welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Mia & Mason

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 06.05.15 2:01


Mason & Mia
 

- Teljesen igazad van. – Helyeselve bólogattam. Ez a pasi tényleg egy főnyeremény. Még csak most vázoltam neki a terveimet fel, de máris tudja, hogy mit kell tennie. Habár még csak most akarunk bele vágni a közös munkába, de már így előre érzem, hogy jól választottam azzal, hogy őt kerestem fel, hogy az ügyvédem legyen.
- Nagyon remélem, hogy minden tervemet képesek leszünk megvalósítani. – Bizakodóan mosolyogtam rá. Én hiszek abban, hogy ha ketten összefogunk, akkor nincs számunkra lehetetlen. Noha ehhez az is kelleni fog, hogy ne kedveljem meg túlságosan és ne gondoljak a szakmai kapcsolatunkba többet, mégis lehet, hogy ezzel már elkéstem. Már az első találkozásunk alkalmával is túlságosan szimpatikus volt számomra.
- Rendben, akkor ezzel még várunk. – Bevallom kissé megszeppentem. Nem is tudom… Ez olyan volt, mintha finoman leszerelt volna, mintha csak a távolságot akarna tőlem tartani. Mégis miért? Ez is egy olyan dolog fog lenni, amin sokáig rágódok, biztosan okozni fog számomra néhány álmatlan éjszakát ez az egyetlen egy megjegyzése.
- Ígérem, hogy végig ilyen magabiztos fogok lenni. Nem fogok meghátrálni már az első elénk gördülő akadálynál. – Senki sem mondta, hogy könnyű fog lenni, sőt mivel ez egy nagyon komoly ügy, biztosra veszem, hogy az ellenőrök mindenbe képesek lesznek bele kötni, de nem bánom, hiszen egy célunk van, hogy a gyermekeknek biztonságos otthont teremtsek.
- Az jó lenne. – Halvány mosolyra húzódtak ajkaim. Szóval holnap is találkozni fogunk, persze szigorúan csak a munka végett.
- Előtte nem kellene nekünk is hivatalosan megállapodni egymással? – Most persze a piszkos anyagiakra gondolok, még pedig pontosan arra, hogy mennyit fogok neki fizetni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 07.05.15 16:43
Mia & Mason


- Azon leszünk. - Próbálkozni fogunk. Én pedig minden létező követ megfogok mozgatni, hogy segítsek az elképzelései megvalósításában. Először is, mert szép gesztus, másodszor, mert ez sokak számára egy szebb jövőt jelentene, harmadszor mert egyáltalán nem lehetetlen. Teljesen megvalósítható, csak tudni kell hogyan hozzáfogni és én tudom hol kell elkezdeni, a legrövidebb időn belül bele is fogunk vágni, hogy minél előbb őrülhessünk az első apró sikerünknek, ami közelebb visz a célunkhoz, az pedig egy biztos otthon megannyi otthontalan gyermek számára.
- Nem is fogom megengedni. - Annyit megígérhetek, hogy igyekezni fogok tartani benne a lelket, amíg csak látok esélyt az adott akadály leküzdésere, már pedig nem szokásom egy könnyen feladni, a munkám sem engedné meg, legalábbis nem lennék valami sikeres, ha folyton meghátrálnék, inkább elvetemült módon hiszek és bízom  sikerben, minthogy utat engedjek a kudarcnak a fejemben.
- Ha bejössz ezt is megbeszéljük, de inkább ne most... Azután pedig neki is indulhatunk a dolgoknak. Ami pedig az építészeti kérdéseket illeti lehet, hogy abban is tudok segíteni, legalábbis utánaérdeklődhetek pár személynél. - Az egyetemről is ismerek pár személyt, plusz a munkám során is sokféle kapcsolatokra tettem szert, szerencsénkre mérnök is akad közöttük, azzal is csak időt spórolnánk, ha lenne valaki, aki épp ráérne na és persze baráti alapon olcsóbban is kijönnénk belőle, minthogy szakértői véleményeket kérjünk, ami egy kisebb vagyon, plusz idő.
- Rendben van. Azt hiszem ezen átrágtuk magunkat, amennyire csak lehetett... - Minden részleten, kérdésen, most már csak akkor fogunk ennél többre jutni, ha belekezdünk, válaszokat kapnunk, csak úgy fogunk haladni, azon kívül azt hiszem mindent elmondtunk, mindenre kitértünk, már csak a megvalósítás van hátra, az igazi kihívás.
- Egyébként értesz az emberek nyelvén a beszédedből ítélve. Ez jó... Még jól fog jönni. Különösebben ezután, hogy ebbe beleakarsz fogni, csakis a hasznodra fog válni, az mindig jó, ha képes vagy átadni a szemléleted másoknak és Ők megértik. Mondhatni ez lesz az egyik mozgatórúgója a sikereidnek. - Magyaráztam, miközben töltöttem még bort mindkettőnk poharába.


music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 13.05.15 11:41


Mason & Mia
 

Mason hisz abban, hogy megvalósíthatom a terveimet. Kell ennél több? Ennyivel meg is elégszem. Hiszen jó tudni, hogy egy olyan ember dolgozik veled együtt, akit nem csak az érdekel, hogy megkapja a szolgáltatásáért járó összeget, hanem támogatja is az elképzeléseimet. Már most biztos vagyok benne, hogy tőle jobb, alkalmasabb ügyvédet nem is találhattam volna erre a célra. Kedvelem, sőt nagyon is szimpatikus a számomra, ezért biztosra veszem, hogy zökkenőmentesen fog zajlani a közös munkánk.
- Akkor gondolom, kénytelen vagyok egy újabb időpontot kérni a titkárnődtől. – Azt sem kell elfelejtenem, hogy rajtam kívül még vannak ügyfelei és kötött a munkaideje. Mégis nekem ez az ügy nagyon fontos, de biztosan mindenki ezt gondolja a saját dolgáról. Azért mégis csak remélem, hogy minél mihamarabbra fogok időpontot kapni.
- Én is azt hiszem, pedig ma nem is akartam ezzel előhozakodni, de már annyira izgatott vagyok, pedig még nagyon messze vagyok a célom elérésében. – Még messze, de minden egyes nap egyre közelebb és közelebb érzem magam. Aztán egy szép nap arra fogok ébredni, hogy az árvaház tele van mosolygós arcokkal, akik örülnek annak, hogy van hol lakniuk, s mit enniük.
- Ezzel most azt akartad mondani, hogy legyek saját magam ennek az ügynek az arca? – Megdöbbenve néztem rá, majd gyorsan ismét a poharam után nyúltam, hogy néhány korty bort igyak, noha lehet lassítanom, hogy kellene a tempón.
- Lámpalázas vagyok a színpadon és nem hiszen, hogy ki tudnék állni egy tömeg elé. Nem is látszott rajtam, hogy mennyire zavarban voltam ott a színpadon, mikor licitáltál rám? – Azon gondolkoztam, hogy felfogadok valakit, aki a sajtosom lesz, aki gondoskodik a médiáról és a többi ilyen dologról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 15.05.15 17:48
Mia & Mason


- Telefonálj be. Majd szólok, hogy hozzon előre amennyire lehet. - Mert persze azokról az ügyfelekről sem feledkezhetek meg egy csapásra, akik még előtte várakoznak időpontért, de meglátom mit tehetek az ügy érdekében, hogy ne várassam meg nagyon, ha már ilyen izgatott, bízzunk benne, hogy mindvégig ilyen lesz.
- Valahol el kell kezdeni, de akkor elvárom,hogy a nyakamon lógjál, hogy minél gyorsabbak és célszerűbbek legyünk, ne lankadjon ez a lelkesség. - Mindvégig látni szeretném rajta, hogy igazán akarja, megszeretné valósítani az elképzeléseit és ha valami nem jön össze elsőre és később újra kell próbálkoznunk, akkor nem csügged el, de legfőképp nem adja fel. Tudnia kell, hogy fontos az, amit csinál, mindennél fontosabb, hogy mennyi árva gyereken fog segíteni szerte a világban, akiknek nincs otthonuk, de még csak fedél a fejek fölött sem, nemhogy meleg étel az asztalon. Nagyra becsülöm ezért a nemes gesztusért, amit nem is tagadok, hisz bevallom nagyon ritkán találkozom ennyire önzetlen, hátsószándék nélküli emberekkel. Az esetek durván hetven százalékában mindig van valami a háttérben, de az Ő esetében semmit sem látok, mindössze jó szándékot, nem pedig a hasznot.
- Inkább valaki másra bíznád? - Kortyoltam bele a boromba. - Végül is a Te döntésed, ha külön valaki mást bíznál meg ezzel, de ha egyszer ennyire a szívügyed, akkor azt gondoltam, hogy ezt másoknak is tudnia kellene és semmi szükség nem lenne arra, hogy valaki más arca mögé bújj, hiszen egyedül Te szeretnéd megvalósítani és ha értenél a dolgok jogi részéhez is, akkor rám sem lenne szükséged. - Cassidy okos intelligens nő, aki bárkit képes lenne megnyerni magának és szerintem ezt ki is kellene használnia. Van érzéke a szavakhoz és az emberekhez.
- A kérdésben benne van a válasz. Mindez azért volt, mert épp megpróbáltak az emberek megvásárolni. Ne akard összekötni a kettőt. Egészen más a két helyzet. A beszéded viszont több is, mint rendben volt. - Most úgy tűnhet megakarom mondani neki mit tegyen, de ez nincs így, ezek pusztán jó tanácsok. Én csak tudom miről beszélek. Hallotam beszélni és jó volt, nagyon jó.


music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 17.05.15 15:34


Mason & Mia

Mosolyogva bólintottam szavaira. Úgy fogom kezdeni a holnapi napomat, hogy ahogy felkeltem felhívom a titkárnőjét, hogy tényleg minél hamarabb kapjak időpontot. Mert minél több napig tartanak az előkészületek, addig is éheznek a gyerekek. Nekem pedig pont az a célom, hogy senki se éhezzen tovább, mondhatni már a szívügyemként kezelem ezt, noha nekem sosem kellett éheznem. Ezt nem bűntudatból teszem, mert nekem mindenen megvolt gyermekként, egyszerűen csak segíteni szeretnék másokon, ha már módomban áll.
- Ha tényleg a nyakadon lógnék, ahogy akarod, akkor egy idő után biztosan az idegeidre mennék, ezt pedig nem szeretném. – Nem fogom naponta hívogatni azért, hogy megtudakoljam tőle, hogy hogyan haladunk az üggyel. Sőt, nem is fogok mindent rábízni, amit egyedül el tudnék intézni, azt saját magam is megtenném, amíg Mason dolgozik. Elvégre neki még ott vannak a többi ügyfelei is, akikkel foglalkoznia kell, ezért nem várhatom el tőle, hogy csak rám koncentráljon.
- Nem is tudom… - Tartok attól, hogy a múltam miatt még mindig hogyan ítélnek meg az emberek, akik tudnak arról, hogy mit tettem és nem szeretném, hogy ez miatt az ügyet, amiért harcolok miattam ítéljék meg.
- Minden kezdet nehéz ugye? Nem is gondoltam bele, hogy reflektorfénybe kerülhetek azért, mert segíteni szeretnék másokon. – Már csak attól ideges leszek, ha erre gondolok, akkor mégis mi fog lenni, ha tényleg ott fogok állni és mindenki engem fog nézni? Arra várva, hogy valamit mondjak, mi lesz, ha egy szó sem fog kijönni a torkomon, ha teljesen lefagyok?
- Még szerencse, hogy egy számomra szimpatikus személy licitált rám. Sőt, senkire sem licitáltak ennyit, mint rám. – Mason nem volt fukar, mikor a zsebébe kellett nyúlnia.
- Talán a legközelebbi jótékonysági eseményen is szervezhetnék ilyen licitálást, de a nők helyett, a férfiak lennének az árverés tárgya. Rád biztosan sok nő akarna licitálni. – Noha Mason egy szóval sem mondta még, hogy esetleg kiállna a színpadra, hogy bárki is megvehesse egy estére.
- Hozok még egy üveg bort. – Indultam meg a konyhába egy másik üvegért, és a bornyitóért.
- Segítenél? – Talán sikerülne nekem is kiszednem belőle a dugót, de neki sokkal könnyebben menne. Sőt, mondhatni egy ilyen erős férfinak gyerekjáték kinyitni egy üveg bort.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 21.05.15 14:33
Mia & Mason

- Errefelé ilyenek az emberek. Mások cselekedeteire mindig előbb felfigyelnek akár jó, akár rossz, minthogy maguk előtt söprögetnének. Ez már csak ilyen. De ha elég biztos vagy önmagadban, már pedig szerintem az vagy, akkor ne érdekeljen. Mutasd meg nekik, hogy még egyáltalán nem ismernek és hogy képes vagy olyan nagy dolgokra, amikhez másokban nincs elég kitartás. - Ennél jobb biztató beszéddel momentán nem szolgálgatok, sőt még ennyire sem számítottam magamtól, de azért szép volt és remélhetőleg hatásos is. Én csak támogatni tudom ebben a projektben, először is, mert tényleg nem öncélú, másrészt mert valami különös oknál fogva jó látni azt, hogy mennyire elszántan szeretné megvalósítani, mintha tényleg nem lenne előtte semmiféle akadály, de még ha lesznek, mert biztosan lesznek, lefogja gyűrni őket.
- Biztosra akartam menni. - Tényleg nem kevés pénzről van szó, de most kivételesen hidegen hagy az összeg, végül is nem egy kaszinóban vertem el, nem az ablakon dobtam ki, e elég megnyugtató a számomra. Így legalább bármikor megtudhatom hová került az a pénz, de Cassidy által biztos vagyok benne, hogy a lehető legjobb helyre, vagyis szép befektetés volt, ami egy kicsit érte is ment, ha ez nem lenne nyilvánvaló anélkül is, bár neki lehet, hogy nem az, nem is kell erről tudnia.
- Én segítek, Te pedig árverésre adnál? - Néztem rá meglepetten, de persze mosolyogva, egyáltalán nem vettem magamra, értékelem, de ki van zárva, hacsak nem akar előbb leitatni. Azért ennyire nem akarom megtudni mennyit is érnék meg egy nőnek.  
- Még a végén azt fogom gondolni, hogy leakarsz itatni. - Akkor már csak az lenne a kérdés, hogy mire is megy ki a játék. Nem hinném, hogy bármi olyasmit is eltudna érni nálam részegen, amit józanon nem menne neki. De azért udvariasan elvettem Tőle a dugóhúzót és kinyitottam vele a bort, majd töltöttem mindkettőnk poharába.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 22.05.15 12:07


Mason & Mia

Ha a bíróságon is így képes szónokolni, akkor már érthető, hogy miért van ilyen nagy sikere a szakmájában. Eddig is lelkes voltam, de Mason egy újabb löketet adott nekem, elvégre szerinte is sikerülhet véghezvinnem a terveimet, úgy pedig egészen biztosan sikerülni fog, ha támogat.
- Szóval ezek szerint csak annyi a dolgom, hogy megmutassam másoknak, hogy mennyire kitartó vagyok? – Mert ez így könnyen hangzik, de sokkal nehezebb véghez is vinni, mint csak beszélni róla. Mégis nem fogom feladni addig, míg meg nem nyílik az árvaház, bármit képes vagyok megtenni azért, hogy elérjem a céljaimat.
- Ezek szerint képes lettél volna még ennél is többet fizetni, ha valaki túllicitált volna? – Kíváncsi vagyok, noha tényleg már így is rengeteg pénzről beszélünk.
- Gondolj úgy rá, mint ahogyan én is, ez a jótékony cél miatt szükséges. Licitálnék rád. – Halványan rámosolyogtam.
- Az előtt még azt mondtad, hogy segítesz a céljaim elérésében, ez pedig egy olyan esemény lenne, ami ahhoz vezetne, hogy elérjem a céljaimat. – Ezzel a kis szónoklatommal pedig azt akartam elérni, hogy Mason rábólintson arra, ha a közeljövőben felkérném arra, hogy elárverezhessük.
- Miért akarnálak leitatni? – Nem is lepleztem előtte, hogy mennyire meglepődtem. - Semmiféle hátsószándékom sincs, pusztán úgy gondoltam, hogy egy újabb üveg bor mellett tovább társaloghatnánk. – Sőt, inkább magam miatt kellett kibontani az újabb üveget, kell még egy kis alkohol, hogy ne feszengjek tovább a társaságában. Tetszik nekem, de a közös munkánk végett úgy vélem jobb, ha ez az én kis titkom fog maradni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 01.06.15 9:22
Mia & Mason

- Igen, lényegében igen. A legtöbb embernek nem menne, ha egy bizonyos idő elteltével elakad az ügy, amibe belefogtak, akkor inkább annyiban hagyják minthogy összeszedjék magukat. Bennük nincs meg a kellő akarat és elszántság, de benned igen. - Ez pedig akár hiszi, akár nem, de máris fél siker, mert neki sokkal könnyebb lesz venni az akadályokat, hiszen nincs semmi és senki, aki elbizonytalaníthatná, legalábbis, ha rajtam múlik nem lesz, mert nem fogom megengedni. Tudom, hogy nem fogja annyiban hagyni a dolgot és ki fog tartani.
- Tudod Cassidy, a mai világnak több ilyen emberre lenne szüksége. - Akárhogy is nézzük ez az igazság. Olyan emberekre, akikben megvan a kellő elszántság, magabiztosság, akik addig nem állnak le, amíg meg nem valósítják a kitűzött céljaikat.
- Attól függ... Milliomosokkal szemben nem áll módomban beszállni, szóval, ha annyira elszálltak volna maguktól meg a pénzüktől, ami nekünk csak jó lett volna, akkor engedtem volna hadakozzanak csak a pénzükkel, legalább valami hasznosra is fordítják, közben pedig megmutathatják, hogy nekik mennyi van és hogy milyen mindenhatóan vele. - Olyan játszmába nem érdemes beszállni, amiben nem nyerhetsz, mert mondjuk nincsenek meg az eszközeid hozzá. Ez pedig pontosan egy ilyen játék lett volna.
- Jó tudni. Talán még egyszer én is legombolok rólad pár ezret... - Apróság. Mert sokaknak igen, az. De nekünk most kivételesen pontosan ilyen emberekre van szükségünk és Cassidy tudja is hogyan kell összecsődíteni őket egy kis önkéntességre.
- Szó sem lehet róla, még a végén irigy lennél, ha többet hoznék a konyhára. - Cukkoltam egy kicsit, de azért remélem inkább velem együtt fog nevetni ezen, sem hogy magára venné, mert a legkevésbé sem gondoltam komolyan.
- Nos, ebben az esetben azt hiszem jobb, ha ma már nem vezetek. - Majd hívok egy taxit, a kocsimért pedig holnap eljövök vagy elküldök valakit érte.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 02.06.15 8:22


Mason & Mia

Lelkes vagyok, de mellette az oldalamon tudom, hogy sosem fog alább fagyni a mostani lelkesedésem, sőt inkább azt hiszem, hogy ennél csak még lelkesebb lehetek.
- Ösztönzően hat rám, hogy ennyire hiszel bennem. – Ismét halvány mosoly jelent meg arcomon. Kezd igazán jó kedvem lenne, amiről persze a társasága is tehet, de a gyors tempóban fogyasztott néhány pohárka bor is.
- Zavarba hozol. – Ez nagyon is egy bók volt, persze nem teljesen rám irányult, hanem az általam kitűzött céloknak, de mégis jól esett.
- Lényegében egy csomó tervem van, amivel az emberekből pénzt lehetne kicsikarni a jó cél érdekében. Sikeres volt az árverés, és ez arra ösztönöz, hogy még több ilyen eseményt szervezzek. Mi lenne, ha jótékonysági futást is szerveznék? Persze a benevezési díj arra a számlára menne, amivel a terveimet szeretném finanszírozni. – Nekem sem végtelen a zsebem, ezért nem tudnám hosszú távon fenn tartani az árvaházat, ezért is kell minden alkalmat megragadnom ahhoz, hogy a tehetősebbik réteg jótékonykodásra szánja el magát.
- Boldogan fizetnék ki érted bármennyit. – Lényegében saját magamnak fizetnék, egyik számlámról a másikra kellene átutalnom a pénzt.
- Dehogy lennék irigy. – Jó kedvűen felnevettem. - Sőt, ha annyira kelendő lennél, akkor még szép, hogy hasznot húznék belőled, amolyan titkos fegyver lehetnél, azért hogy a pénzek nők jó sokat fizessenek érted. – Ha nem csak vacsoráról lenne szó, akkor úgy nézne ki, hogy én vagyok a stricije, de ugye semmiféle szexuális szolgáltatás nem szerepel az árveréseken. Az pedig egy másik dolog, hogy nem tudom megszabni azt, hogy a vacsorázó egyének között hogyan végződik az este. Ki tudja? Talán azóta vannak, akik a jótékonysági eseményemnek köszönhetően találtak egymásra.
- Ez igaz, és nem is örülnék annak, ha bármi bajod esne hazafelé menet. – Hibásnak is érezném magam, ha azért lenne bármi baja, mert nálam túl sok bort fogyasztott.
- Mire számítottál a mai estétől? – Érdekel, hogy miféle elképzelései vannak, vagy voltak mikor hozzám tartott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 03.06.15 16:12
Mia & Mason

- Hiszek is, annyira elképzelhetetlen. - Miért ne hihetnék benne? Talán ennyire sikerült meglepnem vele? Hasznosnak és értékesnek hiszem azt, amiért dolgozni akar, én pedig örülök, hogy segíthetek ebben. Továbbá azt is igaznak hiszem, hogy nem sokaknak jutott volna eszébe az, ami neki.
- Csak az igazat mondom. - Ha az őszinteségemmel hozom zavarba, arról igazán nem tehetek. Tényleg csak azt mondom, amit gondolok tisztán és őszintén. Képesnek tartom arra, amit kigondolt és kitűzött magának célként. Megtudja csinálni, ha valaki, akkor Ő képes rá. Én hiszek benne már most a legelejétől fogva, aki pedig nem, az megfogja látni és leesik az álla, mert mi ezt megfogjuk valósítani és nem csak tervekben, hanem tettekben is.
- Jobb ötletem van. Mi lenne ha inkább külön jótékonysági napot rendeznél minden korosztály számára gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt különféle programokkal? Talán több érdeklődőt vonzana. Ebben benne lehetne egy programként a futás is, de akár kézilabda vagy a foci is... Bármi, amire lenne érdeklődés. - Meglehet szervezni, minden lehetséges és ez egy bőven elég nagy város ahhoz, hogy megérné szerintem a munkát.
- Egyszer még a szavadon foglak... De az is lehet, hogy nem engednélek nyerni. - Végül is akkor ugyanúgy az Ő pénzéről lenne szó, nekünk viszont az lenne a célunk, hogy más emberek szánják rá magukat arra, hogy a zsebükbe nyúlnak a jó ügy érdekében.
- Egyértelmű, hogy csak kihasználsz. - Jegyeztem meg nevetve. Azt inkább nem kérdezem meg, hogy ez nekem miért is lenne jó, mert kétlem, hogy az lenne, bár ki tudja? Talán jól szórakoznék, bár csak pár vállalkozó szellemű akaratos na meg persze jól elengedett hölgy kellene hozzá és mindkettőnknek jó lenne.
- Konkrétabban? - Nem nagyon értem pontosan mire is olyan kíváncsi vagy mi az, amit kiakarna szedni belőlem. Mire számítottam a mai estétől? Fogalmam sincs. Csak azt tudom, amit magamban eldöntöttem, amíg ide tartottam.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 07.06.15 23:40


Mason & Mia

- Jobban belegondolva vicces, hogy mennyire hiszel bennem, hogy meg tudom valósítani a kitűzött céljaimat, főleg annak fényében, hogy az első találkozásunk alkalmával biztosan csak egy ügyetlen szőke nőcskének tűnhettem a szemedben. – A szó szoros értelmében bezuhantam az irodájába. Aztán a többi már csak a történelem része, amire gondolom még mindketten színtisztán emlékszünk.
- Biztosan nagy lenne az érdeklődés, főleg ha mondjuk a foci pályán hozzád hasonló jóképű férfiak rúgnák a bőrt félmeztelenül. – Ebben az erotika központú világban néha nem árt, ha ilyen cseleket vetünk be a jó úgy érdekében. Elvére ez itt Vegas, a bűn városa, valahogy kedveznünk kell az embereknek, hogy mélyebben nyúljanak a zsebükbe.
- Nem is nyerhetek mindig, de az biztos, hogy mindent megtennék azért, hogy bárkit túllicitáljak. – Konkrétan nincs végső határ, amíg elmehetek, ha a pénzről van szó, de nem is szándékozok mások előtt kérkedni a vagyonommal. Az pedig egy másik kérdés, hogy mennyit érne meg nekem Mason? Elvégre sokat fizetett értem, az pedig szép gesztus lenne a részemről, ha viszonoznám.
- Ha neked nincs ellenedre, akkor ez nem nevezhető kihasználásnak. – Nem hiszem, hogy annyira ellene lenne az, hogy valaki sokat fizessen csak azért, hogy egy éjszakát vele töltsön el. Egyetlen egy vacsoráról van szó, azt pedig gondolom képes kibírni a jó ügy érdekében.
- Gondolom még sosem mentél fel úgy egyetlen egy nő lakására se vacsorázni, hogy előtte licitáltál rá és végül megnyerted. – Jó cél ide, vagy oda, de azért Mason mégis csak ezt tette, mégpedig azért, hogy ne mással töltsem el az estémet, hanem vele. Azért ez mégis csak árulkodó, vagy csak én szeretnék többet gondolni a dolgok mögé?
- Szerintem menjünk át a nappaliba, a kanapé sokkal kényelmesebb. – Felkeltem a székről, egyik kezemben a saját poharammal, másikkal pedig a boros üveggel indultam meg a nappali felé, majd helyet foglaltam a kanapén, miközben arra vártam, hogy Mason is kövesse a példámat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 21.06.15 23:26
Mia & Mason

- Igen, annak és nem gondoltam volna, hogy ilyesféle célok megvalósítása érdekében kerestél meg, mert a segítségem kell, őszintén szólva eddig nem sok szőke nővel dolgoztam, szóval fogalmam sincs mire kellett volna gondolnom, de szeretem magam kialakítani a véleményem másokkal kapcsolatban a sajátos tapasztalataimat is számba véve, így nézve pedig eddig kellemesen csalódtam. - Mindenképp említésre méltó az elszántsága és valami oknál fogva, nevezzük szakmai megérzésnek bízok abban, hogy nem adja fel akkor sem, ha akadályokba ütközik. Tipikusan annak a nőcskének látszott, aki a világon mindent megkap egy kis szempilla rebegtetéssel, ami itt most édes kevés lesz, szóval most lehetősége nyílik bizonyítani önmagának és persze a nagy világnak, hogy mire is lehet képes egy határozott céltudatos nő.
- Maradjunk annyiban, hogy a hozzám hasonló férfiak... Te pedig biztosan ismersz olyan személyeket, akik ezt bevállalnák, de ha mégsem mindig akadnak az ilyen eseményekre különféle szervezetek, egyesületek, csak keresni kell. - Ez már megint egy félre nem érthető célzásnak sikerült, amit első körben el is hárítottam lehet kicsit erősen is, ami leginkább annak betudható, hogy meglepett. Váratlanul ért a csöppet többet mondó megjegyzése.
- Ahogy látom mindketten szeretjük a kihívásokat. Ez még jól jöhet. - Talán egyszer még a szaván fogom, elvégre a cél szentesíti az eszközt. Talán beáldoznám magam egy estére...
- Valld be, hogy azért kíváncsi lennél mennyit tudnék legombolni egy gazdag veszíteni képtelen nőről? - Őszintén erre én is kíváncsi lennék. Talán még ez is kiderül a közeljövőben.
- Nem, még nem. De egyszer ezt is ki kellett próbálnom. - Ha más nem is, de mindenképp tapasztalatértékű és ha már megnyertem magamnak, még ha csak egy vacsorára is megpróbálom kihasználni a helyzetet persze a jó ízlés határain belül.
- Oké. - Magamba fojtva egy újabb megjegyzést keltem fel az asztaltól és kezemben a poharammal követtem a nappaliba. - Na és a családod mit szól a magam ura akarok lenni, külön élettel és életcélokkal újabb életstílushoz? - Ezt arra az esetre, hogy ne haljon meg a beszélgetés, valamiért az az érzésem, hogy a kínos csendnek közöttünk most nem lenne jó vége.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 22.06.15 12:08


Mason & Mia
 


-          Egyébként általában milyen ügyekkel kapcsolatban szoktak felkeresni? Gondolom, többségben a válások vannak előnyben és a vagyonmegosztással kapcsolatos viták. – Szerencsére még időben kirohantam a templomból, szóval a válást is megúsztam ezzel. Fogalmam sincs arról, hogy meddig bírtam volna Alex oldalán eljátszani a boldog feleség szerepét apám kedvéért, aztán mégis csak észhez tértem, amikor úgy döntöttem, hogy a saját életem, boldogságom sokkal fontosabb, mint az, hogy apám büszke legyen rám.
Annyira megdöbbentem a megjegyzését, hogy inkább úgy döntöttem, hogy le sem reagálom, inkább csak elkönyvelem magamban úgy, hogy ezt a témát már a kelleténél is jobban túltárgyaltuk.
-          Ki ne szeretné a kihívásokat? Főleg a mi körünkben kénytelenek vagyunk a versenyezni a hiénákkal. – A felső tízezer már csak erről szól, ezt le sem lehetne tagadni, de persze ezt a kívülállók még csak nem is sejthetik.
-          Szerintem sokan lennének, akik szívesen licitálnának rád, sőt azt is el tudom képzelni, hogy licit harcba bocsátkoznak miattad, szóval azon sem lepődnék meg, ha milliós tételre kerülne sor. – Én lennék a legboldogabb ember, ha ez bekövetkezne – természetesen az összeg végett, amit jótékony célokra fordítanánk - , és persze az a nő, aki képes volt mindenkit túllicitálni csak azért, hogy ezzel az elképesztő pasival töltsön egy estét.
-       Anyám már nagyon régóta nem része az életemnek, még fiatal voltam akkor, mikor bele szeretett egy másik férfiba és elhagyta apámat, akkor még nem tudtam megérteni, hogy hogyan volt rá képes… De aztán kiderült, hogy az alma nem is esett olyan messze a fájától. – Sokáig anyám létezéséről sem akartam tudomást szerezni annyira mérges voltam rá, képtelen voltam megérteni, hogy hogyan tehette ezt velem, aztán otthagytam az oltárnál Alexot azért a férfiért, akit valójában szerettem és hirtelen mindenre rádöbbentem. Megértettem.
-          Apám szeme elé pedig még nem mertem állni azóta a bizonyos incidens óta. Azt akarta, hogy férjhez menjek, csak nem a számomra megfelelő férfit választotta ki számomra. Alexet már gyerekkorom óta ismertem, de sosem volt meg közöttünk a vonzalom. Azt hiszem mindketten csak szüleinknek akartunk megfelelni azzal, hogy összeházasodunk, mert így a cég is erősebb lett volna általunk, ha egyesült volna a két család. – Hosszasan ecseteltem neki, majd ittam egy újabb kortyot a boromból.
-          Bocsáss meg, biztosan untatlak. – Szinte a lelkemet öntöttem ki neki, olyan dolgokat osztottam meg vele, amit mással még sosem.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 23.06.15 12:19
Mia & Mason

- Többnyire, de hetente egy alkalommal jogtanácsadással is foglalkozom. Akkor aztán minden az asztalra kerül. - Mindenesetre azt nem lehetne mondani, hogy unalmas foglalkozás, itt mindig lehet hallani valami szaftosat, érdekeset, újat, ledöbbentőt... A legkevésbé sem egyhangú. Még a válások sem, mindig látni valami nem szokványosat és elárulom, hogy egyre érthetetlenebb a szerelem számomra, a z esetek nagy részében elmúlik és ami marad na azzal jönnek hozzám, én meg fel nem fogom, hogy ez a két idegen mégis mi a francot szeretett egymásban, ha most letudnák lökni a másikat az irodaház legfelső emeletéről. - Viszont sok mindenben megváltozik a gondolkodásod, a világnézeted... Hidd el nekem, jól döntöttél... Azzal, hogy végül nem mondtad ki a boldogító igent, mert egy idő után már semmi boldog nem lett volna benne, neked nem lett volna életed, szabad akaratod, döntésed, még a szeretett férfi a maga ura maradt volna, figyelmen kívül hagyva Téged a véleményeddel együtt, még egy nap besokallsz... Az egész nem ér annyit. Tapasztalataim szerint éppen a házasság az, ami tönkreteszi a kapcsolatokat, ami lényegében nem más, mint egy darab hivatalos papír, mégis mindent elrontanak vele az emberek.
- Túlbecsülsz. - Milliós licitre azért kétlem, hogy számítanunk kellene, de azért annyira alább sem adnám, ha tényleg ilyesmire vetemedne, hogy a hiénák elé dob.
- Mások hibáiból nem mindig lehet tanulni és nem is értheted meg teljesen, amíg nem jársz vele egy cipőben. - Nos, ha jól veszem ki a szavaiból ez már megtörtént és megértette, amit egykor hibának vélt és haragudott érte.
- Szóval, ha jól veszem ki a szavaidból az édesanyád a szerelmet választotta helyetted, az apád meg hasznot akart húzni belőled, nem lehet könnyű életed, de ha számít egy idegen ember véleménye szerintem jól döntöttél, hogy kiálltál magadért még ha pokoli nehéz volt is. - Más senki sem tette volna meg helyette, ez tehát egy olyan lépés volt az életében, amit egyedül csak Ő tudott meglépni.
- Nem, dehogyis. Jó volt hallgatni és úgy vettem észre, hogy nagyon szeretted volna már kiadni magadból. - Így nem is szakítottam félbe, nem akartam kizökkenteni vagy, hogy inkább magába fojtsa, mert engem biztosan nem érdekel.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 28.06.15 11:43


Mason & Mia
 


- Ezek szerint, ha egyszer megtalálnád azt a nőt, akivel le szeretnéd élni az életedet, akkor nem is vennéd el feleségül, mert szerinted a házasság lényegében csak egy darab hivatalos papírról szól, ami később mindent tönkre tesz? – Tőlem most nagyon távol áll a házasság gondolata, de egy napon biztosan szeretnék fehér ruhában végig sétálni a padok között, s végül tényleg kimondani az igent annak a férfinak, akit szeretek.
-          Inkább te becsülöd alá magadat. – Mason igen nagy összegeket hozhatna a jótékonysági számlámra. Végül is melyik nő ne akarna rá licitálni? Mindössze csak rá kell nézni és mindenkinek azaz első gondolata, hogy vele szívesen bűnbe esne. Velem is ez a helyzet, de igyekszem szigorúan a kettőnk között lévő szakmai kapcsolatunkra koncentrálni.
-          Vannak bizonyos dolgok a múltamban, akiken már nem tudok változtatni, de mégsem érzem úgy, hogy hibák lettek volna. – Hiba volt az, hogy szerelmes voltam? Ha a hibát akarnám keresni, akkor az lenne, hogy nem a megfelelő személybe, de mégis ki tud parancsolni az érzelmeinek?
-          Hamarabb kellett volna, de jobb később, mint soha, nem? – Az még mindig bánt, hogy az oltár előtt hagytam ott Alexet, de mindkettőnknek így lett a legjobb.
-          Annyi mindent meséltem már magamról, most rajtad lenne a sor, nem gondolod? – Szeretnék róla többet tudni, én már így is túl sokat jártattam a számat. Így néhány találkozás után úgy vélem, hogy Mason nagyon elhivatott, és tisztességes ember tudott maradni ebben a bűnös városban. Ezt pedig nagyra becsülöm benne, hogy nem vakítja el a pénz utáni vágya, inkább megmarad az elvei mellett. Közben pedig újra öntöttem mindkettőnk poharába bort. Hm, hányadik pohárkával is fogyasszuk már? A harmadik után már feladtam a számolást.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 28.06.15 21:23
Mia & Mason

- Már el is felejtettem, hogy minden nő hercegnő akar lenni... Hát, ha csak az lenne minden vágya, hogy legyen róla egy papírunk, hogy mi összetartozunk, hogy aztán, ha egy napon arra ébredünk, hogy elrontottuk búsásan megfizethessük a hibánkat, akkor legyen. Tudom, hogy nem így kellene felfognom, de ezt csinálom, nagyrészt ezt látom minden nap, hogy az emberek elszúrnak valamit, amit nem képesek helyrehozni, mert a legtöbb esetben már nincs mit helyrehozni. Én ebbe a hibába valahogy jobb szeretnék nem beleesni, szóval ha egyszer arra adom a fejem, hogy elvegyek valakit, az több szemszögből is többszörösen meggondolt döntés lenne, vagyis nagyon bízok benne, hogy nem sikerül majd elhamarkodnom. -  Utálnám magam, ha felelőtlenül döntenék, először is mert magammal rántanék még egy embert, másodszor, mert csak magamat hibáztatnám érte, valószínűleg azt gondolnám, hogy nekem előre kellett volna látnom, hogy valami nincs rendben vagy nem működik. Szép dolog a gyengéd érzelem, de sok esetben el is vakítja és megfosztja az embert a reális gondolkodástól.
- Na és? Nincs azzal semmi baj. Csak azért még nem lesz valamiből hiba, mert véget ért. Ha szép és nem bántad meg és újból megtennéd, akkor nem volt hiba. - Az a hiba nem hiba, amibe újra és újra belesnénk, ha úgy hozná a helyzet. És az sem hiba, amit mások annak akarnak bemutatni nekünk.
- Fogalmam sincs mit mesélhetnék. Talán kérdezz, mire vagy kíváncsi? Ez sosem volt az erősségem. Mindig is úgy voltam vele, hogy ha valaki akar, akkor ismerjen meg és később majd Ő eldönti magában milyennek akar látni. - Meg nem tudom mondani mikor beszéltem utoljára ennyit. - És láttam rajtad, hogy jól esik, hogy végre kibeszélheted magadból ezeket a dolgokat. - Nem akartam félbeszakítani. Szüksége lehetett már erre és miért nem adtam volna meg neki? Ha ezzel egy kicsit is könnyítettem rajta... Ennyire bármikor kapható vagyok.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 29.06.15 20:24


Mason & Mia
 

- Még szép! Minden nő már kislány kora óta készül a nagy napra, amikor fehér ruhába sétál a padok között az oltár előtt. – Mikor még gyermek voltam naivan azt hittem, hogy én is epekedve fogom várni ezt a napot, hogy megtalálom a hercegemet és az esküvőm napja lesz az egyik legszebb, legcsodálatosabb nap az életemben, aztán felnőttem és rá kellett jönnöm, hogy ez csak tündérmese volt. Nem az elképzeléseim szerint alakultak a dolgok, ezért sem voltam képes igent mondani és inkább az utolsó pillanatban kirohantam a templomból.
- Szóval, ha valakinek meg szeretnéd kérni a kezét először megnézed az érveket, amik a házasság mellett és ellen szólnak? Mason nem minden házasság végződik válással. Talán te leszel az a szerencsés, aki megtalálja azt a nőt, akivel le akarod majd élni az életedet, míg a halál el nem választ. – Különös, hogy a történtek után is tudok hinni ebben? Ez részemről nem naivság, hanem tényleg hiszek az örök szerelemben, persze azt senki sem mondja, hogy könnyű a házas élet, biztosan vannak benne hullámvölgyek, de a szerelem bármit le tud győzni.
- Ez az őrültség definíciója, újból és újból elkövetni valamit, de más végeredményt várni. – Mert megtenném, ha tehetném újra szerelmes lennék a mostohatestvérembe, s miatta ismét ott hagynám a vőlegényemet az oltár előtt, csak már semmi sem lesz olyan, mint régen. Túl szenvedélyesek voltunk, túlságosan akartuk, hogy működjön a kapcsolatunk, talán ez vezetett oda, hogy kihűlt kettőnk között a szenvedély.
- Mindig is ügyvéd szerettél volna lenni, vagy az apád is az volt és nyomást gyakorolt rád? – Talán túl kíváncsi vagyok, de tényleg érdekel, hogy miért döntött úgy, hogy a jogi pályát válassza.
- Nem akarok feletted ítélkezni, de abból, amiket eddig megtudtam rólad abból kiderült, hogy a munkád nagyon fontos neked és sok áldozatot hoztál azért, hogy ilyen sikeres legyél, például ez miatt alig van magánéleted, szerinted megéri? – Az élet túl rövid ahhoz, hogy Mason csak a munkájának éljen.
- Azt hiszem azért szeretek veled beszélgetni, mert reálisan látod a dolgokat és nem ítélkezel felettem, mint a többség, sőt meg is tudsz érteni. – Most pedig egészen zavarban éreztem magam, attól, hogy ennyi mindent osztottam meg vele egészen meztelennek éreztem magam előtte, ezért ittam még egy korty bort. Most szükségem van a folyékony bátorságra.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 30.06.15 17:17
Mia & Mason

- Oké, azért nem fogok listázni, de elhamarkodni se. Miért épp az egyik legfontosabb kérdést hamarkodjuk el az életben? Mert a legtöbben ebbe a hibába esnek. Rövid idő szeretnének mindent megkapni és elérni az éledben, de ez sem így működik. - Csak mert megtettél egy lépést korábban, mint az arra megérett volna az még egyáltalán nem garantálja, hogy sikeres leszel benne, ellenkezőleg, inkább azt sugallja előre, hogy valamit elrontottál vagy elfogsz rontani, mert vakon cselekedtél.
- Komolyan, az embert azt gondolják olyan ez a házasságlevél, mint egy szerződés, egy garancia, ami biztosít arról, hogy örökre együtt lesztek és boldogan éltek életetek végéig, ez a naivitás csúcsfoka. - Én így gondolom. Tudom nem épp romantikus gondolat, de attól még van benne ráció ás igazság is.
- Ha más emberek kudarcaival állítanak szembe nap, mint nap előbb-utóbb akarva akaratlanul is levonod a következtetéseket és Te magad ösztönösen megpróbálod nem lekövetni ugyanazokat a hibákat. - Így megy ez.
- Őrültség, de néha megéri. Ezt megint csak neked kell eldöntened. - Az őrültség sem mindig rossz, főleg attól nem válik még azzá, mert mások annak látják. Nem kell velük foglalkozni, ennyire egyszerű.
- Fogalmam nem volt mi akarok lenni, aztán ez lett belőle. Mindig is jól bántam a szavakkal, jól érveltem, jó felfogásom volt, eltudtam vonatkoztatni, következtetéseket levonni és még sorolhatnám... - Pontosabb válasszal nem szolgálhatok. Olyan nagy mértékben senki sem volt rám hatással, ez inkább saját döntés. - Ez is egy olyan dolog volt az életemben, amit nem hamarkodtam el és végül ez is egy jó döntés volt.
- Én nem állítottam, hogy nincs magánéletem, egyszerűen inkább nincs kivel élnem és így nem olyan fontos a számomra. - Remélhetőleg ezzel is sikerült kielégítő választ nyújtanom neki. Ha esetleg lenne valaki, akitől fontos lenne, számítana... De így mégis mi hiányozna belőle? Az üres lakásom?
- Bármikor szívesen meghallgatlak, ha csak ennyi kell... - Tényleg nem fáradtság és jó vele beszélgetni, valahogy engem is kikapcsol. Nem tudnám megmondani utoljára mikor beszélgettem valakivel ilyen hosszasan és kellemesen.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 06.07.15 0:29


Mason & Mia
 

- Ha az ember szerelmes, akkor nem az jellemző rá, hogy racionálisan tud gondolkozni, hiszen túl elfogult, hiába tudja, hogy mit mond a józan esze, inkább az érzéseire hallgat, legalábbis ezek a saját tapasztalataim. Persze azt mondod, hogy majd mérlegelni fogsz a házasság előtt, de most nem vagy szerelmes és könnyű mondani. – Az a véleményem, hogy ha eljön annak az ideje, hogy szerelmes fog lenni, akkor már nem igazán a józan eszére fog hallgatni, hanem arra, amit a szíve diktál.
- De nem minden házasság végződik válással. Vannak, akik tényleg megtalálják a lelki társukat, akivel leélik az életüket. - Én hinni akarok ebben az elsöprő érzésben, hogy van, ami örökké tarthat, míg a halál el nem választ.
- Szóval szerinted hiba, ha szerelmes vagy és házasodni akarsz? – Értem én, hogy ügyvéd és túl sok válást látott már az életében, de attól még neki lehet boldog a házassága és nem kell, hogy úgy végződjünk, mint az ügyfeleinek.
- Ez igaz, ennél jobban nem is dönthettél volna. Sok jót hallottam rólad, és végtére is ez vezetett el odáig, hogy felkeresselek. – Nekem pontosan olyan ügyvédre van szükségem, mint Mason. Rendes, becsületes, tisztességes, hiszen nem mindegy, hogy a jól célomat ki támogassa.
- És nem hiányzik az, hogy legyen valaki az életedben? – Nem akarom, hogy úgy tűnjön számára, hogy faggatom, mert ez nem egy kihallgatás, pusztán csak társalgunk az élet nagy dolgairól.
- Alig ismersz és mégis olyan kedves vagy hozzám, mégis miért? – Nem azt mondom, hogy nem esik jól, de mégis annyira nehezemre esik elhinni, hogy bárki ilyen kedves lenne hozzám hátsószándék nélkül, pedig szerintem Mason pont ezt teszi.   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 07.07.15 12:15
Mia & Mason

- Azért az, hogy szerelmes vagyok és az, hogy megakarok nősülni nem egy és ugyanaz, mert azon, hogy szerelmes vagyok nem is kell gondolkodnom csak érzem, de azon, hogy elveszek valakit, házasságot kötök valakivel, amíg csak élek, élünk, és férj leszek, apa leszek, családom lesz, azon már elgondolkodik az ember, nem? Legalábbis kellene, mert szerintem ez egy elég komoly dolog, amibe nem kellene meggondolatlanul fejest beleugrani, a spontán dolgok sem végződnek mindig jól, főleg ha egy életre szólnak. - Épp ezért nem szabadna őket elhamarkodni, mert előbb vagy utóbb, megbosszulják magukat és abban nem lesz semmi kedves, sem köszönet. Én inkább jobb szeretném kiküszöbölni mások hibáit, nem azt mondom, hogy ez mindig fog is sikerülnie, de egy néhány alkalommal azért bízom benne.
- Na igen, ennyi erővel abban is hihetnénk, hogy az univerzumban mindenkinek van egy párja, de akkor mi arra a garancia, hogy az enyém ebben a városban, ebben az államban vagy egyáltalán ezen a féltekén van? Semmi. - Szóval csak mindenkinek meg kell találnia az övét, de mégis hol kellene keresnünk, vagyis honnan tudjuk, hogy hol kellene keresnünk? Sehonnan. Ez lenne a dolog szépsége?
- Nem, csak nem mindenkinek való... - Van akinek megy egyből és van aki bárhogyan is igyekszik nem jön össze neki. Nem vagyunk egyformák, ezt nyilván mindenki érti, ahogy azt is, hogy nem szívesen esnénk más emberek hibáiba, ha már egyszer láttuk.
- Az, hogy valaki vár, amikor hazaérek és amikor reggel semmi kedvem sincs az induló naphoz értelmet ad neki? De, de igen. - Csakhogy ez a két dolog valahogy sosem fért meg egymás mellett. A munkám és a magánéletem és ráuntam, hogy mindig döntenem, választanom keljen. Így egyszerűbb, nem mindig jobb, de könnyebb.
- Mert nem adtál okot arra, hogy másképp viselkedjek veled. - Ennyire egyszerű. Tetszik, hogy ennyire nyitott és, hogy Ő inkább az a kibeszélem magamból a problémáimat, csak hallgassa meg valaki, hát én most szívesen vagyok az a valaki.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 09.07.15 12:44


Mason & Mia
 

Egészen érdekes hallgatnom Mason érvelését. Biztosan a férfiak nagy átlaga alaposan elgondolkozik a lánykérés előtt, de Mason még a szokásosnál is jobban mérlegelné a döntése súlyát. Nekünk nőknek pedig csak igent kell mondanunk, ha akarjuk, vagy nemet, ha mégsem, ebből a szemszögből pedig úgy tűnik, hogy nekünk sokkal könnyebb dolgunk van, elvégre mindössze egy kérdésre kell válaszolnunk, míg nekik a többivel kell viaskodniuk.
- Ez igaz, nem kellene meggondolatlanul bele vágni a házasságba, de… - Ekkor már nem bírtam tovább visszatartani a belőlem kikívánkozó nevetést. - Mégis abban a városban élünk, ahol minden sarkon kápolnák vannak arra a célra, hogy a nap huszonnégy órájában össze tudják adni a házasodni akarókat. Szinte biztos vagyok benne, hogy itt születik meg a legtöbb olyan házasság, amit másnapra megbánnak. – Józanul már nem tűnik olyan jó ötletnek, mint amennyire este részegen tűnt.
- Erre tényleg nincs garancia, de akármennyire is naivan hangzik, én mégis hinni akarok abban, hogy egyszer rám talál az a férfi, aki mindennél jobban szeretni fog, aki velem együtt akarja leélni az életét. – Nem vagyok nagyravágyó, ennél többre nem is vágyok, de kevesebbel sem érném be. Én tényleg megelégednék ennyivel, egy olyan férfival, aki azért szeretne, amilyen vagyok, nem pedig azért, aki vagyok, a nevemmel együtt járó összegekkel.
- Akkor miért nem teszel érte? – Nem hinném, hogy pont én lennék az alkalmas egyén arra, hogy kapcsolati tanácsokkal lássam el, de nekem most nem is hiányzik az életemből egy férfi. Persze magányosnak érzem magam most, de egy kis időre van még szükségem a történtek után, de nem értem, hogy Mason mire vár, ahogyan azt sem, hogy egyáltalán hogyan lehetséges, hogy nincs senkije, biztosan számtalan nő boldog lenne, ha egy ilyen férfi lenne az oldalán.
- Igyekszem nem adni okot a továbbiakban is. – Mosolyogtam rá halványan, mielőtt újból bele ittam volna a poharamba.
- Esetleg tölthetek még? – Neki is eléggé fogyóban van a borja, de az már biztos, hogy nem engedném beszállni a volán mögé, és szerintem Mason sem akarna most már vezetni.   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 09.07.15 16:31
Mia & Mason

- Statisztikailag huszonöt percenként köttetik meg egy házasság, negyvenöt percenként pedig egy válás, szóval igen, elég röhejes, de ez van. De legalább a magamfajták jól keresnek ebben a városban. Mert azért a csalások se ritkák és akkor ezek még könnyű bűneseteknek mondhatók. Ez a város minden csak nem ártalmatlan vagy biztonságos az emberekre nézve. Őszintén? Ha lenne mondjuk a gyerekem a játszótérre se engedném le egyedül vagy a sarki kis boltba. - Eléggé sajnálatos, de ez van, ez a helyzet. Többek között ezért is fogom ezt anno alaposan átgondolni, mert nem kicsi a felelősség. Ha családom lesz kevesebbet fogok dolgozni és többet velük lenni, mert ez így lenne a normális, de addig is amíg nem találom meg azt a személyt, akivel mindezt elképzelhetnénk vagy megvalósíthatnánk, addig a munkám marad nekem.
- Biztosan. Az én szavamra sincs semmi garancia. Ne hallgass rám... Hinni valamiben egyáltalán nem mindig naivság. - Azért mert én így látom a dolgokat, attól neki még nem kell, sőt el is várom, hogy ne tegye. Ő csak higgyen továbbra is abban, amiben eddig, mert az egy szép dolog, még ha én nem is szavazom ennek bizalmat, attól még biztos megvan a maga szépsége.
- Mégis mire gondolsz? Mit kellene tennem? - Nem egészen értettem a kérdést vagy a célzást, nem tudom mi akart lenni, de most kifejtheti bővebben, én pedig érdeklődve fogom végighallgatni szerinte mégis hogyan lenne jó nekem és mit kéne tennem érte, mert nekem bevallom fogalmam sincs.
- Ha továbbra is ennyit akarsz beszéltetni, akkor igen. - Más különben kifogok száradni. Utoljára nem tudom megmondani mikor beszélgettem ennyit valakivel úgy, hogy nem egy hivatalos ügyről volt szó. - Na és neked szerinted mi fog a legjobban hiányozni a régi életedből? - Gondolom nem a pénz, mert abból most is van neki és nem is hinném, hogy a közös családi ebédek.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 12.07.15 16:48


Mason & Mia
 

Néha megéri kockáztatni, még akkor is, ha végül egyedül maradok, de legalább elmondhatom, hogy volt néhány szép emlékem, s évem az életben. Tartott, ameddig tartott. De néha az is előfordul, hogy a rengeteg élet általi megpróbáltatás után minden mesebelinek hitt történet valóságos lesz, hogy végül rám talál a szőke herceg fehér lovon, még ha a hercegem nem is szőke hajú fog lenni, hanem mondjuk fekete, és ha ló helyett négy kerekes járgányon érkezik.
- Biztosan jó apa válna belőled. – Aranyosnak találtam azt, amit Mason mondott, hogy mennyire óvná a gyermekét, de ebben a városban nem is csoda, hogy ennyire féltené az utódát. Ha nekem férjem, majd családom fog lenni, akkor szeretném, hogy az én férjem is ennyire aggódna, hogy még a széltől is óvná.
- Biztosan te is hiszel valamiben, vagy számodra csak a reális gondolkozás jöhet szóba? – Nem naivság hinni az olyan dolgokban, amik nem kézzel foghatóak, elvégre a levegőt sem látjuk, de mégis tudjuk, hogy mindig körülöttünk van, s nélküle nem is tudnánk életben maradni.
- Szerintem neked lényegében semmit sem kellene tenned. – Néztem rá elgondolkozva, néhány hosszúnak tűnő másodpercig tanulmányoztam férfias vonásait.
- Ez mégis annyira hihetetlen. – Alsó ajkamba haraptam, hogy ne nevessem el magam, nem azért mert olyan vicces lenne a téma, hanem inkább a bor van ilyen hatással rám. - Pusztán csak képtelen vagyok elhinni, hogy tényleg nincs senkid. Úgy tűnik, hogy külsőleg minden rendben van veled, és amennyit beszélgettünk eddig abból sem úgy látszott, hogy van bármi, amivel taszítanád magadtól a másik nemet. Vagy titkolsz valamit? – Noha nem arra gondolok, hogy párhuzamot tudtam vonni közte és Christian Gray között, sőt nem is hinném, hogy vannak perverz vágyai, vagy, hogy szereti, ha a nők felett uralkodhat, de akkor mégis miért nincs senkije? Miért zárkózik el ennyire a boldogságtól?
- Még eléggé korán van, szóval szeretnélek még beszéltetni. – Mosolyogva öntöttem Mason poharába még bort, de én inkább visszavennék a tempóból, már így is kezdem érezni a bor hatását.
- Még nem tudom, és még nem is hiányzik semmi sem annyira, hogy tudjam. – Közöltem vele nagyot sóhajtva.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 13.07.15 16:07
Mia & Mason

- Nem éppen, hiszek abban, hogy az életet nem lehet csak szívvel vagy csak józan ésszel élni, hanem mindkettőnek megvan a maga ideje és mindkettővel élni is kell, csak nem mindenki képes mértékletes maradni, az őrültségben mondjuk nem is könnyű... - De ettől függetlenül én azért megpróbálkoznék vele. Azt sem állítanám száz százalékosan, hogy nem hiszek a szerelemben. Én csak azt mondom, hogy a szerelem önmagában még nem nyújt mindent, az mellé kell némi józan ész és gondolkodás is, vagyis kellene és ahol ez nincs meg, ott nagyon hamar jelentkezni fognak a problémák, amik nagyrészt csak nőni fognak, amíg végül túlnőnek az embereken. Többnyire ez látható. És akkor ezek után mégis miben kellene hinnem? Hogy a rózsaszín felhőcskék majd a gondokat is megoldják? Mert nem, nem fogják és ebben hinni vagy bízni túltesz a naivitáson.
- Most nem nagyon értelek... - Az imént még, nem egész kettő perccel még azt mondta, hogy igen is tennem kéne valamit a dolgokért, most pedig azt állítja, hogy nekem lényegében a kis ujjamat sem kellene megmozdítanom, akkor most hogy is van ez? Vagy csak én nem tudom követni a gondolatai menetét?
- Nem hinném. Szerintem már mindent elmondtam, mindenről tudsz. - Amennyit beszéltem, ennyiből már könnyedén meglehet, kilehet ismerni valakit, csak egy kis érzék kell hozzá és véleményem szerint benne mindez meg is van, én pedig a közeljövőben azon leszek, hogy a közös munkánk során ezt alkalma is legyen hasznosítani.
- Véleményem szerint... - Kortyoltam bele a borba. - Ez egy olyan döntés mindenki életében, amit mindenképp jobb meglépni és mindig eljön az ideje és Te időben vagy és jól fogod csinálni. - Sejtelmem sincs honnan ez a hit vagy a bizalmam benne vagy miként alakult ki, de egyelőre, mint mondtam még nem adott okot az ellenkezőjére, addig pedig semmi akadályát sem látom annak, hogy ne lehetnénk nyitottak és közvetlenek.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 14.07.15 13:03


Mason & Mia
 

- Lényegében, akkor az életed minden területén mérlegeled a dolgokat? – Mert én ezt így értelmeztem, de előfordulhat, hogy csak azért, mert a bevitt bormennyiségtől már nem tudok annyira józanul gondolkozni. Ha pedig tovább folytatnám ilyen tempóban a bor kóstolgatását, akkor nagyon hamar túl jó kedvem támadna, és ki tudja, hogy ittas állapotban mire vetemednék, ezért igyekszem lassítani. Az pedig egy másik dolog, hogy nem szeretném, ha azt gondolná, mindig ennyit iszok, vagy, hogy az alkoholba menekültem a velem történtek után, mert ez nincs így. Mert ha így lenne, akkor ennyi bor nem fogott volna meg, jobban bírnám.
- Neked csak annyit kellene tenned, hogy választasz a nők közül. – Próbáltam gyorsan közöli vele, mielőtt még ennél is jobban belegabalyodnék, pedig az előtt még tisztán emlékeztem arra, hogy mit is akartam kihozni ebből az egészből.
- Mostanában a nők nagyon kezdeményezőek. Mikor volt olyan utoljára, hogy elmentél egy bárba és oda mentél valakihez, ugye, hogy inkább a nők vetették rád magukat? – Ki ne akarná az ujjai köré csavarni? Sikeres, jóképű, és iszonyúan szexi.
- Azért nem mindent, de annyit már tudok, hogy biztosan szívesen dolgoznék veled együtt. – A mi leendő szakmai kapcsolatunkra nézve pedig ez a legfontosabb. Olyan ügyvédre van szükségem, aki megért, aki hisz bennem, aki támogat és mindezt megtaláltam benne.
- Talán már hamarabb is bele kellett volna vágnom ebbe a hagyjuk el a családi házat és legyünk önállóak projektbe. De jobb később, mint soha, nemde? – Akármennyire közhelyes is, de mégis igaz, de ha hamarabb kirepülök a fészekből, akkor talán megmenekültem volna ettől a botránytól is, de már késő azon tűnődnöm, hogy mi lett volna, ha… Már sosem fogom meg tudni és a történteken már nem tudok változtatni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason

Vissza az elejére Go down

Mia & Mason

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Mia Abrams lakása-