welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Silhouette FRPG
Vendég
24.06.18 13:36
Chicago Guilty
Lyna Hill
24.06.18 11:09
Heart of Europe
Lyna Hill
24.06.18 10:59
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Sztriptízbár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Sztriptízbár 30.03.15 16:49


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 17.12.15 18:03

Tom és Éva
Ma már egy jó pár hét telt el, azóta, hogy ide költöztünk, és itt élünk. Minden megváltozott, a város, az emberek, minden. Bár a szüleim nem tudják, de egy Csillag nevezetü sztriptízessel töltöm néha az időmet, miko pont rá érek. Csillag, nagyon kedves, és jó a humora is amit bírok is benne. Ma pedig, végre bejuthatok egy sztriptízbár ba, ahol a magam fajta is jól érezhetné magát, ha esetleg engednék neki. Csillag, be enged és nagyon tetszik itt, főleg a hölgyek ruházata. Gondolok rá, hogy beszerezzek egyet. Kiváncsi lennék, hogy Anna mit szólna, ha egy ilyen falatnyi kis bikiniben látna meg. Elsőként, nyilván kitérne a hitéből, majd kiabálna velem egy sort, végül nekem esne, ahogy ismerem őt. De, ez csak az én elkébzelésem a dologról.
- Köszönöm Csillag, egy angyal vagy. - Búgom barátnőm fülébe, majd egy hála csókot is kap, amit viszonoz is nekem azonnal. Utánna, engem az utamra enged, hogy menjek ki a színpadra, onnan pedig gyorsan le, a néző térre. Utam, egyből a pulthoz visz, ahol is egy pohár barack levet kérek, amit aztán gyorsan kifizetek, és tovább is állok egy box hoz, ahol még nem ül senki. Alig ülökle, mikor egy férfi megy el elöttem, és egy papír pénzt látok meg a földön, ami szerintem akkor kerűlhetet oda, mikor az ipse el ment.
- Héj, öö... elnézést, de ezt elvesztette. - Mondom a férfinak, miközben a pénzét tartom a kezemben felé. Remélve, hogy értékeli, hogy vagyok olyan rendes, és szólok neki, és vissza adom a pénzét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 17.12.15 18:43

Éva és Tom

Csodálkozik Tom, hogy miként jutott el erre a szintre? Egy sztríptíz bárban van, ahol bizony férfiak és nők megtalálják maguknak a nem hétkőznapi szórakozást. Elsőre furának érzi magát ezen a helyen, de végül a feszültségén két pofa sör lazít. Végül mivel magányos, így néha megakad a tekintete egy-egy vetkőzős nőn. A látvány lefoglalja őt, sőt eléggé beindítja. Magában azt gondolja, hogy jó lenne felcsípni egy lányt, de viszont nem viheti haza. Lakótársa, aki ráadásul szintén nő írt neki üzenetet, hogy reggelig fel se jöjjön, mert buliznak a nőjével és nem akarja azt, mint múltkor. Hát ez érthető, mert akkor éppen szeretkezés közben látta őket és ráadásul lebukott. Végül megunja a nők műsorait, így kifelé indul. A boxok mellett halad el, s fogalma sincs, hogy miért választja a hosszabb utat. Egyik boxnál viszont nem tűnik fel neki, hogy a kezével birizgált papír pénzt elejtem. Főleg, hogy nem kevés címlet van ráírva. Hirtelen egy hangra lesz figyelmes, így gyorsan megfordul, hogy ki lehet az. Egy jó alakú lány, s fogalma sincs arról, hogy teljesen új Las Vegasban. Közelebb lép, de az illedelmesség határain belül.
- Hello! Igazán köszönöm, hogy szóltál. – nyúl Tom a pénzéért, miközben szemeiben látni a hálát. Először ott akarja hagyni a lányt, mert az egyedüli bulizás kissé elnyomta a jókedvét. Végül reménysugár formájában ötlik bele, hogy legalább meghívja egy italra.
- Meghívhatlak cserébe egy italra? – teszi fel a kérdését, miközben mellettük elsétál a Striptíz nő, aki teljesen meztelen, kivéve, hogy egyes testrészei takarva vannak. Nyel egyet, s utána néz, mikor eszébe jut, hogy neki már van társasága.
- Óhh, bocsáss meg, elkalandoztam – próbálja vicces stílusban előadni a tettét, de igazán reménytelenül. A nadrágra kissé szűk odalenn, s abban reménykedik, hogy tud valamit tenni ez ellen valahogy. Várja a választ az ismeretlen lánytól.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 18.12.15 7:12

A fickó, hálásnak tűnik, hogy szóltam neki a le eset pénz ről, majd kicsivel meg akar hívni egy italra. Valójában, nem ez volt a szándékom, de bánja kánya, elfogadom, csak elöbb még a barack levemet el tüntetem. Közben, egy stripper megy el mellettünk, akire a férfi is ránéz, és én se tudom nem meg nézni. Szívesen megharabdálnám azokat a szép kerek fenekeket, és a melleit sem lenne utolsó megfogdosni. De, ott van Csillag, akit szeretek annyira, hogy ne akarjam ezt, hisz nem akarok itt botrányt. Így, kihasználom gyorsan míg nem figyel, és lehúzom a italt a torkomon. Pont akor teszem le az üres poharat, mikor a férfi vissza fordul felém és bocsánatot kér tőlem, mert nem figyelt.
- Ne aggódj, nem történt semmi. Egyébként, elfogadom a meghívásod, mondjuk kérek egy... iszom amit te is. - Mondom egy rövíd gondolkodás után, majd hagyom hogy elmenjen az italok ért. Míg őt várom, közben Csillagot keresem a tekintetemmel, hogy merre lehet a csaj. Meglátom, hogy ő már az egyik box ban van, és az egyik kliensének táncol, aki egy jó módu úr. Még most is emlékszem, hogy hogyan is találkoztam Csillaggal. Nem volt elég, hogy neki potyogtak a könnyei, még ráadásul az eső is esett azon a napon. Az nap, olyan édes volt, hogy kénytelen voltam őt magammal vinni, haza a szobámba. Anyájék, mondjuk nem repestek az örömtől, de nem is mondták, hogy kivűl tágasabb, aminek én nagyon örültem akkor. Figyelem, ahogy táncol szépen lassan, figyelem miképpen hozzá simul a férfihez, és van bennem egy kis féltékenység, pedig nem kénen, hogy legyen. Mert nincs rá okom, hogy az legyek, hisz nem a csajom vagy ilyesmi, de én mégis ezt érzem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 18.12.15 8:48

Éva és Tom

Tom bizony hálás, mert nehéz élete van, s mindent kiszámol, ha van ideje rá. Nem egy géniusz, de a költségvetés fontos számára. Tanuló és emellett pedig séf tanonc, s esténként egy kétcsillagos szállodában dolgozik négy órát, hogy ki tudja fizetni a saját lakbérét. Mikor a lány azt mondja, hogy nem történt semmi, akkor megnyugszik magában, hogy nem volt túlságosan udvariatlan. Fogalma sincs róla, hogy akivel próbál szót váltani az szintén leszbikus, úgy mint a lakótársa. Mikor leadja a rendelését Éva, akkor Tom elsétál a pulthoz, hogy rendeljen magának gyógynövényekből készített ivólevet. Ez valami újdonság, de nagyon jó íze van. A két pohárral a kezében érkezik vissza hozzá, mikor már feltűnik neki a lány elkalandozó tekintete. Először azt hiszi, hogy a boxban ülő férfikat nézi, de aztán leesik neki, hogy a vetkőzős lányt. Nincs már túl sok ruha rajta, így egy darabig nem szól hozzá. Csupán a műsör végeztével nyújtja oda az italt.*
- Tessék, itt az innivalód. Hmm elég bárdolatlan vagyok, nézd el nekem. Még be sem mutatkoztam neked. Tom vagyok, Tom Oaksage. Benned kit tisztelhetek bájos szépség? – finoman bókol, ami édes férfias hangszínnel párosul. Talán a két sör hatása, amit ezelőtt legurított a torkán. Lágyan, s próbálva nem túlságosan feltűnően végigmérni partnerét, majd visszatér a gyönyörű szép szemeihez.
- Egészségedre – koccint vele, miközben rámosolyog, hiszen ki nem szereti a vidám embereket. Ráadásul ide kikapcsolódni járnak az emberek, s talán szexre partnert. Tom tekintete elkalandozik a lány mögötti hármasra, ahol két pasi kényeztet egy nőt. Úgy érzi, hogy ha nem változik a helyzet hamarosan, akkor elmenekül, mert nem lehet kibírni. Emellett ő sosem támadna le senkit mielőtt meg nem ismeri egy picikét.
- Gyakran jársz ide? Én most járok itt először. – szólal meg, hogy ne álljon be közöttük kisebb csend. Nem akarja, hogy a másik figyelme lazuljon az irányába. 19 éves helyes arccal és helyes testtel. Okos és teljesen normális pasi.
- Nem ülünk le ott? – ajánlja fel, hogy talán egy boxban könnyebb eliszogatni az italt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 19.12.15 8:31

Tom és Éva
Tekintetem, Csillagon legeltetem, aki táncol és vetkőzik is. Féltékenység fog el ennek láttán, pedig igazán nincs rá okom, hogy az legyek. Csillag, úgyan is csak egy barát, akit szeretek. Odalent, bizsergést érzek, ami ellen nem tudok tenni semmit. Annyira leköt Csillag nézése, hogy még azt es veszem észre, hogy beszélgető partnerem, közben vissza is tér. Csillag, végez a táncolással, és a levett ruhákat össze szedve már megy is el. Beszélgető társam, csak ekkor adja át nekem a poharat, és közben mond nekem valamit, és bemutatkozik.
- Köszönöm. - Mondom, és át veszem a poharat. - Az én nevem, Szabo Eva. És most én kérek bocsánatot, mert nem vettelek időben észre. Régóta vissza jöttél? - Kérdem, majad mondja, hogy az egészségemre, és iszik. Ezt én is megteszem, én is mondom, hogy az ő egészségére, majd én is iszok az italbol. Tom kérdése meglep, de szerencsére már lenyeltem a kortyot, így azt nem tudom félre nyelni döbbenetemben.
- Én is most vagyok itt először. - Valombe neki, és tényleg nekem is itt ez a első itt létem. Bár oda haza is vannak ilyen helyek, eddig nagyon nem tudtam bejutni ilyen helyekre, még akkor sem, mikor már 18 lettem, pedig akkor már gondolom simán bemehettem volna. Az egyikok, az Anna aki nem akarta, hogy ilyen helyeken legyek, bár nem értem miért. Majd, megkérdi, hogy le ülünk-e.
- De, ok rendben. - mosolygok kedvesen, és indulok el a mutatott irányba. Közben, vigyorogni kezdek, mert eszembe jut egy kérdés, de direkt nem tenném fel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 19.12.15 9:36

Éva és Tom

Mikor befejeződik Csillag táncolása, akkor nyújtja át az italt a lánynak, akinek a nevét végül megtudja. Rövid, de egyszerű neve van, amit könnyű megjegyezni.
- Igazán nincs mit, inkább én köszönöm, hogy szóltál a pénz miatt – szól vissza, majd beleiszik a saját italába, ami most tökéletesen jól esik neki a két sör után. Éva kérdése hallatán csakis őszintén válaszol.
- Igen, aztán nem akartalak megzavarni a nézésben, így nem szóltam neked – válaszol vissza, majd érdeklődik a lány léte felől. Elmeséli neki, hogy valami csoda folytán került ide, de azt már nem vallja be nyíltan, hogy beszippantotta ez a világ. Megtudja a beszélgetőtársától, hogy neki szintén első alkalma. Furának találja, vagyis jobban mondva egy jelnek, hogy talán lehetne több az este. Odalenn ugyis szűk a helye, főleg a vetkőzős nők miatt. Beleegyezik Tom tervébe, hogy leüljenek egy boxnál. Előre megy, hogy törje az utat előttük, majd mikor megérkeznek akkor megvárja, míg Éva ül le elsőként. Alig ülnek le, egy fiatal korukbeli pasi érkezik, s már első ránézésre kiszurható, hogy itteni dolgozó. Túlbúzgó, így hát Évának kezd el műsorozni. Érti a dolgát, s szépen lassan a kosztümből előbújik a kigyúrt teste, későbbiek folyamán pedig a páratlan méretű férfiassága. Tom oda se néz, mert nem igazán érdeklődik pasik iránt. Ehelyett jobban mondva más asztaloknál történő eseményeket figyeli. Közel hozzájuk éppen egy 30 éves körüli nő ad műsort a már nem túlságosan fiatalos testével, mellette pedig egy 17 éves forma lány. Fura Tomnak látni a két végletet, emellett jól látható a különbség a kettő között. A nő tudja a dolgát, s mesterien játszik a férfiak vágyával, míg a fiatal lány néha picit bénázik. Társaságának műsorozó fiú illetlenül kölcsönkéri műsora közben Éva kezét, hogy testének bizonyos testrészére tegye. Végül egy tizenöt perces műsor után elkullog tőlük.
- Na végre, azt hittem már itt akar aludni az asztalon. – fájdalmasan sóhajt fel a séf tanonc, aztán Éva szemeibe furja tekintetét.
- Hol tartottunk? Áhh, megvan. – mosolyog rá a lányra, mert biztosan vicces látvány lehet így látni Tomot. Valamivel közelebb ül a partneréhez, hogy könnyebben megértsék egymást.
- Te szeretnél szórakozni a mai este folyamán? Hány éves vagy kedves Éva? – érdeklődik, mert felkeltette a jelenésével a kiváncsiságát. Néha mikor teheti végigsimít tekintetével a partnere testén. Hogy mennyire feltűnő, arról fogalma sincs.
- Igazán csinosan öltöztél ki. – dicséri meg, aztán hagy a másiknak beszélési lehetőséget.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 20.12.15 5:14

Tom és Éva
Miután Csillag végez, Tom csak akkor szólalmeg, és addja át nekem a italt, és a kérdésemre is kapok választ tőle.
- Köszönöm megint. - Mondom, elpirúlva hisz látta, hogy mit is nézek. Na, nem mint ha titok lenne vagy valami, csak hát az emberek nem nézik jó szemmel, ha valaki olyan, hogy végig nézzen egy táncot egy olyan elő adásában, aki a saját neméhez tartozik. Majd, Tom fel hozza a leülés témáját, amibe bele is megyek, és mind a ketten a box felé megyünk, és Tom megy előre, hogy utat nyisson. Amint oda érünk, le ülök és egyszercsak egy másik srác jelenik meg, aki itt dolgozik, és nekem kezd táncolni. A srác, ki villantja a kocka hasát, és a férfiasságát, ami hiába nagy, és hiába kemény, bennem nem mozdít meg semmit. Csak közömböséget érzek. Még melegem se lett a látványától. Még, Tom se nézi, látom hogy ő másfelénéz. Kétségbe esetten keresem Csillagot, hogy mentsen meg a sráctól, de ő már máshol táncol már valakinek. Tom ra se számíthatok, így ezt végig kell szenvednem.
~ Segíts Tom, te vagy az utolsó reményem. - Mondom ki a szavakat, de csak gondolatba, a Organa híres mondatát kicsit át költve, mikor a ficko meg ragadja a kezem, és a testéhez érinti. Szemeimet be csukom, vagy is inkább össze szorítom, mire hallom, hogy morog valamit, és el húz. Majd, Tom mond valamit, amire felkacagok, bár belül csalódotságot érzek, mert Tom hagyta, hogy tizen öt percen keresztűl szenvedjek. Majd egy költöi kérdést tesz fel, utánna még egy, de erre viszont már válaszolok neki.
- Igen, hisz azért jöttem. Egyébként, tizen kilenc vagyok. Te? - Kérdezek vissza, majd Tom mintha bókolna nekem, és a tekintetét is magamon érzékelem. Majd, abba hagyja, hogy én is tudjak mit mondani.
- A te ruháid is eléggé klaszak. - Mondom, eléggé bénán. Én, legalább is annak érzem. Bénának, és erőltetetnek. Majd, Csillag bukkan fel és jön ide hozzánk.
- Szia Éva, láttam az elöbb, hogy Teodor itt volt. Bocs, hogy nem avatkoztam közbe, de épp egy VIP szobát intéztem neked. Jösz? - Kérdi Csillag, majd Tom hoz fordul. - Persze te is jöhetsz. Egyébként, Csillag vagyok, de csak itt használom a munka helyemen, és van rendes nevem is. Elisabeth Grand. - Mutatkozik be Csilag Tomnak.
- Tom, úgye te is jösz? - Kérdem, és várjuk, hogy mit mond a srác.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 20.12.15 6:24

Éva és Tom

Mikor látja, hogy a lány elpirul, akkor nem tudja mit gondoljon róla. Tom úgy véli, hogy ha valaki leszbikus, akkor egy pasi szövegétől nem pirul el. Kivéve, ha szándékosan félre akarja vezetni az illetőt. A boxnál egy túlbuzgó srác kezd el akciózni, vagyis jobban mondva Évának abban a hiszemben, hogy tetszeni fog neki. Felmerül benne, hogy esetleg elzavarja, de úgy véli nem kockáztatja meg a verekedést. Egyrészt mert ő inkább a géniuszok felé húz, s nem az agresszív izompacsirták felé.
- Héhé, leállhatsz itt senki sem kíváncsi rád – szólal meg a séf tanonc, azonban a vetkőzős srác szigorú tekintettel és főlé magasodással intézi el. Jól látszik rajta, hogy ki van ütve rendesen, magyarán részeg. Ezért a továbbiakban inkább csendben gubbaszt és mással tereli el a figyelmét. Fogalma sincs róla, hogy csalódnak benne. Mikor elmegy botorkálva a vetkőzős srác, akkor kezd el beszélgetni a partnerével.
- Nos én egyáltalán nem tudom, hogy kerültem ide. Itt lyukadtam ki, de próbálom jól érezni magam. Tizenkilenc éves vagyok, mint te. – következik ezután megint a parasztvakítás, vagy legalábbis a sunyi álca, ami félrevezető lehet mások számára. Tomnak résen kell lennie. Nem festi az ördögöt a falra, csupán óvatos.
- Köszönöm – szól vissza egy bocsánatkérő mosollyal fiú, abban reménykedve, hogy elnézi neki a lány a nem segítést. Nem szeret senkivel sem rossz passzban lenni, főleg azokkal, akik érdeklik őt. Megérkezik végül az a nő, akit Éva nézett és Tom kíváncsian figyeli a kialakuló helyzetet. Mázlistának érzi a beszélgetőtársát, hogy ismerik egymást, de irigység nincs benne. Mikor meghallja, hogy az előbbi Akciózónak Teodor volt a neve, akkor feláll a helyéről.
- Éva, bocsánat mert magadra hagytalak ezzel az alakkal. Másik részt pedig, ez a Teodor nincs magánál. Teljesen részeg munkaidőben. – szól a nőnek, aki végül megelőzve őt bemutatkozik neki. Nem rest viszonozni eme gesztust.
- Tom Oaksage – hagyja el ajkait eme szavak, amikor nem sokkal utána kap egy kérdést Évától.
- Ha nem zavarlak meg benneteket, akkor szívesen csatlakozok hozzátok. Úgy vélem jól ismeritek egymást, s lehet egyedül szeretnétek lenni. – szakad ki belőle a megfigyelésének eredménye. Igen, Tom egy figyelmes fajta és okos. Magyarán egy ritka faj az izompacsirta agresszív állatok között.
- Szóval, ha mindketten szeretnétek, akkor raboljatok el nyugodtan abba a VIP szobába. – egy kisebb mosoly jelenik meg, mert elképzeli magában, hogy két nő között közrezárva milyen látványt nyújthatna. Ezt követően várja, hogy mit válaszolnak vagy cselekednek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 20.12.15 11:53

Tom És Éva
Egyáltalán nem tetszik, amit sztriptízes srác csinál, és bár csak gondolatban kértem Tomot, hogy segítsen, úgy hallom meg is teszi, amiért hálás is vagyok, még ha nem is mutatom ki neki úgy, ahogy kéne. Vagy is, hálálkodva, meg minden.
- Köszönöm, hogy el küldted. - Mondom, és valahogy el szégyenlem magam, hisz ez nem én vagyok. Nem kellet volna segítséget kérnem, inkább nekem kellet volna rá szólnom, hogy húzzon el. Még az se lehet kifogás, hogy az ipse részeg. Talán, csak azt akartam, hogy Tom fontosnak érezze magát, vagy nem is tudom. Vagy csak a döbenet szülte ezt a helyzetet, hogy nem úgy reagáltam, ahogy azt kellet volna. A beszélgetést, folytatjuk Tommal, és a korom kerűl szóba, de most se azt mondom, amit elvárnék magamtól, inkább megmondom neki a koromat. Aztán, megtudom tőle, hogy egy idősek vagyunk. Majd Tom megdicséri a ruhámat, amit én is meg teszek, csak eléggé bénán, amit Tom meg is köszön, de erre már nem mondok semmit. Mert, közben Csillag is felbukan, és meg tudjuk, hogy a fickót Teodornak hivják, valamint Tomtól az is kiderűl, hogy a fickó alkesz befojásolás alatt állt.
- Hogy, Ted részeg? - Kérdi, hitetlenkedve. - Pedig meglett neki mondva, hogy csak max egy-két pohárral. - Mondja mérgesen. Aztán, Csillag és Tom bemutatkozik egymásnak, és az is kiderűl, hogy Csillag egy VIP szobát zsírozott le nekem, nekünk. Tomot is invitálja, és én is rákérdek, hogy jön-e. A válaszát hallva, az asztalba ütöm, és úgy szólalok meg.
- Már miért, zavarnál minket? Semmi olyat nem fogunk csinálni, csak jól érezzük magunkat, és táncolunk és vetkőzünk. Abban meg szerintem nem fogsz zavarni. - Mondom, majd Tom bele egyezik, hogy vigyük őt is oda. Fel állok, és Csillaggal együt meg ragadjuk Tom csuklóját, és a VIP szobák felé huzzuk, de remélem nem szószerint. Az egyik szobába belépve, Csillag egyből becsukja az ajtót, én pedig bekapcsolom a CD lejátszót, majd mind a ketten táncolni kezdünk, egymáshoz simúlva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 20.12.15 13:26

Éva és Tom

Annak ellenére, hogy a lány leszbikus elmondható, hogy nem igazán elveszett a helyzet. El tudnak beszélgetni egymással, bár úgy véli Tom, hogy mindkettejükben van némi óvatosság. Hamarosan azonban felbukkan az a nő, akit Éva nézett. Egy gyors bemutatkozás után végül felmerül a VIP szobába való távozás. Jól hangzik, de a fiú úgy érzi, hogy csak zavarná a másik kettőt, de hamarosan kiderül semmi olyasmi nem történik. Nem tudja elhinni, azonban még mielőtt kinyithatná a száját, akkor a két lány elkapja a csuklóját és huzzák. Gyengéd erőszak, s Tom számára egyértelmű jelzés, hogy nem lesz útban.
- Hát legyen! – sóhajt fel végül, miközben elképzeli milyen látvány lehet mások számára. Két nő, mint ha egy pasit akarnának és nem engedik el, míg meg nem kapják amit szeretnének. Bekerülnek a VIP szobába, aztán Csillag egyből becsukja az ajtót. Innen aztán nem menekülhet el. Az ajtó nézése közben egy dallam elindul a CD lejátszóból, majd aztán odafordul a két lányhoz. Egy nőnél a két nő még szebb, főleg mikor testeik egymáshoz simulnak. A fiú feszültté válik, mert még sosem volt két nő társaságában és ez az újdonság megbénítja kissé. Tekintetével nézi a másik kettő domború testrészeit, s férfi lévén odalenn újra elindul az index. Nyel egyet Tom, majd próbál felülkerekedni a gyengeségén. Végül mikor leget látta őket, így bizonytalanul ugyan, de csatlakozik hozzájuk a maga módján. Először inkább Éva mögé áll be, hogy pasisan táncoljon. Egyre inkább közeledik hozzá, mikor már lassan Csillaggal együtt közrefogják őt. Kezével lágyan kinyúl, aztán Éva derekához ér. Meglepően finom mozdulat, s egyáltalán nem tolakodó. Inkább az a jelentéstartalma, hogy hahó itt vagyok. Következő lépése, hogy Csillag kézfejéhez ér, majd Éva szeme láttára csókolja meg azt, mint egy aranyos herceg. Kezdetnek elegendőnek tartja ezt a közelséget, hiszen így is mikor Éva hátsójával találkozik, akkor a lány érezheti lenti dudorát. Eltávolodik, hogy mellettük jobb oldalon és egyben középen álljon meg. Rájuk néz, majd várja, hogy a másik kettő mennyire vonják be őt egy hármasba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 21.12.15 1:01

Tom és Éva
bejutunk egy VIP szobába, ahol aztán az ajtó be csukódik, és a zene is fel hangzik. Aztán először, csak én és Csillag kezdünk táncolni, össze simulva. Lassan kezdem simogatni Csillagot, és fejemet a mellkasára helyezem, és úgy táncolunk. Csillag is hozzámér, és simogatni kezd, ami tetszik nekem. Ettől fülig ér a szám, és nagyon boldog vagyok. Hamarosan minden megváltozik, mikor Tom is bekapcsolódik a dologba. Érzem, hogy először a kezével érint meg, majd teljesen közre fog Csillaggal együt, és megcsókolja őt. Ettől, csak a féltékenység indul meg bennem, más nem. Aztán, megérzem a srác merev nemiszervét a hátsómon.
- Héj, vissza tempóbol Tom, én nem olyan vagyok. - Mondom Tomnak, de igyekszem úgy mondani, hogy ne bántsam meg a srácot, aki ennek hatására, vagy nem ennek a hatására, Tom el lép tőlem, de azért köztünk marad. Csillag, nem homokos, ő inkáb bisexuális vagy is, mindkét nemhez vonzódik. Csillag közelebb lép Tomhoz, és a férfihez simul, de én is ott vagyok, és hátulról ölelem át Csillagot. Látni, nem látok semmit, de azt viszont hallom, hogy Csillag és Tom közt nagy cuppogást lehet hallani, és Csillag kéjes sohajait, amiből arra következtetek, hogy Csillag máris a lényegre tért. De, én se akarok kimaradni az egészből, így Csillag gyönyörű vörös fürtjeit félre huzom, és lágyan és érzékien kezdem harabdálni azt a érzéki nyakát. Közben, a kezeim, Csillag feszes combját markolássza, aztán a körmeimmel, kényeztetem. Még, egy seggre paskolást is bevetek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 21.12.15 7:54

Éva és Tom

Érdekesen indul a szórakozás, sőt nem sokkal később Éva állít le. Szavait félre lehet érteni, de Tom van annyira aranyos, hogy ne erőszakoskodjon. Mellettük áll meg, s kíváncsian várja a végkifejletet. Nem sokkal utána Csillag hozzá simul, s meglepetésére elkezdenek csókolózni. Tom volt már nővel, s nem eggyel, s eddig nem volt panasz rá. Nem tipikus izompacsirta, inkább a helyes megjelenésűek közé tartozik. A séf tanonc végül picit eltávolodik Csillagtól, hogy Éva kezének szabad utat adjon fölfelé. Attól, hogy elutasította az újdonsült ismerő, attól még most huncut módon fogja a kezét, hogy együttes erővel érkezzenek meg odalentről fentre a domborulatokra. Mivel ő látja Csillagnak az arcát, így jól látja mennyire élvezi vagy sem a dolgot. Taktikusan elhúzódik picit, hogy magára hagyja a két lányt. Egy picit elgondolkozik, hogy vajon tényleg ennyit terveztek estére, vagy ez annak köszönhető, hogy ő szintén itt van? Odalenn nagyobb érdeklődést nem mutathatna, de az sem kedvező számára, hogy a szűk farmerben kell lennie. Míg a lányok elvannak egymással, addig ellenőrzi az ajtót és kulcs segítségével elfordítja a zárat. Nem venné túl jól, ha bárki zavarná őket. Annyira nem szemét, hogy elrakja a kulcsot, mert amúgy is rájönne a másik kettő, hogy ő tette. Úgy véli, hogy a kulcselfordítás mindannyiuk érdeke. Visszatér a két lányhoz, hogy ha Csillag nem veszi rossz néven, akkor lágy csókkal köszöntse. Ezt követően megvárja ott helyben, hogy mindkét lány kényeztetése rá terelődjön, addig hagyja őket élvezkedni. Igazán rendes alak, remek barát tud lenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 21.12.15 8:54

Tom És Éva
Tomra szóltam, mikor az teljesen rám mászot, majd abba is hagyja és eltávolodik tőlem, de azért itt is marad. Csillag, Tonra veti magát, és csókolózni kezdenek, de én se akarok ki maradni a dologból, így én is csatlakozom. Csillag érzéki nyakát harabdálom, de nem túl erősen, de azért érezze, hogy én is itt vagyok. Kezem, a combjára simul, és még a körmeimez is bevetem, de nem túl erősen. Érzem, hogy Tom megérinti a kezemet, és fölfelé az ikrek felé emeli. Meg gyömöszkélem az ikreket, mindkét kezemmel, de már nem Csillag nyakát harabdálom, ha nem azokat a édes puha ajkait. Pontosabban, az alsó ajkát harabdálom, közben Csillag fel sohajt. Tom, egy időre eltünik, majd vissza is tér, de addigra, Csillag már teljesen felém forbul, és a combját a lábam közé emeli. Az igazat megvalva, egyáltalán nem ez volt az eredti terv, de ezen már nem is akarok változtatni. Közben, Tom is vissza tér, és Csillag kap tőle egy csókot. Csillag, rám néz, és meg kérdezi.
- Úgye, nem gond? - Kérdi, és bár nem pontosít a kérdésén, értem nagyon is, hogy mit kérdez.
- Persze, hogy nem. - Búgom, majd el lépek tőle, és Csillag Tomra veti magát. Látom, hogy csókolóznak, vadul, és szenvedélyesen én, pedig figyelem őket. Csillag abba hagyja a csókolózást, és Tomot egyenesen a kanapéra löki.
- Rossz kis fiú. - Duruzsolja a srácnak, én megy csak vigyorigva figyelem a dolgokat. Eközben, én egy fotelben foglalok helyet, és Csillag lágy dallamos nyögdécseléseire a csiklómat kezdem simogatni, és a melleim egyikét is simogatn, valamint a mellbimbommal játszadozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 21.12.15 9:47

Éva és Tom

18+

Az események folyása hirtelen felgyorsul, amire kissé meglepődik Tom, de csupán magában. Elővigyázatossága arra szintén kiterjed, hogy mikor a két lány megbeszéli egymással a dolgokat, akkor addig ő a ma estére szánt óvszereket előkaparja a zsebéből. Összegabalyodik végül Csillaggal, így lassanként megszabadulnak ruházatuktól. Magára marad Éva, azonban Tom nem akarja kihagyni az egészből. Közelebb invitálja Csillagot, így mikor eljutnak a gumival való szeretkezésig, akkor a harmadik fél közelről figyelheti az eseményeket. Mindkettő lány érzékelheti, hogy Tom férfi létére egyáltalán nem durva, inkább a finomabb dolgok híve, de ettől oltárian jó vele lenni. Eddig sosem volt rá panasz, s talán Csillag sem bántja meg. Végül egy csókolozás szünetben arra kéri szexpartnerét a séf, akkor foglalkozzon ajkaival Éván.  Nos úgy veszi észre belemegy a dologba, ezért ezáltal Éva sem marad ki. Nem lát előre Tom, hogy mi történik igazából. Csak annyit lát, hogy Csillag Éva lába között van. Tom viszont hátulról támadja Csillagot, így mindenki jól jár. Változik azután a helyzet, s Tom a fotel melletti másik fotelben helyezkedik el. Ránéz Csillagra vágyakozó tekintettel. Nem sok kell Tomnak, hogy elélvezzen. A fiú végül nem tudja megállni, hogy finoman át ne nyúljon és édesen le ne tapizza Évát. Kérlelőn néz felé, hátha ennyit megenged neki. Mindenesetre férfiassága ott ágaskodik, s arra vár, hogy visszakerüljön rá valami édes dolog. Érzi Tom, hogy jó most picit megpihenni. S amilyen felfokozott lelkiállapotban van, így Éva arcára egy baráti puszit nyom és fülébe suttogja.
- Köszönöm
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 21.12.15 17:10

Tom és Éva
+18
Jó magam a fotelban kötök ki, és ott kényesztetem maga m a kezemmel. Közben, Tomék is közelednek, hogy ne érezzem azt, hogy engem kihagynak a dologból. Majd, egyszer csak forro lehelletett érzek, mire kezem elveszem barlangom bejáratától, és édes puha ajkak cirógatását érzem odalent, és fel nyögök kéjesen. Tomra hálásan tekintek a fotelból, hogy nem hagytak ki a dologból. Csillag, aztán a nyelvét is beveti, mire én még jobban felnyögök, és Csillag is így tesz, mikor Tom hátulról megdugja. Közben, én is meg szabadulok, amitől tudok majd Csillag hajába markolok, hogy még jobban ösztönözzem őt arra, hogy kényesztessen, de erre semmi szükség, hisz Csillag ez nélkül is tudja a dolgát. Majd, az újait is beveti, és belém hatol én pedig erre csak még hangosabban nyögök, mire Tom már be is felyezi a dolgot Csillaggal, és a mellettem lévő fotelben foglal helyet, majd érzem, hogy keze hozzám ér, és nem teszek erre semmit, a sikongatáson kivül, hisz csillag érintésétől el gyengülök. Érzem, ahogy egyre közelebb kerülök ahoz, hogy el élvezzek. Ezt, csak is Csillagnak köszönhetem. Közben, Tom megpuszil és megköszöni, hogy meg érinthetet. Csillagnak köszönhetően, csak pihegni tudok, hisz csak ennyire van nekem erőm. Megszólalni, viszont nincs erőm, így bőlintással jelzem neki, hogy szívesen. Csillag, eljuttat a csúcsra, majd vissza tér Tomhoz, hogy őt is análisan kielégitse. Közben, én Csillag mögé megyek, és a földre fekve teszem azt Csillaggal, amit ő is az elöbb velem. Közben, kezeim a csaj fenekére tapadnak, és markolok bele. Csillag, fel nyög, ami szerintem jó jelnek számít.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 21.12.15 19:47

Éva és Tom

18+

Csillag végül jól leintézi Tomot, mikor végez Évaval. Szerencsére az érintéseket nem veszi rossz néven a séftől, ami azért felbátorítja a fiatalembert picit. Talán tehetnének egymással többet is? Nem kell sokat várnia, mert a helyzet rögtön adni kezdi magát. Tom viszont nem tud lenyugodni, hiszen nem mindennapi alkalom két nővel lenni. Az biztos, hogy nem mind a ketten kényeztetik, de ettől jelen esetben el tud nézni. Mikor látja, hogy Éva elkezdi Csillagot kényeztetni, akkor a fotelból feláll és odasétál Évahoz. Nem tudja, hogy rosszul fogja e venni tőle a kényeztetést, de most legalább most tanul valami újat a leszbikkel kapcsolatban. Szépen lefekszik oda, ahol Éva van, majd ha engedi neki, akkor lágyan széthúzza a combjait, hogy jobban odaférhessen. Ha nem ütközik nagy ellenállásba, akkor elkezdi édesen kinyalni a lányt, néha azért beveti az ujját.  A másik kezével lágyan simogatja a testét. Nagyon finoman csinálja, s férfi létére nagyon technikásan. Ha ez sem zavarja Évát, akkor a férfi elrepíti őt. Ám ha megálljt parancsol neki a nő, akkor helyet foglal újból. A látvány biztosan nem hagyja hidegen és a férfiasságát markolgatja. Nemsokára újfent harcra készen ágaskodik, s készen áll egy újabb vad menetre Csillaggal. Nem tudja, hogy meddig bírják majd ezt szusszal, de mindenesetre nem panaszkodik, hogy így adódott a helyzet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 22.12.15 7:59

Tom és Éva
+18
Míg én Csillagot nyaltam, ő Tommal foglalkozik. De, nem sokáig mert, aztán ezt hallom Csillagtól.
- Héy, édes én még nem végeztem. - Szavából, tisztán kiveszem, hogy csalódot mert történt valami. Csak akkor fogom fel, hogy mi is történt, mikor már késö lett. Tom, faképnél hagyta Csillagot, hogy engem kényeztethessen. Erre, csak akkor jövök rá, mikor megint megérzem a forro lehelletet a puncimnál. Tom, már bele is kezd a nyalogatásomba, a kényeztetésembe. Közben, még az újjait is beveti, mint az elöbb Csillag is tette. Csillag, fel áll tőlem, így kettesben leszek Tommal, de mert már Csillag annyira le merítet, hogy nem tudok harcolni. Valamint, nagyon jó Tom nyelv játéka, mintha nem is Tom lenne az, ha nem, egy harmadik csaj. Még ahoz sincs energiám, hogy arra kérjem őt, hogy hagyja abba. De, miért is kérném, ha egyszer úgy játszik velem, mintha ő is egy lezbikus csaj lenne. De, ha még a dorongját is bártolkodna belém helyezni, az már más tészta lenne, akkor viszont már tennem kéne valamit, még akkor is, ha fáradt vagyok a dologhoz. De, remélhetőleg, ez a veszély nem fog fenyegetni. Főleg, mert Csillag nincs itt, és a közelben se látom, így van némi tippem, hogy merre van a csaj. Csillagtól mást se hallok, csak a nyögését, és hogy valamire rá cuppant. Biztos úgy gondolta, hogy ha tom így, akkor ő meg úgy. Én, meg itt maradtam, nyalni való nélkül, de nem egészen. Az újjaimat veszem a számba, illetve csak kettőt, és azt nyalogatom. Lassacskán, megint érzem, hogy mindjárt a csúcsra jutok. Nyögéseim is sikolyokba megy át, ahogy közeledem az aktus felé. Miután el élveztem, igyekszem fel kecmeregni, és négy kéz láb vissza menni a fotelomba, ahol az elöbb voltam, és kifujni magamat.
- Ez... Ez... Fuh. - Pihegem a fotelban. Ha Csillag végre el érte amit akart, utánna meg jelenik, és egy hosszu szenvedélyes csókban lesz részem vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 22.12.15 9:17

Éva és Tom

18+

Tom nem foglalkozik a felháborodással, mert a kíváncsiság hajtja. Úgy tűnik neki Éva nem állítja le, aminek pontos okát nem tudja. Végül majdnem mindenki jól jár, kivéve Évát, akinek csak egy pici nyalakodás jutott csak. Mikor mindenki fáradt, akkor leül egy helyre, jobban mondva Éva mellé. Kell egy szünet, aztán ha még benne vannak a lányok a dologban, akkor szívesen kényeztetné még valamelyiket. Feltűnik neki, hogy a lányok szenvedélyesen kezdenek csókolózni egymással, így a helyéről figyeli a dolgok alakulását. Mikor kezd visszatérni az ereje, akkor odalép Csillag füléhez, majd belesúgja.
- Csodálatos vagy, s bocs, hogy ott hagytalak. Esetleg tudlak valamivel kárpótolni?   – kérdezi tőle, aminek lehet olyan csengése van, hogy  egy kívánságod van édes, amit szívesen teljesítek neked itt és most. Újra elfoglalja a helyét, hogy onnan figyelje a műsort. Nem takarja el magát, hiszen a másik kettő szintén meztelen. Egy idő után nem tud ellenállni a késztetésnek, emellett bátorsága szintén megjön. Ha már Csillag táncolt nekik, akkor most ő táncol a lányoknak, bár tudja jól, hogy Évát nem fogja érdekelni. Néha odabújik Csillaghoz hátulról, s a kis apró súrlódások közöttük egy idő után gyümölcsöt terem. Egy-egy hátulról való odasimulás után a nő érezheti, hogy Tom férfiasságába lassan de ugyan visszatér az élet. Mikor megelégeli a táncot és a játékot, akkor egyszerűen várja, hogy mit tesz a nő? Nekitámaszkodik a falnak, s tőle telhető hívogató pózt vesz fel. Itt jön a kérdés, hogy megelégelte Tomot amiatt, vagy éppenséggel kívánja és szívesen lenyomna vele egy utolsó menetet? A séf tanonc türelmesen vár égbe meredő taggal, de ha csak ennyi volt az egészből, akkor sem bánja. Két nőt kielégített, ráadásul az egyik leszbikus. Eszébe jut, hogy bocsánatot kell kérnie Évától, hogy meglepte picit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 27.12.15 8:37

Tom és Éva
+18
Csillaggal egy hosszú szenvedélyes csók csatát bonyolitunk le, közben egyszer csak, Tom suttog Csillag fülébe valamit, de ezt én is hallom. Csillagot, jelenleg én kötömle, így nem nagyon tud mit mondani Tom ajánlatára. Majd, egyszer csak abba hagyuk, és Csillag rám nézz.
- Most, Tommal foglalkozom kicsit cicám. Rendben? - Kérdi, amire én csak bólogatok neki. Erre, Csillag fel áll tőlem és Tom felé indul, aki idő közben már a falnál áll. Csillag, meg áll Tom elött, és csak annyit látok, hogy ott vannak. Csillag, szét veti a lábát, és közelebb megy Tomhoz, aki át karólja Csillagot, aki fel sohajt egyet. Kiszállok a fotelböl, és oda megyek, négy kéz-láb, és Csillag egyik lábát kezdem csókolgatni, és nyalogatni. Csillag, nem szól semmit arra, hogy az ő cicusa megint be kapcsolódik az ő kettejük játékába. Mikor ágyék tájon kőrül nézzek, hogy mi is a helyzet látom, hogy Tom nemiszerve, már elfoglalta a helyét ott ahol kell. Így, nekem Csillag hátsó része marad, amit nem is bánok. Lassan haladok Csillag feneke felé, mert tudom, hogy így szereti. Végül, el is jutok oda, és elmondhatom szó szerint, hogy Csillag seggét nyalom. Pontosabban, annak a lyukát. Fentről, rá is köpök egy kis nyálat, majd a két újjammal behatolok, és mindent meg teszek, hogy Csillag élvezze a dolgot. Csillag, még mindig nem szól rám, így szerintem, nem bánja, hogy megint csatlakoztam hozzájuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 29.12.15 1:01

Éva és Tom

18+

Tom örül annak, mikor megpillantja Csillagot közeledni. Nem kell sok, mert egy ölelkezés után egybeolvadnak. Így marad, még nem kezd dolgozni benne, mert észreveszi Évát, hogy odajön hozzájuk. Egy darabig nézi, hogy mit csinál. Mikor megelégeli a mozdulatlanságot, akkor kellemes döfésekkel kezdi el kielégíteni  Csillagot. Kis idő múlva elkezdi keményebben dugni a csodálatos nőt, az utolsó erejét összeszedve egy végső menethez. Egyre inkább közeledik a csúcs felé, s Csillag hangjából ítélve hasonló a helyzet. Mikor már nem bírja tovább húzni a dolgot, akkor egy nagyobb döféssel teszi fel az i-re a bizonyos pontot. Hangosat hörög, s az utolsó gumijába élvez bele. Egy darabig így marad a másikkal, majd kicsúszik belőle. Azután elindul, hogy megkeresse a cuccait. Neki mára ennyi elég volt, ha a lányok szeretnének még szórakozni, akkor ő nem fog közéjük állni. Mikor megtalálja a cuccait, akkor öltözni kezd, de a szeme mindvégig Éva hátsóján pihen. Szép csajszi, de látja jól rajta, hogy Leszbi. Mikor sikerül felöltöznie, akkor hagy némi pénzt a lányoknak. Megindul kifelé, azonban mindenképpen úgy tartja illedelmesnek, ha elköszön tőlük. Odahajol hozzájuk.
- Sziasztok, köszönök mindent – szól arcán egy kielégült mosollyal. Csillag rendesen ért a dolgához. Megvárja, míg a két lány elköszön tőle, s ha nem tartják fel, akkor távozik az ajtón keresztül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
79
Join date :
2015. Nov. 25.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 29.12.15 18:32

Tom és Éva
+18
Tommal együt kényeztetjük Csillagot, aki élvezi is, hogy ketten is törődnek vele. Én, szó szerint a seggében vagyok, míg Tom elől a macit zavarja be Csillag málnásába. Mind a ketten, a mennyország felé tartanak, egymásba gabajodva. Csillag nyögdécselése, és sikolya felkorbácsol, és nőieségemet kényeztetem, majd két ujjamat a kincses barlangomba vezetem, és mozgatom, és kényeztetem magam. Én is velük együt nyögdécselek, és sikitozok. Közben, a másik kezem két ujját, dugom a segjukába, és mozgatni kezdem. Csillag, egyre közelebb jut ahoz, hogy orgazmusa legyen. Aztán, Tom és Csillag eljutott a csúcsra, és mindenki öltözködni kezd. Majd, Tom el köszön tőlünk.
- Szia Tom, jó volt veled. - Mondjuk egyszerre Tomnak, vigyorogva. Csillag, észre vesz valamit az asztalon, és megint megszólal.
- Tom, ez a tiéd, nem pénzért feküdtem le vele, csak az élvezet kedvé ért, tehát tedd el. - Addja vissza a pénzt, majd megy a dolgára. Mint, ahogyan én is megyek, mert nem akarok le maradni a mai versenyem ről. Kivncsi leszek, hogy most lesznek-e újjak, vagy csak a szokásos kis csapat. Mondjuk, az is igaz, hogy nem nagyon hírdetik magukat, mert nem akarják, hogy a zsarúk lekapcsolják őket. Ezt, én se akarom.

(Köszönöm a játékot, nagyon jó volt. Smile )
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár 28.03.16 12:35

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Sztriptízbár

Vissza az elejére Go down

Sztriptízbár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Sztriptízbár
» Sztriptízbár

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához