welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Are you ready kids? - Damien & Jenni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 11.06.15 13:41

Damien & Jenni


- Tudok róla. - Ezzel persze nem arra akarok célozni, hogy rossz embernek tartom az unokaöcsémet, de azért szentté se avatnám, valahogy nem ilyennek képzelek egy vérig erkölcsös embert, aki mindig őszinte, és ha egyszer is hazudnia kellene valamiben azonnal hatalmába keríti a bűntudat és addig nem nyugszik bele, amíg valahogyan helyre nem hozza, már nem azért, de szerintem ez az ember nem az unokaöcsém, elvégre még csak az érdekli, hogy aggódhatnak érte, biztosan aggódnak, vagy hogy féltik, az még inkább hidegen hagyja, de ez inkább csak azért, mert Ő is férfiból van, ez még érthető is. Sőt, szerintem abban sem tévedek, hogy ha nem üzenek a nővéremnek, hogy a fia még él, jól van és a kanapémon tanyázik egyelőre, akkor Ő megteszi.
- Ezt is észrevettem. Általában minden reggel szembesülök a ténnyel, hogy ez nem csak egy rossz álom. Tényleg a kanapémon húzod a lóbőrt. - Ha már itt tartunk, még én is biztosan erkölcsösebb vagyok nála, mondjuk úgy félig-meddig ennek köszönheti, hogy még a kanapémon dekkol, először is, mert amíg nem vágja ki valamivel végleg a biztosítékot, addig nincs szívem csak úgy kidobni, másodszor, mert bűntudatom lenne tudván mennyire lusta dolgozni, komolyan hová menne? Haza biztosan nem. - Innen hová fogsz menni - Alig, hogy feltettem a kérdést máris rájöttem, hogy abszolút hülyeséget kérdeztem. - Ja igen. Tudom. Fogalmad sincs.
-  Mondjak ezt az, aki valószínűleg egy rekesszel is simán elpusztítani annak, aki a harmadik kör után elhányná magát. - Esküszöm, a férfiak már genetikailag kódolva vannak a sör imádatára.
-  Ha megfordítjuk vízszintesbe, akkor sem? - Nem hiszem el, hogy ezen most komolyan elgondolkodtunk. Nem mintha láttam volna már pónilovat élőben. - Bocsi, csak eddig elképzelhetetlen volt a számomra, hogy bármi is gátat szabjon a Te csodálatos elmédnek, minthogy ilyen apróságnak, hogy nem férnénk bele a képbe, mert a póniknak túl nagy fejük van.
- Akkor még véletlenül se segít! - Ordibáltam vissza be a nappaliba felé fordulva, de már vettem is a kezembe a két tányért megpakolva szendvicsekkel. - Mivel csak két kezem van, ha kell valami kimész érte. - Tettem le a tányérját a kis asztalra. - Hé, szedd összébb magad!

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 16.06.15 11:20


Jenni & Damien

Későn fekszem le, ezért későn is kelek fel. Ki ne akarna délután háromkor kelni? Elvégre sosem voltam az a korán kelős típus. Nincs is miért korán felkelnem általában.
- Szóval nézni szoktál, amikor alszok? – Igyekeztem a tőlem telhető legidegesítőbb módon kiforgatni Jenni szavait, már csak a móka kedvéért is, na meg érdekel, hogy miféle reakciót fogok ezzel belőle kiváltani.
- Mindössze csak arról van szó, hogy próbálok rájönni, hogy mi a legjobb nekem, de még gondolkozok rajta, ezért honnan is tudhatnám azt, hogy hol akarnék dekkolni? – Az pedig egy csúnya tény, hogy itt sem maradhatok örökké, sőt már meg is vannak számlálva a napjaim.
- Hát az egyáltalán nem szexi, ha egy nő rókázik a sörtől. – Mondjuk az egyáltalán nem szexi, ha egy nő a szemem előtt ásít színeset.
- Tudnom kellene? Úgy nézek ki, mint aki lőtt volna már közös képet egy pónival? – Se lóval, se pónival, sőt még egyszarvúval sem. Egykénként sem vagyok az a csíra gyerek, aki élete minden mozzanatát feltöltené a világhálóra.
- Meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg segíthetnék. – Jobban szeretem, ha kiszolgálnak és annyira komolyan mondtam, hogy képes voltam a kanapén kivárni, míg Jenni néni vissza nem tér az abrakkal.
- Jó lesz ez így. – Főleg mivel kurvára lusta vagyok a konyhái is kimenni. Magamban morogva felültem a kanapén, hogy a házigazda is elférjen mellettem.
- Köszi Jenni néni, életmentő vagy. – Vigyorogtam rá miközben elvettem az asztalról a tányért, de már a következő másodpercben el is kezdtem magamba tömni a szendvicset.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 21.06.15 16:34

Damien & Jenni


- Van más választásom? Látlak... Akkor is, ha nem akarlak, de legalább csendben vagy, mintha itt sem lennél. - Alvó állapotában egész elviselhető, bár nem hasznosabb, mint máskor, de legalább nyugiban van és nem nyafog, hogy kell neki valami. Igaz, hogy egy bárban dolgozom, de épp ezért ez nem azt jelenti, hogy ha hazaérek az minden vágyam, hogy valakit itthon is körbeugráljak kávéval meg kajával. Azt hiszem a szobatisztaság után valahol elakadtak a neveltetésben. Én viszont csak ezután fogom tudni igazán értékelni az egyedüllét örömeit.
- Mindig is irigyeltem a lustaságban való kreativitást. - Ahogy elnézem neki bőven van belőle, már csak kamatoztatnia kellene.
- Maradjunk annyiban, hogy egyáltalán nem szexi, ha egy nő színeset ásít a piától, de azért megesik a jobbakkal is... Talán mielőtt lelépsz csaphatunk egy búcsúbulit a bárban. - Az unokaöcsémmel még úgysem rúgtunk be. Akkor legalább már ezt is kihúzhatnánk a listáról, a zabpehelymajszolás már megvolt, miközben közösen bújtuk Jack-et a kalózt, söröztünk is, azután elszívtunk két füves cigit, pónilesen voltunk, szerintem elég jól állunk.
- Belőled simán kinézném, szóval még nem? Hmm, akkor ezt ma sem fogjuk megtudni. - Majd csak kiheverjük. Mindenesetre már kijárt ez a ma délutáni kikapcsolódás, legalább valaki ennyire is gondolt rám, még ha nem is teljesen önszántából, mivel nem igazán volt választása, mint elviselni a saját a nappalimban, de azért nem volt olyan rossz.
- Tudok róla. - Említették már. De azért nekem sem sikerül mindig. - Ide a legjobb nagynéninek járó díjat. - Bár néhány napja még gőzöm nem volt róla hogyan kell ezt csinálni, szerintem nem vagyok olyan rossz benne. - De Disneyland nem viszlek el, szóval nem is veszek neked olyan hatalmas kalóz sapit, mint Jack-nek van. Erről sajnos le kell tenned. - Tettem hozzá nevetve. Pedig nagyon fain lenne.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 29.06.15 20:15


Jenni & Damien

- Azért nem kellene ennyire örülnöd annak, hogy nálad dekkolok. – Mert szavaiban semmi öröm sem volt, esetleg annyit tudtam meg most tőle, hogy egészen képes elviselni akkor, amikor alszok. Anyám is mindig azt hajtogatta, hogy akkor vagyok igazán jó gyerek, amikor az ágyat nyomom. Vicces, ugye? Haha, nem!
- Ismered azt a mondást, hogy ha egyszerű megoldásra vágysz azt bízd egy lusta emberre, mert az megtalálja rá a legegyszerűbb megoldást? Nos, én teljes mértékben hiszek ebben. – A lusta emberek nem arról híresek, hogy bármit is túlbonyolítanának a kelleténél.
- Szóval búcsú bulit szeretnél nekem tervezni? Hát ez igazán megható. – Remélem, hogy nem azért akar ennyire bulit szervezni nekem, mert annyira repesne az örömtől, hogy végre ismét egyedül élhet a lakásában. Mert az igazán tudna fájni, legalább biztosan úgy öt perc erejéig. Aztán túltenném magam rajta, mint minden máson.
- Miért érzem úgy, hogy belőlem inkább a rosszat néznéd ki, mintsem a jót? – Talán az első kiváltó ok az lenne, hogy nem viselkedek úgy, mint egy jó gyerek, de minek legyek jó, ha rossznak lenni sokkal élvezetesebb? Ez az én filozófiám. Azt kell, hogy mondjam általában be is szokott válni.
- Ha létezik ilyen díj az már biztos, hogy megérdemelnéd. – Hízelegtem egy kicsit neki, elvégre ez még bőven belefért azok után, hogy képes volt nekem kaját csinálni. Aki pedig kaját dob össze nekem azt nagyon, de nagyon tudom szeretni.
- Képes voltál egy pillanat alatt díjnyertes nagynéniből ünneprontó nagynénivé válni. – Teli szájjal elnevettem magam, nem igazán zavartatva azt, hogy éppen tele volt a pofám megrágott szendvics darabokkal.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 30.06.15 15:05

Damien & Jenni


- Hmm, lássuk csak, az én hibám? Talán, ha előbb szóltál volna mondjuk néhány nappal, akkor gyakorlok rá. - De lekopogom nincs okom panaszra, mármint meglepő módon odafigyel arra, hogy ne akasszon ki a kelleténél jobban és addig engem nem zavar, hogy valaki a kanapémon csövezik. Végül is, ha nem éhes, kap kávét és hagyom aludni, egész elviselhető. Mondjuk a nap végén biztos nem hozzáfordulnék, ha valakinek kiakarnám beszélni magamból a problémáimat, de legalább mégis van, akihez beszélhetek.
- Mintha hallottam volna már valahol, de akkor ezután ez lesz a feladatot, hogy fáradt leszek gondolkodni, a lustaság meg a Te asztalod. - Bár nem állnék le fárasztani a dolgaimmal, de azért olykor érdekelne egy ilyen legegyszerűbb módszer.
- Hát, ha az, hogy bemászol műszak után, kivételesen állom a cechet és jól berúgunk megindítónak számít, akkor köszi, csak ne árulj be. - Nem mintha elszámolni valóm lenne bárkinek is vagy érdekelne kinek mi a véleménye, de ha már befogadtam, akkor ez a legkevesebb, nem? Bár kétlem, hogy olyan jó és közeli viszonyban lenne anya és fia, hogy mindent megbeszélnek, pedig kicsiként csak, hogy nem rágta le Steph bokáját.
- Gondolom ez csak nézőpont kérdése, de lényegében igen. És szerintem abban sem tévedek, ha azt mondom szerinted jónak lenni biztosan túl unalmas és tudod mit? Igazad van. - Azt nézni, hogy neked mi a jó... Egyvalakinek legalább megéri. Az is lehet, hogy gyorstalpalót kellene kérnem Tőle még ebben a pár napban, amíg itt van, mert be kell vallanom elég gyéren megy és javítani szeretnék rajta, hátha akkor kevesebb csalódás több meglepetés és izgalom érne.
- Túltetted magad az utóbbi tizenkilenc éven, ezen is túl leszel. - Vontam meg a vállam, miközben próbáltam megfeledkezni arról valójában mennyire is zavar, amikor valaki kajálás közben teli pofával löki a sódert és egyáltalán nem zavarja.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 06.07.15 12:58


Jenni & Damien

- Ha szóltam volna az érkezésemről, akkor mi lett volna a meglepetéssel? – Azt hiszem a nagynéném mindenre számított mostanában, csak arra nem, hogy az unokaöccse hirtelen a semmiből felbukkan és nála akar majd dekkolni, de egészen jól viselte a hírt a körülményekhez képest.
- Ugye tisztában vagy azzal, hogy még az amerikai államban kiskorúnak számítok? – Ennek fényében pedig meg fog szegni valamilyen szabály akárhányadik paragrafusát azzal, hogy kapnék tőle bármilyen piát. Hoppá, hiszen ezt a szabályt azzal már meg is szegte, hogy az előtt a kezembe nyomta a sörös üveget, a fűről nem is beszélve… De tudom, hogy azzal nem Jenni néni állt elő, hanem saját ötletből akadóan, na meg arról sem kell megfeledkezni, hogy azaz én cuccom volt.
- Mindig is tudtam, hogy igazam van, de azért jó, hogy képes vagy bevallani. – Mondtam a tőlem megszokott széles vigyorral a képemen. Minek akarnék jó lenni, ha rossznak lenni izgalmasabb? Szeretném élni az életemet és élvezni, amíg tart, nem pedig azzal foglalkozni, hogy minden egyes szabályt betartsak. Nem azt mondom, hogy egyetlen egy szabályt sem tartok be, vagy hogy direkt szegném meg a szabályokat, de azért mégis szeretem feszegetni a határokat.
- Túl is teszem magam rajta, miután aludtam egy jót. Ettől a sok kajától egészen elálmosodtam. – Nem beszélve a sörről és a fűről, mert ugye azok is eléggé elnyomtak. Az már biztos, hogy ahogy Jenni felkel a kanapéról szépen kinyúlok és pillanatok alatt be is fogok aludni.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 07.07.15 11:18

Damien & Jenni


- Szóval a fűhöz elég nagykorúnak számítasz már, de egy dupla rövidhez még nem. Akkor vedd úgy, hogy nem is mondtam semmit. - Ami pedig a meglepetést illeti, abban nem volt hiány. Igazából mindenkire, mindenki másra számítottam volna, csak az évek óta nem látott unokaöcsémre nem. Látszik, hogy jó sok mindenről lemaradtam az utóbbi időben és nem igazán vagyok képben a családi súrlódásokat illetően, de várjunk csak, pontosan ezt is akartam, kimaradni minden ilyesmiből, most az övé a stafétabot, meglátjuk meddig bírja, bár a helyzetből ítélve, hogy inkább itt dekkol, eddig bírta.
- Ebben... Véletlenül. Azért nem kell annyira hozzászokni. - De ebben a kérdésben csak igazat tudok adni neki és minden második ember követné a példám, még ha nem is mindenki éli az életét annak megfelelően. Talán még valamiben igaza van, mégpedig abban, hogy nekem is változtatnom kéne, csak fogalmam sincs arról, hogy ez a változás milyen irányba vinné a céljaimat, nem biztos, hogy mindenki örülne neki, én pedig néha nem tudom eldönteni, hogy egyre közelebb vagy inkább messzebb vagyok az elérésétől. De azt hiszem, hogy a változásokban éppen ez a lényeg, a kiszámíthatatlanság.
- Vagyis kivagyok dobva a saját nappalimból. - Édes istenem, el sem tudom már képzelni, hogy ennyit aludjak. Ez az egyik szépséghibája a dolognak, a másik, hogy valószínűleg nem bírnék, kivéve ha előtte kiütöm magam valamivel vagy full kimerítem magam... - Vettem a lapot. - Kivéve a kezéből a tányért, miután mindent eltüntetett róla az enyémmel együtt kivittem a konyhába és letettem a pultra. De most azt hiszem mégis csak megpróbálok aludni egy kicsit, utána pedig vár a hajnalba nyúló tanulás.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
101
Join date :
2015. Jan. 15.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni 13.07.15 10:41


Jenni & Damien

- Már túl késő. – Nevetve csóváltam meg fejemet. Azért mégis milyen vicces, nem? Elvileg több esélyem van előbb fűhöz jutni, mint némi alkoholhoz. Ez is csak azért van, mert akitől szerválom a füvet nem kérdezi meg, hogy hány éves vagyok, neki édes mindegy, csak adja el az áruját minél hamarabb, de az üzletekben, vagy a bárokban nagyon is elkérik a személyimet, már ahol.
- Valami ünneprontó szakköre jársz? Mert ez már neked kezd nagyon is jól menni. – Ha lenne a fősulin ilyen tárgy, akkor Jenni néni biztosan kitűnően jeleskedne benne, az eddigi teljesítménye alapján. Arra erősen rácáfolnék, hogy csak véletlenül van ebben igazam, de már ahhoz is túl fáradtnak érzem magam és nem is látom túl nagy értelmét annak, hogy mindketten fújjuk az igazukat, abból semmi jó sem sülne ki, és végül talán az ajtó túlsó végén találnám magam és a kényelmes kanapéja helyett máshol lennék kénytelen dekkolni.
- Nem az egész nappaliból, csak a kanapéról akarlak száműzni. – Elvégre a kanapé az én ágyam és ilyen fárasztó nap után már vagyok annyira kimerülve, hogy egy jót aludjak. Kezdem már megszokni a kanapén való dekkolást, de azért hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem hiányzik még mindig az otthoni ágyam. Lényegében otthonról csak az ágyam hiányzik, kötődtem hozzá, elvégre naponta órákat töltöttem benne kényelmesen elnyúlva.
- Kösz mindent Jenni néni. – Vigyorogtam rá még egy utolsót, ahogy egyre inkább távolodott kezében a tányérokkal, nekem pedig ez volt a végszóm mielőtt kiterültem volna hason a kanapén.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Are you ready kids? - Damien & Jenni

Vissza az elejére Go down

Are you ready kids? - Damien & Jenni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Similar topics

-
» Damien Knight
» A little party never killed nobody - Mona & Max & Jenni
» Damien Knight

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Lively lakás-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához