welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Graham & Hayley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Graham & Hayley 20.03.15 0:05
Hayley &
Graham
.
Piros filctollal jelöltem be a naptáramban azokat a napokat, amikor Graham szabadnapos. Ma pont egy pirosan bekarikázott nap van. Félre értés ne essék, nem vagyok mániákus zaklató vagy, valami, de nem akarom zavarni mikor egy fárasztó műszak után beesik az ágyba, sőt még ma sem rontottam rá nagyon korán. Türelmesen kivártam még elmúlt délelőtt kilenc. Mégis valami megmagyarázhatatlan izgatottság érzés kerített egyre jobban a hatalma alá, miközben arra készültem, hogy meglátogatom. Még akkor sem izgultam így, mikor a legelső randimra készültem. Ezt pedig sehogy sem tudom megmagyarázni. Valójában nagyon is bosszantó, hogy egy ilyen dögös pasi lakik a szomszédomban. Mindketten felnőttek vagyunk és egyikünknek sincs kapcsolatunk és... Azt hiszem nem kellene ebbe még ennél is jobban bele gondolni. Még szép, hogy vonzónak találom, egy ilyen pasit mindenki annak talál, ezért nehéz megmaradni a barát kategóriába. Vannak férfi barátaim, és szeretnék is hinni, hogy működőképes lehet egy barátság férfi és nő között, de mi van ha egyszer az egyik fél többet szeretne? Ha már nem elégszik meg a barátsággal? Próbáltam elhessegetni az efféle gondolataimat, ahogy Graham házához közeledtem.
- Hé! Remélem már fent vagy! - Miután becsengettem eléggé hangosan be is szóltam. Igyekeztem jó kislány lenni és ellenállni a csábításnak, pontosabban annak a nyitott ablaknak, ahol könnyedén be tudtam volna hatolni a házba. Mi van ha besurranok az ablakon és Graham pont a fürdőszobából jön ki egy köré csavart törölközőben? Ettől a gondolattól csak még jobban vonzott az ablak, és nehezemre esett várakozni az ajtó előtt, de remélem mihamarabb kinyílik előttem az ajtó és Graham beenged. Mert bizony a mai napon csinálunk valami közös, baráti programot.

ruha


|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 20.03.15 11:01
Hayley & Graham


- Fent! - Történetesen kitört belőlem a nevetés, miután visszaszóltam eléggé hangosan. Ennyi erővel az utca végéről is kommunikálhatnánk, sőt esetleg legközelebb szerintem a hálószobáinkból is megpróbálhatnánk vagy ha legközelebb kávézni akarok csak kinyitom az ablakot és átszólok, hogy asszony, kávézunk? Szerintem hasonló reakciót váltanék ki belőle.
- Hayley, hajnali kilenc van. - Fordultam vissza az ajtóból az órára pillantva. Igen, hajnali kilenc. Mivel ma szabadnapos vagyok, nálam ilyenkor még nagyon is hajnal van, munkanapokon meg főleg alszom még ilyenkor, ha reggel hatkor érek haza, akkor nincs is ebben semmi meglepő, a reggeli kávém pedig áttevődik úgy délután háromra. De ma szabadnapos vagyok és esküdni mernék rá, hogy kivetetett az ágyam. Jellemző módon, amikor megtehetném, hogy aludjak, akkor nem igazán érzem magam fáradtnak, amikor pedig kész hulla vagyok, akkor meg egyszerűen nem kivitelezhető a dolog, mert reggel hazaérek, alszom, felkelek délután, annyi, hogy észhez térek, összekaparom magam, megiszom egy kávét, öltözöm és indulhat is a következő hosszú műszak, ebbe az időszakba pedig nem igazán fér bele a kialszom magam dolog, de azt hiszem kezdek belerázódni, csak indulás előtt ne nézzem rám senki, mert egy zombi is jobb formában van Tőlem, de ezzel nagyjából mindenki így van, senki sem szívderítő látvány...
- Te esetleg karikázod a naptárban Hello Kitty mikor vagyok szabadnapos? - Dőltem neki az ajtófélfának, miközben próbáltam magamba fojtani egy ásítást. Őszintén szólva elképzelhetően tartom, ha róla van szó, akkor pedig még inkább, majdnem biztos is vagyok benne, mert ennyire pontosan én magam sem vagyok tisztában a szabadnapjaimmal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 21.03.15 15:44
Hayley &
Graham
.
Hallottam ám, hogy elnevette magát, ez pedig rám olyan ragadós hatással volt, hogy szintén felnevettem.
- Szerintem örülnöd kellene, jöhettem volna hamarabb is. – Sőt, nagyon nehezemre esett még ezt is kivárnom. Ki akarom sajátítani erre a napra, remélhetőleg nincs eltervezett programja, mert úgy gondoltam, hogy a mai napot együtt fogjuk tölteni. Graham szabadnapos, nekem pedig nincs most munkám, szóval mondhatni én is szabin vagyok.
- Még mindig Hayley a nevem, nem pedig Kitty. – Finoman bele bokszoltam a vállába, azt hiszem, ennyi még igazán belefér a baráti viszonyunkba.
- Ó, most lebuktam. – Néhány szívdobbanásnyi pillanatig gyanakodva néztem rá. Mégis honnan tudhatja ezt? - Egyébként pedig igen, de ez ennyire nyilvánvaló, hogy csak úgy ráéreztél? – Nem hinném, hogy látta volna a naptáramat, vagy mégis?
- Hé! Ittál már kávét? – Gond nélkül beinvitáltam magam, sőt megragadtam kezénél fogva, hogy a saját nappalija felé húzzam, akkor engedtem mikor már beértünk a nappaliban, én pedig mintha otthon lennék leültem a kanapé karfájára.
- Ugye nem zavartam meg semmiféle tervedet sem azzal, hogy csak úgy betoppantam? Remélem, hogy semmi dolgod sincs, mert a mai napra szeretnélek kisajátítani magamnak. – Rámosolyogtam, majd egy pillanat alatt eltűnt a látómezőmből, ahogy hátra dőltem a kanapén. Félig meddig feküdve, lábaimat lógatva a karfán keresztül tényleg otthonosan éreztem magam nála.
- Kérlek mondd, hogy ráérsz. Alig bírtam megszökni Marie cica elől, szükségem van olyasvalaki társaságára, aki nem csak nyávogni tud. – Különös, hogy a cica mennyire kötődik hozzám. Tegnap még a zuhanyzóba is utánam jött, de gyorsan ki is futott, amikor a zuhanyrózsából a víz elérte őt is.


|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 28.03.15 18:37
Hayley & Graham


- Még jó, mert Kitty-nek nem nagyon tudnálak elképzelni, esetleg, ha mondjuk lenne két kicsi cuki kislányos copfod kétoldalt, de arra pedig még a végén féltékeny lenne a kis barátnőm, szóval nem jó ötlet. - A kis barátnőm alatt a srégen által lakó nyolc éves kicsi lányra kell gondolni, akinek minden nap fel van fogva a haja két copfba és valami oknál fogva nagyon megkedvelt, már másnap, mikor ideköltöztem és átszaladt, hogy köszönjön, aranyos. Azóta Lily az én kis barátnőm, akiből aztán egy napon ízig-vérig nő lesz, mert már most halomnyi kérdéssel szokott szembeállítani és ha épp nincs a közelben senki, akkor mindig megszökik és nem menekülök.
- Tegyük próbára, a jövő héten melyik nap leszek szabadnapos? - Szerdán azt hiszem, de ha mégsem azt is mindjárt megtudjuk, bár az pech, mert esküdni mernék rá, hogy szerdán, de ha mégsem még van időm átrendezni a dolgaim. Tudom most le kellett volna, hogy essen az állam, de az a bizonyos írása óta elég kevés olyan dolog van, amivel képes meglepni, szóval igazán azon se vagyok meglepve, hogy x-ezi a szabadnapjaimat, sőt abból a szempontól örülök is neki, hogy így legalább egy hosszú műszak után nem fog soha felkelteni, mert tudja mikor lehet és mikor nem. Ebből a szempontból egyáltalán nem bánom.
- Igen, de kezdem azt hinni, hogy kezdek rá immúnis lenni. - Mivel az utóbbi szűk egy órában már megittam egy bögrével, nem egy csészével, hanem egy bögrével, de épp nem csattanok ki. Lehet nem ártana még egy, ha valamihez kezdeni is akar még ma velem.
- Megvan engedve. - Tártam szét a karjaim. - Egy ilyen nőnek nemet mondani egy ilyen ajánlatra, hogy kiakar sajátítani egész napra. Na és szabad megtudnom a szándékaid mire is kellene vállalkoznom? Talán még meggondolom... - Támaszkodtam meg fölötte mindkét kezemmel a kanapé karfáján, ahogy hátradőlt.
- Máú... - Nyávogtam be fenn hangon. - Mondtál valamit? - Előbb csak szélesen elmosolyodtam majd el is nevettem magam, miközben ellöktem magam a kanapétól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 28.03.15 23:58
Hayley &
Graham
.
- Nyugi nem akarom féltékennyé tenni a kis barátnődet. – Ha jól tudom az utca túloldalán élő kislányról van szó, akiről már Graham beszámolt nekem.
- Sőt, nem is hinném, hogy nekem jól állna, ha két oldalt copfban fognám össze a hajamat. – Ezen néhány pillanatig elmerengtem, majd megcsóváltam a fejemet, hogy száműzzem ezt a gondolatot.
- Ha jól emlékszem, és ha nem változtattak a beosztásodon, akkor a következő szabadnapod szerdára fog esni. Eltaláltam? - Persze nem lehetek benne biztos, de nekem ez rémlik. Oké, egy kicsit tényleg különös, hogy ennyire nyomon követem a szabadnapjait, de remélem, hogy nem hiszi azt rólam, hogy valami őrült zaklató lennék.
- Ezen már nem is tudok meglepődni. Mennyi koffeinnel mérgezed magad, nap, mint nap? – Gondolom, egy műszak alatt jó néhány kávét megiszok ahhoz, hogy mindig éber tudjon maradni, hiszen a munkája is megköveteli ezt.
- Nem készültem konkrét tervvel mára, mert azért neked is van némi beleszólásod abba, hogy mit akarsz kezdeni a szabadidődben. – Sőt, egészen eddig abban sem voltam biztos, hogy rá fog érni. Az egy dolog, hogy szabadnapos, de ettől függetlenül még neki is lehettek mára tervei, amit meg akarna valósítani.
- Szóval Graham most teljesen rád támaszkodom, ami a mai programunka illeti. – Biztos vagyok benne, hogy már tudja, hogy mit csinálhatnánk ma együtt.
- Ne kezd már te is. – Abszurd volt, hogy nyávogni hallottam, de egyben vicces is, ezért nem bírtam megállni nevetés nélkül. Nagy nehezen felszenvedtem magam a kanapén ülő helyzetbe.
- Szóval Graham cica… - Az utolsó szót erősen megnyomtam a hatás kedvéért. - Az már kiderült, hogy nyávogni tudsz, na és mi van a dorombolással? – Egy kis ártalmatlan flörtölés még csak-csak megengedett a mi kapcsolatunkban, főleg azok után, hogy már túlestünk egy cseppet sem komoly lánykérésen. Sőt, még mindig viselem azt a gyűrűt, amit akkor este az ujjamra húzott.


|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 16.04.15 14:33
Hayley & Graham


- Kezdek félni Tőled. Miféle szándékaid vannak velem, hogy jegyzed a szabadnapjaimat? - Történetesen valóban szerdára esik a következik szabadnapom. Kezdek félni ettől a nőtől. - De legalább, ha megfeledkezem róla Téged mindig felhívhatlak, hogy mikor lesz, csak rálesek a kis naptáradra, nagyon fifikás. - Oké, nem gondoltam komolyan, hogy karikázná a naptárban mikor vannak a szabadnapjaim, de mint az kiderült komolyan is gondolhattam volna, mert végül csak igazam lett. Hű, ijesztő. Viszont így nem fog soha rosszkor betoppanni, mondjuk olyankor, amikor húsz perccel korábban estem be az ágyba, bár akkor kétlem, hogy felébrednék rá, de hát mindenki tudja, hogy egy nő milyen kitartással képes harcolni, ha elakar érni valamit, csak az ne az én felkeltésem legyen.
- Talán hat-nyolc... - Ami egy átlagos munkanapi adagnak mondható, de persze esti műszakban inkább az utóbbi, mert az sokkal hosszabbnak érződik, mint amennyi, konkrétan rápillantok az órára éjjeli kettő, fél óra múlva megint ránézek, kettő múlt öt perccel, szóval pokolian lassan múlik az idő, ha épp egy nyugis estét fogunk ki, amit nem is bánunk egyáltalán, de nekünk attól még le kell húznunk a műszakot.
- Köszönöm. Eddig észre se vettem milyen nagylelkű vagy. - Tört ki belőlem a nevetés szavai hallatán, miszerint megengedi, hogy beleszóljak abba mit is szeretnék csinálni a szabadnapomon, hát ez igazán nagylelkű ajánlat, lekötelez.
- Graham cica? - Néztem rá nagy szemekkel. Nem kicsit volt furcsa ezt hallani. Graham cica, mit szólna ehhez a férfiúi büszkeségem most? Valószínűleg fájna neki, nagyon. - Hát persze, de csak, ha simiznek. - Hajtottam le a fejem közben várva, hogy megsimizzen.
- Egyébként azt hiszem ma szervezik azt a jótékonysági napot a... Fogalmam sincs már mire, azt hiszem az iskola felújítására. Ha van kedved elnézhetünk. Talán lesz valami érdekesség. - Jobb ötletem jelenleg nincs. Magam sem vagyok egy nem tudom mekkora jótékony lélek, de szerintem elég sokan ott lesznek a környékről, legalábbis én is a szomszédságtól hallottam meg azt hiszem láttam valahol egy plakátot is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 16.04.15 17:33
Hayley &
Graham
.
Legszívesebben elnevettem volna, de igyekeztem elő venni a lehető legkomolyabb arckifejezésemet.
- A szándékaimra vagy kíváncsi? – Alsó ajkamba haraptam, miután sokat mondó tekintettel néztem rá, talán most kifizetődik, hogy gimiben dráma tagozatos voltam. - Graham nem hagytál más választást. Nem kellett volna kezedbe venned a laptopomat és bele olvasni abba az írásomba, így rajtad kell kiélnem minden mocskos vágyamat. Ezért is tartom ennyire számon a szabadnapjaidat, csak a kínálkozó lehetőségre várok, hogy végre lecsaphassak rád. – Mindvégig komoly maradtam, de ahogy a mondandóm végére értem egyszerűen elnevettem magam, amiből remélem Graham gondolhassa, hogy csak tréfálkoztam vele.
- Kettőnk közül neked kellene tudni, hogy egyáltalán nem egészséges naponta ennyi kávét innod. – Néztem rá aggódva. Mint a „menyasszonyának” jogomban áll aggódni érte.
- Legközelebb nem leszek ennyire nagylelkű és az lesz, amit én akarok. – Válaszoltam határozottan, csak előbb jobban meg kell ismernem ahhoz, hogy tudjam, mivel töltené el legszívesebben a szabadidejét.
- Hé! Te kezdtél el nyávogni, ezek után ne csodálkozz azon, hogy cicának hívtalak. – Villantottam rá egy elbűvölő mosolyt, mielőtt éltem volna a lehetőséggel és tényleg megsimogattam. Szóval most akkor dorombolni fog nekem?
- Az egyetlen érdekességet mi fogjuk okozni mások számára, mert ha együtt jelenünk meg, akkor a környék minden nője, aki utánad epekedik azt fogja hinni, hogy tényleg kivetettem rád a hálómat. – Rosszallóan csóváltam meg a fejemet, de ajkaim mégis egy nagyon is sokat mondó mosolyra görbültek. - Szóval indulhatunk? – Pattantam fel a kanapéról.


|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 21.04.15 18:30
Hayley & Graham


- Hayley, Te most csöppet sem burkoltan arra akarsz célozni, hogy megakarsz erőszakolni? - Tágra nyílt szemekkel néztem rá, de aztán kibukott belőlem a nevetés, nem csak azért, mert ez abszurd, vagy mert az erőviszonyok mindenképpen nekem kedveznek, hanem mert nem hiszem el, hogy mivel nem képes előhozakodni.
- De ha gondolod most is épp ráérek. - Tettem még hozzá gyorsan egy sejtelmes mosollyal. Felőlem így is játszhatunk, ha így szeretne. Ettől még nem fogok visszariadni. Különben is azok után, amit Tőle olvashattam, mi jöhet még? - Abból az olvasmányból megtudhattam a legmocskosabb vágyaidat... Nincsen már mit elrejteni. - Csak a végén nehogy túlságosan beleéljük magunkat a dologba.
- Igaz, de kettőnk közül nem is Te dolgozol napi tizenkét-huszonnégy órában. - Tényleg nem egészséges, de azt hiszem ezt nevezik szükséges rossznak, az energiaital sem jobb semmivel sem, sőt inkább még rosszabb, bár mindkettőtől elkaphatja az embert egy hirtelen rosszullét, aminek könnyedén kórházi látogatás lehet a vége, ha az ember valóban nem tudja tartani a mértéket. A kávé esetében ez leginkább csak a fekete kávéra vonatkozik. A többit literszámra lehet inni, attól még nem fogjuk beadni a kulcsot, plusz, ha azt nézzük manapság már nincs olyan, hogy száz százalékban előállított egészséges termék. Már szinte mindenbe kerül valamilyen méreganyag az emberi szervezetre nézve.
- Grrr... - Húzódtak játékos mosolyra ajkaim, ahogy felpillantottam rá. - Marie cica biztosan jobb ebben. - Tettem még hozzá szórakozottan, mert most tényleg doromboltam neki? Hát most már mindegy, de a cica biztosan jobban csinálja, mint én. Én különben sem ragaszkodnék a Graham cicához.
- Aha, mindjárt. - Kaptam fel a kulcsokat az asztalra és már nyitottam is ki előtte az ajtót. - Hölgyeké az elsőbbség. Nyugi, nem fogom a feneked nézni. - Valahogy számítottam volna erre a megjegyzésre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 22.04.15 5:29
Hayley &
Graham
.
Nevetni akartam, de mégis komoly maradtam. Elővettem a póker arcomat. Bevallom, hogy ez a téma kezd egyre izgatóbb lenni, még ha csak viccelődünk is vele.
- Nem arra akartam célozni, hogy meg akarlak erőszakolni, hanem arra, hogy meg is foglak. – Alsó ajkamba kellett, hogy harapjak, hogy még mindig ne nevessem el magam.
Ha már bele kezdtem ebbe a kis játékba, akkor a folytatásnak muszáj, hogy méltó legyen hozzám, ezért zavartalanul ragadtam meg Grahamet a nadrágja övénél fogva, hogy közelebb rántsam magamhoz. - Oh, sajnos most nem vagyok megerőszakolós kedvemben, de talán majd legközelebb. – Alig pár centi választott el minket egymástól. Ekkor már nem volt kedvem nevetni. Olyan közel volt hozzám, hogy éreztem férfias arcszeszének az illatát. Hosszú perceknek tűnt, de valójában csak néhány röpke másodpercig voltunk egymáshoz ilyen közel. Végül elengedtem, s meghátráltam.
- Tudod ez egyáltalán nem fair. Te már így is túl sok mindent tudsz rólam, ezek után az lenne a minimum, hogy te is elárulj magadról néhány szaftos részletet. – Gyorsan ragadtam magamhoz a szót, igyekezve tudomást sem venni az iménti „hűha pillanatról” mindkettőnk érdekében.
- Mint a kamu menyasszonyod szerintem nyugodtan aggódhatok érted. – Emeltem fel a kezemet, hogy szemléltessem vele, hogy még mindig viselem a gyűrűt. Tudom badarság, de azóta nem is vettem le.
- Oh, de kis szerény valaki. – Jobb kezemet szám elé tettem, hogy elrejtsem előle azt a vigyort, ami kiült ajkaimra. Szexi, mikor Graham dorombol.
- Egyébként, míg nálad volt a cica valami speciális kiképzésen ment át? Mert egyszerűen elképesztő… Tegnap a fogával elkapta a blúzom cipzárját és addig nem nyugodott, míg ki nem cipzárazta. – Mivel még nem volt macskám, ezért elkönyveltem annak, hogy még kicsi és csak játszani akart.
- Ugyan Graham, mindketten tudjuk, hogy nézni fogod. – Nevettem fel hangosan, ahogy átléptem a küszöböt.
- Most te vagy a főnök, szóval pontosan hová is kell mennünk? – Kérdőn pillantottam rá.


|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 24.04.15 10:34
Hayley & Graham


- Akkor ez azt jelenti, hogy nekem pedig kötelességem hagyni magam? - Mert ha az erőviszonyokat nézzük azok nyilvánvalóan nem neki kedveznek, de ha esetleg közölné, hogy hagynom kellene magam esetleg megtenném, ha épp olyan kedvem lenne, ha nem akkor gyorsan fordulni fog a kocka, mert ha egyszer alulra kerül, akkor ott is fog maradni, ameddig úgy akarom, szóval át kellene még gondolni ezt a játékot.
- Mi az? Hmm? Meghátrálsz? - Bár meglepett az, hogy olyan közel húzott magához tudtam, hogy nem fogja sokáig bírni és így is lett, de ha már játszunk, akkor emeljük a tétet, amikor elengedett, hogy hátrébb lépjen, nem hagytam, egy lépésből szakítottam meg azt a távolságot, amit Ő egérútnak használt. - Szörnyen rossz pókerjátékos lenne belőled, ugye tudsz róla? - Két ujjam beakasztva a nadrágjába kezdtem el húzni magam felé, majd elengedtem. Még a végén kínos lenne, bár nem tagadom, hogy most nagyon is jól szórakozom.
- Te hagytad elöl, még csak le sem tetted a tálcára, szóval mosom kezeim. Én meg csak véletlenül löktem meg az asztalt és lám, a géped gonosz módon elárult és mindent elém tárt, amit érdemes tudni a mocskos kis fantáziavilágodról. - Ennyi az egész. Tényleg nem volt szándékos, csak belelestem, azután pedig érdekesnek látszott... Legközelebb, ha valamiről nem szeretné, ha mások is tudomást szereznének nem kellene szem előtt hagynia.
- De Hayley, ezeket emberek százai olvassák. Nyilvános hetilapba írsz. A fene se tudja milyen emberek olvassák az írásaidat. Ne rajtam legyél fenn akadva. Ki tudja? Talán valaki ezekből merít ötletet azt esti huncut pillanatokhoz. Sosem lehet tudni... - Na jó, ezzel már inkább csak cukkolni akarom, nem komoly, de végül, ha jobban belegondolunk van is benne valami. Elvégre Ő ismeri az olvasóit egytől-egyig? Nem, ugye? Sőt, egyet sem ismer. Tehát elképzelése sincs róla miféle emberek olvassák az írásait. Ezzel semmire sem akarok célozni, szimplán csak engem érdekelnének azok az emberek, akiknek írok.
- Épp ezért, még nem fogsz megszabadulni Tőlem. - Tudok mértéket tartani. Tényleg nagyon kimerültnek kellene lennem ahhoz, hogy végképp kiüssem magam koffeinnel. Ez egy ilyen munka. Bírni kell.
- Csak játszik és miután nem kandúr, nem én voltam, aki megtanította vele. - Nem sok kellett volna hozzá, hogy kibukjon belőlem, hogy én is szívesen lehúznék róla pár dolgot a fogaimmal és kezdhetjük a cipzárral is...
- Még az új lakót kérded? Lövésem sincs. De szerintem ők, ők és ők is oda mennek. Szóval csak lassan megyünk utánuk. - Intettem Lily-nek az út túloldalán. Ahogy látom, aki szak szabad ma senki sem fogja kihagyni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 25.04.15 11:07
Hayley &
Graham
.
Egyszerre büntet és jutalmaz is a sors, hogy egy ilyen elképesztően jóképű férfi lett az új szomszédom. Vele már most jobban kijövök, mint azzal az elviselhetetlen házaspárral, akik az előző tulajok voltak.
- Ó, persze! Erről szól a megerőszakolosdi nem? - Mégis miért megy bele Graham ebből a mocskos kis játékomba? Nem bonyolult a képlet, azért mert élvezi. Talán nem ez a legjobb szó rá, de az már biztos, hogy szórakoztatónak tartja a helyzetet.
- Kénytelen voltam, mielőtt még ennél is jobban elfajulnának a dolgok. – Próbáltam viccelődni, de amikor ismét közel kerültünk egymáshoz, mert Graham nem hagyott nekem más választás… Néhány pillanatig azt hittem, hogy ez lesz az a pillanat, mikor felkap és néhány másodperc múlva már a kanapén kötünk ki ketten egymásról cibálva a ruhákat. Ó, Istenem! Miért kell, hogy ilyen élénk legyen a fantáziám?
- Valószínűleg ez az egyik oka, amiért nem szoktam pókerezni. – A másik pedig az, hogy nem is tudok. Vicces ugye? Vegasban élek, ez a szerencsejáték fővárosa, de ennek ellenére nem szoktam kaszinókba járni.
- Graham ennyire naiv lennél? Ez még közel sem volt minden, ez csak az egyik írásom volt és talán nem is a legmocskosabb. – Nem konkrétan erotikus regényeket írok, de ha van ihletem és van rá igény is, akkor miért ne? A főnököm pedig imádja a munkásságomat, nyilván ezért is jelenik meg az újságokban.
- Igazad van, sosem lehet tudni. Talán a következő barátnődnél te is felhasználsz néhány dolgot abból, amit olvastál. – Vágtam gyorsan vissza. Rossz ötlet volt. Lelki szemeimmel már látom is meztelenül az ágyban fekve… Bosszantó tud lenni néha ez az élénk fantázia.
- Nem is akarok megszabadulni tőled. – Mosolyogtam rá bájosan, sőt a hatás kedvéért még a szempilláimat is megrebegtettem.
- Legközelebb, ha átruccannék, majd áthozom magammal, biztos hiányzol már neki. – Marie cica nagyon cuki, de akaratos, ezért mindig rám telepszik, még akkor is mikor dolgozni szeretnék. Imád a laptopom billentyűzetére feküdni.
- Hé! Nekem fogalmam sem volt arról, hogy lesz valamiféle ilyen esemény… - Emeltem fel megadóan mindkét kezemet.


|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 05.05.15 15:37
Hayley & Graham


- Akkor azt hiszem kénytelen leszek előfizetni. Legalább lenne mit olvasnom az esti műszakokban, különben is pokolian lassan múlnak. - Nem gondoltam komolyan, vagy mégis? Végül is, ennyi még simán kitelne Tőlem, de ennyi erővel át is mehetnék hozzá, hogy első kézből a laptopjáról olvashassak, ami csak véletlen volt, de milyen érdekes véletlen, a véletlen pillanat művel volt, hogy éppen akkor értem hozzá az érintőpadhoz, amikor írt és az asztalon felejtett mindent, beleértve a laptopot a nappaliban. Vagy elfelejtette vagy nem számított rá, hogy megláthatom, de akár az újságban is olvashattam volna.
- Erotikus olvasmány nélkül is menni fog, de azért figyelmes... Köszönöm. - Azért nagyon bízom benne, hogy ilyesmire még nincs szükségem ahhoz, hogy fent tudjam tartani egy nő érdeklődését, akár az ágyban, ezt mégsem tudtam nem finom célzásnak venni, de ki is mondja ezt? Véletlenszerűen éppen az, aki írja?
- Azért remélem nem botlanék bele egy olyan írásba, amelyben az újonnan érkezett dögös szomszédról ír, aki véletlenül meglátta a szomszédlányt meztelenül napozni pont, pont, pont. - Azért biztosra veszem, hogy magunkra ismernék. - Ójaj, akkor meg akarsz valamit. - Sóhajtottam fel beletörődve, hogy ez a nő akkor bizony akar valamit Tőlem. Kezdjek félni?
- Aki a laptop előtt él a mocskos fantáziavilágában az nem is tudhat az ilyesmiről. - Löktem meg finoman a vállammal, miközben pofátlanul mosolyogtam rá. De azért jól sejtettük, hogy csak a drága szomszédainkat kell követnünk, néhány percen belül meg is érkeztünk. - Körülnézünk? - Fordultam felé kérdőn és ha rábólintott, akkor lassan elindultunk...
- Helló Kitty vattacukor? - Böktem az egyik vattacukros stand felé. Én azt hiszem passzolnám, de Ő biztosan édesebb lenne vattacukortól ragacsosan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 06.05.15 2:13
Hayley &
Graham
.
Hangosan felnevettem, ugye most csak viccel velem?
- Ha szeretnéd akár e-mailban is elküldhetem, nem kell csak miattam előfizetned egyik újságra sem. – Kacéran rákacsintottam. - Vagy tudod csak átjössz, ha olvasni szeretnél és kisajátítod a laptopomat, mint legutóbb. – Tudom az én hibám volt, hogy aznap este szem előtt hagytam, de tényleg nem számítottam arra, hogy Graham bele fog olvasni bármibe is, persze könnyű dolga volt, meg volt nyitva a word.
- Oké, de ha bármikor meggondolnád magad, akkor tudod, hogy kihez kell menni egy kis ihletért. – Ez az, most Graham szexuális élete is szóba került. Ne mindig csak én legyek a porondon.
- Ígérem, hogy nem fogok ilyet írni. – Nevettem fel hangosan. - Ez a sztori nem lenne túl szaftos az olvasóim számára, ki kellene találom a folytatást is, hiszen azzal nem elégednének meg, hogy alig néhány pillanatig bámultál, majd csak akkor tudtam meg, hogy mi történt, mikor átmentem bemutatkozni. – Általában az olvasók arra számítanak, hogy az új szomszéd abban a pillanatban átjön köszönni és a többi jön magától… Hm. - Azért be kell vallanom nagyon bátornak kellett lenned ahhoz, hogy ezt bemerjed vallani. – Alig ismertük egymást, de máris szint vallott nekem, ez pozitívumnak veszem.
- Én mindig akarok valamit. – Jobb, ha időben letisztázzuk ezt, nehogy meglepődjön később.
- Talán a kis fantáziavilágom sokkal izgalmasabb ennél, ezért nem tudtam arról, hogy mi zajlik körülöttem. – Na meg az is benne van a pakliban, hogy sosem vettem részt nagyon az efféle kertvárosi eseményeken. Következő kérdésére egy bólintással feleltem.
- Ha már az előtt a mocskos dolgokat említetted… - Érzékien nyaltam végig felső ajkamon. - Csak akkor kérek vattacukrot, ha rólad ehetem. – Túlságosan magas labda volt ez ahhoz, hogy ne csapjam le.


|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 07.05.15 15:37
Hayley & Graham


- Ez elég mocskosan hangzott, nem gondolod? - Bármikor átmehetek hozzá, amikor egy kis ihlete van szükségem? Oké, ezt még a végén félrefogom érteni, esetleg szaván fogom. Azt hiszem meglepné, ha kiderülne, hogy komolyan vettem minden egyes szavát, de persze azt nem gondoltam komolyan, hogy előfizetnék egyetlen hetilapra is, mivel nincs sok időm olvasgatni, de ennek a melónak is megvannak az előnyei, egy idő után fantasztikusan jól tudsz aludni bármilyen helyzetben.
- Élőszőr is nem bámultalak. Nem lehetett volna nem látni. Másodszor, nem járhatok csukott szemmel a környéken csak mert a szabadidővel rendelkező nők szeretnek meztelenül napozni a kertjükben. Harmadszor, akárki megláthatott volna, de szerintem ez nem zavar. - Ha megálltam volna bámulni, ahogy Ő fogalmazott valószínűleg elejtettem volna azt a kurva nehéz dobozt, ami épp a kezemben volt és befelé tartottam vele a házba, aminek hangos cifra szitkozódás lett volna a vége, főleg ha még a lábamon landol, amit valószínűleg Ő is hallhatott volna, szóval a biztos lebukást jelentette volna. Tehát inkább ezek után is diszkréten fogok bámulni, hogy ne bukjak le.
- Csak gondoltam szólok még azelőtt, hogy a meztelen fotóid a környékbeli kamasz srácok szobái falán végezné, miközben Ők... Gyűjtik az ihletet. - Ahogy én, annyi erővel bárki megláthatná és ugye a kamaszok elég leleményesek tudnak lenni na meg persze kíváncsiak.
- De az életet nem a fantáziában kell élni, hanem fantáziával. - Hívtam fel a figyelmét erre a lényeges apróságra. A képzelőerő az egy nagyon jó dolog, sok esetben segít, de az sem jó, ha mindig mindent rajta keresztül látunk vagy élünk meg, néha a saját szemünkkel is kell látnunk.
- Nem is tudtam, hogy Hello Kitty ilyen pikáns képzelőerő birtokában volt. - Fordultam felé egy szemtelen mosollyal. - Viszont nem szeretek ragadni, szóval csak akkor lennék hajlandó belemenni, ha minden nyomot eltüntetnél. - Emeltem fel a fejem elgondolkodva ezen. - Vajon mennyit kellene vennünk? - Fordultam felé még mindig ezen elmélkedve illetve, hogy kikérjem a véleményét ebben a fontos kérdésben, de azért az a félmosoly még mindig ott játszott a szám szegletében.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 09.05.15 12:59
Hayley &
Graham
.
- Úgy hangzott volna? – Ártatlan arcot vágva kérdeztem vissza. Valamiért, ha vele beszélgetek sok minden, amit ajkaimon kiejtek mocskos. Ez talán azért lehet, mert vele bármikor lehet viccelődni és flörtölni is következmények nélkül.
- Először is… - Vigyorogva utánoztam Graham hanglejtését. - Akárhogy is volt, mégis lebuktam előtted, másodszor pedig megtehettem, hogy úgy napozok. Harmadszor, nem akárki látott meg, hanem te. Attól, hogy nem vagyok szégyenlős szerinted nem zavar a dolog? Nem szokásom csak úgy bárki előtt ledobnom magamról a ruháimat. – Elvégre nem pornószínésznő vagyok, hanem író, azért mégis csak van különbség.
- Hatalmas szerencse, hogy egy olyan úriember, mint te szólt nekem és biztosan nem kell attól tartanom, hogy a magányos pillanataidban visszagondolsz arra az ominózus napra, miközben magadhoz nyúlsz. – Bevallom a beszélgetésünk kezd túlságosan is pikáns témákra terelődni, de valahogy minden beszélgetésünk alkalmával megtörténik ez.
- Ó, édes! – Mosolyogtam rá újfent sejtelmesen. - Szerinted nem használom fel a fantáziámat a magánéletemben? – Akár mondhattam volna azt is, hogy némely írásom nem csak a fantáziám műve, hanem saját tapasztalataimat vettettem papírra. Azt kell mondanom, hogy az a legnagyobb bajom Grahammel, hogy vele is szívesen mindent kipróbálnék, de ugye megállapodtunk abban, hogy mi szigorúan csak barátok vagyunk.
- Azt hiszem egy vattacukor is elég lesz, ha a megfelelő helyről fogyaszthatom el. – Vállammal játékosan böktem vállba.
- Eddig mindig kettesben voltunk és nem volt akadálya annak, hogy arról beszélgessünk, amiről csak szeretnénk, de talán emberek között nem ártana visszavennünk magunkból. – Figyelmeztettem, mielőtt a környékbeliek bármit is meghallanának a mi pikáns kis témáinkból.
- Lényegében gondolom már azt is félre értik, hogy ide együtt jöttünk, szóval inkább tartsuk is a két lépés távolságot. – El is távolodtam tőle néhány pillanatra, de mielőtt még bármit is reagálhatott volna vissza sétáltam mellé és belé karoltam. - Vicceltem, nem nagyon izgat, hogy mások mit gondolnak. Szóval mit is fogunk mi itt csinálni? – Idő közben azt hiszem oda is értünk a helyszínre.


|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 09.05.15 19:22
Hayley & Graham


- Én is akárki vagyok, legalábbis az voltam. - Akkor érkeztem, még nem ismertük egymást, szóval nagyon is akárki voltam, aki véletlenül meglátta meztelenül napozni. Abban igaza van, megteheti, csak nem gondoltam, hogy az is mindegy, hogy esetleg mások is megláthatják. Ennyi erővel jegyet is árulhatnék az kilátásért. Őszintén szólva engem egy kicsit helyette is zavarna, de mivel nincs közöttünk semmi, nem a barátnőm vagy ehhez hasonló, csak szomszédok vagyunk így semmi közöm hozzá.
- Hát... Nem úgy beszélsz, mint akit megbotránkoztatna a dolog, hogy esetleg megláthatják, de ne értsd félre, semmi közöm hozzá. - Felteszem, ha az gyűrű az ujján valóban azt szimbolizálná, amit biztosan nem engedném ezt meg neki, de így nem igazán vagyok érintett a dologban, sőt nem is akarom, hogy azt érezze beleakarok szólni a dolgaiba, mert nem áll szándékomban.
- Természetesen csak azért, hogy kielégítsem csillapíthatatlan kíváncsiságod ott még nem tartunk. Szerintem vagyok még annyira jóképű na meg persze ott van még a kockás hasam is, hogy ezt megtegye valaki más nekem, ha eléggé szépen kérem. - Bevallom ez azért egy kicsit fájt, de próbálom leplezni. Nem akarok belegondolni, hogy most szerinte komolyan úgy nézhetek ki, mint aki ilyesmivel üti el a magányos perceit odahaza. Nem tudom mivel érdemeltem ki ezt a feltételezést, de inkább nem is akarom.
- Tudnom kellene róla? - Nem tudhatom, mindössze csak egy ártatlan megjegyzés volt a részemről. - Remek. - Mivel gondolom nem számított rá, hogy megteszem, épp ezért néhány másodpercre magára hagyva léptem oda az egyik vattacukros standhoz és vettem egyet, amit visszatérve Hayley-hez a kezébe is nyomtam. - Tessék cica.
- Mindenek előtt remélem kellemesen eltöltünk egy napot és jól fogjuk érezni magunkat. - Tovább sétálva egy plakátba botlottunk, ahol megálltunk. - Párokban lehet jelentkezni. Van kedved? Benevezünk? - Igazából fogalmam sincs mi ez, de most itt ma nem is ez a lényeg. Valamilyen játék, három fordulóval és ha jól látom vacsorát lehet nyerni, koncertjegyet... Végül is, miért ne?  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 10.05.15 23:59
Hayley &
Graham
.
- Akárki voltál, de most már a kamu vőlegényem vagy. – Nevetve mutattam fel kezemet, még mindig ott van a gyűrűs ujjamon az a gyűrű, amit karácsonyeste az ujjamra húzott. - Szóval, ha ezt nézzük előtted már nincs is értelme szégyenlősködnöm. - Ezzel nem azt akartam mondani, hogy bármikor mászkálnék előtte meztelenül, de azért majd igyekszem nem megfeledkezni arról, hogy a hálószobájából milyen kilátás nyílik az én hálószobámra.
- Jobban éreznéd magad attól, hogy ha megígérném, hogy többet nem vetkőzök pucérra, ha napozok? – Ez aranyos. Úgy érzem, hogy Graham félt és nem akarja, hogy bárki is lásson meztelenül. Vagy inkább arról lenne szó, hogy zavarná az, ha rajta kívül más is úgy látna?
- Igyekszem megfeledkezni a kockás hasadról, de képtelenség, ha szóba hozod. – Képtelen voltam ellenállni a csábításnak, ezért zavartanul nyúltam pólója alá, hogy végig simítsak a kockáin. Ezt főállásban is szívesen művelném.
- Nem, elvégre még nagyon sok mindent nem tudsz rólam, ahogy én sem rólad. Azt hiszem, hogy lesz még időnk megismerni egymást. – Még csak néhány hete nevezhetem a szomszédomnak, de tény, hogy annak sokkal jobban örültem volna, hogy ha nem a szomszédom lenne, hanem mondjuk, ha valahol, mondjuk egy kávézóban találkoztam volna vele. Hiába minden, nem akarok rámozdulni a szomszédomra, pedig nagyon is az esetem. Tőle jobb képű, humorosabb férfit keresve sem találnék.
- Most komolyan? – Elnevettem magam, ahogy a kezembe nyomta a vattacukrot. - Tudod, vetkőznöd kellene ahhoz, hogy rólad ehessem a vattacukrot. De itt túl sok lenne a szemtanú. – Habár szívesen összekenném vele, hogy aztán tényleg róla ehessem le, mégis ellen tudtam állni a csábításnak.
- Én már most jól érzem magam. – Szeretek vele lógni, de ez felér egy kínzással is, mivel vissza kell fognom magam valamilyen szinten a jelenlétében.
- Oké. Miért is ne? – Végül rábólintottam, anélkül, hogy tudnám pontosan miről is lenne szó.  


|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 11.05.15 11:33
Hayley & Graham


- Teljes mértéki a Te dolgod. Én csak nem szeretnék egy nap arra hazaérni vagy felébredni, hogy a férfiak szájtátva sorfalat állnának az udvaromban. - Mivel az én udvaromból kiváló kilátás nyílik az övére, viszont még baráti alapon is kizárt, hogy ezt bárkinek is megengedném. Elsősorban nem féltékenységből fakadnak a szavaim, sokkal inkább mert ízléstelennek gondolom, ha bárki is ezt műveli és mert én is véletlenül láttam meg és nem álltam meg csorgatni a nyálam, csak mert meztelenül láttam egy nőt.
- Ne molesztálj! - Csaptam rá a kezére. - Különben is, az az én hasam és nem adtam rá engedélyt, hogy akármikor behatolhass a pólóm alá. - Valahogy nem tudnám elhinni, hogy nem látott meg kockás férfi hasfalat. Ez is csak azt bizonyítja, hogy nem a tökömet vakargatom a nappali kanapéján a TV előtt és nem az asszony seggét csapdosom, hogy hozzon már egy sört.
- Ettől féltem. A Te kérdéseid sosem ártatlanok, szóval azt hiszem mielőtt belemerülnénk az ismerjük meg egymást jobban napunkba lefogunk fektetni pár dolgot, bár nem vagyok meleg, ezt már tudod, de ha lehetséges ehhez hasonló kérdéseket nem szeretnék hallani. - Mint ahogy Ő sem leszbikus, legalábbis úgy gondolom, amíg az én hasamat fogdossa, nem pedig más nők feneke után fordul meg. Továbbá nem vagyok sem transzvesztita, sem nimfomániás, nincsenek fétiseim se, nem vagyok sem szociopata sem sorozatgyilkos, nincsenek hullák felstószolva a pincémben, hentes felszerelés a garázsban, de őszintén szólva ennél csak rosszabbra számítok.
- Igen, komolyan. - Ennyi édesség még igazán nem fog megártani az alakjának, ahogy még egy-két kiló sem, de nagyjából tudom, hogy a nők erről hogyan vélekednek, fél kiló és hiszti, hogy milyen dagadtak, őrjítő és hiába mondod, hogy nem, úgy gyönyörűek, ahogy vannak a jó isten se győzné meg őket erről, valószínűleg mert Ő is hímnemű volt.
- Tisztáznám előre, hogy gőzöm sincs mire vállalkozunk, de akkor benevezem magunkat. - Hagytam magára pár pillanatra, amíg befizettem magunkat. Rajtunk még tizenkilenc pár nevez, azaz velünk együtt az húsz pár, három forduló, az első körben tízen esnek ki, a másodikban öten és a harmadikra szintén annyian maradnak. Oké, annyira bonyolult nem lehet.
- Ójaj, nem fordulj meg, de épp megpróbálnak szemmel megölni a hátad mögül. - Push-up kommandó három óránál. - Hűha... - Ennyit tudtam még hozzáfűzni, nem tudtam megállni nevetés nélkül. Az egész jelenet... Na meg az a pillantás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 12.05.15 8:50
Hayley &
Graham
.
- Nem hiszem, hogy akkora látványosság lennék, hogy bárki is kíváncsi lenne rám. – Mondtam, majd hanyagul megvontam vállaimat. Egy kis meztelenkedésben még nincs semmi különös, mégis Graham úgy beszél rólam, mintha olyan bomba testem lenne, amire mindenki kíváncsi lenne.
- Muszáj ennyire ünneprontónak lenned? – Szomorúan néztem rá, de gyorsan el is nevettem magam miután a kezemre csapott. – Nekem is kell ehhez engedély? – Ez volt az első alkalom, hogy kezem a pólója alá tévedt, de csak azért, mert képtelen voltam visszafogni magam. Egyszerűen csak meg akartam érinteni.
- Pedig már össze írtam rengeteg kérdést, előre szólók a többsége pikáns, és ha már a kérdezz- feleleknél tartunk, akkor, ha nem bánod felhasználnálak egy kis ihletgyűjtésnek. – Szeretnék újítani és ehhez kell egy férfi véleménye is, de majd bővebben mindent elmondok neki erről azon az ominózus napon, mikor bombázni fogom a kérdéseimmel.
- Édes és ragad, de nem is olyan rossz, de még mindig tartom magam ahhoz, hogy rólad jobb lenne. – Ismét sejtelmesen mosolyogva flörtöltem vele, miután elkezdtem csipegetni a vattacukrot.
Bólintottam, amíg rá várakoztam addig legalább a vattacukor felét elpusztítottam.
- Mikor valaki azt mondja, hogy ne fordulj meg, már csak azért is meg akarok fordulni… Most viszont jobb ötletem van. – Sokat mondó pillantással néztem rá, mielőtt oda hajoltam volna hozzá, hogy az arcára nyomjak egy puszit.
- Hogy legyen is miért utálniuk. – Nevetve karoltam Graham karjába, hogy meginduljunk.
- Hm, nem is tudom, talán legközelebb le kellene, hogy smároljalak, ha már azért akarnak szemmel megölni, amiért veled vagyok, legalább okot is adnék nekik a féltékenykedésre. – Habár szerintem már elindult a pletyka áradat arról, hogy mi együtt vagyunk.|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 13.05.15 10:06
Hayley & Graham


- Kétlem, hogy ekkora látványosság lenne a hasam. - Hogy mindenáron fogdosni kell. Különben sem vagyok ahhoz hozzászokva, hogy egy nő a pólóm alá nyúlkál, amikor kedvem van hozzá.  - Igen. Még szép. Nem vagyok próbababa. - Ennyi erővel sorba is állhatnának a nők, hogy a hasamat fogdossák, ha már nem kell rá engedély, sőt mindjárt megkeresem a mai nap szervezőjét és felajánlom neki, hogy mindenki örömére fogdoshatja meg tapizhatja a hasamat, ha fizetnek érte, a nap végén pedig az összeget felajánlom jótékony célra. Nem, nem gondoltam komolyan.
- Egyértelmű. Teljesen kihasználsz. - Néztem rá csalódottan. - Csak arra kellek neked, hogy örömet okozzak... - Alig bírtam addig visszafojtani a nevetésem, amíg ezt leadtam neki és talán még úgy egy másodpercig sikerült nem nevetnem és komoly arcot vágni, mintha sértené a férfiúi büszkeségem az, hogy csak így kiszolgálj magát rajtam.
- Akkor nekem is lenne egy kérdésem, így mindenek előtt: Na és ez nekem miért lesz jó? - Néztem rá kérdőn a magyarázatra várva. Erre kíváncsi lennék, de arra még inkább, hogy ebből hogyan fogja kimagyarázni magát. Olyan jó ebben, hogy imádom újabb kihívások elé állítani.
- Hayley, még a végén félreértem... - Ez már tényleg elég közel van ahhoz, hogy félreértsem, még ha nem akarom, akkor is, mivel túl egyértelmű, nincsen rajta mit másképp értelmezni. - Már majdnem úgy érzem, mintha kóstolgatnál, legalábbis akarnál. - Egy újabb valami, amiből ki kellene beszélnie magát, ha nem akarja, hogy ténylegesen másképp értsem.
- Ennyire szeretnéd megutáltatni magad a környékbeli nőkkel? Tiszta szívből fognak gyűlölni. - Bár ennyire jó partinak nem vallanám magam, de mások ezek szerint igen. Én már csak abból kiindulva sem, mivel sokat dolgozom, így keveset vagyok otthon és akkor is általában alszom, mert aludnom kell, így nem tudnék annyi időt tölteni az épp aktuális barátnőmmel amennyit szeretnék vagy amennyit Ő szeretne és semmi kedvem se lenne nap, mint nap ebből kifolyólag veszekedni.
- Szerintem nem kellene... Túl sokat gondolkodsz. Le van szarva mit gondolnak, csak véletlenül láttam meg azt a nőt is, a nevére sem emlékszem. - Jó, ha nagyon megerőltetném magam, akkor eszembe jutna. - Éppen arra néztem. De nem nagyon érdekel. - Tényleg nem. Nincs se időm ezzel foglalkozni és tényleg hidegen is hagy.
- Menjünk. Üljünk le... Valamelyik nap beállított. Esküszöm azt hittem sosem akar elmenni. Már nagyon közel álltam ahhoz, hogy küldjek egy s.o.s. jelzést. - Ellenkezőleg, inkább befelé próbált terelni a lakásban, én pedig őt a bejárati ajtó felé, nem sok kellett volna már, hogy megfogjam és a két vállánál fogva toljam el az ajtóig majd megköszönjem a kedves fogadtatást és rácsukjam az ajtót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 13.05.15 11:47
Hayley &
Graham
.
- Oh, ne már Graham! Ennyire önző nem lehetsz, hogy ne engedd, hogy néha örömömet leljem a kockáidban. – Túl szexi a hasa ahhoz, hogy jó kislány legyek és parancsolni tudjak a kezemnek, hogy még véletlenül se tévedjen be a pólója alá.
- Azért ez egy kicsit túlzás, nem gondolod? Számtalan módja lenne még annak, hogy teljesen kihasználjalak. – Ha már azokat a bizonyos határokat feszegetjük, akkor be kell látnunk, hogy arra még nem volt példa, hogy szexuálisan is kihasználjam. Pedig már a mocskos fantáziámban megtörtént párszor, de a való életben vissza kell fognom magam.
- Azt senki sem mondta, hogy neked ez jó lesz. – Nevettem fel hangosan. - Viszek sört magammal. – Aztán mégis megadtam azt az okot, amiért neki is jó lehetne. Legalább le tudunk részegedni a zavarba ejtő kérdéseim után, vagy már inkább közben.
- Oh, Graham. – Tettem vállára kezemet. - Ha kóstolgatni akarnálak, akkor már tudnám, hogy milyen ízed van. Különben is ha jól emlékszem volt olyan megegyezésünk még az elején, hogy mi szomszédok, barátok vagyunk, semmit több. – Igyekszem ehhez tartani magam, de neki muszáj mindig ennyire vonzónak lennie? Az már biztos, hogy megnehezíti a dolgomat.
- Miattad már most utálnak. – Mindenki nagy szemekkel bámul minket, mintha csak azon töprengenének, hogy mi lehet közöttünk… Ez abszurd, mindössze együtt lógunk.
- Szóval bedobta a csalit, de te mégsem haraptál rá. – Hangosan felnevettem, azután, hogy elképzeltem azt a jelenetet, ahol már Graham annyira kétségbeesett, hogy már majdnem segélykérő üzenetet volt kénytelen nekem írni.|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 30.05.15 15:33
Hayley & Graham


- Tisztázzuk, először is azok nem legók, másodszor elég nagylány vagy már hozzá, nem gondolod? - Az mellett, hogy barátok vagyunk, férfiból is vagyok, erről sem kellene megfeledkeznünk, na meg persze arról a hatásról, amit kiválthat belőlem azzal, ha a kockáimon kezd zongorázni. Nem akarok visszaélni a barátságával sem semmi mással, mert az nem én lennék. Így viszont bizonyos határokon nem kellene átlépnünk. Teszem azt véleményem szerint neki sem lenne mindegy, ha a fenekére csapnék mindenféle előjel nélkül, csak mert nekem jól esett, pedig szívesen megtenném, de az már nem lenne túl baráti.
- Rászolgáltam volna? - Igen, valóban számtalan más módja is van annak, hogy kihasználjunk valakit, de mi nem fogjuk ezt végigjárni, sőt neki sem kellene futnunk. Sosem használnám ki és bízom benne, hogy ez fordítva is legalább ennyire igaz. Jó emberismerőnek gondolom magam, benne pedig azt hiszem, hogy egy fantasztikus embert ismerhettem meg, ezt pedig sosem akarom megbánni. Tagadhatatlanul kedvelem, nagyon is. Azt hiszem az, ami köztünk van máris több annál, mint amit az utóbbi időben éreztem egyetlen nő iránt is.
- Alakul. - Így azért már valamivel jobban hangzik. Ránk is fog férni, főleg mert mindketten tudjuk, hogy neki ami a szívén... Nem mintha ez probléma lenne, sőt ha választhatnék inkább azt kérném, hogy legyen velem mindig őszinte, minthogy egyszer is a szemebe hazudjon - Csak kérlek kímélj meg azoktól a kérdésektől amiktől leharapom az üveg száját vagy esetleg megfulladok vagy inkább olyankor tegyél fel kérdéseket, amikor épp nyelni se akarok.
- Nem könnyű valamihez úgy tartani magad, ha a másik fél ennyire szereti feszegetni a korlátokat. - Nem célozgatni akartam, egész egyszerűen ez a helyzet. Hayley túl kíváncsi és ha Ő kíváncsi valamire, akkor meg is tudja, mert addig nem nyugszik, amíg valami módon ki nem elégíti a kíváncsiságát.
- Igen, mert Te egy olyan szörnyen utálatos nő lennél... - Nem a szomszédaink véleményétől fogbak álmatlan éjszakák gyötörni. Még ha lenne is közöttünk valami az sem tartozna senkire.
- Még sosem hozott nő ilyen helyzetbe... Több volt, mint kellemetlen. Inkább kínos. - Jól érzem magam vele és nem hiszem, hogy erről bárkinek is magyarázatot kellene adnom. Miközben végighallgattuk az ilyenkor szokásos megindító, buzdító, hálás szavakat megkértek minket, hogy tűzzük fel a számokat, amiket kaptunk. - Kisasszony... - Nyújtottam felé a kezem miután felálltam eddigi helyünkről, hogy előremenjünk. Az első fordulóként egy tenisz labdát kaptunk mondván, hogy ezt a játékot már biztosan mindenki ismeri.
- Oké... - Fordultam szembe Hayley-vel. - Hát ez nem lehet olyan nehéz, csak kicsit közelebb kell húzódnunk egymáshoz. - Húztam egészen közel magamhoz annyira, hogy a kis labdát a két homlokunk közé tarthassam. A zene elindult én pedig kezemet a hátára simítva magabiztosan tartva őt lassan elkezdtem lépkedni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 31.05.15 14:26
Hayley &
Graham
.
Ha az egyik kis szösszenetemben tökéletes férfi szereplőt akarnék formázni, akkor elég lenne Grahamre gondolnom. Kedves, vicces és átkozottul jóképű, nem beszélve a külsejéről. Wow! Nincs rá olyan hízelgő szó, amivel jellemezni tudnám.
- Megpróbálok valahogy önkontrollt erőltetni magamra, ha a közeledben vagyok. – Ennyit ígérhetek, ennél többet már nem, de talán ezt sem tudom betartani. Azok a kockák akaratlanul is oda vonzzák a kezemet. Ki ne akarná megérinteni?
- Nem. – Felsóhajtva csóváltam meg fejemet. Azt hiszem, hogy az a fránya fantáziám tehet mindenről… Mert azért el tudnám képzelni azt a helyzetet, mikor kihasználnám, vagyis kölcsönösen kihasználhatnánk egymást, egy kis barátság extrákkal alapon, de ugye mi csak barátok vagyunk extrák nélkül. - És szerintem sosem fogsz rászolgálni, igaz nem régóta ismerlek, de meg merem már ennyi ismeretség után is kockáztatni, hogy te vagy a legrendesebb pasi, akit valaha is ismertem. – Rendes és szexi, és csak barátok vagyunk, pech.
- Majd óvatos leszek a kérdéseimmel. – Sejtelmes mosoly húzódott ajkaimra. Oh, ha Graham tudná miféle kérdések kavarognak bennem, amiket fel is fogok tenni neki idővel.
- Legyen egy titkos szavunk arra, mikor úgy érzed, hogy túl sok vagyok? De mondjuk, egyszerűen azt is bírod mondani, hogy „állj le Hayley, ez nekem már túl sok”. – Tudom ez nem túl kreatív, de célratörő.
- Dehogy vagyok utálatos, de az már elég ok, hogy utáljanak, hogy ilyen jóképű a szomszédom. – Kacéran kacsintottam rá.
- Elhamarkodottan volt ez a kijelentésed, hiszen én akarom a lehető legkínosabb pillanatokat okozni számodra, mire jók a barátok, ha nem erre? – Hangosan felnevettem.
- Ennél is közelebb? – Ha már szórakozunk nekem is legyen némi mókám ebben, ezért a nadrágja farzsebeibe csúsztattam minkét kezemet, így is lehet táncolni.


|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 01.06.15 10:27
Hayley & Graham


- Inkább ne. Így is bőven eleget kellett megtanulnom. Plusz azt hiszem tudok annyira bánni a savakkal, hogy a finoman jelezzem, ha már túl sok vagy. - De erről még szó sincs, egyszerűen csak még hozzá kell szoknom, hogy van egy ilyen szókimondó szabad szájú barátnőm, aki annyi mindenben más. Jó volt vele sörözni meg pizzázni a félkész inkább aknamezőre vagy háborús övezetre hasonlító nappalim padlóján. Fel nem fogom, hogy egy ilyen nő hogyan lehet egyedül, hol ott magamat és a férfi nemet ismervén sokan bármit megtennének és megadnának egy ilyen nőért, nekem pedig még csak keresni sem kellett.
- Másokkal is szomszédok vagyunk és igyekszem mindenkivel elfogadható viszonyban lenni, de ha valakinek ez nem elég vagy valami nem tetszik, ahogy csinálom, arról már én nem tehetek. - Had dönthessem már el egyedül, hogy kivel akarok jóban lenni vagy kinek akarom felajánlani a segítségem bármi gond van vagy, azt hiszem elé nagyfiú vagyok már és momentán nincs szükségem még egy anyáskodó nőre az életemben. Húsz évig bőven elég volt, most már ne hordjon le senki, ha rossz fát tettem a tűzre és ha én nem akarom. De ha majd már minden cérna elszakad és arra lesz szükségem, hogy valaki megmondja mi az, amit rosszul csinálok van egy-két tippem kihez fordulhatnék és kiben bízom meg annyira, hogy elmondjam mi az, ami nem hagy nyugodni.
- Ez más értelemben volt kínos. Kínosan kínos volt. Tudod olyan, amikor abban a percben még kínodban sem tudsz nevetni. - Na jó, bevallom pár perc elteltével már nagyon is tudtam rajta nevetni, de addig legszívesebben fejjel mentem volna a falnak. Engem sosem érdekeltem az ilyen nők. Mármint, ha én akarok valamit, akkor valószínűleg tenni is fogok érte vagy egyszerűen csak a másik fél tudtára adom, hogy többet szeretnék a jelenlegi kapcsolatunknál.
- Sunyi. - Jegyeztem meg halkan, fölösleges is lenne ennél hangosabban beszélnem hozzá, hiszen alig tíz centi választ el minket egymástól. Szinte a szájról olvasás is menne. - Számító. - Mosolyodtam el ismét. Tudom, hogy mire megy ki a játék vagyis, hogy miért csinálja, de akkor játszunk így. Kezeimet összekulcsolva dereka körül tartottam szorosan közel magamhoz. Így is lehet táncolni.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 02.06.15 7:04
Hayley &
Graham
.
- Oh, akkor ezek szerint mindig, amikor találkozunk jelezni fogod nekem, hogy túl sok vagyok? Talán ez nálam amolyan szakmai ártalom. – Meg amúgy is nézőpont kérdése, hogy kinek mi számít soknak, de a környékbeliekhez képest talán túl sok lehetek számára, mégis azt hiszem, hogy ettől vagyok egyedibb, mint a többség, ez tesz különlegessé.
- Szerintem csak simán nem értik, hogy miért pazarolsz rám ennyi időt az értékes szabadidődből. – Biztosan nem tudtak rájönni arra, hogy mitől vagyok jobb tőlük, hogy miért pont velem lóg ennyit együtt Graham. Hm, talán azért, mert én nem akartam leteperni az első találkozásunk alkalmával – vagyis akartam, de nem tettem meg. Ki ne akarna közelebb kerülni egy ilyen vonzó férfihoz? Ennek ellenére mégis a barátságomat ajánlottam fel számára.
- Erről csak te tehetsz, mindössze csak annyit kellett volna tenned, hogy írsz egy segélykérő sms-t és a következő pillanatban már jöttem is volna egyszemélyes felmentő seregként. Hm, ha hívtál volna vagy segítettem volna, vagy talán az első sorból néztem volna végig életed egyik legkínosabb pillanatát. – Attól, hogy átmennék hozzá még nem biztos, hogy felfogná a másik nő, hogy ideje hazamennie, de mégis ennél többet mit tehetnék? Talán a nyakába kellene ugranom és megcsókolni, hogy a másik nő felfogja, hogy a szabadnak hitt préda már foglalt?
- Sunyi és számító? Imádom, mikor bókolsz. – Alsó ajkamba kellett harapnom, hogy ne nevessem el magam, attól tartok, ha nevetnék kiesnénk már az első körben.
- Szóval van némi fogalmad arról, hogy mi lesz a többi kihívás? – Kénytelen voltam elterelni a gondolataimat arról, hogy milyen közel vagyunk egymáshoz, sőt hogy Graham farzsebeiben vannak a kezeim, s ajkai is csak pár centire vannak tőlem. Szorosan tart, derekamnál átölelve, és talán még saját magamnak sem merem bevallani, hogy mennyire imádom ezt az érzést, a közelségét.


|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley

Vissza az elejére Go down

Graham & Hayley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Magán játékok-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához