welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Galéria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Galéria 02.03.15 11:57


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
Freya N. Bosworth
Hozzászólások száma :
183
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Galéria 02.03.15 13:07Marcus & Freya


Egyébként is fogékony voltam a művészetre, szerettem a szép rajzokat, festményeket, műalkotásokat az előtt is, hogy Marcus belépett volna az életembe. Mégis azóta, hogy általa részesévé váltam attól a naptól kezdve jobban rajongok érte, mármint a művészetért, nem pedig Marcus bácsiért. Viszont azt el kell ismernem, hogy nagyon tehetségesnek tartom és azért is követeltem ki először, hogy rajzoljon le, de aztán a második rajzot rólam akkor készítette, mikor a szófán aludtam. Szóval ezek szerint mégis csak jó lehetek ebben az „álljunk modellt egy rajz kedvéért” dologban.
Néhány napja ezelőtt találtam magam szemben az egyik kis hangulatos kávézóban egy szórólappal, amin egy új kiállítást reklámoztak a közeli galériában. Nagy ritkán szoktam múzeumokba, kiállításokra járni, de most valamiért mégis annyira felkeltette az érdeklődésemet ez a kiállítás, hogy alig vártam a mai napot.
Egészen hangulatos volt a fa parketta a fehér falakkal. A mennyezeten számtalan lámpa égett, amik megvilágították a falakon lógó rajzokat, festményeket. Ámulva sétáltam végig a termen minden egyes műalkotást alaposan szemügyre véve. Aztán megakadt a szemem egy fekete – fehér rajzon. Ismerős volt, aztán mikor közelebb sétáltam csaknem az állam is leesett. Jesszusom! Ez én vagyok! De mégis mikor készült? Kettő rajzról volt tudomáson, de most vált nyilvánvalóvá számomra, hogy Marcus több rajzot is készített rólam. Egyszerre éreztem magam izgatottan és zavarban. Mégis miért nem szólt erről nekem? Aztán hirtelen beugrott, hogy ha már a munkái ki vannak állítva, akkor biztosan itt lehet valahol a közelben.
- Nem gondolod úgy, hogy valamit nagyon meg kellene magyaráznod? – Valakivel beszélgetett éppen, de karjánál megragadva húztam magammal egy csendesebb sarokba.
- Nem is akartál szólni? – Most jöttem rá, hogy nem vagyok paranoiás, az emberek nyilván azért bámultak meg annyira, mikor besétáltam ide, mert ők már látták a rólam készült alkotást.

ruci
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Marcus Finn Redford
Hozzászólások száma :
217
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
36TémanyitásTárgy: Re: Galéria 02.03.15 14:03

-


Freya & Marcus  

- Hmm, ki ez a nő a képeken? Több kép is készült róla. Esetleg valami komolyabb, mert meg kell mondanom nagyon is tetszenek a róla készült képek. Van egy olyan érzésem, hogy mind elfognak kelni. - Oké, hát bevallom amikor megkértek, hogy hozzam be a munkáimat abba elfelejtettem belegondolni mi van, ha éppen ezeket fogják kiszemelni, mert valóban jók lettek és valóban újak, épp csak a modellemnek nincs fogalma se róla, hogy kiállításra kerültek a képei és szeretnék abban bízni, hogy elkelnek és nem is szerez róla tudomást, jobban mondva csak utólag, amikor a bankszámla száma után érdeklődnék, amire már a részét utalnám. Akkor már olyan mindegy lenne, nem mintha most is már nem lenne az, de eddig láthatóan mindenkinek elnyerte a tetszését.
- Bízzunk benne. - Őszintén kissé azért meglennék lepve, ha első körben elkelnének ezek a képek, mert nem kimondottan erre a célra készültek, egyszerűen csak elfelejtettem, hogy ezek is benne vannak abban a mappában, amit behoztam, azután meg annyira megtetszettek mindenkinek, akik a kiállításon látható képeket összeválogatták, hogy nem akartam nézeteltérésekbe bonyolódni. Ha ezek a képek kellene, akkor ezek a képek kellenek.
- Számíthatunk még hasonló remek művekre, mert ha elkelnek, akkor mindenképp szeretnénk még belőle a következő kiállításunkra is, legalább kettő újabbat. Az embereknek kell az újdonság. - Oké, erre meg én nem számítottam. - Fogalmam sincs, még meg kell beszélnem a... - Na és ezt mégis hogyan fogom tálalni neki? Rákaptak a képeidre és kellene még pár darab, szóval lássunk is neki? Mutassunk valami újat?  
- Elnézést, de pont ez a kép után érdeklődnek, egy pillanat... - Raboltak el mellőlem a kiállítás házigazdáját. Ez a nap eddig csupa váratlan meglepetés.
- Ööö... De. - Emeltem le neki is gyorsan egy borral teli poharat a tálcáról és nyomtam a kezébe. - De inkább most örülnöd kellene, mivel ha jól sejtem épp most veszik meg az egyiket. - Bármilyen hihetetlenül is hangzik, de ez az egész most számomra is legalább annyira meglepő, mint neki annyi különbséggel, hogy én kicsivel hamarabb tudomást szereztem róla.
- De igen. Utólag. - Ez most kivételesen nem az én hibám. Nem tehetek róla, hogy mások is látnak benne fantáziát, nem csak én, mert Ő ugye valószínűleg abban a hitben volt, hogy csak a két kép készült róla, de ez, mint ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja nem egészen van így.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Freya N. Bosworth
Hozzászólások száma :
183
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Galéria 02.03.15 15:15Marcus & Freya


Alig akartam hinni a szememnek. Még sosem találtam szembe magam egy galériában olyan rajzzal, ami engem ábrázol. Most iszonyúan mérges vagyok rá. Nehezére esett volna szólni erről? Egyáltalán nekem nincs is semmi beleszólásom, semmi jogom? Igaz Marcus rajzai, de azért aki rajta szerepel az mégis csak én vagyok. Nem hittem volna, hogy valaha is készít rólam több képet, vagy akár azt, hogy majd közszemlére is fogja tenni.
Most egy üveg whisky sem lenne elég, vagyis biztosan kiütne, de valami töményebbre lenne szükségem, mert a kezembe nyomott pohár tartalmát egy mozdulattal küldtem le a torkomon. Ha eddig nem volt nyilvánvaló számára, hogy mérges vagyok rá, hát ezután biztosan az fog lenni.  
- Már ne is haragudj, de annak kellene örülnöm, hogy valami ismeretlen pasi megveszi az egyik rólam készül rajzot? Talán pont a hálószobája falára fogja feltenni a képet és ki tudja miket fog tenni vagy gondolni, miközben nézi. Fúj már! – Hirtelen kikerekedett szemekkel pislogtam rá szempilláim mögül, egyszerre csak földbe gyökerezet a lábam.
- Kérlek mondd, hogy azt a bizonyos képet nem fogod senkinek sem eladni. – Igen úgy említettem, hogy „azt a bizonyos képet” biztosan tudja, hogy a legelső rólam készült képről van szó, ahol testemet nem fedi semmi sem.
- Hát akkor így utólag, bazdmeg! – Nem akartam jelenetet rendezni, ezért próbáltam magam visszafogni, még akkor is, ha most legszívesebben tombolnék mérgemben.
- Szóval, hogy is zajlik egy ilyen képkiállítás? Behozod az összest és kiválasszák, amit akarnak, vagy neked kell választanod melyik legyen kiállítva? – Felvont szemöldökkel kezdtem faggatni, mert nagyon is érdekelne, hogy a saját esze adta-e ki, hogy a rólam készült képeket kiállítsa, vagy esetleg a galéria kiállítás szervezőjének tetszettem meg annyira, hogy kint legyenek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Marcus Finn Redford
Hozzászólások száma :
217
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
36TémanyitásTárgy: Re: Galéria 02.03.15 19:46

-


Freya & Marcus  

- De a kiállítás házigazdájának nagyon is tetszik. Szerinte elfognak kelni és akkor befog rendelni még, szóval örülhetnél, dolgozhatunk együtt. Eddig nem is gondoltam volna, hogy valaha vehetem még valami hasznodat. Te akartál, te harcoltál azért, hogy valamit csináljunk együtt, parancsolj. - Én is ugyanúgy ledöbbentem, de hát miért is ne alapon engedtem kiállítani ezeket a képeket, végül is, ha sikerünk lesz vele, akkor mi rossz van ebben? Egyszerűen csak nem számítottunk erre és igen meglehet, hogy szólhattam volna, bár szerintem az is csak utólagosan eshetett volna meg, miután már kiválasztották a képeit és akkor már édes mindegy, akkor is kikerültek volna és akkor is pipa lenne. Elmúlik.
- Az nincs közöttük és nem is lesz. Az személyes. És nem hoznám ilyen kínos helyzetbe a kedvenc unokahúgom, hogy meztelen képeket áruljak róla. Ez gusztustalan. - Ez már tényleg gusztustalan lenni és erre azt hiszem tényleg nem lennék képes, sőt még a beleegyezésével se hiszem.
- Inkább igyál még egyet. - cseréltem ki a kezében lévő üres poharat. Oké, jogos a felháborodása. Engem viszont most jobban érdekelne mégis mennyiért fognak elkelni a képek.
- Az előbbi. A kiállításra szánt képeket általában az állítja össze és választja ki, aki a kiállítást szervezi. Bemutattalak volna, de épp az imént rángattál el, plusz épp egy érdeklődővel egyeznek meg az egyik képeddel kapcsolatban. Szóval, ahelyett, hogy hisztizel, inkább kezd el felírni valahová a bankszámla számod. - Természetesen nem önön szándékból nem szóltam neki erről. Akartam csak lehet nem azonnal. De azért, ha elkeltek volna a képei nem lettem volna hálátlan vele szemben. Ő van ezeken a képeken, így persze megilleti a részesedés is, ha elkel egy kép.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Freya N. Bosworth
Hozzászólások száma :
183
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Galéria 02.03.15 23:41Marcus & Freya


- Szóval, ha jól értem, most már érdekkelek, mert hasznomat tudnád venni? – Tényleg csak ki akar használni?  
- Most burkoltan arra kértél, hogy álljak még neked modellt? Hm, nem is tudom, hogy emlékszel-e még arra, hogy mennyire nem akartál eleinte lerajzolni, most pedig nagyon is szeretnél velem több időt együtt tölteni, már csak a rajzok miatt is? – Homlokomon összefutottak a ráncok, ahogy értetlenkedtem.
- Na és mi van azzal, hogy idegesítelek? Mert legjobb tudásom szerint már csak egy rajzhoz is sok időt kellene együtt töltenünk, nem is beszélve arról, hogy nem csak egyet szeretnél… - Igen, még mindig iszonyúan mérges vagyok rá, ezért is zúdítok rá így mindent egyben.
- Talán azt a rajzot nekem kellene adnod. – Szigorú tekintettel néztem fel rá. – Mert az nem gusztustalan, hogy a bácsikámnak van egy rólam készült meztelen rajza? – Jobban érezném magam már csak attól is, hogy ha a rajz az én tulajdonomat képezné. Nem is tudom… Még nem bízok meg benne… Pláne egy ilyen eset után.
- Azt hiszed, ha leitatsz, akkor megbocsájtok neked? – Nagyot kortyoltam a pohár tartalmából. Most nagyon is jól esik az ital, de talán jobb lenne, ha józan maradnék, mielőtt még részegen olyanra venne rá, amibe egyébként nem is egyeznék bele.
- Egy pillanatig sem gondoltál arra, hogy mi van, ha én ezt az egészet nem is akarom? – Valahogy ijesztő a gondolat, hogy a rólam készült rajzok idegenek lakásaiban lenne kitéve. Az viszont egészen hízelgő, hogy másoknak tetszik, az, ami a képeken van, vagyis én. Na, persze ehhez Marcus tehetsége is kellett. Francba!
- Tudod… - Felsóhajtottam. – Igazából fogalmam sincs, hogy mit akarok. Minden annyira gyorsan történt. – Jó móka volt eleinte az, hogy lerajzolt, de az sosem hittem volna, hogy egyszer egy galériában találom magam szemben Marcus rólam készült alkotásaival.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Marcus Finn Redford
Hozzászólások száma :
217
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
36TémanyitásTárgy: Re: Galéria 03.03.15 11:06

-


Freya & Marcus  

- Állj. Kezdjük onnan, hogy ezt nem én akarom. - Őszintén szólva már most kezdem bánni, hogy azok a rajzok is közöttünk voltak, mert ha nem lettek volna, akkor ugye ki sem tudták volna választani éppen azokat és most ezt az egész hisztit nem kellene elszenvednem. De most már mindegy. Sehogyan sem tudnám visszacsinálni, ha akarnám se. A képek kikerültek és mindenki elégedett velük. Engem csak ennyi érdekel.
- Azt nem mondtam, hogy beszélgetnünk is kell közben. Sőt, neked meg sem kellene szólalnod közben. - Tényleg nem gondoltam, hogy ennyire ki fog bukni. Könyörgöm, még csak nem is meztelen a képeken, arról nem beszélve, hogy az a bizonyos kép nem volt közöttük, senki sem is tud róla kettőnkön kívül. Azt hiszi felhasználnám? Talán meglepő, de számmora nem ér annyit, hogy miért az legyen az én dolgom.
- Talán inkább az apádnak kellene adnom. - Nevetségesen és gyerekesen viselkedik és lassan kezd elegem lenni és van egy olyan érzésem, hogy ha kettő percen belül nem hagyja ezt abba, akkor egyedül folytathassa, mert nekem semmi kedvem hallgatni, de azért annyit még hozzátennék, hogy amikor ledobta a ruháit előttem nem volt ennyire gátlásos.
- Nem érdekel. Éppen a megbocsájtásodra nincs szükségem, azt viszont tudnám értékelni, ha befejeznéd a hisztit, mert az kezd idegesíteni. - Talán jobb lenne, ha most inkább elmenne, sőt az lett volna a legjobb, ha egyáltalán el se jött volna, akárhonnan is volt tudomása a kiállítás megnyitóról.
- Őszintén? Nem... Eszembe se jutottál. És most se érdekel, mert nevetségesen viselkedsz. - Komolyan azt hiszi, hogy nem találok valahol kapásból tíz nőt, aki modellt állna és közben nem hisztizne, sőt még csak nem is várna semmit, legfeljebb, hogy vágjam gerincre?
- Tudod mit? Csak felejtsd el. - Az lesz a legjobb mindkettőnknek. Ezzel hátat is fordítottam neki. Amennyiben hisztizni akar, hisztizzen egyedül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Freya N. Bosworth
Hozzászólások száma :
183
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Galéria 03.03.15 13:22Marcus & Freya


- Ha egy egészen kicsit sem akarnád, akkor nem is hoztad volna fel ezt az egész témát. – Nem kellett volna elmondania, hogy a galéria szervezőjének nagyon is tetszettek a képek és még többet követel. Mondhatta volna azt is, hogy ez csak egy egyszerű eset volt és többet nem lesz rá példa, de nem így történt.
- Hát persze! Miért is nem jöttem rá erre magamtól is. – Miért vagyok még mindig annyira naiv, hogy azt gondolom a dolgok egyszer rendeződhetnek kettőnk között? Valamiért kapaszkodok abba, hogy eljön még a mi időnk is.
- Képes lennél rá? – Ez most egy burkolt zsarolás akart lenni a részéről? Nem kellett volna annyira akarnom azt a meztelen képet, hogy megörökítse, hogy egyszer voltam fiatal és szép is, még akkor sem, ha jó lesz majd évek múlva vissza nézni a képre és látni egykor milyen voltam.
- Miért nem lepődök meg ezen? Úgy tűnik, téged minden kezd idegesíteni, ami velem kapcsolatos. – Ez mindig is így volt, de mindig is így fog lenni?
- Csodálkozol rajta? – Meglehet, hogy nem így kellene viselkednem, de minden tényleg annyira váratlanul ért, hogy kisebb sokkhatás alatt vagyok még.
- Rendben! – Csattantam fel, de a következő pillanatban már azon voltam, hogy sietős léptekkel minél hamarabb a kijárat felé induljak, de ekkor a galéria házigazdája finoman megfogta a kezemet.
- Kisasszony ugye még nem akar távozni? Nem teheti ezt velünk, nem hagyhatja itt a sok csodálóját. – Próbáltam minél diszkrétebben kihúzni a kezemet a szorításából.
- Ami azt illeti… - Be sem bírtam fejezni, mert hirtelen közbeszólt.
- Marcus nagyon tehetséges művész, de ilyen múzsa mellett már meg sem lepődök ezen. – Meglepetten nézek a férfira, aki csaknem olyan szöveggel állt elő, mintha fel akarna szedni. Mégis idő közben rájöttem, hogy ez nem rólam szól, vagy nem csak rólam… Marcusnak ez fontos lehet, hiszen jót tenne a karrierjének, ha engedném neki, hogy még készítsen rólam néhány képet.
- Ez igaz, nagyon tehetséges. – Ezt mindig is így gondoltam, még most is, még ha mindig mérges vagyok rá.
- Mindenki azt találgatja, hogy milyen kapcsolat van maguk között, mert nem ritka, hogy… - Egyből elhallgatott, amint meglátta szúrós szempáromat.
- Ha arra kíváncsi, hogy lefekszem-e vele, akkor a válaszom az, hogy: nem! – Ez tényleg megtörténik? Miért kíváncsi egy számomra ismeretlen ember a magán, illetve a szexuális életemre? Vicces, de az utóbbi nincs is.
Ekkor Marcus valahonnan ismét megjelent és Mr Gátlástalanul Faggató Fickó intett neki. Remek, még csak ez hiányzott.
- Képzeld most tudtam meg, hogy szinte itt mindeni azt gondolja, hogy mi lefekszünk egymással, hát nem vicces? – Hát legalábbis én nem nevettem ezen.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Marcus Finn Redford
Hozzászólások száma :
217
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
36TémanyitásTárgy: Re: Galéria 03.03.15 15:18

-


Freya & Marcus  

- Mást is megtudok rajzolni. Nem probléma. Ne egyél már ennyire nevetséges. Mit tippelsz meddig tartana összeszednem pár hülye lotyót, aki modellt állna szinte a semmiért is? És még okoznának pár szép órát is. Miért kellene éppen Te? Csak mert most mindenki odáig van a képeidtől? Az újdonság varázsa. Nem kell aggódnia. Elmúlik. - Csak megint be kell dobnom valami újat csak, mint most és a probléma megoldva. Nem fogok vele hülyeségeken veszekedni vagy vitatkozni, mert nekem ez egyszerűen nem éri meg. Most már komolyan bánom, hogy megtartottam azokat a képeket, el kellett volna égetnem, mindet az utolsó darabig.
- Erre most komolyan azt akarod, hogy válaszoljak? - Mert szerintem nem. Nem szeretné igazán hallani a választ, még a végén túlságosan is őszinte lenne neki, azt pedig eddig sem bírta valami jól.
- Nincs rá szükség. Inkább elégetem és azzal a kis problémánk is megszűnik létezni. - Mert ez ugye most a közös kis titkunk. Már akkor is tisztában voltam vele, hogy ez nagyon nem jó ötlet és most ennél biztosabb már nem is lehetnék benne. Elégetni pedig nagyon is képes volnék, mert számomra közel sincs akkora jelentősége annak a rajznak, mint neki, viszont nagyon szeretnék már megszabadulni a terhétől.
- Ez eddig is így volt. Nincs ebben semmi meglepő. - Mindig is idegesített már csak a puszta jelenléte is, megszólalnia már nem is kellett.
- Őszintén szólva nem, de nem is akarok ezzel foglalkozni. - Részemről ennyivel lezártnak tekinthető a dolog. Nem fog több rajz készülni, vele egész biztosan nem, nem érdekel mennyit fizetnének érte. Képtelen is lennék egy ilyen hisztérikával dolgozni.
- Kellene, hogy érdekeljen? - Vontam meg a vállam. Talán igen. Kellene, hogy érdekeljen, de valamiért nem érdekel. Nem kellett volna idejönnie. Ennyi az egész, akkor mindez elkerülhető lett volna. Azt elhiheti, hogy szánt szándékból nem küldtem neki külön meghívót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Freya N. Bosworth
Hozzászólások száma :
183
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Galéria 03.03.15 21:07Marcus & Freya


- Ó, szóval eddig csak hülye lotyókat rajzoltál le? Akkor rám is pusztán csak így tekintesz? – Mikor fajultak el közöttünk ismét ennyire a dolgok? Legutoljára nagyon is jól éreztük együtt magunkat, Marcus azt az oldalát mutatta meg nekem, amit még sosem láttam. Bevallom, hiányzik az a felszabadult énje.
- Dehogy! Nem kell, hogy válaszolj, egy időre előre már így is elég sértegetést kaptam már tőled. – Sőt, kezdem magam mazochistának érezni mellette, mintha élvezném, hogy ennyi bántást kapok tőle. Valóban így lenne?
- El ne merd égetni! – Képes lenne rá? Marcusról van szó, ezért tisztában vagyok azzal, hogy sok mindent megtenne, de vajon a saját rajzát is elégetné?
- Ha neked már nem kell az a rólam készült rajz, akkor nyugodtan nekem adhatnád. – Inkább legyen nálam, mint hogy a gonosz nagybácsim elégesse.
- Hatalmas szerencséd van azzal, hogy nincs a közelben egy párna, mert szívesen megcsapnálak vele. – Úgy, ahogy aznap is tettük, mikor hirtelen kitört közöttünk a párnacsata.
- Kellene! – Uram Isten! Tényleg mindenki azt hiszi, hogy a bácsikám meg én kamatyolunk egymással? Noha, senki sem tudja rajtunk kívül, hogy mégis miféle kapcsolat van közöttünk. Nem akartam a galéria vezetője előtt beszélni bármiről is nyíltan vele, ezért ismét megfogtam a kezét, hogy pár lépéssel arrébb álljunk meg a kíváncsi fülektől.
- Téged tényleg nem érdekel, hogy mások azt hiszik, hogy kefélünk? – Kikerekedett szemekkel néztem bele abba a gyönyörű kék szemében. – Vagy ez így működik, általában minden nőt, akit lerajzolsz egyben meg is dugod? – Mert ha igen, akkor én vagyok a kivétel, mivel engem sosem vett nő számba, már csak azért is, mert az unokahúga vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Marcus Finn Redford
Hozzászólások száma :
217
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
36TémanyitásTárgy: Re: Galéria 05.03.15 19:49

--


Freya & Marcus  

Meg kell mondani elég sok idő volt ezt belátni, de igen. - Nincs ezen mit szépíteni és nem is szándékozom. Igen. Ő is csak egy hülye liba a szememben és nagy valószínűséggel ennél már csak rosszabb lehet a helyzet közöttünk, jobb az nem igazán. De miről is beszélünk voltaképpen? mióta is mért is számít az neki, hogy mi a szemeben? És még inkább miért is zavarja? Nem mindegy mit gondolok? Mert bevallom eddig abban a hitben voltam, hogy de igen. Most pedig még a végén kiderül, hogy több szeretne lenni számmora, mint egy buta lotyó. Érdekes...
- Nem kell hallgatni cica. El is mehetsz. - Sőt, örömömre is szolgálna, ha végre nekem nem kellene hallgatnom. Komolyan, még egy ilyen bosszantó, idegesítő nővel nem volt dolgom és ami azt illeti most sem akartam. Megkockáztatom, hogy még egy piócát is jobban elviselnék mondjuk a hátamon, csak az unokahúgom had ne keljen, a pióca legalább csendben szívja a vérem. Nem fecseg mellé, nem hisztizik...
- Azt akarom, hogy nyoma se maradjon annak, hogy nekünk közünk van egymáshoz. Sőt, úgy döntöttem felhagyok a káros szenvedélyeimmel , veled fogom kezdeni és azzal az istenverte rajzzal. - Őszintén szólva mát bánom, hogy engedtem neki, hogy rávegyen. El kellett volna küldenem. Anyaszült meztelenül kellett volna kiraknom az ajtó túloldalára és a ruháit pedig a kezébe nyomni. Bár kétséges, hogy azzal bármit is elértem volna, de az is, hogy mekkora megaláztatást képes elviselni.
Miért? Csak mert én nem érzem, hogy kellene. Te jöttél ide, most is csak Te hisztizel. Nem meglepő, hogy mindenki minket néz, mert nevetségesen viselkedsz. Más nőknek hízelgő, ha valaki lerajzolja Őket, Te viszont... - De mégis mi a fenére számítottam? Na jó, arra sem számítottam, hogy a nyavalyás két képet éppen kifogják választani, annyira nem is figyeltem, hogy mely képek kerülnek ki.
- Igen Freya. Ez így működik. Üdvözöllek a szakmában. - Annyira nem tud már érdekelni a csipogása, hogy az szinte már nekem is fáj. Komolyan most mi a francért érdekelne, hogy mások mit gondolnak, amíg a képek elkelnek. Ha attól boldogabbak, hogy arról fantáziálnak, hogy dugom vagyis megdugtam az összes modellt álló nőt... Nincs olyan érzésem, hogy bármiért is meg kellene védenem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Freya N. Bosworth
Hozzászólások száma :
183
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Galéria 06.03.15 2:07Marcus & Freya


- Oh, ez kedves! Tudod, már meg sem tudsz lepni, mert pontosan ezt vártam tőled. – Kellene, hogy érdekeljen, hogy minek gondol? Inkább higgye azt rólam, hogy én is csak egy hülye lotyó vagyok, mint hogy tudja, hogy ez pontosan ellenkezője a valóságnak. Azért megnézném, milyen képet vágna ahhoz, ha csak úgy benyögném, hogy még mindig szűz vagyok. Persze meg van az okom arra, hogy miért tartom ezt előtte is titokban.
- Pontosan tudom, hogy mennyire örülnél annak, ha lelépnék, ezért fogok maradni. – Értem a mostani kiállításra, s arra is, hogy még nagyon nem terveztem csak úgy kisétálni az életéből. Maradok. Törődjön bele.
- Ugye ezt csak azért csinálod, hogy bosszants? – Szeretem azt a rajzot, ezért akar erőnek erejével is megválni tőle?
- Az egy dolog, hogy lerajzolsz, az pedig egy egészen másik dolog, hogy a rólam készült képekkel találom szemben magam egy galériában. – Még mindig nem érti ugye? Legalább egy sms-ben tudathatta volna velem.
- Ha már szerinted mindenki minket néz, akkor legyen is mit látniuk. – Még mindig iszonyúan dühös voltam rá, de azzal, hogy hisztizek semmi sem lesz jobb, vagy fog megváltozni. Kihasználva, hogy egyáltalán nem is sejti, hogy mire készülök közelebb hajoltam hozzá, néhány röpke pillanat múlva már ajkait ostromoltam. Teljesen bele feledkeztem a csókba, talán csak néhány másodpercig tartott, de mégis többnek tűnt, nem beszélve arról a bizsergető érzésről, amit akkor éreztem, mikor ajkaink összeértek… Annyira utálom most! De mégis annyira jól csókol.
- Később is ráérsz azzal, hogy megháláld. - Remélem a kis műsor jót tett a művészi karrierjének és még ennél is jobban belendíti… Talán így még több rólam készült képet fognak követelni, most hogy nem kevesen látták mennyire is vagyok Marcus múzsája.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Marcus Finn Redford
Hozzászólások száma :
217
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
36TémanyitásTárgy: Re: Galéria 07.03.15 23:02

-


Freya & Marcus  

- Örömmel hallom, hogy nem ért csalódás. Ez remek. - Ez úttal sem. De azt hiszem azután sem fogom meglepni, legalábbis másképp kétlem, mint eddig. Tőlem nem igazán kellene másra számítania, mert a naivnál is naivabb lenne, nem mintha így nem lenne az, de ezt még mindig lehet fokozni és ami a legszebb az egészben, hogy tudja is fokozni, amivel engem azért néha még képes meglepni, mert amikor már azt gondolnám, hogy ez lehet a naivitása csúcspontja mindig kiderül, hogy mégsem, ez még nem az, mert még mindig van feljebb, arra viszont már nem tudom mi lenne a legmegfelelőbb kifejezés.
- Pazar. - Ha szemmel láthatóan nem is, de hangom csak úgy csöpögött a gúnytól. Komolyan, miért kellene, hogy érdekeljen mikor mit csinál, azt sem tudom minek van most itt, de milyen szerencse.
- Teljesen komolyan beszélek. Elfogom égetni. - Gondoljunk csak bele, ha igazán szemét módon akarnék viselkedni vele, akkor eladnám vagy inkább árverésre bocsájtanám, akkor mondjuk jótékonysági célból is, de megtalálnám a módját, hogy bántsam, az menne.
- Nos, ne aggódj. Többször nem fog előfordulni. De ha ennyire zavar, akkor nem kellene nézned. - Részemről ennyivel a probléma megoldva. De még mindig itt van és egyre inkább kezdek nem is tudom, a falra mászni Tőle.
Elképzelésem sincs róla mi ütött belém, amikor visszacsókoltam, de nyilvánvalóan órási nagy hiba volt, beleélni magam pedig még inkább, beleképzelni a folytatást pedig már... Arról inkább ne is beszéljünk. De ugyanakkor jelenetet se akartam rendezni.
- Kezeltesd magad. Komolyan mondom. - Meredtem rá szúrósan, de legbelül inkább most azonnal nekibasznám a legközelebbi falnak és minden leszaggatnék róla és ha most valamiért hálás tudok lenni az az, hogy ezt most nem tehetem meg.
- Marcus, szabadna egy képet? - Ezt nem hiszem el. Hát ez nem igaz. A legjobbkor.
- Faszom... - Bukott ki belőlem egészen halkan. Talán csak Freya hallhatta, ha épp rám figyelt, a számról legalábbis szerintem leolvasható volt gond nélkül. - Hogyne. - Mégis csak közelebb húztam magamhoz egy kép erejéig, majd gyorsan el is engedtem, a fotós megköszönte és már nem is zavart tovább.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Freya N. Bosworth
Hozzászólások száma :
183
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Galéria 08.03.15 3:48Marcus & Freya


Néha képes lennék miatta falnak menni, vagy csak szimplán kedvem lenne a falat kaparni, annyira, de annyira bosszantó tud lenni. Mégis… Valamiért tisztában vagyok azzal, hogy Marcus nélkül az életem unalmasabb lenne. Nem is tudom, hogy vicces-e, vagy inkább szomorú, de iszonyatúan élvezni tudom a kettőnk között lévő evődést. Azokat a kis szópárbajokat… Hiányozna, ha már nem lenne az életem része.
- Ne merészeld! – Sziszegtem fogaim közül, legszívesebben most ordítoznék, de szerencséjére nem akarok feltűnést kelteni. Inkább emlékezzenek rá a tehetsége végett, mint úgy, hogy az „aktuális múzsája” hogyan képes kiborulni.
- Miért akarod mindig megmondani azt, hogy mit csináljak? Próbáld félretenni az irányításmániádat, ha velem beszélsz. – Minden jogom meg van ahhoz, hogy nézhessem a képeit, pláne úgy, hogy azokon a képeken magamat látom vissza.
Dühös voltam rá és bevallom valamivel bosszantani akartam. Aztán jött hirtelen egy elvetemült ötletem… Majd azon kaptam magam, hogy megcsókolom. Ezzel a tettemmel saját magamat is megleptem, de az jobban meglepett, hogy Marcus viszonozta a csókot. Vajon miért tette? Biztosan csak a látszat végett, vagy valami más okból?
- Ó, édesem! Te vagy a legelcseszettebb ember, akit ismerek, szóval nem hinném, hogy meg kellene fogadnom a tanácsaidat. – Bájosan mosolyogtam rá, már csak a kémlelő szempárok véget is, sőt még a szempillámat is megrebegtettem.
A legaranyosabb mosolyomat elő véve simultam testemmel Marcus oldalához a kép kedvéért.
- Tudod jobban is örülhetnél, elvégre ez az első közös képünk. – Finoman böktem oldalba könyökömmel, mert hallottam ám az előző káromkodását is. Bevallom nagyon is szórakoztatónak találom most a társaságát.
- Mint a múzsád nagyon is visszaélhetnék a helyzetemmel, de tisztában vagyok azzal, hogy mi fog rám várni, ha már nem lesz közönségünk. – Mondjuk ki, már most rábasztam azok után, hogy egy dühös pillanatomban jó ötletnek gondoltam, hogy megcsókolom, már csak azért is, hogy legyen mit látniuk a kíváncsi szempároknak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Marcus Finn Redford
Hozzászólások száma :
217
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
36TémanyitásTárgy: Re: Galéria 08.03.15 23:08

-


Freya & Marcus  

- Akkor csak figyelj. Ja, hogy Te már nem is fogod viszont látni azt a képet. Igazán kár érte, ha jobban belegondolok valóban kivételes munkát végeztem. - De mégsem ér annyit, hogy minden áron megtartsam, neki adni pedig nem fogom, mert nem fogom, szóval inkább elégetem, hogy ne is lássuk, felejtsük el, de mégis a leginkább azt szeretném elfelejteni, hogy eljött az életembe az a kín keserves nap, amikor kénytelen voltam szóba állni vele.
- Hogyne, annyira örülök neki, hogy a holnapi számból azt hiszem a bátyámnak is elküldök egy példányszámot, csakhogy Ő is meg az egész nagy családunk velünk együtt örülhessem, mit szólsz? Az elég örömteli lenne vagy képes lennél végre leszállni rólam? - Több, mint frusztrálóan kezd hatni rám a közelsége. Tenni kellene ez ellen valamit, de igazán akar ebben a segítségemre lenni. Tulajdonképp hozzászokhattam volna már, hogy minél inkább lököm el magamtól, annál közelebb és közelebb akar kerülni hozzám. Kezd kínos lenni, mégis csak az unokahúgom, aki a mielőbb megcsókolt és nem is akárhogyan, a legkevésbé sem fogta vissza magát és a legkevésbé sem csinál ügyet belőle, nálam viszont kezdi kicsapni a biztosítékot.
- Mi fog rád várni miután ketten leszünk. Talán eldönthetnéd melyik fallal szimpatizálsz legjobban, annak foglak nekipréselni, miközben leszaggatom a ruháid. Ehhez mit szólsz? Mint a múzsám az efféle megismeréstől sem kellene tartózkodnod. Még mindig kérsz belőle? - Amit nem tartok jó ötletnek, hogy kipróbálja lenne-e hozzá elég merszem, mert meglepődne mi mindenre képes vagyok. - Tudod így a harmincon felül a férfiakat már nem érdekli a körítés és szeretnek a lényegre térni. - Szóval, mire észbe kapna már rég a bugyijában lennék.
- Talán mégis csak szükséged van rá. - Nyomtam a kezébe még egy pohár bort, az arckifejezéséből ítélve most nagyon is ráférne még egy ital.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Freya N. Bosworth
Hozzászólások száma :
183
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Galéria 09.03.15 13:33Marcus & Freya


- Azt akarod, hogy könyörögjek a képért? – Mert szerintem Marcus bácsi iszonyúan élvezné, ha szinte már a lábai előtt esdekelnék. Noha, abban is biztos vagyok, hogy csak azért égetné el a képet, ha tényleg képes lenne megtenni, hogy ezzel a tettével is csak bosszantson.
- Nos, azt hiszem, hogy a bátyád annyira kiakadna, hogy biztosan nem mennék haza jó sokáig. – Mondtam felsóhajtva. Talán nem ártana keresnem magamnak egy lakást, vagy más különben ismét Marcus vendégszeretetét élvezhetném, habár kétlem, hogy szeretné, hogy megint nála lakjak.
- Rád sem másztam, szóval nem tudom, mégis hogyan szállhatnék le rólad. – Kacéran rámosolyogtam. Tudom, jobb lenne, ha visszafognám magam, mert aki a tűzzel játszik… Iszonyúan meg fogom magam égetni.
- Már attól is izgalomba jövök, ahogy arról beszélsz, hogy letépnéd rólam a ruháimat. – Gúnyolódok vele? Meglehet. Már egyszer beígérte, hogy leszaggat rólam mindent, de akkor sem tartotta be, szóval most sem tartok tőle.
- Az a falrész eléggé vonzó, ahol a képeim ki vannak téve. – Mutattam a két rólam készült kép közötti lévő szabad falterületre.
Karjaimat összekulcsoltam nyaka körül, ahogy szemben álltam vele. Nem vicces? Csak akkor lehetek ilyen közel hozzá, ha mások is látnak minket, máskülönben biztosan ellenezné a közeledésemet, vagy akár azt, hogy megérintsem.
- Nem kellene elfelejtened, hogy mindennek ellenére, akárhogy is nézzük, az unokahúgod vagyok, nem pedig egy olcsó lotyó, akikkel szórakozni szoktál. – Egészen közel hajoltam hozzá, hogy suttogva adjam tudtára a véleményemet, hogy mások még véletlenül se hallják.
- Dühös voltam rád, ezért megcsókoltalak, tedd túl magad ezen. – Felsóhajtottam. – Ó, abban biztos vagyok, hogy te is szeretsz a lényegre térni, de azt nem velem fogod megtenni. – Bevallom, néha túlzásokba esek, gyakran provokálom, de hogy Marcus meg én? Nem, az ki van zárva. Persze nagyon is vonzónak találom, mint férfi, de… A mi kapcsolatunk már így is bonyolult, nem kellene még jobban belebonyolódnunk.
- Ó, le szeretnél itatni? – Kortyoltam bele immár a harmadik pohár boromba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Marcus Finn Redford
Hozzászólások száma :
217
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
36TémanyitásTárgy: Re: Galéria 11.03.15 13:47

-


Freya & Marcus  

- Szó sincs róla. Különben sem mennél sokra vele. Egyébként pedig elfogom égetni. Ez el van döntve. - Bárcsak a kép elégetésével egy időben Tőle is megszabadulnék, de valamiért kétlem, hogy ez csak így, ilyen könnyen menne, de csakis gondom van azzal a képpel és vele is. Talán, ha végre hamuvá égne, akkor legalább azzal a nyavalyás rajzzal nem lenne problémám. De nem fogom nekiadni. Ezt akár most el is felejtheti.
- Hűha, akkor kénytelen leszel az egyetem mellett dolgozni, hogy valamiből kivegyél egy lakást és eltartsd magad. - Mert ami azt illeti ez a hiszti után már nem nagyon szándékozom elviselni nálam. Legfeljebb arra az időre még belemegyek pár napba, amíg keres magának egy állást meg persze lakást, de ez nem az én problémám.
- Legutóbb önmagadtól is ledobáltad az utolsó ruhadarabig. Talán azért voltam csalódott, mert megfosztottál attól az élvezettől, hogy én szaggassam le. - Természetesen ettől sem kell tartani, hogy megtörténne akár egyszer is, mert nem fog, ha rajtam múlik egész biztosan nem.
- Még pár nap és lekerülnek. Talán akkor visszatérünk erre. - Ez sem valószínű. De komolyan nem hiszem el, hogy még mindig itt van, fogadni mernék rá csak azért, hogy engem bosszantson, mert hiába is tagadná nagyon is élvezi a helyzetet, mert mások előtt megteheti.
- De. Az vagy. - Jelentettem ki könnyedén, ahogy karjaimat  dereka köré kulcsoltam és egész közel vontam magamhoz. - Most pedig csak azért ilyen nagy a szád, mert nem vagyunk kettesben és élvezed a helyzetet, hogy ezt megteheted. Tudod mit? Csináld csak, de Te pedig arról ne feledkezz meg, hogy maradunk még kettesben, ha jól sejtem nem is olyan sokára. - Ha azt vesszük, hogy is fogalmazott? Ja igen, megvan, akárhogy is nézzük nem ismer, francot se tud rólam. Talán mégis csak van abban valami, hogy egy pszichopata állat vagyok.
- Te vagy a legszánalmasabb személy, akit ismerek. Miből gondolod, hogy épp rád fogok hallgatni? Ha akarom, megteszem. Ha akarom, elveszem és lássuk be, kevés vagy hozzá, hogy megállíts ebben, szóval én a helyedben inkább bölcsen befognám azt a nagy számat még mielőtt valaki más tenné meg. Esetleg kellemetlen lenne... - Kezdi ingerlően feszegetni a határokat. Talán ideje volna bölcsen visszavonulót fújni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Freya N. Bosworth
Hozzászólások száma :
183
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Galéria 12.03.15 12:42Marcus & Freya


Miért tud Marcus ilyen hatással lenni rám? Na és az hogyan lehetséges, hogy egyszerre képes feldühíteni és szórakoztatni is? Ezt sosem fogom megérteni.
- Ezt TE döntötted el! – Csattantam fel rá mérgesen szinte már vicsorogva a bennem lévő visszafojtott dühtől. Nekem miért sincs ebbe sem beleszólásom?
- Azt hiszed, nem lennék rá képes? Tudnék szerezni magamnak munkát. – Zavart, hogy azt szűrtem le szavaiból, még ha nyíltan ki sem mondta, hogy elkényeztetettnek tart, aki képtelen lenne megállni a saját lábán.
- Ó! – Igyekeztem magamban tartani egy nevetést. – Akkor még nem voltam tisztában miféle vadállatias vágyaid vannak. – Drámaian felsóhajtottam, természetesen a hatás kedvéért, mielőtt bűnbánó arccal néztem volna rá, mintha annyira bánnám, hogy nem hagytam neki, hogy letépje rólam a ruháimat. Rémes volt a felismerés, hogy egy részem bizony tényleg erre vágyott.
- Úgy ítélkezel felettem, mintha ismernél, de semmit sem tudsz rólam. – Szúrós tekintetemmel néztem Marcus igézően kék, de mégis ridegséget szikrázó szempárjába.
- Tudod szeretek hirtelen felindulásból cselekedni, de ilyenkor sajnos sosem tudok a következményekre gondolni. – Most ha akarnám ismét megcsókolhatnám, bele túrhatnék a hajába, vagy akár rácsaphatnék a hátsójára, ezt mind megtehetném, mivel pajzsként használom a körülöttünk lévőket, de később minden tettemért fizetnem kellene.
- Szóval erőszakolósat fogunk játszani? – Kérdőn megugrott felfelé egyik szemöldököm. – Hm, izgalmasan hangzik. Lesz ágyhoz bilincselés is? – Valamiért szinte sosem volt olyan alkalom, hogy valamelyikünk ne hozta volna fel a szex témát. Lehetséges, hogy azért, mert mindketten tudjuk, mennyire bűnös élvezet lenne, ha neki adnám magam?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Marcus Finn Redford
Hozzászólások száma :
217
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
36TémanyitásTárgy: Re: Galéria 13.03.15 19:26

-


Freya & Marcus  

- Pontosan. Akadályozz meg benne. Nos, hogyan fogod csinálni? - Mert szerintem sehogyan. Én viszont eldöntöttem, hogy annak a darab papírnak égnie kell, mert csak a gondom van vele, akárcsak az unokahúgommal és naiv módon abban akarok hinni, hogy ha elégetem azt a vacak rajzot, akkor végre nyugalmam lesz Tőle. Komolyan, a legőszintébben bármit megtennék azért, hogy annyira megutáljon, hogy többé látni se akarjon. De kezdetnek mondjuk elégetem azt a rajzot. Nem mintha számomra különleges értékkel bírna, épp csak nem akartam neki adni, hogy miért az nem tartozik rá, de jobbnak láttam, ha nálam marad, most viszont elegem van belőle.
- Nem érdekel mire vagy képes. - Vontam meg a vállam kelletlenül. Éppen ez a probléma, hogy engem semmi sem érdekel az ég világon, ami vele kapcsolatos, még az a két istenverte kiállított kép se, ha kell az egész összeg az övé lehet, többször ilyen úgy sem lesz. -  De ha már így mondod vetkőzni meglehetősen gyorsan tudsz. - Ilyenkor az erősségeinkre kell hagyatkoznunk, nemde? Íme egy.
- Ez is kipipálva. - Még valami? Azt hiszem ma sem fogok itt több időt lenni, mint amennyit feltétlenül szükséges, azután pedig szépen angolosan lelépek, reményeim szerint egyedül, mert ma már bőven elég volt belőle.
- Hát épp ez az. Nem is akarok. - Mégis mindennel szembe kerülök, ami vele kapcsolatos és sehogyan sem tudom kikerülni ezeket az információkat.
- Azt hiszem inkább kötelet használnék. - Ez még viccnek is rossz, mert nincs az a pénz, amiért gerincre vágnám az unokahúgom. - Talán már használtam is. - A bilincs gondolata számmora nem annyira csábító és nem is értem, hogy mi miért is beszélgetünk ilyesmiről, mivel nem fog megtörténni, soha. Tehát fölösleges, de már hozzászokhattam volna, hogy mindig fölöslegesen pocsékolja az időmet és fecseg és úgy a puszta jelenléte is fölösleges a számomra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Freya N. Bosworth
Hozzászólások száma :
183
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Galéria 15.03.15 19:13Marcus & Freya


- Megvannak a módszereim. – Vállat vontam, tettetve, hogy már nem érdekel mit is művel azzal a rólam készült alkotással.
- Freya sosem érdekeltél. Sosem szerettem volna, hogy az életem része legyél. Mégis ha kidoblak az ajtón, akkor visszamászol az ablakon. Blablabla… -  Szerintem szinte már félelmetesen tudtam utánozni. – Ezeket mind hallottam már, nem tudnál valami újat is mondani? – Bájosan mosolyogtam még mindig, mert szemem sarkából bizony feltűnt, hogy egy fekete ruhát viselő nő sűrűn felénk pillant.
- Ezzel szerettél volna célozni valamire? – Mindössze a rutin végett vetkőzök gyorsan, nem pedig azért, amit szerintem gondol, hogy miféle olcsó lotyó lehetek… Ch, fel sem merült benne ennek ellenkezője, igaz?
- Ezt úgy mondod, mintha lenne választásod. – Nem akar tudni rólam az égvilágon semmit sem állítása szerint, most mégis együtt élvezzük ezt a csodálatos kiállítást, és ez még csak a kezdet.
- Tudod szerintem, ha új szempontból közelítenéd meg a művészetet még ennél is több megrendelésed lenne. Biztosan hamar elkelne egy olyan rajz, ami erotikus, és némi megkötözéssel sokkolja a kedélyeket. – Igen, arra céloztam, hogy akár ki is kötözhetne az ágyhoz egy rajz kedvéért.
- Ó, a művész úr és a múzsája. – Csodálkozva lépett hozzánk egy nő, aki fekete kosztümöt viselt, első pillantásra azt mondanám, hogy már a külseje is azt tükrözi, hogy mennyire prűd.
- Ó, igen! – Gúnyosan utánoztam a nő hangsúlyát. – Én lennék ennek a hatalmas tehetséggel megáldott művésznek a múzsája. – Legbájosabb mosolyommal mutattam Marcus felé. – Elhihetni nem csak a tehetsége hatalmas. – Némiképp suttogva adtam tudtára ezt az információt, mintha annyira bizalmasan szerettem volna kezelni a beszélgetésünk részleteit. A nő arcáról egyszerre olvashattam le csodálkozást, felháborodást, zavart és abból, hogy elpirulva hirtelen elsétált biztos voltam benne, hogy iszonyúan zavarban érezte magát. Minden bizonnyal az alkoholtól még az eddigieknél is bátrabb lettem. Ojaj.
- Bocsi, ígérem jó leszek, többet nem rosszalkodok. – Ezt most mégsem bírtam megállni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Marcus Finn Redford
Hozzászólások száma :
217
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
36TémanyitásTárgy: Re: Galéria 19.03.15 22:48

-


Freya & Marcus  

- Szó sincs róla. Mindössze próbáltam felhívni a figyelmed az erősségeidre, elvégre ilyenkor arra kell összpontosítanunk, amiben jók vagyunk, nemde? Mindössze csak segíteni akarok. - ha már a meglepetéseknél vagyunk lassan Ő is kezdi bebukni csak olyan szinten, hogy egész egyszerűen nem érdekel már. Tényleg nincs már a számára mondanivalóm, a mai eset pedig azt gondolom, hogy csak feltette végre és nagy nehezen az í-re a pontot.
- És már meg is lenne hozzá az első ajánlkozó modellem, igaz? Arra még nem gondoltál, hogy nem kellene ilyen kínálkozónak lenned a férfiakkal szemben? Vagy ez ilyen különleges kiváltság, hogy csak nekem akarod ledobni a ruháidat? - Fogalmam sincs, hogy ez mennyiire lepne meg. Tegyük próbára... Őszintén szólva elképzelhetően tartom a dolgot. Talán menne még egyszer, hogy egy szempillantás alatt ledobja a ruháit? Az összeset? Az utolsó darabig?
- Freya, fogd már be a szád! - Húztam közelebb magamhoz a karjánál fogva. Szinte alig hallhatóan legalábbis mások számára a fogaim között kipréselve szóltam vagyis inkább förmedtem rá és előfordulhat, hogy kicsivel erősebben szorítottam meg a karját, mint akartam, ekkor lassan leengedtem a kezem közöttünk.
- Persze, hogy az leszel. Mert most azonnal kocsiba ülsz és hazamész, más különben biztosra veheted, hogy Edward perceken belül itt lesz érted, miután felhívom és leadom, hogy a kicsi lánya milyen közönségesen viselkedik és holnap már az újságokban is olvashatja, ki tudja... És akkor azt hiszem megint szobafogság lesz a vége. - Tényleg elég volt belőle ennyi mára, a közönséges viselkedéséből már nem is beszélve és ennél csak rosszabbra számítok, ha esetleg még néhány pohár bor a kezébe akadna a mai este folyamán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Freya N. Bosworth
Hozzászólások száma :
183
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Galéria 20.03.15 6:10Marcus & Freya


- Nem ez az egyetlen erősségem, de minden bizonnyal ez a leglátványosabb. – Tettem hozzá némi cinikus éllel a hangomban. Bárcsak mondhatnám, hogy bánom a történteket, hogy rávettem az első rajzra, hogy ha tudnám, akkor visszacsinálnám… Ez hazugság lenne, mert egyáltalán nem bánom. Megérte.
- Ez a kiváltság csak neked jár, érezd magad megtisztelve. – Azt gondolom, hogy mégis inkább bosszantónak találja, hiába minden próbálkozásom. – Azt viszont hozzátenném, hogy csak azért dobálnám le ismét a ruháimat, mert megköveteli a művészet. – Marcus nagyon tehetséges művész, de mégis úgy tűnik az emberek többsége jobban kedveli azokat az alkotásokat, amik kissé erotikusabbak az átlagnál. Engem pedig nem zavar, ha rajtam kevesebb ruha van, vagy egyáltalán nincs, de takarva vagyok, és úgy örökít meg az utókor számára.
Erős volt a szorítása, ebből is érezhettem, hogy mennyire sikerült felbosszantanom. Ó, pedig azt hittem, hogy tetszeni fog neki, amit annak a másik nőnek mondtam, elvégre látatlanban dicsértem a méreteit.
- Ó, olyan szexi vagy, mikor megfélemlíteni próbálsz. – Most már biztos vagyok, hogy megártott számomra az a néhány pohárka bor. Ismerem már annyira, hogy tudjam tényleg megtenné, akármennyire is utálja az apámat képes lenne felhívni, hogy engem végre ezzel helyre tegyen.
- Remélem boldog vagy, ezt a csatát most megnyerted. – Emeltem fel megadóan mindkét kezemet. Igaz a csatát megnyerte, de még hátra van a háború.
- Még találkozunk. – Önelégült rámosolyogtam, mielőtt hátat fordítottam volna neki, s kiriszáltam a galériából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Marcus Finn Redford
Hozzászólások száma :
217
Csatlakozás dátuma :
2013. Aug. 23.
Kora :
36TémanyitásTárgy: Re: Galéria 20.03.15 9:13

-


Freya & Marcus  

- Nos, a látványosság már egy pozitívumnak minősül. Hozd ki magadból a legjobbat. - Nem mintha annyira érdekelne mihez is kezdene magával, addig legalábbis biztosan nem, amíg nekem ahhoz nincs semmi közöm, már pedig szeretném, ha így lenne. Az pedig, hogy modellt álljon nekem belátom, hogy őrültség volt, de ezek után pedig már ki van zárva, hogy valaha még egyszer együtt dolgozzak vele, mert ahhoz először is az kellene, hogy képes legyek elviselni. Én már ezen a ponton elbuktam, szóval kénytelen leszek megint valami újdonsággal előállni, róla pedig le kell mondaniuk.
- Arra már nem lesz szükség. Egyszeri ajánlat volt. Nem éltél vele, hát elszállt. - Legalábbis ami engem illet. Arról nem is beszélve, hogy időben visszautasíthatatlan is, neki valahogy mégis csak sikerült. Őszintén szólva számmora nem igazán imponáló, ha egy nő kéreti magát, szóval ez a lehetőség elszállt a közönséges trampli viselkedésével együtt.
- A pénzt megkapod. Az összeset, ami azért a nyavalyás képekért fizetnek, csak ne is lássalak... - Önuralom kellett már ahhoz is, hogy ne szorítsam jobban a karját vagy ne rángassam ki magam a karjánál fogva a galériából, hogy számára ez a csodás est és kiállítás véget ért.
- Hogyne... Vasárnap a családi ebédnél. - Tettem hozzá gúnyosan. Én a részemről mindent megfogok tenni annak érdekében, hogy még véletlenül se fussunk össze még egyszer, ha kell a cuccait is összepakolom helyette és visszaviszem, csak hogy még véletlenül se keljen eljönnie értük és annyival mi be is fejeztük a nagybácsi-unokahúg rokoni szálaink ápolgatását. A legnagyobb csapás az életemben, ami csak eddig érhetett és érhet még az a Bosworth família, efelől semmi kétségem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Galéria 20.03.15 12:06

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
Hannah Emma Williams
Hozzászólások száma :
20
Csatlakozás dátuma :
2016. Feb. 16.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Galéria 01.01.17 23:56Allison & Hannah
M

ár a reggeli kávém sem élvezem annyira, szentimentális vagyok, és jó megszokáshoz híven, a régi zöld, ütött kopott, csembe bögrémből kortyolgatom még azt a kávét, amit anno Hannatól kaptam. Drága barátném, nem is tudod, mennyire hiányzol. Sokáig voltunk a legjobb barátok, és sajnálom, hogy elköltöztél, elhiszem, mindenkinek tovább kell lépnie és azt nézni hogyan is léphetne előrébb az életben, de akkor is rossz nélküled, nem bírok bármikor csak úgy átszaladni hozzád kávézni és pletykálni, mint régen. Folyton bajba keveredtél, és ezáltal én is, de nem bánom, jókat nevettünk a végén, és mindig kihúztalak a pácból. Próbálom elterelni a figyelmem, hogy ne gondoljak arra, hogy hónapok óta elmentél. Persze van más barátnőm, de ő akkor is Hanna volt, az én Hanna Bannam. De persze büszke vagyok rá, hogy már nem egy egyszerű pincérnő, aki mindig elkésett a munkából. Álomképeimből a telefonom csengése rángatott vissza, nyolc óra, ki kell nyitnom a galériát, mielőtt ideérne a főnökasszonykám is, mert ha annyi esze lenne, mint amekkora szája… De ebbe nem megyek bele, mert csak felbosszantom magam, és egy rossz érzés elég egy napra. Egész átlagosan ment minden, felvettem a következő megrendeléseket, és bájosan mosolyogtam a kedves vevőkre, tudom, angyali vagyok. Már lassan zárni akartam amikor megjelent a hárpia, aki a főnökömnek nevezi magát. Nagy szemekkel néztem rá, hogy végre idetalált. Egy meghívót lobogtatott a kezében, azzal, hogy neki nincs kedve, tehát nekem kötelező megjelennem. Értetlenül néztem rá, hogy miért is? De inkább belementem, mintsem visítson nekem itt egy órát. Felmentem tehát az emeletre és kutatni kezdtem a ruhatáramban, egy smaragdzöld ruha mellett döntöttem, hajamnak próbáltam valami kicsit elegánsabb kinézetet biztosítani, hívtam egy taxit és már ott is voltam. Mindig is késős alkat voltam, tehát senki sem csodálkozott, hogy a galériánk képviselője még nem érkezett meg. Szinte rohantam fel a lépcsőn, és a lehető legészrevétlenebbül surrantam be a kiállításra. Tekintetem azonnal megakadt a fotókon és elmélyülve vettem szemügyre párat. Van pár fontos ember itt és egy csomó, akit nem ismerek, értem sűrűbben kellene kimozdulnom.

Click me
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Galéria

Vissza az elejére Go down

Galéria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához