welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (784)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (452)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Zooey A. Benedict
 
Raymond James Steel
 
William Anthony Black
 
Anabeth Lyndsay Weston
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Jack Walker

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Jack Walker 21.03.15 22:55

Jack Walker


Név: Jack Walker
Becenév: Jack - csak és kizárólag
Születése hely, idő: 1990. 01. 07./ USA, Missouri, St. Louis
Tartózkodási hely: Las Vegas
Csoport: Városlakó
Anyagi háttér: Középosztály
Szexualitás: Heteroszexuális
Avatar alany: Evan Peters

Ki vagyok én...?!

Kölyök. Szarházi. Punk rocker. Seggfej. Idióta. Fiam. Jack.
Ez mind én vagyok. Ezt mind emberek mondták nekem, vagy kiabálták rám az utcán. Ilyen sokoldalú lennék? Soha nem gondoltam volna... nem hiszem, hogy izgalmas, és érdekes vagyok, sőt, meglehetősen egysíkú vagyok. Hittem ezt, egészen mostanáig. Az emberiség felvilágosított az ellenkezőjéről, nahát!
Pontosan úgy, mint te, én is homo sapiens sapiens vagyok, tehát - hogy-hogy...? - felegyenesedve járok. Görnyedten ülök. Gyakran ülök motoron.
Szóval, a külsőm... James Dean copy cat - ez az első, ami eszedbe juthat rólam. Vagy nem, mert csak én vagyok ilyen régimódi, meg az anyám, hogy tudjuk, ki az a James Dean. Guglizz rá.
Alkatom átlagos, nem vagyok valamiféle kigyúrt állat, de azért be fogok húzni neked egyet, ha kiérdemled.
A bőröm fehér, szinte betegesen, a hajam pedig szőke - de biztosan állítom, hogy nem én vagyok a mesebeli herceg. Nem, még úgy sem, hogy van egy vasparipám.
Kedvenc italom a whiskey, és imádok dohányozni, valamint mindenem a kávé és a motorom. Ezen felül építésznek tanulok. Ja, és piromániás vagyok - eléggé erősen.
Nincs tetkóm, de lesz. Majd. Egyszer.
Erősségek: Gyors, találékony és egyenes beszédű embernek vallom magam. Figyelmes vagyok, másokra ösztönzőleg hatok. Jól belátom a lehetőségeket és képes vagyok ezeket mérlegelni. Jó emberismerő vagyok. A rutin untat, ritkán csinálok valamit kétszer ugyanúgy, ezért mindig más érdekel.
Gyorsan felfogok mindent, gyorsan tanulok - és szeretek is, az más kérdés, hogy sokszor félbehagyom, mert jobb elfoglaltságot találok magamnak.
Elég rugalmas vagyok, és jól alkalmazkodok sokféle feladathoz. Meglehetősen ésszerűek és logikusak a következtetéseim.
Kiegyensúlyozott, ugyanakkor rugalmas ember vagyok, aki nyílt, határozott, hosszú távon gondolkodik, művelt, tájékozott, szeret tanulni. Lelkes és élénk vagyok. Az életet lehetőségek sorának tartom. Könnyen átlátom az összefüggéseket, ezért önbizalommal cselekszek. Jellemzően nagyon egyenes vagyok és őszinte. Gyorsan hozok meg döntéseket, és nem vagyok rest szavakba önteni a véleményemet és a döntéseimet mások számára.
Rámenős, innovatív, hosszú távú gondolkodó vagyok, kiváló képességgel, hogy az elméleteket és lehetőségeket szilárd elképzelésekké-, majd tettekké alakítsam.
Idealista vagyok, kitartok az értékrendem és a számomra fontos személyek mellett.
Gyengeségek: Imádok beszélgetni, de soha nem nyílok meg mások előtt teljesen. Eléggé zárkózott személyiség vagyok, aki képes naphosszat beszélni a semmiről - legrosszabb esetben feldobom az időjárás-témát -, de nem vagyok az a lelkizős típus. Még, ha legbelül fájnak is a dolgok, azt nem hozom mások tudtára, helyette elhülyéskedem az egészet. Sokszor fegyelmezetlen és nyugtalan vagyok, gondolataim gyakran elkalandoznak, így sokszor, fontos dolgok kerülik el a figyelmemet. Ebből következik eszméletlen szétszórtságom, valamint feledékenységem is.
Alapvetően nyugodt embernek vallom magam, de, ha a családomat, a szeretteimet veszély fenyegeti, azaz váratlan válsághelyzet áll fenn, azt nem bírom, és meglehetősen - meglepő módon - agresszívan léphetek fel a 'támadó' - legyen fizikai vagy szellemi - ellen. Tehát igen, lobbanékony vagyok.
Az esetek többségében megszegem a szabályokat, és szeretek szabad lenni, és azt csinálni, amihez kedvem van. Nem bírom, ha szigorú korlátok közé szorítanak.
Sok esetben nyelem a keserűséget, az indulatot, a jogos panaszt, a sérelmeket - egy ideig. Aztán, mikor már csordultig telt a pohár, az egészet egy váratlan detonáció követ.
Életem, létem, világom

Mielőtt a nagyapám meghalt, tizenhárom fontos dolgot mondott el, az élettel kapcsolatban:
- Nem mindenki kapta meg az áldást, hogy tudja, mit jelent a szomorúság.
- Amikor a buszmegállóban vársz, rendben van, ha elszívsz egy cigarettát.
- Soha ne érj hozzá más holmijához az önkiszolgáló mosodában.
- Rendben van, hogy hiányoznak azok az emberek, akik egy életre megsértettek.
- Amikor a nagyanyád megkérdezi, hogy vagy, légy őszinte.
- Soha ne félj nemet mondani, még akkor sem, ha előzőleg igent mondtál.
- Ha valaki azt mondja neked, hogy a graffiti nem művészet, bizonyítsd be, hogy téved.
- Az emberek szemszínére emlékezz, ne a ruháikra.
- Szeretheted az étcsokoládét, mandarinnal.
- Ne hazudd, hogy nincs öngyújtód, ha van.
- Néha kapcsold ki a telefonodat, és a képernyő helyett keresd meg a Holdat és a csillagképeket.
- Ha akarsz egy tetoválást, senkinek se engedd, hogy lebeszéljen róla.
- Ha valaha a temetőben találod magadat, olvasd el a neveket.

És két hét múlva meghalt.

El is felejtettem, hogy mit mondott pontosan a halála pillanatában. Olyan jelentéktelennek tűnt. Azt mondta, hogy citrom illatot érez.
És én csak erre tudtam gondolni. Néma, sötét vízcseppként szeltem a levegőt – legalábbis így éreztem, egészen pontosan, mintha repülnék. Aztán, amikor a motor felborult, hallottam a vas gyűrődését, hallottam a nadrágom és a bőrdzsekim szakadását, ahogy a különböző matériák a betonon csúszva szétfoszlanak, és teljesen átlényegülnek. Velem együtt. Én is átformálódtam. Összetörtem, roppantam, csavarodtam. Felhasadt a bőröm, és mocskosul fájt. Emlékszem, ahogyan az apró-, a sárgás lámpafények játékában tompán csillanó üvegszilánkok potyogtak a bukósisakra. Nem tudtam, hogy minek az üvege – az autóé, ami belém jött, vagy a sisakomé. Nem láttam tisztán. A belváros gócpontjában lévő, karcsú lámpaoszlopok-, a boltok neonfénye-, és az autók reflektoraiból ömlő fényár egyetlen zavaró, bántó vonallá-, majd folttá minősült. A fülem sípolt, a szívem a mellkasomban, a lábamban, az alkaromban, a torkomban és a fejemben dübörgött egyszerre.
Olaj szagát éreztem a friss, éjszakai levegőben, amint az orromba kúszott. Nem éreztem a citromot. Nem halok meg, ugye? Nem halhatok meg.

Volt egyszer egy fiú, akit Jack Walkernek hívtak. Semmi különös nem volt benne, kivéve, hogy jól értett a történelemhez, nagyon jól hazudott és könyvek lapjai között talált otthonra. Szerette a családját, a motorját, a cigarettát és a whiskeyt.
Pillanatfelvételekből összeálló emlékezet volt az övé: gyorsan mozduló, sötét árny, éles reflektorokkal, mely darabokra törte, egy év, melyben túl sok sírt kellett ásnia, búcsú, egy repedt tükör mellett ácsorogva, amit ő tört be előzőleg.
A lehetséges dolgok ígéretéből összeálló élet: a lehetőségek egy halom egyetemi felvételi lapban, a borzongás, hogy idegen fedél alatt alszik, a jövő, ami tárt karokkal várta.
Olyan élet volt, amit nem akartam hátrahagyni.
Olyan élet volt, amit nem akartam elfelejteni.
Még nem végeztem. Olyan sok mindent kellett még mondanom.
De nem voltam többé. Semmi voltam. És minden.
Hogy mi történt végül Jack Walkerrel?
Csokoládészín szemeit kinyitva megpillantotta Almirát, és meglátta a jövőt, ami a mosolyában volt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Jack Walker 22.03.15 3:19
Jack Walker!
Történeted elnyerte tetszésemet. Nem mondhatnám azt, hogy szokványos volt, de éppen ez miatt tetszett annyira. Mivel rendben találtam történetedben mindent, ezért elfogadom! Üdvözöllek az oldalon Jack! Már csak annyi van hátra számodra, hogy avit foglalj, majd felavasd a játékteret! Wink
   

Admin


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.info

Jack Walker

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Törölt karakterek előtörténetei-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához