welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Chad & Charlotte - melegfürdőzés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 18.03.15 0:07

Valahogy ez az egész vallás dolog még sosem volt téma közöttünk, de aztán gyorsan rájöttem, hogy csak úgy lehet keresztszülő, hogy ha van némi köze hozzá.
- Elvileg az lennék, de nem vagyok hithű katolikus. – Szóval nem járok minden vasárnap misére, sőt valamikor akkor voltam utoljára templomban, mikor még számomra kötelező volt és az már bizony nagyon régen volt. Egyébként is mióta orvos lettem azóta még jobban nem hiszek a felsőbb hatalomban. Nem isteni csodán múlik, hogy valaki meghal-e vagy sem… Mégis sokan ebben próbálnak hinni, mert úgy hiszik kapaszkodniuk kell valamibe. Ez nem zavar, mármint addig nem érdekel, hogy ki miben hisz, míg meg nem akarnak téríteni.  
Hosszan eltöprengtem a kérdésén, de még most sem tudtam rá megfelelő választ találni, ezért csak egy vállvonással feleltem.
- Bárcsak tudnám mi játszódik le bennem ilyenkor… - Ismét egy sóhaj hagyta el ajkaimat. - Nem az zavar, hogy más nőkkel beszélsz, hanem egyszerűen csak azért lettem féltékeny, mert fogalmam sem volt arról, hogy mégis miféle kapcsolatban álltok egymással… Az pedig, hogy azt mondta neked, hogy szeretlek, mire te neki… Hát először meglepődtem, aztán nem is tudom… - Egy pillanatra alsó ajkamba haraptam.
- Talán csak ilyenkor mindig szembe találom magam azzal a felismeréssel, hogy nincs arra semmilyen garancia, hogy örökre együtt maradunk. Mármint tudom, hogy szeretsz és minden féltékenységi jelentetem után bizonygatod is ezt, de néha nem minden szerelem tart örökké. – Remélem nem olyan zavaros a gondolatmenetem, hogy ne tudott volna követni. Most még szeretjük egymást, de ki tudja mi lesz egy hónap múlva, vagy akár egy év múlva…
- Persze, hogy tudom és erről beszéltük is. Nem szándékozok féltékeny lenni a baráti körödben lévő nőkre, ezért remélem, hogy benned sem merül fel a féltékenység gondolata, mikor a munkahelyemen férfi kollégák vesznek körül. – Ezen nincs mit szépíteni, Chad is pontosan tudja, hogy a kórházban, ahol dolgozok túlnyomórészt férfi orvosokat alkalmaznak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 18.03.15 0:32

Igazából még jó is, hogy ez szóba jött köztünk, mert ha templomban szeretnénk házasodni, ahhoz kell, hogy mindketten katolikusok legyünk.
- Igen ezt mindjárt gondoltam. De én sem vagyok az. - Egyetértek vele, mert ha így lenne akkor vasárnaponként nem találna otthon reggelente. De nem így van, nem is tudom, hogy mikor voltam utoljára templomban. Igazából nem is hiányzik, hogy oda elmenjek, mert sajnos elég sokszor csalódtam a hitben, így elpártoltam a vallástól is.
- De valami képsor csak átfut az agyadon ilyenkor, nem? - Vonom össze a szemöldökömet, mert kíváncsi vagyok arra, hogy miket gondol rólam, amikor más nővel lát beszélni. Azért aranyos, hogy ezeket így elmondja. Meg is mosolygom.
- Cica! A kapcsolataim kifúj ott, hogy volt Mary és utána te. És nem is akarok már többet. A többi kapcsolatom, ami a szeretlek szóba belefér, az mind rokon, családtag. Ha egy ismeretlen lány mondja, hogy szeret annak nem fogom visszamondani, hiszen csak egy valakit szeretek, de azt a világon a legjobban. És ő itt van velem szemben! - Szerelemtől csillogó szemekkel nézek rá és simítok végig az arcán. Természetesen rá gondoltam, hiszen itt áll előttem. És nem is kellene más, mert annyira szerelmes vagyok belé, hogy nekem meg se fordul a fejemben, hogy akár szétválnak az útjaink.
- Tisztában vagyok ezzel, de bármennyire is fájó lenne, én nem hülyítenélek. Ha már úgy érezném, hogy elhidegültünk egymástól és másfelé szeretnék menni, úgyis elmondanám. Nem lenne könnyű, de nem is szédítenélek tovább. - Elhúzom a számat, mert nem igazán szeretnék erről beszélgetni, így is fáj, hiszen én vele tervezem a jövőmet és úgy is akarom, hogy mi ketten együtt maradjunk. De ha már nem menne azt úgy is elmondanám neki.
- De nyugodtan megnyugodhatsz, mert jelenleg szüntelen szerelmet érzek irántad. - Biztosíthatom erről, ezért is vagyok ennyire magabiztos és határozott. Meg is csókolom, hogy bizonyítsak neki.
- Nem! Már beletörődtem és megszoktam, hogy férfi kollégáid is vannak. És abba is, hogy van egy csomó férfi beteged, akiket megvizsgálsz, olykor félmeztelenül vagy boxerban. Tisztában vagyok vele, ezért sem féltékenykedek. És azt is tudom, hogy mennyi ajánlatot kapsz, és hogy mind visszautasítod. - Nyugtatom meg, hiszen ezért nem vagyok féltékeny, mert már megszoktam, hogy nap, mint nap másokkal is foglalkozik, de az szigorúan csak a munkája, mert máskülönben csak hozzám ér. És ez így van rendjén. Hozzá is bújok, majd egy puszit nyomok a halántékára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 19.03.15 5:39

Milyen különös, hogy viszonylag már régóta együtt vagyunk, de mégis vannak olyan dolgok, amiket még nem tudunk egymásról. Mégis mennyi ilyen dolog lehet még? Aztán nehogy kiderüljön nekem, hogy nem is ismerem igazán azt a férfit, akivel már évek óta együtt vagyok.
Ismét vállat vontam. Fogalmam sincs, hogy miféle kép sorról beszél, hiszen akkor nem túl sok mindenre tudok gondolni, mivel olyankor általában túlságosan pánikba vagyok és rengeteg megmagyarázhatatlan érzés tör fel bennem.
- Nem is kérdőjelezem meg szavaidat, és azzal is tisztában vagyok, hogy csak engem szeretsz, mégis akaratlanul is féltékeny leszek… - Nem tudom neki pontosan megmagyarázni. Szerintem ezt már néhányszor megbeszéltük, de mégis meglepem ezzel a „féltékenységi kitörésemmel” pedig szerintem ez is csak azt jelenti, hogy fontos számomra és nem akarom elveszíteni. Ha már az sem fog érdekelni, hogy ha a szemem láttára más nő ledugja a nyelvét a torkáig, akkor már régen nincs valami rendben a kapcsolatunkban.
- Én is elmondanám. – Persze abban is biztos vagyok, hogy először próbálnám helyrehozni a kettőnk közti dolgokat, de ha már úgy látnám, hogy reménytelen minden erőlködésem, akkor hagynám elmenni. Ha velem nem tud többé már boldog lenni, akkor legyen boldog valaki mással.
- Csak azért, mert teljesen elvettem az eszedet. – Próbáltam egy kicsit vicces lenni és megfeledkezni az iménti kisebb drámánkról.
- Örülök, hogy nem zavar, hogy a munkám miatt ismeretlen pasikat kell fogdosnom. – Ezen elnevettem magam. - Persze nőket is… De te is tudod, hogy ez szükséges. – Nem szívesen fogdosok senkit sem, de vannak olyan sérülések, amiket csak érintéssel lehet érezni, de mindig rajtam van közben a gumikesztyűm, szóval nem közvetetten nyúlok bárkihez is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 19.03.15 22:05

Mondjuk arra kíváncsi lettem volna, hogy mik ugranak be neki olyankor, mikor féltékeny és más nővel lát. De nem is baj, hogy ezt nem firtatjuk tovább, elkönyvelem annak, hogy ezt is megbeszéltük. Igaz, néha zavar, hogy túlságosan is féltékeny, de nem szólok egy szót sem.
- De kárpótol, hogy aranyos vagy, mikor féltékenykedsz. - Oldalra biccentem a fejemet és kicsit hátrébb húzódom, ha ezért bele akarna folytatni a vízbe. Igazából, tényleg élvezem, hogy féltékeny, mert fontosnak érzem magam, és ezt ő pontosan tudja, hogy ne keljen mondanom. Ha már így megbeszéltük, hogy elmondanánk egymásnak, hogy nem hülyítenénk tovább egymást egy csókot nyomok az ajkaira, de nem távolodok el tőle.
- Én is így látom. - Suttogom az ajkaira, majd újból megcsókolom mosolyogva. Tudom, hogy direkt csinálja velem, teljesen odáig vagyok érte, és ezt ki is használja, persze jó értelemben.
- Persze, hogy tudom. Ezért sem féltékenykedek. Ez engem nem zavar, mert különbséget tudok tenni a munka és a magánélet közt. - Biztatom és meg is simítom az arcát. Tényleg nem vagyok féltékeny, bár ha civilként valakivel intimebb viszonyba kerülne, akkor jogosan lehetnék féltékeny.
- Meg, neked ez a hivatásod. Azért elég beteges lenne tőlem, ha megtiltanám neked. De ezt sosem tenném. Látod, milyen jól jártál velem? - Önelégült mosollyal az arcomon figyelem a reakcióját, mert tudom, hogy utálja mikor ezt csinálom. De nem baj, mert jól kiegészítjük egymást.
- Éhes vagy? - Nézek rá, gyors témát váltani, mert ettől a sok ázástól nagyon is megéheztem. És azért eltelt már pár óra, mióta itt vagyunk.
- Nyugi, leszek olyan úriember, hogy meghívlak! - Nézek rá komolyan, majd elnevetem magam. Természetes, hogy meghívom és én fizetek mindent.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 21.03.15 19:02

Szerintem távol állok az aranyosság fogalmától akkor, mikor a féltékenység elhomályosítja az elmémet. Persze nem vagyok mániákusan féltékenykedő típus, de mikor valaki azt mondja a barátomnak, hogy szeretlek… Hát akkor bizonyos jogosan tör ki belőlem a féltékenység.
- Aranyosnak találod? – Nem akartam hinni a fülemnek, ezért is kérdeztem vissza. Mert szerintem ebben nincs semmi aranyosság… Olyankor képtelen vagyok racionálisan gondolkozni és mindig a lehető legrosszabbra tudok gondolni. Most is, hogy láttam azzal a nővel… Minden rossz dolog pillanatok alatt végig futott az emlékben, arra pedig még egy pillanatig sem gondoltam, hogy esetleg egy régi ismerőse, barátja, vagy esetleg rokona lehet.
- Annyira örülök annak, hogy ennyire megértő vagy. – Hálásan mosolyogtam rá. Noha szerintem soha sem lenne semmi oka a féltékenykedésre, legalábbis néha a páciensek tesznek félreérthetetlen megjegyzéseket, vagy ajánlatokat, vagy a kollégák… Viszont ők nagyon is tisztában vannak azzal, hogy párkapcsolatban élek.
- Tudod mit? Gondolkozási időt kérnék arra, hogy jól átgondoljam, hogy jól jártam-e veled. – Ahogy kimondtam az utolsó szót egyből gondolkozó arcot vágtam, mintha tényleg mérlegelném a dolgot. Habár ezen egyáltalán nem kell gondolkoznom, jól tudom, hogy mennyire jól jártam vele, csak azért csinálom ezt, mert olyan pofátlanul vigyorgott.
- Azt hiszem, ha találunk egy jó olasz éttermet, akkor nagyon is éhesnek mondanám magam. – Imádok az olasz konyhát, de ritkán engedek a csábításnak, mivel leginkább ezeket az ételeket tésztából készítik, az pedig nagyon is hizlal.
- Olyan nagyvonalú vagy velem, hogy elképzelésem sincs arról, hogy ezt hogyan tudnám meghálálni. – Mondtam grimaszolva, majd végül csak elnevettem magam én is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 25.03.15 10:03

Látom az arcán, hogy mennyire védelmezi a területét, persze, hogy aranyosnak találom. Igaz, az utána lévő kérdőre vonás már annyira nem tetszik, de meg lehet szokni. Viszont remélem, hogy több ilyen félreértés már nem lesz.
- Persze. Látni, ahogy védelmezed a "területed"? Simán, mint egy anyatigris. - Ujjaimmal jelzem a idézést, és azért erre nem várok választ, hisz költői kérdés volt. A végére meg már elnevetem. De, hogy ne csináljon semmit, ami esetleg nekem fájna, a derekánál fogva magamhoz húzom és ajkaimat az övéire tapasztom.
- Én mindig. Ezért kaphatnék valami jutalmat is. - Szemeimmel elnézek más irányba, hátha érti a célzást, hogy valamit kérek cserébe, hogy megértő vagyok. Amúgy sem féltékenykednék a kórházban lévő dolgokra, mert már elfogadtam, hogy az a munkája, én meg a szerelme.
- Gondolkozz annyit, amennyit csak szeretnél, de a nyilvánvalón úgysem tudsz változtatni. - Önelégült mosoly ismét az arcomon, természetesen hagyom, hogy gondolkozzon, tudom, hogy úgysem mondana mást. De jó vele így szórakozni, és látom vette is a lapot.
- Olasz éttermet? - Vonom össze a szemöldökömet, mert én azt hittem, hogy itt a büfében lévő meleg ételek körül választunk. Viszont akkor ez azt jelenti, hogy ennyi volt a fürdőzés, aminek nem biztos, hogy örülnék.
- Hm... Nagyon sokkal fogsz ezután tartozni. De azt hiszem tudom is, hogy hogyan tudnál törleszteni. - Vigyorgok, majd egy puszit nyomok az arcára. Amúgy is meghívtam volna, hisz a barátnőm ne fizessen a társaságomban, ez alap szabály nálam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 27.03.15 16:11

Elgondolkoztam azon néhány másodpercig azon, amit mondott… Tényleg olyan lennék, mint egy anyatigris? Védelmezném a területemet? Azt hiszem, pusztán csak arról van szó, hogy ami az enyém ahhoz még véletlenül se akarjon más nyúlni. Ilyen téren rettentően kisajátító tudok lenni. Szerintem ezzel a többi nő is úgy van, mégis ki örülne annak, ha a barátját más nő megkörnyékezné? Elárulhatom a nagy igazságot, minden nő, aki szerelmes a párjába képes lenne kikaparni a konkurenciának vélt nő szemét.
- Jutalmat szeretnél? – Néztem rá kérdőn, habár csak a hajszínem szőke, szóval nagyon is értettem, hogy mégis miféle jutalmat szeretne kapni azért, amiért mindig ilyen megértő velem szemben. Hm, talán tényleg itt lenne az ideje annak, hogy megjutalmazzam.
- Hm, akármennyit gondolkozhatok mindig ugyan arra a következtetésre jutok. – Mosolyogtam rá halványan.
- Tényleg jól jártam veled. – Tudom, hogy ezt akarja hallani, de egyáltalán nem azért mondom, mert hallani akarja, hanem azért, mert tényleg így gondolom.
- Igen szeretnék egy jó kis olasz étteremben enni valami finomat. – Azok után, hogy a kórházi kantinban vagyok kénytelen enni, szeretnék tényleg valami finomat, nem pedig az itteni büfé kaját enni. Igaz talán itt is lehet valami finomat kapni, de úgy vágyok az olasz íz világra.
- Szóval az előtt jutalmat követeltél most pedig még azt is szeretnéd, hogy törlesszek neked? – Összeráncolt homlokkal néztem rá. Szóval valaki nagyon megköveteli magának a kényeztetést.
- Jól gondolom, hogy az elmúlt percekben próbáltál célozgatni bizonyos egy dologra? – Mert szerintem nagyon is utalgat a szexre, de majd meglátom mit tehetek ez ügyben, hogy ha már otthon leszünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 27.03.15 18:59

Muszáj volt megnéznem az arcát, amikor gondolkozik. Tudtam, hogy szöget ütött a fejében, és megfontolja ezt, hiszen tényleg így viselkedik. De nekem nincs okom panaszra, hiszen szeretem, ha ennyire határozott. De azzal, hogy nem szól hozzá semmit, tudom, hogy igazam van.
- Aha. Megérdemlem. - Kaján vigyor terül szét az arcomon, mert csak egy valamire gondolok és szerintem pontosan tudja, hogy mire is vágyok. De nincs is jobb egy nap befejezésénél, mikor lefekszünk egymással és úgy alszunk együtt.
- Mondtam én. - Büszkén mosolygok továbbra is, mert tudom, hogy jól járt velem és nekem csak azaz egy életcélom, hogy őt boldoggá tegyem. Mivel ez megvan, szerintem büszkén elmondhatom, hogy igen is jól járt velem. De én is vele, ez tagadhatatlan.
- Oké, részemről rendben. - Halványan mosolygok, mert végül is elmehetünk egy étterembe is. Úgyis régen voltunk ott, bár azért az emlékek most beugrottak, mikor utoljára voltunk étteremben.
- Ez természetes. - Jelentem be könnyed nyugodtsággal, mert szerintem ez elvárható, hisz elég sok mindent tettem érte a mai napon, hogy egy kis törődést kapjak az éjszaka. Neki is jó, nekem is, szóval szerintem ebben nincs semmi rossz.
- Hát... Ha te arra gondoltál, hogy nagyon fáj a vállam és jól esne egy masszírozás, akkor egyre gondolunk. - Ártatlanul nézek rá, mert tudom, hogy mire gondol és én is arra gondolok, de jó, hogyha egy kicsit elbizonytalanítom. Bár az a tény sem elhagyható, hogy tényleg jól esne, ha egy kicsit megmasszírozna, de főként a szexre gondoltam, aminek ő sincs ellenére, ahogy észreveszem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 01.04.15 15:26

Ismerem már és az a tény, hogy férfiból van, ez megkönnyíti a dolgomat. Nagyon is jól tudom, hogy mire gondolt, mikor arra hívta fel a figyelmemet, hogy bizony jutalmat érdemelne. Az pedig, hogy ilyen mosollyal az arcán közli velem, hogy bizony megérdemli, az szavak nélkül is nagyon sok mindent elárul. Ha akarnék, sem tudnék neki ellent mondani, most igazat kell, hogy adjak neki.
- Hm, ez a ritka alkalmak egyike, mikor igazad van. – Próbáltam póker arcot vágni, miközben húzni szerettem volna ezzel is az agyát. Még a végén túlságosan a fejébe száll a büszkeség, azok után, hogy nyíltan elismertem neki, hogy jól jártam vele. Végül is nincs okom a panaszra.
- Ide felé jövet láttam egy éttermet, nincs messze és ránézésre jónak tűnik, ha gondolod akár oda is mehetnénk. – Hirtelen nem tudom felidézni az étterem nevét, de olasz hangzású volt és szerintem nagyon finomat tudnánk ott enni, de kettőnk közül Chad ért jobban a gasztronómiához.
- Mégis mire gondolsz, mikor azt mondod, hogy törlesszek? – Habár vannak erről elképzeléseim, de szeretném hallani Chad szájából azt, hogy pontosan mire is gondol. Sejtem, sőt talán azt is ki merném állítani, hogy tudom, hogy mi járhat a fejében, de inkább biztosra akarok menni.
- Úgy tűnik nem egyre gondoltunk. – Megjátszott csalódottsággal csóváltam meg a fejemet, természetesen mindezt pusztán a hatás kedvéért.
- Ezek szerint csak egy masszásra vágynál, semmi másra? Mert ez esetben biztosra veszem, hogy csodákat művelne veled az, aki engem is megmasszírozott. – Igyekeztem komoly arcot vágni, habár nagyon közel álltam ahhoz, hogy elnevessem magam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 04.04.15 14:27

Tudtam, hogy nem úgy fogja lereagálni, ahogy gondoltam, de erre igazán nem számítottam. Nagyon is meglepődök, hogy ezt így kijelentette, mert nem csak most van nekem igazam. Elég sokszor volt már igazam, nem is leplezem, hogy mennyire megdöbbentem.
- Ritka alkalmak egyike? Mindig igazam van. - Kiöltöm a nyelvemet, mert akkor is nekem van most is igazam. Biztos vagyok benne, hogy csak szivat. De ezért igazán nem haragszok rá, sőt imádom, mikor így játszadozunk egymással. Legalább nem érzem úgy magunkat, mintha egy idős házaspár lennénk.
- Felőlem. De innod kell, szóval menjünk először haza. - Magabiztosan kijelentem, hiszen én azt akarom, hogy vacsorához igyunk egy pohár bort. Ehhez pedig az kell, hogy otthon lerakja az autót és taxival menjünk vagy gyalog. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog hozzá szólni.
- Titok! - Sejtelmesen nézek rá, mert nem fogom neki elmondani, mire gondolok. Szerintem úgyis biztos vagyok benne, hogy tudja, mit akarok.
- Miért, mire gondoltál? - Felhúzom az egyik szemöldökömet, mert kíváncsi vagyok. De tudom, hogy mit akar, de az ő szájából akarom ezt hallani.
- De én a te kezeidet szeretném magamon érezni, nem egy idegen pasiét. - Mosolygok rá, mert igazán nem várhatja el tőlem, hogy egy férfi masszírozzon meg, azt pedig nem tudom, hogy mennyire tolerálná, ha női kezek közt lennék.
- Mehetünk akkor vagy szeretnél még maradni, Cica? - Egy puszit nyomok az arcára, mert felőlem mehetünk, nekem eléggé korog a gyomrom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 05.04.15 13:23

Látva rajta a meglepettséget alig bírtam ki, hogy ne nevessem el magam. Gondolom, nem erre a válaszra számított.
- Nincs mindig igazad. – Rosszallóan megcsóváltam a fejemet, ezzel is kifejezve szolid tiltakozásomat.
- Kell? – Homlokomon újfent összeszaladtak az apró ráncok. Fejemet oldalra billentve próbáltam arcát tanulmányozni, reméltem, hogy csak viccel velem. Hirtelen nem is értem, hogy nekem miért is „kell” innom, ahogyan azt sem, hogy miért ragaszkodik ehhez. Tudhatja, hogy nagyon ritkán iszok. Nekem nem kell alkohol ahhoz, hogy jól érezzem magam, jobban szeretem mikor józan vagyok. Egyrészt tartok attól, hogy részegen mit művelhetek, másrészt nem akarok másnapos lenni. Egyébként pedig értem, hogy miért akar haza menni vacsorázás előtt, amúgy is talán jobb lesz, ha átöltözök, ha valami alkalomhoz illő ruhát választok az étterembe menéshez.
- Ó, én pedig azt hittem, hogy egymás előtt nincsenek titkaink. – Néztem rá tettetett szomorúsággal kijátszva a „barátnő kártyámat” nála. Persze előttem nem titok, amit most nem akar velem közölni, nagyon is tisztában vagyok vele, hogy mivel szeretné, hogy törlesszek neki.
- Öhm, nem hiszem, hogy számítana… - Tértem ki a válaszadás alól szándékosan. Már csak azért is, mivel Chad „titkolózni” akart előttem.
- De én nem értek olyan szintem a masszírozáshoz, ennek tudtában is inkább azt akarod, hogy én masszírozzalak? – Nem azért mondom, mert nehezemre esne ilyen féle módon kényeztetni, de azért mégis csak nem értek ehhez, de ha erre vágyna, akkor megoldható lenne.
- Mehetünk. – Mielőtt még bármit is mondhatott volna gyorsan eltűntem az öltözőbe, hogy átöltözhessek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 08.04.15 15:40

Meglep, hogy nincs mindig igazam. Pedig általában az szokott lenni és ezt ő is elismeri. Megforgatom a szemeimet, és mélyen az övéibe nézek.
- De igen. - Válaszolok neki már csak azért is, mert nem hiszek neki. És bebizonyítom az igazam, bár azt nem tudom, hogy hogyan fogom.
- Persze. A tésztához meg különösen kell vörös bort inni. Mert úgy adja meg jobban az ízét. - Élvezettel beszélek a gasztronómiáról, mert imádom. Egyszerűen ez az egész, hogy pár fűszerrel és technikával a sz@r kajából is finomat ki lehet hozni, az mindennel felér. Ezért is gondoltam, hogy muszáj bort inni, és napi 1 pohár bor még jót is tesz.
- És hol a meglepetés, ha elmondom? - Nézek rá megdöbbenve, hogy a meglepetés része akkor kimarad, ha elmondom. Bár tudom, hogy nem szereti a meglepetéseket, de eddig az enyéimben még nem csalódott, szóval kaphatnék egy esélyt.
- Oh dehogynem. Rám tartozik, ha szexuálisan ki vagy éhezve! - Pimaszul mosolygok és még ki is nyújtom a nyelvemet. Persze mindezt a fülébe súgom, hogy ne hallja más, elvégre mégis csak a mi magán dolgunk.
- Naná! - Csillannak fel a szemeim, mert azt akarom, hogy ő masszírozzon meg. Sokkal jobban élvezem, mikor az ő ujjai felfedező útra tévednek a testemen. Még egy gyors csókot lopok tőle, mielőtt el tudna rohanni az öltözőbe. Majd megvárom míg elmegy, megnézem magamnak a formás fenekét, utána én is elmegyek öltözni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 09.04.15 16:51

Nem akarok ilyen miatt vele veszekedni. Ez abszurd. Nem is tudom felfogni, hogy miért ragaszkodik ennyire ehhez és miért nem képes belátni a nyilvánvalót. Nincs olyan, hogy valakinek mindig mindenben igaza legyen, neki sem szokott mindig igaza lenni, de ennek ellenére mégis szereti ezt hinni. Én pedig vagyok most olyan jó barátnő, hogy hagyom, hogy továbbra is ezt feltételezze magáról, ezért már magamban lezártnak is tekintem ezt a témát.
- Úgy tűnik megfeledkeztél arról az apró kis részletről, hogy én nem szoktam inni. – Nekem tényleg nem kell alkohol ahhoz, hogy jól tudjam magam érezni és szerintem az alkohol csak butítja az embereket és olyan dolgokra készíteti őket, amiket jobb, ha inkább meg sem tennének. Nem zavar, ha Chad megiszik egy- két pohárkával, engem csak az feszélyez, hogy rám szeretné erőlteti, hogy én is hozzá hasonlóan cselekedjek.
- Sosem voltam oda igazán a meglepetésekért. – Mondtam ki a nyilvánvalót, de szerintem ismer már annyira, hogy ezt tudja rólam. Sokkal jobban szeretem a tényeket és a kézzel fogható dolgokat, mint a meglepetéseket. Elvégre egy meglepetés nem csak jól sülhet el.
- Ki lennék éhezve? – Értetlenül néztem rá, nem is igazán értem, hogy miről beszél, hiszen egyáltalán nincs szó arról, hogy én bárhogy is ki lennék éhezve. Nekem egyébként sincsenek olyan nagy szexuális vágyaim, sőt sokáig kibírom intimitás nélkül, de ezt Chad is megtapasztalhatta már a saját bőrén.
- Ha tényleg ezt akarod, akkor legyen. – Miért is ne? Ha jó kedvemben talál, akkor szívesen megmasszírozom. Viszonoztam a csókját, majd el is tűntem az öltöző ajtója mögött. Néhány röpke perc elegendő volt arra, hogy átöltözzek, mivel nem beszéltük meg, hogy hol találkozunk ismét, ezért kimentem a parkolóba az autóhoz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 10.04.15 10:38

Tudom, hogy nincs mindig igazam, de így jó, hogy néha van. Szeretem, és ezt nem fogom letagadni. Viszont nem tudom reakció nélkül hagyni, azt amit mond, így akaratlanul is megforgatom a szemeimet, hiába utálja, ez most ide kellett.
- Ez nem ivás! Egy pohár bortól senki sem rúg be, még olyan sem, aki életében nem ivott. És mivel orvos vagy, tudnod kéne, hogy egy pohár bor nem káros, hanem jót tesz. - Rántom meg a vállaimat, azért a tésztához tényleg kell a bor, mert úgy hozza meg az ízét. Én már csak tudom, hisz gasztronómiával foglalkozok. És egy pohár bort előírnak az orvosok minden nap az ebédhez, nem is értem, hogy miért hiszi azt, hogy le akarom itatni.
- Tudom, de ezt szeretni fogod. - Még bólogatok is, hogy nyomatékosítsam. Szerintem mindig nézem azt, hogy mire vágyik és eddig még nem okoztam neki csalódást a meglepetést illetően. Egy puszit nyomok az arcára, majd mosolyogva a fülébe súgom.
- Úgy látom! - Ezzel a hanghordozással szerintem mindent elárultam, hogy meg fogja kapni az éjszakáját, ha ennyire vágyik rá. Mert tudom, hogy azt akarja, hogy együtt legyünk, de én is nagyon vágyok erre.
- Persze. Addig csinálod, amíg nem fáradsz el vagy amíg nem unod meg. Lehet 2 perc is vagy 10, mindegy. De egy masszázs rám fér. - Nekem teljesen mindegy, hogy meddig masszíroz, tényleg nem szabok időhatárt, mert nem akarom, hogy szenvedjen, hiszen én sem tudom sokáig ezt csinálni, mert elfáradok, vagy begörcsöl az ujjam.
Az öltözködés után, felhívom, hogy merre van, mert nem beszéltünk meg helyet, de attól még azt hittem, hogy itt várjuk egymást. Ha elmondta, hogy hol van, akkor odamegyek én is a kocsihoz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 10.04.15 20:12

Vettem egy mély levegőt, ezzel is próbáltam időt nyerni arra, hogy megfogalmazzam magamban az érveimet.
- Persze, ezzel tisztában vagyok, de még egy pohárkával sem szoktam inni, ezért nem is értem, hogy miért akarod mindig annyira azt, hogy igyak… Mármint, ez egy egészen kicsit olyan, mintha rám akarnád ezt erőltetni, nem gondolod? - Nem azért hozakodtam ezzel elő, mert már túl rég volt az, mikor összevesztünk volna, nem vitát akarok generálni, de egyszerűen tudni szeretném. Mi van ha az étterembe oda jön hozzánk a pincér és én nem fogok kérni a borból, Chad esetleg mérges lesz rám ez végett?
- Miért vagy ennyire biztos ebben? – Kacéran mosolyogva kezdtem kérdezősködni. Akármire is készül, remélem, hogy tényleg igaza van, mert a meglepetésekkel mindig is hadilábon álltam.
- Talán tévedsz. – Nem fogom beismerni neki, még ha úgy is lenne, de most nem érzem úgy, hogy ki lennék éhezve. Inkább azt hiszem, hogy Chad az, akire rá lehetne mondani, hogy ki van éhezve, hiszen mióta először voltunk együtt azóta úgy tűnik, hogy nagyon rákapott az ízére. Persze mit is várnék tőle? Férfiból van. A férfiak már csak ilyenek.
- Meg van beszélve. – Szóval én leszek az otthoni személyi masszőre, de ez valamit valami alapon fog működni. Elvégre egy kapcsolat nagyrészt a kompromisszumokról szól. Abban a néhány percben, míg távol voltam tőle és az öltözködéssel voltam elfoglalva végig gondoltam gyorsan a mai napot. Azt hiszem nem ártana visszavennem a féltékenykedésemből és esetlegesen nagyobb „pórázra” engednem. Igyekezni fogok.
- Szóval akkor a következő megállónk az otthonunk fog lenni? – Mikor beszállt mellém az anyósülésre megpróbáltam megtudakolni tőle, hogy hová szeretné, hogy vezessek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 11.04.15 13:29

Tulajdonképpen fogalmam sincs, hogy mi baja, mert nem azt mondtam neki, hogy úgy igya majd a vodkát, mint a vizet. Én értek a gasztronómiához, csak tudom, hogy mi teszi ízletesebbé az ételt. De ha nem, hát nem.
- Sajnálom. - Kérek tőle elnézést, mert igazából nem akartam, hogy azt higgye rá erőltetem. Mindössze csak jót akartam, és szerintem egy pohár bortól nem fog a falnak menni még akkor sem, ha nem szokott inni. Mellesleg mellette enni is fog, szóval nem árthat, de ő tudja.
- Mert már ismerlek és tudom, hogy mire vágysz. - Halványan mosolygok, ennyire egyszerű a képlet. Kimerem jelenteni, hogy már annyira ismerem, hogy tudjam, mi az amire vágyik és mi esik jól, hogyha megkapja. Szimplán izgatott vagyok és szeretnék már ott tartani, hogy megkapja azt, ami kijár neki. Bár a következő kijelentésével szerintem nem fogja megkapni a meglepetését.
- Oh igen? Akkor ma este alvás lesz? - Nézek rá kíváncsian, mert ha így állunk akkor aludhatunk is, bár ő célozgatott nagyon a szexre, gondoltam akarja is este. De majd kíváncsi leszek, hogy vacsora utána masszázsomat, hogyan is fogja nekem megadni. Vagy alapból, hogy mi lesz velünk utána.
- Nem. Menjük az étterembe. - Rázom meg a fejemet, teljesen felesleges hazamennünk, hiszen nem egy elit étterembe mennénk, ahol megkövetelik a zakót és a koktélruhát. Éhes vagyok és szerintem ilyenkor kell menni, mert utána csak a feszültség van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 11.04.15 21:31

Az alkohol öl, butít, és nyomba dönt, persze nem ebben a sorrendben, de valahogy így van a mondás… Noha tényleg tisztában vagyok azzal, hogy egy pohárka bor nem árthatna nekem, ha a vacsoránál elfogyasztanám, de valahogy mégsem érzem azt a késztetést, hogy nekem bármiféle alkoholos italt is innom kellene.
- Semmi baj. – Mosolyogtam rá kedvesen. Végül is nem történt tragédia, de annak örülök, hogy nem akarja tovább feszegetni ezt a témát, elvégre tisztában van azzal, hogy mennyire nem szokásom inni.
- Szóval az együtt töltött idő alatt ennyire sikerült már kiismerned? – Nem tagadom ez életem eddigi leghosszabb párkapcsolata és kissé rémisztő is, ha arra gondolok, hogy Chad jobban ismer, mint bárki más a világon mégis még mindig velem van, hiába ismeri az összes hibámat. Közel sem vagyok annyira tökéletes, mint amilyennek hisz, de Chad túlságosan elfogult velem szemben.
- Ha aludni szeretnél este, akkor igen. – Próbáltam póker arcot vágni, mert úgy sejtem, hogy nem pontosan erre a válaszra számított. Estig még bármi megtörténhet, talán együtt fogjuk tölteni az éjszakát, de az is megtörténhet, hogy valami miatt összeveszünk, és a kanapéra száműzöm. Noha nincsenek efféle szándékaim, de ugye sosem lehet tudni. Nem vagyok jós, hogy lássam előre a jövőt, hogy tudjam mi fog ránk várni.
- Rendben. – Beindítottam a motort, s ráléptem a gázra, hogy elinduljon az étterem felé, amit idejövet láttam.
- Biztosan nem kellene előtte átöltözöm, jó leszek így is? – Nem öltöztem túlságosan ki, elvégre a meleg fürdőzéshez elég volt bikiniben parádéznom, ezért eléggé egyszerű ruhákat kaptam magamra indulás előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 12.04.15 17:37

Direkt nem feszegetem ezt a témát, mert tudom, hogy mennyire utálja, ha szerinte ráerőltetem a dolgokat. Pedig most szimplán azért mondtam, mert szerintem ennyitől még nem áll fejre a világ és neki is jót tenne. Legközelebb akkor inkább nem szólok semmit, ha ajánlok neki valamit, mert azt sem fogja jó néven venni.
- Persze. - Bólogatok, mert azért azt ismerem benne, hogy mi esik neki jól és mire vágyik. Szerintem ő is pontosan ugyanennyire ismer, ha nem jobban, mint én őt. Bár nekem bármivel tud meglepetést szerezni, mert nekem csak az a lényeg, hogy együtt legyünk. Igazából nem erre a válaszra vártam, de ha ezt akarja, akkor játszunk így.
- Igen. Egy jó masszírozás után egy alvás. Teljesen kifárasztott ez a fürdőzés. De nem tudom, hogy te, hogy vagy vele, de nekem nagyon is jól esett. - Halványan mosolygok, mert nem tudom, hogy mennyire gondolja így, mint én, de nekem tényleg jól esett. Nagyon is lefárasztott igazából a meleg víz, és most a kaja után, kész leszek. Annyira örülök, hogy nem nekem kell vezetni. Nem is tudnék most vezetni. Egészen a kocsiig megyek, majd beülök az anyósülésre és szerintem mehetünk is egyből az étterembe.
- Jó leszel. Csak azért akartam, hogy hazamenjünk, hogy tudj bort inni, de mivel nem akarsz, szerintem nyugodtan mehetünk oda is. Nem elit helyre megyünk, ahol megkövetelik a kiöltözést. - Fejtem ki a véleményemet, de semmi csalódottság nincs a hangomban, azért mert nem akar meginni velem egy pohár bort vacsora közben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 12.04.15 19:56

Ki ne vágyna egy olyan férfira, aki képes elfogadni olyannak, amilyen? Azt hiszem, hogy én tényleg szerencsés vagyok, hogy Chad szerelmes belém. Túl sok békát kellett megcsókolnom ahhoz, hogy megtaláljam a hercegemet. Noha nem úgy értve, hogy sok férfival lettem volna eddig együtt, mert nem, de azért az a maroknyi férfi is elég fájdalmat és csalódást volt képes okozni számomra, mire belépett az életembe egy ilyen férfi, aki szánt szándékkal sosem bántana meg.
- Tudod, egy egészek kicsit megrémiszt, hogy mennyire sikerült kiismerned. Szinte mindent tudsz rólam, ismered az összes rossz és jó tulajdonságomat is, tudod mik a hibám és mégis ennek ellenére is még mindig velem vagy. - Ami pedig még rémisztőbb, hogy a nagy átlaghoz képest, Chad átlag felettien figyelmes. Ha elmennék fodrászhoz és új frizurával térnék haza, akkor biztosan észrevenné, és nem kellene utalásokat tennem neki, hogy feltűnjön neki a különbség.
- Fárasztó, de mégis kellemes délután volt, egy ilyen nap után nagyon is jól fog esni a puha ágy kényelme. Egyikünknek sem kell tartania az álmatlan éjszakától. – Fogadni mernék rá, hogy most nem ezt szerette volna hallani. Jobban örült volna, ha azt mondom, hogy ahogy végeztünk a vacsorával egyenesen haza megyünk, ahol összebújva huncutkodhatnánk. Talán ez fog történni, talán nem. Hosszú még az éjszaka.
- Oké, akkor egyenesen az étteremhez megyünk. – Tényleg nem vagyok kiöltözve, de nem is vagyok alul öltözve ahhoz, hogy ne mehessek így étterembe. Ezért néhány percen belül beparkoltam az étterem parkolójába.
- A vacsi után terveztél még mára valamit? – Ahogy kiszálltam az autóból vele együtt megindultam az étterem felé, de azért kíváncsi voltam arra, hogy kell-e még valamilyen váratlan meglepetésre számítanom a mai nap folyamán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 12.04.15 21:31

Szeretnék a fejében olvasni, mert biztos, hogy jól esnének a szavai, mert látom, hogy valami olyasmin gondolkozik, aminek köze van hozzám. Azért elnézem az arcát, mert jó látni, hogy boldog. Legalábbis nagyon remélem, hogy én teszem őt boldoggá. Mindig próbálok a kedvében járni, de valahogy a mostani mondata nem igazán esik jól.
- Együtt vagyunk lassan 3 éve, és együtt is élünk. Gondolom ez normális. De ha megrémiszt, akkor próbálok visszavenni. - Nézek rá bűnbánóan, bár nem tudom, hogy mit kéne visszavennem, talán nem kellene neki ilyenfajta gesztusok, fogalmam sincs. Nagyon úgy nézem, hogy este tényleg nem fogunk semmit sem csinálni, de talán nem is probléma. Kicsit tényleg gyengének érzem magam, ez a meleg víz leszívta az energiámat. A kajától meg teljesen KO leszek.
- Az biztos. Főleg, ha még meg is masszírozol előtte. - Halványan rámosolygok, mert behajtom rajta, bár nem tudom, hogy ez mennyire ráerőltetés számára. Fogalmam sincs, hogy mit csinálok rosszul, de nekem egyáltalán nem szokott feltűnni, hogy ráerőltetnék bármit is. De azt hiszem, ezt is gyakorolnom kell majd.
- Csak a masszázst. De nézhetünk valami filmet is. Mármint otthon. - Javítom ki magam a végére, mert nem moziba akarok menni, hanem egy jó kis nap után összebújva film nézés közben alvás. Szerintem tök jó befejezése lenne a napnak. Bólintok egyet, hogy akkor irány az étterem. Elég gyorsan ideérünk, bár meg se fordult a fejemben, hogy ilyen közel van.
- Miért, te terveztél valamit? - Azért visszakérdezek, mielőtt valamiről lemaradnék. Kinyitom előtte az ajtót, hogy bemenjen, majd a szabad asztalhoz leülök vele és az étlapot a kezembe veszem.
- Mit kérsz inni? - Nézek fel rá, mert úgyis idejön a pincér és ezt veszi fel legelsőnek. Addig meg tudok válogatni a kaják közt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 13.04.15 8:39

Nem félelmetesen rémisztő, hogy ennyire ismer, pusztán csak megrémiszt, hogy Chad jobban ismer engem, mint ahogyan én ismerem saját magamat.
- Hé, nem azért mondtam, hogy megpróbálj visszavenni. - Gyorsan elé álltam, hogy a szemeibe tudjak nézni, miközben finoman végig simítottam arcán.
- Én pusztán azt próbáltam elmondani, hogy el sem hiszem, hogy tudod az összes hibámat és még így is szereti tudsz. – Magamhoz öleltem miután ajkaira csókoltam. Azt hiszem ez szükséges volt, hiszen láttam, hogy milyen arcot vágott és inkább abba bele sem akartam gondolni, hogy mit gondolhat.
- Ígérem, hogy megmasszírozlak alvás előtt. – Ha ennyire ez minden vágya, akkor miért is ne akarnék a kedvében járni? Elvégre egy kapcsolat a kompromisszumokról is szól, szóval ez a minimum, amit megtehetnék érte, ha tényleg csak erre vágyik.
- Ha nem leszünk túl fáradtak, akkor akár szóba jöhet a filmezés is. – Nem tagadom fárasztó volt a mai nap, mintha a meleg vizes fürdőzés kiszívta volna belőlem az összes energiámat. Fárasztó volt, de mégis kellemes, szóval nincs okom a panaszkodásra.
- Szinte minden napom előre el van tervezve, időpontokhoz vagyok kötött, ezért a szabad napjaimat nem szoktam előre eltervezni. Most csak sodródok az árral, de eddig tetszik... Jó volt egy kis időt végre együtt eltölteni. – Persze minden nap találkozunk, de most mégis értékes időt tudtunk együtt, egymással tölteni.
- Szénsav mentes ásványvizet innék. – Mondtam miközben kézbe vettem az egyik étlapot, hogy szemezgessek a kínálattal.
- Lasagne, és a spagetti között vacillálok, de a pizza is jól hangzik. – Hangosan gondolkoztam, miközben ránéztem, hát ha kapok tőle egy kis útmutatást, elvégre Chad kettőnk között az, aki igazán ért a gasztronómiához.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 15.04.15 13:36

Igazából kezd összezavarni ezzel az egésszel. Most akkor örül neki vagy nem, hogy ennyire figyelmes vagyok vele? Őszintén szólva szerintem az arcomra kiült, hogy mennyire nem értem azt, amit mond.
- Nem nagyon értelek. Akkor miért mondtad? - Én tényleg azt hittem, hogy zavarja, de most meg megint mást mond. Ki érti ezt? Jól esik, hogy megsimogatja az arcomat, de ettől még nem fogom jobban érteni a mondatát. Annyira lefagytam még ezen, hogy nem tudom eldönteni, mit akar, hogy viszonozni is elfelejtem a csókját és az ölelését.
- Hát... Akkor nem foglak szeretni. - Jelentem ki, bár nem tudom magam tartani, egyből átölelem, hogy még véletlenül se engedjen el és elkezdek nevetni. Tényleg csak ezt lehet erre tenni, mert fogalmam sincs, hogy mit akar.
- Cica, mindig túl bonyolítod. Te is ismered az én összes hibámat és mégis velem vagy. Ez ugyanilyen. - Kicsit elhajolok tőle, hogy a szemeibe tudjak nézni. Sosem tudnám betartani azt, hogy ne szeressem. Egyszerűen imádom, bálványozom. Közelebb hajolok hozzá, hogy ajkaira csókot nyomhassak.
- Betartatom veled. - Kacsintok egyet, mert biztos lehet benne, hogy behajtom rajta, mert nagyon vágyok már az érintésére.
- Végül is az sem gáz, ha bealszunk a filmen. - Rántom meg a vállaimat, mert a tv-t be lehet állítani, hogy kikapcsoljon, szóval szerintem az sem gond, ha elalszunk a filmen. A hosszú monológját értem, csak valahogy nekem nem így jött át a kérdése.
- Oké, csak úgy kérdezted, mintha szerettél volna valamit. - Igazából nekem is jól esett, hogy végre nem kell sehova se rohannunk, hanem volt egy kis időnk egymásra és nekem nagyon is jól esett, hogy itt voltunk. Amint az étterembe mentünk, a pincérnek is elmondtam, hogy mit kérünk inni, egy szénsavmentes ásványvizet és egy pohár vörösbort rendeltem.
- Ugyan már! Ha eljöttünk egy étterembe, akkor ne pizzát együnk. Én szerintem lasagnet eszek. - Azért kicsit kiakaszt azzal, hogy van pizza is. Értem én, hogy olasz étterem, de ha már idejöttünk akkor együnk mást. Én személy szerint most a lasagnet enném, és azt is fogok szerintem rendelni. Ha Charlotte is eldöntötte, akkor, amint a pincér idehozza nekünk az italokat, el is mondom a rendelésünket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 16.04.15 21:32

Nem akartam összezavarni, habár látom rajta, hogy nem igazán tudja értelmezni azt, amit szeretnék vele közölni. Igaz, ez tényleg bonyolult… Természetesen örülök annak, hogy ilyen jól sikerült kiismernie, de egyrészt ez rémisztően is hat rám. Tudni, hogy van a világon egy olyan személy, aki jobban ismer engem még saját magamnál is… Ez kinek ne lenne egy kissé félelmetes?
- Csak olyan hihetetlen, hogy mindezek ellenére is még mindig velem akarsz lenni. – Ahogyan az is hihetetlen, hogy mennyire jól tudja kezelni a szeszélyeimet, hogy képes volt megbocsájtani nekem még azt is, hogy visszaadtam neki a gyűrűt, miután megkérte a kezemet.
- Szóval akkor ez az egész leginkább arról szól, hogy képesek vagyunk egymást feltételek nélkül elfogadni. – Próbáltam levonni a következtetést. Azt pedig, amit az imént mondott, hogy nem szeret… Azt valahogy nem tudtam neki elhinni. Számtalanszor bebizonyította már nekem, hogy miféle gyengéd érzelmek fűzik hozzám.
- Megígértem és be is fogom tartani. – Még akkor is, ha szerintem egyáltalán nem értek a masszírozáshoz, de ha ezzel örömet tudok neki okozni, akkor miért ne próbálkozhatnék?
- Egy ilyen fárasztó nap után nem is lenne csoda, ha elaludnánk. – Mosolyogtam rá halványan. Tényleg élveztem a mai délutánunkat, de kétségkívül nagyon le is fárasztott a mai programunk.
- Már mindenem megvan, amit szerettem volna. – Mi többet akarhatnék? Van egy barátom, aki szeret, akivel ki tudom élvezni a szabad napjaimat, mielőtt ismét bele csöppennék a kórházi dolgokba.
- Akkor spagettit kérnék. – Ehhez van leginkább kedvem. Ahogy visszatért a pincér kedvesen rámosolyogtam, miután letette az italokat, majd felvette a rendelésünket és távozott.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
561
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
24
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 18.04.15 12:51

Még mindig fogalmam sincs, hogy hova szeretne kilyukadni, mert tényleg túlbonyolítja az egészet, és nincs értelme annak, amit mond. Arcomra is akaratlanul kiül az értetlenség.
- Mert szeretlek. Nincs ebben semmi hihetetlen. – Tanácstalanul pillantok rá, mert valahogy nekem ez az egész kezd gyanús lenni, csak kár, hogy nem mondja el, hogy pontosan mit is akar ezzel mondani. Azt hiszem, hogy nincs más választásom, minthogy rákérdezzek.
- Nem nagyon értem, hogy mire szeretnél kilyukadni. – Azt akarom, hogy konkrétan mondja el, hogy most miért is gondolkozik ilyeneken. Tudni akarom, mert idegesít, hogy ilyenen gondolkozik, hol ott szerintem nincs semmi oka, mert nem adtam neki okot arra, hogy ezen gondolkozzon.
Végre számomra is egy olyan ígéret következik, amire már régóta vágyok. Bevallom már számtalanszor elgondolkoztam azon, hogy vajon ez magától miért nem jut eszébe.
- Szerintem se. - Egyetértek vele abban, hogy szerintem is fárasztó nap volt. Nagyon is jól esett ugyanakkor. Kíváncsi vagyok, hogy szeretne-e valamit még csinálni, de nagyon is meglep az, amit mond.
- Oh igen? És mid van, amit szerettél volna? - Kíváncsian ránézek, mert akarom tudni. A szemeimből kiolvashatja, hogy nagyon is érdekel, hogy mire gondolt. Az étteremben gyorsan lebeszélem a pizzáról, mert ha azt akarta volna enni, rendelhettünk volna. Bólintok egyet, majd mikor a pincér visszatér az italokkal, leadom neki a rendelésünket. A borért nyúlok és belekortyolok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
493
Join date :
2012. Jun. 21.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés 18.04.15 22:13

Túl jól ismerem már ahhoz, hogy értelmezni tudjam az arckifejezését. Már ott tart a kapcsolatunk, hogy néha nem is kell megszólalnia, egyszerűen le tudom olvasni az arcáról, hogy mit gondol. Most, ha nem tévedek, azt látom, hogy még mindig sok mindent nem ért, nekem pedig meg kellene magyaráznom ezt a bizonyos sok mindent, mert addig furdalni fogja a kíváncsiság az oldalt, amíg válaszokat nem fog kapni.
- Nem szeretnék semmire sem kilyukadni. – Hangosan felsóhajtottam. - Mindössze különös, hogy egy érzelem mennyi mindenre kihatással van.Azt hiszem most sikerült hangosan gondolkoznom és talán most még az eddiginél is jobban összezavarom.
- Mármint érted… Szerelmesek vagyunk egymásba, ezért nagyon is elfogultak vagyunk egymással szemben. – Sőt, talán ha észre is vesszük egymás hibát, azt is képesek vagyunk elfogadni, mert erről is szól a szerelem, nemde? Egy kapcsolatban pedig nélkülözhetetlenek a kompromisszumok.
- Habár van egy film, amire kíváncsi lennék. Tudom, hogy nem az én világom, de mostanában mindenki erről beszél és tudni szeretném, hogy mire ez a nagy felhajtás. – Konkrétan az utóbbi időkben minden tele volt vele plakátozva és vagy nagyon jó dolgokat hallottam róla, vagy nagyon rosszakat, szóval úgy tűnik, hogy nagyon is közönség megosztó a film.
- Megkaptalak téged. – Sokat sejtető mosolyommal néztem rá. Vajon erre a válaszra számított, vagy most teljesen meg tudtam lepni? Azt hiszem, hogy mindjárt kiderül. Nagyot kortyoltam a vízből, most egészen jól esett ez a kis hűsítés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Chad & Charlotte - melegfürdőzés

Vissza az elejére Go down

Chad & Charlotte - melegfürdőzés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
4 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Similar topics

-
» Charlotte Petrova
» Ki micsoda, avagy a foglalkozás lista

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Charlotte Collins otthona-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához