welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Chears - Max & Jenni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 20.01.15 21:41

Jenni & Max


- Hát tudod, baromi nehéz megbízni valakiben, miután már párszor megtapasztaltad, hogy kicsesznek veled... - vallotam be összintén. - A bizalom kialakul majd minden esetben, csak időt kell adni neki. - mosolyodtam el. Bevallom nem egyszer kaptam magam azon, hogy jött egy lány az életembe, aki minent megtett azért, hogy elérje azt, hogy belé szeressek és a sok bájolgás utrán fogta magát és egyik napról a másikra, amilyen gyorsan jött olyan gyorsan ki is lépett az életemből. Nehéz volt az ilyen helyzeteket elviselnem, de valahogy mindig túl tettem magam rajta. De ez most Jenni-vel nem hiszem, hogy olyan helyzett amin csak ugy túl tudnám tenni magam. Ő sokkal fontosabb most annál, hogy csak úgy el tudjam felejtenni, ha bármi ilyesmi történe. Én csak nem akarok töbször csalódni.
- Hát bevallom, nem igazán vagyok oda az ennyire édes dolgokért. - nyelttem le az émelygősem édes falatott. Soha sem sirtam csoki után, ha fogalmazhatok így. - De te persze ez alól te kivétel vagy. - kacsintottam rá, egy huncut mosoly kiséretében. Csak próbálom kicsit oldani a hangulatott, mert nem akarom, hogy azt érezze, hogy ez most nem az Ő napja, mert igen is, hogy az és meg is fogjuk ünepelni méltó képp.
- Eszem ágában sincs holnap ilyesmivel kínozni magunkat. - Nem hinném,hogy holnap bármelyikünk is olyan álapotban lenne, hogy probáljunk. Ahoz valami csodaszer kellene, hogy nekem holnap elmúljon a másnaposágom.
- Én is érzem, de aztr hiszem ez most nem miattam van. - huztam egy széket a légkondi alá és ráálltam. - Hát azt hiszem ennek annyi.... - közöltem Jenni-vel. Vagy nagyon melegünk lesz vagy kitalálunk valamit nagyon gyorsan. - Van egy ötletem. Itt hamarosan mindenki a saját levében fog megfölni.... - léptem le a székről és mostmár én is kigomboltam a két felső gfombott az ingemen. - Talán jobb lenne, ha átmenénk hozzám. - ajánlottam fel.  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 20.01.15 22:09

Max & Jenni


Időnk az van. Feleltem magamban. Bár fogalmam sincs arról, hogy nekem minden egyes napom akármilyen pocsék, akkor is Tőle lesz csodás, mert reggel eszembe jut, hogy igen, ma is látni fogom és számomra ennyi bőven elég egy remek nap kezdetéhez.
- Nem is akarsz felfalni. - Vontam meg a vállam mosolyogva. Iszonyú bűntudatom lenne most, ha nem kérek Tőle bocsánatot és nem azt látom rajta, hogy nem haragszik, hanem, hogy nagyon is elege van. Azt akkor nagyon, nagyon elszúrtam volna és holnap tényleg nem tudom hogyan néznék a szemébe, mert minden az alkoholra sem fogható és nem is áll szándékomban. A legkevésbé sem áll szándékomban megjátszani magam előtte. Először is, mert nincs rá semmi okom. Másodszor, mert nem ezt érdemelné meg Tőlem. Harmadszor, mert az eddigi ismeretségünk alatt sosem tettem és nem is akarom. Azt gondolom, hogy valaki értékel, akkor az a személy önmagamért tegye, azért aki vagyok és nem pedig azért, aki lehetnék vagy akivé formálna. Az egy teljesen más lapra, hogy a legboldogabb nővé tehetne...
- Pedig nekem ez így határozottan kezd tetszeni. - Tettem hozzá nevetve. - Most komolyan? De mégis mivel? Egyikünk sincs abban az állapotban, hogy vezessen... - Kellene legalább három taxi, úgy esetleg megoldható lenne. - Amandáék mindketten dolgoztak egész nap, szóval Ők lassan mennek azt mondták és Barbiék is, Ők meg reggel mennek dolgozni. Nekünk megy csak ilyen jól... - El sem hiszem, hogy reggel nem kell korán kelnem, de még csak ébresztőt sem fogok beállítani. Nem érdekel. Mondjuk ha holnap dolgoznom kellene, akkor már le sem feküdnék, sokkal rosszabb aludni pár órát és úgy menni, mintha nem alszunk, könnyebb kibírni. - Szóval szerintem várjunk még és akkor lassacskán összeszedek mindenkit. Egyébként pedig arról vitatkozhatnánk ki az édesebb... Én viszont édesszájú vagyok. - Ettem egy újabb falatot a tortámból.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 21.01.15 12:35

Jenni & Max


- Az még nem olyan biztos.... - eresztettem el egy jellentőségteljes mosolyt. Miért olyan biztos Ő a saját dolgában? Attól, hogy nem mondtam hogy szívesen megkóstolám az még nem jellenti azt, hogy nem tenném meg egy váratlan pillanatban. A bocsánatkérése meglepett kissé, de nem tagadom jól esett, hogy észrevette, hogy valami nincs rendben... Persze nem volt ez olyan vészes, szerintem reggelre már elmult volna a haragom, de attól függetlenül még igen is jól esett. Keményebb fából vagyok én annál, hogy ilyen dolgokon megsértődjek, de szerintem ha forditott lett volt volna  a helyzett, akkor Jenni nagyon is ki lett volna akadva. Mondjuk neki meg lett volna bocsájtva, mert nem tehet róla, hiszen csak nő... A nők mindig mindent túldramatizálnak. Vannak nekem is ilyen jellegű emlékeim a multból. Persze nekem is voltak kapcsolataim régebben, de azt hiszem erről, jobb ha most nem beszélünk, mert ez az este nem erről szól... Ez az este csak Jenni-é és nem szerteném elrontani semmivel. Különben sem akarok a múltnak élni, csak a jellenek..
- Soha sem javulsz meg.... - nevettem el magam miközben csóváltam a fejem. Jenni, Jenni... Mindig mebpróbál zavarba hozni, csak még azt nem tudja, hogy az nálam nem megy olyan könnyen mint ahogy azt Ő gondolja. - Megoldom, csak nézd meg hányan maradtunk. - kértem meg Jennit, hogy ellenőrizze a létszámott. A Jenni által emlitett emberek mindegyike és még néhányan távoztak, munkára hivatkozva, vagy a fáradságra. Elővettem a telefonom és gyorsan előkerestem Chris számát. Ő szokott fuvarozni ha épp rendezvényre kell mennem, vagy sokat ittunk a fiúkkal. Néhány másodperc után kicsöngött. - Hello Chris! Max vagyok. Kellne most a fehér szépség... Szülinapon vagyok és szeretnénk átmenni hozzám, de hát nem épp vagyunk olyan állapodban, hogy vezzesünk. - hadartam el gyorsan. - Hányan maradtunk? - fordultam a többiek felé. - Nyolc ember...Menni fog? A cimet elküldöm üzenetben. - Tettem le a telefont és gyorsan elküldtem a címet. - Na probléma megoldva...De azt még nem árulom el, hogy hogyan.... - mosolyogtam Jennire és a számhoz emeltem a poharam, hogy felhörpintsem az italom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 21.01.15 20:31

Max & Jenni


- Én megjavulni? Én ennél már csak rosszabb lehetek, jobb nem. De néha ha a rossz dolgok a legjobbak... Ez csak nézőpont kérdése, by Genevieve - Milyen kár... Bár csak tudnék erősebben szuggerálni. Abba kellene ezt hagynom, de nem megy és nem akarom és imádom ezt művelni leszámítva, hogy ezzel magam is kínzom, de mindketten tudjuk, hogy ami közöttünk az nem igazán barátág, épp csak valaminek neveznünk kell, mert egy barátságban a barátok nem akarnak mást, csak barát lenni. Én pedig egészen őszintén szólva nem akarok mindig a barátja lenni vagyis maradni, mert mindig a barátja leszek, ameddig azt akarja, de egy másik helyre is beadnám a jelentkezem, hátha elég jó leszek ahhoz, hogy felvegyenek, mint egyedüli birtokost.
- Ma este Te vagy az én Hero-m. - Letettem a tányérom, közelebb léptem hozzá, de most se nem puszi, se nem ölelés, hanem egy váratlan pillanatban túrtam bele a hajába és borzoltam össze. Az arckifejezéséből ítélve ezt utálja, nagyon utálja, legfeljebb még visszakapom, kiheverem, bár akkor ezek szerint mindketten szörnyen háklisak vagyunk a hajunkra. - A fene... Hogy mindenhogy jól áll. - Tetettem nagy felháborodásom. mert nekem azért nem áll épp mindenhogy jól.
- Szerintem indulhatunk... - Fél órán belül mindenkit összeszedtem esküszöm, mint az oviban, de mindenki megvan. Már csak az kérdés, hogy mivel is fogunk menni, mert elképzelésem sincs róla, ahogy arról sem ma még hányszor fog meglepetés érni, mert az egész napom meglepetések sorozatából áll és azt hiszem nagyon régen volt már ilyen boldog a szülinapom és úgy átlagában a napom is.
- Mire készülsz? - Mert valamivel egész biztosan. Ennyire azért ismerem, hogy ezt egyből levágjam és ahhoz is mennyire jól ért, hogy semmit se sejtsek meg a dolgokból.
- Elárulod ma még mennyiszer akarsz meglepni? - Nem kíváncsiskodásból, de szerintem már így is elvagyok kényeztetve a részéről és mindez azért, csak mert szülinapom van? Elképesztő ez a pasi.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 21.01.15 20:56

Jenni & Max


- Miért gondoltam hogy ez Gennevie-től származik..... - nevettem el magam. Csak az a lány tud ilyen örültségekett mondani. Bár bevallom, hogy ezzekel a kifejezésekkel Jennit is kicsit örültebbé teszi.... És hát az örült Jenni nem is kicsit tetszik. Bár olyankor hajlamos olyan dolgokat tenni vagy mondani, amit normál esetben nem biztos, hogy megtene. Azt hiszem Genevieve jó hatással van rá. Tudom, hogy ez most örültségnek hangzik, de segitt neki kilábalni a nehéz helyzetekből és segit bátoritani Őt... Igaz, hogy fájóan összinte tud lenni, de pont az a jó benne, hogy mindig megmondja a tutit és ez még mindig jobb  mintha hazudna. Kedvelem a baráti társoságát, annak ellenére, hogy felét sem ismerem, de igazán jó arcoknak tűnek. Bármilyen meglepő de még Brandonnal sincs semmi bajom, annak ellenére, hogy kiderült Ő és Jenni valamikor igen csak közeli kapcsolatban voltak.
- Nagyon vicces... Ez most valami irónia akart lenni? - Méghogy az Ő Hero-ja... Tisztában vagyok vele, hogy miért is mondta ezt. Az egyik dalom címe ez. Örülök hogy a hősének tekint, és igyekszem megfelelni  a rám kiosztott posztnak
- Na.... Te kis sunyi... - nevettem el magam, miközben a hajamhoz kaptam, hogy ne tudja tovább borzolni. Igen a hajamra háklis vagyok, nem is kicsit. Utálom, amikor göndör... Igen az  én hajam eredetileg göndör és borzalamasan áll. Nem szoktam nyavajogni az ilyen dolgok miatt, de ez az egy dolog amire alergiás vagyok... Azt hiszem most az egyszer megbocsájtom.
- Rendben. - pislantottam a "tornasorra". - Azt nem árulhatom el . - kacsintottam Jenni-re, majd kinyitottam Jenni előtt az ajtót. Mikor mindenki kijött a házból, bezártam az ajtót és Jenni kezzébe adtam a kulcsokat. A Fehér limuzin épp akkor gördült be a ház elé.... -A fuvar előállt. - tártam ki a kezem a limuzin felé mutattva.  - Az had maradjon az én titkom jó?! - mosolyogtam Jenni-re és kinyitottam előtte a kocsi ajtaját.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni 21.01.15 21:32

Max & Jenni


- Ööö... Nem. Tényleg. - Szerintem az nem is ember, aki azt a dalt még nem hallotta, hallgatta meg legalább egyszer, mert egy ideig még a csapból is a dal folyt és nem mellékesen nagyon imádom.
- Bocsi... Kihagyhatatlan volt. - Tényleg az volt, mert most nem figyel annyira és lefogadom nem is számított rá, sokkal inkább még egy puszira, esetleg újból a nyakába ugrom, de most nem. Bár nem kizárt, hogy ma még egyszer, kétszer, párszor nem fog előfordulni, de most nem.
- Mi a... - Nagyjából ezek voltak a reakciók, többnyire meg a hű meg a ha és nem is ok nélkül. Na jó, erre aztán végképp nem számítottam és nem vártam, szóval ha ez is volt a szándéka vele, akkor mocskosul jól csinálja és sikerült is neki, már megint. Azt sem kétlem, hogy most nem egy kedves barátnőm gondol egy mázlista picsának és nem is tévednek akkorát, mert az vagyok. Egy mázlista picsa.
- Eszméletlen vagy. - De még mennyire. komolyan, fogalmam sincs lenne-e még valami, amire még a mai nap, éjszaka folyamán fel kellene készülnöm, de lassan már meg sem tudok szólalni, mert nem is merek, mert legszívesebben csak a nyakába vetném magam tényleg és össze-vissza csókolgatnám és elmondanám, hogy kétség kívül én vagyok most a legboldogabb nő a világon, mert így van, annak is érzem magam és ez nem fogható az alkoholra, ez miatta van.
- Csak tudd, ha most nem lennénk barátok megcsókolnálak. - Álltam meg egy pillanatra vele szemben még mielőtt beszálltam volna a limuzinba. Limuzin. Ez most komoly? Mert alig tudom elhinni. Elment az esze. Komolyan kezdek már nem tudni mihez kezdeni ezzel a helyzettel. Mert előbb kocsit kaptam, utána karláncot, most a limuzin. Tudom nem szeretné, ha most ezzel foglalkoznék, de azért ez mégsem ennyire egyszerű. De most tényleg csak azért kapom mindezt, mert megengedheti magának?

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Chears - Max & Jenni

Vissza az elejére Go down

Chears - Max & Jenni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-
» A little party never killed nobody - Mona & Max & Jenni

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Lively lakás-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához