welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

The Hangover - Cassandra & Desmond

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: The Hangover - Cassandra & Desmond 30.03.15 12:27

Cassandra & Desmond
Everything i like about me is you
- A lányok már aludhatnak? - Legalább húsz percig baszakodtam az istenverte kulccsal, miközben legalább háromszor leejtettem és és még húsz percig mindannyian azt kerestük, mire nagy nehezen sikerült a zárat is megtalálnunk és bejutnunk a házba, ahol már meglepően csend fogadott minket.
- Szerintem már nem... - Jelentettem ki, miután sikeresen lelöknünk egy kisebb vagyont érő vázát, amit hála istennek kaptunk, más különben ezért holnap még irtó zabos lennék, de mivel sikerült is vele jó nagy zajt csapnunk, szerintem nincs már aki alszik ebben a házban, pedig esküszöm csendben akartunk bejönni és meglepni a lányokat, de az igazi meglepetés az lesz, ha most valaki felsikít, frászt kapnak és valakit lecsapnak egy whiskys üveggel. Apropó, holnap szintén nagyon morcos leszek, ha a bárszekrényből hiányozni fognak a kedvenc méregdrága whiskyjeim. Oké, ennyit a csendes megérkezésről, mivel sehol sem kapcsoltuk fel a világítást így még volt részünk pár kisebb balesetben mire elmásztunk a nappaliig mialatt is szakadtunk a nevetéstől. Elismerem bűzlöm, akár egy szeszkazán és ami a legszebb az egészben, hogy ezt már én is érzem, bár kétlem, hogy ennél jobban már képes lennék berúgni az engem körüllengő alkoholszagtól. De ha ez még mind nem volna elég a nappaliba bedőlve már énekeltünk is.
- Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád... - Természetesen már kapaszkodnunk kellett egymásba és ha esünk az nagyjából olyan lesz, mintha kidőlne egy sor dominó. - Nélküled még a mennyország is fád... - Mindannyiunkból kitört a nevetés, mikor Matt sikeresen orral előrebukott, de a hangos nyöszörgésből ítélve még szerencsésen esett, mármint ha neki sikerült éppen egy földön fekvő lányra esni, akkor valahol lesz itt több is.
- Cassandra, édes kicsi szívecském. - Szakadtam ki az egyébként sem épp stabil bolyból, ami nem volt épp jó ötlet, legalább a két lánynak, akikre ráestem biztosan nem.  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The Hangover - Cassandra & Desmond 31.03.15 22:05Desmond & Cassy


Hangos zene szólt, szinte már vakítóak voltak a neonfények, de már volt bennem annyi margarita koktél, hogy a táncparkett ördögének érezzem magam. Igaz elég volt két pohárral is ahhoz, hogy a kelleténél jobb kedvem legyen. Elvégre ma a lánybúcsúmat ünnepeljük, ez az utolsó csajos bulim mielőtt férjhez mennék.
- Azt hiszem jobb lesz, ha leülök egy kicsit. - Próbáltam túlordítani a zenét, hogy barátnőimmel tudassam, hogy inkább vissza ülök az asztalunkhoz, mégis voltak olyan kedvesek, s ezt nem engedték meg nekem. Nekik köszönhetően a színpadon találtam magam, ahol mindenki tudtára adták, hogy lánybúcsúm van, s pillanatokon belül a színpadra teregettek, ahol egy széken helyet foglaltam. Mire felfoghattam, hogy mit történik körülöttem máris egy férfi toppant elém, aki táncolva vetkőzött csak az én kedvemért. Chippendale show? Igazán elvetemültek a barátnőim. Vajon a drága vőlegényem a barátai jóvoltából pontosan egy hasonló műsort élvezhet? Persze vetkőző férfiak helyett, gondolom sztriptíztáncos nők garantálják nekik a hangulatot.
Órákkal később már otthon találtuk magunkat. Valószínűleg ez lesz az utolsó pizsi bulink, a legtöbb barátnőmmel már évek óta ismerjük egymást, s azóta sok minden változott. Már felnőttünk, cuki rózsaszín pizsik helyett szexi hálóruhába bújtunk, így folytatva tovább a féktelen bulizást, egészen addig, míg az alkohol le nem döntött minket a lábunkról. Túl sokan voltunk, ezért a nappaliban mindenki oda feküdt, ahol helyet talált magának. Valahogy a szófán kötöttem ki, mellettem Amy barátnőm feküdt, aki szorosan ölelt magához, miközben azt suttogta, hogy minden forog körülötte. Nem aludhattam túl sokat, felkeltettek a részeg, éneklő kanok. Először csak nevettem, ahogy hallgattam miről énekelgettek, másodszor pedig magamban imádkoztam, hogy rám ne essen senki se. Habár senki sem kapcsolta fel a világítást, de a hatalmas üvegablakokon keresztül beszűrődött annyi fény, hogy lássam, hogy borulnak egymás után a padlóra. Nehéz volt kibontakozni Amy öleléséből, de valahogy sikerült megtennem, hogy szép lassan a földre ereszkedve másszak el drága vőlegényemig. Most nem voltam olyan állapotban, hogy stabil lábakon el tudjak jutni hozzá.
- Élvezd ki az utolsó alkalmat, hogy ilyen közel vannak hozzád más hálóruhás nők is. - Furakodtam közé, s az egyik mellette fekvő barátnőm közé. Ő az enyém. Nem sokára papíron is együtt fogunk lenni, mint férj és feleség.

tag: Desmond | words: 356 | notes: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: The Hangover - Cassandra & Desmond 02.04.15 9:55

Cassandra & Desmond
Everything i like about me is you
- Aggodalomra semmi ok hölgyeim. Túl részeg vagyok bármihez is. - Fogalmam sincs, azt hiszem két lányra sikerült ráesnem vagyis inkább rázuhannom, mivel képtelen voltam már egyensúlyozni, de azért nem panaszkodom, ha jobban belegondolok és ha jól sejtem a nappalinkban most csupa hálóruhás nő fekszik szerteszét, bár most kétlem, hogy bárki is megtalálná a megfelelő lányt és örülök is neki, hogy nem Cassandrára sikerült esnem, nem akarom összetörni az esküvőnk előtt pár nappal.
- Édeske, ha ennél feljebb húzod a lábad ki fogsz herélni. - Fordultam az említett lány felé, akiről fogalmam sincs ki, így a nevén szólítani se tudtam, de a lényeg, hogy épp nagyon rossz és kellemetlen helyen van a lába, jobban mondva a térde.
- Bocsi... - Csak másszál le rólam. - De nem mi voltunk az egyetlenek. Mire jó, ha nem vagy képes elmászni a villanykapcsolóig, de pillanatnyilag valószínűleg még azt se találnám meg, különben is kinek kell most fény. Nem látni akartam, hanem valahol eldőlni és reggelig vagy inkább délig aludni, mert ma végre megtehetem. Nos, azt hiszem ez sikerül is, mondjuk ennek nem minden lány örül, de hát ez van.
- Kiszednéd a könyököd az oldalamból, köszi. - Hallatszott a rekedtes nyöszörgés a nappali másik végéből. Oké, van egy olyan érzésem, hogy hosszú éjszakánk lesz, azaz éjszakánk már nem, mert mennyi lehet az idő, legalább hajnali négy óra van.
- Nem férek el. - Túl részeg voltam még ahhoz is, lepakoljam magamról a nem idevaló kezeket meg lábakat, nekem jelen olyan mindegy, ki fekszik félig-meddig rajtam vagy épp hányan, ehhez az érzéshez már amúgy is hozzá vagyok szokva.
- Akkor gyere közelebb. Old meg cica... - Én képtelen vagyok arrébb menni, nem mintha jelenleg is tudnám hol vagyok, azon kívül, hogy a nappaliban, de hogy annak melyik részében vágódtam el arról gőzöm sincs, de semmi kedvem lefejelni mondjuk az üvegasztalt vagy bármi mást.
- Gyere ide hercegnőm. - Volt még bennem annyi erő, hogy felemeljen a kezem, hogy odatudjon bújni hozzám és még annyi, hogy nyomjak egy csókot a homlokára.    


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The Hangover - Cassandra & Desmond 03.04.15 3:19Desmond & Cassy

Fogalmam sincs, hogy hányan lehettek a nappaliban elterülve, de a nyöszörgésekből ítélve túl sokan, még ha a nappali nagyon is tágas. Magamban felkuncogtam, mikor hirtelen belém nyilallt a felismerés… Mindenhol „hiányos öltözékű” nők vannak, vagyis nem túl sokat sejtető hálóruhákban a férfiak között… Egy külső szemlélő biztosan azt hinné, hogy ez egy bordélyház, feltéve ha bárki is használható állapotban lenne, de mindenkit kiütött az alkohol.
- Jó éjszakát. – Suttogtam. Nekem már biztosan jó éjszakám fog lenni, hogy ismét annak a tudatában alhatok el, hogy az a férfi, akit szeretek, - aki a vőlegényem és nem sokára a férjem fog lenni – mellettem van.
Szét akart hasadni a fejem, nehezen tudtam kinyitni szemeimet, túlságosan vakító volt a beszűrődő fény, de mégis a hang irányába fordítottam fejemet, ami felébresztett.
- Ó, Bob! Az egy antik váza. – Ez volt az a pillanat, mikor hálát adtam az égnek, hogy van bejárónőnk. Elfordítottam róla tekintetemet, hogy vőlegényemet megkeressem. Megnyugodtam mikor a másik oldalam felé nézve megpillantottam magam mellett. Látszólag semmi baja és jól van és még a részegek tudatlan álmát alussza, de biztosra veszem, hogy neki is iszonyú lesz a mai napja, csak úgy, mint nekem is. Iszonyú szagok terjengtek a nappaliban, az a tömény alkoholszag, amitől még rosszabbul kezdtem magam érezni, émelyegni kezdtem, s ezen az sem segített, hogy hallottam Bob öklendezését, miközben tele rókázta a vázát. Keresve az egyensúlyomat feltápászkodtam a földről, hogy a falba támaszkodva eljussak a fürdőszobáig.
- Bocsi a szőnyeg miatt. – Becca nézett rám bűnbánó arccal, még sosem láttam ilyen meggyötört állapotban, amiből kikövetkezhettem, hogy én sem nézhetek ki tőle sokkal jobban.
- Azt hiszem, hogy most a szőnyeg a legkisebb problémánk. – Éppen, hogy kimondtam gyorsan tenyeremet számra tapasztottam és a tőlem telhető leggyorsabb léptekkel rontottam be a fürdőbe, hogy lerogyva a wc csésze elé engedjek az ingernek. Az erőlködéstől könnyek szöktek szemeimbe, de már így is sokkal jobban éreztem magam, jobban, mint megérdemelném egy ilyen este után. Mégis maradtam ott ahol voltam, mert még mindig cefetül kavargott a gyomrom, ahogy a szoba is körülöttem.

tag: Desmond | words: 334 | notes: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: The Hangover - Cassandra & Desmond 03.04.15 9:05

Cassandra & Desmond
Everything i like about me is you
- Fogdosol! - Cassandrát kerestem magam mellett, de ezek szerint egy másik lányt sikerült megtalálnom a közelemben, akit ezek szerint sikerült még letaperolnom is.
- Bocsánat. Hol van Cassandra? - A szemeimet még mindig képtelen voltam kinyitni. Túlságosan nehéznek bizonyultak, de azt már érzem, hogy mellettem nincs, mert akkor sokkal inkább rajtam lenne és most furcsán könnyűnek érzem a bal felem, ehhez az érzéshez nem vagyok hozzászokva, bár ha most úgy adódna, hogy ki kellene másznom a fürdőig hálát is adnék érte, amiért nem fekszik rajtam senki.
- Fogalmam sincs... Azt hiszem kirohant hányni. - Kaptam is két gyors választ. Azt hiszem ebben az esetben sikeresnek mondható volt a lánybúcsú is, a miénkről meg ne is beszéljünk, abból ítélve, hogy milyen kegyetlen cefreszag árad szét az egész nappaliban és szerintem ez most nem csak belőlem és szerintem ma nem fogok sok mindenhez nyúlni a nappaliban irgalmatlanul berúgtunk.
- Berlioz... Ráfeküdtél a macskára. - Tápászkodtam fel arra, hogy a cicánk keservesen nyávog, valakinek sikerült ráfeküdni szegényre. Nagy nehezen felálltam és nem épp magabiztos és stabil léptekkel Cassandra keresésére indultam, bár abban már nem voltam biztos, hogy meg is fogom találni még mielőtt kidobnám a taccsot valahol, szóval inkább a földszinti fürdőbe vettem az irányt, ahol meg is találtam a menyasszonyomat. De addigra alaposan fel is fordult a gyomrom és mivel Cassandra már lefoglalta  WC kagylót, a mosdóba bukva adtam ki magamból mindent, ami kiakart jönni. Nem nagy csoda, istentelenül mennyiségű alkoholt fogyasztottunk el a múlt éjjel.
- Jó reggelt cica. - Ültem le a padlóra háttal nekidőlve a kád szélének. Azt hiszem jó ideje nem voltam ennyire másnapos és beteg, de azt tudom, hogy mikor leszek legközelebb. Egy hét múlva.     


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The Hangover - Cassandra & Desmond 04.04.15 1:53Desmond & Cassy

Soha többet nem iszok, soha… Mantráztam magamban megfogadva azt a közhelyes dolgot, amit minden másnapossággal szenvedő személy meg szokott fogadni, de valahogy ezt senki sem gondolja komolyan. Az már biztos, hogy nem akartam ennyire lerészegedni tegnap este, de a barátnőim túl sok mindenre rávettek, főleg azzal motiváltak, hogy „élvezzem ki az utolsó bulimat még nem vagyok házas” én pedig egy idő után felhagytam az ellenkezéssel. Sodródtam az árral, aztán itt kötöttem ki a fürdőszoba padlóján a wc csészét támasztva.
Elfordítottam tekintetemet drága vőlegényemről, nem akartam végig nézni, ahogy mindent kiadd magából, már így is éppen eléggé émelygett még mindig a gyomrom. Elég volt végig hallgatni, mikor befejezte, s meghallottam férfias hangját akkor szegeztem rá ismét a tekintetemet.
- Nem úgy tűnik, mintha jó lenne a mai reggelünk. – Fájdalmasan felsóhajtottam, de minden szenvedést, amit most élünk át megérdemeljük, hiszen csak magunknak köszönhetjük.
- Szeretném azt hinni, hogy ez csak egy rossz álom, s bármelyik pillanatban felébredhetek. – Nem kockáztattam meg azt, hogy megtapasztaljam mennyire állt vissza az egyensúlyom, közel volt hozzám, ezért a köztünk lévő távolságot négykézláb mászva tettem meg. Vágytam ajkai után, de mielőtt ismét egymást kezdenénk kóstolgatni mindkettőnkre ráférne egy alapos fogmosás. Ezért inkább fejemet combjára hajtottam, így fekve nem szédültem annyira. Tudom, hogy nem kellene a hideg csempén feküdnöm, de most annyira jól esik érezni a hideg lapokat.
- Tartozok egy vallomással. – Behunyt szemmel kezdtem a lábát simogatni. - Tegnap a csajok elvittek egy chippendale show-ra. – Szórakozottan kezdtem mutatóujjamat körbe jártatni térdén. - De a te kockáid sokkal jobban tetszenek. – Ezt őszintén mondtam, de inkább azt a kis részletet nem közöltem vele, hogy annak sokkal jobban örültem volna, ha Desmond táncolt volna nekem úgy, mint tegnap az a pasas.
- Kiélvezted az utolsó kan bulidat az esküvő előtt? – Igyekeztem finoman kifaggatni arról, hogy az este folyamán voltak-e sztriptíz bárban, noha nem azért, mert kételkednék a hűségében, de azért mégis a felsége fogok lenni és szerintem egy házasság csak úgy működhet, ha egymás előtt nincsenek titkaink.

tag: Desmond | words: 324 | notes: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: The Hangover - Cassandra & Desmond 04.04.15 12:13

Cassandra & Desmond
Everything i like about me is you
- Ez most a legkisebb problémám, plusz engem az életben nem vennél rá, szóval megbocsájtható... Kegyetlenül berúgtunk, így nem fogom megmondani mi hol voltunk, de lövésem sincs. - Komolyan ez foglalkoztat most a legkevésbé. Különben is lánybúcsú volt, lehetett rá számítani. De az a whisky valami méreg volt, amit Bob hozott, jut eszembe őszintén remélem a lányok meg a menyasszonyom érdekében is, hogy azokból a bárszekrényben nem hiányzik, főleg a legdrágábbakból nem, mert azért még másnaposan is pipa leszek. Jobban belegondolva arra sem emlékszem... Az egész hazavető útra nem, arról már rémlik valami, hogy jó negyven percet szerencsétlenkedtünk az ajtóban a kulccsal, mire egyáltalán betudtunk jönni, de hogy idáig hogy jutottunk el vagy másztunk el, arról nekem fogalmam sincs, de minden végtagom megvan, szóval nem lehet akkora a gond.
- Megöltük azt az irtózatosan ronda vázát az előszobában... - Iszonyat gusztustalan egy szerzemény volt és így utólag hálás is vagyok azért, hogy nem velem vetette meg, mert akkor esetleg sajnálnám, de nem a vázát, hanem az érte kiadott pénzt.
- Ki mondta, hogy az utolsó...? -  Legénybúcsúm igaz ez az egy van és lesz, amire emlékezni fogunk, de ha mi beakarunk rúgni istentelenül arra mindig fogunk találni alkalmat, bár ha csak nem kikötés, hogy a nők maradnak nem fogom itthon hagyni, különben sem vagyok nyugodt, ha hosszabb ideig egyedül van.
- Felfogsz fázni cica. - Simítottam végig az arcán, majd a hajával kezdtem el babrálni. Tényleg hideg ez a csempe és egyikünknek se hiányzik, hogy megbetegedjen egy héttel a várva várt nagy nap előtt. Biztosra veszem, hogy Ő sem azzal akarja az elkövetkező napokat tölteni, hogy kikúrálja magát a következő hétvégére, sőt szerintem Ő már alaposan betervezte minden egyes napját, kozmetikus, manikűrös és a többi... Bonyolultabb ez, mint az én időbeosztásom     


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The Hangover - Cassandra & Desmond 04.04.15 14:26Desmond & Cassy

Hittem neki. Nem tudom megmondani miért, de biztos voltam abban, hogy nem hazudik nekem. Noha abban is biztos voltam, hogy amit az ivásról mondott az tényleg tükrözi a történteket, ezért nem kérdőjeleztem meg azt, hogy tényleg nem emlékszik-e arra a helyre, ahol az éjszaka folyamán jártak. Nem rendeznék féltékenységi jelenetet, nem vitatkoznék vele, ha mégis kiderülne, hogy meztelenül vonagló nőkkel volt körülvéve. Nem is lenne jogos a kirohanásom, mivel a barátnőim az én szórakozásomról is gondoskodtak.
- Járulékos veszteség… Amúgy se szerettem azt a vázát. – Nem sajnálom, inkább a váza törjön apró darabokra, mint hogy neki essen bármi baja. Már annak is örülök, hogy látszólag sértetlen állapotban sikerült haza találnia.
- Azt akarod mondani, hogy akarsz még szórakozni az esküvő előtt? – Néztem rá értetlenkedve, hiszen én úgy hittem, hogy a tegnapi volt az a bizonyos este, ahol a baráti társaságával megünnepelték, hogy „önkényesen börtönbe vonul” Bob szavaival élve.
- Használható állapotban szeretnélek az esküvőnk napján. – Pislogtam fel rá, ezzel is szavak nélkül arra célozva, hogy így másnaposan nem igazán van a toppon. Meg is fojtanám, ha az esküvőn napján ennyire másnapos lenne. Jesszusom… Bele sem akarok gondolni, hogy abban az esetben hogyan néznének ki az esküvői képeink.
- Minden forog körülöttem. – Panaszkodtam, ahogy igyekeztem magma ülő helyzetbe feltornázni. - Azt hiszem, át kellene javítanom a fogadalmamat… A jóban és rosszban rész után oda kellene írnom, hogy másnaposan a fürdő padlóján szenvedve is szeretni foglak. – Nem akartam az utolsó pillanatokra hagyni a fogadalmam megírását, ezért már készen vagyok vele, sőt már be is tanultam. Természetesen szigorú titokban tartottam ezt eddig előtte.
- Szerinted mikor leszünk végre kettesben? – Mert mikor felkeltem úgy tűnt, hogy sokan még alszanak, akik pedig fent voltak már, azok is szörnyen szenvedtek a másnaposságtól. Sőt, csodálom is, hogy még senki sem rontott be a fürdőbe követve a mi példánkat.

tag: Desmond | words: 300 | notes: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: The Hangover - Cassandra & Desmond 16.04.15 13:53

Cassandra & Desmond
Everything i like about me is you
- Bár inkább már a nászéjszakánknál lennénk. Anya rágni fogja a nyakam egész héten... Kifog készíteni, előre érzem. - Szóval, ha mégis csak párszor megcsúszna az üveg, azt kikérem magamnak, nem csak az én hibám. Én már a legelején kikötöttem, hogy amiből csak lehetséges szeretnék kimaradni, ha nem létfontosságú a jelenlétem, mint például a meghívókra való betűtípus kiválasztásakor, komolyan mutassanak csak egy olyan férfit, akit ez még ha csak látszólag is érdekel. Most pedig mindössze egy hét maradt hátra. Esélytelen, hogy ezt megússzam vagy, hogy valahol ne keljen ott lennem.
- Bár a nászéjszakánkkal így is csúszni fogunk kicsit. Igaz, az első megállónk nincs olyan messze. - Tudom, hogy furdalja a kíváncsiság hová fogunk menni, mert akárhogy is próbálkozott, ismerem, tisztában vagyok vele, hogy legalább egyszer nem bírt a kíváncsiságával és megkísérelte kideríteni a helyszínt, ahová megyünk, de nem ment a dolog és belőlem sem sikerült kiszednie, de már csak egy hetet kell kibírnia és minden valóságossá fog válni.
- Akkor az enyém egy piszkosul hosszú fogadalom lenne és ráunna a násznép hallgatni. - Legalább azt elmondhatom magamról férfi létemre, büszke is vagyok magamra érte, hogy a fogadalmam megírásával nem volt problémám. Sikeresen elkészült még idő előtt. Bár ha nem írtam volna le, akkor is szóról szóra eltudnám mondani, szóval még akkor sincs gond, ha véletlenül elfelejtem vagy nem emlékszem hová tettem, bár azt kétlem.
- Miután életet leheltünk mindenkibe. Azt hiszem ezt a részt bízd inkább rám, Te pedig addig kérhetnél nekünk kávét, amíg feltámogatok mindenkit. - Az sem lesz egy könnyű menet, mire mindenkit élő, félig élő státuszba rakok, kávéból pedig legalább egy vödörrel fog kellene mindenkinek. Arról nem is beszélve, hogy ha ezt Dorothy meglátja menten rosszul is lesz a házvezetőnőnk. Lassan feltápászkodtam a padlóról, majd Cassandrát is felhúztam és kicsit nehézkesen, de kitámolyogtunk a fürdőből, épp időben...    


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The Hangover - Cassandra & Desmond 16.04.15 18:20Desmond & Cassy

Szerintem a héten nem csak az anyja fog számára problémát jelenteni. Általában a férfiak azt hiszik, hogy az esküvő csak a menyasszonyról szól, ők pedig egy nagyon is fontos kellékek. Részben tényleg így van, de szeretném, hogy tudja, hogy bármibe lehet bele szólása, hiszen ez nem az én nagy napom, hanem ez a mi nagy napunk fog lenni.
- Ugye tisztában vagy azzal, hogy az esküvőnk napján nem fogom megengedni, hogy ennyit igyál? Használható állapotban szeretnélek tudni. Nem úgy képzeltem el a nászéjszakánkat, hogy te kidőlsz a piától… - Ha kell, akkor be is keményítek. Az esküvőnk másnapján annyi whiskyt is megihat tőlem, hogy egész Skócia whisky nélkül maradna miatta.
- Nem is értem, hogy az én kiváló vallatói módszereim mellett mégis hogyan vagy képes eltitkolni előlem a szándékaidat. – Többször is, nagyon élvezetes kínzásokkal igyekeztem kicsikarni belőle, hogy az esküvő után mi az úti célunk, de nem sikerült. Azt viszont legalább megtudtam tőle, hogy nem pusztán csak egy megállónk fog lenni.
- Attól én még kíváncsi vagyok a teljes fogadalmadra, amiben leírod, hogy mennyire gyönyörűnek, és csodálatosnak tartasz, és hogy mennyire szeretsz, hogy csak az enyém vagy, én pedig csak a tiéd. – Mosolyogva néztem rá, habár a fejem majd szét akar esni a másnaposságtól, de képtelen vagyok nem mosolyogni, ha ránézek. Alig néhány nap múlva a férjem fog lenni, én pedig a világ legszerencsésebb feleségének fogom magam érezni, de tenni fogok azért, hogy Desmond is nagyon boldog lehessen mellettem. Túl sok mindenen mentünk már át együtt, de a mi szerelmünk mindent legyőzött, most végre valahára mi is kiérdemeljük a nekünk járó boldogságot.
- Rendben, te vagy a főnök. – Nyújtottam felé a kezemet, hogy felsegítsen. Alig, hogy kiértünk a fürdőből az egyik barátnőm rohant el mellettem, nyilvánvaló szándékokkal.
- Azt hiszem jó sok kávé fog kelleni. – Nekem is… Pedig szerintem a többiekhez képest nem ittam sokat, de engem mindig is hamar megfogott az alkohol. - Remélem mindenki hamar haza fog menni, mert hiányzik az ágyunk kényelme. Nem is értem, hogy miért aludtunk a nappaliban… Ja, igen. Valószínűleg mindketten túl részegek voltunk ahhoz, hogy megtaláljuk a hálószobánkat. – Most pedig nem csak, hogy másnapos vagyok, de úgy érzem, hogy minden apró kis porcikám sajog.

tag: Desmond | words: 360 | notes: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: The Hangover - Cassandra & Desmond 20.04.15 18:16

Cassandra & Desmond
Everything i like about me is you
- Persze, amint sikerül kocsiba ültetni valamennyiüket, már akik lesznek olyan állapotban, hogy ne okádják végig a kárpitot hazáig. - Valószínűleg én sem lennék jelen pillanatban abban az állapotban, hogy kocsikázzak, így legfeljebb azt vállalom, hogy mindenkinek segítek kimászni és segítek betuszkolni egy kosi hátsóülésére, de az ki van zárva, hogy én volán mögé üljek és bárkit is haza furikázzak, de még nem is csak azért, mert iszonyat másnapos vagyok, attól még elvezetnék valahogyan, de annak a kocsinak méreg drága minden egyes négyzetcentimétere, nem kockáztatom meg, hogy bárki is színeset ásítson benne, akkor akadnék ki csak igazán.
- Te most viccelsz? Azt sem tudtam hol vagyok onnantól, hogy eldőltem, mint egy darab fa, bár a női nyöszörgésekből ítélve még mindig megy részegen is hová kell esni puhára. - Kúszott egy huncut mosoly az arcomra. Azt hiszem ezt sosem fogom kinőni, de amíg néhány nap múlva Ő lesz Cassandra Drescher szerintem egyáltalán nincs miért kibuknia ezen. különben is, az orrunkig sem láttunk, Tőlünk aztán anyaszült meztelen is lehetett volna az összes, akkor is túlságosan részegek voltunk ahhoz, hogy magunkhoz térjünk, sőt szerintem van, aki abban a másodpercben kidőlt, hogy pofával tompította az ütést a nappalinak valamely pontján vagy az egyik nő valamely pontján, de miután itt leginkább párokról beszélhetünk baráti alapon elintézzük a félreértéseket, mint például, hogy azt hiszem akaratom ellenére is letapiztam Brittanyt.
A nappalink kész aknamező a másnapos emberektől, miután többé-kevésbé mindenkit sikerült felrázni Cassandra után mentem, közben pedig Berlioz cicát is felkaptam még mielőtt valaki megint ráfeküdne vagy ráesne szegényre, bőven elég volt neki egyszer is elszenvednie egy kilencven kilós állat zuhanását. A konyhában meg is lett a kis hercegnőm, megkerülve a konyhaszigetet sétáltunk a háta mögé a cicával, a nyakához bújva nyomtam egy csókot puha bőrébe.
- Többé-kevésbé mindenki életben van. - És még gyomormosásra se kellett senkit vinni. Azt hiszem összességében egy sikeres estét zárhattunk, mihez viszonyítva? Ahhoz, amire számítottam, elvégre egyszer fogok megnősülni.    


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The Hangover - Cassandra & Desmond 23.04.15 10:04Desmond & Cassy

Mégis ki találta ki ezt az ostoba hagyományt? Nem, mintha annyira erőltetni kellett volna, hogy rábólintsak a lánybúcsúmra, ha már a drága vőlegényemnek is szervezetek kan bulit, annak örömére, hogy mindjárt férj és feleség leszünk. El sem hiszem. Mármint tényleg olyan hihetetlen az egész, hogy végig fogok vonulni a padok között, aztán vele fogok állni az oltár előtt és örök hűséget fogadunk majd egymásnak. Pedig a ruhám már megvan, vagyis kettő is van, hogy mindkettőnk vágya teljesüljön, ha már hercegnőként akar látni a templomban, de a fogadáson már valami szexisebben leszek.
- Tekintve a körülményeket megbocsájtok akárhová is estél, vagy akárhová is tévedt a kezed a sötétben. – Mielőtt a haverjaival megérkezett volna már a nappali úgy nézett ki, mint egy aknamező, de nők terültek mindenfelé, szóval felesleges is lenne ezért hibáztatnom. Na meg nem is akarok vele veszekedni pár nappal az esküvőnk előtt, nem akarom, hogy bármi is beárnyékolja a nagy napunkat.
Míg drága vőlegényem elment „kárt felmérni” addig felhívtam a bejárónőt. Eredetileg szabad napot akartam neki mára adni, de a ház olyan, mint egy katasztrófa övezet, szóval most nagyon is szükség van a szakértelmére. Mivel most szerintem mindenkinek szüksége fog lenni egy jó erős kávéra ezért igyekeztem össze szedni magam és elfoglaltam a konyhát. Bögréket tettem ki a konyhaszigetre, míg vártam, hogy a forralóban lévő víz felforrjon.
- És még Berlioz is túlélte az estét, pedig a lányok alaposan megkínozták. – Nem is csoda, hogy a cica hosszabb időre eltűnt, mikor már elege lett a folyamatos simogatásból.
- Ó, az én pici szőrpamacsom. – Simogattam meg a cicát, mielőtt átvettem volna tőle. Még mindig olyan hihetetlen még az is, hogy Desmond meglepett vele, pedig tudom, hogy mennyire nem rajong a cicákért, de értem mégis megtette, mert ennyire szeret. Én pedig szeretem azt, ahogyan kimutatja, hogy szeret.
- Hogy érzed magad? Szükséged van egy fejfájás csillapítóra, vagy egy újabb italra? – Sokat sejtetően elmosolyodtam, ahogy pimaszkodtam vele. Szerintem ilyen másnaposan még csak gondolni sem akar az alkoholra.

tag: Desmond | words: 324| notes: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: The Hangover - Cassandra & Desmond 24.04.15 11:02

Cassandra & Desmond
Everything i like about me is you
- Hát... Pár mellméretről tudnék nyilatkozni. - Kúszott kacér mosoly a képemre. Oké, legfeljebb egy-kettőről az is véletlen volt. Tágas nappalink van, ez igaz, de nem negyven ember részére és nem a földön való alváshoz, de azért valahogy megoldottuk és még aludni is sikerült néhányunknak, azért bízom benne, hogy senki sem hányta végig az éjszakát egy olyan szegletének a háznak, aminek ketten Cassandrával nagyon nem örülnénk, sőt nagyon remélem, hogy senki sem volt abban az állapotban, hogy felmásszon az emeletre. Jó nagy felfordulást csináltunk a földszinten is, főleg miután mi is megérkeztünk kisebb-nagyobb sikerekkel, balesetekkel, bár ha mi lettünk volna itt, akkor sokkal rosszabb lenne most a helyzet, minthogy a lányok voltak itt. Szóval nagyon remélem, hogy semmi nagyon, nagyon drága dolog nem lett felszentelve, mert azért, ha kijózanodok kissé zabos leszek. De legalább az üvegajtók, ablakok megúszták épen, senki sem ébredt rá hajnali négykor, hogy csobbanni szeretne meg hasonlók, vagyis viszonylag kisebb mértékű károkkal zárhattuk a múlt estét.
- Valaki reggel határozottan ráfeküdt, mert a cica nyávogására ébredtem fel... - De ezt leszámítva senki sem hányta le, még jó, mert akkor hozzá nem nyúltam volna és azt hiszem Cassandra se, sőt az is rejtély lett volna, hogy ki fürdeti meg, így is olyan szag árad szét a nappaliból az egész házba, mint egy szeszkifőzde.
- Úgy érzem, hogy az ereimben már a vér keveredik whiskyvel, nem pedig fordítva. - Szerintem ez eléggé kielégítő válasz. Az én ereimben lassan már a tiszta vér számít újdonságnak, a whisky jelenléte már megszokott, sőt lassan nagyobb arányban is van, mint a vér.
- Én ezzel most nem próbálkoznék, legalább háromszor annyit ittam, mint akkor, amikor legutóbb kegyetlenül részegnek láthattál. Megkeresem a legjózanabbak látszó nőt és megkérem, hogy segítsen, oké? - Mert az én kezembe most inkább ne adjon tálcát. Örülök, hogy élek, bár visszafelé a nappaliba könnyen lehet, hogy megejtek még egy kitérőt a fürdő irányába.    


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The Hangover - Cassandra & Desmond 24.04.15 20:14Desmond & Cassy


- Ugyan! Mindketten tudjuk, hogy már ránézésre is képes vagy megállapítani a mellméreteket. – Finoman fogalmazva van a drága vőlegényemnek olyan múltja, amivel szert tett erre a különleges képességére. Jobb, ha inkább nem is gondolok bele arra, hogy hány nő fordult meg az ágyában. Nem számít… Tényleg nem érdekel. Az már a múlt és az is marad. Én vagyok a jelenje és a jövője is egyben, hozzám pedig hűséges. Nekem csak ez számít.
- Ó, szegénykém. – Tartottam el magamtól a cicát, hogy jobban szemügyre tudjam venni. Látható károkat nem látok benne, most is ugyan olyan kis dagi szőrgombóc, mint mindig. – Nekem úgy tűnik, hogy nem lett semmi baja, vagy legalábbis abból a kilenc életéből maradt még nyolc. – Újból magamhoz öleltem a cicát, míg egyik kezemmel simogattam a hátát addig Berlioz is lelkesen dorombol.
- Én azt hittem, hogy ez nálad már megszokott. – Újfent pimaszkodtam. Desmond és a whisky ivás… Ehhez már hozzá vagyok szokva. Legalább szexi mikor öltönyben van, és úgy iszik, legalábbis bizakodok benne, hogy ha elvesz belőle nem fog olyan „asszonyverős” pólóban kanapén sört vedelő férj lenni.
- Boldogulok egyedül is és szerintem a lánykáim közül én vagyok a legjózanabb. – Nevettem fel hangosan, majd inkább úgy döntöttem, hogy leteszem a cicát. Hatalmas szemekkel meredt fel rám, mintha csak azt mondaná: ennyi? Több simit akarok.
- Kérsz egy hatalmas bögre kávét? – Nyaka körül összekulcsoltam közeimet, ahogy vele szemben álltam. Ó, Istenek azok a kívánatos ajkaik… Mégis a történtek fényében inkább tartózkodnék attól, hogy most megkíséreljem megcsókolni.

tag: Desmond | words: 246 | notes: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: The Hangover - Cassandra & Desmond 28.04.15 9:59

Cassandra & Desmond
Everything i like about me is you
- Még meggondolom... Talán inkább kutyaharapás szőrével. - Egyáltalán nem gondoltam komolyan, de azért kíváncsi vagyok a reakciójára. Őszintén szólva most nem kockáztatnám meg a dolgot, hogy a durva másnaposságomat is whiskyvel kezeljem, más körülmények között simán, de most még a kávéban sem vagyok biztos. Tényleg nem vagyok benne biztos, hogy megtudnám mondani mikor voltam utoljára ennyire részeg. Valószínűleg jó régen, de még leszek egy párszor, például annak örömére, hogy megnősülök. Sokan nem hitték volna, hogy valaha ez a nap is elfog jönni, főleg azt nem, hogy ilyen korán, még magam sem. Félreértés ne essék, nem arról lenne szó, hogy eddig gyerekesen gondolkodtam volna, mert azt gondoltam, hogy nagyon is komolyan vettem azt, amit csináltam, épp csak nem vágytam a szerelemre,, sőt úgy éreztem, hogy az az én életembe már nem férne bele és a magamfajtát nem illeti meg.
- Akkor pedig gondoskodok róla, hogy mondjuk... Ne hányjanak bele a cica kosarába vagy hasonlók, mert annak egyikünk se örülne, pláne nem Berlioz. - Őszintén remélem, hogy konkrétan sehová sincs hányva a nappaliban, mert akkor még nagyon hosszú ideig áradni fog bent a cefreszag és kétlem, hogy attól bármelyikünk is jobban érezné magát, sőt még valószínűleg pár napig eléggé erősen érződne.
- Írd fel a naptárba, hogy megéltük azt a napot is, amikor képtelen vagyok piára és szexre gondolni. - Mert az még nem sokszor fordult elő velem az utóbbi években és nagy valószínűséggel nem is sokszor fog és minden bizonnyal Cassandra ezen most jól fog szórakozni egy ideig. Bár Ő is elég mosott állapotban van, de még így is gyönyörű.
- Esküszöm, egy cefrés hordónak nincs ilyen irgalmatlan szaga. - Csapott meg egyből, amikor beléptem a nappaliba. Tudom, fogjam be, miután nekem ezzel általában nincs problémám. Most sem lenne, ha nem lennék ilyen másnapos. Követve a többiek példáját kerestem magamnak egy biztonságos helyet, ahol kevésbé forog minden és lejjebb már nem eshetek és lassan leültem.
   


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The Hangover - Cassandra & Desmond 02.05.15 22:22Desmond & Cassy

Ugye most csak viccel velem? Nem akarom elhinni, hogy ezek után tényleg képes lenne még mindig tovább folytatni a whisky ivást.
- Azért még te sem vagy annyira elvetemült, hogy ilyen állapotban ismét elkezdj inni. – Elvégre nemrég volt egy cseppet sem nevezhető romantikus találkozásunk egymással a fürdőszobában, ahol mindkettőnkből kikívánkozott a tegnapi alkoholmennyiség. Azt hiszem az esküvői fogadalmunk során a jóban és rosszban résznél erre is vonatkozik a fogadalom.
- Szeretem mikor ilyen gondoskodó vagy, de ha a nappaliba mész, talán nem ártana kinyitni néhány ablakot is. – Már csak akkor is borzalmas az alkoholszag a szobában, ha Desmond viszi túlzásba az ivást és másnap reggelre a hálószobánk olyan, mint egy cefre főzde, de most a nappalink inkább egy katasztrófa övezetre és szeszfőzdére hasonlít.
- Tényleg annyira rosszul vagy, hogy még a szexre is képtelen vagy gondolni? – Elképedve néztem rá, eddig erre még egyszer sem volt példa. Pedig most is egy olyan hálóruhában állok előtte, amit általában mindig le szokott tépni rólam, semmi finomkodás nélkül. Tényleg eljött a nap, mikor erre is sor kerülhetett? Talán néhány óra múlva már jobban fogja magát érezni és meg is fogja változtatni a véleményét.
Mondjuk úgy, hogy igyekeztem gyakorolni a rám váró feleség szerepét, mégpedig azzal, hogy készítettem kávét a másnapossággal szenvedő barátaink részére. Nem túlzottan volt a kezemben stabilan a kávéscsészékkel teli tálca, de azért mégis megoldottam, hogy szétosszam közöttük, vagyis azoknak, akik kértek.
- Hívjak mindenkinek taxit, vagy mi legyen? – Álltam meg a drága vőlegényem félé, remélve, hogy neki már van valamiféle okos ötlete arra, hogy hogyan tessékeljük ki finoman a házunkból a másnapossággal küzdő barátainkat.

tag: Desmond | words: 263 | notes: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: The Hangover - Cassandra & Desmond 04.05.15 18:43

Cassandra & Desmond
Everything i like about me is you
- De, de igen. Hidd el, lennék olyan elvetemült, de most nem leszek. - Viszont képes lennék rá és menne. Mivel szeretném, ha mindenre fel lenne készülve velem kapcsolatban, azt sem árt ha tudja meddig vagyok képes elmenni bizonyos esetekben. Még mindig alig hiszem el, hogy a feleségem lesz. Az én gyönyörű feleségem.
- Említettem már, hogy Te vagy a leggyönyörűbb nő, akit valaha láttam? - Szerintem igen, mát vagy ezerszer, kis milliószor, de nem számít, mert még legalább ennyiszer elfogom mondani neki a közös életünk során. Talán minden egyes nap és minden egyes nap ugyanolyan komolyan, őszintén fogom gondolni. Az első nő az életemben, akit képtelen lettem volna elengedni, sőt most már az egyetlen is.
- Mondjuk az összeset. - Durva cefreszag árad lassan mindenfelé szét a nappaliból, ami nekünk most egyáltalán nem annyira jó. Én bírom a másnaposságot, de a tegnap este kiütött még engem is, de életemben háromszor szándékozom vagyis még kétszer ilyen istentelenül, irgalmatlanul berúgni. Az első megvolt. A legénybúcsú, a következő, ha gyerekünk születik, végezetül pedig... Na jó, annyira öreg még nem akarok lenni, sőt még rá se akarok gondolni.
- Talán szeretnéd, ha kicsit felráználak? Véleményem szerint nem... De ne aggódj cica, elmúlik. Órák kérdése és megint a régi leszek, még ha kissé fáradtan és leharcoltan is, de mi lenne, ha ma inkább összebújós alvós napot tartanánk? -  Tudom, ez általában nem jellemző ránk, de kétlem, hogy ma még leszek használható állapotban főleg úgy, hogy előttem nem aludtam még pár órát. - Különben is csak veled akarok aludni... Mit szólsz? Plusz tilos engem ott hagyni. - Tudom, hogy általában én kelek korábban, aminek Ő nagyon nem szokott örülni, d épp ezért ahhoz vagyok hozzászokva, hogy mindig mellette van, amikor felébredek és Őt pillantom meg először, hát ez ma reggel elég nehezen lett volna kivitelezhető, de még kárpótolható vagyok.
Mondjuk úgy, hogy igyekeztem gyakorolni a rám váró feleség szerepét, mégpedig azzal, hogy készítettem kávét a másnapossággal szenvedő barátaink részére. Nem túlzottan volt a kezemben stabilan a kávéscsészékkel teli tálca, de azért mégis megoldottam, hogy szétosszam közöttük, vagyis azoknak, akik kértek.
- Igen, kb. olyan húsz perc múlva, de addig gyere ide. - Addig is mindenki nyugodtan megihatja a kávéját és valamilyen szinten észhez térhet. Azt hiszem ma mindenkinek hosszú napja lesz, remélem a miénk az ágyban lesz hoszzú.     


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: The Hangover - Cassandra & Desmond 06.05.15 1:54Desmond & Cassy

Sok mindent el tudok hinni a leendő férjemnek, ahogy azt is tudom, hogy mire képes. Sőt, ha lehet ezt mondani van közte és a whisky között valamiféle különleges kapcsolat, talán ezért lassan féltékeny is leszek. Mármint nem arról van szó, hogy annyit iszik, hogy lassan már elmehetne egy anonim segélycsoportba. Ezzel járt az agglegény élet, de nem bánom, ha egy fárasztó munkanap után megiszik néhány pohárkával, hogy ha azután nekem szenteli a teljes figyelmét.
- Édesem szerintem ezt mindennap elmondod, de sosem fogom megunni. – Melyik nő ne találná hízelgőnek azt, ha a leendő férje azt mondja rá, hogy gyönyörű? Azt hiszem, hogy a bókolására sosem fogok ráunni, ahogy arra sem, hogy minden egyes nap azt is közli velem, hogy mennyire szeret engem.
- Azt hiszem minden így kezdődik… Naiv módon azt hittem, hogy ez csak a mézeshetek után fog bekövetkezni. Először semmi szex csak összebújás, mert azt mondjuk, hogy az ölelkezés is majdnem olyan jó, mint a szex… Aztán pedig még az összebújás is elmarad, végül pedig azon kapjuk magunkat, hogy az ágyban mindketten a saját térfelünkön fekszünk. – Tudom, túldramatizáltam a szituációt, de nem ez a jövőképem, mindössze cukkolni szerettem volna egy kicsit.
- Tökéletes lesz ma az összebújás is. – Mosolyogtam rá sejtelmesen, azt hiszem, hogy ma ennél többet egyikünk sem akar a másiktól.
- Annyi időt még kibírok, aztán megkezdhetjük kiélvezni az utolsó óráinkat míg házasok nem leszünk. – Vidáman huppantam le mellé, legszívesebben már most megcsókoltam volna, de jelenleg mindkettőnkre ránk férne egy fogmosás, aztán jöhet az összebújós csókcsatánk.

tag: Desmond | words: 263 | notes: ruha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: The Hangover - Cassandra & Desmond

Vissza az elejére Go down

The Hangover - Cassandra & Desmond

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» [Miniboss] Cassandra

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Drescher villa-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához