welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (784)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (452)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Eric Crawford
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Anabelle Carly Severide

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
43
Join date :
2015. Mar. 08.
Age :
30TémanyitásTárgy: Anabelle Carly Severide 08.03.15 20:33

Anabelle Carly Severide


Név: Anabelle Carly Severide
Becenév: Ana, Bella, Bells, Carly
Születése hely, idő: 1988. 04.13. / Jacksonville,  Florida
Tartózkodási hely: Las Vegas, Nevada
Csoport: Városlakó
Anyagi háttér: Felső osztály
Szexualitás: Heteroszexuális
Avatar alany: Teresa Palmer

Ki vagyok én...?!

Ne keverd össze a személyiségemet a hozzáállásommal! A személyiségem én vagyok és a hozzáállásom pedig attól függ, hogy hogyan bánsz velem. Őszintén szólva nem tartom magam egy különleges személyiségnek, egyszerűen csak egyedi vagyok, de nekem ennyi elég is. Nekem is vannak jó és kevésbé jó tulajdonságaim, mint mindenkinek, bár erről Severide-nak vannak elméletei, de az Ő véleménye egy másik lapra tartozik. Nálam roppant egyszerűen működnek a dolgok, amit adsz, annyit fogsz visszakapni is. Nem bízom meg egy könnye másokban, utálok beletörődni bármibe is, elfogadni, hogy nem tudok valamin változtatni és olyannak kell elfogadnom amilyen, mert nem vagyok elég ahhoz, hogy fordítsak a dolgok állásán, mert ugyanakkor nem vallanám magam egy gyenge nőnek, kivéve persze a szerelemben, mert bevallom mindig is vágytam a szerelemre, mint valószínűleg minden nő. Ki ne vágyna arra, még ha csak titkon is, hogy szeressék? Nem vagyok hisztis, de ha az kell, hogy hisztizzek, hogy elérjem, hogy figyeljenek rám, akkor az is vagyok. Ha kell együtt érző tudok lenni, kedves is, cinikus is meg gúnyos, ez csak attól függ milyen reakciókat váltasz ki belőlem. Többnyire csendesen üvöltő típus vagyok, tehát nagyon ritkán borulok ki, még akkor is, ha legszívesebben üvöltenék, hogy elegem van és igen sokszor érzem azt, hogy elegem van, mert valahogy az utóbbi időben semmi sem úgy alakul, ahogy azt elképzeltem. Naiv voltam? Meglehet.
Mindössze százhatvanhét centiméter magas vagyok, szóval Jackson mellett a maga százkilencvenes magasságával eléggé kicsinek érzem magam, sőt szerintem akkora magassarkú cipőt nem is gyártanak, amellyel, ha felvenném egy magasságban lennénk, de ha mégis annak a sarkával akár már ölni is lehetne. Hajszínem szőke, szempárom pedig kék. Az öltözködési stílusomat illetően színes egyéniségnek mondanám magam, szintén ugyanúgy szeretem a különféle kiegészítőket is. Egy szó, mint száz, szeretek csinos lenni, csinosan öltözködni és csinoska érezni magam, de ugyanakkor számmora az is fontos, hogy jól érezzem magam a bőrömben. azt hiszem egyformán szívesen viselek kényelmes és elegáns ruhadarabokat.

Életem, létem, világom

- Anabelle, mesélne nekünk a házasságukról? Hogyan tudná egy szóval jellemezni a közös életüket? - Tágra nyílt szemekkel meredtem a nőre, aki érdek feszítve, ha nem látnám azt mondanám egy helyben pattogva vár valamiféle kielégítő válaszra. Nos, fogalmam sincs mit szeretne hallani, de ezek után gondolom csakis indiszkrét kérdésekre számíthatok.
- Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy irigy legyen vagy inkább sajnáljam azokat a párokat, akik képesek mindössze egy szóban jellemezni a kapcsolatukat, mert ezek szerint vagy annyira unalmas, hogy egy szó is elég rá vagy annyira boldog és kiegyensúlyozott. Nos, a minék nem ilyen. Szerintem ebben Jackson is egyetértene velem kivételesen, hogy mi szinte soha semmiben sem vagyunk egy véleményen, sokszor vitázunk, nem veszekszünk, ezek inkább csak amolyan kié lesz az utolsó szó játék, de mégis együtt vagyunk. Azt hiszem ez már önmagában jelent valami, nemde? - Bevallom ehhez azért kissé nehezen szoktam csak hozzá, de ha arra számít nem fogom kiteregetni a szennyest. Tulajdonképp utálok mindent riportert, újságírót, fotóst, akiknek köszönhetően nekünk nm lehet egy normális percünk se, de elviselem, mert ez ezzel jár. De órási hibába estek, ha azt hiszik, hogy erre vágytam, mármint Jacksont akartam és nem azt, ami vele járt.
- Jackson, mint közkedvelt- és ismert játékos és mint magánember egyek vagy inkább ellenkezőleg, két külön álló személyiség? - Az anyakönyvi kivonata nem kellene esetleg? Bár szerintem az már nyilvános.
- Bizonyos tulajdonságaiban igen, másokban pedig nem. - Nem igazán szeretek a magánéletemről beszélni ha úgy vesszük egy számmora idegen személlyel, de azért próbálok közvetlen maradni valamilyen szinten és leplezni, hogy mennyire irritáló ez az egész.
- Beszélne erről nekünk kicsivel bővebben? - Ez a nő engem szándékosan provokál? - Képes elhatárolni a játékot a magánéletétől. Én azt hiszem, hogy egy egészen más Jacksont ismerek, mint a legtöbben. - És szeretném, ha ez még így is maradna. Én is láttam a napokban az egyik heti lapban szárnyra kapott pletykát miszerint problémáink vannak a házasságunkkal, de nem foglalkoztam vele, viszont így legalább már világos mire fel ezek a kérdések.
- Vannak problémáik? - Egy egészen kicsit kezd frusztráló lenni számomra, hogy olyan pofátlanul faggat a magán életünkről, mintha arról lenne szó, hogy mit reggeliztem ma.
- Azt hiszem nincsenek. - Vontam meg a vállam egy halvány mosollyal. Arra esetleg nem lenne kíváncsi, hogy volt-e az este valami?
- Mindenhová vele tart? - Ó hogyne... - Nem... Nem kimondottan vagyok sportrajongó, sem pedig az a betegesen féltékeny feleség, aki mindig, mindenhol, minden percben a férje mellett van. Mi megbízunk egymásban. - Ez lenne az egyik dolog, a másik pedig, hogy rájönnek, ha egyszer szar kerülne a palacsintába.
- Tehát akkor boldogok együtt... Ez igazán remek. Köszönöm szépen Ana. - El sem hiszem. Értem én, hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb, na de ennyire.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Anabelle Carly Severide 10.03.15 15:06
Anabelle C. Severide!
Ó, Severide asszonyság is megérkezett. Very Happy Bevallom élveztem az előtörténetedet, szórakoztató volt és mivel mindent rendben találtam történetedben, ezért elfogadom! Üdvözöllek az oldalon Ana! Innentől csak annyi van hátra számodra, hogy meghódítsd a játékteret. Wink
   

Admin


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.info

Anabelle Carly Severide

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Karakterlapok :: Városlakók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához