welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

We have to talk ~ Naomi & Herceg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: We have to talk ~ Naomi & Herceg 25.03.15 22:57
To Naomi
Ezért engem nem fizetnek meg eléggé, ez szinte biztos. Ennyi idita, tehetelen, nyámnyila pöcsfejet. Az isten szerelmére, én vagyok az alvilág egyik ura! Nálam  talán csak az apám van  magasabban, a legjobbak legjobbjai dolgoznak nekem, mégis, ahogy rájukbízok valami fontosat, azonnal egyhelyben toporgó óvodás csürhe lesz az egész, akik a taknyot sem tudják kibányászni az orrukból. Majdnem kivágom az egész laptopot az erkélyen, de aztán megemberelem magam. Meglazítom a nyakkendőmet és rágyújtok.
- Engedje a géphez Tarance-t. - Suttogom vészjóslóan halkan. Az egyetlen gondolat, ami megment az idegösszeroppanástól, hogy tudom, Naomi nem sokára meg fog érkezni. Szépen kinevezem a sok tehetetlen, bárgyú féreg élére. Majd ő ráncba szedi őket, elhozza, amit kértem. Megölöm Tarance-t, mikor visszajönnek és az ő fizetését is a lány kapja meg. Velem senki se szarakodjon. A kamera ki van kapcsolva, és a hang torzításra állítva. Elég kevesen ismerhetnek személyesen. nem kell, hogy tudják, ki vagyok, hogy nézek ki.
- Nagyon figyelj, mert csak egyszer mondom el. Letettétek nekem az esküt... mindannyian. Ígyhát... én hittem nektek, és olyan bizonyossággal, mint, hogy most beszélünk te hidd el nekem, hogy a rendőrök maximum sittre vágnak, de ha bármelyikőtök is hátrál, vagy menekülni próbál, vagy, ha nem hozzátok el nekem, amit kértem, kivégezlek titeket, mint disznókat a vágóhídon. De csak miután minden élő rokonotok a szemetek láttára döglik meg a kínzásoktól, hidd el, kreatív vagyok. Úgy képzeld el, hogy még a macskádat is elötted fogom megnyúzni. - sziszegem az asztalra csapva, mikor kinyílik az ajtó, hogy tátog az emberem; Megjött Naomi. Intek, hogy engedje be. Pont jókor.
- Hogy meggyorsítsam a folyamatot, oda küldöm az egyik emberem, aki majd segít, hogy felemeljétek a valagatokat.  Szedjétek össze magatokat, vagy tömegsírt ásatok nektek.- Mordulok rá, mire egy elhaló " Igenis, Herceg, meglesz, azonnal, várjuk a parncsot... elnézést, bocsásson meg". Bezárom a programot és felnézek az érkező felé. Apró, halvány mosoly kúszik ajkaimra, mely természetesen semmit sem jelent, mint mindig.
- Naomi! Köszönöm, hogy eljöttél- Na nem mintha lett volna más választása, de minek akadjunk le ilyen kis apróságokon?
- Feladatom van számodra, holnapra... remélem, ráérsz, sürgős...

१ Küldelek a frontra Razz  १ Words ? १ I Can't Dance
©️
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
179
Join date :
2012. Sep. 04.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Mindig máshol :DTémanyitásTárgy: Re: We have to talk ~ Naomi & Herceg 26.03.15 12:22Herceg & Naomi
Kitartás. Ennyi kell, hogy ebben a mocskos világban azt érezhessük, hogy vagyunk valakik. Ez vicces. Néha fogalmam sincs arról, hogy ki is vagyok már valójában. Már nem az vagyok, aki egykor voltam. Köröznek. Az eredeti nevem már régen a homályba merült. Már nem számít ki voltam, jelenleg csak az érdekel, aki most vagyok. Naomi Morgan. Kit is takar ez a név? Egy veszélyesen élő, mindenre elszánt nőt, aki már nagyon régen letért a mások szerint helyesnek vélt útról. Évek tapasztalatai vannak a hátam mögött, sok mindent láttam, megéltem már, s arról nem is beszélve hányszor sikerült kicsúsznom a zsaruk markából. Életem végéig a rácsok mögött csücsülnék, már annyi minden van a rovásomon. Mégis ha már elég régóta benne vagy a „szakmában” ezek a dolgok már nem számítanak. Ebből nem lehet csak úgy kiszállni. Nem én választottam a bűnözést, hanem a bűnözés választott engem.
- Úgy gondoltam, hogyha önszántamból jövök akkor az nem lesz annyira fájdalmas. - Villantottam rá egy cinikus mosolyt. Hát igen a modoromon még mindig lenne mit csiszolni. Viszont abban egészen biztos vagyok, hogy még a föld alól is képes lenne előkapartatni az embereivel, ha látni óhajtana. Pofátlanul fiatal még, de rövid időn belül tetteivel hírnevet szerzett magának, s ezzel a hírnévvel kivívta magának mások tiszteletét, legalábbis sokan összerezzennek neve hallatán. Gondolom félelemből, habár nekem több kell ennél, hogy tényleg megijedjek.  
- Ha ez a bizonyos "feladat" olyan lenne, mint a legutóbbi, akkor az csak számomra időpocsékolás fog lenni. - Még mindig bosszant milyen alja munkát sózott rám a legutóbbi alkalomkor. Néha úgy érzem, hogy megfeledkezik arról, hogy mennyire profi szintre fejlesztettem a tudásomat.
- Miről lenne szó? - Aztán mégis csak győzedelmeskedett a kíváncsiságom. Unatkozok. Az is lehet, hogy ez a meló nem lesz olyan szar, sőt esetleg még élvezném is, mert már nagyon hiányzik az adrenalin. Kezek itt elpuhulni. Mikor még szólóban dolgoztam a magam uraként, akkor sokkal veszélyesebb életet éltem.  
Notes: Meghalni? Surprised Word:315 Music: ♫ ♬
Created by Blitzy of Caution 2.0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: We have to talk ~ Naomi & Herceg 26.03.15 19:45
To Naomi

Tűnődve nézek végig rajta, majd felnevetek fejet ingatva.
- Az biztos, hogy időpocsékolás volt, sokkal elöbb végezned kellett volna vele - Fintorodok el felsóhajtva. Már megbocsájtottam neki... na mindegy, ez most nem is érdekes, illetve engem állatira nem érdekel. Új dolgok fele fordul a figyelmem. Kérdésére elmosolyodok és az asztalom mögé lépve előhúzok egy képet, melynek ő még csak a hátát láthatja. Pár pillanatig mosolyogva nézem a szépséget, majd ajkamba harapok.
- Kiküldtem öt embert, hogy hozzanak nekem el valamit... Sajnos golyót kellett eresztenem az egyik fejébe, mivel mire elértek odáig, rájöttek, hogy semmi kedvük veszélybe sodorni magukat. Szépen odamész, az élükre állsz és elhozod nekem, amit szeretnék. Holnaputánra itt akarom látni. - Tenyerelek az asztalra, majd ajkamba harapva ellököm magam mégis a képpel együtt.
- A halott fizetését megtartom. De a vezérüket, akit az élükre tettem, mikor hazajönnek, megölöm. Ha két napon belül elhozod amit kérek, a tiéd az ő fizetése is. - A képpel közelebb lépek a lányhoz, két lépésre megállok elötte. Nem nézek fel rá pár pillanatig csak állok majd fejjel lefele fordítom a fotót és megpörgetem ujjaim közt, hogy felé nézzen.
- Hozd el nekem a majdani francia király koronáját.  - Adom a kezébe a remekműről készült képet, majd hátrébb lépkedek és nekidőlök az asztalnak.
- Sok pénzt kapnál, de ha elvállalod, és vissza akarsz majd lépni, téged is a halott után küldelek. Tudod, hogy nincs vissza, csak előre. Ez egy kegyetlen műfaj - Mosolyodok elártatlanul. Remélem, elvállalja, mert nincs túl sok kedvem személyesen fellépni az ügyért, de kell az a korona. Sok pénzt ér, vevő is lenne rá… persze, lehet, hogy mindettől függetlenül megtartom saját magamnak, mint valami kis ajándék, megérdemlem a sok munkáért… egy igazi korona a Hercegnek. Szép álom, az biztos. Lehet, Avának adom. A bírónő menten szívinfarktust kapna, nála az ellopott korona. Ilyen gonosz nem vagyok, kedvelem azt a  nőt, igazán. Ellopta a szívemet.

१ Jaj dehogyis O.O Razz  १ Words ? १ I Can't Dance
©️
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
179
Join date :
2012. Sep. 04.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Mindig máshol :DTémanyitásTárgy: Re: We have to talk ~ Naomi & Herceg 27.03.15 16:56Herceg & Naomi
Ó, a rabszolgahajcsár! Biztos vagyok abban, hogy neki az „alkalmazottjai” élete egy fabatkát sem ér, mert ha számítana bármit is neki egy élet, akkor nem lövöldözné le azokat, akik szerinte elcsesztek valamit. Szóval nincs más választásom, ha életben akarok maradni, akkor ügyelnem kell arra, hogy semmit se basszak el a meló közben, na nem mintha szokásom lenne bakikat elkövetni. Persze egy terv sem lehet tökéletes, mindig adódhatnak külső tényezők, amikre nem számolhatunk.
- Nem igazán érdekel, hogy kit és miért akarsz megölni egészen addig, míg nem rólam van szó. – Ha hinnék Istenben, akkor most biztosan hálát is adnék az égnek, amiért nem haverkodok a hozzám hasonlóakkal. Legalább így teljesen hidegen tud hagyni, hogy a góré kit öl meg.
- Két nap bőven elég lesz. – Úgy mondtam rá, hogy még arról sem volt fogalmam, hogy mégis mire vállalkoztam. Bármit lehet, csak akarni kell, hiába közhelyes mondás attól még ez így van.
- Hordanak a hercegek koronát? – Tekintetem a kezemben lévő képre siklott majd rá. Már sok mindent loptam már az életemben, de még koronát sosem. Ez egy egyedi alkalom fog lenni. Persze most is fúrja a kíváncsiság az oldalamat… Magának akarja a koronát? Tényleg viselné? Mert talán ha a korona mellett ott lenne valahol az udvari bolond fejfedője, akkor azt is elhozom magammal, hogy bírjon mit hordani miután teljesen megőrült.
- Valaha is visszaléptem? – Szinte már sértetten néztem rá. Eddig minden átkozott melót elvállaltam, amit kiosztott nekem és úgy hiszem mindig megkapta tőlem azt, amire vágyott. Nem szokásom csalódást okozni, de a Herceg úgy tűnik sosem túl elégedett semmivel sem, mintha mindig többre és többre vágyna.
- Mégis mennyi pénzről lenne szó? – Léptem hozzá közelebb, hogy az asztalra csúsztassam a koronáról készült képet. Azért mégis csak jó lenne tudni, hogy mennyi zöld hasúért teszem majd kockára ismét a bőrömet.
Notes:Biztos? Very Happy Word:298 Music: ♫ ♬
Created by Blitzy of Caution 2.0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: We have to talk ~ Naomi & Herceg 28.03.15 22:21
To Naomi
Imádom Naomiban, hogy nem kérdez. Úgyis el fogom mondani, tudtára adom, teljesen megelégszik az infóval, amit éppen megkapott. Két nap neki oké, az nekem elég idő, hogy átgondoljam az egészet, döntésre jussak a jövőével kapcsolatban. Az az igazság, hogy a megrendelőt ahogy van kihúztam. Szinte biztos, hogy Avának adom. Kicit vicces. Ellopatom, hogy a törvény kezére adjam. Vagy megtartom, míg meg nem látom, hogy van közös jövőnk gyönyörű Jégkirálynővel. A lány kérdésére vonásaim meglágyulnak, Avára gondolok, arra, hogy halott szíívembe életet lehet tudtán és akaratán kívül. Nem adnám soha senkinek a koronát... így lett volna az ismerettségünk elött.  Csak az enyém lett volna, és Naomi kérdése jogos lenne.
- Igen, a hercegek hordanak... De nem nekem kell. Vagyis... megtartom, de nem magamnak, én nem... - Lassan döbbenek rá,, mit csinálok. Magyarázkodok, összezavarodtam, pedig sose szoktam, nem szabad nekem, gyengeség. Egy nő miatt. Apa kivéreztette az előző barátnőmet, hogy tanuljak belőle, most mégis ugyanott vagyok.
- Egy ajándék, másnak, nem tartozom magyarázattal. - A herceget uralma alá hajtotta egy nő... nem is akármilyen nő, egy mindenki számára rettegett bírónő. Szánalmas, de mégis igaz. Kérdésére fejet ingatok.
- Nem, soha, de ez most más. Ez nagyon fontos nekem. - A hölgy nagyon fontos nekem, és valami olyat érdemel, ami senki másnak nincsen. Nem találok olyan ajándékot, mely méltó lenne hozzá, és ez egyre zaklatottabbáá tesz, maximalistává ezen a témán belül. Hajamba túrok mélyen, bizalmatlanul nézem, ahogy közelít. Már bőven nem rá figyelek, mikor előjön a pénz téma, csak nagyon lassan esik le, hogy miről beszél.
- Az Isten szerelmére, Naomi, hát nem leszarom?! Nekem akármennyit megér, hogy nekiadjam - Csattanok fel. Pokolian fáj a fejem, majdnem be is csúszom az asztal alá, de végül megemberelem magam. Megmondom, mennyit ajánlott érte az, aki a legtöbbet kínálta, legalább annyi pénz, hogy életem végéig ellegyek, bár már most is van tíz életre valóm.
- Ennek a negyven százaléka a tiéd, tizet szétosztok a megmaradottak közt. -Mormogom idegesen. Nem tudom, miért zavar most ez a kérdés ennyire.
- Mit szeretsz kapni a férfiaktól ajándékba? - Nézek rá hirtelen.
१ Jteljesen, terveim vannak Wink  १ Words ? १ I Can't Dance
©️
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
179
Join date :
2012. Sep. 04.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Mindig máshol :DTémanyitásTárgy: Re: We have to talk ~ Naomi & Herceg 28.03.15 23:34Herceg & Naomi
Próbáltam palástolni előtte gondolataimat, de hirtelen meglepettségemben biztos vagyok benne, hogy összeszaladtak homlokomon az apró ráncok. Eddig csak parancsolgatni és követelőzni hallottam, de magyarázkodni… Nem is hittem volna, hogy képes az ilyesmire. Meglepett.
- Nem is kértem magyarázatot. – Világosítottam fel erről az apró kis tényezőről, hiszen magától kezdte el szépen elmesélni nekem, hogy a koronát akarja, hogy megszerezzen, de nem neki, hanem valaki másnak. Addig pedig nem érdekel, hogy kinél köt ki a lopott holmi, amíg megkapom a munkámért járó fizetséget. Minél kevesebbet tudok annál jobb.
- Megszerzem. – Ez veheti részemről ígéretnek is. Soha semmiben sem látok túl nagy kihívást, amit kell megszerzek, legyen szó egy jól őrzött koronáról, vagy éppenséggel a szenilis túloldalon lakó öregasszony macskájáról.
Egy ártalmatlan kérdést tettem fel a fizetségemmel kapcsolatban, de úgy látszik ez nála kicsapta a biztosítékot. Azért engem mégis csak érdekel, hogy mennyit kapok azért a melóért, mert fillérekért még megmozdulni sem vagyok hajlandó. Gondolom nagyon is féltve őrzik azt a koronát, ha még senki sem akarta ellopni. Akármennyire is jó tolvajnak vallom magam azért még tisztában vagyok a kockázatokkal is. Ez nem olyan, hogy bemegyek, és csak úgy kihozom magammal. Biztos vannak kamerák és modern biztonsági rendszer is, de ennek még van időm jobban utána nézni.
- Jól hangzik a negyven százalék. – Ezzel ejtem is a pénz témát, mielőtt még akaratlanul is jobban felhúzná magát az anyagiakon.
- Ékszert. – Még csak gondolkozási idő sem kellett, egyből válaszoltam kérdésére. Mikor összemelegedtem Morissal és bekerültem a kis bankrabló bandájába akkor minden tőle kapott ajándéknak nagyon tudtam örülni. Mégis valószínűleg nem csak az számított, hogy mit kapok, sokkal inkább az, hogy kitől kaptam.
- Viszont az sem kell elfejteni, hogy nő és nő között van különbség. Vannak olyan nők is, akik ajándékok helyett inkább szeretetre, figyelemre és törődésre vágynak. – Ekkor vált számomra hirtelen minden érthetővé. Bizony egy nőről van szó. A mai nap folyamán most sikerült másodszor meglepnie. Szóval azért ilyen fontos számára, hogy megszerezzem azt a koronát, hogy aztán oda adja annak a bizonyos titokzatos nőnek. Habár kíváncsi vagyok nagyon is, hogy kiről lenne szó, de a józan eszem azt suttogja, hogy most inkább annak jött el az ideje, hogy be tudjam fogni a számat. Ez már nem rám tartozik.
Notes:állok szolgálatára uram Wink Word:366 Music: ♫ ♬
Created by Blitzy of Caution 2.0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: We have to talk ~ Naomi & Herceg 01.04.15 18:15
To Naomi
Nagyon megkönnyebbülök, hogy megelégszik azzal, amit ajánlok neki, mert feljebb egészen biztos, hogy nem emelem a bérét. Főleg azért nem, mert mivel nem adom el a koronát, a pénz, amiről beszélünk mind az enyém. Saját zsebből megy majd a dolog, így az ötven százalék, ami az én részem, az 0 bevétel, hiszen már megvan. Szerencsémre ezt ő is belátja, és nem kell magyaráznom neki. Szeretem Naomiban, hogy könnyen megbeszélünk ilyesmiket.
Pillantásom azonnal rávillan, mikor szinte abban a másodpercben válaszol, mikor kérdeztem. Hm... Ava és az ékszerek. Biztos, hogy szereti őket, de nem hiszem, hogy azokkal kéne először próbálkoznom. Az összes olyan közönséges. Kivéve a koronát, az valahogy nagyon is méltó hozzá. Basszus. Ha így haladok, egyszerűebb lenne megteríteni a hátamon, hogy vacsorázzon nyugodtan azon. De komolyan. Az a probléma, hogy nem valami dága és csillogó kéne, hanem olyasmi... ami hatalmat sugall... olyat, ami tényleg van neki, és az bizony nem valami kis gyerekes parancsolgatás.
Szemet forgatok a gondolatra, mikor megszólal Naomi, és belőlem akaratlanul is kiszakad a nevetés, ahogy elképzelem, hogy ... szeretgetjük egymást Avával. Inkább valami olyasmit tudnék elképzelni, ha rólunk van szó, hogy próbáljuk megfojtani a másikat, de végül csak a ruhák szakadnak és repülnek. Éppen válaszolnék valamit, mikor meglátom arcán a felismerést, és ajkaim megint összezáródnak. Lehunyom a szemeimet és halkan felsóhajtok.  
- Naomi, az Égre, ne nézz már így rám! Egyszer meg kellett történjen - Fintorodok el és töltök a borból magamnak, meg neki is, felé tolom, ha kér, elveszi, ha nem, hagyja, nekem teljesen mindegy.
- Nyugtasson a gondolat, hogy elég nagy esély van rá, hogy megöl, és nem kell tovább elviselned engem - Villantok rá egy kedves mosolyt, majd megnedvesítem ajkaimat és beleiszok a pohárba. Uhh, ez nagyon jó bor, megérte aa pénzét.
- Valami olyat akarok, ami megmutatja, mennyire tisztelem a hatalmát, noha állandóan legyűröm... a korona jó lesz -
१ akkor most adj tanácsot a nőkhöz xD  १ Words ? १ I Can't Dance
©
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
179
Join date :
2012. Sep. 04.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Mindig máshol :DTémanyitásTárgy: Re: We have to talk ~ Naomi & Herceg 03.04.15 0:37Herceg & Naomi
Azt hittem, hogy ez egy „munkamegbeszélés” fog lenni, de hirtelen egészen más irányba terelte el a beszélgetést. Némi infót azért mégis csak kaptam a megbízásról, de nekem kell utána néznem a többi dolognak. Néha kénytelen vagyok kockáztatni, de azért mégis csak inkább lennék óvatos. Nem csak a rendőrök keresnek, de még azok az átkozott fejvadászok is utánam loholnak. Egyszer rám is talált az egyik szerencsétlen, mikor éppen egy ribanccal voltam, akit szintén köröztek. Maradjunk annyiban, hogy én még élek, szóval én voltam az utolsó személy, akit élete utolsó pillanataiban láthatott. Ez ilyen… Vagy préda vagy, vagy ragadozó.
- Ez olyan hihetetlen. – Gyanakodva figyeltem, ahogy elvettem tőle a poharat, aminek tartalmát egyből megittam. Most a bortól jóval erősebb piára lett volna szükségem, egy ilyen letaglózó hír hallatán.
- Uh, ez azt jelenti, hogy neked is van szíved. – Mármint anatómiai értelemben mindenkinek van szíve, de sosem hittem volna, hogy képes lenne a gyengéd érzelmekre. Úgy tűnik, hogy most egy „halmozzuk el Naomit megdöbbentő hírekkel” napot tart.
- Hm, ez tényleg megnyugtat. – Nem hiszem róla, hogy halhatatlan, de mégis olyan bizarr arra gondolni, hogy bárki is meg tudná ölni, főleg, hogy egy nőnek sikerülne.
- Nekem azért kell mindezt végig hallgatnom és tanácsokkal ellátni téged, mert nőből vagyok? Ha normális meló helyen lennék, akkor akár fel is jelenthetnélek nemi diszkriminációért. – Forgattam meg szemeimet, mintha nagyon is fel lennék háborodva, habár alig bírtam ki, hogy ne nevessem el magam. Azért mégis jogosak a feltevéseim, hogy azért érdemeltem ki némi betekintést az érzelmi életébe, mert nekem nem fityeg semmi sem a lábam között, ellentétben a legtöbb alkalmazottjával.
- Fizetésemelést fogok követelni, ha a szokásos rutin melók helyett a szerelmi életeddel is foglalkoznom kell. – Ha pénzről van szó, akkor sosem viccelek.
Notes:azon vagyok Very Happy Word:285 Music: ♫ ♬
Created by Blitzy of Caution 2.0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: We have to talk ~ Naomi & Herceg 22.04.15 18:51
To Naomi

Jól esik inni, szeretnék még többet, legalább annyit, hogy teljesen kicsapja a fejemben a biztosítékot, egészen, míg nem marad semmi más, csak a csend. Teljesen ki kéne égetnem magam, de az okosak szerint csak az képes elérni ezt a békét, aki valamilyen szinten vallásos. És én enyhén szólva nem vagyok az. Így, még ha nem is vár teljes megtisztulás felső hatalmaktól, magamnak kell gondoskodnom a személyes nyugalmamról. Ott kellene kezdenem, hogy Avat magam mellé állítom. Ez a teljesen logikus döntés. Az már csak részletkérdés, hogy a szívem is ezt akarja, mindennél jobban. Egy grimasszal díjazom megjegyzését, miszerint szívvel megáldott a sors. Örülök, hogy észre vette, hogy nem egy bádogdoboz vagyok. Ez nagy könnyebbség számomra.
- Azt hiszem, ehhez a beszélgetéshez még nagyon sokat kell innom - mormogom fejet ingatva rosszalló. Megfordulva kinyitom a kis szekrényt, és stílust váltva vodkát veszek elő, behűtve. Felmutatom neki, és ha kér, kap, ha nem, nem, drága volt, semmi kedvem osztogatni, ha húzza az orrát. Megiszom én egyedül is, szó se róla. Az első pohárnyit úgy húzom lr, ahogy van, rgyetlen egy nyelésre borítom be. Az, hogy végigéget nem kifejezés. Csessze meg.
- Nem. Ha másra bíznám azt a rohadt fejdíszt, akkor most ő hallgatna végig, nem te. Szóval higgadj le. - Tanácsolom neki egy nemtörődöm vállrándítással. Ebben az érzékenyebb pár percemben még a komornyiknak is elmondtam volna, mennyire szeretem a kegyetlen bírónő minden kis négyzetcentijét. Semmi köze ahhoz, hogy nő.
- Olybá tűnik, hogy megkülönböztetve, alacsonyabb rendűnek érzed magad farok hiányaban - Tanakodok hangosan, hiszen leginkább azok pattognak ilyesmin páros lábbal, akiknek ez nagy szívfájdalmuk.
- Ilyen természetű dolgok közelébe se leszel a jövőben - Biztosítom pasztel hangon, egy érdektelen fejrázás kíséretében.
- Sietsz valahova? Van még alkohol.
१ akkor most adj tanácsot a nőkhöz xD  १ Words ? १ I Can't Dance
©
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
179
Join date :
2012. Sep. 04.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Mindig máshol :DTémanyitásTárgy: Re: We have to talk ~ Naomi & Herceg 26.04.15 18:54Herceg & Naomi
Ez vicces. Ki tudja, hogy mióta nem volt már komoly kapcsolatom? Évek teltek el azóta, hogy Morrissal külön utakon járunk… Jobb ez így. Mindkettőnket köröztek, egymás nélkül több esélyünk volt az újrakezdésre, vagy csak ezt próbáltuk magunkkal elhitetni mikor úgy döntöttük jobb lesz ez így. Attól, hogy nő vagyok, még nem vagyok a kapcsolatok szakértője. Oké, az is tény, hogy nekem több esélyem van felcsípni valakit, tekintve hogy mindkét csoportban játszok. Sosem titkoltam, de nem is csináltam abból nagy felhajtást, hogy nem csak a férfiakkal szeretek elszórakozni.
- Én pedig azt hiszem, hogy nincs annyi alkohol a földön, amivel el tudnám magammal felejteni ezt a beszélgetést. – Csak a tőlem megszokott gúnyos hangnemben szólaltam meg, miközben a védjegyemmé vált mosolyra görbültek ajkaim. Mindössze egy grimaszt és egy fejcsóválást kapott tőlem válaszul, bármi is legyen az üvegben inkább nem akarom megtudni.
- Teljesen higgadt vagyok. Jézusom, még viccelni sem lehet? – Úgy tűnik akaratlanul is sikerült kissé kihoznom a sodrából. Nem viccelődik, ha arról a bizonyos nőről van szó, aki végett nekem be kell törnöm egy nagyon is őrzött épületbe, kijátszanom a biztonsági rendszer és az őröket, hogy megszerezzem a fejdíszt. Nem kell ahhoz atomfizikusnak lennem, hogy rájöjjek nagyon is bírja a csajt, ha ilyen ajándékkal akarja elkápráztatni. A bonbon és a virágcsokor már kiment a divatból?
- Szó sincs erről. – Hangosan felnevettem. – Sőt, ebben a „szakmában” a női mivoltom még előnynek is számít. – Elvégre férfiak szoktak lenni a biztonsági őrök és vannak esetek, mikor már túl könnyű hozzájuk közel férkőznöm, hogy megtudakoljak néhány értékes információt. A többi maradjon inkább az én titkom, elvégre a profik nem fecsegik ki a titkaikat.
- Na és akkor mi lesz, hogy ha nem fog tetszeni az ajándékod annak, akinek szántad? – Mintha csak titkolná előttem a nő személyazonosságát, még csak a nevét sem említette, pont ez az, ami miatt még a szokásosnál is kíváncsibbá tett.
- Nem hinném, hogy örülne a főnököm annak, ha munkaidőben berúgnék. – Hangosan felnevettem, hiszen pont a főnököm volt az, aki alkohollal kínált. Még egy piros pont a bűnözök laza elveikhez.
Notes: Wink Word:338 Music: ♫ ♬
Created by Blitzy of Caution 2.0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: We have to talk ~ Naomi & Herceg 03.05.15 11:34
To Naomi

Nem zavartatom magam, rendesen végigméreg Naomit. Centiről centire. Nem sietek, engem ugyan nem hajt a tatár, és nem gondolnám, hogy feljelentene a hölgy ezért a tettemért, főleg, mert megkérdeznék, hogy hol dolgozik, mit csinál. Na meg őt alapból lecsuknák. Sokan szeretnének számon kérni rajta jópár dolgot. Nem mondom, szép, formás nő, van stílusa, de valahogy túl nagy a szája. Nem arra gondolok, hogy jobb lenne, ha egy kis nyuszika lenne, nem szeretem az olyan nőket. Egyszerűen a halkabb sokszor jobb. Őt se rúgnám ki az ágyamból, nem arról van szó. Bár jobban örülnék, hogy ha csak Ava kerülne az ágyam közelébe.
- Kivéve a homokosoknál - Vigyorodok el gúnyosan. Nem vagyok az a fajta, aki nekiáll dicsérgetni a szépséges kinézetét. Én inkább beszólok, ahogy lehet, nem kifejezetten a kedvességemről vagyok híres, hogy finom legyek és úrias. De akinek baja van vele, az tartsa meg magának a véleményét, mert nem kérdeztem.
Nevetek egy kicsit, majd fejet ingatok.
- A nőnek, akinek a hatalom a mindene koronát adni tökéletes választás. Nem hinném, hogy bármi baja lenne vele - intek, jelezve, hogy hagyjuk ezt a témát. Egy piallanatig sem kérdéses, hogy szeretni fogja-e. Az is ugyanilyen biztos, hogy sose fogom megtudni, mennyire is örül neki. Nem olyan, aki az arcára írja az érzéseit. Ledöntök még egy pohárral. Már erősen érzem a hatását. Egyre könnyebb és könnyebb vagyok, a végén még elszállok az alkonyatba. Ha-ha.
- Szerintem a főnököd sem lesz annyira magánál, hogy észre vegye, éppen mit művelsz - Mosolyodok el, és töltök neki, ha meggondolná magát. Ha nem, akkor miután elment megiszom az övét is. Szomjas nem leszek ma se.
- Miért döntöttél úgy, hogy a bűnözés sötét vizeire evezel? - Kérdezem végül meg tőle felé forduluva, lábaimat az asztalra téve hanyagul. Az én asztalom, azt teszek vele, amit akarok. Akár fel is gyújthatom, ha arra vágyok.


Razz १ Words ? १ I Can't Dance
©️
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
179
Join date :
2012. Sep. 04.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Mindig máshol :DTémanyitásTárgy: Re: We have to talk ~ Naomi & Herceg 04.05.15 2:03Herceg & Naomi
Nehezemre esett szótlanul tűrni azt, hogy feltűnően végig mért, legszívesebben benyögtem volna: hogy legközelebb hozok képet is magammal, hogy akkor is legyen rajtam mit néznie, mikor nem vagyok a közelben, de inkább ezt megtartottam magamnak.
A kivételek csak arra jók, hogy erősítsék a szabályt. A szabályok pedig arra, hogy megszegjük őket. Oh, milyen bonyolult az élet, ha bele gondolok az élet nagy dolgaiba. De az már biztos, hogy élvezetesebb megszegni a szabályokat, mint betartani őket. Ki hallott már olyan bűnözőről, aki szabályok szerint élne? Vagyis azokat a szabályokat leszámítva, amiket saját maguknak állítunk fel.
- Még szerencse, hogy ki tudom szúrni azokat a férfiakat, akik a saját neműkhöz vonzódnak. – Nevezhetjük ezt akár női megérzésnek is, de általában ránézésre meg tudom mondani, hogy kik azok, akik nem akarnak bejutni a bugyimba.
- Úgy tűnik az elmondásaid alapján tökéletesen összeilletek. – Tettem még hozzá gyorsan a véleményemet, hiszen Will is szereti a hatalmat, ha pedig egy ilyen nőre vetett szemet… Tény, hogy egyre inkább kíváncsi vagyok, hogy ki lehet ez a titokzatos nő, akiért nekem el kell lopnom azt a bizonyos koronát.
- Akkor miért is ne használnám ki ezt az alkalmat? – Meggondoltam magam, ezért elvesztem a nekem töltött italt. Egy kis móka igazán belefér, mielőtt teljesíteném a küldetésemet. Egyszerre iszom ki a pohár tartalmát, majd egy grimasszal jelzem, hogy mennyire végig marta a torokat az erős ital. Ez eléggé vicces, míg más alkalmazottjait halálra ítél, addig velem pedig iszogat. Persze ez is arról árulkodhat, hogy jól végzem a munkámat, ezért ez a nekem járó jutalom érte, na meg a pénz, amit kapni fogok miután elhoztam neki a koronát.
- Azt hittem, hogy vagy annyira paranoiás, hogy minden alkalmazottad múltját leellenőrzöd. – Ha ezt meg is tette, akkor is csak némi információt tudhat rólam, de nem érheti meg az okaimat, hogy miért ezt az életet választottam, habár nekem sem az volt az eredeti tervem, hogy egyszer körözött bűnöző akarok lenni, ha nagy leszek.
- Már fiatalon tudtam, hogy más vagyok, mint a családom többi tajga, ezért hamar leléptem, mielőtt rájöhettek volna arra, hogy miféle vágyaim vannak. Sőt, biztosan egész életemben titkolni kellett volna a másságomat. – Apám ki is tért volna a hitéből, ha rájött volna arra, hogy nem csupán a férfiakhoz vonzódok. – Na meg nem akartam egy férfi háremébe tartozni, anyám a negyedik felesége apámnak, én pedig nem vágytam efféle életre, ahogy arra sem, hogy tenyészkancaként bánjanak velem. – Mert ez lett volna a sorsom, ha maradok. Férjez adtak volna és elvárták volna tőlem, hogy annyi gyereket szüljek, ahányat csak tudok. Ez az én életem, ezért nem vagyok hajlandó mások elvárásai szerint élni.  
Notes: Wink Word:428 Music: ♫ ♬
Created by Blitzy of Caution 2.0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: We have to talk ~ Naomi & Herceg

Vissza az elejére Go down

We have to talk ~ Naomi & Herceg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» A jégkirálynő és a Szőke herceg 2. rész
» A jégkirálynő és a Szőke herceg
» Naomi - Dear Diary
» Berenice

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Luminers Rezidencia-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához