welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Seasons Hotel
William Anthony Black
Yesterday at 17:53
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (784)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (452)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Zooey A. Benedict
 
Raymond James Steel
 
William Anthony Black
 
Anabeth Lyndsay Weston
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Tyler Christenson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
31
Join date :
2015. Feb. 15.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Tyler Christenson 15.02.15 4:17

Tyler Christenson


Név: Tyler Christenson
Becenév: Mr Christenson
Születése hely, idő: 1987. 02. 12. / USA - LV  
Tartózkodási hely: Las Vegas
Csoport: Városlakó
Anyagi háttér: Felső osztály
Szexualitás: Heteroszexuális
Avatar alany: Sean O'Pry

Ki vagyok én...?!

Birtokló, féltékeny, irányításmániás, cseppet paranoiás. Nincs olyan, hogy nem. Nekem nem mondanak nemet, azt csak én mondhatok másoknak. Ez a bevált, működőképes rendszerem, ehhez vagyok hozzászokva. Engem senki sem utasít vissza. Bármit megkapok, amit szemem, szám megkíván. Legyen szó a világ legdrágább whiskyjéről, vagy egy dögös nőcskéről, aki megtetszett. Szeretem, sőt megkövetelem, hogy mások engedelmeskedjenek nekem.
Egészen rideg a tekintetem, ha feldühítenek. Kék szempáron fagyos szikrákat szór, ha dühös vagyok, de egyébként máskor megtalálható benne a játékosság, s olykor túlzottan kíváncsian csillog. Ritkán mosolygok, vonásaim szigorúak. Mégis mások szerint bugyi szaggató mosolyom van, az a tipikusan fogkrém reklámba illő. Hajam barna, gyakran kócos, ez az ami leginkább védjegyemmé vált.
Öltözködésem mindig alkalomhoz illő. Általában fekete öltöny, de néha lazábbra veszem a figurát és inget, pólót, farmert, esetleg bőrdzsekit is magamra kapok.

Életem, létem, világom

Olyan idilli ez a jelenet, az ablakon beáramló holdfényben tündököl, szex utáni kócos haját simítja füle mögé, de mindössze egy lepedő takarja el előlem mezítelen testét, amit néhány perccel ezelőtt kizárólag csak én birtokoltam.
- Tyler kérlek, gondolkozz el azon, amit vacsora közben mondtam. – Kitágult pupillákkal nézek felé, szájamat egyenes vonalban szorítom össze. Megszólalt, olyan témát hozott fel, amivel egy pillanat alatt eltűnt a varázs, elrontotta a hangulatomat. Pedig rólam köztudott, hogy mennyire hangulatember vagyok, hogy mennyire képes vagyok hamar ráunni bármire, bárkire.  
- Cassie már az elejétől fogva tudtad, hogy ez csak számomra nem több némi szórakozásnál, vágyaim kielégítésénél… Mi az, hogy többet akarsz? – Próbáltam érdeklődést színlelni, de valójában tudtam, hogy mit akarhat mondani, de mégis annyira hidegen hagyott.
- Azt hittem… - Hebegte. – Én tényleg azt hittem, hogy ez nem csak szex közöttünk… - Bizonytalanul nézett rám hosszú szempillái mögül. – Én többnek érzem. – Végül csak sikerült kinyögnie, hogy mit akart velem közölni.
- Ez csak szex Cassie… - Unottan felsóhajtottam. Amolyan „mégis miért nem vagy képes felfogni?” képet vágva.
- Soha nem is lesz közöttünk több. – Remegő ajkakkal nézett vissza rám, láttam mennyire küszködik azzal, hogy visszatartja a belőle kikívánkozó könnyeket. Még egy szív, amit Tyler Christenson csúnyán, apró szilánkokra tört az érzelmetlen jégcsákányával. Még csak ez hiányzott… Az elején tudják, hogy mire vállalkoznak, de aztán mégis megtépázott önbecsüléssel, összetört szívvel lépnek ki lakásom ajtaján.
- Honnan tudod, ha meg sem akarod próbálni? – Hangja kétségbeesetten csengett. Ismét nagyot sóhajtottam, keresve azokat a szavakat, amikkel nem gázolok bele még ennél is jobban a lelkébe. Nem vagyok én olyan rossz, sőt Cassie tisztában volt a feltételeimmel. Csináltam róla pár nagyon is jó képet, aztán párszor megdugtam. Ez ennyire egyszerű, nem is értem, hogy miért akarja túlbonyolítani.
- Egyszerűen csak tudom. Nem akarok többet. – Ezzel le is zártam a témát. Nem az a romantikus filmekből előlépő férfi vagyok, aki rózsával és desszerttel udvarol. Sőt, még sose tettem semmi ilyesmit, csak mert nem kellett. Nem, mintha lenne bennem bármilyen hajlandóság afelé, hogy bármi romantikus gesztust is mutassak bárki irányába.
- Azt hiszem… - Felpattant az ágyról még mindig a könnyeivel küszködve. – Jobb, ha megyek. – Nem szóltam semmit, inkább csak beleegyezően bólintottam. Tényleg az lesz a legjobb mindkettőnk számára, hogy ha elmegy. Fél percen belül már az ajtót hangosan be is csapta maga után. Végre egyedül maradtam szobám ismerős magányában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Tyler Christenson 15.02.15 5:10
Tyler Christenson!
Tetszett a történeted. Érdekes figura vagy, remélem azért a játéktéren többet is meg tudhatunk rólad. Mivel mindent rendben találtam történetedben, ezért elfogadom! Üdvözöllek az oldalon Tyler! Innentől csak annyi van hátra számodra, hogy felavasd a játékteret! Wink

Admin


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.info

Tyler Christenson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Karakterlapok :: Városlakók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához