welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Silhouette FRPG
Vendég
24.06.18 13:36
Chicago Guilty
Lyna Hill
24.06.18 11:09
Heart of Europe
Lyna Hill
24.06.18 10:59
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Sage Bar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
35
Join date :
2015. Jul. 20.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 21.04.16 19:59Mona & TimurA

rcát, vonásait, kusza tincseit és ruházatát vizsgálva igen csak fiatalnak tűnik a srác, aki ma este rám talált. Egyetem? Nem hiszem el… Elfogott az a nagyon öreg vagyok érzés. Már nagyon régen nem volt időm foglalkozni a korommal, jó mondjuk, nem vagyok mondható túl öregnek… Huszonnégy vagyok, de egyedül, se család, se pasi, se kutya se macska, egyedül a húgom, de ő Párizsban van. Tudom, hogy a szüleim halála után mindig a munka kötött le, hogy fel tudjam dolgozni, hogy már nincsenek. Gyerekként sosem sejtettem, hogy a szüleim maffiózók lennének, hisz olyanok voltak, mint bárki más, nekem meg anyu és apu. Szerintem a húgom keze sem teljesen tiszta, ő volt mindig a kedvenc, pedig csak egy év van köztünk, és kinézetre teljesen olyan, mint én, pár anyajegyet leszámítva meg sem lehet minket különböztetni. Még is tűz és víz. Hisz ő modell én meg fejvadász, ha leül az ember velünk beszélgetni rögtön rájön ki kicsoda, pedig még a hangunk is egyforma. Pedig nem vagyunk ikrek, valami nagyon erős volt anyám génjeiben, talán innen lettünk mi is ilyen céltudatosak és erősek. De az egyetem kijelentése még mindig fülemben cseng.
- Egyetem? Lehet, egy olyan kérdésem, hogy hány éves vagy? Elég erősen próbáltam leplezni megdöbbenésem, a még iskolás dolog hallatán. Jöhetnek még meglepetések ma este? Mondjuk az egész egy nem tervezett dolognak indult, tehát eleve meglepetés az egész.  
- És milyen szak? Váltottam inkább kedvesbe, mint csodálkozóba, hisz valóban fiatalok vonásai, nem kellene ennyire meglepődnöm a dolgon.
- Jól is teszed. Az alkohol rossz, nagyon rossz. Talán azért is pusztítom. Önkéntelenül is kibukik belőlem egy nevetés, majd felemelve poharam húztam le a tartalmát és kértem még egy kört. Kellemes az érzés, amit okoz, miközben végig siklik bennem, és melengeti belsőm az erős tömény íze. Forgattam poharam és próbáltam hagyni, hogy ellazítson az alkohol, ami nálam nehéz, mindig ébernek kell maradnom, hogy egyáltalán életben tudjak maradni, valószínűleg nem csak nekem van listám, hanem én is rajta vagyok páron.
- Egyébként a munkám, ne akard tudni. Ráztam mosolyogva a fejem, ne most ijesszük el a kellemes társaságom.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 23.04.16 15:42

Ahogy végigtekintek a mellettem ülő beszélgetőpartnerem meg kell állapítanom, hogy csinos...nagyon is. És ezt a ruhája sem igazán takarja el. Talán pár évvel lehet nálam idősebb, maximum úgy 1-2 évvel többel nem hinném. Bár aztán tényleg nem lehet ítélni a külső alapján nem igaz? Sokan belőlem sem nézik ki, hogy több lennék húsznál pedig ez az igazság. Kicsit csodálkozom is, hogy szóba állt velem, és nem hajtott el vagy, hogy nem startolt még rá valaki. Mondjuk valószínűleg van barátja vagy ilyesmi. Elvileg nekem is kéne, hogy legyen barátnőm - legalábbis a társadalmi elvárás valami ilyesmi - de a meló meg a suli mellett nem igazán van időm ilyesmivel foglalkozni szóval nem arról van szó, hogy nem szeretnék csak egyszerűen nincs időm ilyesmire. Meg amúgy is elég komplikált lehet találni bárki olyasvalakit, aki ezt megérti, és zokszó nélkül elfogadja. Otthonról nemigen kérhetek, mert a gengszter apám meg a pszichopata bátyám nem valószínű, hogy tárt karokkal fogadnák a kérésemet, arra pénzre meg amúgy sincsen szükségem, aminek minden egyes bankójához vér vagy erőszak tapad. Szóval marad a meló a suli mellett. De mivel az elhatározás erős, és megvannak a magam céljai így aztán eszembe se jut feladni az álmomat hanem, dolgozok tovább keményen.
- 23. - mosolyodok el szelíden. - De az arckifejezésedből ítélve gondolom nem néztél annyinak. - teszem még hozzá egy fél-mosollyal. Szívesen megkérdezném, hogy Ő hány éves, de nőtől nem illik ilyesmit kérdezni, én pedig beérem a sejtéssel, hogy nagyjából egykorúak lehetünk, ha jól számolom. Persze az is lehet, hogy tévedek, de annyira amúgy sem feszélyez, hogy Mona hány éves lehet.
- Vadvilág ökológia. - felelek a kérdésére kedélyesen. Nem tudom, hogy az ilyesmi mennyire érdekli, de én a magam részéről imádom, még ha a tanárok meg a tananyag néha az idegeimre is tud menni. De minden szakban van szerintem jó meg rossz is.
- Igen néha engem is elcsábítanak ilyen keresztes hadjáratokra, amiknek többnyire nincs jó vége. - nevetem el én halkan magamat. Lassan az én poharam is kiürül így aztán már rendelem is a következőt. Ez a whiskey-cola néha elég veszélyes tud lenni, mert itatja magát, de ha odafigyel rá az ember, akkor nem lehet belőle nagy gond. Azt hiszem még mindig jobb, mint ha csak úgy töményen dönteném magamba. Ellazulni, szórakozni jöttem nem pedig berúgni akárhonnan is nézem szóval jó lesz továbbra is ez a keverés.
- Rendben. Ez esetben akkor nem kérdezősködöm erről. - felelek neki egy fél-mosollyal. Persze, hogy érdekel, hogy mivel foglalkozhat, ha ennyire nem akar róla beszélni, de én a magam részéről nem fogom erőltetni. Hosszú még az este és valószínűleg ezen kívül is bőven lesz miről beszélgetnünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
35
Join date :
2015. Jul. 20.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 03.05.16 21:57Mona & TimurJ

égkockáktól hűtött whiskym kortyolgatom lassan és élvezem hatását, ahogy a hűsítő ital belülről melegít fel. Ugye milyen jó kombináció? Hűt és fűt egyben, mondjuk egy kimondottan meleg nyári estén, mint a mai is inkább a hűtő részét élvezem és hatását, ahogy lassan kezdem elengedni magam és kellően becsiccsenteni, kikérem a harmadik duplám és közben hallgatom, ahogy ez a felettébb fiatal srác azt állítja, hogy pontosan annyi, mint én… Megrázom fejem, és nem akarom elhinni a szavakat, amelyeket hallani vélek. Most komolyan engem akarsz etetni a koroddal? Több profilt állítottam fel, mint bármelyik más vetélytársam a környéken és azt akarod nekem mondani, hogy ilyen fiatal vonásokkal mindösszesen huszonhárom éves vagy? Na, ne már, nagy szemekkel meredek rá.
- Mennyi??? Annyi én vagyok… Vagy is a hét végén már huszonnégy, de akkor is… Most ne sértődj meg, de nem nézel ki annyinak… Kortyolgattam poharam, és próbáltam megbarátkozni egyre vénülő vonásaimmal. Jaj Mona, öregszel, és ez már az arcodon is látszik, esküszöm a sok munka és a stressz teszi. Meg a sok kencefice, amit magamra kell kennem egy – egy megbízás során, néha annyi smink van rajtam, hogy én nem ismerem meg a saját tükörképem, nem, hogy a drágalátos bűnözők, akiket el kell kapnom vagy épp likvidálnom.
- Érdekes szak. Néztem rá érdeklődő arccal, amit elég hitetlenkedve fogadott.
- Mindig is érdekeltek a természettudományok, ne nézz így, tényleg. Próbáltam magyarázni, érdeklődésem tanulmányai iránt. Lassan kezd elfogyni a negyedik poharam is, el sem hiszem, hogy így csúszik most lefelé, de annyira jól esik, viszont lassítani kellene, a következő duplát én is kólával kérem.
- Egyszer így is ki kell próbálni. Emeltem felé nevetve poharam, nem is olyan rossz, mindig is szerettem az édes ízeket, és kimondottan kellemes, elismerően bólintok.
- Apám mindig is azt mondta, hogy az alkoholt csak tisztán érdemes inni, de nem is olyan rossz így sem, még a végén megszeretem. Nevettem, de így kevésbé erős és még gyorsabban le fog csúszni, ajaj, pedig ma nem szándékoztam négykézláb hazamenni.
- Ha sikeresen berúgnék, légyszi támogass ki az ajtóig, és lökj be egy taxiba, a többi már menni fog. Ugrattam kortyolgatva italom.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 19.05.16 10:06

Egykedvűen egy halovány fél-mosollyal az arcomon lötyböltem körbe és körbe a whiskey-colámat a poharamban mintha csak arra várnék, hogy még jobban elkeveredjenek benne az ízek. Sajnálattal tapasztaltam, hogy a jégkockák már lassacskán teljesen elolvadnak benne, ami ugyan kicsit ront az íz világon, de az biztos, hogy elég hűsítő lesz legalább. Mindenesetre gyorsan lehúztam azt ami a poharamban volt, amíg még volt némi íze és nem vizesedett fel teljesen, majd Mona-hoz hasonlóan én is kikértem a következő körömet. Tagadhatatlan, hogy a kis dög itatja magát, de lehet jobb lesz kicsit visszavenni a tempóval, ha nem akarok súlyosan berúgni. Sajnos nem egy emberke veszett már rajta abban, hogy bedőlt a whiskey-cola csalogató ízének, és mértéktelen fogyasztásába kezdett aminek egy csúnya este, valamint tetemes anyagi- és memóriavesztés lett a vége...Látom, hogy nem nagyon tartja hihetőnek a koromat pedig tényleg így van. Mindenesetre nem Ő az első. aki ennyire fiatalnak néz, és sajnos tény, hogy meglehetősen fiatalos vonásaim vannak. Ezt már elég sokan kiemelték...
- Nocsak. Szóval durván egyidősek vagyunk. - mosolyodom el haloványan. - Igen tudom, elég sokan mondták már ezt nekem, és tény hogy nemigen passzolok be sokszor azok közé, akik velem együtt a húszas éveiket tapossák. - nevetem el magamat halkan. - Esetleg adjak személyit, hogy megbizonyosodhass arról, hogy igazat mondok? - vonom fel játékosan a szemöldökömet. Kicsit mókás, hogy ennyire fiatalnak néznek sokszor, de néha már idegesítő tud lenni. Mindenesetre én a magam részéről próbálom lazán kezelni a dolgot, és rugalmas lenni, amikor ez a téma kerül szóba valahol. Persze mondjuk, henceghetnék a lőtt sebbel az oldalamon vagy a néhány vágott sebbel amit régebben szereztem hátha attól kicsit macsónak tűnök, de azt hiszem beérem a személyim mutogatásával is inkább.
- Az bár néha kicsit nehézkes, és tele vagyunk nehéz, de abszolút felesleges tárgyakkal. - felelek neki egy fél-mosollyal, bár egy pillanatra felrándul a szemöldököm a válaszára. - Én elhiszem. Tényleg! - emelem fel védekezően a kezeimet. - Csak kicsit meglepő. A csinos lányokat nem szokták érdekelni a természettudományok. - teszem még hozzá egy kedves mosollyal a szavakat a korábbi válaszomhoz. És Chloe az egyik legremekebb élő példa erre, bár Ő eleve irtózik mindentől szerintem, amiben megjelenik a tudomány szó. Én még mindig szolidan kortyolgatom a magam körét, de már látom, hogy Mona ismételten kéri a következő körét. Vagy én rozsdásodtam be vagy Ő csak szimplán gyorsabb- és jobb ivó, mint én...
- Az biztos. De vigyázz, mert addiktív. - kacsintok rá, majd én is felé emelem a poharamat, mielőtt lehajtanám a tartalmát, és a lány példáját követve én is rendelnék még egy kört magamnak.
- Igen nekem is mindig mindenki azt mondta, hogy egy jó whiskey-t bűn kólával elrontani, de az igazság az, hogy az íze is jó, és később üt be csak igazán, úgyhogy tovább lehet vele élvezni a bulit nagyobb mennyiség elfogyasztása mellett is. Mindenesetre azért ezt sem szabad túlzásba vinni. - egy mosollyal fejtem ki a véleményemet miközben belekortyolok ismételten az italomba.
- Ígérem, de azért remélem, hogy még kitartasz egy ideig. Ha már ilyen kellemes társasággal hozott össze a sors akkor még szívesen élvezném ezt az estét egy darabig. - feleltem egy halovány mosollyal Mona ugratására.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
35
Join date :
2015. Jul. 20.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 06.06.16 12:43Mona & TimurK

icsit nem ártana lassítani az ivás tempóján, szeretem és jól is bírom, úgy látszik ez családi vonás. Odahaza Franciaországban, a szüleim folyton bulikat rendeztek, ahol csomó nénikénk és bácsikánk ott volt, de persze egyikük sem,  vagyis nagyon kis részük volt valóban rokonunk… A maffiában mindenki, mindenki testvére, rokona, családtagja. A „családi” összejövetelek mindig hatalmasak, zajosak és persze alkoholtól nem mentesek voltak. Sőt, épp ellenkezőleg… Talán öt éves lehettem, amikor először rúgtam be, de úgy istenesen. Nem mondom előtte is ittunk már húgommal, emlékszem jött a kedvenc bácsikám, én felfészkeltem magam az ölébe az én kis szívószálammal és az italába lógatva hörpintettem fel az édes nedűt. Persze a szüleim csak nevettek rajta, nemhogy inkább megállítottak volna, mondjuk esetleg, hogy így huszonévesen ne az alkoholban találjam a feszültség levezetését. Mondjuk nem csak ebben, mert a kidbox is az egyik kedvenc levezetési módom, ahogy az otthon függeszkedő zsákom püfölése is, de most ezekhez túl fáradt vagyok, és túl kába is az alkohol lassan beütő hatása miatt. Ez így hosszú távon nem lesz jó, mert tényleg be kell majd lökni egy taxiba, ha nem hagyod abba nagylány. És az a jobbik eset, ha nem alszol el közben, nem mintha nem a szomszédban laknál, alig egy utcára… Oké, már a fejemben és szidom önmagam, ez egy biztos jele, hogy túl sok volt a whisky. Az, hogy csinosak tart némi mosolyt húzott arcomra és enyhén elpirultam, sosem foglalkoztam olyan női dolgokkal, mint a külső.  
- Oké, szóval csinosnak tartasz? Akkor tényleg kérem azt a személyit. Nevetve nyújtottam felé tenyerem, várva az igazolványt.
- Hm, Volkov… Honnan ilyen ismerős a neved? De, úgy tényleg! Honnan ismerem ezt a nevet? Agyamban vadul cikáznak a gondolatok, de csak nem találom meg a megfelelő neuron kapcsolatot, ami elő hozná a hozzá kötő emlékeket. Zúg a fejem, sok a kettő egyszerre, a szesz és a gondolkodás, a kettőt külön – külön alkalmazom, ha iszom, nem gondolkodom, amiből elég vicces szituációk szoktak születni.
- Nem mennénk el sétálni? Nagyon fáj a fejem. Ami igazából, pontosan így is volt, levegő kell, most!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 07.06.16 10:12

Nem vagyok valami nagy piás, de szerencsére azt kell, hogy mondjam, egészen jól bírom az italt bizonyos ésszerű kereteken belül. Ami azt jelenti, hogy még mindig jobban állok, mint például a japánok 30%-a akiknek a szervezetéből hiányzik valami enzim vagy ilyesmi, és ezért a szervezetük nem bírja rendesen lebontani az alkoholt, aminek hála már egy pohár rövidtől is a padlóra kerülnek. Van egy olyan érzésem, hogy az én családom tagjai nem szenvednek efféle hiányosságoktól. Bár az is tény, hogy köztünk nemigen találni alkoholistákat. Nálunk a többség, ha iszik is, akkor is csak keveset. Apám sokszor rendezett ilyen kis italozós összejöveteleket, de Ő maga sose rúgott be, hanem a többieket itatta. Mindig azt mondta, hogy ilyenkor, a részeg emberekből lehet a legtöbb információt kihúzni. Akinek esetleg részegen eljárt a szája vagy olyasmit mondott, tett, amit nem kellett volna, arra másnap már rá is húzták a hullazsákot valami sikátorban. Ha szerencséje volt, akkor csak Ő került bele, ha nem akkor a családja is helyet foglalhatott mellette. Azt hiszem az ilyen és hasonló példák, azok, amik tudat alatt is óva intenek a mértéktelen italozástól. Nem is szoktam túl sűrűn nagyon berúgni. Inkább csak pityókásra iszom magamat.
- Ejj-ejj. Manapság ár azért is előveszik az embert, mert megmondja egy csinos lánynak, hogy csinos? Micsoda világ. - nevetem el magamat, ahogy lassan bennem is kezd dolgozni az alkohol, majd egy színpadias mozdulat kíséretében átnyújtom Mona-nak a sz0meélyimet. - Na most már hiszel nekem? - mosolygok rá félszegen miután átnyújtottam neki az igazolványt, és hagytam neki némi időt, hogy átnézhesse.
- Talán valami filmből vagy könyvből. - mosolyodom el szelíden. - A főgonoszokat mindig szeretik Volkov-nak nevezni, mert oroszul Farkast jelenet, és így ráhúzhatják a karakterre a farkas név pejoratív értelmeit. - felelek, neki egy halovány fél-mosollyal miközben felhajtom az italom maradékát is. Gondolkozom rajta, hogy rendeljek-e még egyet, de azt hiszem, hogy ennyi most elég is lesz egy időre.
- Dehogynem. Mehetünk felőlem. - mosolygok rá. - Hova szeretnél menni? - kelek fel majd nyújtom neki a kezemet hátha esetleg a fejébe szállt egy kicsit az ital. Könnyen megtudja ütni az embert, hogy ha ülve iszik rövidebb időn belül többet, ahogy azt most mi is tettük. Én is érze, azért, hogy egy kicsit a fejembe szállt most a pia.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
35
Join date :
2015. Jul. 20.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 27.06.16 14:29Mona & TimurÁ

ltalában már nem veszem fel a bókokat, megtanultam, az elmúlt években már kezelni a férfiakat és az érzelem megnyilvánításukat, azért, hogy bekerülhessenek a lábam közé, többnyire elütöm egy tréfával, ahogy most is tettem. Vicces, mégsem sértő, és nem lesz belől veszekedés, és rosszabbik esetben verekedés, mert bunkó vagyok, és elutasítok mindenkit. Nálam alap, hogy nagyon oda kell figyelnem kinek mit, fogadok el, vagy hagyom, hogy tegye vagy mondja. Bűnöző körökben elég ismert fejvadász vagyok, és nem engedhetem meg, hogy a bérgyilkosom csapja a szelet, annyira könnyen nem dőlnék a kardomba, bocsánat. Tudom, hogy mindenki azt hiszi, hogy csak egy ostoba nő vagyok, persze, el tudom játszani a hülye szőke libát is, de ott koppannak mindig nagyot, hogy el is hiszik a színjátékom. És csak pislognak, amikor kattan a bilincs a csuklójukon. Nehéz egy feltűnő nőnek elrejtőzni, ez a legnagyobb hátránya a munkámnak. Most valahogy mégis, meghatott, hogy valaki csinosnak tartott, talán mert kivételesen őszintének csengett szájából, nem pedig csak felesleges csábítási trükknek. Enyhe pír szaladt át az arcomon, amit igyekeztem gyorsan leplezni, elkapva tekintettem és erősen a poharamra szegezve azt. Kezd kótyagos lenni a fejem, de azért próbáltam összeszedni magam, a szavakat keresve kusza és információtól teli agyamban, hogy válaszolni is tudjak.
- Hát igen, manapság ilyen kicsavart világban élünk. Próbáltam kuncogni és visszaemelni tekintettem a személyijére. Volkov, tudom, hogy valahonnan ismerős, de honnan? Tényleg, hol láttam már ezt a nevet? Sok helyen fordulok, sok ügyben és elég sok nevet, aktát és információt szerzek meg játszi könnyedséggel. Talán, sőt biztos, hogy egy ilyen utamon láttam ezt a nevet.
- Nem, nem könyvben. Mondtam halkan, és próbáltam rájönni ki is lehet a új barátom, de ez itt bent nem fog menni, szinte már émelygek a melegtől. Óvatosan kelek fel a székről és mosolyogva fogadom el a felém nyújtott kart, erre azt hiszem most nagy szükségem lesz.
- Köszönöm, hm, itt lakom a környéken, szóval ne menjünk messzire, csak kell egy kis levegő, nagyon melegem van. Legyeztem magam, jelezvén a hőség jelentőségét.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 30.06.16 21:39

Nem vagyok valami nagy bókkirály, ahogy a flörtölés sem erősségem még csak nem is nagyon szoktam, mert nem vagyok az a típus és bennem van a beidegződés, hogy amúgy sem menne. Így a legtöbb haveromtól eltérően én egyetlen lányismerősömnek sem próbálom meg csapni a szelet, vagy "meghódítani" őket valami olcsó csajozós szöveggel. Idegen, ismeretlen lányokat pedig végképp nem szokásom leszólítani bár alapvetően nem is nagyon járok el sehova, ahol ezt megtehetném. Többnyire csak tanulás, meló, alvás, tanulás meló, alvás és így tovább újra és újra, mint valami rohadt mókuskerék. Elég ritkán van időm beiktatni egy-egy ilyen estét és többnyire, még ha van is lehetőségem, akkor is inkább a szimpla alvós-pihenős megoldású esti programot választom a bulizás helyett bár Chloe-nak is igaza van, amikor mindig igyekszik rámutatni, hogy néha igenis ki kell ereszteni a gőzt vagy így, vagy úgy. Éppen ezért is iktattam be a mai estét végre, hogy azért tényleg megpróbáljam kicsit kiereszteni a gőzt, hisz nem feltétlenül az a legjobb megoldás, ha mindig csak fekszem az ágyban, mint valami zsák, hogy ha ki akarom magamat pihenni. Hogy Mona-nak miért kezdek el bókolni azt magam sem tudom igazából, amolyan belső késztetés, ha valamire fognom kellene. Kicsit meglep, hogy elpirul hisz tényleg nagyon csinos, és gondolom sokszor fel is hívják erre a figyelmét, de nem kommentálom a dolgot végül csak egy halovány mosollyal visszatérek az italomhoz.
- Sajnos igen. És e ellen nincs mit tenni. El vagyok keseredve. - csóválom meg lemondóan a fejemet, de végül aztán rámosolygok a lányra, miközben várom, hogy visszaadja a személyimet. Talán csak az ital teszi, de ha őszinte akarok lenni, akkor feltűnően sokáig méregeti az igazolványomat mintha bármi érdekes is lenne rajta. Most se szólok semmit, inkább csak tovább kortyolgatom az italomat lassan. Nem hiszem, hogy több kört bevállalok, szóval inkább csak ezt próbálom kiélvezni....
- Akkor sajnos nem tudom. - mosolyok rá szelíden. Ha rendőr lenne, akkor nem lennék meglepve, hogy ismerős neki a nevem hisz a családom elég híres bár k Los Angeles-ben székelnek a hírük egész biztosan ide is elért a megfelelő körökben. Apám és a testvérem sajnos elég feltűnően tudják intézni a dolgaikat, ha ők is úgy akarják éppen. Nem mintha ez az én problémám lenne. Én már végeztem azzal a világgal, évekkel ezelőtt.
- Rendben. - felelek neki egy halovány mosollyal miközben kivezetem a bárból ha engedi. - Nos az biztosabb, hogy itt frissebb a levegő, mint bent a zsúfolt bárban. - szólok hozzá egy mosollyal, majd a tekintetem egy padon akad meg. - Esetleg szeretnél leülni oda? - bökök a fejemmel a pad felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
35
Join date :
2015. Jul. 20.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 16.08.16 17:25Mona & TimurS

zeretném a hőségre és a cigaretta füstre fogni rosszullétem, de az az igazság, hogy még én sem hiszek ebben. Valószínűbb az üres gyomrom és a tiszta szesz háborúja, mert ebben a mai világban kinek van egyáltalán ideje bármikor is enni, legalább nem kell azon aggódnom, hogy valaha is elhízok, mivel sosincs időm semmire, főleg nem magamra. Van, amikor hónapokig az irodámban lakom, néha azt sem tudom, minek van egyáltalán lakásom… Valószínűleg mert ott kényelmesebb az ágy, mint a munkahelyem kanapéja. Általában tudom hol a határ, amikor egész nap nem ettem semmit, hogy hánynál is kell abbahagyni a rosszullét előtt. De most a kellemes kis társaságom teljesen elvonta a figyelmem arról, hogy hánynál is tartok, tartottam, mennyi van már a hátam mögött. Úgy elbeszélgettük és nevettük az időt és a poharakat, hogy észre sem vettem, hogy már két órája iszom, csak amikor kimentünk vettem mindösszesen észre az időt. Már szinte hajnalba nyúlt, kicsit csípős volt a levegő, ami nem igazán jellemző a Las Vegasi időjárásra, valószínűleg a közeljövőben szép kis esőt fogunk kapni, még az előtt haza kellene érni, de jelenleg még nem engedelmeskednek a lábaim. Szerencsémre nem lakom messze, így még időben haza tudok érni ha úgy alakulna. Az a pad, amit Timur kiszemelt számunkra tökéletesen jó lesz, nem biztos, hogy annál többet tudnák most menni, kell ez a kis hűvös, hogy rendbe tudjam hozni magam.  
- Igen, tökéletes lesz, üljünk le. Óvatosan lépkedtem, nem tudom miért és, hogyan tudott a drága asszisztensem rávenni, hogy felvegyek egy nyamvadt magas sarkút, mert még talán soha nem voltam ilyen bizonytalan a járásomat illetően, mint egy újszülött zsiráf, mindig edző cipőkben járok, amiben bármikor lehet futni, teljesen idegen számomra ez a sarok téma. Gyorsan lehuppantam a keményfára, mielőtt sikeresen kificamítom a bokám, és nagyobb kárt okoznék a lábammal, mint ez a cipő.  
- Köszönöm. Mosolyogtam hálásan, miközben végigsimítottam vállán, tényleg rendes volt tőle, hogy segített rajtam és nem használta ki az alkalmat.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 20.08.16 23:49

A fáradtságom azt hiszem most kezdett el kiütközni rajtam, azt hiszem. Amúgy sem vagyok túlságosan nagy piás, de most még ráadásul kicsit fáradt is vagyok, szóval érzem, hogy az alkohol kissé megütött, de szerencsére annyira nem vészes a dolog, mert volt egy kis cola is benne, ami azért segített rajta, ha őszinte akarok lenni. Na meg ehettem volna egy kicsit többet is egy snackis levesnél, de nem igazán volt rá érkezésem ma.  A ZH-k miatt kicsit még mindig görcsöl a gyomrom, pedig már szerencsésen túl vagyok rajtuk ez pedig csak valamiféle utóhatás lehet. Mindenesetre azt hiszem inkább a fáradtságom az, ami képes lenne leverni a lábamról, de mostanáig nem is éreztem így, hogy Mona-val ilyen jól elbeszélgettünk az eltelt időben. Ritkán találkozni olyan lánnyal manapság, aki nem csak, hogy csinos, de jól ellehet vele beszélgetni, és még humorérzéke is van. Persze, hogy csak úgy repült az idő, és ürültek a poharak, aminek köszönhető a mostani helyet. Mindenesetre őt láthatóan jobban megviselte a dolog, ami nem is csoda hisz velem ellentétben Ő tisztán döntögette magába az újabb és újabb köröket, csodálom is, hogy ilyen jól bírja. Már elég későre járt, és amint megkérdezte, hogy nem-e mehetnénk ki egy kicsit természetes, hogy azonnal ugrottam és segítettem neki.
Meglepően hűvös volt, de jobban belegondolva már hajnal felé járhatott az idő, így ne is csoda a hőmérséklet drámai zuhanása bár nem is mondhatnám, hogy megszokott hisz a forró Las Vegas-i klímán inkább a kellemesen hűvős hajnali levegő a jellemző nem pedig a mostani csípős hideg. De talán jobb is ez, és segít egy kicsit Mona-nak, hogy összeszedje magát. Nem tudom, hogy mennyire van most mozgatható állapotban ezért hát a legközelebbi padhoz kísérem, hogy ott üljünk le amennyiben megfelel neki.
- Rendben. - mosolygok rá szelíden, miközben ha hagyja, segítek neki lépkedni, mert ahogy látom a magassarkú most még ront is az amúgy sem igazán rózsás helyzeten. Sose értettem, és Choe sem tudta velem megértetni, hogy miért kínozzák magukat a nők ilyen cuccokkal, amikben több szenvedés van, mint amennyi hasznot hajtanak, de ez legyen az Ő dolguk. Nem szeretném, hogy esetleg valami baja essen, mert elbotlik, és kificamítja vagy eltöri a lábát ebben a cipőben, hogy aztán a kórházban kelljen éjszakáznia vagy valami hasonló. Nem is siettetem, hanem szépen lassan az Ő tempójában igyekszek haladni,a míg el nem érjük a padot Ő pedig le nem ül rá, majd nem sokkal később én is követem a példáját és helyet foglalok mellette.
- Ugyan. - mosolyodom el és kicsit el is vörösödöm, ahogy érzem, amint végigsimít finoman a vállaimon. - Ez alap, hogy kisegítek egy lány, amikor igényli. - teszem még hozzá egy szégyellős mosollyal. - És jobb már egy kicsit? - érdeklődöm tőle. Így ismételten végigtekintve rajta az utcai lámpák fényében tényleg meg kell, hogy mondjam meglehetősen csinos teremtés annyi szent.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
35
Join date :
2015. Jul. 20.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 20.10.16 15:05Mona & TimurV

alahogy nehezemre esik elhinni, hogy ennyire sikerült kiütnöm magam, de most komolyan, én? Aki alap szintén a bárpultot is gond nélkül ki tudná inni, és még célba venné mellé a raktárt is, most még is itt ülök kint, a hűvös éjszakban egy padon, és próbálok erőtejesen józanodni, nem értem a miértjét, hogy miért pont most? Nem egyszer sikerült bármely pasit az asztal alá is leinnom, valaki árulja nekem el, hogy miért. Szerintem szimplán fogjuk arra, hogy hulla fáradt vagyok vagy arra, hogy rég volt az utolsó alkalom, amikor utoljára ételt látott a pocakom, aki most valószínűleg alkoholos mámorban, csukladozva énekel bordalokat, vagy a jég dupla whiskyvel? Talán az találóbb lenne arra, amit művelni tetszettem magammal. Pedig esküszöm, hogy nem éreztem, hogy bármilyen szinten is hatna rám, vagy csak kicsit is megfogna a szesz, amit magamba döntöttem, egyik pillanatról a másikra szó szerint kirúgta a lábam és éreztem magam rosszul, és most, hogy tisztulok a hideg levegőn, egyre jobban szégyellem is magam, amiért ilyen sikeresen elrontottam a beszélgetésünket.
- Sokkal jobb, köszönöm. Szívtam mélyen tüdőmbe a csípős levegőt, ami méltón rideg hőmérsékletéhez szinte már – már marta a légcsövem és szétáradva bennem vált szinte fagyossá. Összerezzentem, kissé fázom már idekint, de nem érzek elegendő erőt magamban még arra sem, hogy felálljak és hazasétáljak, pedig szinte a másik utcában lakom, öt perc és még sem tudok rávenni a lábaim engedelmességre.
- Sajnálom, hogy elrontottam az estét. Magam sem értem, hogy ihattam ennyit. Még a hideg ellenére is szinte éreztem, ahogy lángol az arcom és a fülem, tényleg elszégyelltem magam, jaj Mona, kicsit komolyabbnak kellene már lenned, nem vagy többé tini! Szemem sarkából feltűnt elismerő pillantása, amin muszáj volt nevetnem, oly annyira, hogy sikerült megbillennem és háttal vállának dőlnöm. Nem tudom melyikünk lepődött meg jobban, hirtelen néma csend lett úrrá, egy elég zajos városban, ahol soha nem áll meg az élet.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 01.11.16 19:00

Mindenkinek van valamiféle erőssége, és nekem az ivás pontosan, hogy nem az. Nem vagyok az a típus, aki beül egy szórakozóhelyre, aztán gondol egyet, és a pult alá issza a fél kocsmát egy feles-párbaj keretében. Viszont nem is vagyok az a fajta, aki megiszik két felest, vagy korsót aztán lebukik az asztal alá, és utána úgy kell hazavonszolni a helyről. Leginkább egy szolid italozó vagyok, aki alkalmanként iszik. Az, hogy most mégis mondhatni pityókás vagyok az többek között a fent felsorolt tényeknek köszönhető valamint annak, hogy hulla fáradt vagyok. De nem panaszkodhatok, mert én voltam az, aki az érezhető fáradtság ellenére azt mondta, hogy Ő most bulizni akar menni. Csak épp arra nem számítottam, hogy egyik ismerősöm se fog ráérni, é gyedül kell nekivágnom. Még jó, hogy találkoztam Mona-val, aki aztán végül elsőosztályú társaságnak bizonyult és jól éreztem magamat vele eddig. Nos éppenséggel Ő sem néz ki színjózannak, de láttam már ennél rosszabbat is, és nekem is jól esik a csípős éjszakai levegő, amiért kijöttünk a bárból.
- Értem. Ezt örömmel hallom. - mosolygok rá szelíden a lányra. Meglepően hűvös van Las Vegas-hoz képest, de remélem, azért esni legalább nem fog. Nem mintha nem segítene kicsit kijózanodnunk, de lehetséges, hogy begyűjtenénk egy kellemetlen megfázást a másnaposság mellé. - Tessék, vedd fel. Nemleges választ nem fogadok el. - ajánlom fel Mona-nak egy biztató mosoly kíséretében a kabátomat, amikor látom, hogy összerezzen.
- Ugyan, dehogy rontottad. Én jól éreztem magamat. - nevetek fel halkan. - Sőt mi több, még most is jól érzem magamat. - kacsintok rá Mona-ra. Nem értem, hogy miért szégyelli magát ennyire, hisz igazából semmi rossz nem történt csak kicsit felöntöttünk a garatra ennyi az egész. Amikor nevetve nekem dől, egy pillanatra elcsodálkozom, hogy mi történt. Végül kicsit elpirulok, de azért mégiscsak rámosolygok szelíden a lányra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
35
Join date :
2015. Jul. 20.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 04.11.16 1:35Mona & TimurK

ezd túl hosszúra nyúlni a nap, érzem ahogy fokozatosan egyre jobban nyom el az álom, lehet, hogy csak a túl sok alkohol hatása, vagy a hidegé, esetleg azé, hogy kényelmesen érzem magam így vállának dőlve, pedig igaz, hogy véletlen volt és a szándékosságnak semmi nyoma nem található meg benne, de attól még tény és való, hogy ez most így alakult. Már nem is fáztam annyira, hisz ellentmondást nem tűrően adta rám kabátját, aminek köszönhetően szinte érzem ahogy vacog, hát ez így nem mehet tovább, sem azért mert fáradt vagyok, sem pedig mert fázik, és ennek egy jó kis tüdőgyuszi lesz a vége, ha nem öltözik fel rendesen. Erősen megszólalt bennem a lelkiismeretem hangja, szinte mondhatnám akár már azt is, hogy kiabál, hogy adjam már vissza azt a kabátot szegénynek, mert a végén tényleg lebetegszik itt nekem. Igyekeztem a lehető legminimálisabb mozgással leküzdeni magamról és visszaadni neki.
- Nagyon kedves tőled, de nem fogadhatom el, érzem, hogy fázol, vedd, fel mielőtt megfázol. Nem lakom messze, hazáig kibírom én is ezt a hűvöst, nem lesz itt semmi gond. Mosolyogva simítottam végig arcán, majd felültem, levettem a cipőm a kényelmesebb járás érdekében, és felállva hátára terítettem a dzsekijét.
- Így ni, nem akarom, hogy beteg légy. Szinte magamra sem ismerek, ritkán vagyok mostanában bárkivel is kedves, a munka hozza elő, az a sok gonosz ember, akivel összehoz az élet.
- Nagyon szépen köszönöm az estét, de talán ideje lenne hazamennem. Vettem fel a cipőm a földről, szerintem stabilabban fogok most járni mezítláb, végül is csak pár tömb az egész. Máskor is megtettem már, mikor rossz döntéseim egyikeként ilyen cipőben jelentem meg ezen a helyen, szeretem, közel van az otthonomhoz, és igazán bájos kis hely, ismerem a pincéreket, és már ők is engem. Lassan intettem felé, és hálás mosollyal és az arcára adott puszival köszöntem meg, hogy vigyázott ma rám, kevesen tették volna ezt meg.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 03.12.16 18:33

Azt kell, hogy mondjam, hogy egész jól telt eddig az este, legalábbis sokkal kellemsebben, mint, ahogy számítottam rá. Mona kellemes társaság, és sikerült úgy elbeszélgetnünk, hogy közben az italaink számát is elfelejtettük féken tartani, aminek eredményeként mindkettőnknek sikerült egy kicsit becsiccsentenie, amit viszont inkább írnék a fáradtságunk számlájára, mint az elfogyasztott italmennyiségére vagy arra, hogy egyikünk sem bírja a piát. De itt kint viszont hidegebb van, mint bent, ezért is döntök úgy, hogy inkább felhúzom rá a kabátomat, mielőtt esetleg még megfázik itt nekem. Szemmel láthatóan jobban is érzi már magát ezután, én viszont szembesülök az időjárással most még inkább mint, amikor kijöttünk. Fázok persze, de inkább én fázzak, mint a lány mellettem. Főleg, hogy Ő azért szemmel láthatóan rosszabb passzban van, mint én még, hogy ha az Ő állapota sem vészes amúgy. Meg aztán egész kellemes meleg érzés, ahogy itt nekem dőlve pihen.
- Szerintem viszont nem valami jó ötlet. - tekintek rá meglepődve. Én tényleg egész jól bírom a hideget, viszont érte egészen aggódom, ezért is ódzkodom az ötlettől, hogy felvegyem azt a kabátot. Akkor meg teljesen kikerekednek a szemeim, amikor leveszi a cipőit. ~ Komolyan cipő nélkül akar sétálni ezen a hideg úton? - gondolom magamban, miközben hitetlenkedve bámulok rá.
- Én se, hogy Te az légy, ezért is akarom visszaadni. - mosolyodok rá, és egy pillanattal később már én is felpattanok, hogy eleget tegyek az előbb kijelentetteknek.
- Lehet. És nagyon szívesen! - mosolyodom el szelíden. Kicsit elpirulok, amikor megpuszil, de végül aztán csak sikerül elmosolyodnom. - Ha szeretnéd, szívesen elkísérlek haza. - vetem fel habozva az ötletet. - Jobban érezném magamat, hogy ha tudnám, hogy épségben hazaértél. - vakarom meg a tarkómat kicsit tanácstalanul. - Ha nem szeretnél mezítláb venni, akkor akár vihetlek is. - nevetem el magamat végül, a fejemmel a cipői felé bökve, amiket most a kezében tart. Ha nem szeretné, akkor nem erőltetem a dolgot, de tényleg boldogabb lennék, hogy ha tudnám, hogy nem esik semmi baja sem hazafelé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
35
Join date :
2015. Jul. 20.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 02.01.17 0:26Mona & TimurE

z egy hosszú nap volt, hosszabb, mint kellene és hosszabb, mint szerettem volna, vagy inkább hosszabb, mint ami még nem ártott volna meg. Rég éreztem magam ennyire rosszul, talán még a tinédzser éveim elején, mikor még nem tudtam mit és mennyit tud befogadni a szervezetem. De azok az évek már réges régen elmúltak, most mégis egy végtelenül türelmes és kedves pasas próbál kijózanítani, nem túl sok sikerrel. Tény és való, hogy a hideg levegő jótékony hatással van eléggé kába fejemre, de ennek már inkább az kellene, hogy legyen a megoldása, hogy hazamegyek aludni, még mielőtt olyat teszek, amit később megbánnék. Alkohol hatása alatt mindig bátrabb és felelőtlenebb az ember, ez tény és való. Így inkább visszaadom, a kabátját még mielőtt miattam fázna itt meg. Égeti a lábam a cipőm, nem tudok tovább ezekben a kínzóeszközökben menni, nem vagyok fakír… Ledobom és megmozgatom elgémberedett lábujjaim, isteni érzés, csak nagyon, nagyon hideg! Legszívesebben felugranék a padra, hogy ne fázzon a lábam, de helyette, csak próbálok nem túl feltűnően toporogni. Próbáltam tiltakozni a rám terített kabát ellen, nem szeretném, ha az én hülyeségem miatt ő fázna meg, én túlélek mindent, amint a hegeim is jól mutatják, kész szerencse, hogy nem látja őket senki. Kedvessége egészen meghat, és főleg az a pír teszi édessé, ami az arcán suhan át, nem tudom megállni, hogy ne széles vigyorral az arcomon nézzek rá.
- Örülnék a társaságodnak, köszönöm. Biccentettem aprót, de nem tudtam és nem is sikerült volna leplezni meglepetésem az „akkor akár vihetlek is” kifejezésen.
- Nem szeretnék ennél is több kényelmetlenséget okozni, nem kell hazavinned, ugyan már, van két szép lábam, majd hazasétálok. Legyintettem nevetve.
- Erre lakom. Intettem fejemmel a hátam mögötti irányba, kezeimmel kabátjába kapaszkodtam és vártam, hogy jöjjön velem.
- Remélem nem túl nagy kerülő? Nem szeretném, ha miattam bóklásznál az éjszaka közepén. Kislányosan félre fordítottam a fejem és érdeklődve vártam válaszát.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
194
Join date :
2014. Aug. 01.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 18.01.17 21:50

Nem is tudom, hogy utoljára mikor is rúgtam ki ennyire a hámból, mint ma. Talán még Chloe-val jó hosszú idővel ezelőtt, de mondjuk az már egy sokkal durvább este volt. Ott nem volt az, mint itt most, hogy magunktól megálljt parancsoltunk volna a szervezetünknek ahelyett, hogy tovább döntöttük volna magunkba az alkoholt, amíg csak bírja a pénztárcánk. Bár bevallom őszintén, azért megütött a szesz elég rendesen. Legalábbis az egész világot szebbnek látom - ami talán köszönhető a társalgó partneremnek is - ez pedig biztos jele annak, hogy többet ittam, mint kellett volna. Szerencse, hogy Mona-ban van annyi, hogy azt tudja mondani, hogy állj, és végül mindketten a jótékony esti hűvös levegőn kössünk ki. Azt nem mondom, hogy elveszi a szesz nem túl jótékony hatását, de az biztos, hogy most már legalább nem kerülget vég nélkül az émelygés. Mona először elutasítja a kabátot, amit ráterítek, nehogy megfázzon, és visszaadja, de a magam részéről biztos vagyok benne, hogy Neki nagyobb szüksége van rá, mint mondjuk Nekem - pláne, hogy még a cipőjét is elvette. Csak döbbenten tudok bámulni, hogy képes a valószínűleg jég hideg betonon mezítláb sétálni, és épp ezért is ajánlottam fel Neki, hogy ha kell, akkor akár cipelem háton vagy ölben...
- Én is nemkülönben. - biccentek szintén egy mosoly kíséretében, és nem bírom megállni, hogy legalább halkan el ne nevessem magamat, a meglepett arc láttán miután felajánlottam Neki azt, hogy ha kell, cipelem is akár.
- Ugyan nem okozol semmiféle kényelmetlenséget. Nagyon is élvezem a társaságodat, úgyhogy emiatt ne aggódj. - felelek neki egy halovány mosollyal. - Rendben. - bólintok majd sietősen felzárkózom a lány mellé, hogy lehetőség szerint csökkentsük annak a kockázatát, hogy teljesen átfagy, amíg hazaérünk.
- Dehogy. Nincs olyan messze innen a koli. - füllentek egy kicsit. Igazából, azért annyira közel sincs, de nem akarom, hogy ilyesmi miatt aggódjon. Végül is nem halok bele egy kis plusz sétába, ha cserébe egy ilyen csinos hölgyet kísérgethetek...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
35
Join date :
2015. Jul. 20.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar 26.09.17 19:23Mona & TimurN

em tudm mire volt jó ez a mai este... Persze pesztra voltam egy randihoz, meg minden, de, hogy nekem minek kellett ma is innom? Esküszöm a körülmények áldozata vagyok... Valahogy valaki mindig rávesz, hogy igyunk meg pár kört, nem mindig happy end a vége, de ma legalább olyan társaságot fogtam ki, aki nem bánja ha inkább sétálgatunk tovább a hűvös utcákon. Bár Las Vegas nem a legbiztonságosabb éjszaka, valahogy úgy érzem nem ittam annyit,
hogy ne tudnám megvédeni magam. Tudom, közhely, mindenki ezt mondja, de amíg tökéletesnek érzem az érzékeim addig csak nem lehet gond. A cipellőmtől is megszabadultam, így még egy dolog ami csak hátráltatott volna,nem szexi seggreesni miközben egy Chuck Norris-i pörgőrúgást akar véghezvinni az ember egy esetleges támadó ellen. Nem lakom messze nem lesz itt gond, csak előre. Bár elég hűvös a beton, éjszaka itt nagyon hidegek tudnak lenni én pedig lábamat fogságba ejtő és kínzó eszköztől szabadulva, szabadon lépdelek minden kis kavicsot és görbületet érezve puha bőrömön, ám mégsem fogom engedni, hogy ez a törékenynek tűnő srác cipeljen engem, egy mert mondjuk ettől erkölcsösebb vagyok, még ittasan is, kettő mert túl büszke vagyok,hülye francia vérvonal..., három pedig nem érzem indokoltnak, nem ittam annyit, és egy kis erősítés sosem árt, a munkám miatt sűrűn találkozom rossz fiúkkal, elég kemény kínzásokkal, és így legalább szintben tartom magam és kihívásokat győzök le annak érdekében, hogy sose törhessek meg.
- A kollégium nem az ellenkező irányban van? Nézek rá összeszűkült szemekkel és felvont szemöldökkel. Ugyan csak pár éve élek itt, de attól még tökéletesen ismerem a város minden zegzugát, és pontosan tudom, hogy a lakhelye nem erre van, nem kell megvédeni nem vagyok kislány.
- Nem szeretem ha hazudnak nekem. Nagylány vagyok már, és tudok magamra vigyázni. Nem szeretném ha megfáznál, vagy bajod esne, nem a legbiztonságosabb kint éjszaka. Váltott kissé lágyabbra a hangom, túl rendes kiskölyök ahhoz, hogy itt megkéseljék valamelyik sikátorban azért mert erre mászkált, vagy mert velem látták....
- Erre lakom. Intettem fejemmel a hátam mögötti irányba, kezeimmel kabátjába kapaszkodtam és vártam, hogy jöjjön velem.
- Remélem nem túl nagy kerülő? Nem szeretném, ha miattam bóklásznál az éjszaka közepén. Kislányosan félre fordítottam a fejem és érdeklődve vártam válaszát.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Sage Bar

Vissza az elejére Go down

Sage Bar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Similar topics

-
» Sage Bar

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához