welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Chad & Charlotte - melegfürdőzés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 27.02.15 21:55

Viszonoztam a csókját, egyszerűen imádok vele csókolózni, mert olyan édesek az ajkai, hogy megőrülök. Még magamhoz is ölelem, és tovább folytatom a csókot, illetve elhúzom.
- Szeretek veled csókolózni. - Alig váltak el az ajkaink, ahogy suttogtam, szám hozzáért az övéhez. Fejemet a nyakához túrom és beszívom az illatát.
- Nagyon jó ez a parfüm. - Szimatolom tovább, mert nekem nagyon ízlik. De nem csinálom túl sokáig, elengedem és válaszolok a kérdésére. Bár először átgondolom, hogy mit mondjak.
- Megvárom, míg elmondod. - Rántom meg a vállaimat, mert én bízok benne, bár nem tudom, hogy igazából mit csinálnék, mert még nem történt ilyen. Igazából azon gondolkozok, hogy mikor használta utoljára a telefonját. Persze nekem sem esett volna jól, ha előttem telefonál, de nem akadnék fenn rajta.
- Akkor maradok stréber! - Öltöm ki a nyelvemet, majd vigyorgok. Tudom, hogy nem iszik és nem tolerálja, ha én azt teszem, teljesen tisztában vagyok vele, de azt is tudom, hogy csak a szerelmünk miatt engedi meg nekem, hogy a barátaimmal igyak.
- Mert nekem lesz a legsikeresebb éttermem! - Büszkélkedek, mert ezt így el fogom érni, főleg, hogyha mellettem lesz és támogatni fog. Halványan rámosolygok, mert örülök neki, hogy nem haragszik rám.
- Nem. - Rázom meg a fejemet, mert valóban nem gondolom, máshogy. Nem is akarom, hogy haragudjon rám. Szeretném ugyan kiengesztelni, de inkább kedveskedni fogok neki.
- Kíváncsian várom! - Sejtelmesen pillantok rá és már most izgatott vagyok. Bár tudom, hogy mit tervez és alig várom, hogy hazajöjjünk. Egészen addig fogom a kezét, amíg a kocsiig ki nem érünk.
- Majd annak is eljön az ideje! De miért akarod, hogy legyen jogsim? Azt hittem, hogy szeretsz vezetni! - Összeráncolom a homlokomat, bár jó tudni, hogy megtanítana, de szerintem erre vannak megfelelő emberek. Beülök az autóba és bekötöm magam.
- Szerintem ihatnál néha alkoholt. - Pillantok felé, hogy ne legyen kettőnk közt csend. És amúgy is nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért nem teszi. Még sosem beszéltünk erről és szerintem van időnk erről beszélni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 28.02.15 12:17

Elmosolyodtam Chad kijelentésétől. Hm, ezzel semmi újat sem mondott, de azért aranyos, hogy általában bevallja azt, amire gondolni szokott.
- Ezt eddig is tudtam. Meg, ha nem szeretnél velem csókolózni, akkor nem hiszen, hogy még mindig együtt lennénk. -  Egy kapcsolatban nagyon is fontos a fizikai vonzalom is, szóval, ha majd egyszer netalán ezt nem éreznénk, abból tudnánk, hogy baj van.
- Mostanában ez lett a kedvencem, hiszen egy olyan személytől kaptam a parfümöt, akit nagyon szeretek. – Vajon kiről beszélhetek? Biztosan nem az egyik betegemről… vagyis az egyik volt betegemről, de az óta már sok mindenen mentünk keresztül, de már egy párt alkotunk elég rég óta.
- Na és ha nem mondanám el? – Rákérdezne, vagy úgy gondolná, hogy nem kellene mindent tudnia? Mert szerintem eléggé kíváncsi természet és nem bírná ki, hogy ne tudakolja ki, hogy éppen kivel üzenetezgetek.
- Anno én is az voltam. – Olyan távolinak tűnnek az iskolás évek, pedig ha jobban bele gondolok, nem vagyok még annyira öreg, hogy nosztalgiázzak, vagy mégis?
- Biztos vagyok benne, hogy ez így fog lenni. Főleg ha találsz neki egy jó helyet, ahol lehet az étterem. Mostanában körbe néztél? Mert láttam néhány kiadó, eladó helyet, ahogy mentem dolgozni. – Ez azt jelenti, hogy közel lenne az én munkahelyemhez és ebédszünetekben bármikor át tudnék nézni. Persze nem azt várom el tőle, hogy a kórházhoz közeli helyet válasszon, egyáltalán nem akarok befolyásolni, mert ez teljesen Chad döntése, de azért jó lenne, ha a közelben lenne.
- Hm, de az is lehet, hogy olyan fárasztó napunk fog lenni, hogy haza érve nem fogunk semmi másra sem vágyni, csak arra, hogy beessünk az ágyba és aludjunk. – Próbáltam komoly lenni, de végül csak elnevettem magam. Ha jobban bele gondolok, akkor még az is lehet, hogy tényleg ez fog történni, de mivel nem tudom megjósolni a jövőt, ezért tudom, hogy bármi megtörténhet.
- Szeretek is, de már itt lenne az ideje, hogy jogosítványt szerezzél, nem? Mi van akkor, ha az autóm szervizben lenne, és nem tudnék elmenni érte, mert dolgozok? Akkor legalább meg tudnálak kérni rá téged, hogy menj el érte, de ahhoz jogsi is kellene. – Magyaráztam neki, miközben bekötöttem magam a biztonsági övvel.
- Miért? – Gyors, kíváncsi pillantást vetettem rá, mielőtt újra az útra figyeltem volna. Egyszerűen csak nem értem, hogy miért mondta ezt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 28.02.15 12:53

Muszáj elnevetnem magam, mert gondoltam, hogy ez lesz a válasza. De tudom, hogy ő is ugyanígy érzi, hiszen ha nem szeretne, akkor nem jönne mindig közelebb, hogy megcsókoljon.
- De te szeretsz. Ki tudja, mi lenne akkor. - Öltöm ki a nyelvemet, mert nem rég elárulta magát, hogy ragaszkodik hozzám, így biztos vagyok benne, hogy akkor is velem maradna, maximum jobban a kedvemben járna. De szerencsére nem kell ezen gondolkoznunk, mert nagyon is szeretjük egymást, és nincs ilyen gondunk.
- Igen? És mégis ki az a személy? - Nézek rá gyanúsan, bár tudom, hogy én vagyok az, mert még emlékszek arra, mikor együtt vettük. Az is eszembe jut, hogy mennyire tetszett neki, mikor megszagolta, így muszáj volt megvenni. Kicsit elgondolkozok azon, amit mond, nem tudnám kinézni belőle, hogy ezt nem mondja el nekem.
- Szerintem elmondanád, mert ha nem akkor nem hiszem, hogy lenne jövője a kapcsolatunknak, hiszen tuti, hogy egy másik férfival üzengetnél, ami azt jelenti, hogy már nem szeretsz és másfelé kacsintgatsz. - Rántom meg a vállaimat, mert én így gondolom. Ha nem mondaná el, akkor biztos, hogy mással "beszélgetne" és akkor az a kapcsolatunk végét jelentené. Mert nincsenek egymás előtt titkaink, viszont akkor lenne.
- Tudom! Mindig is az voltál, még most is az vagy! - Nézek a szemeibe, mert azért elég sokat beszélgettünk, mielőtt összejöttünk volna és emlékszek arra, amit akkor mondott. De engem ez nem zavar, mint már mondtam neki, hogy miért őt választottam anno.
- Nem, mert a szakdogámat írtam, nem volt rá időm. Meg gondoltam, hogy lesz már szabadnapod, és akkor elmehetünk sétálni, közben nézegethetünk helyet is. - Halványan elmosolyogtam, mert gondoltam ám rá, hogy együtt tölthetnénk egy napot, amikor sétálunk, jól érezzük magunkat és még helyeket is nézegetünk. De a szakdogám miatt ezt félre kellett napolni.
- Nekem az is megfelel, csak együtt legyünk. És hozzám bújj. - Végig simítok az arcán, mert szeretek vele lefeküdni, de én beérem azzal is, hogy összebújva alszunk. Már tudom, hogy az enyém és nem is lesz másé.
- Eddig se volt gond ezzel. De ha szeretnéd, majd nyári szünetbe elkezdem, mert egyetem mellett nem nagyon van erre időm. - Nézek ki a szélvédőn, bár még nagyon nincs kedvem jogosítványt szerezni, de ha szeretné, akkor majd nézek egy sulit.
- Mert az alkohol, inkább a bor, jó a vérkeringésnek. De ezt jobban tudod, mert orvos vagy. És most már igazán megnéznélek becsípve. - Pillantok oldalra, mert szerintem már vagyunk olyan régóta együtt, hogy ilyenekben is legyen részem. És szerintem könnyebben rá lehetne venni olyan helyekre, amit amúgy elutasítana.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 28.02.15 16:30

- Mármint akkor mi lenne, ha nem szeretnénk egymást? Az égvilágon semmi sem lenne, de akkor nem is alkotnánk egy párt. -  Ennyire egyszerű az egész. Nem tudnék vele lenni érdekből, vagy bármi más okból kifolyólag… Azért vagyok vele, mert szeretem.
- Szerintem nem ismered. – Igyekeztem komoly arccal nézni rá, persze most is csak húzni szeretném az agyát. Noha mindketten nagyon is jól tudjuk, hogy a parfümöt egy közös vásárlás alkalmával vásároltuk.
- Vannak férfi barátaim és kollégáim, szóval velük néha szoktam üzenetezgetni, de azt hiszem, hogy erről már tudsz. – Persze nem számolok be neki mindenről, nem azért mert nem akarok, vagy bármit is titkolnék előtte, hanem néha csak elfelejtem.
- Dehogy! Már nem vagyok az. – Ezen most hangosan felnevettem. Vagyis nem érzem magam strébernek, elvégre már régen kijöttem az iskolapad mögül és már az orvosi karrieremre koncentrálok. Most érzem csak igazán, hogy tényleg megérte az a sok tanulással töltött idő, mert olyan munkám van, amire mindig is vágytam.
- Hm, talán holnap? Mára már azt hiszem van programunk. – Vár még ránk a fürdőzés, de ha holnap jó idő lesz, akkor simán bele férne egy séta a városban.
- Erről valahogy az jutott eszembe, hogy már elég régóta együtt vagyunk és együtt lakunk, de a házat otthonosabbá is tehetnénk számodra is. Mondjuk átfesthetnénk a hálószobát, vagy hasonlók. – Igaz eddig sem panaszkodott arra, hogy nem tetszene neki bármi, de mivel együtt élünk ezért már van beleszólási joga.
- Nem is értem, hogy eddig miért nem tetted le a jogsit. Én már tizennyolc éves koromban vezettem. – Szeretek vezetni, elmondhatatlan szabadságérzetet érzek akkor.
- Szóval le akarnál itatni? – Pont pirosat kaptam, ezért megálltam a kereszteződésnél. Meglepetten pislogtam rá szempilláim mögül. Mert kizárt, hogy inni fogok, hiszen vezetek. Orvosként elég sok embert kellett már összevarrnom, megműtenem, hogy tanuljak a hibáikból és ne üljek a volán mögé, ha iszok.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 28.02.15 17:28

Elgondolkozok azon, amit mond. Egyszerűen nem hiszem el neki, hogy itt hagyna. Én biztos, hogy azon lennék, hogy újra belém szeressen. De most is azon vagyok, hogy ne szeressen ki belőlem.
- Pedig én nem bírnék nélküled élni. Visszahódítanálak, hogy újból belém szeress. - Magabiztos vagyok, mert szerintem nekünk együtt kell lennünk. Én legalábbis már nem tudom úgy elképzelni az életemet, hogy nincs mellettem. Bár ezt úgyis tudja, hogy teljesen belé zúgtam.
- És, ha tükörbe nézek, nem lesz ismerős? - Döntöm félre a fejemet, ahogy ránézek, mert tudom, hogy rólam beszél. Megforgatom a szemeimet, mert tudtam, hogy ez lesz a válasza, de én nem pont erre gondoltam.
- Tudom. De úgyis elmondanád, ha bárkivel is írogatnál és ha elmennél az egyik férfi barátoddal bárhova. - Én teljesen megbízok benne, ezért sem féltékenykedek, mert már előfordult, hogy elment a kórházi partikra velük. Akkor sem hívogattam, hogy kivel van és nem is mentem oda leskelődni. Persze rosszul esett, hogy nem hívott, de azzal is tisztában vagyok, hogy ez csak a dolgozóknak van.
- Pedig megrögzötten hajtasz arra, hogy főorvos legyél. Ahhoz pedig kell tudni! - Szerintem még mindig az, hiába nevet. Tudom, hogy ez a vágya, oda pedig több tudás kell, mint ami most van.
- Ha nem dolgozol és megfelel neked, akkor mehetünk. Van terved, vagy csak be a városba csak úgy? - Érdeklődök, mert felőlem lehet célunk, ha egyszer elindulunk. És útközben nézhetjük a kiadó, eladó üzleteket. Remélem, hogy szép idő is lesz.
- Nekem semmi bajom a színekkel. De ha szeretnéd, akkor frissítő festést csinálhatunk. - Halványan rámosolygok, mert nekem valóban nincs gond a ház belső színeivel. Már megszoktam a színeket, nem hiszem, hogy más színre kéne festeni a szobánkat.
- Sosem volt célom. Meg nem is voltam rákényszerülve, hogy lerakjam. Nem vonzz. Van más életcélom, amit elsőnek megakarok szerezni, és majd utána, ráér. De ha szeretnéd, leteszem. - Megrántom a vállaimat, nekem tényleg nem a jogosítvány most a legfontosabb, de miatta leteszem, ha ezt akarja. Bár valahogy sosem vitt rá a lélek, hogy autót vezessek. Én amúgy is szeretem, ha Charlotte van a volán mögött, bár nem tudnám megmagyarázni az okát.
- Le bizony! - Mondom neki határozottan, mert tudom, hogy őszinteséget vár el tőlem és amúgy sem akarok neki hazudni. Vigyorgok is mellé, mert szerintem ha másnap nem dolgozik, akkor nyugodtan ihatunk is. Hamarosan oda is érünk a fürdőhöz. Amint megállt kiszállok, majd odamegyek hozzá és megfogva a kezét beviszem a fürdőbe.
- Bent találkozunk. - Egy puszit nyomok neki az arcára és bevonulok a férfi öltözőbe, ahol levetkőzök, papucsba bújok, a törülközőt a nyakam köré teszem, majd minden cuccot berakok a szekrénybe. Így vonulok ki a medencékhez, ahol megpillantom Charlottet. A háta mögé osonok és átkarolom.
- Kire vár ez a csodálatos nő? - Suttogom mosolyogva a fülébe. Végig puszilom a nyakát, majd elengedem és megfogva a kezét a medencébe húzom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 28.02.15 18:40

Homlokomon összeszaladtak a ráncok, nem kimondottan azért, mert meglepett volna azzal, amit mondott, de egy kissé mániákusan hangzott. Mert mi van, hogy ha tényleg nem tudna nélkülem élni, és ha már nem lennénk együtt inkább véget akarna vetni az életének? Inkább erre nem is gondolok.
- Tegyük fel, hogy talán egyszer kiszeretnék belőled, és ha ez tényleg így lenne, akkor képtelen lennél arra, hogy ezt elfogadd? -  Mármint nincs ilyen szándékom, de ugye nem mi döntsük el, hogy kibe mikor szeretünk bele, vagy mikor szeretünk ki belőle.
- De, nagyon is ismerős fog lenni. – Kacéran rámosolyogtam, hiszen tudtam, hogy tudja, hogy nagyon is róla beszélek.
- Igen, általában minden ilyesmiről be szoktam számolni. – Nem csak azért, hogy tudja, hogy mikor kivel vagyok, hanem hogy így is részese legyen az életemnek.
- Ez igaz, de szerintem már tudok eleget ahhoz, hogy ha megcélzom a főorvosi állást, akkor meg is kapjam. – Mert még mindig szeretném megkapni ezt az állást, de ez azt jelenti, hogy még ennél is kevesebb időt tudnánk együtt tölteni.
- Holnap sem dolgozok, szóval bármit csinálhatunk. – Valahogy csak kibírok néhány napot a munkám nélkül.
- Pedig azt hittem, hogy megbeszélhetnénk, hogy melyik szobát milyen színűre kellene átfesteni, de ha neked ez így jó, akkor még ráérünk vele. – Különben is sok munka van vele, viszont jó móka lenne, ha mi ketten bele fognánk a falak újra festésébe.
- Nem kell, ha nem akarod, de gondoltam, hogy nem ártana, ha lenne jogsid, főleg akkor, ha az éttermedet is megnyitod. – Főleg, ha valamiért sürgősen be kellene mennie, azért mégis gyorsabb, ha volán mögé pattan, mint hogy keressen egy buszt, ami elviszi odáig.
- Nem hiszem, hogy sikerülne rávenned arra, hogy igyak, de ha mégis akkor elég gyorsan be is rúgnék, hiszen nem vagyok hozzászokva az alkoholhoz, ezért hamar megfogna. – Szerintem két pohárka után már nagyon is jól érezném magam.
- Rendben. – Gyorsan a női öltözőbe siettem, hogy felvegyem a fürdőruhámat. Majd minden mást felkaptam, amik a medence szélénél még kellhetne. Kissé szégyenlősen, de kisétáltam az öltözőből.
- Pont rád. – Elmosolyogtam magam, mikor megéreztem, hogy végig csókolt a nyakamon.
- Paranoiás lennék, vagy tényleg engem néznek? – Karjaimat nyaka körül összefontam, hogy inkább Chad szemébe nézzek, hogy megpróbáljak tudomást sem venni a kémlelő szempárokról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 28.02.15 19:09

Tényleg úgy tűnik, hogy egyáltalán nem ismer még. Pedig nem hagynám csak úgy, próbálkoznék nála, mert tudom, hogy ragaszkodik hozzám.
- Hát... Küzdenék még érted. Ahogy akkor is tettem, mikor ott hagytál az eljegyzési gyűrűvel. - Mondom neki a szemébe nézve, bár nem akartam neki ezt felhozni, csak is azért tettem, hogy lássa küzdök érte, mert látom a reményt. Szerintem nem tudna kiszeretni belőlem, mert direkt újdonságokat teszek a kapcsolatunkban, hogy mindig fenn tartsam az érdeklődését irántam. Elmosolygok, hogy ismerős lesz majd, ha tükörbe nézek. Úgyis tudom, hiszen még emlékszem, hogy együtt vettük. Ezért sem mondok semmit, csak egy csókot nyomok az ajkaira.
- Még jó. - Nevetem el magam, mert csak viccelek. Természetesen nem lenne baj, ha nem tenné, de akkor gyanakodnék. Szerintem ezt is megbeszéltük, sőt túl is tárgyaltuk az egészet.
- Mióta együtt vagyunk azóta célzod. Mikor leszel főorvos? - Pillantok rá kérdőn, mert már kíváncsi vagyok rá. Szeretném, ha megünnepelnénk, hogy ilyen okos barátnőm van. Sejtelmesen nézek rá, ahogy a holnapi napot említi. Szerintem már ebből tudhatja, hogy mit fogunk csinálni, vagy mit is csinálhatnánk.
- Átakarod őket festeni? Már unod, mi? - Nézek rá kérdőn, mert nem tudom, hogy mikor akarja ezt megejteni. Kíváncsi is vagyok, hogy milyen színekben is gondolkozik. Bár nekem ezek is tetszenek, különösebb bajom nincs, hiszen nem csajosak ezek, hanem uniszex.
- Én arra gondoltam, hogyha meg lesz az éttermem, majd utána leteszem, mert akkor lesz rá időm meg talán kedvem is. - Mosolygok, mert én így gondoltam, de ha Charlottenak nagyon fontos, akkor lerakom a nyáron. Azt hiszem, ezekről is kellene beszélgetnünk és talán a holnapi nap folyamán erre is sort tudunk keríteni.
Gyorsan elbúcsúzok tőle, hogy átöltözzünk, és fürödjünk, amiért idejöttünk. El is kapom, majd puszilgatni kezdem a nyakát, de hagyom, hogy felém forduljon.
- Paranoiás vagy! - Mondom vigyorogva, bár szerintem nem pont ezzel kéne foglalkoznia. Egy puszit nyomok az ajkaira, majd a medencéhez vezetem. Leteszem a törülközöm és a papucsom is leveszem, majd bemegyek a medencébe, remélem, hogy Charlotte is követni fog.
- Ülj úgy, hogy neki dőlsz a szélének és felrakod ide a lábad. - Mutogatok, hogy hogyan üljön, majd a lábát az ölembe veszem és masszírozni kezdem a talpát.
- Intéztem neked egy meglepetést. Majd 1 óra múlva, kapsz egy teljes masszázst, ott. - Mutatok az ajtóra, ahova majd kell mennie. De úgyis ki fog jönni a srác, aki megfogja masszírozni. Még az öltözőből visszamentem a kasszához és befizettem őt egy ilyenre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 04.03.15 21:45

Próbálom előle leplezni, hogy mennyire megvisel, mikor az eljegyzési gyűrűről beszél és arról az időszakról, mikor külön voltunk egymástól. Egyszer már megkérte a kezemet, akkor igent mondtam neki, de aztán történt valami… Bepánikoltam, vagy csak a szokásos menyasszonyi frász tört rám, de visszaadtam neki a gyűrűt és azóta sem hozakodott elő azzal, hogy esetleg ismét fel szeretné húzni az ujjamra a gyűrűt. Megértem, nem esett neki jól a visszautasításom és mindaz, ami utána történt…
- Nem tudom, hogy erre mit mondhatnék… - Suttogva néztem fel rá, mert nincs semmiféle mentségem, amiért tényleg meg tudna nekem bocsájtani, hogy akkor visszaadtam neki a gyűrűt. Talán csak túl hirtelen ért a lánykérés.
- Valójában… - Halkan felsóhajtottam. - Nagyon is akarom az állást, de egyáltalán nem biztos, hogy készen is állok arra, hogy főorvos legyek. – Sokkal, de sokkal többet kellene dolgoznom, arról nem is beszélve, hogy a felelősség is nagyobb lenne.
- Néha nem árt egy kis változatosság, nem? Különben is megnyugtató, hogy lenne segítségem is. – Mosolyogva nézek rá, szerintem már tudja, hogy mi fog rá várni. Szerintem segítene, nem hagyná, hogy egyedül fogjak neki.
- Rendben, ahogy szeretnéd. – Nem is akarom ezt a témát tovább erőltetni, mindössze csak furcsálltam, hogy még mindig nincs jogosítványa.
- Lehet, hogy igazad van. – Kissé kellemetlenül érzem magam, elvégre a fürdőruha nem túl sokat takar belőlem és nem vagyok hozzá szokva ahhoz, hogy mások így lássanak. Mindig is szégyenlős voltam.
- Mivel érdemeltem ki ezt a kényeztetést? – Mosolyogva kérdeztem rá, mikor már a talpamat masszírozta. Próbáltam nem ficánkolni, de a talpamon nagyon is csiklandós vagyok.
- Ez aranyos, de téged nem is fog zavarni, hogy egy ismeretlen férfi fog masszírozni? – Idegesen harapdálni kezdtem az alsó ajkamat, mert számomra még a gondolat is ijesztő, hogy egy olyan férfi nyúljon hozzám hosszú perceken keresztül, aki idegen számomra. Biztosan ez is a szégyenlőségem számlájára írató, ez csak egy masszáz fog lenni… Neki ez a munkája, hogy átmasszírozza a testemet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 05.03.15 9:07

Már jó ideje együtt vagyunk, tudom, hogy mi esik jól neki és mi nem. Bár mikor kiejtettem a számon, még nem gondolkoztam előre, de mikor meghallom a hangját, egyből leesik, hogy ezt elrontottam.
- Ne haragudj, nem akartam ezt felhozni. Szemét húzás volt tőlem. Felejtsük el! - Bele sem gondoltam, hogy esetleg őt még mindig rosszul érinti ez a téma. Nem akartam, hogy elszomorodjon, mert sosem mondanék olyat, amivel bántanám. Ezért is érzem jogosnak, hogy most bocsánatot kértem tőle.
- Miért? - Gyanakodva pillantok rá, szerintem alkalmas lenne főorvosnak, nem is értem, hogy eddig miért nem vágott bele, mikor ez volt mindig is az álma. Kíváncsi vagyok arra, hogy mit fog mondani.
- Tehát ezzel azt akarod, hogy majd én átfestem a házat. - Nevetem el magam, persze gondolom, hogy nem hagyná, hogy én egyedül fessem a falakat, amíg ő keveri a színeket, vagy épp megmondja, hogy hogyan is fogjam az ecsetet.
- Biztos is! Maximum azért néznek meg, mert gyönyörű vagy. - Csillogó szemekkel pillantok az övéibe, mert én így gondolom, még mindig annyira dögös, hogy nem csodálom, ha mindenki utána fordul. Mikor már a medencében ülünk, elkezdem a talpát masszírozni, ezzel is kedveskedve neki.
- Nem tudom, gondoltam élveznéd. - Rántom meg a vállaimat, persze nem kötelező, hogy ilyen figyelmes legyek, bár nem tudom, hogy ez miért lepi meg, mert megszoktam lepni mindig valami kisebb gesztussal.
- De ha nem szeretnéd, nem csinálom. - Nézek oldalra rá, hogy mit dönt, bár a következő kérdésére, mosolyt csal az arcomra és abba is hagyom a masszírozást. Odaülök mellé és egy puszit nyomok az arcára.
- Nem! De, ne ijedj meg, mert a melltartót le kell venni, de nyugi kapsz egy törülközőt. Neked csak annyi a dolgod, hogy lehunyod a szemed és elfelejtesz minden kisebb-nagyobb gondot és élvezed. Utána hidd el, úgy jössz ki, mint aki újjászületett. - Az elejét még suttogva mondom neki, hogy azért annyira ne legyen megrémülve, mert ismerem már őt. Viszont a többit már úgy mondom, mintha egy reklám hirdetést mondanék. És én tényleg úgy érzem, hogy mostanában a kórházban nagyon sok feszültséget kapott, így jól is fog neki esni, ha megmasszírozzák.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 07.03.15 14:47

Nem várom el tőle, hogy ismét megkérje a kezemet azok után, hogy… Szóval a történtek után. Azt hiszem ez nem is baj, kell egy kis idő még számunkra.
- Semmi gond… - Néztem a szemeibe, habár ez a téma még mindig kissé érzékenyen érint. - Valójában ezt még sosem beszéltük meg. – Az egy dolog, hogy akkor bepánikoltam és visszaadtam neki a gyűrűt, de azt sosem vitattuk meg, hogy egyáltalán akarom-e, hogy visszakerüljön az ujjamra a gyűrű, ha már ismét együtt vagyunk.
- Több felelősséggel járna és még ennél is kevesebbet lennék itthon. – Egyrészt tényleg nagyon szeretném ezt az állást, másrészt pedig nem akarom, hogy az életem ennél is jobban a kórház körül forogjon. Nem véletlenül megy tönkre sokaknak a házasságuk, kapcsolatuk akik ilyen fontos beosztás alatt dolgoznak.
- Inkább arra gondoltam, hogy együtt csinálnánk. – Nem is hagynám neki, hogy egyedül tegye, elvégre akár még jó móka is lehetne, ha az egyik hétvégén megcsinálnánk.
- Köszönöm. – Ismerem már annyira, hogy inkább megköszönjem a bókot, ahelyett hogy kifejtsem, hogy én máshogy látom magam, vagy hogy ismét tudassam vele, hogy mennyire elfogult velem kapcsolatban.
- Élvezem is, de egy kissé csiklandós vagyok. – Erősen próbálkoztam mindvégig, hogy ne nevessem el magam, mert egyrészt tényleg nagyon jólesik, hogy ennyire törődni akar velem, de érzékeny pontra tévedt.
- Biztosan jó lenne, de kissé tartok is tőle. – Hatalmas, aggódó szemekkel néztem rá, főleg akkor mikor megemlítette, hogy konkrétan egy bugyi fog rajtam lenni és egy törölköző miközben valami vadidegen férfi fogja a testemet masszírozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 08.03.15 20:42

Összeráncolom a homlokomat, mert igazából én nem akarok erről beszélni, hiszen eléggé fájt, mikor nem tudtam, hogy mi van kettőnk közt és nem is közeledett felém. Nem akarok arra visszaemlékezni, de ugyanakkor nagyon is érdekel, hogy mit szeretne erről beszélgetni.
- Mit szeretnél ezen megbeszélni? - Vonom fel az egyik szemöldökömet, azért kíváncsi vagyok, és remélem, hogy el is árulja, hogy mit akar. Bármit megtennék neki csak, hogy boldognak lássam.
- De ha ezt szeretnéd, akkor vállald el. - Biztatóan mosolygok rá, bár így is nehezemre esik, hogy ritkán találkozunk, de talán hétvégente nem menne be. Egy kis áldozatot tudok hozni érte, ha tényleg ezt akarja.
- Hm, jó móka lenne. - Így belegondolva, szerintem el lennénk. Sejtelmes mosoly is kerül az arcomra, mert szerintem a festés után egy kis testedzésben is levezethetjük a felesleges energiáinkat.
- Mennyi bajuk van a nőknek. - Megforgatom a szemeimet, tényleg csak kedveskedni akartam neki azzal, hogy megmasszírozom a lábát, de akkor erről ennyit. Látom rajta, hogy nagyon nem akaródzik az a masszázst neki, pedig tényleg nem kell félnie és szerintem rá is férne.
- Nem kell. Hidd el, jobban fogod magad utána érezni. - Egy puszit nyomok az arcára, majd visszaülök a helyemre, úgy, hogy a lábait az ölembe rakom, de most nem masszírozom. A távolba nézek, miközben kezeimet a sípcsontjain pihentetem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 09.03.15 17:46

Még mindig annyira zavaros számorma, azaz időszak… Egyszerűen csak kellett egy kis idő nélküle, hiába voltam akkor is tisztában az iránta táplált érelmeimmel… Minden olyan hirtelen történt és boldogan mondtam neki igent, de… Mintha megrémültem volna attól, hogy összetartozzunk, pedig vele képzeltem el a jövőmet, együtt vele a közös életünket, mégis megijedtem. Azért mégis jobb, hogy akkor jött rám a pánik, nem pedig az esküvőnk napján hagytam faképnél az oltárnál.
- Szerintem sosem adtam arra megfelelő magyarázatot, hogy miért adtam vissza a gyűrűt… - Lesütött szemekkel kezdtem bele a mondandómba, de aztán gyorsan bele is haraptam alsó ajkamba, mert hiába akartam neki megmagyarázni, hogy akkor mi zajlott bennem, még mindig nem tudom, hogy miért tettem. Talán félelemből, talán csak besokalltam. Elvégre Chad már néhányszor tudtomra adta, hogy családot is szeretne és nem hinném, hogy én még készen állnék erre az egészre.
- Annak tudtában is, hogy miféle áldozatokat kell hoznom? – Szeretem, de tartok attól, hogy ha felelősségteljesebb munkát vállalnék el, akkor nem lenne még ennyi időm sem a kapcsolatunkra és ez odáig fajulna, hogy végül besokallna, és külön utakra tévednénk.
- Azt hiszem inkább fárasztó móka lenne. – Felnevettem, ahogy arra gondoltam, hogy először ki kell választanunk az üzletben a festékszíneket, aztán még mennyi munka vár ránk otthon… Az a sok bútor, amit arrébb kell majd tolni, letakarni… A legkönnyebb része az egésznek tényleg az lesz, hogy a falakat lefessük.
- Túl sok. – Tudom, hogy kijelentés volt részéről nem pedig kérdés, de mégis megválaszoltam.
- Attól függetlenül, hogy én is mennyire problémás vagyok, azért jó sokáig bírod mellettem. – Azt hiszem a legnagyobb problémánk, ha ezt lehet így nevezni, akkor az, hogy mennyire félénk voltam és szégyenlős, noha ezen próbálok változtatni, de a kezdetektől fogva közénk állt az önbizalomhiányom.
- Ha szerinted ennyire jó fog lenni, akkor azt hiszem, tényleg ki kell próbálnom. – Végül csak megadtam magam az akaratának. Ki tudja? Talán tényleg élvezném a masszást, majd kiderül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 09.03.15 21:27

Még mindig nem értem, hogy mire akar kilyukadni. De nem zárkózok el attól, hogy elárulja nekem az igazságot. Tényleg kíváncsi vagyok most már, hogy miért most jutott ez az eszébe, én eddig sem hoztam fel, mert tudom, hogy nem akart róla beszélni és elég volt átélnünk azt az időszakot.
- Hát... Mert el akartad felejteni, én pedig nem hánytorgattam. De ha szeretnéd, akkor elmondhatod. - Megrántom a vállaimat, mert tényleg nem erőszak, ha nem akar róla beszélni, akkor nem kell. Szerintem a magyarázkodása nélkül is jól megvoltunk, ezen ez semmit sem fog változni.
- Miféléket? - Ráncolom össze a homlokomat, hogy mit is kéne bevállalnia, mert szerintem csak több szabadideje lenne, hiszen a főorvosok, azért nem dolgoznak többet, mint egy átlagos orvos. Én például örülnék neki, hogyha a hétvégéinket együtt tudnánk tölteni. De persze ebbe nem látok bele, ezért vagyok kíváncsi arra, hogy mit is kellene többet csinálnia.
- Vicces lenne. De majd szerintem minimum 1 hetet ki kell venned rá, hogy megcsináljuk ezeket. - Ez a minimum, de lehet, hogy ennél több kellene. Viszont, ha már eltoljuk a bútorokat, akkor egyedül is le tudom festeni a falakat, amíg dolgozik, legalább meg tudom őt ezzel lepni. De majd úgyis elválik, hogy mit fogunk csinálni, mert szerintem nem holnap akarja ezt elkezdeni.
- És milyen színeket szeretnél? - Az sem hátrány, hogyha előre tudjuk, hogy milyen színekben kéne gondolkoznunk. Talán hamarabb menne a festék vásárlás.
- Mert szeretlek! Látod mit meg nem tesz egy srác a barátnőjéért, ha szerelmes. - Mosolygok, majd egy puszit nyomok az ajkaira, majd még egyet és végül szerelmesen megcsókolom. Nem is érdekel, hogy nem kettesben vagyunk a fürdőben.
- Rád fog férni. - Döntöm oldalra a fejemet, mert szerintem tényleg rá fog férni, hiszen nagyon sokat stresszel a munkahelyen és sokat rohangál ide-oda. Én biztos vagyok benne, hogy jó lesz neki.
- Na, már is te jössz! - Mutatok a srácra, aki kijött az ajtón, fel sem tűnt, hogy már is Charlotte jön. Egy puszit nyomok az arcára mielőtt elindul, majd tovább folytatom egyedül az áztatást, amíg barátnőm élvezi a masszázst.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 10.03.15 6:02

Nem ezt érdemelte volna tőlem és azóta is mardos a bűntudat. Valójában nem is értem, hogy miért van még velem mindazok után, hogy egyszer már képes voltam visszaadni neki a gyűrűt.
- Tudod, szeretném megmagyarázni… - Ismét felsóhajtottam, miután ujjaimmal szőke hajamba túrtam. - De akárhogy is szeretném elmondani, hogy mit miért tettem sehogy sem találok rá logikus magyarázatot. Azt hiszem csak egyszerű bepánikolásról lehetett szó. – Túlságosan váratlanul ért az egész, hogy olyan váratlanul eljegyzett. Istenem, még csak nem is sejtettem, hogy mire készül…
- Orvosi kongresszusokon kellene részt vennem, olykor más államokban, talán országokban. Na meg az a sok papírmunka, ami a felsőbb beosztással járna… - Elképzelésem sincs, hogy mindezek miféle hatással lehetnének a kapcsolatunkra. Tényleg szeretném az állást, de viszont azt nem tudom, hogy megérné-e.
- Ezek szerint utána kell néznem, hogy mennyi szabadnapom van még. – Igazság szerint nem hittem volna, hogy a szabad napjaimat arra fogom használni, hogy újra meszeljük a falakat, de ez is jó közös program lehet a számunkra.
- Pasztellszínekre gondoltam, persze ebbe neked is van beleszólásod. Szóval neked van bármi elképzelésed? – Mert a házam, most már Chad háza is, az lett az otthonunk, ezért még szép, hogy azt szeretném, hogy még az eddigieknél is otthonosabban érezze magát.
- Úgy látszik a szerelem teljesen elveszi az eszedet. – Suttogtam ajkaira miután viszonoztam a csókját.
- Talán igazad lehet. – Néha érzem, hogy mennyire feszült vagyok, talán tényleg jót tenne nekem, ha a masszőr kezelés alá venne.
- Sietek vissza. – Bátortalanul mosolyogtam rá, majd kiszálltam és magam köré csavartam a törölközőmet. Persze eleinte félénk voltam, de mindent megmagyarázott, amit tudom kellett volna, amíg levettem a fürdőruhám felső részét addig az ajtó előtt várakozott, s akkor tért csak vissza, mikor már hason feküdtem az ágyon. Be kell ismernem, hogy nem számítottam arra, hogy ennyire erősen fog masszírozni, de mégis valahogy jól esett, már néhány röpke perccel később ellazultabbnak éreztem magam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 10.03.15 9:48

Igazából nem is akartam bolygatni ezt a témát, mert valahogy nem akarok rá emlékezni, hogy ez megtörtént velünk. És ahogy hallom neki is fogalma sincs, hogy miért tette. Pedig én azt hittem, hogy ez csak erősíteni fog a kapcsolatunkon.
- Akkor várunk még egy kicsit! Majd, ha felkészültél rá. - Biztatóan mosolygok rá, hiszen még mindig a terveim közt van, hogy egyszer majd a feleségem lesz. Megértem, talán tényleg elhamarkodtam ezt az egészet, de én csak azt akartam, hogy boldog legyen és ki ne örülne annak, ha a szerelme megkéri a kezét? De van még rá időnk, nem akarom megint ráhozni a frászt.
- De nem is lenne több szabadnapod? - Összeráncolom a homlokomat, mert én azt hittem, hogy ezáltal kevesebbet kell dolgoznia, hiszen azért vannak a beosztottak, hogy megcsinálják a munkát. Nem tudom, hogy mi lenne a legjobb megoldás, mert én nem akarom korlátozni az álmai elérésében, de még így is keveset találkozunk, hát még akkor. De ezt neki kell első sorban eldöntenie, én pedig mellette fogok állni.
- Az alatt mit értesz? Nekem nem igazán van elképzelésem, mert nem gondolkoztam még ezen. - Rántom meg a vállaimat, mert ez most hirtelen jött, hiszen erről még nem is beszéltünk ezelőtt. De talán, ha jobban átgondolom, még lehet is ötletem.
Homlokomat az övéhez nyomom és csukott szemekkel közlöm vele a tényeket vidám hangon.
- Nem bánom, csak mert te teszed ezt velem! - Megpuszilom az ajkán, majd fejemet a nyakába fúrom. De nem sokáig, mert kényelmetlen nekem így feküdni, csak pár percig tart ez. De jobban belegondolva, valóban nagyon szerelmes vagyok belé és elég sok mindent megteszek csak miatta. Majd észreveszem, hogy kijött a srác, és a barátnőmet várja, ezért el is küldöm masszíroztatni.
- Oké. - Visszamosolygok, majd végig követem a szemeimmel, hogy eltűnik az ajtó mögött. Kicsit lejjebb csúszok az ülésen és behunyt szemekkel élvezem a meleg vizet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 16.03.15 1:53

Még mindig kissé értetlenül állok az események előtt, de egyre biztosabb vagyok abban, vagyis csak szeretnék abban biztos lenni, hogy mindennek oka az, hogy meglepett és egyáltalán nem számítottam arra, hogy miféle döntésre szánja el magát. Mert ezt akárhogy is nézzük befolyásolja az életünket.
- Felkészülhetek erre valaha is? – Azt hiszem, erre nekem kellene tudnom a választ, de mégis valamiért tőle várom. Abban reménykedek, ha én nem értem ami akkor bennem folyt, hogy majd Chad megérti… Különös ugye? Attól, hogy mi egy párt alkotunk még nem lát bele a gondolataimban, de mostanában egyre gyakrabban sikerül neki kitalálnia, hogy mire gondolok. Azt hiszem ez az együttélésnek köszönhető és annak, hogy idővel egyre jobban kiismerjük egymást.
- Fogalmam sincs, hogy mennyi szabadnapom lenne, valahogy eddig sem igazán használtam ki a szabadnapjaimat. – Ez sok mindentől függ, attól is, hogy mennyit túlórázok, hogy mennyi ideig nem vettem ki szabadnapot, de majd utána nézek.
- Hát pontosabban arra gondoltam, hogy szeretem ha a falakat nem sötét festék borítja, ezért inkább a lágy, krémszíneket tudnék elképzelni. Azt hiszem könnyebb lesz a festékes üzletben megmutatnom pontosan milyen színekre is gondoltam. – Szerintem egy csomó árnyalat van, amikről a férfiak nem is tudnak, de majd megismertem vele a színeket.
- Pedig elhiheted, hogy nem szándékosan teszem. – Finoman bele túrtam vizes kezemmel hajába, csak mert tudom mennyire imádja, aztán felkeltem és elindultam, habár szívesen maradtam volna még vele, de ha már elintézte nekem a masszást, akkor szeretnék minél előbb túlesni rajta. Nem tagadom, vannak kételyeim, de ha Chad azt mondta rám fér, akkor biztosan igaza volt.
Egy örökkévalóságnak tűnt, mire véget ért a masszás, de azért mégis csak jól esett. Mostanában túl feszült voltam, de a masszőr jól átmasszírozott és tényleg szinte új embernek éreztem magam utána.
- Igazad volt, ez már tényleg rám fért. – Miután visszatértem hozzá kénytelen voltam beismerni, hogy igaza volt ebben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 16.03.15 2:19

Fogalmam sincs, hogy mit vár tőlem, mert én azt akarom, hogy együtt legyünk öregkorunkig, vele tervezem a jövőmet és nem akarok mást, csak őt.
- Ezt te tudhatod! De annyi időt kapsz, amennyire szükséged van. - Végig simítok az arcán, hiszen nem akarom őt siettetni, tudom, hogy megijedt ettől, de még hozzáfűzök valamit, ami szerintem nyomja a lelkét.
- De ne legyenek kétségeid! Annyiszor kérem meg a kezedet, amennyiszer csak szeretnéd. Cica, tényleg azt akarom, hogy majd egyszer a feleségem legyél. - Biztatóan rá mosolygok, hiszen tényleg azt akarom, hogy a feleségem legyen és a gyerekeim anyja. Családot akarok vele, és ha azt akarja, hogy 5-ször kérjem meg a kezét, akkor meg fogom tenni.
- Úgy értem, hogy kevesebbet kell dolgoznod? - Javítom ki magam, mert úgy tűnik, hogy másra gondolt, nem arra, amire én kíváncsi voltam. Remélem, hogy azért nem lenne ennyi plusz műszak és a hétvégéi is nagyrészt szabadok lennének. Bár kicsit sajnálnám, hogy az egész idejét a kórházban töltené, mert én igényt tartok a társaságára.
- Oké, de erre úgyis még ráérünk. - Mosolygok rá, mert szerintem nem holnap lesz, hogy festéket választunk. Bár ki tudja, Charlotte most itthon van és igazából nem zavarna, hogyha együtt császkálnánk valamerre.
- Oh, dehogynem. Tudatosan csinálod ezt velem! - Élvezem, ahogy beletúr a hajamba, imádom és ezt is csak azért csinálja, mert szeretem. Tudatosan csinálja ezeket, én pedig csak egyre jobban érzem azt, hogy mindennap belezúgok. Megvárom, míg elmegy a masszőrhöz, majd behunyt szemekkel élvezem a meleg vizet. Ekkor valaki belespriccel az arcomba, mire kinyitom a szemeimet. Egyből mosoly kerül az arcomra és le is ülök vele beszélgetni. Egészen addig, amíg Charlotte meg nem jelenik. A lány úgy pattan fel, hogy megy, hogy még én is meglepődök.
- Remélem, hogy azért még találkozunk! - Állok fel én is, majd ahogy a nyakamat átkarolja és így megölel, én is a derekára teszem a kezeim. Jó, hogy találkoztam vele, mert már gondolkoztam azon, hogy felhívom, de így személyesen jobb volt beszélgetni.
- Persze, mindenképp! Szeretlek! Sziasztok. - Mindkettőnktől elköszön, bár sajnálom, hogy nem volt egy kicsit több ideje itt maradni. Kapok tőle két puszit az arcomra, amit viszonozok is.
- Én is! Szia. - Mosolyog, majd elindul ki a medencéből, én pedig utána nézek, egészen addig amíg el nem tűnik az öltözőknél. Azért kicsit bánom, hogy ennyire gyorsan lelépett, de ha menni kell, akkor nem lehet őt megállítani. Charlottera nézek, majd megfogom a kezét, hogy leültessem magam mellé, és kifaggassam, hogy milyen volt a masszőr.
- Na, milyen volt? - Kíváncsi vagyok, hogy mennyire érzi jól magát, miután megmasszírozták. Szerintem nagyon is jól esett neki, hiszen látni az arcán, hogy teljesen kivirult és elfeledkezett egy kicsit a gondjairól. És ha ez megtörtént, akkor nekem már ez megfelelt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 16.03.15 2:30

Senki sem mondta, hogy a nőket könnyű megérteni, sőt minden férfi azt állítja, hogy a női logikát képtelenség megérteni. A történtek után én is értem, hogy miért vannak efféle véleményen. Olyat tettem, amit nem igazán tudok még most sem megmagyarázni és akárhogy is gondolkozok rajta csak egyre kuszábbak lesznek a gondolataim. Mégis valahogy tudtára akarom adni, hogy szeretem és abban a pillanatban is szerettem mikor visszaadtam neki a gyűrűt csak minden annyira hirtelenül és váratlanul ért… Ezek után hogyan hihetné el nekem, hogy abban az ominózus pillanatban is szerettem?
- Ezek után is meg szeretnéd még kérni a kezemet? – Naivan azt gondoltam, hogy annyira megbántottam azzal, mikor visszaadtam neki a gyűrűt, hogy már fel sem merül bennem többször annak a lehetősége, hogy újból meg akarja kérni a kezemet.
- Szerintem ezzel a főorvosi állással járna az is, hogy nem kellene sokat túlóráznom, persze mindig akadnak olyan esetek, nagyobb balesetek mikor nekem is maradnom kell a kórházban, még ha le is járt a munkaidőm. – Chad már tudja, hogy hogyan is mennek a dolgok, ha mondjuk egy tömegkarambol van és túl kevés hozzá az orvos, akkor még a szabadnapomon is képesek behívni.
- Akármit mondhatok, nem fogod nekem elhinni ugye, hogy nem szándékosan teszem ezt veled? – Mosolyogva döntöm kérdőn oldalra fejemet, ahogy ránéztem.
Ami pedig a masszást illeti, szerintem ezt gyakrabban kellene csinálnom. Túl sok stresszes napom volt mostanában és elég sok feszültség gyülemlett fel bennem, de a szakértő kezek után már sokkal könnyebbnek érzem magam.
- Szeretlek? Én is? Szereted? – Hatalmas szemekkel, szinte már elképedve nézek rá, majd a nő után, aki olyan sietősen távozott miután visszatértem.
- Ez meg mégis mi volt? – Otthon már azt hitte féltékeny vagyok és az is voltam, de akkor nem jogosan, de most… Nem érdekelt, hogy inkább arra kíváncsi, hogy hogyan éreztem magam, mert engem nagyon is az érdekel, hogy ki volt ez a nő és mégis mi volt ez az egész?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 16.03.15 2:54

Charlottet nehéz megfejteni, mert minden percben, mást akar és gondol, de azt hiszem, hogy kezdem kiismerni. Viszont, nem akarom vele elsiettetni megint a leánykérést, így inkább rábízom, hogy mikor készült fel. A kérdésére megsimítom az arcát.
- Ahányszor csak akarod. - Őszintén mondom a szemeibe, mert tényleg bármennyiszer megkérem a kezét, és elveszem feleségül, csak mondania kell. Teljesen odáig vagyok érte, nagyon is szeretem és vele akarok lenni.
- Hát, akkor ezzel a poszttal sem járnánk jobban. - Elhúzom a számat, bár ha nagyon akar főorvos lenni, mert tudom, hogy ez az álma, akkor nem fogom visszatartani, bár nem tudom, hogy hogyan is tudjuk mi ezt megoldani, ha így is ritkán találkozunk. Viszont most azt akarom, hogy velem legyen.
- Hm... Nem. - Rázom meg gonosz mosollyal a fejemet, majd mikor elmegy, összefutok egy ismerős lánnyal, akivel el is kezdünk beszélgetni. Csak akkor megy el, mikor Charlotte visszajön, bár már így is sokáig maradt, mert már rég mennie kellett volna. Ezért is távozik sietősen, én pedig utána nézve válaszolok Charlottenak.
- Persze, hogy szeretem. - Mosolyra húzódnak az ajkaim, hiszen rég láttam, és jó volt vele találkozni. De mivel tudom, hogy ez eléggé félre érthető kijelentés volt most, ezért felé fordulok.
- Ő Sophie! Az unokanővérem, és most futottunk össze, aztán kicsit beszélgettünk, amíg masszíroztak. Be akartalak neki mutatni, de szólt a pasija, hogy menniük kell, mert őt behívták dolgozni, és nem akarja Sophiet egyedül hagyni. Peter építész vezető. - Kezdek bele a mesébe, nagyon is izgatott vagyok és ez látszik is rajtam. De nem is húzom tovább a szót, gyorsan el is árulom, hogy miért.
- De képzeld! Sophie terhes és felkért keresztszülőnek. Ha szeretnéd, akkor te is az lehetnél. - Kicsit óvatosabban mondom a végét, mert nem tudom, hogy mennyire lenne ez sokkoló hatásként. Én viszont nagyon is izgatott vagyok és eddig fel sem tűnt, hogy féltékeny megint.
- De azaz érzésem, hogy megint féltékeny vagy. Ilyenkor mi bajod? De komolyan. Ha féltékeny vagy, akkor bennem nem bízol vagy félsz, hogy elhagylak? - Kérdezek rá, mert sosem értettem, hogy miért féltékeny, ilyenkor mi zajlik le benne. Azért van pár tippem, ezért is soroltam fel, de majd ő úgyis elmondja.
- Na, de te jössz! Milyen volt a masszázs? - Kíváncsian érdeklődök, mert az előző kérdésemre nem kaptam választ, és nagyon is érdekel, hogy mennyire volt jó neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 16.03.15 3:15

Nem is értem, hogy miért döbbenek le ezen... Elvégre tudom, hogy szeret és számítanom kellett volna arra is, hogy ha továbbra is együtt maradunk, akkor ismét meg akarja majd kérni a kezemet. Azt hiszem a legközelebbi alkalomnál már hosszabb ideig fog az ujjamon maradni a gyűrű, vagyis nem szándékozom neki visszaadni.
- Egyszer. - Komolyan néztem rá. - Csak egyszer szeretném. - Azért mert ha megkéri a kezemet, akkor igent is mondanék neki és boldogan élnénk még meg nem halnánk, vagyis nekem ez a tervem, de tudom, hogy ez a való élet, nem pedig egy tündérmese.
- Ez nem is arról szól, hogy jobban járnék vele... Ez csak egy álom, ami egyszer talán valóra is válik. - Már egy ideje tervezem, de most minden annyira bonyolult a kórházban és habár szeretek ott dolgozni, de azért nem zárom ki annak a lehetőségét sem, hogy átmenjek másik kórházba dolgozni, ahol fényesebb jövő várna rám.
- Ó, hát csak erről volt szó... - Motyogtam zavartam magam elé. Nagyon is kínosan éreztem magam, hiszen a legelső pillanattól kezdve a lehető legrosszabbra gondoltam. De azért valljuk be, hogy bárki más az én helyemben pontosan ugyan arra gondolt volna és a józan ítélőképességét felváltotta volna a féltékenység mérgező fekete köde.
- Ezt szeretnéd? - Egyik sokkból kerültem a másikba, ahogy közölte velem, hogy akár keresztszülő is lehetnék. Mert szívesen elvállalnám ezt a szerepet, ha Chad is ezt akarná.
- Igen, féltékeny vagyok, vagyis voltam néhány pillanatig. - Ismertem be, hiszen le sem tudnám tagadni, nem mintha akartam volna. - Te a helyemben nem lennél féltékeny? - Kérdőn vontam fel egyik szemöldökömet. - Mit szólnál ahhoz, ha egy számodra ismeretlen férfinek mondanám azt, hogy szeretem és öleléssel és puszival búcsúznánk el egymástól? - Azt akarom, hogy lássa az én nézőpontomat is mielőtt azt gondolná rólam, hogy betegesen féltékenyen viselkedek.
- Annyira jó volt, hogy talán be kellene téged íratni egy masszás tanfolyamra, hogy legyen egy személyes masszőröm. - Nem akartam vele veszekedni, ezért inkább megadóan megöleltem, reménykedve, hogy nem haragszik rám azért, mert az előtt kissé félre értettem a helyzetet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 16.03.15 4:04

Igazából ötletem sincs, hogy miért kell megijedni egy gyűrűtől, hiszen megbeszéltük, hogy pár év múlva lenne csak esküvőnk, addig meg mint menyasszony, nem lenne más dolga, minthogy szeressen.
- Az már megtörtént. - Nevetem el magam, mert tényleg már egyszer megkértem a kezét, de tudom, hogy mire gondolt. Csak oldani szeretném a feszültséget, mert érzem, hogy Charlotte nagyon nem tudja ezt a helyzetet kezelni.
- Hát... Akkor vállald el! - Halvány mosolyt erőltetek az arcomra, bár nagyon nehéz, hisz nem akarom, hogy főorvos legyen, de azt sem várom el tőle, hogy lemondjon miattam az álmairól. Támogatni fogom, bármennyire is nehéz lesz, de mellette maradok.
Gyorsan mesélek Sophieról és mintha Charlotte arcán megkönnyebbülést látnék. Bár nem igazán értem, hogy honnan jött most neki ez a féltékenykedés.
- Én szeretnék a keresztapja lenni a gyereknek, de rajtad múlik, hogy szeretnéd-e. Én igen, de ez a te döntésed. - Teljesen rábízom, hogy akar-e a keresztanyja lenni vagy sem. Ha nem, akkor szerintem valaki más fogja megkapni ezt a címet.
- De azt mondtad, hogy családtagra nem leszel féltékeny. - Nekem így rémlik, mikor a legelején megbeszéltük, hogy a rokonság női rétege nem számít a féltékeny kategóriába.
- Biztos, hogy féltékeny lennék, de megkérdezném, hogy ki ő. És remélném, hogy elmondod. Mert én most elmondtam, nem tudom eljutott-e hozzád. - Összeráncolom a homlokom, egyáltalán nem ideges a hangom és nem is vagyok vele gúnyos. De tény és való, hogy elmondtam neki, hogy Sophie ki is.
- De igazából most vallottam neked szerelmet és nemrég beszéltünk arról, hogy megint a menyasszonyom leszel. Miért gondolod, hogy vesződnék ennyit a kapcsolatunkért, hogyha egy másik nővel akarnék együtt lenni? Ha meg akarnálak csalni, akkor nem az orrod előtt tenném egyrészt. Másrészt pedig nagyon szeretlek és rajtad kívül nem kell senki! - Az utolsót viszont már annyira határozottan mondom, hogy Charlotte is elhiggye. Akarom őt, szeretem és rajta kívül nem kell senki.
- Az nem fog menni! Szívesen masszírozlak, de nem bírja sokáig a kezem. Elfáradok hamar benne. - Lebiggyesztem az ajkaimat, hiszen szoktam neki így kedveskedni, hogy elkezdem masszírozni a hátát, de 3-4 percnél tovább nem megy több. Mindig is irigyeltem a masszőröket, hogy sikerül órákat masszírozni.
- Szeretlek Kiscicám! - Suttogom a fülébe és egy puszit nyomok az arcára. A közelebb eső kezemmel átkarolom a vállát, amivel kicsit ösztönözöm arra, hogy így bújjon hozzám. Simogatni is kezdem a vállát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 16.03.15 4:19

Nagyokat pislogtam rá, mikor meghallottam nevetni. Fogalmam sincs, hogy ezen mit talál ennyire viccesnek, mert én inkább csak szorongok ettől a témától.
- Tudod, hogy értem... - Rosszallóan néztem rá. Ha még egyszer megkéri a kezemet, akkor igent mondanék neki, persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy most azonnal kérjen meg. Tudok várni és ha készen áll arra, hogy ismét megtegye akkor meg is fogja tenni.
- Szerinted jó főorvos válna belőlem? - Leginkább a kételyeim tartanak vissza, mert azért ez a poszt betöltése hatalmas felelősséggel jár és nem tudom, hogy képes leszek-e megbírózni vele.
- Szeretnék. - Válaszoltam szűkszavúan, még mindig a történtek hatása alatt vagyok. Annyira abszurd ez az egész, szinte már viccesnek kiáltanám ki.
- Fogalmam sem volt arról, hogy családtag! - Próbáltam menteni ami menthető. Tényleg nem tudtam, hogy rokonok, míg Chad be nem számolt róla.
Senkinek sem kívánom azt a néhány szörnyű másodpercet, amit akkor éltem át, mikor a barátomat más nővel láttam, s hallottam azt a bizonyos szócskát, ami tényleg csak egy szó, de olyan sok minden lappang mögötte. Az emberek nem szokták csak úgy egymásnak mondani azt, hogy a szót, hogy „szeretlek” ezért is értettem félre amennyire csak lehet a helyzetet. Szerintem tényleg mindenki úgy reagált volna, mint ahogyan én is, vagy éppen hevesebben, de mégis iszonyúan éreztem magam miatta. Nem arról van szó, hogy nem bíznék benne, én másokban nem bízok. Vannak olyan nők, akiket egyáltalán nem érdekel, hogy a kiszemelt személynek barátnője van, vagy akár felesége.  
- Sajnálom. – Felsóhajtottam. - Tudom, hogy nem kellene mindig a lehető legrosszabbra gondolnom, de azért be kell vallanod, hogy eléggé félreérhető szituáció volt. – Sőt az unokahúga is nagyon csinos, szóval volt némi okom féltékenynek lenni.
- Gyakorlás teszi a mester... De ha inkább azt szeretnéd, hogy máshoz járjak masszíroztatni... - Kérdőn pillantottam felé, mert néha nagyon is jól esne, ha egy fárasztó munkanap után egy kicsit ilyen módon is kedveskedne nekem. Persze eddig is kitartóan próbálkozott.
- Én is szeretlek. - Engedelmesen hozzábújok. Most annyira jó itt... Olyan meghitt, csak mi számítunk, semmivel sem kell foglalkoznunk, mindössze csak annyi dolgunk van, hogy szeressük egymást és minél sűrűbben kimutassuk az egymás iránt érzett szerelmünket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 16.03.15 4:42

Oldani akarom a feszültséget és azt akarom, hogy lazán vegye az egészet. Megtörtént, hát megtörtént, változtatni nem tudunk rajta, de bármikor megismétlem, amikor csak akarja, mert én vele akarok lenni az életem hátralevő részében.
- Tudom. De szólj, mikor felkészültél. - Még mindig mosolyog, majd kacsintok egyet. Nekem teljesen mindegy, hogy mikor kérem meg a kezét, bár lehet, hogy mostanában nem menne, hiába mondom ilyen könnyedén. Ez most megint felszakította a sebemet, ami még mindig nem gyógyult be, de nem mutatom ki Charlottenak. Szerintem pontosan tudja, hogy mit érzek, hogy mennyire fájt, mikor visszaadta a gyűrűt és szakított velem.
- Persze. Maximum, leadod a posztod és leszel megint sima orvos. De ha nem próbálod meg, akkor nem is tudhatod meg. - Biztatom, mert a barátnőm, és az álmait meg kell valósítania. Remélem van ilyen opció, amit mondtam, hogy bármikor visszaléphet, ha nem tetszik neki. Nem hiszem, hogy a hatalom a fejébe szállna, annál jobban ismerem őt, csak a becsülete miatt.
- Nagyon örülök neki. - Vigyorgok rá és tényleg örülök és hálás vagyok neki, hogy elvállalná. Persze a gyerek, majd 6 hónap múlva fog világra jönni, így van még arra időnk.
- Ugyan... Akkor szerinted miért mondanám más nőnek, hogy szeretem? - Ráncolom össze a homlokom, mert csak neki és a rokonaimnak mondom, hogy szeretem. Ismeretlen nőnek eszembe sem jutna ilyet mondani, ráadásul nem Charlotte előtt, ha épp meg akarnám csalni.
- Igen, de te nem bízol bennem. Mert, ha bíznál, akkor nem feltételeznél ilyet rólam. - Elhúzom a számat, mert erre a következtetésre jutottam, viszont mondom tovább. - De... Egy megcsaláshoz két ember kell. Én pedig nem akarok senki mástól semmit, így megúszod a féltékenykedést. - Egyszerűen levezettem, logikusan ezt az egészet. Tényleg egyszer sem gondoltam arra, hogy megcsalom, még akkor sem, mikor hosszú hetekig kínoz azzal, hogy nincs köztünk szex.
- Cica, én téged akarlak lelkestül és testestül! - Őszintén mondom a szemeibe miközben megsimogatom az arcát.
- Lehet, hogy fiatal vagyok és pasi és mindenki azt hiszi, hogy az agyamat lent hordom, de sosem csalnálak meg! Nem tudnék neked fájdalmat okozni, mert szeretlek! - Határozott vagyok, mert ebben biztos lehet, hogy nem fogom megcsalni. Nem is akarom, nem vinne rá egyáltalán a lélek, hiszen nincs okom máshoz menni, mert Charlottetal tökéletesen boldog vagyok.
- Szívesen beiratlak egy masszőrhöz, ha szeretnéd. - Mosolygok rá, ha ez kell a boldogságához, akkor szívesen, mert én nem bírom ezt sokáig csinálni, pedig szívesen kedveskedek neki ilyenekkel.
- De még nem mondtad el, hogy miért féltékenykedsz mindenkire? - Élvezem, ahogy hozzám bújik, de kíváncsi vagyok még erre, ezért teszem fel a kérdésemet, minden hátsó szándék nélkül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 16.03.15 14:56

Válaszul mindössze bólintottam egyet, úgy érzem most felesleges lenne bármit is mondanom, elvégre ha akarnék sem tudnék ehhez a témához már hozzászólni. Mindössze szeretném elfelejteni a múltbéli hibáimat, nem szeretném, hogy egy rossz döntésem kihatással legyen a további kapcsolatunkra.
- Ebben igazad van. – Igazat kell neki adnom, de mégis tartok az új állással járó felelősségtől, viszont azt tudom, hogy már nagyon régóta szeretnék főorvos lenni és hinni szeretnék abban, hogy meg tudom állni a helyemet.
- Tudod egészen mostanáig nem is tudtam, hogy a családod keresztény vallású lenne… - Hangosan eltöprengtem, mert ezt még valahogy sosem mondta és szerintem Chad nem igazán vallásos, mármint még sosem mentünk misére, vagy bármi.
- Fogalmam sincs. – Mindkét kezemet megadóan emeltem fel, miközben felsóhajtottam. Tudom ebben nincs túl sok logika, de mikor a féltékenység rám tör, akkor nem is igazán szoktam túlságosan logikusan gondolkozni.
- Szóval tényleg azt hiszed, hogy nem bízok meg benned? – Nem erről van szó… De mégis hogyan magyarázhatnám meg neki, hogy nagyon is bízok benne, de a körülmények kissé összezavartak? Meglepődtem mikor azzal a számomra idegen nővel láttam és, ahogy egymással beszéltek, majd azaz ominózus búcsújelenet… Bárki más félre értette volna, nem csak én.
Szótlanul néztem rá, kissé elgondolkozva, de az már biztos, hogy megnyugodtam attól, amit mondott nekem. Elhiszem neki, hogy csak engem akar, de ennek ellenére mégsem tudom teljesen elnyomni a féltékenységemet, ha más nőkkel látom.
- Tudom, hogy sosem csalnál meg. – Szemeibe néztem miközben hozzá beszéltem. Gondolom most is teljesen összezavarom… Az iménti féltékenységi jelenetem és most ez… Tudtában vagyok azzal, hogy mennyire szeret, és nem hinném, hogy azok után, amiken mi ketten átmentünk képes lenne arra, hogy megcsaljon.
- Ez kedves, de egyébként sincs túl sok szabadidőm és azt a keveset inkább veled szeretném tölteni. – Kedvesen rámosolyogtam, mert inkább lennék vele, mint egy masszőrrel.
- Egyszerűen ilyen a természetem, én a helyedben örülnék ennek, mert ha már nem féltékenykednék, akkor az azt jelentené, hogy már nem is érdekelsz. – Ezzel az érvemmel szembe sem tudna szállni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 16.03.15 22:16

Csak mosolygok, ahogy igazat ad nekem, mert elvégre nem veszt vele semmit, hogyha leadja a főorvosi posztot, mert úgy érzi, neki ez még sok. De jobb is, hogy már nem beszélünk erről, hiszen szerintem már ezt kiveséztük rendesen. Ahogy hallom, még mindig vannak olyan dolgok, amiket nem tudunk egymásról, így lehet, hogy le kéne ülnünk beszélgetni.
- Nem követjük a vallást, csak ilyen családi hagyomány. Miért, te nem vagy az? - Vonom fel kérdőn az egyik szemöldökömet, mert ez a vallás dolog még nem is jött szóba kettőnk közt. De ez nem is fontos, csak a házasságnál, mert akkor nem esküdhetünk templomban, ha esetleg ő nem lenne az. Ilyenkor nem is tudom, hogy lehet házasságot kötni, ha az egyik félnek nem az a vallása, mint a másiknak.
- Igen. Mi más lenne a magyarázat? - Őszintén a szemébe mondom, hogy hogyan is érzek. Én nem érzem, hogy bízna bennem, mert ha így lenne, akkor valószínűleg a féltékenység sem fordulna meg benne. Kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor mi játszódik le a fejében.
- Akkor miért vagy féltékeny? Mi játszódik le benned ilyenkor? - Értetlenül állok előtte, mert ha azt mondja, hogy tudja, akkor miért csinálja ezt. Kíváncsi vagyok, hogy milyen rémképek futnak át a fején, amikor én egy másik nőnemű egyeddel beszélgetek.
- Most heti 1 órát kibírsz nélkülem. - Aranyos, hogy ennyire ragaszkodik hozzám, de szerintem nélkülözni tudjuk egymást ennyi időre, ha szüksége van a masszázsra, mert úgy érzi, hogy sok feszültség gyülemlett fel benne.
- Itt az a baj, hogy mindig magyarázkodnom kell utána. - Sóhajtok egyet, mert azzal nincs is baj, hogy féltékeny, csak azzal, hogy magyarázkodnom kell és meg kell győznöm az igazamról. Pedig tényleg nem gondolok más nőre, amióta együtt vagyunk.
- De most mondom, hogy remélem tudod, hogy a baráti társaságomban is vannak nők. - Azért ezt jobb tisztázni, bár azt hiszem, hogy már mondtam neki. De jó, hogyha ezt megszokja, mert ha a barátaimmal megyek el inni, akkor többnyire vannak ott nők is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés

Vissza az elejére Go down

Chad & Charlotte - melegfürdőzés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Similar topics

-
» Charlotte Petrova
» Ki micsoda, avagy a foglalkozás lista

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Charlotte Collins otthona-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához