welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Mia & Mason

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 15.07.15 13:18
Mia & Mason

- Lényegében. Jobbnak látok ésszel élni és gondolkodni, de szívem, amivel érezni is szoktam, nem fogom fel, hogy ez miért probléma? Ez nem azt jelenti, hogy nem követek el hibákat, csak a fölöslegeseket nem, amiket eltudok kerülni. - Azokat a hibákat, amiket korábban mások már elkövettek, én pedig csak levontam belőlük a következtetéseket. Hiszem azt, hogy vannak olyan dolgok, hibák, amiket magunknak kell elkövetnünk, mert ezek elkerülhetetlenek, de nem mindegyik. Én személy szerint semmi pozitívumot se látok abban, hogy esztelenül vakon éljünk lesz valahogy alapon. Ez nem csak felelőtlen élet felfogás, de egyben naiv és ostoba is és a jó irányba nem igazán ez vezet. Így igen... Én inkább mérlegelek, nem követek el fölösleges hibákat, csak azért, hogy elmondhassam valami őrültséget csináltam, őrült is lehet céltudatosan az ember, csak tudnia kell mit akar.
- Hát, mostanában nem nagyon lehettem jó beszélgetőpartner. Ez az egyik, a másik pedig azt hiszem, hogy kezdek ebből kinőni. A báros ismerkedős egy éjszakás kalandokból... - Belépve a harmadik X-be azt gondolom, hogy ez normális. Vannak akik még csak ilyenkor kezdik el igazán élvezni az életet, én inkább már komolyodnék. Nem negyvenesen szeretnék családot alapítani...
- Ez is valami. Több, mint amit sokan tudnak rólam. - Ez nem azért van így, mert zárkózott lennék vagy magamnak való, inkább csak nem látom szükségét a vége láthatatlan hamis képmutató baráti körnek. Kevesen ismernek igazán, már akik elmondhatják, hogy valóban ismernek. Ő máris jó úton halad afelé, hogy ezt elmondhassa magáról. Nevezzük ezt szakmai ártalomnak, de hajlamos vagyok a bizalmatlanságra, sokszor kételkedek, teszek fel kérdéseket magamban... Ez már kétlem, hogy megfog változni.
- Miből gondolod? Azt hiszed, akkor másképp alakult volna az életed? Miben lett volna más? - Szerintem ez is egy téves gondolkodás, de ha már ennyire beleakarunk mászni mindenbe, akkor csináljuk rendesen.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 21.07.15 1:14


Mason & Mia
 

- Nem, ez egyáltalán nem probléma, sőt meg tudom érteni, hogy miért gondolod ezt így. – Néha nekem sem ártana, ha ésszel is tudnék gondolkozni és képes lennék figyelmen kívül hagyni azt, amit a szívem diktál. Ez is egy kiváló példa rá. Tetszik, de jobb lenne inkább arra koncentrálnom, hogy nekünk kizárólag csak üzleti partnereknek kellene lennünk, na és persze arra sincs semmi garancia, hogy kölcsönös a vonzalom. Az még nem jelent semmit sem, hogy eljött hozzám vacsorázni, ugye? Én csak nem akarom beleélni magam valami olyasmibe, amiért később nagyot koppanhatnék a padlón. Talán nem is vagyok az esete, még ez is kiderülhet.
- Neked tényleg voltak egy éjszakás kalandjaid? – Meglepődve néztem rá, hiszen olyan komoly férfinak ismertem meg eddig, de azt sem kell elfelejtenem, hogy férfiból van, azok pedig szeretnek vadászni. Noha a nők sem kivételek, de én sosem voltam, azaz egy éjszakára megkapható nő, szóval nekem még ilyenben nem is volt részem.
- Azért remélem, hogy a későbbiekben még ennél is többet megtudhatok rólad. – Bizakodó vagyok, de nem akarom túlságosan faggatni, idővel majd úgyis jobban meg fogjuk ismerni egymást a közös munka folyamán.
- Nem is tudom… Talán csak szeretném azt hinni, hogy minden más lett volna, de az is lehet, hogy pontosan ugyan úgy zajlottak volna az események. Ezt már nem fogjuk megtudni, igaz? – Talán ha időben bevallottam volna, hogy mi van köztem, s a mostohabátyám között, akkor nem akarták volna annyira, hogy Alex felesége legyek, de lényegében a végeredmény így is, úgy is botrányba torkollott volna.
- De az is lehet, hogy ha hamarabb elköltöztem volna, akkor találkoztam volna egy helyes férfival, aki mondjuk, a szomszédban lakik, és ha lett volna valakim, akkor apám talán sosem hozta volna fel a házasság gondolatát. – Akár ez is megtörténhetett volna.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 27.07.15 18:14
Mia & Mason

- Szerintem kétféle hiba van. Az egyik azok a hibák, amit magunknak kell elkövetnünk, a saját bőrünkön megtapasztalni, hogy ezt most nagyon elcsesztük és levonni a következtetést, a másik pedig mások hibái, amit alkalmanként kénytelen vagyunk végignézni, ahogy kútba ugranak, de nekünk ettől még nem kell, elég ha mi másképp akarjuk csinálni. - Én nap, mint nap mások hibáit igyekszem kijavítani, ami nem mindig bizonyul egyszerű feladatnak, de legalább így arra is van időm, hogy elgondolkodjak rajtuk. Persze az sosem biztos, hogy fajultak addig a dolgok és az elhatározás sem elég, hogy megfogadjuk nem követjük el ugyanazon hibákat, meg kell próbálni megérteni, még ha az esetek nagy részében őszintén legbelül egész másképp gondolom, nem mondom ki, elfogadom más ember nézőpontjait, mint ahogy most az övéit is, ennyi.
- Miért ne lettek volna? Én is férfiból vagyok. Voltak... De egy úriember nem beszél a nő ügyeiről. - Húztam félmosolyra ajkaimat. De kíváncsi és érdeklődő lett valaki hirtelen. Láthatóan tényleg meglepte a dolog, amit nem nagyon értek, de ha akarja, akkor kifejti bővebben, ha pedig nem, akkor kénytelen leszek betelni ennyivel vagy körültekintően és tapintatosan kihúzom belőle, amit tudni akarok.
- Ideje lenne befognom... - Természetesen csak ugratom és egyáltalán nem gondoltam komolyan. Nevezzük szakmai ártalomnak a közlékenységet, de ezzel együtt arra is van egy bizonyos érzékem, hogy mikor kell megkerülni a választ vagy épp válasz nélkül hagyni, például, ha nem akarjuk, hogy valaki túl sokat megtudjon.
- Én a Te hibádból csak annyit látok, hogy a szerelem valójában milyen hűtlen is tud lenni az emberhez, ha nem vigyázunk vele. - Nem kifejezetten rá gondoltam, inkább általánosságban szoktam beszélni, ha nem konkrét dologról van szó.
- Hallottad már azt, hogy ne a múltban élj, inkább a mából építs holnapot? A kudarcok után mindig valami jobb jön, higgy nekem. - Azt hiszem rá mostanság nagyon is rá férnek a biztató szavak. Még ezt a is a szakmai ártalomhoz sorolnám.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 05.08.15 0:55


Mason & Mia
 

- Gondolom ezt levontad a saját tapasztalataidból. - Mikor is mennek hozzá az emberek? Legtöbbször akkor, ha hibáznak. Ha netalán egy házasság kisiklana, amit a két fél biztosan egy orbitális hibának könyvel el, na és ekkor jön képbe Mason és a szakértelme. Ha pedig nem lett volna annyi lelki erőm, hogy kisétáljak a templomból, akkor még az is lehet, hogy most nem az árvaház projekten dolgoznánk együtt, hanem a válásomat intézné. Ki tudja? Lassan kezdek hinni a véletlenekben és abban is, hogy tényleg minden okkal történik.
- Pedig most nagyon kíváncsivá tettél. - Sejtelmesen elmosolyodtam. Istenem! Most ugye csak a bor beszél belőlem? Valaki verjen a kezemre mikor legközelebb a pohár után szeretnék nyúlni, mert ha többet iszok, akkor annak bizony nagyon nem lesz jó vége. Vagy mégis? Minden csak nézőpont kérdése.
- Azt sem osztod meg velem, hogy mi volt az a csajozós szöveged, ami legtöbbször bevált? - Mondjuk belőle nem nézném ki az olyasmiket, hogy "Hé, cica! Hol a gazdád?" vagy azt, hogy "Ha hazakísérlek, megtartasz?"
- Inkább igyál még egy pohárkával, hátha akkor közlékenyebb leszel. - Remélem nem veszi tolakodásnak, hogy szeretnék megtudni róla pár dolgot. Abban már biztos vagyok, hogy Őt akarom az ügyvédemnek, szóval gondolom semmi olyasmit nem tudna megosztani magáról, amiért meggondolnám magam.
- Azt hiszem, hogy ebben pedig az a tanulság, hogy felesleges szerelmesnek lenni, persze jó dolog az, ha van valaki az oldaladon, aki minden nap haza vár, akivel együtt fekszel le a nap végén, majd együtt is kelsz fel reggel, de ez azzal jár, hogy kitárod előtte a szívedet és ez pedig olyan, mint egy időzített bomba. Ezután csak a várakozás jön, hogy mikor következik be az a bizonyos bumm és aztán csak a padlón találom magam összetört szívvel. Mindez elkerülhető lenne, ha képes lennék érzelmek nélküli életet élni, de persze ezt mondani könnyebb, mint valójában véghez is vinni. - Mivel az érzéseinket nem tudjuk irányítani. Pech.
- Szóval arra akarsz célozni, hogy hagyjam figyelnem kívül, hogy ki és mit gondol rólam a történtek után? - Azt hiszem ez lett volna a lényeg, vagyis én ezt vontam le ennyi pohárka bor után.
- Honnan is tudhatnád, hogy valami jobb fog lenni? Mi van akkor, ha a dolgok még ennél is rosszabbá fognak válni? - Habár fogalmam sincs, hogy mi lehetne ettől még rosszabb, mi jöhetne még?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 25.08.15 18:07
Mia & Mason

- Akkor hagynám, hogy még egy kicsit egyen a fene. - Ejtettem meg felé egy ugyanolyan sejtelmes mosolyt. - Nem fogok pletykálkodni, azt meghagyom a bájos hölgyeknek. - Sosem volt ízléstelen férfi szokásom kibeszélni a női ügyeimet, először is, mert tényleg ízléstelennek tartom, másodsorban, mert tisztelem a magánéletet, valamint a nőket is és tiszteletlenségnek vallanám kibeszélni, hogy kivel, mit, mikor és hogyan hoztunk össze.
- Ne is reménykedj. Te örülnél, ha összefutnék az egyik szerencsés férfival, összeülnénk iszogatni és elárulna rólad minden mocskos kis részletet, csak mert időközben összeraktuk a képeket, hogy mindketten ismerünk. Nem, ugye? Én tisztelem a nőket Cassidy és a magánéletet is. - Tessék, egy újabb dolog rólam. Mintha azt mondta volna a mielőbb, hogy szeretne jobban megismerni, hát valami felé biztosan haladunk, azt persze nem tudhatom, hogy amiket eddig megtudhatott az életemből az miféle hatással volt rá, de persze még megannyi alkalommal folytathatjuk ezt a beszélgetést, hiszen a közös munkánk során elég időt fogunk együtt tölteni, ez nem egy egy-két hetes, sőt hónapos projekt lesz, amibe most készülünk belevágni az valóban elég hosszútávú, de ugyanakkor azt gondolom, hogy valami maradandót és értékeset mindig megéri alkotni.
- Vagy inkább kibökhetnéd azokat a dolgokat, amiket megszeretnél tudni rólam. Az imént azt mondtad kíváncsivá tettelek. Be kell vallanom, hogy ez a tény engem is azzá tett. - Azt hiszem lassan, de biztosan kezd hatni a bor és, hogy lassan le kellene állni vele, még a végén olyasféle dolgokba is belebonyolódunk, amibe ma este nem állt szándékomban.
- Azért ekkora hatással ne legyek rád. Komolyan mondom... Legyél szerelme. Szeress, csak jól válogasd meg, hogy kit. Szeress olyasvalakit, aki valóban megérdemli, hogy jó legyél hozzá. - Még véletlenül se szeretnék akkora hatással lenni rá a személyes meglátásaimmal, hogy ezek miatt lemondjon a szerelemről. - A szerelem varázslat. Hinni a varázslatban pedig nagyon szép dolog Cassidy, nem mindenki képes rá. - Oké, nem kéne, nagyon nem kéne többet innom!
- Az nem baj, ha bizonyos szinten bántanak a történtek, de másoknak még nem kell megengedned. - Én legalábbis a helyében élném az életemet tovább. - Attól még, hogy hibáztál ki mondja, hogy nem illet meg, hogy boldog legyél? - Tartottam kis szünetet. - Na ugye, hogy senki?
- Akkor még ennél is jobban berúgunk, rendben? - Emeltem felé a poharamat egy bátorító széles mosollyal.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 24.09.15 12:07


Mason & Mia
 

Nem hinném, hogy fair lenne, hogy nagyon is felkelti a kíváncsiságomat, aztán pedig nem akarja kielégíteni. Mégis úgy tűnik, hogy nincs mit tenni, nem fogok tőle ennél többet megtudni. Egyrészt megértem, másrészt egyet is értek vele, hogy miért nem akarja előttem másokról kiteregetni a szennyest, de azért ettől még mindig nem szűnt meg a kíváncsiságomat. Fogalmam sincs, hogy miért, de egyszerűen csak érdekel, hogy milyen nők után érdeklődött eddig, hogy milyenek voltak azok a nők, akikkel eddig együtt volt.
- Nem hinném, hogy összefutnál azzal a két férfival, akik eddig az életem részesei voltak. - Na tessék. Most aztán sikerült szépen elszólnom magam arról, hogy eddig csak két férfi volt az életemben, de azért erősen bízok abban, hogy sikerült már annyit innia, hogy ezt az apró kis részletet figyelmen kívül tudja majd hagyni. Mégis szerintem így van rendjén, hogy huszonnégy éves koromra azt mondhatom el magamról, hogy csak két férfival bújtam ágyba, s talán a kanapémon ül a harmadik jelöltem. Upsz, nem kellene többet innom, mielőtt még ennél is nagyobb tévképzeteim lennének. Valamiért mégis vonzódok hozzá, ez nem olyan valami, amit én döntöttem el, ez ellen nem tudok semmit sem tenni, maximum annyit, hogy megpróbálom magamban elnyomni ezt az egyre inkább erősödő érzést.
- Persze, hogy kíváncsivá tettél. Ha a helyemben lennél, akkor te nem lennél kíváncsi? Ha sejtelmes utalásokat tennék, de aztán mégis titkolóznék előtted? - Konkrétan nem tudnék mire rákérdezni és úgy hiszem nem is kellene most megengednem magamnak, hogy ennél több kérdéssel drukkoljak elő, mert a végén előkerülnek az alkohol mámor hatására a pikáns témakörök.
- Mégis honnan tudhatnám, hogy ki érdemli meg, hogy szeressem? Az emberek az érzéseiktől elfogultak lesznek, az ítélőképesség ilyenkor mit sem ér, főleg mivel ilyenkor mindenkit elbutít a rózsaszín köd. - Ezek az élet nagy kérdései, amikre szerintem egyik halandófél sem tudna válaszolni, de az élet már csak ilyen. Senki sem tudhatja, hogy mit várhat el attól a féltől, akit szeret, vagy összetöri a szívét egy idő után, vagy kialszik a szerelem szikrája, vagy esetleg ritka alkalmak egyike az, hogy esetleg örökké tart.
- Olyan régen voltam boldog már, hogy szerintem nem is tudom, hogy milyen boldognak lenni. - Ismertem be, mennyi pohárka bor után is? Már régen nem számolom, de azt hiszem, hogy jobb is.
- Tetszik az optimizmusod. - Közöltem vele nevetve, mielőtt megittam volna a poharam tartalmát.
- Remélem nem hiszed azt, hogy le akarlak itatni. - Már a második üveg bor végén járunk és kezdem magam túlságosan közvetlennek érezni, ami nem feltétlenül jelent jót, sőt most már ott tartok, hogy saját magamtól is rettegni kezdek, hiszen úgy kell magamnak megálljt parancsolni.  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 25.11.15 15:28
Mia & Mason

- Azt teszed. De bírok magammal. - Eddig is azt tette, most is azt teszi, de inkább csak érdeklődő vagyok, semmi olyasmit sem akarok, fogok kiszedni belőle, amit nem akar elmondani, ez a beszélgetésünk eddigi részében is így ment, ezután sem fog változni, mégis kellemesen elcsevegünk. Őszintén szólva kínosabb pillanatokra számítottam, ahhoz képest viszont kellemesen csalódnom kellett, ami persze csöppet sem baj. Láthatóan mostanság egyikünknek sem volt ilyen független beszélgetése, ahol aztán minden szóba jöhetett.
- Bár annyit hozzátennék unalmas az életem hozzád képest. - Az enyémben azért ennyire nem váltják egymást a nők, amit nem is bánok annyira. Se időm, se energiám nem lenne most rá. Egyáltalán nem hiányzik az életemből, hogy valaki esténként még hisztisen is várjon haza, hogy sosem vagyunk együtt, alig vagyok itthon, mire felkel, már nem vagyok ott, mert korán elmegyek dolgozni, stb... Hamar kiakadnék. Nem vagyok jó az ilyesmiben. Mármint elviselem egy ideig, utána pedig nagyon rövid utat mutatok ki az életemből.
- Egyszerű. Aki viszont szeret. Bár, ettől még nem biztos, hogy nem fogsz hibázni, de hát a tapasztalat elől nem futhatsz el. - Szerencsére ennyire bonyolult kapcsolatban még nem volt részem, hogy ilyen dolgokon kellett volna töprengenem. - De ha engem kérdezel, most egy ideig elhessegetném azt a rózsaszín ködöt. - Szerintem legalábbis butaság lenne egyből beleugrani egy másik hosszabb távú kapcsolatba, amíg még azon sem gondolkodtunk el igazán, amit lezártunk.Véleményem szerint ilyenkor kell egy kis szünet, hogy elgondolkodjunk azon mi az, amire megtanított minket a másik, de csak most vesszük észre. Ez nem feltétlen csak jó dolog, sőt épp ellenkezőleg, ezek inkább rossz dolgok lesznek, de néha azokat is meg kell tanulnunk értékelni, mert olykor hasznosak. Például, figyelmeztetnek, ha még egyszer elakarnánk követni ugyanazt a hibát.
- Ha mindig az lennél, akkor sem tudnád... Jó ez így. - Néha kell egy kis tudatlanság, sőt néha engednünk is kell neki, mert jót tesz.
- Miért? Felakarsz nyitni még egy üveggel? - Az már a harmadik lenne, akkor azért kezdenék már gyanakodni rá. Viszont szerintem nekem még menne az egyenes járás, az egyenes vezetés már nem biztos.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 26.11.15 23:40


Mason & Mia
 

- Azt tenném? - Néztem rá meglepetten. Nekem nem tűnt úgy, vagyis lehet, hogy a túl sok bor hatására már magam sem tudom, hogy miket beszélek. Ami pedig a legrosszabb, hogy nem tudom, hogy ilyenkor mire vagyok képes, hogy meddig fogok elmenni, vagy, hogy mit fogok tenni. Akárhogy is legyen a képletben két ittas ember áll, akik egyedülállóak, kell ennél több? Bármi megtörténhet és talán meg is fog történni.
- Most viccelsz velem? Ügyvéd vagy, biztosan sokkal izgalmasabb életet élsz nálam. - Erről pedig szentül meg vagyok győződve. Megannyi érdekes emberrel, na meg üggyel találhatja magát szemben nap, mint nap. Na és én mit csinálok napi szinten? Próbálok helyre állni, vásárolgatok, igyekszem minél hamarabb kipofozni a lakásomat, miközben a jó ügyért is tenni akarok. Nekem csak még terveim vannak a jövőt illetően, de vele együtt érzem, hogy a terveim valóra is fognak válni. Úgy érzem, hogy vele az oldalamon bármire képes vagyok.
- Tényleg tapasztalatként fogod fel a szerelmi csalódásokat? - Nekem nagyon is úgy tűnik, hogy erre szeretett volna célozgatni, de azért voltam annyira kíváncsi, hogy rákérdezzek, hogy biztosan tudjam. Kíváncsi vagyok, hogy Mason miként látja a dolgokat, hogy hogyan éli át az élet nehézségeit.
- Oh, most nagyon nincs szükségem a rózsaszín ködös időszakra, szóval abban biztos lehetsz, hogy hessegetek. - Szimbolikusan magam előtt legyezgetni kezdtem azt a bizonyos "rózsaszín ködöt" hogy szemléltessem vele, hogy mennyire nem vágyok most egy újabb kapcsolatra. Mármint Mason nagyon is szimpatikus számomra, de ez még nem jelenti azt, hogy fejest ugranék már most egy újabb kapcsolatba.
- Na és te boldog vagy? - Az élete pusztán csak a munkából áll, ahogy levázolta nekem az imént, de ettől nem hinném, hogy boldog is. Ennél azért több kell a boldogsághoz.
- Korán van még, miért is ne? - Felkeltem a kanapéról, hogy elinduljak egy újabb üveg borért, persze csak akkor, ha nincs az ellenére. Leitatni? Még mit nem! Mason iszik magától is.  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 03.01.16 0:39
Mia & Mason

- Ha egyszer már nem változtathatsz azon, ami megtörtént, kár rágódni rajta, jobb már csak akkor lesz, ha engeded is, hogy az legyen. Tanulj belőle, aztán éld az életed... - Szerintem így van ennek a leginkább értelme na meg persze jövője, mert az élet senkit sem vár meg, mert nekünk épp siránkozni van kedvünk, az elmulasztott időért pedig mindig kár. Arra, hogy valamit ne felejtsünk el arra ott vannak az emlékek, nem kel hozzá emésztenünk magunkat. Oké, egy ideig, az rendben van, de akkor is, ha valami nem működik azt nem kell mindjárt drasztikusan felfogni, végig kell gondolni mi az ami nem megy, aztán eldönteni van-e értelme erőltetni, és ha nincs az nem rögtön feladás, pusztán józan gondolkodás. - Ha valakivel nem passzolsz össze, az még nem valaminek a vége, az is egy kezdet, nem lehetsz jó mindenkihez, ez így van jól. - Egészen közhelyesen fogalmazva ez a világ rendje. Én reggelente örülök, ha a zoknim párját megtalálom, nemhogy a sajátom, igaz nem is vagyok rágörcsölve, inkább azt hiszem, hogy a legjobb dolgok az emberrel mindig a legváratlanabb pillanatokban történnek.
- Őszintén sosem értettem meg a kapcsolatfüggő embereket, akik ha két hétig egyedül vannak már kétségbe vannak esve, hogy nem szereti őket senki. Édes istenem, vennék neki egy kis kedvencet. Csodákra képesek az emberrel... - Csak szeretni kell őket. Néha sokkal szerethetőbbek, mint más emberek. De visszatérve sosem voltam az a kapcsolatfüggő, szerintem bizonyos szinten mindenkinek szüksége van mozgástérre, nekem most egyáltalán nem is hiányzik, hogy valaki leakarja kötni minden időmet. Azt nem mondom, hogy egyszer nem akarok változtatni ezen, csakhogy még nem, mondjuk előbb azt a nőt se ártana megtalálni, akiért hajlandó lennék mindezt megtenni.
- Olyanra nekem nincs időm Cassidy. Többnyire mások problémáival vagyok elfoglalva. - Mások boldogtalanságával. Szóval szerintem nem, nem vagyok boldog, de voltaképp ezen még nem igazán gondolkodtam, arra sincs nagyon időm, hogy eljussak idáig, amit most feltett kérdést, de azt hiszem ennél egyszerűbb a válasz.
- Ki vele, mit akarsz még kiszedni belőlem? - Alkohol hatása alatt könnyebben kimondunk olyan dolgokat, amiket józan fejjel nem mernénk, mert nem lenne hozzá elég bátorságunk. Alig, hogy felkelt, az volt szerintem a könnyebbik része, mert nem ment el két lépést megszédült és szépen visszahuppant egyenesen az ölembe. - Azt hiszem kezdesz becsípni angyalka. - Tágra nyílt nagy szemekkel pislogott fel rám, miközben feljebb húztam az ölembe, ajkai hívogatóan nyíltak szét... - Cassidy, azt hiszem nekem ideje mennem, neked pedig aludnod egy nagyot. - De mindenesetre nagyon nem kéne ma már alkohol közelbe kerülnie.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 03.01.16 1:58


Mason & Mia
 

- Igazad van. - Ismertem be, hiszen nekem nem esik nehezemre bevallani, ha úgy gondolom, hogy másnak van igaza. Azt hiszem, hogy nagyon is tanultam belőle, de mi van akkor, ha néhány hiba túl jó ahhoz, hogy csak egyszer kövessem el? Ez abszurd. Másodszor ezt nem tehetem meg. Nem is akarom, egyszerűen csak tovább akarok lépni és végre élni az életemet úgy, ahogyan szeretném. Végül is ezért is költöztem el. Ki kell próbálnom magamat az életben. Most pedig jöhet, aminek jönnie kell, hiába menekülnék, aminek be kell következnie az be is fog következni. Hiába mondom azt, hogy nem akarok többé szerelmes lenni, hogy nem akarok többet csalódni, ez nem ennyire egyszerű. Sajnos még én sem tudom irányítani az érzelmeimet, nem tudok egy csettintésre szerelmes lenni, vagy éppen kiszeretni valakiből.
- Na és akkor mi van, ha senkivel sem passzolsz össze? - Azt mondják, hogy a világban mindenkinek megvan a párja, de mi történik akkor, hogy ha az én párom valahol Kuala Lumpurban vár rám? Valószínűleg sosem fogjuk egymást megismerni, és kénytelen leszek egyedül, magányosan leélni a hátralevő életemet.
- Ezek szerint neked is van egy kis kedvenced? - Meglepetten pislogtam rá. Valahogy nem nézném ki belőle, hogy lenne háziállatja, végül is nem tudom, hogy miért, talán azért, mert sokat dolgozik és egy kis kedvencnek azért sok törődésre van szüksége.
- Nincs időd a boldogságra? Mindig arra van időd, amire akarod, hogy legyen. - Ezek szerint nem is szeretne boldog lenni? Ez képtelenség. Ki ne szeretne boldog lenni? Nincs olyan ember, leszámítva azokat az idős és magányos embereket, amik főállásban bosszankodnak mindenen.
- Semmi konkrétat, talán hagynék a legközelebbi alkalomra is néhány kérdést, persze ha lesz legközelebb. - Ez pedig nem csak rajtam múlik, nekem igazán nincs ellenemre egy második vacsora vele, még ha akkor is meg kell villogtatnom előtte a főzési tudományomat.
- Sajnálom, ezt igazán nem így akartam... - Leírhatatlanul zavarban vagyok most. Még az egyik percben megindultam még egy üveg borért, a másikban pedig Mason ölében találtam magam. Túl közel voltam hozzá, túl nagy volt így a csábítás, kezdtem elveszíteni a fejemet, de szerencsére Mason hangja vissza zökkentett.
- Hívjak taxit? - Még mindig az ölében ültem, kellett pár hosszú másodperc mire ráeszméltem arra, hogy talán jobb lenne, ha ennél jóval messzebb kerülnék tőle, de még kellett pár röpke másodperc a közelségéből.   

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 03.01.16 2:43
Mia & Mason

- benne van a pakliban, de az is lehet, hogy csak légy kitartóbb. - Ami nem azt jelenti, hogy minden második szembejövővel, aki kicsit is szimpatikus meg kell próbálni működne-e a dolog, mert egy bizonyos ideig lehet, hogy igen, aztán mindegyik próbálkozás ugyanúgy befuccsolna. - Ne add fel. Túl fiatal vagy még hozzá. Csinos vagy, okos, vannak céljaid, álmaid, még van, ami hajtson, addig mindig megéri. - azt nem mondom, hogy csalódás nem érhet, mert az mindig benne van a pakliban, hogy bakot lövünk, de én személy nagyon rühellek azon agyalni mi lett volna, ha... Többnyire inkább megkockáztatom a dolgot, szakmai ártalom, aztán egyszer nincs kizárva, hogy én is belefáradok vagy megunom.
- Igen van. Ez olyan meglepő? - Igen, van egy kis kedvencem, de nem, nincs szeretethiányom, mégis legalább valaki vár odahaza. Esküszöm olyan, mint egy igazi nő. Előbb hisztizik, aztán hízeleg, hogy játsszak vele, aztán akar valamit, akkor éhes, aztán nem akarja, hogy dolgozzak, inkább vele foglalkozzak, minek nekem nő? Már van egy.
- Kivéve, ha épp karriert építesz, akkor nincs. - Akkor csak és kizárólag arra van időd, kivéve, amikor megszavazok magamnak egy szabadnapot vagy délutánt, na olyankor nagyon is boldog vagyok másnap reggelig.
- Akkor remélhetőleg már az egyik apróbb sikerünkre fogunk koccintani. - Bízom benne, hogy így lesz. Minden tőlem telhetőt megfogok tenni, hogy segítsek neki és hogy felgyorsítsuk kicsit a dolgokat.
- Igen, azt megköszönném. - Nyilvánvalóan belefeledkeztünk ma este a borozgatásba, annyira, hogy a kis hölgy bele is szédült. - Cassidy, jól vagy? - Még mindig az ölemben ült, vagy azért, mert még mindig forog vele a világ és inkább még nem kelne fel egy kicsit vagy valami más oka van.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 03.01.16 3:18


Mason & Mia
 

- Vagy inkább csak nem foglalkozok ezzel a projekttel, hanem csak hagyom magam sodródni az árral, így minden annyira egyszerűbb lenne. - Miért olyan könnyű ezt mondani? Nem akarok szerelmes lenni legalább egy jó ideig, még szeretném nyalogatni egy kicsit a sebhelyeimet, de ezzel vajon a szívem is tisztában van? Nem vagyok az a könnyen szerelembe esős fajta, de ha valakit megszeretek azért bármire képes vagyok, bármit megtennék neki.
- Egy kicsikét, hiszen tudom, hogy milyen sokat dolgozol és ezért nem is gondoltam volna, hogy lenne kis kedvenced. Na és kivel osztod meg a lakásodat? - Már én is gondolkoztam azon, hogy kell valaki mellém, és úgy hiszem, hogy könnyebb lenne egy kis állatkát beszereznem, mint egy hű férfit. Legalább az állatokban nem lehet csalódni, de nem is akarok átesni a későbbiekben a ló túloldalára, szóval nem akarok én lenni az őrült macskás nő a szomszédból.
- Szóval fontosabb a karriered a boldogságodtól, vagy inkább úgy vagy vele, hogy később is ráérsz boldog lenni? - Azt hiszem, hogy ezek már nagyon is személyes kérdések, amikkel bombázom. Nem akarok ennyire ítélkezni felette, de szerintem néha nagyon is félre tehetné a munkáját és foglalkozhatna magával is. Hiszen mindenki megérdemli azt, hogy boldog legyen.
- Az nagyon jó lenne. Ebben az esetben nagyon várom a következő találkozásunkat. - Egy kissé eltértünk az eredeti témánktól, de azt gondolom, hogy már nagyon is átrágtuk magunkat rajta, ezért nincs is miről beszélnünk már, inkább a tetteké kellene, hogy legyen innentől a főszerep.
- Ennél jobban már nem is lehetnék. - Mosolyogtam rá kissé elpirulva, de fogjuk a borra az arcpíromat, még ha valójában a közelsége is váltotta ki belőlem. Szép lassan felkeltem, igyekeztem megegyezni a gravitációval, ami most túlságosan is ellenem fordult az imént. Egy hirtelen jött ötletből fakadóan megindultam a konyha irányába, de nem a telefonomért, hogy tényleg taxit hívjak neki, hanem egy újabb üveg borért.
- Még egy pohárkával? - Néztem rá bizakodóan, ahogy felé lépkedtem, remélve, hogy esés nélkül eljutok a kanapéig. Most nagyon nincs kedvem nosztalgiázni, és újból beégni előtte egy kecsesre sikeredett eséssel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 03.01.16 4:10
Mia & Mason

- A jelen esetben ez sem hangzik olyan rosszul. Egyszer mindent ki kell próbálni. - Mondja ezt a karrierista ügyvéd, igen. Akinek még nőzni sincs ideje, vagyis ha annyira akarnám lenne, de most egyelőre szüneteltetem ezt az elfoglaltságomat, ezzel még később is ráérek, karriert építeni azonban nem, számomra pedig most ez az elsődleges és a legfontosabb, a számomra megfelelő nő pedig megfog várni, a megfelelő időben pedig meg is fog kapni egy pofás kis fizetéssel, szerintem nem lesz ellenére.
- Buffy cicával. - Tudom, eszméletlen furcsán hangozhat, hogy van egy cicám, de hát, van egy akaratos, hisztis, mindig éhes, játékos, imádni való kiscicám, aki valószínűleg már a vakolatot kaparja vagy a kárpitot, amiért elég zabos leszek.
- Ha karriert akarom és komolyan veszem, azt most kell csinálnom, megnősülni pedig bármikor megnősülhetek, ha úgy alakul, ha meg nem, akkor még mindig ráérek kitombolni magam. - Bár lassan kezdem elfelejteni hogyan is kell azt csinálni, javarészt dolgozom és amikor nem... Akkor is dolgozom. És amikor nem, na akkor meg alszom végre.
- Ami már hétfőn lesz. - Mivel megyünk épületet nézni vagy felvásárolható telket, még meglátjuk, addig még igyekezni fogok körbeérdeklődni, hogy minél jutányosabb áron megússzuk a dolgot és aztán kezdhessük rá alapozni. - Hogy állsz a pályázatírással? - Lehet nem lenne rossz ötlet és nem is jönne rosszul, ha hozzájutnánk némi támogatáshoz.
Oké, úgy látom, akkor mégis csak maradok. Mi? Nem, nem, nem, nem, nem. Így is eléggé spicces már. - Tegyük azt le szépen. - Keltem fel a kanapéról, hogy kivegyem a kezéből az üveget, letettem az asztalra, Őt pedig felkaptam a vállamra. - Akkor ideje aludni. - Indultam meg vele a háló irányába, ami fogalmam sincs merre van, de csak elnavigálom magam. Lassan óvatosan lefektettem az ágyra, betakargattam és mellé heveredtem, amíg el nem aludt, aztán kiköltöztem a kanapéra.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 03.01.16 4:43


Mason & Mia
 

- Hű, van egy cicád. - Még mindig meglepetten mondom, de most annyira irigyelni tudom azt a kis szőrgombócot, aki feltehetőleg olyan pofátlanul szerencsés, hogy oda surranhat Mason mellé, miközben alszik. Én is szívesen oda bújnék mellé. Jesszusom! Most ugye csak a bor beszél belőlem?
- Szóval szerinted akár tíz év múlva is ráérsz arra, hogy megnősülj. Akkor mennyi is leszel, negyven éves? Úgy tűnik, hogy akkor már nyugdíjas fogsz lenni, mikor a gyereked, gyerekeid felnőnek. Bocsi, leállítom magam. Semmi közöm hozzá, haladj csak abban a tempóban, amit jónak látsz. - Nem azt mondom, hogy túlzottan sietnie kellene és vegye el az első vele szembe jövő nőt, de ha mégis ezt mondanám lennék én az a nő, aki szembe jön vele, vagy képes lennék pusztán véletlenségből bárkit félre lökni. Tudom ez csúnyán hangzott, de vannak bizonyos helyzetek mikor felül kerekedik rajtam a versenyszellem.
- Ez most komoly? - Nem számítottam arra, hogy ennyire hamar bele fogja magát vágni az én projektembe, de úgy tűnik, hogy szívesen segít, ha jó cselekedetről van szó.
- Őszintén? Fogalmam sincs, de megpróbálkozok vele, aztán megmutatom neked, hogy mire jutottam, oké? - De talán az lenne a legjobb, ha valaki olyanra bíznám ezt az egész pályázatírást, aki ért is hozzá, de mégis mindenből ki szeretném venni a részemet.
- Olyan kis ünneprontó vagy. - Néztem rá morcosan, de ez volt az a pillanat, mikor rádöbbentem arra, hogy tényleg túlzásba estem, ezért nem is ellenkeztem mikor megindult velem a hálószobám felé. Igaza van, pont itt az ideje annak, hogy aludjak.
- Cuki vagy, jó éjt. - Apró puszit nyomtam az arcára, de ahogy letettem a fejemet a párnára egyből el is aludtam.
Fejfájásra ébredtem, de ami még ennél is rosszabb, hogy csak kósza emlékeim vannak a tegnap estéről. Mégis mi történhetett? Hogyan kerültem az ágyamba? Kell egy kis idő, mire össze rakom a képet. Megindultam a konyhába, hogy keressek valami fájdalomcsillapítót a fejfájásomra. Út közben megtorpantam, s még a lélegzetem is elállt. Mason a kanapémon? Óvatosan megközelítettem, gyönyörködtem benne néhány nagyon is hosszúra nyúlt másodpercig.
- Mason. - Halkan suttogtam, de őszintén nem lenne szívem felkelteni, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy már így is késésben fog lenni, ezért jobb ha megpróbálkozok azzal, hogy felébresztem.
- Mason ébredj. - Igyekeztem hangosabban kelteni, de ilyenkor még imádni valóbb, mint általában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason 09.01.16 22:46
Mia & Mason

- Igen Cassidy, van egy cicám. - Ez ennyire meglepő? Van egy cicám, aki a kiváló példa arra, hogy mennyire nem bővelkedek szabadidőben, akkor hogy lenne még időm egy rendes egészséges kapcsolatra, ha néha már a cica is félfát kaparja, hogy foglalkozzak vele? Egy nő az még rosszabb lenne.
- Igen, annyi, de ez most fájt. - Tíz év múlva valóban negyven éves leszek, amibe eléggé fájdalmas belegondolni, de valóban, ez a helyzet. Oké, ezzel most arra akar célozni, hogy mégse érek rá annyira boldognak lenni, hanem most kellene? Talán igaza van, de számmora ez nem azt jelenti, mint a legtöbb nőnek, nem vagyok kétségbeesve, mert ketyeg az óra, nem fogok oltár elé rohanni valakivel, fél év múlva pedig elválni, mert hiba volt.
- Persze, gondolom mi előbb eredményeket szeretnél, akkor nincs mire várnunk, belevágunk és meglátjuk. - Még mielőtt valaki más fejéből is kipattanna hasonló gondolat, azt nem fogjuk megvárni, gyorsabbak leszünk. - Semmi probléma, akkor valamelyik nap bejössz az irodába és keresünk valakit, aki elmagyarázza lépésről lépésre mit kell sorba venni benne, hogyan kell megírni és segít is benne, ha kell, rendben? - Kétlem, hogy nekem erre lenne időm, de valakit megkérek az irodában, akinek van ideje mindent elmagyarázni és figyelemmel kísérni, aztán pedig más nem ketten átfutjuk még egyszer.
- Jó éjt Cassidy. - Szerintem még párnát sem ért a fejem már útközben felé elaludtam. Kimerültem. Hosszú nap volt, reggel pedig megint dolgoznom kell, a is egy hosszú nap lesz. Fogalmam sincs mennyit aludhattam, azt sem már, hogy mikor is feküdtünk le. Talán néhány órát. Lassan nyitottam ki a szemem a hangra, először csak azt hittem álmodom, aztán megláttam Cassidy-t. Még mindig nehezen pislogtam, kellett néhány másodperc, amíg összeállt a kép mégis hogyan lehetséges az, hogy Cassidy próbál épp felébreszteni. A francba, mennyi az idő? Egyből kipattant a szememből az álom, amikor Cassidy közölte velem az időt. - Mennyi? A francba, elkéstem! Rohannom kell. - A mobilom is lemerült. Hát ez nagyszerű. A ma reggeli első megbeszélésem ezennel hivatalosan is elkéstem. Fél perc alatt kaptam össze a cuccaimat, a kocsikulcsomat és egy órás késéssel, de már indultam is dolgozni.

music:Zeneszám címe|words: szavak száma

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Mia & Mason

Vissza az elejére Go down

Mia & Mason

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Mia Abrams lakása-