen.
- Nem tudom. Igazán nem. Gondoljuk ezt át... - Bár sosem hittem abban, hogy az idő a legjobb megoldás mindenre, de jelen pillanatban ennél jobb nem igen jut az eszembe, minthogy adjunk időt magunknak.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 25.01.15 13:35


Adam


Nem is gondoltam volna eddig, hogy Adam ezt gondolja, de akármennyire meglepő, mégis örülni tudok annak, hogy végre volt bátorsága ezt közölni velem, még ha keserédes is. Mert igaza van. Mindvégig csak magammal foglalkoztam, csak azt néztem, hogy mi a jó nekem és időközben valahogy elfelejtettem figyelembe venni, hogy neki mégis mi az, ami jó lenne. Nem akartam, hogy így történjen… Sosem akartam, hogy azt gondolja, hogy mindössze egy játékszerként tekintek rá, mégis ebben is igaza van, akaratlanul is játszottam vele.
- Megértem, hogy így gondolod... - Mégis egy nap remélem rádöbben arra, hogy megérte rám várni, feltéve ha nekünk még van közös jövőnk. Mert szeretném, hogy legyen, de biztos vagyok benne, hogy ahhoz gyorsabb tempót kellene diktálnom.
- Pedig egyetlen egy percig sem volt szándékomban veled játszani. - Ennél őszintébb nem is lehettem volna hozzá, mégis úgy érzem, hogy ezt teljesen hiábavaló volt közölnöm vele, mert pont az ellenkezőjét hiszi.
- Vigyázni fogok... Na meg az - az üveg ital is vigyázni fog rám, amit bánatomban elfogyasztok. - Minek is tagadnám? Nyilvánvaló, hogy ezek után minimum leiszom magam, szerintem Adam is ezt fogja tenni. Talán jobb lesz ha otthon teszem mindezt, mert akkor kevesebb az esélye, hogy olyat teszek, amit holnap megbánnék.
- Szóval akkor adsz nekem még egy esélyt? - Bármit megtennék, hogy esélyt adjon rám, hogy bebizonyítsam neki, hogy a kettőnk között lévő kapcsolatot bizony nagyon is komolyan veszem.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 25.01.15 20:58


Blanca & Adam

- Bíztam benne, mert kevés alkalmak egyike, hogy most meg is érdemlem... - Nem azt mondom, hogy megváltoztam, csak azt, hogy vele más vagyok, másképp viselkedem, másképp bánom vele, jobb vagyok, de ez számomra most akkor is sok. Megpróbáltam, próbálkoztam, akartam is, hogy működjön, de hiába is áltatom magam, nekem ez így nem fog menni. Sok mindenhez képes és hajlandó voltam hozzászokni, elfogadni, elviselni, mégis mi az, amit visszakaptam. Legyek türelemmel... Nem tudok és nem is akarok már türelemmel lenni, de még kevésbé akarok már csak a barátja lenni. Egyre inkább azon az elven vagyok, hogy vagy ennél több vagy, ha nem egy, akkor inkább ne legyen semmi, de ne kínozzuk tovább se önmagunkat, sem pedig egymást. Még mindig könnyebb abba beletörődni, hogy nincs, mint abba, hogy van, de nem lehet a miénk. Egyszerűen nem várhatja el Tőlem, hogy ezt el is viseljem.
- Pedig pontosan ez történt... Talán csak ahhoz vagyok hozzászokva, hogy a nők az én játékszereim és ha fordítva esik meg, akkor azt már nem tudom elviselni, még akkor sem, ha veled sosem játszottam. - Azt hiszem ez a legőszintébb, amit csak mondhattam és amit csak mondani tudtam. A legőszintébb szavaim hozzá.
- Ez esetben rám akkor ketten is fognak vigyázni, de kérlek odahaza idd le magad. Nyugodtabb lennék. - Mert mindennek ellenére aggódom és aggódnék érte és féltem és persze ugyanolyan fontos, mint mindig. Csak ez most... Eljutottunk arra a pontra, amikor tényleg időre van szükségünk. Nem akarom azt érezni, nincs arra szükségem, hogy azt érezzem, csak miattam van ez az egész, hogy csak azért feküdne le velem, mert nem vagyok hajlandó várni rá tovább, mert most ezt érezném.
- Megbeszéljük, jó? Csak nem most... - Simítottam végig a haján, miközben egy halvány mosoly is megjelent az arcomon felé. Sosem volt közömbös, sem pedig jelentéktelen és soha nem is lesz.  
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 27.01.15 1:24


Adam


Bárcsak jobban tudnám, hogy mi játszódik le Adamben. Bárcsak egy szempillanat alatt képes lennék szertefoszlatni kétségeit. Ha megtehetném, akkor egy pillanatig sem hezitálnék, hogy megtegyek, mégis a dolgok nem ilyen egyszerűek. Nekem senki sem mondta, hogy ilyen nehéz lesz a felnőttkor, hogy ilyen macerás az, ha az embernek érzelmei vannak, főleg ha gyengéd érzelmeket táplálok. Általa sebezhetőnek érzem magam és tessék önhibámból meg is sebesített. Mert fáj, még ha jól tudom, hogy erről egyes egyedül csak én tehetek, nem kellett volna, hogy annyi aggodalmam legyen… Valójában sok minden csak rajtam állt vagy bukott, de én túlságosan magammal voltam elfoglalva és az iránta érzett érzéseim elrejtésével, így hát észre sem vettem a nyilvánvalót.
- Meg sem érdemellek. – Nem magam ellene akarok ezzel beszélni, de tényleg így gondolom. Adam sosem játszott velem, mindig én megtettem. Csúnya játékot űztem vele, kezdve a családi vacsitól egészen idáig… Ez csak most tudatosult bennem, hiszen nem akarattal volt, vagyis csak a vacsorán voltak előre eltervezett szándékaim vele kapcsolatban. Mindent feláldoztam a látszatért és arra nem is gondoltam, hogy közben belőle mégis miféle érzéseket váltok ki.
- Én pedig akkor lennék nyugodtan, hogy ha együtt innánk le magunkat… De ez sajnos nem fog bekövetkezni. – Időt kell, hogy adjak neki. Nem is akarom, hogy úgy érezze nem adok neki elég teret, hogy jogtalanul követelőzök.
- Rendben. – Nem erősködtem, nem akartam faggatni, hogy akkor mégis mikor? Inkább csak oda hajolva hozzá adtam arcára egy apró puszit, mielőtt összeszedtem volna magam annyira, hogy képes legyen eltávolodni tőle, s megindulni a kijárat felé.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 27.01.15 9:59


Blanca & Adam

- Caro, ne csináld... - Elvégre, nem a világ dőlt össze, csak mi lesz pár napig külön egymástól, mert akár belátja, akár nem, akár akarja, akár nem ennek a kapcsolatnak időre van szüksége és nekünk is. Pontosan tudom, hogy ez a bizonyos adjunk időt a dolgoknak általában a legtöbb kapcsolat végét szokta jelenteni csak késleltetve, de nem fogok játszani vele, sem áltatni nem fogom, de most tényleg kell néhány nap, amíg összeszedem a gondolataim egy helyre és átrágom magam rajtuk.
- Hívni foglak... - Ettől még nem szeretném teljesen elvágni a kapcsolatunkat, beszélhetünk, felfogom hívni, felhívhat, üzenhet, csak most egy kis ideig nem fogunk találkozni. Nem akarom, hogy egyből ördögöt fessen a falra. Én legalábbis sejtettem, hogy nem lesz könnyű, de azt nem, hogy a saját csapdámba fogok esni, hogy én érzem majd magam valaki játékszerének. Én nem hibáztatom és nem is haragszom, mert Ő csak azt tette, amit jónak látott és az eszére hallgatott, de most ezt érzem és bár nem vagyok a tartós kapcsolatok szakértője, de ha jól gondolom ennek nem kellene így lennie.
- Dobj rám egy sms-t, ha hazaértél. - Nyugodtabb leszek, ha tudom, hogy már otthon van és épségben, egyben hazaért és szíve joga leinni magát, de jobban örülnék, ha azt is inkább otthon tenné. Túlságosan szép ahhoz, hogy éjnek évadján egyedül induljon haza. Ha már nem akar velem jönni, akkor nagyon remélem, hogy legalább hívni fog egy taxit.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 27.01.15 10:44

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 30.01.15 17:15

-... erről majd legközelebb beszélünk - hallatszik mély hangjában a szarkazmus és a pimaszság is, amit manapság egyre többször mutat ki főleg akkor, ha olyat ígér vagy mond, amiről tudja, hogy nem fog bekövetkezni. Ilyenkor jó érzés számára képen köpni vagy épp röhögni az ügyfeleket pont úgy mint munkatársait is, de nem akarja túlzásba vinni a dolgot, hisz ha úgy vesszük, nem túl régóta van az irodában, így nem akarja már most kihúzni a gyufát. Köztudott, hogy remek ügyvéd, és olykor van is mire felvágnia hisz számtalan olyan ügyet oldott már meg amibe más bele se mert volna kezdeni. Ilyenkor persze jön a kérdés, hogy vakmerő vagy szimplán bolond, de mindahányszor nyer, annyiszor mondják, hogy győztes bolond.
Minden esetre szeretné még inkább erősíteni a helyét, hisz ő maga is tisztában van, hogy nem akármilyen ügyvéd helyét kapta meg. Az úgy döntött elhagyja Vegast, hogy felnevelhesse két gyermekét egy olyan helyen, ahol nem éri ennyi kegyetlen hatás őket. Egy olyan helyet keresett számukra és persze magának is, ahol több időt tölthet mellettük, nincs napi húsz órás robotolás. Egyedüli férfiként nehezebb két ilyen pici gyereket nevelni, de ő megbirkózik vele, csupán térre és egy kis szabadságra van szüksége amit meg is kapott ott, ahova utazott.
Ericnek fogalma sincs, hogy hol ez a hely de be kell vallania, hogy nem is nagyon érdekli elvégre semmi köze hozzá. Ő megkapta a helyét, egy remek, több perben nyert ügyvéd helyére hozták őt, s lassan ő maga is azokba a magaslatokba tör - itt Vegasban, előtte már volt lehetősége többet is teljesíteni - mint amilyenbe annak idején elődje is.
- Legközelebbi viszontlátásra, Mrs. Murphie - nyújtja kezét ügyfele felé, ki meglepetten pislog fel a nála több mint egy fejjel magasabb férfira. Végül csak megfogja a kezét és megrázza azt, hogy aztán jó éjszakát kívánva elköszönjenek.
A fekete sportkocsi ismerős hangja betölti a parkoló terét, ám hamar el is ül, mikor Eric elhagyja a környéket. Jobb híján, és mivel otthon nem várja más csak egy fiatal Golden Retriever, egy közeli szórakozóhelyen teszi tiszteletét, hogy megigyon pár pohár italt mely remélhetőleg elzsibbasztja és egy éjszaka erejéig el is szórakoztatja. Unja már a monoton estéket, mikor végez a munkával, kocsiba ül, hazagurul, eszik pár falatot vacsora és valószínűleg ugyan úgy reggeli gyanánt, fürdés és alvás. Ilyenkor - mikor hamarabb hazamehet - viszont van szerencséje más emberekkel találkozni. Olyanokkal akiket ismer, vagy épp új ismerősöket szerez szabadideje jóvoltából.
Most az előbbi lép érvénybe, mikor is egy sokat látott pultos lánykával cseveg míg az a whisky-t gurítja elé.
Eleinte nem tartotta kedvére valónak a lányt, cserfes fruska és idétlen liba érzetét keltette miközben kidobta domborulatait amire nyálukat verték  a férfiak. Viszont kénytelen volt belátni, hogy véletlenül se olyan borzasztó, mint gondolta...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Shion 31.01.15 16:54

Eric & LaraMivel péntek van, így szokás szerint megint egy klubban töltöm az időmet. Míg másoknak ez a szórakozást jelenti, nekem ez tulajdonképpen munka. Persze nem panaszkodom, végtére is szeretem, amit csinálok. Őszintén. Ezt pedig kevesen mondhatják el magukról, hogy a munkájuk lényegében a szenvedélyük is. Még ha az én esetemben ez legjobb esetben is lenézést vált ki a legtöbb emberből. A hétvége mindig forgalmas a számomra, a legtöbb kuncsaftot ilyenkor tudom összeszedni. Régieket és újakat egyaránt. Most is épp lebonyolítottam egy gyors kézzel-szájjal menetet a vécében. Természetesen megigazítom a hajam és a sminkem, mielőtt elhagynám a női mosdót, hogy senki ne vegyen észre semmit. A férfiak nem szeretik a „használt árut”. Legalábbis ha látszik, akkor semmiképp. Hogy valahol mélyen tisztában vannak vele, az teljesen más. Kevésbé kiábrándító. A férfiak már csak ilyenek. Vizuális lények, úgyhogy ha azt nézzük, a megélhetésem egyik sarokköve az, hogy tetsszen nekik, amit látnak. Mikor már elégedett vagyok azzal, amit a tükörben látok, visszatipegek a zsúfolt klub fő részlegébe. Egy pillantással felmérem, akad itt még bőven nekem megfelelő potenciális ügyfél, egyelőre azonban a pult felé veszem az irányt. Ami azt illeti, kissé megszomjaztam az előbbi menetben, muszáj kissé megnedvesítenem az ajkaimat valami itallal.
- A szokásosat kérem – szólok oda a pultos lánynak, aki csak bólint és már neki is lát keverni a koktélt, de nem figyel oda túlságosan. Elég sok férfi vendég lődörög ott a pultnál, még akkor is nekik kelleti magát, mikor elém rakja a poharat. Megjegyzem, kifejezetten közönségesen csinálja. Ha akarnám, fél perc alatt el tudnám vonni róla az összes fickó figyelmét, akik most kocsányon lógó szemekkel bámulják a kirakott, felfújt melleit, de egyelőre nincs kedvem tönkretenni a játékát. Most leköt az italom, utána meg majd meglátjuk. Talán megnézem jobban, milyen is itt a felhozatal a pultnál, akad-e köztük valaki, aki ígéretes lehet üzlet szempontjából számomra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 01.02.15 18:49

Soha nem volt oda azokért a nőkért akik látványosan kérették magukat. Nyilván a pultos lányzónak is megvan a maga...khm bája, így a felfújt mell, hosszú comb s mind ezeket úgy pakolja ki, mintha tiszta lapok volnának. És az is tény, hogy egy szórakozóhelyen vannak ahol aztán annyi kan veri a nyálát a csinosabbnál csinosabb, és annál is kihívóbb nőkre amennyi csak akarja. Ezt nyilván Eric is megtehetné, hisz van itt nő bőven akit könnyű szerrel az ujjai köré csavarhatna, de nem sűrűn kér az ilyenfajtákból.
Így kényelmesen lehorgonyoz az ő kis itala mellett amit kért, s próbál nem minden egyes pillanatban a kidobott csöcsökre bámulni. Sokszor késztetést érez arra, hogy utánuk nyúljon nehogy leessenek, de inkább marad a helyén és olykor-olykor fintorogva mutatja ki nemtetszését.
Tisztán emlékszik rá, hogy annak idején mikor még egyetemre járt, volt egy hozzá hasonló lány az évfolyamban. Jókora kebelcsodák, formás fenék és hosszú combok, derékig érő aranyló tincsek. Minden pasit képes volt levenni a lábáról, és pillanatok alatt bevágódott még a legellenszenvesebb egyénnél is. Tanárokat és diákokat egyaránt meghódított, ezzel együtt Ericet is, aki aztán hamar letett arról, hogy a könnyű nőcskéket udvarolja körbe. Inkább marad a nehezen megszerezhetőek mellett, vagy.... felesleges ezen gondolkozni, hisz ha jön az a bizonyos szikra, akkor tök mindegy, hogy milyen gyorsan szerzi meg magának nem?
Ismét a munka kap nagyobb teret magának az elméjében melyből egy ismerős hang rántja ki. Kezd belefáradni arra, hogy az aktákon, ügyfelek arcán és a főnöke hangján kívül semmi más nem pörög a fejében. Jó, néha arra is gondol, hogy Rickyt el kellene vinni állatorvoshoz a leszakadt körme miatt, de ez a sok munka miatt sajnálatos módon egyre inkább a háttérbe szorul főként amiatt, mert egy igen nagy "razziába" fog belekezdeni, ha eljön annak az ideje. Már gyűjtögeti az információkat a lányról az azutáni időszakról, mikor elváltak útjaik. A gond az, hogy ha sikerül kihoznia a lányt, akkor minden bizonnyal egy pszichiátert kell keresni mellé, vagy eljuttatni valami magánklinikára, mert véletlenül se normális az, ami a fejében zajlik. Első körökben nem késelünk meg senkit féltékenységből. Másodszor pedig nem gyújtunk fel más valakit féltékenység és/vagy kétségbeesés miatt. Vagy ez már így megy a mai világban?
Minden esetre sikerül kilépni munkája teréből, s gyorsan végigméri az ismerős alakot. Közelebb csúszva hozzá még elkapja a pultosnak szántakat.
- Akkor én megfelelek? - vigyorogja, miközben újabb pillantást vet a merész pultosra.
- Rég láttalak, Lara - megállapítása helyénvaló, viszont annál erőtlenebb hisz nem a lányon, sokkal inkább rajta múlnak ezek a bizonyos találkozások.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Club Shion 02.02.15 0:33

Eric & LaraAlig vártam, hogy jól eső érzéssel kortyolhassak az italomba és élvezzem, ahogy az édeskés koktél lefolyik a nyelőcsövemen. Az előbbi menetben igencsak megdolgoztatták a számat, ritkán kívánok ennyire egy italt. Sok időm úgysincs pihenni, rövidesen megint bele kell vetnem magam a melóba. Ez itt nekem nem a pihenésről szól. A munkám számomra szórakozás, de nemcsak a láblógatásról szól, az tény. Aktívnak kell lennem minden téren, ha fizetséget akarok. Viszont úgy tűnik, talán ezúttal a megrendelés „házhoz jön”. Alig szóltam oda a pultosnak, egy ismerős hang csendült fel mellettem és hamarosan a tulajdonosa is ott volt már a közvetlen közelemben. Ha nem látnám, ebből az odaszólásból akkor is tudnám, hogy ki az.
- Hm, azt hiszem, jobb alternatíva híján mindenképp – jegyzem meg egy pimasz mosoly kíséretében, miközben a hajammal babrálok, úgy téve, mintha tényleg elgondolkodnék. A legtöbb pasi ezen alighanem megsértődne, de amennyire Eric cinizmusát ismerem, biztosan kivágja magát valami frappáns válasszal. Ő már csak ilyen.
- Nos igen, az utóbbi időben eléggé elhanyagoltál. Nem valami szép tőled, megjegyzem – most némi tettetett sértődöttséggel hangomban beszélek. Nyilván ő legalább annyira jól tudja, mint én, hogy annyira azért nem hiányoltam, akad nekem mindig elég munka, de az ilyesmi minden pasi egójának jól esik. Meg különben is, ez csak afféle játék. Eric régi kuncsaftom. Elég egyéni a stílusa. Ami azt illeti, egészen jó vendég. Minőséget vár el a pénzéért, de ez teljesen rendben van, mindenki így tesz. Tudtommal egy neves ügyvéd, így van pénze, hogy megfizesse a velem töltött időt. Amellett semmi különösebb perverziója sincs, nem áll elő extrém kérésekkel. Tudtommal egyedül él, nem házas, de hogy barátnője vagy ilyesmije van-e, azt nem tudom és őszintén nem is érdekel. Minél kevesebbet tudok az ügyfeleim magánéletéről, annál jobb. Az viszont biztos, hogy ügyvédhez mérten értelmes és ravasz. Beszélgetőpartnernek sem utolsó. Bár ez csak amolyan mellékes plusz. Jól elszórakozunk, mindketten jól érezzük magunkat, ő megkapja, amit vár, én meg jól keresek vele. Tiszta haszon. Valakinek azonban nem annyira nyerte el a tetszését a mi kis játékunk. Miss Kebelcsoda Pultuslány láthatóan elégedetlen. Sértődötten keveri a koktélomat, majd elég ingerült mozdulattal, durcás tekintettel teszi le elém a pultra. Még mosolygásra sem futja neki. Alighanem rosszul esik neki, hogy Eric nem neki szenteli a figyelmét, hiába pakol ki mindent. Na igen, a kisugárzást nem lehet megtanulni. A vonzerő nem a közönségességgel kezdődik. Ezt én, egy szajha mondom. Ebben alighanem messze felülmúlom kis pultos barátnőnket, ezt szerénytelenség nélkül állíthatom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Club Shion 14.02.15 22:19

Volt ideje belefulladnia a munkába, szóval védelmére szóljon, hogy emiatt nem tudott megjelenni normális mennyiségben egyik szórakozóhelyen se ahol amúgy vannak bőven ismerősei akikkel jól elütheti az időt. Többek között ilyen Lara is, aki hát... nem is tudja megmondani, hogy ki és mi ő neki. Egy éjszakás party? Nem, az biztos nem, lévén több alkalommal voltak már együtt ami kétség kívül csak éjszakákra szóló alkalom volt. Neki nem Lara féle nőre van szüksége lelki társ megnevezés alapján, aki tudjuk jól, hogy mivel foglalkozik. Nincs szüksége jelenleg senkire, de mégis valakire annyira mégis, hogy kiadhassa a feszültségét, eltölthesse a szabad idejét valahogy. Na jó mondjuk ez utóbbi nem sűrűn adódik, hisz éjt nappallá téve dolgozik, szüntelenül melózik, de mégis van mikor a sötét, derűs vagy épp borús éjszakák megkívánnak egy-egy alkalmat idegennek nem mondható nővel. Amúgy meg, elég kellemes társaság számára a fiatal lány.
- Kegyetlen vagy - szontyolodik el, bár mondani se kell, hogy jól mulat a pultos nőszemély reakciója láttán. Szeme kis híján kiugrik a helyéről, nem beszélve a melleiről melyeket alig tart helyén az apró, falatnyi melltartó - ami nem mellesleg valószínűleg kicsi rá - valamint a felsője. Nem is érti...
- Elnézésedet kérem, bár ahogy ismerlek nem hiszem, hogy kuncsaft híján voltál. Ezzel együtt nekem is bőven megvolt a magam dolga kevésbé ilyen kellemes témában, de te is tudod, hogy valamit valamiért.
Véletlenül se érzi úgy, hogy a másiknak tényleg hiányzott volna, hisz tudja jól, hogy Lara akkor is feltalálja magát ha valakinek nem kellene. De Lara is ismeri őt annyira, hogy tudja, Eric nem egy olyan típusú fazon aki bárkivel lefekszik, akitől csak összefut a nyál a szájában. Tipikus úriember típus aki csak akkor bújik be szoknyák alá, ha már tényleg nem bír a kangörcsével. Nem hajkurássza az egy alkalmi nőket, Lara is csupán kivétel.
- Egy pohárral? - tartja Eric elé az újabb pohár whiskyt, mire ő csak gyanakvóan fürkészi a nő arcát.
- Mit tettél bele?
- Én? Semmit!
- Jól van - veszi el tőle a felkínált "üdítőt" s mikor mosolyogva elfordulna tőle a nőszemély, a férfi még utoljára utána szól.
- Javaslom húzd fel egy kicsit a felsőd, mert van akinek nem jön be a kiugró mell - próbálja ezt minél tapintatosabb hangon közölni vele, mire a lány csak fülig pirul és gyorsan elfordulva tőle rendbe teszi magát.
- Köszönöm. És veled miújság, Dawson?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Club Shion

Vissza az elejére Go down

Club Shion

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához