welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Seasons Hotel
William Anthony Black
Yesterday at 17:53
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (784)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (452)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Zooey A. Benedict
 
Raymond James Steel
 
William Anthony Black
 
Anabeth Lyndsay Weston
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Sage Bar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 21.02.15 23:41

- Nem vagy vele egyedül. De az a sanda gyanúm van, hogy még nyugodtan várni fogunk egy pár évet. - nevetem el magamat. És könnyen lehet, hogy lesz még idő amikor visszasírjuk ezt az időszakot ha esetleg eljön az-az idő, hogy nem tudunk elhelyezkedni a végzettségünkkel. A Grimm-be akkor már nem mehetek, majd vissza, mert most is csak azért melózhatok ott, mert mivel csak egy diák vagyok, a főnöknek kevesebbet kell fizetnie mintha rendes dolgozó lennék. De az igazat megvallva nem is nagyon akarnék már visszamenni úgy, hogy diploma van a kezemben. Nem azért jártam egyetemre, hogy utána egy gyorsétteremben tengessem a további éveimet...bár nem is azért, hogy a munkanélküliek csodálatos életét éljem. De emiatt is van még egy pár évem aggódni szerencsére. Addig is marad az ami eddig, utána pedig remélem találok valamit agy az egyik ismerősöm talán segít. Majd akkor kiderül mennyit is ér a kapcsolati tőke és, hogy eddig mindig mindenkinek segítettem az egyetemen amióta ide járok.
- Maximum, ha az ember kap szociális ösztöndíjat meg tanulmányit is. De szerintem még ahhoz is kell, plusz vagy nagyon be kell osztani. - Nekem csak tanulmányi jár, de én a szociálissal együtt is csak úgy jönnék ki úgy, hogy esetleg nem melózom, hogy ugyanúgy kollégiumban laknék, mint most és kaján kívül tényleg nem költenék szinte soha semmire. Márpedig ezt olyan barátokkal körülvéve, mint Chloe elég nehéz elképzelni. És azt sem lehet megcsinálni, hogy az ember soha sehova sem megy el az ismerőseivel. Így is ritkán járok el hisz vagy dolgozom, vagy tanulok, vagy pedig pihenek, de néha-néha azért még én is elmegyek valahová a többiekkel. Ilyen kis szórakozásra még nekem is szükségem van azért.
- Azt hiszem, szeretnék valami nemzeti parkban vagy állatkertben elhelyezkedni...esetleg kutatásokban részt venni. Neked? - Én valahogy mindig szerettem előre letervezni a dolgaimat. Jobban éreztem magamat, ha nem csak így a hasamra csapva kell döntenem, hanem van mihez igazítanom a döntéseimet. Persze ennek megvan az a veszélye, hogy bármikor bármi keresztülhúzhatja a számításaimat és akkor kezdhetem, az egész tervezést előröl, de ez még mindig jobb ahhoz képest, amikor valakinek abszolút semmi terve sincs, és csak tanácstalanul lézeng vagy sodródik az árral. Persze a talpraesettebbek azért előbb-utóbb feltalálják magukat, de mind tudjuk, hogy a világon nem csak talpraesett emberek élnek.
- Ismerős. Mindig tudom, hogy kerültem a legközelebb az elalváshoz, mert ott a legolvashatatlanabbak a betűk. - mosolygok a lányra. - De van, amikor még a legolvashatóbb írás sem segít. Nekem a matek ilyen. Azt sose értettem. - teszem még hozzá. Na igen. A tanár Dexter-nek becéztük és nem is véletlenül. Olyan sebességgel írt a táblára, hogy szinte majdhogynem kigyulladt és pont olyan érthetetlenül is magyarázott. - Az biztos. De néhány élményt az ember szívesen elfelejtene. - teszem még hozzá egy fél-mosollyal. A matekórák pontosan ilyen élmények...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
452
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 25.02.15 10:55

Theo & Jenni


- Én még így sem mondhatnám, hogy agyonra keresem magam, mivel nekem meg lakbér stb., de azt hiszem kényelmesen csak akkor lennék meg, ha a fehér házban dolgoznék... - Jegyeztem meg nevetve. Másodsorban nőből vagyok. Ez nem azt jelenti, hogy képtelen vagyok beosztani a pénzt, ellenkezőleg, elég jól betudom azt hiszem, de azt sem mondom, hogy nem tudnék többet is elkölteni, mondjuk magamra. Viszont minél inkább múlnak el a napok, hetek, hónapok abból az egy évemből, ami még van az egyetemből nem mondhatnám, hogy kezdek megkönnyebbülni, de legalább már azt eldöntöttem mit akarok csinálni diplomamunkának. Mondjuk volt lehetőségem bőven, csak nem hiszem, hogy mindegyikben ugyanúgy megtalálnám a helyem.
- Én abszolút elégedett lennék, ha egy galériában dolgozhatnék, mivel a diplomamunkámhoz is egy kiállítást szeretnék összehozni. - Csak még a témában nem vagyok száz százalékig biztos, de szerencsére ebben még van időm dönteni és azt hiszem azt szeretném is csinálni, szóval nagyon is meglennék elégedve, ha egy galériában dolgozhatnék, de azért a bár is hiányozni fog, még ha nem is mondhatom el, hogy évek óta itt melózok, mivel csak pár hónapja, de úgy érzem részben ennek a helynek is sok mindent köszönhetek.
- Én végül is igen, csak rengeteg kell rá készülnöm és nagyon kiakaszt, ha valamire egyszerűen nem tudok rájönni. Mindig is utáltam, mert elsőre sosem értettem meg, nekem az ilyen matek, fizika, kémia sose feküdtek igazán. Inkább az ilyen pszichológiai dolgok, ami meg másoknak nem ment sosem, mert arra is piszok sokat kell tanulni. - De néha abban is több logikát meg értelmet láttam, mint a matek példáimban, pláne, hogy a magyarázatot azt rendszerint oda kellett képzelnünk.
- De most ha nem haragszol nekem mennem kell, mert már várnak. Át kellene adnom a váltást és még el kell számolnom, lezárni, stb. Gondolom mondanom sem kell. - Ilyenkor főleg amikor már fáradt vagyok a műszak végén, akkor nagyon is szeretnék egy olyan helyen dolgozni, ahol a munkaidőm végeztével egyszerűen csak átöltözöm, bezárok és lelépek, nem pedig még egy óráig - jó esetben egy óráig - vacakolok azzal, hogy mindent összeírok, összeszámolok, leellenőrzök...
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 28.02.15 23:03

- Azt hiszem a legtöbb dolgozó egyetemista ezzel így van. - felelek egy mosollyal a lány szavaira. - Dolgozunk, dolgozunk és próbálunk kijönni abból, amit kapunk, még ha nem is túl sok. Mellesleg ha egyszer sikerül elhelyezkedned a Fehér Házban, akkor engem is beajánlhatnál. - nevetek együtt a lánnyal. Persze lehet Jenni is jobban kijönne, ha mondjuk Ő is koleszes lenne. De nem mindenki bírja a kolis létet főleg a különböző buliszobák és egyéb kollégiumi zavaró-faktorok miatt bár azt el kell ismerni, hogy a kollégiumi létnek is megvannak a maga előnyei. Bár ez nem száz százalékosan helytálló, de amennyire sikerült megfigyelnem az, aki kollégiumban lakik és legalább minimálisan részt vesz, a társasági életben az mindig közelebb van a tűzhöz. Több embert ismer és nem csak a saját, hanem a rokon és a nem rokon szakokról is, ami sose árt hisz ha minden igaz a kapcsolati tőke a legdrágább a világon és a legkifizetődőbb is egyben. A kolisok rendszerint előbb jutnak hozzá a különféle anyagokhoz és jegyzetekhez arról nem is beszélve, hogy közelebb vagyunk az egyetemhez és kisebb az esélye, hogy elkésünk óráról vagy bármi hasonló.
- Jól hangzik. Ha összehozod, majd szívesen megnézném. - felelek a lány szavaira egy halovány, érdeklődő mosollyal. - Én azt hiszem, a farkasokról szeretnék írni vagy valami más nagyragadozóról mondjuk a pumákról, esetleg medvékről. Bár igazából a hűlőkkel is meglennék. - Igen a veszélyeztetett nagyragadozókról hálás dolgozatot lehet írni ebbe az országban, mert sok a lehetőség: monitoringozás, emberrel való kapcsolatuk és a többi, és a többi. Jó lenne főként, hogy később is szeretnék ilyesmivel foglalkozni, még ha nem is feltétlenül veszélytelen dolog, de hát minden hivatásnak megvannak a maga veszélyei. Én pedig nem valami szobában üldögélő tudóska akarok lenni, aki irodalmat búj, meg szőrmintákat nézeget. Szeretnék kimenni a világba is ott megfigyelni ezeket az állatokat ahol élnek. Terepen mindig könnyebb új felfedezéseket tenni, mint egy szobában bár ennek a fordítottja is azért igaz.
- Én sose pedig nekünk ráadásul ilyen lebutított matek volt. A kémiát és a fizikát szerencsére megúsztam, mert ezeket is gyűlöltem, de nekünk ezek helyett ott vannak a növényes tárgyak. Hát az egyetlen pszichológia szerű tárgyam, az Etológia volt, de azt szerettem nagyon, Sokat kellett arra is tanulni, de könnyen érthető volt és a tanár is jó órákat tartott. - Azon is gondolkodtam már, hogy ilyesmivel is érdemes lenne foglalkoznom, de nem vagyok biztos, hogy ennek a sulinak az elvégzése után még szeretnék iskolapadban ülni. Pedig lehet, megérné hisz az állati viselkedésben is még csomó feltáratlan dolog van, van mit kutatni talán túl sok mindent is. Van, aki évtizedeket tölt el egyetlen egy állata tanulmányozásával, mire kijelentheti, hogy nagyjából megértette az állat viselkedését. Sokat gondolkozom rajta, hogy ez be merem-e vállalni, de igazából mindig arra jutok, hogy akármivel is kezdek, majd el foglalkozni, úgyis ugyanez lesz a vége. De mégis óckodom attól, hogy még éveket töltsek el tanulással...
- Persze menjél csak nyugodtan. - mosolygok a lányra. - Örülök, hogy megismertelek és remélem, azért kicsit tudsz majd pihenni is. Remélem még lesz alkalmunk összefutni. - Udvariasan a kezemet nyújtom felé a búcsúzás jeleként.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
452
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 01.03.15 17:54

Theo & Jenni


- Mindenképp. - Kollégiumi diákként valószínűleg sokkal jobban kijönnék úgy mindennel, de egyes pont, ebben a városban lakok, erre jelentkezzek a kollégiumba, alapból be sem vennének ugye, ez nyilvánvaló, kettes pont, az az én személyes szociális problémám, hogy már nem élek a szüleimmel, hanem elköltöztem és egy lakást bérlek, így pedig kicsivel nehezebben jövök ki a keresetemből, de hát megoldom, eddig is megoldottam, mert nem igen volt más választásom, de nem bántam meg a döntésemet. Eleinte nehéz volt egyedül, nem is kicsit, mert egyik napról a másikra önként fejest ugrottam a mély vízbe és mindenről nekem kellett gondolkodnom, de most már könnyebb és mióta ezt eldöntöttem, összeszedtem magam és megcsináltam sokkal jobban is érzem magam a bőrömben és nem azért, mert kevesebb problémám van, ellenkezőleg, de legalább a környezetem kiegyensúlyozottabb, nem az van, mint a családommal, hogy egyik nap még megvagyunk, a másik nap pedig egymáshoz sem szólunk, inkább csak mindenki puffog egész nap, ami szörnyen idegesítő tud lenni.
- Kellenek is a független vélemények, bár addig még sok a munka vele, de azt hiszem szeretni fogom csinálni. - Konkrétan még nem döntöttem el pontosan mit is akarok, milyen témában, de vannak elképzeléseim bőven és az utóbbi időben sikerült leszűkítenem a kört kettőre, azután már csak fel kell keresnem pár galériát és reménykedni, hogy valahol nyert ügyem lesz és elnyerem mások tetszését a képeimmel.
- Nálunk sem az előadással volt a probléma, mert az ilyen tárgyak alapból unalmasak és valóban le a kalappal, ha valaki képes ezeket érdekesen előadni, inkább mindig azzal volt a gond, hogy baromi sokat kértek. - De még mindig egyszerűbb, ha a saját szavainkkal kell leírnunk vagy elmondanunk, mintha szó szerinti módban, az kegyetlen, mire kinyögjük nagy nehezen a saját szavainkkal vagy meglátásunkból, de nem, mert az nem jó, mert szó szerint kell tudni. Na az szenvedés.
- Igen... Köszönöm, hogy nem hagytad, hogy elevenen felemésszen az unalom. További kellemes estét neked. - Nyújtottam felé a kezem egy kedves mosollyal. Szörnyen lassan telt ez a nap, de végre vége. Beletörődve a sorsomba, hogy még legalább egy-másfél óráig az elszámolással fogok szenvedni kicsapongó életkedvvel vonszoltam magam a bár hátsó részébe, hogy nekilássak, bár most úgy érzem előbb fogok lefejelni valamit.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 01.03.15 18:40

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
81
Join date :
2015. Mar. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 04.04.15 11:57


Chatting with my bestie
Jenny & Gen

A
z elmúlt pár nap, hihetetlenül hosszú volt Jenny társasága nélkül. Nem is értem, hogy bírtam ki anélkül, hogy rácsörögnék.. ja, megvan, képtelen voltam megtenni, mert annyira lefoglalt az ex bűnözők hajkurászása. Amióta megkaptam az állást a bátyám jóvoltából, szinte minden percemet azzal töltöm, hogy nyomozósdit játszok, hol a partnereimmel, hol nélkülük. Mondjuk egyelőre inkább velük. A felettesem azt tanácsolta, hogy amíg bele nem jövök rendesen, ne maradjak el tőlük, mert veszélyes szakma a miénk, sosem tudhatjuk, mikor kerül elő egy kés, bomba vagy más extraság a körözöttjeink zsebeiből. Ha többen indulunk a célszemély ellen, annak az esélye is nagyobb, hogy be tudjuk őt keríteni.
Az elején, mikor Wade elkezdett mesélni a szakmáról, még elképzelni nem gondoltam volna, hogy  ennyire meg fogom szeretni. Csak azt bánom, hogy ezeket a sztorikat nem mesélhetem el az én legjobb barinőmnek.. ah, utálok titkot tartani előle, sőt általában nem is megy, mert ismer engem, mint a rossz pénzt.. Életem egyik legjobb alakítását kell produkálnom, ha nem szeretném, hogy kiderüljön a dolog. Nem vagyok biztos benne, hogy menni fog az nekem. Soha semmit nem halgattam el eddig előle. Azonban, akár tetszik, akár nem, muszáj lesz megerőltetnem magamat, mert nem tehetem ki veszélynek az életét. Így is baja lehet, ha valamelyik üldözöttem meglát a társaságában.. Pontosan emiatt is javasoltam neki találkozási helyként a Sage bárt, ahol dolgozott. Ott ritkán szoktak kétes alakok megfordulni.
Ahogy kinyomtam a telefonomat, máris készülődni kezdtem, hiszen alig vártam már, hogy láthassam őt. Különbenis a fejvadászosdin kívül is van bőven miről mesélnem neki. Ott van példának okáért, a cuki Andres. És az a tüzes éjszaka, amit együtt töltöttünk.
Felkaptam az első kezembe kerülő nadrágot és pulcsit, majd egy hozzá passzoló magassarkút, bőrdzsekit és táskát és már készen is áltam. Autóval szűk tíz percen belül meg is érkeztem az épület elé. Újabb fél perc alatt beértem a bárba, majd kiszúrva Jennyt egy hirtelen ötlettől vezérelve a háta mögé osontam és hátulról öleltem át. Láttam, hogy a kezei között egy tálcát tart, ugyhogy kívételesen visszafogtam magam és nem hoztam rá annyira a frászt.
- Na mizu? - vigyorogtam rá, amint szembe fordult velem. - Beszélnünk kell!

 music: Trouble note:Remélem tetszeni fog! :3    outfit: ezt látod rajtam

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
452
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 04.04.15 13:29


Kezdek fáradni. Az utóbbi időben össze-vissza dolgozom, ami meg is látszik rajtam, arról ne is beszéljünk mit megadnék pár nap szabadnapért, de ez mostanság esélytelen, mivel inkább pluszban kellene még dolgoznom, hogy behozzam magam, mivel a lányok nem egyszer helyettesítettek. Nem arról van szó, hogy már nem akarom csinálni, imádok itt dolgozni, csak az időmet egyre nehezebb beosztanom. Tanulnom is kellene, de azt hiszem az sem ma fog megtörténni, miután hajnalban bedőlök az ágyba... Talán holnap. Össze kell hoznom, nem akarok nagyon lemaradni, sem pedig sokat halasztani, végigakarom csinálni, befejezni az egyetemet, le diplomázni és azt hiszem akkor lesz annak a napja, hogy itt felmondok, mivel a Bár csak ideiglenes és tudván tudom, hogy Maxnek sincs ínyére, hogy itt dolgozom, még ha ezt nem is teszi szóvá, mert úgy gondolja nincs semmi köze hozzá vagy beleszólása vagy akármi, de attól még látszik rajta, hogy nem tetszik neki, csak Ő inkább összeszorítja az ajkait és hallgat, mintsem, hogy bevallaná, hogy nagyon is érdekli és zavarja, mert félt.
- Azon kívül, hogy a frászt hoztad rám? Dolgozom cica... - Hirtelen erősebben ragadtam meg a kezemben lévő tálcát, hogy még véletlenül se ejtsem el. Oké, számíthattam volna rá. Végül is ki szokott engem rajta kívül ölelgetni, akkor is, ha nem kérem meg rá?
- Akkor beszéljünk. Gyere... A vendégem vagy. - Azzal ismét hátat fordítva neki megindultam a bárpult irányába, letettem a kezemben lévő tálcát, majd ismét ránéztem. Próbáltam komoly maradni, amiért kicsit neheztelek rá, mivel úgy érzem, hogy a polcra kerültem egy pasi miatt, de nem ment sokig és elmosolyogtam magam.
- Kezdem magam elhanyagolva érezni. A Te érdekedben remélem, hogy piszkosul jó magyarázatod van... - Támaszkodtam neki a pultnak és egy gyors puszit nyomtam az arcára. - Amúgy hiányoztál.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
81
Join date :
2015. Mar. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 05.04.15 12:51


Chatting with my bestie
Jenny & Gen

L
átszólag nem sokat értem el az igyekezetemmel, mert így is sikerült ráhoznom a frászt. De legalább nem ejtette el a kezében tartott tálcát.. ez is elég.
Mint általában, most is szépen kikerültem a köszönést, ahogyan a köntörfalazás sem tartozott a szokásaim közé. Inkább kerek perec rázúdítom az információáradatomat, majd türelmesen (vagyis nem annyira) figyelem a reakcióját, amint megemészti a hallottakat. Szívem szerint mindent elmondanék neki, de nem tehetem.. úgyhogy ezuttal figyelnem kell arra is, hogy miként válogatom meg a neki címzette szavakat, nehogy aztán kikotyogjak olyasmit is, aminek hét pecsétes titoknak kell maradnia.
- A munka megvár. Plusz, annyit dolgozol, igazán rádférne már egy félóra szünet - kacsintok rá, ezzel a csábító ajánlattal, melyet tudom, hogy nem fog tudni visszautasítani. Annyit gürcöl, mint senki más ebben a bárban.
Persze igazam is lett! Valóban nem tudott nemet mondani a javaslatomra. Királyság! A szemeim azonnal felcsillantak a szavai hallatán.
- Ah, olyan dolgot fogok mondani, hogy leesik az állad, meglátod - birizgálom a kíváncsiságát. Vajon, hogy fog reagálni rá? Biztos örülni fog neki.. legalábbis remélem, hogy nem bánja majd.
Követtem őt a pultig, közben figyelve ahogy leteszi a tálcáját, majd ismét visszafordul hozzám.
- Ígérem, majd kárpótolni foglak, de csüccs, már alig bírom magamban tartani - bökök a mögötte levő bárszékre, majd viszonoztam a pusziját. - Te is hiányoztál nekem, biccs! - mondom, miközben felülük a magas bárszékre.

 music: Trouble note:Remélem tetszeni fog! :3    outfit: ezt látod rajtam

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
452
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 13.04.15 14:50


- Az is csak neked megy, de had tippeljek... Andres? - Ha valaki, akkor Ő tényleg képes olyan dolgokkal és információkkal előhozakodni, amitől köpni, nyelni nem tudok, vagyis majd leesik az állam. Kevés olyan személy vesz már körül, akik igazán megtudnak lepni valamivel, annyira, hogy már a negatív dolgokon sem vagyok képes meglepődni, ellenkezőleg inkább csak megvonom a vállam, szóval igen, nagyon is nagy szükségem van olykor - na jó, mindig - az őrült kis buksijára, mert csak neki tudnak olyan eszement megnyilvánulásai lenni, amitől besírok.
- Tudom... - Húztam el a szám egy félmosolyra, majd nem kérettem magam tovább, tisztában vagyok vele, hogy ez alól nem menekülök, ezt most nem fogom megúszni, szóval inkább megadtam magam és felhuppantam a mögöttem lévő bárszékre.
- Most komolyan... - Döntöttem oldalra a fejem kissé sértődötten. - Ennyire csak nem lehet jó pasi, hogy engem félretegyél. - Tudom, hogy ez most kicsit úgy hangzott, mintha nyavalyognék, egy kicsit nyavalygok is, másodsorban pedig még szándékomban áll jól lehordani is... Hmm, ami késik nem múlik.
- Vagy igen? - Tettem hozzá gyorsan, miközben kérdőn húztam fel rá a szemöldököm. Talán mégis. Nem, nem. Az fájna. Mert Ő az enyém és ha osztozkodni akar rajta, akkor azt velem kell megbeszélnie, más különben morcos leszek és az úgy nem fog menni.
- Cseszettül untam már az üzenetrögzítőnek dumálni... - Bár kétlem, hogy menne, hogy bűntudatot keltsek benne, tényleg kétlem, de hátha, minimum, hogy Ő sem szabadul meg a finom kis szemrehányástól, hogy az utóbbi időben bizony nagyon is elhanyagolt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
81
Join date :
2015. Mar. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 17.04.15 18:10


Chatting with my bestie
Jenny & Gen

A
z egy dolog, hogy el akarom mesélni Jennynek a történteket, azonban azzal még én magam sem vagyok tisztában, hogy ennek lesz-e egyáltalán folytatása. Andres olyan.. édes volt, de mégis az eszem valamiért azt súgja, hogy nem akar komoly kapcsolatot. Ő.. nem tudom, mit gondolhatnék a dologról. Valahogy beszélnem kell vele. Azóta nem láttam, hogy megtörtént a.. dolog. A munkámnak még őt is sikerült féligmeddig elfeledtetnie velem! Na ez sem semmi!
- Hé!!! - Ilyen nincs. Két szót szólok és máris tudja. Hiába.. túlságosan is jól ismer.  - Amúgy, igen, róla lesz szó - bólintok csak úgy mellékesen a szavaira, még mielőtt belevetném magamat a véres részletekbe.
Aztán a szavait halva, egy pillanatra komoly töprengőbe estem a választ illetően. Egy tízes skálán Andres hol is áll..? Persze, csak színjáték volt az egész, hiszen szó sem volt semmi félretevésről, de na.. imádtam szívatni szegénykémet. Plusz, az igazi eltűnésem okáról senkinek sem beszélhettem, bratyót leszámítva.
- Hát.. nem is tudom.  - Jelent meg egy sunyi vigyor az arcomon.  - Nyugi, semmi ilyesmiről nincs szó - teszem hozzá, mikor meglátom azt a fájdalmas arckifejezését.  - Ő.. amúgyis fura. A jó pasik általában baromi furcsák - vonom le az egyértelmű következtetést. Vajon miért van ez így? Talán, hogy a csajok a csúnyább hímeket is észrevegyék? Ki tudja..
- Na dee rátérve a témára. - Terelem direkt a szót, úgy téve, mintha fel sem tűnt volna, hogy bűntudatot próbált ébreszteni bennem. Kicsit közelebb hajolok hozzá és úgy folytatom, hisz nem szeretném, ha az egész bár meghallaná, amit mondani kívánok neki.
- Annyira jó volt az ágyban! - Harapok az alsó ajkamba. - Képtelen vagyok, kiverni őt a fejemből.. - folytatom kissé tanácstalanul, elszomorodva.

 music: Trouble note:Remélem tetszeni fog! :3    outfit: ezt látod rajtam

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
452
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 21.04.15 14:31


Könyörögve kérlek, csak a szaftos részleteket ne! Ahhoz innom kellene valamit gyorsan... - Mégis csak Max öccséről van szó, akivel még valószínűleg összefogok futni és nem fogom kibírni, hogy ne bukjon ki belőlem a nevetés, ha most komolyan mindenbe beakar avatni, amihez most kivételesen egyáltalán nem ragaszkodom, de ez persze még nem garancia arra, hogy meg is fogom úszni ennyivel, valószínűleg nem fogom. Viszont dolgozom. Tehát józanon kell végighallgatni.
- Egyébként is most utállak, jobb, ha tudsz róla... - Tudom, hogy mire kértem, jobban mondva, hogy mit ígértettem meg vele, de komolyan nem hiszem el... - Nem is tudtam, hogy inkább a kisfiús pofikra buksz. - Andres cuki, de azt hiszem mégis inkább maradnék a férfiasabb férfinál. Igen, most épp azzal van bajom, hogy egy pasi túl cuki. De Genevieve fohászkodott egy öcsiért vagy bátyusért, hát megkapta és nem is nagyon kellett kéretnie magát egyiküknek sem.
Oké, ha most épp innék valamit ki is köptem volna vagy a poharat nyeltem volna le, passz vagy megfulladok, de valamelyiket biztosan.
- Mondta is, hogy valaki, hogy ki kellene verned a fejedből? Miért kellene? Nem kell... Beszéltetek azóta? - Én ebbe nem tudok segíteni. Én tudnék dönteni, na persze nem Andressel kapcsolatban. Maximum annyit tudnék hozzáfűzni, hogy mindketten tudjuk, hogy Ő nagyon, nagyon, nagyon nem kapcsolatfüggő. Annyira nem, hogy ha egy hónapig bírja vele valaki azt fel is kellene valahová graffitizni, sőt kitüntetést is érdemelne a hapsi.
- Mit iszol? - Ha már azt mondtam, hogy a vendégem, akkor most kivételesen ki is szolgálom. Nem azt mondom, hogy nem is tudnám elképzelni egy tartós kapcsolatban, simán csak furi lenne, de Ő már csak ilyen. Tele van meglepetésekkel.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
81
Join date :
2015. Mar. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 23.05.15 0:23


Chatting with my bestie
Jenny & Gen

I
jedt arca láttán akaratlanul is egy pimasz mosoly kúszott az arcomra.
- Nos, a józanságon könnyen lehet segíteni - mutatok rá a probléma kiírtásának módjára. Persze, tisztában vagyok azzal, hogy dolgozik és nem ihat, blábláblá... félre értés ne essék, nem szeretnék neki rosszat, ugyanakkor nem hiszem, hogy bármit is változna a viselkedése egy pohár alkoholos ital elfogyasztása után. Sőt, ki tudja, lehet, hogy kicsit kótyagosan még felszabadultabban és jobban is tudna dolgozni!
- Áh, dehogy utálsz! - legyintek egyet. Aztán a kisfiús pofik említésére  hirtelen eltátom a számat, mint akinek ez eddig fel sem tűnt.
- Nem mondod! Tééényleg.. - tettetek elképedt, meglepedt arcot, de nem bírom sokáig, pár percen belül akaratatlanul is elnevetem magam. - Amúgy tévedsz. Nem csak a kisfiús pofikra bukok.. igenis tetszettek izmosabb, férfiasabb egyedek is.. - miközben beszélek, rájövök, Jennynek tényleg igaza volt. Ha jól emlékszem és az a sanda gyanúm, hogy jól.. akkor mindössze egyszer tetszett meg nekem idősebb pasi és az sem volt más, mint a gimis tanárom. DE még neki is olyan cuki arca volt.. Na de én igazán nem tehetek róla, hogy ők jönnek be nekem.
- Hááát.. - és igen, most következett az a rész, mikor be kell vallanom neki, hogy voltaképpen azóta  az ominózus este óta nem is beszéltem vele. - Az úgy volt, hogy .. hát.. nm igazán találkoztunk azóta. - túrtam a hajamba kissé zavartan.
A következő kérdése hallatán gondolkozás nélkül vágtam rá a válaszomat:
- Áfonyásvodkát - mosolygok rá. - Ha már neked józannak kell maradnod, nekem helyetted is kell innom - sóhajtok fel, mintha annyira bánnám.

 music: Trouble note:Remélem tetszeni fog! :3    outfit: ezt látod rajtam

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
452
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 23.05.15 10:21


- Valaki épp dolgozik. - Néztem rá sokatmondóan. Néha kifejezetten előnyös, hogy nekünk már szavak se kellenek a kommunikációhoz, anélkül is tudja, hogy most finoman elküldtem a fenébe. Nem mintha annyi kedvem lenne most az iszogatáshoz is, bár ahhoz időközben megjönne, ha nekiülnénk, de azt nem lehet, plusz a pihe, puha ágyamnak még mindig sokkal jobban örülnék, mint egy pohár dupla tequilának. Kimerültem az utóbbi időben és kétlem, hogy ez az állapot a közeljövőben javulna is, inkább csak nehezebb lesz, de ez van, ha ez ember valamit elakar érni az életében, nem igaz? Tepernie kell érte és nem állhat meg pihenni.
- Mint például? - Na és ez lesz az a pillanat, amikor mindjárt ráfogunk jönni, hogy mégis csak igazam van és a kisfiús pofik a befutók nála. Végül is nem azt mondom, Andresnek tényleg helyes pofija van, de már nem az első. Ismerem már a céget és tudom ki lesz a nyerő, Andres pedig határozottan jó helyen áll.
- Mi? Akkor mégis hol a fenében voltál, amíg mi azt hittük, hogy Titeket épp feszítővassal se lehetne leválasztani egymástól? - Igen, ez most nagyon az a magyarázatot követelek nézés, mégis hol a pokolban voltál és miért nem vetted fel, hívtál vissza, akármi?
- Akkor egy dupla áfonyás vodka. - Helyesbítettem, ha már helyettem is akar inni, akkor egyből duplát töltöttem neki. - Tisztázzuk, egyáltalán az orromra akarod kötni vagy van bármi esély arra, hogy kihúzzam belőled mire ez a nagy titokzatosság vagy nincs? Mert akkor nem strapálom magam, ha nem nagy gond. - Toltam elé a poharat a pulton. Annak megint csak az lnne a vége, hogy valamin összekapnánk, mint általában. De mi nem ilyenek vagyunk, ha valamiről nem akarunk beszélni, akkor nem kell és pont. Szóval, nem fogok addig hallgatási fogadalmat tartani vele szemben, amíg el nem mondja mégis mi a fene van körülötte mostanság.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
81
Join date :
2015. Mar. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 19.06.15 16:52


Chatting with my bestie
Jenny & Gen

N
evethetnékem támadt a válasza hallatán, de ahelyett, hogy hagynám felszínre tőrni a késztetést, inkább visszatartottam és legyintettem egyet. Oh, drágám, mindegy mit mondasz, úgyis tudom, hogy szeretsz. De még mennyire..
- Na és? A munka megvár - kontráztam rá, csak hogy ne hallgassak. Mondjuk itt nem a munkán volt a lényeg, hanem a rejtett célzásán, ami akaratlanul is megmosolyogtatott. Nem is tudod, mennyire hiányoztál nekem, Jennibaba!
És mint kiderült, a korábbi felszólalásommal sikeresen le is lepleztem magamat. Hogy lehetek ennyire meggondolatlan? Igazán eszembe juthatott volna, hogy azt hiszi Andressal voltam az elmúlt hetekben.. tökéletes alibi lett volna a dolog, de nekem ezt muszáj volt elrontanom. Most mivel fogok előállni? Nem árulhatom el neki az igazságot, akkor veszélybe sodornám az életét. De ahelyett, hogy rá néztem volna és válaszolnék a kérdésére, inkább egy huzamban kiürítettem mindkét pohár tartalmát. Uh, ez erős volt így egyszerre.
- Jöhet a következő két kör - néztem fel rá vigyorogva, mint akinek ez a két pohár már meg is hatott. Pedig nem is, csak.. kellett egy kis ösztönző löket a válaszadáshoz és az alkohol tökéletesen megfelelt e célból.
- Én el szeretném mondani tényleg.. de nem tehetem. - Vallottam be néhány perccel később, kisebb hatásszünet után.
- Nem csak rólam szól, a bátyámhoz is köze van. Annyira utálom, hogy nem beszélhetek róla.. tudod, hogy milyen locsifecsi vagyok. Egyáltalán nem kenyerem a titoktartás.. - kopogtatom meg a fejemet, mintha a koponyámat akarnám ezért megbüntetni. Plusz, Jenni azon ritka személyek közé tartozik, akikkelazt is megosztom, hogy mit ettem ebédre. Gondoltam az lesz a legjobb, ha kerek perec megosztom vele, hogy nem beszélhetek a dologról. Talán megérti.. a bátyó említésére remélhetőleg rendőrségi ügyre fog tippelni, mivel tudja, hogy zsaruként tevékenykedik az öcskös. Ennyi épp elég is lesz, azt nem kell tudnia, hogy felcsaptam fejvadásznak.

 music: Trouble note:Remélem tetszeni fog! :3    outfit: ezt látod rajtam

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
452
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 21.06.15 15:38


-Szívesebben itatlak Téged. Spiccesen sokkal inkább be nem áll a szád. - Nem mintha ez a nagy átlagot nézve nem így lenne, de most határozottan úgy érzem, hogy valamit elhallgat előlem, azt még nem tudom, hogy azért, mert nem tudja hogyan bökje ki vagy mert ezt most tényleg nem akarja az orromra kötni, amiért igazán nem haragudnék meg, csak olyan furcsa, oké, Ő mindig zizi, de ez most valami más miatt van. Semmi olyasmit nem szeretnék így belőle kihúzni, amit más körülmények között nem mondana el, de tény, hogy spiccesen sokkal többet fecseg, ami azt jelenti, hogy rövidesen azzal a információval is meg kell birkóznom, hogy Andresen milyen alsó volt.
- Húha, ez gyors volt. - De már töltöttem is ki neki a következő két kört, ahogy kérte. Elég nagylány már, nem fogok neki szentbeszédet tartani, hogy nem lesz ez egy kicsit sok így első körben, különben sem szoktam, inkább vele tartanék, de most nem lehet. Viszont azért érdekelne miért is önti most magába a piát, ennek mindig van valami oka, más nem generálunk mi magunknak pár kör után, de most más a helyzet.
- Hát, akkor nem fogom megtudni miért is öntöd magadba a piát, de akkor csak egészségedre, azaz részegre. Ha kitartasz még pár órát és nem buksz le a bárszékről csatlakozom. - Olyan nagyon régen panaszkodhattam már, hogy bevallom iszonyú jól esne, pluszban jól le is hordanám még, mert az piszkosul jól esne, de még várnom kell vele.
- Jól van. Akkor lapozzunk. - Gondolom nem azért jött be, hogy arról beszélgessünk, amiről nem beszélhet vagy, hogy arról magyarázkodjon, hogy miért nem. Megértem és túl fogom élni és nem fogom tovább faggatni. - Tényleg, mi a helyzet a bátyáddal? Meg sem tudom mondani mikor láttam utoljára? Nő? - Tekintve, hogy mi a semmiről is lazán képesek vagyunk elbeszélgetni órákig úgy, hogy észre sem vesszük azt hiszem mentve van a délutánom.  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
81
Join date :
2015. Mar. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 21.06.15 16:36


Chatting with my bestie
Jenny & Gen

- N
a!! - Szólok rá a szavai hallatán. Úgy tűnik kibújt a szög a zsákból. Miss Lively le akar itatni engem, vicces. Még hogyha józanul csendes lennék és két szót nem lehetne kihúzni belőlem, megérteném a szándékait. Ám, az a probléma nem áll fent.
- Ha az célod, hogy többet beszéljek, akkor azt mondd - kacsintok rá. - Ha akarod, szóhoz sem engedlek jutni.. - vonok vállat egyszerüen. Bár, ha egy mód van rá, inkább nem tennék olyasmit, mert ha be nem áll a szám, annak a valószínüsége is megnő, hogy elkotyogom a titkom. És az életét nem szeretném veszélynek kitenni.
- Kellett a szíverősítő - vágtam rá kissé spiccesen, majd elmosolyodtam, ahogy láttam, hogy már töltötte is ki nekem a következő köröket. Azt hiszem, ma sem az autómmal fogok hazajutni.. kívéve, ha nem szeretnék öngyilkos lenni, inkább a gyaloglást vagy a taxival utazást választom.
Meglepett, hogy ilyen könnyen feladta. Valószínű, hogy belátta, fölösleges győzködnie.. és abban reménykedik, hogy idővel majd én leszek az aki újból felhozza a témát. Lehet, de arra nem egyhamar fog sor kerülni.
- Wade körül minden a régi. Ezerrel nyomassa a melót..  - Picit örültem a témaváltásnak, hiszen így magam helyett a bátyóról és annak szerelmi életéről fecseghettem.
- A kedvenc elfoglaltsága, a bűnözők kézhez kerítése.. illetve a legújabb kiszemeltjének elcsábítása - tettem hozzá nevetve. Be kell vallanom, jó ízlése van a testvéremnek.. hiába, látszik, hogy rokonok vagyunk, nekünk Norwood-oknak mindenből a legjobb kell.

 music: Trouble note:Remélem tetszeni fog! :3    outfit: ezt látod rajtam

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
452
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 21.06.15 17:38


- Általában ez is van, de egyáltalán nem zavar, addig sem vagyok én a terítéken, ameddig Te beszélsz, addig sem próbálsz meg őrültségekre rávenni. - Mindig is Ő volt az őrültebbik felem, azt hiszem ez nyilvánvaló közöttünk. De azért jó leszek és bevallom, hogy sokszor szükségem is van a határozottabb felemre, hogy megadja azt a bizonyos kezdő löketet, ami nekem önmagamtól nem mindig megy, neki viszont olyan lazán és könnyedén, hogy néha már utálom érte.
- Te magad vagy az, legalábbis nekem. A pia már csak a ráadás szokott lenni. Apropó, kezdem hiányolni a csak csajok görbe estéinket. - Hiányoznak azok az esték, ami csak a miénk. Tombolni akarok. Ránk fér. Egy jó este mindig ránk fér. Főleg, ha minden más olyan elcseszett és bonyolult tud lenni, olyankor nagyon is jó szolgálatot tud tenni pár kör.
- Szolgálunk és védünk, mi? Szexi. - Mosolyodtam el, miközben nekiálltam egy gyors kávé elkészítésének, bár nem nagyon van hozzá kedvem, de mivel momentán ez a legerősebb ital, amit magamba dönthetek, csak ez maradt.
- Mázlista picsa. Engem mostanság nem igazán akarnak elcsábítani, csak részegen... - Hajtottam le a fejem a pultra.- Komolyan, mit csinálok ennyire rosszul? - Fakadt ki belőlem az ö milliós kérdés, amit inkább magamban akartam tartani, de hát egy pillanat műve és hangosan is kimondtam. Túlságosan akarom, hogy ez az egész működjön? Az én hibám? Tényleg én tehetek róla, hogy valamit mindig elszúrok, még ha jól akarom csinálni akkor is? Én meg a férfiak. Az utóbbi időben egyet sem akartam ennyire, akkor ez az egy most miért kell ennyire? Úgy érzem bele is pusztulok, ha nem kapom meg, de ha másé lesz, akkor meg eret vágok magamon.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
81
Join date :
2015. Mar. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 22.06.15 0:02


Chatting with my bestie
Jenny & Gen

rültség? Drágám, miből gondolod, hogy most is épp nem a következő gaztettünkön jár a fejem? - kérdezem, közben szemöldökeimet megemelve ravaszul. Igazából nem gondoltam különösebben semmi olyasmire, de ha már felhozta.. nem kerül majd túl nagy erőfeszítésembe, hogy kitaláljak valamit.
Kettőnk közül mindig is én számítottam határozottabbnak, bátrabbnak és  őrültebbnek. És olykor a felelőtlenebbnek is.. aki sokkal hamarabb belemegy egy egy éjszakás kalandba akkor, ha megtetszik neki egy pasi..
- Sőt, már ki is találtam, mit fogunk tenni. Ha lejár a munkaidőd, elárulom - kacsintottam rá, titkolózva, hogy felkeltsem a kíváncsiságát. Eszem ágában sincs hamarabb elárulni. Lehet, hogy addig kiütöm magam és meg se tudjuk valósítani..
- Tényleg? - csillant fel a szemem hirtelen, mikor meghallottam, hogy én vagyok a legjobb szíverősítő a számára. Ezt mindig öröm hallani.
- Én most épp azt tartanék, csak sajna nincs társaságom.. ha látsz egy lányt, aki magányosan ücsörög az egyik asztalnál, szólj, mert egyedül unalmas inni - mondom teljesen komolyan, mint akinek az jár a fejében, hogy itt hagyja, de alig tudtam befejezni a mondatot, már el is nevetem magam. - Nyugi csajszi, nem hagynálak itt - biztonsítom őt határozottan két nevetés között.
- Amúúgy, ha még magamnál leszek később, ha gondolod kicseszhetünk pár pasival - vetettem fel az ötletet, egy ördögi mosollyal az arcomon. Jól tudja, hogy ezalatt mit értek: rendeltetünk velük egy csomó piát, úgy teszünk mint akik érdeklődnek irántuk, majd én eljátszom a sértődött felet és improvizálok egyet.. amiből sosem születik semmi jó dolog.
- Ahha.. ő már csak ilyen - mondom, akaratlanul is beleharapva az ajkamba, hogy meggátoljam magam a beszédben. Nem folytathatom.. inkább felvettem az egyik poharat és belekortyoltam a piámba. - Hé, nehogy szemet vess a nagytesómra! - figyelmeztettem meg összeszükült tekintettel, de persze kicsit sem gondoltam komolyan a fenyegetőzést.
- És már megint kezdi sajnáltatni magát.. - sóhajtok megjátszott unottsággal. - Ha jól tudom, te már megtaláltad az Adoniszodat. Mi a gond vele? - érdeklődök kíváncsian.

 music: Trouble note:Remélem tetszeni fog! :3    outfit: ezt látod rajtam

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
452
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 22.06.15 10:25


- Fájni fog? - Jelenleg nem mondhatnám, hogy használható állapotban vagyok, de ezen még könnyedén lehet segíteni, sőt most nagyon szívesen követném is a piálásban, de mindketten tudjuk, hogy annak elég hamar látszata lenne, ha rólunk van szó, mert Ő így se-úgy se tudja befogni, én meg részegen nem tudom, szóval itt kő kövön nem maradna.
- Tudod olykor nagyon rossz barátnő vagy. Elfelejted, hogy a legjobb barátnőmként köteles vagy nekem mindent elmondani, minden sötét mocskos kis titkodat, azért vagyok én. Te pedig itt titkolózol. - Persze most itt nem az előző dologra gondoltam, amiről "nem beszélhet" tudja a fene miért, inkább csak szurkálódom vele egy kicsit, mert azt imádok. Igaz, néha már azért könyörgök, hogy hagyja abba az élménybeszámolóit, mert már amúgy is többet sikerült megtudnom a kelleténél és én méh aludni szeretnék, de szerintem ma sem fogok megtudni, csak még húzza...
- Kapd be! Több együttérzést. - Én épp szenvedek, Ő meg itt az egyik duplát önti le a másik után, lehetne velem együtt érzőbb is, mondjuk, ha Ő is csak itt ücsörögne velem és csak kávézhatna. - Vagy azon Ti ketten már túl vagytok? Inkább ne válaszolj, kérlek... Még aludni is akarok ma. - Tettem hozzá gyorsan még mielőtt egy szót is szólhatott volna.
- Jön a csajok bosszúja a gyanútlan pasikra? - Csillantak fel szemeim a kiváló javaslatra, azt hiszem ma nem kellene sokat győzködnie hozzá és valakiről a gatyát is képes volnék leinni.
- Miért? Nem lennék hozzá elég jó a húgi szemében? - Csattantam fel megjátszott felháborodással. Természetesen eszem ágában sincs kikezdeni vagy szemet vetni a bátyjára, de attól még állíthatom, hogy egyszer egy nő még nagyon szerencsésnek mondhatja majd magát mellette.
- Ahh, nem tudom, hogy vele van-e a gond vagy velem. - Tényleg nem tudom. - Vagy az balfék már megint mellé lőtt. - Morgolódtam magamba. - Még egy ilyen és esküszöm feldugom a seggébe azt a nyilat!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
81
Join date :
2015. Mar. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 30.06.15 18:02


Chatting with my bestie
Jenny & Gen

K
érdése halatán egy huncut, sokat sejtető mosoly jelent meg az arcomon, mint akinek komoly tervei vannak. Pedig az ég világon semmire sem gondoltam, még egy nyavajás őrültség sem jutott az eszembe, amit megtehetnénk. Mi van velem, nyugdíjba vonult az őrült felem?! Áh, kizárt, biztos csak az a gond, hogy az utóbbi időben túl komoly maradtam. Nem volt kivel hülyéskednem. Mr Avery-t aligha szórakoztatnák a börtöntöltelékekről szóló vicceim. A bátyámat meg még kevésbé.. szóval, Jenni az egyetlen, akivel szórakozhatok. Andresre gondolni sem tudok jelen pillanatban. Jobb, ha inkább nem gondolok a kis kalandunkra, jobb lesz az egészségemnek. Ah, valahogy muszáj kijátszanom ezt a hallgatás dolgot, muszáj beszélnem a munkámról a legjobb barátnőmnek. Tudnia kell. A fejvadászosdival miért jár együtt a titkolózás is? A fegyverekkel jól bánok, verekedni is tudok.. de a titkolózás és a hazugság nem az én asztalom.
- Ne aggódj, túléled - kacsintok rá végül, némi fáziskéséssel.
Aztán a rossz barátnős megjegyzése hallatán nagyot nyelek. Igaza van, csapnivaló barátnő vagyok.. Biztos voltam benne, hogy ő voltaképpen nem a korábbi dologra célzott, vagyis a fejvadászosdi eltitkolására, hanem a mostanira.. de akkor is pocsék barátnő voltam. - Hát, akkor keresned kell valaki mást a helyembe - vonok vállat megjátszott nemtörődömséggel. Ha megtenné, bár tudom,hogy nem fogja, én kinyírnám és utána engedném, hogy életfogytig tartó börtönbüntetésre ítéljenek. A fejvadász, aki önmagát kell levadássza.. már elképzeltem magam előtt a szalagcímeket. Vicces lenne.
- Ha ezt a kettőt is lehúzom, ígérem az leszek - felelem nevetve, majd kiürítem az egyik poharat. Kellett pár perc, mire összeszedtem magam az ital után. Uh, kezdek kettőt látni, király! Ja, nem, azok ott biztos csak ikrek..
Nem igazán értettem, hogy ezek után mit mondott, de nem is kérdeztem rá, hanem inkább legyintettem egyet.
- IGEN! - felelem határozottan a megnevezésére. Az a film az egyik kedvencem. És a pasi is jól néz ki benne.. miazhogyjól!
- Semmi ilyesmiről nincs szó, de a család az tabu és különbenis... te már foglalt vagy - juttattam eszébe a nyilvánvalót.
- Mi? Hol? Mikor? Merre? Mi történt? Megint miről maradtam le? - buknak ki belőlem az érthetetlenebbnél érthetetlenebb kérdések, miután a következő poharat is magamba öntöttem.
- Milyen balfé... ja, hogy ő.. Kupidó? - kuncogok fel hirtelen. - Hát, nálam folyton mellé lő, te még mindig jobb helyzetben vagy - nyugtatom meg, hisz neki több normális kapcsolatban volt része, mint nekem ezidáig.

 music: Cuz i'm a Bubblegum Bitch note:Remélem tetszeni fog! :3    outfit: ezt látod rajtam

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
452
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 01.07.15 9:16


- Hé! Te vagy a másik felem, szóval ez a poszt már nem betölthető ebben az életben, még ha bedobod a kulcsot, akkor se, akkor minden héten egyszer berúgnék és elmondanám a tequilás üvegnek, hogy mennyire utállak Te picsa, hogy csak így leléptél, na de, ne merészeld, akkor ki fog gondoskodni a hülyeségeimről meg az őrültségekről, unalmas lenne nélküled ez az élet, ez van. - Sóhajtottam fel. Tényleg fogalmam nem lenne mihez kezdenék magammal, ha holnapról már csak úgy nem lenne az életem része. Döe unalmas lenne. Ez egy. Kinek nyavalyoghatnék? Ez kettő. Ki húzna ki vagy épp lökne bele egy őrültségbe, ha nekem nincs hozzá elég merszem? Ez három. Szóval marad minden, ahogy most van.
- Ebben viszont benne vagyok. Nem kell győzködni. Rám férne már egy kis gonoszkodás a másik nemmel. - Az utóbbi időben olyan jó voltam. Túlságosan is. Nem azt mondom, hogy fárasztó, de... De, de igen is, fárasztó.
- Miből gondolod? - Az csak egy buli volt. Részegen sok minden megy sok mindenkinek és hihetetlenül könnyen abban reménykedve, hogy másnapra úgy is mindenki elfelejti. Szép is lett volna. De mi nem felejtettük el és inkább beledobtuk az erről nem beszélünk dobozba. Nem tudom még, hogy ez jó vagy rossz, de belementem, viszont abban nem vagyok biztos, hogy vele megegyező okokból, de ez nem is lényeges, a lényeg, hogy vele nem beszélünk erről, de attól valaki mással még megbeszélhetem. - Avass be. - Mert akkor csak én nem látom a nyilvánvalót.
- Ja, Kupidó, seggbe rúgom, ha még egyszer a közelembe jön. A legutóbb is elcseszte, de még mennyire, erre tessék. - Kapcsoltam át megint nyafogásba. - Ki mondta neki, hogy fülig szerelmes akarok lenni? Nem akartam, szóval téves infó volt. - De már mindegy.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
81
Join date :
2015. Mar. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 01.07.15 18:22


Chatting with my bestie
Jenny & Gen

S
zavai meghatottak. Talán az alkoholnak volt betudható, mindenesetre egy két apró könnycsepp megjelent a szemem sarkában. Annyira jó volt hallani, amit mondott.. - Gyere ide! - szipogtam, majd jó szorosan magamhoz ölelem őt. - Te az én ribancom vagy, semmi pénzért nem hagynálak el, még akkor sem, ha te kérsz meg rá - világosítottam fel teljesen komolyan beszélve, már amennyire a szipogásom mellett komoly tudtam maradni. Még néhány percig szorongattam, majd nagy nehezen kiengedtem őt a karjaim közül.
- Ezzel egyetértek. Szükséged van a kikapcsolódára, ahogyan nekem is! És két szexis csajszi mivel tudná jobban levenni a lábukról az ellenkező nemet, ha nem a magabiztosságukkal?!  - Teszem fel a költői kérdést, majd folytatásként még hozzáteszem. - És persze az csak a ráadás, hogy kicseszünk velük - kacsintok rá cinkosul. A pasik megérdemlik, amit teszünk velük. Mindegyik, kivétel nélkül, mert annyira egyformák..
- Mibe kéne beavassalak téged? - kérdezek rá összezavarodva.
- Héé, inkább örülj annak, hogy legalább jól néz ki a szerelmed tárgya - bököm oldalba hirtelen.  - Lehetne rosszabb is.. például ha bűnronda lenn, vagy valamilyen függőségben szenvedne - juttatom eszébe, hogy ahhoz képest jól járt Maxxel.

 music: Cuz i'm a Bubblegum Bitch note:Remélem tetszeni fog! :3    outfit: ezt látod rajtam

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
452
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 01.07.15 19:29


- Oké, akkor most ünnepélyesen megfogadom, hogy mindig igyekezni fogok jó ribancod lenni. - Ribanc ergo barátnő, de mi minden körülmények között megértjük, egymást, akár szavak nélkül is, de ez a szép a barátságban, nem igaz? Megöleltem amennyire ez a vacak pult közöttünk megengedte. Azt hiszem a kedves barátnőmnél kezd beütni a pia, amiért most annyira irigylem, rám is rám férne pár pohárral, de ezt most passzolnom kell.
- Emiatt valahogy nem fog gyötörni a bűntudat. - Néha kell egy kis plusz magabiztosság, egy kis plusz löket a nőiességnek, mi csak ezt fogjuk megszerezni és ami azt illeti nekem most szükségem is van rá. Sosem voltam egy beképzelt picsa, picsa igen, de beképzelt az nem, maximum, ha megjátszottam, mostanság mégis valamiért az az érzésem, hogy valamit rosszul csinálok.
- Mitől, miért olyan nyilvánvaló, mert nekem nem az? - Szóval, akkor legyen én vak, aki nem látja a fától a kibaszott erdőt, de avassanak már be mi az, amit nem veszek észre és holnapról ráfogok feküdni azokra a bizonyos nyilvánvaló dolgokra, csakhogy én is lássak, ne csak nézzek.
- Én! Én már lassan abban szenvedek miatta, függőségben és lassan ott tartok, hogy megtudnék fojtani is valakit, csakhogy levezessem a feszültséget. - Mert tudom, hogy mire van szüksége és próbálom megadni neki, tényleg próbálom, de néha olyan nehéz.
El sem hiszem, hogy lassacskán, de lejárt a munkaidő, igyekeztem meglenni, mire a lányok beérnek, leadtam mindent, gyorsan átöltöztem és pár perc múlva már megkerülve a pultot Genevieve mellett álltam.
- Na akkor hazavihetem a piás ribancom? - Szemmel láthatóan nincs abban az állapotban, hogy vezessen és ma inkább én vinném haza, mint más.
- Gyere szépen. Otthon folytatjuk vagy kidőlhetsz vagy segítek, fogom a hajad... - Miután lekászálódott a bárszékről, ami spiccesen egy kisebb élmény átkaroltam a derekánál, együtt kitámolyogni mégis csak viccesebb, mint egyedül. - Huppanj be. - Szálltam be gyorsan előre és miután Ő is beült elindultunk.  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 03.07.15 10:30

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
452
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 26.07.15 21:12


Mona & Jenni
Tény és való, bárki megállapíthatja rólam, hogy kezd elkényelmesedni a hátsóm. Fél éve még metróval jártam dolgozni, suliba, szinte mindenhonnan késésben voltam, folyton, most pedig egy porsche 911 furikázok, amiről karácsonyig annyit tudtam, hogy egy kocsi, amire nekem az életben nem lesz pénzem soha, szóval most van egy méreg drága kocsim, legfeljebb akkor kések, ha dugó vagy, sokkal többet nyafogok, ha dolgozni kell jönnöm, oké korán kelni mindig is utáltam, jó tudni, hogy valami nem változott, de akkor is... Összességében be kell ismernem, hogy megváltoztam, de a jó irányba is? Mármint - nincs ezen mit szépíteni - olyan pasiba estem bele fülig, akivel hát sosem leszünk egy szinten, akinek a karriere az élete, egy nőnek pedig nem igazán van hely az életében vagy inkább ideje rá. És most, hogy a mi kis közös munkánk is véget ér lassan, de biztosan lassan kezdhetek abba is beletörődni, hogy az érzelmeim nyilvánvalóan viszonzatlanok, mármint érez valamit, de egyértelműen nem szerelmet, mert ha nem így lenne, azt könnyebb volna kimondani, nem? Ha érzünk valamit, mintha nem... És már magamat is bosszantom azzal, hogy folyton ezen rágódom, mintha másról se szólna az életem, bár mostanság tényleg nem. Azt hiszem csak ennek az érzésnek élek úgy fél éve. Ezzel már csak annyi a probléma, hogy a szerelem nem fogja helyettem befejezni az egyetemet és dolgozni sem jár be helyettem, mert ugye nekem még szükségem van erre az állásra, nagyon. Őszintén egy kicsit vágyódom vissza a "régi" életem felé is, olyan könnyű volt és egyszerű... De annak már van egy olyan érzésem, hogy búcsút inthetek, arrivederci. Ideje felébredni, irány vissza dolgozni a kis hétköznapi életembe, a bárpult mögé.
- Helló, mit adhatok? - Tettem fel a betanult, de egyébként hozzám  teljesen passzoló bájos mosolyomat, amikor a bárpultnál helyet foglaló nő felé fordultam. Nem vicc, épp csak a munkaköri leírásban nem szerepel, hogy a magánéleted és a problémáid hagyd a személyzeti bejárón kívül, amikor bejössz...Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar

Vissza az elejére Go down

Sage Bar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához