welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Today at 12:07
Graham & Hayley
Hayley Woodson
28.07.18 12:31
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Emily Hastings
 
Simon Whitlock
 
Saige Hannigan
 
Benjamin Price
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Jenni & Damien

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Jenni & Damien 01.03.15 18:32

Oregonból jövet a buszon mellém huppant egy hippi csajszi, aki elmondása szerint csak azért akar Vegasba menni, hogy megtalálja az élet értelmét… Én meg nem igazán hiszem, hogy lenne az életnek bármiféle értelme is. Megszületünk, élünk majd meghalunk, ennyi. Na meg igazság szerint a többség azért megy Vegasba, hogy kaszinózzon, sok pénzt nyerjen, de általában mindenki vesztesen távozik üres zsebbel. Tisztában vagyok a szerencsémmel és azzal is, hogy nincs túl sok vesztenivaló pénzem, ezért majd igyekszem távol tartani magam a kaszinóktól.
Megközelítőleg hétszázhetvenöt mérfölddel és tizenkét órával később már teljesen elgémberedett végtagokkal kecmeregtem ki a buszból. Már csak a buszállomáson is hajlamos lettem volna arra, hogy eltévedjek. Arról pedig még fogalmam sincs, hogy hogyan fogok eltalálni drága nagynénimhez. Még sosem voltam nála, de meg van a címe, de arról nem tájékoztattam, hogy a városban leszek, sőt arról sem, hogy addig, míg itt vagyok szeretnék nála dekkolni.
Úgy egy órával később már a ház előtt ácsorogtam annak reményébe, hogy Jenni itthon fog lenni és talán még örömében el is sírja magát, hogy újra láthat, aztán pedig akkor törnek ki belőle a könnyek, ha meg is tudja, hogy miféle szándékaim vannak. Türelmetlenül nyomkodtam a csengőt, alig vártam, hogy az ajtó kinyíljon előttem.
- Jen! – Gyorsan ledobtam a poggyászomat, hogy felkapjam, és ki tudja, hogy hányszor meg is pörgettem. Az már biztos, hogy ebbe nem csak én szédültem bele.
- Hiányoztam ugye? – Vettem elő azt a mosolyomat, ami általában be szokott válni a másik nemnél, de gondolom mivel Jenni a nagynénim immúnis rám, de azért próbálkozni lehet.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Jenni & Damien 01.03.15 21:34

Damien & Jenni


Nyöszörögve húztam a fejemre a párnám közvetlen miután arra ébredtem fel, hogy valaki süketek módjára rá van tapadva az ajtócsengőre és nyomva mintha legalábbis fizetnének érte. Oké, sikerült bealudnom a kanapén elnyúlva. Most pedig valakit mindjárt megölök, ha nem mászik le a mancsával a csenőről. Zombi módon vonszolva magam másztam el az ajtóig. Na jó, egy zombitól még kikelve az ágyból is jobban festek, de mégis ki az az elmeháborodott ilyenkor és mi az a marha fontos, ami nem ért rá mondjuk holnap reggelig? Édes istenem, megyek már, csak akadjál már le arról az istenverte csengőről.
Totálisan ledöbbenve álltam meg az ajtóban, hát ez meg... Mi a? Akaratlanul is felsikítottam, ahogy felkapott és megpörgetett, oké, ebbe most bele is szédültem, de még mindig értetlenül állok szemben azzal a férfival, akiről fogalmam sincs ki a fene vagy csak egész egyszerűen most keltem fel és kell még néhány másodperc amíg eljut az agyamig, hogy mi van. Az egyetlen lehetséges személy, aki mostanára nézhet ki így az az... Unokaöcsém Damien. Eltévedt volna? Ezt valahogy kétlem, erősen kétlem és valamiért azt is, hogy ez csak egy szimpla látogatás.
- Ööö... Damien? - Jól van na. Mikor láttam utoljára? Tíz-tizenkét éve? Nem igazán hasonlít kilenc-tíz éves önmagára. Tényleg miért van itt? Sosem volt különösebb jó szokása a rokonlátogatás és biztosan nem merő ártatlan jó szándékból.
- Fogalmam sincs hiányoztál-e. Amikor utoljára találkoztunk folyton piszkáltál, eldugdostad a dolgaimat, gúnyolódtál velem és mindig meghúztad a copfomat. Kifelejtettem valamit? - Ez aztán a... a... Váratlan meglepetés, azaz szerintem csak nekem az, mert igazából kétlem, hogy csak útbaigazítást kérne és már menne is. - Voltaképp olyan régen volt, hogy azt is kezdtem elfelejteni, hogy egyáltalán nagynéni vagyok.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Jenni & Damien 01.03.15 22:26

Fáradt vagyok, hosszú út van a hátam mögött, de mégis csak izgultam valamennyire. Mert mi van, ha azt mondja, hogy húzzak vissza oda, ahonnan jöttem? Azért ennyire csak nem lehet jégből a szíve. Majd igyekszem felhasználni nála a „rokon kártyámat” és hatni rá, hogy a rokonok azért vannak, hogy kisegítsék egymást.
- Bingó! – Ez jó jel, ugye? Legalább tudja, hogy ki vagyok és nem vesztem el a feledés szürke ködébe.  
- Azt, hogy egyszer lefejeztem az egyik Barbie babádat. – Próbáltam magamban tartani a nevetést. Honnan törnek fel belőlem már rég elfelejtettnek hitt emlékek? Biztosan a viszont látás öröme hozza ki belőlem.
- El sem hiszem, hogy ennyi idő után még mindig emlékszel a kis csínytevéseimre. Rémes voltam igaz? – Nem okolhat azért, amit akkor tettem, elvégre még nagyon gyerek voltam, pontosabban nagyon rossz gyerek voltam. Gyorsan felkaptam a táskát, amit az előtt ledobtam a földre, majd átkarolva nagynéném vállat invitáltam be magam a lakásába.
- Most megadom rá a lehetőséget, hogy mindent bepótoljunk és eszedbe jusson, hogy nagynéni vagy. – Sok minden kimaradt az életünkből és nem hinném, hogy már azokat be lehetne pótolni, de más közös programokat talán szervezhetnénk, ahol jobban megismernénk egymást.
- Ugye nem bánnád, ha itt dekkolnék nálad? Esküszöm, csak néhány napról van szó. Meghúzom magam a kanapén, nem fogok gondot jelenteni. Ígérem, jó leszek. – Most még a csillagokat is lehazudnám az égről, hogy bele egyezzen abban, hogy itt maradhassak.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Jenni & Damien 01.03.15 22:56

Damien & Jenni


- Nem felejtettem el... De mindig utáltam a Barbie babákat, csak azért csaptam ki a hisztit, hogy ne legyen akkora az arcod. - Fontam össze karjaimat melleim alatt. Tényleg sose szerettem a Barbie babákat, de mindig kaptam, de szinte alig játszottam velük, viszont az enyémek voltak és már kislányként is nagyon allergiás voltam arra, hogy a dolgaimhoz nyúlnak, szóval már csak dacból is hisztiztem, mivel olyan elégedett volt, hogy lefejezte a babámat és bánthat vele, mintha annyira érdekelt volna.
- Így is fogalmazhatunk. Esetleg lemaradtam volna valamiről? - Fellelhető benne bármi változás? Bár nagyon régen nem találkoztunk ebben valamiért mégis kételkedek. A fiúk valahogy nem változnak. Csak kisfiúkból nagyfiúk lesznek, de ugyanolyan kretének maradnak. Szóval ez van, reménytelenek.
- Na és ez miért is lesz jó? - Néztem fel rá gyanakvóan. Nem, szerintem ez nekem egyáltalán nem lesz jó, mert minek is ekkora poggyász? Gáz van? Lelépett? A fene... Azért a nővérem is szólhatott volna, hogy esetleg az elvetemült unokaöcsém beállíthat egy bőrönddel, mert megelégelte az otthoni légkört, mert akkor ajtót nyitni is elfelejtettem volna, inkább halottnak tettetem magam pár percig vagy fejjel megyek a falnak, amíg végre ráun nyomni a csengőt.
- Gondolom nem azért jöttél, hogy elkaphasd az elmúlt tíz év karácsonyi ajándékait. - Még szép, hogy le vagyok döbbenve. Valaki tényleg szólhatott volna... Na és miért nem a szüleinkhez ment? Egyáltalán honnan a picsából tudta hol kell keresnie? Édes mindegy. Most már itt van, bennem viszont valahogy nem ébresztett kényszerérzetet az iránt, hogy jó nagynéni legyek. Nem tartom valószínűnek, hogy közel húsz évesen döbbent volna rá, hogy eddig mindvégig hiányoztam az életéből.
- Na ácsi, mi van? Most csak szívatsz, ugye? Sejtettem, hogy nem a hétvégére érkeztél anyuékhoz látogatóba, de lemaradtam valamiről? - Oké, ez azért némi magyarázatra szorul szerintem. - Éhes vagy? - Gondolom hosszú volt az út és annyira leszek jó nagynéni, hogy nem hagyom éhen halni, de most komolyan azt harangozta be, hogy nálam akar dekkolni, csak így?
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Jenni & Damien 02.03.15 0:27

Annak ellenére, hogy sokat szekáltam még vannak szép közös emlékeim vele kapcsolatban. Valamiért még arra is emlékszem, hogy volt mikor azon vesztünk össze, mikor az én játékaimmal akart játszani. Egészen fiús lány volt, ha az emlékeim nem csalnak, de ahogy nézem, mára már változtatott ezen.
- Akkor valamit nagyon rosszul csináltál. – Az arcom az óta az incidens óta sem lett kisebb. Emlékszem a szomszéd mindig úgy nevezett, hogy kis ördögfióka, talán nem ok nélkül kaptam tőle ezt a szép becenevet.
- Nem, minden maradt a régiben. – Nem hinném, hogy változtam volna… Sőt, ugyan olyan maradtam.
- Nem mondtam egy szóval sem, hogy jó fog lenni. – Néhány pillanatig elgondolkodó képet vágtam, de csak az a gondolat futott végig a fejemben, hogy a kanapé vajon kinyitható-e? - Szóval lehet, hogy jó lesz, de addig nem tudjuk meg, míg ki nem próbáltuk. – Talán kiderül, hogy elviselhetetlen hiszti királynő lett belőle és rászánom magam, hogy elmeneküljek innen mielőtt kidobna. Sosem lehet tudni.
- Tényleg nem azért, de nem is gondolom, hogy vettél nekem minden évben egy ajándékot, hát ha valamikor lesz alkalmad odaadni az elmaradt ajándékokat. Vagy ha mégis az gáz lenne, mert én nem vettem semmit sem. – Nem is szokásom karácsonyi ajándékokat venni senkinek sem, viszont az már más, ha arról van szó, hogy én kapok bárkitől is valami ajándékot.
- Ráuntam Oregonra, tényleg csak egy kecó kell, ahol pár napig ellehetek. – Pár nap, pár hét, pár év, ki számolja?
- Nem akarok a nagyszülőknél dekkolni, nézhetném velük délután a Dallast és attól retteghetnék, hogy kajálás közben melyikük protkója fog kirepülni. – Ennyi erővel akár egy nyugger otthonba is száműzhetne.
- Mint a farkas. – Felcsillantak a szemeim. - Van is itthon valami ehető? – Mert mikor legutoljára „főzni” láttam, akkor homokból kotyvasztott valamit.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Jenni & Damien 02.03.15 22:01

Damien & Jenni


- Oké, akkor ezt úgy értelmezem, hogy csak nagyobb kretén lettél, szóval nem, ez nekem biztosan nem lesz jó nekem. - Kicsinek még aranyos volt, amíg aludt, meg még abban a pár percben, amíg ébredezett, azután meg sosem értettem és már nem is fogom megérteni, hogy nem zakkant meg vele a nővérem. Én nem bírtam volna. De nekem bőven elég a nagynéni szerep is, főleg, ha most engem fog boldogítani, mert ha jól veszem ki a szavaiból és szerintem nagyon is jól veszem ki, nem igen van más választásom, mégis csak a nővérem fia és az unokaöcsém és gondolom nem tudna máshol dekkolni. A fenébe.
- Nem is számítottam volna másra, ha előre szólsz is, hogy jössz. Steph legalább tud róla, hogy nálam szándékozol dekkolni? - Valamiért az az érzésem, hogy nem, fogalma sincs róla, ahogy nekem se volt tíz perccel ez előttig. - Komolyan, na és ha dolgoznék, akkor itt dekkoltál volna, amíg haza nem érek? - Őszintén szólva simán kinézném belőle, szóval lássuk be, ez ma nem az én napom. Gondolkodtam már lakótárson, de kétlem, hogy Ő beszállna a lakbérbe, vagyis nem hiszem, hogy sok hasznom fog ebből származni.
- A született feleségek jobban hangzik? - Mintha lenne időm ilyesmire. - Komolyan ne vedd. - Tettem hozzá gyorsan. Nálam általában arra szolgál a TV, hogy elaludjak rajta, csak nagyon ritkán arra, hogy nézzem is, de valamikor még az elalvásban is zavar.
- Mi lenne, ha inkább befognád és leraknád a segged valahová? - Néztem vissza rá a vállam fölül, miközben már indultam is a konyhába, hogy melegítsek neki az ebédből. - Egyébként nem, nincs, megfoglak mérgezni a viszontlátásunk örömére, azután eláslak valahol a sivatagban és nyugi, megsúgom senkinek sem fogom elmondani.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Jenni & Damien 03.03.15 4:51

- Igen… - Hümmögtem, közben megadóan felemeltem mindkét kezemet. Minek is álljak le vele vitatkozni? Egyrészt erőm sincs hozzá, másrészt értelmetlen lenne, harmadrészt pedig nyílt titok, hogy akármi is van a nőknek még akkor is igazuk van, ha nincs… Na persze, inkább csak az okos pasik rájuk hagyják a dolgok, elkerülve a felesleges hiszti köröket.  
- Hagytam egy üzit neki: „leléptem, majd valamikor jövök” szöveggel. – Hanyagul vállat vontam. Anyám mindent túlreagál, ezért nem álltam elé, hogy beavassam abba a szándékomba, hogy megpattantam.
- Valószínű, de itthon voltál, szóval ezt már sosem tudjuk meg. – Akár egy kivert kutya, úgy dekkoltam volna az ajtója előtt arra várva, hogy végre haza riszálja magát.
Kikerekedett szemekkel bambultam rá, már csaknem szóra nyitottam a számat, de akkor hirtelen megkönnyebbültem, mikor tudatta velem, hogy csak viccelt velem.
- Irtó pocsék poénjaid vannak. – Hát ez egyáltalán nem volt vicces. Ahogy az emberek öregednek úgy veszítik el a humorérzéküket?
- Hát ilyen a híres vendégszeretet? – Addig biztos csendben leszek, még a kaját tömöm a képembe, néhány percig biztosan nyugta fog lenni tőlem.
- Tartok attól, hogy valami gyomorrontást kapok. – Móka és kacagás lenne egész nap dekkolni a fürdőben.
- Ez a terved kivitelezhetetlen, hacsak nincs egy bűntársad. – Feltűnően mértem végig, ahogy helyet foglaltam az egyik széken.  - Túl nyeszlett vagy ahhoz, hogy képes legyél becibálni az autó csomagtartójában, arról nem is beszélve, hogy ásnod is kellene egy mély gödröt a hullámnak. Egyáltalán tudod, hogy hogyan néz ki egy ásó? – Milyen csodálatos és örömteli a viszontlátás öröme. Mióta is vagyok itt? Talán már öt perce? És máris arról csacsog, hogy hogyan ásna el a sivatagban. Ébernek kell lennem még alvás közben is ezek után.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Jenni & Damien 03.03.15 10:32

Damien & Jenni


- Zseniális. Na és elárulnád miért pont engem kell boldogítani? Nem hiszem el, hogy ezért képes voltál tizenkét órát utazni. Miből gondolod, hogy nem fogom felhívni és nem fog holnap, holnapután már Ő is az ajtómban toporogni? - Oké, semmi kedvem egy váratlan családi happeninghez, de most komolyan azért képes volt utazni tizenkét órát, hogy nálam dekkoljon? Egyáltalán honnan a fenéből tudta hol kell keresnie? Mindegy is, ez már nem lényeges, mivel megvagyok és nem úgy látszik, mint aki elakarna menni, inkább mint akinek meggyőződése róla, hogy itt fog maradni. Hát ez nagyszerű.
- Miről beszélsz? Vendégszeretet? Már az is meglepő, hogy még emlékszel rám, már gondolom ez most nem lényeges, csak az, hogy maradhass. - Komolyan, nem csak az volt ledöbbentő, hogy ide jött, hanem már az is, hogy egyáltalán még emlékszik rám. Oké, hogy a nővérem fia meg minden, de sosem volt igazán jó szokása a rokonlátogatás, szóval, ha konkrétan megakarnám mondani mikor láttam utoljára komolyan el kellene gondolkodnom rajta.
- Tudod senki sem kért meg rá vagy akarta, hogy ide gyere és azért nyavalyogj, hogy maradhass, de mivel még mindig ez a szándékod és ha nem akarsz éhen halni, akkor ne szóljál be, mert tényleg egyszer teszek róla, hogy gyomorrontást kapj. Az még menne és még bűntudatom se lenne. - Fantasztikusan jól megleszünk már most látom. Már alig várom az elkövetkező napokat. Jelenleg minden hiányzott az életemből csak a taknyos unokaöcsém nem, aki láthatóan még egy kávé megfőzésére is lusta lesz.
- Te most a seggem nézed? - Nem lehetett nem észrevenni, ahogy végigmért, még ha háttal is álltam neki. Ez egyre jobb lesz. Most már szakértői véleményt is kaptam, pedig még negyed órája se, hogy itt van.
- Hé, össze sem koszolnám veled a Ferrarit. Elment az eszed? Felejtsd el. - Nyeszlett vagyok? Hát, köszönöm. Bár elismerem túl hosszadalmas és fárasztó lenne már csak a kocsiig is kivonszolnom és tényleg be nem koszolnám vele a kocsimat. Szeretem azt a kocsit.
- Inkább megkérem Maxot, hogy segítsen, mivel már most érzem, hogy Ti nem lesztek jóban szerintem szívesen fog segítő kezet nyújtani nekem. - Hoppá, Max.... Miért érzem úgy, hogy én ebből nagyon nem fogok jól kijönni?
- Miért? Holnaptól Te szeretnél lenni a kertészfiú cserébe, hogy nálam dekkolhass és legyen valami hasznod is? - Ezt valahogy erősen kétlem, azt is, hogy egyáltalán bármit is megfog mozdítani maga után. - Tessék, jó étvágyat. - Tettem elé egy tányér meleg sajtos makarónit.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Jenni & Damien 03.03.15 23:40

- Mert te vagy az egyetlen rokonom itt Vegasban és így téged érhetett az a megtisztelés, hogy itt akarjak lenni nálad. – Ennyire egyszerű lenne a válasz. Nem fogok előhozakodni azzal, hogy hiányzok és ez most egy családegyesítés bizbasz akarna lenni. Ha annyira hiányzott volna, akkor már hamarabb felkerestem volna, de most nagyon is kapóra jön, hogy ebben a városban lakik.
- Miből gondolod, hogy ha felhívnám, értem jönne? – Hát benne van a pakliban, mivel a fia vagyok, de már nem vagyok pólyás, szabad akarattal rendelkezek. Ott lehetek, ahol lenni akarok, mert nincs az-az isten, hogy visszarángassanak az unalmas Oregonba!
- Évekig nem láttuk egymást, képes lennél kitenni az utcára? Szerintem az a minimum, amit értem megtehetsz, hogy néhány napig befogadsz. – Túl sokat akarnék? Mikor akarok én keveset? Mindig is a lehető legtöbbet akartam kapni, most pedig csak egy kanapé kell, ahol ellehetek.
- Ugyan már! Azt hittem, hogy a nagynénik örülni szoktak annak, ha az unoka öcskös látogatást tesz náluk. – Előkaptam azt a hihetetlenül lehengerlő mosolyomat, amivel más nőkre mindig hatni tudok, de a nénikém kemény dió. Kár, hogy nem hoztam magammal egy kalapácsot, hogy megtörhessem ezt a bizonyos kemény diót.
- Ch, perverznek gondolsz? – Nevettem el magam. - Csak alaposan szemügyre vettelek, mert mikor legutoljára találkoztunk közel sem így néztél ki. – Jól megnőtt és hát ki is kerekedett a megfelelő helyeken. Ha nem lenne a nagynéném, akkor biztosan be is próbálkoznék nála.
- Mivel is foglalkozol, hogy Ferrarid van? – Gyanakvóan néztem rá, nem akartam célozgatni… De egy Ferrari? Nyert a lottón vagy mi van?
- Ki a fene az a Max? – Mindkét kézzel felkönyököltem az asztalra, összekulcsolt ujjaimra támasztva az államat.
- Most komolyan? Úgy nézek ki, mint aki értene a gazokhoz? – Annyi közöm van a kertészethez, hogy egyszer egy kertben tértem magamhoz egy áttombolt éjszaka után.
- Kösz, egészen ehetőnek néz ki. – Megtagadtam a villám, majd neki láttam a burkolásnak.
- Ki hitte volna? Tényleg ehető. – Teli szájjal mondtam amolyan Damien féle bókot, ennél többre ne is számítson.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Jenni & Damien 04.03.15 15:16

Damien & Jenni


- Mert szerintem iszonyú pipa és biztosan aggódik is. Honnan tudhatnám? Van nekem húsz éves gyerekem? Nincs. Vagyis úgy látszik most már van. - Fogalmam sincs milyen viszonyban lehetnek a nővéremmel. Talán kevésbé jóban, abból kiindulva, hogy lelépett otthonról. Tényleg csak azért fogom megengedni, hogy maradjon egy nagyon is bizonytalan ideig, mert a nővérem fia és mégsem dobhatom ki. Először is nem is lenne hozzám szívem, mert mégis csak az unokaöcsém. Másodszor mit mondanék utána Steph-nek? Igen, Damien itt volt, de elküldtem és a fene se tudja hol töltötte az éjszakát?
- Ha húsz évvel ez előtt tudtam volna, hogy az, hogy nagynéni leszek ezzel jár, lebeszélem a gyerekről. Mindenesetre, amíg elviselhetően viselkedsz, számmora elviselhetően, addig maradhatsz. - Erre aztán végképp nem számítottam. Lesz nekem mindenre időm is? Mert őszintén szólva arra nem nézem hajlamosnak, hogy reggel egy kávét megcsináljon magának, inkább megvárja, amíg felkel valaki és csinál neki.
- Igen, amikor még kicsik és édesek. Te már egyik sem vagy. - Nem fogok kiugrani a bőrömből, de legyen annyi elég, hogy egyelőre úgy látszik van hol dekkolnia, legalábbis jelenleg így állunk, a többi már nem rajtam múlik.
- Haha... ha. Tényleg? Miket nem mondasz? - Gondolom most finoman arra céloz, hogy kikerekedtem.
- Ch, a Ferrarinak nincs köze hozzá, de egyébként egy bárban dolgozom. - Bevallom eleinte kissé pikkeltem arra a kocsira, mert nem éreztem úgy, hogy bármivel is kiérdemeltem volna, a keserű megjegyzésekről már nem is beszélve, de később megbékéltem vele és most már magasról teszek mások véleményére. Bár még mindig magam sem vagyok biztos benne, hogy miért is kaptam, mert valljuk be kicsit sok még szülinapi meg karácsonyi ajándéknak összevéve is, de már nem foglalkozom vele. Bár az is megfordult a fejemben, hogy simán csak azért kaptam egy kocsit, mert megteheti, megengedheti magának és akkor miért ne...
- Akitől a Ferrari van és akivel reményeim szerint nem sokszor fogtok összefutni, mert az szerintem kész katasztrófa lenne. - De azért azt hiszem nem felejtem el majd el megemlíteni, hogy ideiglenes van egy lusta lakótársam. Még csak az hiányozna, hogy váratlanul betoppanjon és olyasmikre gondoljon, amire hasonló helyzetben egy férfi először gondolna.
- Őszintén? Úgy nézel ki, mint aki a presszó kávéfőzőhöz sem ért, de ha mégis, akkor kápráztass el reggel. - Őszintén szólva le is döbbennék. És még úgy néz ki, hogy valaki nagyon el van kapatva.
- Oké, akkor pár dolog, amíg tömöd a fejed. Ha a kanapé megfelel, akkor maradhatsz ja és addig amíg nem csinálsz komplett disznóólat a nappaliból. - Szerintem ez így eléggé elfogadható. Nem azt mondtam, hogy minden nap takarítson fel, csakhogy három nap múlva ne egy disznóólra vagy egy szemétdombra hasonlítson a nappali.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Jenni & Damien 04.03.15 22:41

Próbáltam elnyomni egy ásítást, nem akartam, hogy azt gondolja, hogy untat, még ha ez közel is áll a valósághoz.
- Mindig ennyit fecsegsz? – Fárasztó hallgatni, az előtt már azon kaptam magam, hogy fel sem fogtam, amit mondott, de láttam, hogy mozog a szája. Szóval fogalmam sincs, hogy az előtt miről tartott kiselőadást. Nem túl sokáig tudok koncentrálni egy adott dologra, hamar elkalandozik egészen más merre a figyelmem.  
- Számodra mi az elviselhető? – Azért jó lenne tudnia a határait… Még csak az kellene, hogy kiakadjon, ha netán valami jó bőrt hozok fel a lakására. Addig fogadjak cölibátust, míg itt vagyok nála? Ch, esélytelen.
- Ha tovább így folytatod, akkor össze fogod törni az érzékeny lelki világomat. – Megsértődést színleltem. Az igazság az, hogy csöppet sincs érzékeny lelki világom.
- Ez csak egy ártatlan észrevétel volt. – Emeltem fel mindkét kezemet megadóan. Inkább azt nem közölném vele, hogy mikor legutoljára láttam akkor inkább egy deszkára hasonlított.
- Sztriptíz bárban? – Gondolkozás nélkül kérdezősködtem. - Mármint ez Vegas, nem lenne meglepő… - Gyorsan próbáltam menteni a menthetőt, mielőtt még valamit sértetten hozzám vágna.
- Nem is folytasd tovább… Nem akarom tudni, hogy miért kaptád attól a hapsitól a Ferrarit. – Rossz, aki rosszra gondol, de hülye aki nem ugyebár… Nem szoktak csak úgy nők ilyen jóféle autókat kapni… Hacsak… Na jó, ehhez semmi közöm.
- Vannak itt gyapotültetvények? Mert ha nem akkor észre kellene venned, hogy vége van a rabszolgaságnak. – Mormogtam két falat makaróni között.
- Elvárnád, hogy reggel felkeljek, csak hogy kávét vigyek neked? Mi vagyok én, szolgalelkű fehérnép? – Esélytelen, hogy korán felkeljek, főleg a kávéfőzés végett.
- Érvénybe lép a vasszigor? – Nem ígérek semmit sem, de igyekszem nem levizelni a szobanövényeket, de a rend fenntartása sosem tartozott az erősségeim közé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Jenni & Damien 05.03.15 0:32

Damien & Jenni


- Nőből vagyok. Mire számítottál? Egy pad a parkban vagy egy parkolóház biztosan nem fecsegne ennyit. Nem tartalak vissza, ha inkább elakarsz menni. - Ellenkezőleg. - De ennyi erővel fel is szedhettél volna valami buta picsát és nála is dekkolhatnál.
- De ha már a buta picsáknál tartunk meg annál a pontnál, hogy mi az elviselhető, az nem, ha az én nappalimban akarod gerincre vágni, mert a hajánál fogva rángatom ki, közvetlen utána pedig már Te is csomagolhatsz. Ennyi lenne. - Tetszik vagy sem. Nem érdekel. Végül is nekem van hol dekkolnom és szerintem kettőnk közül momentán Ő nincs abban a helyzetben, hogy pattogjon. - De mivel amúgy is csak néhány napról van szó, annyit csak kibírsz a gatyádban. - Már az is meglepő lenne, ha egy hetet kibírnánk együtt anélkül, hogy egymás idegeire mennénk és az az egy hét pont elég is lenne, az néhány napnak számít, nemde?
- Neked van olyanod, hogy érzékeny lelki világ? Könyörgöm, mióta? - Ezt valahogy a nehezemre esne elhinni, már csak abból ítélve is, hogy férfi és mivel így első ránézésre nem mondanám melegnek szerintem érzékeny lelki világról nem beszélhetünk.
- Ej, előbb pénzért vetkőzöm és pörgök egy rúdon, most pedig már kefélek is? Láthatóan nem vagy tisztában azzal a fogalommal, hogy tapintat, de sebaj, a legutóbbi "takonypócnak" - Formáltam macskakörmöket ujjaimmal. - Az a hapsi bemosott egyet. Neki is voltak elképzelései arról, hogy tudom mit hol kivel kell. Szóval, szerintem Te legyél okosabb és tartsd meg magadnak a Tiéd. - Én csak jót akarok neki. Nekem aztán édes mindegy, de közéjük is állni már biztos nem fogok.
- Akkor maradni akarsz vagy sem? - Tettem fel a költői kérdést. Mert ezek lennének a szabályok és maradni fognak. Kezdetnek... Azután meglátjuk. Talán jó lesz. ű Talán még megbánom, hogy húsz éve úgy örültem az érkezésének.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Jenni & Damien 07.03.15 10:11

Hűha! Jenni néni aztán bekeményített rendesen. Legalább olyan kemény, mint a keményítő. Haha!
- Oké, értem én! Semmi szex még itt vagyok. – Nem akarok pofátlan lenni, de csaknem benyögtem, hogy akkor ez most rá is vonatkozik? Mert ha nem akar látni meztelen macákat rohangálni a nappalijában, akkor én sem akarom szembe találni magam egy anyaszült meztelen hímnek egyeddel sem, mármint a tükörképemen kívül ugye.
- Majd kiderül. – Vontam meg hanyagul a vállaimat. - Ha mást nem, akkor majd házhoz megyek. – Össze kellett szorítanom ajkaimat, hogy ne nevessek fel. Mert ha azt nézzük, férfi vagyok és vannak bizonyos szükségleteim és most nagyon úgy tűnik, hogy nincs senkim.
- Na jó nincs, de azért néha szeretném azt hinni, hogy van, vagy legalábbis másokkal elhitetni. – De úgy látszik Jenni néni nem most jött le a falvédőről, szóval majd óvatos leszek.
- Hát képes lenne ennek az aranyos pofinak bemosni egyet? – Szabad kezemmel arcom felé intettem, míg mások kezemmel még mindig lelkesen tömtem a fejemet. El kell ismernem nem is olyan rossz ez a makaróni, persze nem is tűnik olyan kajának, amivel órákig kellene foglalkozni.
- Hát az a kanapé nem tűnik kényelmetlennek, szóval ja maradnék. – Mondtam teli szájjal mikor már az utolsó falatokat tűntettem el a tányérról. - De előbb nem árt, ha leellenőrzöm. – Alig, hogy kimondtam az utolsó szót, már pattant is fel a székről, hogy néhány hosszú lépéssel a kanapén terüljek el.
- Kellene egy takaró és egy párna és tökéletes lenne. – Oldalamra fordulva nyakamat felé meresztgetve lelkesen ordítottam, már most egészen otthonosan érzem itt magam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Jenni & Damien 07.03.15 20:54

Damien & Jenni


- Nagyfiú vagy már. Oldd meg. - Csak gondoljunk bele milyen kínos is lenne. Nem, nem, inkább ne is gondoljunk bele, mert nagyon is az lenne és kétlem, hogy arra nem borulnék ki. Tényleg a hajánál fogva rángatnám ki a kis csitrit az ajtón kívülre, utána pedig hozzávágnám a cuccait, hogy egy élmény volt, viszlát tíz év múlva. Előbb látni se akarlak.
- Vállald el, hogy hetente háromszor lenyírod a füvet és a probléma megoldva. - Jegyeztem meg csöppet cinikusan. Nem mintha a házhoz megyek nem hangzott volna elég ízléstelenül, de végül is nem nagyon érdekel mit csinál, amíg az engem nem érint, vagyis amíg nem az én lakásomon műveli. Szörnyen hisztis vagyok a dolgaimra és ahhoz sem vagyok igazán hozzászokva, hogy lakótársam van. Egyáltalán abban sem vagyok biztos, hogy megbízhatok benne, de inkább ezen se gondolkodom. Elég annyi, hogy nem érezném jól magam, ha elküldeném, mert igaz mégis csak az unokaöcsém és Steph mennyire kikészülne, ha felhívnám azzal, hogy Damien nálam járt, de elküldtem, szóval lövésem sincs hol éjszakázott, mégis csak a nővérem fia, aki viszont megbízik bennem.
- Lazán. Meg se próbálnám visszafogni, szerintem nem is lennék elég gyors és nekem nem is aranyos a pofid, szóval... - De inkább legalább abban gyorsabb leszek a meglepetésnél, hogy megemlítem, hogy ideiglenesen van egy lakótársam, aki nem nő, de ne akadjon ki, mert az unokaöcsém és legalább annyira nem örülök neki, mint Ő, de kibírjuk. Nekem legalábbis ki kell bírnom.
- Lebírod húzni, akkor sem lesz hű, de mennyire nagyobb, de valamivel kényelmesebb lesz. - Azt hiszem kellene fog még egy kis idő, amíg ehhez szokom, vagyis abban még nem lesz semmi meglepő, ha reggel elfeledkezem róla és felsikítok, ha kómáson kivánszorgok és valaki a kanapén alszik, aki nem Max. Ő mondjuk nem is aludna a kanapén vagy passz. Végül is nincs abban semmi furcsaság, ha egyszer ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy egyedül vagyunk és tudjuk, hogy egyedül vagyok és egy reggel arra ébredünk, hogy nem vagyunk egyedül. Egy biztos, egyikünknek se lenne valami kellemes az ébredés pillanati.
- Tessék. - Kivettem a szekrényből egy takarót meg egy párnát és a kanapéra dobtam. Az álom már teljesen kiment a szememből, szóval aludni már biztosan nem fogok egyhamar. - A fürdő arra. Készítek ki neked törölközőt. Egyéb valami? - Intettem egyik kezemmel a fürdő irányába.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Jenni & Damien 08.03.15 12:43

- Nem kell félteni, megoldom. – Ez így hirtelen sok is volt, ami ezt a témát illeti. Nem vagyok az a típus, aki dicsekedne a szexuális életével, főleg nem szándékoztam megbeszélni ezt a nagynénémmel.
- Ha bele megyek ebbe az alkuba… - Gyanúsan néztem rá. - Akkor mi a garancia arra, hogy más teendőt nem sóznál rám? – Nehogy aztán azon kapjam magam, hogy én játszom a lefolyódugító, vagy csőszerelő szerepét is, akár egy kibaszott házmester.
- Ezek szerint kibaszott nagy szerencsém van azzal, hogy gyorsan tudok futni. – Köztudott tény, hogy szégyen a futás, de hasznos. Inkább felveszem a nyúlcipőt, mint hogy nekem essem valami Casanova.
- Nem egy Hilton, de nem panaszkodok. – Ch, jó is lenne, ha lenne pénzem hotelre, de sajnos léhűtő mivoltomból fakadóan nem tartom kizártnak, hogy még egy csöves is gazdagabb tőlem. Lustán tápászkodtam fel az ágyról, hogy a kanapét lehúzzam, hogy még több helyem legyen a durmoláshoz.
- Ó, Jenni néni teljesen elkényeztetsz. – Nézzük csak… Kaptam tőle kaját, egy kanapét ahol meghúztam magam, hozzá pokrócot meg párnát. Azt hiszem a haláltáborban is efféle bánásmóddal bántak a szerencsétlen áldozatjelöltekkel.
- Ha bármi másra szükségem lenne, majd hívóm a szobaszervizt. – Azzal a szokásos Damien féle pofátlan vigyorral néztem felé. - Kösz Jenni néni, asszem megleszek. – Vágtam ismét magam hanyatt a kanapén. Fél napomat a buszon töltöttem, ezért nem kell majd álomba ringatnia.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Jenni & Damien 08.03.15 21:03

Damien & Jenni


- Szobaszemélyzetre ne is számíts, mert előbb rugdoslak le a kanapéról. - Arra aztán ne számítson, hogy mindig ki is fogom szolgálni. Először is, mert valakinek dolgoznia is kell, másodszor pedig, mert már tizenkilenc, haljon éhen, ha lusta magának összedobni valami ehetőt, esetleg kereshetne is magának valami melót, akkor maradhatna is, de kétlem, hogy erre sor kerülne. Gondolkodtam már lakótárson, de nem egészen ilyen formában, azt is erősen kétlem, hogy lennének benne hajlamok arra, hogy bármit is megmozdítson vagy arrébb tegyen, ameddig Ő elfér, szóval amolyan tipikus lusta férfinek nézem, ennyi.
- Ne is mond. Szerintem is. - Szerintem is már most mindent a hátsója alá raktam, szóval egy szava sem lehet, de azért ehhez sem kell túlságosan hozzászokni és akkor arról se feledkezzünk meg, hogy ez még csak az első nap, alig van itt pár órája, nincs kizárva, hogy holnap ilyenkorra már végképp az idegeimre fog menni és akkor ne számítson ilyesmire. Valamiért az az érzésem, hogy egy-két nap és a nappalim is kész akadálypálya lesz és mindenhol férfi cuccok, pólók fognak heverni, mert ugye egy férfinak túl messze is van a fürdő, hogy odadobálja a szennyes ruháit.
- Oké, akkor aludj jól. Viszlát reggel. - Szerintem Ő még nagyban húzni fogja a lóbőrt, amikor én kelni fogok, nekem pedig kiment az álom a szememből, szóval még néhány óráig biztosan nem lesz alvás, viszont nagyon semmihez sincs kedvem, semmihez, ami hasznos is lenne, mint például a könyveimbe ásni magam, bár akkor lehet hamarabb elaludnék. Lekapcsoltam mindenfelé a lakásban a világítást, felkaptam a laptopom az asztalról és már be is vonultam a szobámba, ugyanis szerintem valaki másfél percen belül aludni fog.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Jenni & Damien

Vissza az elejére Go down

Jenni & Damien

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Damien Knight
» A little party never killed nobody - Mona & Max & Jenni
» Damien Knight

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Lively lakás-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához