welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Graham & Hayley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 15.06.15 18:33
Hayley & Graham


- Értékes? Mentős vagyok Hayley, nem milliomos. Annyira azért nem értékes, hogy pazarolni is lehessen, inkább csak nem ma megfelelő személyekre fordítani, az tényleg kárba veszett idő. - Ha van valami, amiben nem bővelkedek az a szabadidő, közvetlenül a pénz után, de az utóbbi nem is zavar különösebben, szabadidőből viszont lazán elviselnék kicsivel többet. Az életcélom sosem forgott a pénz körül, mondhatni nevetséges egyszerűen hangzó vágyaim vannak, úgy is fogalmazhatnánk, hogy pont bele is illik a jelenlegi kertvárosi környezetbe, már csak egy feleség hiányzik egy kis poronttyal, a léckerítést meg majd megcsinálom.
- Milyen sűrűn szokott friss hús érkezni? - Már csak abban reménykedek, hogy vannak még a környéken, na jó inkább a közelben kiadó házak és rövidesen érkezik a felmentő sereg, mert őszintén szólva lassan kezdek már besokallni a lasagnekból meg a rakott krumpliból. Konkrétan szerintem az egész utcáét kóstoltam már.
- Vigyázz, olyan közel vagy, hogy észreveszem, ha elpirulsz vagy zavarba jössz. - Eddig nem sokszor voltunk egymáshoz ennyire közel, sőt azt hiszem csak egyszer. De most inkább ne gondoljunk arra vissza, hogy mi volt akkor, amikor megpróbált megpuszilni, én pedig nem számítottam rá és véletlenül elfordítottam a fejem, inkább csak próbáljuk meg megtartani ezt a labdát, miközben elbillegünk egy lassú számra.
- Elképzelésem sincs. - Ahogy épp arról se meddig kell így eltáncikálnunk. - Csak nekem tűnik úgy, hogy bazi hosszú ez a szám? - Vagy elalszom rajta vagy begörcsölök. Alig, hogy ezt kimondtam a zene elhalkult, de még mielőtt fellélegezhettünk volna, hogy ezen túl vagyunk már el is indult a következő azzal, hogy keringő következik, vagyis ez volt a könnyebbik része a feladatnak, amíg csak egy helyben ellépegettünk jobbra-balra... - Elő a mancsokkal a zsebemből. - Nem gondoltam volna, hogy egyszer ezért még hálás leszek anyámnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 16.06.15 10:30
Hayley &
Graham
.
- Na és velem lógni az nem kárba veszett idő? – Jól tudom, hogy sokat dolgozik, és alig van szabadideje, de ennek ellenére mégis lefoglaltam a mai napját, elvégre ma szabadnapos és szerettem volna már teljesen kisajátítani.
- Még néhány hosszú hétig szerintem te leszel a környéken a friss hús. – Nem túl sűrűn jönnek ide az új lakok, de nem azért, mert nem lenne jó a kertvárosban az élet, hanem azért, mert nem költöznek el olyan sűrűn az itteniek, hogy bárki is ide tudjon költözni.
- Se elpirulni, sem pedig zavarba jönni nem szokásom. Igaz nagyon is közel vagyunk egymáshoz, de ettől nekem zavarba kellene jönnöm? – Egy teniszlabda átmérőjű apróka távolság van csupán közöttünk. Élvezem a közelségét, de magamban mantráznom kell, hogy még véletlenül se tekintsek rá másként, mint pusztán egy jó barátként. Valahogy figyelmen kívül kell hagynom, hogy egy nagyon is jóképű férfi áll velem szemben alig néhány centire. Könnyebb dolgom lenne, ha nem vonzana ennyire. Ez valami „tiltott gyümölcs” kategória lenne? Azért vonz ennyire, mert tisztában vagyok azzal, hogy nem lenne szabad felé közeledni? Elvégre már az elején letisztáztuk, hogy az lesz a legjobb, ha maradunk barátoknak, ennél több pedig nem lesz közöttünk. Mi van, ha többet akarok? Onnantól kezdve annyi a kettőnk barátságának?
- Holnapig itt fogunk táncikálni, ha ilyen marad a tempó. - Szinte, ahogy kimondtam jött egy másik szám.
- Oh, pedig ez volt a mai napom eddigi fénypontja. – Ennek ellenére mégis engedelmes jó kislányként viselkedtem, mindkét kezemet kivettem a zsebeiből. Egyik kezemet Graham tenyerébe csúsztattam, míg másikat a vállára, így igyekeztem tartani vele a lépést, óvatosan, vigyázva, nehogy kiessünk a játékból. Közben szemem sarkából láttam, hogy néhányan kiestek, ami nekünk csak jót jelent.


|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 12.10.16 23:09
Hayley & Graham


- El is utasíthattalak volna valami mondva csinált indokkal, nemde? - De nem utasítottam, viszont, ha pocsékba ment időnek számítana az, hogy vele vagyok, akkor valószínűleg nem lennék, hanem otthon próbálnám kipihenni a félnapos műszakokat, amit elárulok, hogy egy-két szabadnap alatt képtelenség, a hét vége felé általában már feltudnék bukni.
- Túlélem. Dolgozom. Alszom. Nem sok vizet fogok zavarni. Szóval, leginkább azért leszek a középpontba, mert kilógok a sorból vagy épp mert nem volt időm eljutni Mrs. Meyers kerti grillpartijára, amiért nem győzök majd bocsánatot kérni a béke érdekében. - Szinte már látom előre a jelenetet. Érzem, hogy nagyon jól fogok szórakozni itt a kertvárosban. Rettenetesen fogom szeretni a kedves szomszédasszonyaimat főleg, ha az első szabadnapjaimon felkeltenek bármilyen indokkal, akkor vagyok a leginkább kiütve és életképtelen.
- Passz. Te vagy nőből. Zavarba kellene? - Bizonyos kérdésekre nem ismerhetem a választ, mint férfi, például abban a kérdésben se, hogy neki mégis milyen szituációkban kellene zavarban lennie. Ez most végül is csak egy játék, ami a szórakozásról szól, így egyáltalán nem kell zavarban lennünk, neki sem, ahogy nekem sem. - Csak próbáljuk meg megtartani ezt a vacak labdát. - Ami elég necces lesz, szóval eléggé közel kell maradnunk egymáshoz, hmm, ilyenkor mégis miről kellene beszélgetnünk? Hayley, mégis milyen napod volt? Mi a véleményed erről a kellemes időjárásról? Inkább hagyjuk.
- Akkor erre még rádolgozunk. - Kacsintottam rá kissé félreérthetően, néha kell egy kis kétértelműség. De közben igyekeztem a következő dal ritmusára koncentrálni. - Könnyű vezetni. - Szerencse. Más különben nagy valószínűséggel már régen kiestünk volna. De kellemes partner, könnyedén mozog, könnyű vezetni. Egyre lendületesen számok következtek, ami kicsit megnehezítette a dolgot, de nem nekünk, magam is meglepődtem, hogy milyen egyszerűen összedolgozunk. Az első kör véget ért, mi pedig továbbjutottunk a másodikba. - Kezdjünk félni? - Fordultam Hayley felé, mivel sejtelmem sincs mi fog következni, de nem sok jót remélek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 13.10.16 17:41
Hayley &
Graham
.
- Persze, hogy el, de valamiért mégsem tetted meg. - Mármint örülök annak, hogy szánt rám időt, de az is biztos, hogy ezért pletyka tárgyai leszünk. Ez a kertváros túl kicsi ahhoz, hogy senkinek se legyen gyanús az, hogy amióta itt van, azóta több figyelmet szentelt rám, mint bárki másra a környéken. Pedig itt vannak olyan nők is, akik minden erejüket bevetve próbálják felkelteni Graham figyelmét.
- Mrs. Meyers kerti partijai egyébként is olyan unalmasak szoktak lenni, hogy az már tényleg időpocsékolásnak számít. - Semmiről sem fog lemaradni, ha esetleg úgy döntene, hogy nem akarna megjelenni, vagy éppenséggel akadna más elfoglaltsága is.
- Hm, nem hiszem. - Néhány röpke pillanatra elhallgattam, szerettem volna jobban bele gondolni, hogy ilyen helyzetben mégis mi lenne a helyénvaló. - Mi csak táncolunk, és szerintem ettől sem neked, sem nekem nem kell, hogy zavarban érezzük magunkat. Inkább csak koncentráljunk arra, hogy nyerjük. - Azon az elven vagyok, hogy ha bele kezdek valamibe, akkor azt szeretném is sikeresen véghez vinni. Ez pedig egy verseny, ezért szeretnék nyerni, és úgy nem lesz nehéz, hogy egy ilyen remek partnerem van.
Eddig nem éreztem úgy, hogy bármi okom is lett volna arra, hogy zavarban érezzem magam, egészen addig, míg Graham félreérthető megjegyzése kis híján majdnem kizökkentett a tempóból. Jobbnak láttam, ha a játék végett most nem kezdem el boncolgatni a témát, még akkor sem, ha ezzel most nagyon felkorbácsolta a kíváncsiságomat.
- Félni? Részemről jöhet bármi, nem fogok meghátrálni. - Elégedetten vigyorogtam rá, miután tudatosult bennem, hogy tovább jutottunk. - Azt hiszem, hogy jó kis csapat vagyunk, sőt szerintem akár meg is nyerhessük, ha továbbra is képesek leszünk így összedolgozni. - Izgatottam adtam tudtára a véleményemet, miközben igyekeztem magam visszafogni, nehogy a végén a nyakában kössek ki.


|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 30.10.16 21:43
Hayley & Graham


- Felesleges próbálkozás, valamint erőfeszítés lett volna a részemről. Túl makacs vagy, akaratos és visszautasíthatatlan. - Azt hiszem ez így egyben a helyes válasz, mások véleményéről pedig annyit, hogy mindenkinek van, olykor mégis jobb és bölcsebb megtartani magunknak, végül is nőtlen vagyok, amennyire képben vagyok Hayley is szingli, akkor meg mégis kinek mi a fene köze van hozzá, hogy hogyan töltjük együtt az időnket. Oké, figyelmeztetett, ez itt a kertváros, itt ez a norma, majd igyekszem hozzászokni, az alkalmazkodás kétlem, hogy minden esetben menni fog, de amennyiben nem leszek túl fáradt hozzá, próbálkozni fogok. Egy grill partit sem tartok kizártnak a közeljövőben, ha már nem jutottam oda, hogy mindenkinek külön bemutatkozzak, de fogalmazzunk úgy, hogy még nem készültem fel rá lelkileg.
- Nem szokásom udvariatlannak lenni, de nekem legalább van alibim, neked mi a kifogásod? - Nekem dolgoznom kell, de még így sincs kizárva, hogy benézek szűk egy, két órára persze csak az udvariasság kedvéért na meg persze lefutni az ilyenkor szokásos köröket, nem szeretném leírni magam, mert akkor legközelebb ki fog nekem hozni át finom sütit meg lasagne-t?
- Ezek szerint hasonló elven vagyunk. - Már azt illetően, hogy ha belevágunk valamibe azt végigcsináljuk, sőt a legjobbak akarunk lenni, hát eddig egészen jók vagyunk, a lassúzás legalábbis nagyon megy nekünk. Talán nem az utolsó alkalom, de neki erről nem kell tudnia, szeretek a meglepetés erejével élni és lépni.
- Netalán megzavartalak valamiben? - Eléggé közel vagyunk egymáshoz ahhoz, hogy érezzem kissé megrekedt a ritmusban, vagyis valamin eléggé megakadt a figyelme. Őszintén megvallva tetszik az, hogy elgondolkodtattam, de egyelőre ez legyen az én titkom.
- Szerintem ez egy elhamarkodott kijelentés volt. - Bukott ki belőlem a nevetés a következő feladat hallatán, miszerint ebben a körben a férfiaknak kell kisminkelnie a hölgyeket, méghozzá a rendelkezésükre álló tíz perc alatt. - Hát ez, izgalmasabb lesz, mint a labda. - Fordultam Hayley felé, eléggé sokatmondó volt az arca, de ha mindenképp olvasnom kellene róla, akkor számomra valami olyasmi jönne le, hogy édes istenem, bármit megteszek Graham, csak ezt ne!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 02.11.16 22:47
Hayley &
Graham
.
- Oh, micsoda bókok. - Pontosan a fején találta a szöget. Azért egy egészen kicsit meglepett azzal, hogy ennyi ismeretség után sikerült így kiismernie. Viszont ez is csak arról árulkodik, hogy Graham jó emberismerő.
- Azt hiszem a partival egy időben le fog dönteni a lábamról egy csúnya megfázás, és sajnos ezért nem bírok részt venni rajta. - Nem tudom, hogy ezt még hányszor játszhatom el, vagy, hogy egyáltalán beveszik-e még ezt a kifogásomat. Mindössze annyi a dolgom, hogy beteget jelenteni és abban az egy hétben igyekezni mindenkit kerülni, hogy ne derüljön ki az, hogy makk egészséges vagyok és csak színjáték volt az egész, hogy megússzam a partit.
- Nem, egyáltalán nem. - Mibe is zavart volna meg? Ugyebár mi csak táncolunk és igyekszünk a legjobbak közé jutni és minél tovább bent maradni a fordulókban, de nem lesz könnyű dolgom, ha Graham félreérthető kijelentésein fog elkalandozni a fantáziám.
- Nem hiszem el, hogy ezt csináljuk. - Hm, kinek is volt azaz elvetemült ötlete, hogy benevezzünk? Remélem nem kell megbánnom, hogy bevállalós voltam és egyből fejest ugrottam ebbe az egészbe úgy, hogy nem is tudtam előre, hogy mire vállalkozok.
- Gondolom még soha az életben nem sminkeltél, fura is lenne, ha azt mondanád, hogy van már benne tapasztalatod. - Graham az a megtestesült férfi, akire minden nő vágyhat. Számomra Graham az a bizonyos férfias férfi, akinek a fényképe ott szerepel a lexikonban a férfi szó mellett.
- Legyél óvatos a szemceruzával és a szempilla spirállal. - Az lenne a legfájdalmasabb, ha véletlen bele kerülne a festék a szemembe. Most nekem el kellene látnom valamiféle jó tanácsokkal? Mégis hogyan lehet gyorstalpalót adni egy férfinak a sminkelésről úgy, hogy mi éveken át fejlesszük a tudásunkat? Szerintem sehogy.
- Remélem a végén nem úgy fogok kinézni, mint egy bohóc, mert akkor tuti, hogy nem mi fogunk nyerni. - Hazudnék, ha azt állítanám, hogy egyáltalán nem aggódok. Még szép, hogy parázok attól, hogy Graham mégis miféle végeredményt fog produkálni, de ha valaki, akkor Graham az, aki meg tud birkózni egy ilyen feladattal. Valahogy róla képes vagyok elhinni, hogy bármire képes.


|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 03.11.16 13:00
Hayley & Graham


- Gonosz vagy. De engem pedig mintha épp kerülgetne már majd valami... - Képtelen voltam mindezt megállni nevetés nélkül. Tényleg gonoszak vagyunk, mindenesetre, ha épp lesz olyan pechem, hogy ráérek, nem kell dolgoznom, nem leszek fáradt, akkor lehetséges, hogy benézek, pusztán jó modorból, akkor pedig jobb, ha tudja, hogy Ő sem fogja megúszni, eszem ágában sincs egyedül szenvedni, neki is kell, csak ezt Ő még nem sejti, de olykor úgy illik, hogy én is meglepem valamivel.
- Én sem, de úgy érzem már késő kihátrálni, így mindegy. Táncikáljunk. - Más választásunk nem igen van. Túl jól megy ez nekünk ahhoz, hogy csak úgy feladjuk a harcot. Azt sem hittem volna, hogy valaha lesz annak bármi értelme, hogy anno megtanultam ezeket a vacak lépéseket, de az anyám ebből az egyből nem engedett, így kénytelen voltam végigcsinálni, hogy ebben az egy valamiben legalább örömet okozzak neki, végül is nem haltam bele és nem is olyan rossz ez, legalább most egy igazán csinos hölgyet táncoltathatok meg, máris megérte.
- Valóban nem, viszont kiváló megfigyelő vagyok. - Példának okáért hibátlan bőre van, amit kár is lenne lefedni bármilyen alapozóval is. Bár szerintem számomra smink nélkül is gyönyörű és hibátlan lenne, de ez most nem erről szól, ez egy játék és még ezt sem tartom lehetetlen küldetésnek kettőnk számára. - De segíthetsz nekem. - Mit hogyan használjak, ilyesmi, ebben már igazán nem vagyok jártas, magától értetődően, de ha ezt tudom előtte órákat veszek, hogy jobb legyek benne.
- Te pedig maradj nyugton. Bár még sosem csináltam, veled nem lesz nehéz dolgom. - Igaz, hogy semmit sem mutathat meg, de azért annyira analfabéta nem vagyok ilyen téren, hogy például egy szemceruzát vagy szempillaspirált ne tudjak használni, bár az meglehet, sőt biztos, hogy első körben nagyon nem fog a kezemre esni, de majd megoldjuk, vagyis megoldom. - Nem úgy mint a hölggyel a sor végén, na hozzá számmora órák kellenének. - Próbáltam kicsit feldobni a hangulatot vagy megnyugtatni valamennyire, hogy nem lesz csúnya a végeredmény, ellenkezőleg, ennyire megbízhat bennem és különben is, mentőautóban dolgozom.
- Most pedig csitt. - A mester alkot. Te jó ég! Abban igaza van, hogy ez egész biztosan nem az én kezembe való, de óvatos mozdulatokkal kezdtem neki a szeme kihúzásához anélkül, hogy kiszúrnám szegény lány szemét. - És most az egyszer próbálj meg nem nevettetni. - Más különben félremegy a vonal és annak elég vicces végeredménye lenne.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 04.11.16 11:49
Hayley &
Graham
.
- Jelents velem együtt beteget, és esetleg talán együtt gyógyulgathatnánk. - Még azt is sokkal jobb ötletnek tartom, hogy mindketten eljátsszuk a beteget és a parti helyett esetleg együtt megnéznénk egy filmet, vagy valami. Azt már így előre le merném fogadni, hogy egy közös filmnézés is sokkal érdekesebb és szórakoztatóbb lenne, mint ott mindenkivel bájologni.
- Hát akkor most bebizonyíthatod, hogy mennyire remek a megfigyelő képességed. - Legszívesebben sikítozva menekültem volna haza ettől a feladattól, de mégis maradtam, mert hiszek abban, hogy ha valaki, akkor Graham az, aki ezt véghez tudja vinni.
- Akkor én vagyok az első nő az életedben, akivel ilyet csinálsz. - Nem bírtam megállni nevetés nélkül. Annyira, de annyira vicces a kialakult helyzet, hogy úgy éreztem erre még muszáj rátennem egy lapáttal némi odaszólással. Bízom benne, hogy Graham venni fogja a lapot és velem együtt tud ezen nevetni.
- Graham! - Megrovóan emeltem felé mutató ujjamat. - Ha ilyeneket mondasz, akkor sehogy sem tudom nyugton maradni. - És csak nevettem és csak nevettem, de nagy nehezen tudtam magamra erőltetni némi komolyságot, hiszen nem hátrány, ha mozdulatlan tudok maradni, míg véghez viszi a feladatot.
- Bézs színeket használj, azzal nem tudod elrontani a sminket. - Igyekeztem valamiféle támpontot nyújtani neki, miközben reménykedtem abban, hogy nem lesz bevállalós annyira, hogy esetleg megkockáztatná a füstős sminket, mert azzal tuti, hogy úgy néznék ki, mint egy boszorkány, habár még nincs is halloween.
- Ha a szemem lesz a hangsúlyosabb, akkor a számnak halványt színt kell választanod, vagy fordítva. - Mert ha a szememen tényleg bézs színek köszönnek vissza, akkor az ajkaimra nyugodtan lehet valami sötétebbet varázsolni. Fura, hogy egészen nyugodtan tűröm azt, hogy sminkeljen, talán azért mert bármi is lesz a végeredmény még így is bízok benne.


|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 04.11.16 16:17
Hayley & Graham


- Félreértenék. - Több, mint valószínű, nem mintha különösebben feldobnának vagy letörnének az ilyen jellegű pletykák, felőlem mindenki azt gondol, amit csak akar, amíg az át nem megy egy bizonyos határon, addig nem érdekel, nem szólok érte semmit, kulturált keretek között még szórakoztató is mások képzelgései, egy idő után viszont már csak ízléstelen, fárasztó na meg persze bosszantó.
- De előre szólok feketén nem dolgozom. - Oké, igazság szerint már akkor is büszke leszek magamra, ha vállalható sminket összetudok hozni számára a rendelkezésünkre idő alatt, egy férfi számára ez kicsit sem egyszerű feladat. Szerintem egyre jobban megy nekem ez a beilleszkedés, alig lakom itt pár hete, máris közös rendezvényen veszek részt az egyik új szomszédommal, ahol pedig még együtt részt is veszünk egy versenyen, ha akarhatnám se csinálhatnám ezt jobban.
- Bizony, de nem csak te érzed magad megtisztelve ettől. - A finom bókokhoz is külön érzékem van, egyébként, leegyszerűsítve értek a nőkhöz, sőt a mai nap után a női sminkelés terén is jártasabb leszek, de azért nem vállalnám be gyakoribb szinten, most is csak a magunk szórakozása kedvéért, bár Hayley már nem biztos, hogy olyan jól szórakozik alanyként, inkább csak bízik benne, hogy nem fogom elszúrni.
- Gondolj arra, hogy ha nevetsz rád figyelek és kifogok menni a vonalból. - Szerintem ez elég meggyőző volt, ahhoz hogy a továbbiakban nyugton maradjon, amíg azt nem mondom, hogy kész van. - Ha megengedsz egy észrevételt férfi szemmel, szerintem jobban is állnak a természetesebb színek, a szemhéjadon és az ajkaidon is. Szóval, most olyan sminked lesz, ahogy szerintem vagy varázslatos. - De a sötétebb színekkel valóban nehezebb dolgozni, nekünk viszont némi szemceruzán és szempillaspirálon kívül nem is lesz rájuk szükségünk. Egész egyszerűen túl sok lenne.
- A szemed lesz a hangsúlyosabb, viszont az sem lesz túl sötét, felesleges, barna szemeid vannak, amennyire értek az ilyesmihez, vagyis amennyire megfigyeltem, inkább a világosabb zöldesebb, kékesebb szemekhez szoktak több sötét színt használni, hogy kiemeljék a világos szembogarat, a hatás kedvéért. - Neki viszont szerintem nem állna jól.
- Egyébként fogalmam sincs milyen színeket kedvelsz, eddig még sosem éreztem szükségét annak, hogy erről kifaggassalak, hogy színt szeretsz például az ajkaidon viselni, de most épp ráérünk, szóval? - Ez tényleg nem egy szokványos téma férfi és nő között, de szoktunk mi bármit is szokványosan csinálni? 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 04.11.16 21:05
Hayley &
Graham
.
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy vetélkedő a kertvárosban, ahol a hős lovagoknak nem a király kisasszonyokat kellett megmenteniük a sárkány karmából, hanem arra vigyázni, hogy ne sminkeljék sárkánnyá a király kisasszonyokat.
- Zavarna? - Mert nekem teljesen mindegy, hogy miféle pletyka kel szárnyra rólam.
- Különben is, szerintem már azt félreértették, hogy velem sűrűbben találkozol, mint másokkal a szomszédságból. - Lehet, hogy erre már előbb kellett gondolnunk, de valójában engem tényleg hidegen hagy, hogy a szomszédok mit gondolnak rólam. Elvégre felnőtt nő vagyok és ha netalán úgy döntenék, hogy le akarnék vele feküdni, akkor le is feküdnék vele, persze, ha Graham is akarná.
- Megígérhetem, hogy többet nem kell azzal bajlódnod, hogy kisminkelj. - Azt hiszem, hogy elég lesz ez az egy alkalom is. Ezt is csak a vetélkedő kedvéért vállaltuk be.
- Remélem nem leszek Hayley Woodson-ból Harley Quinn. - Alsó ajkamba harapva igyekeztem vissza tartani a belőlem kikívánkozó nevetést. Tudom, ez most az a pillanat, mikor nem szabadna nevetnem, de még mindig elképesztőnek találom ezt a szituációt.
- Szóval most úgy sminkelsz ki, ahogyan szerinted vagyok varázslatos? Graham! Ha netalán legközelebb is sminkelnél valakit, akkor inkább mondd azt, hogy smink nélkül is varázslatos, hidd el, egy ilyen bóknak jobban szoktak örülni a nők. - Persze nem fogok ezen besértődni. Meg vagyok elégedve annyira saját magammal, hogy tudjam, hogy mindenhogy csodálatos vagyok.
- Ezt olyan szakszerűen adtad elő, mintha értenél hozzá. - Meglepetten hallgattam a sminkről szóló monológját. Még a végén kiderül, hogy Graham sokkal jobban ért ehhez, mint én.
- Legyen az. - Böktem mutató ujjammal egy matt hatású rúzsra. Habár csak sejtésem van, hogy milyen színeket használt a szemhéjamon, attól még remélem, hogy sikerült így látatlanban hozzá illő rúzst választanom.|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 09.11.16 15:46
Hayley & Graham


- Téged? Természetesen nem. - Az én magánéletembe csak azt hiszik, hogy belefognak mászni, de sajnálatos módon közölnöm kell, hogy csak azt hiszik, mert nem, nem fognak. Ezt az egy dolgot eléggé komolyan veszem, nem kell, hogy mások éljék helyettem az életem, egyelőre annyi időt még módomban áll szakítani rá, hogy magam éljem, ahogy jónak látom, ha pedig véletlenül mások véleményére szorulok, hát majd megkérdezek valakit, akinek adok annyira a szavára, hogy esetleg meg is fogadjam, és momentán egyetlen ilyen embert ismerek itt, és az Hayley.
- Minden bizonnyal, de nem érdekel. - Egyelőre nem érzem úgy, hogy foglalkoznom kellene mások véleményével vagy képzelgéseivel, amíg az nem sértő egyikünk számára se, az ártalmatlan pletykával még nincs problémám, a hölgyeknek is kell valami szórakozás.
- Köszönöm. Bőven boldog leszek, ha ezzel az egy alkalommal sikeresen veszem az akadályt és helyt állok. - Annyira nem szándékozom belejönni, hogy máskor is vállalkozzam rá, egyébként is biztosra veszem, hogy neki sokkal jobban megy, mintha én csinálnám.
- Nekem furcsa módon bejött a csaj. - Mosolyodtam el, annál is inkább, mert persze csak ugratom és mert tudom arra kértem, hogy ne nevessen, pedig már szemmel láthatóan fojtogatja a dolog.
- Számmora alapjáraton az sem világos, hogy egyáltalán minek pocsékolod az idődet ilyesmire, hiszen hibátlan bőröd van, gyönyörű szemeid, szóval nem értem mi a csodának, felesleges, de gondolom ez amolyan női elvárás, aminek kötelező eleget tenned. - Így már jobb? Mert tisztán ezen a véleményen vagyok, csak nem akartam kimondani, de hátha ezzel dobtam egy kicsit az előbbi félresikeredett megjegyzésemen.
- Pusztán megfigyelés. - Természetesen amúgy fogalmam sincs az egészről, szóval igen valószínű, hogy ha elém pakolnának egy komplett make up szettet fogalmam nem volt mivel is kellene kezdeni.
- A halvány rózsaszín? Rendben, legyen. - Vettem ki a kívánságának megfelelő a színt, majd óvatos mozdulatokkal kezdtem felvinni az ajkaira, közben igyekeztem figyelni, hogy ne remegjen a kezem, édes istenem, még sosem sminkeltem, de ha az előbb sikerült nem kiszúrnom a szemét, ez már sétagalopp lesz. - Tükrőt szerinted adhatok? - Néztem körül, de még mindenki nagyban bele volt merülve a nagy munkába.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 10.11.16 20:15
Hayley &
Graham
.
Nem is tudom, hogy hogyan sikerült eddig úgy élnem itt az életemet, hogy ilyen unalmas kertvárosiak vettek körül, de aztán nagy szerencsémre megérkezett Graham.
- Engem nem. - Fiatal nő vagyok, ha zavarna az, hogy mit gondol rólam a szomszédság, akkor fogtam volna magam és elvonultam volna egy apácazárdába. Pletykáljanak rólam csak kedvük szerint, én akkor is úgy fogom élni az életemet, ahogy nekem tetszik.
- Gondolom ez nem egy olyan dolog, amivel eldicsekednél a kollégáidnak. - Na meg ha nem csal a megérzésem, akkor inkább jobban szeretné, hogy titokban maradjon az, hogy egy vetélkedő keretein belül az volt a feladata, hogy kisminkeljen, hiszen ez nem túl pasis dolog.
- Oh, miket meg nem tudok rólad és az ízlésedről. Ennek ellenére azért remélem, hogy szolidabb lesz a sminkem, mert nem tudom, hogy a zsűri mennyire értékelné, ha az egyik szemem kék lenne, míg a másik rózsaszín. - Nem bírtam ki, elnevettem magam. Köztudott, hogy akkor a legnehezebb vissza tartani a nevetést, mikor meg van tiltva az, hogy nevessünk.
- Kezd egyre jobb lenni. Szóval szerinted hibátlan bőröm van és gyönyörű szemeim. Oh, ha látnád a többit is. - Hol van az a pont, ahol meg kellene húznunk azt a bizonyos határvonalat? Egy kis flörtölés még szerintem simán bele fér a kapcsolatunkba, még akkor is, ha jelenleg szomszédok és barátok vagyunk.
- Aha. - Most, hogy már ki van nyitva a szemem így meg tudom figyelni a bámészkodó tömeget, akik alig néhány méterrel vannak tőlünk, de remélhetőleg semmit sem hallottak a beszélgetésünkből, mert ha mégis elcsíptek volna belőle néhány morzsát, akkor már lenne egy szép kis pletyka alapjuk, ami miatt még az eddiginél is jobban azt hihetnék, hogy nagyon is közel sikerült már kerülnünk egymáshoz.
- Szerintem addig nem, amíg kész nem lesz mindenki, nehogy tudjak egyéb utasításokat adni, hogy mit csinálhatnál jobban. - Nem világosak teljesen a szabályok, főleg úgy, hogy fogalmam sincs, hogy mire is vállalkoztam, ahogy azt sem tudom, hogy mégis mi vár majd rám a következő fordulóban.
- Meg vagy elégedve a munkáddal? - Így láthatatlanban is hiszek abban, hogy Graham túlteljesített mindenkit, vagy legalábbis szeretnék ebben bízni.|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 24.11.16 15:16
Hayley & Graham


- Valószínűleg nem, de egyébként sem hiszem, hogy valaha is szükségét érezném a helyzetnek, legalábbis a közeljövőben nem. - Szóval ez most a mi és persze a szomszédság titka marad, megy nekem ez a beilleszkedés, eddig bár is egészen jól szórakozom, amennyi időm van rá, azt Hayley alaposan kihasználja, ha nem tudnám komolyan azt gondolnám, hogy jobban naprakész a beosztásommal, mint az, aki összeállította.
- Fogalmam sincs, de szükséghelyzetben, hogy mentsük a menthetőt keríthetek neked egy ütőt, amit aztán forgathatsz a kezedben a hatás kedvéért, egyébként meg, neked még mindig jobban állna a kék meg  rózsaszín, de most képzelj el engem zöld hajjal, annyit még inni sem tudnék, ami egy férfi szájából nagyon is nagy szónak minősül. - Na jó, ebbe inkább ne gondoljunk bele, mert lesírná a sminkjét a nevetéstől, fogalmazzunk úgy, hogy szörnyűségesen állna, bár halloween-re elmenne, kár hogy nincs gyerek, akire foghatnám, hogy elmentek otthonról.
- Kényelmesebb bekopogtatni az ajtó, mint berúgni. - Szerintem itt mindketten értettük mire is célzok, nincs kizárva, hogy nem akarok vagy épp nem fogok belőle többet is látni.
- Egy nő kiakar oktatni, ez kezd izgalmasan hangzani. - Férfi vagyok, így nem viselem valami jól, ha megpróbálnak kioktatni, sértené a büszkeségemet. - De előre szólok, hogy a férfiak eléggé rosszul veszik, ha a büszkeségüket fenyegetik.
- Az majd mindjárt kiderül. - Biztosan kifogástalanabb lenne, ha Ő csinálta volna, de erről szól egy játék, a váratlan helyzetekről. Fogalmam sincs mégis miféle szituáció lenn az, amikor Hayley oszt meg velem praktikákat, de kíváncsi lennék.
- Azért körbenézhetnél, biztosan jobb véleményt tudnál mondani arról, hogy mik az esélyeink. - Egy női szem mégis csak többet lát mindig mindenféle helyzetben, ez kár is lenne tagadni. Én, ami engem illet örülök, hogy ezzel az egy feladattal megbirkóztam, életemben nem fogtam még szempillaspirált a kezembe. Bár tény, hogy még mindig jobban vettem az akadályt, mintha profi fodrásszá kellett volna előlépnem mondjuk kevesebb, mint fél óra alatt. 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 26.11.16 20:16
Hayley &
Graham
.
- Ha akarod, akkor megőrzöm a titkodat, de úgy hiszem, hogy túl sok a szemtanú. - Halkan felkuncogtam, elvégre rengeteg bámészkodó vesz minket körül, akik tökéletes rálátásban részesülnek és mindenki megcsodálhatja azt, hogy ez a szexi dög hogyan tud sminkelni.
- Ha nem bánod, akkor inkább nem képzelnélek el úgy. Így sokkal jobban tetszel. - Őszinte voltam hozzá, mert úgy gondolom, hogy felesleges lenne bármit is tagadnom. Graham egy nagyon is vonzó férfi, ezt bármikor bárkinek képes lennék bevallani, akkor miért pont előle titkolnám el a véleményemet? Szerintem jobb, ha nyílt lapokkal játszunk.
Azt hiszem, hogy nagyon is értettem azt, hogy mire gondol, de most túl sokan vesznek minket körbe, ahhoz, hogy túlságosan nyíltan kezdjünk el egymással flörtölni. Amúgy is úgy hiszem, hogy már mindenkinek megvan a maga kis véleménye rólunk és a párosunkról.
- Nem volt szándékomban fenyegetni a büszkeségedet. - Jelentettem ki határozottan. - Ennek ellenére úgy hiszem, hogy nagyon sok minden van, amihez profin érthetsz, de vannak olyan dolgok, amikben én sokkal jobb vagyok nálad. - Ezen nincs is min vitatkozni. Graham az életmentéshez ért többek között, míg én jobb vagyok nála, ha sminkelésről van szó, de ez így is van jól.
- Egyáltalán nem vagyok elfogult veled kapcsolatban, de azt kell, hogy mondjam a többi versenyző rémesen néz ki, szóval hozzájuk képest biztosan nyert ügyünk van. - Mintha csak egy jós veszett volna el bennem. Amint megnyertük a második feladatot is, örömömben Graham nyakába kötöttem ki. Kettőből kettő, már csak egy van hátra.
- A következő feladat nem más lesz, mint egy kis csók párbaj. Az nyer, aki a legtovább bírja. - Először nem akartam hinni a saját fülemnek. Biztos voltam benne, hogy a saját arcomról is olyan meglepettséget lehetett leolvasni, mint Graham arcáról. Erre tényleg nem számítottam, de ez az utolsó forduló és, ha ezt megnyerjük, akkor elmondhassuk, hogy minden akadályt kiválóan leküzdöttünk együtt.
- Szóval csókolóznunk kell egymással. Ha nem akarod, akkor vissza is léphetünk. - Nem szeretnék semmit sem rá erőltetni és félő, hogy ezek után már nem is lesz olyan a kapcsolatunk, mint azelőtt, elvégre mégis csak csókolózni fogunk, persze, ha akarja.|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 06.08.17 14:13
Hayley & Graham


- Nos, akkor ezt kár is lenne tovább vitatni, maradjunk is ennyiben. - Így jobban belegondolva elképzelésem sincs arról a fajta élethelyzetről, amikor is arra vetemednék bármilyen környezeti tényező által is, hogy zöldre váltsak, ami a hajamat illeti, sőt úgy egyébként sem valószínű, az valahogy nem az én stílusom, plusz elég friss lakó vagyok még a szomszédságban, senkit sem áll szándékomban rémisztgetni, sőt leszek olyan jó önmagamhoz, hogy reggelente nem hozom magamra a frászt a tükörben, eddig egészen jól kijövünk a tükörképemmel.
- Hmm, ebben kiegyezhetünk. - Ez egy olyan meglátás, amibe nem akarok belekötni, sőt nem is igazán lenne értelme, mert ebben igaza van, még férfiszemmel nézve is, de ha már itt tartunk, nem csak, hogy van amiben sokkal jobb nálam, de vannak dolgok, amikben nem is akarok jobb lenni nála, maradnék a férfi oldalon, ehhez értek.
- Talán csak halloweenre készülnek, akadnak itt egész hatásos sminkek. - Nevettem fel halkan, majd megköszörülve a torkom tovább folytattam a remekművem. - Azon gondolkodom, hogy ezek lefizethetőek lehetnek előre. Én beáldozom egy egész kosár édességet, csak az én házamat kerüljék el, szükségem van a nyugodt alvásra. - Fojtogatott ismételten a nevetés. Ez már csak akkor lenne izgalmasabb, ha mindezt csukott szemmel kéne csinálni, bár azt nem vállalnám be, túl sok lenne itt a veszélyes eszköz és ma szabadnapos vagyok.
- Nyerni akarunk? - A döbbenet kristálytisztán leolvasható az arcomról, mert erre valóban nem számítottunk, mindezzel nem is lenne probléma, csakhogy mi nem olyan párként neveztünk be pusztán egy kis szórakozásért, nesze nekünk, ezt megkaptuk.
- Nem fogom feladni a célegyenesben. - Véleményem szerint pedig mindketten vagyunk annyira felnőttek és ami még fontosabb függetlenek, hogy gondolkodás nélkül is belevághassunk ebbe az őrültségbe. - Régebben egész jól csókoltam. Bízom benne, hogy nem romlott annyit a technikám. De persze az is benne van a pakliban, hogy te leszel az első, aki panaszt ejt róla. Bevallom, az kissé fájó pont lenne a számomra, de hajlandó vagyok megkockáztatni, ha csak nem akarsz inkább meghátrálni, azt is megérteném. - Addig kell döntenünk, amíg a többiek letakarítják magukról a mázat, amit megértek, ezeket a kinézeteket én sem vállalnám, főleg nem csókolózáshoz. - A tiédet nyugodtan hagyd fent, én legalábbis büszkén felvállalnám. - Sok itt a gyerek, azért legyünk körültekintőek, bár némelyik arc egészen szórakoztató. Mi tagadás, egészen okos férfi vagyok.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 20.07.18 3:21
Hayley &
Graham
.
Rémisztő, de mégis megnyugtató valamilyen szinten, hogy mennyi mindenben egyet tudunk érteni. Szinte felpezsdültem a társaságától, miközben jókat nevettem a megjegyzésein. Aztán… Mintha valaki a semmiből hirtelen nyakon öntött volna jéghideg vízzel. Teljesen bele borzongtam abba, hogy mit követel tőlünk a következő feladat.
- Oh, a francba! Ha ezt tudtam volna, akkor nem eszek hagymás rántottát reggelire. – Igyekeztem komoly ábrázattal behúzni a csőbe, de néhány másodperc után kibukott belőlem a nevetés. Vicceltem és remélem Graham is veszi a lapot. Még szerencse, hogy semmi ilyet nem faltam, mert akkor ez a csók dolog iszonyú ciki lenne mindkettőnknek.
- Ha már ez elkerülhetetlennek bizonyul a győzelmünk érdekében. - Tekintetem megakadt az ajkain. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy sosem gondoltam bele, hogy milyen lenne ha megcsókolna, sőt… Valójában már Graham párszor megfordult a fantáziámban, de akkor az ajkai nem csak ajkaimat fedezte fel, sokkal több mindent megengedtem neki. Csak rá kell nézni, még jó hogy piszkos lesz a fantáziám, ha rá gondolok. Nagyon, nagyon piszkos.  
- Szeretnél főpróbát tartani előtte? – Most aztán tényleg iszonyú idiótának érzem magam.
- Mármint csak azért, hogy meggyőződjünk arról, hogy mennyire estél ki a rutinodból, nehogy ez miatt ne mi nyerjünk. – Mintha csak magamnak akarnám beadni, hogy miért vetettem fel ezt az ötletet. Azon csodálkozok, hogy még nem kezdtem ugrándozni örömömben. Az tenné fel végleg az i-re a pontot. Akkor Graham biztosra vehetné, hogy ennél kattantabb szomszédot ki sem tudott volna fogni magának.  | ❤️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 28.07.18 2:35
Hayley & Graham


- Ez esetben, ha veszítünk abszolút mértékben a Te hibád lesz. - Fűztem hozzá nevetve, ezt aztán még véletlenül sem kenheti rám. Mindent összevetve ez érdekes lesz, bízzunk benne, hogy nem jöttem még ki annyira a gyakorlatból, valamikor egész jól ment, valakinél egy kis rozsdamaró véletlenül?
- Mit is mondtál, egyszer is elég lesz legyűrni azt a hagymás rántottát. - Tettem hozzá nevetve, késő lenne már kérni egy liter tejet valahonnan vagy esetleg egy-két tik-tak-ot? Már csak a sportszerűség kedvéért, a hagymás rántotta az azért mégis csak hagymás rántotta. Nos, ha idáig nem voltunk már így is eléggé a kertvárosi pletykák középpontjában, akkor most ezzel a húzásunkkal azt hiszem kijelenthetjük, hogy bérelt helyünk lesz, nem mintha ellehetne mondani rólam, hogy foglalkozom az ilyesmivel, főleg egy huszonnégy órás műszak után, örülök, hogy még látok hazavezetni, nemhogy azon izguljak, hogy ma épp melyik részletről maradtam le, bár itt képtelenség lemaradni.
- Azt gondolom, hogy azzal már elkéstünk. - Egye fene, bár ki kellett volna egyeznünk valamiben, mi lesz, ha nyerünk, ki állít be a másikhoz egy rekesz sörrel, csak úgy, mert üdv a szomszédban, jut eszembe, fogalmam sincs visszajuttattam-e már minden kedves hölgynek a megfelelő műanyag ételhordó dobozkát, átsegítettek az apokalipszisen minimum, igazi kihívás volt, főleg a környék szőkeségéjé, komolyan mondom félek attól a nőtől, a tűsarkaitól is, mindenesetre az egyből világossá vált a számomra, hogy a konyha, nos az nem az Ő terepe.
- Akkor ébresztő Csipkerózsika. - Reakcióideje már nem igazán volt, később lesz ideje megbosszulni eme galád tettemet, de bevallom azért kicsit élveztem is, magabiztosan tapadtam ajkaira, mély beleéléssel, mintha legalább az oltár előtt állnánk, de voltaképp fogalmam sincs mi járt épp a fejemben abban a pillanatban, ez a buta kis játék vagy inkább az, hogy cseppet sem esett nehezemre megcsókolni. De most összpontosítsuk csak a játékra. Finoman megragadva karjainál húztam közelebb magamhoz, még legalább egy valaki elfért volna közöttünk, nos most már nem. Mi tagadás, vegyek érzelmek kerítettek hatalmukba, egyszerre próbálok erre a fránya versenyre koncentrálni és elhitetni magammal, hogy mindössze céltudatos vagyok, ugyanakkor van bennem némi mohóság is, már csak attól tartok, hogy időközben megfeledkezek róla hol is vagyunk éppen.   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Hayley Woodson
Hozzászólások száma :
91
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 28.07.18 12:31
Hayley &
Graham
.
- Jaj Graham, az előtt csak vicceltem. – Szép is lenne, ha az első csókunkat hagyma szag lengene körül. Már az is éppen elég, hogy úgy izgulok, mintha csak az első randim csókjára készülnék. Bizonyos esetben ez is az első lesz. Az első csók vele. Habár azt sosem hittem volna, hogy ha még be is következik, akkor egy ilyen játék keretein belül. Mégis, ha bele gondolok, akkor nincs is ebben semmi kényszer. Feladhatnánk. Ha egyikünk nem akarná a csókot, akkor csak kiszállnánk és annyi, de egyikünk sem akar meghátrálni.
Számítottam rá, de aztán mégis váratlanul ért. Voltak elképzeléseim arról, hogy milyen puha és édes lehet a csókja, de a képzeletem nem ért fel a valósághoz. Abban a pillanatban, ahogy nagyon is közel húzott magához, akkor a külvilág teljesen megszűnt létezni számomra. Nem érdekelt, hogy ki vesz körül minket, ahogyan az sem, hogy a szomszédok hogyan súghatnak össze egymás között, miközben minket néznek. Abban a pillanatban már győztesnek éreztem magam, de nem a nevetséges csók párbaj miatt, hanem amiatt, hogy Graham engem csókolt. Az a friss jövevény, akire megannyi nő próbált rátelepedni, akihez én sosem közeledtem úgy, mint a többi nő, most pedig mégis közelebb vagyok hozzá, mint bárki más. Nem is tudom, hogy miért, de még sem görcsöltem rá. Nem volt bennem semmi megfelelési kényszer, csak élveztem , talán a kelleténél túlságosan jobban is. Teljesen elvesztettem az időérzékemet, levegő után kaptam mikor ajkaink elváltak egymástól. Kellett néhány perc mire össze tudtam szedni magam. Úgy éreztem, hogy most szóhoz is alig tudnék jutni. Annyi minden kavargott a fejemben. Szomszédok vagyunk és azok is maradunk, de ezek után… Csak remélni tudom, hogy nem lesz fura hatással a kapcsolatunkra.
- Ha Csipkerózsikát is így csókolták, akkor nem is csoda, hogy annyi év után felébredt. – Mikor már szóhoz tudtam jutni akkor reagáltam le az iménti megjegyzését. Körbe pillantva nem láttam más párokat, akik még csókolóztak volna, sokkal inkább az volt a feltűnő, hogy eléggé sokan megdöbbenve figyeltek minket, néhányan nő arcáról tagadhatatlan irigységet lehetett leolvasni.| ❤️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Graham Hastings
Hozzászólások száma :
93
Csatlakozás dátuma :
2014. Aug. 24.
Kora :
33TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley 29.10.18 14:01
Hayley & Graham


Kijelentése hallatán, csak nevetni tudtam, nem igazán érdekeltek a körülöttünk lévők, az sem érdekelt különösebben, hogy hogyan szerepeltünk, sőt azt hiszem mindketten csak élveztük, amit csináltunk, legalábbis Hayley gesztusai ugyancsak erről árulkodnak, de ezt persze nem fogom felhozni, sem most, sem máskor, hasak nem adja bármi jelét az ellenkezőjének.
- Nos hát, köszönöm az elismerést, büszkeséggel tölt el, hogy még nem jöttem ki teljesen a gyakorlatból. - Valamikor egész jó voltam benne. Kissé megdöbbenve néztünk körbe mindketten, úgy hiszem még mindig mindketten formában vagyunk, sőt plusz okokat adtunk az ez utáni pletykákra. - Csipkerózsikáról nem pletykálkodtak annyit, mint amennyit rólad fognak. - De azt hiszem ez nagyon is egy bók, hisz ez a játék nem csak egy emberen múlott, ahogy csak egy csókért sem soha egy ember a felelős. Miután úgymond hivatalosan is bemondták, hogy mi nyertünk illetve, hogy fáradjunk el valamikor átvenni a "nyereményünket", kézen fogtam és próbáltunk ismét vegyülni kicsit, ami most már esélytelennek bizonyult.
- Mond, hogy tudsz almás pitét sütni, mert ezek után minden héten sütnöd kell nekem, és áfonyásat is, éés palacsintát is... - Karoltam át az immár édes álmából felébredt Csipkerózsikát, hogy így  közelebb húzhassam magamhoz. Hazudnék, ha azt állítanám, hogy nincs a kedvemre a kialakult helyzet, voltaképp igazán elkerüli a figyelmem minden kívülről érkező pusmogás, egész nyugodtan, ha úgy érzik jó okuk van rá, sőt ha épp jó kedvemben találnék szívesen ráteszel egy lapáttal a pletyka tárgyára. Hmm, azt illeti kezdem magam jól érezni a kertvárosban, voltak persze fenn tartásaim, nem is kevés azt illetően, hogy ez nem a nekem való hely lesz, de az is lehet, hogy ez úttal tévedtem. Az ember szinte bárhol képes otthon érezni magát, mindössze csak kell egy jó barát, én pedig azt hiszem máris találtam egyet. És nem érzem szükségét annak, hogy gyerekek módjára hadba szálljak pár Irigy nőszeméllyel, bár ahogy így körbenézek azért akadnak itt féltékenykedő tekintetek is.  - Ugye, ez nálad nem valami hagyomány, más és más pasassal? Vagy van esetleg valami, amiről tudnom kéne, mert akkor mától kezdve bezárkózom.   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley

Vissza az elejére Go down

Graham & Hayley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Magán játékok-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához