welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Nathaniel & Spencer

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
59
Join date :
2014. Jul. 31.
Age :
32
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Nathaniel & Spencer 05.09.14 1:11


Nathaniel & Spencer  
Riasztás. Imádom, pláne ha hajnali háromkor ugrasztanak ki az ágyból. De ilyen a nyomozói munka, jól tudtam, hogy mire vállalkoztam, ezért okom sem lehet panaszra. A gyilkosok sosem pihennek, pedig milyen jó lenne, ha bizonyos időbeosztások között tevékenykednének és mondjuk éjszaka minket is hagynának aludni. Szép is lenne. Kísértetiesen hasonló volt a mostani helyszín, mint a pár nap előtti. Azt a nyomozást még nem zártam le, ezért eléggé nagy a valószínűsége annak, hogy egy tettesről beszélünk, ha pedig nem kapjuk el minél hamarabb egy újabb sorozatgyilkos fog garázdálkodni Vegas utcáin. Egy újabb névjegy. Pontosan a doki névjegykártyája ismét. Mégis mi a picsát akar ez jelenteni, van ennek bármi értelme? Valamiért azt súgja a megérzésem, hogy a doktorúrnak nagyon is sok köze van ehhez az ügyhöz, még ha nem is érintett benne. Nem véletlen, hogy a gyilkosságok helyszínén van hagyva a névjegye. Már csak arra kellene kurvára gyorsan rájönni, hogy ez a gyilkos miféle szerencsétlen lehet. Ha elkapom még a szart is ki fogom taposni belőle. Túl vagyunk a helyszínelési munkálatokon, már csak az a dolgom, hogy kihallgassam ismét az egyetlen nyomunkat, még ha nem is közvetlen nyomnak számít. Meg kell tennem, még akkor is ha úgy sejtem, neki ehhez semmi köze, nem ő az aki az embereket felszabdalja, hanem az, aki összevarrja. Hajnali öt múlt már, mikor eljutottam odáig, hogy a lakása előtt állva csengessek be hozzá. Gondolom nagyon nem fog repesni a boldogságtól a viszontlátás öröme végett, de elkerülhetetlen egy újabb kihallgatás, ezt diktálja a rendszer. Mivel mind a két helyszínem megtalálható volt a névjegye, ezért most nekem az a dolgom, hogy tisztázzam a nevét, mert a megérzéseim azt súgják, hogy a doki ártatlan, csak bele keveredett ebbe az egészbe és nekem azt kell kiderítenem, hogy mégis miért. Támpontok nélkül nem lesz könnyű dolgom, de nem fogom feladni. Kurvára rács mögé fogom juttatni a tettest.

words: 306 -- tagged Nathaniel -- notes Ruha.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
67
Join date :
2014. Jul. 31.
Age :
37TémanyitásTárgy: Re: Nathaniel & Spencer 11.09.14 14:47 Ezt nem hiszem el. Szinte még félig alvómódban másztam keresztül a nappalin a bejárati ajtóhoz abban bízva, hogy csak álmodtam az egészet és senki sem akar hajnalok hajnalán kicsöngetni az ágyból, mert szörnyen dühös leszek, ha az alvó gyerekem is sikerült felébresztenie, mert hullafáradt vagyok, viszont kétlem, hogy ha most felkel abból lenne még alvás.
- A mocskosszájú nyomozó nő, van fogalmad róla mennyi az idő? Hajnali öt van. - Támaszkodtam neki a ajtónak az egyik kezemmel, fejemet pedig az ajtófélfának döntöttem. Én ebben a percben, ebben a helyzetben is eltudnék aludni. Embertelen, amit most velem művel. Ma kivételesen nem kellett volna hajnalban kelnem, a fiam is alszik, aludhattam volna még vele, amíg fel nem ébred, de a nyomozó jelenlétéből ítélve egyre inkább az az érzésem, hogy ezt most elfelejthetem, merthogy nem lesz belőle semmi.
- Félig még alszom. De Te csak mond... - Én tényleg nagyon igyekeztem nyitva tartani a szemeimet, de szinte még fel sem ébredtem, legalábbis a lelkem még egész biztosan alszik.
- Ki került lapátra már megint? Nekem mi közöm hozzá? Nincs jobb elfoglaltságod hajnali ötkor? Felajánlhatom a kanapémat... - Bármit, akármit, csak had aludhassak még egy-két órácskát. Látszik nincs egészen tudatában annak, hogy egy férfi kialvatlanul rosszabb, sokkal rosszabb, mint egy nyűgős, nyafogó, hisztis gyerek. Közben átdőltem az ajtófélfa másik oldalára, hogy addig is valahogy képes legyek fenn tartani magam. Alig várom, hogy visszadőlhessek az ágra és olyan kibaszottul elkeserítő a tudat, hogy tisztában vagyok vele, hogy erre ma reggel már aligha fog sor kerülni, de ha mégis, az is csak később lehetséges, ami megint csak kétséges, mivel megígértem, hogy ma délelőtt elmegyünk az állatkertbe.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
59
Join date :
2014. Jul. 31.
Age :
32
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nathaniel & Spencer 12.09.14 20:01


Nathaniel & Spencer  
Egy nyomozónak nincs munkaideje, mindig akkor kell pattannom mikor találnak egy holttestet, még ha le is járt a munkaidőm, akkor is. Ez már csak ilyen, hozzá lehet szokni. Persze nulla magánélettel a hátam mögött könnyen beszélek, senki sem akar hajnalok hajnalán még az ágyban marasztalni.
- Neked is jó reggelt. - Mondania sem kell, hogy mennyire nem örül a kora reggeli ébresztőmnek. Mégis mit tehettem volna? Nem ücsöröghettem az íróasztalom mögött várva, hogy mondjuk reggel nyolc óra legyen, hogy nyugodt szívvel jöjjek el hozzá, mert akkor már minden bizonnyal kikelt az ágyból. Persze nem azért jöttem el, mert annyira hiányolnám a társaságát, hanem mert megint megtaláltuk a névjegyét a tetthelyen. Még ha nem is tehet erről az egészről, akkor is ide kellett jönnöm, még ha kicseszettül korán is van, nem csak neki, hanem még nekem is.
- Csak annyi közöd van hozzá, mint múltkor. Ott a névjegyed. - Egyéb információt nem közölhetek vele, de a gyilkolási módszer pontosan ugyan olyan ezen a helyszínen is, mint az előzőn. Szóval ebből csak is arra lehet következtetni, hogy a tettes egy az egyben ugyan az. Kurvára meg fogom állítani ezt az elborult agyút, mielőtt még elbízná magát és átcsapna sorozatgyilkosba.
- Nem azért jöttem, hogy a kanapédon aludjak, nekem is van ágyam, de sajnos nem igazán érek arra rá, hogy aludjak is benne. - Szerintem az íróasztalomra dőlve többet aludtam már, mint a lakásomban lévő ágyamban. Ilyen a munkám és erről persze én is tehetek, túlzottan rá szoktam kattanni az ügyekre és hajt a munkamániám, s az, hogy elkapjam a gyilkosokat.
words: 257 -- tagged Nathaniel -- notes Ruha.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
67
Join date :
2014. Jul. 31.
Age :
37TémanyitásTárgy: Re: Nathaniel & Spencer 18.09.14 15:24 - Azaz semmi. Nem hiszem el, hogy a semmiért keltettél fel hajnalok hajnalán, most komolyan? - Azt hiszem ez pontosan az a szituáció, amikor is semmire sem megyek a kérlelő tekintetemmel. A picsába is, aludni akarok.
- A legutóbbi a Te tárcádban végezte, szóval ennyi erővel Te is lehetnél az. Nem hiszem el, hogy egy papírdarab ilyen fontos. De arra fogadni mernék, hogy most is ott vagytok, ahol a legutóbb. Sehol... Gratulálok z eredményes munkához nyomozó. - Reggel ilyen vagyok. Kissé provokatív, elviselhetetlen, nyűgös, akárcsak a fiam lesz, ha felébred, hogy apu nincs sehol. Én meg menten lefejelek valamit, mert az azt jelenti, hogy lőttek az alvásunknak is. Komolyan ennek a gyereknek, ha kipattannak a szemei nagyobb valószínűséggel jósolnék hóvihart Las Vegasban, minthogy vissza lehessen altatni.
- Mi kellene? Alibi? Spencer, van egy két éves kisfiam, aki odabent alszik. Én pedig kifogok készülni, ha most felkel. Így attól tartok Ő még mindenképpen túl kicsi ahhoz, hogy tanúskodna, hogy tegnap a műszak után érte mentem és végre vele is lehettem, nem csak a betegeimmel. Nem mondhatok semmit, mert nem tudok semmit. Bármi van később a kórházban leszek, de kizárt, hogy hajnali ötkor elrángass magaddal. Lenne még valami? - Kezdek kissé kiakadni. Az pedig még inkább bosszantó, hogy mint kiderül azért szívja az én véremet, mert még lényegében semmi sincs a rendőrség kezében leszámítva a hullákat, meg a névjegyemet. Ezért embertelen valakit felverni hajnalban. Vagy ez a bosszú, ha már öntudatlanul is ott vagyok mindig és mivel neki kell ezen az ügyön dolgoznia, akkor ha Ő nem aludhat, akkor basszam meg, én sem fogok?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
59
Join date :
2014. Jul. 31.
Age :
32
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nathaniel & Spencer 19.09.14 23:37


Nathaniel & Spencer  
Az álmos fejét elnézve tényleg nagyon nem örül nekem. A picsába is már! Mi ez a finomkodás? Mondjuk ki nyíltan, hogy baszottul a pokolba kíván most!
- Komolyan baszki! - Ezt nem hiszem el! Tényleg nem hiszem el, hogy ennyit kell nyafognia. Na jó értem én, hogy nehezére esett korán kelni, de egyszer tán csak kibírja.
- Menj a picsába! - Komolyan ilyen pofátlan ez a pöcs? Még, hogy ha a nők szoktak hisztizni? Na persze! Közben kezemmel a zsebemben lévő pénztárcámat bányásztam elő.
- Itt van baszki a névjegyed, nem én hagytam el, hogy hajnalok hajnalán szórakoztassalak. - Elő véve a pénztárcából a névjegyét lengettem meg a szeme előtt, hogy tisztán lássa, hogy tényleg ez a kibaszott papírcetlit még ő adta nekem az első találkozásunk alkalmával.
- Lenne, de akkor majd később ismét találkozunk. - Igen, hihetetlen, de még nekem is van szívem és nem akarom elrángatni ilyen korán a kisfia mellől. A megérzésem azt súgja, hogy nem Nathaniel a gyilkos, de van valami összefüggés közte és a gyilkos között, hiszen nem véletlenül került a névjegye mindkét helyszínre.  
- Akkor majd a kórházban találkozunk, legalább lesz még időd aludni, így megfelel? - Még szép, hogy cinikus mosolyommal néztem rá, hiszen amíg az ágyat nyomja addig én próbálok valami előrehaladást elérni az ügyben, noha még ha Nathaniel úgy gondolja, hogy még nem értem el semmit sem. Na jó, még várok az átrobbanó sikerre, meg valami nyomra, de azért nem adom fel. Nem is vagyok az a fajta, aki feladná. Akkor is meg fogom találni azt az elcseszettet, aki ezeket a gyilkosságokat követte el.  
words: 263 -- tagged Nathaniel -- notes Ruha.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
67
Join date :
2014. Jul. 31.
Age :
37TémanyitásTárgy: Re: Nathaniel & Spencer 26.09.14 13:40 - Pedig pontosan ez történik most... Hajnalok hajnalán szórakoztatsz egy istenverte névjegykártyával, ami arra enged következtetni, hogy ezentúl semmitek sincs. Hát ez nagyon elkeserítő lehet., de nem segíthetek, mert nem tudok. Nem vezetek listát azokról a személyekről, akiknek valamikor is átadtam egy ilyen névjegykártyát. Az sem biztos, hogy közvetlenül az én kezemből származik. Egy névjegykártyát ma már bárki átadhat, szóval ennyi erővel a kihallgathatnád a fél várost. - Kezd nagyon elegem lenni ezekből a halálesetekből. Még csak annyi közöm sincs hozzájuk, hogy legalább az áldozatok kilétével tisztában legyek, de lövésem sincs kiknek kellett meghalniuk és miért. Ennyi erővel pedig tényleg a fél város gyanúsított lehetne.
- Esetleg a beteglistámon tudnád átrágni magad. - Bár kötne az orvosi titoktartás, de nem fogom megkockáztatni, hogy a végén még azt gondolja, hogy takargatni valóm van, mert nincs. Ha pedig a listával bármivel is előrébb jut, akkor máris megérte mindkettőnknek. Neki, mert előrébb lesz a nyomozással. Nekem pedig, mert remélhetőleg nem fog többször felkelteni hajnali ötkor.
- Már alig várom. - Cinikus lettem volna? Lehet kissé modortalan vagyok, ha nem aszom eleget vagy valaki felkelt hajnali ötkor, amikor épp nem kellene hajnalban kelnem, mert nem kellene korán dolgozni mennem.
- Legközelebb, ha eszedbe jutna benézni hajnali ötkor legalább hozhatnál kávét... - Ez most nem volt komoly, ugye? Mert részemről a visszaalvás már csak egy vágyálom. Ahhoz túlságosan hozzászoktam már ahhoz, hogy korán kelek vagy ha épp ügyelek, akkor is fent kell lennem még ilyenkor, szóval igen csekély esélyt látok arra, hogy visszatudok majd aludni, ha egyszer már valaki volt olyan figyelmes, hogy gondolt rám, sőt fel is ébresztett. Nem hiszem el, hogy ez most komolyan nem várhatott volna még néhány órát...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
59
Join date :
2014. Jul. 31.
Age :
32
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nathaniel & Spencer 29.09.14 8:59


Nathaniel & Spencer  
Én csak a munkámat próbálom végezni, arról pedig végképp nem tehetek, hogy neki valamilyen oknál fogva köze van az ügyhöz. Először arra kellene rájönnöm, hogy mégis miféle összefüggésben lehet ehhez az egészhez, hiszen nem véletlen, hogy pont Nathaniel névjegykártyái van már a második tetthelyen. Ha rájövök a miértekre és a hogyanokra akkor biztosan nem fogom többet zaklatni hajnalok hajnalán. Na nem mintha én annyira örülnék a hajnali melónak.   
- Kösz a jó tanácsokat. - Legszívesebben most beverném az orrát, de azzal sem lennék semmivel sem előrébb. Persze, hogy zavar, hogy semmivel sem haladtam azóta mióta utoljára találkoztunk, hiába a sok munka, ha a végén nincs végeredmény. Ennek ellenére sem adom fel, ha kell napokig nem alszok, csak kapjam már el a gyilkost a picsába is! Rohadtul zavar ez a tehetetlenség, hogy az ég világon semmit sem tehetek jelenleg.
- Hozok egy kibaszott bírói végzést, hogy a beteglistádat megkapjam. - Nem most jöttem le a falvédőről, ezért tudom, hogy az ilyen szarságokhoz szükséges zargatnom egy bírót, hogy adjon egy kicseszett végzést arról, hogy megtekinthessem a doki beteglistáját.
- Ha egy pasi ennyire cinikus velem annak szó nélkül beverem a képét, de sajnos veled ezt nem tehetem meg, mert valamilyen oknál fogva érintett vagy az ügyben. - Még csak az kellene, hogy rendőri túlkapás és hasonló szarságok végett még be is pereljen. Kell a fenének egy efféle macera az életemben, enélkül is eléggé bonyolultak a mindennapjaim.
- Hogyne baszki! Sőt még a nap végén még moziba is elviszlek. - Nem! Nem fogom moziba vinni, remélhetőleg egy pillanatig sem vett komolyan, mert azt lesheti, hogy valamikor is közös programunk legyen, bőven elég az is, hogy ennyiszer kell találkoznunk mert nem haladtam az ügyemmel, de a gyilkos ismét lecsapott.  
words: 285 -- tagged Nathaniel -- notes Ruha.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
67
Join date :
2014. Jul. 31.
Age :
37TémanyitásTárgy: Re: Nathaniel & Spencer 27.10.14 15:00 - Ezek tények Spencer. Talán a hullával meg a halottkémmel többre mennél, mint velem. Néha még a holtak is szolgálhatnak bizonyítékkal. Nincs a holttesten semmi, amiből kilehetne indulni valamerre? Mert ez a névjegykártya elég veszett ügynek, ha csak nem akarsz minden újabb halálesetnél felkeresni, hogy megint láthass. Akkor inkább hívj el kávézni... - Nem vagyunk már gyerekek. Nem mintha mi most épp flörtölnénk. Még csak az hiányozna. Momentán kétlem, hogy beleférne az időmbe az is, hogy randizgassak. Sőt, szerintem neki is akad bőven elfoglaltsága. Ami pedig a másik dolog, hogy egyre inkább kezdek érdekelté válni a dologban. Annyira, hogy már én is kíváncsi lennék arra, hogy mi a fene közöm lenne ehhez az egészhez, de gondolom az ki van zárva, hogy a holttest közelébe engedjenek.
- Nagyszerű. Akkor ez megvan. De mégis mire számítasz, mit fogsz találni? - Gondolom azokat fogja elővenni, akinek van priusza, ez magától értetődő, de mégis mire számít? Akad közöttük néhány gyorshajtó, tilosban parkoló, esetleg ittasan vezető, de gyilkos aligha.
- Még szép... Más különben szarrá perelnélek titeket rendőri túlkapásért. - Megtenném-e? Ha eléggé felbosszant, akkor igen. De ne vissza már nem vonnám. Szóval, jobb lesz, ha féken tartja az indulatait, mert hajnali ötkor nekem is vannak, főleg ha felkeltenek a szabad reggelemen. Aljasság.
- Ez már megvolt kettő. A harmadik ajánlatra esetleg igent mondok. De kétlem, hogy Te az a moziba meg vásárolgatni járó nő lennél, szóval gondolom nem volt komoly. - Néhány másodpercre azonban hátrafelé is fülelek, mert mintha parányi lépteket hallanék. Ez... Nem lehet igaz.
- Charlie... Itt van apu. - Néztem a hátra a vállam fölül lassan beletörődve, hogy a ma reggeli alvásból már semmi sem lesz. De ha ez még nem lenne elég elkeserítő, akkor legyen egyben már kínos is, mert időközben Charlie a lábam köré fonta kezét-lábát bekapaszkodva a nadrágomba is, ami így lecsúszott úgy a térdemig.
- Hát ez... Kínos. - Felettébb... Kínos. Ami még kínosabb, hogy az én fiam még mindig ugyanabban a pozícióban kitartóan csüng, lóg a lábamon, mint ey kis majom, így a nadrágomat is fogja még mindig.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
59
Join date :
2014. Jul. 31.
Age :
32
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nathaniel & Spencer 29.10.14 11:19


Nathaniel & Spencer  
Nem akartam hallani a saját fülemnek, úgy látszik, hogy a doktor úrnak egészen faragatlan a modora ha kialvatlan.
- Bazdmeg! Ez most annak hangzott, aminek? Tényleg azt hiszed, hogy azért vagyok itt hajnalok hajnalán mert csak ürügyként használom fel a holttestet, hogy ismét újra láthassalak? - Na baszki. Ez most tényleg azt hiszi, hogy nyomulok rá és mondjuk azért vágódtam be hozzá, hogy így a kora reggeli órákban még a reggeli kávém után szükségem lenne még egy frissítő menetre is? Most az efféle nem is fér bele az időmbe, túl sok dolgom van ahhoz, hogy megengedjek magamnak futó kalandokat. Mondhatni, hogy a magánéletem döglődik.
- Az majd kiderül, ezzel ne is foglalkozz, törődj a saját dolgoddal. - Sosem tudható, hogy mit fogok találni azon a bizonyos listán, talán még nekem is meglepetést fog okozni. Ez a legjobb abban, hogy sosem lehet tudni, hogy mikor van a megoldás pontosan az orrunk előtt, de résen kell lennünk, hogy észre is vegyük.
- Szóval bekeményítettél? - Már annyiszor fenyegettek meg azzal, hogy beperelnek, de ritkán teszik meg az ehhez szükséges lépéseket. Na jó, azért mégis volt pár eset, mikor megtörtént, de az legtöbbször a modorom, vagy a viselkedésem miatt történt. Néha túlzottan bele hajszolom magam a nyomozásba és a tettes megtalálása érdekében sok mindenre képes vagyok, akár még arra is, hogy átlépjek bizonyos határokat.
- Még szép, hogy nem volt komoly! Nem is vagy az esetem, csak hogy letisztázzuk. - Olyan rég volt már valakim, hogy valójában nem is tudom, hogy milyen férfiak is jönnek be igazán. De mindegy is, mert most nincs időm ezen töprengeni.
- Inkább vicces. - Próbálkoztam nem nevetni, sőt még a szám elé is tettem a kezemet, de ennek ellenére is sikerült olyan jól szórakoznom, hogy még a könnyen is kicsordult.
- Charlie? - Nem szoktam gyerekekkel beszélni, sőt nem is hiszem, hogy engem gyerekek közelébe kellene engedni. De az már biztos, hogy a lurkó még nincs olyan idős, hogy kihallgassam, de nem is hiszem, hogy az apukája lenne a gonosz gyilkos, aki sorra gyilkolásszik a városban.
words: 339 -- tagged Nathaniel -- notes Ruha.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
67
Join date :
2014. Jul. 31.
Age :
37TémanyitásTárgy: Re: Nathaniel & Spencer 29.10.14 14:32 - Lássuk csak.... Az az érzésem, hogy délután megint találkozunk, akkor is Te fogsz beviharzani hozzám, szóval igen. - Nagyképű lennék? Dehogy. Csak fáradt, kissé modortalan reggelente, ha esetleg egyből egy bögre kávéval is ébresztett volna az még megbocsájtható lenne, de így kénytelen lesz elviselni a lehengerlő modoromat, jobban mondva egymás leszünk kénytelenek elviselni, de még meddig? Ennyire még egy nyomozó se lehet csőlátású? Az világos, hogy a látható, kézzel fogható nyomokat követni kell, de ha egyszer a nagy semmibe vezettek, akkor másodszor már beláthatná, hogy időpocsékolás, de Ő ennek ellenére is idejött hajnalok hajnalán, amikor is szemmel láthatóan abban a percben másztam ki az ágyból, hogy becsöngetett. Kell ennél egyértelműbb bizonyíték?
- Azt teszem. De tudod mit? Szerintem is jobban kellene csinálnom. Mire alapozva is akarsz bírói végzést kapni? Orvos vagyok, nem ügyvéd, de hülye sem vagyok az ilyesmihez. Egy névjegykártyára alapozva Te akkor fogsz végzést kapni a beteglistámhoz, amikor Las Vegas-on árvíz söpör végig. Szóval Te leszel az, aki bassza meg. - Ebből elég. Vannak bizonyos határok, de a jelek szerin ez a nyomozó kiváltképp szereti őket felrúgni. Nekem viszont nem kell elviselnem, sem eltűrni nem vagyok köteles, hogy szórakozik velem, mert meggyanúsítania nincs mivel. Semmi sincs a kezében. Rossz neki.
- Csak mert Te szórakozol velem. Viszont lassan, de biztosan ideje lesz vagy megvádolni valamivel vagy leszállni rólam, mert kezd elegem lenni ebből a nevetségből meséből. - A két éves kisfiam is többre ment volna már. Legalábbis biztosan nem követné el ugyanazt a hibát többszörösen is, ha egyszer megtanulja, hogy ne nehezítse meg a saját dolgát.
- Igen Charlie. Ő az én eleven alibim már két éve arra, hogy mellette nincsen időm gyilkolászni. - Mondtam miközben lehajoltam, hogy egyik kezemmel felvegyem Őt, a másik kezemmel pedig a nadrágomat húzzam fel.
- Nos, igazán örülök annak, hogy így kora reggel sikerült megnevettetnem... Komolyan, és örök hálám, amiért a szabad reggelemen is hajnali ötkor indíthatom a napot, de lenne még valami? - Csodás... A nagyszülei is bizonyára odáig lesznek, hogy délben egy kialvatlan nyűgös, hisztis gyereket fogok leadni, de egész délután csak elbírnak vele.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
59
Join date :
2014. Jul. 31.
Age :
32
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nathaniel & Spencer 07.11.14 3:53


Nathaniel & Spencer  
Ha nem a saját fülemmel hallanám akkor talán el sem hinném. Mégis ki hitte volna, hogy a dokiba ennyi önbizalom szorult? Ezek után még én érezhetem magam kis naivnak, hogy azt hittem, egy özvegy, gyászoló férfi nem viselkedik így.
- Nem vagyok olyan nő, aki már attól el van alélva, hogy orvos vagy és nem is olyan szándékkal vagyok itt, hogy mondjuk megvizsgálj a sztetoszkópoddal. – Szeretném tisztázni ezt, mielőtt még abba a tévhitbe ringatná magát, hogy ez már nem is az ügyről szól, hanem arról, hogy nem bírtam magammal és ismét látni akartam.
- Cseszd meg! Ha a bíró ezt a nyomot kevésnek találná akkor is legalább annyit el tudok érni, hogy mondjuk a határidőnaplódat lefoglaljam. – Mindezt a szokásos pofátlan mosolyommal közöltem vele. Ha nem is kaphatom el minden kezeltje adatát, akkor is juthatok valamire, hogy ha a naplóba beírt adatokat szemügyre veszem. Nem adom fel. Meg akarom találni a gyilkost, még hozzá kurva gyorsan.
- Neked van már eleged? Azt hiszed nekem nincs? Itt mászkál egy kibaszott gyilkos és puszta szórakozásból hagyja a tetthelyeken a névjegyeidet. – Ebben ez a legrosszabb, hogy még mindig képtelen voltam arra, hogy elkapjam. Ez a legbosszantóbb az egészben. Nyomozó vagyok. Az a hivatásom, hogy elkapjam az ilyen mocskokat, most mégis tétlenül kell várnom amíg hibát követ el a gyilkos, hogy végre rács mögött tudjam.
- Szerinted még nem volt dolgom olyan gyilkossal, akinek családja volt? – Mégis úgy hiszem, hogy nem a férfi a tettes, ezt súgja a megérzésem. Az a legzavaróbb, hogy nem áll össze a kirakós. Valahogy nem illik bele a képbe. Ezért fogalmam sincs még, hogy miféle szerepe van ebben a gyilkos kirakósban.
- Nem, egyelőre ennyi. Később találkozunk. – Nem számítottam érzelgős búcsúra, gondolom mennyire elege lehet már belőlem, ezért egyszerűen csak hátat fordítottam neki, hogy visszasétáljak az autómhoz, és visszatérjek az őrsre, hogy tovább nyomozzak.
words: 304 -- tagged Nathaniel -- notes Ruha.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
67
Join date :
2014. Jul. 31.
Age :
37TémanyitásTárgy: Re: Nathaniel & Spencer 09.11.14 20:49 Nem tudtam megállni nevetés nélkül, amit hallottam. Sőt, ha nem lenne a a kisfiam a kezemben most biztosan összegörnyedve fognám a hasam és úgy nevetnék. Ez a kis megjegyzés leginkább az egyetemi éveimre emlékeztet. Talán az orvosin is hallottam utoljára ezt így leadva egy nőtől, de mi tagadás, voltak, akik nagyon is elvoltak már alélva attól, hogy orvos vagyok, pedig még csak nem is szülész, nőgyógyászatra mentem. Akkor még meg is érteném, de mivel a feleségemmel való kapcsolatomnak és házasságomnak sem volt semmi köze az orvosi diplomámhoz vagy a sztetoszkópomhoz, így merem azt feltételezni, hogy nem csak orvosnak vagyok elég jó.
- Áh, értem. Na és Spencer... Azt szeretnéd, ha mindent feljegyeznék? Bár mivel egyedülálló főállású orvos és másodállású apa vagyok nincs túl sok szaftos, pikáns momentuma a minden napjaimnak. - Igen. Ez most egy nem túl burkolt provokálás olt a részemről, amit nem is szándékozok visszaszívni. Ellenkezőleg. A legjobb védekezés a támadás, nemde?
- Akarsz is célozni valamire konkrétan vagy most már odáig jutottunk, hogy ki vagy borulva és csak dobálózol a szavakkal? - Mert ez már majdnem úgy hangzott mintha szerinte okom lenne aggódni, sőt ha tovább mennék, akkor, ha nem tudnám azt gondolnám, hogy félt, ami teljesen ki van zárva, szóval inkább csak azt mondanám, hogy ki van merülve és már Ő magam sincs mindig tisztában azzal mit beszél. Igen, ez a legésszerűbb magyarázat.
- Ezt nem a fiam jelenlétében akarom megvitatni. - Természetesen elhiszem, hogy vannak családos gyilkosok is, csakhogy ezt visszataszítónak, még helyesebb kifejezéssel undorítónak találom. Erre a beszélgetésre viszont szerintem tényleg nem ez a legmegfelelőbb alkalom és időpont és kicsit sokan is vagyunk hozzá.
- Megtalálsz. - Emiatt egyáltalán nem aggódom. Ez a reggel már amúgy is el van baszva, mert alvásról itt már szó sem lehet, különben is Spencer már kibeszélte az álmot a szememből, szóval most megyünk és készítünk a kis manónak valami reggelit.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Nathaniel & Spencer

Vissza az elejére Go down

Nathaniel & Spencer

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Nathaniel Brennan lakása-