welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Disturbia ~ Lara & Will

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Disturbia ~ Lara & Will 24.03.15 17:38
To Lara
Iszonyatosan lüktet a fejem, sok volt neki a mai nap. Testem ütött-kopott, apámmal jól összevesztem, ami nálunk nem hangos ordítozás, tekintve, hogy  mind a kettőnknek komoly problémája van a vérnyomásával és semelyikünk sem szeretne meghalni még idő elött. Az egyik emberemnek szóltam, hogy szerezzen nekem estére egy játszótársat, valami jóminőségűt. Legyen szép, ügyes, fogja be a száját arról, amit lát, ne kérdezgessen... és persze új legyen számomra. Akit már egyszer felpróbáltam, azt soha többé nem akarom látni. De ezt ő is tudja jól. Haza megyek, bevágom az ajtót, az egyik felszolgálónak intek, hogy hagyjon magamra, inkább valami kaját hozzon. Közben hív az idióta, hogy talált valakit... Vajon Avának mennyit kéne fizetnem azért, hogy lefeküdjön velem? Szép álom... szerintem annyi pénze az angol királynőnek sincs...lehet, akkor magát a királynőt kéne nekiadnom... Elmosolyodok ábrándosan, arra riadok, hogy a férfi szólongat a vonal másik végén.
- Jó-jó, hozd Avát... mármint a lányt és fizesd is ki - Bassza meg. Ha megegyeznek az árban Fred, az alattam dolgozó bizalmasom beköti a lány szemét és berakja az autóba, hogy ide furikázza.
Már a sokadik cigimet szívom, állok az erkélyen és figyelem, ahogy az autó begördül az udvarba, majd a felhajtóra és eltűnik a házban. Megjött a vendégem. Intek a szolgálónak, hogy a függönyt húzza el. Egyébként szép rend van, antik, drága bútorok mindenhol. Mondhatjuk, hogy még a levegőnek is pénz íze van. Nem szándékosan, felvágásból, csak imádom ezt a stílust. Fekete, simuló farmer van rajtam, felül egy fehér ing, és egy laza nyakkendő. Szőke tincseim össze-vissza állnak. Bezárom az erkélyajtót. Elnyomom a cigimet. Halálos nyugalommal figyelem, ahogy a lányt behúzza Fred, és a szeméről leszedi a kendőt. Félrebillentem a fejem, végigmérem, addig el se megy. Sóhajtok egyet, majd bólintok. legyen.
- Akkor megállapodtatok az éjszaka árában Freddel, ugye? - Kérdezem szórakozott kis mosollyal. Körbejárom. Oké, egy éjszakára jó lesz, ha másra nem is, kiengedem a feszültséget. Aannyira stresszes vagyok mostanában.
- Az az én szabályom, hogy nincs csók, a nevemet se mondom meg, és nem kutatsz utánam, soha többet nem találkozunk. - Szólalok meg mögüle és ujjaim közt elmorzsolom egy tincsét hümmögve.
- Szedsz gyógyszert remélem... nem szeretem a gumit... és nincs semmilyen betegséged, ugye? -

१ Let's play a game... १ Words ? १ Disturbia
©
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Disturbia ~ Lara & Will 29.03.15 21:42

Will & LaraAhogy a kocsiban ülök, bekötött szemmel és számomra ismeretlen úti célunk felé tartunk, elgondolkozom egy pillanatra, tényleg jó ötlet volt-e belemenni ebbe. Végtére is nem is volt az olyan régen, hogy mikor egy légyottra mentem egyik különleges ízlésű kuncsaftommal egy elhagyatott külvárosi raktárépületbe, hogy szemtanúja voltam egy gyilkosságnak és kis híján én is otthagytam a fogamat, lényegében csak a rohadt nagy mázlim mentett ki a gyilkos karmai közül és úsztam meg egy-két horzsolással és ütéssel az esetet. Viszont a felkínált összeg akkora volt, hogy egyszerűen bolondnak éreztem volna magamat, ha nemet mondok. Mondták, hogy bármilyen igényét ki kell elégítenem az illetőnek, aki valószínűleg valami alvilági nagykutya lehet, ha ennyire titkolja a kilétét, hogy még egy keresztnevet sem tudhatok meg. Valószínűsítem, nem mindennapi igényekkel is előállhat esetleg, de pályafutásom során sok fura fétissel találkoztam már, nem hiszem, hogy különösebben meg tudna lepni. Közben az autó megáll, majd valaki a kezét nyújtja, segít kiszállni az autóból, felvezet egy lépcsőn, be egy szobába. Itt leveszik a szememről a kendőt. Egy kicsit hunyorgok még az elején, bár a függönyök be vannak húzva, a gyér fény még így is bántja kicsit a szemem, míg újra hozzá nem szokok, hogy használjam a látásomat. Egy félhosszú, szőke hajú, kisportolt testű, korombeli fickó áll velem szemben. Hallom, ahogy csapódik az ajtó mögöttem, mikor az embere elhagyja a szobát. A fickó leplezetlenül végigmér, mielőtt megszólal. Hangja kimért és rideg, de ez a legkevésbé sem zavar. Nem vagyok ijedős fajta, na meg sokféle emberrel összehozott már a sors a munkám során, tudom kezelni őket. Ahogy beszél, meg ahogy néz, már abból biztos vagyok benne, hogy domináns, irányító típus lehet, aki talán az erőszaktól sem riad vissza. Ám legyen. Ennyi pénzért igazán megadhatom neki, amit vár. Különben sem olyannak tűnik, aki tűrné az ellenkezést.
- Igen, meg – bólintok a kérdésére. Közben elkezd körbejárni, ahogy egy vásárban szemrevételezik az árut. Akármit is csinálhat ez a fickó, az biztos, hogy félelmet keltő lehet az üzletfelei szemében. Nem szívesen lennék az ellenségei helyében, annyi szent. Hallgatom a szabályait. Nem tűnik túl nehéznek betartani. Egyébként sem szokásom a kuncsaftjaim után szimatolni. A legtöbb esetben az a meglátásom, hogy minél kevesebbet tudok, annál kisebb az esélye, hogy bajba kerüljek. A tudás hatalom ugyan, de kétélű fegyver és ha nem vigyáz az ember, könnyen visszafelé sülhet el. Az alvilág köreiben meg aztán végképp. Én éppen ezért úgy vagyok vele, hogy elvégzem, amiért megfizetnek, de nem akarok senkiről többet tudni, mint amennyi feltétlenül szükséges. Csak bólintok, jeléül annak, hogy megértettem a feltételeit. Mozdulatlanul tűröm, hogy a hajamhoz érjen, miközben tovább beszél.
- Természetesen szedek és nem, nincs semmilyen betegségem. Ha esetleg érdekli, az orvosi papírjaimat is megmutathatom… uram. – Bár nem lehet idősebb tőlem, valahogy mégsem érzem helyénvalónak tegezni. A lényéből áradó tekintély és fenyegetés miatt úgy érzem, nem venné jó néven. Ha nem tetszik neki valami, egész biztos vagyok benne, hogy szóvá fogja tenni úgyis. Nem félek tőle, de tisztában vagyok azzal, hogy itt én vagyok a szolgáltató, ő fizet nekem ezért, tehát az ő szabályai szerint kell játszanom. Ha úgy akarja, teljesen alárendelem magam neki. Bár még nem derült ki számomra, pontosan mit is vár tőlem, úgy érzem, csak feldühíteném a sok kérdéssel, valamiért azt érzem, ahhoz szokott, hogy neki válaszoljanak az ő kérdéseire és nem fordítva. Egyelőre szinte mozdulatlanul állva várok hát a következő kérdésre, instrukcióra, amiből leszűrhetem a pontosabb igényeit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Disturbia ~ Lara & Will 30.03.15 0:21
To Lara
Be kell valljam, igazán szimpatikus a lány, tetszik, hogy nem beszél folyamatosan feleslegesen. Lehet, jóban leszünk. Erre az egy estére teljesen biztosan.
- Helyes, helyes - Suttogom halkan. Ha gyógyszert szed nekem semmivel sem kell törődnöm. Bár a prostikat nem szeretem, használtak, mocskosak, de... nem tudok flörtölni, míg a szívem Avánál van, egyszerűen nem megy, de az élvezetet nem tagadom meg magamtól. Átölelem hátulról, ujjaim felsője alá csúsznak hasfalán, sima, puha bőréhez, ott simogatom, míg gondolkodok. Nincsenek beteg igényeim ilyen téren, komolyan, semennyi, nem vagyok olyan, aki felsérti a másik bőrét, vagy akárhogy is fájdalmat okoz, de nem is vagyok szeretkezős típus. Beszívom alsóajkamat és lehunyom a szemem. Le kell zárnom a ma történteket, lazítanom kell, megérdemlem, kiadni a feszültséget, elfelejteni a bírónőt, és mindenki mást is. Holnap is lesz nap, és nem lehetek egy roncs, azt nem engedhetem meg magamnak. Ujjaim kicsit erősebben mélyednek a lány csípőjébe, mélyen beszívom a levegőt, majd elengedem.
- Nincsenek elvárásaim, vagy furcsa... fétiseim és nem esik bajod sem.  - Jelentem ki ellépve tőle, szembe állva vele egy apró mosollyal, félresöpörve a haját szeméből, ujjaim arcán táncolnak.
- De nagyon hosszú, sűrű napjaim voltak, szeretném, ha elfeledtetnéd velem mindet. - Megnyalom ajkaimat, ujjaim lejjebb vándorolnak, le nyakán, majd mellkasán át hasfalához.
- Egész éjszaka velem leszel, tegezz nyugodtan. És... szeretem a határozott nőket - Igen, ez egy nagyon erős célzás, hogy nyugodtan irányítgasson, ne nekem kelljen csinálnom mindent, azt megteszem egész évben. Kezem vállára simul, ujjbegyeim a felsője széle alá csúsznak, ajkamba harapok.
- Tégy amit jónak látsz, ha valami nem tetszik, megállítalak - Fogom meg a kezét szabad kezemmel és a nyakkendőmhöz viszem, hogy oldja ki, de aztán el is engedem, tényleg szeretném, ha magától mozogna, nem nekem kéne vezetgetnem. Nem bántásból, de biztos, hogy csinált már ilyet. AZtán mégiscsak elkapom a kezecskéjét.
- Ha neked van valami szabályod, határod, most mondd el - Kérem halkan, és miután válaszol, elereztem a kezét, és nyakon csókolom. Csak szájon nem szabad engem kapni, akárhol máshol érinthet az ajkaival ő is.

१ Let's play a game... १ Words ? १ Disturbia
©
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Disturbia ~ Lara & Will 01.04.15 22:26

Will & LaraAhogy mintegy elhangzanak a számára alapvető feltételek és fontos kérdések, mintha megváltozna még az aurája is a fickónak. Egyáltalán nem olyan félelmet keltő és parancsoló, mint eddig volt. Ahogy végigsimít a bőrömön majd ismét megszólal, hangja már-már lágyan cseng. Úgy tűnik, nem vár tőlem semmi mást, csak azt, hogy élvezetet adjak neki, méghozzá azon a módon, ahogy általában szoktam, semmi különleges elvárásról nem tesz tanúságot. Alapvetően biztos vagyok benne, hogy vezető-típus, talán éppen ezért esik jól neki legalább a hálószobában átengedni az irányítást. Végtére is, nem egyedi eset, hogy egy egyébként domináns személyiség így lazítson, eressze ki a fáradt gőzt. Hagyom, hogy hozzámérjen, ahogy tetszik neki, míg beszél. Nem szólok közbe, de végig tartom a szemkontaktust vele. Apró bólintással jelzem csak, hogy megértettem, amit mond. Már mozdulnék, mikor a nyakkendőjére húzza a kezem, hogy kioldjam azt, de még megállít.
- Az én szabályom mindössze annyi, hogy engedd el magad és élvezd, amit kapsz. Illetve szólj, ha valamit szeretnél, vagy máshogy szeretnél. Ez minden. Most pedig lazíts és hagyd, hogy elfeledtessem veled a gondjaidat. – A füléhez hajolva, szinte suttogóra halkított, érzéki hangon válaszolok neki, majd gyengéden az ajkaim közé veszem a fülcimpáját egy pillanatra, hogy aztán viszonozzam az általa adott nyakcsókot, miközben gyakorlott mozdulatokkal kioldom a nyakkendőjét és a földre dobom, majd ingét kezdem kigombolni, fentről haladva, minden egyes gomb után számmal is érintve a szabaddá váló bőrfelületet és így haladva egyre lejjebb és lejjebb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Disturbia ~ Lara & Will 22.04.15 18:50
To Lara
Úgy tapasztalom, hogy megtaláltam a közös nyelvet a lánnyal. Én a feltételeimet mondom, ő megerti, es békésen megleszünk. Erre az estére biztosan, több meg amúgy se kell nekem. Egy másik szerelem var rám, forróbb, szenvedélyesebb. No meg... Szerelem. Erről ez nem mondható el, de nem is kell. Fizetek azért, hogy ő úgy tegyen, mintha a szeretőm lenne és tényleg törődne az érzéseimmel. Szeretem ezt, a közös hazugságot. Olyan tiszta, és egyértelmű.
Várok válaszára, hogy megtudjam, mi az, amit máshogy szeretne csinálni, mint ahogy én mondtam - noha meglátásom szerint semmi elítélendőt, vagy veszélyeset nem szabtam meg -, de szerencsére nem akadt problémája semmivel. Elengedem magam. A képzeletbeli vállfa, mely eddig merev tartásba rántotta testemet, most eszmévé foszlik. Nem marad semmi. Elengedem magam. Lehunyom a szemem, a lány ajkai fülemen játszanak, ujjai pedig kegyetlenül bontják rólam a hétköznapi munka ruhát. Nem nyitom ki a szemem, elrugaszkodok a valóság kegyetlen talajatól, elhagyok mindent, ami visszafog. Hallom, hogy a nyakkendő, puffan, majd érzem, ahogy az ingem is lassacskán lefejtődik. Kezem gyengéden simogatja felsője alatt oldalán, hátan, fenekén, melybe bele is markolok. Csendesen nyögök fel ajkai érintésére. Izmaim lazulnak, tartásom megroggyan. Leszedem róla a felsőjét, végignézek a vékony testen. Szép, igazán szép. Nagyon jó ízlése van annak, aki kiválasztotta, pvagy csak nagyon ismeri, mire van szükségem. Bármelyik is a helyes megoldás, engem hidegen hagy. Az ágy felé pislogok, kilépek a cipőmből. Aztán rlképzelésemmel ellentétben, a lanyt mégis az asztal peremének nyomom. A telefonom halkan rezeg, próbálja felhívni a figyelmem a hívásra, de lesöprök a fenébe és felültetem a helyére a lanyt, a vezetést pedig visszaadom neki.
१ akkor most adj tanácsot a nőkhöz xD  १ Words ? १ I Can't Dance
©
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Disturbia ~ Lara & Will 15.05.15 22:20

Will & LaraSzinte látom, hogy a merev vezető szerepe hogyan hull le a fickóról, ahogy elengedi magát a kezem alatt. Alighanem erre van most szüksége, hogy végre ne ő parancsolgasson, ne ő mondja meg, mi történjen vele, egyszerűen csak átengedi magát az események folyásának. Nem lennék jó a szakmában, ha nem tudnék ehhez alkalmazkodni. Ha irányítást vár tőlem, irányítást kap, de a lehető legélvezetesebb módon. Azért vagyok most itt, hogy kielégítsem a vágyait. Hogy boldoggá tegyem. Nem véletlenül nevezik a szakmámbelieket másképpen örömlánynak. Örömöt okozunk. Ez a dolgunk. Még ha ezt sokan elítélik is, a kuncsaftok általában hálásak érte. És ha a hálájuk anyagiakban is megmutatkozik, az nekem is előnyös. Nem mintha egyébként nem szeretném csinálni. Őszintén élvezem a szexet. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy orgazmust is csak ritkán kell színlelnem. Élvezem annyira ezt a tevékenységet, hogy jön az magától, leszámítva a tényleg menthetetlenül pancsereket. Ők is megkapják azért természetesen a show-t, mert csalódottságot hagyni az ügyfélben sosem jó. Nem vet rám jó fényt, árt a hírnevemnek. De valamiért azt gondolom, erre a műsorszámra itt ma nem lesz szükség. Finom érintéseiből, amiket végigfuttat testemen, arra következtetek, ez a pasi ért a nőkhöz. Jó érzéseim vannak ezzel a mai „megbízásommal” kapcsolatban és itt nemcsak arra a csinos kis summára gondolok, amiben már megállapodtam az emberével, mielőtt idehozott.
Teljesen ellazultan hagyja, hogy megszabadítsam a ruháitól és csókolgassam a testét. Egyelőre csak lágyan, hogy felébresszem benne a vágyat, amivel úgy érzem, határozottan jó úton járok. Hagyom, hogy lehúzza a felsőmet és kicsit eltávolodok tőle, hogy megszemlélhessen. A férfiak vizuális típusok, talán még az érintéseknél is jobban tudja izgatni őket egy meztelen női test látványa, ezt tapasztalatból tudom. Szemén látom, tetszik neki a látvány. Nem zavarom hát meg benne. Épp nyúlnék a nadrágja övéhez, mikor mégiscsak kitör belőle az irányító, megragad és félresöpörve mindent az íróasztaláról, felültet rá, de mást nem tesz. Érzem, hogy azt várja, ismét én irányítsak, megteszem hát, ne várjon hiába. Lábaimat a derekára kulcsolva vonom közelebb magamhoz, hogy érezze kissé forró ölem közelségét és felnézve rá, szemkontaktust keresve megnyalom a hasfalát, miközben a kezemet kettőnk teste közé fúrva finoman végigsimítom a férfiasságát a nadrágján keresztül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Disturbia ~ Lara & Will 18.05.15 21:21
To Lara


Állati nehéz folyamatosan tartani magamat a vezető pozícióban, így most kihazsnálom a lányban azt is, hogy nyugodtan ráruházhatom az egész szenvedést, és vezet. Amennyi hátránya van az örömlányoknak, annyi az öröm is bennük. Pontosan tudják, mit mikor kell tenniük és hogyan. Például azt, hogy sokkal többet kell kapnia a szememnek, mint azt a többi hölgyemény hiszi. Még útban van a melltartó, pokolian zavarja a kilátást, de hagyom, még egy kicsit, hiszen ráérünk. De tény, hogy minden kis centijében álomszép. Megéri azt a pénzt, amit kapni fog, viszont nagyon szeretném látni a fenekét, és hozzányomódni hátulról. Tudtommal mindene az enyém... persze szó sincs róla, hogy én most tulajdon képpen hátulról szeretném az egészet, csak a látvány és az érzés. Szóval sort fogunk keríteni rá. A frusztrációm minden cseppjét ki akarom adni most éjszaka, szeretném, ha kifacsarna belőlem minden egyes cseppnyi rossz érzést, s tisztára pucolna mentálisan is. Ezért is adom azonnal vissza neki az irányítást, ahogy elhelyeztem az asztalon.
A rántásnak engedek, így összeszorulnak az intim szféráink, aminek én személy szerint nagyon örülök. Válaszolok pillantására, összefonom tekintetünket. Zihálok, mikor forró, nedves nyelve izmos hasfalamnak simul és feljebb kúszik, ám mikor már a lényegre tapint egy sóhajjal is megajándékozom.
- Jó helyen keresgélsz - Duruzsolom, haját kiseprem arcából, hogy jobban láthassam. Balom térdéről csúszik egyre feljebb, combjába kicsit belemar, érzem szíve dübörgését a vékony bőr alatti érben, s onnan ágyékát érintve felmegy egészen melltartójáig, amit kiold és elhajít valami messzebbi területre. Míg kezem ott ismerkedik a testével, a másik felhúzza, hogy a nyakát hinthesse tele csókokkal, és harapásokkal. A türelmem nagyjából eddig tartott, hogy kicsit gyorsítsam a folyamatot fenekébe markolva közelebb rántom és nekinyomom magam, hogy vegye az adást, fokozatot kell váltania.

१ nice night  १ Words ? १ I Can't Dance
©
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Disturbia ~ Lara & Will 09.06.15 0:35

Will & LaraBár ma esti partnerem állítása szerint nem akar irányítani, azért időről időre, talán a felszabaduló ösztönök miatt, csak kitör belőle a dominancia. Bár tőlem várja, hogy vezessek, nem az a fajta, aki csak hátradől és egyszerűen hagyja, hogy kedvem töltsem rajta, persze úgy, hogy azt ő is élvezze, természetesen. Ő azonban láthatóan nem az az alárendelt típus. Vannak férfiak, akik kifejezetten azt élvezik, ha úgymond „használom” őket, ha durva vagyok velük, ha megalázom őket. Pályafutásom során sokféle furcsasággal, fétissel találkoztam már, engem szinte lehetetlen meglepni ilyen téren. Ez a fickó azonban nem ilyen extrém. Teljesen képtelen átadni magát az irányításomnak, talán nem is akarja. Az én dolgom viszont az, hogy a kedvére tegyek, tehát azt kapja, amit szeretne. Ha csak ilyen finom irányításra vágyik, ami már nem is annyira irányítás, sokkal inkább az iránymutatásának megfelelően kell folytatnom a cselekményt, hát megkapja. Én legalábbis most így érzem, ezt várja. Ha „menetközben” mást érzékelnék, nyilván stratégiát változtatok. Azért vagyok jó a szakmában, mert tudok olvasni a non-verbális jelekből. Figyelem a partner minden izomrezdülését, ebből következtetem ki, mit és hogyan is szeretne igazán.
Csak rámosolygok, mikor szavakkal is kifejezi tetszését ténykedésem nyomán. Mélyen a szemébe nézek, miközben hagyom, hogy lefejtse rólam a melltartómat, félredobja, majd ismerkedjenek kezei a szabaddá váló kebleimmel. Mélyről jövőket lélegzek, miközben csókokkal illeti a nyakam, majd hirtelen ragadja meg hátsómat és ránt egészen közel magához az asztalon. Kéjesen felsóhajtok, ahogy ágyékunk a ruhaanyagon keresztül egymáshoz ér. Bár még rajta van a farmerja, így is érzem, rendesen felébredt már benne a vágy. Ideje hát „sebességet” váltani. Lenyúlok, kioldom az övét és a sliccét is lehúzom. A nadrágja eltávolításához a továbbiakban a segítségére lesz szükségem, de felajzott állapotát látva nincs kétségem afelől, hogy meg fogja ezt adni, semmilyen módon nem kell erre kérnem. Hiszen ezért vagyunk itt. Mégis, csak a helyzetet fokozandó, végigsimítok kezemmel még egyszer ruhán keresztül a keményedő férfiasságán és a füléhez hajolva, suttogásnál alig hangosabban szólalok meg.
- Hát akkor mire vársz? Mutasd meg nekem! És dugj meg vele jó keményen! – Miután kimondtam kissé obszcén szavaimat, melyekkel egyértelműen a hergelése a célom, a hatást fokozandó még kicsit a fülcimpájába is harapok. Tapasztalatból mondom, férfi legyen a talpán, akit az ilyesféle ingerlés nem indít be még jobban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Disturbia ~ Lara & Will

Vissza az elejére Go down

Disturbia ~ Lara & Will

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» jamie | lara
» Lara lakásán - Lara és Tom

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Luminers Rezidencia-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához