welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Funny - Marcus & Freya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Funny - Marcus & Freya 20.01.15 20:44Marcus & Freya


Hosszú volt a tegnapi éjszaka, de valószínűleg nem ezért ébredtem fejfájással, hanem a bevitt whisky mennyiség volt a kiváltó ok. Mióta itt vagyok azóta a másnaposság fogalma teljesen hétköznapinak, sőt elfogadhatónak számít. Végül is nem is olyan rossz itt lenni és tényleg nem szeretnék visszaélni a vendégszeretetével, de lassan kezd elfogyni a tiszta ruhám, ezért míg aludt bepakoltam a mosógépbe, de hogy tele legyen a gép Marcus néhány holmiját is begyömöszöltem. Aztán csak volt mit látni mikor kimosott a gép. Másnaposan senkinek sem lenne szabad a mosógép közelébe menni, vagy legalábbis nekem nem, mert babarózsaszín alsónadrágok kerültek elő a gépből. Azt hiszem nagyon is jól gondolom, hogy ennek bizony Marcus nem fog örülni, sőt… Ezért kitaláltam valamit, amivel el tudnám terelni a figyelmét erről. Először is csináltam neki kávét, úgy ahogyan szereti, letéve a bögrét az éjjeli szekrényre másztam be mellé az ágyba óvatosan, hogy tervem második pontját is véghezvigyem. Mindent a hatás kedvéért ugyebár… Ezért vettem le magamról a pólómat, hogy csak melltartó fedje felső testemet, mert így ha rám néz, akkor hihetőbb fog lenni. Első nekifutásra elnevettem magam, de még másodszorra is nagyon erősnek kellett lennem, hogy végig komoly tudjak maradni. Szóval nagy nehezen sikerült hozzábújnom és arcon puszilni.
- Jó reggelt édesem! Tudod az együtt töltött este az... - Elégedetten sóhajtottam fel, természetesen még mindig a hatás véget. - Az egyszerűen csodálatos volt. - Hatalmas szemekkel pislogtam fel rá, várva a reakcióját. Akkor jobban kiborulna, ha tényleg lefeküdtünk volna egymással, de gondolom kissé így is mérges fog lenni rám.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 28.01.15 21:08Freya & Marcus  

- Cicavirág, képtelenség akkora dózisban alkoholos hatás alá kerülnöm, amiért lefeküdnénk, de ha mégis másnap reggel első pont, szeretnék minél kevesebbet tudni a hibámról, mint amennyi nyilvánvaló, kettes pont, szétesik a fejem, hármas pont, kimásznál a képemből és felöltöznél? - Oké, ha jól gondolom nem egészen erre a reakcióra számított, de vele ellentétben nem tegnap este kezdtem el vedelni, szóval valamennyivel azért jobban is bírom, mennyiségben is, kétszer a pult alá innám és most komolyan azt szeretné elhitetni velem, hogy volt valami közöttünk az éjszaka? Még szép, hogy igen. Tömény piaszag, az most is van.
- Kávé... Ha jól sejtem a bögrémbe sem önszántából huppant bele a kávé meg a cukor és a víz, ebből kiindulva semmi pozitívra sem számítok. - Arról nem beszélve, hogy épp melltartóban bújt be mellém az ágyamba és bújt hozzám, ennél fogva a lehető legrosszabbra számítok, ha lenne házi kedvencem, akkor minimum arra, hogy kimúlt szegény a főztjétől, de mivel nincs és még mindketten élünk és túléltük a múlt éjszakát és most épp másnapossággal küzdünk őszintén kezdek félni. Őszintén fogalmam, elképzelésem sincs mi lehet az a borzalom, az a szörnyűség, ami ráveheti az unokahúgom arra, hogy kávéval ébresszen hiányos öltözékben.
- Szóval, ne kímélj... Mi van már megint? - Fordultam felé nem túl érdeklődően, ellenkezőleg már látszik a kín a szemeimben. Érzem, hogy ez fájni fog. Néha komolyan azt gondolom, hogy egy feleennyi idős gyerekkel is kevesebb gondom lenne, lepakolnám a nappaliba nézni valamit, adnék neki valami kaját meg kólát és el lenne... Egész nap. Az unokahúgom ennél százszorta rosszabb és a jelek szerint egy percre sem lehet felügyelet nélkül hagyni, mert abban a szent pillanatban eluralkodik a káosz.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 29.01.15 17:14Marcus & Freya


Nem pontosan ezt a reakciót vártam volna tőle, hiszen még a pólómat is ledobtam a hatás, illetve a látszat kedvéért, de úgy látszik, hogy nem dőlt be ennek a kis cselnek.
- Francba! Hát ez a figyelemelterelés nem jött össze. – Egyből kipattantam az ágyból, hogy a földön heverő felsőmet felvegyem onnan, majd végül ismét bele is bújjak.
- Szóval azt akarod mondani, hogy ha nem lennél annak tudtában, hogy az unokahúgod vagyok… hanem, úgy tekintené rám, mint egy nőre, akkor egy kicsit sem vágynál arra, hogy megkapj? – Pusztán tényleg csak érdekel, mert annyira hihetetlen számomra, hogy egészen kicsikét sem talál vonzónak. Mármint ennek örülnöm kellene, hogy a bácsikám nem akar minden adódó alkalomkor rám mászni, vagy tapizni, de mégis sérti a büszkeségemet, hogy állítása szerint nem tudna annyit inni, hogy bármi is legyen közöttünk. Nem az zavar, hogy nincs semmi közöttünk, hanem az, hogy ezzel is csak azt erősíti bennem, hogy nem vagyok vonzó. Eddigi is eléggé ramaty volt az önbizalmam és tőle sem építő jellegű kritikákat kapok.
- Mindössze csak kedveskedni szerettem volna a kedvenc nagybácsimnak, ezért készítettem kávét. – Ez nagyon is távol áll a valóságtól, de kellett néhány másodperc mire rá tudtam magam szánni, hogy bevalljam neki mégis miről lenne szó.
- Inkább mutatom… - Gyors léptekkel indultam meg a fürdőszoba felé, hogy felkapjak egy rózsaszín alsót, amit magam elé tartva indultam vissza a hálószobájában. Nehezemre esett nem nevetni, hiszen ha jobban bele gondolok valójában nagyon is vicces, legalábbis számomra az, arról pedig fogalmam sincs, hogy erről Marcus hogyan fog vélekedni.
- Lényegében arról van szó, hogy véletlen az egyik rózsaszín blúzom valahogy a mosógépbe került és ez lett a végeredménye. – Próbáltam bűnbánó arcot vágni, mert azért tényleg nem szándékosan tettem.

ruci (:
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 31.01.15 20:23Freya & Marcus  

- Most mit kellene mondanom? Ha nem lennél az unokahúgom, akkor megdöntenélek? Talán egy kicsivel több bátorsággal sikerült volna elhitetni velem, hogy mégis csak képes lennék annyira lerészegedni, hogy benyaljam magam, ha mondjuk az ölemben ülve ébresztesz, de a helyedben ezzel nem próbálkoznék. - Tettem az egyik kezem a fejem alá. Mivel férfiból vagyok, ezért előfordul, hogy eléggé mereven ébredek fel és nem biztos, hogy ebben az esetben is lett volna ehhez a kis magánakciójához elég mersze.
- Fordított esetben Te biztosan hittél volna nekem. Én pedig lefordulnék az ágyról a nevetéstől. - Ebből is látszik, hogy van még mit tanulnia. De őszintén szólva nem érzem annak semmi szükségét, hogy azt bizonygassam, hogy mennyire csinosnak vagy épp vonzónak találnám férfi szemmel nézve. Ennyire azért nem állunk közel egymáshoz.
- Freya... Én vagyok az egyetlen is, szóval szarul kertelsz. - Őszintén szólva kezdek félni. Mégis mi lehet az a szörnyű és borzalmas, amiért az unokahúgom másnaposan képes volt arra rávenni magát, hogy kávéval ébresszen, hiányos öltözékben azt sugallva velem, hogy mi lefeküdtünk egymással? Hideg vérrel meggyilkolt valakit, felszabdalta a garázsban, kiverte az összes fogát majd felgyújtotta és ami megmaradt a holttestből elásta a hátsó kertben? Nem, még az se lenne ennyire rettenetes, valahol még büszke is lennék rá... Sőt, fognék egy ásót, hogy eligazgassuk a földet, utána elmennék műfűért, amit gyorsan elültetnénk és annyi.
- Most komoly? Tényleg? Ez most komoly? - Felakasztom magam. Esküszöm, most azonnal kimegyek és fellógatom magam az első fára, csak egy órácskára. - Legközelebb inkább csak n nyúlj semmihez... De most komolyan pár rózsaszín alsó vett rá arra, hogy bebújj mellém az ágyba azt eljátszva, hogy együtt voltunk, hozzáteszem picsa részegen? Hát ezt nem hiszem el. - Pillanatnyilag számomra ez nagyon is sok és sokk is egyben. Nem azért, mert egy pillanatig is belegondoltam, hogy mi lett volna, ha... Sokkal inkább, mert ennyire elvetemültnek lenni, rám vall.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 02.02.15 18:47Marcus & Freya


- Uh, azért annyira elvetemült nem vagyok. – Naiv voltam, mikor azt hittem, hogy elég levennem a felsőmet és hozzá bújni, hogy hinni tudjon nekem. Azért mégis be kell látnom, hogy az ölében ülve sokkal hatásosabb ébresztő lett volna, na de erről már lekéstem.
- Nem hinném, hogy hinnék neked fordított esetben, nincs annyi alkohol, ami után ágyba bújnék veled. – Abszurd is lenne, ha Marcus bácsi lenne az első férfi az életemben. Mert bizony vannak olyan dolgok, amiket nem tud velem kapcsolatban, de jobb is ez így.
- Baszki, tehetek én arról, hogy az egyetlen bácsikám vagy? De ha lenne több is, akkor is biztosan te lennél a favorit. – Tényleg ezt hiszem, hozzá képest bárki unalmasnak tűnhetne. Marcus számomra egy megfejtetlen rejtély, de nagyon is azon vagyok, hogy megismerjem.
- Nagyon is annak látszik. – Bele kellett erősen harapnom alsó ajkamba, hogy vissza tudjam tartani a belőlem kikívánkozó nevetést. Én most tényleg jót akartam, egy kicsit kivenni a részem a ház körüli dolgokból, erre sikerült néhány alsóját rózsaszínre varázsolnom.
- Úgy gondoltam, hogy inkább az miatt akadj ki, amit meg sem tettem, mint olyan miatt amit igen… Mikor ezt kigondoltam, akkor több értelmét láttam az egésznek, csak szerettem volna elterelni a figyelmedet erről a kis bakiról. - Igen, ez határozottan női logikára vall egy kis másnapos gondokozással megspékelve.
- Képes lennék akár száz dolcsit is fizetni azért, hogy láthassalak az egyik rózsaszín alsóban. – Először a még mindig kezemben lévő alsóra tévedt tekintetem, majd rá. El sem tudnám képzelni, hogy valaha is felvenné, de azért mégis csak szórakoztató lenne rajta látni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 02.02.15 19:40Freya & Marcus  

- Miért? Na és mi lett volna ha azt mondom, hogy akkor gyere ide és bizonyítsd be, hogy volt közöttünk valami, elevenítsük fel egy kicsit az emlékeinket? - Mutattam az ölembe. Mert megtehettem volna, neki viszont kétlem, hogy lett is volna hozzá elég bátorsága, tehát ezt így sehogyan se hittem volna el neki, mert azért verek rá egy tízest, kicsivel azért tapasztaltabb vagyok. Először is kétlem, hogy olyan részegen egy olyan mindent elsöprő kefélés után lett volna még kedvem felöltözni és úgy visszabújni az ágyba, másodszor rajta még mindig nem lenne ruha, mert nem hagytam volna felöltözni és valami árulkodó jelek azért biztosan lennének, de még csak egy földön heverő ruhadarab se... Legalább a helyszínt megrendezte volna.
- Ez nagyon amatőr húzás volt. Legközelebb legyél okosabb. Tanulj valamit... Talán akkor egyszer azt is eléred, hogy nem akarlak letagadni. - Én ezt kicsivel azért jobban átgondoltam volna, még ha csak egy másodpercre is futott volna keresztül a gondolatain, de abban az egy másodpercben elhitte volna, hogy bizony az éjszaka folyamán tényleg elgyengült, de szerencsére ilyesmitől nem kell tartanunk, mivel semmi ilyesmi sem áll szándékomban. Ahhoz megint nem csak nem tudnék eleget inni...
- Tényleg? Na és miért? Kifejtenéd ezt nekem kicsit bővebben? - Néztem fel rá érdeklődő pillantással. - Azért, mert két alkalommal is kidobtalak? Talán azért, mert a legkevésbé sem burkoltan a tudtodra adtam, hogy rosszabb vagy, mint egy dohányzás elleni ragtapasz és nem vagyok Rád kíváncsi? Bevallom erre most roppant kíváncsi lennék. - Volt azért ebben némi irónia, de attól még érdekelne mi újat tudna még mondani. Szerintem egyáltalán nem vagyok jó nagybácsi és nem is pályázom ezért a címért.
- Bakiról? Komolyan? Téged sem a háztartásbeli fortélyaidért fog egyszer megtartani egy férfi. - Mert neki olyanok egyszerűen nincsenek, szóval marad az a verzió, hogy dugni tud, főzni pedig majd megtanul, addig meg majd rendelnek. Kész katasztrófa ez a nő.
- 500... Még mindig áll? - Nem. Nem gondoltam komolyan és honnan a picsából is lenne négyszáz dolcsija? Halasztott fizetést pedig nem fogadok el.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 02.02.15 20:44Marcus & Freya


Hangosan elnevettem magam. Biztos vagyok benne, hogy ha Marcus nem lenne, akkor ki kellene találni.
- Te beteg állat! Ahhoz, hogy bármit is bizonyítsak ahhoz is legalább minimum meg kellene, hogy csókoljalak. – Homlok ráncolva néztem rá, valahogy nem tudom elképzelni, hogy valaha is ráveszem magam arra, hogy megcsókoljam és szerintem Marcus nem is hagyná magát. Egyébként pedig nagyon is szexi és vonzó férfinak tartom, de azért mégis csak a bácsikámról van szó.
- Taníts mester! A legjobbtól szeretnék tanulni. – Mert abban biztos vagyok, hogy tőle azért el tudnék lesni néhány mocskos trükköt. Mert azért Marcus bácsi sem most jött le a falvédőről, sőt sokkal tapasztaltabb tőlem, sok élettapasztalattal a háta mögött.
- Arra vágysz, hogy fényezzelek? Nem tudom biztosra mondani, hogy miért tartanálak a kedvencemnek… Mégis biztos vagyok abban, hogy ha több nagybácsikám lenne, akkor te lennél a kedvencem. Mert egy nagybácsinak az a dolga, hogy imádja és szeresse, talán még el is kényeztesse az unokahúgát, de te pont az ellenkezőjét műveled. Talán van bennem némi mazochista hajlam, de azt nem bírnám elviselni ha ennyi idő után felbukkannál és jó pofiznál velem.
- Ez egy jó tapasztalat volt arra, hogy többet ne használjam másnaposan a mosógépet. – Annyira nehezére esne elhinni, hogy tényleg csak jót akartam azzal, hogy besegítek? Nem akartam vissza élni a vendég szeretetével, de aztán mégis rosszul alakultak a dolgok.
- Ötszáz dolcsiért minimum egész nap pusztán csak az alsóban lehetnél, még így is szeretnéd? – Képes lennék még ennyit is fizetni neki, mert azt a látványt, amit nyújtani tudna nekem a rózsaszín alsóban… Számomra az egyszerűen feledhetetlen lenne.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 06.02.15 15:46Freya & Marcus  

- Az még mindig nem lenne elég jó... Egy csók az semmi. Komolyan, még egy óvodásnak is menne. - Na ezután mondja azt, hogy egy beteg állat vagyok. Nem mintha annyira vágynék rá, hogy megcsókoljon, ezzel pusztán annyit szerettem volna érzékeltetni vele, hogy egy csók még egyáltalán nem bizonyít semmit és egy csóknak nincs is jelentősége, lehet akár véletlen is.
- Még jó, hogy nem gazdám... - Semmi kedvem az unokahúgom okítani, bár valamiért az az érzésem kénytelen leszek rá az elkövetkező néhány napban. Mondjuk arra megtudnám tanítani hogyan ne nyúljon semmihez? Kétlem... Bár esetünkben az is komoly haladásnak számítana, ha képes lenne magán tartani a ruháit és valami különös oknál fogva nem szeretne mindig ledobni egyet-kettőt magáról. Hát ez az egy dolog egész biztosan nem családi vonás.
- Legalább őszinte. - Őszintén szólva nem is vártam volna mást. Még, hogy fényezzen? Mintha tudna rólam bármi pozitívat is felmutatni vagy akár a viszonyunk kapcsán. Eddig csak arra tudtam gondolni amikor az unokahúgom a közelemben volt mégis hogyan tudnék megszabadulni Tőle, mármint képletesen. Nos, ez számmora nagyon is pozitív volt, mégsem tudtam elérni értékelhető eredményt, mert még mindig itt van...
- Nem. Ez egy kiváló jel volt arra, hogy egyáltalán nem kellene használnod semmiféle háztartási gépet. Kérlek mond, hogy máshoz nem nyúltél még ma? - Főznie már egész biztosan nem kellene ma, mert meszelni már csöppet sincs kedvem.
- Ötszáz dolcsiért egy óra az alsóban. - Még így is csodaszámba menne, ha belemennék. Látszik, hogy másnapos vagyok. Ő pedig őrült, ha képes lenne ötszáz dolcsit kicsengetni nekem azért, hogy lásson egy rózsaszín foltos bokszer alsóban. Esetleg ebben az árban az is benne van, hogy nézni szeretné, ahogyan átveszem?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 07.02.15 8:40Marcus & Freya


Néhány lépéssel közelebb léptem az ágyhoz, majd magam előtt körbefontam karjaimat.
- Tudod, ha nem ismernélek már ennyire, akkor azt hinném, hogy ezzel is provokálni szeretnél. Mert ugye a csók az neked semmit sem jelentene… - Hajoltam egészen közel hozzá. – Ha bármit is bizonyítani szeretnék, akkor jóval messzebbre kellene elmerészkednem, de a mi kapcsolatunk már így sem hétköznapi. Ne rontsunk rajta még ennél is jobban. – Mindvégig a szemébe néztem, ahogy hozzá beszéltem, mielőtt újra eltávolodtam tőle.
- Ez még viccnek is rossz lenne. – Elnevettem magam, mert milyen abszurd is lenne, ha úgy nevezném, hogy gazdám. Ahhoz legalábbis a tulajdonának kellene éreznem magam és ez sosem fog bekövetkezni.
- Eddig is őszinte voltam veled, nem? – Mert amennyire az emlékezetem nem csal nekem úgy rémlik, hogy néha azért fájóan őszinte is voltam.
- Nyugi még másban nem tettem kárt ma. – Megadóan emeltem fel mindkét kezem. Persze a „még” szócskán volt a hangsúly. Most sem szándékosan követtem el ezt a kis incidenst. Valami jót is akartam tenni, de ezek után felhagyok a próbálkozásokkal.
- Ugyan Marcus! Ch, ötszáz dolcsiért egy órára? Azért már egy éjszakára lehet venni egy prostit. – Legalábbis csak tippeltem, mert azért ötszáz dollár mégis csak sok pénz és azért annyira nem akarom, hogy lássam az alsóban. Igaz látni akartam, de túl nagy árat kellene érte fizetnem és őszintén nem hiszem, hogy így is megérné.
- Egyébként egész nap az ágyban akarsz heverészni, vagy van arra valami halvány esély, hogy bármit is együtt csináljunk ma? - Mert ha más tervei vannak a mai napra nézve, akkor sürgősen kell találnom magamnak valami elfoglaltságot, mert haza menni még mindig nincs kedvem.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 07.02.15 21:47Freya & Marcus  

- Kezdjük onnan, hogy nem is lenne hozzá elég merszed. Megszeppennél, amint reagálnék. - Emelkedtem fel az ágyon, hogy még közelebbről nézhessek bele a szemébe. Természetesen nem gondolom komolyan. Mármint nem áll szándékomban se provokálni és nem akarom, hogy megcsókoljon, még csak az hiányozna... Nem. A mi kapcsolatunk pedig? Nos, hát már így is közelebb engedtem vagyis inkább közelebb férkőzött hozzám, mint azt a legtöbb nőnek eddig sikerült, már a szexen kívül. Éppen ezt szerettem volna elkerülni. Nem akartam, most sem akarom, hogy kötődni kezdjem hozzám, de valamiért az az érzésem, hogy ezzel már elkéstem.
- Komolyan sokkal büszkébb lennék, ha egy hullát húztál volna végig a lakáson vércsíkot húzna egészen idáig és azzal a kérdéssel ébresztettél volna, hogy van-e ásom, mint egy rózsaszín alsónadrággal ügyetlenséged eredményét felmutatva. Ez olyan... Kiábrándító. - Vettem egy amolyan csalódott és reménytelen mély levegőt, majd lassan kifújtam. Igen, ebből is nyilvánvaló és kiderül, hogy ha mindig is a kedvenc és nem mellékesen egyedül nagybácsija lettem volna mi akkor sem Barbi és a hattyúk tavát néztünk volna együtt. Nos, ezt ezután sem fogunk.
- De neked ugye nincs szükséged prostira? Mert nem adok kölcsön... - Aljasan mosolyra húzódtak ajkaim, ahogy ezt kimondtam. - Visszatérve, ha jól veszem ki a szavaidból, akkor így már nem áll az egyesség, akkor viszont ne lóbáld már előttem azt, kérlek. Eszem ágában sincs még egyszer felvenni. Ezek után minimum, hogy a főztödből is Te fogsz enni előbb. Én pedig legalább harminc perccel később feltéve, ha még nem kezdtél öklendezni, nem habzik a szád vagy hasonlók. - Bár nem voltam még megmérgezve, leszámítva, hogy néha igen csak az alkoholmérgezés szélén állok, nem is akarok.
- Könyörgöm, csak ne nyúlj semmihez. Találj ki valamit, csak ne nyúlj semmihez. - Legalábbis amiről úgy véli, hogy kárt tehet benne vagy annak segítségével mondjuk bennem vagy az alsómban.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 10.02.15 13:35Marcus & Freya


Bosszantó! Mégis honnan tudja, hogy mit csinálnék, ha reagálna? Ebben az a leginkább zavaró, hogy nekem fogalmam sincs, hogy mit művelnék, ha egyáltalán bármit is reagálna, mégis szerettem volna legalább egy kicsit magabiztosnak tűnni.
- Ezek csak feltételezések… - Bátor akartam lenni, ezért összeszedtem a bátorságomat, hogy az eddiginél is közelebb hajoljak hozzá. Ajkaink olyan közel voltak egymáshoz, hogy még alsó ajkamat sem tudnám úgy megnyalni, hogy ne tegyem meg Marcus ajkával is ugyanazt. – Ha nem szeppennék meg? – Valamiért gyorsabban kezdtem el venni a levegőt, de próbáltam leplezni előtte az izgalmamat. Aztán nagy nehezen a józan eszem is megérkezett, aki szinte már rám ordibálva követelte, hogy húzódjak minél távolabb tőle. Észben kell tartanom, hogy azért mégis csak a bácsikámról van szó.
- Ha jól értem, akkor ölnöm kellene, hogy büszke legyél rám? Te tényleg beteg vagy. – Mit is várhattam volna tőle? Persze nem gondolom, hogy tényleg azt várja, hogy öljek meg valakit és kérjem meg arra, hogy segítsen eltüntetni a hullát. Viszont mégis úgy hiszem, ha valaha is megölnék bárkit is, akkor Marcus bizony segítene egy mély gödröt ásni.
- Eddig abban a hitben éltem, hogy neked sincs szükséged prostira. – Az a férfi, aki egy temetésen is képes valakit felszedni, annak csak pénzkidobás hivatásosra költeni. Van benne valami… mintha csak már maga a megjelenése, a magabiztossága mágnesként vonzana a leendő „áldozatait” még én is érzem, hiába kapaszkodok annyira abba, hogy „nem szabad, Marcus tabu” mégis vonz.
- Szinte már sértő, hogy még mindig mennyire bizalmatlan vagy. Szándékosan nem áll szándékomban megmérgezni téged, ha holtan akarnálak látni akkor nem a tipikus női praktikát venném elő, ez túl nyilvánvaló lenne. – Komolyan néztem rá, hiszen minden egyes számon kiejtett szót komolyan gondoltam. – Inkább besurrannék hozzád az éjszaka közepén mikor már a kellő alkoholmennyiség kiütött és szépen megfojtanálak a kispárnáddal. – Akaratlanul is elmosolyodtam a gondolatra, főleg mikor ráeszméltem arra, hogy valóban milyen könnyű dolgom lenne vele.
- Engedély nélkül nem nyúlok semmihez. – Mondanám, hogy cserkész becsszavamra, de sosem voltam cserkész. Megkerülve az ágyat újra befeküdtem mellé, persze tartva azt a bizonyos tisztes távolságot.
- Neked mihez lenne kedved? Azért igazán adhatnál néhány támpontot, mert még sosem volt részem igazán ebben „a csináljunk közös programot a bácsikámmal” dologban. – Még mindig nem ismerem igazán. Valójában csak annyit tudok róla, hogy szeret rajzolni és inni. Ezeket már műveltük együtt, szóval szeretnék valami új dolgot is kipróbálni vele. Talán még Marcus is jól tudná magát érezni, legalábbis nagyon ezt szeretném.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 13.02.15 17:39Freya & Marcus  

Bevallom egy nagyon kicsit meglepett a pillanatnyi bátorsága és merész húzása, de ennyivel még nem végeztünk, mert nem várta mg minként reagálok, a hatás viszont nem marad el. Kivárva, hogy kicsivel hátrébb húzódjon tenyerem a mellkasára tapasztva döntöttem, úgy is fogalmazhatok, hogy tepertem le az ágyra, én pedig fölé hajoltam, közel hozzá, egészen közel annyira, hogy érezhette a bőrén a lélegzetem, úgy haladtam felfelé mélyen beszívva az illatát, egy pillanatra sem érintettük egymást, mégis megdermedt és... Beleborzongott?
- Talán inkább onnan kezdjük, hogy Te eddig velem kapcsolatban sosem a megfelelő hitben voltál, szóval nem is értem minek feltételezel bármit is, ha egyszer majdnem biztos, hogy téves az állítás, de ez most kivételesen igaz. Tényleg nincs semmi szükségem prostikra. Legfeljebb azért fizetnék egy nőnek, hogy álljon nekem modellt, de azért sem ötszáz dolcsit, annál olcsóbban is megoldom. - Annyira félreismer, hogy hirtelen nem is tudnám eldönteni, hogy ez inkább sértés vagy bók. Az egy dolog, hogy senkit sem engedek magamhoz közel, senkinek sem engedem meg, hogy megismerjen, Ő mégis óvatlanul, tapintatlanul betolakodott a magánszférámba és még így is csupa hibás következtetést von le.
- Persze... Én pedig mindeközben kiolvasnám a New York Times-t? - Kérdeztem vissza érdeklődve, de közben nagyon is jól szórakozom rajta. -  Nem mondod már komolyan, hogy szerinted nem bírnék el veled még részegen is? De ha ilyenekkel jössz nekem még a végén eléred, hogy komolyan vegyelek és még megkaphatod a kilakoltatást. - Vontam meg a vállam. Végül is ebből én csak jól jöhetek ki. Nem mintha képesnek tartanám rá... - Különben is képtelen lennél megfojtani a kedvenc bácsikád... - Maximum békát taposhatott el életében. Micsoda tapasztalat.
- Nézzél már rám... Na szóval, úgy nézek ki, mint akinek bármihez is lenne kedve? Nem mellékesen rühellem, ha felkeltenek. - Jut eszembe, gyorsan kikaptam a fejem alól egy párnát és hozzávágtam, persze nem olyan erősen, hogy hanyatt levágódjon az ágyról, inkább csak olyan provokatívan.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 14.02.15 2:42Marcus & Freya


Miért teszi ezt velem? Egyáltalán fel tudja fogni, hogy milyen hatással van rám? Valójában az-az igazság, hogy még én sem tudom igazán megérteni ezt a rám gyakorolt hatását. Bosszantó, de egyben izgató. Uram segíts! Melyik ép eszű nőnek ne a szex lenne az első gondolata Marcus ágyában? Ch! Nem! Nem! És Nem! Másra akarok gondolni, másra kell gondolnom, mégis csak arra tudok koncentrálni, hogy milyen veszélyesen közel van hozzám.
- Te már álltál modellt? – Valahogy érdekel, hogy volt-e már a másik oldalon, ahol nem Marcus volt a rajzoló, hanem ahol őt rajzolták. Meg egy egészen kicsit szerettem volna terelni a témát, még meg kell találnom magamban az öt perccel ezelőtti magabiztosságomat. Oh, hogy öt perc alatt mennyi minden történhet ennek a férfi közelében…
- Józanul sem bírsz el velem. – Hogy provokálnám? Én? Egyáltalán mernék ilyet tenni?
- Mindketten tudjuk, hogy az minden vágyad jelenleg, hogy minél hamarabb lelépjek. Szóval meddig vagy még annyira nagyvonalú, hogy engeded, hogy itt lakjak? – Tudni szeretném, legalább addigra fel akarok készülni lélekben arra, amit otthon a szüleimtől el kell, hogy szenvedjek.
- Mi is lenne velem a kedvenc és egyben egyetlen nagybácsikám nélkül? – Hangomból kivehető volt némi gúny. Valaha is lesz normális nagybácsi-unokahúg kapcsolat kettőnk között? Ezt erősen kétlem. Nem is értem miért teszek fel magamban olyan kérdést, amire már tudom a választ. Talán csak reménykedni próbálok.
- Most ahogy így mondod… - Befejezni már nem tudtam mondandómat, mert egy párna eltalált. Meghökkenve értetlenkedtem. Ez komoly? Aztán csak kitört belőlem a nevetés. Szinte már ösztönösen nyúltam a párna után, hogy hozzá vághassam viszonzásképpen.
- Nem vagy már túl öreg a párnacsatához? – Pimasz mosoly szökött arcomra. Most olyan más volt, most annyira másnak láttam… Miért nem tud mindig ennyire felszabadult és vidám lenni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 14.02.15 12:06Freya & Marcus  

- Ööö... Talán. Miért érdekel? - De persze neki nem fogok, de ha most az lesz a következő kérdés, hogy ruhában vagy anélkül, akkor lehidalok. Bár akkor jogosan feltehetném én is a kérdést, hogy minden a meztelenségével szokott rávenni dolgokra vagy esetleg vannak egyéb praktikái is, nem mintha annyira érdekelne, csak nem szeretném újra látni az unokahúgom vetkőzni.
- Mert még nem provokáltad ki. - Feleltem könnyedén és egyszerűen. - Mond, eddig még soha egyszer se fordult meg a kis buksidban, hogy egyszer az a fene nagy szád fog bajba sodorni? - Persze semmi közöm hozzá, csupán egy észrevétel volt, de ha már az észrevételeknél tartunk, az is feltűnt, hogy szájalni azt nagyon tud, de ha arról van szó, hogy ki kellene lépnie a komfort zónájából, akkor már lassan kezd visszafelé lépkedni.
- Addig amíg több reggel nem mászol rám melltartóban... Melltartóban és anélkül se. - Tettem hozzá gyorsan, még mielőtt a fantáziája feltetetné vele a kérdést. Komolyan fel nem fogom mégis hogy a fenébe jutott ez eszébe... Oké, bevallom az itt tartózkodása során nem számítottam rózsaszín alsónadrágokra, de ez akkor is őrült egy értelmetlen ötlet volt.
- Velem mi lenne? - tettem fel a koltói kérdést. Nyugodt életem, az lenne. Nem való nekem ez a nagybácsi szerep, sőt semmilyen szerep sem állna jól, amiben gondoskodnom kellene valakiről.
- Kérlek, ezt nevezik a felnőtt kornak, de mit is tudhatsz Te erről? - Kérdeztem, miközben a plafonra meredtem. Azért mégis csak van közöttünk egy tízes.
- Csitri... - Engedtem meg felé egy pökhendi halvány mosolyt, miközben szépen visszavágtam azzal a párnával, ami másodpercekkel korábban a képembe landolt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 15.02.15 21:25Marcus & Freya


- Először is, mert kíváncsi vagyok, másodszor pedig mert nagyon, de nagyon kevés dolgot osztasz meg magadról és így nehéz dolgom van azzal, hogy jobban megismerjelek. – Gondolom Marcus számára még mindig felfoghatatlan, idegen dolog, hogy valaki csak úgy becsöppen az életébe és kíváncsi arra, hogy kicsoda valójában. Valaha is képes lesz nekem megnyílni? Valamiért nem érzem azt, hogy ezt elvárhatnám tőle, de legalább akkor azt szeretném, hogy ne legyen velem ennyire elutasító.  
- Szóval szerinted túl sokat fecsegek, vagy talán túlságosan is provokatív mondatok hagyják el ajkaimat? Egyébként pedig tisztában vagyok azzal, hogy egyszer ráfázok, mert sosem tudom, hogy mikor kell csendben maradnom. – Mégis kacéran mosolygok rá, ahelyett hogy bűnbánóan visszavonulót fújnék. Sajnos nem abból a fából faragtak, aki hamar képes meghátrálni.
- Akkor azt jelenti, hogy ruhában rád mászhatok? – Komoly arccal nézek felé, mégis pillanatokon belül elnevettem magam. – Nyugi majd valahogy megpróbálom vissza fogni magam és ügyelni arra, hogy még véletlenül se vessem rád magam. – Igyekezni fogok, viszont nem ígérhetem meg neki, hogy ez sosem fog többet megtörténni.
- Tudom, hogy sosem vallanád be, de azért mégis csak hiányoznék neked, ha olyan gyorsan eltűnnék az életedből, mint amilyen hirtelen felbukkantam. – Mert nekem hiányozna Marcus bácsi, és szeretném azt hinni, hogy a szíve mélyén azért én is csak hiányoznék neki. Ha ezt tudná, biztosan kis naiv fruskának gondolna.
- Talán tudhatok annyit, mint egy párnadobáló vénember. – Hangos kacagásba törtem fel, miután megkaptam tőle a csitri jelzőt. Pimaszul néztem rá miután visszavágtam még egyszer hozzá a párnát, sőt gyorsan egy másik párna után is nyúltam, ami néhány pillanaton belül mellkasának csattant.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 18.02.15 19:04Freya & Marcus  

- Talán nem véletlenül. Miből gondolod, hogy bármit is szeretnék megosztani veled? Most csak egyszerűen nem hagytam magamnak más választást, így pár napig osztozunk a házon, de a személyiségemről már nem volt szó és arról sem, hogy hagyom, hogy idő alatt megismerj. Ami azt illeti már így is túlteljesítettem magam, de ha mégis egy szikrányit is sikerült kiismerned, akkor ezt Te is tudod. - Nem akarom, hogy megismerjen. Szükségtelen. Annyira közeli viszonyban sosem leszünk reményeim szerint legalábbis nem, soha. Mert bár megszabadulni a látottak alapján nem fogok Tőle, de a tisztes távolságot azért szeretném tartani. Nézzük a jó oldalát, ha ritkábban találkozunk, egyszer talán még örülni is fogok neki, bár ezt valahogy kétlem.
- Nem. Még nem voltam és nem is áll szándékomban ilyesmire adni a fejem. Szívesebben maradnék a művész szerepben és inkább én irányítanék... - Igazából a gondolattól is a hideg futkos a hátamon. Azt nem mondom, hogy nem kaptam már hasonló igen csak vonzó ajánlatokat, de eddig még ellen tudtam állni. Az a szerep nekem valahogy nem állna jól és sosem érdekelt. Ami azt illeti ezzel az egésszel is csak amolyan hobbi szinten foglalkozom. Leköti a figyelmem, eltereli a gondolataim, kikapcsol... Ezért szeretem.
- Mindig. Meg sem kellene szólalnod... - De igazán erre sem látok sok lehetőséget, pedig szebbé tehetné vele az együtt töltött időt, amíg nálam lakik, de van egy olyan érzésem, hogy ez sem áll szándékában, előbb fog az idegeimre menni és kiborítani, minthogy egyszer is befogná.
- Édes mindegy. Ha rám mászol lefogom szaggatni rólad. - Tekintetem mélyen az övébe fúrtam hasonló komolysággal. Sőt, én nem nevettem el ezzel is azt sugallva, hogy vele ellentétben én komolyan gondoltam, amit mondtam.
- Elhiheted, ha még meg is fordulna a fejemben a gondolatnak még csak a puszta szikrája is, hogy esetleg hiányzol pillanatok alatt elhessegetném. - Szép remények. Mi is lenne velem az unokahúgom nélkül? Nyugodt életem?
- Taknyos csitri... - Egészítettem ki a korábbi jelzőmet egy újabb párnával meg egy újabbal. Lassan már nem marad párna a fejem alatt. Feljebb húzva magam az ágyon félig-meddig ülő helyzetbe. - Ha harc hát legyen harc! - Az utolsó párnát is kikaptam alólam és azt is hozzávágtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 21.02.15 11:50Marcus & Freya


- Úgy teszel, mintha nem lett volna más választásod, pedig volt, ezzel szerintem mindketten tisztában vagyunk, de mégis valamiért azt akartad, hogy ne maradjak otthon, inkább itt legyek veled. Tudom, hogy mennyire nehezedre esne ezt beismerni. – Volt választása, sőt akár ebben a pillanatban is úgy dönthetne, hogy inkább haza küld, mégsem teszi meg.
- Valamennyire már sikerült téged kiismernem, de ennél jóval többet akarok. – Elvégre ez teljesen normális dolog, még ha Marcus nem is akarja belátni… Jobban meg akarom ismerni, ha már bele csöppentünk egymás életébe.
- Irányításmániás vagy? – Nem tudtam nem nevetve feltenni a kérdésemet, mert jól tudtam, hogy a bácsikám mennyire szereti a kezében tartani a dolgokat. Aztán jöttem én és hirtelen felzavartam az állóvizet körülötte.
- Talán nem tetszik a hangom? – Incselkedtem vele egy egészen picikét. – Ha azt akarod, hogy ne beszéljek, akkor be kell fognod a számát, nincs más megoldás. – Megtenné? Ha őszinte akarok lenni saját magamhoz, akkor bizony be kell ismernem, hogy nem szabad alábecsülnöm, mert aztán nagy meglepetések érhetnek vele kapcsolatban.
- Hűha! Valamiért úgy hiszem, hogy ezt most tényleg komolyan mondtad és vehetném akár fenyegetésnek is. – Minden egyes apró porcikámat jól eső bizsergés járta át. Mégis miért reagál rá így a testem? Szinte már hallom a felsőm anyagának hangját, ahogy vadállatként tépi le rólam. Akarom, hogy megtegye! Ez a felismerés jobban megijesztett, mint eddig bármi más.
- Elhiszem, vagyis azt, hogy elhessegetnéd ezt a gondolatot, hogy hiányzok neked, de abban nem vagyok ennyire biztos, hogy tényleg képes leszel rá. – Attól, hogy ki akarna verni a fejéből még egyáltalán nem biztos, hogy sikerülni is fog neki.
- Ó, durván szeretsz játszani?! – Benne vagyok, pillanatok alatt vágtam hozzá az összes közelemben lévő párnát, mire lebiggyesztett ajkakkal vettem tudomásul, hogy ellőttem az összes muníciómat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 01.03.15 20:05Freya & Marcus  

- Életem leghumanitáriusabb pillanata volt. Nézd el nekem. Elgyengülten meghoztam egy döntést, még visszavonhatom. - Nem akarom, hogy túlságosan beleélje magát a képzelt kis világába, hogy azt szeretném, ha inkább velem lenne. Egyszerűen magam sem tudom minek, miért hoztam ide. Tényleg csak egy gyenge pillanatomnak köszönhető az egész. Nem tehetek róla, de most már ellene se, vagyis tehetnék, de most már nem fogok, kibírom. Annyira idegtépően elviselhetetlen csak nem lehet, hogy kikészítsen.
- Kis mohó. - Jegyeztem meg egy sejtelmes mosollyal az arcomon. Ami azt illeti és gondolom mondanom sem kell már, hogy én viszont mennyire nem akarom, hogy jobban megismerjen, mert minek? Semmi értelmét nem látom, mert nincs is neki értelme. Egyáltalán azt se akartam, hogy bármi közünk legyen egymáshoz, de már most közelebbi viszonyban vagyunk egymással, mint szándékomban állt volna hozzá közel kerülni.
- Nem egészen, csak hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy a dolgok az elképzeléseim szerint alakulnak és nincs semmi és senki, aki belezavarhatna ebbe. - Vagyis most már itt van Ő nekem. Milyen szerencse. Mintha csak karácsonyra kaptam volna egy unokahúgot, nem mintha egy kis kedvencnek jobban örültem volna, mint neki.
- Jól hangzik. Ezt énem fogom elfelejteni. - Tényleg megtenném-e? Ez most egy komoly kérdés magamtól? Még szép, hogy megtenném, csak épp nem hiszem, hogy valóban sokra mennék vele, mert alighogy szabad lenne a szája újabb szakadatlan fecsegésbe, még rosszabb hisztibe törne ki, azt meg félő még kevésbé tudnám tolerálni.
- Veheted. - Bólintottam egyet. Tulajdonképp nem nagyon tudom elképzelni, mármint kis híján már most is rám mászott, de valahogy azzal a gondolattal nehezemre esne eljátszadozni, hogy annyira összegabalyodnánk, hogy a ruháit szaggatnám le róla, mégis mi ütne belém? Elképzelésem sincs.
- Tegyél próbára. - Pislogtam rá már-már hatalmas kérlelő boci szemekkel, csakhogy nem tettem hozzá, hogy könyörgöm.
- De még milyen durván... Hmm, ez egy elhamarkodott döntés volt a részedről. Rossz neked... - Dobtam félre a kezemben lévő párnát, de ez úttal nem felé, csak úgy hanyagul félredobtam az utamból, mivel ideje bosszút állni. Egy váratlan pillanatban emelkedtem fel az ágyról és kezdtem el könyörtelenül csiklandozni, csak arra nem számítottam, hogy túlságosan az ágynak a szélén ül és mindketten lefogunk esni, jobban mondva én fogok rá esni. Pár pillanatra beállt a kínos csend már a nyöszörgéseke kivéve, amíg csak némán meredtünk egymásra, de hogy mégse legyen ennél már kínosabb újra csiklandozni kezdtem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 01.03.15 23:21Marcus & Freya


Tagadhatja, ameddig csak szeretné, de jól tudom, hogy azért mégsem vagyok számára annyira közömbös, mint ahogyan azt szeretné velem tudatni. Elvégre most is itt vagyok és nem ok nélkül, ezért tényleg szeretném azt hinni, hogy egy nap talán még kettőnk között valamiféle jó viszony is kialakulhat. Hogy egyszer úgy fog kedvelni, ahogyan én kedvelem őt.
- Tudod néha nem ártana, ha ilyen téren te is egy kicsikét mohóbb lennél. Néha biztosan meglepődnél az embereken, ha rászánnád magad arra, hogy jobban kiismerd őket. – Azt hiszem, még én is tudnék számára meglepetéseket okozni, sőt olyan meglepetéseket, amikre nem is számított volna.
- Inkább múlt időbe kellett volna mondanod, mert nyilvánvaló, hogy most már én itt vagyok, hogy bezavarjak az elképzeléseidbe. – Mégis úgy érzem, hogy szépen, apró léptekkel haladunk, épül a kettőnk kapcsolata. Naiv vagyok, ugye?
- Mégsem tartok attól, hogy tényleg megtennéd, annyira azért még te sem vagy gonosz. – Valójában azt hiszem róla, hogy jobb ember, mint amilyennek tartja magát.
- Pech, de most is csak azt gondolom, hogy a szád jár, mert rám akarsz ijeszteni, de amúgy nem tennéd meg. – Nem kimondottan csináltam magam össze a „fenyegetésétől” valamiért nem hinném róla, hogy tényleg megtenné, amit ígért.
- Ó, csak szeretnéd. – Nekem ebből mi jó származna? Valószínűleg semmi sem, ezért még nem is fogok csak úgy lelécelni az életéből.
Szóra akartam nyitni a számat, de már csak nevetés hagyta el ajkaimat. Marcus aljas módon megtámadott, olyan módon, amit sosem néztem volna ki belőle. Egyik pillanatról a másikra találtam magam a padlón, nem nevezném kellemesnek az élményt, hiszen Marcus rám esett. Kínos volt a közelsége, hogy egymás testének simultunk, de közben iszonyúan sajgott a hátsón, mivel nagyon beütöttem az esés következtében.
- Könyörgök, hagyd abba! – Alig bírtam kinyögni úgy nevettem, de persze ficánkoltam is alatta, próbáltam valahogy kiszabadulni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 02.03.15 0:31Freya & Marcus  


- De nem akarok meglepődni és bármilyen meglepő is lehet ez most számodra nem vagyok odáig a meglepetésekért. - Ha az a cél nem akarok se meglepődni, se kiismerni, se megismerni semmilyen formában se, mert nem érdekel és pontosan ez az, amit valami oknál fogva képtelen elfogadni, amit sosem fogok megérteni miért, mert tényleg soha egy kedves gesztusom, szavam nem volt hozzá, fel nem fogom, hogy ennek ellenére mégis miért ragaszkodik hozzám ennyire, ilyen beteges módon.
- Odaillesztettelek magamban. - Tényleg. Milyen igaz. Most már itt van nekem Ő. Már csak a puszta jelenlétével belezavar az elképzeléseimbe, mivel egyre inkább az az érzésem, hogy képtelen megszűnni csak egy percre is, fogalmam sincs ki után ez a nagyszerű vonás, de örök hálám érte az illetőnek.
- Erre azért ne vegyél mérget. Én se esküdnék meg rá. - Erről azért nyithatnánk vitát és még a jövő héten is itt volnánk ugyanekkor és erről vitatkoznánk, de mi akkor sem jutnánk közös pontra, szóval kész időpocsékolás lenne, ahogy már így is pocskolja az időm, mivel a rózsaszín alsónadrágom láttán már azt sem tudom egyáltalán magára merjem-e hagyni, mert mi lesz, ha esetleg főzni próbálna? A kaja helyett a tűzhely égne le?
- Végre valami, amit ugyanúgy látunk, ki gondolta volna... - Tényleg szeretném, de még mennyire, bármit megadnék érte komolyan, ezek mégis csak szép ábrándok maradnak. De most komolyan, még egy hörcsögöt vagy egy teknősbékát se bíznék magamra, nemhogy egy unokahúgot.
- Szenvedj csak. - Furcsa mód élveztem, hogy kínozhatom egy kicsit és eszem ágában nem volt leállni vele, csak amikor elfáradtam a csiklandozásába és már láttam rajta, hogy alig kap levegőt a nevetéstől.
- Mellesleg tökön térdeltél, fájt. - Feküdtem hanyatt mellette a földön. - Ennyire nem vagyunk jóban húgi. - De azért, ha jól sejtem Ő is megérezte a súlyunkat, a hátsója legalábbis biztosan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 02.03.15 10:01Marcus & Freya


- Ez eddig is feltűnt. – Sőt, nagyon is feltűnő volt, hogy Marcus utálja a meglepetéseket és nem tud szinte az égvilágon semminek sem örülni. Kissé savanyú természet.
- Sajnos nem vagyok gondolatolvasó, ezért nem tudtam, de legalább tudod, mire kell használni a szádat és nagy nehezen tudtomra is adtad ezt. - Mióta bele csöppentem az életébe, az óta biztosan nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan gondolta volna. Sőt, szerintem azt sem hitte, hogy egy szép napon magával hoz otthonról, hogy napokig élvezhessem a vendégszeretetét. Ezzel nem csak engem lepett meg, hanem szerintem még saját magát is.
- Akármit is mondasz, nem hiszem, hogy tényleg megtennéd. Ja és még mielőtt azt hinnéd, hogy ezzel is provokálni szeretnélek csak szólok, hogy nem az a célom, pusztán inkább csak azt gondolom, hogy tényleg csak a szád jár, de semmi többről nincs szó. – Valahogy tényleg nem tudnám elképzelni, hogy megtenné. Mármint miért akarná rólam letépni a ruháimat? Ó, talán az elején még ellenkeznék, de azért élvezném, ha mégis megtenné.
- Azért sejteni lehetett, hogy ebben legalább megegyezik a véleményünk. – Mégsem fogok lelépni, nem fogom ezzel boldoggá tenni. A mi kapcsolatunk még nagyon friss, alig ismerjük egymást, és ahogy már neki is mondtam ennél jóval többet akarok.
- Marcus… - Erőtlenül kiáltottam a nevét még mindig nevetve, ahogy alatta vonaglottam. – Kérlek… - Nem bírom már sokáig… Próbáltam kiszabadulni alóla, de képtelen voltam rá.
- Te estél rám! – Zihálva ejtettem ki a szavakat, mikor végre lemászott rólam.
- Holnapra biztosan kék és zöld foltos lesz a hátsó felem. – Csúnya esés volt, és az is nagyon fájt, hogy én kerültem alulra. – Szerintem úgy rám estél, hogy a mell méretem minimum egy mérettel kisebb lett. – Újfent kitört belőlem a nevetés, nem mintha nem nevettem volna az imént, miközben Marcus kegyetlenül kínzott. Ennek ellenére mégis vicces, hogy miféle harci sérüléseket szereztünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 02.03.15 10:44Freya & Marcus  

- Most mondanám, hogy bizonyára családi vonás, de ha az lenne és ha ismernél, akkor nem vonnád kérdőre a szavam, ezek szerint a Te szád a nagy és a jelek szerint Te még csak jártatni tudod és csak az utolsó utáni pillanatban vagy képes becsukni. Szerintem ezen még javítani kellene... - Még mielőtt egyszer nagyon megégetné magát, mert valamiért az az érzésem vele kapcsolatban, hogy Ő csak azt hiszi, hogy tud játszani a tűzzel, de valójában nagyon gyengécske a teljesítménye és azzal sincs tisztában mikor kell befognia, ez egy nőnek ritkán jön jól. A folytonos provokálásról már nem is beszélve, mert könyörgöm mégis mibe kerülne már letépnem róla az utolsó ruhadarabot is, ha ahhoz lenne kedvem, mire észbe kapna meztelen lenne alattam. Talán most kellene visszavenni...
- Kérsz rá gyógypuszit? - Fordultam felé "érdeklődve". Nem, nem gondoltam komolyan. Nem. Egyáltalán nem. De miután ráestem, lefejeltem a melleit, Ő pedig tökön térdelt szerintem ennek már nincs jelentősége. Akaratunk ellenére is közelebb kerültünk egymáshoz, közelebb is, mint amire számítottam. Fogalmam sincs mire számítottam, csak beakartam fogni a száját egy kis időre, azután ez lett belőle.
- Behorpadtál? Hát az nem jó... - Ráztam meg a fejem sajnálkozva. Párnacsata? Tényleg. A legtöbb nővel általában a lepedőt szoktuk megforgatni, nem párnákkal dobálózunk.
- Különben is egy tízest verek rád. Én innen lehet fel sem kelek, mert beállt a derekam. - Na jó, annyira öreg még nem vagyok, hogy máris derékfájdalmaim lennének reggelente.
- Azért ehhez ne szokj hozzá. - Szerintem neki ezt már más férfiakkal kellene művelnie, nem velem, bár mondom, fogalmam sincs mi van velem. Általában nem így szoktam elérni, hogy a nők erőtlenül nyögjenek fel alattam. - Ami engem illet ez meg sem történt. - De még mindig nem tudtam magam összeszedni ahhoz, hogy feltápászkodjak és annyira azért nem is akartam...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya 02.03.15 11:39Marcus & Freya


- Szerintem meg több dolgon is javítani kéne. – Nem csak a nagy számmal kellene foglalkoznia, hanem mondjuk úgy átlagban velem is, és végre el kellene fogadnia, hogy bizony van egy engedetlen unokahúga, aki szinte mindig azt teszi, amit nem kellene. Na de van még időnk arra, hogy fejlesszük a közöttünk lévő kapcsolatot.
- Köszönöm, de nem. Valahogy nem túl vonzó ajánlat az, hogy a hátsómat puszilgasd. – Egyébként sem hiszem, hogy komolyan gondolta volna, de az már teljesen biztos, hogy holnapra egy komplett világtérkép rajta fog lenni kék és zöld foltokból.
- Nyugi csak vaklárma volt. – Tapogattam meg mindkét mellemet és még nagyon is a helyén vannak, meglepő azok után, hogy milyen intenzitással csapódott belém.
- Mondanám, hogy megmasszírozlak, de azért annyira jóban mégsem vagyunk. – Sőt nem vagyok biztos benne, hogy azután neki is jobb lenne, mármint a derekának.
- Ehhez, ha akarnék sem tudnék hozzászokni. – Még mindig annyira abszurd az egész… Először párna csatáztunk, aztán elkezdett csiklandozni és ennek következményében leestünk az ágyról és még a földön is szépen megkínzott.
- Tagadd csak le ezt is. – Nagy nehezen mindkét könyökömmel megtámasztottam magam, úgy fordítottam felé a fejemet. – Tudod attól, hogy te úgy tekintesz rá, hogy meg sem történt volna, én attól nagyon is emlékezni fogok erre. – Finoman megveregettem a vállát mielőtt feltápászkodtam volna a földről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Funny - Marcus & Freya

Vissza az elejére Go down

Funny - Marcus & Freya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Viccesnek szánt dolgok (viccek, vicces chat idézetek, vicces képek)
» Humor

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Marcus Finn Redford lakása-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához