welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Hangstúdió

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Nextdo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Hangstúdió 27.04.12 2:18

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 01.11.14 22:48

Hát ezt nem hiszem el... Hajnali 5:30 van és ez az átkozott veker megint egy órával előbb ébreszt mint kellene. Miért teszi ezt velem? Olyan nagy kérés, hogy egyszer az életben normálisan működjön. Alig aludtam valamit és aztán még ez is... Már régen ki kellett volna dobnom a francba, de valahogy soha nem jutott időm rá... "Nyugi Max, nagy levegő! Ez csak egy hülye óra, ne húzd fel magad..." Fél óra relakszáció után, úgy döntöttem, ha már úgy is ébren vagyok, akkor fel is kelek az ágyból. Kómás fejjel betámolyogtam a fürdőbe és beáltam a zuhany alá. A forró víz felfrisitett, de egyben el is lazitott. Annyira belefeledkeztem a lazításba, hogy azon kaptam magam, hogy kezd hűlni a víz. Úgy tűnik addig zuhanyoztam, míg ki nem fogyott az összes meleg víz. Az egy órás zuhanyzás, gyors öltözés, hajszáritás és egy meleg kávé követte. Az ablakból bámultam ki a kávémmal a kezemben az alkonyodó Vegasra. Hosszú napom lesz, és még el sem kezdődött.
Húsz perc elteltével már úton voltam a studió felé. A délelőtt viszonylag nyugis volt, azt leszámítva, hogy fel kellett énekelnem két dalt. A mai valahogy nem az én napom... Úgy érzem túl féradt vagyok még étezni is, nemhogy bármit is csinálni. Fáradtan egy kávéval a kezembe ültem le a produccer és néhány koraugráfus mellé a meghallgatáson. Néhány háttártáncost keresünk és egy főszereplő lányt az videóklipbe. Semmi kedven sincs az egészhez, de nincs túl sok válazstásom... Rengeteg lány fordult meg itt, akik közül kiválasztottunk hat háttértáncost, akik párt fognak alkotni az előre kiválasztott hat sráccal. Emelett még öt olyan lányt választottunk akik a legdekoratívabbak és a legalkalmasabb a főszerepre.

- Valaki közületeka főszerepet fogja kapni.... - kezdtem bele a mondatba, majd hirtelen elált a szavam. A sorfalat álló lányok mögött megpillantottam valakit, aki mindegyik lánnynál különlegesebb volt. Egy barnahajú, nem túl magas, de egyszerűen káprázatosan gyönyörű lány sétált egy kamerával a kezében.

- Most elmehettek.... - intettem az öt lány felé. - Később még folytatjuk. - tettem hozzá, majd kicsit feljebb emeltem a fejem.
- Ne haragudj! Ide jönél egy kicsit? - Intettem neki, mire ő döbenten nézett rám,és lassú, kissé gyámoltalan léptekkel megindult felém.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 02.11.14 21:12

Max & Jenni


- Virágszálam, ha megkérnélek kiszaladnál nekem egy kávéért? - Hangzott el a roppant nagyvonalú kérés a hátam mögül. Virágszálam, szívi, cica... Most komolyan? A homlokomra vagy inkább a fenekemre kellene tűznöm, hogy van nevem, cseszd meg. Jenni... Nem olyan bonyolult. Mi leszek még ma? Kellékes, sminkes, öltöztető...
- Első pont, szépfú. Nem vagyok virágszál. Másodszor... Remélem még tudsz követni. Van nevem. Jennifer. Jenni. Nem annyira bonyolult, igaz? Harmadik pont, hozzál magadnak. - Nem épp kedvesen fordultam szembe a férfival, de még mindig finoman fogalmaztam. Viszont miközben beszéltem kissé cinikusan számoltam az ujjaimmal, hogy biztosan követhető legyek. Kamera van a kezemben? Mégis minek nézek ki? Kávés kislánynak? Különben is akad már épp elég becenevem, amit elviselek a munkahelyemen, mert nincs is más választásom, de ez most nem a munkahelyem, szóval nem kell buta mosollyal eltűrnöm, hogy valaki nem képes leolvasni a nevem a kitűzőmről, ami persze érthető, hiszen nem a fenekemre van tűzve. Én tehetek róla.
Alig tíz-tizenöt percbe sem telt, mire azt hiszem megint hozzám beszélnek, de legalább viszonylag kedvesen és nem a seggem stírölte közben. Kissé meglepetten, de odasétáltam a mai nap főszereplőjéhez. Fogalmam sincs mihez kellek. Tudomásom szerint épp ezekben a percekben is még tart a válogató. Tudom, mert amikor érkeztem engem is beakartak tuszkolni a sorba. Bele is telt öt hosszú percbe, mire megértettem a pasassal, hogy nem a meghallgatáson akarok részt venni, szóval engedjen már el végre.
- Tessék... Itt vagyok. - A körülöttem lévő lányok... Nos, ha szemmel ölni tudnának kétségtelenül már nem élnék, de a kezemben lévő kamerából és abból, hogy rajtam nem olyan kitűző van, mint amiket a meghallgatásra érkező lányok kaptak feltételezem mindenkinek leesett már, hogy nem kell kikaparniuk a szemem, mert nem vágyom a főszerepre a Klippben. Különben sem az esetem... Szóval, nem kell félni. Nem akarom ellopni. Ezeknek a lányokon kész csoda, hogy a fehérnemű megvan még.

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 05.11.14 14:10

Az öt lány mintha meg sem halloták volna amit mondtam....Mint a bamba birkák úgy bámultak rám. Nem hiszem el, annyira elegem van már ezekből az ostoba libákból, miért nincs olyan, hogy egyszer egy normális lány lép be ide. Ezeknek nem számít semmi más csak a pénz. Úgy néznek rám mint egy darab húsra... Ezek képesek lennének kiniyrni egymást egy kis pénzért. Volt időm megismerni a magukfajtát. Mindnek csak azért kellesz, hogy villoghasson veled a "havercsajszik" előtt. Pffff... mingyárt hányok.... Hát akkor tájékoztatom kell őket, hogy belőlem nem esznek. Sem időm sem kedvem, pláne pénzem nincs arra, hogy minden héten másmilyen bundát vegyek nekik. Tudom, hogy még ebben a szakmában vagyok kicsi az esélyem arra, hogy normális nőt találjak, aki nem csak a pénz miatt van velem. - Nem hallotátok? Majd később fojtatjuk, most pedig hess... - intettem a kezemmel feléjük. Érthetetlen banda. Végre kimentek a képből és tudtam azzal foglalkozni, amivel eredetileg is akartam: a barna szépséggel. Határozott lépéseiből itélve ő maga is ilyen határozott és nekem pont ez kell.
- Szia Max vagyok! - áltam fel a székemből és felényujtottam a kezem. - És téged hogy hivnak? - mégis hogyan szólitsam. Ahogy megáltt ott az asztal előtt feltünt, hogy milyne arányos aklakja van, karcsú de mégsem az a csontkolekció alkat. Barna haja hullámokban omlik a válára és kreol bőre megkoronázza az egész kinézetét. Pont egy ilyen nő kell ebbe a videóba, olyan akár egy igazi spanyol szépség, holott gondolom semmi köze nincs a spanyolokhoz. - Ne haragudj, hogy csak úgy ide hivtalak, de szeretnék valamit kipróbálni és ehez kellesz te is. - mosolyodtam el én is,mikor a hátam mögül kaján nevetést hallottam. - Nem kell rosszra gondolni... - fordultam egy pillanatra hátra, mjd ismét a lány felé fordultam. - Úgye fotózni vagy itt? Most szererném ha mást is kipropbálnál....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 08.11.14 20:56

Max & Jenni


- Tudom. Ma Te vagy a főszereplő, ha nem tévedek. De a lányok arckifejezéséből ítélve nem. Nem tévedek. Jenni vagyok. - Nyújtottam felé a kezem egy halvány mosollyal. - Tudom, mert alig, hogy ideértem máris beakartak tuszkolni a sorba, legalább húsz percembe volt, mire megértettem az egyik kellékes fiúval, hogy nem a meghallgatásra érkeztem. - Léptem kicsivel hátrébb az asztaltól. Ezek szerint viszont mégis csak sikerült felkeltenem az érdeklődését, pedig még csak nem is akartam, mert őszintén szerintem attól eltekintve, hogy nem vagyok versenytáncos nagyon is jó eséllyel indultam volna.
- Te voltál az, aki félreérthetően fogalmaz, bár nem értettem félre, de ezek szerint mindenki más igen. Szóval ne is akard kimagyarázni, mert annál rosszabb lesz. - Talán csak nekem is kezd hiányozni az a kávé, ami mindenkinek, de akkor sem leszek a kávés kislány, viszont magamnak meglehet kiugrok egy kávéért, mert az a kávé, ami az automatából kapható az valami förtelmesen rossz, viszont a kávé az koffein, az pedig kell.
- Igen... Oké, most már kezdem félreérteni. Mégis mit kellene kipróbálnom? Szerintem ma közel százötven-kétszáz lány megtépne vagy kikaparná a szemem azért, hogy inkább velük akarj valamit kipróbálni, szóval mondhatni kíváncsi vagyok. - Miközben beszéltem hozzá hol a szemébe néztem, hol pedig a kezemben lévő kamerámmal babráltam. Nem a tekintetét akartam kerülni, de nem is akartam túlságosan személyeskedőnek tűnni. Viszont fogalmam sincs mi is lenne az, amihez kellenék, vagyis amihez más valaki nem felel meg, hanem pont a kétszázegyedik lány kell soron kívül. De az az érzésem, hogy ehhez a kamerámnak semmi köze, sőt nem is fog kelleni.
- Akkor mit is kellene kipróbálnom? - Emeltem ismét rá a tekintetem. Tudtam róla, hogy ma válogató lesz, de nem igazán éreztem késztetést annak irányába, hogy jelentkezzek. Nem mintha lenne rá időm... Mert itt van ez a munkám is, amit megszeretnék csinálni, aztán az egyetem, meg a meló.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 20.11.14 22:24

- Na azért az túlzás, hogy a főszereplő lennék.  - emeltem magam elé a kezeimet tiltakozva. - Velük meg ne törödj... - néztem oldalra a gyilkos tekintetekel pislogó lányok felé. - Ti a fületeken ültök? Menjetek ki kávézni meg cigizni vagy tudom is én... Na sicc. - mutogattam a lányok felé boszankodva. Istenem, idegesitőbek tudnak lenni mint egy erőszakos légy, amit sehogy sem tudsz lekoptatni. Néha azt kivánom, bárcsak ne lennék ismert akkor legalább nyugodt lenne az életem. - Én itt ma a főszereplőt keresem és nem az akarok lenni. - célozgatam finoman a szándékomra, hogy őt találom a legmegfelelőbnek. Nem tudom,hogy miért de alkatilag és külsőre ő az a lány akit beleálmodtam a videóklipbe. Persze, tudom a külső nem minden, kell némi adotság is a szerepléshez.  Táncolni nagy valószinűséggel nem tud, de én azért nem adom fel ilyen könnyen. Tácolni meg lehet tanulni, de ilyen adotságokkal születni kell, ezt nem lehet megtanitani.
- Na jó ez most több annál, hogy simán ciki... - tettem a tenyerem a szemem elé. Na szuper már megint sikerült a porig aláznom saját magam. Nem kevésbé pirosodott be az arcom mint amenyire kinosnak éreztem a helyzetett. - Hej, nemér zavarba hozzni.... - már nemégek igy is úgy mint a rongy? Miért velem történik ez....? - Szóval.... -  kezdtem volna bele a mondandómba ujra, mikor megszólalt a telefonom. Hát ezt nem hiszem el, ki a fene ez ijenkor? - Tessék. Rendben azzonal ott vagyok. - A produkciós iroda hivott, hogy valami gond van a hangfelvételekkel  és azonal menjek oda.
- Ne haragudj, de most mennem kell. Kérlek reggel nyolckor légy itt és mindent elmondok. Örültem Jenni... - fogtam meg óvatosan a kezét majd csókot nyomtam a  kézfejére. Csak remélni merem, hogy holnap itt lesz és nem futamodik meg...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 21.11.14 21:13

Max & Jenni


- Most még véletlenül se arra akarsz célozni, hogy totálisan fölöslegesen sorakoztattak fel ide kétszáz melltartó töméssel felszerelt lányt, mert neked a kétszázegyedik kell? -  Most még véletlenül se arra próbál finoman utalgatni, hogy azok a lányok, az az öt lány, akár el is mehetnek, bár szerintem eléggé nyilvánvaló. Én? Ez nem komoly, vagy igen? Ha nagyon akartam volna felvehettem volna a kesztyűt, akarom mondani a Push-up melltartómat, amibe ma már mellek már nem is kellenek és beállhattam volna a sorba, vívhattam volna a szúrós pillantásokkal.
- Én? Téged? Meg sem fordult a fejemben, de ami igaz, az igaz. - Nem kellett zavarba hoznia senkinek sem. A kétértelmű, könnyen félreérthető szóhasználatával összehozta Ő maga. Kissé különös, mert semmit sem tudok róla, ami visszafelé is így igaz. Ő zavarban van. Én pedig azon vagyok, hogy leplezzem a mosolyom, mert voltaképpen azt sem tudom pontosan mi is az, ami mosolyt csalt az arcomra. Biztosan nem a remek esély, amit épp az imént burkoltan kifejezve, de felkínált... Végignézhettem volna a háttérből a válogatást, akkor legalább most lenne valami kifogásom, amivel a többi lány mellé állhatok. Nos, amit biztosan nem tudok az azzal a spanyol szenvedéllyel táncolni.
- Érdekelne, mi... - Nem lényeg. Holnap reggel nyolckor amúgy is mindent megfogok tudni, igaz? A kézcsókra igazán nem számítottam. Szóval vagy ezzel vagy a kíváncsiságuk felkeltésével veszi le a nőket a lábukról? De ha mégsem, akkor azzal az elképesztően jó hátsójával. Hű... Egyértelműen hiba volt megfordulnom utána, mert ezután mindig ezt fogom csinálni, ha elmegy mellettem. Viszont olyan sebbel, lobbal lépett le, hogy nincs más választásom... Nekem reggel így is- úgy is be kell jönnöm, szóval mindenképpen fogunk találkozni. Esélyem sincs elbújni az egyik sarokban.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 22.11.14 23:08

Jenni & Max - Nem szeretném lelőni a poént előre. - mosolyodtam el. Ez igen hasonló a véleményünk ezekről az üresfejű plázanőkröl. Engem egy csepett sem érdekel, hogy szoláriumba menttek a meghalgatás előtt, hogy spanyolosabnak nézenek ki, vagy, hogy agyonra tömték a melltartójukat, csak, hogy több legyen az eséjük. Tudom én, hogy ők itt nem csak a szerepre hajtanak. Nem azt mondom,hogy soha nem menttem bele egyéjszakás kalandokba, a karierem elején mint mindenki megrészegültem és hagytam, hogy vigyen magával az áramlat, de aztán egyszer csak a fejemhez kapttam, hogy ha igy folytatom, nem marad semmim, mert mindent elbulizok. Nem azért lettem zenész mert vonzott a hirnév, hanem mert a zene számomra az életett jelenti. Semmi fontosabb nem volt az életembe idáig. Saját család gondolatta néha foglalkoztat de még nem igazán jutottam vele semmire. Lesz ami lesz alapon kezelem az egészet.
- Nagyon vicces. - mosolyodtam én is el. Nem egyáltalán nem hoztam magam kinos helyzetbe. Hát ilyen az én formám.

Mivel táncolni fogunk,legalább is nagyon remélem ezért reggel kicsit sportosabb cuccot vettem magamra. Néhány perc múlva máegérkeztem a stúdió elé. Csalódottan vettem tudomásul, hogy Jenni nem érkezett még meg. Vártam néhány percet és mikor márt azt gondoltam,hogy el sem jön, hirtelen megjelent a sarkon egy kecsessen mozgó, barnahajú lány. "Igen." jegyezteem meg magamban. Mégsem álmodtam.
- Szia... Örülök, hogy itt vagy. - mosolyogtam rá. Majd kinyitottam előtte a studió ajtaját. Egy tükrökkel teli terembe mentünk. - Szerintem sejted, hogy miért vagyunk itt, de azért elmondanám. - kezdtem bele a mondandómba. - Mint tudod szereplőket kerestünk a videóba, és hát én rád gonoltam. Tudom, hogy nem jellentkeztél, de minden adotságod meg van hozzá. - nem tudom, hogy vajon mit reagál rá, de nme hagyom olysan könnyen elmeni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 23.11.14 22:37

Max & Jenni


A fene... 07:30. Ez van akkor, amikor öt perc és most már komolyan felfogok kelni, de még tizenöt perc múlva sincs belőle semmi, hanem olyan harminc perc múlva oldalra pillantasz a vekkerre és ráeszmélsz, hogy marhára elaludtál és elfogsz késni. Ma reggel körülbelül három percben felöltöztem, az ötödikben pedig már el is indultam. Az egyik kezemmel a csizmám húztam fel, a másikkal pedig fésülködtem. Szóval, érdekes volt. Közel a stúdióhoz álltam meg fél percre egy kávéért, azaz kettőért. Nekem akkor is kell kávéznom. Így is elaludtam. Ami látszik is, eléggé mosott állapotban lehetek, de ha szóvá meri tenni orrba vágom, mivel csakis Max két szép szeméért rohanok a stúdióba hajnalban, mert igen, ha épp nem kell dolgozni mennem nekem reggel hétkor még igen is hajnal van és esélytelen, hogy felkeljek. Egy éles kanyarral fordultam be a stúdió utcájába és már meg is pillantottam Őt rám várakozva, gondolom.
- Majdnem elaludtam, deee... Hoztam kávét, kárpótlásként, ha régóta vársz rám. - Nyújtottam fel az egyik műanyag poharat. Hmm, még meleg. A hideg kávé az már nem az igazi. A munkahelyemen is sokszor megcsinálom magamnak, aztán, ha forgalom van van, hogy csak órákkal később jutok oda, hogy felhúzzam. Hidegen pedig pocsék.
- Szerintem... Te még mindig álmodsz, a másik lehetőség, hogy ugratsz, a harmadik, hogy elment a józan eszed, de mindezek ellenére nem gondolod komolyan, igaz? - Remélem, hogy nem. Nem... Én mindenre gondoltam, de erre aztán végképp nem.
- Minden adottságom megvan hozzá? Mire gondolsz? Mert biztosan nem a tánctudásomra, mert elárulom, hogy annyi nincs, amennyi a klippben kell. Nem, hogy a spanyol táncokról nem tudok fenét se, de jó ha öt szó megy spanyolul. Szóval, pontosabban milyen adottságokról is beszélünk? - Kezdtem heves tiltakozásba? Miért is? Mert meg sem fordult a fejemben, hogy ezt akarom, mert ha azokra az adottságimra céloz, amikre gondolok, akkor igen is jó eséllyel indultam volna a válogatáson, még így is mindenkit kiküldött... Szóval, akár beképzeltnek akarok tűnni, akár nem, de mégis csak tömve volt a stúdió csinos Khm... Jól felszerelt lányokkal. A műkörömtől kezdve haladva a műszempillákon keresztül a hajpótlásig itt minden megvolt tegnap.

Ezt viselem
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 24.11.14 21:07

Jenni & Max
- Nem vártam sokat épp most érkeztem.... előted egy picivel. - magyaráztam. El sem tudja képzelni, hogy a várakozásom majdnem retegéssé fejlődött. Igen féltem attűl, hogy nem jön el, hogy időközben megondolta magát és azt hiszi, hogy szórakozom vele. Akkor aztán tényleg nagy bajban lettem volna, ugyanis tegnap hazaküldtem a francba az összes "szilikon csodát", azzal az indokkal, hogy majd értesitjük őket, persze ez eszünk ágában sem volt. Igy aztán senki sem maradt a kispadon, akit vissza lehetett volna hivni. Különben sem volt egyik sem alkalmas. A sarokra tökéletesek lettek volna, de ide túl kevés ez... - Igazán nem kellett volna. - vettem el tőle a kávét, amit felémnyújtott. - Hmmm.... - kortyoltam bele az életmentő lébe. - Kávé feketén, kevés cukorral, pont ahogy szeretem. Köszönöm. - mosoloyodtam el. Tudja ő, hogy mitől döglik a légy.
-Lehet hogy elment az eszem, de komolyan gondolom, ebben biztos leketsz. - Lehet, hogy túl sokat válallok ezzel, de úgy érzem, hogy megéri a fáradságott. Valahogy látom benne azt a tűzet ami nekem kell. És tudom, hogy egy csiszolatlan gyémánt rejtőzik benne legbelül. Mindent megteszek azért, hogy ezt kihozzam belőle.
Felpatantam és óvatosan megfogtam a válánál és odaforditottam a tükör felé.... - Nézd.... - mutattam a tükör felé. - Érted már mire gondolok? - mosolyogtam rá majd megpörditettem a saját tengelye körül, lassan hogy közben lássa saját magát. - Na látod nem is vagy te olyan rossz táncos..... - nevettem el magam.... Miért gondoljja azt, hogy nem képes rá, hogy megcsinálja? Senki sem születik táncosnak, arra rá kell érezni. És úgy érzem neki menni fog...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 25.11.14 13:08

Max & Jenni


- Közel járok, ha azt gondolom, hogy nem fogod egykönnyen feladni? - Pillantok vissza rá a tükörből, mire könnyedén megforgat, én pedig lazán pördültem körbe magam körül. - Nem. Tényleg nem fogod feladni.
- Jól érzem, hogy tegnap elküldtél mindenkit egy köszi, hogy eljöttél, majd értesíteni fogunk mondva csinált akármivel? -  De persze esze ágában sincs ezt megtenni. De akkor is őrültség volt, mert ezek szerint nagyon biztos a dolgában és abban, hogy rátud venni arra, hogy beadjam a derekam. De ha valami, akkor ez áll Tőlem a legtávolabb.
- Nem akarom elvenni az esélyt senkitől sem. Talán a lányok közül mindössze egy van, aki csak egy lehetőségre várt, de annyira nem fair... Mármint Ők biztosan nem tegnap kezdtek táncolni tanulni, nekem pedig ma kellene. - Szerintem, ha most azt mondaná, hogy tánctartás még szabályos alapállásba se tudnék állni, szóval valaminek tényleg nagyon meg kellett fognia abban, amit a tükörben láttunk mindketten, ha ennyire azt akarja, hogy ne más legyen az a lány, hanem engem akar.
Most biztosan egy hálátlan picsának gondol, Amiért csak igent kellene rebegnem egy nem minden napi ajánlatra, mert igaz. Talán épp most fuserálok el mindent, de... Akkor sem hiszem, hogy ez volna a nekem való, hozzám illő, hogy meglenne bennem az, ami neki kell. Fogalmam sincs.
- Nézd... Tényleg nagyon hízelgő, hogy rám gondoltál, de igazán nem látom azt magamban, amit Te keresel. Szóval, csak megakarlak kímélni attól, hogy az idegeidre menjek. - Mosolyodtam el halványan, majd elhúztam a szám, miközben körmeimmel a kávés pohár oldalát kezdtem kocogtatni. Nagyon remélem, hogy most nem avval a szöveggel fog jönni, hogy most csak alábecsülöm magam, mert nem erről van szó. Ellenkezőleg, csak megakarom kímélni magam egy csalódástól, több szempontból is.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 30.11.14 21:09

Jenni & Max

< - Nagyon közel.... - bólogattam, jelezve, hogy teljesen igaza van. Nem szoktam egykönnyen feladni, ha valamit el szeretnék érni. Szerintem nem most fogom elkezdeni. Mindig is küzdöttem azékért a dolgokért, amikről úgy gondoltam, hogy igazán fontosdak számomra, és általábaban el is értem a célomat, perse ezt sokkal inkább a kitartásomnak köszönhetem, mint sem a szerencsémnek. Sosem voltam az a nagyon szerencsés típus, inkább csak sokat küzdöttem a dolgokért. Nem bántam meg semmit amit eddig elértem...

- Hát összintén szólva igen. - huztam el a számat. - Nem volt egyikük sem olyan, amilyent elképzeltem, valahogy mind olyan... nem is tudom... - haraptam el a mondat végét. Nem szerettem volna azt mondani: "Hogy mindegyik olyan k*rvás." Ez talán túl erős lett volna igy elsőre. Nem szeretnék leszerepelni kulturából, röktön az elején. De nem tehetek róla, ha ez a véleményem. Nem minden a külső....
- De az ide nem elég... Nincs meg bened azonban igen... - fejtettem ki kicsit bővebben. Nincs meg benük az a tűz, ami neki már a szemében ott van. Az a kecsesség ahogy csak sétál már sokkal jobb mint, amit azzok a lányok két hét alatt produkálni tudtak volna. Nem csak azért akaorom rávenni, hogy dolgozzon velem mert sz*rban maradok rendesen, ha elutasit, hanem mert nem hinném, hogy találok mégegy ilyen "pont idevaló lányt."
- Kérlek hidd el nekem minden fáradságot megér ez.... - néztem a szemébe. - Ne törödj azzal, hogy nem tudsz táncolni, azt meg lehet tanulni, de ezzel a plusszal ami neked van születni kell. - biztattam. Mindent meg fogok tenni azért, hogy elválaja. Nem hagyom, hogy elfojtsa ezt a tűzet...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 01.12.14 14:52

Max & Jenni


- Vagyis akkor ennyire biztos vagy abban, hogy rátudsz venni? - Lefordítva. Most is elég nagy szarban van, de még nagyobb szarban lenne, ha most kisétálnék. Ezt nem hiszem el... Távolról is szemtelenül jóképű meg minden, hát még ha egymáshoz is simulunk, mert gondolom nem keringőzni fogunk. Nekem akkor abban a pillanatban végem. Az ilyen szenvedélytől fűtött táncokba már abba is belepirulunk, hacsak nézzük...
- Én igen. Azt hiszem a legtöbben egy kupiban is helytálltak volna. Valami ilyesmire akartál célozni? Eléggé szembetűnőek voltak. - De legalább egy szó nélkül felvennének olyan falatnyi ruhákat, amit velem aztán sosem fog felvetetni, kergessenek keresztül huszadszor is vele a stúdióban, akkor sem. De komolyan. Inkább vállalnék egy fotósorozatot, amin addig és annyit dolgoznék, amennyit csak kell. Arra is amúgy is szüksége lesz, nem? Mármint általában szokott lenni. De ebbe inkább bele se akarok gondolni, bár eléggé úgy fest, hogy nem menekülök. Szóval lassan tisztázhatjuk mit is kellene végigcsinálnom.
- Na és ez nekem miért lesz jó? Én ezzel mit nyerek? Oké, nem kergetnél az őrületbe. Te elérnéd, amit akarsz. Én meg... - Olvadoznék. Néha szólnék, hogy ne felejtsen összekaparni, ha mára végeztünk. Mert mi tagadás, néhány éve még mindent eldobtam volna egy ilyen férfiért, de most nem egészen erről van szó. Mi csak együtt dolgoznánk. Menne az nekem? Nem akarok magamból könnyedén komplett idiótát csinálni, ahhoz nincs épp kedvem.
- Talán életemben nem lesz még egy ilyen lehetőségem, de nem biztos, hogy végigtudom csinálni. - Vallottam be végül, amitől kissé zavarba is jöttem. Nem, nem pirultam el, de azért látszik, észre lehet venni. Ennyi erővel akár úgy is fogalmazhattam volna, hogy mi van ha időközben hibázom és beléd esek?
- Rendben. Felfogtam. Szép vagyok. Nem is egy deszka. - Ennyi azt hiszem elég is, több nem kell. Én meg ne kéressem tovább magam, igaz? Nem mintha erről lenne szó. Épp csak, ami túl szépnek és jónak ígérkezik arról tudnivaló, hogy nagy pofára esés lesz belőle.
- Lapozzunk. Mondjuk, hogy igen. Tegyük fel meggyőztél. De mire is akarsz rávenni? Itt voltam minden nap, de lövésem sincs, meg gondolom nincs is rajta minden részlet a plakáton. - Most kellene megkapaszkodnom? Hozzáteszem még mindig őrültségnek tartom, de gondolom ez már nem számít, neki eddig sem.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 07.12.14 17:46

Jenni & Max
- Nem nem vagyok biztos egyáltalán benne, de nagyon reménykedem. - dobtam egy reményteljes mosolyt. Igen szarban vagyok, de ha meglenne a másik öt p*csa is, akkor is nagy szarban lennék, mert nem hinném, hogy a riszáláson kivűl túl sok mindenre számithattam volna tülűk. Nekem pedig egy eszes lány kell, nem csak egy üresfejű "műnő". Nem tudom, lehet, kicsit luzert látt bennem, hogy majdnem könyörgöm neki, de egyenlőre nem hagyhatom kisétálni az ajtón.
- Hát valahogy úgy... - nevettem el magam. Nem tudom, hogy mire tudom majd őt rávenni, anélkül, hogy kiborulna, de igyekszem minnél tapintatosabban közölni majd vele, hpogy mi ia az ami kell egy ilyen videóhozz...
- Hogy mit nyernél vele azt nem tudom, de nézz magadra egy csiszolatlan gyémánt vagy. - tártam ki a karom feléje. Nem hiszem el, hogy még mindig nem érti meg, hogy miért pont őt választottam . Komolyan már, miért könnyebb a hülyét játszani?
- Ne agódj, nem hagyom, hogy feladd... - tettem a kezem a vállaira. Tudom, hogy mit válallok azzal, hogy egy teljesen tapasztralatlan lányt akarok a főszerepre tenni, de nem érdekel válallom a felelőséget.
- Ez egy főszerep lenne... Tudod a hősszerelmes elérhetetlen vágya... blablabla. Ez majd még kialakul, mert konkrét terv nincs? - magyaráztam. Nem tudom, hogy ezt most megadásnak vegyem-e, vagy minek?! Csak remélni merem, hogy ezek után, hogy igy törtem a szám nem fog itt nekem hátat forditani és itt hagyni, mert akkor esküszöm, hogy megörülök. - Most akkor elfogadod a felkérésem; - vetettem be a bociszemeket, hátha ez bejön.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 07.12.14 20:29

Max & Jenni


- Nem fair zavarba hozni. De azért meg kell hagyni ebben jó vagy, már vagy harmadszor adod a tudtomra így vagy úgy, hogy kivételesen szép vagyok. - Bár ez a mostani nem hasonlító az átlagos esetekhez, de részben Ő is csak azért teszi, mert akar valamit, bár ez kevésbé sértő. Az is elárul valamit, hogy egyedül vagyok, mert ugye tegnap senki sem bizonyult elég jónak, legalábbis valami nincs meg bennük, amit bennem igen? Hát, én ebben még mindig nem hiszek, de annyira bízik benne, hogy nem fogok kisétálni, nem fogom cserben hagyni, hogy lassan magam is kezdem elhinni, hogy nagyon is elakarom vállalni. Az hogy szemtelenül jóképűnek az már csak a hab a tortán.
- Vagy ez az, ami beszokott válni? Igaz is, az lemúlt néhány napban úgy 150-200 lányt vettél le a lábáról és ábrándítottál is ki és még csak nem is bókoltál nekik. - Sőt, még csak meg sem kellett szólalni. Komolyan, őrület, ami itt folyt az elmúlt néhány napban. Mindenki megvolt őrülve, a legtöbben azért a szerepért, ami egy szó nélkül megkapnék, csak végre bólintanom kellene.
- Őszintén most egy hülye picsának gondolsz? Inkább ne válaszolj... Nem akarom kéretni magam, csak... Kerített már hatalmába az az érzés, hogy a vesztedbe rohansz? - Egyszerűbben... Magamban nem vagyok biztos, illetve abban, hogy képes volnék ellenállni a kísértésnek. Én nem akarok beállni a sorba. Akkor lennék hülye picsa, ha ezt mégis sikerülne elérnem.
- Ettől féltem. Mármint arra számítottam, hogy mostanára rám unsz és inkább hagysz elmenni vagy kikészítelek vagy bármi... de ha ez vigasztal sosem adom könnyen magam. - Hát nekem végem. Ezt nem fogom kibírni, túlélni. Komolyan. Szerintem még csak egy pillanatunk sem volt, amikor egymásra néztünk és a pillantásunk találkozott volna, mégis hogyan tűntem fel neki ennyire? Ellenben a legtöbb lánnyal nem tapostam mindenkin végig azért, hogy a közelében lehessek. Olyan nevetségesek voltak.
- Várjunk... Te lennél a hősszerelmes? Én pedig az elérhetetlen vágyad? - Igen, kissé ledöbbentem ezen a dolgon, végül pedig kibukott belőlem a nevetés, miközben belegondoltam. Várjunk. Még egyszer. Mi ketten. A hősszerelmes és az elérhetetlen vágya. Komoly? Na és ezt mégis hogyan akarja kivitelezni?
- Olyasmi, bár ezzel nagyon is kirángatsz a kis komfort zónámból. - csakis a legrosszabbra számítok. Mármint nyilvánvalóan nem egy szokványos táncról van szó szabályos lépésekkel, hanem inkább, ami belefér. Én pedig pontosan ettől a bizonyos ponttól tartok.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 11.12.14 20:35

Jenni & Max


- Árulj el valamit! Miért baj az, ha kimondom amit gondolok? - vontam fel a szemöldököm kérdően. - Most komolyan nem értem miért vagy zavarban? Megérteném ha egy nem túl szép nő lennél és akkor bejön a dicséret, de ez a te helyzetedben olyan kellene, hogy legyen mintha csak azt mondanám, hogy barna a hajaf és pont. Mit van ezen zavarbajönni való? - tártam szét a karom. Igen ő egy kivételes szépség. Miért baj az ha ezt közlöm vele? Nem megbántani akarom, nem is a céljaimat elérni, csak szeretem az egyenes embereket és énmagamat is annak tartom. - Ha azt hiszed , hogy csak azért mondogatom ezt, mert azt akarom, hogy elválald a melót és elérjem a célom akkor nagyon tévedsz.Hidd el ha most hátatforditanál és kisétálnál, akkor is egy bomba nő maradnál. Sajnálom ez itt Max: Ami a szívemen a számon... - Vontam meg a vállam széttárt  karokkal. Tudom ,hogy boszantja az, hogy mindent kimondok amit gondolok, de sajnálom ez vagyok én....
- Miért kellett volna? Csak az kap bókot, aki meg is érdemli. - mosolyodtam el. Ő szerintem nagyon is tudja, hogy miért mondom azt neki, amit mondok. Nem hinném, hogy olyan butácska lenne, hogy ne értse, vagyis nagyon remélem, hoyg nem az.
- Mért néznélek annak? Láttad te azt a sok hülye picsát, akiknek az IQ-ja akkora mint Einstein- nek csak minuszban? Na mostmár érted miért küldte, el őket a busba?  - tettem fel a kérdést... Nem véltelnül választottam őt, Nem csak a szépsége miatt, hanem elsősorban azért mert nem jellentkezett. Mert tudom, hogy azok akik jellentkeztek a szerepre, azok csak a pénz miatt vannak itt. Hátha az újjuk köré tudnak csavarni. Nem vagyok egoista, de itt nem is azért hajtanak rám, mert hű de sármos vagyok, hanem mert több a pézem mint egy átlagembernek. Pedig a pénz semmit nem ér, ha csak termeled halomra de kiélvezni nem birod. - Sejtettem... - Szeretem az olyan lányokat, akikért küzdeni kell kicsit és ő pont ilyen. Aki nehezen adja magát, az legbelül kiszabadulni vágyik és remélem előtör belőle is a tűz.
- Én az leszek amit csak szeretnél. - elemltem fel az álát enyhén, majd rákacsintottam. Két esélyes a dolog: vagy boszantom ezzel, vagy elkábitom. Bármelyik is legyen nem bánom.
- Hát nagyon reméltem. - fujtam egy nagyott megkönyebülve. Nagyon örülök, hogy elfogadta. Semmi másnak még nem örültem ennyire, mint ennek az igennek. - Akkor szerintem kezdhetjük a munkát, de csak holnaptol. Most pedig meghivhatlak egy kávéra, azt hiszem ránkfér?! - mosolyodtam el.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 12.12.14 18:03

Max & Jenni


- Nem is tudom... Azért, mert ha kimondanám, amit gondolok Te kiköpnéd azt a kávét. Talán azért is, plusz mert nem vagyok hozzászokva, vagyis ahhoz nem, hogy valaki úgy mondja ki, amit gondol, hogy nem akar valamit. - Részeg alakoktól hallom bőven eleget, többször is, mint kíváncsi vagyok rá. Sőt, egyáltalán nem vagyok rá kíváncsi mire gondolnak, miközben azon gondolkodom kelleni fog-e a felmosó vagy nem. Tulajdonképp Ő is akar valamit, de százszorta tisztességesebb szándékai vannak.
- Oké. Azt hiszem felfogtam. Akaratom ellenére is magam mögé utasítottam mindenkit. Pont. - Tényleg ne bonyolítsuk ezt tovább ennél is jobban. Több, mint jól nézek ki és több, mint szép vagyok. Ebbe sem szólok már bele. Nem meglepő... Jobban mondva addig a jó nekem, amíg nem válik neki is egyértelművé valójában miért is vagyok zavarban, még ha nem is akarok, mert nem akarok. Most a legkevésbé.
- Jó lesz már! - Szóltam rá nevetve. - Oké. Rendben. Jól van. Meg minden. Csak hagyd már abba, mert a végén komolyan félre fogom érteni és azt fogom gondolni, hogy azért ajánlod most ezt fel, mert a táncon úl is akarsz valamit... - Folytattam még mindig széles mosollyal az arcomon. ...És akkor hátat fordítok és kisétálok.
- Hé! Ne szemétkedj. - Vágtam nem túl erősen kézfejemmel oldalba. - Ők csak azt a hatást akarták elérni, amit nekem sikerült. Amúgy meg voltak szép nők is. Te vagy túl válogatós. Mindenben ilyen vagy? - Fogalmam sincs miért kérdeztem, csak úgy kicsúszott a számon a dolog.
- Mert finnyás vagy. - Mosolyodtam el ismét. Ezt sem gondoltam túl komolyan, inkább csak piszkálódom kicsit.
- Nem értelek. A legtöbben kihasználták volna az adandó alkalmat és gerincre vágtak volna annyi nőt, amennyit csak tudnak, amíg felveszik a klippet, aztán szépen leléptek volna. - Néhány összetört szív egy férfinak igazán nem jelent semmi, pláne azoknak nem, akik megengedhetik maguknak. Max pedig nagyon is megengedheti magának, mégsem teszi. - Már bocsi az általánosításért. - Csak kimondtam, amit gondolok.
- Ezt nem fogom elfelejteni... Még a szavadon foglak. - Hát ezt nem kellett volna. Mert azt hiszem kicsit leragadtam annál a pillanatnál, amikor a tekintetünk találkozott. Hű, hát ez így még nehezebben fog menni.
- Oké. Menjünk. - Vontam meg a vállam. Hát ez.... Izgi lesz.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 14.12.14 17:41

Jenni & Max


- Na halljuk... Áruld el mi lehet az amitől én kiköpném azt a kávét?  - néztem a szemébe kiváncsiskodva. Nem hinném, hg ytud olyan dolgott mondani, ami meglepné a jó öreg Maxet. Hallottam én már olyan dolgokat, amiket a leggusztustalanabb pszihopata állatok nem mondanak, nem hogy egy ilyen lány mint ő. És a legmeglepőbb, hogy ezeket mind olyan  üredfejű plázanőktől hallottam mint az az öt tegnap. Nem értem miért kell parasztnak lenni? Azt hiszik ezzel valamit elérnek? Talán az olyan gondolkodású pasiknál mint ők maguk. Pfúj, de nem birom a prüd dumával nyomuló nőket, de mondjuk nem hinném, hogy ő nyomulni szeretne, talán inkább valami teljesen más a célja... - Hát akkor ideje lesz hozzászokni cica, hogy nem mindenki csak a bugyidba akar bemászni... - mosolyogtam rá. Na jó, hazudnék ha azt mondanám, hogy nem vonzódom hozzá sexuálisan, de azért nem feltétlen ez a célom jellen pillanatban.  Nem is lennék igazi férfi, ha egy ilyen nő jellenléte nem inditaná be a fantáziám... Még jó, hogy nem látt a fejembe, mert azt hiszem akkor most kaptam volna egy kiadós pofont.
- És ha akarok akkor mi van? - mosolyadtam el. Nem kell mindig mindent agyonra kombinálni. Szerintem ez természetes reakció, hogy nem úgy visszonyulok hozzá mint a hugomhoz. Miért baj ez? - Gondolj amit akarsz, én tudom, hogy mit miért teszek... . -fejeztem be a mondatott. Most kifejezetten nem azért mondtam neki ezeket, mert a sex lenne a cél, hannem mert igy gondolom, ha tetszik neki ha nem... Nem nagyon szoktam magamban tartani a gondolataimat. Lehet, hogy ez kissé túl vakmerő, de hát egyszer hopp máskor kopp... Ilyen az élet! Itt már csak az a kérdés, hogy ő hogyan viseli az üsszinteségi rohamaimat?
- Hol voltak szép nők? Mert hogy én egyett sem láttam rajtad kivül az tuti. - Na megint kezdődik. Nem érti meg, hogy nekem nem szép egy agyonra plasztikázott lány, akiben több a szintetika mint a hús vér...  -  Igen válogatós vagyok ezért vagy te itt és nem más... - hajtom el ugyan azt, amit már ma századszor. Nem szeretem ha valéaki játsza a hülyét. Persze azt a legkönyebb, de ne tegye mert én meg nem szeretek papagájt játszani.
- Lehet hogy fogok is még egyett... - nevettem el magam, de a kereimet már felemeltem védekezés céljából, mert szerintem ezért kapni fogom a következő oldalba vágást. Imádom hogy kétmásodperc alatt felhúzom az agyát. Mindent megér az a mérges kis fej amit elővesz ilyenkor.
- Rendben. - helyeseltem. Kilépve az utcára fejemre tettem a kapucnim, szerintem mindanyian tudjuk hogy ezt  miért is tettem. Kb öt perc gyalok innen egy jo kis kajálda, ahol el udom rejtenni magam a kiváncsi tekintettek előll, ha szerencsém van.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 15.12.14 20:38

Max & Jenni


- Az az a bizonyos ok, amiért befogom adni a derekam és megnyersz, de az én titkom lesz mindaddig, még le nem bukom, de az ilyesmiben jó vagyok. - Fenéket. Azaz igen, ha nem valami jó megfigyelő és nem folyton arra fog figyelni a szeme sarkából, hogy az én pillantásom merre kalandozik valahányszor elmegy mellettem, akkor nem fog rájönni, de őszintén szólva ennél intelligensebbnek tartom. Viszont bolond leszek elárulni magam. Izgin is hangzana, ha most beköpném, hogy szerintem minden nő odáig lenne és minden második nő odáig is van a hátsó feléért és az egyetlen ok egyelőre, amiért elvállalom jelen pillanatban, hogy még hagy ne keljen lemondanom róla.
- Cica? - Szóval most mér cica is vagyok? Azt a... Jól haladunk. De sokkal jobb, mint a hülye picsa vagy a buta liba, mert a legtöbb nőről eddig ennyit vont le, ennél pedig többnek érzem magam. A cica elmegy, amíg nem él vissza a kiváltságos helyzetével, addig lehetek és leszek a cicája.
- Azt hiszem ez menni fog, kandúrka. - Fordított esetben már kétlem, hogy annyira tetszeni fog neki a becézgetés, hmm, de nekem tetszik. Szóval, hozzá kell ahhoz szoknom, hogy nem akar mindenki a bugyimba nyúlni. Hát ezzel azt hiszem nem lesznek gondok.
- Azt nem nekem kell tudni. Akkor mi van? - Pislogtam rá érdeklődve. Akkor az egy érdekes fordulat, de legalább nyíltan kimondja, nem mintha az ilyesmi nem válna előbb-utóbb nyilvánvalóvá.
- Rendben van. Bár lehet ezt így nem jelentettem volna ki... - Mosolyodtam el sejtelmesen. Szóval gondoljak, amit akarok? Az sem lesz nehéz. azt gondolom, hogy... Szemtelenül jóképű és huhh, tovább nem is mennék. Talán még annyi, hogy az első olyan férfi az életemben, akinek komoly erőfeszítésembe kerülne nemet mondani és valószínűleg, ha ki is sétálnék egy perc múlva már majd megenne a fene.
- Csőlátású lettél, mióta megpillantottál? - Mert nagyon úgy tűnik. Fél órán belül mg sem tudnám már számolni mennyiszer is mondta el, hogy szerinte milyen kivételes adottságaim vannak.
- Tessék? Te... Disznó. - Ezért most dukált volna még egy oldalba vágás, de azt már kivédte. - Különben is, egy úriember nem beszél a hódításairól és a szándékairól sem. - Ha most erre az következik, hogy na és ki itt az úriember, mert Ő egyet sem lát, akkor besírok, komolyan.
- Szexi. - Jegyeztem meg kuncogva, miután feltette a kapucnit, de ezt valahogy megtudom érteni. Gondolom elege van már az üresfejű levakarhatatlan libákból.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 15.12.14 21:55

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 15.01.15 15:05

Jenni & Max


- Basszus, olyan fáradt vagyok, hogy örök, hogy még állni birok. - panaszkodtam Aron-nak a hangmernőknek, miközben beleszívtam a cigimbe. Épp ideje volt egy jó kis szünetnek. Egyre jobban közeledik a klipforgatás napja és ma lesz az utolsó próbánk Jenni-vel. Azt hiszem készen áll, hogy meghóditsa a világot. Az elmúlt egy hónapban nagyon keményen dolgoztunk, hogy ilyen szép eredményeket érjünk el és hála annak, hogy ilyen fogékony nem kellett vele sokat szenvednem. Egyszer megmutattam neki, kicsit gyakoroltuk és egyszer csak azon kaptam magam, hogy úgy mozog mint egy vérbeli profi. Tudtam, éreztem, hogy van tehetsége hozzá. Örülök, hogy nem hagydtam elmenni és bebizonyitottam neki, hogy igen is érzi a ritmust. Kimerültem, muszály lesz egy kis pihenőt tartanom ez a sok meló után, mert nem szeretnék a kórházban kikötni végkimerülés miatt. De most össze kell szednem magam mert van még itt meló bőven. - Nem csak te Max... Mindenki halálra dolgozta magát. Tényleg Jennivel, hogy haladtok a próbákon? - kérdezősködött Aron. - Ma lesz az utolsó. Készen áll... Egy hónap múlva iránny a toplisták eleje... - nevettem el magam. - Tudtam, hogy menni fog neki... - tapostam el az égő csikett, és belekortyoltam a kávéba. - Menjünk, még mielőt Mr. Worldwide kiakad, mert elhúztúk a cigiszünetett. - nevettűk el magunkat mindketten és bementünk a studióba. Jenninek irtam egy üzenetett gyorsan, mielőtt beáltam az üvegfal mögé : "Egykor végzek, addigra gyere be studióba... Max U.I : Ne késs Smile " Sajnos még ne tudtam mingyárt felénekelni a számot, mert akadt egy kis probléma a műszerekkel, amíg ezt orvosolták addig a szövegemet bújtam és magamba dudoltam. - Jól van fiúk, mehettek. - mutattott rám és Aronra, David. - Akkor csapjunk a lovak közzé... És tessék... - halottam a fülesen keresztül David hangját. Kismiliószor felénekeltem a dalt de persze egyszer kell ér rendesen. A stúdióban mindig fergeteges a hangulat ezért sokszor elröhögjük magunkat. Egy óra volt amikor Jenni belépett a szobába.Én még mindig a hangszigetelt szobában voltam. Integedtem neki, hogy lássa, hogy ésszrevettem. Látam ahogy David Jenni felé fordul és bemutatkozik. -Na akkor mehet fiúk előröl? Max fülessel minden rendben? - Igen ... - mutattam fel a hüvelykujjam. Tudom, hogy Jenni a teljes verziót halja zenei aláfestéssel és hangefektekkel együtt. Én csak a fülemben hallok mindent. Az elők között halja, majd ezt a nem kevésbbé perzver számot. - Akkor gyerünk fiúk... Tessék! Először Aron hangja csendűl fel és csak ez után jövök én.
- Fly boy yeah right, Hey mamma they call me Wheezy. You should be with me I gotta pocket full of reasons, Baby I can bless you when you ain't even sneezing. I be at your rescue when you don't even need me, I can have you dreaming when you even sleeping. Mamma I can help you get off like the weekend,You said what you wanna do it to the new Enrique.I put this in and put the song on replay, And then she backed it up like - Arron minden tőle telhetőtt beleadott a dologba ezért én sem adhattam alább. - When you need it, Girl I try to hide it. But I can't escape it oh baby, Please forgive me. When I think of you my thoughts are so x-rated oh baby, Baby I don't give a damn.I know that your man's nowhere in sight oh oh ,And your eyes don't tell a lie. I know you wanna come with me tonight, And I'll see you right. But first you gotta.
Push push back upon it (girl) Make me believe you want it ,Push push back upon it (girl) Know I can't go on longing. Push push back upon it (girl) Go ahead lay it on it (Don't stop) Don't stop until the morning (girl) Just keep pushing back on it. Do you want me (You know it) Do you need me (You know it) Will you please me (You know it) Will you tease me (You know it)
- Jöttek a hangok elő belőlem, mintha csak az életem mulna rajta. Láttam, ahogy Jenni ledöben a hangom halattán, és szerintem a szövegen is, ami elég perverzre sikeredett. A hatás kedvéért a szemébe néztem. David vigyorgó arca, tudatta velem véleményét és ahogy megnyalta a száját, hoyg tudassa velem, hogy én meg Jenni... - Baby I, I'm the kinda guy that don't get real excited (oh baby) - mutattam a középső ujjam David felé, mosolyogva miközben fojtattam a dalt. Tudtam, hogy kitalál valamit, hoyg produkálhassa magát. Láttam ahogy Jenni elmosolyodik rajtunk. Majd ismét a szemébe néztem, miközben felényujtottam a kezem az üveg mögül. néha segitr ha gesztikulálok... - Ennyi mára fiúk...Szép volt. - hallottam Cavid hangját a dal végén. Kiléptem a fülkéből és megöleltem Jenni-t. - Szia... Kicsit elhúzódot. Bocsi. - ittam bele a vizesüvegembe.  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 15.01.15 21:56

Max & Jenni


- Azt hiszed én tudtam, hogy ilyen hatással esz rám? Megvagyok őrülve, mint aki egész hónapban menstruál úgy viselkedek minden nap, ha nem láthatom. - Ami a szülinapom óta csak fokozódott. Remek. A megfelelő személyre bíztam magam, aki részegebb volt mindenkitől. Nem mintha bánnék bármit is, amikor akkor volt és történt közöttünk.
- Félted a posztod kislány? - Ha most itt lennék velem megfojtanálak. Genevieve, ilyenkor annyira utállak. Nem tudnál egyszer, csak egyszer hazudni és nem ilyen fájdalmasan őszintének lenni? - Igen. A kocsiban telefonálok. Mert valaki megkért rá, hogy ne késsek és most bebizonyítom, hogy pontos is tudok lenni, ha már a legjobb, legkedvesebb barátnőm szerint féltem a posztom.
- Mintha lenne olyanom, hogy az estem. Valami vagy megfog valakiben vagy nem, de ez a pasi úgy perfect, ahogy van. - A külső megfog, a belső megtart? Hát nálunk minden egyben megtörtént, ennél már csak az lenne nyilvánvalóbb, ha fognék egy láncot és hozzáláncolnám magam.
- A stúdiónál vagyok. Leteszlek... - Fújtam ki magam még a kocsiban ülve. Egyre nehezebben tudunk egymás társaságában csak barátokként viselkedni, főleg mióta részegen majdnem mindent feltettem egy lapra.
- Tyűha, ez Max-tól van? - Mire megfordultam már szinte a képembe volt az egyik kis pasi. Mondjuk már az első napon leesett, hogy Ő szeret közel kerülni a partnereihez. - Nem, a pultos fizetésemből. Odébb mennél? - Még valami esetleg a mai napa?
- Rám ezért nem fogsz sosem úgy nézni, mint rá? - Hangzott el a következő bárgyú kérdés, amitől szó szerint köpni, nyelni nem tudtam. - Nem bazdmeg, Rád azért nem fogok sosem úgy nézni, mert egy akkora tahó marha állat vagy, amekkorát rajzolni nem tudnék, rajzolni... - Kerültem ki szépen, miközben a fejem fogtam, hogy ezt nem hiszem el, ez nem lehet igaz.
Az sem, hogy pontos voltam. Egy óra plusz-mínusz egy-két percre sétáltam be a stúdióba. Mosolyogva integettem Maxnak, majd körbenéztem, sétáltam egy kicsit.
- Szia. David vagyok. - Pördültem meg hirtelen a hang irányába. - Üdv. Jenni vagyok. - Hirtelen nem tudtam vagyis nem is nagyon akartam hová tenni a dolgot, hogy úgy nézett és mosolygott rám, mintha már mindent tudna rólam vagy mintha legalábbis belém látna. Intett, hogy foglaljunk helyet, így leültem a mellette lévő székre és csak figyeltem.
- Ne, ezt ne csináld Max. - Jegyeztem meg halkan, miközben elkaptam a tekintetem és a fejem is elfordítottam oldalra. Ez a szöveg és már megint úgy néz, úgy néz. A szövegen nem kissé jöttem zavarba, jóformán néha azt sem tudtam merre, hová forduljak, hogy ne lássam, de akkor is hallom és szinte látom a szemeim előtt, akkor is, ha nem nézek rá.
- Én... Én lassan kezdek félni Tőled, de az a morgás, hörgés vagy nem tudom mi, az, az nagyon szexi volt. Én is hallhatnám egyszer? - jegyeztem meg miután elhúzódtam Tőle. Komolyan, a hideg futkos a hátamon, még mindig és még mi ezek után akarunk kezdeni, hát hűha...


KATT
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 17.01.15 0:03

Jenni & Max


Nem hallhattam sem a beszélgetést Jenni és David között, sem hogy Jenni épp mit próbál közölni velem az üveg mögül. David feléfordult majd, mondott neki valami. Valószínű, hogy közölte vele, hogy amiben vagyok ez egy hangszigetelt szoba és én eg yárva kukkot sem hallok abból, mait mondani szeretne. Az igaz, hogy nem hallottam, de sejtettem hogy miről van szó, mert láttam, hogy mennyire zavarba jött attól, ahogy néztem rá. Azt érezte, hogy a dal neki szól és talán nem is tévedett annyira. Pont az volt a célom azzal, hogy érezze hogy tovább akarom fokozni a hangulatott közötünk. Már így is olyan forró a levegő közöttünk néha, hogy csak azzon csodálkozom, hogy még egyikünk sem tört meg és esett a másiknak. Tudom, hogy engem akar, pont úgy haogy én is Őt. Fogalmam sincs, hogy ez meddig fog így menni ketőnk között. Két esélyes a dolog... Vagy patanásik feszítjük a dolgokat, vagy egy idő után belefáradunk az egészbe és kihül a dolog, de erre most semmi esély nincs. A szöveg amit éneklek hát nem kicsit volt korhatáros, de ezeket nem én irom, mondjuk azt sem mondanám, hogy nem élvezem amikor ilyesmit kell felénekelni. Szertem a kíhivásokat és ez a dal az és Jenni. A barátségunk kicsit fura mindenki számára. David szerint bele zúgtam Jenni-be. A fene sem tudja, hogy mit is érzek valójában. Csak azt tudom, ha túl közel jönn hozzám, akkor nem sokáig tudok uralkodni magamon.
- Hát persze.... - hajoltam a füléhez és vettem elő úgyanazt a torokhangott, amit a dalban is lehetett hallani. Mosolyogva húztam el a fejem, miközben az edző cuccom pakoltam a táskába, hogy át tudjunk menni a táncterembe. - Miért voltál annyira feldult,mikor megérkeztél? - kérdeztem, mert láttam hogy igen csak bosszús volt amikor bejött..

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Jennifer Ariadne Lively
Hozzászólások száma :
458
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 19.
Kora :
26
Tartózkodási helye :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 17.01.15 0:28

Max & Jenni


- Hű... - Még hozzám sem ért, de hogy már a hangjába is beletudok remegni na az már pofátlanság. - Hát nem egészen így képzeltem, de a várt hatás nem maradt el. - Azt most inkább nem részletezném hogyan is képzeltem, mert épp próbálni készülünk, vagyis akarnánk, nem pedig az egyik öltözőben ragadni, azaz én gondolom ezt így, azt, hogy Ő mit gondol erről az egészről arról fogalmam sincs, de van valami ez egészen biztos. Tudom, hogy nem csak szórakozik, legalább ebben bízom minden egyes alkalommal, amikor ezt, pontosan ezt kezdjük el művelni egymással. Lövésem sincs meddig minősíthető ez még barátságnak, mert hát Genevieve-el nem szoktunk ilyen "most azonnal képes volnék felfalni" pillantással nézni egymásra.
- Te mindent észreveszel? - Ennyire feltűnő jelenség lettem volna. Nem voltam feldúlt, vagy igen? Nem. Nem voltam. Csak legszívesebben kárt tettem volna az egyik táncosába, de hát ehhez még sincs jogom, pedig ma piszkosul jól esett volna.
- Te is mindjárt az leszel... Az egyik tahó marha paraszt állat a táncosaid közül leállított a parkolóban, hogy na ezért a kocsiért nem fogsz rám sosem úgy nézni, mint rá? Ergo, csakhogy nem azt vágta a képembe, hogy na ezért a kocsiért kefélsz vele és nem velem. Ezek után, nem, abszolút nem vagyok kiakadva. - Gyakorlatilag a fél stúdió abban a hitben van, hogy a kocsiért kefélek vele, vagy mi? Ha egyszer lesz is közöttünk valami, az nem a kocsiért vagy a karláncért vagy tudom is én miért lesz, hanem azért, mert süt a levegő közöttünk? Nem, izzik basszus. Oké, hogy ezt nem csak mi látjuk, hanem mi érezzük is és akkor már mindenki azt hiszi, hogy barátság extrákkal van közöttünk? Ez annyira undorító... Az, hogy azt hiszik, hogy a pénzért vagyok vele, sőt hogy a pénzért még ennél többet is megteszek, amikor kettesben vagyunk.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Gabriel Maximiliano Blake
Hozzászólások száma :
202
Csatlakozás dátuma :
2014. Oct. 23.
Kora :
31
Tartózkodási helye :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió 17.01.15 19:01

Jenni & Max


- Jah, hogy te szereted volna még fokozni...? - nevettem el magam. És tessék ismét ott tarunk, hogy a sex a téma. Hogy miért? Mert csak hogy be nem gyulad a levegő körülötünk. Nem tudom, hogy minek nevezzem azt a dolgott ami ketőnk között, de egyre égetőbb a helyzett. Nem tudom, hogy mit művel velem, de néha úgy kell visszaráznom magam a jellenbe. Egyszerűen eléri azt, hogy az agyam kikapcsoljon és csak rá koncentráljak. Minden találkoásunknál úgy kell visszafognom magam, hogy ne tegyek semmi olyant, amit aztán megbánák. David az egyetlen aki ezt érti... Mindent tud rólam és arról, hogy mi van köztünk Jenni-vel. Szerinte is vissza kell fognom magam, ha tényleg fontos nekem. Sokszor érzem azt, hogy talán nem kellene azzal törődnöm,hogy mi lesz utána, de nekem Ő sokkal többet jellent mint egy szimpla sex. Nekem Ő a legjobb barátom... Tudom, hogy a barátok nem szoktak vonzódni egymáshoz, de nem tehetek arról, hogy Ő a legdögösebb lány akit valaha is láttam. Én is csak egy egyszerű férfi vagyok és minden ilyen észreveszem, ha valaki olyan dögös, hogy úgy kell összeszednem magam ha közelében vagyok. - Hát jó megfigyelőnek tartom magam... - Pláne Ha rólad van szó tettem hozzá magamban. Nem tudja, hogy mire képes csak szimplám azzal, hogy megjelenik.
- Mi van? - néztem döbenten Jenni-re. Denis.... Tudtam hogy Ő volt az a mocsok, aki ilyen dolgkat mondhatott Jenni-nek. Ő az egyetlen aki, ma bent van a táncosaim közül, mert a többiek szabadnaposak. - Ezt nem hiszem el.... - fort fel egyből az agyvizem. Kirohantam a studióbol, Jennivel a nyomomban. - Fogd meg... - nyomtam Jenni kezében a sporttáskát. Denis ott ált a folyosón és egy takaritóval beszélgetett. Sietve léptem a háta mögé, és a vállánál fogva forditottam magam felé. Ökölbe szoritottam a kezen és bummm.... Egyetlen ütésel küldtem a falnak. - Figyeljél már... Te meg mi a faszt képzelsz magadról? -de mire ismét neki tudtam volna ismét menni, David feszült a melkasomnak. -Héjjj, Max nyugi... Mi folyik itt? - Egy a kis fasz gyakorlatilag lekurvázta Jennit. - mutogattam a Denisre aki, a vérző orrát fogta. - Miért nem így van? Azért kapta a kocsit mert veled kefél? - nevetett, miközben a földön ült. - Te rohadék... - üvöltöttem, és megpróbáltam kitörni David szoritásából, de érezttem ahogy Jenni emgfogja a karom. - Takarodj innen, és ha mégegyszer itt látlak nem úszod meg ennyivel. - mutattam Denisre, majd az ajtóra...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Hangstúdió

Vissza az elejére Go down

Hangstúdió

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához