welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

"There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3do you know who i am?
Sophie E. Sinclair
Hozzászólások száma :
104
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 14.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 13.10.16 19:31Damien & Sophie
- Ugyan már Damien. Ez a hozzáállás annyira nem vall rád. – csóváltam meg a fejem, miközben folyamatosan az járt a fejemben, hogy vajon mi az, ami ennyire nem stimmel.
Mi lehet az ami miatt, most nincs meg köztünk az-az összhang ami eddig rendületlenül ott volt. Semmi köze nem lehet a nyári kalandomnak hozzá, hiszen az csak egy kaland volt. Tulajdonképpen még az igazi nevemet sem tudja az a srác. De akkor mi a baj velünk. Talán már ő nem érzi ugyan azt amit előtte? Lehet, hogy talált magának valaki mást? Nem, azt nem tudom, vagy legalábbis nem akarom elhinni. - Szőrszálhasogató vagy. - vágta rá a dacosan, pedig tudom, hogy igaza van. Most is ezt csináljuk. Ha nem Ő kezdte akkor én, vagy éppen fordítva.
Tulajdonképpen mindenen képesek voltunk összekapni, de túl sokáig akkor sem tudtunk haragudni egymásra. Kivéve az utolsó alkalmat, de az egy igazán különleges alkalom volt és egyébként is előbb lelépett otthonról, mint kibékülhettünk volna. Így pedig igazából nincs is mit figyelembe venni.
- Egyáltalán nem akarom, hogy itt hagyj, egyedül. De ha szerinted ez a legjobb, akkor ezt kell tennünk. – néztem bele mélyen a szemeibe, miközben az enyémekben csalódás és vágyakozás furcsa keveréke csillogott. - Akkor is el akarsz menni, ha azt mondom, sőt ünnepélyesen megfogadom, hogy jó kislány leszek? – tettem fel a nagy kérdést, amit most tényleg komolyan is gondolok.
Nem fogok semmi olyat tenni amit szerinte nem kellene megtennünk. Jól fogok viselkedni és csak annyit fogok tőle kérni, hogy jó szorosan öleljen át és ne engedjen el reggelig.

©

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Ha nincs is szalaggal átkötve, az
élet attól még ajándék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Damien Mikkelsen
Hozzászólások száma :
101
Csatlakozás dátuma :
2015. Jan. 15.
Kora :
23
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: "There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie 13.10.16 20:31


Sophie & Damien

Hatalmas változást hozott az életembe az, hogy már Sophie nem volt a része. Egyszerűen csak elment. Minden megváltozott körülöttem, talán ezért én is változtam valamennyit. Talán már nem vagyok olyan, amilyen régen voltam, amilyennek megismert, vagy amilyen akkor voltam, mikor belém szeretett. Habár én magamon nem érzékelem ezt a változást, de attól még benne van a pakliban, hogy azóta más lettem. Tuti, hogy ha más lenne a körülmény akkor nem utasítottam volna vissza egy ilyen ajánlatot, de most mégis úgy éreztem, hogy nem lenne fair, ha bele mennék mindazok után, ami közöttünk történt. Talán itt az ideje felnőni. Ez nem azt jelenti, hogy nem fogok sokáig aludni, aztán pedig a kanapén ülve zabpelyhet enni miközben rajzfilmet nézek, pusztán csak komolyabban kellene vennem néhány dolgot, mint például a kettőnk ügyét.
- Az emberek változnak. - Ennél többet még ha akartam volna se lettem volna képes jelen pillanatban kinyögni, még akkor sem, ha tudom, hogy nem pontosan erre a válaszra számított. Sose voltam az a fajta ember, aki azt mondja, amit mások hallani szeretnének, inkább az esetek többségében őszinte voltam, még ha az a másiknak nem is esett jól.
- Érdekes, hogy ezt pont te mondod. - Nem akarok vele vitatkozni. Sőt, most inkább mindkettőnket meg szeretném kímélni egy ajtó csapkodós jelenettől, de ezt most mégsem bírtam magamban tartani.
- Őszintén már fogalmam sincs arról, hogy mi lenne a legjobb kettőnknek. - Talán tényleg el kellene mennem, hogy mindketten aludjunk a történtekre egyet, így talán nem is törhetnek belőlünk fel az indulatok és így megkíméljük egymást, de mégsem tudok csak úgy kisétálni az ajtón, hogy magára hagyjam.
- Ha jól értem, akkor most azt szeretnéd, hogy maradjak és csak aludjak veled? - Mert azt ugye semmi sem tudja garantálni, hogy ha egymás mellé fekszünk az ágyban, hogy abból csak alvás fog kisülni. Igaz feltettem egy kérdést, de inkább meg sem vártam, hogy miféle választ is kaphatnék rá. Egyszerűen csak úgy éreztem, hogy nekem kell döntenem, most tényleg nekem kell a kezembe venni a döntést.
- Talán majd máskor... Jó éjt Sophie. - Adtam a homlokára egy puszit és kisétáltam az ajtón. Nem mondom azt, hogy könnyű volt csak úgy meghoznom ezt a döntést, de mégis úgy érzem, hogy helyesen cselekedtem. Mindkettőnknek, vagy legalábbis nekem most időre lesz szükségem, hogy tisztázzam magamban, hogy mit is szeretnék tőle. Meggondolatlanul nem akarok semmibe se belevágni, főleg olyasmibe nem, amivel meg tudnám ismét bántani.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

"There's one thing on my mind, It's all for you" - Damien & Sophie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Magán játékok-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához