welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Raina & Dexter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
Dexter Phillips
Hozzászólások száma :
176
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 29.
Kora :
29
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Raina & Dexter 19.03.15 2:42

Valami lappang bennem, esküdni mernék rá, hogy beteg fogok lenni, talán valami halálos kórság sírba is fog vinni… Mostanában egyre többet álmodok. Álmaimban mindig ugyan az a gyönyörű barna szempár néz vissza rám. Csak azt a szempárt látom és egy női kezet, ami felém nyúl, mégis hiába nyújtom ki a kezemet felé, sosem érem el. Minden egyes alkalommal egyre távolabb és távolabb kerül tőlem, míg fel nem ébredek. Még az álmaim is kigúnyolnak. Biztos vagyok benne, hogy ha elmennék egy terapeutához, akkor meggyőzne arról, hogy mindez Raina miatt van. Esetleg bebeszélné nekem, hogy a tudatalattim is azzal büntet, hogy még álomban is rá gondolok. Francokat! Nem kell senkinek sem bebeszélnie, ez anélkül is teljesen nyilvánvaló. Esküszöm az a nő teljesen a bőröm alá mászott.  
Mivel nekem szinte mindenhol vannak ismerőseim, akik gond nélkül megtesznek nekem némi szívességet ezért nem volt nehéz kiderítenem, hogy Raina mikor fog végezni a munkahelyén. Nem feledkeztem mag arról, hogy jön nekem egy „randival” amibe remélhetőleg nem csak azért ment bele, mert volt aznap este benne némi alkohol. Szerintem józanul sosem bólintott volna rá, ezért akarom megragadni ezt a lehetőséget, még ha nem is szép tőlem, hogy visszaélek ezzel. Motorozás és gyros evés, aznap este erre vágyott, talán még mindig emlékszik rá, ezért is motoroztam el a rendőrség bejáratához. Levéve fejemről a bukósisakot továbbra is a motoron foglaltam helyet, amíg türelmesen várakoztam arra, hogy Raina kiriszálja azt a formás hátsóját.
- Meglepetés! - Szóltam oda neki miután kinyílt az ajtó Raina pedig kilépett. A szokásos pofátlan vigyoromat villantottam felé, ezzel próbáltam leplezni a bennem kavargó gondolataimat. Az egy dolog, hogy eljöttem idáig miatta és türelmesen vártam rá, - ami rám nem igazán szokott jellemező lenni - viszont ez még nem garantálja azt, hogy fel is fog pattanni a hátam mögé, hogy találjunk egy olyan helyet, ahol gyrost lehet kapni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Raina Hope Wendell
Hozzászólások száma :
41
Csatlakozás dátuma :
2014. Mar. 09.TémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter 25.03.15 18:44

Dex&Hope

Ismét egy unalmas munkanap. Nem azt mondom, hogy minden nap ilyen unalmas. De a mai kivételesen gázos volt. Egész nap csak a papírmunkával kellett foglalkoznom. Ami egy részről jó, hiszen iszonyatosan el vagyok maradva vele. Másrészről meg teljesen kikészít én jobban szeretek terepen lenni és az ilyesmit a társamra bízni. Pontosabban az aktuális társamra, ugyanis mindig cserélődnek mellettem az emberek. Általában olyan panasszal élnek, hogy : Nem lehet velem kijönni, vagy pedig, hogy: Túl sok kockázatot vállalok. De volt egy férfi kollégám aki csak úgy jellemezett, hogy: Ez a nő egy állat, nem vagyok hajlandó vele együtt dolgozni.
Tehát a társaim gyorsan cserélődnek, nincs kire rásózni a papírmunkát. Nem mondanám, hogy túlságosan utolértem magam, de jobb, mint volt. Most már egy kicsivel kisebb papírkupac áll az asztalomon, mint eddig.
Fáradtan csukom be magam mögött a rendőrség ajtaját. Vagyis, nem vagyok fáradt ebben én nem tudok kifáradni, hanem sokkal inkább lehangolt.
ÉS abban a pillanatban, hogy elfordultam, hogy lecaplassak a lépcsőn szem elé került a hatalmas fekete motor meg is ismerős szenvtelen arc...
Hirtelen megtorpanok és hosszú szakadozott sóhaj szakad fel belőlem, hogy aztán kicsit sem vidáman folytassam az utamat lefelé.
- Szóval nem felejtetted el...-Mormogom és megállok mellette meg a motor mellett.
- Tudod részegen vonzóbbnak tűnt a gondolat, hogy felüljek egy ilyen két lábon járó haláljárgányra, veled...-Sóhajtom a szemeimet forgatva. Nem ígértem meg neki semmit ha jól emlékszem, szóval akár ki is táncolhatok ebből az egészből. De, hogy őszinte legyek a múltkori kis beszélgetésünk óta még ha részegen is történt kíváncsi lettem rá. Meg arra is, hogy csak az alkohollal a véremben tudom elviselni a humorát hosszú távon. Mert mi tagadás, kifejezetten szórakoztatónak találtam a társaságát. Hátra nézek, fel az ablakra, és meg sem lep az ott csüngő kollégáim látványa, akik közül néhányan elfordulnak, valaki lebukik és olyan is van aki úgy tesz, mintha az ablaknál lenne dolga... Jellemző.
- Most már nem vagyok olyan biztos az ötletben...-Ránézek a fekete csodára, ami mi tagadás iszonyatosan szexi egy darab, de ha belegondolok, hogy a beton és köztem nem lesz semmi csak a ruhám. Hmm... nem is tudom, az adrenalin gondolata eléggé feldob. Furcsa, hogy az olyan adrenalin imádó ember, mint én még sosem ült motoron.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dexter Phillips
Hozzászólások száma :
176
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 29.
Kora :
29
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter 27.03.15 17:24

Nem tagadom megfordult a fejemben várakozás közben az is, hogy valaki szólt neki arról, hogy a főbejárat előtt várom és Raina inkább kisurrant a hátsó bejáraton, hogy elkerülje a velem való találkozást. Képes lenne rá? Raina sok mindenre képes lenne szerintem, de a meghátrálás az nem az Ő műfaja. Inkább elém állna és szembe nézne velem, de csak remélni tudom, hogy nem fog elküldeni melegebb éghajlatra azért, amiért ide mertem tolni a képemet.
- Hogyan is tudtam volna elfelejteni? - Mert ugye ez nem egy "randi" de valami hasonló lenne. Remélhetőleg Raina sem feledkezett meg arról, hogy legutóbb milyen jó voltam hozzá, hogy egészen hazáig vele tartottam, hogy megbizonyosodjak arról, hogy kissé becsípve épségben haza érjen. Szokatlanul úriember módjára viselkedtem akkor este vele, annyira, hogy meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg kihasználnám a helyzetét. Ezért igazán kaphatnék tőle egy jó pontot, ezt neki is be kell látnia.
- Ígérem, hogy nem fogsz bele halni. - Talán kellett volna magammal hoznom valami tömény alkoholt is, amitől kissé bátrabb lenne, de mégis jobban szeretem mikor józan, amikor teljes mértékben önmaga. Túlságosan hozzá szoktam már a csípős nyelvéhez és a bunkó beszólásaihoz, részegen kissé elpuhul.
- Úgy tűnik, most mi vagyunk Vegas egyik látványossága. – Képes is lennék berontani a rendőrségre és szétrúgni egy-két segget, ha miattuk hiúsulna meg a tervem. Jól tudom, hogy miért lógnak az ablakban, biztosan Raina is tudja. Kíváncsiak arra, hogy képes lesz-e arra, hogy beadja a derekát nekem. Egy kis motorozás és gyros evés nem jelent még semmit sem, ez csak a kezdet lenne, de ehhez előbb kell nekem adnia egy lehetőséget, hogy jobban megismerhessük egymást, s talán esetleg képes lenne megkedvelni is.
- Pedig hoztam magammal bukósisakot is. – Természetesen neki is és magamnak is, ha már egy zsaruval akarok motorozni úgy érzem kénytelen vagyok betartani a közlekedési szabályokat.
- Eddig rajtam kívül senki sem vezethette a motoromat, de talán veled kivételt tennék, ha szeretnéd kipróbálni. – Ez nem valami sablonos duma lenne, amivel a nőket szoktam levenni a lábukról. Tényleg. Még senkinek sem engedtem meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Raina Hope Wendell
Hozzászólások száma :
41
Csatlakozás dátuma :
2014. Mar. 09.TémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter 08.04.15 14:10

Dex&Hope

Sajnos kénytelen leszek bevallani lassan magamnak, hogy tényleg bejön a stílusa. Meg, hogy állandóan lehet vele piszkálódni, és , hogy ennyire kitartó, mert lássuk be eddig minden pasit sikerült magam mellől elüldöznöm a stílusommal, de őt még nem.
Utálom azt, hogy akármit csinálunk Dexterrel, a rendőrkapitányság helyi nevezetessége lettünk, legalábbis a rendőrök szerint. Ugyanis most mind az ablakban lóg és kukkol, hogy mi lesz velünk. Jó lehet, hogy magamnak is köszönhetem valamilyen szinten, hiszen én vagyok az elérhetetlen, a bunkó nőstény ördög, aki mindenkinek leharapja a fejét egy rossz szóért. És persze ő meg a helyi nőcsábász, aki mindenkit meg kap és akinek senki sem kell egy alkalomnál többre. Szóval nagyon érdekes lehet a hétköznapi kapcsolatban élő vagy éppen nem élő, de az után vágyakozó személyek számára, hogy mi lesz velünk. Engem viszont ez bosszantott, de ahogyan most láttam Dex is hasonlóképpen állt a kíváncsiskodókhoz, mint én.
- Ja... Enyhén szólva az idegeimre mennek már azzal, hogy folyton a magánéletemen csámcsognak.- Persze itt most Dexter személye is közrejátszik, hiszen ismerik őt is meg engem is.
Kedvelem, már most kedvelem, csak éppen ezt nem fogom az orrára kötni ilyen könnyen. Mert így is túl nagy az önbizalma és ha ezt megtenném akkor meg végképp elbízná magát.
Elveszem a felém nyújtott sisakot.
- Hát jó...- Mormogom bizonytalanul nézve a járgányt, miközben a sisakot a fejembe húzom.
- De ha ezen a roncson lelem a halálom, esküszöm, hogy egész életedben kísérteni foglak!- Morgom rosszmájúan, de azért be kell, hogy valljam izgatott vagyok. A szemeim enyhén megcsillannak, amikor arról tesz említést, hogy talán megengedi, hogy vezessem a járgányt. Hm... bármennyire is tartok a dologtól azért vonzó a gondolat.
- Jó, de nehogy azt hidd, hogyha ilyen nagylelkű gesztust teszel, bejuthatsz a bugyimba...- Ezzel fel is szállok mögé a motorra és hátulról átkarolom. Hát... ennél közelebb már nem is simulhatnék hozzá. Érzem az izmait, a hátának a mozgását, és ez annyira szexi... azt hiszem, hogy ettől az általános csajok rohadtul begerjednek. A francba hiszen még én is. Csak annyi a különbség, hogy leszállva én nem fogom a nyakába vetni magam, és azonnal széttenni a lábamat. Ez nem randi... na persze.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dexter Phillips
Hozzászólások száma :
176
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 29.
Kora :
29
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter 09.04.15 18:49

- Neked van magánéleted? – Mert én eddig abban a tévhitben éltem, hogy mindene a munka és leginkább csak aludni jár haza. Talán nem is tévedek olyan nagyot. Nem tagadom végeztem egy kis háttérkutatást, de azok, akiket próbáltam diszkréten „kifaggatni” azok nem tudtak semmiféle használható információval szolgálni, olyannal, amit nem tudtam volna róla. Azt viszont szinte mindenkitől megkaptam, hogy egy lehetetlen költetésre vállalkoztam, de számomra semmi sem lehet lehetetlen. A ringben meg tanultam küzdeni, igaz ez a küzdelem nem ugyan olyan, de szeretek nyerni.
- Hé, az egy dolog, hogy engem sértegetsz, de a motorom nem egy roncs. – A férfiak és a megmagyarázhatatlan kötödésük a járművük iránt… Szeretem a motoromat, rengeteg időt fordítok rá a szabadidőmből, hogy bütykölgethessem.
- Egyszer az életben megbízhatnál bennem és hihetnél nekem, ha azt mondom, hogy túl fogsz élni velem egy kis motorozást. – Tényleg olyan sokat kérek tőle? Nem hiszem. Azt pedig inkább kihagytam, hogy ha kísérteni szeretne, ha esetleg történne vele valami, - amit erősen kétlek – akkor szeretném, ha meztelenül kísértene.
- Inkább ne is akard megtudni, hogy mit hiszek. – A lehető legpofátlanabb mosolyommal közöltem vele, kár hogy nem láthatta mivel a hátam mögött volt. Ahogy felszállt mögém szinte abban a pillanatban be is indítottam a motoromat, hogy egy közeli étterem felé vezessek, ahol lehet gyrost kapni. Az internetnek köszönhetően utána néztem, hogy a rendőrséghez legközelebb hol található egy ilyen hely. Igyekeztem betartani a sebességkorlátozást, de azért mégis elég gyorsan mentem ahhoz, hogy még szorosabban kelljen ölelnie. Nem tagadom, nagyon is élvezni tudom a jelenlegi helyzetet. Sőt, már bántam is, hogy nem egy távolabbi helyet választottam, amikor leparkoltam közel az étteremhez.
- Szóval akkor most csak úgy együtt lógunk, vagy te ezt mindek neveznéd? – Megvártam, míg leszáll a motorról, majd követtem a példáját. - Megteszi, vagy szívesebben lennél máshol? – Mondjuk a hálószobámban, az ágyban? Nehezemre esett ezt magamban tartani, de most tényleg az étteremre gondoltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Raina Hope Wendell
Hozzászólások száma :
41
Csatlakozás dátuma :
2014. Mar. 09.TémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter 20.04.15 10:19

Dex&Hope

Dexterrel való kapcsolatom eléggé furcsa azt hiszem. És, hogy őszinte legyek azok az érzések is furcsák amik vele kapcsolatban felmerülnek bennem. A kérdésre egy grimasz fut át az arcomon.
- Kinek nincs?- Morgok vissza kicsit bosszúsan.- Egyébként a magánéletem hiánya az, ami izgatja őket. És minden kis információ morzsára valami kis botrányra ki vannak éhezve. Nem tetszik nekik, hogy ellentétben az ő nyomott és sz*r életükkel, nekem normális életem van.- Na igen, imádom a kollégáimat. Igazság szerint tényleg nincs velük semmi bajom ha békén hagynak, csak az zavar, hogy ennyire információ éhesek. Nincs is pletykásabb nép a rendőrnél... minden esetet kibeszélnek, nevetnek és szörnyülködnek egy-egy családi dráma, vagy gyilkosság alkalmával.
Elmosolyodom, ahogyan megvédi a motorát, de igyekszem egy grimasz mögé rejteni a dolgot.
- Férfiak, meg idióta kis játékaik.- Sóhajtok eltúlzottan, nem is én lennék, ha erre nem lenne megjegyzésem. Egy pillanatig rámeredek a kijelentését hallva, még mielőtt felszállnék mögé, és válaszolnék. Igazság szerint megbízom benne, nincs bennem félsz, hogy meg fogok halni. Akkor nem ülnék fel mögé, nincs azaz ember aki rávesz valamire amit nem akarok. Csak szívom a vérét, méghozzá azért mert megtehetem.
Ismét elfintorodok, és megforgatom a szemeimet, miközben felpattanok mögé.
- Majd meglátjuk...- Felveszem a bukósisakot és átölelem hátulról, gondolom ezzel nagy örömet okozva neki, meg a kollégáimnak... és ami azt illeti, nekem sem olyan rossz, egy ilyen izmos testet átölelni. Ráadásul van egy remek kifogásom: nem akarok leesni.
Nem, nem is akarom megtudni, hogy mit hisz, de nincs időm válaszolni, mert azonnal meg is húzza a gázt, erősebben szorítom, jobban préselve magam hozzá, kapaszkodva. És ez valami állati. Tagadhatatlan, hogy isteni érzés, a szívverésem felgyorsul, az adrenalin szintem azonnal megugrik, és legszívesebben vigyorognék és huhognék késztetve, hogy még gyorsabban menjünk. De azt nem lehet, mert ugye sebesség korlátok vannak...
Még mielőtt leszállnék, rendezem az arcvonásaimat, hogy ne legyen ott az a bárgyú vigyor. Ugyan a szemeim csillogását, nem tudom elrejteni, de attól még tűnhetek normálisnak.
- Két ismerős együtt kajál, mert éhesek. Ennek nevezném.- Nem, ez nem egy randi. Nem lehet randi, mert én nem akarok vele összejönni. Hogy miért? Mert egy nőcsábász, és biztos vagyok benne, hogy ugyan úgy fülig belé tudnék habarodni, ahogyan minden csaj és csak összetörné a szívemet. Nem nekem való...
- Aham, remek lesz. Habár jobban szeretem az útszéli gyros büféket, a török emberekkel. Tudod azokat a lepukkant helyeket, ahol nem tudhatod, hogy a higiéniai szabályokat betartják-e teljesen vagy sem.- Ezzel megvárom míg leszáll a motorról, és elindulok az étterem felé, ha nem siet akkor bizony bemegyek én anélkül, hogy hagynám, hogy kinyissa nekem az ajtót. Jó, nem vagyok feminista, csak éppen... ez nem randi. Ugye? Szóval szeretném ha a haveri viszony vagy mi megmaradna...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dexter Phillips
Hozzászólások száma :
176
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 29.
Kora :
29
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter 23.04.15 14:34

- Holnap pedig gondolom, hogy szembe kell majd nézned a vallatással is. Biztosan kíváncsiak lesznek a munkatársaid arra, hogy mit műveltünk együtt, vagy, hogy egyáltalán miért állsz még velem mindig szóba. – Köztudott, hogy minden találkozásunk alkalmával megszokott a kettőnk között lévő civakodás, néha már olyan szinten műveljük, mintha már évek óta házasok lennénk, legalábbis már páran tettek már efféle megjegyzéseket ránk. Valójában fogalmam sincs, hogy mindez hová fog vezetni.  Raina tisztában van azzal, hogy bejön nekem, de valószínűleg azt is hiszi, hogy nekem mindenki bejön, akinek van melle, de valamiért mégsem vagyok számára közömbös. Ez már fél siker.
- Tudod részegen sokkal kedvesebb voltál. – Közvetlenebb és szó szerint testhez simuló. Nem akarok a tőlem megszokottól is jobban magabiztos lenni, de valószínűleg simán ki bírtam volna beszélni aznap a bugyijából. Az nem lett volna nekem kihívás, azok után, hogy mióta várok arra, hogy beadja a derekát.
- Aztán meg két ismerős egy ágyban köt ki, mert másra is éhesek? – Annyira, de annyira feldobta azt a bizonyos magas labdát, hogy kénytelen voltam lecsapni. Egyébként is kilencvenkilenc százalékban csak a szexen jár az eszem, de ha a közelemben van, akkor még többet gondolok arra, hogy mégis mit tudnék vele művelni, hogy mennyire élvezné, hogy milyen hangosan sikongatna. Végül csak magát tudná hibáztatni, hogy eddig megfosztotta magát az általam nyújtott élvezetektől.
- Ahhoz képest úgy tűnik, hogy luxus helyre hoztalak. – Na ez sem az a puccos hely, ahol nekem pingvinnek kellene kinéznem a szmokingban, de neki sem kell csípőig felskiccelt estélyiben feszengenie. De szívesen megnézném, hogy milyen, ha villantani szeretne bármit is magából.
Eleinte hagytam, hogy előttem menjen, természetesen attól a csúnya férfi hátsószándéktól vezérelve, hogy nyugodtan nézhessem a fenekét, míg előttem sétál. Hé! Azt nem mondta, hogy tilos gyönyörködnöm benne. Aztán végül megerőltettem magam, gyorsítottam lépteimen és kinyitottam előtte az ajtót. Nehogy a végén megszóljon, hogy még erre sem vagyok képes. Nem is értem, hogy miért aggódok az végett, hogy mit gondol rólam, hiszen már ha jól emlékszem többször is a tudtomra adta, hogy bunkónak tart. Egy közeli szabad asztalhoz kalauzoltam el, ahol helyet foglaltunk.
- Jó napot. Mit hozhatok? – Gyorsan mellettünk is termett a pincérnő. Hangosan csámcsogott a rágóján, miközben zavartalanul méregetett minket, rám feltűnően több időt szánva.  
- Gyros? – Kérdőn pillantottam a velem szemben lévő szépséges nőre. Attól, hogy valakit mondanak a nők, még lehet, hogy fél perc múlva már egészen mást akarnak, vagy valójában fogalmuk sincs arról, hogy mit is akarnak igazán.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Raina Hope Wendell
Hozzászólások száma :
41
Csatlakozás dátuma :
2014. Mar. 09.TémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter 06.05.15 20:40

Dex&Hope

Mit is mondhatnék? Dexterrel való kapcsolatom nyilván sokkal izgalmasabb, mint bárkié a rendőrségnél. Pedig közöttünk tulajdonképpen, nincs is semmi. Csak, hogy ezt nem hajlandóak elhinni, vagy ha igen akkor nem hiszik el, hogy sokáig tartható ez az állapot. A köztünk lévő látható szikrák, nyilván megcáfolják minden szavamat.
- Na látod! Ez az amit én sem értek.- Vágok vissza azonnal, lecsapva a magas labdára. Mármint arra vonatkozóan mondtam ezt, hogy nem értik miért állok vele még szóba. Persze én legbelül tudom a választ, hogy azért: Mert nem lehet ignorálni. Őt nem, vagy csak én nem vagyok erre képes, fogalmam sincsen, de annyi biztos, hogy nem megy.
- Viszont mondhatnak akármit, faggathatnak akárhogyan én nem vagyok egy pletykás típus, még akkor sem ha nem történik semmi, ugyanis ez csak egy baráti kajálás.- Folytatom, miközben felpattanok mögé a motorra.
Elvigyorodom a megjegyzését hallva, na igen, részegen engem kenyérre lehet kenni. És pont ezért nem is iszok soha, legalábbis általában.
- Te meg sokkal vonzóbbnak tűntél... hmm.. de elmúlt.- Ah nem bírom ki. Ha ilyen magas labdákat ad, hát hogy állhatnám meg azt, hogy beszóljak neki? Meg amúgy is imádom szekálni, és biztos vagyok benne, hogy ő is imád engem ugratni, és azt is szereti ha beszólogatok neki. Ha nem szeretné akkor már régen lekopott volna a közelemből, de nem tett ilyet. Mi a tanulság?
- Csak a te mocskos fantáziádban maximum.- nem lesz ilyen és ebben biztos lehet. Tartom magam ahhoz, hogy nem fekszem le olyan nőcsábásszal amilyen őméltósága. Bizony-bizony Dexternél nagyobb szoknyapecért talán nem is hordott a hátán e föld.
Kinyitja előttem az ajtót, milyen lovagias, pedig nem vártam volna el tőle. Sőt, jó paraszthoz illendően gondoltam, majd be is megy előttem. De nem. Jó nem gondolok ennyire rosszat Dexterről, csak éppen igyekszem rosszmájúan gondolkodni bizonyos dolgokról, nehogy véletlenül elcsábuljak és a végén tényleg az ágyába kössek ki a kajálás után.
- Gyros tálat kérek, külön hozzá pitát és tzaczikit, csípős szósszal, és jóóóó sok hagymával...- A végén szuggesztív pillantásomat Dexterébe fúrom. Na igen, felhívás keringőre, vagy inkább kapd be apukám felkiáltással.-És egy üveg kólát köszönöm.- Nem vagyok az a saláta zabálós fajta, nagyon szeretem a gyomromat, helyette viszont hajlandó vagyok jó sokat edzeni és futni is járok. Szóval megszenvedek azért, hogy sokat és azt zabáljak amit csak szeretnék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dexter Phillips
Hozzászólások száma :
176
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 29.
Kora :
29
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter 07.05.15 12:58

Annyi mindent tudtam volna mondani, de Raina már alapból beképzelt bunkónak tart, ezért nem hiányzott, hogy olyanokat mondjak neki, hogy azért váll velem szóba, mert nem tud ellenállni nekem, vagy mert próbálja titkolni, hogy mennyire belém habarodott és mindent megtesz, hogy valahogy a közelemben legyen.
- Akkor nincs más választásunk, mint rájönni a megfejtésre. Esetleg azért állsz még mindig velem szóba, mert képtelen lennél elviselni azt, ha már nem lennék az életed része? – Eddig csak a munkánk miatt találkoztunk egymással, de ez a mai találkozónknak már semmi köze sincs a munkához. Egyszerűen csak szaván fogtam, amikor az italoktól jó kedve lett.
- Szóval akármi is fog ma történni, minden közöttünk fog maradni. – Azért a kollégákkal már csak nagyzolásból is meg szoktuk vitatni a vadászatunk eredményét, de Raina nem csak egy trófea lenne, akivel kérkednék. Nem vagyok annyira bunkó, hogy ha bármi is lenne közöttünk mindenkinek elújságolnám. Mégis hiszek abban, hogy tényleg bármi történhetne kettőnk között, elvégre már egy ideje kerülgessük egymást.
- Nehezedre is esne bevallani, hogy úgy is vonzónak találsz, mikor teljesen józan vagy, ugye? – Hangosan felnevettem. Esetleg rendelni kellene neki a kajáldában valami ütős piát, hogy ismét vonzónak lásson? Dehogy, megy az alkohol nélkül is.
- Ha valamire sokat gondolunk, akkor végül meg is valósul. – Jegyeztem meg magabiztosan. Én és a mocskos fantáziám is hiszünk ebben. Ha rossz dolgokra gondolunk, akkor képesek vagyunk bevonzani a rosszat, ha pedig arra gondolok, hogy Raina végül az ágyamban köt majd ki, akkor az úgyis fog lenni.
- Én is ugyan ezt kérném. – Villantottam a pincérnőre egy nagy mosolyt, amitől látszólag zavarba is jött, majd el is indult leadni a rendelésünket.
- Szóval, ha mindketten eszünk hagymát, akkor elég érdekes fog lenni az első csókunk. – Ezt már én sem bírtam kihagyni. Hogy számítok-e a mai nap folyamán arra, hogy megcsókol? Az már biztos, hogy sosem lehet tudni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Raina Hope Wendell
Hozzászólások száma :
41
Csatlakozás dátuma :
2014. Mar. 09.TémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter 12.05.15 14:47

Dex&Hope

Nem mondom, hogy semmilyen vonzalmat nem érzek irányába. Csupán azt, hogy van annyi eszem, hogy ne kezdjek vele. Legalábbis azt hiszem, hogy van. Mert hát kinek kell az, hogy aztán meg jól belerúgjanak amikor meg fülig szerelmes? Mert én azt hiszem, hogy képes lennék fülig bele szeretni. Igen, lábujjtól egészen a fejem búbjáig belezúgnék ha hagynám magam. Csak, hogy nem hagyom és ez bizony tökéletes stratégia, hiszen megment a csúfos bukástól.
- Így sem vagy az életem része Dex. Csak elmegyünk együtt enni. Egyszeri alkalom és nem fog megismétlődni.- Nem találkozgathatunk a munkán kívül, nem mert akkor rálépnénk arra az útra amire nem akarok. És előbb-utóbb biztos, hogy viszonyba bonyolódnék vele. Túl szexi ahhoz, hogy ez ne történjen meg és ne így.
- Oh igen, nagyon hálás lennék, hogyha nem kreálnál a flancolás kedvéért olyan sztorit ami nem történt meg.- Tartom magam ahhoz, hogy képes leszek neki ellenállni. És amíg nem merészkedik hozzám túlságosan közel, akkor az megy is. A múltkor is azt hiszem, hogy az alkoholon kívül még az a hosszú táncolás is meggyengítette az ellenállásomat. Olyan lehengerlő tud lenni, s habár eddig marha jól vettem az akadályokat, azt hiszem csak idők kérdése, hogy mikor adom be a derekam. Éppen ezért jó távol kell tudnom magamtól, és akkor nem lesz gond... azt hiszem.
Beharapom az ajkamat és elfojtok egy mosolyt, amit kacagása váltana ki belőlem, ha hagynám. De nem hagyom, ettől függetlenül szemeim vidáman csillannak. Na igen,mind a ketten tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy ő egy adonisz, minden nő arra vágyok, hogy a pasijának ilyen teste és ilyen arcszerkezete legyen. De olyan nincs, hogy tökéletes, szóval biztosan a micsodája kicsit. Bizony ott lesz lent a bibi, hogyha látható helyen nincs gond.
A pincérnő jön és a pincérnő megy, én meg a fejemet csóválva vigyorgok. Hát hiába erre is csak ő képes. Mármint, hogy egy ilyen helyzetből előnyt kovácsoljon magának.
- Nem fogunk csókolózni. De ha még is megesne,de nem fog, akkor szörnyű lenne a szagok miatt és végre lekopnál a témáról. - mondanám, hogy kiábrándulnánk egymásból, de akkor eléggé sok mindent bevallanék, amit nem akarok. Így is pont eléggé magabiztos, úgy gondolom, hogy nincs szüksége további biztatásra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dexter Phillips
Hozzászólások száma :
176
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 29.
Kora :
29
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter 18.05.15 8:59

Nem vagyok az élete része? Talán azért, mert foggal, körömmel harcol azért, hogy ne legyek az életének a részese. Ebből is csak arra tudok következtetni, hogy tart tőlem. Biztosan bele gondolt már abba, hogy mi történhetne, ha legalább egy kicsivel jobban közelebb engedne magához. Még csak esélyt sem adott nekem, beskatulyázott egy kategóriába, amibe szerinte tartozok, de valójában igazán nem is ismer. Lehet, hogy azt hiszi, hogy ha jobban megismerne, akkor találna bennem olyan tulajdonságokat, amik számára szimpatikusak lehetnek? Ez az opció sincs kizárva.
- Egyszeri alkalom és nem fog megismétlődni. – Pofátlanul vigyorogva ismételtem meg szavait. - Ezt magaddal akarod elhitetni, vagy velem? – Mégis mi rossz lehetne abból, hogy ha netalán lenne egy újabb alkalom, mikor ismét találkozunk egymással? Mert leszámítva az étteremben lévő személyeket, mégis csak kettesben vagyunk.
- Pedig azt gondoltam, hogy legközelebb esetleg kijöhetnél az egyik meccsemre. – Ha pedig tényleg eljönne, akkor kénytelen lennék kitenni magamért, noha mindig próbálok száztíz százalékot teljesíteni az ellenfelemmel szemben.
- Az a fajta lennék, aki kamu sztorikkal akarna menőbbnek tűnni a munkatársai körében? – Én tisztában vagyok azzal, hogy milyen vagyok, de ennek ellenére érdekelne Raina véleménye is. Különben a munkatársaim is tudják, hogy milyen vagyok, őket inkább arról kellene meggyőznöm, hogy nem történt semmi, hiszen mindig történik valami, ha egy csajjal töltöm az időmet.
- Addig nem tudhatjuk, míg ki nem próbáltuk. – Mosolyogtam rá. Raina most aztán tényleg felvette a védekező pajzsát, mintha ez engem bármiben is meg tudna állítani. Ami pedig engem illet, szerintem ma még bármi megtörténhet. Képes lenne a hagyma közénk állni? Ekkor eszembe jutott valami, bőrdzsekim belső zsebébe nyúlva húztam elő belőle egy csomag rágót. Pofátlanul vigyorogva tettem le az asztalra, probléma megoldva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Raina Hope Wendell
Hozzászólások száma :
41
Csatlakozás dátuma :
2014. Mar. 09.TémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter 03.06.15 10:21

Dex&Hope

Talán már gyerekes amit csinálok? De miért lenne az baj, hogy védem magamat, na és persze a szívemet a sérülésektől? Miért kéne kockáztatnom, hogy egy ilyen pasi megbánt? Vagy bármi megbánt ha már olyan sokan bántottak az életben? Nem akarom még több embernek megadni rá a lehetőséget főleg ha ilyen egyértelmű a számomra, hogy mi fog történni.
De igaz ami igaz, nagyon jól érzem magam a társaságába. Mindig is jól éreztem, jó néha kissé bosszantó, főleg ha olyan a kedvem, de általában szórakoztató. Még az is mulattat, hogy ennyire magabiztos.
- Nem tudom, még nem döntöttem el.- Válaszolom őszintén, miközben megrántom a vállamat. Valójában nem bánnám, ha megismétlődne, s ez a tény engem lep meg a legjobban.
- Meccsedre? Milyen meccsedre?- Ráncolom finoman a szemöldökömet. Nem is tudtam, hogy sportol valamit, és ebből is látszik, hogy eddigi kapcsolatunk kimerült abban, hogy egymás agyát húztuk, de semmit sem tudunk a másikról. Pedig azért már egy ideje ismerjük egymást.
- Nem, nem tűnsz olyannak. De egyre inkább rájövök, hogy egyáltalán nem is ismerlek.- Válaszolom neki oldalra billentve a fejemet, és jó alaposan megnézem magamnak az arcát. Igen eddig csak felületesen ismertem, de úgy tűnik, hogy miden nappal többet tudok meg róla.
Figyelmen kívül hagytam a megjegyzését, csupán a szemeimet forgattam meg válaszképpen.
- Egy dolog már régóta furdalja az oldalamat, még is, hogyan csábítasz el annyi nőt? Mit mondasz a buta libáknak, hogy gondolkodás nélkül az ágyadba ugranak? Mi a taktikád? Biztosan van valami, vagy ha az amit eddig láttam akkor nem értem...-Komolyan érdekel, hogy meg annyi nő, még is miért dobja azonnal hagyat magát neki, amikor pontosan tudják, hogy kivel van dolguk. Én nem azt mondom, vonzó pasi, de azért van még rajta kívül vonzó  pasi a a világon. Meg hát csak ez számít? Hogy valakinek kockás hasa legyen és helyes arca? Ennyire kicsinyesek lennénk mi nők is? Na jó inkább nem sorolom magamat egy kalap alá azokkal akiket megdöntött.
Mert hát engem még nem döntött meg, pedig már egy ideje akar. Azért furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy milyen lenne. Ha lennének olyan barátnőim akikkel idiótán vihorászva nevetek, akkor biztosan azt találgatnánk, hogy mekkora van neki a gatyájában. Az olyan férfiaknak akiknek nagy motorjuk van meg ilyen kidolgozott testük, azok kompenzálni akarnak valamit, vagy nem?
Lehet, hogy tényleg ki kéne próbálni, hogy milyenek lennénk mi együtt az ágyban. Vagy egyáltalán, hogy hogyan csókol. Biztosan tud valamit, ha ennyi nőt megdöntött. Vagy nem... Ah francba a női kíváncsisággal.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dexter Phillips
Hozzászólások száma :
176
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 29.
Kora :
29
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter 03.06.15 12:49

- Szerintem inkább magaddal akarnád ezt elhitetni. – Ez számomra nem is kérdéses, nem is volt egyetlen egy pillanatig sem. - Mégis mi rossz lenne abban, hogy ha ez újra megismétlődne? Csak azért akarsz tőlem távolságot tartani, mert attól félsz, hogy még ennél is jobban megkedvelnél, ha több időt töltenénk együtt? – A szokásos pofátlan mosolyom most elmaradt, elvégre komolyan érdekel a válasza. Tudni akarom, hogy mégis miért ment bele abba, hogy mi ma együtt „lógjunk” hiszen le is rázhatott volna, de mégsem tette meg. Miért nem? Azért, mert mégis több időt szeretne velem tölteni, de még saját magának sem meri bevallani? Inkább erre tippelnék.
- Te nem is tudod rólam, hogy… - Nevetve csóváltam meg fejemet. - Úgy tűnik, hogy a nőcsábászatomon kívül nem hallottál rólam semmit sem, de akkor maradjon meglepetés, ha eljössz majd meglátod, hogy miről is van szó. – Biztos vagyok abban, hogy szereti a küzdősportokat és az is biztos, hogy tetszeni is fog neki az, amit majd látni fog. Na meg bizonyára az is a tetszésére lenne, ha nekem bevinnének néhány ütést, mert azt nem nézném ki belőle, hogy féltene, mikor az ellenfelemmel küzdök meg.
- Ezek szerint szeretnél megismerni? Feltéve, ha többet akarsz megtudni rólam. – Mintha előbb ítélkezett volna felettem, és lényegében erről is van szó. Raina már rég elkönyvelt nőcsábásznak, de több vagyok ennél, de honnan is tudhatná?
- Nincs taktikám. – Nevettem el magam ismét, de elég gyorsan bevillant a kérdés: Ez őt miért foglalkoztatja? Ki akar ismerni azért, hogy ellen tudjon nekem állni?
- Általában elég ennyit csinálnom ahhoz, hogy a nők az ágyamban akarjanak kikötni. – Felálltam az asztaltól, hogy pólómat felhúzzam hasfalamon, ezzel is szemléltetve neki néhány másodperc erejéig a kockáimat, majd gyorsan le is ültem vissza a helyemre.
- Csak vicceltem, nem szoktam semmi ilyet művelni, sőt általában nem is teszek semmit sem, ahhoz, hogy egy csinos nő a társaságomat akarja élvezni. – Kezdeményeznem sem kell már, sörözni sem ugorhatok le úgy, hogy ne jöjjön oda mellém legalább egy maca, aki szívesen szórakozna velem az éjszaka folyamán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Raina Hope Wendell
Hozzászólások száma :
41
Csatlakozás dátuma :
2014. Mar. 09.TémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter 18.06.15 19:44

Dex&Hope

Oldalra billentett fejjel nézek rá. Igen valószínű, hogy ez így van. Magamnak mesélem be csak, hogy ez az egyetlen és megismételhetetlen alkalom, hogy valójában nem is tetszik nekem. Kívülről, láthatóan még sem helyeslem vagy cáfolom meg a szavait. Talán ennyi is felér egy beismeréssel. Félek tőle, ez van. De még is mi ebben olyan meglepő? Az olyan férfiak, olyan hozzáállással, mint neki van, általában csak a bajt hozzák az embernek. Én meg nem akarok szenvedni, szeretni, félteni, nem akarom, hogy megint fájjon. Éppen ezért nem is mennék bele ebbe a kapcsolatba. Igen, mert félek, hogy belé tudnék szeretni és ha ez megtörténne, akkor eldobna, mint egy rongyot. És ezt kell valahogy megakadályoznom.
- Igen, félek tőle. A francnak sem hiányzik a szívfájdalom, volt benne részem elég. Van most fontosabb dolgom is. -Ha már úgy is itt vagyunk, és láthatóan tudja, hogy még is mi jár a fejemben, akkor minek tagadjam? Néha az őszinteség és a nyíltság célravezetőbb, mint a mellé beszélés. És azt hiszem a zsarubálon valami átkattant bennem, magam sem tudom, hogy mi, de nem igazán látom értelmét már a hárításnak. Mind a ketten tudjuk, hogy bármit is mondok, bármit is teszek, akkor is tetszik, jobban, mint egy átlag pasi. Na jó, néha hárítok még, próbálkozom hátha letesz arról, hogy őszinte választ kapjon. De nem feltétlen jön össze, és beszélgetésünk során akadnak pillanatok, amikor azt tartom jónak ha őszintén az arcába mondom amit gondolok.
- Oh igen, nagy ívben igyekeztem a rendőrök körében kerülni a neved és a rólad folytatott csevejeket, mert tudtam, hogy azonnal rákezdenek. Így is elég sokat piszkálnak miattad... -Forgatom meg a szemeimet. Én pedig az a fajta nő vagyok, aki nem szereti ha pletykálnak róla, vagy kétértelmű megjegyzésekkel bombázzák.
- Rendben. Mikor lesz a következő meccsed? -Vonom fel a szemöldökömet kérdőn, miközben a fejemben az jár, hogy vajon milyen sportot űzhet. Nem tűnik egy focista típusnak, és az amerikai focit is kiveszem a listámról... habááár egy exbálkirályhoz illene a dolog.
- Persze, mint barátot. -Villantok rá egy ártatlan és angyali mosolyt, a jó szokásoktól olyan nehéz eltérni. Vagyis, hogy ő próbálkozik én meg hárítom a közeledést, így vagy úgy.
Nevetése, mély, öblös hangja végigbizsergeti a bőrömet és akaratlanul is mosolyt csal az arcomra. Aztán feláll és felhúzza a pólóját, szemeim izmos hasára siklanak, s kissé elhúzom a szám, látványosan fintorogva.
- Nos, ilyenekkel nem csak te büszkélkedhetsz, szóval még mindig nem értem. -Jegyzem meg száraz hangon, mintha ez az egész meg sem hatott volna. De valójában összefutott a nyál a számban, ahogyan elképzeltem, hogy ajkaimmal miként tudnám felfedezni a hasfalát, kockáról kockára.
- Szóval csak engem tisztelsz meg a hasad mutogatásával, végső elkeseredésedben? -Kérdőn vonom fel ismét a szemöldökömet, s ajkaim sarkában mosoly játszik. Nem, nem bírom ki, hogy ne szóljak be neki...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dexter Phillips
Hozzászólások száma :
176
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 29.
Kora :
29
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter 22.06.15 0:38


- Nem számítom erre a beismerő vallomásra. - Miért pont most? Egyszerűen csak le akarja tudni a témát, elkönyvelte, hogy most bevallja, aztán hagyjam ezzel békén? Belőle még ezt is kinézném, még akkor is, ha meglepett az őszinteségével. Nem, mintha azt akarnám ezzel mondani, hogy máskor hazudna nekem, de ez nem a szokásos vérszívás, amiben mi olyan jók vagyunk.
- Tényleg attól tartasz, hogy összetörném a szívedet? - Nem ígérhetem meg neki, hogy ez nem fog bekövetkezni, de azt komolyan gondolnám, hogy megpróbálhatnánk, hátha valami jó is kisülne belőle. Legalább jól éreznénk magunkat együtt, tartson bármeddig is a kettőnk dolga. Nem fogok miatta megváltozni, legalábbis fogalmam sincs arról, hogy képes lenne-e annyira hatni rám, hogy miatta más ember akarjak lenni. Viszont az tény, hogy nagyon tetszik nekem. Ezen nem tudok, s nem is akarok változtatni.
- Vajon miért? A munkatársaid beszélnek rólunk, ahogy az én munkatársaim is, méghozzá úgy, hogy valójában közöttünk nincs is konkrétan semmi, némi szemmel látható szexuális vonzalmon kívül. - Tagadhatatlanul ez a jelenlegi helyzet. Legközelebb mikor is kerültem hozzá? Nézzük csak... Akkor, amikor a kelleténél többet ivott és akkor egyáltalán nem tudta zavarni a közelségem, sőt ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy még élvezte is, hogy olyan közel kerülhetett hozzám.
- Néhány napon belül, majd ha eljön az ideje megtudod. - Nem az a feltett szándékom, hogy eljátsszam előtte a titokzatosat, de ezek többnyire illegális mérkőzések, amik helyei aznap derülnek ki. Na meg rajtam kívül ki olyan tökös, hogy egy rendőrt hívjon meg egy ilyen eseményre?
- Még egyetlen egy nő sem szeretett volna csak a barátom lenni. - Ezért nem is volt csaj haverom, mert mindegyik nő többet szeretett volna tőlem, ezért általában az ágyban kötöttünk ki. Raina az, aki képes volt ilyen hosszú ideig ellenállni nekem, ez szokatlan, de mégis élvezem, hogy nem adja magát ilyen könnyen oda.
- Végül is mindenki más szemmel néz rám, ezért ki tudja, hogy mivel vonzom a nőket? Van, aki azt hiszi rólam, hogy rossz fiú vagyok és ezt találja bennem vonzónak, na és te? - Azért az nyilvánvaló, hogy nem vagyok számára teljesen közömbös, de mégis tart attól, hogy jobban megkedveljen.
- Egyáltalán nem vagyok elkeseredve. Az egyik kitűzött célomat már így is elértem, még mindig itt ülsz velem szemben. - Jegyeztem meg a védjegyemmé vált pofátlan vigyorral arcomon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Raina Hope Wendell
Hozzászólások száma :
41
Csatlakozás dátuma :
2014. Mar. 09.TémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter 27.07.15 16:06

Dex&Hope

Senki se hibáztasson azért mert nehezemre esik elhinni, hogy nem csak egy nőcsábász. Hogy nem csak arra hajt, hogy lefeküdjön velem, és aztán tovább álljon. Persze azt elhiszem neki, hogy nem kürtölné tele az irodát azzal, hogy megvoltam neki,de úgy is kiderülne. Valahogyan biztosan, rájönnének az én pillantásomból vagy éppen az övéből. Mert, hogy ezeknek semmi sem szent könnyedén, és mindenféle megrökönyödés nélkül tennék fel a zavarba ejtőbbnél zavarba ejtőbb kérdéseket. Már előre utálom... Mármint nem azért mert tudom, hogy le fogok vele feküdni, hanem a motoros jelenetért is kapni fogom az ívet. A motorozás viszont, meglepően klassz volt. Ahogyan ez a kis "randi", nem randi is kifejezetten kellemesen zajlik.
- Mit ismertem be ezzel pontosan? Hogy jó pasi vagy? Nos azt hiszem ezzel eddig is tisztában voltál, szóval nem tudom, hogy mit vagy ezen annyira oda.- Megforgatom a szemeimet, persze a legjobb védekezés a támadás. De komolyan jó pasi, és ezt mind a ketten tudjuk nem véletlen, hogy a legtöbb nő fejét könnyedén eltudja csavarni. Hiszen helyes, jó a teste és persze a dumája sem utolsó.
- Nem tartok tőle, hanem tudom, hogy így lenne.- Rántom meg könnyedén a vállamat, hiszen az éveim tapasztalata megengedi, hogy már tudjak valamit és ne feltételezzem. Az olyan típusú férfiak, mint ő nagyon bejönnek nekem, könnyedén beléjük tudok esni és annak, mindig csak sírás a vége, én nem akarok sírni. Élni akarom az életemet, karriert építeni, minek nekem egy akadályozó tényező?
Bólintok a szavaira, éppen ez a bajom, hogy úgy beszélnek rólunk, hogy nincs is közöttünk semmi, akkor mi lesz ha lesz is esetleg valami? Nem fogom tudni levakarni őket magamról.
Megforgatom a szemeimet a titokzatos megjegyzésére, de annyiban hagyom a dolgot, és inkább engedem, hogy a következő témára terelődjön a beszélgetés.
- Vagy inkább csak te nem akartál egyetlen csajt sem csak barátnak. Lehet, hogy itt lenne az ideje annak, hogy kipróbáld.- Javaslom neki nagyon eltökélten. Nem biztos, hogy a saját helyzetemet könnyítem meg ezzel. Könnyen lehet, hogy éppen ellenkezőleg, ha barátok lennénk akkor többet találkoznánk.Mondjuk nem is igazán próbálkozhatna, hiszen mi csak barátok vagyunk.
Kérdésére megcsóválom finoman a fejemet és ahelyett, hogy válaszolnék inkább egy kitérő kérdést teszek fel.
- Miért? Nem tartod magad rossz fiúnak? A vagány motoroddal, meg a nőcsábász viselkedéseddel pedig erre a képre igyekszel ráerősíteni, nekem úgy tűnik. - Talán engem is ezért vonzz, a legtöbb nőt csábítja a veszély, a kihívás, hogy valaki olyat kaparintsanak meg maguknak akiből esetleg jót faraghatnak. Aki nőcsábász, de amint összekerül velük megjavul és mintapasivá válik, vagy éppen csak velük lesz jó és mindenki mással rossz. Mert mi nők, már csak ilyen álomvilágban élünk...
- Ha gondolod elmehetek...- És, hogy megerősítsem a mondandómat még fel is állok. A pincérnő ekkor dönt úgy, hogy meghozza a gyrosokat és hát az illata valami isteni az éhség meg nagyúr. Megadom magam és visszaülök, hogy nekiláthassak az egyik kedvenc kajámnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dexter Phillips
Hozzászólások száma :
176
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 29.
Kora :
29
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter 26.08.15 11:22

Mi lenne, ha merne kockáztatni? Mi lenne, ha végre nem attól tartana, hogy mit szólnának ahhoz mások, ha mi kavarnánk egymással? Mert ehhez senkinek semmi köze sem lenne, ez nem mindenki másról szólna, ez csak kettőnkről, hiszen ez csak két emberes buli. Fél attól, hogy csalódást fogok okozni? Hogy a legelső alkalomkor megkefélek valaki mást, mikor öt percig távol vagyunk egymástól? Nem fogok neki örök hűséget fogadni, hiszen mi most nem is randin vagyunk, vagy mégis? Azt hiszem, hogy kezdem elveszíteni a fonalat, de az még valószínűbb, hogy sosem találtam meg igazán.
-Ezt eddig is tudtam, de valahogy más ezt a te szádból is hallani. - A lehető legpofátlanabb vigyoromat vettem elő, csak neki, csak most. Noha, az már biztos, hogy ha így haladok ki fogok érdemelni egy hatalmas pofont, hiszen tudom róla, hogy nem abból a fajtából származik, aki még a légynek sem tudna ártani.
-Honnan is tudhatnád? - Olyan biztos ebben, de mégis miért? Szóval már elkönyvelt magában nagyon régen, ezért úgy fest, hogy esélyt sem fogok kapni. Sőt, talán most is csak azért van itt velem, mert a kaja jobban érdekli, mint én? Vagy már nem is tudom, hogy miért volt hajlandó velem ide eljönni, ha szent meggyőződése van arról, hogy biztosan össze fogom törni a szívét.
-Most ezzel arra akarsz célozni, hogy barátkozni szeretnél velem? - Egyáltalán létezik férfi és nő között barátság? Elvileg az egyik fél mindig többet akar a másiktól... A mi esetünkben pedig mindketten többet akarunk, de Raina fél megtenni bizonyos lépéseket, túlságosan a következményekre koncentrál, ahelyett, hogy inkább sodródna az árral, s élvezné a pillanatot.
-Talán erről nem egy rendőrnek kellene beszámolnom, de azért van motorom, mert imádom a száguldást. - Ez az elsődleges szempont, de az is nyilvánvaló, hogy a két kerék nagyon vonzza a nőket, csak mint a mágnes.
-Túlságosan beskatulyázol a rossz fiús dologba, pedig én csak magamat adom. - Nem akarok semmiféle képre sem ráerősíteni, hihetetlen ugye? Nem játszok szerepet azért, hogy még több skalpot vadászhassak le.
-Úgy tűnik, hogy ez nem jött össze. - Meg kellett magamat erőltetnem, hogy ne nevessek fel hangosan. Vajon tényleg csak azért nem ment el, mert a pincérnő remekül tudott időzíteni? Kétlem. Ahogy letette elénk a tányérokat neki is láttam az evésnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Raina Hope Wendell
Hozzászólások száma :
41
Csatlakozás dátuma :
2014. Mar. 09.TémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter 02.11.15 10:21

Dex&Hope

Azzól tartok leginkább, hogy ő lesz a következő ember, anyám után aki sikeresen összetör majd. Mert képes rá. Tudom, méghozzá abból ahogyan a szemei csillognak, meg abból, ahogyan a testem a közelségére vagy a mosolyára reagál. Túlságosan könnyen hangolódok rá ahhoz, hogy ne tudjam megőrizni a szívemet tőle. Biztos, hogy bele tudnék szeretni ha engedném magamnak, és ő pedig biztos, hogy összetörné a szívemet. Mert olyan típus.
Megforgatom a szemeimet a válaszát hallva, és igyekszem így elbagatellizálni ennek a súlyát, meg azt, hogy milyen komolyan vette a megjegyzésemet. Jó, igen tök jó pasi, elismertem. És akkor mi van? Hiszen bárki aki látja, ezt fogja rá mondani, a földkerekség összes nője, valószínű csorgatná a nyálát rá ha egy plakáton látná viszont. De ez még nem azt jelenti, hogy járnék vele, ugye bár.
Megvonom a vállamat a kérdésére.
- Olyan típus vagy, aki képes lenne rá. És itt most nem arra célzok, hogy rossz ember lennél... Hanem sokkal inkább arra, hogy én bele tudnék szeretni. És mivel ne vagyok egy könnyen elviselhető alkat, biztos, hogy elhagyna. Már ah az első lefekvésünk után nem tenné meg rögtön, mert úgy tudom az egy éjszakás kalandok híve. Most így belegondolva lehet, hogy nem is lenne olyan rossz egy éjszakára kipróbálni.
- Igen, azt hiszem...- Vonom meg a vállamat, persze tudom, hogy ez nem túl jó válasz. Elvégre csak tudnom kéne, hogy akarok-e barátkozni vagy sem. Az igazság az, hogy nem. Legszívesebben tovább lépnék, talán olyannak kéne lennem, mint a pasiknak, nem összekötni a szexet az érzelmekkel. Mondjuk amilyen rideg tudok lenni, nos, minden csak felfogás kérdése azt hiszem.
- Oh ne aggódj, nem közlekedési járőr vagyok. Habár ezt már tudhatnád, elvégre nem egy embert vittem már be hozzátok.- Megforgatom a szemeimet, és igyekszem nem sértésnek venni a dolgot. Mert igen vannak a közönséges rendőrök, akik fánkot zabálnak, és a legnagyobb izgalom általában az életükben ha lecsaphatnak egy gyorshajtásra, és vannak akik az igazi rossz fiúkat üldözik így például én.
Felállok, mint akinek mehetnéke van, de a kaja sajnos vagy szerencsére vissza ültet az asztalhoz.
A gyros természetesen isteni volt, imádom, és új elhatározásomnak köszönhetően a hagyma nagy részét igyekeztem a tányéromon hagyni.
- Lehet, hogy beskatulyázlak valóban. A te dolgod, hogy megváltoztasd a véleményem, de nehéz lesz, mert eléggé ráerősítettél már  a sztereotípiára.  - Vonom meg a vállamat könnyedén. Nem fog teperni értem soha, tudom, és nem is várom el. Elvégre össze sem akarok jönni velem, másrészről ha teperne, mármint olyan nyálas módon akkor azt hiszem, hogy végleg kiábrándulnék belőle. Mármint nem mintha most szerelmes lennék, de akkor már visszataszítónak találnám. Most nem találom annak, csak szimplán tartok tőle.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dexter Phillips
Hozzászólások száma :
176
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 29.
Kora :
29
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter 26.11.15 22:55

-Hanem mire szerettél volna célozni ezzel? - Nem azért teszem fel kérdésemet, hogy bele tudjak kötni, hanem azért, mert tényleg érdekel. Akkor mégis mire gondolt, mikor ezek a szavak hagyták el azokat a csodás ajkait? Mert a szája... Nem is tagadom, hogy szívesen megízlelném.
-Honnan is tudhatnád, hogy milyen típus vagyok? Na és azt, hogy mire vagyok képes? Túlságosan hamar ítélkezel, úgy, hogy ráadásképpen nem is ismersz. - Be vagyok skatulyázva nála, szóval nekem ezek szerint csak játszanom kellene a rám kiosztott szerepet. Rányomulhattam volna az előtt a pincérnőre is, látszólag nem lett volna az ellenére, de nem is foglalkoztam vele, mert engem jelen pillanatban az előttem lévő makacs és néha nagyon is idegesítő nő érdekel. Azért, mert kihívásnak tartom? Már régen nem csak ez miatt érdekel.
-Ez most komoly? - Néztem rá meglepetten, már hát még a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy valaha is ezt fogom tőle hallani. Barátkozni akarna velem? De most tényleg? Bármit el tudnék hinni jelen pillanatban, de ez mint derült égből a villámcsapás... Meglepett és egyben le is döbbentett.
-Általában nem szokott érdekelni, hogy kit és miért hozol be, ki tudja? Talán a többségük túl sok gyorshajtásért került be. - Vicces vagy? Naná, hogy az! Az pedig egy másik kérdés, hogy Raina mégis mennyire fogja értékelni a humoromat.
-Könnyű dolgom fog lenni. - Jelentettem ki határozottan. -Mármint, ha tényleg annyira barátkozni szeretnél velem, akkor kénytelen leszel arra, hogy több időt szánj rám és így lesz alkalmad jobban megismerni és majd rájöhetsz arra, hogy milyen is vagyok valójában. - Nem akarom magam előtte fényezni és tényleg csak magamat adom és majd megtapasztalhatja, hogy ki is valójában Dexter Phillips.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Raina Hope Wendell
Hozzászólások száma :
41
Csatlakozás dátuma :
2014. Mar. 09.TémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter 20.01.16 13:37

Dex&Hope

Kár lenne magam előtt tagadnom, hogy vonzó férfinek találom és azt hiszem, hogy most már talán előtte is kár. Nem ez a gond, hiszen a vak is láthatja, hogy egy szexisten. A legfőbb probléma ott van, hogy képtelen lennék megbízni benne. Végig néztem, hogyan cipeli el egymás után a csajokat a különböző bulikról és, hogy azok ennyire pofára esnek minden egyes alkalommal, amikor kiderül, hogy Dex nem is akar tőlük semmit.Mert,hogy egy jó szexen kívül igazából senkitől sem akar semmi többet.
- Csak arra, hogy akaratodon kívül is képes vagy összetörni egy nő szívét. Mert olyan fajta vagy aki képtelen kötődni. Legalábbis az eddigi tapasztalataim alapján, amit láttam.- Vonom meg a vállamat. Természetesen ettől még nem rossz ember, csak még nem nőtt be a feje lágya. De lehet, hogy soha nem is fog. Vannak olyan típusú emberek, akiknek nem való a monogám kapcsolat.ű
- Ezt az üzenetet küldöd a világ felé. Azzal, hogy minden két lábon járó nőstényt meghúzol.- Forgatom meg a szemeimet, hát nem látja magát kívülről? Hiszen aki olyan életmódot folytat, mint ő arról ezt gondolják az emberek. Vagy mutasson mást vagy pedig fogadja el. Az arcába mosolygok a szavait hallva.
- Igen komoly, szuper barát tudok lenni.- Azt hiszem ő az a fajta aki azt gondolja, hogy férfi és nő között nem létezhet barátság. De ezt csak azok mondják akik még nem tapasztalták meg ennek az áldásos formáját. Persze elhiszem, hogy egy olyan pasival, mint amilyen ő senki sem csak barátkozni akar.
Megforgatom a szemeimet.
- Nem azért viszem be őket, én nem közrendőr vagyok.- Azért annál izgalmasabb sokkal a munkám, megcsóválom a fejemet a feltételezésre.
Felvonom a szemöldökömet és a villa megáll egy pillanatra a kezemben.
- Miért? Milyen is a valódi Dexter Phillips? Valójában a lerészegedett lányokat csak hazaviszed aludni mert törődsz velük?- Kis híján elnevetem magamat, de igyekszem komoly arccal feltenni a kérdést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Dexter Phillips
Hozzászólások száma :
176
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 29.
Kora :
29
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter 01.02.16 10:14

Ha bíróság elé cibálnának azzal a váddal, hogy túl sok nőt húztam meg eddig életem során, akkor a bíró simán ártatlannak ítélne, felmentene a vád alól, mondván: fiatal még, hagy élje ki magát. Nos, azt kell, hogy mondjam nagyon azon vagyok.
-Talán csak azért, mert még nem találtam meg azt a nőt, akihez szeretnék kötődni. - Ha hiszi, ha nem, de nekem nem az minden vágyam, hogy idősebb éveimben is becserkésszem a vadat. Majd valamikor a talán nem is olyan távoli jövőben szeretném megtalálni azt a nőt, aki miatt képes lennék lemondani a kalandokról, a könnyen jött élvezetekről. Tudom nem olyan pasinak tűnhetek, de egyszer szeretnék családot, lehetőleg egy fiút és egy lányt. Ki hitte volna? Ez annyira hihetetlenül hangzik, hogy inkább ezt meghagyom magamnak, hiszen úgysem hinné el nekem.
-Nem minden két lábon járó nőstényt húztam még meg. - Egyáltalán nem burkoltan célozgattam. Még ha fáj is érte a szívem, de Raina még mindig tökéletesen profi módon játssza a jégkirálynőt, aki annyira, de annyira megközelíthetetlen.
-Biztos, hogy csak barátkozni szeretnél velem? Aztán nehogy vissza kelljen utasítanom téged, amikor már végképp nem bírsz magaddal és rám veted magadat. - Az egyik vágyálmom válna valóra és nem is olyan biztos, hogy vissza tudnám utasítani, sőt!
-Nahát, egy kis beszélgetéstől menni mindent megtudhatok rólad. - Igyekeztem cukkolni, habár azt eddig is tudtam róla, hogy nem azokkal foglalkozik, akik túllépték a sebességkorlátozást. Ettől azért egy kicsit komolyabb a munkája, amit a rendőrségi rucijában végez.
-Ezt úgy mondod, mintha mindig részeg lányokkal szoktam volna foglalkozni. Azért mert mikor te is részeg voltál veled is foglalkoztam? - Nem rájuk specializálódtam és olyankor bennem is szokott lenni alkohol, szóval kölcsönösen kihasználjuk egymást.
-Ha tényleg meg szeretnél ismerni, akkor rengeteg időt kell velem eltöltened. - Tapasztalja meg a saját bőrén, hogy milyen is vagyok valójában, mert nem fogok neki beszámolót tartani, különben is, lehet hogy nem fog nekem mindent elhinni, így hát marad a nehezebben járható út.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Raina & Dexter

Vissza az elejére Go down

Raina & Dexter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Magán játékok-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához