welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Benjamin Price
12.08.18 10:21
Graham & Hayley
Hayley Woodson
28.07.18 12:31
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Emily Hastings
 
Simon Whitlock
 
Benjamin Price
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Aurora & Aaron

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
134
Join date :
2012. Dec. 15.
Age :
32
Tartózkodási hely :
Ki sem találnád :DTémanyitásTárgy: Aurora & Aaron 27.03.15 8:48

El sem hiszem, hogy végeztünk. Komolyan kezdtem azt gondolni, hogy belefogok örülni ebbe a költözködésbe, de jobbnak éreztem inkább hallgatni és csak a dobozokat pakolgatni meg a bútorok emelgetésében segédkezni, ahhoz legalább értek is, de ahhoz, hogy mekkora gardrób kell, hogy legyen az új házunkban, ahhoz már kevésbé, de abszolút büszke vagyok magamra, amihez mindenhez képes voltam jó képet vágni, még ahhoz is, amikor a lakáskulcsom kellett átadnom, amire nem hittem volna, hogy a közeljövőben sor kerülhet... Talán őrültség a részünkről, de most már nincs visszaút. Együtt fogunk élni és bízni benne, hogy működni fog, működnie kell, mert akarom ezt, mindennél jobban akarom. Vele akarok lenni és vele akarom élni az életem. Ez ilyen egyszerű, nem igaz? Ha egyszer eldöntötted magadban, hogy mit akarsz, akkor már csak meg kell valósítanod. Én pedig pontosan ezt csinálom. A következő lépés pedig egy valamivel jobban fizető állás lenne, de azzal még várnom kell, előbb inkább legyünk meg mindennel, azután elgondolkodom rajta hogyan is álljak hozzá, mert egyedül bőven jól kijöttem abból a pénzből is, de most már ketten vagyunk... Most már nem csak magamra kell gondolnom, sőt nem is akarok. De még van pár nap a szabadságomból, addig lehet érdeklődök egy kicsit és van egy olyan érzésem, hogy lesz is valami. Egy újabb dög nehéz dobozzal a kezemben sétáltam be a nappaliba, de a probléma leginkább nem az volt, hogy rohadt nehéz volt tartani, hanem az, hogy hová fogom letenni, mivel még az egész házban dobozokat kerülgetünk, az egész ház olyan még, mint egy aknamező. Aurora épp egy dobozba volt belebújva esküszöm legalább derékig, szóval a látványra nem is lehetett panaszom, de ahelyett, hogy csak csendben állnék egy helyben és nézném, amíg észre nem veszi, hogy pofátlan módon hosszú percek óta le sem veszem a szemem a fenekéről a háta mögé osontam és körülfonva karjaim a dereka körül felkaptam...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Aurora & Aaron 27.03.15 23:44

Aaron & Aurora


A szerelem olyan, mint a háború: könnyű elkezdeni, de nagyon nehéz megállítani.Valószínűleg minden nőnek akkor tűnik fel, hogy valójában mennyi holmija, ruhája, cipője, kiegészítője van mikor költözésre kerül a sor. Nem kis meló volt mindent becsomagolni, arról pedig nem is beszélve, hogy mennyi időt fog igénybe venni, mire mindent kipakolok a dobozokból. Sőt, még Aaronnak is rengeteg doboza van és ugye a férfiak és a berendezkedés… Szerintem ezt nem is kell tovább ragoznom.
Most minden olyan szép és jó Mr. Kocka hassal, szinte már olyan, mintha most élveznénk a mézes heteinket, pedig még nem is vett el feleségül, pusztán csak most költöztünk össze. Persze nem nagyon kellett rábeszélnem erre a lakásra, itt nagyobb a gardrób is, s mikor megláttam, amikor az ingatlan ügynök körbe vezetett minket már akkor tudtam, hogy ez az a lakás, amiben tovább akarom vele tervezgetni a közös jövőnket. Azt, hogy mi újra egy párt alkotunk…. Nos, körülbelül annyi esély volt rá, mint hogy megnyerd a hetest a lottón. Mégis azt hiszem, mi jelentsük egymás számára a főnyereményt.  
- Aaron mégis mit művelsz? – Nevettem el magam mikor a karjaiba vett úgy, hogy már a lábam sem érte a földet. Aljasság volt részéről hátulról támadni, így még védekezni sem tudtam ellene, na nem mintha annyira akartam volna, de éppen nagyon is bele voltam merülve abba, hogy egy újabb doboz tartalmát pakoljam ki.
- Így sosem fogok végezni a berendezkedéssel. – Arról nem is beszélve, hogy milyen élvezettel figyeltem dagadó izmait a karján, ahogy a dobozokat pakolászta… Ó, az a test… Nagy csábítás, szinte lehetetlenség neki ellenállni. Kit akarok becsapni? Nem is akarok neki ellenállni.

ruha


CREDIT TO UNWRAPPED ?! OF CAUTION 2.0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
134
Join date :
2012. Dec. 15.
Age :
32
Tartózkodási hely :
Ki sem találnád :DTémanyitásTárgy: Re: Aurora & Aaron 28.03.15 16:21

- Van időnk... - Most inkább felmondanék úgy egy-másfél órára. Már az összes doboz a lakásban van, van is mit bőven kerülgetnünk, meg azt hiszem lesz is még néhány napig, legalábbis, ha ilyen iramban engedem dolgozni, akkor egész biztosan, de... Jó, az én hibám, de most akkor is azt akarom, hogy velem foglalkozzon, csak velem. Nagyon, nagyon, nagyon sok mindent kell még bepótolnunk, mire képes leszek megállni egy ilyen kínálkozó alkalmat.
- Én most inkább veled foglalkoznék kicsit, a dobozok megvárnak. - Egyből akcióba is lendültem, nyakát kezdtem el csókolgatni, miközben szerintem hát nem kell sokáig győzködnöm, befogja adni a derekát. Említettem már, hogy mennyire szeretek nyerni, ha kettőnkről van szó na meg persze arról, hogy az elképzeléseim szerint alakulnak a dolgok. Azt hiszem, hogy ma már épp eleget dolgozott azon, hogy a nappalink járható legyen kisebb-nagyobb akadályokkal persze, most mi lenne, ha áttérnénk a hálószobára?
- Szabadságon vagyunk. Van időnk... Ma már eleget pakolgattam dobozokat, nem gondolod? - Jófiú voltam. Egész nap azt csináltam, amire utasítva voltam, abban a percben, egészen annyira jól viselkedtem, hogy közben elfelejtettem még követelőzni is, most pótolnék mindent, később pedig ismét befoghat rabszolgamunkára.
- Így sokkal izgalmasabb... - Egy váratlan pillanatban hajoltam le, de mivel még mindig a háta mögött álltam nem láthatta, hogy készülök valamire, olyan hirtelen és gyorsan kaptam fel a karjaimba, mintha nem lenne több húsz kilónál. Nem azt mondom, ezt még holnap egész biztosan érezni fogom a karjaimban. Fogalmam sincs melyik dobozban mi van, pedig Aurora mindegyikre ráírta filccel az egyszerűség kedvéért, de mintha különféle nehezékekkel lennének megpakolva.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Aurora & Aaron 29.03.15 0:37

Aaron & Aurora


A szerelem olyan, mint a háború: könnyű elkezdeni, de nagyon nehéz megállítani.Abban igaza van, hogy van még időnk, de én mégis sokkal jobban örülnék, ha már minden a helyén lenne, és akkor kezdenénk bele abba a kis projektünkbe – na, jó nem is olyan kis projektbe – hogy felavassuk a lakás összes létező pontját. Most nem a lakás avató bulira gondolok, hanem arra, amit majd mi ketten fogunk művelni a beköltözésünk örömére, s gondolom a szomszédok is nagyon örülni fognak nekünk, ha a kelleténél is hangosabbak fogunk majd lenni.
- Egyáltalán nem vagy fair játékos… - Hangosan felsóhajtottam miután Aaron ajkai rátaláltak nyakamra. Aaron kimondatlan ajánlata még így is sokkal inkább volt vonzó, mint újabb és újabb dobozok tartalmának megtalálni a megfelelő helyet. Az legalább egy napos munkám fog lenni, mire csak az én cuccaimat elrendezem a gardróbba, nem beszélve a többi dologról… Kimerítő napok elé nézünk mindketten.
- Tudod, hogy mit gondolok? Az irtó szexi, ahogy dagadnak az izmaid, ahogy a dobozokat pakolgatod, szóval még egy darabig igazán képes lennék elnézni. – Szép is lenne, ha a kanapén ücsörögve koktélt iszogathatnék, miközben azt figyelném, hogy mennyire kidolgozott teste van a barátomnak.
- Ó, ilyen közelségből még jobban tetszik a látvány. – Immár karjai között találtam magam, de jobb kezemmel végig simítottam izmos bicepszén. Mikor legelőször voltunk egy pár, akkor sem volt okom panaszra, de azóta még jobban kigyúrta magát… Még szép, hogy tetszik. Valójában nem is tudom mi tetszik jobban a látvány, vagy a tudat, hogy Aaron ismét az enyém lehet. Inkább az utóbbira tippelnék.


CREDIT TO UNWRAPPED ?! OF CAUTION 2.0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
134
Join date :
2012. Dec. 15.
Age :
32
Tartózkodási hely :
Ki sem találnád :DTémanyitásTárgy: Re: Aurora & Aaron 31.03.15 9:37

Azt hiszem hamar hozzáfogok szokni, hogy valakivel élek, hogy velem van, hogy minden reggel mellette ébredek és Ő minden reggel mellettem, sőt ezek után hamar elfogunk jutni arra a pontra is, hogy gyűlölni fogok egyedül ébredni. Nehezebbnek gondoltam feladni a korábbi életem, de azt kell mondanom, hogy semmi sem hiányzik, legalábbis semmi olyan, ami fontosabb lehetne annál, mint amim most van. Lényegében csak egy lakást hagytam el, semmi mást, más mindenem megvan most is és meglesz eztán is, a lényeg, hogy a legfontosabb személy most már velem van. Úgy gondolom, hogy mindkettőnk életébe kellett ennyi változás. Nem azt kérem, hogy söpörjük el a múltat, csak azt, hogy adjunk magunknak esélyt... Én mindent megteszek, hogy ezt megérdemeljem és nagyon remélem, hogy ezt nem csak én látom így.
- Mi lenne, ha inkább most Téged pakolgatnálak kicsit? Azután visszatérhetünk a dobozokra meg miegymásra... - Fordítottam meg a karomban úgy, hogy most már a lábait a derekam köré tudja fonni. Tényleg bőven lesz még mit csinálni, de néha kell egy kis szünetet is tartani. Én pedig azt gondolom, hogy erre a legalkalmasabb pillanat most van.
- Én is nagyon szívesen elnézegetem, ahogy derékig neki vagy hajolva a munkának, de most kiakarlak sajátítani, kell hozzá engedély? - Simítottam végig a fenekén. Élvezni, nagyon fogom élvezni a közös lakás előnyeit, például azt, hogy ezt bármikor megtehetem és nagyon sokszor szándékozom még megtenni a konyhában, a nappaliban, a fürdőben, a pincétől a padlásig mindenütt, mert miért is ne, most már megtehetjük.
- Szerintem a szomszédok azt fogják gondolni, hogy friss házasok vagyunk. - Tulajdonképp annyira nem járnak messze az igazságtól, csak kérünk még hozzá egy kis időt. amíg komolyabban átgondolom és eldöntöm hogyan is lesz. Annyi már biztos, hogy nem akarom nélküle elképzelni az életet... Tehát valószínűleg igen, megfogom kérni a kezét, csak még azt nem tudom azt hogyan is fogom csinálni. Fogalmam sincs, elvégre még sosem csináltam... Ebben valahogy nincs tapasztalatom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Aurora & Aaron 31.03.15 16:06

Aaron & Aurora


A szerelem olyan, mint a háború: könnyű elkezdeni, de nagyon nehéz megállítani.Izomláza fog lenni miattam és persze a nehéz dobozok miatt is, de most nem akarok bele kezdeni abba a tipikus barátnős szövegbe, hogy: kicsim ugye nem vagyok túl nehéz? Mert biztosan néhány kilóval több lehetek annál, amennyi akkor voltam mikor először együtt voltunk.
- Így jobban bele gondolva kész csoda, hogy eddig kibírtad, hogy csak a dobozokkal foglalkozz. – Aaron úgy pakolgat, mintha pihe könnyű lennék. Erősebb, mint hittem. Szófogadóan dereka köré fontam lábaimat, miközben mindkét kezemet felvezettem vállaira. Fejemet oldalra döntve figyeltem, ahogy ujjaimmal simogattam izmos bicepszeit.
- Mi lesz, ha nem adok engedélyt? – Egyik kezem megindult felfelé, hogy rövidre vágott szőke hajába túrjak. - Engedély nélkül is ki fogsz sajátítani, ugye? – Válla fölött néztem körbe a lakásom. Még nagyon sok mindent a helyére kellene tennünk, konkrétan még a hálószobában az ágy csak egy csupasz matrac, még lepedőt sem volt időm rátenni.  
- Szerintem meg a szomszédok nagyon utálni fognak minket. – Olyan közel hajoltam hozzá, hogy szinte már mellkasához préseltem melleimet, ahogy még jobban hozzá simultam. - Valamit ki kell találnunk arra, hogy hogyan ne legyünk túl hangosak. – Nem akarok hangos lenni, de ez Aaron hibája… Nem tudok halk lenni miközben olyan élvezetekben van vele részem, hogy akaratlanul is hangos nyögéseket, sikolyokat vált ki belőlem. Rengeteg számtalan éjszakát fogunk okozni a szomszédaink számára.


CREDIT TO UNWRAPPED ?! OF CAUTION 2.0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
134
Join date :
2012. Dec. 15.
Age :
32
Tartózkodási hely :
Ki sem találnád :DTémanyitásTárgy: Re: Aurora & Aaron 20.04.15 18:42

- Az némi problémát fog jelenteni. - Húztam el a szám elgondolkodva a probléma legcélszerűbb orvoslásán. Azt hiszem meg is van. - Akkor kénytelen leszek bevetni a kék szemeimet. Én nem akartam, de ha kényszerítesz. Számtalan módon letudlak venni a lábadról, ezt ne felejtsd el, mert ha megteszed, akkor mindig emlékeztetnem kell rá és izomlázam lesz és akkor hogyan fogom pakolgatni neked a dobozokat meg mozgatni a bútorokat? - Nem mintha így fogalmam sincs mennyi doboz után, számozni is kellett volna nem érezném a karjaimban a hatásukat, de ha még Ő is megnehezíti a dolgom, akkor ki fogok készülni és már ami a ház körüli dolgokat illeti munkaképtelenné fog leamortizálni, szóval mégis csak jó lenne az az engedély.
- Jut eszembe, meddig is kell jó fiúnak lennem? Már nem kell, ugye? - Csillantak meg kék íriszeim. Mindketten tudjuk, hogy képtelen lesz ellenállni, de ha mégis kételkedne és nem akarna nekem hinni, akkor a legnagyobb örömmel kísértem egy kicsit, de amit akarok azt úgy is mindig elérem nála.
- Akkor nem kell engedély. Akkor is az enyém vagy. És tudom, hogy szeretsz és nem tudsz ellenállni, hiába is próbálkozol elhitetni magaddal, hogy igen, velem nem fog menni. - Döntöttem homlokom az övéhez. - Nyuszi... - Hajoltam lejjebb, hogy egy apró csókot leheljek ajkaira kacérkodva vele egy kicsit.
- Te nem tudsz csendben maradni. - Húzódtak önelégült mosolyra ajkaim. Már alig várom, most mit fog a fejemhez vágni, szemét, mocsok disznó, bunkó? Le sem tudnám tagadni mennyire imádom cukkolni. - Majd befogom a szád... - És még mindig tudom fokozni. Oké, mindketten tudjuk, hogy nem tenném meg vele, erővel legalábbis biztosan nem, nem fognám be a száját, a játék kedvéért viszont lehet, hogy igen,, ha mondjuk tényleg túl hangos lenne.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Aurora & Aaron 21.04.15 6:58

Aaron & Aurora


A szerelem olyan, mint a háború: könnyű elkezdeni, de nagyon nehéz megállítani.Utálom, hogy ennyivel tisztában van a gyenge pontjaimmal, de ezzel jár, ha valakit már nagyon régóta ismersz. Nekünk már sikerült kiismernünk egymást, tisztában vagyunk a jó és a rossz tulajdonságainkkal, szokásainkkal és mégis ennek ellenére már megint együtt vagyunk. Remélem nem követünk el hibát ezzel, de most boldog vagyok vele és nekem most csak ez számít. Már, hogy ne lennék boldog, mikor éppen a közös lakásunkban vagyunk? Rengeteg munka fog lenni, hogy berendezkedjünk, de Aaron figyelmét sikerült akaratlanul is sikeresen elterelnem.
- Sosem fogunk végezni a dobozok kipakolásával. – Mondtam sóhajtva, szinte már bele törődve. - Nem szeretném, hogy izomlázad legyen, de aki ilyen izmos, annak biztosan meg sem kottyan néhány nehéz doboz, vagy bútor. – Szemtelenül mosolyogtam rá, miközben újból és újból kitapogattam kemény bicepszeit.
- Már nem kell jófiúként viselkedned, egyébként is jobban szeretem mikor rossz fiú vagy. – Sokat sejtetően mosolyogtam rá.
- Teljesen a tiéd vagyok. – Ismertem be a nyilvánvalót. Vele vagyok, össze is költöztünk, kell ennél több?
- Hé! – Játékosan öklömmel vállába ütöttem. - Egyedül csak te tehetsz arról, hogy nem tudok csendben maradni. – Ha valakit hibáztatni akarna ezért, akkor nyugodt szívvel mutogasson csak magára.
- Befognád a szám? – Szúrós tekintettel néztem rá, de aztán gyorsan megenyhültek vonásaim. - Mondjuk így? – Esélyt sem adtam neki, hogy válaszolni tudjon. Ajkaimmal ajkaira tapadtam, hosszan, szenvedélyesen kiélvezve a csókot.


CREDIT TO UNWRAPPED ?! OF CAUTION 2.0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
134
Join date :
2012. Dec. 15.
Age :
32
Tartózkodási hely :
Ki sem találnád :DTémanyitásTárgy: Re: Aurora & Aaron 11.06.15 12:57

- De, csak nem most. Én egyébként is csak élvezkedve fogom nézni, ahogy derékig vagy belebújva mindegyikbe, szóval tényleg nagyon sok dolgod van még. - Az én reszortom volt a dobozokkal való cipekedés, sőt gondolom, hogy még ezen kívül is fog számomra találni testhezálló feladatot, de a dobozokban kotorászást nem vállalom. Egyébként is Ő csomagolta össze a nagyját és hiába jegyezte meg filccel nekem aztán gőzöm sincs mi hol, miben van. Ezt a feladatot inkább ráhagyom a nőre. Ő biztosan jobb ebben és hamarabb kész is lesz vele, mintha én segítenék neki, mert amint a jelenlegi felállás is mutatja, én leginkább csak akadály lennék, aki lassítja a munkában a saját önös kis vágyai érdekében.
- Vagy Te. - Szuper, szóval ma még lakberendezőset is fogunk játszani? Az ki van zárva. Ma még maximum annyit fogok megengedni, hogy a hálószobát rendbe rakja vagyis az ágyunkat, utána pedig szépen megfogom győzni arról, hogy a többi tennivaló várhat még holnap reggelig. - Vagy, ha így folytatjuk holnapra teljesen lefogsz fárasztani és hasznavehetetlenül fogom nyomni az ágyat a sajgó izmaimmal. - Eddig egész nap pakoltunk, vagyis kész vagyok akár érzelmileg is megzsarolni, ha azt kell, hogy végre felhagyjon a rohangálással és végre velem foglalkozzon, csak velem.
- És akkor minden rád fog maradni és még bűntudatod is lesz, amiért nem hallgattál rám. Szóóóvaaal, tartunk egy kis szünetet? - Még sosem gondoltam ennyire komolyan semmit sem az életemben, de most minden megfog változni és azt hiszem most már készen állok rá. Arra, hogy legyen egy édes kis feleségem, arra hogy családom legyen, közös életünk. Egy férfi általában piszok nehezen mond le a szabadságáról, másért én sem tenném meg, de érte tudom, hogy megéri.
- Még nem... - Hivatalosan még nem, de ez egyelőre maradjon az én titkom. Nem áll szándékomban beavatni abba, hogy még mi mindenre készülök. Egyelőre elég, ha annyit tud, amennyit, hogy ez úttal komolyan gondolom a kapcsolatunkat és hogy nem akarom elveszíteni és kész vagyok bármit megtenni azért, hogy bebizonyítson nem vágyom már semmi másra ebben az életben.
Okosan rátapintott a lényegre a csókkal. Nekem pedig nem is kellett ennél több ahhoz, hogy önkényesen eldöntsem, hogy a fenébe mindennel és végre megindultam vele a hálószobánk irányába, ahol egyből hanyatt is öntöttem a matracon.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Aurora & Aaron 12.06.15 12:37

Aaron & Aurora


A szerelem olyan, mint a háború: könnyű elkezdeni, de nagyon nehéz megállítani.Rosszallóan csóváltam meg fejemet, mégis nem bírtam ki, hogy ne nevessem el magam.
- Édesem ilyen erővel akár nyugodtan bevallhatnád, hogy hiányzott ez a látvány. – Mégis mit gondolt, hogy majd én pakolászok, amíg élvezettel stíröli a hátsó felemet? Oh, szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy Aaron efféle terveket forralt ki magának.
- Elképzelhetetlennek tartom, hogy ez megvalósuljon. Különben is úgy látszik, hogy most sem sikerült annyira lefárasztani téged… - Elvégre, ha Aaron annyira fáradt lenne, akkor inkább azon járna az esze, hogy minél hamarabb lepihenjen, de neki egészen másfajta gondolatai vannak, leginkább arról, hogy a ház felavatását melyik szobába kezdjük meg.
- Miért nem tudok neked egyszerűen nemet mondani? – Egyrészt azért mert ilyen szemekkel néz rám, másrészt mert túlságosan szeretem ahhoz, hogy tovább akarjam, hogy robotoljon, elvégre egy kis szünet tényleg ránk férne.
- Legyen, túl makacs vagy és tudom, hogy sok mindent megtennél azért, hogy úgy legyen, ahogy te akarod. – Ha Aaron szünetet akar, akkor nincs más választásom, mint elfogadni az akaratát, persze nem mindenre fogok ilyen könnyen rábólintani a kapcsolatunk folyamán. Nem akarom bevonzani a rosszat, de tartok attól, hogy még számtalan vita áll előttünk a makacsságunk végett, de kénytelenek leszünk egymással kompromisszumot kötni, ha azt akarjuk, hogy működőképes legyen a kapcsolatunk.
- Biztos vagy abban, hogy azt akarod, hogy ez legyen az első állomásunk a házavatónkkal? – Két csók között kérdeztem rá, miközben lábaimat dereka köré fontam és nagyon is éreztem, hogy Aaron már készen állna bárhol magáévá tenni.


CREDIT TO UNWRAPPED ?! OF CAUTION 2.0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
134
Join date :
2012. Dec. 15.
Age :
32
Tartózkodási hely :
Ki sem találnád :DTémanyitásTárgy: Re: Aurora & Aaron 23.06.15 13:08

- Be is vallom. Pokolian hiányzott ez a látvány és ezentúl szándékomban áll kihasználni minden édes kínálkozó pillanatot. Így jobb? - Tessék. Bevallottam. Még szép, hogy hiányzott ez a látvány, az pedig még jobban hiányzik, hogy csak az enyém legyen. Többször nem fogom elveszíteni. Bár még mindig nem vagyok a párkapcsolatok nagy szakértője, de azért igyekezni fogok jól csinálni, a legfontosabb, hogy ne okozzak neki csalódást, vagyis a legnagyobb hibám ezután most, hogy összeköltöztünk az lehet, hogy odaégetem a reggelit vagy mindig elfelejtem kicserélni a villanykörtét, megjavítani a csapot a konyhában... Ezek miatt még bőven lesz alkalma morcosnak lennie rám, de azt hiszem kifogom tudni engesztelni. Nagyon szeretném, ha a közeljövőben ezeknél nagyobb problémáink nem lennének, legalábbis igyekszem mindent megoldani.
Az első napirendi pont úgy állás után nézni, mert egy börtönben dolgozni nem épp életbiztosítás, és nem akarom, hogy Aurorának minden második héten a befoltozott képemmel keljen szembenéznie, amikor hazaérek vagy éjszakánként azt hallgatnia hogyan szenvedek egy-egy megrepedt vagy törött bordámtól.
- De ez még megvalósítható, mi lenne, ha erre még rádolgoznánk egy kicsit? - Most nagyon is szeretném, ha lefárasztaná, másra sem vágyam jobban, a dobozok megvárnak, én viszont nagyon is szófogadó voltam egész nap, mindent megcsináltam, ami csak az én dolgom volt, de ha nem kapok érte semmit, akkor nem leszek jófiú és kénytelen leszek követelni a jussomat.
- Azért mert szeretsz és mert olyan ellenállhatatlanul édesen nézek a kék szemeimmel, amiket úgy imádsz? Eltaláltam? - És erősen bízom benne, hogy ez még nagyon sokáig így is fog lenni. Nem akarom, hogy képes legyen nekem nemet mondani és mindig azon is leszek majd, hogy ez ne valósulhasson meg. Feltett szándékom minden nap levenni a lábáról.
- Ez az. Okos kislány. - Vettem elő a Colgate reklám mosolyomat. Imádom, amikor így egy rugóra jár az agyunk, bár ha így lett volna, akkor csak simán leteperem és mivel az erőviszonyok mindketten tudjuk, hogy igen számomra kedveznek előbb vagy utóbb megadta volna magát.
- Ha nem lettél volna olyan akadékoskodó... - Leheltem apró csókot ajkaira. - Édes... - És egy újabbat az állára. - Akkor Te választhattál volna. - Csókoltam meg az állat alatt és haladtam egyre lejjebb apró leheletnyi forró puszikkal a nyakán.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Aurora & Aaron 29.06.15 12:07

Aaron & Aurora


A szerelem olyan, mint a háború: könnyű elkezdeni, de nagyon nehéz megállítani.- Sokkal jobb. – Mosolyogtam rá sejtelmesen miután bevallotta az édes pasim nekem, hogy hiányzott neki a látványom. Nekem is hiányzott sok minden, főleg az, hogy este Aaron legyen az utolsó dolog, amit láthatok, s az első, akit megpillantok rögtön felkelés után. Nem beszélve arról, hogy az már csak plusz élvezet, ha félmeztelenül alszik mellettem, s a reggeli nap sugarai megvilágítják azokat a kívánatos kockákat.
- Szóval most az a legfőbb vágyad, hogy alaposan lefárasszalak? – Alsó ajkamba haraptam, hiszen felötlött bennem az, hogy mennyi módszerem lenne arra, hogy lefárasszam, de most nem a dobozok pakolgatására gondolok, hanem egy sokkal élvezetesebb dologra, amit biztosan mindketten jobban élveznénk, mint a költözéssel járó pakolászást. - Túlságosan jól ismersz már, ezek után nem csoda, hogy egyből eltaláltad. – Nevettem fel hangosan. Az egyik gyengém a gyönyörű kék szempárja, míg a másik a kidolgozott teste, hm azokat a kockák… Már most szívesen felfedezném azokat a kockákat a számmal.
- Oh, drágám nekem mindegy, hogy az előszobában vagy a hálószobában, vagy akár a tus alatt, nekem csak az számít, hogy veled lehetek. – Csókoltam mohón ajkaira. Majd fejemet hátra vetettem, hogy jobban hozzá férjen édes ajkaival a nyakamhoz. Hangosan sóhajtottam minden egyes apró csókja után.
- Miért van még mindig rajtunk ennyi ruha? – Zihálva szólaltam meg, kezdett zavarni az, hogy még egyikünk sem kezdett el vetkőzni, pedig szeretném magamhoz olyan közel érezni, amilyen közel csak lehet.


CREDIT TO UNWRAPPED ?! OF CAUTION 2.0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
134
Join date :
2012. Dec. 15.
Age :
32
Tartózkodási hely :
Ki sem találnád :DTémanyitásTárgy: Re: Aurora & Aaron 19.04.16 19:59

- Túlságosan jól ismerlek már, így azt is sejtem, hogy óvatosnak kell lennem veled, de azért igen, szeretném, ha kifárasztanál, de szívesebben emelgetnéd a feneked most már, mint ezeket a vacak dobozokat. - Mást sem csináltunk egész nap, mint pakoltunk, az enyém volt a dolog nehezebbik része vagyis a fizikai, az övé pedig a türelmesebb rész, mert még mindennek helyet kell találnia, hiszen, ha már úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk magunkat élesben is, vagyis összeköltözünk, akkor az a legkevesebb, ha azt szeretnénk, hogy ez a lakás otthonos legyen, a mi otthonunk, bár ami engem illet, számomra ez az otthon Tőle az, ami, miatta fogok hazajárni, mellőle fogok felkelni, nekem ennyi jelenleg bőven elég, a többi tervvel pedig csak lépésről lépésre, már az is nagy dolog, hogy egyáltalán hajlandó volt még szóba állni velem, vagy egyáltalán kettő percnél tovább elviselni a képemet, épp ezért ezt már nem áll szándékomban elszúrni, mert tisztában vagyok vele, hogy nincs és nem is lesz több dobásom, ez az egy van, az utolsó. De azért bízom benne, hogy idővel ismét sikerül kialakítanunk kettőnk között azt, ami volt, sőt valami sokkal erősebb köteléket.
- Mi lenne, ha ilyen sorba haladnánk? Megérdemlem, egész nap dolgoztathattál, sőt megígérem, hogy holnap is jófiú leszek, de most követelem a jutalmamat. - Türelmetlenül, mohón csókoltam bele nyakába újra és újra. Semmit sem szeretnék elsietni, bár az egy másik kérdé, hogy képes leszek-e tartani ezt a tempót, őszintén szólva kétlem. Ő nem az a nő, aki mellett egyetlen férfi is megtudná állni a dolgot, vagy ha mégis, akkor vagy meleg, impotens vagy nemi beteg. És ha már itt tartunk lenne itt még egy bökkenő, aki kapja marja alapon most már az enyém minden egyes apró porcikájával együtt.
- Mert szenvedtetni akarlak egy kicsit. - Pontosan ezt a reakciót akartam kiváltani belőle, azt persze nem mondtam, hogy bele is kell nyugodnia abba, hogy szenvedni fog, amíg képes vagyok uralkodni magamon, ami még körülbelül három másodperc, aztán mint egy állat szaggatok le róla, de addig is igyekszem minél hosszabbra nyújtani azokat a másodperceket. Talán még ötöt is kitudok hozni belőle. Hmm, elképzelhető... Kibújtatva a felsőjéből, de még egyáltalán nem megkegyelmezve neki puha csókot nyomtam mellei közé, majd lassan haladtam végig a melltartó vonalán, miközben kezem finoman végigsiklottak az oldalán, majd erősen belemarkoltam a fenekébe.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Aurora & Aaron 24.05.16 20:32

Aaron & Aurora


A szerelem olyan, mint a háború: könnyű elkezdeni, de nagyon nehéz megállítani.Újra együtt. Meglepő ugye? Bárki, aki egy kicsit is ismer minket, az most biztosan megdöbben a hír hallatán. Sok mindent éltünk át együtt, de talán még több mindent külön, egymás nélkül, de úgy tűnik, hogy a mi utunk keresztezi a másikét. Mintha előre meg lett volna írva, hogy bármi is történjék közöttünk, nekünk együtt kell lennünk. Hiszek-e ebben? A sors kezében és a többi elcsépelt klisében? Azt hiszem, most nem ezzel kellene foglalkoznom, hogy miben hiszek, vagy miben nem. Egyszerűen csak élveznem kell, hogy mindazok után, amin keresztül mentünk Aaron küzdött azért, hogy vissza hódítson. Hiányzott, de sokáig igyekeztem magam távol tartani tőle, mert valami megmagyarázhatatlan módon függőséget okoz nekem. Mert azok az "elvonási tünetek" amikkel küszködtem iszonyatosak voltak, csaknem bele is pusztultam.
- Túlságosan türelmetlen vagy. - Miután közöltem vele véleményemet akaratlanul is, de felnevettem, hiszen most egyáltalán nem tudom bánni, hogy ilyen türelmetlen. Viszont elmondhatatlanul rettegek attól, hogy elkapkodtuk azt, hogy megpróbáljuk ismét együtt, mármint lehet, hogy gyors tempót diktálunk, hiszen az össze cuccolás, hatalmas dolog.
- Oh, már ott tartunk, hogy jutalmat követelsz tőlem? - Az igaz, hogy fárasztó napunk volt, és egy ilyen nap után semmi másra sem vágynék, mint egy forró zuhanyra és kipihentető alvásra, de nyilvánvalóan neki más tervei vannak. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy bánom, sőt biztosan csalódott is lennék, ha az első éjszakánkat a közös laskásunkban csak kizárólag alvással töltenénk.
- Egy kicsit már szenvedtettél. - Szólaltam meg egészen elhaló hangon. - Vigyázz, nehogy a végén te legyél az, aki valójában szenvedni fog. - Eddig hagytam, hogy kedve szerint játszadozzon velem. Bevallom élvezem is, amit velem művel, de túl türelmetlen vagyok ahhoz, hogy ki tudjam várni a végét, főleg, hogy ilyen lassan akarja kiélvezni a közelségemet. Ahogy bele markolt a hátsómba akaratlanul is megemeltem csípőmet, így testünk egymásénak feszült, s érezhettem mennyire kíván.


CREDIT TO UNWRAPPED ?! OF CAUTION 2.0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
134
Join date :
2012. Dec. 15.
Age :
32
Tartózkodási hely :
Ki sem találnád :DTémanyitásTárgy: Re: Aurora & Aaron 31.10.16 19:44

- Tudok róla. De a jó dolgokra sincs mindig értelme várni. Én pedig képtelen vagyok már várni. - Momentán, sőt szeretném is, ha ez így maradna, Ő a legjobb dolog az életemben, és csak egy karnyújtásnyira van Tőlem, bele is pusztulnék, ha még tovább kellene várnom rá, egyszerűen csak a magaménak akarom érezni a nap huszonnégy órájának minden percében, megragadni, birtokolni, vigyázni rá és többé nem elengedni, azt akarom, hogy ez legyen életem legönzőbb döntése, amihez maradéktalanul hű akarok lenni. Valóban megtehetnénk, hogy várunk még bizonyos döntésekkel vagy egyszerűen csak adunk még időt a dolgoknak kibontakozni kettőnk között, de voltaképp nem sok értelme lenne, sőt időpocsékolásnak látom. Sokkal inkább szeretném már abba fektetni az energiámat, hogy mindent helyrehozzak körülöttünk, nem az a célom, hogy minden olyan legyen, mint régen, ellenkezőleg, jobb lenne elhagyni a múltat, ugyanis most mindent sokkal jobban akarok csinálni, méghozzá úgy, hogy többé ne keljen hasonló döntéseket meghoznom, nem akarok már más nővel összeköltözni, vagy más nőnek ígéreteket tenni, nem akarok már más nőt az életembe, csak ezt az egyet.
- Téged követellek. Olyan nagy bűn ez? - Talán ismételten bennem volna a hiba, amiért nem érzem ennek súlyát? Valahogy kétlem, ahogyan azt is, hogy Ő annyira bánná, ha épp nem bírok magammal, sőt megígérhetem, hogy ezt sosem fogja bánni. Mindketten változtunk. Talán nem is árt majd meg a kapcsolatunknak. Én úgy fejezetet nyitottam. Hű akarok lenni a döntéseimhez, a döntésem pedig Aurora.
- Még nem fejeztem be... - Bármeddig képes lennék folytatni ezt, nem az én hibám, hogy belőle sosem elég, fogalmam sincs hogyan bírtam eddig nélküle, valószínűleg úgy, hogy egy idióta voltam, úgy is bántam vele, mint egy idióta, most viszont mindent megakarok adni neki, amit csak kíván. - Szóval, azt kéred, hogy hagyjam abba? - Haraptam finoman a nyakába. Imádom ezeket a pillanatokat, nem, ebben a nőben mindent imádok, azt is, ahogy most a pokolba kíván, sokkal inkább valahová máshová? - Ezek szerint azt szeretnéd, ha végre leszaggatnék rólad mindent és olyan örömöt okoznék, mint még soha? - Suttogtam a fülébe, azt hiszem van róla némi elképzelésem hogyan is kezdenék hozzá.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
399
Join date :
2012. Jan. 30.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Aurora & Aaron 04.11.16 10:28

Aaron & Aurora


A szerelem olyan, mint a háború: könnyű elkezdeni, de nagyon nehéz megállítani.Kétségtelenül mindketten őrültek vagyunk. Annyi minden történt már a múltban, de most mégis újra egymás karjaiban találtuk magunkat. Mások ezt biztosan nem értenék meg, de mások még sosem tapasztalták azt, hogy milyen annyira szerelmesnek lenni, hogy bármit képesek vagyunk megtenni a másikért, vagy éppenséggel bármit megbocsájtani a másiknak.
- Azt kell, hogy mondjam, hogy nem. - Suttogtam ajkaira, majd szenvedélyesen megcsókoltam. Ez tényleg nem bűn, hogy engem akar. Viszont ezzel így együtt fogunk bűnbe jutni, elvégre a házasságon kívüli szex sokak számára bűnnek számít. Az egy dolog, hogy most meghoztuk azt az elvetemült döntést, hogy összeköltözünk, de innen hogyan tovább? Gyűrű, házasság, gyerekek? Ez még a jövő zenéje, most azon kellene lennünk, hogy képesek legyünk megbocsájtani egymásnak a múltban elkövetett hibákat.
- Aaron... - Elhaló hangos nyögtem fel, miután a nyakamba harapott. Egyáltalán nem fájt, abban a pillanatban nem is fájdalmat éreztem, sokkal inkább valamiféle sóvárgást. Mintha valamiféle elvonási tünetem lenne és minden porcikám azért kiabál, hogy tegyen végre a magáévá.
- Igen, azt szeretném. - Megőrjít a várakozás és valószínűleg Aaron is tudja, hogy miféle mocskos játékot űz velem. Remélem azért azzal is tisztában van, hogy a mi kapcsolatunk eddig is amolyan adok-kapok alapokon zajlott és ezek után biztosan számíthat arra is, hogy egy váratlan pillanatban bizony nagyon tesztelni fogom a türelmét. Szenvedni fog, sokkal jobban, mint ahogyan most engem szenvedtet.  


CREDIT TO UNWRAPPED ?! OF CAUTION 2.0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Aurora & Aaron

Vissza az elejére Go down

Aurora & Aaron

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Hiányoztál nyuszi - Aurora & Aaron
» Pietro Maximoff -hős- aaron-taylon johnson
» Aurora de Martel
» Olimposz > John Aaron / Árész

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Aaron & Aurora lakása-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához