welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Are you ready kids? - Damien & Jenni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Are you ready kids? - Damien & Jenni 08.03.15 21:34

Damien & Jenni


- Elnézést, egy kis segítségre lenne szükségem... Azt hiszem. - Oké, még sosem kerestem Spongyabobos zabpelyhet, így elkélne egy kis segítség. Lefogadom a nő azt gondolta, hogy a kis fiamnak vagy a lányomnak keresem, nem pedig az unokaöcsémnek, aki aztán minden, csak már nem kicsi és nem hiszem el, hogy erre tényleg rávett.
- Mandy is odáig van érte. Mindig vinnem kell neki haza. - Bájosan bólogatok a nőre, aki gondolom épp a kislányáról mesél nekem lelkesen, én pedig minden erőmmel azon vagyok, hogy elfojtsam magamban a nevetést, hogy de basszus, én a húsz éves unokaöcsémnek veszem, aki épp megvan őrülve egy dobos Spongyabobos zabpehelyért.
- Na és hány éves a csöppség? - He? Na jó, ez nagyon kínos, de végül is simán kinézhető belőlem, hogy van gyerekem, szóval annyira mégsem.
- Három éves. - Feleltem egy kedves mosollyal, miközben a bevásárlókosaramba csúsztattam egy doboz zabpelyhet. Gyorsan megköszöntem a segítséget, még mielőtt a szülési nehézségekről vagy a szülés utáni vizelettartási problémákról kezdene el beszélni nekem, azt hiszem nekem az már sok lenne, miután meglett minden, ami kell, beálltam a sorba, szerencsére nem voltak sokan, fáradt vagyok, de azért beugrottam a kicsimnek még zabpehelyért. Komolyan, nem hiszem el.
Beérve a lakásba lepakoltam mindent a pultra. - Hazaértem... - Szóltam be a nappaliba, kivettem a táskából a zabpelyhet és a hátam mögé rejtve besétáltam vele a nappaliba.
- Arról ne beszéljünk, hogy mit kellett ezért elszenvednem és mire megtaláltam, de voilà. - Húztam elő a hátam mögül a Spongyabobos zabpelyhes dobozt.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 09.03.15 15:09


Jenni & Damien

Küldetés teljesítve! Esküszöm ezt kamarázni kellett volna... Talán túl sok kung fu pandát néztem a TV-ben, de úgy osontam át a szomszéd kertjében, mintha kiképzett nindzsa lettem volna. Elképzelésem sincs arról, hogy miféle gazokat szereztem, de remélhetőleg Jen néni örülni fog neki, pláne, hogy amíg haza vártam többször is azt szajkózta a doboz, amibe kis emberek szorultak, hogy ez a nap a nőkért van. Na, nem mintha tudnám milyen nap van, de a gyomrom már korog, epekedve várom a zabpelyhemet és néhány gizgazzal biztosan szerzek néhány jó pontot a nénikémnél.  
Ahogy felcsendült Jenni hangja úgy tápászkodtam fel a kanapéról, figyelmemet elszakítva Jack a kalóz legújabb kalandjairól, hogy elé siessek.
-Istennő vagy! - Ahogy megpillantottam kezében a zabpelyhes dobozt egyből karjaim közé kaptam, majd jó párszor megpörgettem. Mire letettem ismét a saját lábaira addigra biztosan szédült, velem együtt, de kikapva a kezéből a dobozt megindultam a konyha irányába, mert már farkas éhes vagyok.
-Nézd mit szereztem neked. - Miután feltéptem a dobozt, fájó szívvel de letettem a pultra, de csak arra az időre, hogy a virágokat átadjam neki. Nem vagyok azaz érzelgős fajta, szóval tartózkodnék attól, hogy körülnyaljam, hiába van nőnap.
-Ja, ha a jobb felüli szomszéd csengetne inkább ne engedd be. - Én szóltam... Habár nem hinném, hogy lebuktam volna, hogy esetleg látott, hogy én kószáltam a kertjében, de attól még sosem lehet tudni.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 10.03.15 20:13

Damien & Jenni


- Veled biztos, hogy valami nem kóser. - Ráztam meg a fejem még mindig szédülve. Egész biztos vagyok benne, hogy valami nem stimmel vele. Szóval, csak ennyi? Istennő vagyok egy zabpehelyért? Ha tudtam volna, hogy csak egy doboz zabpehely a titka annak, hogy egy férfi istennőnek szólítson már előbb kis bevetetettem volna, bár az unokaöcsém nekem nem minősül férfinak, de azért na...
- Értem. Szóval, ez a boldog nőnapot Jenni néni Damien módra? - Esküdni mernék rá, hogy valahol láttam már ezeket a virágokat, a szomszéd kertjében? Miért is nem vagyok meglepve? Csak mert róla van szó. De azért valahol értékelem, hogy összelejmolt nekem egy csokor virágot, legalább eszébe jutott, ez is valami. Másnak még ennyi sem, de most inkább nem akarok ezzel foglalkozni. Inkább pusztítsuk el azt a doboz zabpelyhet a TV előtt. Valahogy most még ez is csábítóan hangzik.
- Majd letagadlak. - Vontam meg a vállam, miközben kerestem egy vázát a lakásban, jobban mondva felkutattam az egész lakást egy vázáért. Nincs a lakásban kisebb botanikus kert. Szerintem a legtöbbször elfelejteném melyikkel, mikor épp mit kellene csinálnom. Talán egy-két kaktusz, de azzal van a legkisebb gondom.
- Mit nézünk? Jack, a kalózt? - A nappaliból érkező hangokból ítélve igen.
- Izgalmasan hangzik. - Összegezném. Vasárnap délután hoztam neki haza Spongyabobos zabpelyhet és most azt fogjuk tömni magunkba a nappaliba a TV előtt Jack, a kalóz közben? Nem mintha kaptam volna ennél kedvezőbb ajánlatot, szóval azt hiszem elfogadom.
- Add ide. - Kaptam ki a kezéből a dobozt, miután visszaértem a konyhába. Komolyan, nem fog dobozból kajálni. - Felöntsem vagy álá natúr is jó lesz? - Amíg arra vártam, hogy döntsön ebben a nehéz kérdésben gyorsan kivettem a szekrényből két tálat meg kanalat és teleöntöttem zabpehellyel.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 10.03.15 21:22


Jenni & Damien

Közel álltam ahhoz, hogy annyira örüljek ennek a doboz zabpehelynek, mint az első barátnőm negatív terhességi tesztjének. Szeretem ezt a fajta zabpelyhet és most a nénikémet is, hogy szerzett nekem, annyira, hogy örömömet egy szédítő ölelés kereten beül ki is mutattam.
- Nem vagyok zsidó, miért lennék kóser? – Homlokomon összeszaladtak az apró ráncok, miközben megjátszott értetlenséggel néztem a nagynénimre.
- Valami olyasmi akar lenni. – Vontam meg hanyagul a vállamat. Micsoda szerencse, hogy a nők a gazokért vannak oda, nem pedig a bokrokért, mert azért valljuk be egyszerű letépni néhány virágot, mint kiásni egy bazi nagy bokrot.
- Gondolom az könnyen fog menni. – Legalábbis biztos nem plakátolta tele a környéket örömében a képemmel és azzal a csodás hírrel, hogy végre hosszú évek után ismét együtt lógunk.
- Ez csodálatos. – Csodálkozva csattantam fel. - Már csak pusztán a rajzfilmet hallva eltaláltad. – Ezek szerint szereti, legalábbis ismeri.
- Vannak olyan szokások, amiktől nehéz megválni. Oregonban is ugyan ez volt a programom vasárnap délutánonként. – Ilyenkor vannak a legjobb rajzfilm maratonok és szerintem ezek a rajzfilmek korhatár mentesek, legalábbis azt senki sem szabja meg, hogy hány éves korodig nézhetsz rajzfilmeket.
- Ha már van választási lehetőségem, akkor nyomassál rá egy kis tejet. – Nem, mintha nem lenne önmagában is isteni finom. Biztosra veszem, hogy a cukor és a sok kiegészítő elem mellett van ebben a zabpehelyben valami, ami függővé teszi a gyanútlan áldozatait.
- Visszaszámlálás indul! – Gyorsan a tányéromért siettem, hogy felkapva a pultról meginduljak vele a kanapé irányába. - Tudod, ha már nagyon elázik, akkor olyan lesz, mint a tapétaragasztó, ezért kell gyorsan megenni, amíg ilyen az állaga. – Zabpehely szakértő vagyok, semmi kétségem nincs efelől. Ledobva magam a kanapéra figyelmemet a rajzfilmek szentelve kezdtem tömni a hasamat.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 11.03.15 12:22

Damien & Jenni


- Na és Steph minden vasárnap elment venni Spongyabobos zabpelyhet? - Oké. Szerintem ez gáz. Nem az, hogy azt gondolta a nő, hogy anya vagyok és biztos, hogy a kicsi gyerekemnek veszem, hanem hogy húsz éves és a nővérem komolyan minden vasárnap elment venni neki zabpelyhet. Könyörgöm, ez most nem komoly, ugye? Na de lényegtelen. Én csak abban bízom, hogy nekem nem sok vasárnap kell még zabpelyhet vásárolnom, mert a néhány napot legfeljebb még pár nappal, egy héttel vagyok hajlandó kitolni, azután is, ha maradni szeretne, akkor viszont kénytelen lesz kezdeni magával valamit.
- Tapétaragasztó... - Így is fogalmazhatunk, ez így kevésbé guszta. De tényleg, ez addig jó, amíg nem ázik el, mert az akkor már mindenre hasonlít csak zabpehelyre nem. Fogtam a saját tányérom is én letelepedtem mellé a kanapéra a Jack, a kalóz legújabb kalandjai elé. Végül is nekem most édes mindegy, hogy mit nézek, mert valahol egész máshol járnak a gondolataim és néha úgy kell a fejemet megrázva elhessegetni őket, hogy Jenni, hagyd a fenébe, ne gondolkozz most ezen. Majd megpróbálom megbeszélni vele, amikor végre hajlandó lesz két szónál többet beszélni velem úgy, hogy nem duzzog, akár egy gyerek, akinek nem engedtek meg valamit.
- Amúgy gáz van? Miért léptél le? - Csak egy szimpla kérdés volt, hogy ne üljünk már ilyen kussban és valamilyen szinten mégis csak érdekel, hogy mi van a nővéremmel, főleg, ha gáz van, mert csak nem lehetett olyan jó otthon lenni, ha már lelépett és képes volt fél napot utazni, hogy aztán odaérjen egy idegen városba, ahol aztán lövése sincs mihez fog kezdeni magával. Amúgy meg hozzászoktam már, hogy ebben a családban mindenről én értesülök utoljára, de azért mindenki engem faggat, hogy mi van... Tudja a fene. De azért nem is neheztelek rájuk, amiért nem traktálnak a problémáikkal. Jól van ez így. Mindenki elvan a maga kis világában.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 14.03.15 15:08


Jenni & Damien

- Dehogy! – Drámaian felsóhajtva forgattam meg azokat a csodálatos kék színben pompázó szempárjaimat. - Mindig volt otthon néhány dobozzal. – Ennyire egyszerű a magyarázatom és különben is anyám nem az a fajta nőszemély, aki képes lett volna nekem vasárnap elrohanni a boltba. Jött volna azzal az elcsépelt dumájával, hogy: neked is van lábad, tudod hol a legközelebbi élelmiszerüzlet, hasznossá is tehetnéd magad, blablabla.
- Kóstoltad már milyen íze van a tapéta ragasztónak? – A lehető legsavanyúbb arckifejezésemmel tettem fel költi kérdésemet. Én már megtettem. Hosszú történet, kellett hozzá néhány sör és Dave haverom szobáját próbáltuk lakhatóvá tenni és… A többi homályos, de az már biztos, hogy semmihez sem tudom hasonlítani azt az ízt és minden bizonnyal mérgező is, de csak nagyobb dózisban.
- Mert Oregon… - Tömtem egy nagy adag kanál zabpelyhet a számba. - Unalmas. Kellett egy kis változatosság. – Magyaráztam teli szájjal.
- Nem erre számítottál mi? – Közben felnevettem mikor a rajzfilmben a vámpír szívószállal kezdte kiszívni az egyik áldozata agyvelejét. - Valami drámai fordulatot hittél? Családi botrány, vagy hasonló? – Kérdőn pillantottam felé, tekintetemet néhány másodpercre elszakítva a rajzfilmről. Közben már az utolsó falatokat kanalaztam, amit sajnáltam, de valójában már így is erőltetem kellett az evést, mert már lassan kidurranok, de olyan isteni ez a kaja, hogy nem lehet nem megenni minden falatot, ami a tányéromban van. Az üres tányért letettem az előttünk lévő dohányzóasztalra.
- Neked nincs jobb dolgod? – Hátamat neki döntöttem a kanapénak. - Mármint nem kidobni akarlak a saját kecódból, de tényleg ezt az, amit csinálni akarsz? – Mutató ujjam köztem és a TV készülék között mozgott.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 14.03.15 15:32

Damien & Jenni


- Dehogy. De ezek szerint Te igen. Nem akarom tudni, bár akkor már érthető miért vagy kissé zizi, az agyadra ment a tapétaragasztó. - Szerencsére azt ebben a lakásban nem fog találni, legalábbis nincs róla tudomásom, hogy lenne, bár a fene se tudja, ha nagyon kutakodna mondjuk unalmas perceiben, óráiban, hogy mi mindenre bukkanna, de legalább addig is nem kell attól tartanunk, hogy súlyosbodna a helyzet.
- Na és mihez fogsz kezdeni? Gondolom nem csak ennyi, hogy buszra szálltál és most itt dekkolsz. - Legalábbis erősen bízom benne, hogy nem.
- Hozzászoktak már, hogy lelépsz? - Bár még sosem keresett fel olyan kérdéssel a nővérem, hogy nincs-e nálam az unokaöcsém, valószínűleg, mert eszébe se jutna, hogy esetleg ide jönne, de úgy látszik mégis. Én meg még nem hívtam fel, mivel jobb szeretnék kimaradni a családi perpatvarokból. Egy, mert semmi közöm hozzá. Kettő, mert nincs kedvem hallgatni. Harmadszor pedig, mert nem érdekel és jobban örülök, hogy ha kimaradhatok belőlük.
- Igen. Azt hiszem. Mivel már hozzászoktam, hogy minden ilyesmiről lemaradok, ami annyira nem is probléma, mert valahogy nem vagyok kíváncsi mások problémáira és mert gondolom hívott volna, ha szar van a palacsintába és akkor nem Te jöttél volna hozzám lakni, hanem Steph. - Ennyi. Nem is az, hogy nem lennék rá kíváncsi, mert biztosan nem küldeném el, meghallgatnám meg minden, de az enyémekre se kíváncsi senki, röviden mindenkinek a maga problémáit kell megoldani, fordítva nem fog működni.
- Lekötelezel, hogy maradhatok a nappalimba. - Mondjuk úgy, hogy vasárnap délután zabpelyhet zabálni a Jack, a kalóz legújabb kalandjai előtt számomra is újdonságnak számít. - Esetleg zavarok? - Fordultam felé homlok ráncolva. Esetleg neki lenne más programja a nappalimba, amiről nekem nem kellene tudnom?
- Most mire akarsz célozni? - Vontam fel szemöldököm kérdőn. Lemaradtam volna valamiről? Esetleg Ő tudhat valami olyasmiről, amiről én nem, mert én nem igazán tudok róla, hogy lenne jobb dolgom vagy bármi mást akarnék csinálni. Azt hiszem ma szexuális napot fogok tattani nőnap alkalmából, mert megérdemlem.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 14.03.15 19:20


Jenni & Damien

Jenni néni és a közel sem vicces humora ismét célba talált. Azt mondanám, hogy fáj, hogy minden alkalmat megragad arra, hogy őrültnek nyilvánítson… Mégis lehet, hogy igaza van. Viszont ha én a helyében lennék, reménykednék, hogy ez nem családi vonás, mert ha a génjeinkben van, akkor bizony előbb vagy utóbb sorstársak leszünk.
- Eddig annyi volt a tervem, hogy felszállok a legelső ide tartó buszra aztán majdcsak lesz valami, ha megérkezek. – Nem gondoltam bele komolyabban, hogy itt mégis mit kezdenék magammal. Nem szoktam a dolgokat a kelleténél is jobban túlbonyolítani és a jövőmön rágódni.
- Nem hinném, hogy lenne választásuk, szóval, ha eddig nem szoktak hozzá, akkor itt lenne az ideje, hogy elkezdjenek barátkozni a gondolattal. – Néha napokig nem mentem haza, eleinte anyám ki volt akadva, de ahogy ez egyre többször és többször megismétlődött már egyre kevesebb szent beszédet kellett végig hallgatnom. Egyszer minden fióka kirepül a családi fészekből.
- Hé! Már van egy közös vonásunk. Engem sem érdekel mások problémája. – Szerintem ennek oka, hogy mikor csecsemő voltam fejre ejtettek, mert nem alakult ki nálam az a bizonyos empátia. Nem azt mondom, hogy teljesen érzéketlen vagyok, de azért sosem lesz belőlem érzelgős alkat.
- Nem zavarsz, de ha zavarnál tudatnám veled. – Hadartam el neki válaszomat, mielőtt jóllakott hasamra tettem volna egyik kezemet, majd elbüfögtem magam. Ha jól tudom, ez valamelyik országban bóknak számít evés után. Szóval minden tiszteletem a zabpehely gyártóknak.
- Akartam célozni valamire? – Mutató ujjammal kezdtem finomat ütögetni ajkaimat, miközben nagyon elgondolkozó fejet vágtam, pusztán a hatás kedvéért. - Ja, csak azt gondoltam sokkal inkább töltenéd a szabad idődet azzal a hapsival, akit említettél, akivel kavarsz. – Tudom én, hogy neve is van, csak nem ugrik be, nem mintha annyira érdekelne.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 14.03.15 20:45

Damien & Jenni


- Te sem erőltetted meg magad a gondolkodás szintjén. - Szóval fogalmam nincs róla mihez is fog kezdeni, ez így rám nézve eléggé elkeserítő.
- Arra gondoltam, hogy ilyenkor nem szokták felhívni az egész rokonságot, hogy nem-e vagy náluk? Bár engem még soha egyszer sem hívtak ezért és nagyon másért se. - Az gáz, hogy meg tudnám mondani mikor beszéltünk utoljára a nővéremmel, ebből kiindulva nincs abban semmi meglepő, hogy a unokaöcsémet majdnem meg se ismertem. Oké, ennek is megvannak a pozitívumai, de ha váratlanul felhívna, akkor egyből levágnám, hogy gáz van, mert nem nagyon szokott traktálni a problémáival, pedig sose vágtam a családom képébe, hogy annyira nem érdekel, hogy ki miért van kiakadva, pedig nagyon, nagyon, nagyon sokszor gondoltam erre, ezért is költöztem külön lakásba, ebből a szempontból megtudom érteni. Én viszont legalább szóltam, hogy elegem van belőletek, lelépek. Jobb lesz mindenkinek, nekem legalábbis és az is, sokkal.
- Akkor sem érdekelne, mert ez még mindig az én nappalim. -  Tájékoztatásképp. Belém már láthatóan is nagyobb mennyiségben van empátia, ami látható is, mivel megengedtem, hogy nálam dekkoljon, mert őszintén szólva szerintem bűntudatom lenne most, hogy mégis hol a picsában lehet, ez a város pedig marha nagy ahhoz, hogy egyedül megtaláljam.
- Paraszt... - Miért is vagyok ezen meglepve vagy inkább miért is nem? - Ha én csináltam volna még dicséretnek is venném, hogy nem is olyan rossz... - Mindenesetre, ha még élvezni akarja a nappalim kényelmét, akkor kénytelen lesz túlélni azt a kaját is, amit én csinálok, ha csak nem akar minden nap rendelni, amit viszont neki kellene fizetnie, azaz szerintem nem, nem akar és nem kotyvasztok olyan rosszul.
- Ő épp duzzog. Én meg nem akarom megzavarni benne. Ez hosszú, bonyolult és szerintem számodra érthetetlen és dög unalmas, szóval megkíméllek és nem fárasztalak vele. - És persze arra is emlékszem, hogy nem igazán érinti meg mások problémája, nem mintha most annyira kedvem lenne ezt megbeszélni bárkivel is, de a legfőképp vele, plusz ez az én problémám, de most per pillanat semmi kedvem valami olyasmiért bocsánatot kérni már nem is számolom hanyadszor, amiért igazából nem is érzem hibásnak magam. Fogtam a két tányért kivittem a konyhába, visszafelé pedig már két üveg sörrel huppantam le mellé a kanapéra. Igazából ezek csak a helyet fogják, mert nem igazán szeretem, még a szülinapi bulimról maradt pár üveggel. Lejjebb csúszva a kanapén nyomtam az egyik üveget a kezébe... - Momentán Te vagy a legjobb ajánlatom ma délutánra.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 14.03.15 21:49


Jenni & Damien

Jobb és bal kezem mutató és középső ujjaival egyaránt halántékomhoz kaptam a fejem mindkét oldalánál, ezzel is imitálva azt, hogy nagyon, de nagyon gondolkozok, csaknem annyira, mint a bűvészek azokban a ratyi filmekben.  
- Láttad ezt?! – Abba hagytam a kis műsoromat, hogy teljes figyelmemet neki szenteljem. - Megerőltettem magam, de valahogy nem látok a jövőbe. Honnan kellene tudnom, hogy mihez kezdjek? – Kettőnk közül valószínűleg Jen sokkal jobban idegeskedik ezen, meg tudom érteni, attól tart, hogy a nyakán maradok.
- Hé! – Tettem a vállára a kezemet. - Relax. Neked ezen nem kell agyalnod. – Majd a következő pillanatban már mindkét kezemet felemelve megadtam magam. - Majd ha kedvem lesz dobok egy üzit, hogy még élek és ne parázzanak miattam. – Ennél többet nem ígérhetek, de talán jobb lesz azt a kis részletet nem megemlítenem, hogy hol vagyok, nehogy Jenni miattam bajba keveredjen.
- Hát… - Nyújtottam el a lehető leghosszabbra ezt a nyúlfarknyi szócskát. - Ez esetben lesz néhány kínos pillanatod, de majd együtt túl leszünk rajta. – Tenyeremet szám elé kaptam, leplezve azt a pofátlan mosolyt, ami képemre kúszott. Tudatában vagyok azzal, hogy néha jobb lenne befogni és örülni, mint majom a farkának, hogy egyáltalán befogadott bizonytalan időre.
- Veheted dicséretnek, ha jobban belegondolunk „te főzted”. – Szórakozottan ujjaimmal macskakörmöket imitáltam. Túlzás főzésnek állítani, de elment megvenni, sorban állt a kasszánál, hazahozta, tányérba tette és tejet öntött rá. Minden érdem a nagynénémé.
- Ezt jó hallani, mert ha elkezdenél picsogni, akkor fogalmam sem lenne mit is kezdhetnék veled. – Az már biztos, hogy irtó kínos szitu lenne, ha itt sírdogálna mellettem, inkább fedezékbe vonulnék és megvárnám még abba hagyja.
- Ó, ember! Ez szívás. – De nekem panaszra semmi okom, még sört is kaptam. Pofátlanul mosolyogva nyúltam az üveg után.
- Nem hittem volna, hogy szoktál sörözni. – Meglepett, de nem annyira, hogy ne tudjam kiélvezni a hideg sör mennyei ízét.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 14.03.15 22:37

Damien & Jenni


- Az attól függ meddig szándékozol maradni... - Ha már nem sokáig, akkor számomra édes mindegy mihez fog kezdeni, ha még mindig bizonytalan ideig, akkor nem lenne rossz, ha keríteni valami fizető munkát, mert azért annyira jól nem megy, hogy eltartsak kettőnket. Én egyetemista vagyok, plusz lakbért fizetek, plusz a rezsi meg minden, ez azért pénz, sok pénz, ha a havi keresetemhez akarom viszonyítani.
- Nem is akarok, csak a családi perpatvarból is kiakarnék maradni. - Azért nem fogok ezen rágódva forgolódni éjszakánként, miközben azon gondolkodnék, hogy mennyire volt jó döntés a részemről belekeveredni ebbe, de szerintem, ha elküldöm sem ment volna haza, másodsorban pedig nem rám tartozik, hogy fejmosást tartsak neki, szóval valamilyen örülök is annak, hogy semmi közöm hozzá, mármint ehhez az egészhez. Én mosom kezeim.
- Dolgozom, egyetemre járok, aludni is szoktam, old meg valamikor ezek között, hogy elkerüljük azokat a bizonyos kínos pillanatokat, amikkel biztos vagyok, hogy nem akarok szembekerülni, mert kifogok akadni. - Belőle bármit kinézek, komolyan bármit. Talán mégsem fektettünk le minden íratlan szabályt, ami arra az időszakra vonatkozik, amíg nálam dekkol, de legalább még a nappalim elfogadható állapotban van, ez is valami, de azért várjunk ezzel még.
- Nincs okom picsogni és nem is várnám el Tőled, hogy vigasztalgass, őszintén ki sem nézném belőled, hogy menne. De esetleg, ha mégis úgy alakulna, hogy hisztiznék próbálkozz egy üveg piával, az beválhat. - Pár jó tanács biztos, ami biztos alapon. Tényleg nem nézném ki belőle, hogy megölelne, hogy minden jobb lesz Jenni néni, inkább megrémülve állna velem szemben, hogy most mi a picsa van, mi bajom és mikor fogom már abbahagyni.
- Nem is, azért maradtak meg még mindig. - Hirtelen nem is tunám eldönteni melyikük viselkedik gyerekesebben. Az unokaöcsém, aki lassan, de biztosan húsz lesz és Spongyabobos zabpelyhet majszol Jack, a kalóz kalandjaiba merülve vagy Max, aki már egy éretten gondolkodó felnőtt férfi, de most valami olyasvalamiért van... Nem is tudom... Ha jobban belegondolok fogalmam sincs mi baja, de amíg tőmondatokban beszélünk egymással nem is fogom megtudni, de mint egy duzzogó gyerek, úgy viselkedik.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 15.03.15 18:47


Jenni & Damien

- Néhány napig. - Arról pedig fogalmam sincs, hogy hazudtam-e most neki, vagy tényleg csak néhány napról lenne szó. Szerintem nem túl hihetetlen, hogy nem igazán vannak terveim, de valamit gyorsan ki kellene találnom, mielőtt még a nénikém megelégelné, hogy piócaként csöngök rajta.
- Valljuk be azért alaposan megúsztad eddig. – Elhúztam a számat már csak a gondolataim végett is. - Nem neked kellett a családi rendezvényeken részt venned, amik általában felértek egy kínzással. – Mindig jöttek azok az ostoba kérdések, hogy mit akarok kezdeni az életemmel, mi leszek, majd ha nagy leszek? Sosem tudtam ezekre a kérdésekre válaszolni, mert világéletemben naplopó szerettem volna lenni. Nincs is jobb az egész napos henyéléstől.
- Csúcs! Ezek szerint egy csomót leszel házon kívül. – Ördögi tervek tömkelege záporozták meg elmémet, amiket persze erősen igyekeztem visszatartani. Nem akarok visszaélni a vendégszeretetével.
- Vagy csak simán elmenekülök a hisztid elől. – Egy férfi tudja, hogy mikor kell visszavonulót fújni. Bevallom sosem értettem a női nemet, sem pedig a logikájukat, mert ha halványan is sejteném, akkor még mindig Oregonban lennék Sophie mellett.
- Többes számot hallottam? Erre a kettőre célzol, vagy arra, hogy van még? Mert ha van, akkor szívesen megszabadítalak tőle, ha már azt mondod, nem is szereted a sört. – A tőlem már jól megszokott pofátlan vigyoromat villantottam rá mielőtt ismét meghúztam volna az üveget. Magamban pedig közben azon kezdtem el gondolkozni, hogy mi nélkül tudnék tovább élni… Zabpehely, vagy sör? Fogós kérdés. Ezt nem tudom csak úgy eldönteni, komolyabban bele kell gondolnom egy csomó érvet és ellenérvet fel kell majd sorakoztatnom, hogy dönteni tudjak melyiket szeretem jobban.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 18.03.15 11:59

Damien & Jenni


- Szerintem meg nem panaszkodhatsz. Lássuk be, semmiért sem kellett eddig hű de mennyire megerőltetned magad. Nekem nem volt ilyen könnyű dolgom. Ketté is csaptak volna, ha lelépek csak így egy szó nélkül. - Persze nem szó szerint, de azért lett volna mit hallgatnom. Nagyon kiakadtak volna. Neki viszont ezek szerint majdnem minden vagy minden elvan nézve. - Tipikusan anyu kicsi fia vagy. Abba nem lehet beleszakadni. Ellenkezőleg, csak el kell viselni és mivel Te láthatóan mostanság semmihez se akarsz kezdeni magaddal tényleg csak ennyi lenne a dolgod. Esetleg még hízelegni egy kicsit. Kicsi voltam, de azért még emlékszem... A Te gyerekkori cuccaidból három átlag gyerek gond nélkül felnőtt volna. - Meg talán még némi tisztelet, de szerintem a többi dolog mostanára se változott meg, kivéve a hozzáállása vagy sem. Ezt nem tudhatom biztosan.
- Igen... - Most azonnal kezdjek félni vagy elég lesz később is? Bár eddig még viszonylag nappalira is hasonlít a nappali, nem pedig egy disznóólra és nagyon örülnék, ha megtartaná a mostani külsejét és akkor megleszünk. Tényleg elég sokat vagyok házon kívül, szóval azért Ő sem panaszkodhat. Mondhatni, akár csak Oregonba a nővérem, itt se nagyon kell semmit se arrébb raknia. Tulajdonképp elég háklis is vagyok a cuccaimra, így inkább mindent megcsinálok magam, gondolom ezt annyira nem is bánja. Már az is meglep, ha a kávés bögréjét a mosogatóban találom.
- Azt hiszem van még néhány a hűtőben, szóval nyugodtan. - Tőlem aztán még a fene se tudja meddig ott is maradnának. Tényleg nem vagyok egy sör párti. Hidegen néha jól esik, de akkor sem valami nagy mennyiségben.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 19.03.15 6:55


Jenni & Damien

- Tudod, mikor ilyen fejmosásokat tartasz, egészen hasonlítasz anyámra, csak egy fiatalabb kiadásban. - Ha nem lennék lusta, akkor elmennék a legközelebbi falhoz, hogy a fejem kezdjem verni bele, inkább, mint hogy tovább kelljen ezt hallgatnom. Remélem nem tervezett hosszú szónoklatokat előadni.
- Hé, most olyan, mintha engem hibáztatnál, azért mert egyke voltam és a szüleim minden szart megvettek nekem, hogy ne érezzem magam magányosan. – Mert valljuk be az a sok kacat azért volt, hogy elszórakoztassam magam, míg mások a testvéreikkel játszottak, vagy éppen civakodtak. Viszont erről nem tehetek, ahogyan arról sem, hogy a szeretetük csak rám irányult, talán pont ezért lettem ennyire elcseszett.
- De nyugi Jenni néni, ígérem, hogy nem fogok bordélyházat nyitni még házon kívül vagy. – Akármilyen meglepő, de még nekem sincs szándékomban visszaélni a vendég szeretetével. Nagyon igyekszem azon lenni, hogy ne arra kelljen haza érnie, hogy sztriptíztáncosnők vonaglanak az ebédlőasztalon. Habár van arról némi elképzelésem, hogy itt, Vegasban milyen könnyű lenne találni néhány nagyon is bevállalós vetkőzős macát.
- Ez a mai nap legjobb híre! – Jó kedvűen ismét bele kortyoltam a sörömbe. Ha az ember sört iszik, akkor bizonyos reakciók beindulnak a testében… Szóval nem zavartattam magam, újfent elengedtem egy böfögést.
- Amúgy hoztam ám magammal úgymond egy ajándékot, de egészen eddig hezitáltam… - Talán még mindig egy egészen kicsit… Nem vagyok biztos abban, hogy a nagynéném mennyire lenne szabad szellemű, mégis szerintem tennék egy próbát.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 19.03.15 14:58

Damien & Jenni


- Nem fejmosásnak szántam. Tényleg nem. Csak egy szimpla észrevétel. Bár akkor érthető miért nem akarsz semmihez se kezdeni magaddal. Én se csinálnék semmit... Nem kellene dolgoznom meg számlákat fizetnem. - Komolyan irigylem. Mármint ha az Ő helyében lennék és ha még most is mindent ugyanúgy a feneke alá raknak, mint akkor, akkor neki jóformán semmi dolga sincs. Tényleg csak legfeljebb a hozzáállása a dolgokhoz lehet a legnagyobb probléma, más különben így akkor már világos, nem is kell neki megerőltetnie magát azon gondolkodva mihez is kellene kezdenie magával, semmihez. Nekem meg az egyetemi költségeimen kívül pofám sem lenne még plusz pénzt kérni a szüleimtől, de ez nem azt jelenti, hogy néha nem jönne jól, mert nagyon is könnyebb lenne, de inkább megoldom egyedül, mert én akartam ezt, egyedül lenni, de legalább nem kell hallgatnom mások szennyesét, még ha az a családomé is, akkor sem érdekel.
- Nem csak Ők, mindenki. Talán nem ennyit várnának vissza, de hát hülye lennél önálló lenni. - A csalódás nem jó dolog, de ugyanakkor hasznos és sok mindenre rávezet minket. Nem azt mondom, ha egy gyerekem lenne és ha lesz biztosan elfogom kényeztetni, mert imádni fogom, de ez még nem egyelő azzal, hogy ha felnő, akkor semmittevő kell, hogy legyen vagy, hogy azzá kell, hogy váljon. Mások is egyedüli gyerekként nőttek fel, meglehet, hogy sokan beképzeltek is, de vitték is valamire.
- Damien, három istenverte évvel vagyok idősebb. Könyörgöm, ne szólíts már Jenni néninek, mert a falra mászok Tőle. Igaz, hogy a boltban azt mondtam három éves vagy, de na... Azért ennyire nem gondoltam komolyan. - Ami pedig a bordélyházat illeti veheti akár úgy is, hogy az lenne a kilépő kártyája, mert azt már nem viselném el. Először is, mert én nem hozok haza senkit, pedig én megtehetném, mivel itt lakom, ez az én lakásom, legalábbis addig biztosan, ameddig én bérlem, másodsorban, mert az nekem már sok lenne és túlmenne a nagynéni-unokaöcs viszonyon.
- Azt hittem az a zabpehely volt. Igaz, nem neked kellett hallgatnod azt a nőt, aki azt hittem még fél perc és már a terhesség utáni panaszait kezdi el sorolni, lefejeltem volna a polcot. - Lehet meg is tettem volna. De hát az se lett volna sokkal rosszabb, ha beköpöm, hogy a húsz éves unokaöcsémnek nyavalyog érte.
- Kezdjek félni? - Ha már eddig hezitált, bármi is legyen az, sok jóra nem számítok Tőle. Bele sem merek gondolni mégis miféle ajándék lenne az, arról pedig fogalmam sincs mégis kivel lepne még meg.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 22.03.15 18:42


Jenni & Damien

- Hé! Hé! Én nem semmittevő vagyok, én pusztán csak keresem az élet értelmét. – Ez mindig is jó kifogás volt részemről. - Ilyen fiatalon honnan tudhatnám, hogy mit akarok kezdeni az életemmel? – Nekem is vannak terveim, de nem hosszú távú. Inkább csak szeretném élvezni az életet amíg fiatal vagyok és amíg megtehetem, addig akarok lebzselni. Aztán ha megvonják tőlem a szüleim az anyagi támogatást, akkor tényleg kénytelen leszek kezdeni magammal valamit.
- Önálló vagyok a magam módján! – Fontam össze mellkasom előtt karjaimat miközben sértett arcot vágtam. Persze ha lenne egy lakásom meg egy melóhelyem, akkor tényleg mondhatnám, hogy önálló vagyok, de ugye egyik sincs.
- Három éves, mi? Ch. – Nem bírtam ki, egyszerűen megforgattam szemeimet. Nem is értem, hogy miért mondta ezt, minek kellett hazudnia? Szerintem soha, semmilyen körülmények között nem gáz a spongyabobos zabpehely, akárhány éves is vagy.
- Tudod még el kell döntenem, hogy melyiket szeretem jobban, de időre van szükségem, muszáj mérlegelnem… - Majd ha lesz időm, akkor jobban belegondolok és a kis listácskámat is papírra vetem. - Kész szerencse, hogy nem fejelted le a polcot, mert éhen is haltam volna, ha veled történik valami. – Azért nem haltam volna éhen, de hagy érezze már magát kicsit fontosnak, így próbáltam vele tudatni, hogy szükségem van még rá.
- Dehogy! Ígérem, hogy jobban fogod magad érezni. – Lustaságom ellenére igen gyorsan pattantam fel a kanapéról, hogy a táskámból előkotorjam azt a zacskót, amiben a fű van és némi papír, amibe majd becsavarom, hogy el tudjuk szívni.
- Túl öreg vagy már ehhez? – Közelebb lépkedve hozzá lengettem meg előtte a zacskót, aminek a tartalma bizony nem oregánó.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 24.03.15 14:32

Damien & Jenni


- Aha, persze. - Tört ki belőlem a nevetés. Gondolom az élet értelmét nem a nappaliban húzva a lóbőrt délutánig háromig arra várva, hogy csináljon neki valaki kávét és megrugdossa él-e még kell csinálni, de persze lehet így is, csak akkor meg azt felejti, hogy mindössze csak három évvel vagyok idősebb és meglehet, hogy ezt a szüleivel megeteti, de velem nem igazán fog menni. Nem mintha annyira érdekelne, simán csak beszélgessünk, ha már egy lakásban dekkolunk, felőlem aztán addig keresi az élet értelmét kanapékon ameddig csak akarja, csak engem hagyjon ki a képletből.
- Igen. Szobatiszta vagy. - Simogattam meg a buksiját, hogy okos, ügyes fiú. Most komolyan? Önálló? Mégis miben? Igen. Szobatiszta és nem kell már megetetni, önállóan képes aludni, akár fél napig is, nem ébred fel arra, hogy éjes vagy szomjas vagy ki kell mennie, mint egy kevés gonddal járó négy-öt éves kis kölyök. Én már csak tudom, mivel a szabadidőmben előfordul, hogy vigyázok kicsikre és leginkább hozzájuk tudnám hasonlítani.
- Legfeljebb négy-öt. - Azért kellett ez, mert huszonkét éves vagyok és miután lelép is szeretnék nyugalomban végigmenni a bevásárlóközpont folyosóin. Én bocsánatot kérek, de kinőttem már a Spongyabobos zabpehelyből. Én inkább csak nézem hétvégente, ha épp szabad vagyok, de nem küldöm el előbb Max-ot, hogy vegyen neki kakaós müzlit. Körbe is röhögne.
- Tudok róla. Szembesülök vele minden nap. - Én komolyan merem feltételezni, hogy éhen halna vagy nagyon meg kellene erőltetnie magát gy omletthez vagy akármihez, de szerintem előbb körbenézni nincs-e valami kész kaja, amit csak bedob a mikróba tíz-tizenöt perc és kész és még ehető is.
- Te most füvezni akarsz? Vasárnap délután Jack-el? - Ezen megint csak nevetnem kellett. Fogalmam sincs, hogy ehhez öreg vagyok-e már. Valószínűleg nem, csak abban nem vagyok biztos, hogy ez jó ötlet, de majd lesz valami, végül is ez csak egy kis fű, amitől azon fogunk nevetni, hogy a szomszéd mellett lakom.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 24.03.15 15:58


Jenni & Damien

Nem hitt nekem… Pedig próbáltam bepalizni, de túl rafkós volt ahhoz. Sajnos nem mindenkire van hatással a bűbájos személyiségem. Az is igaz, hogy naplopó vagyok, de legalább ahhoz értek. De most tényleg… Mekkora csalódás lenne már, ha bele kezdenék valamibe és kiderülne nem is értek hozzá, hogy nekem az sosem fog menni… Ezért inkább megmaradok a naplopásnál, elvégre azt már profi szintre fejlesztettem.  
- Hát… - Nevettem el magam. - Remélem nincs szobanövényed… Mert talán részegen megöntözném. – Eddig nem néztem annyira körbe, hogy tudjam van-e elvétve egy – két cserepes gaz a lakásba. Voltam már olyan atom házibuliban, hogy végül meglocsoltam a muskátlikat, pár nap múlva valamiért el is hervadtak.
- Tudod te egyáltalán, hogy hány éves vagyok? – Összeráncolt homlokkal kezdtem neki a faggatásnak. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy szerinte hány évesen viselkedek, hanem a tényleges koromra. Felnőtt vagyok már – mondjuk rá – de azért még szeretem, ha a seggem alá rakják a dolgokat, sokkal kényelmesebb.
Nem szóltam egy szót sem, pusztán felsóhajtottam nem tetszésem jeléül. Nem vagyok olyan ostoba, mint amilyennek általában kinézek, tudom, hogy mikor kell befognom a számat. Még csak az hiányozna, hogy megharagudjon rám és többé ne hozna nekem zabpelyhet, pedig a lejmolt kaja mindig finomabb.
- Van jobb ötleted? – Vetettem le magam mellé a kanapéra. - Most nézz rá! – Egyik kezemmel fogtam a zacskót, míg másik kezemmel rámutattam, miközben csodáltam a tartalmát. - Te nem hallod? Azt suttogja, hogy szívj el, szívj el… - Már most nevethetnékem támadt, ez ütős cucc lesz, ha már azelőtt kacagunk, hogy egyáltalán egy slukkot is szívtunk volna.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 27.03.15 11:11

Damien & Jenni


- Tizenkilenc-húsz? - Külsőleg nincs probléma, nagyon is kinéz annyinak amennyi, de ahhoz képest egy feleannyi éves gyerek is önállóbb lenne nála, legalábbis ha egyszer megmutatják nekik mit hogyan kell azután megtudják csinálni egyedül is, de most inkább megcsinálom, nem bírnám nézni, na nem mintha annyira igyekezne valami hasznosat csinálni.
- Hát... - Igazából fogalmam sincs. Valószínűleg nincs, nincsen jobb ötletem. Komolyan, meddig fog még neheztelni? Tudom, hogy megvan sértve, legalábbis, hogy annak érzi magát. Tényleg azt gondoltam, hogy jobb, ha inkább szólok neki, de úgy látszik naiv dolog volt a részemről, mert ezzel csakis rontottam a helyzeten. Így addig nem is fogom megpróbálni kiengesztelni, amíg Ő itt van először is, mert nem sikerülne, másodszor pedig, mert nem érzem úgy, hogy bármiért is bocsánatot kellene kérnem és úgy alapszinten gőzöm sincs mit mondhatnék, amitől jobb lenne, csak hiányzik. Rosszul esik, hogy nem beszélünk, vagyis alig beszél velem, hozzám pedig aztán még kevesebbszer szól. Talán csak ennyit kellene mondanom, de szerintem ez látszik is és ha nem érdekli, akkor nem biztos, hogy azzal bármit is elérnék, ha el is mondanám, legfeljebb benyögné, hogy oké, majd megkerülve és jól ott hagyna, megint, de már kezdek hozzászokni.
- Az a poén az egészben, hogy Te ez a cucc nélkül is olyan szinten hülye vagy, mintha szívtál volna, ergo ennél már csak rosszabb lehet... - Rosszabb a sörös zabpehelytől? Csak furcsa, hogy éppen velem akar füvezni. Arról nem beszélve, hogy engem ezért meg is ölnének, de ugye, amit mások nem tudnak, az nem is fáj nekik. - De akkor ne kéressük magunkat. Hozok még sört... - Keltem fel a kanapéról két újabb üvegért. Tudja a fene... Talán ez is jobban fog esni. Törökülésben elhelyezkedve ültem vissza a kanapéra.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 30.03.15 0:52


Jenni & Damien

- Tényleg meg kell kérdezned? – Tudhattam volna, hogy nem tudja, hogy hány éves vagyok, de mégis honnan is tudta volna? Áuh, ez a sok tudatos tudatlanság kezd összezavarni. Szinte hallom a káposztalevet lötyögni a fejemben, szóval ez nekem már túl bonyolult logika.
- Tizenkilenc. – Jah, januárban töltöttem be, de szerintem neki még arról sincs fogalma, hogy mégis melyik hónapba nyomott ki magából a nővére. Most az egyszer talán még ezt is képes lennék elnézni neki.
- Nincs jobb ötleted, ezért kénytelen vagy beérni az enyémmel. Szerencse, hogy nekem szinte mindig fantasztikus ötleteim vannak. – Na jó, néha iszonyatosan hülyeségeket találok ki, amik egyetlen egy józan eszű ember elméjében soha az életben nem merültek volna fel… Ch, most tényleg az én hibám lenne, hogy roppant kreatív vagyok, míg a nagy többség inkább szűk látókörű? Na, ugye, hogy nem?
- Köszönöm az elragadó bókáradatot. – Szúrós tekintettel néztem rá, de a következő másodpercben már le is peregtek rólam a szavai… - Hátha egy kis fű után nem leszel ennyire karót nyelt. – Mert a korához képest extra komolyan viselkedik, mintha legalábbis bűn lenne bármiféle tiltott élvezet az életben.
- Jó ötlet. – Habár az alkohol meg a fű… Hát úgy látszik jó kis napunk fog lenni. Amíg elvánszorgott újabb kör sörért, addig gyors csavartam egy szálat.
- Ugye tudod, hogy innen már nincs visszaút? – Mielőtt válaszolhatott volna számba vettem a nevetős cigit és rágyújtottam. Szép lassan fújtam kifelé a füstöt, miközben felé nyújtottam az elszívható boldogságot.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 30.03.15 21:56

Damien & Jenni


- Hé, örülj neki, hogy egyáltalán felismertelek és emlékszem még rá, hogy van egy unokaöcsém, el is küldhettelek volna a búsba... - Tényleg. Végül is szerencsére ennek a családnak nem igen jó szokása az ilyen összejövetelek szervezése, amit egyáltalán nem is bánok, mivel semmi kedvem jó pofizni olyasvalakikkel, akiket egyébként ki nem bírok állni és ezek nem is hiányzom annyira a nővéremnek se, ami egy picit bánt, ha jobban belegondolok, de azért majdcsak megleszek, végül is mire valók a barátok.
- Fantasztikus. - Én azt nem nevezném fantasztikus ötletnek, hogy csak úgy beállított egy bőröndnyi cuccal, hogy Ő lelépett, de az agykapacitás nem meglepő módon csak eddig futotta, most viszont nincs hol aludnia, ezért szerencsétlen módon éppen nálam szándékozná meghúzni magát, amíg... Amíg ki nem bukok, meg nem elégelem és ki nem dobom? Azt hiszem agy vonalakban erről lehet szó, de a jelenlegi helyzettel még úgy ahogy megvagyok békülve, igaz alig pár napja van itt, szóval inkább nem kiabálnám el. Őszintén szólva még sok őrültséget kinézek belőle, csak had ne nekem keljen elszenvednem azokat is.
- Nem vagyok karót nyelt. Különben is, nem is ismersz. Mégis honnan a fenéből tudhatnád milyen vagyok? - Karót nyelt. Na az a legkevésbé. Kissé sértő is, de a nővérem ezek szerint biztosan az lett mostanára. - Te viszont bunkó vagy. - Na meg egy kicsit lökött. Nem is értem kire üthetett ez a gyerek, de ha jobban belegondolok, inkább nem is akarom, legalábbis mi egész biztosan nem hasonlíthatunk, ha már karót nyelt vagyok.
- De amúgy miért is vagyok karót nyelt? - Ha már így gondolja, akkor érdekelne mire is alapozza.
- Ugyan már, ez csak egy füves cigi. Talán mégsem vagyok olyan karót nyelt, mint hiszed... - Oké, ez se tegnap volt. Vettem el Tőle a füves cigit és szívtam bele, majd lassan felfelé kezdtem el kifújni a füstöt.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 02.04.15 20:39


Jenni & Damien

Ha nem lennék lusta, akkor most a lába előtt esdekelnék kimutatva a hálámat, hogy egyáltalán még emlékszik rám. Mégis ki lenne képes elfelejteni azt, hogy van egy unokaöccse? Biztosan csak a világ legrosszabb nagynénjei. Nem lenne szép tőlem, ha mindenért Jenni nénit hibáztatnám, biztosan nem csak rajta múlott, hogy ilyen sokáig nem voltunk részesei egymás életének.
- Néhány napon belül el is akarsz küldeni… - Emlékeztettem a csúnya valóságra. Addig pedig ki kellene találnom, hogy mit akarok kezdeni az életemmel, vagy valahogy megpróbálni megállni a saját lábamon, vagy behúzott fülekkel, farokkal térhetek vissza Oregonba.
- Tagadásban élsz. – Most is be kellett volna fognom a számat, mert biztosan nem kíváncsi a „bölcsességeimre” elvégre Jenni csak egy hülye gyereknek tart, akinek nincsenek összefüggő gondolatai.
- Inkább fájdalmasan őszinte, ezért hiszik azt rólam, hogy bunkó vagyok. – Sőt, gyakran nem is vesznek komolyan, azt hiszik, hogy csak tréfálok. Bevallom sokszor szoktam tréfálni, viccelődni, de ettől függetlenül néha én is képes vagyok észrevenni azt, ami körülöttem zajlik.
- Mióta itt vagyok, azóta csak a szabályaidat dörgölöd az orrom alá. Mindig rávilágítasz arra, hogy a korodhoz képest mennyire felelősségteljes vagy… Suliba jársz, melózol és annyira önálló vagy, hogy egyedül bérelsz egy lakást. Mi ez, ha nem karót nyelt dolog? – Vontam fel kérdőre a szemöldökömet, miközben felé fordítottam a fejemet. - Egyetlen egyszer sem hallottam azt, hogy milyen jól éreznéd magad, sőt mióta itt vagyok úgy tűnik neked az számít szórakozásnak, hogy velem megiszol néhány sört. – Drámaian felsóhajtottam. - Nem úgy tűnik, mintha élnél. Fiatal vagy, mégis túl felnőtt életet élsz. – Nekem ez lenne az észrevételem, de mit is tudhat egy hozzám hasonló hülye gyerek? Akár meg is cáfolhat, de akkor sem fogok változtatni a véleményemen.
- Ez nem csak egy füves cigi… Ettől a cucctól bírtam elviselni idáig Oregont. – Ittam még egy kortyot a sörből, mielőtt kivettem volna a kezéből a cigit, majd nagyot bele szívva lassan fújtam ki a füstöt. Atom egy cucc.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 04.04.15 11:19

Damien & Jenni


- De nekem nincs is más választásom, ha nem dolgoznék mehetnék vissza haza, abból pedig hozzád hasonlóan nem kérek, ergo dolgoznom kell már csak a lakbér plusz a rezsi miatt is, meg mert nincs pofám több pénzt kérni, az egyetem is egy vagyon, de gondolom neked ilyen problémáid nincsenek, hogy egyetem meg stb. ... - Szóval igen, ha ettől vagyok az, ami szerinte, akkor legyen. Én akartam ezt, hát vállalom, ami vele jár, még akkor is, ha a fenének sincs kedve néha felkelni reggel hatkor, miután aludtam keményen kér órát, mert hajnali négy is volt, mire ágynak estem. De mindent összevetve nem panaszkodom, mert elértem, amit akartam és inkább vagyok így meg egyedül, minthogy valaki minden másnap az orrom alá dörgölje, hogy semmit se csinálok csak a pénzt kérem meg viszem el.
- Oltári paraszt vagyok, mondták már? - Arról, hogy mértéktelenül pofátlan is már inkább ne is beszéljünk, ahhoz már kezdek hozzászokni... - Még mindig jobban kedvellek amikor csendben vagy, alszol vagy tömöd a fejed. - Bár akkor sem kelt bennem értelmesebb hatást, de pár fokkal még mindig jobb. Karót nyelt volnék? Komolyan? Hé, ez most fájt. Tényleg fájt.
- Akkor halljuk Dr. Freud... - Vettem ki a kezéből a cigit és szívtam bele. Az egyik kezemben sör, a másikban pedig füves cigi. Ilyet se látni valami sűrűn. - Szerinted mégis mit kellene csinálnom? Taníts mester... - Nem, ez most nem egy költői kérdés volt, bárcsak az lett volna, de ha már annyira szentül megvan győződve arról, hogy nem élek igazán, akkor érdekelne szerinte mégis mit kellene csinálnom, hogy éljek? Hagyjam ott az egyetemet meg a bárt és aludjak inkább napi szinten délután háromig, azután csipogjak valakinek egy kávéért majd folytassam ott, ahol abbahagytam, hol is, ja igen megvan, a semmit tevésnél...
- Te szegény... - Kortyoltam bele a sörömbe. Ó istenem, ennek még mindig rémes az íze. - Steph-ből kitört a házisárkány az utóbbi években? - Az egy dolog, hogy mi testvérek vagyunk és ezért alap, hogy sokszor nem tudtuk elviselni egymást meg irigyek voltunk, féltékenyek meg hasonlók, de azóta férjhez ment, gyereke lett, családja van. Biztosan felnőttesebb felnőtt, mint én. Régen találkoztunk. Bizonyára mindketten megváltoztunk.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 09.04.15 15:58


Jenni & Damien

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy figyelmesen hallgattam. Nem tudok sokáig odafigyelni, valószínűleg közre játszik ebben a hiperaktivitásom is, hogy nem tud semmi sem lekötni hosszú távon. Vajon a nők mindig ennyit fecsegnek? Ez úgy tűnik bele van kódolva a génjeikbe.
- Ez igaz, nekem nincsenek ilyen problémáim. – Emeltem fel megadóan mindkét kezemet, miközben reménykedtem abban, hogy nem fogja tovább boncolgatni ezt a témát.
- Azt hiszem néhányszor már megkaptam ezt a jelzőt, de valójában sosem értettem, hogy miért. – Próbálkoztam a lehető legártatlanabb képet vágni a mondandómhoz. Nem vagyok annyira idióta, mint sokan hiszik rólam. Inkább mondjuk azt, hogy próbálom titokban tartani a bennem lévő zsenialítást.
- Hé, te most azt mondtad, hogy van olyan pillanat, amikor kedvelsz? – Még szép, hogy a lehető legelső pillanatban igyekeztem kiforgatni a szavait. Noha tudom, hogy nem ez volt a lényeg a fecsegésében, de azért mégis kimondta azt a szót, hogy kedvel.
- Csak lazíts. – Ennyire egyszerű a képlet. Nem kell mindig mindenért aggódni. Annyi is elég, hogy most leült mellém a kanapéra, megiszik egy-két sört, miközben az én jó minőségű cuccomat szívjuk. Egy napra egy lépés bőven elég fog lenni.
- Láttad a trónok harcát? – Felé pillantottam és valahogy az arcából ítélve nem hinném, hogy egy részt is megnézett volna eddig belőle. Nagy kár.- Anyám olyan, mint Daenerys Targaryen sárkányai, először még cukik, de, ahogy telik az idő… Hát hogy is mondjam… Képesek felnyársalni az embereket. – Na jó, talán most egy hangyányit túloztam, de voltak olyan pillanatok mikor anyám nagyon is úgy tűnt, mintha legalábbis tudna akár a tekintetével is embert ölni.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 13.04.15 15:48

Damien & Jenni


- Talán... Amikor alszol vagy csendben maradsz. De fenntartom annak a lehetőségét, hogy már megint erősen fogalmaztam. - Vontam meg a vállam. Talán az elviselhetőbb jobb kifejezés lett volna, mint a kedvel. Alapvetően, amíg nincs gondom vele vagy a jelenlétéből adódóan és nem sokallok be attól, hogy lakom valakivel, addig nem zavar... És mivel kétlem, hogy lenne miből másik lakást bérelnie hülye is lenne ezt most elszúrni.
- Hűha... - Bukott ki belőlem a nevetés. - Kész a doktorátus. - Azért ennél bevallom valamivel részletesebb gyorstalpalóra számítottam, de úgy látszik az sem jellemző rá, hogy túlmagyarázná a dolgokat és inkább lazít és mindent lazán vesz. Ez így minden oké meg kényelmes, már csak annyi lenne  probléma vele, hogy hosszútávon nem valami működőképes stratégia a lazítás.
- Hallottam már róla, de nem igazán az én világom és annyira meg nem is érdekel, hogy rászánjam magam, szóval nem. - Tényleg mindenki úgy el van vele, mint a befőtt a kamrában, hogy hű meg ha, milyen istenkirály sorozat... Hát engem őszintén szólva nem hozott lázba, még csak a nézettsége sem, pedig meg kell hagyni szép számban nézik... Talán egyszer unalmamban, ha nagyon, nagyon, nagyon nem tudok mit nézni és mit kezdeni magammal, de van egy olyan érzésem, hogy az sem a közeljövőben lesz.
- Nem hinném, hogy a nővérem képes lenne felnyársalni... De akkor azt hiszem nem a közeljövőben megyek rokonlátogatóba. Én még élni akarok. - Nevettem fel halkan. Ha jól gondolom még arról sem tud, hogy itt van, legalábbis én még nem hívtam fel, akartam, csak aztán valahogy mindig elmaradt, mert mindig közbe jött valami és naná, hogy később meg már elfelejtettem, de mindenesetre kétesélyes a dolog vagy megkönnyebbül és örülni fog neki vagy nem és másnapra már itt lesz és hazarángatja vagy felnyársalja. Ja, ez már három.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni

Vissza az elejére Go down

Are you ready kids? - Damien & Jenni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Similar topics

-
» Damien Knight
» A little party never killed nobody - Mona & Max & Jenni
» Damien Knight

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Lively lakás-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához