welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Are you ready kids? - Damien & Jenni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 15.04.15 23:13


Jenni & Damien

Jenni néni kemény dió, talán kellett volna magammal hoznom egy kalapácsot, amivel meg tudtam volna törné. De honnan a fenéből is kellett volna tudnom, hogy mivel kellett volna felszerelkeznem az ittlétemhez? Valljuk be vicces lenne ha egy kalapáccsal ütögetném, de az is biztos, hogy neki nem nyerném el a tetszését.
- Nyugi, nincs azzal semmi baj, ha kedvelsz. – Úgy tűnik ez a fejlemény még neki is újdonság, még hozzá kell szoknia. Sok időt elvesztegettünk, nem lehet ezt néhány nap alatt bepótolni.
- Minek kellene bármit is túlbonyolítani? – Vontam meg hanyagul a vállaimat. - Haladjunk lépésről lépésre. Az első lépés pedig az lenne, hogy megpróbálsz lazítani. – Vehetne rólam példát. Olykor olyan lazának érzem magam, hogy csoda számba megy, hogy még nem estem szét.
- Ezt el sem hiszem! Te is az a maroknyi ember közé tartozol, aki nem nézi. – Úgy meredtem rá, mintha szellemet láttam volna. Akár órák hosszáig is tudnék áradozni a sorozatról és arról, hogy miért lenne érdemes megnéznie, de ennek nem most jött el az ideje.
- Az emberek változnak. Úgy tűnik túl rég óta nem találkoztatok, mert ha tudnád most milyen biztosan más véleménnyel lennél róla. – Újfent megvontam vállaimat, majd szívtam még egyet a mókás cigiből. Ez volt az utolsó slukk, ezért neki álltam egy újabbat csavarni.
- Van valami, amire nem tudok rájönni. – Már elkezdtem érezni a füvezés hatásait. Mintha kiszáradtam volna, gyorsan az üvegsöröm után kaptam, mohón bele kortyolva az üvegbe. - Azt értem, hogy a nőknek miféle funkciót szolgál a mellbimbójuk, de a férfiaknak mi szükségük rá? – Komoly kérdés volt, de szüntelenül mosolyogtam miközben ismét meggyújtottam az imént becsavart szálat.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 16.04.15 12:53

Damien & Jenni


- Hű, hát akkor elég nagy lehet az a marok. Mindenesetre nekem nem keltette fel az érdeklődésem. Ennyi az egész. Ha pedig mégis elkezdene érdekelni valami különös oknál fogva pár nap alatt behoznám azt a négy évados lemaradást, nagy cucc... - De engem akár kövezzenek is meg érte a legkevésbé sem érdekel, még csak kíváncsi sem vagyok rá annyira, hogy belekukkantsak, még akkor sem, ha a neten ráakadok egy röpke pár perces előzetesre, részletre vagy bármire. Teljesen hidegen hagy az a világ. Bár az igaz, hogy szép kis nézettségnek örvendhet a kis csapat, de hát erre az hülye nemzetre mindent, bármit rá lehet sózni, csak okosan kell eladni, amit akarunk.
- Ó, a manóba. kitalálom, Te lennél a meg nem értett személy a gonosz szigorú szülők szemében, aki ezért inkább lázad, nem időt múlt ez már? - Komolyan. Szerintem manapság ebben már nincsen semmi különös. Megtudom érteni ha a nővéremnek is előadta az életszemléletét, hogy még keresi az életének az értelmét, hogy mihez is kezdhetne magával. Nos, célok nélkül ez elég nehéz is lenne megmondani, mármint az lehet a legnagyobb célja, ami a szeme előtt lebeghet, hogy holnap még legyen hol dekkolnia, azután meg majdcsak lesz vele valami... Oké, belátom ez egy rohadt kényelmes stratégia, de én nem bírnám, valószínűleg, mert nem vagyok férfi. - Na és a sógorom? - Látszik, hogy lövésem sincs mostansági a családi helyzetükről, de azért azt lemerném fogadni, hogy nem olyan vészes, ahogy azt lefogja adni nekem, de azért most már érdekelne neki mégis mi lehet a véleménye a mi kis igen csak vérszegény családunkról.
A következő kérdése hallatán és miután eljutott a tudatomig, hogy tényleg azt kérdezte, amit hallottam és még komolyan is gondolta, ha nem fordítom el a fejem és teszem a szám elé a kezem biztos, hogy kiköpöm a sört, de ugyanakkor lenyelni sem tudtam a fojtogató nevetéstől.
- Nos hát... - Vettem ki a kezéből a cigit és szívtam bele még mielőtt bele kezdtem volna a magyarázatba. - Ez azért lehet, mert alapvetően egy a felépítésünk, különben is gondolj bele milyen idiótán néznétek ki nélkülük, kell az oda, gőzöm sincs miért, de kell. A kis lábujjad például nem kell, de a mellbimbóid biztosan jó valamire... - Köszönjük Dr. Lively az eszement értékelést. Ennyi erővel már akár rá is googlezhattunk volna.
- Tényleg már...! - Jutott nekem is eszembe valami, ami most roppant érdekelne, egyrészt, mert pofátlanságnak tartom, másrészt pedig mert érdekelne hogy a picsába csinálják ezt a férfiak. - Hogy a frászba lehet neked kockás hasfalad, mikor lószart nem csinálsz? - Húztam fel a felsőjét egészen a mellkasáig és tényleg... Ez most hogy?
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 16.04.15 21:08


Jenni & Damien

- Ha nem sietsz, akkor öt évad lemaradásod fog lenni, ugyanis néhány napja kezdték nyomatni az ötödik évadot. – Csak úgy mondom, habár nem hinném, hogy különösebben érdekelné. De mégis miért tartanám vissza az információimat előtte?
- Ha lázadnék, akkor nem lennék tele tetkókkal meg piercingekkel meg minden? – Amit művelek azt nem kimondottan nevezném lázadásnak, vagyis lényegében fogalmam sincs arról, hogy mit is művelek. Talán csak még idő kell nekem ahhoz, hogy felnőttnek érezzem magam. Már nagyon is a felnőtté válás küszöbén állok, de mi van akkor, ha sosem fogok megkomolyodni?
- Munkamániás. – Ennyivel le is zárnám ezt a témát. Leginkább apám erőlteti azt, hogy kezdjek valamit az életemmel, de nem akarom olyan sorsra jutni, mint ő. Nekem nem azaz életcélom, hogy egész nap egy irodában robotoljak.
- De tök felesleges. – Továbbra is érveltem az igazam mellett. - Sőt látta a TV-ben egy hapsit, akit konkrétan zavart, ezért leszedette. Igaz, hülyén nézett ki mellbimbók nélkül. – Szóval nincs az emberiségnek más választása, mint bele törődni ebbe.
- Tényleg felesleges a kis lábujj is, de olyan megszokott, hogy mindenkinek öt lábujja van, hogy arra ferde szemmel néznek, akinek kevesebb van az átlagnál. De legalább is kis lábujj azt a célt szolgálja, hogy megtaláld a bútorokat a sötétben. – Továbbra is elmélkedtem. Valahogy a fű hatására mindig olyan kérdések merülnek fel bennem, amit a józan ésszel élő emberek meg sem fontolnak. Még akkor is, ha a normális emberek már olyan ritkák, mint a hintaló szar.
- Ez egyszerű… Oregon unalmas hely és volt némi felesleges időm, és valamivel el kellett foglalnom magam. – Magyarázkodás közben elhessegettem a kezét. Nem mutogatom mindenkinek csak úgy ingyen az értékes portékámat.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 20.04.15 15:06

-
Damien & Jenni


- Igen, viszont rövidek az évadok. - Bár kétlem, hogy ez a Trónok harca maraton a közeljövőben lenne esedékes, mert eddig még nem sikerült rávennem magam és arra sem látok nagy esélyt, hogy ez megváltozna, különben sem bővelkedem szabadidőben és szerintem ez nem is fog megváltozni még jó ideig, főleg, ha komolyan akarom venni, ami még csak pillanatnyi kósza gondolat, elképzelés, amin unalmas pillanataimban szoktam gondolkodni leginkább a bárban, hogy kiszeretnék próbálni pár új dolgot az életemben és ha ez összejön, akkor a klipp forgatás csak az első ilyen dolog lesz.
- Nem feltétlenül. - Vontam meg a vállam. - De akkor Te mégis minek neveznéd, amit művelsz? - Mert egészséges felnőtt gondolkodásnak egész biztosan nem mondható inkább gyerekesnek, ami húsz évesen már annyira nem minősül pozitív vonásnak kivéve persze önmagának, mert megértem, hogy neki ezt most jó, nagyon jó, de lesz rosszabb is. Előbb vagy utóbb mindenkinek fel kell nőnie, de hogy Ő hogyan fogja ezt kivitelezni abba jobb nem belegondolni.
- Hát már nem azért, de valamiből élni is kell, a délután háromig húzódó szunyából pedig nem igazán lehet, más különben fő állásban én is azt művelném és hagynám az egyetemet a fenébe. - Ahogy a fél világ. Gondolom ez egyértelmű, ahogy az is, hogy ebben így is-úgy is nekem van igazam, még csak nagy logikai érzék sem kell hozzá, hogy levezessük a dolgot.
- Na látod. Én is azt mondom, hogy idiótán néznétek ki nélkülük. De Te mégis mi a szart nem nézel? - Néztem rá kétkedő szemekkel. Oké, hát én ezt a műsort nem láttam, de ami azt illeti annyira nem is bánom hogy elszalasztottam, nem azért, mert viszolygok vagy mert visszataszítónak látom, hanem mert úgy alapjáraton ennyire ráérni. Tényleg nincs valakinek jobb dolga, mint leoperáltatni valamijét és ezt még kamerák előtt is művelni. Na ez az, ami már gusztustalan.
- Na hát, mik ki nem derülnek. Na ezzel már felcsíphetsz valami sík hülye macát, aki nem a kanapéján tartana... Vagy ez még eszedbe sem jutott? Na ne mond... Többre becsülnélek kocka hasad lévén. - Komolyan, nem kellene az én kanapémon sínylődnie, mindig akadnak olyan alacsony értelmiségi szinttel rendelkező csinibabák, akik egymás szemét is kikaparnák egy ilyen pasiért és mint mondtam nem is a kanapén tartanák.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 24.04.15 18:51


Jenni & Damien

Legszívesebben hangosan felkiáltottam volna: Te hitetlen! Mégis mit tudsz te a Trónok harcáról? Aztán inkább mégis úgy döntöttem, hogy jobb kussban maradni. Néha vannak olyan helyzetek, amikor tudni kell élni a lehetőségeinkkel és ez nyilvánvalóan nem az a szituáció. Egy sorozatról szóló vita miatt nem kockáztatom meg, hogy időnap előtt kitegye a lakásból a szűrömet.
- Talán a legjobb szó az lenne rá, hogy: Időhúzás. Le fogok késni valamiről, ha nem kezdek el „időben” felnőttként viselkedni? Mert szerintem semmiről sem vagyok lemaradva. – Szeretek délután háromig aludni és aztán rajzfilmeket nézni miközben zabpelyhet tolok a képembe.
- Szeretem, ha eltartanak, és nem nekem kell mindenért aggódnom. – Hanyagol vontam meg a vállaimat. Persze nem vagyok hülye (vagy mégis?) és azzal is tisztában vagyok, hogy ha több ilyen gondolkozású lusta ember lenne, mint én, akkor még mindig középkori szinten nyers húst rágcsálnánk, mert senki sem találta volna fel a tűzet. Na jó, lehet hogy ez nincs így. Nem tudhatok mindent.
- Oh, hát aki annyi időt tölt a TV előtt, mint én, az akaratlanul is bele fut időként ilyen gyöngyszemekbe. – Nevettem fel hangosan, valószínűleg a füves cigitől lendült nagyot a jó kedvem és azért jelent meg előttem az a kép, ahol mellbimbó nélküli emberek kergetik egymást. Gyorsan megráztam a fejemet, hogy elhessegessem az efféle gusztustalan gondolataimat.
- Szóval valakivel csak azért jöjjek össze, hogy legyen hol laknom? Ennyire erővel akár már hímringyónak is elküldhetnél. – Ez tényleg olyan, mintha a testemet árulnám, de fizetség helyett csak a lakást biztosítják a fejem fölé.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 28.04.15 9:38

Damien & Jenni


- Te biztosan megtudod, ha nem előbb, később. Végül is ha Te nem érzed ezt, akkor valószínűleg nem, nem fogsz lemaradni semmiről. Te basszus, egyáltalán nem hasonlítasz a nővéremre, se a sógoromra. - A sógorom ugyebár a munkamániás, ergo a belét is kidolgozza, hogy nekik jó legyen, hogy a nővéremnek jó legyen, mert számára a kényelmes élet mindig is előbbre való volt a családnál, nem hinném, hogy ez azóta sokban változott volna, rajta viszont nem látszik, sőt semmilyen jelét sem látom annak, hogy ebben hasonlítanának vagy bármi másban. Az egy dolog, hogy mi ketten mindig is nagyon mások voltunk...
- Te jó ég! Te honnan jöttél? Mert nem ebből a családból. Jó reggelt öcsi. Ebben a családban a legtöbben énközpontúak, a gondolkodásuk nagy része pedig a pénzre összpontosul... Elképzelésem sincs Téged hogy hoztak össze. Vagy kicseréltek kis korodban vagy gőzöm sincs. - Végül is minden családban kell valaki, akit nem érdekel semmi és hidegen hagy minden és mindenki, legalább őszinte. Ezzel az egy vonásával legalább kivagyok békülve. Ami pedig a délután háromig való alvását illeti meg az utána lévő zabpehely majszolást, hát legalább addig sincs vele probléma, csendben van, nem szekál, nem akar az idegeimre menni, ilyenek.
- Végül is mindegy, csak nekem had ne keljen látnom. - Amíg nem fetreng sehol részegen vagy befüvezve, mire hazaérek, addig ez a legkisebb problémám, mert mondjuk, ha egyszer arra érnék haza, hogy az egyik kaktuszt ölelgeti, ami hozzáteszem nem az enyém, hanem a háziaké, az egy kicsit kiborítana.
- Hmm, akkor ezen a világon nagyon sok hímringyó van. Elkeserítő... - Én őszintén sosem szeretnék eltartott lenni olyan mértékben, hogy teljesen függnék valakitől. Most persze nyavalygok mert semmi szabadidőm sincs, nulla, de Bár meg a suli nélkül lövésem sincs mihez kezdenék magammal.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 28.04.15 12:41


Jenni & Damien

- Ez egészen úgy hangzik, mintha egyet értenél velem. Szóval akkor ugye nem is fogod bánni, ha még néhány napot a kanapédon dekkolnék? – Gyorsan ki akartam használni az egyik gyenge pillanatát, igyekezve a helyzetet a saját hasznomra fordítani. Tudom, hogy kezdenem kellene magammal valamit, máskülönben fülemet, farkamat behúzva iszkolhatok vissza Oregonba. Kösz, inkább kihagyom a visszatérését.
- Elképzelésed sincs, hogy hogyan hoztak össze engem? Hm, ez különös. Lemaradtál a méhecskés vagy gólyás meséről? – Pofátlanul vigyorogtam rá, de gondolom tisztában van azzal, hogy hogyan kell egy gyereket összehozni, ahogy azt is gondolom, hogy gyakorolja a műveletet, de tud védekezni. Máskülönben most itt sírna rajtam kívül egy másik gyerek is reggel, hogy nem akar korán felkelni.
- Talán elcseréltek, ez sok mindent megmagyarázna. – Mert mindig is én voltam a család fekete báránya, de az évek alatt ehhez is sikerült hozzá szoknom. Mégis miért kellene nekem is arra mennem, amerre a többi bégető birka?
- Hé! Azért mentségemre legyen, hogy a szokásoshoz képest nagyon is jó az itteni magaviseletem. – Erre odafigyelek, nehogy azért rúgjon ki, mert kárt tettem valamibe, vagy valami olyat műveltem, amit nem kellett volna. Talán még soha életemben nem voltam ennyire jófiú.
- Sokkal több, mint amiről tudomásunk van. – Passzoltam át neki a cigit, majd feltápászkodtam a kanapéról.
- Mindjárt jövök, csak dobok egy sárgát. – Jelentettem be, már csak azért is nehogy azt higgye, hogy itt hagyom a buli kellős közepén.
- Neked mióta vannak pónik a kádadban? – Miután elvégeztem a dolgomat visszatértem hozzá, de elég erősen rácsodálkoztam mikor beléptem a fürdőszobába és a kádban lévő pónik engem kezdtek el figyelni. Hátat is fordítottam nekik, ne stíröljék már a gyíkomat, majdnem zavarba is jöttem tőlük.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 02.05.15 12:04

Damien & Jenni


- Hé, azért ex nem szálloda. Néhány napra jöttél néhány napja is. - Hívtam fel a figyelmét erre a mellékes kis apróságra. - De még pár napot kibírunk, de azután vagy beszállsz vagy valaki más kanapéján kell dekkolnod. - Én aztán elhiszem, hogy ez így marha jó, neki. Én viszont mindent ugyanúgy csinálok, mint eddig, csak most ketten vagyunk, különben sem bővelkedek szabadidőben, ami neki megint csak jó, nekem már kevésbé... Na jó, inkább hagyjuk az érv-ellenérv dolgot.
- Idióta... - Vágtam hasba a kézfejemmel. - Itt nem azon lett volna a hangsúly, hogy biológiailag hogyan hoztak össze, bár úgysem hasonlítasz ránk, szóval ez is felvetne pár érdekes kérdést, de most inkább a személyiségedre céloztam. Te szeretsz kilógni a sorból, nem érdekel semmi, alapjaiban egész más az értékrended, jesszusom, honnan jöttél? - Itt nálunk mindenki akar valamit, a lényeg pedig önmagán van. Ő viszont jóformán semmit sem akar, ami azért furcsaság, főleg nálunk. Azt még nem tudom, hogy ez most jót jelent vagy rosszat.
- Ja, meglepő módon. Rosszabbra számítottam. - Talán jobb is, hogy ha nem csinál semmit, addig is minden rendben lesz, leszámítva a nappalit, de még itt sincs akkora kupi, mint amilyenre számítottam és belül már előre sírtam miatta, de ahhoz képest tényleg egész elviselhető a helyzet, egyelőre, bár ezt az állapotot nem állandósítjuk. Pár napról volt szó és még pár napba belemegyek, de azután kénytelen lesz magával kezdeni valamit.
- Kösz, hogy bejelentetted. - Hát legalább tudom, hogy ha öt percen belül nem ér vissza akkor belefulladt a WC kagylóba vagy elképzelésem sincs mit művelt vele a gonosz és aljas fürdőszobám.
- He? - Néztem fel rá egy pillanatra amolyan "Te meg most mi a faszról hadoválsz?" arckifejezéssel, majd a következő másodpercben nevetésben törtem ki. - Milyen pónik? - Kérdeztem még mindig nevetve, nem bírtam abbahagyni.
- Damien, nem tartok pónikat a fürdőkádban... Legalábbis nem tudok róla, eddig nem. - Ráztam meg a fejem, miközben még mindig a nevetés fojtogatott.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 02.05.15 20:27


Jenni & Damien

Néhány napot akartam itt tölteni nála, de azt sosem mondtam, hogy mondjuk jövő szerdáig akarom birtokolni a kanapéját. Remélem azért még azelőtt szól, hogy ki akarna dobni, hogy legalább legyen előtte esélyem máshol menedéket keresnem magamnak.
- Neked lenne szíved kitenni, ha nem lesz hová mennem? - Mert ha azt nézzük, akkor még most sincs hová mennem, egyedül csak rá számíthatok. Elvégre rokonok vagyunk, ennyi szívességet azért mégis csak megtehet nekem, nem?
- Mi lenne, ha bevallanád nem is olyan rossz velem az együtt élés, mint eredetileg képzelted? – Mert nagyon is figyelek arra, hogy ne okozzak számára problémát, s ne tegyek semmi olyasmit se, amivel kicsaphatnám nála a biztosítékot. Sőt, akkor sem hozok fel ide senkit, mikor nincs itthon, ezért nem is tudhatna róla.
- Oregonból. – Hangosan felnevettem. Tudja, hogy honnan származok, de mégis úgy kezel, mintha földönkívüli lennék, csak azért mert más vagyok, mint a család többi tajga. Mindig is szerettem kicsit különc lenni és nekem már nem különös, hogy kilógók a sorból.
- Túl negatív a hozzáállásod. Miért kell mindig a lehető legrosszabbra számítani? – El sem tudom képzelni, hogy mit gondolhatott… Mondjuk, hogy egy szép nap arra fog hazaérni, hogy a lakása tömve van félmeztelenül vonagló gyönyörű, könnyen kapható nőkkel?
- Esküszöm pónikat láttam a kádban. – Mikor elkezdett nevetni, akkor rám is rám tört. Mégis valószínűleg a fűtől hallucináltam be a pónikat.
- Azért örülnék annak, ha te is megnéznéd. Nem lehet, hogy csak én látom őket. – Nyúltam a keze után, hogy felhúzzam a kanapéról. Ha ellenkezett is volna, akkor is könnyedén a fürdőszobáig elterelgettem. Vele együtt megálltam a fürdőszoba ajtaja előtt.
- Nézd csak meg! – Nyitottam ki előtte az ajtót, arra várva, hogy Jenni bekukucskáljon.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 09.05.15 18:44

Damien & Jenni


- Most erre komolyan válaszoljak is? Öcsi, ez nem szálloda. Te pedig amúgy se járulsz hozzá sok mindenhez az itt léteddel, szóval jól átgondolva igen. Én előbb azt dönteném el a helyedben, hogy akarok-e maradni a városban vagy nem, ha igen, akkor keresnék valami könnyű melót, amibe nem szakadok bele, de elélek a pénzből, amit kapok, ha pedig nem akarsz maradni, akkor gondolom elpotyázol még egy ideig, aztán szépen visszamész. - És onnantól megint hallgathatja a nővérem rikácsolását, mert gondolom egy ilyen meglepi kiruccanás után bőven lesz benne része, a sógoromtól úgyszintén. Hát, nem lennék akkor a helyében, amikor előveszik mindketten.
- Nem kell a duma, neked csak annyi számít, hogy maradhass és miután lefektettünk pár alapdolgot, amit nem vagyok hajlandó elviselni a lakásomban, a jelenlétemben csak igyekszel nem kicsapni a biztosítékot... - Szerintem ez nyilvánvaló, pláne, ha valakinek nincs más választása, mivel, ha lenne, akkor bizonyára kivehetett volna magának egy olcsóbb szobát is, nem mindenhol olyan méregdrága, de hát ez van. Mindenesetre tényleg el kell ismernem, hogy eddig egész elviselhető, csak ne csináljunk ebből rendszert.
- Általában pozitívan állok a dolgokhoz, de most inkább nem. Így nem fog váratlan meglepetés sem érni. - Remélhetőleg. Végül is ennyi a minimum azok után, hogy csak úgy beállított azt remélve, hogy befogadom pár napra,de nekem erről a leghalványabb sejtelmem sem volt, plusz még valaki meg is orrolt rám miatta és napok óta szóba se akar állni velem.
- Oké, megyek már! - Hagytam, hogy felhúzzon a kanapéról, majd követtem a fürdőig. - Jól van. - Adtam meg magam és végül bekukkantottam a fürdőszobába, a következő másodpercben halkan felnevetve csuktam be az ajtót és fordultam szembe vele. - Pónik vannak... Az én fürdőkádamban? - Nyitottam ki ismét az ajtót résnyire és Damient is közelebb húztam magamhoz. - Még mindig ott vannak. - Suttogtam és a szám elé tettem a kezem, hogy elnyomjam a saját nevetésem.
- Damien, mi a szar van ebben a fűben? - Mégis mi a szart szívunk, hogy pónikat hallucinálok a fürdőkádamba??

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 14.05.15 12:04


Jenni & Damien

Ultimátumot kaptam? Vagy keresek melót, vagy takarodhatok vissza Oregonba? Mintha a legrosszabb rémálmom válna valóra, elvégre egyik opció sem tetszik túlságosan. Mégis inkább bevállalnék valami könnyű melót, mint hogy vissza kelljen mennem. Már csak az a kérdés, hogy mit kezdhetnék magammal? Elvégre nem igazán értek semmihez sem, de talán felhasználhatnám az adottságaimat.
- Hol is dolgozol? Egy bárban ugye? Mit gondolsz, jól mutatnék a pult mögött? – Nem lehet nehéz kiönteni néhány italt a lerészegedni akaró vendégeknek, szóval így elméletben talán ez számomra a leginkább kézenfekvő meló.
- Miért is tagadjam? Lényegében erről lenne szó. Meg talán arról is egy kicsit, hogy olyan régen láttam már a szeretett nagynénémet, hogy nem is akarom nála kicsapni a biztosítékot. – Régen jobban kijöttünk egymással, mikor még kis szarosokként együtt játszottunk a homokban, de aztán útjaink külön váltak, egészen addig, míg ismét be nem toppantam váratlanul és persze hívatlanul az életébe.
- Már azt hittem, hogy te is hasonló gondolkozású vagy, mint az egyik haverom, aki semmibe sem akar belefogni, mert mindig azt mondogatja: Minek? Mindjárt úgyis itt a világvége, és mind meghalunk.- Tőle nem is ismerek negatívabban gondolkodó embert, sem pedig világvége fanatikust.
Nem akartam hinni a szememnek, mikor pónikat pillantottam meg a kádban, ezért Jennit is a fürdőhöz vonszoltam, hogy kiderüljön, csak én látom, vagy ténylegesen ott vannak-e.
- Mi van, ha agresszívek és megtámadnak? – Lestem be ismét az ajtón, de már rázkódtam a visszafojtott nevetéstől.
- Fogalmam sincs, de az már biztos, hogy ütős anyag. – Ha már ennyi fű után pónikat látunk, akkor mit láthatnánk, ha még elszívnánk néhány szállal? Esetleg üstökösön lovagló dinoszauruszokat? Vagy tangót táncoló kerti törpéket?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 15.05.15 9:54

Damien & Jenni


- Főleg, hogy még Tőled is személyi igazolványt kérnék a pultnál, biztosan... - Az ki van zárva. Az nem érdekel milyen munkát vállal, az sem, ha hímringyónak áll, csak ott ahol én is dolgozom. Amúgy is, itthon is bőven elég időt töltünk együtt és nem is hiszem, hogy felvennék nem csak a kora miatt, de még komolytalan is mellé, szóval, ha pult mögött akar gürizni ajánlanék inkább egy kocsmát. De arról nem volt szó, hogy nekem is kell segítenem munkát keresni. Nem akarok senki felett anyáskodni, pótlék se akarok lenni, jobban se akarok semmit csinálni a nővéremnél, főleg nm az unokaöcsémmel akarnék bizonyítani, hogy mennyivel jobb lennék.
- Most megkérdezném, hogy szívtál-e valamit, de... - Ez nyilvánvaló. Igazi szónok veszett el benne, kivéve, ha értelmetlen hülyeségekről van szó vagy ha valakivel meg kell etetni valamit és most nagyon úgy tűnik, hogy az a valaki én vagyok, de azért ügyesen csinálja, még ha ebből mg is lehetne élni egészen más emberek alkotnák a város milliomos körét.
- Sosem lehet tudni, de azért ez elég valószínűtlen, legalábbis a közeljövőben, de addig még elég sokáig húznunk kell. - Szóval én inkább nem várnám ölbe tett kezekkel a világvégét vagy amíg meghalok, bár ezen könnyen lehet segíteni, mondjuk, ha kiülök az autópályára, de jó tudni, hogy léteznek még retardált emberek.
- Akkor futunk. - Vontam meg a vállam. Fogalmam sincs, még sosem kellett szembeszállnom pónikkal a fürdőkádamból. - Túl sokan vannak. Nem foghatunk össze ellenük. - Valamiért az a érzésem, hogy a holnap reggel még fájni fog, van egy olyan érzésem, hogy kicsit mosott leszek és valakit megtépek, ha jártatni meri a lepcses száját arról, hogy szerinte milyen hétvégém lehetett.
- Hagyjuk őket. Talán békés szándékkal jöttek. Lehet, hogy elfogyott a meleg víz Álomvölgyben. - Jegyeztem meg kuncogva. Végül is, ki tudja? Na jó, én nem akarom tudni, csak azt remélem, hogy mire reggel zuhanyozni akarok már nem lesznek pónik a fürdőmben.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 18.05.15 10:32


Jenni & Damien

- Már megint olyan ünneprontó vagy. Legalább most próbálkoztam… Akkor mégis mit csinálhatnék? Menjek el a környéken füvet nyírni és rettegjek a háziasszonyoktól, akik rám akarják vetni magukat? – Még az nem is lenne az ellenemre, ha azok az asszonyok akarnának felcsípni, akik jó bőrben vannak, de a lebukkant, állandóan melegítőben lévő nőktől Isten ments! Itt állandóan meleg van, ha pedig levenném a pólómat fűnyírás közben biztosan sikerem lenne, de nem pont azért, amiért jól bánnék a fűnyíróval.
- És igen, ott van az a bizonyos, de. – Nevettem el magam, elvégre mindketten tudjuk, hogy szívok, de lazán csak füvet. Nem akarok lecsúszott drogos lenni, de egy kis fű még senkinek sem ártott.
- Sosem lehet tudni, hogy mikor lesz világvége. – Ha szívok, akkor mindig előjön belőlem a filozófus. - Elvégre azok a dinók is olyan nyugodtan élték az életüket, egészen addig még az meteorit be nem csapódott és eltörölte őket a föld színéről. – Vagy valami ilyesmi, nem nagyon figyeltem oda a töri órákon, szóval biztosan ez is a TV-ből ragadt rám.
- De a pónik növényevők nem? Szóval nem fognak kibelezni minket. Nem számítok Happy Tree Friends élményre. – Csak éljük túl a mai napot, mert van olyan érzésem, hogy ez a mai nap eléggé hosszúra fog nyúlni, de egyben vicces is lesz. A fű miatt biztosan.
- Vicces vagy. – Még egyszer a pónikra néztem, majd nagynénémre mielőtt visszaindultam volna a nappaliba, hogy ismét letegyem a seggemet a kanapéra.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 22.05.15 12:34

Damien & Jenni


- Ez is egy megoldás még kényelmes is. Hé, arról nem volt szó, hogy én is állítsalak munkába. Mit tudom én, van egy rakás gyorsétterem utcánként legalább kettő, az biztos menne. Nem kell hozzá nagy gyakorlat. - Jóformán semmit se kell csinálnia, csak kiszolgálni meg a nap végén lezárni és elszámolni, ennyi még csak menne neki is. Igaz, nem jár érte álomfizetés, de azért meglehet lenni belőle. - Esetleg kávézó, abból is van, mint a szemét vagy esetleg lehetnél pizzafutár is, az még testhezálló is, a Vegas-i nők is biztosan kedvelik a kockás hasú pizzafutárokat és még füvet nyírni sem kell náluk. - Tudom, tudom, nagyon vicces vagyok, bár szerintem csak őszinte, mivel gondolom Ő is inkább valami könnyebb melóra gondolt, amibe aztán nem fog beleszakadni és még pénz is jár érte, momentán nincs jobb ötletem, de ezekből szinte minden utcában van, valahol biztosan szerencsével járna relatív rövid időn belül.
- Annak már 65 millió éve. Mégis mekkora lenne ennek a valószínűsége? Tudományosan nagyobb esély van arra, hogy naponta munkába menet elcsap egy kocsi, bár mivel Te nem dolgozol még az életben maradási rátád is nagyobb, mit akarsz még? - Világvége, na persze. Nincs nekünk olyan szerencsénk, hogy megszabaduljunk ettől a szemétdombtól. Ez van. Ebben kell élnünk vagyis inkább túlélnünk időről-időre, persze a világvégét várni is egy jó elfoglaltság, bár szerintem időnként kicsit azért unalmas lehet már valami olyasvalamire várni, ami nem jön el. Inkább túlélek, mint remélek.
- Nagy kár... Honnan tudjam? Úgy nézek én ki, mint akinek volt? - Egy Barbi babám volt, azzal is borzalmakat művelt, hát még ha lett volna pónim is, bele se akarok gondolni. - Miért nem a Barbi babám jött vissza bosszút állni rajtad? Azt még meg is érdemelted volna...
- Haha, tudom. - Felhúzva a lábam a kanapéra Damien-ére pakoltam, még a végén kis pigmeusok is jönni fognak nagy ronda fogakkal.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 24.05.15 1:34


Jenni & Damien

- Azt akarod, hogy mekis hacukában parádézzak? – Azt már nem! Ennél azért még én is többre tartom magam, hogy egy étterem láncnál lebzseljek. Attól, hogy még nem találtam meg az életem értelmét, még azt tudom, hogy mit nem akarok kipróbálni életem során.
- Pizza futár? Most tényleg? Azért ennél nagyobb kihívásra vágynék. – Tudom, most azt fogja hinni, hogy nekem semmi sem elég jó, de azért szomorú lenne, ha mondjuk negyven év múlva is pizzákat szállítanék házhoz. Ennél nagyobb dologra születtem, vagyis legalábbis szeretném ezt hinni magamról.
- Mit akarhatok még? Mondjuk világuralomra törést, vagy, hogy valaki felfigyeljen rám és már csak azért is fizessenek nekem, hogy létezek. – Hangosan felnevettem abszurd ötletem után. Milyen elviselhető is lenne az életem, ha ez tényleg megtörténne velem, noha emígy sincs túl sok problémám az életemben.
- Honnan tudjam? – Hasonló hangsúllyal kérdeztem vissza, ahogyan Jenni néni is az imént. - Akinek ilyen kocsija van, annak talán pónija is van valahol a hátsókertben. – Még mindig abszurd, hogy hogyan lehet valakinek egy ilyen járgánya, akinek még egy vendégszobája sincs a lakásban, ahová be tudtam volna rendezkedni a kanapéja helyett.
- Biztosan nem akar a Barbi babád kopaszon mutatkozni. – Újfent felnevettem. Számtalan gyerekkori emlék időződött fel bennem, mondjuk azaz ominózus pillanat is, amikor az egyik babáját teljesen lekopasztottam.
- Ettől a fűtől eléggé beparáztam. – Ismertem be. Talán túl sokat szívtam belőle a kelleténél és a sör is tett rá néhány lapáttal. - Hangokat hallok a szekrényből. – Suttogtam neki, habár nem tudom, hogy ez még mindig hallucinálás, vagy már a valóság. Mi van, ha tényleg van valaki, vagy valami a szekrényben?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 24.05.15 21:19

Damien & Jenni


- Én akarom? Dehogyis. De mégis mire számítasz? Nehéz úgy elkezdeni felépíteni bármit, ha egyszer semmi sem számít elég jónak kezdetnek. - Mert nekem aztán az életem álma, hogy egy bárban gürizzek, de azért nem annyira rossz. Vannak húzós műszakok, de kilehet bírni és nem kell azon gondolkodnom, hogy holnap mégis kinél fogok dekkolni, mert legalább a lakbért így kifizethetem. Igaz, nem egy álommunka álomfizetéssel, mert nem az, de mutasson vagy ajánljon fel valaki jobbat jobb fizetésért és holnap akár már kezdhetek is. Párszor megfordult már a fejemben a lakótárs gondolata, mert végül is könnyebb lenne fedezni a költségeket, de elég nehezen szoknék hozzá, hogy lakom valakivel, elvégre az volt a célom, hogy végre egyedül legyek egy kisit és ne keljen folyton hallgatni valakit, nem mellékesen mire hazaérek semmi másra nem vágyom csak egy kis csendre meg nyugalomra.
- Azért erre kíváncsi lennék. - Mármint arra, hogy mire vinné vagy mégis hogyan gondolna közelebb kerülni a hőn áhított kihíváshoz, amire vágyik. Teljesen megvan indulva, így a kanapémról. De hát lényegében nem akarok a nővérem lenni, nem is fogok, megállapodtunk valamiben, abban, hogy maradhat néhány napig, azon kívül nem érdekel...
- Ez most komoly? - Tört ki belőlem a nevetés. Nem, ez most ugye nem komoly? Még Ő sem gondolhatta komolyan a zsenialitásával. - Hát tudod... Valahol biztosan értékelnék a kreativitásod. - Mert ennyi abszurd abszolút hülyeséget jó régen hordtak már össze nekem, de azt hiszem kellett már a karót nyeltségemnek.
- De ha már egyszer van egy ilyen kocsim mi szükségem lenne pónikra? - Húztam el a számat cinikusan. Hát nem tudom, kétlem, hogy Maxnak lennének pónijai a hátsókertben, de majd rákérdek. Meg egy fenéket, sőt inkább a ma délutánt se említeném meg.
- Ez gonosz volt. - Könyököltem oldalba. Tényleg gonosz volt. - Na és? Azóta már beszerezhetett parókát, nem? Na és mi van, ha örökös bosszút fogadott ellened? Bosszú utolsó vérig...
- Én meg kizárt, hogy most felkeljek innen. De ha Te annyira tudni akarod, akkor menj és nézd meg. - Most komolyan mi jöhet még? Kinyitjuk a szekrényt és rálelünk az átjáróra Narniába? Valamiért az az érzésem, hogy ez nem valószínű.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 26.05.15 8:58


Jenni & Damien

- Ez van. Túl nagyravágyó vagyok. – Mindkét kezemet emeltem fel megadóan, vagy az is lehet, hogy csak nem érném be számomra alantasnak vélt munkával. Oregonban is van pizza, ennyi erővel akár ott is maradhattam volna, ha pizza futár akartam volna lenni. Valahogy nem tudom elképzelni magamat ebben a fényűző városban elhízott emberek futárként. Ez egy átkozott ördögi kör, már megint fogalmam sincs arról, hogy mit kezdjek magammal, pont ez volt Oregonban is, lényegében ezért jöttem ide, de itt sem kaptam meg még a megfelelő választ arra, hogy mit akarok kezdeni az életemmel.
- Nincs is más dolgom, mint nagyon koncentrálni, talán végül bevonzom azt, hogy minden kívánságom teljesüljön. – Ha már a rosszat be lehet vonni, akkor a jót is, nem? Ebben van némi logika, habár a gondolataim nem mindig a logikáról árulkodnak.
- Talán nincs is más dolgom, mint találni olyan melót, ahol szintén értékelnék a kreativitásomat. – Mondjuk ez nem is rossz kiugrási pont, már csak azt kellene kitalálnom, hogy hol fogadnának tárt karokkal.
- A változatosság gyönyörködtet. – Közhely, de mégis igaz. - Talán ha ráunsz arra, hogy a kocsiddal furikázz néha kedvet kapnál ahhoz, hogy felpattanj a pónidra. – Mondjuk megnézném azt, hogy Jenni hogyan ügetne egy pónin ülve, vicces látvány lenne.
- Mennyi az esélye annak, hogy talált egy Barbi baba paróka boltot? – Nem, ebbe bele sem akarok gondolni, ez már nekem is túl sok lenne. - Ha örökös bosszút fogadott volna ellenem, akkor már nem élnék. – Ezt annyira biztosra veszem, mint azt, hogy mi most a kanapén ülünk.
- Most komolyan? Te nem hallod? – Még mindig suttogtam, miközben a szekrény felé meredtem, ahonnét a hangokat hallom.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 26.05.15 16:49

Damien & Jenni


- Ennek azért nem nagy a valószínűsége... - Mivel nagyrészt nem is tudom miért kaptam, de azt valahogy kétlem, hogy megunnám. Talán, hogy ne késsek vagy mert szülinapom vagy mert simán megteheti, bár ebben annyira nem hiszek annak ellenére, hogy nekem ezzel nem kellene foglalkoznom, mert ebben egyeztünk meg.
- Annyi, mint annak, hogy pónik vannak a fürdőkádban vagy a hátsókertben. - Ezer szerencse, hogy nem kötődtem ahhoz a babához, más különben másképp emlékeznénk erre a sztorira, plusz most aztán akkor aludhatna az egyik parkban vagy ahol csak akar. - Az is kész csoda, hogy nem lett belőled szadista vagy pszichopata miután már gyerekként is élvezettel kínoztál Barbi babákat. - Bár ez sok mindent megmagyarázna, de egyszerűbben megfogalmazva csak simán engem akart bosszantani. Ez most is elég jól megy, de legalább attól nem tartok, hogy egy reggel én is a hajam nélkül fogok ébredni, mert álmomban levágta az összeset. - Ugye nem voltál semmiféle kezelésen? - Azért biztos, ami biztos.
- Elképzelésed szerint inkább nem akarom tudni, hogy mi lehet ez a hang a szekrényben, inkább megmutatom. - Küzdöttem fel magam a kanapéról. Könyörgöm, ez csak egy szekrény. Mi lehet benne? Ruhák, cipők, dobozok, kentaúrok? - Jössz már?! - Kettőnk közül nem a férfink kellene a bátrabbnak lennie és a háta mögé tessékelnie a nőt, amíg Ő megnézi honnan erednek a különös hangok?
- Figyelj... Látod? - Nyitottam ki a szekrény minkét szárnyát. - Nincs itt semmi. - Abban a pillanatban, ahogy visszafordultam a szekrény irányába hirtelen leesett egy vállfa a helyéről, mire hangosan felsikítva pördültem magam és fúrtam a fejem Damien mellkasába. Kellett pár pillanat, amíg kitisztult a kép, hogy olyan sok minden nem lehetett. - Cseszd meg! - Bokszoltam a mellkasába. - Mi volt ez? - Fordultam meg. Gyorsan meg is találtam a felelőst a földön.
- Ezt nem hiszem el! Mi jöhet még? Legóvárat építünk a nappali közepén? - Egyáltalán nem gondoltam komolyan.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 31.05.15 12:11


Jenni & Damien

- Pónik vannak a kádban. – Világosítottam fel ismét, nehogy megfeledkezzen arról véletlenül, hogy az imént mit is volt szerencsénk látni. Láttam, és Jenni is látta, szóval akármennyire is hihetetlen, de a fű hatására tényleg behallucináltunk azokat a pónikat. Most pedig az izgat, hogy ezek után mi jöhet még?
- Az nem kínzás volt, mindössze gyerekkori csínytevés a részemről, ennél semmi többről nem volt szó. – Mármint az én emlékeim erről árulkodnak, de talán Jenni egészen máshogy tekint a történtekre. Biztosan más is a nézőpontunk ebben az ügyben is, hiszen én voltam az, aki megkopasztotta a babáját, akkor biztosan sokként érte.
- Miféle kezelésre gondolsz? Mondjuk elektorsokk-terápiára? Mert semmi ilyesmi kezelésen nem estem át. Hé! Ezzel arra akarsz célozni, hogy túl zizi vagyok már alapból is, és képes lennél azt hinni rólam, hogy meglógtam a gyogyóból? – Nem voltam bezárva elmeroggyantak közé, inkább a halál, mint hogy oda kerüljek, de azt hiszem nem is olyan vészes a helyzet, mondjuk, hogy élénkebb a fantáziám az átlagnál, de ettől még nem számítok őrültnek.
- Ha nagyon muszáj. – Nagy nehezen feltápászkodtam a kanapéról, hogy nagynénémet követve oda sétáljak szintén a szekrényhez. Nem akartam még ennél is jobban rá hozni a frászt, de komolyan még minidig hallok valamit.
- Ha te mondod. – Nem törődöm stílusban vontam meg hanyagul vállaimat, miután Jenni próbálta velem elhitetni, hogy a szekrény annyira ártalmatlan, mint a ma született bárány. Fél pillanatig majdnem el is hittem, körülbelül addig, míg szinte a nyakamba ugrott ijedtében.
- Egy vállfa? – Kérdeztem rá a nyilvánvalóra, de már könnyezve a nevetéstől.
- Van legód? – Felcsillanó szemekkel néztem rá bizakodóan. Ki ne akarna betépve legóvárat építeni? Ch, ki nem?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 31.05.15 22:48

Damien & Jenni


- De élvezted. - Hívtam fel a figyelmét erre az apró kis részletre, szóval mégis csak lehet, hogy van miért aggódnom vele kapcsolatban. Komolyan mondom olyan furcsa, mégis még így is Ő látszik a legnormálisabbnak ebben a családban, mert egész egyszerűen nem érdekli, mert nem érdekli más, csakhogy neki jó legyen, el legyen és nagy vonalakban ennyi. Az igazság pedig az, hogy ezért még irigyelnem is kellene, mert vele ellentétben nekem ezt nagyon is a nehezemre esett megtenni, Ő pedig olyan lazán vesz mindent, hogy majd szétesik.
- Azt nem mondtam, hogy meg is lógtál... A kérdés lényege az volt, hogy ugye nem dugtak még be sehová, nem jártál meg még semmilyen intézetet, nyugtass meg, hogy azon túl, hogy nagyon is zizi vagy minden oké veled. - Elvégre befogadtam. Tudni akarom mégis mire számítsak Tőle a nálam léte alatt. Egy kis fű meg sör na meg persze lustálkodás, az egymás idegein korzózás még senkinek sem ártott meg és ugyebár amilyen karót nyelt vagyok rám is fér, de azért, ha lehet én ennyinél ki is raknám a stop táblát.
- Nem hiszem el, hogy képes voltam rád hallgatni. - Ha nem teszem, akkor nem hozta volna rám a frászt egy vállfa és nem reszketnék még mindig.
- Határozottan nem vagy jó hatással rám. - Eddig észre sem vettem az ilyen apró kis neszeket a lakásban, mint például azt, hogy egy kabátom lecsúszott a vállfáról, most meg napokig ezektől fogok összerezzenni, a pónikról meg már ne is beszéljünk, bár azon inkább nevetni fogok még napokig valahányszor belépek a fürdőbe.
- Nem gondoltam komolyan. - Sóhajtottam fel a szemeimet forgatva. - Damien, eszedbe se jusson! - Szinte már láttam a szemeit felcsillanni, ez jelen helyzetben nem jelenthet sok jót... Történetesen van legóm, a nappaliban egy dobozban vannak, de semmi kedvem holnap kúszva-mászva legó darabkákat keresgélni meg szedegetni az egész nappaliban.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 02.06.15 5:39


Jenni & Damien

Próbáltam fapofát vágni, de hamar képemre kúszott a már névjegyemmé vált pofátlan vigyorom.
- Még szép, hogy élveztem. – Bevallottam. Most mit fog tenni, fel fog jelenteni azért, amiért gyerekkoromban kitéptem a babája haját és élveztem? Hűha, már akkor is hoztam a formámat, ezek után nem is csoda, hogy ekkora arc vagyok.
- Már pusztán a feltételezésért is fel tudnálak jelenteni becsületsértésért. – Az tény, hogy zizi vagyok, de nem annyira, hogy ezért kezelni is kellene, sőt intézetet is csak képen, esetleg félelmetes horrorfilmekben láttam, ahol az őrültek agyával valamiféle dugóhúzóval babrálták.
- Amúgy minden oké velem. Most nyugodt vagy? – Szóval papírjaim nincsenek arról, hogy közveszélyes lennék.
- Legalább feldobom az unalmas mindennapjaidat, nem gondolod? – Azt senki sem mondta, hogy jó hatással akarok rá lenni, viszont rossz hatással sem, de nagyon is könnyű volt bele vinni abba a bizonyos „rosszba” nem, mintha lenne a füvezésben bármi rossz is.
- Eszembe sem jutott, míg meg nem említetted. – Ki hitte volna, hogy a nagynéném lakásában legók is rejlenek? Most pedig mégis olyan ünneprontóként viselkedik, mert én szívesen játszanék azokkal a legókkal, főleg ebben az állapotomban. Azért nem a legózás lenne a legelvetemültebb dolog, amit eddigi betépéseim során műveltem.
- Kezdek kajás lenni, te nem? – Mikor szívok mindig ez a mellékhatás, most aztán tényleg kedvem lenne valami mekis kaját beburkolni.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 02.06.15 13:43

Damien & Jenni


- Ahhoz, hogy beperelj pénz is kell, valamint, ha Te perelsz, akkor Te is fizeted  bíróság költségeit, amiért foglalkoznak az ügyeddel. Ennyire elszánt meg jól eleresztett gondolom nem vagy, hogy ilyesmikre bírj még pazarolni is. - Gyors levezetés volt a részemről, de ésszerű is na meg persze nyilvánvaló és egyértelmű, szóval egy ont ide. - Valamint ahhoz, hogy ezt megtehesd kellene, hogy legyenek ilyesféle erényeid, amiket gondolom bizonyítani is kellene valahogyan, vannak? - És még csak a jogi karra sem mentem, bár volt egy nagyon rövidke kis időszakom, amikor megfordult a fejemben, de gyorsan el is vetettem, ki a fene akar még annyit magolni? Sosem vágytam különösebben fényes gazdag karrierre, most sem.
- Sokkal nyugodtabb. - Oké, akkor ha bekattan, akkor simán csak kattant, nem orvosi eset, csak zizi, de az még megbocsájtható, sőt... Ebben a családban? Még szép. Még ha normális is lennél garantáltan megfogsz hülyülni, más nem azért mert normál fejjel képtelenek vagyunk elviselni egymást.
- A vasárnapomat már egész biztosan. - Oké, oké, bevallom tényleg rám fért egy kis kikapcsolódás akárhogy is, ebben most segített, még ha nem is pont így gondoltam, de azért jól szórakozom és ez kellett már.
- Akkor talán felejtsd is el. Először elmentem venni Spongyabobos zabpelyhet, azután Jack, a kalózt néztünk, utána pónikat lestünk a fürdőszobámban, a frászt hozta rám egy vállfa, én ma már így is túlteljesítettem önmagam. Most legózzak is? Esetleg ha kész vagyunk facebookra ne posztoljam ki a várunkat sikerélményként? - Még sosem építettem legóból várat szóval végül is az lenne, plusz egy újabb őrült ötlet Tőle. Azt hiszem ez ma egy ilyen nap.
- A szellem járta szekrény aljában vannak a legfelső dobozban. - Közhelyesen fogalmazva, ha már lúd, akkor legyen kövér és ebben most kivételesen igaza van. Tényleg nincs jobb dolgom, min vele lógni, de azért annyira nem is rossz.
- De, csinálok melegszendvicset, jó lesz? - Most nem lenne kedvem nekiállni semmihez, ami tovább tartana mondjuk tíz percnél.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 04.06.15 12:47


Jenni & Damien

- Honnan tudsz te ennyi mindent? Túl okosnak tűnsz. Nem fáj néha a fejed a nagy agyadtól? – Sőt az is csoda, hogy nem is olyan nagy a feje ahhoz képest, hogy mennyi agy lehet a kis buksijában. Ezt inkább csak magamban gondolom, jobb, ha nem mondok ki mindent olyan hangosan, még a végén időnap előtt dobna ki a lakásból.
- Szerinted nekem nincs becsületem? – Néztem rá meglepetten. Biztos, hogy van valahol, csak még nem találtam rá. Egyébként meg miért is hallgatok rá? Jenni csak a nagynéném, de néha úgy érzem, hogy a nagynéném mindent tudó.
- Szerintem csak a fű miatt érzed magad nyugodtnak. – Vagy akár az is előfordulhat, hogy tévedek, elvégre annyira csak nyugodt, hogy megengedni nekem, hogy a kanapéján húzzam meg magam, és nem tart attól, hogy az éjszaka leple alatt berontok hozzá és lemészárolom.
- Szerintem inkább valahogy a fürdőben lévő pónikat kellene lencsevégre kapnunk, arra sokkal több like érkezne, mint a legóból épült várunkra. – Az arcomon is láthatja, hogy teljesen komoly gondoltam, habár azokat a bizonyos pónikat csak mi ketten lássuk. A fű csodálatos hatása okán.
- Ezek szerint tényleg elővesszük a legókat? – Néztem rá hitetlenkedve, de még nem mozdultam meg a szekrény felé, mert mi van akkor, ha még mindig van bent odabent valami? Talán egy csontváz?
- Jó sok szendvicsre lesz szükség, már pusztán a gondolatától is éhesebb vagyok. – Minden vágyam jól bekajálni, meginni a söröm maradékát, majd kifeküdni a kanapéra, hogy kipihenjem a mai nap fáradalmait.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 05.06.15 17:20

Damien & Jenni


- Inkább nem akarom tudni, hogy ez most bók akart lenni arra, hogy okos vagyok, vagy inkább sértés, mert szerinted túl sokat okoskodok és túl okosnak érzem magam. - Nem, nem szokott belefájdulni a fejem a sok agyalásba, bár néha nem jönne rosszul, akkor legalább nem is gondolhatnék túl olyasféle dolgokat, amiket nem kellene és amiknek semmi értelme és nem akarnám közben meggyőzni magamat arról, hogy igazam van.
- Hááát, becsületsértésért, akkor jelenthetnél fel, ha erkölcsös lennél vagyis, ha annyira számítanának az erények, az vagy? - Mert szerintem nem és ez nem sértés akart lenni, pusztán egyszerű ténymegállapítás. Nem mutat különösebb érdeklődést úgy alapjában véve semmi iránt sem, nemhogy annyira a szívén viselné a közjót.
- Köszi, ettől most aztán sokkal jobb lett. De gondolj csak bele, tudom hol laksz... - A fűtől előbb hiszem azt, hogy egy pszichopata mészáros gyilkos, aki kezelésre szorulna, mint nyugodtnak afelől, hogy minden rendben van vele és nem hinném, hogy azért vett volna rá erre az egészre, mert hátsószándéka lett volna vele vagy azért találta volna ki ezt a közös kis délutánt, mert ez lenne az utolsó. - De ha mégis van egy kattant személyiséged is, akkor szólj és nem állok le két sörnél. - Másnaposan amúgy is inkább volna kedvem meghalni, mint dolgozni menni.
- Selfiezzünk is velük, ne? - Nem akarok megint pónikat látni a kádamban. Az az én kádam, hé! Sosem voltam egy nagy Én kicsi pónim rajongó és azt gondolom, hogy ezután sem leszek.
- A Te eszement ötleted volt... - Szóval mi nem csinálunk semmit. Én kaját fogok csinálni, Ő pedig, ha legózni akar, akkor kénytelen lesz kivenni őket a szekrényből. Rám már egyszer rám hozta a frászt ma a szekrénnyel, még egyszer már inkább kihagynám.
- Oké, azért tíz percet csak kibírsz még. - Én meg remélhetőleg nem fogok bénázni és belereszelni az egyik ujjam is mondjuk a sajttal együtt. Gyorsan neki is láttam a kajakészítésnek, miközben rájöttem, hogy én is éhes vagyok, korogni kezdett a hasam. Általában össze-vissza eszek napközben, nem is csoda, ha szegény gyomrom néha már nem tudja mikor mi baja.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 11.06.15 1:20


Jenni & Damien

Jobbnak láttam nem válaszolni, inkább csak a szokásos pofátlan mosolyommal vigyorogni rá, egy hanyag vállrándítás közepette. Ha bókolnék abban kételkedne, biztosan gyanítaná is, hogy csak szépítek a helyzeten, mert inkább arra akartam célozni, hogy nagy feje van. Szóval most már tudom, hogy vannak olyan pillanatok, mikor be kell fognom a számat, különben fedél a fejem felett nélkül maradok.
- Oké kislány! Ezt a kört te nyerted! – Valószínűleg nem vagyok se túl erkölcsös, se túl becsületes. Azt hittem az ilyesmi csak valami legenda, csak úgy mint a dinók. Na meg abban is kételkednék, hogy ebben a városban annyi becsületes ember élne, mikor a bűn városának is nevezik ezt a kaszinókkal teli pénznyelőt.
- Tudod hol lakok? – Nevetve kérdeztem vissza. - Jelenleg a kanapédon. - Válaszoltam meg saját kérdésemet, mielőtt Jenni néni szóhoz bírt volna jutni. Hát igen, ez a valóság, hogy a nagynénim kanapján húztam meg magam egy időre.
- Kezdjük ott, hogy két sörnél sosem szabad megállni. – Emeltem fel mutatóujjamat, mintha csak meg akarnám dorgálni azért, amiért képes olyan főben járó bűnt elkövetni, hogy két sörnél kivégzi a sörözés élményét.
- Szerintem a póniknak túl nagy fejük van ahhoz, hogy bele férjünk a képbe. – Most ebbe komolyan bele gondoltam, és inkább megcsóváltam a fejemet, ezzel megpróbálva elterelni másmilyen irányba a hóbortos gondolataimat.
- Most engem akarsz ezért hibáztatni? Te dobtad be a témát. – Egészen addig fogalmam sem volt arról, hogy néhány méterrel tőlem a szekrény mélye legókat rejt, míg a drága nénikém meg nem említette.
- Ne kockáztassunk! Most akár a kanapét is megrágnám annyira éhes vagyok. – Ordítottam utána, persze kényelmesen kiterülve az ülőalkalmatosságon, míg Jenni a konyhában robotol.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni

Vissza az elejére Go down

Are you ready kids? - Damien & Jenni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Lively lakás-