welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

*A fiú felnő az apáhozz. Az apa fenő a fiáhozz...*

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
151
Join date :
2012. Dec. 19.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: *A fiú felnő az apáhozz. Az apa fenő a fiáhozz...* 26.02.15 21:05


 Fáradtan is kialvatlanul ébredtem reggel. Olyan nehezen nyitottam ki a szemeim mintha csak mázsás kövek lennének rajta. Fáradt vagyok és gondolkodásra képtelen. Nagy nehezen megerőltettem magam és felülök az ágyban. Lyna halkan szuszog mellettem. Olyan békésen alszik akár egy kisgyermek. Kisgyermek...kisgyermek... Te szent ég. Hirtelen bekattannak a tegnap esti emlékek. Az, hogy Lyna arra gyanakszik, hogy terhes és hogy ez azzal jár, hogy valószínű apa leszek. Gondolni sem birok erre. Nem való ez az egész nekem... Bármi is legyen ki kell derítenünk mi az igazság. Gyorsan belelépek a nadrágomba, begombolom az ingem és már kélsz is vagyok. Be kell mennem a városba néhány dolog miatt.A konyhába találom Lyna táskáját. Óvatosan belenyúlok és kiveszem a lakáskulcsát majd zsebre vágom. Halkan csukom be az a ajtót magam után, nem akarom felébreszteni. Gyors léptekkel trappolok le a lépcsőn, mert haza kell érnem mielőtt még felébredne. A melón beteget jelentettem, most nem mehetek dolgozni, mert sem olyan fizikai sem olyan lelki állapotban nem vagyok, hogy elviseljem az idiótákat. Meg kell tudnom az igazat. Vajon tényleg terhes-e? És én tényleg apa leszek-e? Leátitatott a kocsi motorját a gyógyszertár előtt. Megsimítottam a homlokom a gondolatra majd besétáltam. Azt hittem kínosabb lesz, de a lány a pult mögött teljesen közömbösen fogadta a kérésemet. Gyorsan zsebre vágtam a tesztet és már úton is voltam Lyna lakása felé. Hoznom kell neki néhány ruhát, mert most néhány napig nálam marad. Lyna lakása kisebb mint az enyém de annál hangulatosabb. Túl sok időm nincs nézelődni ezért egyenesen a hálószobába megyek és kinyitom a szekrényét. A magammal hozott fekete hátizsákba zsúfolok minden szükséges dolgot majd a fürdőbe megyek és elteszem a fogkeféjét is. Kattan a zár és már úton is vagyok hazafelé. Óvatosan csukom be az ajtót magam után, mert fogalmam sincs hogy alszik-e még. Besétálok a szobába ahol Lyna épp ébredezik. Sokkal jobb színben van mint tegnap és ez számomra csak biztató lehet. - Jó reggelt... - mosolyodtam el halványan a bennem kavargó érzések ellenére. - Hoztam neked ruhát és ezt... - nyomtam a kezébe a terhességi tesztet. - Szeretném, ha megcsinálnád... - Csak tisztában akarok lenni a dolgokkal.  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: *A fiú felnő az apáhozz. Az apa fenő a fiáhozz...* 28.02.15 18:12

Victor & Lyna


Hosszú percekig feküdtem behunyt szemmel, bár nem nyitottam ki a szemem és nem fordultam oldalra, de éreztem, hogy egyedül vagyok, mégsem akartam még felkelni, pedig egyre inkább úgy éreztem kilyukad a gyomrom az éhségtől, ami nem is meglepő, azok után, hogy az utóbbi egy napban semmi sem maradt bennem, még a kávé sem, nemhogy bármi étel. Körülbelül húsz percet szenvedhettem még, mire hangokat hallottam odakintről. Nagy nehezen felküzdöttem magam ülőhelyzetben az ágyon, van egy olyan érzésem, hogy ez sem az én napom lesz. Pocsékul érzem magam még mindig és szerintem nagyjából úgy is festhetek. Pillanatnyilag lehetségesnek tartom még azt is, hogy egy remegő nyárfalevélben több stabilitás van, mint jelenleg bennem.
- Jó reggelt. - Erőltettem magamra egy halvány mosolyt dacára, hogy iszonyat vacakul vagyok és szerintem ez látszik is. Momentán bármit megadnék egy kávéért meg valami reggeliért, bár nem is szoktam reggelizni, de most éhes vagyok.
Keserűen húztam el a szám és vettem el Tőle a tesztet. Hát valami ehetőnek jobban örültem volna, de még csak nem is reménykedtem benne, hogy felfogok ébredni és kiderül, hogy mindez, ez az egész csak egy rossz álom volt, de nem, nem az. Felkeltem, hogy kipakoljak a táskából, legalább áttudok öltözni rendesen, most még az se érdekelt, hogy ezek szerint volt a lakásomon és turkált a táskámban, tipikus nőhöz méltóan erre általában nagyon allergiás vagyok. De most valahogy ez tűnik a legkisebb problémámnak.
- Na de ennyit? Minek? - Néztem fel rá gyanakvóan. Valamiért az az érzésem, hogy Ő már tud valamit, amit én még nem. Összeszedtem pár cuccot, amivel bevonultam a fürdőbe. Hihetetlenül jó érzés volt lezuhanyozni, annyira nyúzottnak és mosottnak érzem magam. Hosszú másodpercekig csak bámultam a dobozra majd essünk túl rajta minél előbb alapon megcsináltam. Bár még sosem voltam terhes és még sosem csináltam ilyen tesztet tudom hogy kell és azt is, hogy nagyon hosszú idegőrlő tíz-tizenöt perc fog következni. Addig is amíg vártam felöltöztem majd idegenességemben fel-alá kezdtem el járkálni a fürdőszobában. Pontosan tudom, hogy a negatív tévedhet, de a pozitív nem. A pozitív az pozitív.


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
151
Join date :
2012. Dec. 19.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: *A fiú felnő az apáhozz. Az apa fenő a fiáhozz...* 03.03.15 22:35


Szeretném is tudni, hogy mi az igazság, hogy mi a fene folyik itt, de félek is az egésztől. Mit fogok csinálni, ha mégis kiderül, hogy a tünetek valódiak és tényleg terhes, és hamarosan anyuka lesz én pedig apa?! Vajon készen álok én erre? Képes leszek felelősséget vállalni érte és a születendő gyermekünkért? Fogalmam sincs, hogy mi lenne velünk. Kedvelem Lynát, sőt talán többet is érzek iránta mint, hogy szimplán kedvelem. Fontos számomra. Fontosabb mint bármi ezalatt az idő alatt amióta itt vagyok. Nem akarom elveszíteni, de nem tudom, hogy tudom-e majd kezelni a helyzetet. Hisz két hónappal ezelőttig én teljesen más ember voltan, aki hallani sem akart komoly kapcsolatról, plán e nem családról  meg gyerekről... Aztán jött Ő és minden megváltozott. Fogalmam sincs, hogy mi az ami erre rávett, de valami mégis megtette. Tény, hogy a kémia és a szex tökéletesen működik közöttünk, de ez valami sokkal több annál. Megfogadtam, hogy nem leszek szerelmes senkibe, most mégis azt érzem, hogy engedni fogok a kísértésnek. Ha csak szexre vágytam volna akkor már rég nem lennénk együtt, mert elvettem volna amit akarok és annyi, de még mindig képes jura és újra elkápráztatni.
- Szeretném, ha néhány napig itt maradnál velem. - ültem le az ágy szélére, Lyna mellé. Láttam rajta, hogy nem tudja hová tenni a dolgot. Aggódom ez is annak a jele, hogy számomra fontos és igenis számít, hogy mi van vele. Csak reménykedem benne, hogy nem akar majd haza menni. Most szükségem van rá...
Míg Lyna bevonult a fürdőbe, hogy elrendezze magát és megcsinálja a tesztet, addig a konyhába mentem, hogy valami reggelit csináljak  neki, hisz szörnyen éhes lehet a tegnap esti rosszulléte után. Gyorsan előkészítettem mindent az omletthoz, majd két tószt kenyeret tettem a kenyérpirítóba. Karácsony másnapja van és én nem tudom eldönteni,. hogy hogyan is érzem magam. Össze vagyok zavarodva és egyre idegesebb vagyok. Gyorsan elkészítettem a reggelit két főre, majd mikor már nem volt mivel elfoglalnom magam, kezdett eluralkodni rajtam a pánik és fel alá kezdtem járkálni a konyhában. Hallottam, ahogy kinyílik a fürdő ajtaja és néhány másodperc múlva megjelent Lyna konyhába. Az arca teljesen semleges volt, nem látszott rajta semmilyen érzelem. Nem tudtam eldönteni, hogy most mi van?

- Lyna,mondj valamit... Mi van? - tártam szét a kezem. Nem szólt semmit, csak elém tolta a terhességi tesztet, amin ott virított két vörös csík. Nem vagyok orvos, de azt még én is tudom, hogy ez pozitív. - Ez....ez....Rohadt életbe... - simítottam végig a homlokomon, miközben kifújtam a levegőt. Tudtam, hogy ennek nagy az esélye, de valahol titkon reméltem, hogy másként történik. Most mi lesz? Fogalmam sincs... Képtelen vagyok gondolkodni. Erre még nem vagyok kész. Erre még egyikünk sem kész... Lyna felé fordultam de képtelen voltam megszólalni, csak bámultam rá mint aki néma lett.Arra vártam, hogy megszólaljon, hogy mondjon valamit... 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: *A fiú felnő az apáhozz. Az apa fenő a fiáhozz...* 05.03.15 10:50

Victor & Lyna


MMég ahhoz is erőtlennek éreztem magam, hogy tiltakozni kezdjek, hogy jól leszek és megleszek egyedül. Igazából fogalmam sincs. A tegnapon is túl vagyok, de ha szeretné, hogy itt maradjak vele, akkor itt maradok, annyira azért nem vágyom haza, bár ha kiderül, amivel jelenleg még egyikünk se akar szembenézni, akkor meglehet, hogy szükségem lesz némi egyedüllétre. Akarok gyereket, persze, hogy akarok. Csak nem így és nem most és azt sem tudom, hogy készen állok-e rá, mármint egy gyerekere nem lehet felkészülni, de valahogy úgy képzeltem el ezt az egészet, hogy örülni fogok, örülni fogunk mindketten és ez lesz az egyik legboldogabb pillanat az életemben, de ez nem így van, nagyon nem így érzem, inkább ez az egyik leggondterhesebb pillanata az életemnek, amikor is gőzöm sincs mihez fogok kezdeni.
- Pozitív. - Ez pozitív. Mondtam ki helyette, miután elé toltam a tesztet, amin kiválóan látható a második csík is, ami egyértelműen pozitív, bár ha szeretné még egy hétig minden reggel csinálhatok egyet, de akkor is azok is pozitívak lesznek. - Gondolom nem kell mondanom, hogy a negatív az nem biztos, de a pozitív... Az igen. - Az biztos. Ez van. Legszívesebben most elsírnám magam pillanatnyi mérhetetlen tanácstalanságomban. Őszintén szólva nem vártam semmit. Nem számítottam másra. Nem vártam, hogy majd örülni fog, hiszen szinte alig ismer, erre most azzal állok elé, hogy gyerekünk lesz. Én is padlót fognék a helyében.
- Most Te mondj valamit. Megtudtuk, amit akartunk. Csak azt a kérdést ne tedd fel, hogy ez mégis hogy a francba lehet... - Mert azzal szerintem mindketten tisztában vagyunk. Engem most egyedül az érdekel, hogy mit akar, mi legyen. Talán mégis az lenne a legjobb, ha most nem maradnék, hanem elmennék és mindketten először őrjöngve és dühöngve, azután higgadtan átgondolnánk ezt. Azt hiszem még én sem fogtam fel igazán, hogy ez mit jelent. Azt jelenti, hogy anya leszek, de... Ugyanakkor az is fáj, amit az arcán látok. Megértem, csak ez most nagyon nem segít a megfelelő irányba terelni a gondolataim, mert egyre inkább csak az jár a fejemben, hogy Ő ezt mennyire nem akarja és így csak erre tudok gondolni.


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
151
Join date :
2012. Dec. 19.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: *A fiú felnő az apáhozz. Az apa fenő a fiáhozz...* 09.03.15 15:18


Az élet furcsa és gyors fordulatot képes venni rövid idő alatt. Néhány szempillantás alatt változik meg az életed. Fordul jóról rosszra vagy épp fordítva. Leszel gyermekből felnőtt, vagy épp szabadból elkötelezett férj és apa. Van aki ezt önszántából akarja, van akinek csak épp így sikerül. Azt mondják a sorsunk meg van írva..., de szerintem ez marhaság. Én nem hiszek az ilyesmiben. Szerintem a sorsod magad alakítod. Miattunk történt ez. Ha időben gondolkodunk és talán eszünkbe jut, hogy ha nem védekezünk akkor valószínű teherbe fog esni. Nekünk még sem jutott eszünkbe és most teherbe is esett és én hamarosan apuka leszek. Igen apa és ez sok kötelezettséggel jár... Egy részt meg vagyok rémülve, másrészt érzem a bennem kialakuló felelősségteljességet. Ez számomra is furcsa de valahol legbelül kötődök hozzá.... De ez az érzés még annyira zavaros, hogy elfojtom és egyszerűen nem foglalkozom vele. Még nem vagyok kész erre... Nem is hiszem el, hogy ez tényleg igaz és tényleg velem történik... Egyszerűen nem tudom, hogy most mihez fogunk kezdeni vagy, hogy én mit csináljak... Nem akarom Lynát elveszíteni, mert ez már sokkal több közöttünk, mint szimpla testi vonzalom, de nem tudok mihez kezdeni ezzel a helyzettel. Talán majd idővel megnyugszom és tisztában tudok gondolkodni, de erre most egyszerűen nem vagyok képes.
- Tisztában vagyok vele... Biztos mindet jól csináltál? Nem lehet, hogy ez csak valamiféle tévedés? - simítottam meg gondterhelten a homlokom. Nem hiszem el... Rohadtul dühös vagyok, de nem Lynára, hanem erre a rohadtul tanácstalan helyzetre.
- Mit akarsz mit mondjak? - tártam szét a karjaimat. - Azt akarod hallani, hogy ez teljesen természetes és, hogy erre vágytam....? Hát nem nem erre vágytam, és rohadtul nem tudom, hogy mi legyen...Szerintem te sem erre vágytál? - emeltem meg a hangon dühösen, talán a kelleténél jobban is. Persze a dühöm eluralkodott. Dühös vagyok magamra és a helyzetre... Magamra, mert nem gondolkodtam előre, de elkapott bennünket a hév és onnan már nem volt visszaút.  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: *A fiú felnő az apáhozz. Az apa fenő a fiáhozz...* 11.03.15 13:24

Victor & Lyna


- Victor, nem vagyok hülye, de azért kedves, hogy így aggódsz. Ha akarod minden reggel megcsinálhatok egyet a héten, de az is mind pozitív lenne. - Szóval, édes mindegy. Hogy is szokták mondani, egy szó, mint száz, ez pozitív, én pedig gyereket várok. Ez van. Tisztában vagyok vele, hogy mennyire nem jókor, azzal, is, hogy nem örül neki, hiszen látom rajta, de nem is vártam volna el, hogy kiugorjon a bőréből örömében. Megértem. Erre most nagyon nem számítottunk. De most már ez van. Viszont nincs olyan sok időnk eldönteni mit is akarunk. Én nem akarok egy olyan kapcsolatba gyereket szülni, ahol Ő vagy én nem akarom, mert akkor minek? Nincs értelme.
- Amit gondolsz. Azt például már nem kell, hogy mennyire nem örülsz neki, mert azt még a vak is látná, de mégis ennél valami többet kellene. - Ha én most kerek perec kimondtam volna, amit gondolok az valahogy úgy hangzott volna, hogy kell, akarod ezt a gyereket vagy sem. Ez egy baromi egyszerű kérdés, amire beérem egy baromi egyszerű igennel vagy nemmel, többre már nem is vágyom. Együtt akarjuk csinálni vagy nem? Egyáltalán akarjuk ezt vagy nem?
- Nem... Legszívesebben elsírnám magam magamat okolva, amiért nem örülök annak, hogy anya leszek és Te sem és fogalmam sincs mihez kezdjek, de megértem. Nm várhatom el... Nem is várom. Én sem tudom mit akarok, csak azt tudom, hogy ennek örülnöm kellene, valahogy nem így képzeltem ezt az egészet és most kissé igen, csalódott vagyok. Magamban... - Felelőtlen voltam. Én is tudom. Tisztában vagyok vele, de most már mit tegyek? Mit csináljak? Semmit sem... Ezt már nem lehet visszafordítani. Meglehet szüntetni, de már a puszta gondolattól is végigfut a hideg a hátamon.


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
151
Join date :
2012. Dec. 19.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: *A fiú felnő az apáhozz. Az apa fenő a fiáhozz...* 23.03.15 15:28


- Igazad van. Ne vagy hülye! Én vagyok a hülye, hogy.... Áhhh... -legyintettem. Én vagyok a hülye, hogy belekezdtem ebbe az egészbe. Nem akartam megbántani Lynát, de egy pillanatra ezt éreztem. Azt hogy nem kellett volna belekezdenem egy kapcsolatba, mert abből csak rosszul jövök ki. És így is lett... Mindig is kerültem a hosszabb kapcsolatokat, mert soha nem ment simán a dolog. Vagy nem éreztem azt amit Ő, vagy mire már beleszerettem volna, úgy hagyott el, hogy azt sem mondta "Szia". És most is ez van.  Mire megkedveltem és azt éreztem, hogy ez működni fog, addigra teherbe esik? Hát ezt nem hiszem el. Huszonhét éves vagyok, de még nagyon más gyermeke sem volt a kezemben nem hogy a sajátom. Nem vagyok kész erre egyszerűen...
- Kurvára fogalmam sincs.... Fel kell ezt még dolgoznom. Tudom, hogy most arra vársz, hogy majd elfogadom és akkor azt mondom, hogy menni fog, de egyenlőre még magam sem tudom, hogy menni fog-e... Lyna nem veled vana baj, hanem velem. - simitottam végig a hajamon tenyeremmel, még mindig idegesen. Tudom, hogy ez most fáj neki, de én nem akarok neki hazudni. Nem akarom, hogy hiú ábrándokat ringasson, mert fogalmam sincs, hogy menni fog-e. Idő kell, hogy letisztázzam magamban.
- Lyna... Mindketten felelőtlenek voltunk. Az elmúlt két hónap tökéletes volt, de most akkora pofont kaptam, hogy képtelen vagyok feleszmélni. Nem vagyok kész arra, hogy apa legyek... Vagyis nem tudom... - csúsztam le a fal mentén és leültem a parkeára. Arcom a tenyerembe temettem, de nem sirtam... Bár be kell vallanom, legszivesebben azt tettem volna. - Tudom, hogy felelőséggel tartozom iránta... -emeltem a tekintetett Lyna hasára. -  De az agyam nem... egyszerűen képtelen elképzelni apa szerepben. - vallotam be neki összintén.  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: *A fiú felnő az apáhozz. Az apa fenő a fiáhozz...* 25.03.15 20:34

Victor & Lyna


Persze. Mindegy. Gondolhattam volna, de igaza van. Édes mindegy. Most már igen. Szóval most hasonlóképp széttárhattam volna a karjaimat, hogy mond Victor, édes mindegy már, mond, de inkább hallgattam, bár lennének róla elképzeléseim mit fojtott inkább magába, de lényegtelen, különben is, szerintem még kifog bukni belőle.
- Éppen ez az. Nem várok semmit... Mármint eszemben sincs erőltetni vagy rád erőszakolni, ha úgy érzed, hogy neked ez nem hiányzik, akkor csak mondanod kell, nem csak neked sok, legszívesebben elsírnám magam, de még azt sem tudnám igazán megmondani miért is sírnék. - Szóval, ez veszett ügy. Nem fogok sírni. Most nem. Később lehet, sőt biztosan, de remélhetőleg, akkor már egyedül leszek a saját lakásomban, mert szerintem most mégsem lenne jó ötlet, ha maradnék. Időre van szükségünk, mindkettőnknek meg egy kis magányra, egyedüllétre ahhoz, hogy gondolkodhassunk, mert ez nem egy olyan dolog, amire kapásból rálehetne vágni, hogy oké, vágjunk bele, pontosan ezért is mondtam, hogy nem várok semmit, emiatt nem kell, hogy fájjon a feje, csak döntse el, hogy mit akar. Őszintén még nekem is mérlegelnem kell... Több ez most, mint váratlan meg sok, úgy érzem, hogy ehhez már kevés vagyok.
- Nem Victor. Nem! - Ereszkedtem le előtte mindkét kezemmel a térdére támaszkodva, hogy a szemébe tudjak nézni. - Ez így nem jó. Én nem akarok csak egy felelősség lenni. Nekem úgy nem menne. Tudom, hogy nem. Nekem csak arra lenne szükségem, hogy eltudd dönteni, hogy hiányzik ez most az életedből, feltudsz nőni a feladathoz vagy nem, egyáltalán akarod ezt? - Kötelességből és ragaszkodásból próbálni valamit nem ugyanaz. Nekem nem arra van szükségem, hogy valaki kötelességből legyen mellettem. Talán naiv vagyok, amiért arra vágyom, hogy szeressenek?
- Azt hiszem jobb lenne, ha most mégsem maradnék. - Már tudjuk mi bajom van és azt is, hogy el fog múlni. - Magadra hagylak gondolkodni. Nekem is szükségem van most egy kis egyedüllétre. - Lassan felálltam, miközben már éreztem felfelé törni a gombócot a torkomban. Nem túlzás, ha azt állítom, hogy még szinte fel se fogtam a terhességi teszt eredményét, de azt érzem, hogy ezekben a percekben még én is nagyon gyereknek érzem magam ehhez az egészhez és kevésnek.


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
151
Join date :
2012. Dec. 19.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: *A fiú felnő az apáhozz. Az apa fenő a fiáhozz...* 04.04.15 23:04


- Ne értsd félre úgy értettem, hogy én vagyok a hülye amiért azt hittem, hogy nem baj ha nem védekezünk, úgysem lesz semmi baj.... Hisz miért pont mi? - Hogy a fenébe.... Meg sem fordult egyikünk fejében sem, hogy ha nem teszünk ellene akkor ha csak nincs velünk valami baj, akkor biztos be fog következni. Persze, hogy is tudtam volna gondolkodni, hisz megörjitett ez a nő. Annyira kívánatos volt a számomra, hogy semmi másra nem tudtam gondolni, csak hogy akarom és most azonnal. - Francba is!! Hogy hozhattam magunkat ilyen helyzetbe. - Töröltem meg arcomat a tenyeremmel. Igen hibáztatom magam... Persze neki is kellett volna gondoskodni arról, hogy ez ne történhessen meg, de szerintem Ő is ugyanabban az extázisban volt, mint én és képtelen volt ilyesmin gondolkodni.
- Nem tudom, mit érzek, vagy mit akarok.... Nem tudom. Nem tudom, hogy tudnám-e ezt válallni?! - Vajon jó apa lennék-e? Vajon képes lennék-e vigyázni rájuk és úgy szeretni őket, ahogy ezt megérdemlik? Tudom, hogy ez sokkal több ketőnk között Lynával, mint csak szimpla kaland. Szügségem van rá, csak a férfi bűszkeségem nem hadja kimondatni ezt velem.
Szótlanul emeltem fel a fejem és néztem Lyna gyönyörü de kétségbeesett arcára. A szemem sarkából köny csordult ki... Soha nem sirtam az elmúlt öt évben, most mégis képtelen voltam visszatrtani. Lyna ott guggolt előttem én pesig képtelen voltam megszólalni. A karomat a térdemre támasztva lábaimat összehúzva ültem a padlón és még soha nem voltam ilyen tanácstalan mint most.
- Kell egy kis idő.... - mondtam ki szinte alig hallhatóan.
Lyna felált, és vállára vette táskáját.Még egy pillanatra megált előttem, majd egyetlen szó nélkül kisétált az ajtón. Tudtam hogy megértette, hogy most nekem el kell gondolkodnom, hoyg mi lesz kettőnkel. Az arcom a karomba temettem és utatt emgedtem a könnyeimnek. Nem zokogtam, csak hagytam, hogy fojonak szabadon. Talán fél órát ülhettem egyedül a padlón, majd feltápászkodtam és bementem a mosdóba, hogy megmosdjak. A tükörbe bámulva, tudtam, hogy össze kell szednem magam és minél előbb döntésre kell jutnom.
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: *A fiú felnő az apáhozz. Az apa fenő a fiáhozz...* 04.04.15 23:28

Victor & Lyna


- Nem gondolkodtam. Tulajdonképp hosszú hónapok óta nm kellett ilyesmin gondolkodnom, hogy esetleg teherbe eshetek, mivel nem volt senki... - Most pedig már kétségtelenül későn kezdtem el ismét szedni, de olyan mindegy már, kár is ezen rágódni, már megtörtént. Gyereket várok. Kérdés, hogy egyáltalán akarjuk-e mi ezt és a jelen álláspont szerint inkább a negatív irányba billen az inga. Több az ellenérv, mint a mellette szóló, vagy ezek inkább csak kifogások? Fogalmam sincs. Őszintén. Mindketten magunkat hibáztatjuk. Én pedig egyenesen és egyre jobban kezdem magam utálni, mert tudván tudom, hogy ennek nem így kellene lennie, nem így kellett volna. Nem így akartam. De olyan nagy bűn ez? Az, hogy előbb szerettem volna lerakni az orvosit, otthagyni a jelenlegi munkahelyem és a valamelyik kórházban kezdeni, ami nem csak jobban fizet, de mondjuk biztonságosabb is, mert ha gyerekem lesz, akkor már nem csak magamra kell gondolnom, olyan nagy bűn, ha előbb szerettem volna neki megteremteni a megfelelő körülményeket, környezetet?
- Nézd Victor, nem akarok egy erőltetett kapcsolatot... Nevezz önzőnek, de ha akarod ezt, akkor mindkettőnket akarj vagy felejtsük el. Megérdemlem, hogy szeressenek és Te is. - Töröltem le az arcáról egy könnycseppet. Őszintén? Úgy érzem már most megszakad a szívem, pedig még döntésre sem jutottunk. A gombóc pedig egyre nagyobb a torkomban és a sírás fojtogat, de azt hiszem kibírom még, legalábbis amíg kiérek a lakásból.
- Rendben. Megértem... - Szótlanul sétáltam be vissza a szobába a többi cuccomért, majd elhagytam a lakást. Tanácstalan vagyok. Mihez fogok kezdeni? Azt hiszem félek. Talán az utóbbi években csak egyszer féltem ennyire valamitől, az pedig a halál volt. Most pedig egy életről, egy születendő életről kell döntenem, olyasvalakinek az életéről, aki már most hozzám tartozik és ragaszkodik és szüksége van rám, én pedig nem vagyok biztos benne, hogy végigtudom ezt csinálni. Milyen ember vagyok?


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: *A fiú felnő az apáhozz. Az apa fenő a fiáhozz...*

Vissza az elejére Go down

*A fiú felnő az apáhozz. Az apa fenő a fiáhozz...*

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Pihenőszoba

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Victor S. Hill lakása-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához