welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

My Madicine - Freya & Marcus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: My Madicine - Freya & Marcus 01.09.14 20:39
Freya & Marcus  

Korábban keltem fel. Pontosabban korábban ébresztett fel egy nem várt telefonhívás. Jessica volt... Egy közeli kávézóban találkoztunk, ahol a kezembe nyomott egy hátitáskát tele Freya cuccaival. Többek között azt is megtudtam tőle, hogy a bátyám alaposan berúgva ért vagy inkább támolygott haza az éjjel, hajnalban. Szóval, ők is tisztességesen összevesztek ezen az egészen. Gondolom Edward se az a nagy ivó... Ez viszont nekem, nekünk azt jelenti, hogy még egy ideig el kellene viselnünk egymást, mivel kivételesen megkértek rá egy anya, hogy vigyázzak az egy szem kislányára, amíg odahaza rendeződnek a dolgok és várhatóan minden visszatér a régi kerékvágásba. Azt hiszem megoldható...
- Ébresztő Csipkerózsika. - A reggeli erős eszpresszó kávé után egyenesen visszajöttem, erre még mindig az alvó unokahúgom fogad a szobámban, sőt az ágyamban.
- Jessicával találkoztam... Elküldte a mobilod meg még néhány cuccot. Tessék... - Tettem le a táskát az ágyra. Mikor lettem ilyen gondoskodó? De jobb lesz, ha Ő ezt a kérdést nem teszi fel. Bár bevallom nem számítottam rá, hogy ezek után még valaki szóba akar állni velem. Erre reggel az első dolgom, hogy Freya anyjával találkozom, hogy a bátyámról beszélgessünk. Na az kissé megerőltető volt, de be kell vallanom engem is megleptek az események.
- Állítólag Edward hajnalok hajnalán támolygott haza holtrészegen... - Na ez még engem is váratlanul ért, még számomra is váratlan fejleménynek számít. Bár azt elkeserítő belátni, hogy lehetséges mégis csak van bennünk valami közös. Mindketten hasonlóképp akarjuk magunkat túltenni a gondokon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 02.09.14 0:36Marcus & Freya


Az emlékeim nagyon is homályosak, leginkább arra emlékszem, hogy felmentünk együtt a tetőre, aztán nem is tudom... Most pedig az ágyában ébredtem, de legalább nem meztelenül. Szóval semmi olyat sem tettünk alkoholos befolyásoltság alatt, amiért most szégyenkeznem kellene előtte.  
- Uh, hát akkor mégsem csak egy rossz álom volt. - Nehezemre esett felkelni, habár nem éreztem magam igazán másnaposnak, mindössze csak még fáradtnak.
- Mi, hogy találkoztál anyámmal? - Ne ez úgy ért, mintha csak egy pohár hideg vízzel öntött volna arcon, egyből felültem az ágyra. Habár szívesen fetrengtem még volna tovább, mert nagyon kényelmes, de nehezemre esik nem arra gondolni, hogy ebben az ágyban előttem hány nő fordult már meg.
- Na és hol marad a reggeli kávém? - Kérdeztem miután elvettem kezem szám elől, mert még mindig ásítozok. Attól, hogy kényelmes az ágya még nem olyan, mint az enyém. Azért mindenki a saját ágyában, szobájában jobban képes kipihenni magát.
- Kellene, hogy ez érdekeljen? - Most nagyon nem akarok arról a seggfej apámról hallani, aki úgy kezel engem, mintha még mindig legalább öt éves lennék. Nem állíthat mindig kompromisszumok elé. Már elég felnőtt vagyok már ahhoz, hogy meg tudjam hozni a saját döntéseimet.
- Na de most kiderült, hogy az apátokon kívül még egy közös dolog van bennetek. - Célzok ezzel arra, hogy hozzá hasonlóan apám is az alkoholba fojtotta bánatát, vagy inkább a dühét, tudom is én.
- Mit mondott még az anyám? Na és miért egyedül találkoztál vele, miért nem keltettél fel? - Közben a táskát kezdtem el túrni, amibe volt pár ruhadarabom. Azért mégis lassan itt lenne az ideje egy meleg zuhanynak és az sem ártana, ha végre befejezném a pizsi partimat. A táskában lévő ruháim mennyisége alapján úgy gondolom anyám is úgy látta jónak, ha a bácsikámnál húzom meg magam pár napig, legalábbis addig biztosan még a viharfelhők elvonulnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 02.09.14 19:46
Freya & Marcus  

- Igen. Tényleg nálam aludtál, sőt velem is. De rajta lustaság, több életet. - Nem tudom mi az erősebb nála per pillanat? A lustaság vagy a másnaposság? Nem kellene az unokahúgomat itatnom, de nem is kellett a kezébe adni az üveget. De legalább ma éjjel mindketten a térfelünkön maradtunk. Nem volt összebújós jelenet. Sőt, szerintem abban a pillanatban pateroltam volna a vendégszobába. Viszont ma már nem fogunk együtt aludni. Kizárt dolog, hogy ebből rendszert csináljunk. Tegnap még nem tudtuk miféle következményekkel fog járni a kis incidensünk a bátyámmal. De magammal hoztam... Én ajánlottam fel. Elismerem. Viszont arról nem volt szó, hogy éjszakánként takargatnom is kell.
- A kávé? A kávé, cukor a pulton, kávésbögre pedig a szekrényben. - Ezt most ugye nem gondolta komolyan? Csak az álmosság beszél belőle, mert nagyon nem fogom kiszolgálni. Esetleg ha magamnak csinálnék, akkor csinálnék neki is, de már túl vagyok a reggeli koffein adagomon.
- Leszámítva, hogy engem senki sem száműz a kanapéra, mert bűzlök a piaszagtól, plusz velem senki sem veszekszik, mert berúgtam, ellenben a szüleiddel, akik most még egy-két napig nem is beszélnek egymással vagy minden szót követve összekapnak. - Ez azért lényeges különbség. Nekem nem hiányozna egy ilyen hisztérika a házba, aki kicsapná a hisztit, csak mert részegen dőltem be az ajtón. Nem olyan nagy ügy...
- Azért valld be, hogy kíváncsi lettél volna rá. Én bevallom, hogy a nevetéstől nem álltam volna meg a lábaimon. Minimum le kellett volna ülnöm. Ha jól gondolom az apád nem egy nagy ivó. - Szóval, neki nem is kellett volna olyan sokáig kimaradnia ahhoz, hogy lerészegedjen. Sőt, azért le sem léptem volna. De akkor ezek szerint mostanság senki sem bír látni, még az édes feleségét se?
- Talán mert titokban viszonyom van az anyáddal és ketten ideakartunk édesgetni Téged? - Ha kettőnknek valóban ez lett volna a szándékunk, akkor nem ilyen pocsékul indítottunk volna. Ebből is tudhatja, hogy a legkevésbé sem gondoltam komolyan, de ha van egy kis humorérzéke legalább kuncogni fog.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 03.09.14 22:03Marcus & Freya


Eléggé érdekes ahhoz képest, hogy eleinte látni sem szeretett volna és már második alkalommal alszok nála. Mármint talán azzal nincs is baj, hogy nála alszok, hanem nem kellene egy ágyban éjszakáznunk. Ez már így is eléggé bizarr és később talán kínos is fog lenni. Sosem lehet tudni.
- Ugye sehogy sem tudok annyira aranyosan mosolyogni, hogy meggondold magad és kávét csinálj nekem? - Nem várom el tőle, hogy köbre ugráljon, de azért egy jó meleg, erős kávé nekem is jó lenne most. De nagyon úgy látszik, hogy ha kávét akarok inni, akkor fel kell innen tápászkodnom és magamnak kell elkészítenem.
- Nem tud izgatni, hogy a szüleim veszekednek. Talán jobb is lenne, hogy ha elválnának. - Azért ennek eléggé kicsi a lehetősége, mert ha elválnának, akkor megborulna a tökéletes család látszata, ezt pedig ugye nem engedhetik meg maguknak. Apu nem is olyan tökös, hogy elváljon.
- Egy - két pohár whiskytől biztosan kidől, nem olyan gyakorlott ivó, mint egyesek. - Igen, nagyon is rá célozgatok. Szerintem Marcusnak már egy üveg whisky sem tudna megártani, mert már annyira be van edződve. De az is biztos, hogy már a mája sem a régi.
- Hahaha. - Nevettem el magam, de nevetésem nem volt az igazi. Nem is volt olyan vicces, ahogy gondolta.
- Nagyobb az esélye annak, hogy engem vágsz előbb gerincre, mint az anyámat. - Anyám egy prűd picsa. Ezzel persze nem arra akartam célozni, hogy szívesen beadnám a derekamat neki, hanem arra, hogy velem mégis csak több lenne a sikere.
- Szóval? Miért is csak kettesben találkoztatok? - Most jelenleg az érdekel a legjobban, hogy miért nem volt képes felkelteni, hogy csatlakozzak az anyámmal való találkozáshoz. Kíváncsi lettem volna, hogy ezek után mit tudott volna nekem mondani. Azért gondolom neki sem tetszik, hogy nem otthon vagyok, hanem jelenleg Marcus bácsikámnál húzom meg magam.  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 04.09.14 12:42
Freya & Marcus  

- Ki van zárva. Arról nem volt szó, hogy a segged alá is pakolok mindent. Felejtsd el szívi... - Vízforraló, kávésbögre, kávé, cukor mindent odakint megtalál a konyhában. engem pedig egyáltalán nem érdekel milyen aranyosan akar mosolyogni, mert akkor sem fog meghatni vele, szóval ha kávé kell, ahhoz előbb ki kellene másznia az ágyból, a továbbiakat pedig már elmondtam. Nem bonyolult.
- Neked vagy nekik? - Én ebben nem nagyon tudok véleményt alkotni, mivel annyira nem ismerem őket. Annyit tudok, hogy a bátyám egy pöcs. Még azt sem tudom felfogni hogyan sikerült neki összehozni egy gyereket. Talán nem is az Ő lánya. Őszintén szólva ebben a elmekóros családban ezen már senki sem lepődne meg. Mi ketten meg aztán biztosan nem.
- Zavarba hozol... - Simítottam az egyik kezem az arcomra, mintha tényleg zavarban lennék. Megtehetem. Azt is megtehetném, hogy minden másnap tajt részegre iszom magam, hiszen a magam ura vagyok. Az pedig, hogy a bátyust úgy kellene felkaparni a pult alól három pohár után az is csak azt bizonyítja, hogy a férfi nem egyik kiemelkedő szégyene. Mit mondhatnék? Nem vagyok büszke a bátyámra. Mi ebben is kilógunk a többi család közül.
- Naa, ez egész érdekesen hangzik, Mesélj még... - Ez számomra egy nagyon is új fejlemény. Eddig nem tudtam, hogy így gondolja, de mindenképpen jól erről tudni. Bár abban egyetértünk, hogy ebből a famíliából a legjobb senkivel sem összeszűrni a levet, na nem a dolog botrányossága végett, inkább a pocsék felhozatal miatt.
- Mert amíg alszol, addig sem idegesítesz. Ez pedig nyuszifül a felnőttek beszélgetése volt, korhatáros... Harminc alatt belepofázni tilos. - Jól van, nem akartam felébreszteni, de többek között tényleg azért, mert legalább álmában nem képes felidegesíteni. Kettőnk között már ez is egy pozitívumnak számít.
- De ha még napokig itt akarsz dekkolni, akkor vedd úgy, hogy mától át vagy paterolva a vendégszobába. - Kissé kezdem magam kitúrva érezni az ágyamból. Nem vagyok hozzászokva, hogy valaki az éjszaka közepén bújik hozzám.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 05.09.14 1:35Marcus & Freya


Egy próbát azért megért, még ha jól is tudtam, hogy nincs arra esély, hogy a bácsikám tényleg hoz nekem be egy kávét, hogy jobban induljon a reggelem.
- Csak egy kávéról lett volna szó, de úgy látszik neked ez is nehezedre esik. Nem csalódtam benned Marcus bácsi. – Igen, reggel egy egészen kicsit nyűgös vagyok, pláne úgy, hogy még bírtam volna aludni.
- Talán mindenkinek az lenne a legjobb. Mindenki élné a saját életét és a drága bátyád is képes lenne arra, hogy felfogja végre, hogy nem vagyok kislány és nincs szükségem arra, hogy irányítsa az életemet. – Még mindig azt hiszi, hogy megmondhatja nekem, hogy mit tehetek és mit nem. Azt hitte, hogy azt is megtilthatja, hogy itt legyek most, hát kiderült, hogy mekkorát tévedett. Felnőtt vagyok, tán csak el tudom dönteni saját magam is, hogy mit akarok és mit nem.
- Téged nem is lehetne zavarna hozni. – Még akkor sem jött zavarba, mikor előtte meztelenkedtem. Oké, ezen a témán már túl vagyunk, de arra szerettem volna ezzel is utalni, hogy a bácsikámat nagyon nehéz lenne zavarba hoznom, először is azt kellene megtudnom, hogy egyáltalán lehetséges-e.
- Nem szó szerint értettem! – Kezdtem bele a mentegetőzésbe. Ez nagyon is úgy hangzott, mintha simán beadnám neki a derekamat, pedig nem is úgy gondoltam, mindössze csak rossz példát hoztam fel.
- Mindössze arra akartam utalni, hogy nem hinném el, hogy te meg anyám… Először is, mert tényleg prűd picsa, másodszor pedig minek kellene neked egy negyvenes házas asszony, mikor simán ágyba vihetsz húsz éves fiatal lányokat is? – Azok a lányok még tényleg olyan frissek, hogy még ropognak, anyámon maximum már csak csámcsogni lehetne.
- Köszi, hogy te is úgy kezelsz, mintha még mindig gyerek lennék. – Felnőttek beszélgetése… Akkor ezek szerint még rám mindig úgy gondolnak, mintha gyerek lennék? Hiába vagyok már nagykorú, úgy látszik, hogy ez nekik egy cseppet sem számít.
- Miért? Most hozzád sem bújtam álomban, ha jól tudom és mégis kidobnál. Nem szeretek egyedül aludni. – Persze kivéve ha otthon vagyok a saját szobámban, de ez más. Itt vagyok nála egy idegen házban és ha az éjszaka közepén felkelnék jobban érezném magam, ha ott lenne mellettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 11.09.14 17:39
Freya & Marcus  

- Eszem ágában nem volt csalódást okozni az egy szem cuki unokahúgomnak. - Kissé cinikus volt? Nem, nem. Tőlem már ez is kisebb ömlengésnek számít. De azt tényleg elfelejtheti, hogy kávét csinálok neki. Ez nem egy luxushotel, öt csillagos kiszolgálással meg internet hozzáféréssel, ahol még a hoteligazgató ágyában is aludhat. De ha már itt tartunk az egyszeri alkalomból már így is többszöri alkalom lett, viszont tovább nem akarom halmozni azon alkalmak számát, amikor velem aludhat. Tudomásom szerint már nem kell éjszakánként kikísérni a mosdóba, mert egyedül fél a sötétben, szóval biztosra veszem, hogy egyedül is tökéletesen elfog boldogulni a vendégszobába, ahol egyedül aludhat, sőt csakis az övé lesz az egész ágy keresztben és hosszában is.
- Elméleti esetben kivel maradnál? - Bevallom erre őszintén kíváncsi lennék, de persze csak elméleti esetben, mert számmora semmi jóval sem szolgálna, ha így történne, szóval nem is kell, hogy érdekeljen, de az unokahúgom látszólag nem kötődik túlságosan se apucihoz se anyucihoz.
- Tényleg. Eddig még nem volt rá példa. De elszomorító. Nem is vagyok igazi ember... - A soron következő alakításom egy nagyon is rémült kétségbeesett arckifejezés volt. Engem való igaz, hogy nem lehet egy könnyen zavarba hozni. Kínos helyzetbe igen, de ez a két fogalom nem összekeverendő.
- Na! Te most zavarban vagy cuki bogyó. - Megállhattam volna nevetés nélkül, kibírtam volna, de nem akartam, így elnevettem magam. Tagadhatatlanul zavarban van, ami pedig a legszebb az egészben, hogy még csak ki sem forgattam a szavait, nem kellett... Nem igen volt rajta mit félreérteni.
- Jessica sem volt mindig egy prűd picsa, ez biztos. Gondolj bele cuki bogyó, ha együtt hancúroznánk anyucival azzal kiből válna egy szánalmas vesztes? De nem teszem... - Szerintem Freya kis buksijában is összeállt a kép másodpercek alatt, a megoldás pedig Edward. Talált.
- Freya, Te Jessicának meg Edwardnak mindig a gyereke leszel. Így ők mindig úgy is fognak rád tekinteni. Fogadd el... - Mást nagyon úgysem tehet. A beszélgetésünk pedig legfeljebb is csak nagyon csekély mértékben tartozna rá, de akkor sem fogom az orrára kötni miről beszélgettünk bővebben, mert Jessica meglehetősen sok mindent mondott.
- Húsz évig egyedül aludtál, most mi lenne a probléma? - Ez most komoly, mert nem akarom elhinni. Azt akarja, hogy mindenki más úgy kezelje, mint egy felnőtt nőt, aki nem akar egyedül aludni?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 11.09.14 20:06Marcus & Freya


- Ugyan Marcus bácsi, kérlek kímélj meg így kora reggel a színészkedésedtől. - Nagyon is jól tudom, hogy mennyire nem mondta ezt komolyan, de annyira jól megy már neki ez a szerep, hogy mások számára talán még hihető is lenne. Minden elismerésem neki. Úgy látszik, hogy nem csak a rajzoláshoz ért, hanem még a színészkedéshez is konyít valamennyit.
- Úgy gondolom ha válásra kerülne a sor elég idős lennék már ahhoz, hogy egyedül maradjak. Talán már itt az ideje annak is, hogy külön költözzek tőlük és végre megkezdjem a saját életemet. - Mert a szüleim csak hátráltatnak. Tényleg úgy kezelnek, mintha még csak gyerek lennék, ezért is érzem úgy, hogy az életem nem olyan, mint amilyet szeretnék. Ezért is vagyok már profi az ablakon való kilógásban, mert ugye amit nem tudnak az nem is fáj nekik.
- Ha eddig nem is volt rá példa, de azért megpróbálkozok vele, hátha nekem sikerülne. - Zavarba szeretném hozni, ha már eddig nem volt része benne állítása szerint. Nem akarom elhinni. Mindig van valami, amitől bárki képes zavarba jönni. Majd kitalálom, ennyi az egész.
- Zavarban is vagyok, mert eléggé félreérthető volt, amit mondtam. - Tényleg úgy hangzott, mintha én előbb szeretnék vele lefeküdni, vagy hogy én egyáltalán arra vágyok, hogy végre ómegáévá tegyen. Ojaj, ha tényleg ezt akarnám, akkor már rámásztam volna, miközben egy ágyban fekszünk.
- Ha anyámat kefélgetnéd azzal csak apámnak tennél szívességet. - Fogalmam sincs, hogy milyen a nemi életük, de legalább így végre valaki anyámmal is törődne, ha már apu nem is nyúl már úgy hozzá, mint évekkel ezelőtt. A házasságok idővel kihűlnek.
- Te meg azt fogadd el, hogy mindig is a nagybácsim fogsz maradni, ha tetszik ez neked, ha nem. - Ha már Marcus ilyen lesújtó hírekkel áll elő, akkor az a minimum, hogy én is viszonozzam. Vajon képes volt már megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy van egy unokahúga?
- Csak annyi, hogy egy idegen szobában lennék egy olyan helyen, ahol nem ismerem ki magam, de persze ha ragaszkodsz ahhoz, hogy aludjak a vendégszobában, akkor eddig miért nem említetted meg? - Emlékezetem szerint ez volt már a második alkalom, mikor egy ágyban aludtunk, és csak most ugrott be neki hirtelen, hogy aludhatnék a vendégeknek szánt szobájában is? Ez eléggé különös.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 18.09.14 14:57
Freya & Marcus  

- A színészkedéstől megtudlak, a szemétkedéstől már kevésbé. A Marcus bácsitól viszont a falra mászok, szóval valamiért valamiért alapon akár meg is egyezhetnénk. - Akkor sem fogok kávéval szolgálni neki, de esetleg kevésbé lennék szemét. Komolyan, legalább tíz évvel idősebb vagyok a Marcus bácsival és nem dob fel túlságosan. Ez van. Az unokahúgomnak köszönve komolyan kezdem azt érezni, hogy öregszem. Pocsék érzés. Különben is, egy tízes sincs köztünk. Ha már az első perctől fogva tegeződünk, akkor mégsem vagyok még egy muzeális darab, szóval csak a Marcus is megteszi.
- Ez az év vicce. Na és mégis miféle keresetből? Egyedül ez elég necces lenne... De befizetnék rá. - Majdnem nevetésben törtem ki, de még visszatudtam szívni. Nincs állása, így nagyon is a szüleitől függ bármennyire a nehezére is esik ezt belátni, nagyon is ez a helyzet.
- Egyetemista vagy. Mégis engedd meg, hogy vázoljak neked valamit... Egy havi átlagfizetésnek a negyede rámegy a lakásbérlésre, kivéve ha a város legdrágább negyedében akarsz lakni, akkor akár a fele is vagy még több, továbbá még egy negyede a fizetésednek lesz a rezsi, arról nem beszélve, hogy ha nem vagy egészen állami támogatású hallgató, mert akkor az is egy kisebb vagyon évente. Őszintén kíváncsi lennék az elképzeléseidre nagylány. - Ez így többé-kevésbé képtelenség. De persze vannak még lehetőségei... Ha ügyesen bánik a nyelvével cipzártájékon, valamint ahhoz is van érzéke, hogy ki elé kellene térdelnie. Még egy, ha apucihoz fordul, amit kétlek. Illetve a harmadik, ha szemtelenül mázlista. Még egy, ha talál egy balféket, aki mindent fizet.
- Elég félreérthető? Így is fogalmazhatunk. - De nem... Nem volt ezen semmi félreérthető, legalábbis eléggé egyértelműnek tűnt a dolog.
- De azért a lényeg megvan. Viszont azt nem ígérhetem, hogy nem fogom még ezzel szívni a kicsi véred... - Tudom, hogy értette, mégis szórakoztató eljátszadozni a gondolattal, hogy a szavai egészen mást tükröznek.
- Ezek szerint nem lehet túl felemelő. - még szerencse, hogy egy percig se gondoltam komolyan, vagy mégis. Nem, annyira azért mégsem. Ehhez már nekem sincs gyomrom.
- Jogos. De biztos nem tagadhatlak le? - Nem akarom, hogy kötődni akarjon hozzám, vagy ezzel már túlságosan is elkéstem? Szomorú. Nem igazán érzem magam hazai terepen ebben az újdonsült nagybácsi szerepben, de még ennek ellenére is jó vagyok benne, hogy a pokolba?
- Mert naiv módon abban reménykedtem, hogy csak egy egyszeri esetről van szó. Hosszútávon viszont nem fogunk összebújni. - Komolyan, még csak az kellene.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 19.09.14 11:13Marcus & Freya


- Szóval ennyire nem tetszik, hogy Marcus bácsinak hívlak? [/color]- Pofátlanul vigyorogtam miközben feltettem kérdésemet, hiszen ezt már rég tudtam, de ha tetszik neki, ha nem számomra ő akkor is Marcus bácsi, hiszen a bácsikám akárhogy is nézzük.
- Semmi sem lehetetlen, csak akarni kell. - Feleltem egyszerűen, habár ez a mondás eléggé közhelyes már, de lényegében tényleg így van.
- Ha szüleim elválnának, biztosan megtalálnám a módját annak, hogy hol tudnék lakni, hogy ha egyikükhöz sem szeretnék költözni. - Nem, arra még nem is gondoltam, hogy akkor majd itt húznám meg magam hosszabb időre, még az egyetemet be nem fejezem. Alig bírjuk néha elviselni egymást, hosszútávon pedig biztos vagyok abban, hogy egyikünk meghalna.
- Végül is nem vagyok csúnya, biztosan találok magamnak egy olyan barmot, aki képes lenne a tenyerén hordozni. - Habár sosem szerettem volna ilyen sorsra jutni. Nem is akarok másoktól függeni, eddig nagyon is a szüleimtől függtem, ez éppen elég is volt. De szükséghelyzetben nincs is túl sok választásunk, mindössze azt kell figyelembe vennünk, hogy mi számunkra a legjobb megoldás.
- Nézd, ha le akarnék veled feküdni, akkor már lett volna rá néhány alkalmam, mikor együtt aludtunk, de nem történt semmi sem. - Valahogy próbálom rávezetni arra, hogy tényleg nem úgy értettem a mondandómat, mint ahogyan hangozhatott.
- Nem is bíráld ki egyetlen napig sem, hogy ne szívd a véremet, de akkor mégis miért hagyod, hogy ma is nálad töltsem az éjszakát? - Olyan, mintha csak a látszatot akarná fenntartani, hogy mennyire gonosz és utál engem, de a viselkedése alapján nagyon is ellentmondásosnak érzem ezt az egészet.
- Egészen biztos. - Nem tagadhat le, akárhogy is szeretne, de akkor is van valamennyire kötelék közöttünk, amit rokonságnak neveznek.
- Oh! Hát már megint itt tartunk? Egyszeri eset volt az, hogy véletlenül oda bújtam hozzád, ha hiszel nekem, ha nem. Na jó, mégis te vagy itt a főnök, ha pedig azt szeretnéd, hogy a vendégszobába száműzzem magam, akkor nem fogok ellenkezni. - Mégis olyan szemekkel néztem rá, mint a csizmáskadúr szokott másokra, hogy ha el szeretne érni valamit, vajon nála is beválik ez a kis csel?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 27.09.14 15:35
Freya & Marcus  

- Lehetne rosszabb... - De még mennyire, ha esetleg felbukkanna valami picsa azzal, hogy apa vagyok, pedig nem is tudok róla. Az unokahúgom Marcus bácsinak szólítana, a kölyök meg apucinak. Milyen idilli is lenne.
- Innen is látszik, hogy Te még nagyon is kölyök vagy. Attól még, hogy mindent könnyen veszel, még nem lesz könnyebb is. Az elgondolás szép, csak nem kivitelezhető. Az pedig egyenesen marhaság, hogy minden lehetséges, csak akarni kell. Én például nem akartam, hogy az unokahúgom legyél, mégis az lettél. - És sehogyan se lehetséges ez visszacsinálni, szóval ez egy baromság, az unokahúgom pedig naiv na meg persze még gyerek is. Igaz, egy gyereket is komolyan kell vennie, csakhogy Tőle már valamivel komolyabb felfogást is várnának el. Nem meséket... Minden lehetséges. A húsvéti nyusziban is hiszünk még?
- Gratulálok... Ezzel melyik klubba tagosodnál? A buta nő, az olcsó liba vagy a hülye picsa? Azt hittem, hogy Te nem viselnéd el, hogy eltartott legyél. Ennél azért okosabbnak hittelek. A jó hír, hogy naiv már nem vagy... - Csak egy lotyó. Legalábbis hasonlóképp vélekednék arról a nőről, aki azért tárja szét a lábait, hogy eltartsam. Bár félreértés ne essék, nem tartom túl sokra a nőket, de azért elismerem, hogy vannak annál okosabbak is, minthogy valaki ugráltassa őket.
- Ezzel a erővel... Bár nem származna túl sok hasznom belőled, ha már egy kávét megcsinálni is lusta vagy magadnak. - Bár nem érdekel, de azért pusztán jó szórakozásból megnézném hogyan boldogulna ezekből a nagy és megfontolt szavakból kiindulva.
- De nem. Tényleg nem vagy csúnya. Még ha egy kicsit meg is komolyodnál, mert buta sem vagy, csak olykor naiv... Akkor még sikerülhetne is. Már csak az a kérdés, hogy cseléd akarsz lenni a házban vagy űrnő a férfinak. - Mert akinek sok pénze van, jól el van engedve azokkal nem lehet csak úgy szórakozni, mert annyira sem becsülnek, mint egy Marionett bábút és általában csak egyszer lehet belőlük idiótát csinálni.
- Tehát Te ennyire biztos vagy abban, hogy meg is döntenélek, csak mert rám akarsz mászni? - Ez megint csak érdekes fejlemény, nagyon is, plusz felettébb izgatna, hogy mire alapozza a feltevéseit, hogy én annyira veszettül kívánatosnak találom, hogy ha felkínálná magát egyből rá is vetném magam.
- Ha nem tudnám azt gondolnám arra gerjedsz, ha kiteszik a szűrödet. - Mert ez úttal nem dobtam ki, sőt a hátamon hoztam el az ajtóig, utána pedig feltalálta magát, mint már annyiszor.
- Nagyszerű. Akkor ezt meg is beszéltük. Én pedig végre visszakapom az ágyamat teljes egészében. - Nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy valaki bújjon hozzám, miközben alszom. Ellenkezőleg, egyedül tudok a legjobban aludni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 28.09.14 22:18Marcus & Freya


Mindig lehetne rosszabb az tény, de ha jobban bele gondolunk, ami most van az nem is annyira rossz. Mármint számomra nem. Mondhatni már túl vagyok a fájdalmas gyászon, már csak meg kellene barátkoznunk egymással valahogy. Ez még a gyász feldolgozásánál is nehezebb feladatnak minősül.
- Tényleg ennyire bánod, hogy részese lettem az életednek? - Ezen már nem tudunk változtatni, vagyis mégis... De már nem akarok egy árva szó nélkül kilépni az életéből, úgy tenni, mintha sosem ismertük volna meg egymást.
- Legszívesebben egyikbe sem. Nem hinném, hogy buta lennék, vagy olcsó, de legfőként nem tartom magam hülye picsának. - Nem azaz életcélom, hogy megismerkedjek valakivel, aztán pedig a hátralévő életemben tőle függjek. Szeretnék önálló, erős nő lenni, de ehhez előbb ki kell repülnöm a családi fészekből és valahogy a saját lábamra állni. Lassan már ennek is eljön az ideje.
- Múltkor is én csináltam kávét, rémlik? - Nem arról van szó, hogy még erre is lusta lennék, inkább arra, hogy nehezemre esik még kikelni az ágyból, ami nem is csoda úgy, hogy az ágya nagyon is kényelmes.
- Ez nem is kérdés, szerintem az úrnő szerep jobban állna nekem. - Nem is tudnám magam elképzelni szolga szerepben, ahogy nem is kell nekem egy olyan gazdag pasi, aki a pénze miatt képes ugráltatni. Képtelen is lennék elviselni a szolga sorsot.
- Nem azt mondtam, hogy biztos vagyok benne, de most tedd a szívedre a kezded és mondd azt, hogy visszautasítanál akkor, hogy ha rád szeretnék mászni. - Mindössze csak a gondolattal játszadozunk el, ez még nem jelenti azt, hogy bármikor is bármi lehetne közöttünk. Sőt, az lenne a legjobb, hogy ha csak egy a nagybácsi, unokahúg rokoni szálat tartanánk meg.
- Oh, nem! - Hangosan felnevettem. Erre biztosan nem gerjedek, habár még nem tudom valójában, hogy mi is az a bizonyos dolog, ami igazán begerjeszt.
- Az ágyad a tied lehet, de a fürdőszobán osztoznod kell velem. - Végre valahára felkeltem az ágyból, majd a táskámból kivettem pár göncöt, amit felfogok venni fürdés után.
- Na és mit gondolsz meddig fogom élvezni még a vendégszeretetedet? - Ezt szeretném tudni és végül is anyámmal már beszélt, szóval nálam biztosan sokkal többet tud.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 25.11.14 13:44
Freya & Marcus  

- A gyűlöletem nem épp rólad szól, ha ez vigasztal. Te csak egy áldozata vagy, amiről viszont már nagyon is tehetsz, mert nem akartam, hogy az életem részese legyél, Te pedig foggal, körömmel ragaszkodsz, miért? Még csak nem is vagyok jó ember... - Szentté avatna nem fognak, az egyszer biztos. Így nem értem, hogy miért olyan fontos, hogy megismerjen, hogy részese legyek az életének. Eddig még csak nem is tudtunk egymásól. Én továbbra is meglettem volna nélküle.
- Én néha szoktalak, de a naiv picsa mégis csak gyakoribb. Igazság szerint még sosem láttam hasonlót... Ennyire ragaszkodni valamihez, amiben egyedül csak Te hiszel, hogy megvalósulhat. Más körülmények között felnéznék a kitartásodra, de így csak bosszant és érthetetlen a számomra. - Mi soha sem leszünk egy család. Ez még egy vak embernek is nyilvánvaló, aki nem látja mi történik, de még Ő is érzi az ellenszenvet, a gyűlöletet és azt, hogy a mi közös kis családunk esélye elveszett, sőt sosem volt. Más különben nem harminc évesen szembesültem volna a ténnyel, hogy mindig is volt egy bátyám, csak épp sosem volt velem, most pedig már nincs rá szükségem.
- Nem. Nem rémlik. De az annál inkább, hogy valaki ma reggel nem fog kávézni. - Ez nem egy szálloda. Mégis mire számított? Nem fogom kiszolgálni. Életemben először tettem vele valami jót, méghozzá tudatosan azzal, hogy magammal hoztam, erre még pelenkázzam is? Úgy vélem eléggé nagy már ahhoz, hogy egyedül is boldoguljon a kávéfőzővel.
- Nem vagy az esetem. - Még, hogy a szívemre? Amint megtalálom, hogy az nekem hol van, esküszöm megfogom tenni. Nem. Nem tartom magam szívtelennek, épp csak senkinek sem vagyok hajlandó megmutatni. Nem jó, ha mindenki tudja... Tegnap viszont még így is kapott belőle egy kis ízelítőt. Nem tudom mi ütött belém, de tekintsük egyszeri esetnek.
- Nem fogunk együtt pancsolni és a fürdővized sem fogom megcsinálni. - Nekem elment az eszem. Mit művelek? Komolyan érdekel? Egyáltalán foglalkoznom se kellene vele, de miért is teszem meg mégis? Mert a temetés óta akárhányszor kidobom az ajtón szépen visszamászik az ablakon?
- Pár napig. Azután mehetsz a nagyszüleidhez, ha a szüleidnek még mindig nem sikerül addigra eldönteniük mit akarnak jobban. Bár szerintem nem kellene ebből ekkora ügyet csinálni... Gondolj bele, ha ezek tényleg elválnak és tegyük fel, hogy csak az egyikük is újra megházasodik... Bár akkor legalább minimális szinten átéreznéd mit jelentesz Te nekem és miért nem tudlak kedvelni. - Tényleg azt gondolom, hogy sokkal jobb lett volna nekünk, mindenkinek, ha soha sem ismerjük meg egymást. Ha már a haláláig bírta hordozni a mocskos titkát, igazán a sírba is szállhatott volna vele.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 25.11.14 21:56Marcus & Freya


Nem vagyok jó ember, nem kell velem törődni, nem szeretem ha mások ragaszkodnak hozzám, nem akarom, hogy bárki is fontos legyen számomra... Blablabla... Ezt már jó néhányszor hallottam a szájából, mégsem tudott eltántorítani, szerintem neki is feltűnt már, hogy még mindig nem léptem le, mindezek ellenére sem.
- Vannak dolgok, amiket képtelenség megmagyarázni, mondjuk úgy, hogy ez is egy ilyen dolog. - Nem tudom, hogy miért akarom, hogy ennyire az életem része legyen, hiszem már Marcus bácsi többször is a tudtomra adta, hogy neki életében nem hiányoztam soha sem, ezek után is meg lenne nélkülem, mégis mikor ezt mondta süket fülekre talált.
- Legalább nem unatkozol mellettem, vagy mégis? - Szeretem bosszantani, de szerintem ezt már az én drága bácsikám is tudja. Eleinte csak meg szerettem volna ismerni, igazán naiv kislány voltam még ekkor, de mikor ráébredtem arra, hogy mennyire szeretne eltaszítani magától ez pont az ellenkezőjét váltotta ki belőlem. Talán, hogy ha azt mondta volna, hogy szívesen lát a házában és csináljunk valamit közösen, ismerjük meg egymást... Talán akkor pont azt érte volna el vele, hogy unalmasnak találom és nem is bosszantanám. Sosem lehet tudni, hogy a dolgok miként alakulhattak volna.
- Oh, ne! Már megint a gonosz Marcus bácsi szerep... Milyen ember képes megvonni a reggeli kávé adagját az édes unokahúgától? - Nem feltétlen van szükségem kávéra ébredés után, de ez már amolyan megszokássá vált, ez is a reggeli rituálém részese lett, na meg arról sem kell megfeledkezni, azért is kávézok mert szeretem az ízét.
- Tudom már mondtad, hogy szerinted csúnya vagyok... Ebből gondoltam, hogy akkor nem vagyok az eseted, de így legalább nyugodtabban tudtam melletted aludni. - Vágott hozzám néhány csúnya szót, csak azt nem tudom, hogy miért... Azért mert tényleg így gondolja, vagy csak valahogy bántani szeretett volna?
- Veled ellentétben nem is merült fel bennem, hogy esetleg közösen pancsolnánk. - Azzal már átlépnénk bizonyos határokat és így is eléggé szépen feszegessük a képzeletbeli határokat azzal is, hogy befogadott, s hagyta, hogy az ágyába aludjak.
- Igazságtalanság, amit velem művelsz, ugye tudod? Én nem tehetek semmiről sem, mégis ilyen elutasító vagy velem még mindig. Viszont egy egészen kicsi haladást tapasztaltam nálad, mégsem vagy olyan reménytelen eset. - Meg sem vártam, hogy mit válaszol, hiszen biztosan tagadná, hevesen ellenkezne, de inkább adok neki időt arra, hogy gondolkozzon ezen, míg elfoglaltam a fürdőszobában lévő tusolót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 05.01.15 17:13
Freya & Marcus  

- Hozzád sem vagyok az, de vigasztaló is tud lenni egyben, hogy nem bennem van a hiba, mert tisztában vagy vele, hogy nem fogok megváltozni a kedvedért, mégsem lehet levakarni. - Még a végén megfogom kedvelni? Nem. Az nem lehetséges. Makacs, pimasz és bosszantó. Talán rosszul indítottunk. Nem, nem. Sokkal inkább bele sem kellett volna kezdenünk ebbe az egészbe, sőt, ha tudtam volna, hogy az unokahúgom az a bige és épp engem készül behálózni nem sikerült volna.
- Inkább csak az idegeimre mész. - A leginkább az a bosszantó benne, hogy még csak ki sem tudom dobni, mert kiteszem az ajtón szépen visszamászik az ablakon, vagyis valahogy mindig megtalálja a módját annak, hogy elérje, amit akar. Viszont egyre kevésbé értem már mi lenne az. Már magam is kezdem elveszíteni a szálakat vele kapcsolatban. Kezdem megadni magam?
- Szokj hozzá. Különben is, ki mondta, hogy édes vagy? - Néztem rá meglepetten, mert ilyesmit egy szóval sem mondtam, említettem, ebben az egy dologban biztos vagyok. De még ha az angol királynő aludt volna az ágyamban, annak is azt mondanám, hogy másszon ki magának kávét csinálni, Ő pedig csak a legkedvesebb unokahúgom, de még Ő sem képes kinyavalyogni...
- Minek is fáradozzak? Úgy sem tudlak annyira megsérteni vagy megalázni, hogy meggyűlölj érte. - Milyen kár, pedig, ha ez lehetséges lenne, már régen megtettem volna, már csak magam miatt is és valahol miatta is.
- Nem gondoltam komolyan. Nem meglepő módon semmi sem tud igazán fel lelkesíteni, amit együtt csinálhatnánk. - Mondhatjuk, hogy az unokahúgom az egyetlen olyan nő az életemben, aki hozamosabb ideig képes elviselni, leszámítva persze az anyámat, mert neki tizennyolc évig kellett, de hát neki is volt más választása.
- Miért is akarnál közelebb kerülni? Még mindig nem hiszem, hogy velem gazdagabb lenne az életed, ezt csak Te gondolod így. Megbíznod sem kellene bennem. - Vágtam magam hanyatt az ágyon, majd az oldalamra fordulva támasztottam meg magam, egész pontosan épp a fürdő felé fordulva. Még eddig egyszer sem gondoltam bele abba, hogy ténylegesen miért is bízik meg bennem, mert oka az nincsen rá, hiszen nem adtam. Egyre érthetetlenebb számomra ez a nő...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 05.01.15 18:26Marcus & Freya


Azt hiszem azzal vívta ki magának a tőlem kapott figyelmét, hogy nem olyan valaki toppant elém, akire számítottam. Minél jobban próbált meggyőzni arról, hogy mennyire nem érdekelem, annál jobban szerettem volna, hogy mégis csak az élete részese legyek. Valószínűleg mindez fordítva lett volna, ha máshogy áll hozzám, de azt már sosem tudhatjuk meg, hogy mi lett volna, ha...
- Kértem én egyetlen egyszer is, hogy változz meg a kedvemért? - Mert nekem nem rémlik, de talán Marcus sokkal jobban oda figyelt arra, amit az elmúlt találkozásunk alkalmaival próbáltam felé sugallni. Sosem lehet tudni. Noha lehet, hogy volt részegen egy - két elejtett efféle félmondatom, de nem vagyok biztos benne.
- Az is valami, nem gondolod? - Legalább kiváltottam belőle valamiféle reakciót, igaz nem pont ezt szerettem volna, de mondjuk úgy, hogy kezdésnek tökéletesen megteszi. Remélhetőleg ettől még lesz jobb is.
- Oh, hát ezt nem kell mondani, ezt tudom magamtól is. - Azt hiszem ez a túlzott önbizalom amolyan családi dolog, vagy ha lehetséges lenne, akkor a génekkel örökölnék majd a leszármazottaink. Habár tisztában vagyok azzal, hogy lehetséges, de azért mégis csak kell valamire fogni.
- Jó, hogy végre beláttad. - Diadalittas mosoly jelent meg arcomon, akármennyire is próbáltam palástolni a győzelmi örömömet. Túl nagy falat vagyok neki, sőt talán még a torkán is akadtam, ezt el kell fogadnia. Nem vagyok olyan nő, aki az első bukás után feladja, ha el is esek felállok és még kitartóbb leszek a bukások után.
-  Most még ez a véleményed, de változhat. - Miért is vagyok ennyire optimista? Mert ha mindig pesszimista lennék, akkor annak sem látnám értelmét, hogy minden nap felkeljek és kezdjek az életemmel bármit is.
- Talán csak addig vagy a számomra ennyire érdekes, amíg meg nem ismerlek, aztán pedig szép lassan rád unok. Mert akár ez is megtörténhet. - Mondtam mielőtt eltűntem volna a fürdőszoba ajtaja mögött. Néhány perc kellett mindössze ahhoz, hogy letusoljak, aztán kilépve a zuhany alól jöttem rá, hogy megszokásból nem hoztam be magammal ruhát, mert ugye a szobám mellett van a fürdő és oda mindig egy törölközőbe csavarva tértem vissza, ahogyan most is kénytelen voltam tenni.
- Azért rám szólhattál volna, hogy ruhát is vigyek magammal. - Valahogy mégis azt gondolom, hogy számára szórakoztató a látvány. Az egyik törölközőjét sajátítottam ki magamnak, ami éppen hogy pont annyit takar belőlem, hogy ne legyen ki mindenem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 07.01.15 22:01
Freya & Marcus  

- Drágám, Te élvezed, ha sértegetnek és megaláznak? Ezek súlyos problémák, amik még orvosolhatóak. - Én viszont művész vagyok, de az még számomra is világos, hogy valami nincs rendben vele, mert ennyire makacs senki sem lehet. Előbb semmibe vettem, azután sértegettem, de semmi és még most azt dörgöli az orrom, hogy Ő egyáltalán nem kért Tőlem semmi olyasmit, hogy megváltozzak. Ezek után mégis mire kellene következtetnem? Élvezi, hogy ezt művelem vele? Mert ez akkor már egyenesen beteges, bár még ezzel sem lógna ki a sorból, mert nálunk ki is lenne a normális, a követendő példa? A bigámista Joseph, Edward, esetleg én?
- Másképp fogalmaznék. Én egyáltalán nem akarom, hogy bármilyen hatással is legyél rám. Azt szeretném, ha megszűnnél az életemből, de kezdem elfogadni, hogy ez nem fog megvalósulni. - A legtöbb nő már sírva, nem, nem sírva, zokogva rohant volna a lehető legmesszebbre innen, hogy még az emlékem szikráját is megsemmisítse, azok után, ahogy bántam vele. Vele sem bánok jól. A tegnap estét leszámítva egyáltalán nem bántam jól vele eddig. Tegnap pedig csak furcsa módon rám tört az együttérzés. De nem kell aggódni. Nem fog túl sűrűn előfordulni. Még a végén a nyakamon marad.
- Egy ízig-vérig nő... Be nem tudja fogni. Nagyszerű. - Kétségtelenül nem gondoltam ezt át eléggé jól. Ezt a szűnni nem akaró fecsegést kell hallgatnom még napokig? Lássuk csak, vagy ebbe fogok beleőrülni vagy ma is inkább leiszom magam. Nála elviselhetetlenebb nővel még nem volt dolgom és még csak gerincre sem vágtam... Kiábrándító.
- A férfiakhoz is általában így viszonyulsz egy kapcsolatban? Mert akkor megvan miért is vagy még szingli. Túlságosan ragaszkodó típus vagy, erősebb is, mint egy ragasztó, de ez egyetlen férfinál sem nyerő. - Én nem bírnám... Még számomra is érthetetlen, hogy mennyire ragaszkodik hozzám, leginkább, mert sosem volt egy biztos pont vagy egy meghatározó személy az életében, mert így lett volna, akkor még valahol érthető is volna, de Ő mondhatni az első perctől fogva kapaszkodik belém, mintha valami mentőöv lennék.
- Drágám, már alig várom. - Nem lehetne az ebben a pillanatban? Nem. Igaz? Felfoghatatlan  számomra miért ragaszkodik annyira ahhoz, hogy neki meg kell engem ismernie, csak mert húsz év után kiderült, hogy van egy bácsikája.
- Ez így szórakoztatóbb. Még a végén azt gondolnád, hogy figyelek is rád. - Wow, bár a számon nem csúszott ki, de azért a tekintetemből leolvasható volt a reakció, ha figyelt.
- Talán elhamarkodtam a dolgot... - Ez a törölköző nem túl hosszú, mert se lejjebb, se feljebb nem tudná már húzni anélkül, hogy ne mutatna meg magából egy kis húsit.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 08.01.15 0:42Marcus & Freya


Szerintem Marcus a támadást használja védekezésnek. Minden erejével azon van, hogy minél távolabb lökjön magától, de ezzel mégis valahogy a fordítottját érte el.
- Kettőnk közül csak te élvezed, hogy ha sértegethetsz és megalázhatsz, de én ezt rád hagyom. - Bosszantó tudott lenni, egy ideig - óráig számomra zavaró is volt, de aztán csak rá hagytam. Mondani bármit lehet, néha én is mondok olyan dolgokat, amiket nem gondolok egészen komolyan.
- Fejlődőlépes vagy. Kezdesz bele törődni abba, hogy a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogyan azt szeretnéd. - Ez vicces. Nem akarja, hogy bármilyen hatással legyek rá, mégis az éjszaka közepén kérés nélkül mentett meg apám haragjától. Őszintén még sosem láttam olyan dühösnek, persze tudom, hogy nem rám volt mérges, hanem a bácsikámra, de ennek ellenére sem akartam ott maradni a puskaporos hangulatú házban.
- Be tudom fogni a számat, de akkor csak néznénk egymást kínos csendben? - Nem tehetek arról, hogy kíváncsi vagyok és mindig van néhány kérdésem, amiket általában fel is szoktam tenni. Ez szerintem teljesen normális, hiszen nem rég lett az életem része és érdekel engem ez a férfi. Kérdések nélkül pedig hogyan tudhatnék meg róla több dolgot?
- Ez vicces. Te pedig azért vagy szingli, mert senkihez sem tudsz ragaszkodni és a nőket csak szexre használod? - Próbáltam hárítani, még csak az kell, hogy kiderüljön, hogy megtudja, hogy eddig semmiféle kapcsolatom sem volt még eddigi életem során. Ez bonyolult és fogalmam sincs arról, hogy miért vagyok még mindig egyedülálló, hogy miért nem tudok találni valakit magam mellé.
- Várjad is, mert az a pillanat nem most fog bekövetkezni. - Talán egyszer tényleg ráunok, talán néhány nap is elég lesz ahhoz, hogy beelégeljem azt a sok sértegetést, amit tőle kapok és egyszerűen csak faképnél hagyom.
- Szóval szórakoztató számodra a törölközős látványom? - Ki hitte volna? - Egyébként nincs ennél is kisebb törölköződ? - Alig ér comb középig és állandóan attól rettegek, hogy mikor buggyannak elő a törölköző alól melleim.
- Pontosan most mire is gondolsz? - Közben táskámhoz léptem, hogy elő vegyek pár ruhadarabot, amit majd magamra kaphatok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 08.01.15 11:18
Freya & Marcus  

- Tudod Freya, ha nem lennél az unokahúgom látnék benned kihívást... - Akár lehetne a modellem vagy a múzsám, de így simán csak bosszant. Komolyan elképesztően idegesítő, leginkább a ragaszkodásával, makacsságával és kitartásával éri ezt el nálam, de valahol tetszik is ez a pimaszság, akaraterő és tűz, csak kár, hogy nem tudok vele mit kezdeni, mert, ha még fel is ajánlanám neki és még el is fogadná, mert van egy olyan érzés, hogy nem töprengene rajta túl sokat esélyes, hogy a végén vér folyna.
- Ne elemezgess. Azt hiszem kellene néhány szabály addig is, amíg velem laksz. Legyen ez az első... De tudod mit? Akkor most íme az enyém: már semmi kétségem afelől, hogy Edward csapni való apa volt, akárcsak az övé, ezért is ragaszkodsz most hozzám ennyire, mert még eddig sosem volt egy meghatározó férfi. egy biztos pont az életedben. - Nagyon remélem, hogy ennyivel lezárhatjuk ezt a dolgot, nem szeretnék ebbe ennél is jobban belemenni, mert fogadjuk el, hogy ezek a dolgok mindkettőnket érzékenyen érintenének.
- Mert nem akarok senkihez sem ragaszkodni és azt sem, hogy hozzám ragaszkodjanak, mert szerintem a ragaszkodás egy rendkívül nyomasztó dolog, ami pedig a másik érvedet illeti nekem ez így kényelmes és nem is szándékozom ezen változtatni, legutóbb az unokahúgom is a nyakamon maradt. - Nem, egyáltalán nem volt célzás és burkolt se túlságosan. Kell a fenének valami idegesítő levakarhatatlan picsa, a legutóbbi is a nyakamon maradt.
- Ki mondta, hogy vedd fel? - Szenvedtem magam a hátamra, mert ha még öt másodpercig kellene néznem az unokahúgom egy szál alig elfedő törölközőben...
- Rajta Dr. Bosworth, elemezzen ki... Mire gondoltam? - Talán nem kellene provokálnom, mert ha egyszer kinyitja a száját nem tudja mikor kell leállni és befogni, de most mondjuk úgy kíváncsi lennék mennyire vagyok egy nyitott könyv a számára. Megszeretne ismerni? Akkor ez egy kiváló lehetőség arra, hogy elkezdje. Aztán kiderül mennyire nyúlt mellé.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 08.01.15 13:03Marcus & Freya


Valójában még én sem hittem volna, hogy idáig fognak fajulni kettőnk között a dolgok, sőt még azt sem gondoltam volna, hogy ennyire kitartó fogok lenni, ezt valahogy Marcus hozta ki belőlem.
- Hű, hát ezzel megleptél. - Én kis naiv azt hittem, hogy így is kihívást jelentek számára.
- Na és azt hinnéd, hogy pont te lennél az a bizonyos biztos pont az életemben, akihez ragaszkodni tudnék? - Kénytelen voltam szám elé tenni kezemet, mert nagyon is közel álltam ahhoz, hogy elnevessem magam. Valahogy ez az egész annyira abszurd. Pont egy ilyen kicsapongó férfiban látnám meg azt a stabil pontot?
- Talán emlékeztetnem kellene arra téged, hogy te akartad, hogy itt legyek? - Nem kértem tőle egy szóval sem, hogy hozzon magával mégis olyan védelmező volt tegnap éjjel, hogy elhozott a puskaporos légkörből. Őszintén most bárhol máshol szívesebben lennék, mint otthon, még itt is jobban érzem magam így, hogy már nem olyan ellenséges velem, mint az elején volt.
- Talán meztelenül kellett volna kijönnöm? - Ha otthon lennék, akkor megtehetném, de így, hogy nála vagyok egészen más a helyzet. Igaz látott már ruha nélkül, mikor rávettem, hogy lerajzoljon, de ettől függetlenül ebből nem szeretnék rendszert csinálni.
- Eleinte arra gondoltál, hogy én is csak olyan nő vagyok, mint a többi, ezért megpróbáltál bele tiporni az önérzetembe, de ezt mint már tudjuk nem jött össze. Azt mondtad mert dühös voltál, hogy ronda vagyok és ha jól emlékszem még valami olyasmit is, hogy semmi kívánatos sincs rajtam. Ez volt az, amit elhamarkodtál, igazam van? - Eleinte nem tekintett rám nőként, hanem inkább csak az idegesítő unokahúgát látta bennem, most pedig törölközőben ácsorogtam előtte és talán ráeszmélt arra, hogy mégis csak nőből volnék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 09.01.15 19:13
Freya & Marcus  

- Biztos pontnak nem nevezném magam senki életében sem, Te mégis ragaszkodsz hozzám. Te mivel magyaráznád ezt a különös és különösen bosszantó szokásodat? - Amitől a falat tudnám kaparni kínomban, mégis el kell viselnem és még néhány napig megint csak, mert egyesek így nyugodtabbak, bár kétlem, hogy a bátyának is ínyére lenne a dolog, de hát ezt már láthattuk.
- Általánosságban beszéltem. Én akartam. de ez nem jelenti azt, hogy közös ebédekre fogunk járni. Én nem tekintem semminek se az apád, nem a bátyámnak. Számomra egy senki. Egy kellemetlen tényező az életemben. - Így Te is az vagy, de ezt inkább már nem tettem hozzá. Szerintem már anélkül is elég nyilvánvaló és különben sem mennék vele sokra. Nem tudom... Nem tudok rá hogyan tekinteni. Sem az unokahúgomként, sem nőként nem tudok rá nézni. De ha választanom kellene sokkal jobban kedvelném, ha csak egy nő lenne.
- Láttalak már... Akkor szerinted én vittem túlzásba ezt a levetkőztél nekem dolgot, most pedig Te vagy odáig attól, hogy rövid a törölközőm, kértem én, akkor minek vetted fel? - Ez úttal nem én hoztam fel a meztelenséget, csak felvettem, hogy ha egyébként is rövidnek találja a törölközőm, akkor minek is vette fel? Mert ebben elég csak megmoccannia és máris villan egy kis húsi. Mintha annyira látni akarnék bármit is belőle...
- Lerajzoltalak, nem? - Ha annyira visszataszítónak tartottam volna, akkor nem pocsékoltam volna rá az időm és nem rajzoltam volna le újra. - Az, hogy mint férfi nem tudom elképzelni, hogy csábító is tudsz lenni az egy másik lapra tartozik. - De többé nem fogjuk ezt játszani, még akkor sem, ha ténylegesen látnék benne fantáziát és ha rám bízná magát tudnék is vele mihez kezdeni. Mondani szokás házi nyúlra nem lövünk.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 09.01.15 21:15Marcus & Freya


Érthető, hogy nem érti meg, hogy mit és miért cselekszem, vagy éppen mondok, hiszen alig ismer. Viszont eddig is megadtam neki a lehetőséget arra, hogy megismerjen, mindössze élnie kellene a lehetőséggel.
- Ez valami olyasmi, amit nem lehet megmagyarázni. Egyszerűen ilyen vagyok, szokj hozzá. - Ilyen a természetem. Valójában arra még nekem sem sikerült rájönnöm, hogy miért ragaszkodok hozzá ennyire, eleinte talán ezzel csak bosszantani akartam, de minden ellenére valahogy idő közben sikerült megkedvelnem, még ha ennek ellenkezőjét is akarta elérni nálam.
- Ahogy én is egy kellemetlen tényező vagyok az életedben. - Tudom, hogy erre gondolt, de miért nem mondta ki? Nem arról ismertem eddig, hogy próbálna finomkodva bánni a nekem szánt szavaival. Abban hasonlítunk egymásra, hogy ami a szívünkön az a szánunk. Néhány dologban hasonlítunk egymásra, ez kész csoda.
- Mert a művészet érdekében megengedett a meztelenség, de ha most pucéran jöttem volna ki a fürdőből az csak feltűnési mánia lett volt. - Egyébként pedig Marcus az első férfi az életemben, aki látott már ruha nélkül, de ez maradjon csak az én titkom. Jobbnak láttam magam köré tekerni a törölközőt, még ha alig takar belőlem bármit is.
- Csak mert akaratos voltam és rákényszerítettelek. - Nagyon nem akart lerajzolni, de annyira hajthatatlan voltam, hogy szerintem belátta, hogy jobb inkább bele törődni és lerajzolni, hogy hamarabb megszabaduljon tőlem.
- Marcus a bácsikám vagy, még jó, hogy nem tudod elképzelni, hogy csábító is tudok lenni. - Közöltem vele nevetni mielőtt még hátat fordítottam volna neki. Minek is mentem volna vissza a fürdőbe felöltözni? Mint már mondta látott mindent belőlem, ezért háttal neki zavartalanul felöltöztem.
- Szóval ne számítsak közös ebédre? - Azt hiszem lemaradtam már a reggeliről, de azért farkas éhes lesz mire eljön az ebéd ideje, és őszintén nem akarok egyedül étkezni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 14.01.15 12:07
Freya & Marcus  

- Nem nagyon akarnék. - Nem vagyok a megszokások híve és hozzá szeretnék a legkevésbé hozzászokni. Mindez csak egy ideiglenes állapot, mert tegnap épp jó kedvemben voltam, de pár napon belül hazafogom vinni és onnantól kezdve minden visszaáll a régi kerékvágásba, legalábbis nagyon bízom benne, mert ezek után sem fogom tárt karokkal várni. Ellenkezőleg, valamiért az az érzésem, hogy nagyon is befogok telni vele az elkövetkező napokban úgy húsz évre előre.
- Elfogadod. Fejlődsz húgi. - Nevezhetjük kellemetlen körülménynek, váratlan bökkenőnek. Édes mindegy. Akkor sem örülök neki és nagy valószínűséggel nem is fogok, ahogy Ő sem elfogadni, hogy fölöslegesen erőlteti ezt az egész dolgot, de kezdem elhinni, hogy nincs se ember, se isten, aki ezt képes volna elfogadtatni vele. Ha jól sejtem makacsabb, mint bárki ebben a fogalmazzunk úgy családban.
- Freya, a nagybátyád volnék. Szerinted akartalak én meztelenül látni? Elárulom nem, soha az életedben és ez mind azért esett meg, mert nem számítottam Rád és véletlenül elől hagytam a rajzaim. - Nem. Egyáltalán nem akartam meztelenül látni és köpni, nyelni nem tudtam, amikor elkezdte ledobálni magáról a ruháit. Számára művészet volt, számomra kínszenvedés, de erőt vettem magamon és azóta is nehezen tudok aludni.
- Számodra művészet volt, számomra szenvedés. Azóta is rémálmok gyötörnek és még mindig azt gondolom, hogy ezt a kényszered, hogy levetkőzz idegen férfiak előtt kezeltetned kéne. - Még azelőtt, hogy valaki nem csak lerajzolni akarná. Mondjuk Edward már ettől is kiborult volna, ha tudna róla. Szóval, bízzunk benne, hogy jó helyen tartja azt a rajzot minél jobban elrejtve a kíváncsi szemek elől, bár kevesen tudnak erről a hobbimról.
- Freya, az elkövetkező napjainkból kizárhatnánk azt, hogy meztelenül flangálj  házban, mert ez nagyon nem művészi. - Temettem az arcom az egyik párnába, amit kihúztam a fejem alól. Ez... Ez... Nagyon nem művészi.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 15.01.15 10:21Marcus & Freya


Nos, hogy mit akart és mit nem, az eddig sem érdekelt. Persze ennek oka van, mégpedig az, hogy drága bácsikámat sem szokta különösebben érdekelni, hogy én mit és miért akarok annyira. Valójában Marcust úgy ahogy vagyok egyáltalán nem érdeklem állítása szerint, de lassan kénytelen lesz hozzászokni, hogy bizony létezek és az élete része akarok lenni.
- Mi mást tehetnék? Vagy elfogadom, hogy így gondolod, vagy sértetten kiviharoznék az életedből. Ez a két választásom van jelen pillanatban szerintem és azt hiszem, inkább elfogadom. – Van véleménye, amit hangoztasson csak, egyáltalán nem zavar.
- Akárhogy is volt én örülök annak, hogy elő hagytad a rajzaidat, így legalább van rólam két gyönyörű rajz. Hihetetlenül tehetséges vagy Marcus bácsi. – Ezt tényleg így gondolom, ezért is erőltettem annyira először azt, hogy lerajzoljon.
- Rémálmok gyötörnek azóta? Annyira nehezedre esett lerajzolni, vagy annyira visszataszítónak találtál volna? -  Megértem, hogy az unokahúga vagyok ezért képtelen nőként rám tekinteni, de ettől függetlenül nem kellene undorodnia tőlem, vagy bármi.
- Csak felöltöztem, de már ide nézhetsz, már ruhában vagyok. – Huppantam le mellé az ágyra, immár pólóban és farmernadrágban.
- Szóval az elkövetkezendő órákban van bármi programod? Mert ha nincs, akkor, ha akarod összeüthetnék valami ebédet. – Ha már a „vendégszeretetét” élvezhetem, akkor legalább szeretném valahogy kimutatni, hogy mennyire értékelem azt, hogy tegnap megmentett egy hatalmas családi vita elől.


gönc *.*Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus 16.01.15 10:23
Freya & Marcus  

- Pedig az utóbbi sokkal vonzóbb lenne a számmora, de azért Tőlem ne várd, hogy elfogadjam, hogy nem vagyok képes annyira a lelkedbe tiporni, hogy meggyűlölj végérvényesen, mert azért még erősen fogok próbálkozni. - Nem azért, mert erőnek erejével bántani akarok, mert még a végén azt fogja gondolni, hogy erre gerjedek, hanem mert azt nem tudom elfogadni, hogy valaki ragaszkodni akarjon hozzám. Először is, mert nekem erre egyszerűen nincs szükségem. Másodsorban, mert nem akarom, hogy kötődjön hozzám. Bárki mással ugyanígy viselkednék. Talán még rosszabbul is. De Ő mégis csak az unokahúgom. Milyen nagybácsi lennék...
- Beléd szorult a családból mindenkinek a makacssága, az akaratereje, a hajthatatlansága... Nehéz lehet velük. - Ő azt hiszem még nálam is rosszabb, ami nagy szó, már ha arról van szó, amit akar, mert nála a bármi áron szó szerint azt is jelenti, hogy bármi áron eléri, amit akar. Ő a közelembe is verekedné magát, ha arról lenne szó, hogy csak úgy juthat a közelembe, ami ijesztő és meglehetősen szokatlan a számmora.
- Nem viselem valami jól, ha valaki rám akarja erőszakolni magát, lényegtelen hogyan és mi célból. De azért valljuk be kissé merész húzás volt. - Amiről az lesz a legjobb, ha senki sem tud, mert más különben annak a vége kék, zöld, lila foltok, betört vérző orrok, felrepedt ajkak és szemöldökök, esetleg megrepedt csontok és feldagadt kezek lennének.
- De nem akarok, a retinámba égett... - Még mindig nem vettem le a fejemből a párnát, úgy beszéltem hozzá és fordultam felé.
- Felőlem, de a bárszekrényemnek még csak a közeléből is sicc. - Emeltem le a párnát a fejemről és félredobtam. Nem fogom nap mint nap a spicces unokahúgom vigyázgatni, főleg, hogy a nagy része tömény ital és kurva drága.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: My Madicine - Freya & Marcus

Vissza az elejére Go down

My Madicine - Freya & Marcus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Marcus Finn Redford lakása-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához