welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

what? ~ Marcus & Freya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: what? ~ Marcus & Freya 24.03.15 22:27Marcus & Freya


- Freya! Azonnal nyisd ki! – Apám hangja szakította meg a csendet, iszonyúan ordibált, miközben feltehetőleg dühöse, ököllel verte az ajtómat. Mostanában mindig túlságosan dühös volt rám, de most értetlenül álltam az események előtt, elvégre tudtommal nem tettem semmi olyat sem, amivel kiérdemelhettem volna az ordibálását. Nem volt mit tenni kinyitottam neki az ajtómat, mielőtt még betörné.
- Mi ez? – Egyből a kezembe nyomott egy borítékot. Az eddiginél is jobban bambultam rá értetlenül.
- Azt hiszem egy boríték. – Vágtam rá szárazon.
- Az Isten szerelmére! – Szinte láttam, ahogyan a halántékán kidagadnak az apró erek. – Miért teszed ezt velem? Miért kapsz attól a szar alaktól egy borítéknyi pénzt? – Ekkor csillant fel a szemem… Elvégre nem is néztem meg, hogy kitől van a boríték, ahogyan még a tartalmát sem ellenőriztem le.
- Nem tudom. – Vontam meg hanyagul a vállamat. – Biztos valami félreértés lesz, majd elintézem. – Holott tisztában voltam vele, hogy ebben a borítékban az a pénz van, amiről Marcus beszélt. Mégsem hittem volna, hogy ezt így fogja intézni, hogy úgy küldi el a pénzt, hogy a szüleim tudtára jusson. Most az egyszer túl messzire ment. Dühöngő apámat kikerülve indultam meg meglátogatni drága nagybácsikámat. Úgy fél órán belül meg is érkeztem Marcus házához, ennyi idő pont elég volt arra, hogy felhúzzam saját magam a történtek végett.
- Marcus! – Apámhoz hasonlóan dühösen verni kezdtem az ajtót. Ennyit a finom bekopogásról. – Nyisd ki ezt a kurva ajtót! – Ha elég erős lennék, akkor minden bizonnyal be is törném a vállammal az ajtót, de mivel tisztában vagyok az erőmmel, ezért csak az öklömet használtam még mindig arra, hogy cseppet sem finomkodva bekopogjak.

ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: what? ~ Marcus & Freya 26.03.15 20:03Freya & Marcus

Ha a képekért felelős személy nem említi meg az összeg értéket fogalmam nem lenne róla mégis mennyiért keltek el azok a bizonyos képek, mivel jó magam meg sem számoltam egyszerűen csak belecsúsztattam a pénzt egy borítékba, amit aztán elküldtem a megfelelő címre a Bosworth házba. Talán nem számít rá, de megmondtam, hogy nekem ebből a pénzből egy dollár sem fog kelleni, csakhogy annyival is boldogabb legyen és ezzel nagyon remélem, hogy lezárhatjuk az ismeretségünket. Óriási hiba volt a részemről vele ábrázolni azokat a képeket és még kiállításra is kerültek, bár az nem az én hibám volt, de most már ez is lényegtelen, a lényeg, hogy elkelt mind a kettő nekem viszont nincs szükségem arra a pénzre, gondolni se akarok rá, látni se akarom, ahogy az unokahúgom se. Tovább közös munkáról pedig szó nem lehet. Egyszeri ajánlat volt, de szerencsére elutasította. Én pedig szerencsére meggondoltam magam. Kizárt, hogy vele dolgozzak együtt, különben ha azt akarom lesz még húsz másik lány a helyére, aki modellt állna nekem és lefogadom sokkal jobban is szórakoznánk.
- Finomabban nem lehetne? - Ordibáltam ki miközben lefelé jöttem az emeletről, hogy ajtót nyissak, ha jól sejtem éppen az unokahúgomnak. Furcsa módon a bátyámra számítottam volna inkább...
- Mit akarsz? - Támaszkodtam meg egyik kezemmel az ajtóban, másikkal pedig az ajtófélfában, hogy még véletlenül se akarjon bejönni és ha megpróbálná, akkor szépen visszatolhassam oda, ahol most áll éppen. Hmm, hát így első ránézésre dühösnek látszik, nagyon dühösnek. Kár, hogy ez engem hidegen hagy, de van egy olyan érzésem, hogy kénytelen leszek végighallgatni, más különben addig fogja ököllel ütni az ajtómat meg óbégatni, amíg végig nem hallgatom, azt pedig igen csak rosszul viselném.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: what? ~ Marcus & Freya 28.03.15 10:31Marcus & Freya


Ó, szóval a galériás kis incidenssel ennyire felbosszantottam volna? Mert minden jel erre utal, hiszen diszkrétebben is el tudta volna intézni, hogy megkapjam a borítékot tőle, mégis inkább úgy intézte, hogy apám is tudomást szerezzen róla. Na ez az, ami engem kibaszottul bosszant. Mégis hogy képzelte? Egyáltalán fel tudja fogni, hogy ezzel az egésszel mekkora botrányt fog nekem okozni? Hogyan fogom kimagyarázni azt a vaskos tele borítéknyi pénzt, amit tőle kaptam? Még szép, hogy dühös vagyok rá. Ezért is dörömböltem olyan indulatosan az ajtóján. Egy örökkévalóságnak tűnt, mire végre képes volt ajtót nyitni nekem.
- Leginkább magyarázatot! – Szinte sziszegtem fogaim közül. Igyekeztem elnyomni magamban az iránta érzett dühömet, máskülönben már az első pillanattól kezdve, ahogy előttem termett neki ugrottam volna.
- Ezt mégis hogy képzelted? – Nagyon úgy tűnik, hogy ezt a ház előtt fogjuk megvitatni, mert nem úgy néz ki, mintha be szeretne invitálni. Hát jó, akkor az egész környék hallani fogja mindazt, amit mondani akarok neki.
- Szóval a múltkor ennyire sikerült felbosszantani téged, hogy ez lenne a bosszúd? – Mi mással tudná megmagyarázni? Akkor ez egy Marcus féle lecke lenne a részéről, hogy végre képes legyek felfogni, hogy nem kellene a bácsikámat felbosszantani? Ó, most kedvem lenne jó erősen megütni, csak az tart vissza, hogy megtegyem, hogy tisztában vagyok az erőviszonyokkal, s azt sem tartom kizártnak, hogy Marcus visszaütne.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: what? ~ Marcus & Freya 28.03.15 15:20Freya & Marcus

- Te meg mégis miről beszélsz? Szó sincs semmiféle bosszúról. Az a pénz a Tiéd. A Te képeidért kaptuk, de nekem nem kell. Az egész összeg a Tiéd. De mivel annyira elvoltál foglalva a felháborodásoddal, hogy a bankszámlaszámodig már nem jutottunk el, hogy másképp nem ment, kénytelen voltam így eljuttatni hozzád... - Mindezt normál - számomra legalábbis - hangnemben és higgadtan közöltem vele. De be kell vallanom nagyon is élvezem és a kedvemre való a helyzet, bár nem áll szándékomban semmiféle bosszút állni, egyszerűen csak nem érdekel. Ha annyira bosszút akarnék állni, akkor megtehettem volna azzal a bizonyos rajzzal, amit kénytelen voltam róla elkészíteni, egyből előhozakodhattam volna vele.
- De miből gondolod, hogy ez engem most érdekel? Nem érdekel... Csinálsz, amit akarsz. Már a Tiéd. Csak ne feledkezz meg róla, hogy Te problémáid nem az enyémek. Talán kicsit előbb kellett volna gondolkodni kislány. - Mert nálam ezzel már nem fog semmire menni, semmit sem fog elérni, legfeljebb betuszkolom a kocsiba, hazaviszem és közlöm, hogy a bátyámmal, hogy kössön már végre rá pórázt vagy bánom is én, de nem vagyok rá kíváncsi és szerintem inkább azt se akarja, hogy én adjak magyarázatot a bátyámnak arról a pénzről, ami a lányát illeti a képekért, amihez egyszer a ruháit is ledobta, kár, hogy azok nem aktok lettek.
- De ha jól emlékszem azt is közöltem veled, hogy miután meglesz a pénz, elkapod és nem akarlak látni, szóval lenne még valami vagy belátnád végre, hogy ezt bebuktad? - Tudom, nehéz lehet elismerni, hogy nagy falat volt ez neki, de veszíteni is tudni kell, sőt a világnak szüksége van vesztesekre. Nem az Ő hibája. Ez biztosan Bosworth féle családi vonás.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: what? ~ Marcus & Freya 29.03.15 10:27Marcus & Freya


- Ó, igen? – Szinte izzott a tekintetem, ahogy rá néztem.
- Szóval nem tudtál volna más fajta módot találni arra, hogy eljuttasd hozzám a pénzt? – Nem akartam most naiv lenni, habár egy részem még ezek után is hinni akart abban, hogy egyszer talán tényleg sikerült nekünk jóban lenni egymással. Naiv ábránd, de… Nem tudok lemondani erről.
-  Az a legnagyobb gond, hogy nem is akartál más módot találni. – Nem kellett beismernie ahhoz, hogy tudjam ez teljesen nyilvánvaló. Még, hogy nem bosszúból tette… Az is biztos, hogy nem is a jóindulat vezérelte.
- Abban biztos voltam, hogy ez téged egyáltalán nem fog érdekelni, de ha már neked sikerült elrontanod az én napomat, akkor legalább én is bele rondítok a te napodba. – Sziszegtem méregtől fortyogó hangon szavaimat. Nekem még nagyon is súlyos következményei lesznek a mai kis akciójának hála és gondolom ezzel is tisztában van. Ó, hát persze, hogy tudja. Mi másért küldte volna el a házhoz ahol lakok a borítékot, ahol bárki átvehette volna, akár az apám is? Mert így lett… Apám vette át, s eléggé dühös is volt miután egy borítéknyi pénzt kaptam a bácsikámtól.
- Azt hiszed, hogy csak így végeztünk? – Nevettem fel keserűen. – Ezek után a legrosszabb rémálmod fogok lenni. – A lehető legbájosabb mosolyommal kezdtem megfenyegetni, noha lehet, hogy számára ezek csak üres szavak lehetnek, de már a legelejétől fogva alábecsült engem. Ez részéről nagy hiba volt, idővel be fogja látni, hogy nem éri meg velem baszakodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: what? ~ Marcus & Freya 30.03.15 10:22Freya & Marcus

- De. Talán. De miért is érdekelt volna. Esetleg, ha a megnyitó esten képes lettél volna viselkedni másképp, mint ahogy azt megszokhattuk... De nevetséges voltál. Tehát még mindig nem világos a számomra miért is kellett volna figyelemmel lennem rád vagy arra, hogy a bátyám mit fog erről gondolni... Tényleg, legalább mond, hogy Ő volt a szerencsés megtaláló a borítéknak? - És ennyivel már be is lenne aranyozva napom. - Bár ebben az esetben attól tartok lesz még egy hívatlan vendégem ma. - Na az lesz a napom csúcspontja, ha még ide is elpofátlankodik. Azt hiszem világosan kifejtettük egymás számára legutóbb, hogy kettőnkben nincs semmiféle közös vonás, de legfőképp beszélnünk nincs miről, miután az egyetlen személy, aki megpróbálhatott volna összekötni kettőnket már halott.
- Hűha... Talán mégis csak van némi eszed. - Ha most némileg jobb kedvem lenne még meg is tapsolnám, hiszen ezek után megérdemelné. - Na és mond csak, erre egyedül jöttél rá vagy segített benne valaki? - Oké. Kezdek jól szórakozni, aminek szerintem Ő nagyon nem fog örülni.
- Akkor csináld jobban, mert kezdek jól szórakozni. - Elképzelésem sincs róla ezt mégis hogyan szeretné megvalósítani, de kíváncsian minden zsigeremben megfeszülve érdeklődve várom.
- Talán mégis csak kezdhetünk még valamit azzal a rajzzal... - Igen, azzal a bizonyos rajzzal, amit egyelőre még nem égettem el, valahogy még nem jutottam oda. Tény, hogy kár lenne érte, de attól függetlenül, hogy azt az én munkám bánná nehéz szívvel, de képes lennék elégetni.
- Vagy esetleg lenne kedved velem együtt elégetni? - Vetettem fel az ötletet. - Úgy is mindig közös nagybácsi-unokahúg programokat akartál. - Valamiért az az érzésem, hogy naiv módon még mindig azt hiszi, hogy bármi esélye is lenne, ha velem kezdene. Nos, ehhez csak annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy ezért az ostobaságért már érdemes volt ma felkelni. 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: what? ~ Marcus & Freya 02.04.15 22:14Marcus & Freya


- Szóval nem tudtam viselkedni? Ha jól értem, akkor most arról a kis röpke csókról van szó. – Jól láthatóan forgattam meg szemeimet nem tetszésem jeléül. – Vagy esetleg arról, hogy látatlanban dicsértem meg a méreteidet? Ne már! Be kell látnod, hogy az vicces volt. Látni annak a prűd nőnek a meghökkent arcát. – Most hogy visszagondoltam a történtekre akaratlanul is mosolyra görbültek ajkaim. Talán túl sokat ittam aznap, de Marcus volt az, aki a kezembe adogatta a boros poharakat, de még ennek fényében sem bánok semmit sem, amit akkor tettem.
- Apám volt az, aki átadta nekem a borítékot. – Ennél többet nem hinném, hogy kellene mondanom. Sőt, azon lepődtem meg inkább, hogy apám még nem termett itt, hogy kifaggassa a drága bácsikámat arról a bizonyos pénzzel teli borítékról.
- Ó, Marcus. – Drámaian felsóhajtottam. – Még mindig alábecsülsz. – Ezt még mindig hatalmas hiba, de bízzunk abban, hogy idővel a drága bácsikám is be fogja látni.
- Mire végzek veled… - Léptem hozzá egészen közel, fenyegetően nézve rá. – Nem fogod szórakoztatónak találni. – Nem fogom csak úgy hagyni magam, hogy Marcus kedve szerint cseszegessen. Múltkor hagytam, hogy megnyerje a csatát, de a háború, ami kettőnk között dúl, az még közel sincs lejátszva.
- Tudod mit? Csináljuk! Égessük el. – Ha volt pofája elküldeni a családi házhoz, ahol lakok a szüleimmel a borítékot, amibe nem kis summa lapult, akkor mi a garancia, hogy mikor ismét feldühítem akkor apám nem fog berontani hozzám a rajzzal a kezében? Legalább ha a rajzot megsemmisíti, akkor nem lesz több támadási felülete rajtam. Szeretem azt a rajzot, de azt már kevésbé, hogy azzal próbál a markában tartani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: what? ~ Marcus & Freya 03.04.15 11:08Freya & Marcus

- Nos, gratulálok hozzá. - Mindössze ennyit tudtam hozzáfűzni a szavaihoz, többet nem is állt volna szándékomban és azt gondolom, hogy már elkapta érte, ami járt az egészet, szóval nem értem mit akar még mindig. Részemről nincs mit mondanom és különösebben látni se akarom, hallgatni a csipogását meg aztán még kevésbé. A következő kijelentése hallatán viszont egyenesen kibukott belőlem a nevetés. Hát ezt nem hiszem el. Akarva se csinálhattam volna jobban.
- Nem, csak szimplán hidegen hagynak a próbálkozásaid. Ez a két dolog között van némi különbség, vagy nincs? - Végül is édes mindegy, ami engem illet. Tényleg nem érdekel mivel próbálkozik a legkevésbé sem. Eleinte még foglalkoztatott fogalmazzunk úgy, de mostanára lealacsonyodott arra a bizonyos szintre, ahonnan lejjebb süllyedni már nem lehet, így már nem érdekes.
- Hűha... - Jegyeztem meg maximálisan higgadtsággal a hangomban, de még mindig jól szórakozva ezen. Most aztán össze-vissza csináltam magam. Most komoly, halál komolyan megfenyegetett ez a kis taknyos csitri? Mégis mihez kezdhetne? Ez még viccnek is rossz, egészen annyira, hogy még erőltetve sem tudnék nevetni rajta. De azért, ha most lenne a zsebemben egy zsepi azt odaadnám neki, hogy előbb törölje meg az orrát és utána pattogjon.
- Hmm, nem is, meggondoltam magam. Emlékek kötnek ahhoz a rajzhoz, az olcsó unokahúgomról meztelenül. Kár lenne érte... Felbecsülhetetlen értéke van. Talán mégis megtartom arra az esetre, ha nosztalgiázni lenne kedvem. Szóval, mégsem aktuális és most ha nagyon szépen megkérnélek rá kimásznál a képemből? Durván sérted a magánszférámat. - Más körülmények között talán még tudnám is értékelni a gyengécske, de annál igyekvőbb próbálkozásait, amik ettől független persze még mindig szánalmasak, de igazság szerint annyira gyűlölöm már csak azért is, mert köze van a bátyámhoz, hogy képtelen vagyok rá.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: what? ~ Marcus & Freya 05.04.15 12:03Marcus & Freya


A lehető legszúrósabb tekintetemmel néztem rá, mikor kibukott belőle a nevetés. Nekem már akkor befellegzett a jó kedvemnek, mikor apám dörömbölt az ajtómon, de persze ezt is neki köszönhetem.
- Lényeges különbség van a két dolog között, de inkább megkíméllek egy kis előadástól, amiben felvilágosítanálak. – Egyrészt mert már ismerem annyira, hogy tudjam nem érdekli, másrészt nem érzem úgy, hogy lenne bármiféle értelme annak, hogy tovább koptassam a számat.
- Biztos vagyok abban, hogy nem kell neked a rajz ahhoz, hogy bármikor felidézd a meztelen testem látványát. Ó, persze azt hittem, hogy inkább szeretnéd magad távol tartani ezektől az emlékektől, ezért nem látom semmi értelmét annak, hogy mégis úgy dönts, hogy megtartsd a rólam készült rajzot. – Rájött. Hát persze… Most kedvem lenne magam homlokon csapni a felismerés után, de inkább nem teszem meg, addig nem, míg látótávolságban van. Eddig azzal bosszantott, hogy elégeti a rajzot, amit idáig foggal, körömmel elleneztem – persze elméletben – de, ahogy én kérem, hogy tegye meg… Noha ez nem csak arról szól, hogy csak azért is ellentmondjon nekem, vagyis egy részben erről is, de gyorsan sikerült felfognia, hogy miért akarom annyira, hogy égesse el. Ha megtenné, akkor már nem lenne semmi sem a kezében, amivel sakkban bírna tartani, ezzel pedig drága bácsikám is tudtában van.
Nem hátráltam meg, nem akartam neki semmilyen szívességet se tenni, most a legkevésbé tudott érdekelni, hogy a közelségemmel szerinte mennyire sértem a magánszféráját. Eddig annyira lekötötte Marcus a figyelmemet, hogy csak most vettem észre mennyire lehűlt idekint a levegő. Apró, tompa koppanások hangjára lettem figyelmes, ahogy az esőcseppek záporozni kezdtek.
- Szerintem nekem kellene adnod azt a rajzot. – Tekintetünk összeforrt, láthatta mennyire határozott vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: what? ~ Marcus & Freya 16.04.15 10:27Freya & Marcus

- Szerintem meg engem a legkevésbé sem érdekel mit kellene csinálnom. Megtartom... Eladom jó pénzért. Talán összehozok még pár példányt belőle, ha esetleg rákapnának. Talán még jótékonykodnék is belőlük. Na mit szólsz? - Valamiért az az érzésem, hogy Ő nem fogja annyira értékelni az ötletemet. - Az a rajz pedig kell, hogy valamiről mintázhassak, bár lehetséges megváltoztatok benne pár apró vonást. - Ezekkel a szavakkal már egyáltalán nem csak bántani akarom, komolyan gondolom, megtenném. Miért is ne használhatnék ki minden egyes szinte már kínálkozó alkalmat, hogy megalázzam? Sőt ezzel már mondhatni két legyet egy csapásra, mert ezt már a bátyám sem nézné jó szemmel, hiszen ez már milyen megalázó is lenne az egész családra nézve, hogy a lányuk ilyen olcsón viselkedik, hogy képes meztelenül modellt állni a nagybátyjának. Undorítóan hangzik? Nemde. De igen.
- Szóval, ha azt hiszed nincs mit veszítened azzal, hogy adod itt nekem a baszatlan szűzkurvát, akkor előreszólnék, hogy nagyon is van, szóval lásd be végre és szűnj meg számmora még mielőtt belőled lesz a város legolcsóbb lotyója, aki szinte fillérekért ledobja a ruháit. - Ő sem akarhatja, hogy túl komolyan vegyem a hadüzenetét. Ne akarja... Először is, mert nem vagyunk egyenrangúak és ez nyilvánvaló, másodsorban, mert annak a háborúnak nagyon sok fájó pontja lenne.   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: what? ~ Marcus & Freya 17.04.15 0:07Marcus & Freya


Mód felett csodálni tudom végtelennek tűnő önuralmamat. Mit művelnék vele legszívesebben? Tegyük félre azt a kis tényt, hogy az erőviszonyok neki kedveznek, de ha szemet hunynék efelett a lehető legdurvább bánásmódban részesülne. Noha tisztában vagyok azzal, ha neki rontanék, akkor én lennék az kettőnk közül, aki rosszabbul jár.
- Hogy mit szólok? Gerinctelen dögnek tartalak. – Eladná? Sőt sokszorosítaná? Mégis mi a kurva életet képzel már magáról? Azt hisz, hogy hatalma van felettem, azt gondolja, hogy bármit megtehet velem? Tényleg azt hinné, hogy nem lennék annyira bosszúszomjas, hogy minden maradék erőmmel azon legyek, hogy megtoroljam?
- Mégis miféle kicsinyes bosszú akar ez lenni? – Most már tényleg sajnálom, hogy voltak olyan pillanatok, mikor tényleg azt hittem, hogy van remény. Ó, Istenem! Milyen naiv voltam, mikor azt hittem, hogy jóban tudnék lenni ezzel a szörnyeteggel.
- Köszönöm a jó tanácsokat és azt, hogy ennyire aggódsz értem. – Erőltettem magamra egy cinikus mosolyt. Úgy tűnhet, hogy most azt tervezem, hogy meghátrálok, de a legnagyobb csaták közepette néha nem árt fedezékbe vonulni, hogy aztán megújult erővel törjünk ismét az ellenség életére.
- Tőled jobb nagybácsira nem is vágyhattam volna. – Igyekeztem tartani a mosolyomat. – Igazad van. Nekem még van veszíteni valóm, de nekem már nincs. Sajnálom, hogy ilyen szánalmas élet kell élned. – Meg sem vártam, hogy szóhoz jusson, egyből sarkon fordultam, habár nem szívesen fordítok neki hátat… Majd megindultam, minél távolabb tőle, egyenesen ki a szakadó esőbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: what? ~ Marcus & Freya 20.04.15 16:11Freya & Marcus

- Már kezdtem azt hinni, hogy soha nem fogom ezt hallani a szádból. Azt hiszem ezért ma még felbontok egy üveg pezsgőt is annak örömére, hogy az unokahúgom megvilágosult, bár elég sokáig tartott, de hát úgy tartják jobb későn, mint soha. - Belőlem pedig egyáltalán nem fog kicsikarni semmiféle együttérzést, megértést, bűntudatot vagy akármit. Eleinte is megmondtam, hogy a mi kapcsolatunk csak is így végződhet és őszintén szólva alig vártam, hogy ezt végre Ő is belássa. Pokolian hosszú időbe telt, de megérte, ha ezek után nem fog a nyakamra járni, de ha mégis, nos akkor ostobább, mint képzeltem, mert fogalmam sincs meddig vagyok képes elmenni, mindez csak egy kis ízelítő, pusztán szavak, mivel nem látom értelmét annak, hogy bármit is bizonyítsak, arról nem beszélve, hogy már régen veszített, de ezt nem az én dolgom beláttatni vele. A kis naiv azt gondolta Ő fog megtörni engem. Nos, én viszont úgy gondolom, hogy ez fordítva esett meg.
- Nem, nem, nem. Nagyon tévedsz, mint mindig. Ez nem bosszú. Ez csak egy lecke volt és bízzunk benne, hogy megértetted a mondanivalóját, más különben csúnyán is végződhet. A szánalmas apád tönkretette az életem a puszta létével. Itt az ideje visszavágni. - Még keresem az erre legmegfelelőbb eszközt, persze az unokahúgom is megteszi egynek, de nem alapozhatok mindent csak rá. - Te pedig a lánya vagy. Kíméld meg és ne keress többé, mert Téged foglak felhasználni és veled fogom tönkretenni az egész családot. - Ez pedig nem fenyegetés volt, hanem sokkal inkább ígéret vagy egyfajta figyelmeztetés és egyáltalán nem üres.
- Aggódom? Érted? Hálás vagyok, de nem rendeltem udvari bohócot. Szóval próbálkozz máshol ezzel a pocsék humorérzékkel. - Véleményem szerint nem kérdéses, hogy a legkevésbé sem érdekel, hogy mi van vele, eddig sem érdekelt és ezután sem fog.
- Köszi, hogy benéztél. Nagy öröm volt újra látni Téged... - Kúszott egy döghöz méltó mosoly az arcomra, miközben utána szóltam még pár kedves szóban, ha már i]y távozik.   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: what? ~ Marcus & Freya

Vissza az elejére Go down

what? ~ Marcus & Freya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Marcus Finn Redford lakása-