welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Chad & Charlotte - melegfürdőzés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 19.01.15 14:19

Az a jó abban, hogy már ennyi ideje vagyunk együtt, hogy akarva, akaratlanul is kiismerjük egymás gyenge pontjait. Ezért pontosan tudom, hogy Chad hogyan reagál bizonyos esetekben, ahogyan azzal is tökéletesen tisztában vagyok, hogy mennyire vágyik az érintésemre.
- Mégis mi az, amit szerinted direkt csinálok? – Megjátszott értetlenkedéssel nézek rá, mielőtt végig simítottam volna finoman arcán. Hát még szép, hogy direkt csinálom, hiszen jól tudom, hogy mennyire élvezi.
- Oh, igen. Annak nem is tudok ellenállni. – Talán nem is a sármja miatt vagyok még mindig vele. Ha meg akarná magyarázni, akkor sem tudnám… Valami vonz benne. Bele szerettem, legyen elég ennyi. Nem érdekel a korkülönbség, nekem tényleg csak az számít, hogy mellette boldog vagyok.
- Tudom. Érzem. – Ez valami olyasmi, amit érezni lehet, mint például a vihar előtti csendből is mindig sejteni lehet, hogy hatalmas tomboló vihar fog ránk szakadni. Most szerencsére nem érzem ezt, most minden annyira jól, rendben vagyunk, érzem.
- Ma még néhányszor szeretném ezt érezni. – Talán elkapott a mohóság, de annyira jól esett, hogy kielégített, habár azt hittem, hogy egészen máshogy fog, de mégis annyira élveztem. Jól esett végre újra közel érezni magamhoz.
- Én is szeretlek. – Szóltam meg, mikor már szóhoz hagyott jutni, habár azt hittem, hogy már megfulladok, kapkodva vettem a levegőt, mikor ajkaink elváltak egymástól.
- Nem is bírnám végig nézni, ahogy szenvedsz. – Előbb, vagy utóbb úgyis megesett volna rajta a szívem. Nem akartam ellenkezni, de akkor még volt bennem egy kis félsz, hiszen nem tudhattam, hogy mennyire akarja komolyan ezt a kapcsolatot. Akkor még nem tudtam, hogy nem csak egy kalandra kellek neki.
- Pont azért hagytalak elmenni, mert részeg voltál. – Nem akartam sem kihasználni, sem pedig azt nem akartam, hogy ne emlékezzen arra, ami történt volna akkor kettőnk között.
- Azt hiszem, hogy ez eléggé nyilvánvaló… - Még jó, hogy sírtam. Kegyetlen volt számomra az-az időszak. Őrlődtem.
- Nekem valahogy nincs kedvem beszélni. – Az sem zavart, hogy csurom vizes voltam, miután kiléptem a zuhany alól, megragadtam a kezét hogy a hálószoba felé húzzam.
- Nem akarsz egy kicsit rosszalkodni még? – Mert szeretnék igazán hálás lenni neki, miután Chad is olyan hálás volt velem a zuhany alatt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 19.01.15 18:35

Azért ő jól titkolja, hogy mi is esik neki igazán jól, mert nem gyengül el annyira az érintésemtől, mint én szoktam az övétől. De ha nem nyúlnék hozzá, vagy nem ölelgetném, akkor biztos, hogy feltűnne, hogy vágyik az érintésemre. De én nagyon is szeretem őt fogdosni és ölelgetni, mert akkor is biztos vagyok benne, hogy csak az enyém.
- Azt akarod, hogy megadjam magam és bevalljam azt, amit mondasz. - Teljesen ellágyulok a mondatom végére, ahogy végig simítja az arcomon a kezét. Elég nekem csak egy ilyen érintés és már is a plafonon vagyok. De nem fogom most ilyen könnyen megadni magam. Tudom, hogy pontosan tudja, hogy mivel érheti el azt, hogy kezes bárány legyek.
- Helyes! - Vigyorgok, hogy nem tud ellenállni nekem. Nem is tudom mit tennék, ha már nem érezné így és simán bárki el tudná tőlem venni. Remélem, hogy erre azért sosem fog sor kerülni, hiszen én csak egy valamit akarok tőle, amitől örökre együtt lehetünk.
- Miből érzed? - Ráncolom össze a homlokomat, mert azt hittem, hogy ezt inkább látni lehet, mint érezni aztán tessék. Kíváncsi vagyok erre és remélem, hogy el is árulja nekem.
- Talán teljesíteni tudom a kérésed. - Nézek másik irányba, persze a vigyort nem lehet lemosni az arcomról, mert csak is arra vágyok, hogy egymást kényeztessük egész nap. De azt is akarom, hogy eljussunk a fürdőig, így ezt is bele akarom kalkulálni a mai napunkba. A csók jól esik és igazán mennék tovább is, de akkor tudom, hogy nem megyünk sehova. Megmosolygom, ahogy csak azért is visszamondja, persze jól esik, de azt akartam, hogy ne tudjon megszólalni.
- Szerinted helyes vagyok? - Nézek a szemeibe, szeretném tudni a válaszát, bár azt hiszem tudom, hogy mi lesz. Bár nem tudom, hogy valaki hogy lesz helyes, de talán eljutunk oda is.
- Egy ideig nézted. - Sokáig kerestem a pillanatot, hogy mikor tudunk találkozni, mikor már nem voltam kórházban. Nagyon sokszor nemet mondott nekem, így az is szenvedés volt nekem. De örülök, hogy akkor aznap felhívott.
- És ha akkor csap el egy autó? - Teszek fel egy megállapítást, mert bekövetkezhetett volna, hogy elüt egy autó. Ha pedig behívott volna, akkor kellemes ébredésben lett volna részem mellette. Már ha addig velem maradt volna az ágyban, és ha egyáltalán együtt alszunk.
- Pedig csak rajtad múlt. Már akkor a tiéd voltam, csak nem tudtál róla. - Nem akartam elérni nála, hogy miattam sírjon, de igazából csak rajta múlt az egész, hogy együtt leszünk-e vagy sem. Én már rég hozzátartoztam, pedig még csak nem is tudott róla. Talán nem is baj, hogy így alakult. Megfogom a kezét és követem, oda ahova vezet. Bent a szobában elnézek az ágyra, majd vissza a szemeibe.
- Nem tudom, miről beszélsz. - Sejtelmes mosoly húzódik az ajkamra, mert pontosan tudom, hogy mit akar tőlem, de a szájából akarom hallani, vagy legalábbis tettekkel frissítse fel a memóriámat. De mielőtt bármit is kezdenénk, fel kell tennem neki egy kérdést, ami már régóta izgat.
- Milyen gyógyszert szedsz? - Természetesen a fogamzásgátlóra gondolok, bár remélem, hogy tudja, de ha nem akkor el tudom neki mondani. Mindenesetre érdekel ez a dolog is, hiszen a szerelmem szedi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 20.01.15 21:23

Néha azt érzem, hogy túl könnyű dolgom van vele, ilyen téren tényleg nem lehet okom panaszra, mert tényleg kenyérre kenhető, viszont néha nem bánnám, ha egy egészen kicsikét ellenkezne, ha nem akarna ennyire a kedvemben járni. Mármint szeretem, hogy ilyen jó hozzám, de azért mégsem kellene ennyire elkényeztetnie.
- Oh, édesem! Semmit sem kell bevallanod. – Hatalmas mosolyt villantottam felé, mert ugye ez nyilvánvaló, ha bevallja, ha nem.
- Nem tudom elmagyarázni, egyszerűen csak érzem. Talán abból, ahogyan hozzám érsz, rám nézel, vagy hozzám bújsz. – Na meg egy csomó apróság… Az, hogy mennyire figyelmes velem, hogy ma is csinált reggelit nekem, ez is csak arról árulkodik, hogy szeret és boldog mellettem mert egy boldogtalan kapcsolatban szerintem nincsen ilyen.
- Nehezen hiszem, mármint úgy nem, hogy ilyen pofátlanul mosolyogsz. – Vajon képes lenne szex közben is így vigyorogni? Azért letagadhatatlanul látszik rajta, hogy mennyire a kedvére van ez a helyzet, sőt még élvezi is.
- Inkább azt mondanám, hogy cuki, de gondolom neked ez a jelző már nem tetszik. – Helyes, cuki, aranyos, akárhogy nevezhetném, lényegtelen, hiszen szeretem és úgyis elfogult vagyok vele kapcsolatban.
- Te is pontosan tudod, hogy mi játszódott le akkor bennem, de nem is értem, miért olyan fontos, hogy most emlegessük a múltat? – Egy egészen kicsit hagytam szenvedni, de mentségemre legyen én nem akartam… Csak aztán valahogy megtörtént. Nem hittem, hogy ennyire szeret, hogy ennyire szenvedett miattam. Akkor még nem tudtam, hogy az, amit irántam érez komoly lenne.
- Jézusom! Nem is értem, hogy miért gondolsz ilyenekre… - Szerintem erre még gondolni sem lenne szabad, mert a végén még tényleg bevonzza a rosszat és megtörténik így utólag is a baj.
- Honnan is tudhattam volna? - Akkor még szinte alig ismertem, ezért nem is tudhattam, hogy mennyire komolyak a szándékai... Szóval megbocsájtható, hogy miért voltam vele annyi ideig távolságtartó.
- Talán rosszul gondolom, vagy tényleg nem kívánsz? Itt állok előtted teljesen meztelenül, amire valljuk be nem sokszor volt példa, és most is csak beszélgetni szeretnél velem... Nem értem. - Nem vagyok felháborodva, de tényleg nem fogom fel, hogy most hogyan jött képbe a fogamzásgátló.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 21.01.15 7:04

Nem nagyon értem Charlottet, hogy most tulajdonképpen mi is a probléma. Talán ez annak is köszönhető, hogy ritkán ülünk le beszélgetni és ez probléma. Kellene gyakrabban egy délutánt tartani, amikor elmondunk mindent, ami tetszik, ami nem és ilyenek. De tudom, hogy hiába kérem, úgysem lesz ebből semmi.
- Nem is fogom! - Öltöm ki a nyelvemet mosolyogva, mert csak azért sem fogom bevallani, hogy mennyire is igaza van, mert tudom, hogy ezt akarja hallani. Hiába tudjuk mindketten, attól függetlenül biztos vagyok, hogy akarja az én számból is hallani. Viszont egy valamit nem értek, hogy miből érzi, hogy boldog vagyok, mert azt hittem, hogy azt csak látni lehet.
- Túl gyengéd vagyok. Mostantól előjön a bilincs, és a korbács! - Forgatom meg a szemeimet az első mondatomnál, majd valami eszembe jut, amire pimaszul elmosolyodok és a végére már titokzatosság csillan meg a szemeimben. Azért azt el tudnám képzelni, ha kibilincselne az ágyhoz és úgy kényeztetne vagy épp "kínozna".
- Nem is mosolygok pofátlanul. - Ráncolom össze a homlokomat, és értetlenül nézek rá, hiszen az előbb nem is mosolyogtam pofátlanul, de ha ezt megmagyarázza talán elhiszem neki. Szemeim úgy kerekednek ki, mint aki épp most látta meg álmai sportautóját a garázsban szülinapi ajándékként.
- Cuki?! Miért pont cuki? - Hitetlenkedve ejtem ki elsőnek ezt az egy szót a számon. Valahogy ezt még nem mondták nekem, és pont ezért illetődök meg rajta. Azért kíváncsi vagyok, hogy miért pont cukinak tart és miből jött ez neki.
- Sok nő mondja nekem, hogy helyes vagyok. Miért lesz valaki helyes? - Azért arra rákérdezek, ami érdekel és amiből ez a kérdésem jött. Igaz lehet, hogy nem kellett volna megemlítenem a sok nőt, de Charlotte is tudja, hogy nagyon sok nő vesz körül és elég soknak tetszek ez nem titok.
- Mert minden érdekel, ami veled kapcsolatos. - Rántom meg a vállaimat, hiszen az akkor történtekről nem beszéltünk sosem és érdekel. Én egy ilyen srác vagyok, engem minden érdekel, ami a barátnőmmel kapcsolatos, nem is tudom, hogy ez miért jelent neki problémát. Pedig értékelhetné, hogy ennyire törődök vele.
- Ez csak egy felvetés. Úgy sem fog megtörténni, mert az már a múlt. - Forgatom meg ismét a szemeimet, hiszen akkor nem ütöttek el és arról az időről beszélünk, így nem is fog már megtörténni. Maximum mostanában, de vagyok annyira figyelmes, hogy kétszer is körbenézek mielőtt lelépek az útra.
- Onnan, hogy bókoltam, virágokat és sütiket vittem neked és udvaroltam. Bár lehet, hogy elég bénán tettem, de próbálkoztam. - Azért ebből csak tudta, hogy akarok valamit és már rég hozzákötöttem magam képletesen. Bár lehet, hogy a próbálkozásaimból nem jött rá erre, mert elég félénk voltam a kezdetén, hiszen nem tudtam, hogy van-e valakije, vagy mennyire vevő erre. De amint közelebb engedett magához és több mindent engedett meg, úgy bátorodtam fel. Ezért sem hagytam veszni a kapcsolatunkat.
- Cica, ne butáskodj! Már miért ne kívánnálak? És miért ne beszélgethetnék a barátnőmmel? - Ráncolom össze a homlokomat értetlenül, mert nem erről van szó, hogy nem kívánom, csak egyszerűen kíváncsi vagyok és érdekel, mert sose ülünk le ilyenekről beszélni. Pedig engem tényleg érdekel és nem csak heccből kérdezem. Azért is érdekel, hogy óvszer nélkül csináljuk és még sincs gyerek és nekem fura. Senki se magyarázta el még nekem, hogy mire való.
Hogy egy kicsit megnyugodjon, közelebb lépek hozzá és magamhoz ölelem. Ha hagyja magát akkor meg is csókolom érzékien, hiszen nem akarom így letámadni, bár tudom, hogy ezt akarja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 21.01.15 21:05

Nem is erőltetem tovább a témát, hiszen tudom, hogy sosem vallaná be, akármennyire is nyilvánvaló.
- Azért az a durvulás szerintem nekem nem tetszene annyira, sőt! - Nem vagyok oda sem a bilincsért, sem pedig a korbácsért, habár nem tapasztalatból beszélek, de szerintem sosem próbálnám ki, az nekem túl durva. Mármint nekem szerintem nem fér bele az intimitásba az, hogy ilyen módon szenvedtessük egymást.
- Oh, pedig de! Ha lenne itt egy tükör, akkor te is belátnád. - Annyira, de annyira pofátlan volt az a vigyor, amit villantott. Persze ismerem már annyira, hogy tudjam ezt is letagadja, szóval ezt sem akarom erőltetni, mert nem lenne semmi értelme, maximum összekapnánk ezen, azt pedig nem akarom.
- Nem tudom megválaszolni ezt a kérdést, ez olyan lenne, mintha én azt kérdezném tőled, hogy miért gondolsz gyönyörűnek. - Talán csak túl elfogult vagyok vele szemben, de akár így, akár úgy, de mégis cukinak gondolom.
- Talán a gének miatt. - Fogalmam sincs. Mi ez, valami kérdezz - felelek show? Túl sok kérdést tesz fel, amiket nem tudok megválaszolni. Neki már az sem elég, hogy helyesnek gondolom?
- De ez már a múlt, ideje lenne tovább lépni és inkább a jelenre koncentrálni. - Nem is akarok azokra az időkre visszatekinteni, amikor nem voltunk együtt, vagy a kapcsolatunk elejére, mert nem indultunk valami túl jól, ezt mindketten tudjuk. Ezért szerintem nem is kellene jobban bele ásnunk magunkat ebbe a témába, mert talán a régi sebek ismét felszakadnak.
- Nekem abból mégsem jött le egyértelműen, hogy pontosan mit is akarsz tőlem, nem akartam csak a játékszered lenni, ezért várattalak olyan sokáig. - Meg egyébként is olyan ember vagyok, aki ilyen téren nehezen engedi közel magához az embereket, de erre gondolom már Chad is idő közben rájött. Ilyen vagyok, ilyen voltam akkor is, mikor belém szeretett.
- Nem arról van szó, hogy nem beszélhetnél velem, csak valahogy mindig rosszkor időzítesz. - Én viselkedek furcsán, vagy Chad nem tud ráérezni arra, hogy mikor mit várnék el tőle? Itt állok előtte teljesen meztelenül és valószínűleg most nem beszélgetni szeretnék vele. Mégis a csókja meglepett, valahogy nem számítottam rá, viszonoztam, de nem is tudom... Talán már túl késő és a hirtelen jött kedvem már a múlté.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 21.01.15 22:51

Örülök annak, hogy nem erőlteti, bár tudom, hogy úgy is tudja, hogy igaza van, de jobb ez így.
- Nem is nézném ki belőled, hogy ilyeneket a kezedbe vennél. - Rántom meg a vállaimat, tudom, hogy nála az ilyenek nem nyerők, csak próbálkoztam. Én azért nem bánnám, ha egyszer-kétszer kibilincselne az ágyhoz, de ezt már fel sem hozom neki, nehogy összevesszünk. A mosolyomat illetően inkább lezártnak tekintem a beszélgetésünket, mert úgy sem fogok semmit se bevallani, mert így is nyitott könyv vagyok a számára.
- Mert szeretlek! - Lágyan mosolygok rá, mert szeretem és talán ezért tartom gyönyörűnek. Igazából el tudnám mondani, hogy miért is tartom annak, de az nagyon hosszú lenne, és tudom, hogy úgy sem fogja ezt elhinni.
- Szeretem a múltat átbeszélni, mert a múltból lehet tanulni és abból alakítani a jelent. - Mondom nemes egyszerűséggel, eddig senkivel se volt probléma, hogy a múltat is átvesézzük, hogy mit is lehetett volna jobban csinálni. Tudom, hogy most már nem lehet rajta változtatni, de attól még fel tudom ismerni a hibákat. Meglepő dolgot hallok tőle.
- Játékszerem? Tényleg ezt lehet rólam leolvasni? - Vonom fel a szemöldökömet, mert nem hittem volna, hogy tényleg ezt lehet leolvasni rólam. Bár ki tudja, azért elég sok lány közeledett felém azzal, hogy csak egy éjszaka, de mindig visszautasítottam, mert én más vagyok. Talán ezért is kellek sokuknak. Charlotte valamit kihozott belőlem, amiért most rosszul érzem magam.
- Sajnálom. - Elhúzom a számat, talán igaza van, hogy mindig a legrosszabbkor szólalok meg, de annyi minden érdekel még vele kapcsolatban és valahogy sosem ülünk le beszélgetni. Ilyenkor mindig akkor sikerül valamit kinyögnöm, amikor nem kéne. De nem tehetek róla. Éppen ezért próbálom csókkal megbékíteni és talán teljesíteni azt, amit szeretne. Derekánál fogva magamhoz ölelem, de érzem, hogy ez már nem fog összejönni.
- Már nem akarod, ugye? - Nézek a szemeibe, azt hiszem ezt nagyon elszúrtam, de nem tehetek róla. Nem lehet nekem mindig ehhez kedvem, hiába vagyok fiú. Néha azért szeretnék a barátnőmmel leülni beszélgetni, mert azt hiszem ez hiányzik a kapcsolatunkból. Talán eddig azért jöttünk ki ilyen jól, mert nem beszélgettünk és a felmerülő vélemény különbségen nem tudtunk összeveszni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 21.01.15 23:31

Nem vagyok annyira bevállalós, de szerintem pont ezzel a szerénységemmel, visszafogottságommal loptam be magamat a szívébe.
- Prűdnek tartasz? – Nem élvezném, ha mondjuk, csapkodnám ostorral, ahogyan fordított esetet sem. Mert szerintem a szex az- az intimitásról szól és azt élveznünk kell és azt biztosan nem élvezném, ha mondjuk egy ostorral csapkodna. Inkább bele sem gondolnék ebbe.
- Ezzel meg is magyarázod azt, hogy miért tartasz gyönyörűnek? – Az egy dolog, hogy szeret, na de ez lenne az a bizonyos magyarázata is egyben? Néha pedig a dolgokat nem kell túlbonyolítani, mindig lesznek kettőnk között megválaszolandó kérdések, de nem mindig kell feltétlenül keresni rájuk a választ. Néha nem kell válasz, néha csak érezni kell.
- Én pedig azt hiszem, hogy nem kell a múltban ragadni, mert ha állandóan hátratekintünk, akkor nem haladunk előre. – Talán csak az én felfogásommal van baj, de én ezt tényleg így gondolom. Nem akarok vissza gondolni arra, ami volt, mert már elmúlt, nekem csak a jelen számít, az ahol most tartunk.
- Akkor még nem ismertelek és csak abból indultam ki, hogy milyen fiatal vagy és általában a fiatal pasik nem komoly kapcsolatra vágynak, hanem csak kalandra. Te más vagy, idő kellett arra, hogy erre rájöjjek. – Nem akartam a korával előhozakodni, de mégis azt akartam, hogy megértse a miértjeimet, hogy miért tartott olyan sokáig, hogy képes legyek magamhoz közel engedni.
- Én azt hittem, hogy te nem akarod… Elvégre itt állok előtted teljesen meztelenül és semmi… - Minek is mondjam tovább? Nem azt várom el tőle, hogy leteperjen, hanem azt, hogy ilyenkor a száját valami másra használja a beszéd helyett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 22.01.15 4:53

Muszáj mosolyognom, sőt. Kicsit azért el is nevetem magam, hiszen a kérdése vicces. Tényleg azt hiszi, hogy prűdnek tartom? Érdekes.
- Nem! - Rázom meg a fejemet és úgy nézek rá, hogy ne feltételezze, hogy valaha is megfordult a fejemben, hogy esetleg egy kicsit vadulhatunk is. Valahogy tényleg nem nézném ki belőle, hogy ilyenre rávenné magát, bár a balesete óta elég sok minden történt, amit nem néztem ki belőle.
- Ez egy egyszerűsített válasz, mert ha elmondanám, akkor itt lennénk napestig. - Adom meg neki az ésszerű választ, bár ha nagyon akarja akkor elmondanám neki. De lehet, hogy ebben nem értenénk egyet, hogy mit gondolok róla.
- Attól még haladunk, hogy néha visszanézünk. - Rántom meg újfent a vállaimat, mert attól még nem áll meg az idő. Csak néha jó nosztalgiázni, de akkor rossz emberrel kezdek ez ügyben. Végig hallgatom, amit válaszol, bár én azt hittem, hogy a külsőm sugároz valamit, de nem hittem volna, hogy a korom miatt gondolta ezt.
- Csak ennyi? Azért, mert fiatal vagyok? Akkor nem az olvasható le rólam, hogy a nőket játékszernek akarom, egy éjszakára, ugye? - Valamiféle megerősítésre várok tőle, bár az, hogy ő most mást mond, attól függetlenül még más nő hiheti rólam ezt, hogy csak egy éjszakára kellene. Igaz, hogy most már mindegy is, hogy mit gondolnak rólam mások, hiszen a lényeg, hogy azt a nőt, aki kell nekem, már megszereztem.
- Tudom, de te is nyugodtan kezdeményezhetsz, nem haragszok meg érte. - Simítok végig az arcán, majd közelebb hajolok hozzá és újból megcsókolom. Azt hiszem, érzem, hogy ez már nem fog összejönni, de talán nem is bánom, hiszen még előttünk a nap és így a megbeszéltekre is tudunk koncentrálni. Utána pedig azt csinálhatunk este, amit csak akarunk. Szerintem attól, hogy most nem fekszünk le, még a mai nap párszor megtörténhet. De a kedvében akarok járni, így tovább csókolom és, ha visszajön ezzel a vágya, akkor talán lesz több is köztünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 22.01.15 15:26

Valamiért válasza nem volt túl meggyőző számomra, de az is lehet, hogy csak én látok egyből rémeket és teljesen rosszul értelmezem az egészet.
- Akkor meg unalmasnak, hogy nem vagyok annyira bevállalós? – Tudom, hogy egy kapcsolatban egy idő után néha nem árt újítani, de ki is rohannék a világból, hogy ha egy napon korbáccsal és bilinccsel térne haza. Azért szerintem nem unalmas a szexuális életünk, hogy különböző segédeszközöket kelljen bevetnünk.
- Végül is most ráérünk… - Nevettem el magam. - De nem kell magyarázkodnod. – Nekem bőven elég, hogy tudom, hogy mit gondol rólam és nem kell megindokolnia, vagy éppenséggel hosszas magyarázkodásokba kezdenie, hogy mit és miért gondol úgy, ahogyan.
- Egyébként miért pont ma? – Annyi, de annyi mindent csinálhattunk volna ma, de azt még a legvadabb álmomban sem gondoltam, hogy a mai napon nosztalgiázni akar. Igaz van néhány szép emlékünk abból a korszakból, de a többség mégis csak fájdalmas.
- Csak ennyi. Dehogy! – Nem látszik rajta, hogy a nőket csak egy éjszakára vinné fel magához. Én a korából indultam ki és abból, hogy az ilyen idős pasik még csak játszadoznak, de semmi komolyat nem szeretnének. Chad volt a kivétel.
- Azt hiszem jobb lesz, ha most mindketten felöltözünk. – Miután a csók után szóhoz jutottam szemébe nézve nagyon is komolyan mondtam. Nem akarok ezen veszekedni, de nekem már elment a kedvem.
- Szóval akkor hová is megyünk? – Kezdtem szép lassan hátrálni a ruhás szekrényem felé, hogy felöltözhessek utána pedig megkeressem a bikinimet, hogy ha még mindig tartjuk magunkat az előző elképzeléseinkhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 23.01.15 17:40

Néha meglepődök Charlotten, hogy honnan szedi ezeket a dolgokat, így megforgatom a szemeimet. Tudom, hogy nem szereti, ha ezt csinálom, de tényleg erre más reakciót nem tudok.
- Nem gondollak unalmasnak! - Rázom meg a fejemet, mert egy szóval sem mondtam, hogy unalmas azért, mert nem bevállalós. Azért arra rá tudom venni, hogy ne csak az ágyban szeretkezzünk és ettől már nem mondható unalmasnak. Szerintem rendben van a szexuális életünk, így nem is húzom tovább ezt a témát.
- Elég, hogy a szemeid csillognak, mikor rám nézel. - Döntöm oldalra a fejemet, ahogy a szemeibe nézek, mert szerintem ez tényleg így van. Elég, ahogy rám néz és már csak abból sugárzik a gyönyörűsége. De nekem az összhatása tetszik nagyon, de tudom, hogy hogyan vélekedik magáról Charlotte.
- Nem tudom. Most jött szóba. - Rántom meg a vállaimat, mert tényleg csak úgy szóba jött és ezért is kezdtem el nosztalgiázni. Igaz, hogy fájdalmas azokra a hetekre, hónapokra visszagondolni, de mégis jó új dolgokat meg tudni, hogy mit miért tette akkor. Kicsit mégis megnyugtató, hogy csak a korom miatt nézte ki belőlem, hogy szexmániás vagyok.
- Annak örülök, hogy nem ez olvasható le rólam! De téged is meg tudlak érteni, mert a korombeli srácok csak egy éjszakára keresnek csajokat. Tisztában vagyok én ezzel. - Nem tudom, miért de valahogy meg szeretném nyugtatni, hogy azért nem nézek rá máshogy, mert a korom miatt "félt" tőlem. Csók után viszont bele kell törődnöm, hogy ezt elszúrtam, de talán annyira nem is bánom, hiszen szex után mindig aludni akar, és akkor megint ott tartunk, hogy nem csináltunk semmit. Azért bánom is, el is húzom a számat, de nem szólok semmit, csak hagyom, hogy felöltözzön. Én is megkeresem a fürdőgatyám, amit magamra is veszek, majd a farmerem, végül az ingem, de azt nem gombolom be. Közben Tekintetemmel körbe nézek a szobában.
- Konkrét helyet nem néztem. De olyan kell, ahol van gyógyvíz. - Felőlem lehet szálloda, vagy bármi, csak legyen meleg víz benne, mert ahhoz még hideg van, hogy uszodába menjünk vagy olyan helyre, ahol csak hideg vizes medence van. Tovább nézelődök, miközben fel-alá járkálok a szobában.
- Ciicaaa! - Kicsit elnyújtom, mert közben keresek és épp ezért nem is nézek rá. Mindenhova benézek, a fiókokba és az újságok alá is, de nem találom a mobilom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 23.01.15 18:47

Mint, ahogyan általában, úgy most is szükségem van némi visszajelzésre. Az egy dolog, hogy én idősebb vagyok tőle, ezért gondolom, hogy Chad egy egészen kicsit izgalmasabb életre vágyna. Remélem nem érzi úgy mellettem, mintha egy nyugdíjas otthonba lenne bezárva.
- Biztos? – Akaratlanul is visszakérdeztem. Jól tudom, hogy mellettem nem mindig izgalmas az élet, mert nem élek izgalmas életet. Én az a fajta nő vagyok, aki inkább kényelmesen elhelyezkedve a fotelban olvas végig egy könyvet, ha szabad a délutánja, míg mások ezért sokkal izgalmasabb programokat szerveznek maguknak.
- Szóval ez neked bőven elég? – Érdekes, hogy én is pont úgy gondolom, hogy Chad szemei felcsillognak mikor rám néz, de Chad is ezt állítja rólam. De ez szerintem így is van rendben, hiszen egy szerelmespárnak pont így kell viselkednie.
- Esetleg inkább szóba hozhatnánk ezt máskor? – Nem érzem úgy, hogy a mai nap lenne tényleg a megfelelő alkalom arra, hogy mindezt megvitassuk. Ma csak szeretném élvezni azt, hogy végre van egy kis időnk egymásra.
- Örülök annak, hogy most már ezt meg tudod érteni, mert valószínűleg először nem értetted, hogy miért vagyok ilyen veled. – Nem akartam játékszer lenni és nekem idő kellett ahhoz, hogy bármiféle kapcsolat kialakuljon közöttünk.
- Azt hiszem tudok egy ilyen helyet a közelben. – Elég régóta lakok itt, hogy tudjam miféle helyek vannak a környéken, viszont még sosem volt időm arra, hogy esetleg elmenjek oda egy kis kényeztetésre.
- Tessék? – Már a babarózsaszín csipkés fehérneműt felvettem mikor felé fordultam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 23.01.15 21:28

Tényleg nem értem a szerelmemet néha. Pedig olyan szívesen rákérdeznék, hogy miért kell bizonygatnom, bár lehet, hogy meg is fogom tenni. Igazából én beérnem azzal is, ha egyszer elmond valamit. Tudom, hogy neki kellenek a visszajelzések, de így úgy tűnik, mintha nem bízna a szavahihetőségemben, pedig nem hazudtam még semmiben. Mindig őszintén megmondom a véleményemet még akkor is, ha megbántom és nem akar látni pár óráig, míg feldolgozza.
- Nem hiszel nekem? - Ráncolom össze a homlokomat, mert azt hiszem, hogy eléggé határozottan állítottam azt, hogy nem unalmas. Egy egészen kicsit kezd elegem lenni abból, hogy bizonygatnom kell és állandóan visszakérdez, de nem teszem szóvá és nem is mutatom ki, hogy ez mennyire zavar.
- Mi kell még? Tudom, hogy szeretsz és nekem erre van szükségem. - Egyszerűen mondom a tényeket a szemébe, hiszen szeret és nekem szükségem van rá. Imádom, mikor megölel vagy hozzám bújik, hiszen akkor teljesen biztos vagyok benne, hogy még mindig odáig van értem. A nosztalgiázás nem úgy sikerül, ahogy szerettem volna, így elhúzom a számat.
- Hm, oké. - Rántom meg a vállaimat most valahogy elment a kedvem is ettől a nosztalgiázástól. Azt hiszem inkább a haveroknál maradok, mikor nosztalgiázni kell, mert ők szívesen emlékeznek velem vissza a múltra.
- Azért, mert először nem ezt mondtad. - Nézek szimplán a szemeibe, mert én nem emlékszek arra, hogy ezt mondta volna. Csak arra hivatkozott, hogy én miért nem keresek egy korombeli lányt, és miért ráhajtok, amikor van köztünk vagy 6 év. De akkor sem érdekelt engem a korkülönbség, mert már akkor szerelmes voltam belé.
- Szuper! Vezetsz vagy hívjunk taxit? - Már a telefonomért nyúlnék, mert nem látom sehol. Ezért is kezdem el keresni. Mert hiába választja azt, hogy vezet, attól még kell a mobilom. Bár nem tudom minek, mert akik keresni szoktak nagyrészt, azok idegesítenek és próbálom nem tartani velük a kapcsolatot, mint például a volt barátnőm. Aztán úgy döntök, hogy inkább Charlotte segítségét kérem, hátha ő emlékszik arra, hogy hol van.
- Nem láttad a mobilom? - Kezeimet a csípőmre helyezem és most már tanácstalanul állok az éjjeli szekrény előtt, azt nézve. Biztos vagyok benne, hogy nincs a szobában, hiszen felkutattam mindent. Még jó, hogy a fejem a nyakamon van, mert azt is képes lennék elhagyni. Visszaemlékezek, hogy mikor volt nálam, de úgy rémlik, hogy mikor hazajöttem, még meg volt, szóval biztos, hogy nem lopták el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 25.01.15 14:09

Mondani sem kell, de látom rajta, hogy mennyire kezd elege lenni abból, hogy mindig valamiféle biztatásra várok.
- Nem arról van szó, hogy nem hiszek neked, de néha azt érzem, hogy annál jóval több izgalomra vágysz, amit én nyújtani tudok neked. - Nem tudom megmagyarázni, hogy miért... Talán ezt a közöttünk lévő korkülönbség miatt gondolom így, hogy talán pörgősebb életre vágyik.
- Ennél több nem is kell. - Nekem az is elég, hogy tudja, de mégis megpróbálom minden egyes nap tudtára adni. Még ha apró kis gesztusokról van is szó, egy ölelés, egy csók, vagy egy gyors puszi a szájára mielőtt rohannék dolgozni. Jól tudom, hogy néha munkám miatt hanyagolva érzi magát, de általában mindig kárpótolni szoktam, mikor van egy kis időm.
- Miért, mit mondtam először? - Tényleg nem emlékszem rá, az - az időszak számomra eléggé bonyolult volt és szerintem végső elkeseredésemben sok mindent mondhattam neki, hogy miért nem kellene nekünk közelebb kerülnünk egymáshoz. Akkor tényleg nem gondoltam volna, hogy mi egy pár leszünk, azt pedig végképp nem, hogy aztán mégis, sőt ilyen hosszú ideig. Mert nekem ez a leghosszabb kapcsolatom.
- Jobban örülnék annak, ha a saját autómmal mennénk. - Ha már van kocsim, akkor minek a taxi? Különben sem szoktam inni és ma sem tervezek, szóval nincs semmi ami meggátolna abban, hogy miért ne tudnék beülni a volán mögé.
- Úgy emlékszem rá, hogy mikor felkeltem akkor megkérdeztem, hogy hány óra van és akkor az éjjeliről vetted le a mobilodat, hogy megnézd. Viszont aztán fogalmam sincs, hogy hová tehetted. - Az éjjeli szekrény felé pillantva győződtem meg arról, hogy bizony nincs ott a telefonja és nekem tényleg fogalmam sincs arról, hogy hol lehetne.
- Esetleg megcsörgesselek? - Ha még le is van némítva, viszont rezgőn van akkor is van esélyünk megtalálni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 25.01.15 19:15

Azt hittem, hogy ennyi idő után már nem kérdőjelezi meg a szavaimat, de mindig meg tud lepni vele. Viszont nekem egyáltalán nem tetszik ez, mert értem én, hogy kell a visszajelzés, de azt hiszem elégszer szoktam neki mondogatni.
- Ezt éreztetem veled? - Ráncolom össze a homlokomat, mert azt hittem, hogy nem ez látszik rajtam. Igaz néha rám jön, hogy csináljunk valami mást is, mint azt, amit eddig. Ez a monotonitás nekem nem mindig jön be, de az is csak egy napig szokott nálam tartani.
- Pedig én viszonylag nyugodt srácnak érzem magam. - Fűzöm még hozzá, mert már nem érzem magam annyira "buliőrültnek", mint korábban voltam. Már azt sem tudom, hogy a haverokkal mikor mentem el bárhova is. Végül is ezen, nem is kell gondolkoznom, mert velük egyetemen úgyis összefutok.
- És azt is tudom, hogy őrülten vágysz rám. - Csípőjét meg fogva magamhoz húzom és az ajkaitól pár milliméterre suttogom neki a szavaimat. Közben azért sejtelmesen vigyorgok, majd végül hozzáérintem ajkaimat az övéihez, gyengéden megcsókolva ezzel.
- Hogy keressek korombeli lányt, mert 6 év van köztünk és nem érted, hogy miért rád hajtok, mikor találnék a korosztályomban is csinos lányokat. - Legalábbis erre emlékszek, bár már akkor fájt, hiszen akartam tőle valamit és mégsem kaphattam meg. Zűrös időszak volt az, de szerencsére jól alakult, hiszen együtt vagyunk.
- Oké. - Egyezek bele, hogy kocsival menjünk, bár nekem teljesen mindegy, hogy az övével, vagy taxival. De ha már ez így feljött, akkor a mobilom után kezdek kutatni. Arra én is emlékszem, hogy a kezemben volt.
- De volt nálad is. - Nézek rá, mert azt tudom, hogy nyomkodta, bár nem tudom, hogy miért, de igazából nem is érdekel, hiszen nincs előtte titkolnivalóm.
- Nem szükséges, mert úgyis le vagyok halkítva. Mindig benézem a rezgő és a némítás közti beállítást. - Legyintek egyet, mert nem rezgőre állítottam, én hülye. Valahogy a kettő számomra ugyanaz, leszámítva azt a tényt, hogy a lehalkításnál nem rezeg a telefon és semmilyen hangot nem ad ki. Pech.
- Megnézem lent. - Azzal ki is vonulok a szobából, hogy megkeressem. Messzire nem kell mennem, mert hanyagul a kanapéra van dobva, bár nem tudom, hogy mikor került ide, de lényegtelen. A lényeg, hogy megvan és ez számít. Fel is megyek, miközben nyomkodom, majd megállok Charlotte előtt.
- Légyszí. - Nézek rá nagy szemekkel, és a karomat nyújtom, hogy az ingujjamat be tudja gombolni. Ha végzett, átveszem a másik kezembe a telefont és tovább nyomogatom. Remélem azért teljesen begombolja az ingem és megigazítja rajtam, mert jelenleg kigombolt ingben állok előtte, felállított gallérral.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 29.01.15 18:13

Mióta volt a balesetem azóta, tényleg átértékeltem az életemet, de ettől még nem akarok teljesen más életet élni. Néhány dologban szeretnék tényleg bátrabb lenni, de nem akarom meghazudtolni magamat.
- Néha nagyon is azt érzem. - Nálam sokkal inkább pörgősebb életet szeretne élni úgy érzem... Viszont én inkább az a visszahúzódó, általában otthon ülős típus vagyok.
- Miattam te is otthon ülős lettél... - Nem akarom, hogy miattam úgy érezze később, hogy én voltam az a személy, aki visszatartotta. Hogy ha majd visszatekint úgy érezze, hogy én voltam az, aki miatt fiatal korában nem tudta kiélni magát.
- Na és erre miből jöttél rá? - Próbáltam meglepett arcot vágni, mielőtt viszonoztam volna csókját. Persze ez az iménti zuhanyzós jelenetünk után mégis csak nyilvánvaló.
- Akkor még tényleg nem értettem, hogy miért pont engem néztél ki magadnak. - Mert nagyon is az orvosa voltam még akkor és nem akartam megszegni az orvos - beteg kapcsolatot. Ezért is ragaszkodtam annyira ahhoz, hogy orvost váltson, mikor már egy pár voltunk. Egyrészt mert túl elfogult lettem volna vele kapcsolatban, másrészt nem vetett volna rám túl jó fényt, ha még akkor is a páciensem lett volna.
Meglepetten néztem rá, mert biztosan nem volt a kezemben a telefonja. Nem szokásom ellenőrizgetni, ahogy nem szoktam megnézni az üzeneteit, ahogyan a híváslistáját sem. Bízok benne, ez pedig azt jelent, hogy nem kutakodok a telefonjában.
- Oké. - Míg odalent kereste a telefonját, addig volt időm felöltözni. Nem vittem túlzásba, ezért egy hétköznapi, térdig érő, pántos lila ruhát vettem magamra.
- Tessék, már készen is vagy. - Először az inge ujját gomboltam be, majd a meglévő gombokat is, ezután szépen megigazítottam a gallérját is.

- Szóval, akkor mehetünk? - Mert én már indulásra készen vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 31.01.15 0:35

Én tényleg eddig úgy éreztem, hogy nem vagyok már kicsapongó, már lenyugodtam. Talán Charlotte miatt lettem egy kicsit nyugodtabb, mert tudom, hogyha elmegyek bulizni, akkor fennáll az, hogy nem tudok ellenállni, ha valaki rám mászik. Én pedig egy ilyen miatt nem akarom őt elveszíteni, mert nagyon fontos személy az életemben.
- Pedig nem csinálok semmit! - Legalábbis nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy ezt miből érzi, hogy mit teszek, ami nekem annyira hétköznapi és fel sem tűnik, hogy ezáltal más életre vágynék.
- És az baj? - Kérdezek erre rá, mert az tény, hogy sokkal többet ülök a négy fal közt, mint régebben, pedig nagyon imádok a szabadban lenni. Majd nyáron úgy is megyek a haverokkal megint horgászni. De gondolom megint egyedül megyek, mert Charlotte nem fog jönni.
- Elég nyilvánvaló! De ez alatt a pár perc leforgása alatt elég sok minden történt. - Kacsintok egyet és sunyin nézek, mert azért az előbb is azt akarta, hogy feküdjünk le, miután kielégítettem a zuhany alatt. Mire gondolhatnék, ha nem erre.
- És most már érted? - Persze ezt csak kíváncsiságból teszem fel, mert gondolom ő nem gondol bele, hogy miért őt választottam, azon kívül, hogy nagyon is tetszik. Gyorsan megkeresem a telefonomat, majd visszamenve szerelmemhez megkérem, hogy gombolja be az ingujjam. Türelmesen megvárom, míg az egész ingemet begombolja és megigazítja a galléromat. Közben folyamatosan a telefonomat nyomkodom.
- Köszi. - Pillantok fel rá egy mosolyt is megengedve, majd egy puszit nyomok az arcára ezért. De nem tart sokáig, már megint a kijelzőre tapadok és az ágyhoz sétálok, ahol hason fekve tovább nyomkodom.
- Ahm... Aha, mindjárt. - Annyira belemerülök, hogy szinte alig hallom meg a kérdését. De ezt muszáj végig nézegetnem, nem várhat pár órát. És nem is gond, hogyha 10 perccel később indulunk el, de ez meg legyen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 04.02.15 23:40

Nem azt mondanám, hogy bánnám, ha elmenne néha a haverjaival szórakozni, viszont az tudom, hogy ha elmenne, akkor inna is és nem tudom, hogy a részegségét hogyan tudnám tolerálni. Hiszen az ember alkoholos befolyásoltság alatt sok mindent megtesz, amit talán másnapra már meg is bán. Ezzel most nem arra akarok célozni, hogy attól tartanék, hogy részegen megcsalna, de akkor bizony nehéz ellenállni a csábításnak.
- Az lenne? - Azért, mert vagyok neki nem akarom, hogy miattam elhanyagolja a barátait. Nem is várom el tőle, hogy minden idejét velem töltse, persze jól esik mikor haza jövök és csak rám figyel és inkább velem marad, mint hogy elmenjen bárhová.
- Hát a mai nap folyamán még sok minden történt. - Hiszen arról sem kellett sokat győzködnie, hogy beadjam a derekamat és rászánjam magam arra, hogy elmenjek vele a fürdőbe. Már a napját sem tudom annak, hogy mikor volt rajtam utoljára fürdőruha.
- Ha őszinte akarok lenni, akkor azt kell mondanom, hogy nem egészen. Szóval Chad miért pont én? - Eleinte arra is gondoltam, hogy azért, mert a balesete után mikor kezdett lábadozni akkor ott voltam vele, hiszen ez volt a kötelességem. Talán ha nem a kezelőorvosa lettem volna, aki végig vele volt, akkor esetleg nem is szeretett volna belém. Persze ezek csak feltételezések részemről, csak próbálok rájönni arra, hogy annyi nő közül miért pont engem választott.
- Azért szólj, ha zavarok. - Mellkasom előtt körbe fontam karjaimat úgy sétáltam az ágy mellé. Azt hittem szeretne minél előbb elindulni ezért is siettem ennyire az öltözködéssel, de ahelyett, hogy már úton lennénk Chad inkább az ágyon fekve nyomogatja a mobilját. Most féltékenynek kellene lennem és olyat feltételezni róla, hogy esetleg egy másik nővel üzenetezget?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 05.02.15 11:27

Tényleg nem értem Charlottet, mert egyszer az a baja, hogy vele vagyok, egyszer az, hogy nem. Tényleg fogalmam sincs, hogy miért baj, hogy itthon ülős lettem. Azért, amikor dolgozik, kiszoktam menni a szabadba és a haverokkal is kint a parkban tanulunk, amíg jó idő van. Persze, mikor hideg van akkor a könyvtárba megyünk, ahol meleg van. Lehet már öregszek én is?
- Ezt mond meg te. - Rántom meg a vállaimat, mert az ő szájából akarom hallani, bár tudom, hogy azt akarja, hogy menjek el a barátaimmal is valahova. De szoktam velük lógni, viszont ha már itt tartunk, akkor el is árulom, hogy hova fogok menni.
- De, ha megnyugtat, holnap este a haverokkal elmegyünk inni. - Nézek a szemeimbe, nincs titkolni valóm, de én úgy tudom, hogy éjszakás és bent lesz, akkor meg miért ne mehetnék el? Persze, ha azóta nem változott a beosztása a sok orvos hiány miatt, szabadságolások és egyéb miatt. Már nem tudom követni a beosztását sem.
- Kíváncsian várom! - Öltöm ki rá a nyelvemet, mert akarom tudni, hogy mit fog velem tenni, ha hazajövünk. Kíváncsi vagyok, hogy behajtja-e rajtam az előbb elmaradt szeretkezést.
- Végig néztél már a korombeli lányokon? Drog, pia, szex, életcél semmi, tanulási vágy semmi. Nekem ilyen nem kell. Ráadásul a hiszti megy mindenért. Te tanult vagy, van életcélod, szép is vagy, és törődsz velem. - Mindvégig a szemeibe néztem, bár nem tudom, hogy mennyire elégíti ki ez a válasz, de nekem pont elég volt, hogy van életcélja és okos is, hiszen orvosnak elég nehéz lenni. És az sem hátrány, hogy mindvégig törődött velem és jól éreztem magam.
- Nem zavarsz. - Mondom a telefonomba bújva, még azt se veszem észre, hogy odaállt az ágy mellé. Viszont most örülök, hogyha egy kicsit csendben marad, mert akkor legalább nem ütök félre, amiért idegeskedhetek. Még nyomkodom egy 5 percig, aztán felkelek az ágyról.
- Kész vagyok! - Mondom, majd elrakom a telefonom a zsebembe és már indulásra kész vagyok, szóval ha Charlotte is akarja, akkor elindulhatunk le az autóba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 09.02.15 15:54

Néhány pillanatig alsó ajkamat harapdálva elgondolkozok mielőtt válaszoltam volna neki.
- Szerintem igen. Még fiatal vagy és szeretném, hogy élvezd az életet persze bizonyos határokon belül a kapcsolatunkra való tekintettel. – Sosem tiltottam el a baráti társaságától, ez nem is állna a jogomban, sosem állítottam választás elé, hogy akkor most a barátaival akar lenni, vagy velem… Nem bánom, ha néha napján elmegy, lazít egy kicsit, csak azzal van bajom, hogy ilyenkor általában alkoholt is fogyaszt. Az alkohol pedig képes kihozni az emberből a legrosszabbat. Inkább csak féltem, mert nem arról van szó, hogy kételkedek benne, hogy részegen megcsalna.
- Nem bánom, ha megígéred, hogy nem az egyik osztályon kötsz ki a kórházban. – Nem akarom újra a kórházi fehér falak között látni, pedig részegen sok minden megtörténhet vele… Erre inkább nem is gondolnék, próbálok pozitívan hozzá állni a dolgokhoz és arra gondolni, hogy nem lesz baja.
- Elolvadok, ha ilyeneket mondasz rólam. – Mégsem tudom azt mondani, hogy egyáltalán nincs igaza és csak túloz, mert be kell látnom, hogy most nagyon is sikerült rátapintani a lényegre.
Felhúzott szemöldökkel álltam mindvégig mellette, de annyira lekötötte a telefonja, hogy szerintem azt sem vette volna észre, ha netalán hirtelen a semmiből belibbent volna egy férfi, aki velem foglalkozott volna a telefonja nyomkodása helyett.
- Nem akarom eljátszani a féltékeny barátnő szerepét, de nem gondolod, hogy ezt megmagyarázhatnád? – Addig biztosan nem megyek vele semerre, míg meg nem tudom, hogy mi volt olyan fontos, hogy szinte még a létezésemről is megfeledkezett.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 09.02.15 20:21

Gyanúsan nézek rá, mikor nem válaszol rögtön. Tudtam, hogy valami hasonló válasza lesz.
- Sosem csalnálak meg. - Biztosítom erről és nagyon is határozott vagyok. Nem akarom őt elveszíteni, és mindent megfogok tenni, hogy továbbra is velem maradjon. Ha az kell, akkor nem fogok inni, de nem fogom hagyni, hogy rám másszanak és kihasználjanak.
- A detoxon. - Nevetem el magam és megölelem, persze viccelek, azért annyit nem akarok inni. A szemeibe nézek és úgy mesélem el a tervemet.
- De nem fogok inni. Megpróbálok lapítani, sokat beszélni és keveset inni. Akkor nem fog feltűnni nekik, hogy csak egy korsó sört iszok. - Rántom meg a vállaimat és biztosítom róla, hogy így fogok tenni. Maximum két korsó sört fogok inni és ha jól számolok, akkor addigra már a haverok annyira részegek lesznek, hogy fel sem tűnik nekik, hogy én alig ittam.
- Csak az igazság. - Lágyan mosolygok rá és megsimítom az arcát. Tényleg így gondolom és tényleg ilyenek a korombeli lányok. Hiába csinosak, de valljuk be, egy éjszakánál többet nem érnek, nekem pedig arra nincs szükségem. Annak a híve vagyok, hogy komoly, tartós kapcsolatom legyen és ezt Charlotte is pontosan tudja. Nem hiszek a füleimnek, mikor kérdőre von.
- Nincs okod féltékenykedni! - Nézek rá megdöbbenve, hogy most előjön a féltékenykedése. Azt hiszem, hogy eddig sem adtam okot arra, hogy az legyen, pláne most, hogy túl vagyok a vizsga időszakon, inkább arról kéne kérdezgetnie, nem pedig ilyeneket mondania.
- Ülj le! - Szólítom fel, bár nagyon nagy önerő kell ahhoz, hogy most ne akadjak ki. Ahelyett, hogy normálisan megkérdezte volna a kocsiban, vagy itt vagy teljesen mindegy, helyette ilyet feltételez rólam.
- Nézd meg! - Nyújtom oda neki a telefonom, bár van egy érzésem, hogy nem fogja megnézni. - Azt akarom, hogy nézd meg! - Szinte utasítom, mert így is elég ideges vagyok, hát még így, hogy azt feltételezi rólam, hogy fontosabb nekem egy másik nő. Tényleg nem néz ki belőlem mást csak azt, hogy mással kavarok?
- Te is tudod, hogy addig nem szabadulsz, amíg meg nem nézed. - Azért tudatosítom róla, hogy addig nem megyünk innen sehova. Már, ha addig nem vette el a telefont tőlem, mert ha igen, ezt nem mondom.
Viszont, ha már a kezében van és feloldja a képernyőzárat, akkor még mindig be vagyok jelentkezve az indexbe, ahol a vizsgajegyeimet mutatja. Ha végignézi láthatja, hogy mindegyik 5, kivéve egy tantárgyat, ami 4-es lett és ezáltal veszélybe került az ösztöndíjam. De ez is van megnyitva, mert a tanárom egy üzenetet küldött, miszerint javíthatok, ha az utolsó vizsgaidőpontra jelentkezek és csak zárójelbe írta oda, hogy melyik témakört nézem át jobban. Pont azt, amelyiket a legjobban utálok és szerintem pont ezért lett 4-es. Utána, pedig az én válaszom, miszerint szeretnék valami megoldást kapni arra, hogyha betelt az összes hely, bővít-e miattam egyet, vagy máshogy oldjuk meg. Ideges vagyok, fel-alá járkálok, amíg a telefonom a kezében van és olvas.
- A tanárom írt, hogy javíthatok, ha jelentkezek az utolsó vizsga időpontra. De nincs már rá hely, és muszáj volt neki írnom. Ez nem tűrt halasztást! Nekem fontos, hogy megmaradjon az ösztöndíjam! - Mint láthatja azt el is mondom szóban, bár engem nem az bánt, hogy meg akarta tudni, hogy mit írtam, hanem, hogy egyből féltékeny akart lenni és így kérdőre vont.
- Komolyan nem hiszem el, hogy képes vagy kinézni belőlem, hogy itt az orrod előtt más nővel üzengetek. Vagy, hogy egyáltalán ilyen megfordul a fejedben. - Dugom a kezeimet a zsebeimbe és azért egy kicsit nyugodtabb hangon közlöm mindezt vele, mert csalódtam benne. Kíváncsi vagyok arra, hogy most mit is fog csinálni vagy mit fog mondani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 17.02.15 0:09

Minden egyes szavát öröm volt hallani, valahogy megnyugtatott, lecsitította a bennem lévő zöld szemű szőrnyet.
- Nem konkrétan erre akartam célozni, de mégis ezt jó tudni. – Nem várom el tőle, hogy írjon alá velem egy szerződést, közjegyző jelenlétében, ami arról szól, hogy sosem fog megcsalni.
Homlokomon összefutottak a ráncok, ahogy a detoxot hozza szóba. Ha a buli hevében tényleg oda fog kerülni, akkor számíthat arra, hogy szépen összeveszünk.
- Nem azt mondtam, hogy nem ihatsz, csak arra kérlek, hogy ne vidd túlzásba. – Hogy meg tudjon állni a két lábán, s ne négykézláb kelljen kúsznia. Engem csak az aggaszt, amit részegen művelhetne, mikor nincs teljesen öntudatánál.
- Tényleg nincs? – Akkor mégis miért szórakozik a telefonjával ahelyett, hogy inkább rám figyelne? Persze nem azt hiszem, hogy valami nőcskével üzenetezget, de mégis olyan különös, hogy egy szóval sem említi meg, hogy kivel teszi.
Nagyokat pislogtam rá, mikor parancsolgatni kezdett nekem, szó szerint arra utasít. Egyáltalán nem tetszett a hangnem, de mégis leültem az ágyra, hogy eleget tegyek az akaratának. Felsóhajtva vettem ki a kezéből a telefont, amit csendben tanulmányozni kezdtem. Pár pillanat kellett ahhoz, hogy a látottak után minden érhetővé váljon számomra. Bűnbánó arccal nézem fel rá, oké ezt most én szúrtam el. Zavaromban az alsó ajkamat kezdtem el harapdálni, közben mindvégig rá néztem, de nehezemre esett most megszólalni. Miért van ekkora bűntudatom? Elvégre nem csináltam semmi rosszat, mindössze kérdőre vontam, hiszen közös programot terveztünk és már indulni akartunk, de Chad túlságosan el volt foglalva a telefonjával és ezen fenn akadva kérdőre vontam.
- Én csak tudni akartam mi ez a titokzatosság az üzeneteddel kapcsolatban, elvégre a barátnőd vagyok és mindent szeretnék tudni rólad. – Most nem lennénk ilyen helyzetben, ha elmondta volna már az első pillanattól kezdve, hogy kinek írja az üzeneteit. Felkeltem az ágyról, szép lassan elé sétáltam, míg az egyik kezemmel megfogtam a kezét, másikkal finoman végig simítottam arcán.
- Haragszol? – Suttogva tettem fel kérdésemet, tényleg nem szeretnék vele veszekedni, főleg a szabadnapomon nem, azon a napon, amit együtt tölthetünk el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 17.02.15 9:41

Tudom, hogy nem erre célzott, de nekem mégis az jött le, hogy ezt akarja tudni. Tudni akarja, hogy megcsalom-e részegem vagy lesz bennem annyi tudat, hogy nem. Én biztosítom felőle, hogy sosem csalnám meg saját akaratomból.
- De tudom, hogy ezt akartad hallani! - Egy puszit nyomok a szájára, hogy ezzel is lezárjuk végre ezt a témát. Sosem csalnám meg, mert nekem annál fontosabb, minthogy próbálgassam a szárnyaim.
- Hát ezzel nem is vinném túlzásba. - Vigyorgok még mindig, mert inni fogok, csak visszafogottabban. Ezért is mondtam el neki a terveim, mert tudom, hogy milyenek a haverjaim.
- Nincs! - Vágom rá a kérdésére, csak ekkor látnék bele a fejébe, hogy miket is gondol rólam, hogy mi fordul meg a fejében, hogy kivel levelezgetek. Vagy egyáltalán miért teszi ezt. Bántó vagy sem, ideges vagyok, így a kelleténél jobban elvetem a sulykot és parancsolgatni kezdek neki. Tudom, hogy nem tetszik ez a hangnem, de azt akarom, hogy a saját szemével győződjön meg róla. Addig fel is állok, hogy egy kicsit lenyugtassam magam, míg olvas. Kíváncsian tekintek a szemeibe, mikor felpillant
- Az nem baj! De ne ilyen hangnembe vonj engem kérdőre! Meg amúgy se vonj kérdőre. Úgyis el fogom neked mondani, ha érdekel, de ez felidegesít most jobban, mint máskor. Tudod, hogy nincsenek előtted titkaim. - Mindvégig a szemeibe mondom, mert nem az zavart, hogy tudni akarta, hanem, hogy milyen hangnemben tette fel a kérdést. És a kérdőre vonást pedig egyáltalán nem tűröm. Lepillantok a kezemre, mikor megfogja, majd fel a szemeibe. Jól esik a gyengédsége, még most is, hogy ilyen tapló voltam vele. A kérdésére csak megcsókolom, hosszan, gyengéden, miközben kezeim a derekára csúsznak. Csók után magamhoz ölelem és a fülébe mondom.
- Te ne haragudj! Nem akartalak megbántani, csak ideges vagyok. Fontos nekem, hogy megmaradjon az ösztöndíjam és most a tanáromon múlik, hogy tudok-e javítani, hogy el tudja-e intézni a plusz helyet. Tényleg rám fog férni ez a fürdőzés. - Bocsánatot kérek tőle, mert valóban bunkó voltam most vele, de elkönyvelhető annak, hogy ideges vagyok. Hiszen az ösztöndíj fontos, mert ha most elvesztem, akkor nem kapom vissza újra. És most tényleg a tanáromon fog múlni, hogy mennyire tudja elintézni.
- Van kedved még ezzel a tapló bunkóval eljönni még fürdőzni? - Nézek a szemeibe, természetesen magamra értem a tapló bunkót, mert így viselkedtem. Azért remélem, hogy még nem ment el tőle a kedve és együtt fürdőzünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 22.02.15 16:52

Szeretném, ha őszinte lenne velem, de gondolom ez teljesen normális elvárás egy olyan kapcsolatban, ahol már ilyen hosszú ideje egy párt alkotunk. Számomra nagyon fontos a bizalom és azt akarom, hogy bármiről képes legyen velem beszélni.
- De nem kell azt mondanod, amit hallani akarok. Neked azt kellene mondanod, amit tényleg mondani szeretnél. – Ennyire egyszerű az egész, persze benne van a pakliban, hogy nem fog tetszeni, amit hallani fogok.
- Egy – két sör még simán belefér. – Nem akarok neki határokat szabni, de tény, hogy nem örülnék annak, ha mondjuk piától bűzölögve esne be mellém az ágyba, miután leitta magát a sárgaföldig.
- Miért, mégis milyen volt a hangnemem? – Mert sehogy sem tudod felidézni magamban, talán kissé túlfeszült voltam és nem pontosan úgy vontam kérdőre, ahogyan szerettem volna. Jobban mondva egyáltalán nem szerettem volna kérdőre vonni, de mivel nem avatott be abba, hogy kivel üzenetezget ezért szerintem jogomban állt kérdőre vonni.
- Uh, igazi stréber pasival járok. – Próbáltam elviccelni, hiszen mikor ilyen idős voltam, mint Chad akkor nekem minden időmet az kötötte le, hogy a lehető legjobb jegyeket szerezzem meg mindenből. Átlagos átlaggal nem is jutottam volna be az orvosira.
- Tudod mit? Tegyünk úgy, mintha ez meg sem történt volna. – Nem akarok tovább időt vesztegetni erre. Megmagyarázta, hogy kivel üzenetezget és szerintem ezzel le is van zárva ez a téma. Majd megpróbálom féken tartani a féltékenységemet valahogy.
- Miért van más választásom? – Alsó ajkamba haraptam, hogy megfékezzem az arcomra kikívánkozó hatalmas mosolyomat, de a következő pillanatban már meg is fogtam a kezét, hogy az ajtó felé húzzam.
- Ha jól emlékszem, akkor megígértem neked, hogy láthatsz fürdőruhában. – Vállam fölött mosolyogva néztem vissza rá, hiszen szeretném betartani az ígéretemet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 23.02.15 8:55

Tudom, hogy mit szeretne hallani tőlem, én meg azt tudom, hogy mit akarok neki mondani. Így a kettőt is össze tudom olvasztani, hiszen mindig őszintén mondom azt, amit gondolok. Még akkor is, ha megbántom, mert tudom, hogy ezt várja el tőlem.
- Én mindig őszinte vagyok veled! Mert tudom, hogy ezt várod el tőlem! - Halványan mosolygok, mert már volt rá példa, hogy megsértettem azzal, amit gondolok. De ha ezt akarja, rajtam nem múlik. És amúgy sem tudnék hazudni, mert valahogy mindig lebukok.
- Köszönöm, Cica. - Egy puszit nyomok az arcára, mert végre megértette, hogy maximum két korsó sört iszok, amúgy sem akarok már lerészegedni, mert annyira rossz, hogy nem tudok elaludni. Viszont a barátaimat valahogy le kell foglalnom, hogy ne tűnjön fel nekik, hogy nem iszok sokat.
- Követelőző, féltékeny, számonkérő. - Sóhajtok egyet, mert szinte nekem támadt azzal, hogy kivel levelezgetek. Én meg ezt nem szeretem, mert amúgy is elmondtam volna, mert ez az egész bosszant és nyomaszt. Úgyis megosztom vele, de ha máshogy kérdezett volna rá, akkor pláne, hogy elmondom. Szóval semmi oka nem volt így rákérdezni.
- Hm, jobb, mintha züllött, részeges iskolakerülő lennék. - Vigyorgok rá, mert lehetnék ilyen is. Bár nem hiszem, hogy akkor összejött volna velem. Én még mindig szem előtt tartom a célom, hogy egyszer majd nyitok egy éttermet és ahhoz kell tanulni, nem bukdácsolhatok.
- Ennek lesz még eredménye! Legyél rám büszke! - Még fűzöm hozzá az előzőhöz, hiszen a sok tanulásba fektetett energia meg fog térülni. Ahogy neki is, mert gondolom nem épphogy átcsúszott az évekbe, hanem tanult is. De nem is baj, mert szerintem jobb ez.
- Akkor nem haragszol? - Örülnék, ha tényleg elfelejtenénk ezt az egészet, mert semmi oka féltékenynek lenni, hiszen tudja, hogy mindig mindent elmondok neki. Megcsókolom, hogy ezzel is lezárjuk ezt a témát és mehessünk fürödni.
- Lenne, de annak nem örülnék. - Rázom meg a fejemet, mert nem szeretném, hogyha visszamondaná. Vele akarok elmenni fürödni és egy kicsit elfelejteni minden gondot. Összefűzöm az ujjainkat, amikor megfogja a kezemet, majd elindulok vele.
- Szeretem az ilyen ígéreteket! - Arcomra mosoly kúszik, ahogy ránézek, mert mondhatta volna, hogy már nem megyünk sehova. Hagyom, hogy vezessen és arra megyek, amerre visz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 27.02.15 21:04

Egy árva szót sem szóltam, inkább lassan közelebb léptem hozzá, s lágyan ajkaira csókoltam. Próbáltam szavak helyett így kifejezni, hogy mennyire értékelem azt, hogy őszinte velem. Még soha senkiben sem bíztam meg ennyire és szerintem fontos az, hogy őszinték legyünk egymáshoz, hogy bízni tudjak benne. Elvégre vele tervezem a jövőmet, ehhez pedig az kell, hogy őszinték legyünk, hogy a kapcsolatunk szilárd alapokra épüljön.
- Oké, talán tényleg ilyen voltam, de mi lett volna fordított esetben? – Homlok ráncolva vontam kérdőre. Szerintem neki sem tetszett volna az, hogy a telefonomon lógok, és nem mondom meg neki, vagy csak utólag, hogy kinek írom az üzeneteimet. Persze joga van a magánélethez, pusztán csak elő jött belőlem a féltékeny barátnő a rossz pillanatban.
- Ha olyan lennél, akkor nem is kellenél. – Komolyan mondtam és úgy is gondoltam, de szerintem ezzel tisztában is van. Én szinte sosem iszok alkohol, ezért nem is lett volna esélye nálam, ha züllött lenne. Mint már mondtam neki, hogy ihat, de azért ne vigye túlzásba.
- Már most büszke vagyok rád és én is azt hiszem, hogy tényleg lesz eredménye. – Szeretném hinni, hogy képes lesz megvalósítani az álmait, persze végig ott fogok lenni mellette és igyekszem segíteni neki bármiben, amiben csak tudok.
- Nem, hiszen nincs is okom haragudni. – Suttogtam ajkaira, miután elválltak ajkaink egymástól. - Vagy ezt te máshogy gondolod? – Kissé elhajoltam tőle, hogy a szemébe tudjak nézni. Nincs okom haragudni, ezért nem is kell leragadnunk ennél.
- Hm, akkor azt is megígérem, hogy nagyon jól fogjuk magunkat érezni, de mégis azt fogod a legjobban élvezni, mikor már haza jöttünk. – Biztosan érti, hogy mire szeretnék célozni. Idő közben pedig már ki is értünk a házból.
- Tudod, lassan itt lenne az ideje annak, hogy letedd a jogsit. Ha szeretnéd, szívesen megtaníthatnálak vezetni. – Megkerültem az autót, hogy miután kinyitottam az ajtót beüljek a volán mögé, majd miután Chad mellém huppant már el is indítottam az autót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés

Vissza az elejére Go down

Chad & Charlotte - melegfürdőzés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Similar topics

-
» Charlotte Petrova
» Ki micsoda, avagy a foglalkozás lista

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Charlotte Collins otthona-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához