welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

"There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Nextdo you know who i am?
Damien Mikkelsen
Hozzászólások száma :
101
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 15.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 29.06.15 20:19


Sophie & Damien

- Jenni néni azt mondta nekem, hogy simán felszedhetnék valakit, akin továbbra is élősködnék. Szóval nem biztos, hogy nekem annyira szükségem van a munkára ahhoz, hogy ebben a városban tudjak maradni. – Bumm. Nem tagadom volt némi odaszúrás ebben, elvégre kíváncsi vagyok, hogy mit szólna ehhez. Nem állapotunk meg semmiben sem és valójában még arról sincs fogalmam, hogy akkor most mi mégis hogyan viszonyulunk egymáshoz. Kellene többet bele gondolnom ebbe, mint amiről valójában szó van? Na és mégis miről van szó közöttünk? Előbb ezt kellene letisztáznunk.
- Na de persze az elbűvölő személyiségem volt az, amivel megnyertelek. – Vagy inkább először a külsőmmel hívtam fel magamra a figyelmét és csak aztán jött rá, hogy mennyire jó fej lennék? De a megismerkedésünk korszakából rémlik valami, hogy egy ideig azt hiszem szomorú volt, mert elvesztette az egyik barátnőjét és lényegében miattam. Mégis nem én tehetek arról, hogy ilyen helyzetbe keveredett miattam, tehetek én arról, hogy ennyire ellenállhatatlan vagyok?
- Mert már túl jól ismerjük egymást, kevés meglepetést okozhatunk már a másiknak. – Ismerem minden egyes porcikáját, ahogy az összes jó és rossz tulajdonságát is. Kell még ennél is tovább ragoznom?
- Neked is! – Már attól összefutott a nyála a számban, hogy megéreztem micsoda finom illata van az elém tett kajának. Levettem róla a tekintetemet, hogy az étellel kössem le magam, szó szerint kezdtem belapátolni a számba az isteni falatokat. Akárki is dobta ezt össze az bizony jól tudta, hogy mit kell tennie, hogy ennyire finomra sikeredjen.
- Nehogy azt mondd, hogy az a legfurcsább, hogy mi most nyugiban együtt eszünk. – Mert számomra ez talán ma a harmadik helyezést érte el, a második az volt, hogy pont engem hívott, hogy érte menjek, az első pedig az lenne a saját személyes listámon, hogy csak úgy vártatlanul megcsókolt.
- Szerinted mi lenne? – Azért mégis csak visszakérdeztem, hiszen érdekelne a véleménye.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Sophie E. Sinclair
Hozzászólások száma :
104
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 14.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 03.07.15 23:12Damien & Sophie
Ha őszinte akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy az iménti szurkálódása igazán célba talált. Hogy miért? Mert pontosan tudom mennyire igaza van azzal amit mond. Az itteni gazdag emberek nagy többsége úgy gondolja, hogy ha van pénze, akkor azzal mindent megszerezhet magának, és mi a legrosszabb az egészben? Hogy ez majdnem így is van. De szerencsére tényleg csak majdnem, és az igazat megvallva, szeretném azt gondolni, hogy Damien nem menne el ilyen messzire még akkor sem, ha mindennél jobban szeretne itt maradni a városban. - Azt hiszem egyre inkább nem kedvelem a nagynénéd hozzá állását. – mortyogtam kissé feldúlva, amit akár vehetett is célzásnak. Arról nem is beszélve, hogy értem én, hogy idegesíti, hogy a nyakán lóg az unokaöccse, na de akkor is. Ki lenne képes olyat mondani, a tulajdon rokonának, hogy végtére is beállhatna selyemfiúnak, csak ne élősködjön rajta.
Annyira utálom ezt a helyzetet. Folyton ez van amikor külön vagyunk. Újra meg vannak a szikrák az összhang és mégis bizonytalanok vagyunk. Hol én nem lépek, hol ő, de ez a mostani helyzet mégis más. Itt egyikünk sem mer lépni, pedig nagyon is jól tudjuk mit kellene tenni.
- Ohh persze, meg benned lakozó hősiesség és minden egyéb, amivel annak idején Molly teletömte a fejem. – vágtam vissza játékos harciassággal.
Végül is az is benne volt a csomagban. Fogalmazhatunk úgy is, hogy én már készen kaptam meg a Damien Mikkelsen csomagot. Semmilyen információért vagy adatért, vagy bármi egyébért nem kellet igazából megdolgoznom, hiszen akaratom ellenére is szállították nekem. Nem azt mondom, hogy szép dolog volt tőlem az, hogy beleszerettem az akkori legjobb barátnőm kiszemeltjébe, de tehetek én arról, hogy köztünk meg volt az a bizonyos szikra?
Ami azt a megjegyzését illeti, hogy túl jól ismerjük egymást, teljese mértékig igaz. Mind a ketten tudunk a másikról mindent. Kívül belül ismerjük a másikat és mégis kitartottunk egymás mellett. Ez azért általában jelent valamit azt hiszem. - Igen, ez is elég fura, de most nem erre akartam kilyukadni. Sokkal inkább arra, hogy ezt a mai estét végső soron neked köszönhetjük. – néztem rá halál komolyan. Majd pár pillanattal később elnevettem magam és jó kedvűen folytattam a kis mondandókámat.
- Tulajdonképpen ma azért mentem el arra a bulira, hogy kiverjem a fejemből, hogy itt vagy. Aztán ki volt az első akit felhívtam amikor bajba kerültem? Persze hogy te. – mondtam mosolyogva.
Ami azt illeti tényleg ez volt a helyzet. Tulajdonképpen mindig ez a helyzet. Egy részem szeretné Őt elfelejteni, egy másik részem viszont mindennél jobban akarja őt. Talán ez az érzés fog egyszer az őrületbe, vagy csak szimplán ismét Damien karjaiba kergetni.

©

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Ha nincs is szalaggal átkötve, az
élet attól még ajándék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Damien Mikkelsen
Hozzászólások száma :
101
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 15.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 03.07.15 23:40


Sophie & Damien

- Pedig szerintem kedvelnéd a nagynénémet, csak tudod néha ilyeneket is szokott mondani, biztosan nem repes az örömtől, hogy még mindig nála lakok, vagy talán azért, hogy egyáltalán nem szóltam neki, hogy jönni fogok, csak úgy váratlanul beállítottam hozzá. – Gondolom ezzel sem mondtam neki semmi újat sem, mindig is szerettem spontán lenni, azt tenni, amihez éppen kedvem szottyan. Amolyan éljünk a mának érzésem van mindig, hiszen ki tudja, hogy mit tartogat számunkra a holnap. Ez bizony jellemző a kapcsolatunkra is. Egyik nap összevesztünk, de másnap már ki is békültünk. Ezt pedig számtalanszor elismételtük.
- Biztos vagyok benne, hogy Molly erős túlzásokba esett, mikor rólam áradozott. – Nem az egyetlen lány volt a sok közül, akik már attól elpirultak, ha rájuk köszöntem. Még ha jelenleg nagyon semmim sincs, de a jóképűségemet igazán magaménak tudhatom. Jelenleg úgy érzem, hogy ennél többre nincs is szükségem, de talán nem csak a külsőm volt az, amivel megfogtam.
- Nekem? – Érdeklődve húztam fel egyik szemöldökömet, miközben bekaptam egy újabb falatot. Tudtommal én csak az este végén érkeztem, mikor mindenki eltűnt mellette, de mégis szüksége volt valakire. Azért még mindig meglepetten érzem magam, hogy pont rám gondolt, elvégre fogalmam sincs, hogy jelenleg mi is zajlik pontosan kettőnk között, de már ez sem újdonság.
- Ez roppant érdekes. Azért te is megéred a pénzed. – Nevettem fel hangosan. - Nem is tudom mi a nagyobb őröltség, buliba menni azért, mert el akarsz felejteni, vagy engem felhívni elsőnek, vagy esetleg azt, hogy ezt most bevallottad nekem. – Néztem rá komolyan, sőt annyira komolyan, hogy letettem a tányér szélére a villát pedig imádok enni, ezt ő is jól tudja, de most túl komoly vizekre eveztünk ahhoz, hogy most a tányérom tartalmát még el tudjam tüntetni.
- Ugye tisztában vagy azzal, hogy ez felért egy beismerő vallomással? – Ha már nem jelentenék neki semmit sem, akkor nem is lenne szüksége arra, hogy elfelejtsen, szóval ezek szerint neki sem vagyok közömbös.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Sophie E. Sinclair
Hozzászólások száma :
104
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 14.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 04.07.15 23:45Damien & Sophie
- De ha ismer, akkor tudhatná, hogy nálad semmire nem lehet előre felkészülni. – motyogtam halkan, majd beletömtem a számba egy újabb falatot.
Persze nem azt mondom, hogy a nagynénje helyében én nem megunnám egy idő után, hogy a nyakamon ragadt egy „gyerek”, de akkor is. Lehet bennem van a hiba, de én szerintem megpróbálnék neki segíteni, hogy talpra álljon és utána vennék csak tőle könnyes búcsút. De minden esetre nem akarnám rábeszélni, hogy álljon be hímringyónak. - Igazából… Szóval voltak dolgok, amik nem teljesen feleltek meg a valóságnak, de azért egész hasonló képet festett le rólad. – válaszoltam mosolyogva, miközben fel-fel villantak a lelki szemeim előtt azok az együtt eltöltött délutánok, amikor mást se hallottam, csak azt, hogy aznap rámosolygott Damien és még oda is köszönt neki. Akkoriban minden ilyen megnyilvánulásán csak mosolyogtam, de azóta nagyon is jól tudom, milyen is az ha valakit a hatalmába kerít a nagy Damien Mikkelsen láz.
Hangos kuncogás tört fel belőlem, amikor elmondta a véleményét arról, hogy én is megérem ám a pénzem. Hát igen, van bennünk némi közös tulajdonság. Ám amikor letette a villáját és figyelmen kívül hagyta a tányérján lévő falatokat, tudtam, hogy komolyra fordultak a dolgok. Ő sosem szokta csak úgy abbahagyni az evést. Ha valamit elkezd enni, akkor azt be is fejezi, aztán fog csak bele valami egész másba. Most viszont úgy tűnik, fontosabb dolga akadt, mint az evés.
- Na és az olyan rossz dolog? – kérdeztem rá a lényegre mosolygósan, miközben felé fordultam és mélyen a szemébe néztem. Egyszerűen nem tudok tőle elszakadni. Bármennyire is próbálkozom, valami nem engedi meg, hogy elszakadjak tőle. Ő az egyik biztos pont az életemben. Rajta kívül kevés olyan ember van aki nélkül mit sem érne az életem. Így viszont fogalmam sincs mit szenvedtetjük egymást tovább.
- Eddig is szerettelek és ez után is foglak. Ezen nincs mit tagadni. Már csak az a kérdés, hogy te mit érzel. – néztem még mindig mélyen a szemeibe, miközben rossz szokásomhoz híven beharaptam a számat.

©

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Ha nincs is szalaggal átkötve, az
élet attól még ajándék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Damien Mikkelsen
Hozzászólások száma :
101
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 15.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 06.07.15 11:55


Sophie & Damien

- Nem igazán ismer, vagyis hosszú éveken keresztül nem láttuk egymást, de kezd már kiismerni és úgy tűnik, hogy sok mindenben nem értünk egyet. – Mosolyogtam meg a dolgot. Hiszen Jenni néni túl komolynak tűnik a korához képest, míg én szeretem élni az életemet, és egyik napról a másikra élni, csak úgy sodródni az árral, nem törődve azzal, hogy mit hozhat a holnap. Szeretek spontán lenni, bele is őrülnék abba, ha az életem szoros beosztásom alapulna, ahol szinte táblázatszerűen minden le lenne fixálva az életemben.
- Akarjam tudni, hogy mik is voltak azok a bizonyos dolgok? Elvégre Molly nem is ismert, esetleg csak távolról csodált. – Számomra pedig annyira jelentéktelen volt, hogy ha nem lett volna Sophie barátnője, akkor talán még mindig nem tudnék a létezéséről, de Sophie mindent elmesélt, szóval tudok arról, hogy akaratlanul is mennyire a bűvkörömbe vonzottam a barátnőjét, de végül a velem szemben ülő gyönyörűségen akadt meg a szemem.
- Az a helyzet, hogy fogalmam sincs, hogy ez jó vagy rossz dolgok lenne. – Nálunk nem is olyan egyszerűen a dolgok. Nem olyan, hogy fehér vagy fekete. Ettől lényegesen bonyolult, most és régen is az volt, de ehhez is hozzá lehet szokni, főleg ha van valaki, aki miatt megéri.
- Jelen pillanatban meglepettséget érzek. – Most biztosan kiesett volna a kezemből a villa, jó, hogy még az előtt letettem, vagy megakadt volna a falat a torkomon, ezért is hagytam abba még időben az evést, mintha megéreztem volna előre, hogy ennyire komoly témát fogok ismét boncolgatni. De nekünk sosem volt az erősségeink közé sorolható a kommunikáció.
- Mit kellene mondanom, hogy próbáljuk meg ismét? De ez az őrültség definíciója, újra és újra ugyan azt elkövetni, de más végeredményt várni. – Honnan tudnánk, hogy most minden más lenne? Hányszor estünk neki az újabb esély dolognak? Már számon sem tudom tartani. Mégis nem tudom csak úgy visszautasítani a közeledését, elvégre nem közömbös számomra.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Sophie E. Sinclair
Hozzászólások száma :
104
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 14.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 06.07.15 23:18Damien & Sophie
Az, hogy valamit, vagy valakit nem ismerek, az nem jogosít fel arra, hogy ítélkezzek felette, legalább is szerintem. Úgyhogy még most sem igazán értek egyet azzal amit a nagynénikéje mondott. Jó, tény és való, hogy Damien nem az a tipikus dolgozó emberek gyöngye. De én amondó vagyok, hogy az emberek képesek a változásra, még ha olyanok is, mint ez a nagyra nőtt óvodás.
- Hmm… - stílusosan csak ennyire tellett tőlem.
Túl sok mindent nem tudtam volna még hozzá fűzni ehhez a témához. A nagynénje nem ismeri őt, de én igen, úgyhogy tudom mennyi értékes tulajdonsága van. Mindamellett a számtalan hülye dolga mellett amiket mégis szeretek benne. - Az inkább maradjon meg az én kis titkom. – kacsintottam rá játékosan.
Tényleg rengeteg olyan dolgot tudtam meg róla akaratlanul is amikre nem is biztos, hogy kíváncsi lettem volna. Sőt, ha így jobban belegondolok, egészen addig fel sem keltette az érdeklődésemet ameddig Molly nem duruzsolt állandóan a fülembe. Valahogy soha nem vonzottak az ilyen rosszfiús alakok, mint Ő. Inkább az olyanok kerítette hatalmukba, akik valami hasonló érdeklődési körrel rendelkeztek. Zene, tánc, művészet. Damien viszont pont ezeknek a szöges ellentéte. De most már nem is bánom. Valamiféle furcsa módon még ez is vonz hozzá. Nem tudom, talán bennem van a hiba, vagy csak egészen véletlenül, tényleg igaz a mondás, miszerint az ellentétek vonzzák egymást.
- Miért? Olyan szörnyű volt velem együtt lenni? – mosolyogtam, rá csalfán, miközben szép fokozatosan eljutott az agyamig, hogy egész jól kijózanodtam ez alatt az idő alatt amióta Damien mellettem van.
Ami azt illeti szerintem nem volt olyan vészes a mi kapcsolatunk. Persze, nyilván meg van mind a kettőnkben az a makacsság és szinte már természetfeletti konokság ami miatt volt pár csúnya nézeteltérésünk. Viszont túl sokáig egy esetben sem tudtunk távol maradni egymástól. Az pedig csak jelent valamit, szerintem legalább is.
Tényleg ennyire megleptem? Pedig azt gondolná az ember, hogy ez evidens, főleg azokban az esetekben is ami a miénk. Egy ilyen se veled, se nélküled dolog, nyilván megvisel mindenkit, de egyértelmű, hogy az sokat számít ha az teljes szívéből szereti az ember a társát. Talán emiatt is nem tudok tőle végleg elszakadni sose. Hiszen ez nem egy amolyan szokványos ragaszkodom hozzá, mert ismerem dolog, hanem ez tényleg olyan, hogy ragaszkodom hozzá, mert szeretem. Ennyi. - Ilyet én soha nem kérnék tőled. – válaszoltam sejtelmesen mosolyogva, miközben egy laza mozdulattal leszálltam a székemről és egészen közel sétáltam hozz. Majd amikor már teljesen ott álltam előtte, óvatosan a nyaka köré fontam a karjaimat és úgy kezdtem bele egy újabb mondatomba.
- De azért nem mondom, hogy elzavarnálak, ha ilyen témával közelednél felém. Tudod, elég jó páros tudtunk mi lenni. – jegyeztem meg sokat sejtetően. Végtére is felnőttek vagyunk, nem? Akkor meg mi értelme kerülgetni a forró kását? Mert ahogy magunkat ismerem, előbb vagy utóbb úgy is egymás ágyában fogunk kikötni. Legalábbis ha nem tett cölibátusi esküt az alatt a nem túl hosszú idő alatt ameddig nem voltunk együtt. De van egy olyan érzésem, hogy ilyesmiről szó sincs.

©

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Ha nincs is szalaggal átkötve, az
élet attól még ajándék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Damien Mikkelsen
Hozzászólások száma :
101
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 15.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 13.07.15 10:39


Sophie & Damien

Talán a korunkat kellene okolnunk, amiért nem működtek közöttünk a dolgok úgy, ahogyan kellett volna. Mármint egy ideig-óráig nagyon is jól elváltunk egymással, de aztán a számtalan vita megmérgezte a kapcsolatunkat. Egyikünk sem volt még érett arra a bizonyos kapcsolatra, csak két hormontúltengéses kamasz voltunk, akik között működött a kémia és nem csak az, de aztán mindig ugyan az lett a vége. Mi a garancia arra, hogy nem kövessük el ugyan azokat a hibákat, mint régebben? Azt állítják, hogy az emberek tanulnak a hibáikból, de mi van, ha mi nem? Mert nem hinném, hogy hiba volt, hogy mi együtt voltunk. És lényegében itt kezdődnek a problémák. Igen, én Damien Mikkelsen teljesen elbizonytalanodtam és erről csak is kizárólag ez a gyönyörűség tehet.
- Nem igazán vagyok oda a titkokért. – Mondtam fejemet csóválva, de ismerem már annyira, hogy tudjam mennyire képes magát megmakacsolni és, ha már eldöntötte, hogy sehogyan sem tudom kiszedni belőle az infókat, akkor kár is próbálkoznom.
- Szörnyűnek nem mondanám, de azok a hullámvölgyek… - Na azok, amik teljesen ki tudtak készíteni. Az ismerőseink szerint olyanok voltunk, mint a rossz házasok. Ez vicces. Én nem terveztem sosem ennyire előre, sőt nem is gondoltam arra, hogy ilyen fiatalon ennyire komoly kapcsolatba fogok valaha bonyolódni. Na meg Sophie arcát is megnézném, hogy milyen képet vágna ahhoz, ha letérdelnék elé egy gyűrűvel. Valójában nem is vagyok az a romantikus alkat, aki ilyenre vetemedne.
- Még mindig az alkohol beszél belőled? – Kezeim akaratlanul is derekára siklottak. Túlságosan közel van hozzám, gondolom teljesen tudatosan merészkedett ennyire a közelemben, pedig tudhatná, hogy mennyire pocsék az önkontrollom. Tekintem telt ajkaira tévedett, s olyan hirtelen, mint a hurrikán szokott lecsapni úgy idéződtek fel bennem az emlékek, arról, hogy azokkal az ajkaikkal miket művelt velem. Ezt nevezem én igazi önkínzásnak.
- Hányszor is próbáltuk meg, hányszor adtunk egymásnak újabb esélyt? – Nem akarok ünneprontó lenni, de talán Sophie még nem józan annyira, hogy tisztába legyen azzal, hogy mit is művel most, vagy pont ellenkezőleg?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Sophie E. Sinclair
Hozzászólások száma :
104
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 14.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 15.07.15 19:45Damien & Sophie
- Ezzel nem mondtál újat. – kuncongtam az orrom alatt, hiszen nagyon is tudom, hogy mennyire nem szereti a titkokat. Pedig a titkok az élet velejárói. Vannak akik hazudoznak és füllentenek, vannak akik viszont titkokat őriznem és jobban védik azokat a saját életüknél is. Talán én e3gy kicsit mind a két csoportba beletartozom, de nem akkor ha Damienről van szó. Persze előtte is megvannak a saját titkaim, de azok mind olyan dolgok amikre amúgy se feltétlenül lenne kíváncsi. Úgyhogy tulajdonképpen nem is minősülnek titkoknak. - Hullámvölgyek minden kapcsolatban vannak. – válaszoltam mosolyogva. Végtére is nincs olyan kapcsolat ahol ne lennének kisebb nagyobb hullámvölgyek. Jó, persze a mi kisebb összeveszéseink is elég zűrösek voltak, és sokat vágták a fejünkhöz, hogy olyanok vagyunk, mint az öreg házasok. Persze akkoriban semmi kedvem nem volt ezen nevetni, de most, hogy jobban belegondolok, akár még lehet is benne valami. Bár azért elég meredek elképzelni, hogy mi valaha is házasok lennénk. Főleg úgy, hogy Damien nem az a tipikus romantikus fajta.
- Jelentem, elég józan vagyok ahhoz, hogy ilyenekről beszélgessek veled. – Válaszoltam mosolyogva.
Azt nem mondanám, hogy teljes mértékig kijózanodtam, hiszen az még messze van, de sokkal tisztább a kép, mint amikor megérkezett az én hősöm. Azóta már eltelt egy kis idő, ami arra bőven elég volt, hogy rájöjjek, mennyire hiányzott is a közelsége, az érintése, a csókjai. Minden olyan amivel kínozhatom magam, ha rá gondolok. Tény és való, hogy a testiség igen csak nagy szerepet játszik a kapcsolatunkban, de nem csak erről van szó. Több mindenről, de ennek ellenére mégis azt kell mondanom, hogy minden kapcsolódik mindenhez. Egészen úgy ahogy én ölelem őt, és ő ölel engem. Hogy tudatosan játszom e a tűzzel? Azt hiszem részben igen. Egy bizonyos részem hagyja, hogy sodródjak az eseményekkel, egy másik részem pedig azt kívánja, amire mindig is vágyott. Hogy szeresse valaki, és hogy az a valaki, ez jóképű srác legyen. - Nem is tudom. Őszintén szólva sose számoltam. Arról nem is beszélve, hogy új város, új környezet, új kezdetek… - rebegtettem a szempilláimat, miközben még közelebb férkőztem hozzá. Szeretem ha a közelemben van és ha bárki azt mondaná, hogy válasszak ki öt emebert az életemből akit magammal vihetnék egy lakatlan szigetre, akkor ő biztos vagyok benne, hogy közöttük lenne.

©

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Ha nincs is szalaggal átkötve, az
élet attól még ajándék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Damien Mikkelsen
Hozzászólások száma :
101
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 15.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 26.07.15 19:38


Sophie & Damien

- Egyáltalán lehetséges lenne, hogy neked bármi újat is tudjak mondani? - Ez lassan olyan kezd lenni, mint az nyugdíjas házaspároknál, mikor egymásra kell szólniuk, hogy már a sok- sok együtt töltött évek alatt legalább már harmincszor elmesélték egymásnak ugyan azt, hanem többször. Vicces, mi nem is voltunk olyan sokáig együtt, mármint még nem tudjuk elmondani magunkról, hogy olyan sokáig voltunk egymással, elvégre még mindketten fiatalok vagyunk, de a jövő mégis mit tartogat számunkra? Bevallom már fogalmam sincs, hogy hogyan vélekedjek a véletlenekről, de valahogy mégis egymásra találunk, mintha lenne bennünk ellentétes pólusú mágnes, s vonzanánk egymást, ami ugye lehetetlen, vagy mégsem?
- De a mi hullámvölgyeink felértek egy természeti katasztrófával. - Nevettem el magam. Nem érzem úgy, hogy most túloztam volna. Mégis mikor lecsendesült a köztünk lévő "vihar" mindketten megnyugodtunk és szinte ugyan úgy zajlottak közöttünk a dolgok, mintha soha sem vesztünk volna össze. Ez mindig is így volt, de vajon ezek után is így fog lenni? Megannyi kérdés van bennem, amit még nem tettem fel neki, de néha jobb is, hogy ha a kérdések megválaszolatlanok maradnak, mert néha a válaszok még több kérdéssel járnak.
- Szerinted ez a megfelelő alkalom arra, hogy ilyenekről beszélgessünk? - Nem akarom, hogy később megbánja, hogy olyan dolgokat osztott meg velem, amiket különben nem tenne. Nem hinném, hogy józan lenne, de már nem olyan részeg, mint akkor volt, mikor kiszálltam a taxiból. Mondjuk azt, hogy még van a vérében némi alkohol, ami talán arra biztassa, hogy tegyen meg olyan dolgokat, amit egyébként nem. Aztán pedig megint csak én lennék a rossz, ha élnék a lehetőséggel. Nem azt mondom, hogy közömbös számomra, mert akkor hazudnék, de nem is akarom, hogy ilyen állapotban "kihasználjam" csak mert most talán a pia hatására be lenne gerjedve rám. Khm, nem mintha ehhez valaha is kellett volna alkohol.
- Hé, jobb lenne, ha inkább kialudnád magad. - Szálltam le a székről, majd gyengéden megfogtam karcsú csuklóját, hogy kivezessem a konyhából. - Hidd el, holnap talán egészen másképp fogod látni a dolgokat. - Ilyet más lánnyal biztosan nem csinálnék, de Sophie nem más lány... Sophie mindig is fontos fog lenni a számomra - Az a helyzet, hogy fogalmam sincs arról, hogy merre van a szobád. - Hirtelen megtorpantam. Valljuk be nehéz is lenne elvezetnem a szobájáig, ha halovány fingom sincs arról, hogy melyik a szobája.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Sophie E. Sinclair
Hozzászólások száma :
104
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 14.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 09.08.15 23:23Damien & Sophie
- Abban nem vagyok biztos, de attól még próbálkozni lehet. - kacsintottam rá játékosan és mosolygósan.
Imádom őt cukkolni, piszkálni, szurkálni, de azt még jobban imádom benne, hogy veszi a lapot és nem sértődik halálra azon, ha szórakozom vele. De abban igaza van, hogy túl sok újdonságot nem tudnánk már mutatni a másiknak. De most őszintén, ez annyira rossz? Jó, tény és való, hogy néha nagyon idegesítő tud lenni, de azért az esetek többségében élvezhető dolog az, ha úgy ismerjük a másikat mint a tenyerünket.
- Ugyan már... Azért nem voltak azok annyira rosszak. Meg egyébként is. Gondolj csak vissza a kibéküléseinkre. - mosolyogtam sokat sejtetően. Nálunk is mint minden kapcsolatban fontos szerepe van a testiségnek, de nyilván nem csak erről szól a dolog. Rengeteg időt töltöttünk a barátainkkal és a hobbijainkkal. Volt, amikor sikerült elráncigálnom őt a fényképezős túráimra, és olyankor általában róla is csináltam képeket, amikért ő annyira nem rajongott, de mégis helyt állt, ugyan úgy, mint én amikor az ő dolgairól volt szó. Egyszerűen mi ilyenek vagyunk. Nem tudunk a másik nélkül élni, de amikor együtt vagyunk az se könnyű. Viszont mind a ketten harcos típusú emberek vagyunk, és ha jobban belegondolok, akkor én most utoljára még szeretnék harcolni értünk. Szeretnék még egy utolsó esélyt adni magunknak, még úgy is ha ezzel elronthatunk mindent. Mindent, ami jelenleg még megmaradt kettőnknek.
- Ha azt nézzük akkor nem igazán van erre a beszélgetésre megfelelő alkalom. Szóval... Essünk túl rajta... - mondtam őszinte bátorsággal.
Alkohol ide, alkohol oda, Damine mindig ott volt mellettem, amikor más nem. Sőt egy csomószor nyaggatott azzal, hogy soha ne adjam fel. Akkor miért pont most tenném meg? Az nem is én lennék, ha csak úgy hagynám elveszni, talán az a utolsó alkalmat, hogy kapaszkodhassak az igaziba.
- De nem vagyok fáradt, sőt... - mosolyogtam rá, miközben gyanakvóan méregettem. Nem hiszem el, hogy ő nem érez semmit abból a köztünk cikázó szikrákból. Szeretem őt, mindig is szerettem és mindig szeretni is fogom. Történjen is bármi, minden bizonnyal nem fogom megbánni ezt a mai estét, ha csak azt nem, hogy túl sok pezsgőt ittam meg. De végül is minden rosszban van valami jó. Annak a sok pezsgőnek köszönhetem, hogy most itt van mellettem és talán nem csak erre a rövid kis időre.
- Ha jó fiú leszel, akkor talán megmutatom. - nevettem rá, miközben lábujjhegyre emelkedtem és adtam egy puszit az arcára, majd kihúzva a kezem a kezéből, elindultam az emelet irányába.
Fogalmam sincs, mi lesz a reakciója, ha meglátja a szobámat. Számtalan közös emléktárgy és fénykép ékesíti a szobámat, de ez nem az iránta érzett feltétlen rajongásom jele. Csupán így éreztem otthonosnak, azok után, hogy szinte a nulláról kellett kezdenem egy élhető környezet kialakítását.
- Az utolsó a záptojás. - nevettem hátra, Damien felé, miközben szaporán szedegettem a lépcsőfokokat.

©

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Ha nincs is szalaggal átkötve, az
élet attól még ajándék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Damien Mikkelsen
Hozzászólások száma :
101
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 15.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 26.08.15 10:53


Sophie & Damien

Próbálkozzak? Próbálkozzunk? Ezt vajon csak erre értette, vagy szépen, finoman arra akarna rávezetni, hogy egyáltalán nem bánná, ha mi ketten ismét egymást boldogítanánk? Miért olyan bonyolultak a nők? Sokkal jobb lenne, ha kerek perec képes lenne kinyögni, hogy mit is szeretne tőlem, nem pedig utalásokat tenni, vagy éppenséggel burkolt megjegyzéseket. Aztán meg megint én leszek a rossz, ha esetleg valamit félreértelmeznék. Mi férfiak nem mindig, sőt inkább sosem értjük azt, hogy valójában mit is akarnak tőlünk a nők. Vagyis egy esetben biztosan tudjuk, az pedig az, ha gátlástalanul megszabadulnak a szemünk láttára a ruhájuktól. Na az már nem burkolt célozgatás.
- Most tényleg azt akarod, hogy a békülő szexre gondoljak? - Mert ugye általában az esetek többségében így is a szex jár a fejemben, mint a férfiak nagy átlagának. Oh, igen. Ezért mocskos disznó minden férfi a nők szerint, pláne azok szerint akik úgy tesznek mintha még ártatlanok lennének, közben az is előfordulhat, hogy még a pasikat is megszégyenítően piszkos a fantáziájuk.
- Sőt? - Kíváncsian kérdeztem vissza, mikor nem fejezte be a mondatát, pedig ezzel igazán sikerült felkelteni az érdeklődésemet. Na jó, az is igaz, hogy Sophie már túlságosan régen ismer már, tényleg tudja, hogy elég elejtenie ilyen fél mondatokat és egyből ráharapok a csalira.
- Oh, a francba! Akkor sosem fogom látni a szobádat. - Mondtam megjátszott szomorúsággal, mielőtt el nem nevettem volna magam. Nem szokásom jó fiúként viselkedni, de mégis miben is legyek jó? Egyik meglepetés ért a másik után, nem számítottam arra, hogy hirtelen a semmiből kapni fogok tőle egy puszit az arcomra. Vajon ezt is az alkohol számlájára bírom írni, vagy ez már teljesen ösztönös reakció volt részéről?
- Hé, még a végén eltaknyolsz a lépcsőn. - Ez nem egy jó ötlet. De mégis is azt csinál, amit csak szeretne, de azért valamilyen szinten még attól is féltem, hogy akár eleshet a lépcsőn ebben az állapotában. Nagyot sóhajtottam, majd végül utána eredtem.
- Hűha. - Meglepődtem. Jobban mondva inkább ledöbbentem, erre aztán tényleg nem számítottam.
- Mintha egy szentélybe léptem volna be. - Cukkoltam, de végül is majdnem olyan. Ki hitte volna, hogy még ezek után is kíváncsi a pofámra és képes nap, mint nap nézegetni a rólunk készült közös képeket? Ezek szerint Sophie még tényleg nincs túl rajtam? Áh, ez miért ilyen bonyolult? Szerintem csak mi tesszük azzá.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Sophie E. Sinclair
Hozzászólások száma :
104
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 14.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 06.09.15 20:06Damien & Sophie
Akármikor felhozódik a közelemben a férfi-női kapcsolat, akkor majdnem minden alkalommal felemlegeti valaki, hogy a nők mennyire bonyolultak. Könyörgöm, mi ez a hozzáállás? Igen, néha van amikor szeretjük túlkomplikálni a dolgokat, de az esetek 99,9%-ban a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb dolog a megoldás nálunk is, a helyt álló.
- Drágám, arra nem gondolni kell, hanem csinálni. – kacsintottam rá játékosan.
Nagyon is jól tudom, hogy egy pasival nem egyszerű, ugyan úgy ahogy Damiennel sem. Viszont egy valamivel biztosan fel tudjuk kelteni a figyelmüket, még a lehető leglehetetlenebb helyzetekben is. Bár ami engem illet én nem mondom azt, hogy nem szeretem a jó szexet. Nem vagyok állszent, hiszen ha valamit szeretnék azt általában meg is szerzem. - Sőt… Kifejezetten ébernek érzem magam. – feleltem miközben sejtelmesen mosolyogtam.
Mindenkinek a saját fantáziájára van bízva, hogy miként is viselkedik, és mit hogyan értelmez. Azzal, hogy azt mondtam Damiennek, hogy ha jó fiú lesz, akkor láthatja a szobámat, nem céloztam semmi olyanra, amihez neki ne lenne kedve.
Jól esik végre a saját terepemen vele lenni. Olyan, mint ha hosszú idő óta most érezném azt, hogy tényleg jól vagyok. Vegas az otthonom. Itt születtem, itt életem és hosszú idő után most újra itt vagyok, vele… A sors útjai tényleg kifürkészhetetlenek.
- Csak nem félted a testi épségemet? –mosolyogtam hátra, mikor az utolsó lépcsőfoknál jártam és hallottam, hogy követ.
Jól esett ennyire szabadnak és jókedvűnek lenni. Régen voltam ilyen boldog és vidám ebben a házban. Talán akkor amikor még Freya is velünk volt, és már tökmag is megérkezett. Azóta viszont sok minden megváltozott és ez a hely sem volt már olyan mint előtte. Mostanáig.
Sietős léptekkel igyekeztem a szobám felé, és még az utolsó pillanatban, mielőtt Damien utól érhetett volna benyitottam és átléptem a küszöböt.
- Te vagy a záptojás! – kacagtam rá.
Azonban amikor megláttam az arckifejezését egyből tudtam, hogy valami nagyon meglepte. Aztán nagy nehezen leesett, hogy mi is sokkolta le így. - Cöhh. Ne legyél ennyire beképzelt. Csupán ezek a kedvenc képeim. Az már csak mellékes, hogy majdnem mindegyiken rajta vagy. Ez is azt bizonyítja, hogy nem tudok tőled szabadulni. – léptem oda hozzá, és amikor már éreztem a leheletét a bőrömön, újra beharaptam az alsó ajkamat.
Az isten szerelmére. Olyanok vagyunk, mint valami szende kisiskolások. Miért bonyolítjuk ezt ennyire túl? Én szeretem, szerintem, még Ő is szeret, viszont akkor még mindig nem tudunk zöld ágra vergődni? Ezt egyszerűen nem is értem.

©

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Ha nincs is szalaggal átkötve, az
élet attól még ajándék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Damien Mikkelsen
Hozzászólások száma :
101
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 15.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 26.11.15 12:13


Sophie & Damien

- Csinálni? - Nevettem fel hangosan. - Ahhoz előbb össze is kell vesznünk, hogy békülő szex legyen a vége. - Most viszont magamban tartottam a nevetésemet, hiszen mindketten tudjuk, hogy nekünk elegendő néhány röpke kis pillanat ahhoz, hogy szinte akármin össze tudjunk veszni. Az már biztos, hogy mi még a veszekedésben is profik vagyunk, de az még biztosabb, hogy a veszekedés utáni szexben még profibbak vagyunk mi ketten. Végül is mindig is jó párost alkottunk, de valahogy most mégis külön vagyunk egymástól, na de vajon meddig? Olyanok vagyunk, mint két ellenkező pólusú mágnes, amik mindig vonzzák egymást.
- Szerintem ezt mégsem most kellene. - Részemről ezt a témát ezzel le is zártam. Ha beszélni szeretne róla az rendben van, meghallgatom, de mondjuk akkor, mikor teljesen józan lesz, nehogy valami olyasmit mondjon, amit aztán később, józan ésszel megbánna. Szerintem ez így fair vele szemben is.
- Már régen az ágyban lenne a helyed... - Mondjuk velem az oldaladon, de ezt inkább csak magamban gondoltam. Még mindig nem tudom, hogy mi is van pontosan közöttünk. Vele minden annyira bonyolult, vagy tényleg csak mi bonyolítjuk túl a dolgokat? Már ezt sem tudom, már semmiben sem vagyok biztos vele kapcsolatban.
- Ha már épségben sikerült téged haza hoznom nem akarhatom, hogy pont most történjen veled valami. - Ez így is van. Különben is, nem tudhatom, hogy mennyire áll most stabil lábakon, még csak az hiányzik, hogy elessen felfelé a lépcsőn és mondjuk úgy sikerüljön a földet érése, hogy valamelyik fogát elveszítse. Valljuk be, hogy először megijednék, aztán pedig csak nevetnék a hiányos fogsorát látva, amin biztosan kiakadna és egy újabb veszekedés kerekedne ki az egészből. Na ettől is szeretném magam megkímélni.
Most inkább elengedtem a fülem mellett a kijelentését, hiszen volt más dolog, ami jelen pillanatban nagyon is felkeltette, sőt lekötötte a figyelmemet. Tény, hogy meglepődtem, erre aztán tényleg nem számítottam.
- Tényleg csak ennyiről szólna, hogy ezek a kedvenc képeid? - Muszáj volt egyszerűen tudnom, de abból, ahogy közeledett felém gyanítottam, hogy nem csak erről volt szó nála. Tapodtat sem mozdultam, csak ott álltam előtte várva a válaszát.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Sophie E. Sinclair
Hozzászólások száma :
104
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 14.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 26.12.15 0:10Damien & Sophie
- Miért, nem? - vigyorogtam rá jókedvűen, majd folytattam én is úgy ahogyan ő tette az előbb.
- Ugyan már, az csak részlet kérdés. - kacsintottam rá játékosan, hiszen mind a ketten tudjuk, hogy ehhez nálunk nem kell sok idő, ha úgy van.Tény hogy nekünk nincs szükségünk sok időre ahhoz, hogy akár még a bolhából is elefántot csináljunk. Attól mi sokkalta hevesebb természetűek vagyunk. Ettől függetlenül, most nem terveztem azt, hogy bármin is összevesszek vele. Attól most sokkal fontosabb elképzeléseim vannak.
- Hogy te milyen kis ünneprontó lettél, amióta nem találkoztunk. Pedig annak idején nem nagyon kellett erőlködnöm, hogy az ágyamba csaljalak. - Biggyesztettem le az ajkam miután befejeztem a mondandómat, és mindeközben szomorú kiskutyaszemekkel néztem rá.
Úgy tűnik kezdem elveszteni a varázsomat. Azt hinné az ember, hogy ha egy hullámhosszon vagyunk akkor könnyen megy minden, de ezek szerint nagyon nem így van. Vagy egyszerűen csak kéreti magát, ami megint csak fura, de sose lehet tudni.
- Pont úgy ahogy neked is... - kacsintottam rá játékosan és sokatmondóan.
- Ugyan már, mi bajom eshetne amikor itt van az én hősöm. - kuncogtam, miközben szaporán szedtem a lábaimat felfelé a lépcsőn.
Jól néznék ki ha éppen most tanyálnék el. Tuti kinevetne én pedig 100% hogy kiakadnék rá. Ez pedig alapot adna egy jó kis vitához és akkor már meg is érkeztünk a békülős szexhez. Na de azért ennyire nem vagyok elvetemült. Fölöslegesen nem gerjesztek feszültséget. Ha szeretne velem lenni akkor mindenféle hercehurca és előjáték nélkül legyen velem. Pontosan úgy mint annak idején az első alkalommal is.
Akkor még minden olyan tiszta és természetes volt. Nem voltak viták, nem volt konfliktus, nem volt más csak mi és a vágyaink. Most miért kell akkor mindent túlbonyolítani? Egyszerűen csak legyünk azok akik mindig is voltunk. Két, egymástól totálisan eltérő fiatal, akik mégis teljesen és visszavonhatatlanul beleszerettek egymásba és vágynak a másikra. Testileg és lelkileg egyaránt. - Miért? Miről kellene még szólnia? Arról, hogy még mindig érzek irántad valamit? Vagy arról, hogy mazochista vagyok és szeretem sanyargatni magam? Esetleg arról, hogy ezekkel a képekkel akarok minden pasit távol tartani a szobámtól, az ágyamtól? - kíváncsiskodtam, miközben egy pillanat alatt átfutott az agyamon, hogy lehetséges, hogy egy picikét talán elvetettem a sulykot?

©

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Ha nincs is szalaggal átkötve, az
élet attól még ajándék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Damien Mikkelsen
Hozzászólások száma :
101
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 15.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 05.01.16 12:48


Sophie & Damien

Vannak olyan kérdések, amikre nem kell válaszolni, néha jobb, ha inkább figyelmen kívül tudunk hagyni néhány kósza kérdést, bízva abban, hogy nem volt annyira fontos, hogy még egyszer rákérdezzen, hogy választ is kapjon. Csak mert nálunk minden annyira bonyolult, elképesztően bonyolult, mint a mostani helyzetünk is. Újból találkoztunk, s a régi szikra ismét fellángolni látszik, de akarjuk ezt? Talán csak pillanatnyi elmeháborodás eredménye.
- Az akkor volt, mára már megváltoztak a dolgok. - Ezt inkább magammal szeretnék elhitetni, mint sem vele. Elképzelése sincs arról, hogy mennyire meg kell erőltetnem magam ahhoz, hogy képes legyen ellenállni a csábításnak. Ivott, és nem akarom, hogy később megbánja az, amit ma este művelhetne velem. Nem lenne ellenemre, de ahhoz előbb legyen józan, hogy tudjam egyikünk sem fogja megbánni azt, amit egymással tennénk.
- Sophie, én nem vagyok hős, csak te hiszed azt. - Érte mentem taxival amikor hívott, szóval lényegében ennyiből áll az én hősiességem. Az már biztos, hogy az együtt töltött idő során mondott rám néhány jelzőt, de még mindig ez a leghízelgőbb azok közül, amikkel eddig illetett.
- Biztos, hogy érzel még valamit irántam, ahogyan az is biztos, hogy ez miatt mazochista vagy, de az biztos a legjobban, hogy madárijesztőnek használod a képeimet. - Kezdünk túlságosan komoly vizekre evezni ezzel a témával, amit én szokásomhoz híven igyekszem elviccelni. Nem érzem úgy, hogy készen állnék, állnánk még most egy ilyen beszélgetésre.
- Most pedig ideje ágyba bújnod, ha akarod, akkor itt maradok veled még el nem alszol, de ha nem szeretnéd, akkor akár el is mehetek. - Talán nehéz elhinni, de én tényleg csak a lehető legjobbat akarom neki azzal, hogy ágyba dugom.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Sophie E. Sinclair
Hozzászólások száma :
104
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 14.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 10.01.16 17:33Damien & Sophie
Utálom ezt az egész se veled, se nélküled dolgot. Annak idején is ez ment és már akkor sem igazán fűlött hozzá a fogam. Szeretem Damien-t hiszen ha nem így lenne akkor nem csinálnánk ezt a fölösleges színjátékot, hanem egyszerűen csak elküldeném és kész. De nem tehetek semmit, hiszen szükségem van rá, akarom Őt mindenféle értelemben. Viszont ha így folytatjuk akkor záros határidőn belül az őrületbe fogjuk kergetni egymást. Akarjuk ezt az egészet vagy sem, mert ha nem akkor nincs értelme ennek a kínzásnak. Ellenkező esetben meg még inkább nincs értelme. Lehet, hogy kicsivel többet ittam mint kellett volna, de ennek ellenére mégis azt gondolom, hogy ez az állapot így, ilyen formában tarthatatlan. Döntenünk kell végre mit és hogyan, hiszen ez az utolsó esélyünk, hiszen ha valami nem megy, akkor azt nem szabad erőltetni.
- Na persze, megváltoztak a dolgok. - ismételtem meg a szavait amelyek még mindig ott csengtek a fülemben és nem hagytak nyugodni. Ha tényleg minden megváltozott akkor miért járatná velem a bolondját? Miért van az, hogy közöttünk minden olyan bonyolult? Miért nem lehet minden olyan tökéletesen egyszerű mint a legelején volt? Akkor amikor még nem ismertük úgy a másikat mint a tenyerünket, és amikor még minden új dolog különleges volt és elronthatatlan.
- Mindenkiben ott van a hős. Csak találni kell valaki olyat aki ezt látja is benned. - mosolyogtam rá kedvesen.
Vegye annak aminek akarja, akár még hízelgésnek is, de én tényleg úgy gondolom, hogy valahol, mélyen a felszín alatt ott van benne az a szőke herceg akiről minden lány álmodott már egyszer.
- Igen és esténként a te képedet használom darts tábla helyett. - Ráztam meg lemondón a fejem, miközben elfordultam tőle és elindultam az ágyam irányába. Még egy utolsó próbálkozás, hogy megértsem őt és rájöjjek mit is szeretnék tőle és Ő mit is szeretne tőlem. Aztán ha mégsem úgy alakulnak a dolgok ahogyan azt szeretnénk akkor szerintem nem nagyon van értelme próbálkozni azzal, hogy a legjobbat kihozzuk ebből a helyzetből.
- Tudod azt nem értem, hogy mi változott meg ennyire közöttünk. Mi értelme ennek a se veled, se nélküled dolognak? - motyogtam az orrom alatt, miközben az ágyam és a fürdőszobám ajtaja között, neki háttal állva kibújtam a ruhámból, így felfedve a falatnyi csipke fehérnemű csodát ami még elfedte a testem. De még mielőtt bármit is válaszolhatott volna, egy laza lófarokba összekötöttem a hajam és besétáltam a fürdőmbe ahová csak akkor nyerhetett belátást, ha utánam óvatoskodott.

©

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Ha nincs is szalaggal átkötve, az
élet attól még ajándék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Damien Mikkelsen
Hozzászólások száma :
101
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 15.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 12.01.16 3:14


Sophie & Damien

A kapcsolatunk olyan hullámzó, akár a hullámvasút, de nem az a szórakoztató fajta, hanem az a régi sínekkel ellátott szerkezet, ahol gyakran megakad a kocsi menet közben, és azon kapjuk magunkat, hogy bizony már megint fejjel lefelé lógunk beragadva méterekkel a föld felett. Eleinte persze ez sem így volt, de ahogy múlt az idő, úgy jöttek az akadályok és a problémák. Egyetlen egy kapcsolat sem lehet zökkenőmentes, de vajon van rajtunk kívül még olyan pár, aki a kapcsolatuk alatt ennyiszer szakított, majd ismét egymásra találtak? Nem lehet ez véletlen.
- Szóval te látod bennem a hőst? - Meglepődve húztam össze szemöldököm, ahogy vizslattam arcát. Valószínűleg életem során ez volt eddig a leghősiesebb tettem, elvégre én nem az a figura vagyok, aki fán rekedt kiscicákat ment meg.
- Na ezt már el is tudom hinni. - Vágtam rá egyből, de valójában volt lehetőségem alaposan szemügyre venni a képeket és egyiken sincs az a jellegzetes kis lyukacskák, amik úgy keleteztek volna, ahogy Sophie állítja azt.
- Mi az, hogy csak úgy beszélgetés közben faképnél hagysz? - Förmedtem rá, ezzel mindig is ki tudott hozni a sodromból, és úgy tűnik, hogy ez most sincs másként. Egyetlen egy pillanatig hezitáltam csak, aztán utána eredtem, végül is mi olyat láthatnék, amit eddig nem láttam már? Sosem szégyenlősködtünk egymás előtt, szerintem nem is ez lesz az a pillanat, mikor elkezdenénk.
- Most mégis mi a fenét művelünk már egymással megint? - Tettem fel azt a kérdést, ami leginkább foglalkoztatott most, miután besétáltam utána a fürdőbe. Kinek jó ez? Mert szerintem egyikünknek sem. Annyi élvezetes dolgot műveltünk egymással a múltban, de ezt nem sorolhatnám oda.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Sophie E. Sinclair
Hozzászólások száma :
104
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 14.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 13.01.16 20:48Damien & Sophie
- Mindig is láttam. - feleltem a kérdésére, miközben jót derültem a reakcióján. Annyira hihetetlen, hogy képes voltam a felszín alá látni és észrevenni benne a hőst? Pedig ez annyira egyszerű, mint az egy szer egy. Jó, nyilván egy pici túlzással mindenkibe bele lehet látni a hőst, de benne tényleg ott van. Valahol mélyen, a lelke mélyén. Én pedig pontosan ezt a hőst szerettem meg benne először, és talán még mindig ez az ami miatt kitartok mellette, még azok után is amin átmentünk.
- Azt egyből gondoltam. - ráztam meg nevetve a fejem.
Elképzelem ahogy esténként tényleg a képeit használnám dártsz tábla helyett. Minden bizonnyal már jócskán lyukacsosak lennének a képeink. De persze ez is csak egy amolyan vicc féleség akart lenni, amit Ő nem úgy értelmezett ahogyan én azt szántam.
Amikor elsétáltam tőle, tudtam, hogy ez nem fog annyira tetszeni neki. Sohasem szerette, ha csak úgy hátat fordítottam neki, és elsétáltam. Szándékos volt a bosszantása? Talán, egyenlőre még én magam sem tudom, hogy mit is csinálok, vagy mit is kellene csinálnom. Úgyhogy inkább hagyom a dolgokat a saját medrükben folyni. Aztán meg majd lesz valami. Vagy így, vagy úgy de majd kialakulnak a dolgok.
- Mégis minek tűnik? Ameddig nem lehet veled értelmesen, kötekedés nélkül beszélgetni addig nincs mit mondanom. - válaszoltam komoly hangon, miközben kinyitottam a vizet, hogy megtöltsem a fürdőkádamat vízzel.
Nem zavart, hogy ott van, hiszen miért is zavart volna? Sosem voltam az a szégyenlős fajta, előtte meg aztán végképp nincs okom rejtegetni magam, hiszen már a testem minden négyzetmilliméterét ismeri. - Azt nem tudhatom. Egyesek szerint nem tudok józanul gondolkozni, mivel alkoholos befolyásoltság alatt állok. Úgyhogy, áruld el nekem, hogy SZERINTED, mi a fenét művelünk már megint egymással? - néztem rá nagy boci szemekkel, miközben egy könnyed mozdulattal megszabadultam a csipkés melltartómtól és a földre ejtettem, amit egy pillanattal később az aprócska bugyi is követett.

©

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Ha nincs is szalaggal átkötve, az
élet attól még ajándék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Damien Mikkelsen
Hozzászólások száma :
101
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 15.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 01.02.16 9:30


Sophie & Damien

Nekem van csak deja vu érzésem kettőnkkel kapcsolatban? Mintha csak egy fekete - fehér filmet néznék újra és újra, arra számítva, hogy végre valahára más lesz a film befejezése, pedig mindig ugyan úgy végződik. Vajon képesek leszünk végre valahára kezünkbe venni saját sorsunk irányítását? Eddig olyan, mintha sodródtunk volna az árral, semmit sem terveztünk előre, csak éltünk a mának. Hagytuk, hogy a kettőnk között lévő szenvedély elhomályosítsa az ítélőképességünket. Mi van akkor, ha közöttünk csak ennyi van? Isteni szex, semmi több? Minden hiába, ha csak erről lett volna szó, mert semmi sem működött közöttünk olyan jól, mint a testi élvezetek. Szexet bárkitől lehet kapni, de javarészt egymás társaságára vágytunk az ágyban, talán ez sem véletlen, vagy csak azért, mert ott hemperegve értettük meg igazán egymást.
- Hogy velem nem lehet értelmesen beszélni? - Kettőnk közül tényleg én vagyok az, aki kötegszik? Mert nekem mindig is úgy tűnt, hogy Sophie az, aki szeret kóstolgatni, már csak azért is mert imádja a kibékülős részt. Gyakoribb volt, hogy az ágyban kötöttünk ki olyankor, de az is megesett, hogy dühösen rá csapta az ajtót és elviharzott. Mindig is értett a drámai kivonulásokhoz és most sem hazudtolta meg önmagát.
- Inkább azt kéne kérdeznem, hogy megint mit művelsz velem? - Csapdát állított nekem, én pedig csaknem dalolászva, de ismét bedőltem neki. Az agyamból a vér lassan kezdett máshová összpontosítani bennem. Ott állt előttem teljesen meztelenül, én pedig mint egy idióta figyeltem ruhátlan testét álló farokkal. Hiába is próbálnám tagadni, hogy kívánom, testem úgyis eléggé árulkodó jeleket küld felé, miközben a rajtam lévő farmer erőteljesen dudorodik.  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Sophie E. Sinclair
Hozzászólások száma :
104
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 14.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 09.02.16 21:12Damien & Sophie
Sokszor megfordult már a fejemben, hogy m van akkor ha ez a kapcsolat eleve halálra van ítélve és csak a testiség miatt vagyunk mindig együtt. Mi van akkor ha csak ennyi van bennünk? Én már azon se lennék meglepődve, de azért ha nagyon őszinte szeretnék lenni, akkor egy picit rosszul esne. Minden esetre én azért még reménykedem magunkban. Mármint abban, hogy többek vagyunk egymásnak mint alkalmi szexpartnerek. - Igen. Mindig csak egyet fújsz, mint a rossz dudás. - vágtam rá játékosan, miközben elhaladtam egy közös képünk mellett, amin éppen az ágyamban fekve bohóckodtunk.
Azt hiszem mindig is én voltam a hisztisebb és drámázósabb a családban és azt hiszem ezt soha nem is fogom kinőni. Ez amolyan dráma királynő dolog, és alighanem ezzel tudtam a legjobban felidegesíteni Damien-t is. Talán, megjegyzem csak talán, de lehet, hogy emiatt is volt egy pár ajtócsapkodás közöttünk, de akkor is ez van. Most viszont nem csak fölösleges hiszti amit csinálok, csak is a helytálló véleményem kinyilatkoztatása.
A háttérben csobogó víz és a habfürdőm ismerős illata szinte egy pillanat alatt tisztította ki a maradék kábultságot a fejemből és ébresztett rá arra, hogy valamit nagyon is jól csinálhattam ha ilyen arckifejezést és testi reakciót váltottam ki belőle pillanatok alatt. - Én? Dehát én nem is csináltam semmit. - mosolyogtam rá a huncut mosolyommal, miközben egészen közel sétáltam hozzá és miközben a bőrömön éreztem egyre szaporodó lélegzetét. Az oldala mellet elnyúlha, elvettem a törölközőmet, amit aztán szépen magam köré tekertem és abban sétáltam oda a kádhoz, aminek a szélére leülve keresztbe fontam a lábaimat és úgy néztem rá vissza.
- Tudod mi a gond azzal amit bizonygatni próbálsz nekem Damien? Hogy a tested még mindig reagál rám, és az irántam érzett érzéseidre. - mondtam mosolyogva, miközben a mutató ujjammal a nadrágja dudorodó részére mutatva köröztem.

©

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Ha nincs is szalaggal átkötve, az
élet attól még ajándék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Damien Mikkelsen
Hozzászólások száma :
101
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 15.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 08.03.16 0:49


Sophie & Damien

Tenyereimbe temettem arcomat néhány röpke másodpercre, majd nagyot sóhajtottam, igyekezve magamban tartani mindazt, amit most feldúltságomban hozzá akarnék vágni és bizonyára másodpercekkel később alaposan meg is bánnám minden egyes kimondott szavamat. Tanultam a hibáimból, régebben gyorsabban járt el a szám, mint belegondoltam volna szavaim valódi jelentőségébe, abba, hogy milyen súlyos szavakkal vagdalóztam, amikkel megbántottam. Nem akarom bántani, régebben sem akartam, egyszerűen csak megtörtént és kész. Túl intenzívek voltuk, minden értelemben. Azt mondják, hogy van ami nem változik, de akkor mi van, hogy ha mégis változtatni akarunk rajta? Lehetséges, hogy ennyi idő után is képesek lennék változni, egymásért? Mi mindent tehetnénk, mi lenne az, ami után tényleg azt mondhatnánk: sajnálom ez mégsem működik? Biztosan Sophie nem is gondolná, hogy milyen fontos kérdések kavarognak most az elmémbe, valójában ez engem is meglepett.
- Szóval ezt a kis műsort semminek neveznéd? - Miért is lepődök meg ezen? Ismerhetném már annyira, hogy képes ilyen húzásokra, persze azt nem mondhatnám, hogy nem tetszik, amit jelenleg előttem csinál, de azért mégis aljas dolog részéről. Egyrészt férfiból vagyok és mindennek ellen tudok állni csak a csábításnak nem, másrészt pedig minden szervem megfelelően működik, de azt hiszem, hogy erről már Sophie is meggyőződhetett a saját szemével.
- Mindössze csak egy meztelen test látványára reagált a testem. - Igyekszem menteni a menthetőt, habár ennek már úgyis lőttek. Tudja, ahogyan én is tudom, hogy mi az ábra. Legszívesebben most azonnal leteperném itt és most, de valami még mindig visszatart, talán csak a tudat, hogy ismét bekerülnék az ördögi körbe. De valójában kikerültem abból egyáltalán? Attól, hogy kilométerek választottak el egymástól, még egyáltalán nem volt lezárva közöttünk a kettőnk ügye. Akarok pontot tenni, vagy jöhet a pontosvessző és minden, ami belefér?   


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Sophie E. Sinclair
Hozzászólások száma :
104
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 14.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 26.05.16 22:17Damien & Sophie
- Jaaa hogy ezt? Ugyan már. Azt hittem tudod, hogy egy ideje már nem vagyok szégyenlős előtted. Szóval… - mosolyogtam rá játékosan, miközben elzártam a mögöttem csobogó vizet. Talán a hirtelen kettőnk között keletkezett nagy csönd miatt, de úgy éreztem, hogy valamit mondanom kell. Muszáj megszólalnom, különben beleőrülök ebbe a kínos csöndbe. Ezért is kezdtem el célozgatni az éledező férfiasságára.
Nyilvánvalóan tisztában vagyok vele, hogy mennyire egyszerű is egy pasit lázba hozni, de azért valamennyire reménykedem benne, hogy egy aprócska része azért miattam, a személyem miatt indult be és nem csak pusztán egy meztelen test látványától.
- Na persze. Talán ha nem rólunk lenne szó akkor még el is hinném. De így eléggé sántít a dolog. – méregettem gyanakvóan és még mielőtt meggondolhattam volna magam elálltam és visszamentem hozzá.
Közel sétáltam hozzá, pontosan annyira közel, hogy még tisztán tudjak gondolkodni, de eléggé hatásos legyen amit mondani készülök. - Szóval kivele… Mi a bajod. De ezúttal úgy add elő, hogy el is higgyem. – néztem mélyen a szemeibe és csak reménykedni tudtam benne, hogy most végre tényleg az igazat fogom hallani tőle és nem csak azt, amit próbál velem és sajátmagával is elhitetni.
Mert az egy dolog, hogy nekem megpróbál hazudni, de az már egy kicsit túlzás, hogy magának is hazudik, vagy legalább is próbálkozik vele. Hiszen előbb vagy utóbb úgy is kiderül, hogy mi az igazság. Csak akkor már nehogy túl késő legyen rendbe hozni a dolgokat. Mert akármennyire is türelmes vagyok, és ha már ennyire őszinte is akarok lenni, akkor eléggé szeretem is ahhoz, hogy egy ideig várjak, de ha nincs mire várni akkor én sem fogok fölöslegesen várni rá.

©

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Ha nincs is szalaggal átkötve, az
élet attól még ajándék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Damien Mikkelsen
Hozzászólások száma :
101
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 15.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 25.07.16 23:27


Sophie & Damien

Vajon a sors forgatókönyve boldog befejezést szán kettőnknek? Néha már magam sem tudom, hogy miben is kellene hinnem, de talán nem volt véletlen, hogy itt is összefutottunk egymással. Valójában már abban sem vagyok biztos, hogy hiszek-e a véletlenekben. Lassan már fogalmam sincs, hogy miben hihetek, vagy, hogy miben lehetek száz százalékig biztos. Habár Sophie nagyon sokáig biztos pont volt az életemben, de most fogalmam sincs, hogy milyen szerepet is tölt be.
- Miféle aljas szándékod van ezzel a meztelenkedéssel? - Igyekeztem a szemébe nézni, pedig az tény, hogy sokkal jobban lenne kedvem ismét szemügyre venni domborulatait, még akkor is, ha számtalanszor voltam szemtanúja minden egyes apró porcikájának. Még a külön töltött idő sem tudott azon változtatni, hogy vonzódok hozzá. Néha tényleg azt hiszem, hogy olyanok vagyunk, mint a mágnesek. Akaratlanul is vonzzuk egymást. Habár a mágnesességre van ésszerű magyarázat, de ránk már aligha.
- Szélmalom harcot vívunk egymással. Közöttünk a szex soha sem csak szex volt, annál jóval több, ezt te is tudhatod. Most pedig nyilvánvalóan azon ügyködsz, hogy ismét testi közelségbe kerüljünk egymással. Na és aztán? Meddig fogjuk még húzni ezt, ami közöttünk zajlik? - Túl rég óta játszadozunk egymással, úgy tűnik, hogy egyikünk sem képes teljesen elengedni a másikat, de abban már egyáltalán nem vagyok biztos, hogy a mai netán együtt töltött éjszaka bárkinek is jó lenne. Persze a szex része az mindig jó, de tényleg ismét össze akarunk egymással gabalyodni? Tény, hogy kettőnk közöl nem én vagyok a komolyabbik fél, de ettől függetlenül nem akarok játszadozni vele. Nem is azért siettem a megmentésére amikor felhívott, hogy efféle jutalomba részesüljek. Esküszöm erre még csak gondolni sem mertem volna, hogy efféle vége is lehet a mai esténknek.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Sophie E. Sinclair
Hozzászólások száma :
104
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 14.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 09.10.16 23:54Damien & Sophie
- Ha nálad az aljas szándéknak minősül, hogy be szeretnék ülni egy nagy kád, forró vízbe. Akkor mit szólnál, ha magammal rántanálak téged is? – mosolyogtam rá pajkos csillogással a szemeimben. Persze nagyon is tisztában vagyok vele, hogy piszkos eszközökhöz nyúltam. Viszont ha ezek után sem gondolja meg magát, a mi ügyünket illetően akkor tényleg feladom, és soha többé nem próbálkozom nála. Akkor vége az egész Sophie & Damien korszaknak.
- Azzal ráérnénk később is foglalkozni. Most csak egymással kellene foglalkoznunk. A többi már részletkérdés. – léptem hozzá még közelebb és néztem egyenesen a szemeibe.
Amikor legutóbb szakítottunk, az nem volt éppen egy szépnek nevezhető különválás. Most mégis csak egy aprócska kitérőnek érzem a közös életünk hullámvasútján. Már csak az a kérdés, hogy Ő is így gondolja e. Vagy csak én ragaszkodom ennyire egy olyan kapcsolathoz ami számomra a mindent jelentette.
Ahogy a szemeiben elveszve próbáltam nem elgyengülni, rájöttem, hogy mit is csinálok. Rájöttem, hogy szánalmas amit tenni próbálok és így minden bizonnyal semmit nem fogok tudni elérni nála. Szóval még mielőtt közelebb hajolhattam volna, és megcsókolhattam volna, inkább a mellkasára tettem a kezemet és komoly hangot és arcot magamra erőltetve szólaltam meg. - Tudod mit? Igazad van. Jobb ha mész és nem foglalkozol velem. Ha jól gondolom, akkor a kijáratot megtalálod magadtól is. – mondtam neki „komolyan” miközben kitessékeltem a fürdőszobámból.
- Köszi, hogy eljöttél értem. – motyogtam, miközben odasétáltam a szobám ajtajához és intettem neki a kezemmel, hogy fáradjon ki a szobámból.
Persze továbbra sem fűlött a fogam ahhoz, hogy elmenjen, és ne legyen minden olyan, vagy még jobb, mint régen. De amikor ilyen karót nyelt és hajthatatlan akkor mit tehetek én, amit eddig még nem tettem meg. Semmit, vagy talán mégis…
Így még mielőtt kiléphetett volna a szobám ajtaján megfogtam a kezét és lábujjhegyre emelkedve adtam egy puszit az arcára, de szándékosan úgy, hogy a szája szélére menjen és úgy távolodtam el tőle lassan, hogy végig mélyen a tekintetébe mélyedtem.

©

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Ha nincs is szalaggal átkötve, az
élet attól még ajándék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Damien Mikkelsen
Hozzászólások száma :
101
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 15.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 10.10.16 20:17


Sophie & Damien

- Azok, akik már szakítottak egymással, azoknak már nem szokásuk együtt pancsolni a kádban. - Mi pedig hányszor is szakítottunk egymással? Nem egyszer, nem kétszer, nem háromszor... Igazából nem is számolom, lehet, hogy nem is lehet ezt már számon tartani. Én csak egyszerűen nem akarok fejest ugrani valamibe, amibe talán nem is kellene. Régen szép volt, jó volt, de az újra kezdés nem garantálhatja azt, hogy minden olyan lesz, mint régen volt. Talán csak megrögzötten próbálunk az emlékeinkbe kapaszkodik. Mert nekünk tagadhatatlanul kijutott a jóból, de azt sem kell elfelejtenünk, hogy bizony nekünk is voltak rossz pillanataink. Mégis talán több jó volt, mint rossz a kapcsolatunkban.
- Mi pedig mindig is képesek voltunk az apró kis részleteken is összevitatkozni. - Addig nem akarok tőle semmit sem, amíg nem sikerül magamon kiigazodnom. Nem akarom, hogy azt higgye, hogy pusztán csak vissza éltem a helyzettel, azzal, hogy meztelenül felkínálta magát nekem. Ha másról lenne szó, és nem róla, akkor simán bele mennék, de Sophie ennél többet jelent nekem. Nem akarok ennyire visszautasító lenni vele, de úgy érzem, hogy jelenleg nincs más járható út.
- Ha ezt akarod... - Már indultam is volna ki a szobából, mikor megfogta a kezemet, ez pedig arra késztetett, hogy még maradjak. Tagadhatnám, de mégis meglepett tettével. Erre aztán a történtek után tényleg nem számítottam. Ez mégsem egy egyszerű puszi volt, Sophie még mindig próbálkozik. Mindig is makacs volt, már majdnem elfelejtettem, hogy mennyire az tud lenni, ha a fejébe vesz valamit.
- Igazad van, tényleg mennem kellene. - Meglehet, hogy nem erre számított, de mégis úgy érzem, hogy ezt kell tennem. Nem mindig cselekedtem helyesen a kapcsolatunk során, de most mégis azon vagyok. Talán egy nap, majd le tudunk ülni egymással, hogy mindent megbeszéljünk, de nem a mai napon.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie

Vissza az elejére Go down

"There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Magán játékok-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához