welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Chad & Charlotte - melegfürdőzés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 07.01.15 19:54

Korábban sikerült felkelnem, mint Charlotte, ezért gyorsan kiosontam a szobából, egészen le a konyháig. Ott csinálok tejbegrízt, tudom, hogy a szerelmem szereti és mivel vendéglátós leszek, ezért kell is értenem a főzéshez. Szívesen csinálom, így mikor készen vagyok, leszórom kakaóporral, majd felviszem. Leülök az ágyra mellé, a tejbegrízt pedig az éjjeli szekrényre teszem. Közelebb hajolok Charlottehoz és puszit adok az arcára.
- Kiscicám. - Suttogom a fülébe, keltegetem. Azt akarom, hogy felkeljen, hogy lássa ágyba hoztam a reggelit. Azért szoktam neki így kedveskedni, igaz ritkán, mert ő mindig előbb kel fel, mint én. De most sikerült nekem. Remélem, hogy felkelt már, simogatom egy kicsit és tovább adom gyengéden a puszit, néha belesuttogom a fülébe a becézését.
- Hoztam neked reggelit! - Mondom neki vidáman csengő hangon, majd ha felkelt, akkor felülök és magamhoz veszem a tányért. Ha felült, akkor odaadom neki, én nem tudok soha reggel enni, legalábbis ritkán. De most nem vagyok éhes.
- Vigyázz vele, mert még egy kicsit forró lehet. - Figyelmeztetem, mielőtt megégetné a száját, mert nem akarom, hogy rossz legyen a reggele ez miatt. Kicsit izgatott vagyok, talán azért tudtam előbb felkelni, mert most végre rávettem, hogy egy kicsit kényeztessük magunkat egy meleg vizes uszodában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 07.01.15 20:57

Lustán nyújtózkodtam, míg mindig lehunyt szemmel. Olyan jól esik egy kis lustálkodás, de mikor megérzem a gríz illatát akaratlanul is elmosolyogtam magam. Az én drága barátom képes volt felkelni, hogy kedveskedjen nekem azzal, hogy reggelit készít. Egészen biztos vagyok abban, hogy én vagyok a világ legszerencsésebb nője, hogy ilyen partnert tudhatok magam mellett.
- Mivel érdemeltem ki, hogy ilyen figyelmes az én drága barátom? – Felülve az ágyra elvettem tőle a tányért, amit felém nyújtott. Tényleg meleg volt, még gőzölgött, ezért jobbnak láttam letenni egy kicsit az éjjelire, hogy hűljön. – Pár perc múlva meg is fogom kóstolni, mikor hidegebb lesz, de addig kénytelen vagyok valami mást kóstolgatni. – Takartam ki magam, hogy közelebb csusszanjak hozzá. Finoman bele túrtam hajába, hiszen tudom mennyire imádja, ez pedig látszott is rajta. Közben ajkaira tapadtam. Most valahogy az sem tudott érdekelni, hogy nincs rajtam smink, s biztosan iszonyúan kócos lehettem ebben a pillanatban, de inkább csak is a barátommal foglalkoztam. Egyik pillanatról a másikra találtam magamat az ölében.
- Szerinted mit fogunk kezdeni ennyi szabad idővel, amit együtt tudunk tölteni? - Kérdeztem sejtelmesen mosolyogva, mert ami azt illeti szerintem pontosan tudom, hogy Chad mire is vágyna, még szerencse, hogy előttünk áll az egész nap, bármit csinálhatunk ma, szó szerint bármit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 07.01.15 21:14

Kicsit keltegetem a barátnőmet, de nem is kell sokáig, mert hamar felkel. Mosolygok is, ahogy ránézek és egy puszit nyomok az arcára.
- Jó reggelt, Kiscicám! - Suttogom még mindig, mert tudom, hogy kelés után nagyon is rossz a hangos beszéd. És amúgy is nagyon közel vagyunk egymáshoz felesleges a normál hangerő. Felülök és magamhoz veszem a tejbegrízt. Azt tudom, hogy forró, de ha a széléről kezdi és lassan eszi, akkor mire középre ér már rég ki fog hűlni. De nem sértődök meg azon, hogyha nem most eszi meg.
- Azzal, hogy végre hagytad, hogy én keljek előbb! - Mondom mosolyogva még mindig. Nagyon is tetszik Charlotte így kelés után is. Egyszerűen megbabonáz a szépsége és annyira jó legeltetni rajta a szemem. Amint félre rakja a tányért, azért utána nézek, én azt hittem, hogy hamar megkóstolja, de akkor várnom kell a véleményére. Bár ez az, amit nagyon sokszor csinálok, így már rutinból csinálom, nem lehet rossz. Eddig sose volt, maximum egy-két csomó volt benne, de most elkevertem rendesen.
- Vigyázz a kakas taréjomra, direkt neked lőttem be a hajam. - Azért megigazítom a hajam, de nagyon is azt akarom, hogy ne érdekelje és összekócoljon. Akarom érezni az ujjait, amint a hajamba túrnak. Imádom, és teljesen elvesztem a fejem tőle. Nem zavar, hogy az ölembe ül, sőt még úgy is próbálok helyezkedni, hogy mindkettőnknek kényelmes legyen. A csókot viszonozom és el is húzom, mert már régen csókolt meg, gyakorlatilag mikor lefeküdtünk aludni.
- Lenne ötletem... Például elmehetnénk egy meleg vizes uszodába kicsit lazítani. - Vetem fel az ötletem, bár tudom, hogy ő nem igazán rajong azért, hogyha fürdőruhában kell lennie mások előtt. Nem is láttam még fürdőruhában, bár nem bánom, mert jobban szeretem, ha meztelen.
- Gyönyörűek a szemeid! - Teljesen elvesztem bennük és fel sem eszmélek arra, hogy ezt kimondtam. Kezemmel pedig fel sem tűnik, hogy azóta simogatom a combját, mióta az ölembe ült.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 07.01.15 22:52

Azt hiszem tudatosan aludtam ilyen sokáig, hiszen este úgy tettem le a fejemet, hogy nem kell korán felkelnem, sőt ha akarnék akár még délig is aludhatnék. Ez a mai nap is azon kevések közé tartózik, hogy végre nem kell besietnem dolgozni és végre tudok szerelmemmel egy kicsit kettesben lenni. Ez pedig már hiányzott.
- Egyáltalán hány óra van? - Kérdeztem mielőtt szám elé tettem volna kezem, hogy elnyomjak egy ásítást. Legszívesebben magam mellé húznám, hogy mellé bújva tovább aludjunk, de nem aludhatok, hiszen foglalkozni szeretnék vele.
- Szóval csak nekem? - Habár azt mondja, hogy ne túrjam össze a haját mégis újból és újból megtettem. Letagadhatatlanul látszott rajta, hogy mennyire élvezi ezt, pont ezért is csináltam.
- Nem is tudom, mármint azt, hogy van-e olyan fürdőruhám, amit felvehetnék. - Régen, nagyon régen nem volt már rajtam fürdőruha, talán van egy - két darab a szekrény mélyén, amit talán a mai alkalomra fel tudnék venni.
- Szóval gyönyörűnek tartod a szemeimet? - Túrtam ismét a hajába, közvetlenül ez után adtam egy puszit az arcára mielőtt leszálltam volna róla, elvégre rám még vár a gríz is. Ha engedett leszállni akkor vissza ültem a helyemre, kényelmesen elhelyezkedtem az ágyon törökülésben, s ölembe vettem a tányért.
- Nagyon finom lett. - Szólaltam meg miután megkóstoltam a reggelimet. Tényleg nagyon aranyosnak tartom, hogy felkelt korábban csak azért, hogy nekem grízt készítsen reggelire.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 08.01.15 10:23

Kifújom a levegőt, mert nem is néztem az órára, mikor felkeltem vagy mikor visszajöttem. Körbe nézek, hogy hova raktam a telefonom, mire megtalálom magam mellett a szekrényen. Oda is nyúlok érte, és megnyomva a gombot, megnézem mennyi az idő.
- Öhm... 9:23. - Teszem vissza a mobilom az éjjeli szekrényre, mert nincs szükségem rá. Elég volt, hogy megnéztem az órát. Imádom mikor beletúr a hajamba és ezt pontosan tudja, mert múltkor is beszéltünk róla. Így csak csillogó szemekkel azért kötözködök, mert kíváncsi vagyok arra, hogy mit fog reagálni rá. De pont azt, amit elakartam vele érni. Még jobban összekócolja a hajamat.
- Ellenállhatatlan leszek csak neked. - Válaszolok a kérdésére magabiztosan. Bár tudom, hogy néha nem tud nekem ellenállni, mikor máshogy mosolygok rá, bár én ezt nem tudom szabályozni, mert szerintem ugyanúgy mosolygok, mint mindig. Egy csókot is lopok tőle, hogy érezzem puha ajkait.
- És, ami a szekrényben van, az nem jó? A piros fehér pöttyökkel. - Kérdezek rá, hátha tudja melyikről beszélek, mert én pont azt láttam a szekrényben. Persze nem tudom, hogy vett-e azóta másikat, mert nem sűrűn járunk olyan helyre, ahova fel tudja venni. Aztán már csak ámulatból is megszólalok, mert hagytam magam elveszni a szemeiben. Egyszerűen imádom, ahogy csillognak és, ahogy rám néz velük. Tudom, hogy direkt csinálja velem, mert annyira oda vagyok érte, hogy már a nézésével is megbabonáz.
- Aha, mikor csillognak a szerelemtől. - Vigyorgok, ahogy válaszolok, mert most is csillognak, pedig alig pár perce kelt fel, még látni rajta, hogy félkómás. Hagyom, hogy leszálljon rólam, már egy kicsit bezsibbadt a lábam, de nem teszem szóvá, mert a végén nem fog az ölembe ülni többet, azt meg nem akarom.
- Végül is vendéglátósnak készülök. - Rántom meg a vállaimat, azért elég fura lenne, ha pocsék kaját csinálnék. Persze nem konkrétan a főzést tanuljuk a suliban, de szoktam kísérletezgetni, elvégre arra készülök, hogy saját éttermem legyen. Egy puszit nyomok az arcára.
- Megyek megborotválkozok. - Ha engedi, akkor felállok az ágyról és a fürdőszobáig megyek, de persze az is lehet, hogy nem fogja hagyni. Volt már rá példa, hogy nem hagyta, hogy megborotválkozzak azzal a címszóval, hogy jobban tetszek neki így.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 08.01.15 12:24

Meglepődtem miután hallottam, hogy hány óra van. Őszintén nem tudom, hogy mikor volt a legutolsó alkalom mikor eddig aludhattam, mármint úgy, hogy nem egy éjszakai műszak után aludtam pár órácskát, hanem, hogy estétől egészen idáig.
- Miért nem keltettél fel hamarabb? - Aranyos, hogy hagyott aludni, de ha előbb felkelt, akkor több időt tudtunk volna egymással tölteni, de sebaj. Még nagyon is előttünk áll az egész nap, amit ha akarunk csak is kizárólag kettesben tölthetünk el. Kell egy kis együttlét ahhoz, hogy éreztetni tudjam vele, hogy mennyire szeretem. Remélem attól nem érzi magát elhanyagolva, hogy sokat dolgozok, mert a munkámat is szeretem, de természetesen Chad áll az első helyen az éltemben. Remélem ezzel tisztában van.
- Már így is ellenállhatatlan vagy számomra. - Ha nem így gondolnám, akkor valószínűleg már régen nem vele lennék, de már hosszú - hosszú ideje együtt vagyunk. Azt hiszem ez az eddigi leghosszabb és legkiegyensúlyozottabb kapcsolatom.
- Szerinted azt felvehetném? - Régen volt rajtam már fürdőruha és abban sem vagyok biztos, hogy jól fog-e állni. Nem szeretek mások előtt falatnyi ruha darabokban parádézni, de Chad szerint gyönyörű vagyok, szóval biztosan nincs okom szégyenlősnek lenni.
- Biztos vagy benne, hogy azt látod a szememben, hogy szerelmes vagyok? - Nem azért mondom ezt, mert ez nem lenne igaz, hanem kíváncsi vagyok arra, hogy esetleg lát-e valami mást is benne.
- Rendben, addig befejezem a reggelit. - Szeretem a borostás pofiját, de azt már nem, hogy ha szúr csók közben, ezért hagyom, hogy elmenjen megborotválkozni, legalább addig megeszem a grízt, ami tényleg nagyon finom. Miután ez megtörtént letettem a tányért az éjjelire, de még mindig pizsamában voltam, így mentem utána a fürdőbe.
- Zuhanyoztál már? - Ajkaim sejtelmes mosolyra húzódnak, remélhetőleg érteni fogja, hogy miért is tettem fel ezt a kérdést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 08.01.15 13:17

A kérdését nem nagyon értem, mert szerintem jó, hogy ennyit aludt, nem is tudom, hogy mikor aludtunk ennyit együtt. Most jó is, hogy egy kicsit itthon van, mert láttam rajta, hogy nagyon is fáradt és azzal, hogy eddig aludt ezt is erősítette meg. És én sem vagyok egy korán kelő, így nem gondolhatja, hogy pár órája fenn vagyok. Csak annyit, hogy megcsináltam a grízt és emberi fejet varázsoltam magamnak, ami egy fél órába belefér.
- Mert kell neked a pihenés. És én is nemrég keltem fel. - Válaszolom neki, és amúgy sem tudnám felkelteni, mert nagyon aranyosan alszik és jó látni, hogyha egy kicsit pihen. Az utóbbi hetekben túl volt terhelve, mert elég sokan elmentek az ünnepekre, de nem hibáztatom Charlottet, hogy dolgozott.
- Akkor jó. De ezt fokozom. - Bólogatok, hogy ezzel is megerősítsem azt, amit mondtam. Igaz, hogy nem tudom mivel fokozni, de majd ezen még elgondolkozok. A fürdés is szóba jön és kicsit meglep, hogy nem kezdett el ellenkezni, hanem úgy néz ki, hogy benne is van.
- Nem tudom. Még nem láttalak benne. - Tanácstalan vagyok, mert előttem sem volt még fürdőruhában, csak fehérneműben de az más. Viszont fogalmam sincs, hogy mennyi fürdőruhája lehet, én csak ezt az egyet láttam a szekrényben, de ez még nem azt jelenti, hogy nincs más.
- Miért? Nem vagy az? - Gyanúsan teszem fel a kérdésemet, mert ezzel nekem arra utal, mintha nem lenne az. Bár remélem, hogy nincs erről szó, csak azt nem tudom, hogy akkor miért kérdezi ezt meg mindig. Annyira el tud bizonytalanítani, így inkább elmegyek borotválkozni. Úgyis engedi, hogy menjek, így a fürdőszobában már a habot is magamra tettem és elkezdem a borotvát húzni az arcomon.
- Nem. - A tükörből nézem őt, mert már félig vagyok kész és nem akarom megvágni magam, így inkább amíg benne vagyok ebben a mozdulatban, addig csinálom. Amint befejeztem, a maradékot lemosom az arcomról, majd arcszeszt teszek magamra és úgy fordulok meg.
- Fürödni akarsz? - Nézek rá, mert ha igen, akkor hagyom had tegye a dolgát, én már kész vagyok a borotválkozással.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 08.01.15 15:35

Igaza van, szükségem volt már egy kis pihenésre, legalább így, hogy kialudtam magam se nyűgös, sem pedig hisztis nem fogok lenni, ez pedig csak jó, mert élvezni akarom a vele töltött minden egyes pillanatot a mai napon.
- Ezt még tudnád fokozni? - Nézek rá egy kissé kételkedve, mert szerintem mindig a maximumot nyújtotta, szóval mindig kitett magáért. Ami pedig engem illet szeretem, hogy a barátom ennyire törődik a kinézetével és figyel arra is, hogy nekem tetsszen. Persze ez kölcsönös, mert én is szeretnék neki tetszeni és még mindig fent tartani az érdeklődését.
- Szeretnél bikiniben látni ma? - Mert én azt se bánnám ha az egész napot azzal töltenénk, hogy az ágyban összebújunk, viszont ha nagyon ki szeretne mozdulni itthonról, akkor nem leszek én az, aki elrontsa a szórakozását. Habár abban már most is biztos vagyok, hogy egy kicsikét feszélyezve fogom magam érezni, mert túl sokat fogok mutatni a testemből más előtt. Attól, hogy szeretnék új dolgokat kipróbálni, még mindig van bennem egy kis félsz, de próbálok javítani az önbizalmamon.
- De az vagyok, de azt hittem, hogy esetleg mást is látsz, ha a szemembe nézel. - Mondtam még mindig sejtelmesen, de eszem ágában sem volt elárulni neki, hogy mire is gondolok. Nem sokára úgyis nyilvánvaló fog lenni számára is.
- Igen, de nem egyedül. - Haraptam alsó ajkamba miközben végig néztem rajta. Mivel mással tudnánk jól indítani a napot, mint egy közös fürdőzéssel?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 08.01.15 15:46

Örülök, hogy most nem kezd el hisztizni, hogy attól még felkelthettem volna. Én szeretek sokáig aludni, ezért sem keltem fel nála jóval előbb, csak annyi időre, hogy a reggelit elkészítsem.
- Persze! Még csak a fél világnak tetszek, de ahhoz, hogy az egésznek tetszek kell még egy kis plusz. - Húzom ki a mellkasomat, mert valljuk be, nagyon sok nőnek tetszik a kinézetem, vagy a stílusom. Én pedig élvezem a figyelmet, de csak is Charlottetól várom el, hogy foglalkozzon is velem.
- Úgy még úgyse láttalak. - Ami igaz, az igaz. Eddig nem mentünk strandra, de még csak a kinti medencébe se együtt. Napozni sem láttam még, szóval nagyon szívesen megnézném a szerelmemet a bikiniben. Lehet, hogyha felveszi, akkor ki sem mozdulunk innen. De mond valami olyat, ami kételkedésre késztet.
- Mit? - Ráncolom össze a homlokomat, fogalmam sincs, hogy mit kéne látnom a szemeiben a szerelmen kívül. Viszont örülök neki, hogy még mindig szerelmes belém, így azért megnyugodtam. Tovább fürkészem a szemeit, de tényleg nem tudom, hogy mit kéne látnom, így remélem, hogy el is árulja nekem. Tudom, hogy mit szeretne, de azért komolyságot varázsolok az arcomra és úgy teszem fel a kérdésem. De sokáig úgysem tudok komoly maradni.
- Behozzam a gumikacsát? - Nevetem el magam, miközben az ajtó felé mutatok. Persze, gondolom, hogy velem akar fürödni, ezért közelebb is lépek hozzá és megfogva a derekát magamhoz húzom.
- És ruhában fogunk zuhanyozni? - Kérdezem titokzatosan, miközben jó lassan közelítem meg az ajkait. Szeretem egy kicsit húzni az agyát, de végül ajkam rátalál az övére és hosszan megcsókolom. Szívesen fürdök vele, de kíváncsi vagyok arra is, hogy a meleg vízben mit fogunk csinálni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 08.01.15 16:21

Vajon honnan van neki ennyire elképesztően sok önbizalma? Persze ismerem már egy ideje, és tudom róla, hogy milyen, de ennek ellenére még mindig képes vagyok rácsodálkozni. Talán pont ez miatt is egészítjük ki egymást ennyire. Nekem tőle jóval kevesebb az önbizalmam, benne viszont túlteng. Chad pedig mindig bizonygassa, hogy mennyire jól nézek ki, ez pedig tényleg önbizalom növelő hatással van rám. Jót tesz nekem és talán ez is közre játszik abban, hogy kilépjek abból a bizonyos komfort zónámból.
- Tudod, talán el kellene kezdenem attól tartani, hogy eljön a nap, mikor akkora lesz az önbizalmad, hogy tőle még az ajtón sem tudsz majd beférni. - Tudom, hogy nem csak nekem tetszik, de azért most semmi kedvem a "konkurenciára" gondolni és azokra a nőkre, akik szívesen lecsapnák a kezemről.
- Ha jól viselkedsz, akkor ma láthatsz. - Látott már fehérneműben és az majdnem ugyan az. Sőt szerintem a kettő között nincs sok különbség, mert ahogy a fehérneműk között, úgy a bikiniknél is vannak kihívó és visszafogottabb darabok. Nekem inkább visszafogott bikinijeim vannak, de van a szekrényemben néhány nagyon is szexi fehérnemű Chad kedvéért.
- Most nem mondom el, majd később. - Talán nem is szavakkal fogom neki elmondani, hogy mire gondoltam, hogy mit kellett volna még látnia, ha a szemembe nézet.
- Oh, persze. Nélkülük nem is tudnék fürdeni. - Akaratlanul is elnevettem magam, mert nem pont erre gondoltam, ahogy arra sem, hogy a kádat vesszük igénybe. A zuhany sokkal célszerűbb arra, amit szeretnék vele művelni.
- Hogyan máshogy? Nem akarom, hogy a gumikacsák meztelenül lássanak. - Válaszoltam miután viszonoztam a csókot, de nem bírtam ki nevetés nélkül. Egy laza mozdulat elég volt ahhoz, hogy lekerüljön rólam a pizsama nadrágom. De mielőtt tovább folytattam volna a vetkőzést újból ajkaira tapadtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 08.01.15 16:36

Elég sok önbizalmat kapok a nőktől, akikkel találkozok, hiszen nem egy mondta már, hogy tetszek neki, ráadásul sokan közelednek felém félreérthetően. Persze egyikkel sem akarok semmit, mert Charlotte az én szerelmem. Elnevetem magam, amikor megemlíti az egomat. Az igaz, hogy néha túlzásba viszem, de eddig még a szerelmem ezt nem tette szóvá.
- Akkor bejövök az ablakon. - Bólogatok, mert az ablak nagyobb, mint az ajtó. Persze, tudom, hogy csak viccből mondta, mert annyira úgysem lehet nagyobb, hogy ne férjek be az ajtón.
- Én mindig jól viselkedek. - Mondom mosolyogva, mert való igaz, semmi olyat nem tettem még, ami miatt rossz lettem volna. Főleg, hogy most csináltam Charlottenak reggelit, ezért egy plusz pontot kérek. Akarom, bikiniben látni és ezért is fogok jól viselkedni.
- Pedig kíváncsi vagyok rá! - Ellenállhatatlanul mosolygok rá, hogy elérjem azt nála, hogy elárulja, mit is kellett volna látnom rajta. Akarom tudni, ezért is csinálom ezt. A gumikacsával célt értem, végre nevet. Imádom látni, hogy jól érzi magát.
- Tudtam én. - Megforgatom a szemeimet, mert nincs is gumikacsánk, de én magamra gondoltam végül is a gumikacsával.
- Azt csak nekem lehet. - Mondom titokzatosan, mert nem is hagynám, hogy más előtt meztelen legyen. Azt akarom, hogy csak én láthassam a meztelen testét. Csókolom, amíg hagyja, majd hagyom, hogy levegye a nadrágját. Ebből eszembe jut valami, főleg hogy újból megcsókol.
- Minden csók után egy ruhadarab? Vetkőzős csók. - Ajkaink elválása után mondom ezt, majd megcsókolom újra. Persze jobban szeretem, ha egymást vetkőztetjük, de nekem így is jó. Leveszem a pólómat, majd a nadrágomat kezdem letolni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 08.01.15 17:26

Csak nevetni tudtam azon, amit mondott. Mint mindig mindenre van kifogása, vagy megfelelő válasza. Persze engem nem zavar az, ha van önbizalma, csak az zavarna, ha már nagyon átesne a ló túloldalára.
- Ezek szerint akkor meg is érdemled, hogy a mai napon bikiniben láss? – Nekem ez olyan különös, mármint az, hogy már látott meztelenül is és ennek ellenére mégis azt szeretné, ha bikinit vennék magamra, hogy úgy is gyönyörködhessen bennem. Ha ma elmegyünk itthonról olyan helyre, ami a bikini viselést megköveteli, akkor megpróbálom legyőzni a szégyenlősségemet, hogy a kedvében járhassak. Végül is ha úszni megyünk, akkor ahhoz le kell vetnem a ruháimat.
- Egy kicsikét még bírd ki és talán magad is rá fogsz jönni. – Vagy nem, ezt nem tudhatom. Azt hittem ha már az látszik rajtam, hogy mennyire szerelmes vagyok, akkor azt is megsejti valahonnan, hogy mire is készülök. Mindössze ki szeretném használni ezt a napot, hogy még közelebb kerüljünk egymáshoz, mármint ha ez egyáltalán lehetséges lenne.
- Kizárólag csak neked. - Suttogtam ajkaira. Nem akarom és nem is szeretném, ha bárki más látna meztelenül rajta kívül. Egyébként is elképesztően sok idő kellett ahhoz, hogy végre megpillantasson ruhátlanul. Nem vagyok magamutogató fajta, ezért előtte is kissé nehezemre esett vetkőzni, persze ez inkább a kapcsolatunk elejére volt jellemező.
Mosolyogva bólintottam kérdésére, aztán csókok csattantak, ruhák hullottak a földre. Megfogtam karjánál fogva, hogy behozzam magammal a zuhanyzóba, közben másik szabad kezemmel megnyitottam a csapot és beállítottam kellemesen langyosra a vizet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 09.01.15 3:48

Jó hallani, ahogy nevet és ez nekem is mosolyt csal az arcomra. Ezt akarom mindig elérni nála, hogy egy kicsit lazább legyen, mert nem jó, ha mindig karótnyelt.
- Imádom mikor nevetsz. - Jegyzem meg neki, bár szerintem ezzel már rég tisztában van, mert nagyon sokszor mondtam már, hogy mit imádok vele kapcsolatban. De tudom, hogy neki kell a folytonos visszajelzés, engem pedig nem zavar, mert szeretek bókolni.
- Persze! Ágyba vittem neked a reggelit, ez csak ad plusz pontot. - Nagy szemekkel pislogok rá, igaz, hogy nem ez miatt csináltam, hanem azért mert megérdemli a kényeztetést, de attól még hasznosíthatom. Gyanúsan nézek rá és azt hiszem, hogy sejtem mit is akar tőlem. Közelebb lépek hozzá, de még mindig nem csinálok semmit. Folyamatosan méregetem és szemeimben is titokzatosságot vélhet felfedezni. Mikor közvetlen elé érek a derekára fonódnak a karjaim és magamhoz húzom.
- Csak nem szeretkezni akarsz? - Hangom játékosságot sugall, viszont mosolyomból kiveheti, hogy mennyire önelégült vagyok ez miatt. Tudom, hogy vágyik rám és imádom, mikor ezt hangoztatja is, de a tetteket sokkal jobban élvezem.
- Csak nem meg fog jönni? Akkor szoktad többször kívánni a szexet. - Jegyzem meg neki mellékesen, bár nem akarom, hogy azt higgye nem akarom ezt az egészet, mert igen is, hogy le akarok vele feküdni, de fürödni is szeretnék. Mivel még csak délelőtt van, így szerintem mindkettő beleférhet a mai napba. Viszonozom a csókjait és, ahogy egyre többször adunk egymásnak csókot, úgy kerül le minél több ruha rólunk, végül meztelenül állunk egymás előtt. Hagyom, hogy vezessen és jófiú módjára bemegyek vele a zuhanyzóba. Persze ott nem hagyom, hogy "elkóboroljon", egyből magamhoz húzom egy forró csókra.
- Mikor a legelején megláttál összeverve, gondoltad volna, hogy idáig jutunk? Hogy boldogok vagyunk együtt. - Továbbra is fogom a derekánál fogva, nem akarom, hogy egy pillanatra is távol legyen tőlem. Annyira szeretem és élvezem, mikor velem van, hogy akkor tényleg velem is legyen. Már nem számít az se, hogy a hajam sehogy sem áll, hiszen a víz úgyis lelapította. Megölelem, fejemet a vállára teszem és közben apró csókokat hintek a nyakára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 09.01.15 18:07

Mindig képes megnevettetni, ezt is szeretem benne. Még a legrosszabb napomon is képes arra, hogy felvidítson. Nekem elég annyi, hogy ha karjai közé zár, ha érzem mellettem áll és máris szebbnek látom a világot. Azt hiszem erről a szerelem tehet és az a bizonyos rózsaszín köd, ami körül vesz.
- Oh, édesem te mindent imádsz bennem. Sőt még azt is, hogy kócos, nyűgős vagyok reggelente. - Akaratlanul is elnevettem magam ezen is. Most olyan jó kedvem van, azt hiszem ezzel jár ha a szerelmemmel lehetek, viszont ennek ellenére még mindig nem sikerült arra rájönnöm, hogy hogyan képes szépnek találni közvetlenül alvás után. Azt hiszem az irántam táplált szerelme elfogulttá tette.
- Ezért hatalmas plusz pontot kaptál tőlem. - Legédesebb mosolyomat elő véve mosolyogtam rá. Azt hiszem ebben is kiegészítjük egymást, Chad szeret a konyhában sertepertélni, amíg én nem vagyok túl tapasztalt ha főzésről van szó. Az már biztos, hogy nem fogok mellette éhen halni.
- Van bármi ellenvetésed ellne? - Kérdésére kérdéssel feleltem. Ez már csak így működik, azok akik szeretik egymást azok szeretkezni is szoktak, igaz mostanában nem tudtunk annyit együtt lenni, mint ahogyan szerettük volna, de hát ha a mai napon mindent be tudunk pótolni.
- Odáig van még néhány napunk, de addig is csak élvezzük ki, hogy kettesben lehetünk. - Nem rajongok azért, hogy vele az efféle női dolgokról beszéljek. Viszont mióta együtt vagyunk azóta nagyon is rá is tartózik a menstruációm, de leginkább akkor lenne sok köze hozzá, hogy ha késne, vagy már hónapok óta hiába várnék rá. Nem, nem vagyok terhes és még egy ideig nem is szeretnék az lenni. Túl nagy felelősséggel járna, még fiatalok is vagyunk hozzá, szóval semmit sem szeretnék elkapkodni.
- Őszintén nem hittem volna akkor, hogy egészen idáig fogunk eljutni. - Azóta viszont nagy lépéseket tettünk meg együtt és azt hiszem kijelenthetem, hogy Chad az én másik felem, aki nélkül már képtelen lennék élni. Úgy szeret, ahogy vagyok, de mégis próbálok a kedvében járni. Bele túrtam hajába, ami már vizes volt, ezután finoman végig simítottam kezeimmel hátán, körmeimmel éppen hogy érintve bőrét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 11.01.15 13:50

Mindig próbálok vidám lenni mellette és nem haza hozni a suli vagy a munkahelyi feszültségemet. Ezért is örülök, hogyha sikerül megnevettetnem, mert imádom mikor ilyen jó kedve van. És ha már van annyi időnk, hogy kettesben legyünk, akkor azt ne veszekedéssel töltsük.
- Azért nem mindent. Csak nem teszem szóvá. - Mosolygok, és nem most akarok ebbe belemenni, de van mikor nem szeretem, amit csinál. De épp azért, hogy harmonikus maradjon a kapcsolatunk, nem teszem szóvá. Mert mikor megtettem, mindig összevesztünk és én nem akarok vele veszekedni.
- Akkor megéri még párszor ilyet csinálnom. És a pontjaimat mire válthatom be? - Nézek a szemeibe titokzatosan, mert ha gyűjtöm a pontjaim, akkor valamire be is kéne váltani. Mondjuk nekem lenne ötletem, hogy például elutazunk kettesben egy hétvégére vagy akár egy hétre valahova és csak egymással foglalkozunk. Azt hiszem, hogy ebbe egy kicsit bele is élem magam.
- Nincs! - Vigyorogva rázom meg a fejemet, mert imádok vele lefeküdni. Csak azt csinálnám vele egész nap, de most más terveim vannak. Konkrétan fürdőruhában akarom látni, mert abban még nem láttam. És ahogy elnézem lesz is ebből valami. A zuhany alatt pedig csak csókolom, mert imádom a méz édes ajkait, és még mindig odáig vagyok érte.
- Hm, akkor ki kell használni azt a pár napot. - Sejtelmesen pillantok rá, szerintem pontosan tudja, hogy akkor bele kell húznunk, mert akkor egy hétig nemhogy, nem érhetek hozzá, de a szavaimat is meg kell válogatnom. A nyakát puszilgatom, és élvezem, ahogy a hajamba beletúr. Libabőrös leszek, ahogy épphogy hozzám ér a körmeivel. Rettentően élvezem ezt a fajta bánásmódot, mert hiába vagyok fiú, kell nekem is a gyengédség.
- És mennyi volt a leghosszabb kapcsolatod? Megdöntsük? - Halkan nevetem el magam, mert azt akarom, hogy velem maradjon élete végéig, de attól függetlenül ez is érdekel, mert még egy pár mesével tartozik nekem. De persze ezt később is megbeszélhetjük, de én még a mai nap ezzel nem fogom békén hagyni.
- Csinálhatnád ezt az ágyban is. - Suttogom a fülébe, mert élvezem mikor simogat, de ezt is ritkán csinálja, pont azért, mert mindig fáradt munka után. De ezért igazán nem haragszok rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 11.01.15 23:09

Azért be kell látnom, hogy nekem is van néhány idegesítő szokásom, ami nem nyerheti el a tetszését. Senki sem tökéletes, ahogyan Chad sem, mert én meg azt nem szeretem benne mikor tényleg nagyon fáradt vagyok és még akkor is oda akar bújni hozzám, pedig én csak akkor aludni szeretnék. Gondolom, ahogy egyre több időt leszünk együtt úgy fog feltűnni számunka a másik idegesítő szokása is. Elvégre együtt lakva ismeri meg egymást az ember.
- Amire csak szeretnéd. - Mondtam sejtelmes mosollyal az arcomon. Persze tudhatja, hogy az efféle kedveskedéseit mindig is viszonozni szoktam és általában nagyon is hálás szoktam lenni. Persze Chad szinte mindig kedveskedik nekem, ilyen egy férfi, ha szerelmes? Nagyon remélem.
- Gondoltam, hogy ezt fogod mondani. - Elvégre miért is ellenkezne? Végre van egy kis időnk egymásra és tényleg ki akarom élvezni a vele töltött idő minden egyes másodpercét. Remélem ezt a pár napot kibírjuk kisebb összetűzések nélkül, mert semmi kedvem vele vitázni, főleg azok után, amin mostanában átmentünk. Inkább örülök annak, hogy ismét egymásra találtunk.
- Most is azt tesszük, nem? - Kihasználjuk ezt a pár napot, vagyis jobban mondva inkább arra szeretném, hogy használjuk, hogy bepótoljuk mindazt, ami mostanában nem volt jelen az életünkben. Hirtelen össze jöttek a dolgok és volt az a szünet mizéria közöttünk, aztán meg a balesetem is...
- Már most megdöntöttük. - Ez életem eddigi leghosszabb kapcsolta és remélem ez is fog maradni, mármint azt is remélem, hogy az örökké az ránk vonatkozik.
Tovább simogattam a hátát, habár azt hittem, hogy ha már mindketten meztelenek vagyunk akkor a tusolásból nem csak az fog lenni. Várom, hogy lépjen valamit, de Chad is ezt várja tőlem? Kezemmel végig simítottam hátán, ezután bele markoltam hátsójába. Közben ismét rátapadtam ajkaira, hogy szenvedélyesen csókolhassam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 12.01.15 14:18

Örülök neki, hogy nem tette szóvá, hogy mi is az, ami idegesít. Legalább egy kicsit egymással is tudunk törődni és nem megy a veszekedés. A pontokra felcsillannak a szemeim és sejtelmesen pillantok rá. Tudom, hogy mire gondol, hogy mit fogok kérni, de direkt nem azt mondom, mert azt amúgy is megkapom tőle.
- Akkor... Egy hátmasszázs rám férne. - Húzom ki magam, mint akinek mindjárt leszakad a háta. Valóban jól esne egy kis hátmasszázs, bár nem várom el tőle, hogy meg is tegye nekem. Bár örülnék neki. Attól függetlenül, hogyha most nem kapok semmit, ugyanúgy kényeztetném, mert nem azért csinálom, hogy adjon érte valamit. Nekem elég, hogyha látom, hogy boldog velem és mosolyog. Én szimplán ezért csinálom és azért, mert megérdemli, hogy törődjek vele.
- Mi mást. - Forgatom meg a szemeimet mosolyogva, mert egyértelmű volt, hogy a szeretkezést nem fogom visszautasítani, mert így is mostanában ritkábban jutunk el odáig, hogy egymást kényeztessük. Nem örülök annak, hogy hamarosan egy hét szex megvonásban leszek, de ez a természet, tudom, hogy nem tehet róla.
- De! És a lehető legjobban tesszük. - Mondom mosolyogva, mert nagyon is kihasználjuk ezt a pár napot. Egy puszit nyomok az ajkaira és élvezem, ahogy a meleg vízcseppek végig simítják előbb az arcom, utána meg a testem. Ahogy ő is teszi a körmeivel, libabőrös leszek.
- Miért? Mennyi volt a leghosszabb eddig? - Kíváncsi vagyok rá, mert több, mint két éve vagyunk együtt, de én eddig azt hittem, hogy nála tartós kapcsolat minimum három év volt. De lehet, hogy tévedtem. Élvezem, ahogy a hátamat simogatja, most annyira jól esik nekem ez a gyengédség. Ahogy lejjebb csúszik a keze és belemarkol a fenekembe a szemeibe nézek és elmosolyodok, miközben viszonozom a csókját. Hátráltatom a falhoz és vadabbul kezdem csókolni, egy kis ízelítőt adva neki, majd elválok tőle.
- Most akarod? - Titokzatosan nézek a szemeibe, mert én azt hittem, hogy várunk addig amíg haza nem jövünk és nem egyből most esünk egymásnak. Bár nekem nincs ellenemre, a zuhany alatt állva még úgysem csináltuk. Ajkaimmal egyből rátapadok az övéire, egyik kezemmel pedig végig simítok az oldalán, egészen a melléig, ahol masszírozni kezdem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 13.01.15 2:55

Azt kell, hogy mondjam ezzel meglepett, mármint nem pont erre számítottam. Azt gyanítom, hogy nem véletlenül pont ezzel a hát masszázzsal állt elő. Nekem pedig nem esne nehezemre egy kicsikét megmasszírozni, végül is Chad is felkelt, hogy reggelit készítsen nekem. Különben is olyan hálás szokott lenni egy kis kényeztetés után.
- Mondjuk ma? – Mert el tudnám képzelni, hogy ágyba bújás előtt meggyújtók néhány illatos gyertyát és a félhomályban finoman megmasszírozom, mielőtt bármi huncutkodásba bele kezdenénk. Abban biztos vagyok, hogy neki nagyon, de nagyon tetszene a dolog.
- Gondolj bele, hogy ez még csak a kezdet. – Ha már neki most is tetszik az együtt töltött idő, akkor csak figyeljen… Nem akarok neki bármit is mondani, de az már biztos, hogy ez az együtt töltött idő más lesz, mint amihez eddig hozzá volt szokva.
- Azt hiszem úgy egy és fél év, szóval egészen biztos vagyok abban, hogy rekordot döntöttünk. – Egy idő után mindegyik kapcsolatomból kihalt a szenvedély, a vád, de a mostani az teljesen más. Ha vele vagyok, akkor még mindig azt érzem, mint a kapcsolatunk legelején
- Lenne bármi értelme estig várni? - Mert szerintem most nagyon is van időnk egymásra és ha már mindketten meztelenek vagyunk a zuhany alatt, akkor mégis miért ne? Persze tudom, hogy eddig nem próbáltuk ki milyen is úgy szeretkezni, hogy neki nyom a hideg csempének, de egyre jobban izgat ennek a gondolta. Ezért is csókoltam vissza annyira követelőzve, sőt bele is nyögtem a csókba, mikor megéreztem kezét mellemen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 13.01.15 18:44

Igazából már nagyon is vágyok arra, hogy megmasszírozzon, mert mostanában nagyon sokat hajtottam magam és fáj a hátam. De ezt nem merem neki mondani, mert a végén beutal a kórházba, de ez az élet rendje, hogy fáj valakinek a háta.
- Ha szeretnéd. - Én mondjuk nem a mai napra gondoltam, de talán a meleg víz után nagyon is jól fog esni. Csak azt nem tudom, hogy mennyire fogja tolerálni, hogyha elalszok közben.
- Kíváncsi vagyok, mi lesz még. - Sejtelmesen pillantok rá, hogy mit tervez még nekünk a nap hátralevő részére. Most annyira boldog vagyok, hogy nem én mondom, hogy mi legyen. Néha nagyon is hiányzott az, hogy határozott legyen és ő mondja meg, hogy mit is akar. Kicsit meglepődök, hogy csak ennyi volt neki a leghosszabb kapcsolata. Azért arra is kíváncsi vagyok, hogy miért lett vége a kapcsolatainak.
- Én is megdöntöttem. De azt már rég. - Mondom mosolyogva, mert nekem alig egy év volt a leghosszabb kapcsolatom, de ha azt vesszük, akkor csak 8 hónap, mert a többi csak kínszenvedés volt a vége felé. Kérdésére bevillan az, amikor én akartam vele először a nappaliban szeretkezni.
- A szeretkezés csak este a hálóban elfogadható. - Kacsintok rá egyet, bár nem gondolom komolyan, csak kíváncsi vagyok arra, hogy mit fog ahhoz szólni, hogy pont a saját szavaival vágok vissza. Engem nem zavar, sőt én nagyon is örülök annak, hogyha ő kezdeményez, mert legalább így is tudom, hogy kíván és akar engem. Folytatom a csókot, miközben a mellére téved a kezem. Belemosolygok a csókba, ahogy követelőzőbben csókol, ezért a kezem, amelyik a mellén volt, elindul lefelé a testén egészen a lába közéig. Ott kezd el tevékenykedni az ujjaim, hogy minél hamarabb felizgassam. Közben ajkaimmal áttérek a nyakára, hogy halljam a hangját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 14.01.15 11:01

Mondjuk, nem esne rosszul, hogy ha Chad engem is masszírozna, miután én is őt, de persze nem azért fogom így kényeztetni, mert bármit is elvárnék tőle.
- Csak akkor, ha te is szeretnéd. – Persze nem fogom erőszakkal mondjuk lenyomni az ágyra, hogy én már pedig akkor is meg fogom masszírozni, még ha nem is akarja. Mégis megnézném az arcát, hogy milyen képet vágna mindehhez, de persze nem fogok drasztikus módszerekhez folyamodni.
- Bármi lehetséges, semmit sem terveztem előre. Csak sodródjunk az árral és tegyük azt, amit tenni szeretnénk. – Most, hogy végre van egy kis időnk egymásra és nem kell az órát lesnem, hogy mikor kell megindulnom dolgozni… Úgy vélem, tényleg bármi lehetséges. Nem akarok mindent előre tervezni, tudni, csak jól szeretném magam érezni.
- Mindkettőknek ez a leghosszabb kapcsolata, szóval ez biztosan jelent valamit. – Szeretnék hinni abban, hogy ennek tényleg van jelentősége, s még sok szép együtt töltött év áll előttünk. Mert valójában már a jövőmet nem tudnám nélküle elképzelni. Vagyis eltudnám, de nem akarom. Hihetetlen, hogy egyik pillanatról a másikra betoppant az életembe, s azon kaptam magam, hogy Chad lett az egyik legfontosabb személy, akit már sosem szeretnék elveszíteni.
- Már ezt is egészen máshogy gondolom… - Inkább szavak helyett tetteimmel próbálom meggyőzni erről és szerintem eléggé tudtára adom azzal, hogy most mit is gondolok, ahogyan mohón, követelőzve csókolom. Abból, ahogy felnyögtem tudhatja, hogy már nagyon vágyok rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 14.01.15 11:40

Már úgy elképzeltem, hogy megmasszírozza feszült izmaimat. Azt hiszem a kapcsolatunk alatt még ebben nem volt részem, csak én tettem meg ezt neki. Igaz, hogy elég ritkán, mert néha hozzá szólni sem lehetett, nemhogy hozzáérni. De persze, tudom, hogy a benti feszültség őt is utoléri, és ezért igazán nem haragszok rá.
- Bármit szeretek, ha hozzám érsz. - Nézek a szemeibe, mert nekem az is elég, ha megölel. Az, hogy most meg is masszíroz, pedig elrepít a mennyországba. Imádom, ahogy a kezei végig szántanak a testemen, ezért is szeretem, ha hozzámér. Most, hogy van időnk, pláne ki kell használni mindent.
- Pedig azt hittem, hogy egy kész bakancslistával fogom szembe találni magam. De az, hogy sodródjunk az árral, eddig is bejött, így részemről rendben. - Egyezek ebbe bele, mert eddig is ezt tettük és lássuk be, hogy hova eljutottunk. Jobban is szeretem a spontán jött dolgokat, mint az eltervezetteket, mert azok nem mindig szoktak összejönni.
- Igen. Azt, hogy eddig rossz helyen kerestük a boldogságot. - Egy puszit nyomok az ajkaira, mert én nagyon is örülök, hogy akkor nekem igent mondott. Talán még mindig szenvednénk egymás nélkül, ha nem egyezik bele, hogy a barátnőm lesz. Egészen biztos vagyok benne, hogy nem akarok mást rajta kívül és mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy együtt is maradjunk jó sokáig.
- A vágy mindenek felett! - Nevetem el magam, mert tudom, hogy ezért változott meg a felfogása ilyen téren. De itt amúgy sem lenne gond, mert a fürdőszobában nincs ablak, így senki se látna be. Viszont örülök, hogy erre is rá tudtam venni, hogy ne csak este és a hálóban szeretkezzünk. Próbálom tartani a tempóját, de nem mindig sikerül, mert néha már nem kapok levegőt a csóktól. Ujjaimmal pedig már belé hatolok, hogy még jobban feltüzeljem. Nagyon is forró és nedves odalenn, így tudom, hogy már készen áll rám, de attól még tovább csinálom, mert hallom, hogy neki is jól esik és én is szívesen csinálom ezt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 14.01.15 14:20

Ki hitte volna, hogy a kapcsolatunk annyira szilárd fog lenni, hogy ennyi mindent kibírunk együtt? Mert akármennyire is szeretjük egymást, mégis voltak olyan pillanatok a kapcsolatunk alatt, mikor tényleg azt hittem, hogy az egymás iránt érzett szerelem már kevésnek bizonyul. Mégis rá kellett döbbennem, hogy a szerelem tényleg képes mindent legyőzni. Pedig míg nem találkoztam vele úgy hittem, hogy ezt csak a filmekben mondják.
- Tudod, veled igazán könnyű dolgom van. Elég csak mondjuk bele túrnom a hajadba és máris felcsillannak szemeid. – Minek is szépítenék? Látszik rajta, hogy mennyire örül annak, ha hozzáérek és ez pedig jó. Mármint, hogy ennyire vágyik arra, hogy megérintsem. Amíg így reagál minden egyes érintésemre addig tudni fogom, hogy rendben van a kapcsolatunk.
- Nem akarom, hogy a kapcsolatunk tervhez kötött legyen és mindent előre eltervezzünk. Néha tényleg jobb, hogy ha a dolgok csak úgy megtörténnek. – Igaz, hogy előállhattam volna egy listával, hogy a mai nap folyamán szeretném ezt és ezt megcsinálni vele együtt, de jobbnak láttam csak a pillanatnak élni. Az élet nem arról szól, hogy mindent el kellene terveznünk, hanem arról, hogy kiélvezzük az együtt töltött időt.
- Mióta együtt vagyunk boldogabb vagyok, mint valaha. – Mindig is tudtam, hogy valami hiányzik az életemből, de arra, hogy mégis micsoda akkor jöttem rá, mikor megismertük egymást. Chad olyan számomra, mintha a másik felem lenne. Kiegészítjük egymást, sok mindenben különbözünk, de mégis hasonlóak vagyunk. Őszintén fogalmam sincs, hogy ez hogyan lehetséges, de nem is számít. Az a lényeg, hogy szeretjük egymást.
Alsó ajkamba haraptam, ha tovább így folytassa, akkor már csak attól is a csúcsra fogok jutni, hogy az ujjaival kényeztet. Akaratlanul is felnyögtem szinte minden egyes mozdulata után.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 14.01.15 15:04

Szeretek a szemeibe nézni és már csak attól elolvadok, hogy rám pillant. Ilyenkor bármit kér tőlem, megcsinálom neki. Bár amúgy is, de ami nekem nem tetszik arra is könnyebben rávesz. Egyszer ez lesz a vesztem, de amíg együtt vagyunk addig ez nem érdekel. Úgyis mindig mondom neki, hogy kérjen bármit, megkapja. Én pedig csak egyet kérek tőle, ami még váratja magát. Azért ahogy leírja, hogy mitől leszek engedelmes, azért kicsit leír vele.
- Nem is. - Pillantok el másfele, mert igaza van. Elég ha csak a hajamba túr és olyanokat is megteszek, amiket amúgy nem. Imádom, hogyha hozzámér, és ezt nem is tagadtam sosem. Hálás is vagyok neki, ha csak hozzám bújik vagy épp megcsókol, simogat. Bármiért, csak az ujjai a testemen legyen és szívverésem gyorsabb lesz tőle.
- Úgy legalább meg is történnek. Bármennyiszer terveztünk valamit, mindig közbe jött valami. - Emlékeztetem arra, hogy valahányszor terveztünk valamit, sosem jött össze. Én is jobban örülök annak, hogyha nem tervezünk semmit, mert így biztosak lehetünk abban, hogy valóra is váltjuk. Amúgy sem kell minden lépésünket betáblázni, mert akkor semmi izgalom nem lesz a kapcsolatunkban.
- Boldoggá teszlek? - Mondom mosolyogva és csillogó szemekkel. Valamiféle jól eső melegség járja át a testemet, mert örömmel hallom ezt tőle. Mindig is ezt akartam hallani, de sosem kaptam meg eddig.
- Egyetlen barátnőm sem mondta még ezt sose. - Sóhajtok egyet, mert azért hiába tartozok a másik nemhez, ugyanúgy kellenek nekem az ilyenfajta visszajelzések és gyengédségek.
Tovább folytatom a kényeztetését, ha nem állít le - hogy máshogy akarja tőlem az orgazmust -, akkor így fogom a csúcsra juttatni. Mindent megakarok neki adni, és ez is benne van ebben. Finoman megharapom a nyakát, miközben ujjaim egyre gyorsabban tevékenykednek, hogy elérjék a céljukat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 15.01.15 13:51

Ismerem már annyira, hogy ne lepődjek meg reakciója után. Valójában pont erre számítottam, hogy ha tudtára adom, hogy milyen könnyű dolgom van vele egyből tagadni fogja. Pedig valójában bele kellene törődnie és belátni, hogy elég csak hozzá érnem, vagy éppenséggel megcsókolnom ahhoz, hogy kék szempárja felcsillanjon. Erről sem ő, sem pedig én nem tehetek. Egyszerűen csak ilyen hatással vagyok rá. Hazudnék, ha azt mondanám bánom, mert amíg látom szeme felcsillanását, addig biztos lehetek abban, hogy még mindig odáig van értem.
- Tagadhatod, de ettől még mindketten tudjuk, hogy nagyon is igazam van. – Nem követelem tőle, hogy ismerje be, de azért valami olyasmit, ami ennyire nyilvánvaló azt nem lehet tagadni.
- Most nincsenek tervek, csak te és én… - Nekem ennyi pont elég. Tényleg nem terveztem semmit sem előre, sőt azt sem bánnám ha az egész napot az ágyban töltenénk és csak összebújnánk, de mégis szeretnék valamit csinálni vele közösen, ha már van időnk és alkalmunk rá.
- Ha nem tennél boldoggá, akkor szerinted még mindig együtt lennénk? – Nem is próbáltam leplezni meglepettségemet, hiszen azt hittem, hogy tudja mennyire boldog vagyok mellette.
- Akkor éppen itt volt az ideje. – Mosolyogtam el magam, miközben végig simítottam finoman arcát. - Melletted boldog vagyok. – Úgy éreztem még egyszer a tudtára kell adnom, vagy legalábbis elismételnem, hogy tényleg elhiggye.
Egyre hangosabban nyögdécseltem, ahogy gyorsított a tempón. Valójában nem számítottam efféle kényeztetésre, de nagyon is élveztem. Szorosan magamhoz öleltem, hiszen kellett valami amiben meg tudtam kapaszkodni miután csaknem felsikítva járta át egész testemet az a bizonyos bizsergetően kellemes érzés.
- Ezért megérte kivenni azt a néhány szabadnapot. - Suttogtam ajkaira, mielőtt ismét megcsókoltam volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 15.01.15 22:13

Tudom, hogy azért mondja, hogy bevalljam, hiszen nyilvánvaló, hogy nagyon is élvezem azt, amikor hozzámér. Vágyok az érintésére, hiszen kell nekem a gyengédség. Nagyon nem kaptam ezt meg az előző kapcsolatomban, most pedig igen és ezért nagyon is hálás vagyok. Tudom, hogy azt akarja, hogy igazat adjak neki, de azt úgysem fogom megtenni. De az is lehet, hogy megteszem.
- De direkt csinálod! - Belenézve a szemeibe, ennyit nyögök ki, mert tudom, hogy direkt csinálja ezt az egészet. Azt akarja, hogy megadjam magam, de nem fogom. Pedig olyan szívesen tenném, hogy utána azt tegyen velem, amit csak akar. Vágyaim közt szerepel az is, hogy egyszer az ágyra lök és irányítani fog, de ezt még egy kicsit noszogatni kell.
- Jól hangzik. - Egy puszit nyomok az ajkaira, mert most pont nem akarok egy harmadik személyt, vagy váratlan fordulatot az életünkbe. Azt akarom, hogy most kettesben legyünk és csak magunkkal foglalkozzunk, illetve egymással.
- Persze. A sármomnak elég nehéz ellenállni. - Önelégülten vigyorgok, bár tudom, hogy nem lenne ezért együtt velem. De mégis csak ilyen vagyok, ezt nem hagyhattam ki és ezért igazán nem haragudhat rám, hogy egy kicsit viccelek ebben is. Nem szeretem, ha túl komolyak vagyunk, mert abból csak a rosszra lehet következtetni.
- Én is boldog vagyok melletted. – Annyira jól esik hallani tőle, hogy boldog mellettem, bár igaz, hogy direkt az ő érdekeit nézem, hogy mi a jó neki, mert így tudom, hogy nem alszik ki irántam a szerelme. Legalábbis nagyon remélem. Én is azért elmondom, hogy boldog vagyok, mint valaha, de szerintem ezt ő pontosan tudja. Amióta együtt vagyunk azóta madarat lehet velem fogatni. Pont ezért is elégítem ki az ujjaimmal. Azt akarom, hogy ebben is egymásra legyünk hangolva. Igaz azt hittem, hogy kölcsönös lesz és a csempénél fogunk szeretkezni, de így is tökéletes nekem. Imádok neki örömöt okozni és a hangjából ítélve ő sincs máshogy most. Szorosabban nyomom a falhoz, mikor magához húz és kicsit erősebben tolom feljebb az ujjaimat benne, hogy jobban élvezze. Amint elélvez, még egy kicsit csinálom neki, bár jóval lassabban, végül kihúzom az ujjaimat.
- Bármikor megkapod, amikor csak akarod. – Szívesen elégítem ki, bár olyankor jobban örülök annak, hogyha együtt jutunk a csúcsra, mert ilyen ritkán van, hogy csak az egyikünk jut el odáig. De nem bánom ezt se, mert tudom, hogy nagyon is élvezi azt, amit szoktam vele tenni. Viszonozom a csókot, amit kapok tőle és bele is mosolygok.
- Szeretlek! – Egyből tapadok az ajkaira, nem hagyom, hogy bármit is szóljon rá, és vadul csókolom, miközben fenekére markolva magamhoz húzom szorosan.
- Nagyon! – Még fűzöm hozzá az előzőhöz és tovább csókolom. És még mindig nem hagyom, hogy megszólaljon. Annyira szívesen járnék benne máshogy is, mint az előbb, de talán azt a mai nap folyamán megkaphatom még. Ajkaimmal elválok tőle, de továbbra is magamhoz ölelve nézek a szemeibe.
- Nem tudom, mit csinálnék, ha még mindig ellenkeznél a kapcsolatunk iránt. Talán az ajtód előtt fetrengve szenvednék. – Vallom be, hogy most hol is tartanék a szerelem miatt, ha akkor nem hív fel. Igaz, hogy elég sok mindent nem értek és a hangos gondolkozásom közepette ki is mondom mindezt.
- Csak azt nem értem, hogy miért hagytál elmenni, mikor összefutottunk és én részeg voltam? Be kellett volna rángatnod, akkor tuti itt maradok. Lehet dugtunk volna egy jót. – Nevetem el magam, bár tudom, hogy nem emlékeznék rá, ami rossz lenne, de nem is hiszem, hogy Charlotte hagyta volna akkor, hogy rá másszak, vagy bármi történjen köztünk, a józanodásomon kívül.
- Sírtál, hogy nem lehetek a tiéd? – Biztos vagyok abban, hogy mikor én elmentem, akkor sírt. Igaz, hogy amikor visszamondta, hogy mi történt köztünk, nem csodálom, hogyha sírt volna, hiszen elég bunkó voltam vele, annak ellenére, hogy már akkor is oda voltam érte. És ez az érzés csak fokozódott azóta. A zuhanyt elzárom, majd magam köré tekerek egy törülközőt, mert szerintem már eléggé kiáztunk és nagyon is el akarok jutni a gyógyfürdőbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés

Vissza az elejére Go down

Chad & Charlotte - melegfürdőzés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Similar topics

-
» Charlotte Petrova
» Ki micsoda, avagy a foglalkozás lista

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Charlotte Collins otthona-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához